Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6017-6018.

2012. március 23. 17:00 - drtorok

Nagyjából: Bözsi mama meghalni készül. Attila imádja a zombikat. Zsolt végre rászánja magát a sperma adományozásra. De a legjobb hír az, hogy Zsófi nem akar szülni, és ezzel sokakra igencsak felszabadító hatással van.

01.jpg

6017. rész:

Aliz, Géza és Luca papás-mamást játszanak a nappali közepén összetákolt sátorban. Szabi rondít bele az idillbe. Aliz, fogkrém? kérdezi így szó szerint. Miért csinálod a fesztivált? Testvérharc, amit Bözsi mama szakít félbe. Őnagysága képtelen volt lemenni a boltba. Kérdem én: Szabikám, az a megoldás esetleg eszedbe jutott, hogy te magad vegyél fogkrémet? De Bözske szerint a kötelességekről nem szabad megfeledkezni, s ha kötelesség, akkor Aliz. Na, de ki kér kakaót? oldja fel végleg dédi a fogkrém feszültséget. Amint kettesben maradnak a marakodó testvérek, Aliz elkezdi fúrni Bözsikét, hogy meddig marad még (nekem ez már tegnap eszembe jutott), meg mi a fasz van a lábával. Szabi felpattan, mert nagyanyus tökre segít a házimunkában, nyilván majd vesz fogkrémet is, csak ez számít.

Korszakalkotó BK jelenthez érkeztünk. Zsófi bejelenti, méghozzá meglehetősen ellentmondás nem tűrő hangon, hogy nem akar gyereket. Zsolt ezt igen nehezen viseli. Gyönyörű látvány! Zsófi elképesztő önismeretről tesz tanúbizonyságot: belátja, hogy alkalmatlan az anyaságra. Azt persze nem vallja be a férjének, hogy elsősorban azért jutott erre, mert őrjöngő shopaholista, mindenesetre dicsérendő alternatívát nyújt Szentmihályi Zsófia a magyar nézőközönségnek, már ami a női szerepeket és kötelességeket, és az egyéb, nők által választható utakat illeti. Zsolt persze semmit nem ért. És ezt te csak így bejelented? Hozzáfűznivalóm lehetne? kérdi. Hát, Zsoltom, a helyzet az, hogy azt a gyereket nem te hordanád ki, szóval nem sok. Zsófi ráadásul felelősséget is vállal: gondold át, hogy ezek után tudsz-e még élni velem. Az igen!

02.jpg

A "gyermek? nem!" kérdéskört kutató előző jelenetet gyönyörűen ellensúlyozza a következő, újabb kölykös-családi kép. Ezúttal Andráséknál van játsszunk együtt az utóddal közös program. András imád Mátéval gügyögni, Juli meghatódik. Cserébe leszalad sütiért a Rózsába. Peti jön haza frissen szakított lelkiállapotban. Állati tré napom volt, haggyá’ má’! üvölt nevelőapjával, amikor az be akarja vonni a közös játszadozásba.

03.jpg

Juli egy tonna édességet rendel, majd fel akarja csalogatni Lindut magukhoz, aki jelentőségteljes szavakat rebeg Petivel kapcsolatban, hogy ez az összeveszés már nem olyan, mint azelőtt, és elrohan. Atti véletlenül a Rózsában teng-leng, meg is jegyzi: igazi se veled, se nélküled tini szerelem! Volna mit mesélned, igaz Julikám? Beindítottad a fantáziámat. Ja, tudnék olyat mesélni neked, amitől elkerekedne a szemed, mondja Júlia, és Attinak már kerekedik is. A jó kislányok is rosszalkodnak néha-néha. Nekem mondod? kacag Attila, Juli fuldoklani kezd.

04.jpg

Szabiéknál újra családi béke ereszkedett a nappalira, társasoznak. Nagyi, vigyáznál holnap a Lucusra? Állásinterjúra megyek, mondja Aliz. Bözske nem tud, lábvizsgálata van, de Lucus tudja, hogy hatalmasat hazudott a dédnagyanyja. Zsolt behisztizve tévézik, Zsófi elképesztő színű pongyolában csalogatja aludni, meg megbeszélni, de Bartha még válaszra sem méltatja. A nő kikapcsolja a tévét, de Zsolt csak annyit nyög ki, hogy addig jó, amíg csendben marad. Majd felpattan és elhúz az irodába. Kész, ennyi? Gyerek nélkül már nem is kellek? érdeklődik Zsófi. Újra nincs válasz.

06.jpg

Körforgalom, villamos, háztető. Aliz csipkecsodában indul az interjúra. Bözsi mégis bevállalja a bébiszitterkedést. Aliz Gézuval elhúz, Luca betámadja Bözskét, hogy miért is jár orvoshoz, ha kutya baja? Láttam, hogy múltkor széttáncoltad az agyad az erkélyen. Az én koromban gyakran jár az ember orvoshoz. Itt valami bűzlik – leginkább Bözsike egészsége. Nyilván valami gyógyíthatatlan betegségben szenved.

