Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5983-5964.

2012. február 27. 13:00 - villanella

Ha valakit érdekel, milyen, amikor Aliz úgy néz ki, mint egy szocialista munkásasszony, illetve, hogy áll Szabolcsnak a zuhanyzósapka, akkor az most figyeljen. Egyébként meg közeledik a nagy dráma, egyre több a vészjósló zene a Ritás jelenetekben, és Szabó Győző karaktere is vért kíván. Ja, és Zsófi csúnyán rácsúszott a vásárlásra. Na. Ez.

5983. rész:
Az udvaron vagyunk, az ellenőrök bezárták a Rózsát, Zsolti igen boldog. Majd kiugrik a bőréből. Aliz megérkezik, Klaudiába fut, sikerült-e szállítót találni, de még nem. Klaudia kiakad, aki ennyi idő alatt nem tudja megszervezni, annak semmi keresnivalója ebben a szakmában. Ádám is megérkezik, jött megdumálni a fotós melót. Klaudia viccel, ételmérgezés miatt zárták be a Rózsát, Zsolt már jön is, hogy nem úgy volt az, de nem ám!

Miklóst éppen Rita faggatja, miért nyomoztat utána. Mert óvatos, azért. Miket művelt, meséljen akkor. Tény, hogy belekeveredett Valter egy-két faszságába, okirat hamisítás, ilyesmi, de ma már sajnálja. Nem találtak bizonyítékot ellene, úgyhogy sittre nem fog menni. És meg volt az ok mindenre, meg régen is volt. Kezdjük tiszta lappal újra. De ezt majd Miklós eldönti, miután elolvasta a pakkot.

Aliznak nem jön össze a kajaszervezés, amire Klaudia megbízta, és egyébként is nagyon kivan, mi a fasz baja lehet. Gabi csinálna neki kávét, de már fél litert megivott. Gabi kivan, Aliznak legalább van pasija, Laci meg rá se bagózik. Aliz is kivan, mert szarul sikerült Gézával a tegnap este.

Zsolt a Rózsa papírjait nézegeti, Zsófi a gardrób rendberakásából érkezik, és örül a kávé illatnak. Zsófi szerint lazulnia kellene az urának, nem pedig a kávézóval foglalkoznia most két hétig. Inkább utazzanak el és szexeljenek meg vásároljanak, gondolom. Zsoltnak nem tetszik az utazásos-vásárlásos trip, mert pénz. Zsófi szerint ez kurva unalmas. Ott is hagyja a konyhaasztalnál.

Gabika telefonál, dolgozgat, érkezik Tibor. Telefon csörög, igen elfoglalt asszony ez. Tibor pedig türelmesen vár. Igazi nehézatléta fejű srác, olyan diszkoszvetős. Probléma van, mondja neki Gabi, de mit hozott, adja ide. Telefon megint, Tibor kacag, szép az élet. Gabi mondja is, hogy megőrül lassan, Tibor szerint meg egy kincs. Nem is zavar inkább, segíthet-e. Kis viccelődés, majd elmegy.

Az udvaron Hanna és Rita futnak össze, ma este nem ér rá Hannácska, mert Klaudiával DVD-zik, de csütörtökön elmehetnek moziba. Klaudia érkezik, anyu el, mit akart, á csak, viszont közeledik a 18-adik születésnapod, ami fontos dátum. Csak nem a pénzre gondolsz? Azt tanácsolom, hogy még egy jó pár évig ne nyúlj a pénzhez. Hanna persze kiakad, mert az anyját sarazza Klau, és különben is, tud magára vigyázni.

Szabolcsnak a másik pincérfiú keres állást, de nem jó, amit talált, mert nem két hétre, hanem állandóra keresnek. Aliz elveszi az újságot és elpanaszolja, hogy nem talál kajás céget a rendezvényre. Szabolcs mond valamit, amitől Aliznak ötlete lesz, de csöngetnek, Kinga az, ráér-e, és mi lenne, ha bevállalnák a cateringet ők? Szabolcs parázik, ők nem ilyen cég. Aliz lelkes, Kinga szerint Zsolt megsértődne, Gábor és Szabolcs benne vannak.

Gabirexia még mindig telefonál, Klaudia sajnálja, Tibor megint itt van, gond van. Nagy. Átszakadt a fal, ahol melózunk, a főnök menjen oda. Menjen oda Gabika? Hát jó lenne. Gabi szívességet kér, tartani kéne a frontot, Klaudiám. Házon kívül vagyok, egy óra. Klaudia nem titkárnő, na, de legyen.

Rita otthon leveti a kabátkáját és egy iratot nézeget, sejtelmes zene szól közben. Felgyújtja egy papírt, amelyen SzabóGyőző képe díszeleg, innen úgy néz ki, mint egy CV, de gondolom, nem az.

5984. rész:
Egy parkban látjuk Tibort és Gabikát, Tibor gyereke mindenkinek köszön, hűha. Miért jöttünk ide, Tibor? Füllentettem, mert el akartam hívni Önt, Gabikám. Reggel befejeztem a vakolást, és vettem egy kis uzsonnát, együk meg itt a gyerekkel, bolondozzunk. A gyerek hihetetlen hangon kéri, hogy építsenek madárijesztőt. Én személy szerint ütném, amúgy is a bögyömben vannak most a gyerekek, mert a szomszéd kölkeire kelek minden kurva reggel.

Kinga és Vili bá találkoznak az udvaron, emelkedett a közös költség, ne már, Kinga kivan. Zsófi érkezik szatyrokkal, Kinga irigyen kérdi, mennyi ruhája van, és tuti, a fele még nem is volt rajta. És a kedves férjed egy fillért sem fizet Szabinak a két hétre, de már értem, mire kell neki a pénz.

Alizéknál készülnek a szendvicsek, mindenkin zuhanysapka van, igen szexi. Aliz az egészséges erotika egyik szereplőjévé válna, ha hirtelen fekete-fehérré változna a bariközt. Szabolcs leszalad hozzávalókért, mert nincs sajt meg bui, Aliz meg ideges, mert kevesen vannak. Kinga érkezik, kell-e még segítség, mert felkúrta magát, hogy a Zsófi tele van új cuccokkal, gondolom.

Rejtélyes zene, Rita találkozik SzabóGyőzővel, ne parázzon már, de parázik, mert Berényi magánhekust fogadott fel. Magánhekust, érted. Két férfi egy eset. De Rita a legcikisebb részeket kivette a jelentésből, és muszáj óvatosabbnak lennie. Aha, akkor ez volt, amit én CV-nek néztem. Győző szerint hamarabb kell a zsé, mint ahogy Hanna betölti a 18-at, de azt nem lehet. Akkor viszont fejje meg Berényit. Valamit csináljon, mert kell a pénz.

Miklós telefonál, remek munka, megkapta a beszámolót. Balázs érkezik a telefonálás közben, a hűtőhöz, ahogy egy tisztességes fiatalnak kell. A laptopról beszélgetnek egy sort, Miklós már elvitte szervízbe, nem elég lepucolni a vinyót és újratelepíteni, blablabla.

Tibor beszélget Gabikával, valami igen finom sütit esznek, és gyakran előfordul-e, hogy a kislányával találkozik, elszökik napközben. Tibornak a családja a legfontosabb. Mióta szegény anyukájuk meghalt, azóta főleg törődik velük. Érkezik a kislány, már nagyon akar játszani, de ellenszenves.

Zsófi hazaoson, szó szerint, mert a vásárolt holmikat el kell rejteni. Meg is próbálja, Zsolt elszunyókált, de felébred, süt rántottát a szerelmének, ha akarja, meg minden. Zsófi csak sétált, végül nem vett semmit. És Kingával összefutott, igaz-e, hogy nem kap Szabi fizetést. És szerinted Zsoltikám, ez így jó? Zsolt kivan azonnal. Összevesznek azon, ki miatt zárt be a Rózsa, Zsolt meg elmegy és ad pénzt Szabinak, csak hagyja abba a nyüstölést. Na, lebukik a szendvicskészítő brigád?

Azt a kurva madárijesztőt hárman építik és filozofálnak, mire való. Közben Laci érkezik meg az irodába, borzalmas volt, mi újság, Klaudia. Én vagyok az asszisztens, Gabinak el kellett költöznie. Laci felhívja Gabit, hogy akkor most mi van. Csöng a mobil, de nem engedheti el Gabi a madárijesztőt, ezért a kislány veszi fel a telefont. Nem tud odamenni Gabi, mert az apukájával játszik. Kislány visszaszalad, egy bácsi volt. Laci semmit sem ért.

A kis catering brigád vicceskedik, melyik szendvics, hogy néz ki, a téliszalámis olyan, mint Géza. Én nem tudom, de ha ilyet kellene ennem, kiakadnék, utoljára áltiban a klubdélutánon csinált ilyet kovaliczkizsuzsanéni. Mindegy. Csengetnek, jön a para. Zsoltikám az, itt is a lebukás. Csak pár szendvicset csinálunk. Csak nem valami rendezvényre csináljátok? Csak nem arra, amit én nem tudtam elvállalni?

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.02.27. 14:49:11

De miért baj hogy szendvicset csinálnak, ha egyszer Zsótinak nem kellettek? Ő is megcsináltathatta volna velük fusiban, ahogy most csinálják.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 14:52:00

"Barátok közt - 5983-5964."
Vissza a jövőbe? :D
süti beállítások módosítása