Bandika és Petike zombis videojátékot játszik. Andrást ez valamiért mérhetetlenül felbassza, és kizavarja a lakásból a gyerekeket. Húzzatok múzeumba, tünés, egy-kettő! tapsol. Majd leül, szuszog, liheg, mintha szívinfarktusra készülne. Szabi betér a sötét Rózsa raktárba, és kit talál ott pokrócokba göngyölve? Barthát. Mi van? agresszorkodik a főnök, és úgy csinál, mintha minden a legtermészetesebb lenne.

07.jpg

6018. rész:

Nagyi maradékból rittyentett tízórait erőszakol Szabira az udvaron. Nem kellett volna. De alig ettél. Nórika érkezik, hadd mutassam be a nagymamámat. Ügyvéd lennék. Nagyon jó, mondja Bözske, kellesz majd a végrendelethez. Szabi gyanakvó arcot vág. Juliéknál Máté zombiskodik, az anyja leráncigálja a játszótérre. Attila érkezik hozzájuk, András basztatja a zombi videojátékot, hogy mennyire szar, Atti szemei csillannak, hisz ő ezt ismeri és imádja! Hadd nézzem csak! Még ionpuskát is töltött le hozzá a netről Domikájának. És a következő pillanatban már zombizik is.

 08.jpg

Nóra Rózsa kávét iszik, Zsolti elégedetten konstatálja a gangon. Reklámozd a kávénkat, hogy aki ilyet iszik, olyan üde és szép lesz, mint te. Ez bejön az ügyvédnőnek. Mi van, te már ittál? Mondjuk szarul is nézel ki, mondja Nóra. Dugtatok egész éjjel? csap a lecsó közepébe. Nem, mert Zsófi kijelentette, hogy baszik szülni. Nóri szemei elkerekednek: ezt biztos, hogy nem mondta komolyan! De. De neked már van két gyereked. Főleg szépek. Nem élnek velem, sopánkodik Bartha. Őket soha senki nem veheti el tőled, vigasztalja Nóra. Szerintem Zsolt nem tart attól, hogy elrabolják Lindut, az ellenszenvest és Oszit, a malomkőfejűt.

09.jpg

Zsófia érkezik szőrmés kabátostul az udvarra. Zsoltnak nem mondta el, hogy nyakig ül az adósságban, meg a flitteres-csillogós-feszülős-elasztikus göncökben, de dolgozni fog Klaunak. Azt viszont elmondta neki, hogy nem akar gyereket. Totál kiborult. Nem csodálom, mondja Juli kikerekedett szemekkel. Bözsi mama és Lucus fánkot csinál, Aliz megérkezik. Nem vállalta el az állást. Össze kell kapnod magad, édes lányom, nem leszek mindig melletted. Fogok én még hiányozni neked, meglátod! Ez a Bözske teljesen meg fog halni.

10.jpg

Zsolthoz Panda érkezik a raktárba. Mi van, megint keríteni akarsz nekem spermadonort? Nem, benne vagyok a gyerekcsinálásban. Az se fog veled élni, Zsolti! Kell a pénzem, mi? kérdi Andi. Ilyennek kell szülni, gratulálok. De pofa be, folytatja Bartha, még a gyerek se tudhat róla, hogy én vagyok az apja. Még te sem! Majd nem hihetően rándul egyet az arca.

11.jpg

Kész a fánk, Bözske már mináluk babámozik is, mint annak idején farsangkor, amikor az összes srác vele akart táncolni a faluban. Énekeld még! könyörög Lucus, szerintem újra táncra akarja perdíteni dédit. Ez be is jön, hatalmas csípőrázás következik, amit Aliz rögtön észrevesz. Mi a fasz van a fájós lábaddal? Most nem fáj annyira. Mire fel az orvosi vizsgálatok tömkelege? Az öregségre fel. Bözske nem konkretizálja a halálos kórt, elhúz, Aliz meg szokásához híven lebassza Lucát, amikor észreveszi, hogy a lánya tudott a dologról.

12.jpg

Attila és András elképesztő arcokat vágva zombizik. Juli megjön Mátéval, nem hiszi el a két pasiját. Mikor nagybevásárolunk? próbálja megzavarni a játékot. András szarik bele. Aliz nyavajog, hogy bezzeg Szabinak akkor is fizetnek, ha napot lop. Különben is, nagyi hazudott, mondja a nő. A parkett ördöge volt a szemem láttára! Valami mást vizsgálnak nála. Igen, mondja Szabi, végrendeletet is akar. Szóval meg fog halni. Jaj.

13.jpg

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása