Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X157

2012. február 22. 22:00 - Hódos Hajnalka

Az van, hogy nem szabadulunk a Hutyutyutól. Nem és nem. Akkor sem, ha a fene fenét eszik. A nap kérdése mégsem az lesz, készült-e kompromittáló videjó (he?) Hutyiról, hanem az, dugott-e csütörtökön Peti és Veronika. Pötyi új helyikét kapott, csak mondom, maradtunk a férfias vonalnál, kék, sárga és narancs csíkok, rajtuk zöld négyzetek, világoskék csigavonalak és piros margaréták, valamint kettő újabb lyukat ásott a kertben, azon túl, hogy mostanában kaukázusi farkasölőnek képzeli magát, ez nem újdonság, azaz ugyanúgy nem szabad(na). Szóval, visszaette őket a fene. Mindet. Bandikát és az Amandalír hangú csajt kivéve, akinek már a nevét is elfelejtettem, ők azért nem, mert nem párbajon estek ki.

Mikor bezúdulnak, mint tömeg, Csaba éppen a szomszéd óvodából kölcsönkért locsolókannával öntözgeti a havat, ennyi erővel rá is pisálhatna, a tevékenység célja a hót gyorsabb olvadásra bírni. Ződ a lámpa, visítva berontanak a Kiesettek, nagy az öröm, úgy tesznek, mintha szeretnék egymást, ölelkezés, puszipuszi meg ami ilyenkor szokásos. Seri úgy érezte, hogy Urisssten, Fecó meg egy életre belopja magát a Hisztérika szívébe, mert azt hazudja neki, vékonyabb a dereka. Elhiszi, persze, hogyne hinné. Volt szoliban is, azért vörös középen a feje, mert ilyen csőszoliban volt, és Attila már idegesíti. Viccen kívül mindjárt elborul az agya, nahálistennek, ott vagyunk, ahol a part szakad, kinek hiányzott ez? Vera szembesült a botlásával is, ezért úgy dönt, bevallja a nagy titkot. Fecónak.

Volt egy elég nagy törés az életében, és tökmindegy, a lényeg, arra adta a fejét, hogy elkezd az erotikus iparban (hagyok időt) izé... mozgolódni. És kint úgy híresült el, hogy a Pornósvera, pedig nem az. Van egy nagyon kemény videó, ami a belépő volt ahhoz, hogy ő ezzel foglalkozzon. Ebben látta a kiutat, hogy teljesen más életet kezdjen. Mert összeomlott körülötte minden. Csak a pénz miatt, igen. Másnap lelki töréssel kelt és hátat fordított, de szembe kell vele nézni. Kurva nagy szerencsém van, hogy amikor nekem omlik össze az életem, akkor nem az erotikus iparban kezdek mozgolódni, hanem csak megzuhanok, mint a forint, különben nemcsak több pornóoszkárt kaptam volna, mint Adele Grammy-t az utóbbi pár hétben, de még a minap született kiszsiráfocska is meglett volna. Sírásig. Abba bele se gondolok, hogy milyen Pötyi videók keringenének a jútyúbon. Fecó nem nagyon csalódott, mert ez Vera kis keresztje, az ő kis saját lelkivilágában kell ezt elintézni. Ölelkezés után Fecó rí a retyóban, mit kell még megérnie? Hát mit kell még itt átélni a Zembernek? Hát ez a ValóVilág?

Fecó gyorsan el is meséli, milyen durva ez, Kinga fröcsög, na, az erkölcscsősz, mi? Ne csillogjon itt senkinek a szeme, mi? Csaba szerint is nagyon erős, de ő a két szemével látni akarja. Kinn a nappaliban Csaba már pornó dévédéről beszél, röhögök, hogy születik a pletyka, ugye. Várom, hogy mire Eszterhez ér a hír, már pornó életműdíjról legyen szó, de nem. Attila mostantól büszke rá, hát ilyen masszívan beállítani egy erkölcsi színvonalat hónapokon keresztül, az menő! Cristofel kiáll Veráért a maga módján, mert értse meg, hogy mindenki úgy néz rá, mint egy szardarabra. Mire oda jutunk, hogy Vera Serinek is elmondja, már kompromittáló videónak hívják a botlást, Attila meg jön a szauba, mint az erkölcs szobra, nem is értem, tán a párbaj után volt egy gerincbeültetése, amit nem raktak be az öfibe? Kurvára utálja és le is nézi, de gusztustalan és undi, amit a többiek csinálnak, mert emberileg nem alázunk senkit. Mondja ezt Attila. Mikor Vera megkérdezi, szivarozol egyet, felröhögök, a régi Attila erre azt válaszolta volna, én nem, de benne vagyok, de hát Attila most éppen a földre szállt angyal, és csak annyit mond, ühüm.

Az öfi hátralevő részében a hősszerelmeseké a főszerep, próbálom rövidre fogni, mert fáj. Krisz rohadtul szereti Veronikát, de az nem elég, mert Veronika kivan és idáig van. Pedig Krisz rohadtul szereti. Meg az is fontos, hogy vele lakik. Kriszben tüskék vannak, ezért tegnap olyanokat mondott neki, hogy nem szereti, boldogtalan vele és nem bízik benne, mert meg akarta bántani, pedig nem akarta bántani. Hápedig a nő az nő, kéne vágni, hogy ez mit jelent! Attila nemcsak mint az Erkölcsi Magasság, de mint Párterapeuta is bemutatkozik ma, úgy látszik. Amíg Krisz neki nyíg, Veronika és Péter vihogva arról beszélgetnek, jó volt-e. Nem, szar volt. De akkor miért írta, hogy jó volt? A jóvót-e a fürdőben folytatódna, de Eszter rájuk ront, hát az biztos, hogy nem tele hólyaggal érkezett, mert ötperces fodrászpletykálkodás, a téma, dugott-e Veronika Petivel csütörtökön, mert Peti mondta, hogy igen. Veronika bazmegol meg vihog, be vannak kamerázva, ne hozza már ilyen helyzetbe, hihihi. Egyébként nem, de a Peti olyan okos, a Cristofel meg olyan gyerek! Krisz Krisz egyenruhában van, azaz félmeztelenül és szerint Ronika nem szopatja, hanem rohadtul szereti, mert minden nap együtt vannak. Peti vigyorogva bevallja Verának, dugja Veronikát, abba meg szerintem a gyerek se fog megmaradni, nemhogy titok, odavet két mondatot Krisznek a nyugiban, több se kell a Kubai Macsónak, na majd ő!

Eljött az idő, hogy ők hárman megbeszéljék a szituációt, mi is történt odakint. Dugta-e Peti Veronikát négy héten keresztül? A maga tapintatos módján Veronikának is felteszi a kérdést, MEGKÚRT?! Peti szerint nem kéne belemenni a biológiai részletekbe, az meg, hogy őszintén ne hazudjon, egy oximoron. Veronika nem fog magyarázkodni és kibaszottul elege van Kriszből, egyébként is, egy hónapja minden nap szakítanak és boldogtalan. És álágá is van. De Krisz megbocsát, különben mehet vissza az anyjáékhoz lakni. Igen, ennyi volt az öfi, hát én se röhögtem szénné magam, pedig bevallom, szoktam a saját poénjaimon, ha nem lennék egy önimádó exhibicionista állat, nem hogyvoltoznék, ugye. Balázs ma különösen figyelmes, észreveszi, hogy Krisz hajfestéket váltott és élénken érdeklődik, hogy érzik magukat a Kiesettek. Sőt, hallja azt is, hogy Fecó izgul, mert liheg. Utolsó kiválasztás, Attila dönt szavazategyenlőség esetén, és az a csavar, hogy önmagát is mondhatja. Fecóval kezdünk, a róla szóló kisfilm arról szólt, hogy párbajszűz és Fecó természetesen nem tudja, minek köszönhető ez. Lehet, hogy ő egy kakukktojás itt bent és ki fog kelni a tojásból. A pulzusa egyébként ötszáz. Seri következik, aki Fecó szerint már visszavett az arcból. Jól van, Csaba. Látványosan átalakult a viszonyuk Attival, hogy a faszba? Hát kiesett a Kinga, hehehe. Attila szerint azért, mert eltelt az idő, és a Tuja, aki fikát evett, leverhetetlen riválissá vált, úgyhogy fel is adta vele a harcot. Csaba azért nem konfrontálódik, mert a konfliktusok nagy része sajtreszelő szintű, úgyhogy na ne. Egyébként meg itt a vége, minek öljék még mindig egymást? Volt, ami volt. Elmondják, ki hogy látja az esélyeket, aztán Seri Fecóra rak, mert mint Makó Jeruzsálemtől, Fecó Attilára, mert amikor lila kendő volt rajta, kimutatta a foga fehérjét és a bari elúszott, de az okokat majd elmondja. Csaba Serire rak, mert Attilával szerivan, a Fecó meg a barátja. Attila rakja az utolsó kiválasztás utolsó jelét, Fecóra, mert nem Serikére. Fecó érzi a harci indulót. Én azt, hogy kurva kemény napoknak nézek még elébe.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
914 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.22. 23:53:43

Létezik, hogy első? Akkor juhé! És gratula, Királynő, ezt a fost ily szépen megírni művészet! :)

varosoko 2012.02.23. 00:16:03

az összes beküldött kiesettet most kéne még de nagyon gyorsan agyonverni

TapOut 2012.02.23. 00:23:15

A gonosz kis törpének miért engedik, hogy külső információkkal lássa el a játékosok egyikét??

répaverő 2012.02.23. 00:28:23

én megrépáztatnám mindegyiküket! :D
alulról,oldalról,szemből,hátúról.
csak csattogna a répa a szájukba. :D

gonoszkiralylany 2012.02.23. 00:38:37

nem láttam az öfit, kiderült hogy Eszter kitől nemterhes??

killercsiga 2012.02.23. 00:47:34

az "őszintén ne hazudjon" nem oximoron, hanem tautológia

busifa 2012.02.23. 01:02:40

13-as:-) és királyság a poszt! :-))))

busifa 2012.02.23. 01:07:29

@gonoszkiralylany: nem derült ki, mivel a ki kit kúrt meg megbeszèlésbe Esztike már nem fért bele! :-DDD

gonoszkiralylany 2012.02.23. 01:13:37

@busifa: pedig úgy reménykedtem hogy lesz egy kisPeti!!!

Nyugee 2012.02.23. 01:18:12

Anica....csak hogy örülj... :)

busifa 2012.02.23. 01:26:59

@gonoszkiralylany: az csak Verontól lehetne most, mivel egy aktust bevallott Petivel! :-)

ő-szinte 2012.02.23. 01:50:24

hajnali komment özön?:-DDDDDDDDDDDDDDDD

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2012.02.23. 04:08:53

Nem nézem ezt a sz@rt, de valamelyik nap bekapcsolva maradt a tévé, vagy ajánlatban ment, nem is figyeltem, csak azt láttam, hogy egy ládányi pénzt nézegetnek vadul ezek a nímandok.Az mi ill. miért volt?Összefoglalná valaki 1-2 mondatban?Kösz

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.23. 06:34:57

Jó reggelt mindenkinek! Mindenki így le van sokkolva a sok őszinte, ártatlan, bájos kislánytól és kisfiútól az Evőeszközben, hogy még kommentelni is elfelejt???? :D
@geegee: az a letta a nyeremény volt, vagyis az értéke, asszem, mert lakást kapnak meg kocsit meg ilyesmit aztán megmutatták nekik, milyen ennyi zsé egyben.
Amúgy, ha nem is nézed, Hajni Királynő munkásságát mindenképp érdemes figyelemmel követni, én eddig csak két dolgon röhögtem ilyen fékevesztetten: a Napirajzon és a Kretén magazinon!

dejoci 2012.02.23. 06:47:47

Én már láttam Pötyis videót, bár nem a jutyubon...kitartás Hayny, már csak 4 nap!

milkacica 2012.02.23. 07:29:46

sziasztok
Kinga sem uszta meg :) nem is értem mit várt? egy ilyen jelenetet nem vágnak be soha sehol, csak a kintieknek :D

Rocko- 2012.02.23. 07:33:57

VV ír a VV-ről. :))))

TapOut 2012.02.23. 07:40:13

Uncsizom bakker...ezek a 40 perces online-ok semmi kihívást nem jelentenek. Nosztalgiával gondolok vissza a 4-5 órás adásokra, mikor alig győztem utolérni a cselekményeket (nagy sóhaj, legyintés - bocs Beácska)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 08:02:26

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: a Kretén egy .. egy.. nem találok szavakat, de évtizedek óta az egyik legjobb! :))

egyemakisszíved 2012.02.23. 08:06:16

A valóság betört a villába. Segítség! Balázs! Lilu! Hogy lehet szavazni? Hogy menjenek má' haza!
@geegee: A nyerési esélyeket mutatták képileg. (Az nyeri, aki nem fogdozta össze a zsét, mikor behozták.) Atti nem fogta. Seri majdnem kibírta, de Vera csőbe húzta, és a kezébe adta, így vége. Csabit nem láttam, mit csinált. Nézte valaki onlányban, hozzányúlt-e a pénzhez, mi nem az övé?

dr. tchibu 2012.02.23. 08:37:27

héj emberek ma reggel láttam egy árva fekete szőrű kis pulinak tűnő kutyust a 3. kerület rádl ároknál található focipályán.Kis cukinak tűnik...én is hazavinném de a buksim nem venné jó néven.

kozi001 2012.02.23. 09:07:43

Király a poszt! :)

szélfúttahaj 2012.02.23. 09:32:43

KÁr, hogy Attit nem akarják a világért sem szembesíteni a mocsokkal amit művelt hónapokig! A gerincátültetés tetszett legjobban. Hajrá Hajni!

Brianna 2012.02.23. 09:34:45

Szerintem a visszaköltöző villalakók meg lettek győzve, hogy fizetnek nekik, ha "az elvarratlan szálainkat" jól kivesézik a villában.
- Verának fizetnek, ha kitárgyalja a pornós múltját
- Péternek fizetnek, ha a Veronika-Cristofel szerelmet jól összezavarja
- Crisnek és Veronikának nem fizetnek, mert elég hülyék maguktól is, Péternek mindent elhisznek :P
- Kingának 1000 Ft/perc minden hisztiért és 5000 Ft/perc az Attilával való nyűglődésért :P

Fecó meg egy akkora pletykafészek, hogy ha kijön a villából, az emberek olyan dolgokat fognak neki elmondani, amiről szeretnék, hogy minél többen megtudják. Úgy kell kezdeni a mondatot, hogy "Ne mondd el senkinek..." és garantáltan megtudja a fél ország. :D

Lotyóbridzsida 2012.02.23. 09:35:41

@tchibu:

:)) nekünk 3 tacsink van, eléggé rossz néven veszik egymást, ha simogatásról és szeretgetésről van szó. elleneben rettenetesen jól eljátszanak és imádnak összebújva aludni.:))

Zwekedly 2012.02.23. 09:38:10

Cristofelnek üzenem, hogy azon a bizonyos éjszakán nem Péternél aludt Veronika, hanem nálam. És megdugtam, mint a sicogány. A többi stimmel: reggel fél kilenckor ment el (Veronika), és esett a hó.

avanivi/ 2012.02.23. 09:44:18

@Zwekedly: Lebuktál :))) Azon a bizonyos éjszakán nem dugtál senkivel, mert itt kommenteltél reggelig :))))

Lotyóbridzsida 2012.02.23. 09:49:20

@egyemakisszíved:

Nyugi, már csak 1 hét és vége a majomparádénak.:))) (4-5 hónapra)

Így, hogy nem nézem, egészen elviselhető a dolog.:D:DD:D

gonoszkiralylany 2012.02.23. 09:54:42

ez a Gergő mekkora egy büdös bunkó, jézusom...

kitiltott bögre 2012.02.23. 09:57:22

ehh,dugjanak.csak ne szaporodjanak.

Lotyóbridzsida 2012.02.23. 09:58:49

@gonoszkiralylany:

ezzel nem mondtál újat.
egy pasiról akkor tudod meg, hogy milyen ember valójában, amikor elkezd veszekedni a "csajával".
számomra már ott kiderült, hogy nem tiszteli egyáltalán a nőket, sők kifejezetten alázza őket, amint adott hozzá a szituáció.

gonoszkiralylany 2012.02.23. 10:06:08

@Lotyóbridzsida: pontosan. pedig a műsor elején még reménykedtem, hogy nem az az agresszív állat, akinek beállítják, de kiesése előtt, meg ezekből a reakciókból egyértelmű hogy tényleg ilyen. nem lennék a barátnője :)

Tjuca 2012.02.23. 10:07:56

@anivivi: a kettő kizárja egymást?

Tjuca 2012.02.23. 10:10:06

@gonoszkiralylany: örülj neki nem vagy az. én cimborája sem... és nem is vagyok. :-)

Lotyóbridzsida 2012.02.23. 10:11:24

@gonoszkiralylany:

ő ilyen csendes agresszor. asszem szaknyelven passzív agresszívnak hívják, de valaki javítson ki, aki tanultabb a témában nálam.:)

sajnos azok a nők akik buknak az ilyen fiúkra, egyáltalán nincsenek tudatában, hogy mi történik velük a szituban, ugyanis "szokva vannak". Sehi is kikéri magának, hogy ne beszéljen így vele, de 5 perc múlva mi se történt, puszi-nyalifali. szóval kvázi beleegyezik az agresszivitásba, nincs komoly következménye az alázásnak.
azért vagyok ilyen okos, mert én is ilyen voltam, és sok-sok belső munkával sikerült felismerni, hogy mi van, és még több munka volt nemet mondani az ilyen fiúkra.:)
de mára végre tudom és értem az ilyen férfi minőséget, azonnal felismerem és azonnal elzavarom, ha neadjisen találkozom vele.:)

csicserierika 2012.02.23. 10:12:49

@kitiltott bögre: mit gondolsz, a vv 25-ben kik lesznek ? Kis Esztik, kis Attik, kis Krisz és Veron hibridek, valamint lehet variálni Veron-Peti utódok stb...

beacska 2012.02.23. 10:17:55

hááát, én csak fél szemmel néztem, mert főztem, de semmi agresszívat nem láttam Gergőben (szokásom szerint). Igaz, nem is vagyok alapítótag a ferfibunozes.hu lapon....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 10:30:25

@csicserierika: de fantáziadús vagy reggel:)

@beacska: Túlélte az estét apukád?:)

egyemakisszíved 2012.02.23. 10:39:19

@Lotyóbridzsida: na ne már! akkor min fogok gondolkodni egész nyáron?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 10:42:18

@egyemakisszíved: például az Éden Hotelen:D

Aztán a megaszaron, csillagszületiken:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.23. 10:43:59

Akik itten Verát állítjátok be igaztalanul támadónak, nézzétek meg, mit kellett elviselnie a kezdetektől: www.youtube.com/watch?v=LOQbLSn60Qk , www.youtube.com/watch?v=MvGM7fCMLGk ! Ez csak egy eset, ami arra volt reakció, hogy Melindával le akarták itatni bent a fiúkat. Ez mehetett sokáig, ráadásul hibbant hisztérikának állították be igaztalanul!

nosce 2012.02.23. 10:45:08

Vera aszondja Attilának, kabd be...azt amit én :)

beacska 2012.02.23. 10:45:18

vmi pozitívat kellett mondani egymásra, így kapta hosszú vajúdás után Fecó a Legházasabb címet...:DDD...ez így párbaj előtt elég gáz :DDD

beacska 2012.02.23. 10:45:55

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem tudom, nem beszéltem vele azóta. gondolod, hogy aggódnom kéne? ;D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 10:53:09

@nosce: tényleg?:D

@beacska: más nem jutott az eszükbe?:D

Nem tudom, hogy hogy bírta az izgalmakat, lehet, hogy ezt az utolsó hetet ki kellene hagynia:D Biztos, ami biztos alapon:P

nosce 2012.02.23. 10:54:25

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"tényleg?:D"

tényleg, és még fogta is a fejét :)

nosce 2012.02.23. 11:03:13

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
az onlányban van kb amikor Attila kapja meg az oklevelet és nála a link :) @veryti:

Mazlee 2012.02.23. 11:05:43

@Lotyóbridzsida: mondjuk az ilyen csajjal ilyen szituban nem is kell máshogy.

ő is ugyanúgy osztotta a gergőt, még jó hogy elborul az ember agya ha ilyen rikácsolást hall :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 11:19:19

@nosce: ez nagyon érdekes volt, belemerültem...:D Ilyen sem volt még:P

kitiltott bögre 2012.02.23. 11:45:30

@csicserierika: nem szeretik errefelé a bögréket.

kamarti 2012.02.23. 11:45:36

@TapOut: szted?

egyébként csakis a pontosság kedviért: a hólocsolás Atti ötlete volt és Fecó végezte a kis kék kannával :)

Zsoofka 2012.02.23. 11:57:28

Sziasztok!

Jade-nek és Lac-nak üzi: megsült, fini lezz, köszi mégegyszer.
Többieknek: bocsi off voltam! :)

csicserierika 2012.02.23. 12:06:19

@kitiltott bögre: azok a köcsögök, akiket nem szeretünk :)

kitiltott bögre 2012.02.23. 12:09:23

@csicserierika: a kakaósbögre nickem mégis ki van tiltva innen.is.

avanivi/ 2012.02.23. 12:14:27

@Tjuca: :))) igaz, pihent kicsit :)))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.23. 12:38:48

@lac64: Köszönöm szépen! :) @csicserierika: a hibridek jó ötlet, de remélem úgy variálják majd ezt a Csernobilos génállományt, ami ezeknek a nyomorultaknak van, hogy kis Kétarcok legyenek bent, bal fele Peti, jobb fele Veron, meg ilyenek :)

Hurri Kán 2012.02.23. 12:41:23

Elsenemhiszem. Múkodik!!! :DDD

csicserierika 2012.02.23. 12:42:45

@kitiltott bögre: hát biztos, rossz fát tettél a tűzre.

csicserierika 2012.02.23. 12:44:18

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: végül is, a többség valóban a nyolcvanas években fogant, lehet valami benne :)

kitiltott bögre 2012.02.23. 12:49:58

@csicserierika: én?sose.csak üldögélek itt a kredencen....

egyemakisszíved 2012.02.23. 12:58:25

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: arra ott van fény az éjszakában. Hová tűnt?

Hódos Hajnalka 2012.02.23. 13:02:19

@egyemakisszíved: kibasztam.

bögrét nem ismerem, de az önsajnálat büdös, ugye, ahogy a mondás tartja.
a téma meg unalmas.

Líder Máximo 2012.02.23. 13:07:01

Sziasztok! Hajni, köszi a posztot, ebéd mellé nagyon jól esett!

Annyira csodálatos őket így újra együtt látni, hajjaj. Remélem Fecó a Mengelét viszi és kint is hagyja a picsába :)

egyemakisszíved 2012.02.23. 13:07:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jól tetted. Engedély nélküli pszichológiai kísérleteket végzett a hogyvolt-lakókon.

zsolyo 2012.02.23. 13:10:08

@Peter_Cs: Szerencsém van, hogy ilyen undorító ember közelébe soha nem kellett lennem.

Líder Máximo 2012.02.23. 13:24:53

Egy valamit biztosan megköszönhetünk a VV5-nek: a VV6 csak jobb lehet! Ami még fix, hogy az Éden Hotel 01ből átigazolnám a Szúrnád a Szafosóját és a Saját Bőröndömbe Hányok teremtményeket, csuda egy vvilág lenne :D

nyekmec 2012.02.23. 13:27:48

@TapOut: bizony. jó volt, hogy naponta többször bekapcsoltak a villába, és éjjel -adásszünet idején- is láttunk mindent

az én rózsám vasutas 2012.02.23. 13:29:38

Már értem miért ment be a 10 kiesett
Azt is, miért őket mutogatják és nem a még játékban levőket
De mi az a sicogány?
Ma 14.20-kor úgy akarok dugni mint sicogány, így sürgős lenne a helyes megoldás.

nyekmec 2012.02.23. 13:30:58

szóval vera nem leszbi? a spanyol esten atti udvarolt neki, de vera elhárította. akkor mondta atti, kár, hogy aszexuális vagy. mire vera: nem vagyok az, csak a lányokat szeretem

nyekmec 2012.02.23. 13:32:45

még az elején vera megígérte seherének, hogy ha együtt mennek párbajozni, olyat mond ellene, hogy leesik a haja. na erre már nem kerül sor, és nem is tudjuk meg mit mondott volna

nyekmec 2012.02.23. 13:34:23

mint mondtam már a kezdetek óta nézem a vv-t. mindegyikben volt kedvencem, de sose az nyert

nyekmec 2012.02.23. 13:39:05

eltűnt egy kommentem

nyekmec 2012.02.23. 14:04:17

nem találom meg, de valamelyik nap írta valaki a facebook-on, hogy csaba nyert már valahol és nem lett volna szabad indulnia a vv-ben :-O

mézescsók 2012.02.23. 14:07:21

Azért tegnap este volt néhány parádés jelenet. Halálra röhögtem magam Veronika-Cristofel-Péter trióján. Veronika nem változott semmit, maradt ugyanaz a csökkent értelmi képességű háziszárnyas, aki volt.
Kifejezetten élveztem a Gergő-Kinga eset visszajátszását, Kinga vörös fejét (egyébként a pasasé is lilult rendesen, de nem tudom, hogy vértolulást kapott-e vagy kint ilyenre szolizta magát). A libája tudhatta volna, hogy a kamerák mindent rögzítenek és bármikor elővehetők. Gergő meg maradt ugyanaz a tapló agresszor, aki volt, szóval hozta a formáját. Attila reakcióit láttuk, de nagyon kiváncsi lettem volna szerelmetes Csabika fejére is, sajnos nem mutatták.Valaki említette, hogy amikor Kinga a hálóban pakolászott, hogy haza akar menni, vagy Dya vagy Gergő azt mondta neki, hogy a pénzért maradnia kell. Tényleg így volt?

Ma este Fecó kihív valakit, aki szerintem Seherezádé lesz. Csaba barát. Attila az volt, de különben is nagy aránnyal jött vissza a párbajról és annyira nem bátor, hogy bevállalja. Marad Seri, akit kezdettől fogva lenézett valamiért hatalmas erkölcsi magasából.
Egy másik fórumon többen Fecó visszatérését vizionálják a Serivel folytatandó párbajról. Remélem, nem így lesz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 14:12:06

@Líder Máximo: az érdekes lenne:) De Mr. Nyíregyháza námbörtu tud normális is lenni, mint láttuk az Aranypartban:P Szandrát mindenképpen bevenném:)

@egyemakisszíved: megkaptad a választ:), erre én nem tudtam volna felelni:)

nosce 2012.02.23. 14:14:49

@Binbir gece:
"Ma 14.20-kor úgy akarok dugni mint sicogány, így sürgős lenne a helyes megoldás."

Sztem a sicogány Zwekedly egyik kuncsaftja lehet a kommentelők közül, akiket folyamatos, ami a kódneve, minden bizonnyal tudhat valamit. ha esetleg te vagy az akkor csakúgy döngesd a csajt ahogy eddig :)

Mazlee 2012.02.23. 14:29:40

@nyekmec: annél még a BB1 is többet adott mert na közben is voltak műsorok között bejátszások, sőt ha valami nagyon extra volt akkor bármi ment odakapcsoltak.

és ha jól emlékszem bár nem biztos akkor annak full 24h online-ja volt több kamerával

Mazlee 2012.02.23. 14:33:31

@mézescsók: szerintem annyira az igazság bajnoka akar lenni hogy hamár megigérte attit akkor "naugye kimertelek hívni, győzzön az igazság" meg ilyenek lesznek

csicserierika 2012.02.23. 14:37:28

@kitiltott bögre: hallottad, ne sajnáld magad :) Előfordult ez már ember gyerekével is .

kozi001 2012.02.23. 14:38:33

Most akkor mégis megvolt Veronika Törpedónak?

valovilag.hu/video/159573

kozi001 2012.02.23. 14:39:58

@Mazlee:
BB1 asszem 2 órás műsor volt és egy félórás még este Trilla Trillával!

Hurri Kán 2012.02.23. 14:42:46

@jadebulgari:
Igen. ;-)
De akkor még nem múkodott. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 14:44:08

@Binbir gece: sikerült megfejteni a kérdést? csak egészségügyileg aggódtam érted :D

Mazlee 2012.02.23. 14:45:11

@kozi001: az oké hogy volt fix műsorideje is, de szerintem sok sok bevágás is volt. én legalábbis igy emlékszem.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 14:47:54

@kozi001: szerintem csak kamuznak mert az a feladat hogy legyen balhé

Hurri Kán 2012.02.23. 14:48:47

@jadebulgari:
Meglehet. Szuggerálásban még fejlődnöm kell. ;-)

Mazlee 2012.02.23. 14:48:55

@Mazlee: lehet hogy a bb2 volt?

ez megmaradt belőle :)

tv2.uw.hu/bigbrother_test4.html

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 14:53:29

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hv irodalmi nobel-díj esélyes írás :D visszaette őket a fene :D :D :D ennél jobban meg sem tudtad volna fogalmazni mit éreztem amikor hólocsolás közben nyílt az ajtó :D nadonsép

nosce 2012.02.23. 14:53:36

@kozi001:
"Most akkor mégis megvolt Veronika Törpedónak?"

persze h megvolt, csak az volt a baj h Petti elmondta :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 14:54:14

@gyvy: aha! akkor ennek tudatában újra olvasom a Pötyis részeket :)

Hurri Kán 2012.02.23. 14:54:26

@anica inkognitóban:
Mérhetetlen fájdalommal tölti meg szívem, hogy máshol nincs dolgod. :DDD

Hurri Kán 2012.02.23. 14:58:49

@anica inkognitóban:
Mosolygásban is fejlődnöm kell. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 15:01:58

@gyvy: még van remény, majd gyakorolsz a hátralévő pár évtizedben :P:DDDD
már unom a chilit, de a melóval várnom kell más miatt, utálom ezt...éppen az enyémmel verik a csalánt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 15:02:36

akkor a maiban remélhetőleg azt fogjuk látni ahogy kivonulnak az ajtón az szuper lesz

Hurri Kán 2012.02.23. 15:05:15

@jadebulgari:
Okos mogyi. :)))

@anica inkognitóban:
Mármint melóban verik éppen a tiéddel? :( Az télleg nem jó...

Tjuca 2012.02.23. 15:05:28

miért nem veron csinált tesztet? rosszul értelmezték a feladatot? aztán jöhet a dns teszt, és akkor jött volna dressz, hogy vágják ketté az gyereket, ki legyen az anya, ki legyen az apa, meg ki legyen a gyám.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 15:07:04

@gyvy: logikából átmentél...:P:DD
na, elvonszolom a gyenge testem a gép elől, mert már kiugrik a szemem.
sziasztok, további jó szurkolást! :)

Tjuca 2012.02.23. 15:09:20

bár ahogy elnézem a ki kire mozdult rá (v)iszonyokat, a tesztet az arénában kellett megszerezni, és csak azért nem lett két csíkos, mert nem mutatták, hogy csak a wc-be lógatta, köpött rá, vagy volt annyi esze, hogy le is pisilje.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 15:09:33

@gyvy: :D fépmogyi :D

Nézi valaki az éjszakait? :D ezek a ruhák.. :D

Tjuca 2012.02.23. 15:10:52

@jadebulgari: cs p-nek, amint p parókában parádézik: olyan vagy, mint fiatal korodban... ezen azé röhögtem.

Hurri Kán 2012.02.23. 15:12:37

@jadebulgari:
;-)
Éjjel belenéztem, néha teljes 25 másodpercig is ment az onlány. :D

Lotyóbridzsida 2012.02.23. 15:14:25

@mézescsók:

hát ha belegondolsz, hogy ki szavazhat fecóra vajon? serire legalább nyomkodnak a szimpiatizáns nők és a tinifijúk.:)) remélem...:)

egyébként nanáhogy mindenki hozza a formáját.:))) egyébként a roni-petti duóban van még pénz, úgyhogy gondolom még szappanoperáznak majd vagy fél évig.:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 15:16:19

@Tjuca: hihhi :D a fiúkon nagyon jó a jelmez, a lányok ugyanilyenek civilben is, fel sem tűnt h kvának öltöztették őket

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 15:19:57

@Lotyóbridzsida: családosok, egyszer vétkezők, szimpatizánsok, rokonok, idősebbek is szavaznak F-ra

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 15:20:35

@Lotyóbridzsida: ja és akik a másik 3-al nem szimpatizálnak v nem tudnak azonosulni :)

Horizont 2012.02.23. 15:28:43

Lilu hová lett? Valaki okosítson már fel.Köszönöm.Nem mintha hiányozna:)

veryti 2012.02.23. 15:29:23

valovilag.hu/video/159589

"KINGA IDEGRONCSNAK ÉRZI MAGÁT
A Villa egykori Cselszövője annyira besokallt Attilától, hogy már egy üres széknek is képes volt elsírni bánatát régi barátjával kapcsolatban."

Na végre már pont került a dolog végére...
Akkor ezért látszott Kingán sértődöttség az esti online-ban is.

veryti 2012.02.23. 15:35:11

Szerintem A. érzi, hogy a Kingás történet neki már többet árt, mint használ.

Müszélia 2012.02.23. 15:36:07

tuti, hogy a terhes-teszt egy "feladat" volt. ha valakit annyira izgat, megnézi egy nappal a beköltözés előtt, vagy vár egy hetet, az már mindegy. Eszter is, Seri is elég gyengén alakítottak. akkora piros pont a kreatívoknak, hogy örökre el is tűnhetnek mögötte.

mézescsók 2012.02.23. 15:36:46

@Mazlee: Nem hiszem, annyira nem tökös a Fecó! Az igazság, jóság - remek lózungok, meg sirdogálni is lehet, ha sértve érzi magát nemes érzelmeiben. Fecó annyira nem bátor, de annyira talán már van taktikus, hogy felfogja, melyik a könnyebb ellenfél. Azonkívül Serit kihívását jobban meg is tudja indokolni, mert sosem voltak jóban annak ellenére, hogy igazán látványos mérkőzés csak Kinga kieste után volt köztük.
@Lotyóbridzsida: Azokon kívül, akiket Jadebulgari írt, szavazhat bárki, aki megette az én jó ember vagyok dumát, akit meghatott az állandó sírás-picsogás, akinek szimpatikus volt egy olyan ember, aki úgy mis-másolt hónapokom át, hogy tudta volna, mit jelent a kifejezés.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.23. 15:37:01

@Horizont: A Csillag születik háttérmunkáit csinálja Ördög Nórával.

Müszélia 2012.02.23. 15:37:37

@nyekmec: a vv4-ben énlázárlászló ígérgetett hasonlót évának, aztán utólag bevallotta, hogy csak kamuzott.

Müszélia 2012.02.23. 15:39:25

@kitiltott bögre: biztosan nem is kakaó volt a bögrédben

mézescsók 2012.02.23. 15:41:18

@veryti: Akkor jól méri fel magát. Idegroncs volt az egész játék alatt, a végén valamivel jobban. Várhattuk volna, hogy kint összeszedte magát, DE NEM.
Attila már az elmúlt jó egy hónapban felmérte szerintem, hogy ez a Kingás-vonal nem nyerő. Csaba még nem fogta ezt fel. Lassabb a reakcióideje.

Lotyóbridzsida 2012.02.23. 15:41:21

@mézescsók:

ő csak beült oda, bazsajgott, rítt, sodródott, bólogatott, úgy tett, mintha értené a mondatokat, amiket mások mondtak neki, és most még mindig játékban van.:)

Horizont 2012.02.23. 15:43:53

@Peter_Cs: Köszi!!!Erre tippeltem. Kettő egyszerre nem megy neki?:)))

@Lotyóbridzsida: Azért a kíváncsiságom erőteljes:))

kozi001 2012.02.23. 15:44:11

@Líder Máximo:
Nem tudom! Még Aranypartba csak-csak, de vv-be?
Nekem Crsitofelt elég volt elviselni abból a kategórából!

mézescsók 2012.02.23. 15:45:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Azért az utolsó hv-ba betehetnél néhány Pötyis képet. Úgy búcsúzóul lássunk már valami szépet és valaki normálisat is!

mézescsók 2012.02.23. 15:46:14

@mézescsók: Ja, esetleg valami kompromittáló videót is!

mézescsók 2012.02.23. 15:47:55

@Lotyóbridzsida: A másik fórumban olvastam, a mellette érvelők szerint Serivel ellentétben Ő legalább csinált is valamit a villában. Azóta is azon tűnődöm, hogy mit nem láttam vajon megint.

Lotyóbridzsida 2012.02.23. 15:51:21

@mézescsók:

hát elvette az Eszmeraldáját országvilág előtt, heeee.:))

csicserierika 2012.02.23. 15:53:23

Petiben mi volt a retro ? Ilyen pofákat naponta lehet látni a kocsmák környékén :)
Nekem ő tetszett a legjobban amúgy :)

Lotyóbridzsida 2012.02.23. 15:59:06

@Horizont:

De azért nem okoz majd visszafordíthatatlan törést az életedben, ha mégsem tudod meg, ugye?:)))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 16:01:07

@csicserierika: én most nézem, nagyon jó Peti :) (ahoj elvtársnő) :))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 16:06:03

amennyire kiráJlány annyira írtam pontosan :D hehe Ati

nosce 2012.02.23. 16:06:17

@mézescsók: @Lotyóbridzsida:
"A másik fórumban olvastam, a mellette érvelők szerint Serivel ellentétben"

mondjuk ha nem nézitek a műsort akkor honnan tudnátok ?, akkor nem csoda h Fecó is ugyanannyit csinált mint Sehi :)

Lotyóbridzsida 2012.02.23. 16:06:53

@kozi001:

mi lett vón Chrisel, ha nem kezd el szappanoperázni a Ronival?:D Mivel műsorozott vón?:)))

csicserierika 2012.02.23. 16:09:45

@jadebulgari: dicsértessék polgártársnő :)
Pettin máskor is jó volt a paróka, komikus feje van egyébként is :)

nosce 2012.02.23. 16:15:10

@jadebulgari:
"saládosok, egyszer vétkezők, szimpatizánsok, rokonok, idősebbek is szavaznak F-ra"

na meg a romák, és egymagukban el is dönthetik az összes párbaját, persze kérdés h mennyire lesznek aktívok vagy mennyire érdekli őket egyáltalán, de akár azt is el tudom képzelni h a retek dolgozók!?! is rá szavaznak PC okoból h legyen egy roma győztes. De ha így is lenne én azt mondom Fecó megéremelné mert szines színfolt volt a villalakók között, mondjuk Attila még inkább, de az már egy más kérdés....

( ps.: szal nem egy intelligens kérdésfeltevés h ki szavazna Fecóra :) )

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 16:18:26

@nosce: valóban, ők is, őket odasoroltam a családosok és nem családosok közé csak nem píszí ezért nem említettem külön hogy fehér családosok, nem fehér családosok, esetleg zöld v lila családosok, a családosok a hangsúlyos ez esetben

azt meg tudod h a magam részéről inkább neki adnám mint a gogósnak, a manipulátornak vagy a trutyinak (a la Vera)

@csicserierika: meg az a zakó :D a legvattacukibb :D

vallatas 2012.02.23. 16:21:59

Kinga ahogy a széknek beszélt...
ez normális?:-)
na majd az élet megtanítja, hogy mi az a kétkezi munka, bár az ilyen szőkék általában azért valahogy csak csak találnak egy bömös faszit, és gondjuk egy szál se a továbbiakban.

@Horizont:
igen, ez a videó mindent elmond a lányról... antiszociális?:-)

csicserierika 2012.02.23. 16:22:40

@jadebulgari: "a legvattacukibb " ezt beépítem a szövegkörnyezetembe utólagos engedelmeddel :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 16:25:13

@csicserierika: kérlek szépen :D az éjszakai onban kapta a rángatózó fejű ezt a jelzőt miután kibőgte magát valami más miatt már nem emlékszem olyan érdektelen volt... de a Vera beszólása priceless: kapd be, azt amit én... mondta Atinak :D Petid szerint ez elegáns mondat volt :D

Lotyóbridzsida 2012.02.23. 16:26:16

@Müszélia:

ja, így pörgette volna a kamerába.:D

Müszélia 2012.02.23. 16:26:57

@vallatas: inkább egyetlen bömöst idegesítsen, mint egy egész munkahelyi környezetet.

nosce 2012.02.23. 16:29:59

@jadebulgari:
"alóban, ők is, őket odasoroltam a családosok és nem családosok közé csak nem píszí ezért nem említettem külön hogy fehér családosok, nem fehér családosok, esetleg zöld v lila családosok, a családosok a hangsúlyos ez esetben"

jó csak van sok nem családos roma is akiket kihagytál, halmazelméletileg :). De megjegyzem a magam részéről nem érték egyet azzal h ha felmerül h roma akkor olyan dumával nyomjuk el, h lehetne piros meg lila is. Nem, ő roma mert annak vallja magát és büszke lehet rá, pont. És mi is örülhetünk mert egy rendes ,jól játszó ember, megint pont. ha elmismásoljuk itt piros meg lila kifejezésekkel az ugyanúgy nem píszí, mert azt a látszatot kelti mintha valakinek szégyelni titkolni kellene h ö roma. Nem kell, nem ez számít, sztem.

Zsoofka 2012.02.23. 16:30:30

@veryti:
Épp ezt a Kingás jelenetet "hiányoltam" tegnap. Kinga kinn is megmondta, hogy rühelli Atit az alapján, amit visszanézett.... Persze ez is tuti feladat volt, de nem esett Kinga nehezére megtenni. Már bebeszélte magának, hogy ő Ati miatt esett ki, mert idegbeteggé baszogatta. Csak az nem jut eszébe, hogy benn a Verás levél után akár ránthatott is volna egyet a vállán, hogy Igen, teccett a Gergő, és akkor mi van?! Abban igaza van, higy nem fogadott hűséget A-nak. De ott és akkor rettegett, hogy Ati nem fog többé szóbaállni vele Vera "gonoszsága" miatt. Szóval nagyon el van tévedve a csaj.
Mostmár csak egy kérdésem van:
Kinga mostani székes monológja mennyit árt Atinak? Mert ugye Kinga egy Hp és a véleménye nem biztos, hogy meginogtatja az Ati-fanokat. De azért van abban igazság, amit mond.Mondom én, Ati-drukkerként.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 16:33:04

@nosce: csak lesek, hogy micsoda magasztos gondolataid vannak ma:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 16:35:22

@mézescsók: ha már Dévényi Tibi bácsizunk, én Hajni kislány kori képét kérném, amikor népviseletben van, az nagyon-nagyon-nagyon tetszett!!!

nosce 2012.02.23. 16:38:28

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"csak lesek, hogy micsoda magasztos gondolataid vannak ma:)"

igen :) akkor hajolj előre mert szeretnék úgy csinálni mint a sickány :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 16:43:38

@nosce: Miért? Hogy csinál a sickány? Egyáltalán mi az a sickány?

És a sicogány mi? Kiderült már?:)

csicserierika 2012.02.23. 16:47:00

@jadebulgari: most tartok ott, úgyhogy visszaszívtam :)
Ez a Dya ... nem találok szavakat. Életképtelen.

nosce 2012.02.23. 16:48:32

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
a sickány az a sicogány becézése :)

Nagyon jól dughat, Zwekedly szerint :)

Zsoofka 2012.02.23. 16:50:40

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
A sicogányról annyit tudok, hogy a kedvenc étele a rumidom.

veryti 2012.02.23. 16:51:04

@mokamini: Én is fanATIkus vagyok! :)
És én is érzem, hogy azért van némi igaza Kingának. Valljuk be őszintén, megsértette Attila férfiúi hiúságát nem egyszer, Attila meg törlesztett ahol tudott. Kinga kiment, látta, hogy a többség azért Ati mellett van a kettőjük közötti konfliktus megítélésében, és most szeretett volna egy kicsit mosakodni.
Attila meg még így tudott kijönni belőle a legjobban, amikor látta, hogy itt nem békülés lesz, hanem baszogatás...
Mondjuk lehet, hogy azt őszintén gondolta amikor azt mondta, hogy veszekedett ő már eleget ebben a stílusban Verával, most már nyugit szeretne.
Szerintem a szavazóit már úgy sem ingatja meg, az ellenszavazók meg nem emiatt mennek ellene.
Egyébként én is 36 vagyok... :)

Zsoofka 2012.02.23. 16:52:52

@veryti:
lájk...
azt ne mond, hogy gyomai is vagy.... :)

Zsoofka 2012.02.23. 16:57:44

:)

A sicogányt ugyanúgy nem ismeri a gugli, mint a rumidomot.... Ezért gondolom, hogy lehet egymáshoz közük :)
A különbség, hogy a rumidom egy általam használt és szeretett szó :)

veryti 2012.02.23. 16:57:55

@mokamini: hát azt azért már nem... :)

Zsoofka 2012.02.23. 17:00:00

@veryti:
:)
FanATIkusnak én azért nem mondanám magam, de drukkernek igen. Kingáról meg teljesen egyezik a véleményünk.

Müszélia 2012.02.23. 17:00:13

@mokamini: sose értettem ezt a jelenetet. kinga egyszerűen azt mondhatta volna, ökörködtünk, na és? nincs ebben semmi, két felnőtt ökörködik. ehelyett egy óriási dráma, hiszticunami meg minden.
azért a vera se volt piskóta, amikor szuggeráló hangon ismételgette: valld be, valld be.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 17:02:57

@mokamini: @Müszélia: h hozzátok képest milyen tanulatlan, tudatlan vagyok:)

A kacagányról legalább tudom, hogy mi:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 17:03:10

@nosce: okéj :D de sztem a nem családos roma emberek is fognak rá szavazni mert ilyen tekintetben amennyire én látom eléggé támogatják a sajátjaikat szal sztem Fecó esélyes akár a nyerésre is vasárnap

nosce 2012.02.23. 17:07:23

@veryti:
"És én is érzem, hogy azért van némi igaza Kingának. Valljuk be őszintén, megsértette Attila férfiúi hiúságát nem egyszer, Attila meg törlesztett ahol tudott. Kinga kiment, látta, hogy a többség azért Ati mellett van a kettőjük közötti konfliktus megítélésében, és most szeretett volna egy kicsit mosakodni. "

Kingának azért nincs alapvetően igaza, mert Atti még játékban van rata a teher és a feszültség neki meg nincs vesztenivalója, és megint csak magával foglalkozott h kimosakodjon olyan infók birtokában amit Atti nem tudhat és nem cáfolhat vagy értelmezhet. Ha minimálisan figyelne a másikra és nem csak magával foglalkozna, akkor azt mondja h ö kintről sok mindent másképp lát, ha majd kijönnek akkor beszéljék meg visszanézik vagy ilyesmi , csakhogy akkor Kinga nem kap ahhoz tv publicitást amit itt el akart érni...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 17:07:35

@jadebulgari: mondom, még meg is lepődtem; 3szor is visszaolvastam, hogy biztosan ő? Biztosan ő???????? Erre tessék...Vagy más van a gépénél:P

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 17:08:24

@csicserierika: kitaláltam! Dyának a tökéleteCS partner Gombár lenne... gondolj bele... :D

kamarti 2012.02.23. 17:09:16

@veryti: Atti úgy megrémült, hogy veszélybe kerül a Kinga kiesése óta építhetett jóember szobra, hogy miután nem tudta ledumálni Kingát, inkább kimenekült. Aztán ráébredt, hogy Kinga tényleg van olyan felháborodott, hogy sz üres széknek is el fogja mondani, amit akar, ezért visszament, hogy ő is odategye a 3 jól megfontolt mondatát, hogy ne csak Kinguci kerüljön műsorba....
mondjuk engem ők ketten már nem nagyon érdekelnek, de remélem, hogy Csabi is ráébred: nem Kinga volt a fő probléma kettejük közt, hanem az, aki problémát csinált abból, hogy Kinga mással is szóba áll rajta kívül...

nosce 2012.02.23. 17:13:16

@kamarti:
"Atti úgy megrémült, hogy veszélybe kerül a Kinga kiesése óta építhetett jóember szobra, hogy miután nem tudta ledumálni Kingát, inkább kimenekült. Aztán ráébredt, hogy Kinga tényleg van olyan felháborodott, hogy sz üres széknek is el fogja mondani, amit akar, ezért visszament, hogy ő is odategye a 3 jól megfontolt mondatát, hogy ne csak Kinguci kerüljön műsorba....
mondjuk engem ők ketten már nem nagyon érdekelnek, de remélem, hogy Csabi is ráébred"

vicces értelmezés :), sztem ha megcsúszol valahol vasalás közben végső soron arról is Attila tehet és remélhetőleg csaba is rájön erre hamar h minden probléma fő oka Attila :)

kamarti 2012.02.23. 17:13:45

@nosce: nem akarnék igazságot tenni kettejük közt (mert megérdemelték egymást + remélem, Kinguci az otthoniakat is megkérdezte az Attila kérdésről, mert pl. apu jól félrevezette ebben a kérdésben), de sztem ez feladat volt (teszem hozzá nem az első, amit Atti elmismásol)
Atti Kingának egy mondatot sem hagyott elmondani, nem véletlenül. Az meg hogy Kinga kint olyan infók birtokában van, amit Atti nem tudhat - könyörgöm, ki tudná jobba, hogy mit csinált 5 hónap alatt, ha nem ő???

De Atti miatt nem kell aggódni, Petti megnyugtatta (bár ez az onlájnba nem került bele és nyilván az öfiben sem lesz benne)

veryti 2012.02.23. 17:14:57

@mokamini: Na jó, a fanATIkust én is csak a poén kedvéért írtam...

kamarti 2012.02.23. 17:18:16

@nosce: szted ez a vicces, sztem meg Attit mosdatni.
ha személyeskedés nélkül lehet eszmét cserélni veled továbbra is, abban benne vagyok, az indirekt lehülyézést viszont elég rosszul tűröm már
tehát kérném szépen a vasalódeszka, az elvtársnő, a kékharisnya, a nyugger, az izgalmakat nem tűrő háziasszony stb. szellemességeket mellőzni. nem hinném, hogy téged vagy itt bárkit megsértettem volna hasonlóan magasröptű éRcelődésekkel.
kösz

Tjuca 2012.02.23. 17:21:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: a sicogány őskori párzási rítusnál a hölgy megjelölése.

mókuscickány iszogál, derogál, verbál, orál, ungabungál szavak összevonásából keletkezett.
ige: sicogál
főnév: sicogány
érdekességképpen ott van még a socogenyó, talán rájössz mit jelenthet.

a villában a sicogálás körüli konfliktus a sicogenerálás, ez zajlik az utolsó héten.

:-D

Zsoofka 2012.02.23. 17:24:51

@jadebulgari:
lájk!

Jó volt az alaprecept :) A zuram azt mondta jobb mint a kész, rendelt bótipizza :)

kamarti 2012.02.23. 17:25:40

@nosce: persze viccesen, egy-két szmájlival megtámogatva el is mismásolhattam volna a dolgot, ha azt írom, hogy akkor ezek alapján szerinted nem Atti volt a meghatározó személye a VV5-nek?, de ehhez most nem volt kedvem.

elnö_kúr 2012.02.23. 17:26:00

@kamarti: Távol áll tőlem, de ha kévánod, én direktben is lehülyézlek. Szólj nyugodtan;)
Egyébként tényleg könnyedén észrevehető, hogy mindent attilától/ból eredeztetsz. Elhiszem neked, hogy idegesít, de gondolj arra, hogy pár nap, és nem kell többet ezen rágódnod.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 17:30:33

@Tjuca: ezután a tömény magyarázat után nincs kérdésem:D:D:D:D

@jadebulgari: én MÁR igen:D

kamarti 2012.02.23. 17:37:42

nem tudom, kit hív ma ki Fecó és hogy kik szavaznak majd rá, meg kik az ellenfelére (akár Serire, akár Attira), de az elmúlt napok alapján is elég érdekesnek tartom, hogy amikor a királylány (előbb kocsismód káromkodva, később fejét az asztalba verve és üveghangon sipítozva a vitapartner nevét, meg a haddmondjammáelt) ortájozott, az őszinteség volt szerinte is, meg mások szerint is. Még akkor is, ha általában Kinga ilyenkor semmi konkrétumot vagy érvet nem mondott, vagy később kiderült, hogy amit mondott, nem fedi a valóságot.
Fecó viszont egy álnok, sunyi, hazug mismásoló sokak szemében, aki konfliktuskerülő bólogatókutya, kivéve, ha felvállalta a konfliktusokat (Attival vagy Kingával), mert akkor viszont Vígszínház, hiába érvel.

kamarti 2012.02.23. 17:45:58

@elnö_kúr: nem igazán értelek titeket, de akkor tőled is megkérdem, mert kíváncsi vagyok: ki volt szerinted a legmeghatározóbb egyed a villában? Ki volt az, aki mindent megtett, hogy minden pillanatban átlássa a kapcsolati hálót, és a lehető legtöbb lakóra hatással legyen? Mondj még valakit, aki ennyit ügyködött rajta, hogy minél több lakóval legyen jól dokumentált és (általa) narrált viszonya, vagy legalább a sorsukat minél inkább meghatározhassa bent?

nosce 2012.02.23. 17:51:36

@kamarti:
"szted ez a vicces, sztem meg Attit mosdatni.
ha személyeskedés nélkül lehet eszmét cserélni veled továbbra is, abban benne vagyok, az indirekt lehülyézést viszont elég rosszul tűröm már"

azt hittem viccelsz, mert nem mondhatod komolyan h valaki beszéljen meg olyasmit amit nem tudhat, mert elzárták az infótól sőt kifejezetten tiltották a hozzáférést :) Én nem itéltem meg h amúgy igaza lenne-e Kingának ha felhozná az érveit vagy sem, csak ez így most amit csinált semmi mást nem jelentett mint Kinga tv szereplést, meg ugye a gergő sztory retusálását amiről megint nem Attila tehet mert a retek játszotta le....

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 17:59:32

@kamarti: ez kicsit zavaros volt nekem, senki nem tudja kit hív ki Fecó, hogy jön ide a Kinga átvezetés és Fecó alázás - bocs csak ez jött le ebból a néhány gondolatodból

kamarti 2012.02.23. 18:03:24

@nosce: milyen infótól zárták el Attit? Mit tudhatunk mi (vagy Kinga) róla, amit ő nm tud magáról, a benti dolgairól? az én kérdésem ez volt, legalábbis a lényege.
A Kinga tv szereplést, a dolgaik tisztázását feladatba kapták nyilván.
A Gergős sztorit ne keverjük ide, mert azon is összevitáznánk, a kinek kell mindig szerepelni vonal mentén.... :)

Zsoofka 2012.02.23. 18:08:57

@jadebulgari:
Én 100%-ra veszem, hogy fecó Atit viszi. Tudatosan készül rá, hónapok óta. Ő úgy gondolja Atival szemben tudja jól pozicionálni magát. Ő a JÓ, aki harcol a gonosz ellen. Ebben a hitében (mármint, hogy a JÓ legyőzi a setétet) semmi nem inogtatja meg. Ha ésszel játszana, azt mondanám nem hív mást, mint Ati, mert az karakteröngyilok lenne, de ő SZÍVVEL játszik és így azt mondom, nem hív mást, mint Ati, mert ez az ő szent - szappanoperánkon edződött - küldetése.

_most_ 2012.02.23. 18:12:38

@kamarti: hagyjad, Ati fanok úgyse fogják megérteni, nyilván teljesen normális, ahogy Kingával viselkedett Attila, sőt Csaba a hülye, mert ő nem alázta sose Kingát.

ő-szinte 2012.02.23. 18:12:45

@kamarti: ki vagy te itt , hogy megmondd nosce mit csinaljon ???

Zsoofka 2012.02.23. 18:13:02

@mokamini:
... még ha el is esik az ütközetben és dicső halált hal :)

mézescsók 2012.02.23. 18:13:42

@Lotyóbridzsida: Tényleg, nősült. Ráadásul ilyen még nem is volt a Vv-kben!
@nosce: Ez így, ebben a formában vaskos tévedés. Nem láttam valamennyi öfi-t, de elég sokat. Nyilván nem volt szerencsém, mert én semmi emlékezeteset sem láttam. Részt vett a feladatokban, legénybúcsúzott, nősült, bólogatott, heherészett, mellébeszélt.
Senki etnikai, nemzetiségi hovatartozása, vallása, faja, nemi identitása sem érdekelt - Fecóé sem.
@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Legyen olyan kép is, nem bánom. De ha választani lehet, inkább Pötyi.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 18:14:24

@mokamini: szerintem Ati is Seri is bene van még a pakliban, ezt Fecó is mondta tegnap és mindkettő bántotta úh. fel tudná mindkettőre építeni a stratégiát :)

Zsoofka 2012.02.23. 18:15:11

@lami83:

Szerintem egy kicsit árnyaltabb a kép.... Lsd: 16:30:30!
Próbált volna engem alázni....

Zsoofka 2012.02.23. 18:20:13

@jadebulgari:
Egyébként nagyon úgy tűnik, hogy a Kinga-sztori előrángatásával az RTL letette a voksát a JÓság mellett. Már a kiüldözöttek bejövetele előtt egyértelmű volt, hogy ezzel a húzással csak Csabi profitálhat és oda lesz Ati jófiú-arca. Kinga lesz a veszte :) Gogy klasszikust idézzel: No wúmen, no kráj. :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.23. 18:21:18

@kamarti: "De Atti miatt nem kell aggódni, Petti megnyugtatta (bár ez az onlájnba nem került bele és nyilván az öfiben sem lesz benne) "
Honnan vagy ilyen jólértesült?

nosce 2012.02.23. 18:21:36

@kamarti:
"milyen infótól zárták el Attit? Mit tudhatunk mi (vagy Kinga) róla, amit ő nm tud magáról, a benti dolgairól? az én kérdésem ez volt, legalábbis a lényege."

uhhhhhhhhhhhhh, Kinga azzal kezdte h kint voltam egy hetet.....erre mondta Attila h most hivatkozol olyanra amit nem mondasz ki....itt nincs mit megbeszélni ha ezt nem érted akkor passz :) Mert KInga megnézett (rá jellemuzően felületesen) vagy hallott valamit másoktól, amit értelmez valahogy de Attila szerint meg égész más volt esetleg a kontextus és mást gondolt amit bizonyíthatna is egy másik videóval...szal ez Kinga részéről ez egy hülyepiacsa magát mosdató akció volt..

nathalie 2012.02.23. 18:26:02

@lami83:
őszintén kérdezem,hogy kingával, a bolondok királynőjével,hogy kellett volna viselkedni normálisan? csak egy elképzelésem van: tetlegesen :D

kamarti 2012.02.23. 18:27:20

@jadebulgari: hát, ez a Kinga-féle "őszinteség" már elég régóta bssza a csőröm, és mivel az elmúlt néhány napban újra volt hozzá szerencsénk, megint aktuális lett, és Fecó jó párhuzamnak (meg aktualitásnak) tűnt, csak nem akartam már hosszabban összevetni őket, mert menet közben arra is rájöttem, hogy nem nagyon szeretnék Fecót ócsárló kommenteket sem generálni.

nathalie 2012.02.23. 18:28:59

@kamarti:
miért nem?A fecót ócsárló kommentek lennének a napom fénypontjai :d

kamarti 2012.02.23. 18:29:10

@MolnarErik: egyszer már leírtam egyébként, még akkor, amikor láttam: a tegnapi BV végén volt "élőben a villából", pont ezt sikerült elkapni. ma megnéztem az onlájt, de abban nincs benne, az öfi csak tipp.

VaLaky 2012.02.23. 18:33:19

Sziasztok!
Úgy gondolom már régóta, h. Atinak teljesen tévút volt Kingával (ki)kezdeni, őt komoly partnernek véli/kezelni. HA nem siette volna el a dolgot, és nem zár korán (úgy értem, csak az első ötös beköltöző fogatra alapozva játszani), és helyette Verával, Petivel játszik, akkor jobban jár.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 18:34:16

@mokamini: ezek a sose volt sose lesz szerelmek olyan elcsépeltek... azé én megadnám Atinak is az esélyt a zemberek helyében, nem rossz ő csak érti a játékot :D
@kamarti: aja, így értelek... igen sajna vannak akik kapnak a Fecó ócsárlásán azonnal, pedig ő JÓ Ember! :D de legalábbis nem árt senkinek és nem csinált semmi rosszabbat mint más úh. én örülnék ha így a vége előtt inkább drukkolna mindenki a kedvencének mint a másikat szidná... de ez lehet túl utopisztikus :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 18:35:33

@VaLaky: ha Verával jóban lettek volna és a Peti-Eszti vonal is feljön, ahogy a tegnapi onlányban volt: micsoda négyes lehettek volna

kamarti 2012.02.23. 18:35:47

@ő-szinte: srra kértem, mit ne csináljon, velem. nem tudtam, hogy a te jóváhagyásodat kell kérni.

@lami83: pedig ugyanazt mondom, amit ők: Atti volt a főszereplő. nem értem az ellenállást....

avanivi/ 2012.02.23. 18:39:29

@nosce: Kinga azt akarta bebizonyítani, hogy a sok hiszti amit előadott mind-mind Ati miatt volt./ Kiborult idegileg Atitól /A legnagyobb hisztik, a Dya kiesése , a box vereség, Vera levele stb senkihez nem köthető ,csak saját magához.
A Vera ugyanezt csinálta miután kiesett egy interjuban, azt vártam mikor jut el oda,hogy Ati tehet a castingról is.

foxglove (törölt) 2012.02.23. 18:40:19

@kamarti: ez így mismásolás, Kinga itt mindenki szerint egy szar nő volt, hogy a klasszikust idézzem (rajtam és sogén kívül persze), ez megegyezik az általános közvéleménnyel. senki nem éljenezte, hogy milyen őszinte. (ellenben pl. serikével, akinek a hagymongyamárel hisztijére nagyrészt pozitívan reagált a többség "kinyílt a csipája" stb)

kamarti 2012.02.23. 18:42:55

@nosce: Kinga kint csak olyasmit láthatott, amit bent nem tudott, mert nem volt ott. Attila viszont mindent tud, amiben benne volt benn - hacsak nincs amnéziája, amit nem hiszek. Igen, Kingu elkövette azt a hibát, hogy úgy kezdte, kint voltam egy hetet..., amibe Atti bele tudott kapaszkodni, Kinga meg hülye volt, hogy nem hozott példát (mert mitől külső infó az, ha pl. az orra alá dörgöli, amiket a kiszavazása estéjén mondott pl. róla Atti?
Kingu motivációját csak annyiban vitattam, hogy a tisztázást gyaníthatóan feladatba kapták, és lehet, hogy mosdatná magát, de abban igaza van, hogy számára ennek már nincs tétje, ő kiesett játékos.
de én is úgy látom, nem fogunk tudni megegyezni ebben, szóval tőlem ejthetjük a témát

@nathalie: sztem lesz még benne részed ma is....

Zsoofka 2012.02.23. 18:43:33

@anivivi:
.... meg az afgán háborúról, a pénzügyi válságról és az El ninoról.... :)

ő-szinte 2012.02.23. 18:44:14

@kamarti: na, akkor most mar tudod :-)
VISZLÁT!

mimózA 2012.02.23. 18:44:31

@veryti: Most már nyugit szeretne,, mert sztem külső infót kapott, h. rühellik kint a sok alázást és hazudozását, én ugyan Kingát sem szerettem, de szerintem ennyi baszogatást még ő sem érdemelt. A videóról meg annyit, h.ez sem véletlen, itt is játszhatta Atti az áldozatot. Majd az ő videói, ha sorra kerülnének, hogy tetszene a fanAtikusoknak? Egyébként meg nem lett soha megvezetve, mint férfi Kinga által, valószínű h. sok nő csak a sztársága miatt csapódna hozzá. Egyébként az sztem nagy szemétség volt, h. Lilu a levél után közölte a nézőkkel, h. semmi sem történt.

kamarti 2012.02.23. 18:48:02

@foxglove: oké, akkor Kinga és a benti pincsikutyái szerint-re javítok :)
Seri hagymongyammáeljei egyértelműen tévutak (szerencsére nem tartott soká ez a kilengés), de ezzel együtt sokkal korrektebb és jobb indulatú nőnek tartom, mint Kingát
jesszusom, ma mindenkivel vitába keveredek... :(

foxglove (törölt) 2012.02.23. 18:49:37

@kamarti: ok, félreértettem, azt hittem a kinti megítélésére gondolsz.

kamarti 2012.02.23. 18:54:36

@jadebulgari: no igen, én sem tartom akkora bűnnek, hogy amikor két ellenérdekű fél közül előbb az egyiket hallgatja meg, aztán a másikat, közben megváltozik a véleménye a kérdésről. És azt sem, ha a barátját nem dobja oda a köznek koncként, ahogy vele tették a barátai (pedig épp tegnap is kiderült, hogy megtehette volna, pl. Kingával a Gergős ügy kapcsán, és Kingának még csak szava sem lehetett volna, hisz ő elég sokszor basztatta Fecót, kórusban a többivel). De tényleg hagyom inkább Fecót, mert még kihúzom valakinél a gyufát...

Zsoofka 2012.02.23. 18:56:22

@mimózA:
Egyetértek :)
Vagy nem ? :)

kamarti 2012.02.23. 18:57:08

@anivivi: no igen, Kingu még az utolsó párbaján is büszkén igent válaszolt a te kint is ilyen hisztis vagy? kérdésre... de ami igaz, az igaz, voltak, akik kihasználták, hogy tudják róla, milyen egyszerű felhúzni (Atti, Vera) és voltak, akik nem (Csabi, Petti pl.)

csicserierika 2012.02.23. 18:57:17

@anivivi: +1 :)
a leleplező vidóban már megint nem bontották ki az igazság összes részletét, mert kimaradt, mikor Kingunella testápolóval spriccelte Gergő csupasz idomait. Ami szintén ártatlan játék, e beszédes jelenet volt :)

ő-szinte 2012.02.23. 18:57:19

@jadebulgari: hú, én Kuuuurvaaara :-DDD
Te meg nagyon sanyi :-)

nosce 2012.02.23. 18:57:39

@mézescsók:
"Ez így, ebben a formában vaskos tévedés. Nem láttam valamennyi öfi-t, de elég sokat. Nyilván nem volt szerencsém, mert én semmi emlékezeteset sem láttam. Részt vett a feladatokban, legénybúcsúzott, nősült, bólogatott, heherészett, mellébeszélt."

sztem előbb el kéne magadban döntened mit tekintesz műsornak, Az h Fecó meggnősült igen is műsor, legalább egy egész hét öfije élt belőle, de ez szted semmi az összes filmben az összes házassági rész semmi ki lehet vágni. Ráadásul az esküvő Fecó egyéni projektje volt amit senki más nem tehetett volna hozzá a műsorhoz ez is érdem, szted nem. az h bólogatott mellébeszélt, volt néha az öfik fénypontja Balázs is sokszor ezen röhögött, ha ezeket nem tekinted műsornak akkor gondolom szted sancho panza sem szereplő a filmben nem csinál semmit talán ki is hagynád :)

kamarti 2012.02.23. 18:58:38

@foxglove: nahálaistennek, ezt gyorsan tisztáztuk :)

kamarti 2012.02.23. 19:00:51

@csicserierika: azt az egész összeállítást azzal kellett volna kezdeni, hogy Kinga azt sipítozza, hogy mennyire szégyenletes még a gondolat is Esztertől, hogy Krisz... úgy talán egyértelműbb lett volna, mi a gond a királylánnyal

csicserierika 2012.02.23. 19:04:04

@kamarti: meg amikor a jakuban Eszti pörgette a bugyit a feje fölött, akkor is milyen erkölcsösen háborogtak Dyussal, pedig úgy vannak vele, hogy az az erkölcstelen, amiből ők kimaradnak, tudod, mint a korrupció :)

avanivi/ 2012.02.23. 19:06:28

@kamarti: Nem hiszem, hogy akarattal húzták fel,mert amikor nem úgy történtek a dolgok ahogy ő szerette volna, máris hisztizett bárkivel, akivel beszélgetett.
Petivel alig beszélgetett,Csaba, Fecó pedig csak bólogatott.
Nézd meg ,hogy a hármasért mit rendezett a rendőröknek.

csicserierika 2012.02.23. 19:12:06

@jadebulgari: a sanyi dícséret, a sanyi jófej :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 19:12:11

@kamarti: Kingát már csak taktikából is ejtenie kellett volna Atinak hátha attól meghülyül a kiráJlány és elkezdi ő üldözni Atit ezután :D de Kinga elég gagyi volt ezzel a Fecó szidással majd fecókázással amikor nyalhatja nyalja most is bent...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 19:12:58

@csicserierika: úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :D
@ő-szinte: úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :D

ő-szinte 2012.02.23. 19:16:01

@jadebulgari: tudod te jól , hogy mire gondolok...:-DDDDDD
Nekem te ne mismásolj ! :-DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 19:17:15

@ő-szinte: megint arra célozgatsz? hát ezt érdemlem a jóságomért? MÉG MI VÁÁÁÁR!!!? :D

avanivi/ 2012.02.23. 19:21:11

Kingu amikor ivott egy kicsit olyan volt mint Kim Basinger egy filmben aminek nem jut eszembe a cime ,partnere Bruce Willis volt. Ha ivott ,Melindával /amandali/,csókolozott ,nem is emlegette többet a ruhatépést ,Gergős jelenet, zabálás fazékból. Lehet többet kellett volna innia,még talán meg is nyerte volna a vv5-öt.
Most pedig én csak annyit mondtam volna,hogy sajna,ha iszom ilyeneket csinálok.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 19:21:29

@nosce: te vagy a mai kemény legény, mint a fagyott kutacar :D

ő-szinte 2012.02.23. 19:23:51

@jadebulgari: akkor helyben vagyunk:-D egybol tudtam...:-)

kamarti 2012.02.23. 19:23:59

@csicserierika: no igen :) mondjuk Dyát se értem: elébb szemöldököt rajzoltat, mellett nagyobbíttat, lefogy 20 kilóra, hogy csak a melle látsszon belőle, aztán háborog, hogy mérnem a belsejét nézik :) (mint Kingunak, akit lekirálylányoztak :))
hát hijába, öreg vagyok már, hogy átlássam ezt a vaslogikát :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 19:24:57

@ő-szinte: mert te olyan okocs vagy :D hogy átlátsz a szitáááán akkor is ha nem úgy van :D

ő-szinte 2012.02.23. 19:25:16

@nosce: nekem te itt ne hallozal! :-DDDDDDD

kamarti 2012.02.23. 19:25:17

@anivivi: jó, akkor Kingáról csak Kinga tehet

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 19:25:43

@kamarti: azért ne túlozzunk ne Dyában keressünk már logikát :D

kamarti 2012.02.23. 19:26:33

@jadebulgari: hát igen, Kingának is kell az udvartartás, meg Attinak is

kamarti 2012.02.23. 19:28:22

@jadebulgari: most akkor te is vitázol velem? :)

ő-szinte 2012.02.23. 19:28:53

@jadebulgari: Igen, tudom mire gondolsz :-D de most nem hibaztam :-DDD
Na megyek fecoskodni:-)

csicserierika 2012.02.23. 19:34:26

@kamarti: hú. ebben a Dyában valóban nem volt több, jól ráérzett Eszti.

csicserierika 2012.02.23. 19:38:26

@ő-szinte: Fecó fogyott ugyan, de sem izmosabb, sem csinosabb nem lett, ha csak a snájdig körszakállt nem veszem figyelembe :)

veryti 2012.02.23. 19:41:16

@mimózA: A fanATIkusok is tisztában vannak azzal, hogy Attilának bőven van sara.

kamarti 2012.02.23. 19:46:12

@csicserierika: mondjuk ugyanez, nagy meglepetésemre, az elmúlt napokban többször elhangzott itt pl. Krisszel és Veronnal kapcsolatban is :)
de gondolom, bent is átértékelték néhányan a dolgokat ebből a szempontból :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 19:46:25

@csicserierika: azért slankabb lett az is számít gyúrni meg van ideje :)

kamarti 2012.02.23. 19:47:16

@csicserierika: hát igen, az éccakai edzés inkább másra jó, mint izmosításra :)

kozi001 2012.02.23. 19:48:07

@jadebulgari:
Te is egy szent ember vagy!
:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 19:49:03

@kozi001: kikérem magamnak, én szent ASSZONY vagyok :D

kamarti 2012.02.23. 19:49:59

@jadebulgari: Csabi mondta neki valamelyik onlájnba, hogy azzal a kerek, szőrtelen képivel olyan 21-nek nézte anno... nekem jobban tetszik ez a Fecó, és remélem, nem csak az aranyesőt adják majd be a holnapi legjobb pillanatok kisfilmben, hanem péel a tegnapi májkldzsekszont is, mert egész jól mozog :)

kozi001 2012.02.23. 19:52:23

@veryti: Én is szívesen mosdatnám Attilát, de néha nem lehet! :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 19:53:04

@kamarti: megemberesedett :D meg ahogy a felmosófába nyomta a Backstreet Boys-t :D

nosce 2012.02.23. 19:58:35

@jadebulgari:
ezt érdemlem? a JÓSÁGOMÉRT ? :)

kamarti 2012.02.23. 19:58:36

@jadebulgari: én ott Kingucit figyeltem, milyen jóindulatúan vicceskedett a háta megett :)

csicserierika 2012.02.23. 20:00:32

@kamarti: igen, meg Eszti is jó ritmusban esett ki. A szerelmi szál uncsi volt már nagyon, hogy egymással voltak csak elfoglalva. Ezt most Veronékra írtam.

kamarti 2012.02.23. 20:01:32

@jadebulgari: a buliról jut eszembe, a mai öfiben nagy fordulatok várhatóak, hiszen kapunk egy Veron hüppögést, tán Krisz is meginog majd megint (és akkor rekord lesz, hogy 2 napa alatt kétszer szakítanak), de a buliról már csak nyalifalit tudnak majd prezentálni ezen a vonalon :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.23. 20:01:36

@kamarti: @csicserierika: Ezt a Dyának nevezett szerencsétlenséget kellett volna Melinda helyett kirakni az elején! Melinda sokkal érdekesebb személyiség!

kamarti 2012.02.23. 20:02:53

@csicserierika: én is így gondolom. de még egy hete sincs, hogy itt is írta valaki, hogy Csabi megölte a műsort a házaspár idő előtti kiejtésével péel

kamarti 2012.02.23. 20:04:11

@csicserierika: le a szexhiány okozta stresszt :) ahogy a többi is, aki edzésbe menekült :)

@Peter_Cs: akkor még nem néztem, nemrok nyilatkozni

csicserierika 2012.02.23. 20:07:01

@kamarti: na, akkor én is háborogtam, mert szórakoztatott Krisz, de be kell látnom, hogy több nem volt benne sem.
Azóta is csak ugyanazt hozza kint is, meg most újra bent is.

csicserierika 2012.02.23. 20:08:47

@kamarti: kimaradt a bülbül hangú Melinda az életedből ? :)

TapOut 2012.02.23. 20:09:31

@mézescsók: szerintem Fecónak ennél jóval nagyobb szerepe volt a műsorban; ha megnézed Attila igazi ellenpólusa a játék során nem Csaba volt, hanem valójában Fecó, aki a kezdeti barátság után leszakadt róla és a továbbiakban az Attilával szembenállók mind hozzá csapódtak (Csaba, Kinga, majd Vera). Ezek közül Fecó az egyetlen aki VÉGIG kitartott az álláspontja mellett, a többi, amikor csak tehette odasündörgött Attilához. Amikor az nagy kegyesen leereszkedett hozzájuk.
Én (többek között) ezért is becsülöm Fecót.

CoolWater 2012.02.23. 20:11:41

@nosce: @nosce: Utca szomszédaim gazdag romák,akik a hagyományaik szerint élnek.Na ők lenézik Fecót ua.úgy mint pld.Győzikét.
Azért mert szerintük sokszor sértik a hagyományos roma szokásokat.
Elsőként azzal hogy egy ilyen műsorban parádézik.Továbbá mert vadházasságban él.Na jó már nem.Az hogy félrement egy dolog,de hogy így kiteregeti ország-világ elé...Ezért főleg az asszonyt hibáztatják,mert annak a szoknyájának sok mindent el kéne takarnia,nem hogy így kitárulkoznia.Kamerák elött jakuzziban fürdőruhában szerintük roma asszony ne parádézzon.
És még vannak dolgok ami miatt nem kedvencük a Fecó,és biztos van még sok család ahol így gondolkodnak.
Kb.ua.olyan a megitélése náluk mint Eszternek az ügyvédek körében.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 20:17:13

@kamarti: azokat már nagyon unom :)
@csicserierika: majd fogja gyúrogatni otthon a plasztikcicit :)

Tjuca 2012.02.23. 20:19:24

alekosz egyes és alekosz kettes... most megyek, és bedobok pár bonbonmeggyet, ezt nem lehet pia nélkül elvielni. :-P

kamarti 2012.02.23. 20:19:59

@CoolWater: igen, ez mind érthető, kérdés, a konzervatív romák vannak-e többen?
mellesleg tegyük hozzá, Fecó azért messze nem Győzike (és remélem, nem is lesz az)

genevieve 2012.02.23. 20:20:46

@Tjuca: nekem erre már szavaim sincsenek:-DDD

nosce 2012.02.23. 20:20:58

@CoolWater:
én azért mondtam feltételes módban, mert nincs kipróbálva h támogatják vagy sem, majd kiderül, de mint lehetőség, ott van...

csicserierika 2012.02.23. 20:22:36

@Peter_Cs: hogy is mondjam, Melinda sem kedvencem, bár így látva Dyuskát, biztos szórakoztatóbb lett volna, mert bevállalósabbnak tűnt, csak a hangja, azt tudnám feledni. Szerintem közrejátszott korai kiesésében.

kamarti 2012.02.23. 20:23:20

@Tjuca: Petti meg azt az okosságot mondta, hogy 13 győztes lesz és egy vesztes, Vera. meglátjuk. addig is jó bonbonozást :)

csicserierika 2012.02.23. 20:24:28

@jadebulgari: majd rácsapnak a kezére, még meg sem gyógyult rendesen.
A fókuszban jól láttam, hogy már a szempillája is bóti ? :)

csicserierika 2012.02.23. 20:29:31

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: most vissza kéne néznem régebbi riportokat, hogy biztosak legyünk benne, de nem fogom.
Úgyhogy, döntetlen, majd megmondják mások :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 20:32:03

@csicserierika: @Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: a szempillát én sem tudom de a mai világban semmin sem csodálkoznék :)

csicserierika 2012.02.23. 20:34:08

@jadebulgari: jó is lesz, ha siet haza Fecóka, mert a végén tényleg nem lehet tudni, hogy MI VÁR RÁ :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 20:37:12

@csicserierika: @jadebulgari: én nem tudom, h az-e, feltételezem, hogy nem, de ki tudja mivel áldotta meg a Jó Isten:)

VaLaky 2012.02.23. 20:38:30

@jadebulgari: Szia ismét! (Etettem a családot) Visszatérvést: ha a harmincasok játszottak volna egymás mellett, akkor másként nézne ki a döntő. Bár ha úgy nézzük, Ati jól választott, h. a kezdő csapatot nézte ki magának, hárman a döntőig jutottak. Gergő túl málé volt hozzá, Kinga pedig túl hisztis. Cssabit Fecó és Ati közösen húzta be.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.23. 20:39:35

Itt van Fecó szavazótábora, csoportokra bontva:

Akiknek van szakálluk, vagy volt valamikor
Akik szeretik a szappanoperákat
Akik sírtak már legalább egyszer
Mindenki, akit bántottak már a jóóóóóságáért
Mindenki, aki szeretné tudni, hogy mi váááááááááááárja mééééééééég
Akik még nem látták a Dunát
Akik nem tudják, hogy mi az a mismásolás
Akik gyakran bólogatnak
Akik b@sztak már félre
Akiket b@sztak már ki, az előbbi miatt
Akiket fogadtak már vissza az előbbi után
Akiknek volt már esküvője
Akik elváltak
Akiknek van gyereke
A "Csak NE A Tuja Nyerjen!" mozgalom
A "Verjük Ki Attilát!" társaság
Az "Olaszok Haza!" klub
Aki hordott már zakót
Akit vádoltak már azzal, hogy rosszul öltözködik
Aki nem tud beszédeket tartani
(ki)Vera

Ez azért elég sok(k)...

TapOut 2012.02.23. 20:41:29

@csicserierika: ne már, az arca sokkal karakteresebb lett, mint mikor pufi volt (és nem a körszakáll miatt :-) szerintem csinibb a mostani Fecó

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 20:42:08

@King of Shadows: kihagytad, h akinek van erre felesleges pénze, és aki akar is szavazni:)

jooasszony 2012.02.23. 20:52:19

@TapOut: én is becsülöm Fecót... - és bár kommentjeiteket olvasva úgy látom nem sok esélyt adtok neki - remélem megnyeri a játékot.

Sokszor nevetséges, teátrális és kétségtelenül tanulatlan és butácska - de az is tagadhatatlan volt és van benne valami tűz és szív.

A vv5 végén nem várt csattanó lehetne, hogy ezúttal nem az aljas nyeri el a méltó jutalmat.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 20:52:47

@csicserierika: azt a kis időt már kibírják fél lábbal is :D
@VaLaky: nem tudtak mártírt csinálni Csabiból az erősítette meg
igen, megnéztem volna a harmincasok vs. huszasok játékot, sztem jókat szórakoztunk volna azon is :)
@King of Shadows: számolni kell vele :D

nathalie 2012.02.23. 20:54:03

@jooasszony:
érdekes,sztem pont fecó a legaljasabb.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 20:56:08

@nathalie: ezt már írtad de azt még nem hogy miért gondolod így

2012.02.23. 20:57:03

@King of Shadows: :DDDDD
Ez a hónap kommentje, szép munka! Sok réteget lefed, gyerünk Fecli! Indokot is kelkl választanom a felsoroltak közül? ;)

csicserierika 2012.02.23. 20:57:10

@szerivan: jól van, bár nem tudom, hogy melyik részét.

2012.02.23. 20:58:03

@nathalie: Ezt mégis honnan sikerült? Ne mismásolj, tényeket mondj :)

sogeking 2012.02.23. 20:58:08

@King of Shadows: és akik szeretnek durvázni :)

csicserierika 2012.02.23. 20:58:15

@TapOut: soványabb, de nem csinos. Szerintem.

csicserierika 2012.02.23. 20:59:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
arcra igen, de nem lett szép kidolgozott testű.

2012.02.23. 20:59:07

@csicserierika: :D Azt a részét, hogy Fecli nem néz ki jobban mint amikor beköltözött. Akkor puffffi volt, most nem, ez mindenképpen pozitív.

2012.02.23. 21:00:39

@csicserierika: Az azért van mert bádogember teste van, a csontozat miatt. Széles csontok, rövid nyak, széles bordívek.

nathalie 2012.02.23. 21:03:23

@jooasszony: @jadebulgari:
érzem :D

nincsenek bizonyítékaim,nem tudom tényként mondani.Egyszerűen ahogy viselkedik embereket jutatt eszembe,akiket ismertem és mindegyik egy kis sunyi szarkeverő volt. Erre mondjuk vannak jelek fecó esetében. Látszik a fején az elejétől fogva,hogy örül ha mások veszekednek,szinte fürdik benne. Ha persze felelősségre vonják, na akkor jön a műfelháborodásával. Sztem iszonyat sunyi. És lehet,hogy vannak nála hisztisebbek,butábbak,bolondabbak,agresszívebbek vagy éppen nagyobb manipulátorok nála,de ezektől az emberektől kb azt kapod,amit látsz. Míg egy fecóka típusú ember (ha valóban ilyen ahogy leírom) esetében nem. Egyébként itt is sokan nem szeretik,holott ha úgy nézzük valóban nem tett semmi rosszat,sőt a gyengéket védte folyamatosan. Mégse hisznek neki, mert szinte mindenki érzi,hogy vlami nem stimmel vele. kb ennyi.

nathalie 2012.02.23. 21:04:11

@szerivan:
nem tudok tényeket mondani.ezért írtam úgy: szerintem :)

csicserierika 2012.02.23. 21:04:52

@szerivan: nem is a azon van a vita, hogy pufin jobb volt-e, mert nem, csak még egyszer leírom : nem látszik rajta a mindennapi edzés, a feneke meg soha sem lesz jó. Nekem nem tetszik. Pont.

inmemancsi 2012.02.23. 21:05:13

@szerivan: meg azért mert csak kardiózott, izmot nem épített, nem formált

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 21:06:36

@nathalie: hát... ez is egy vélemény... bár akkor nem tudom figyelted-e azt a tényt, hogy Ati szerepet játszik a saját testvére nyilatkozta hogy nem ilyen, tehát akkor ő mitől ne lenne sunyi szarkeverő?
Fecóra sunyi szarkeverő abszolút nem illik, a kifejezésnek nem az az értelme amit te írtál. Max azt mondhatnád kárörvendő a leírtak alapján de ezzel sem értek egyet. Hogy nem mondja el a véleményét? Miért? mindig kéne? szerintem nem
hogy mocskolt, pocskondiázott másokat? nem
hogy attól sunyi hogy ismersz olyanokat akik és ettől gyanús? hát... engem nem győztél meg :) és örömmel látom a kommentekből h nem vagyok egyedül ezzel

Zsoofka 2012.02.23. 21:07:18

@nathalie:
Szerintem is ilyen típusú Fecó: direkt örült a sok veszekedősnek, mert így kiviláglott az ő JÓSÁGA.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 21:10:15

@jadebulgari: a többi meg zabált döglött hízott kéretik ezt is pocskondiázni akkor köszi :)

fran7 2012.02.23. 21:10:49

A mai öfi kérdése: fog-e megszólalni Annamari?

kamarti 2012.02.23. 21:11:17

@nathalie: de azért ez valahol kicsit necces, nem? hogy nincs is konkrét hivatkozási alap, meg hogy elejétől fogva - és mégis. és nem is azt mondom ellenpólusnak, hogy Atti meg akkor is fsza csávó sokaknak, ha mosdatni kell, mert van miért.
hanem inkább azt, hogy az alapján, amit leírtál, nem Fecót ítéled meg, hanem a rossz emlékeidet útálod

Zsoofka 2012.02.23. 21:11:29

@jadebulgari:
szerintem tiszteletre-méltó, hogy a sok habzsidőzsi helyett ő edzett és fogyott.
A csinosság meg szubjektív fogalom. Spec nekem nem teccik, de elismerem, hogy ad magára és ez szimpatikus vonása, az mellett a többi mellett, ami nem. :) Na ezt most jól megaszontam... :)

inmemancsi 2012.02.23. 21:11:35

fecli azért sunyiskodott párszor, meg ezek a persze perszéi

Tjuca 2012.02.23. 21:11:36

@mokamini: én kifejezetten élvezem, ha veszekedtek, kivikáglik az én jóságom...:-)

meg van mit olvasnom.

sogeking 2012.02.23. 21:11:37

@fran7: ha ennyire szeretnéd, akkor elintézem

kamarti 2012.02.23. 21:12:14

sejtettem, hogy a nagyokos kívülállók (tétnélküliek, ahogy Peti mondta) még belepofáznak majd a kit vigyél ki kérdésbe - hogy Fecót lehessen földbe döngölni még egyszer. fair, nem mondom

és megint Atti, egy olyan dologról, amihez köze nincs

Tjuca 2012.02.23. 21:12:20

@fran7: minek, így is kap pénzt. :-PPP

fran7 2012.02.23. 21:14:29

@sogeking: Képes vagy rá? Akkor intézd el, hogy ne legyen szó többet a Cris-Veron-Peti szerelmi háromszögről. Vagy valamire te se vagy képes?

gonoszkiralylany 2012.02.23. 21:15:39

Gergőnek köszönheti Seri a finálét, ha Fecó őt hívja ki :D

inmemancsi 2012.02.23. 21:16:05

@jadebulgari: dehogyis ő dolga, én csak azt mondtam, formálni kardioval meglévő izmot lehet, vagy fogyni lehet a zsírból, izomépítéshez nem jó a kardió ennyi:)

kozi001 2012.02.23. 21:16:40

Szédületes amilyen stílusban védi magát a tahóságaitól Gergő az FB oldalán! És még csak most jön az öfi! :)

genevieve 2012.02.23. 21:16:43

ennyire kifujt ez a műsor, hogy már nincs nagy kajálás, csak pár falat fogpiszkálóval?:-D

sogeking 2012.02.23. 21:16:47

@fran7: :) holnap kihozom Veronékat a villából, ha úgy jó :D:D

Zsoofka 2012.02.23. 21:16:48

@Tjuca:
:)
én legalább nem mismásolom el a dógokat :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 21:17:00

@inmemancsi: de lehet h ő nem tudja és majd egyszer ha megtanulja akkor majd tudja a sok izomagy mégsem segített neki lásd Csabika :) mér nem tréningelte ki tréningelésből?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 21:18:04

@kozi001: pont azt néztem mekkora büdösbunkó volt megint

de hogy minek ezek a tisztázó beszélgetések még egyet vitázni a SEMMIről... már unom

sogeking 2012.02.23. 21:18:10

@genevieve: se hangmérnök, se kaja, azt eszik, amit a kiesett játékosok vittek a zsebükben

Kinga még párszor bemegy, és megjön az esze Attilával kapcsolatban :D

kamarti 2012.02.23. 21:18:33

@mokamini: ez kicsit belemagyarázásnak tűnik azért, most már nem is csak konfliktuskerülő (ami ebben a szériában eleve az egyik szitokszó), hanem egyenesen élvezi, hogy a többi ortájoz?

@inmemancsi: már vártalak! ezt láttad?
index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2012/02/23/meg_mindig_magyarazkodik_a_kim/

mondtam én, hogy kis idő múlva lesz majd olyan nyilatkozat, aminek alapján a filmnek alapot adó dolgokért az emmúttnyócév a bűnös, a díjat viszont nekik köszönhetik, hiszen csak a pénz 90%-át kellett összeszedni külföldről, a tüöbbit nagylelkűen odaadták nekik...

nathalie 2012.02.23. 21:18:34

@kamarti:
inkább az a necces,hogy nem tudsz értelmezni egy kommentet :d bár lehet én voltam érthetetlen.
Attila párhuzamot nem értem. Hogy kerül most ide már megint?Attila egy szaralak,egy szarkeverő. Mégis úgy gondolom kezelhetőbb lehet, ha tudod milyen. számomra emberibb is.bement egy játékba,úgy hogy a manipulátor kategórába jelentkezett,majd ezt játsza.most min kell meglepődni. Fecó ezzel szemben adja a jóságost,az istenben hívő,kedves,családos apukát. közben ha jól tudom ő baszott félre és ő örömködve az ágy szélén,ha valaki veszekszik. Ha Neked elég a "mi vár rám???" az a Te dolgod,én nem szopom be.

foxglove (törölt) 2012.02.23. 21:19:40

kimondom, tök cuki, ahogy a székhez beszél:)

Zsoofka 2012.02.23. 21:20:11

én tök úgy érzem, mint Seri: Gergőt eszi a fene, hogy Seri még ott van, ő meg nem.....

fran7 2012.02.23. 21:20:56

Lilu elolvasott néhány hogyvoltot és összeomlott? Vagy miért nincs már? Esetleg vörösre festik a haját?

2012.02.23. 21:22:09

@csicserierika: Úgy érted nekem csitu van?

Zsoofka 2012.02.23. 21:22:33

@nathalie:
lájk.
Fecó egy álszent. És én nem szeretem az álszenteket. Nagyon nem. Ez is szubjektív :)

nathalie 2012.02.23. 21:22:50

@jadebulgari:
az attilás párhuzamot neked írtam.
Ja egyébként valami kibaszott nagy félreértés is történt itt. Kértétek,hogy írjam le szerintem miért. szerintem aláhúzva. Megtettem. De meggyőzni nem akarlak. Ez nem volt cél :) bár most kicsit szomcsi a lelkem,hogy életem élményeinek felemlegése sem volt elég...

kamarti 2012.02.23. 21:22:55

jaj de jó, Kinga továbbépíti Atti jóságszobrát, pedig nyilván nem ezt akarta
hát hijába, a vágás-szerkesztés nagy úr

egyébként Kinga kint tényleg azt nyilatkozta, hogy bár Attiban csalódott, lehullt a hályog a szemiről, vele is kedves lesz, meg még a párbajára is ezért ment el, mert mikor jó volt, akkor tényleg nagyon jó volt vele.
Ezek szerint csak messziről működik ez a nosztalgia...

Tjuca 2012.02.23. 21:22:58

@mokamini: nálam az a vég kezdete.

kozi001 2012.02.23. 21:23:12

@jadebulgari:
Nem semmi az alfahím! Nem sok progressziót látok...!

genevieve 2012.02.23. 21:23:38

vicces, hogy az egész katyvasz végén ennyire bele tudjátok hergelni magatokat a saját igaz védésébe:-DDD

foxglove (törölt) 2012.02.23. 21:23:54

@mokamini: nem bírom az analfát, de most tisztelem, amiért ennyit is elvisel a hp-ból

gonoszkiralylany 2012.02.23. 21:23:56

@mokamini: jaja, énis ilyesmit látok. egyszerűen irrtálja őt a csaj. velem is viselkedett így már fiú a szakítás után, valamiért azt hitte, mindkettőnknek könnyebb ha bunkók vagyunk egymással... csak én szerencsére nem voltam vele összezárva :)

Tjuca 2012.02.23. 21:24:35

@kamarti: vagy mert szerződés köti...

Zsoofka 2012.02.23. 21:24:54

@Tjuca:
Nálam is. Karácsonyra fogfehérítést kértem a zuramtól ajándékba.... Erre azt mondta: TEJÓÉG az már majdnem bóticici! MIVÁRMÉGRÁM?

Tjuca 2012.02.23. 21:25:34

@genevieve: mondom én 10-12 fab bonbonmeggyel sokkal lazábbak lennének itt a hozzászólók. persze csak a csoki miatt. :-P

kamarti 2012.02.23. 21:26:40

@nathalie: én nem láttam örömködni az ágy szélén, mikor mások veszekedtek
az elejétől fogva, a nincsenek konkrétumok, és az emlékeztet olyanokra, akik olyanok voltak, mint valószínűleg Fecó - ezeket te írtad, erre reflektáltam
de igazad van, elég lett volna az utolsó mondatot írnom

TapOut 2012.02.23. 21:26:46

@jadebulgari: hja, a sok nagyokos 5 hónap után közölte vele, hogy de Fecó, az éjjeli edzésnek nem lesz eredménye... kösz bazdmeg, nem tudtatok volna korábban szólni :-P

Tjuca 2012.02.23. 21:26:51

@mokamini: én elálló füleket kértem és piros kontaktlencsét. ahoj látod az avataromon én mindent megkapok. a jóságomért.

inmemancsi 2012.02.23. 21:27:45

@kamarti: szia most megnéztem, igazad volt, erre szokták mondani, hogyha hallgattak volna bölcsebb maradtak volna, hogy a fenébe mehet ki a külügytől egy szarul lefordított szöveg? stb. nagyon gáz..az égést csak fokozni tudják, és még pénzt is felmarkolnak ezért

Zsoofka 2012.02.23. 21:28:04

@Tjuca:
Olyan igazi, kézzelcsinálósat :) Hmmmmmmmmm ráizgultam :)

Tjuca 2012.02.23. 21:29:01

@mokamini: nana bóti foghoz bóti bonbon!

kamarti 2012.02.23. 21:29:18

@fran7: még hogy összeomlana? sztem épp ellenkezőleg...

Zsoofka 2012.02.23. 21:29:33

kézzelcsinálós: a bonbonyra értettem, nem az elálló fülekre :))))))

nathalie 2012.02.23. 21:29:44

@kamarti:
más műsort nézünk. nincs ezzel gond,ha mindketten élvezzük...

TapOut 2012.02.23. 21:29:53

@genevieve: @sogeking: ja, komoly válság van, az online is csak 40 perces :-)
bár a legutóbbi már majdnem másfél óra volt, szóval kicsit javult a tendencia

Tjuca 2012.02.23. 21:30:37

@mokamini: nem akarom tudni, hogy mit csinálsz a kezeddel! :-D tumáccs vagy. :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 21:30:58

@mokamini:
"Olyan igazi, kézzelcsinálósat :) Hmmmmmmmmm ráizgultam :)"

:DDDDDDDDDDD

Zsoofka 2012.02.23. 21:31:11

Roni: nem ő a kurva, mert lefekszik petivel, hanem Peti a pletykás mert elmondta....

fran7 2012.02.23. 21:31:16

Veron Cris Peti valami elcseszett pszichodrámát adnak elő? Mert hogy ebből amit előadnak semmi sem igaz. Más magyarázat nincs.

Zsoofka 2012.02.23. 21:31:50

@Tjuca:
oké, értem csituban maradok :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.23. 21:32:14

@mokamini: Szerintem is, Gergő a flegmába menekül egész életében. ebbe a laza vagányságba, minden komolyság elől. Hadd mondjak egy példát.
Mikor sittes Gergő lett belőle, előtte gyanúsítottként kihallgatták. Gergő nem az a pánikbeteg típus, hogy 2 perc alatt kiszedik belőle, honnan van az anyag. Belőlem ennyi idő alatt a családfámat is kihúznák. Tudom, hogy bénagyerek vagyok, de szerintem ne Serike változzon, hanem Gergő van elcseszve kb. 10 éve.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 21:32:16

@TapOut: mer' agysebészek :)
@Tjuca: shake your bonbon :D
@kozi001: igazi büdösparaszt mer ő a dukai attól ő a valaki? igazi tahó
@nathalie: nem is tudtál :) hajrá Fecó :)

óbaz és most a héten már hanyadszor kell megtudni hogy ki b.ta meg veronikát? mikor takarodnak ezek haza?

sogeking 2012.02.23. 21:32:16

kikészítenek ezek az 5 másodperces vágások

Zsoofka 2012.02.23. 21:32:30

@fran7:
Forgatókönyv alapján megy.
Van az a pénz.

inmemancsi 2012.02.23. 21:33:31

@fran7: barátokközt színvonal

nathalie 2012.02.23. 21:33:59

jobbak lennének ezek a jelentek,ha crisnek meg petinek nem kellene erejüket megfeszítve a röhögést visszatartani. nem is sikerül.

Zsoofka 2012.02.23. 21:34:16

@kárpátia56:
Gergőnek 10 éves korában kellett volna 1-5 anyai pofon, amikor elkezdte felvenni ezt a stílust...

Zsoofka 2012.02.23. 21:34:56

@nathalie:
Ja. És Gergő ad nekik szerelmi tanácsot...

nathalie 2012.02.23. 21:34:59

@jadebulgari:
legalább dukai művészúrral kapcsolatban egyetértünk :D

kamarti 2012.02.23. 21:35:01

@inmemancsi: igen, nekem is az a csaj jutott eszembe a koliból, aki "véletlenül" úgy bukfencezett a pongyoláájában, hogy nem volt rajta bugyi. aztán amikor a jelenlévő fiúk (akiket 10 perce ismert) épp magukhoz tértek és másról kezdtek beszélni, azonnal elkezdett jajgatni, mennyire szégyelli magát....
mentségére szóljon, 17 éves volt és csak a saját jó híréért felelt...

busifa 2012.02.23. 21:35:04

Veron újra a busifán!!!!

kozi001 2012.02.23. 21:35:37

@jadebulgari:
Szerintem a hüvösben nagyobb cellába volt Dukai az arca miatt!

fran7 2012.02.23. 21:35:41

@mokamini: Mennyit dobhattak fel nekik ezért?
Mennyire életszerű hogy Cris kérdezgeti Petit, hogy mit csináljon? Nem fordítva kellene?
Csaba ma még képen se volt.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.23. 21:36:05

na, zsák és folt, gyerünk mááá!

nathalie 2012.02.23. 21:37:09

@mokamini:
az az igazság,ha én lennék seri,akkor most veszíteném el a játékot,amikor azt üvöltöm vera stílusba gergő pofájába: remélem megnyerem a nyereményt,te meg a híd alatt rohadsz meg a barátnőddel. köcsög.

:D:D

genevieve 2012.02.23. 21:37:36

túl sok tartás nincs se a petiben, se kriszben:-DD

Zsoofka 2012.02.23. 21:38:02

Hova hányjak? Bőrönd nincs a közelben....

sogeking 2012.02.23. 21:38:31

ki szerint érdekes Cris és Veronika motyogása?

mert ha senki sem ragaszkodik hozzá, akkor ugorhatunk :)

kamarti 2012.02.23. 21:39:03

felirat: aki nem alázz meg félpercenként...
a munkásokat leépítették, de Freudot felvették, vagy mi? :)

Hurri Kán 2012.02.23. 21:39:33

Grafomán banda FB+... nem lehet titeket követni... bánatomban megvacsizok... :(

inmemancsi 2012.02.23. 21:39:37

@fran7: elég olcsó lehetett veron gondolkodás nélkül ráállt a szexes sztorira a 10 cm-es bőrkeményedéssel, akit soha nem engedett volna hogy hozzá érjen:))

genevieve 2012.02.23. 21:40:09

@fran7: pont mint az elején:-)

hiába, mikor ennyi ember van bent, akkor nincs mese:-))

foxglove (törölt) 2012.02.23. 21:40:10

@nathalie: hát jobb lenne, mint ez a bamba "te hogy beszélhetsz így VELEM?" stílus:)

kamarti 2012.02.23. 21:40:32

@genevieve: biztos tud valamit Veron, mer az egyik faszinak állítólag agya is van

@fran7: de, az elébb láttam, kék pólóban az asztal körül :)

Zsoofka 2012.02.23. 21:40:42

@fran7:
Tegnap se nagyon. De szerintem ez a koncepció része:
- Serit égetik Görgővel
- Atit égetik Kinguval.
- Fecó egyszerűen kiesik holnap.
- A maradék műsoridőt kitöltik Roni háremével.
- Csabi megnyeri a játékot. Igen. A jóságáért.

foxglove (törölt) 2012.02.23. 21:41:00

remélem, kinga rábeszéli fecót a bambanőre

Tjuca 2012.02.23. 21:41:19

gergó gyerek kapott egy páratlan lehetőséget, hogy kimossa magát a szarból. ha csak ül bambán és főz, kijön úgy, hogy bamba hülye, de rendes ember.

most mi túrót csinál? azt mindenki tudta, hogy egyszerű, de most már azt is, hogy egy pöcsfej. kíváncsi lennék az arcára, amikor az x. étterem küldi majd el.

Tjuca 2012.02.23. 21:42:06

@mokamini: csabi nem nyerhet, mert műsoridőt sem kap, egyszerűen elfelejti mindenki. :-D

kamarti 2012.02.23. 21:42:28

@gyvy: annyira pörgős-izgi a műsor, meg szórakoztató is, az az oka a grafomániának :)
jó étvágyat! :)

sogeking 2012.02.23. 21:42:34

@Tjuca: szerintem magasról tesz a VV-re

inmemancsi 2012.02.23. 21:42:39

@gyvy: késő van már ne egyél:)))

Hurri Kán 2012.02.23. 21:42:48

@Tjuca:
Kevés dolog van, ami miatt lehetne rá emlékezni...

Kudlik Júlia · http://fityiszt.blog.hu 2012.02.23. 21:43:07

Hűdegecirenemérdekel ez a Cris-Roni-Peti mellékszál! Elbaszott egy ötlet volt beküldeni a régieket

genevieve 2012.02.23. 21:43:12

@kamarti: állítólag:-DDD

tudom, hogy sokan el vannak ájulva tőle...de nekem pl. nyomhatná a süket szövegét:-)

fran7 2012.02.23. 21:43:15

@genevieve: Ezzel az a gond, hogy Fecó kivételével az emberek szavazták meg, hogy ők négyen maradjanak bent. Vagy legalábbis ez a szlogen. Mert ugye a retek jobban tudja, mit akarnak látni az emberek.:(

Hurri Kán 2012.02.23. 21:43:18

@inmemancsi:
Deigenzabálok. :D És közben zenét hallgatok. ;-)

kozi001 2012.02.23. 21:43:31

@inmemancsi: Miért? Most tényleg rúgott gólt Törpedó? Sztem csak műbalhé!

nathalie 2012.02.23. 21:43:53

@kamarti:
lehet idővel fecóval kapcsolatban is egyetértünk majd :d bár szorít az idő... és nem, nem én változtatom meg a véleményem :D

Veron egyébként annyit tud,hogy az ő kategórájának az volt a neve igazából: a lány,akit ketten fognak bent megbaszni,hogy legyen ilyen konfliktus is.ennyit tud :D
Én péter úgy nézett ki,mint aki azon gondolkozik,hogy szaros kétszázezerért érdemes volt bevállalni,hogy még én legyek,akit végül dobott a csaj?

Zsoofka 2012.02.23. 21:44:21

@Tjuca:
Azt láttad, amikor kiesett....
Hogy neki van már akkor is szóvivője és igen, ő így is megcsinálja a szerencséjét a VV-vel, kocsog.

nosce 2012.02.23. 21:44:25

@inmemancsi:
"barátokközt színvonal"

na da amatőrökkel az már azért eredmény :)

Tjuca 2012.02.23. 21:45:22

@sogeking: az lehet, hogy ő tesz, de ez egy virtuális cv. a korcsmárosok meg emlékezni fognak, és nem akarják, hogy bunkózgasson azzal, aki a pénzt hozza. azt meg nem hiszem, hogy össze tud gründolni egy saját kocsmára.

fran7 2012.02.23. 21:45:46

@mokamini: Igazad van.
De így annyira unalomba fullad a műsor mintha az Ulysesst olvasná fel végtelenítve Fecó angolul.

genevieve 2012.02.23. 21:45:53

@fran7: én a többi hülyére értettem, amit mondtam...akik most visszaköltöztek:-)))

bár, igazából csak veron-krisz-petit...kingát és gergőt lehetett látni

ancsi mintha ott se lenne, dya se és eszti, shadi se

Tjuca 2012.02.23. 21:46:04

@mokamini: nem. egyébként vicces, mert most sem látom, abból élek, amit írtok. :-DDD

kamarti 2012.02.23. 21:46:11

@Tjuca: akik meg nem felejtik és 17-26 között vannak, megharagszanak rá, mert a blikk megírta, hogy azonnal rástartolt Kingura, el se mozdul mellölle, mióta visszaköltöztek, mert ráébredt, mit érez iránta...:)

Zsoofka 2012.02.23. 21:46:22

@nathalie:
Azon röhögök milyen jó volt az RPC hármas a BV-ban amikor P kiesett. Mert akkor spontánok voltak..... :)

inmemancsi 2012.02.23. 21:47:13

@nosce: pontosítanék, tehetségtelenekkel, a bariköztben is azok vannak -

Tjuca 2012.02.23. 21:47:24

@gyvy: ránézek arra a hódvilág képére, meg alekosz szemeire, és a paraszt szó jut eszembe. meg az orrábó fröccsenő vérsugár látványa.

jó étvágyat! :-)

Hurri Kán 2012.02.23. 21:47:33

@sogeking:
Van valami jó ötleted? :D

busifa 2012.02.23. 21:47:48

@kamarti: Petinek ilyen tipusú barátnői vannak kint, mint Veron, elmondása szerint.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.23. 21:48:27

@mokamini: belga csoki? az biztos, hogy kézimunka, de mit csinál közben az a térdelő kuktalány? Így hátulról nem látom, de a szakács nagyon vigyorog, ahogy keveri a csokis üstöt.

fran7 2012.02.23. 21:48:43

Következő kérdésem: Lesz olyan felvétel Dyáról, ahol nem csavargatja a haját?

TapOut 2012.02.23. 21:49:06

@foxglove: én remélem, hogy nem. Lenne akkor meglepődött, bárgyú tekintet, meg szempillarebegtetés egy kis meghátrálós, gyávázós dumával körítve. Egy Serivel szemben ne essen ki Fecó. Nem méltó ellenfél hozzá.

mocskosmacska 2012.02.23. 21:49:17

Ez mennyire normális, hogy a kiesettek befolyásolhatják, hogy kit visz ki fecó?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 21:49:25

@inmemancsi: te kivel társalogsz helyettem?:D Mert én nem kaptam semmit:)

Tjuca 2012.02.23. 21:49:28

@kamarti: őőő nem. azé egy főnöknek az számít, aki a pénzt hozza. és ha shericicák járnak oda, akkor nem bunkógerit fogja alkalmazni, mert az fog beütni, hogy ez pofázott, mikor fogta volna be inkább. a biznisz a' biznisz.

fran7 2012.02.23. 21:50:01

@fran7: Kellett mondanom, zsebre vágta a kezét. Ez se sokkal jobb.

Tjuca 2012.02.23. 21:50:35

@sogeking: lehet. nekem olyan ismerőseim, akiknek tv-jük sincs, azért egy-két jelző erejéig képben vannak. :-D

mocskosmacska 2012.02.23. 21:51:10

Vera megint műsorozik.

Zsoofka 2012.02.23. 21:51:36

Valaki írta, most nézem VV Gergő fb oldalát... szánalom egy alak.

kozi001 2012.02.23. 21:51:47

Nos igen! Kicsit gyanús lehet Fecónak h egyedül van!

mocskosmacska 2012.02.23. 21:51:58

PEti monológjáról lemaradtam. Mit mondott?

kozi001 2012.02.23. 21:52:21

@Tjuca: NEkem meg a CS-ben a headshot! :)

foxglove (törölt) 2012.02.23. 21:52:41

@TapOut: én azért remélem, és úgy érzem, talán, talán van egy minimális kis esélye ellene fecónak.

Zsoofka 2012.02.23. 21:52:53

Ati jól látja a szitut.

genevieve 2012.02.23. 21:53:11

baszki, ati a végére tényleg elhiszi magáról, hogy szentember lett:-)

inmemancsi 2012.02.23. 21:53:42

vera és seri a nagy barinők

foxglove (törölt) 2012.02.23. 21:54:21

Eszti és Annamari áll Sehere mellett, a kampánybeszéd garantált siker lesz, haha.

Zsoofka 2012.02.23. 21:54:28

Ati párbajcsapata: mintha 3 db 15 kilós kővel kellene megtanulni úszni.....

nathalie 2012.02.23. 21:54:38

@mokamini:
kirakta a playmate-k képeti, akit lekúrt és a neve:Dukai Heffner Gergő? :D

Zsoofka 2012.02.23. 21:55:17

@foxglove:
de lesz esély, hogy mari megszólaljon :)

ő-szinte 2012.02.23. 21:55:23

Hol a kis puffancs???:-O

mocskosmacska 2012.02.23. 21:55:39

@mokamini: Peti szerintem jó, meg veronika is okosabb, mint aminek mutatja magát. Cris meg jól irányítható.

inmemancsi 2012.02.23. 21:55:45

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ne már én meg féltem, hogy 20x átment, mert mindig azt írta, hogy üzi küldés folyamatban én meg kattingattam

nathalie 2012.02.23. 21:55:48

@mokamini:
pont ez jutott eszembe fecó csapatánál is. és seriénél is valami hasonló :D

nathalie 2012.02.23. 21:56:39

a döntés in your arms?

Hurri Kán 2012.02.23. 21:56:40

Mi a feladat? Valaki közvetíccsen pls. :D

inmemancsi 2012.02.23. 21:56:50

nyehike műhaját leszedték?

busifa 2012.02.23. 21:56:53

@inmemancsi: úgy làtszik ez már csak a múlt! mi vár még ráàánk!!!

Zsoofka 2012.02.23. 21:57:03

Muszáj idemásolni....
Bár úgy látom gergőben egyetértünk.

"Na brigád megjöttem! Látom megy az oltogatás megint! Beszéljetek csak rólam nyugodtan! :) Nem kezdek válaszolgatni minden egyes intelligens beszólásra,mert nem vagyok rájuk kíváncsi! A témához annyi a hozzáfűzni valóm,hogy a megtörtént dolgok nagyon kis szeletét látjátok,és ahogy beállítottak eddig a 106 nap alatt úgy nézem ezt folytatták most.. Ezért köszönet a szerkesztőknek... Örömmel hallom,hogy megint alig volt jelenésem,bár azt hiszem akik folyton figyelemmel kísérik az oldalt,és a megjelenéseimet,voltak bulin velem azok tudják,hogy eléggé elképzelhetetlen,hogy egy olyan emberről mint én ne lehessen 2 percet bedobni! Bitang bosszantó,de hát mit is várhatnék a 106 nap után megtudottakról! Minnnndegy. Sehiről annyit,hogy üdvözletem azoknak akik jól látják a helyzetet,és nem csak a kis szegény ártatlan lányka szemszögéből szemellenzővel tudják figyelni az eseményeket! Nehéz volt ez a pár nap,bár sokat hülyültünk,és röhögtünk,de ismét rájöttem miért nem élveztem már a végén! Szép estét mindenkinek! ;) A fanyalgóknak üzenem,hogy nem olvastam vissza őket,és nem is fogom! Én jól látom a dolgokat,Ők nem! :D"

Zsoofka 2012.02.23. 21:57:48

@gyvy:
kampánystáb a régiekből
kit miért ne vigyen feckó...

nathalie 2012.02.23. 22:00:38

@mokamini:
atyaisten :D:D:D:D más nem jut eszembe.de még valami:szerencsétlen hülye :D

gonoszkiralylany 2012.02.23. 22:00:46

félek, szegény Fecó annyira összezavarodik, h végül Csabát hívja ki.

busifa 2012.02.23. 22:01:24

@nathalie: Fecó csapata, az melyik??

Zsoofka 2012.02.23. 22:01:28

kinga rábeszéli feckót serire?
neki legalább annyira fáj, hogy a másik szőke van ott és nem ő.....

TapOut 2012.02.23. 22:01:39

@foxglove: én sajnos nem érzem, főleg, ha abból indulok ki, hogy az előző párbajára másfél milliót szántak. Ha Fecónak ki kell esnie, inkább essen ki Attila ellen, mint Nyehere ellen.

Zsoofka 2012.02.23. 22:02:35

@busifa:
csak a 3 kicsi indiánnak kell csapat, aki lehet kihívott :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.23. 22:02:56

puszilódodott. a szenvedő szerkezet valóban szenved. :DD

Zsoofka 2012.02.23. 22:04:10

ha itt még valaki megél valamit én meghalok.igen. most túlzok, mint feckó,

mocskosmacska 2012.02.23. 22:04:15

Vera miért mindig attila felé közeledik? Ő az egyetlen, aki felé mindig nyit, a többiekkel meg kőbunkó. Mi vonzza őt attiálában?

inmemancsi 2012.02.23. 22:04:40

ennyit annak aki szerint verának jól állna a szőke haj:))

nathalie 2012.02.23. 22:04:52

@mokamini:
vagy csak úgy gondolja hogy attila ellen nincs esélye.kint töltött azért már egy kis időt.

Zsoofka 2012.02.23. 22:06:17

Van belső szépség. Van belső csúnyaság. És kinga nagyon csúnya. Kívül, belül.

Hurri Kán 2012.02.23. 22:06:24

@inmemancsi:
Verának max. a középen baltával kettévágott haj állna jól. :D

mocskosmacska 2012.02.23. 22:06:24

Szerintetek cris és veron tényleg együtt vannak?

sogeking 2012.02.23. 22:06:39

@inmemancsi: Vera szőke??? akkor vele volt az előbb a fürdőszobában Veronika??

nathalie 2012.02.23. 22:07:06

@ő-szinte:
hello :D
peti megbaszta veronikát.kint,ha jól értettem. ezen kívül szinte semmi.meg hogy dukai egy paraszt.de az nem most történt,hanem valószínű már akkor amikor világra jött.

gonoszkiralylany 2012.02.23. 22:07:09

@mocskosmacska: ez visszafelé is így van, szerintem egyértelmű hogy nagyon egy hullámhosszon vannak végig.

mocskosmacska 2012.02.23. 22:07:12

@nathalie: Attila néha tényleg tud poénos lenni, de verának meg semmi humorérzéke, úgyhogy nem hiszem, hogy ez vonzza.

TapOut 2012.02.23. 22:07:34

@mokamini: ez aljasság és önző húzás Kingától. A kinti infókat tudva neki is tisztában kéne lennie azzal, hogy Fecónak nincs sok esélye. Kinga eleget ártott Fecónak, miért kell még egy rossz döntésre is rábeszélnie??

genevieve 2012.02.23. 22:07:40

sehi összesehizik atit:-DDDDD

nathalie 2012.02.23. 22:08:25

@mocskosmacska:
sztem van neki valamennyi,még ha bolond is.

Zsoofka 2012.02.23. 22:08:38

@sogeking: @nathalie:
Ez igaz, de az karakteröngyilkosság lenne feckó részéről. Túl sokszor mondta, hogy Ati ellen megy. + nem vinne ki egy nőt, mert az nem szappanoperás :)

inmemancsi 2012.02.23. 22:09:05

@gyvy: juj ne:)) látom megvacsiztál:)) figyu eltűnt a képernyőről - nem is hiszem, hogy bárhogy visszatérne.. úgyhogy nekem már nem lesz bajom vele:))@sogeking: az a nacsisárga kiszopfel volt, ő viszont megtarthatná a parókáját, hogy érdekesebbnek tűnjön:))

veryti 2012.02.23. 22:10:15

Nem mutatjak a kiraJlanyos poent :((

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:10:49

@TapOut: ati ellen viszont 0. és ha egy kicsi esély van, akkor azt kell megragadni. ezért felesleges aljasozni kingát, hogy nem alapból negatívan áll a dologhoz...

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:11:38

Megvan Dya műsora!!!!!
Annamari még visszavan!

genevieve 2012.02.23. 22:11:38

mi vaaaaan??????:-DDDDD

inmemancsi 2012.02.23. 22:11:39

@mocskosmacska: blikk ügyileg feltétlen, ezért a színjátékért is kaptak x forintot számlára?:))
te jó ég mi vár még ránk?? dyára is dobtak egy szerepet:(((

ő-szinte 2012.02.23. 22:12:03

@nathalie: hulllllyyye ! Nagyon rohogok a dukaison :-DDDDD

Zsoofka 2012.02.23. 22:13:06

@foxglove:
szerintem sem aljasságból mondta ezt. de nem is fecószeretetből. hanem azért, hogy eggyel több esélye legyen sehinek kiesni. na nehogy már seri megnyerje... abba végképp belehalna az irigységtől :)

nathalie 2012.02.23. 22:13:23

nem bírom abbahagyni a röhögést :D:D
van humor az rtl-nél!bámulatos.dya küldetése,hogy szerelmet valljon Fecónak??? vagy én most félreértek valamit??
istenem,add,hogy tényleg ez történjen holnap.lemondom a progimat :D

sogeking 2012.02.23. 22:13:23

@inmemancsi: akkor tényleg megértette a groteszk jelentését :)

jooasszony 2012.02.23. 22:13:34

@mocskosmacska: Veronika több megmozdulása mutatja, h tényleg okosabb, mint amilyennek lejön a képernyőről...a pasija azonban egy agyatlan kretén.

genevieve 2012.02.23. 22:13:49

@foxglove: na, most nyerte meg feco ezt a párbajt akárkit is visz ki:-DDDD

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:13:53

@nathalie: Annamarival még vár még ránk?! tippeket!!:D

elnö_kúr 2012.02.23. 22:13:57

hehe! Ezt jól összevágták. Annamri szerelmes fecóba. Dya meg sír sadi szerelméért. Ti meg jól beszoptátok;)
(így, akkor mindenki szerepelt a kiszavazottak közül)

2012.02.23. 22:14:02

@nosce:@ő-szinte: Szijja!

Dya levele... ÁHÁHÁHÁHÁHHÁ-ÁHÁHÁHÁÁHÁHHÁ!

Zsoofka 2012.02.23. 22:14:13

@genevieve:
mostmár tényleg hányok. és nem a konyaktól.

liberaliskonzervativ 2012.02.23. 22:14:37

dia meg fecó? ezt ki találta k bazz? :DD

nathalie 2012.02.23. 22:15:08

@foxglove:
sztem összevágták és dya shadi miatt sír! am vallott szerelmet fecónak.
mindegy.így is röhögnék :D:D

gonoszkiralylany 2012.02.23. 22:15:16

Dia és Fecó? MÉG MI VÁR???

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:15:31

@nathalie: nagyon röhögök én is:) ez a trash realityk teljesen új dimenzióját nyitja meg:) magyar sajátosság lesz:)

busifa 2012.02.23. 22:15:35

@genevieve: aljas taktika Sehi részéről! :-))))

skylaner88 2012.02.23. 22:15:36

Na az utolsó napra is kitaláltak egy igazi f@szságot. Csak, hogy legyen majd mit írni a Blikknek,Borsnak. Illetve természetesen egy riport a Fokuszba. Pár nappal később meg majd jöhet a következő hír, hogy Fecó felesége féltékenységből megtépte Dyuskát. Szánalmas.
Vajon mennyi pénz kaphat Dya ezért a hatalmas színészi teljesítményért? 2500Ft-ot ?

liberaliskonzervativ 2012.02.23. 22:15:53

oké. akkor: annamari meg fecó??? ezt ki találta ki bazz?

kozi001 2012.02.23. 22:16:04

FEcót hozzák fel vagy mi? :)

nathalie 2012.02.23. 22:16:24

@elnö_kúr:
egyre gondolunk :D
csak az a baj,hogy fecó és am nem is nagyon beszéltek,nem? de kinem szarja le,csak műsor legyen :D:D

genevieve 2012.02.23. 22:16:34

@nathalie:én is:-))

@foxglove: akarom mondani shadi:-DDD

csicserierika 2012.02.23. 22:16:40

máris kiköltöztek ? Ez a Shadi nagy tréfacsináló volt valóban :)

mocskosmacska 2012.02.23. 22:16:47

@nathalie: Nem tudom..én verát olyannak látom, aki csak azon tud röhögni, ha valakinek fejére esik egy féltégla. De azon órákig.

liberaliskonzervativ 2012.02.23. 22:16:51

annamarinak nem péter volt az igazi? ez de szar.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 22:16:53

óbaz nem elég ez a sok hülye most még azt akarják lenyomni a torkunkon hogy dya szerelmes fecóba hát mindjárt eret vágok valakin

2012.02.23. 22:17:00

Utálom mikor BTA kicsimezik azzal az ájtatos erőltetett nyugalommal a hangjában!

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:17:02

@inmemancsi: igen, tegnap, de nem került adásba

Zsoofka 2012.02.23. 22:17:28

@skylaner88:
megvan miért kell a bóticici anginak!

busifa 2012.02.23. 22:17:30

@nathalie: bármelyik verzió kva gáz ès megrendezett!! :-)))

nathalie 2012.02.23. 22:17:33

@elnö_kúr:
este van már :D

balázs,hogy röhög :D:D:Dés dya az:D
nagyon röhögök.

genevieve 2012.02.23. 22:17:53

balázs szerint dya 4 nap alatt beleszeretett D

nosce 2012.02.23. 22:17:57

na valaki hiányolta h Dyanak nincs szerepe :)

sogeking 2012.02.23. 22:17:59

@nathalie: nem kell ahhoz beszélni, AM otthon nézte minden nap a VV-t, és közben beleszerelmesedett Fecóba

nathalie 2012.02.23. 22:18:46

@szerivan:
neked is feltűnt??? azt mondta: itt vagyok kicsim.
azt hittem behányok.

sogeking 2012.02.23. 22:18:54

Fecó egy üveg ásványvízzel megadja a módját

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:19:04

annamari holnap bejelenti, hogy férfivé operáltatja magát, másra nem tudok gondolni

TapOut 2012.02.23. 22:19:17

@foxglove: én úgy érzem, hogy leginkább a saját önös érdekei miatt akarja rábeszélni Fecót Nyeherére. Nem tetszik. Elképzelhető, hogy tényleg nem akar negatívan hozzáállni a dologhoz, de az infók birtokában tisztában kéne, hogy legyen a teljes képpel és nem kéne erőltetnie, hogy Fecó karakteröngyilkosságot kövessen el a finisben.

genevieve 2012.02.23. 22:19:59

@sogeking: nem azzal, teeee:-)

hanem a csudiszép fehér selyeminggel:-)

Hurri Kán 2012.02.23. 22:20:06

@jadebulgari:
Há mér, olyan cééép szál legény :) (leány? :DDD)

nathalie 2012.02.23. 22:20:07

Fecónak van monoklija?ha nincs akkor shadi szerepe nem az volt,hogy leverje dya ELSZERETÉSE miatt :D
shadi csabának vall szerelmet.
nem akarok paraszt lenni,de az leszek:AM-hez beviszik a gyerekét.

elnö_kúr 2012.02.23. 22:20:15

@foxglove: vagy, hogy sadival összeköltöznek, miatta hagyta el sadi diát, és dia fecó szerelmébe menekült bánatában.
vagy valami lyesmi.

Zsoofka 2012.02.23. 22:20:18

szerintem ennek a hétnek a következő címet kell adni: A kirúgott kreatívok bosszúja. Ezért nem van iccaka onlány: nem elég a nappal felvenni a jeleneteket: újra és újra kell forgatni hogy senki ne röhögje el magát.....

csicserierika 2012.02.23. 22:20:25

kibe szeretett bele Dya ? Nem figyeltem.

nosce 2012.02.23. 22:20:38

@szerivan:
Dya beelőzi Shádit :) már már Veronika magasságába emelkedik :)

elnö_kúr 2012.02.23. 22:21:08

@foxglove: vagy, hogy sadival összeköltöznek, miatta hagyta el sadi diát, és dia fecó szerelmébe menekült bánatában.
vagy valami lyesmi.

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:21:15

@TapOut: de az önös érdeke az, hogy seri kiessen azaz fecó nyerjen. miért javasolná őt, ha úgy látna, erre nincs esély.

nosce 2012.02.23. 22:21:44

@csicserierika:
Fecókába :)
Szetem Ándzsela már csomagol és jön fel örizni az aranytojást tojó fecókáját :)

nathalie 2012.02.23. 22:21:47

@foxglove:
még mindig röhögök :D:D ha az egész műsor ilyet lett volna,ilyen páratlan fordulatkokkal teli egy szavam sem lenne.
várom az édent.remélem a viasat jegyzetel...:D

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:22:10

@nathalie: shadi bevallja, hogy ő ette meg a selyemsonkát.

Zsoofka 2012.02.23. 22:22:27

fecó a lekisebb királyfinak öltözött.... ebben az ingben tuti atit viszi.

csicserierika 2012.02.23. 22:22:38

@foxglove: abban semmi kihívás nincs egy valamira való sebésznek :)

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:22:44

@nathalie: egyetértek, ez nagyon vicces:)

nosce 2012.02.23. 22:23:10

@mokamini:
sztem ez már tök átment így absurd realitybe :)

nathalie 2012.02.23. 22:23:41

@csicserierika:
FECÓBA!! :D:D

most már azon röhögök,hogy dya mérlege a következő:
- bandika a perverz letapizza
- shadi kint kúrja
- fecóba szerelmes

hát mégis mi a halálnak költött ez magára egy valag pénzt,hogy ez jut neki????? :D:D:D

sogeking 2012.02.23. 22:23:53

@genevieve: azt nem látom, csak egy nagy fehér folt világít a TV-men :)

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:24:25

És még azt mondtátok, szar lesz, hogy visszaköltöznek a régiek!:D

csicserierika 2012.02.23. 22:24:55

@nathalie: ez naGGGGGyon dÚÚÚÚrva :)

nathalie 2012.02.23. 22:25:06

most nyert értelmet a "mi vár rám???" :D:D

@foxglove: nem,közli,hogy nem szereti a selyemsonkát :D:D

nosce 2012.02.23. 22:25:19

@csicserierika:
"MI VÁR RÁM ?! :)"

sztem Fecóra sodrófa vagy mi :)

genevieve 2012.02.23. 22:25:37

@sogeking: nekem tetszik az az ing:-)

TapOut 2012.02.23. 22:25:46

@foxglove: az, hogy ha ki nem is esik Sehere, legalább a döntőre gyengüljön le. Akárki megy is ki Fecóval, lényegesen le fog gyengülni ezen a párbajon.

Zsoofka 2012.02.23. 22:26:21

@nosce:
és mi lett sádi szerepe.. a kis naiv azt hitte neki kell ötleteket gyűjteni ati ellen az fb-n... erre ott vannak a kreativok.... hihetetlenül nem kreativok ezek a kreativok. vagy túlságosan azok.

busifa 2012.02.23. 22:26:33

Fecó Atti-t viszi, a körítés dögunalom lesz és időhúzás!

nathalie 2012.02.23. 22:26:34

@foxglove:
és még a terhesteszt miatt szidtam az rtl-t.mindent megbocsátok nekik :D

sogeking 2012.02.23. 22:26:51

@genevieve: most a gombis beszélgetésben is az volt rajta :)

Aleknak voltak szép ingjei

csicserierika 2012.02.23. 22:26:55

és a végén igaz lesz, hogy Dya a legfelforgatóbb személyiség a villában, minden szál az ő kezében fut össze :)

genevieve 2012.02.23. 22:27:04

@foxglove: ja, ez az utolsó nap, utolsó megmozdulásai:-)))
ezért érdemes volt 4 napig szenvedtetni a nézőket:-)))

nosce 2012.02.23. 22:27:39

@nathalie:
"hát mégis mi a halálnak költött ez magára egy valag pénzt,hogy ez jut neki????? :D:D:D"

de képzeld el h kijön Fecó a villából és odacuccol a Dyához :)

Egyébként emlékszem amikor a csajok pontozták a pasikat Dya nagyon jó helyre tette fecót első vagy másodikra...

Zsoofka 2012.02.23. 22:27:45

@TapOut:
feckó a szívére hallgat. atit biszi. és ő nagyon meg fog gyengülni. 1 hét alatt 3 megmérettetés.

csicserierika 2012.02.23. 22:28:06

@nosce: most megnézném Fecó családot rejtett kamerával :) Én is felbolydultam :)

sogeking 2012.02.23. 22:28:16

most már biztos, hogy Fecót az ásványvíz szponzorálja

genevieve 2012.02.23. 22:29:11

@sogeking: nekem alek ingjei (sem) nem tetszettek:-)))

Zsoofka 2012.02.23. 22:29:24

biszi=viszi.
igen döguncsi és abszurd.

sogeking 2012.02.23. 22:29:34

@csicserierika: ha más nem, a hajszálak :)

TapOut 2012.02.23. 22:29:36

@foxglove: azt meg, hogy Attila ellen 0 százalék esélye van, szintén nem lehet kijelenteni, ő épphogy csak túl van egy elég kemény párbajon..

sogeking 2012.02.23. 22:30:36

@genevieve: pedig volt pár jó darab, meg nyakkendő is :)

gonoszkiralylany 2012.02.23. 22:31:06

RÁJÖTTEM!

Eszter írta a szerelmeslevelet, és mivel ugye Fecó szentember, attól félt, hogy szeplőtelen fogantatott a jóságától. ezért volt a terhességi teszt. ennyike. Dya meg gondolom a kiskutyája után sírt.

Zsoofka 2012.02.23. 22:31:22

@genevieve:
nekem se. de lehet, hogy csak nem bírtam elvonatkoztatni attól, aki bennevan :)

TapOut 2012.02.23. 22:31:26

@nosce: igen, Dyának emlékeim szerint végig bejött Fecó

nathalie 2012.02.23. 22:31:37

alig várom a dyás fókuszos riportot,ahogy papírzsepik között nézi az elsötétített szobában fecót a tv-ben.aztán a dunaparton sétál,és a narrától érzelmes hangon felteszi a kérdés:"fecó talán végre látja a dunát?dyával? A lány minden nap lemegy a margít híd lábához és kavicsokat dobál a folyóba,amiről szerelme jut eszébe.Van esélye vagy Angelina és a gyerek adják Fecó élete értelmét???"
még mindig röhögök :D:D

csicserierika 2012.02.23. 22:32:22

@nosce: a legnagyobb cselszövő inkább :)

genevieve 2012.02.23. 22:32:56

ez most miiiii?????????

sogeking 2012.02.23. 22:33:10

Attila elvörösödött :) jó párbaj lenne

nathalie 2012.02.23. 22:34:03

@gonoszkiralylany:
:D:D:D:D Most már a könnyem is folyik :D Dya a kiskutyák miatt sírt:Dkész:D:D

Zsoofka 2012.02.23. 22:34:29

@sogeking:
lesz. jó lesz.
csak elveszi ati végső nyerési esélyét

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:34:59

@nathalie: barabás évi hangjával tudnám elképzelni.

genevieve 2012.02.23. 22:36:11

at egyszerűen nem birja elviselni, ha rajta kivül más is van a képben, légyen az bármilyen kapcsolat...

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:36:39

@nathalie: az a legviccesebb az egészben, hogy szerintem semmi nem volt megírva az rtl részéről, ezek a marhák egymást akarják túllicitálni saját akaratukból:D

gonoszkiralylany 2012.02.23. 22:37:59

@nathalie: próbálom valahogy összekötni a szálakat :D

kozi001 2012.02.23. 22:38:19

Fecó megverni már nem tud senkit, de még feláldozhatja magát h Attila szavazóinak megnehezítse az életét és CSaba nyerjen!

nosce 2012.02.23. 22:38:26

@TapOut:
szal akár igaz is lehet :)

Zsoofka 2012.02.23. 22:39:02

@genevieve:
az tuti, hogy a fecós párbajt ati nem fogja tudni végigcsinálni olyan fapofával, mint a verásat....

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 22:40:11

ezek meg még mindig a bóvli olvasón veszekszenek :D

nosce 2012.02.23. 22:40:23

@kozi001:
"Fecó megverni már nem tud senkit, de még feláldozhatja magát h Attila szavazóinak megnehezítse az életét és CSaba nyerjen!"

fecó Attival bebasz Csabának mert a szavazótáboruk átfedésben van és kivérezteti, ezzel Serit erősíti meg akár ö akár Attila megy vissza :)

genevieve 2012.02.23. 22:40:38

ahogy elnézem most atinak 500-as a vérnyomása:-DD

busifa 2012.02.23. 22:40:43

@mokamini: Fecó így tud segíteni Csababaràtjànak, hogy gyengíti Attit a pàrbajjal!!!

inmemancsi 2012.02.23. 22:40:53

@nosce: ja feltéve, hogy fecli nyer, akkor két hónapig fedezve lenne dyusnak a szoli

Zsoofka 2012.02.23. 22:41:09

@jadebulgari:
én aztat még nem is láttam, olyan rég volt....

nathalie 2012.02.23. 22:41:44

@foxglove:
az a baj,hogy most már nagyon nagyok az elvárásaim AM.-el szemben. :D

nosce 2012.02.23. 22:42:38

@inmemancsi:
de a gyereküknek nem kellene a szoli, lehet ez bűvölte el :)

nathalie 2012.02.23. 22:42:46

@genevieve:
fecóval szemben még csabának is néha 400 felé megy...:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 22:42:59

@mokamini: én se :D

de lezsibbadtam azt hittem kitakarodnak vége erre holnap még egy szappanoperát kapunk dya titkos szerelmes levelét :D nemtom röhögve sírjak v sírva röhögjek

kárpátia56 (törölt) 2012.02.23. 22:43:43

az az ajándék igenis egyedi. milliárd nyaklánckereszt van, ez 1 db. De ez Fecóé, ez szimbólum. Egy szimbólumot, ha nem sátánista, szemétség alázni.

kozi001 2012.02.23. 22:43:45

"Semmi nem járt a fejemben!"

Tényleg Seri? :)

inmemancsi 2012.02.23. 22:44:04

@nosce: :)) na figyu javaslat: mindegyik párbajozzon feclivel körmérközésben, szerintem feladnák:))

gonoszkiralylany 2012.02.23. 22:44:24

Seri szikrákat szórt :DDD

nosce 2012.02.23. 22:44:35

Facó szerint Gergő szikrázott :)

TapOut 2012.02.23. 22:45:11

@kozi001: Fecó sztem nem úgy akar a VV-k történetében megmaradni, hogy a könnyebb megoldást választotta és kiesett egy Serivel szemben. Korábban elég sokat elemezgették Attilával a VV4-et, és mindketten egyet értettek abban, hogy Bécinek anno Alekoszt kellett volna kivinnie Jerzy helyett, az tökösebb döntés lett volna, mint Jerzyvel szemben kiesni. Ennek tükrében (is) Fecónak egyértelműen Attilát kell vinnie.

nathalie 2012.02.23. 22:45:16

milyen rafkós ez a fecó. beállítja a végén még serit kurvának?
ügyes is lett volna,ha attila nem tesz megjegyzést célozva fecó félrekúrására és balázs nem röhögök ezen jóízűen :D

Zsoofka 2012.02.23. 22:45:39

@jadebulgari:
én meg nem értettem ,hogy hogy lehet csak 4en vannak, de rájöttem ,hogy már kitakarodtak és kű kövön nem maradt utánuk....

lac64 2012.02.23. 22:45:49

@nosce: Ha átfedésben van a szavazóbázisuk, akkor nem tök mindegy kit visz ki, hiszen ha Sehit viszi, akkor meg Attit erősíti a logikád szerint.

sogeking 2012.02.23. 22:45:51

Sehi elég gyengén hazudik

inmemancsi 2012.02.23. 22:46:16

seri is életveszély az agysejtekre a fogalmazásaival

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:46:30

nem hiszem el, hogy ezzel a hp-val úgy kell bánni, mint az anyakirálynővel.

kozi001 2012.02.23. 22:47:01

@nosce: Én sajnos ennél szkeptikusabb vagok! :)

nathalie 2012.02.23. 22:47:37

na,akkor nem csak seri és gergő szikrázott hanem fecó és csabi is :d:D

nosce 2012.02.23. 22:47:55

@lac64:
"Ha átfedésben van a szavazóbázisuk, akkor nem tök mindegy kit visz ki, hiszen ha Sehit viszi, akkor meg Attit erősíti a logikád szerint."

Nem mindegy mert Fecónak dicsőség ha 3-ba jut sok pénzt fog ő abból lehúzni, és Sehi ellen van esélye visszajönni...Atti ellen meg valszeg nincs...

sogeking 2012.02.23. 22:48:23

@ő-szinte: abból jó screenshot lenne :)

Zsoofka 2012.02.23. 22:49:04

"mondani dolgokat..." könyörgöm, ez miiiiiiiiiii??????????

kárpátia56 (törölt) 2012.02.23. 22:49:25

@genevieve: Seri viszont tök jó, neki stabil 160/120, mindig kicsit zavart/hisztis/nyerít, vagy úgy mosolyog, mint a vadalma, ahhoz pedig össze kell szorítani a cuki kis fogsorát.

gonoszkiralylany 2012.02.23. 22:50:22

játék nem határok nélkül :D

Zsoofka 2012.02.23. 22:50:24

a jóóóóóóóóóóóságomért..... azért.

beacska 2012.02.23. 22:50:28

..és elhangzott. A JÓSÁGOMÉRT!!!

köszönjük Fecó!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 22:50:56

a jóságáért megbántotta Attila ezért kihívta szép beszéd volt :D

elnö_kúr 2012.02.23. 22:51:03

fecó a JÓ! Beszarok!

nathalie 2012.02.23. 22:51:18

de kurvára meglepődtem.

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:51:27

és a hisztis rosszindulatú hp besunnyogott a fináléba.

Zsoofka 2012.02.23. 22:51:35

@beacska:
nagyon sokszor fogjuk még hallani ezt....

ő-szinte 2012.02.23. 22:52:03

Fasz telefon! A josagomert??

Geco megy haza :-DDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 22:52:11

@ő-szinte: nem nyertél de kifecóskodtad magad, máris nyertél valamit :D

nosce 2012.02.23. 22:52:16

hát eldőlt Fecó fasz volt, szerintem....

Zsoofka 2012.02.23. 22:52:23

lehet ati még meg is pocsékolja holnap estig......

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:53:11

@sogeking: igen, más szerint úgyis ő a hisztis rosszindulatú hp

genevieve 2012.02.23. 22:53:12

@sogeking: most milyen klub alakul?:-)

Zsoofka 2012.02.23. 22:53:20

ati ezt nem fogja bírni hideg fejjel....

nathalie 2012.02.23. 22:53:33

megfogalmazódott bennem,hogy tévedek. fecó lehet nem is sunyi,hanem annyira hülye,hogy nem tud normálisan beszélni és ezért mond dolgokat felnagyítva vagy más szavakkal. hiszen nem ismeri a jelentésüket vagy nem tudja kifejezni magát, vagy keveri a szavak értelmét. így még veszélyesebb.
tolok egy sms-t.

nosce 2012.02.23. 22:53:54

@inmemancsi:
"seri is életveszély az agysejtekre a fogalmazásaival"

azért maradt kevés neki :)

lac64 2012.02.23. 22:54:36

@nosce: Amire reagáltam, azt Csaba szempontjából írtad. Hogy Fecónak mi lett volna jó, ezt meg már nem tudjuk meg, lévén Attin ott a kendő.

sogeking 2012.02.23. 22:55:10

@jadebulgari: kommentdoboz felett, az avatar mellett jobbra - profil

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:55:57

fecó bazdmeg... legalább egy párbajt megnyerhetett volna... de így 10-90-nel fog kiesni kb.

nathalie 2012.02.23. 22:56:02

@elnö_kúr: @hhjhjh:
na! azért ne viccelődjünk határok nélkül!
:D

beacska 2012.02.23. 22:56:03

@mokamini: nem hiszem. Peti mondta neki: NO PARA....;D

Zsoofka 2012.02.23. 22:56:04

@a jóságomért:
át :) imádom. ott a pont :)

genevieve 2012.02.23. 22:56:14

@sogeking: helyes:-)))

akkor szeretnék jelentkezni a csapatba:-DD

mi lesz a menű?:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.23. 22:56:23

@genevieve: nem tudom, Seri miért baszogatta az öltözködését.

busifa 2012.02.23. 22:56:43

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ő nem, csak Sehike volt helyette!!
:-)))

nathalie 2012.02.23. 22:57:09

@foxglove:
a holnapi dyás jelent után otthonról sms nem fog rá menni,az tuti :D:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 22:57:11

@hhjhjh: köszi, te is átírtad :D mindenki írja át a vége előtt gyerünk :D

nosce 2012.02.23. 22:57:13

@mokamini:
Ati egyenlített Fecónál az ajándák szopatásért, amikor odaszúrt Fecó Seri gergő szikrázás beszédébe mikor nem értette h ott van Claudio és ezt így hogy....h de van ilyen az életben ugye fecó.....

csicserierika 2012.02.23. 22:57:14

@foxglove: Anikó is így esett ki, első párbaj finálé előtt.

elnö_kúr 2012.02.23. 22:57:55

Na, én is átneveztem magam;)

Zsoofka 2012.02.23. 22:58:08

@beacska:
peti mondott már elég sok dolgot..... :)

lac64 2012.02.23. 22:58:08

@hhjhjh: Attilának már most vörös a feje :)

foxglove (törölt) 2012.02.23. 22:58:23

fogalmam sincs, hogy ki kicsoda.

_most_ 2012.02.23. 22:59:04

Fecó legalább nem volt gyáva, simán kint hagyja Attilát.

Zsoofka 2012.02.23. 22:59:05

tudjuk ki lesz a bv-ben? érdemes nézni?

genevieve 2012.02.23. 22:59:29

@kárpátia56: mert egy hp...és lenézi fecót...

nosce 2012.02.23. 22:59:41

@lac64:
na de Fecónak mégis csak a saját érdekeit kellene néznie , de már mind1 :)

ő-szinte 2012.02.23. 22:59:54

@jadebulgari: te csak ne irogassal at semmit...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 23:00:19

@jó_sága: na de ki vótá? :D
@busifa: köszi :D

ki szeretne átkeresztelkedni MÉG MI VÁR-ra? :D

Zsoofka 2012.02.23. 23:00:46

jé... ez nem is onlány. ez balázs.

Zsoofka 2012.02.23. 23:01:19

@foxglove:
húúúú. szegény oli. :) érdekes lehet....

TapOut 2012.02.23. 23:01:41

ki is volt ma az, aki szerint Fecó nem elég bátor Attila kihívásához? :-)

Hajrá Fecc!!!!

Hurri Kán 2012.02.23. 23:01:44

Jesszus ennyi komment :D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.23. 23:02:05

@a jóságomért: ez jó lett :)

2012.02.23. 23:02:12

Ki megy vissza? Ez tényleg a JÓ és a ROSSZ harca lesz holnap.

kamarti 2012.02.23. 23:02:36

nem értem, Sehi min lepődött meg. Bár igaza van Fecónak, gyakorlatilag idegenként éltek egy házban 5 hónapig.

És arra tippelek, Attinak tényleg amnéziája lehet, hiszen most láttuk, arra sem emlékezett, hogy Eszter szóban és tettben is többször a tudomására hozta, hogy bejön neki, és arra se, hogy leoltotta (büdösszájú tehén stb.)
Nyilván ezért nem emlékszik, hogy Kingát is, Fecót is egyfolytában arra próbálta rávenni, hogy válasszanak Csabi és közte. Hát megtették.

és ünnepélyesen kijelentem, hogy nem vitázom senkivel egyik párbajozóval kapcsolatban sem, míg ki nem derül, ki a finalista. Csak csendben drukkolok.

veryti 2012.02.23. 23:02:50

Van online most van a kihivas...

nosce 2012.02.23. 23:03:10

Atti porrá tudja oltani Fecót, két dologgal is az egyik a megcsalás és a szentember összeegyeztethetetlenség, a másik meg h Andzsela infókat adott neki az esküvőn, mind2 megsemmisítené Fecót, remélem Attila ezt nem teszi, de ezt kibaszottul nem gondolta át fecó...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.23. 23:03:14

Apró csúszás van az "élő" online-ban, alig 15-20 perc.

Zsoofka 2012.02.23. 23:04:35

@szerivan:
Én setét oldalon állok. Ott több az ösmerős :)

genevieve 2012.02.23. 23:04:38

@TapOut: azt hiszem fecó alaposan rácáfol minde előitéletre:-))

mert igazából arról van szó vele szemben...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.23. 23:04:38

@kamarti: Látta, h Verának + Fecónak bejött, h arra emlékeznek amire akarnak.

ő-szinte 2012.02.23. 23:04:55

@szerivan: szijja kisz puffanccc :-)

nosce 2012.02.23. 23:05:04

@veryti:
most h klimentek az érdekes emberek ki a fasznak kell az onlány ? :)

sogeking 2012.02.23. 23:05:33

@nosce: könnyen rosszul sülhet el

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 23:05:36

@szerivan: nem tudom, de valahogy csak bekerült a döntőbe, kb a semmivel:D

beacska 2012.02.23. 23:06:04

Vera nagyon szimpatikusan viselkedett az elmúlt pár napban...van remény...

kozi001 2012.02.23. 23:06:20

@csicserierika:
Igen! Mert Olivér/Alekoszék nyomták, mint állat a Kócost!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.23. 23:06:21

@genevieve: 5 hónap után nem előítéletről van szó, hanem h sokan bedőltek Fecó ködösítésének Jaj 2 értelmes mondatot nem tok mondani és hasonlók).

Zsoofka 2012.02.23. 23:06:21

@genevieve:
Igen. Én előitéletes vagyok azokkal, aki a jóság nevében harcolnak a mindennapokban. Az ilyenek megmondják mindenkinek mi vagy ki a jó. Én meg szeretem magam eldönteni.

veryti 2012.02.23. 23:06:37

@nosce: Es mar nincs is... :)
Tudatot hasitanak, es onmagukat szivatjak... :)

lac64 2012.02.23. 23:07:55

@nosce: Mindkettő necces. Az egyiket ugye pont a legilletékesebb bocsátotta meg (ugye esküvő), illetve attól még lehet másban nagyon becsületes és jó, hogy félrelépett. Az infó átadást meg hogyan bizonyítja?

genevieve 2012.02.23. 23:08:25

@sogeking: na akkor induljon a banzájn:-)))

busifa 2012.02.23. 23:09:34

@szerivan: Inkább a Jóság és a Rosszság küzdelme!!! :-)

sogeking 2012.02.23. 23:10:13

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mindegyik jó volt, nem lehet mindig selyemsonkát enni:)

@genevieve: :D

jooasszony 2012.02.23. 23:10:29

@inmemancsi: Seri mondataiban az alany/állítmány/tárgy.... logikának nyoma sincs..tartalmilag tulajdonképpen össze-visszabeszél, de azt furán pöszén..

nosce 2012.02.23. 23:10:37

@ő-szinte:
hát Petti,Roni,Cris,Vera stb. vagy nem ? :) addig volt érdekes :)

genevieve 2012.02.23. 23:11:33

@MolnarErik: @mokamini: persze:-)

mert aztán fecó tényleg annyi, de annyi rosszat tett a többiekkel, mindenki ellen ármánykodott, áskálódott, alázott, állandóan össze akarta ugrasztani atit és kingát.... stb., stb.

vallatas 2012.02.23. 23:11:58

a jóságomért?
én szentember!
én nem csaltam meg a kis feleségecskémet, viszont te Sehi a Claudijót... ej szégyelljed el magadat.

végén tényleg ez a jóember nyeri meg a játékot... tegye mindenki a szívére a kezét és kérdezze meg magától, hogy hát nem érdemli meg a sok jóságért amit adott?:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 23:12:19

@mokamini: csak úgy, ajándék, gömbhal, mert Ati gömbhalfejűnek lett elnevezve

nosce 2012.02.23. 23:12:38

@MÉG MI VÁR:
nincs de már kit érdekel ? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 23:13:07

@kárpátia56: keresztelkedj át JÓEMBER :D lehetnél te pl... a szentember

2012.02.23. 23:13:09

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem nézem a BV-t azt se tudom kiről beszélsz csak érdekel :) Mádai Vivienről?

genevieve 2012.02.23. 23:14:02

@vallatas: szerintem megérdemli, akár meg is érdemelné:-))

VaLaky 2012.02.23. 23:14:34

@kárpátia56: szia! ez egy vágott jelenet volt, az xfaktor héten, az elejéről lemaradt, h. Kinga hisztizett, mert szerinte Fec a promófelvételre hülyén öltözött, ezért miatta nem fognak nyerni. Sheri csak melléállt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 23:14:34

@szerivan: én sem nézem a BV-t, de én Seheréről beszélek:D

@vallatas: de igen:D:D:D:D:D:D

busifa 2012.02.23. 23:14:44

@veryti: Milyen lenne, ha onlineban meg Sehikét hìvná ki Fecó! Rossz felvètelt játszanának le a retek technikusai! :-)

beacska 2012.02.23. 23:15:08

most nézem a Búcsúbulit. Vera mondta: Micsoda banda lettünk volna! : Vera, Eszter, Péter és Attila...tényleg...jó lett volna...

genevieve 2012.02.23. 23:15:13

@kamarti: én meg bölcsen hallgatok:-))

vallatas 2012.02.23. 23:16:52

@genevieve: @Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
akkor nincs más teendőtök mint ezerrel szavazni rá :-)

én szívemre teszem a kezem, és nem szavazok rá :-)
//a jóságomért//

Zsoofka 2012.02.23. 23:17:39

@beacska: Attilának nem lett volna szabad Kingába bújni. Kihozta belőle az állatot.

kamarti 2012.02.23. 23:17:42

@Tjuca: én ezt arra írtam, hogy Csabi nem nyerhet, hisz műsoridő híján elfelejtik addigra.... szóval rá vonatkozott, nem a tajtparasztra :)

busifa 2012.02.23. 23:17:45

@kárpátia56: önfecósítás=öncsonkítás :-))

genevieve 2012.02.23. 23:17:57

@vallatas: te majd szavazol arra akire nyugodt szivrátétes kézzel tudsz:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.23. 23:18:15

@sogeking: kis szemét. (bocs) zárnám ilyenekkel a torkos csütörtököt, 40 percre egy szál kakaós csiga maradt. bóti és finom.

2012.02.23. 23:18:23

@nosce: Hogy Dorothy nem Mádai Vivienről beszél hanem Zsemlefejűmókus Lady Gogo Nyehisehi Vivienről.

Zsoofka 2012.02.23. 23:18:32

@A JÓSÁGOMÉRT!?:
Nem tom ki a kisember, én itt vok. :)

nathalie 2012.02.23. 23:19:14

@A JÓSÁGOMÉRT!?:
megtévesztő, de nem Fecó. És nem is Angelina.

vallatas 2012.02.23. 23:19:30

@genevieve:
evidens :-)
segélyből fussa.

foxglove (törölt) 2012.02.23. 23:19:33

@Aludj el, Kisember...: most megdöbbent fejet vágtam, mikor megláttalak, mint seri:D

nosce 2012.02.23. 23:19:50

@szerivan:
Te naon okos vagy puffi -o-

sogeking 2012.02.23. 23:20:03

@kárpátia56: ez a holnapi virtuális párbajmenü :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.23. 23:20:45

No, jó éjt Mindenkinek! Kitartás, nemsokára vége:P

2012.02.23. 23:20:49

@nosce: Te igazándiból az eszemért szeretsz :)

genevieve 2012.02.23. 23:21:25

@anica inkognitóban: tudom, csak megvárom amig mindenki kiéli gyerekes hajlamait az elsőzéssel:-D

nathalie 2012.02.23. 23:21:51

@mokamini:
nem,nem shadi. Fecó van a képen. De csak a képen. Én nem Fecó vagyok.
És nem kárpátia cica.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.23. 23:22:19

@Aludj el, Kisember...: összezavartál :D de már kaptam egy fülest hogy ki vagy :D

busifa 2012.02.23. 23:23:41

Vera és Kinga egy stúdióban lesz majd a Belevalóban!! Lesz ott csapkodás, bár mindketten Fecó mellett vannak, de még ki tudja Vera hátha bevallja h halálosan szerelmes Attiba (csakhogy Kingát kint is bosszantsa) !

genevieve 2012.02.23. 23:23:56

@anica inkognitóban: látom, de még hagyok egy kis időt a többieknek is:-))

2012.02.23. 23:25:22

@nosce: Szóval buta vagyok? (Ezt Veronikás hangsúllyal kérdezem)

genevieve 2012.02.23. 23:25:48

@busifa: felcserélték a gyilkos elméket a belevalóval??

TapOut 2012.02.23. 23:26:45

@MolnarErik: sokan meg a szájbarágott sablondumáknak dőltek be (hazudsz, ködösítesz, terelsz), csak mert akitől elhangzottak elég sokszor és elég nyomatékosan ismételgette hihetetlen erkölcsi fölényből.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 23:27:47

@sogeking: nekem olymindegy, melyik...
te mióta vagy pókember????:D

genevieve 2012.02.23. 23:28:49

@TapOut: na majd a nézők igazságot szolgáltatnak:-)

foxglove (törölt) 2012.02.23. 23:29:38

@genevieve: baukó-féle győzött az igazságot?

genevieve 2012.02.23. 23:31:01

@foxglove: valamilyen igazság lesz...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 23:31:36

@genevieve: Hofi jutott eszembe, meg a kiöregedett vadászkutya dala:
"az igazságból elveszett az i"

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 23:32:18

@sogeking: akkor elég régen beszélhettünk ezekszerint..nekem te alma maradsz:)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.23. 23:32:29

@genevieve: Hát az Atti ellenes frontot igen gyorsan összehozta.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.23. 23:34:51

@TapOut: "elég sokszor és elég nyomatékosan ismételgette hihetetlen erkölcsi fölényből"
Na, pont ez Fecó taktikája :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 23:35:18

@genevieve: ja, tartalmilag nem függött össze a párbajjal meg a várható kimenetelével, csak ahogy megláttam leírva a mondatot, azonnal beugrott és gondolkodás nélkül leírtam :)

sogeking 2012.02.23. 23:35:43

@anica inkognitóban: olyan is volt, meg még egy rakás (béka, kisegér, tengeri csillag, nyakkendő, banán...) :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.23. 23:36:54

Egyébként sajnáltam, h Vera klasszikusa Attinak kimaradt az öfiből:
- Kapd be...
...amit én.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 23:37:07

@sogeking: a banán is jó volt, bár kissé szexista felhanggal, de azért ( azért??:D) jó, az almából a zöld is nagyon tetszett, meg a szeletelt is :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.23. 23:39:00

@genevieve: Hát a Shadis párbajon már megvolt, mégpedig köré tömörülve. De biztos csak véletlenül tömörültek köré az Atti utálók.

genevieve 2012.02.23. 23:40:31

@MolnarErik: aham, most igy a végére még az is kiderül, hogy fecó az alfahím:-D

tudtam, hogy a héten vera felejtős lesz és más lesz az első számú közellenség:-))

nosce 2012.02.23. 23:40:35

@szerivan:
te naon okos vagy puffika -o- :)

kamarti 2012.02.23. 23:41:03

@szerivan: igen. nem váltottam délután (vagy tegnap?) óta :)

sogeking 2012.02.23. 23:41:56

@anica inkognitóban: a pókembernek is van egy másodlagos jelentéstartalma :)

TapOut 2012.02.23. 23:42:37

@MolnarErik: volt kitől tanulnia :-)

2012.02.23. 23:42:39

@kamarti: Hajrá Fecli!!!!!!!!!!!
@nosce: Úgy örülök, hogy belső értékeim miatt szerizel. Ez így a végjátékban igazándiból megélendő dolog.

2012.02.23. 23:43:58

@sogeking: Szerizem ezt az avatarod, oan ennivaló :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 23:44:41

@sogeking: most, hogy mondod...:DDDDD
ja, erre is emlékszem... muffin?? végülis ha akarjuk, ennek is...:DDDDDD

genevieve 2012.02.23. 23:47:22

@sogeking: a muffinnak?:)
most viccelsz?:-DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 23:47:49

@sogeking: nézd már meg leírva mégegyszer...:DDDD
(ugye, a végére kiderül, kinek mi van a tudatalattijában..:P:DDDD )

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 23:48:30

@genevieve: ugye, hogy kiderül, ki a legperverzebb??:DDD;))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.23. 23:49:30

@genevieve: Jó taktikus, ez nem tipikus alfahím tulajdonság.
Jut eszembe, azt is milyen jól összeügyetlenkedte, h pont rátapintson Roni legfájóbb pontjára, amit túl ciki lett volna direktben támadni. Inkább úgy tett, mint aki nem képes felfogni a különbséget az "elzárkóznak a médiától" és az "elzárkóznak tőle" között. Pedig ő ugye milyen hisztiket tudott csapni a családjára történő legfinomabb utalástól is.

kamarti 2012.02.23. 23:50:11

ja, a mai öfi csúcsmondata:
neked legalább van egy kis szobád valahol...

ez sztem minimum pariban van a Még mi vár?-ral....

genevieve 2012.02.23. 23:51:51

@MolnarErik: igen, akkor is milyen jól taktikázott mikor ati csettintett, hogy feco irány kinga és beszéld rólam, győzd meg, hogy én jó ember vagyok...

feco meg ugrott, nem egyszer, nem kétszer:-))

csak ezt valahogy már a legtöbben elfelejtették,

ati bőven csicskáztatta fecót, és igen ő is lenézte és lekezelte...

igazából ebből lett elege fecónak...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.23. 23:52:15

@TapOut: épp úgy mint Atti, Csabi és Sehi, ő se itt bent tanulta a taktikázás csínját-bínját.
Jobban belegondolva, 4-ük közül Atti taktikája a legkevésbé kifinomult.

genevieve 2012.02.23. 23:53:34

@kamarti: ááá, az nem olyan:-))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 23:54:03

@genevieve: asszem, hülyére vesz minket ez a fiú, Zsöni :DDDD

@sogeking: á, az már nem divat...:DDDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.23. 23:55:12

@genevieve: Az igaz, h az elején Atti lenézte Fecót. Bedőlt az álcának :)
Most már nem nézi le (márpedig ő csak a nagy taktikusokat nem nézi le).

genevieve 2012.02.23. 23:56:21

@MolnarErik: na, ha igy van akkor meg pláne, hogy fecónak kell megnyernie a a vv5-öt, hiszen ő a legnagyobb taktikus és manipulátor, ő játszott a legjobban:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.23. 23:56:48

@sogeking: mert senki nem szeretne úgy kinézni mint Kiszel Tünde a Tutti Fruttiban vagy hatszáz éve...:D
@genevieve: nézd már meg, még az avatarja is röhög...:D

genevieve 2012.02.23. 23:58:16

@anica inkognitóban: soge uriember:-)

nem nézi le a női nemet:-)

sogeking 2012.02.23. 23:59:57

@anica inkognitóban: ha nem szőrös, akkor nem melegít

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.24. 00:00:22

Ja, és h hagyjam a ki a jobb taktikus témát. Feltűnt már másnak is, h a zenei szerkesztő nagy Hayao Miazaki rajongó?
Chihiro, Monoke Hime.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.24. 00:02:22

@sogeking: kezet ..:DDD
na jó, szalonképtelen válaszok tömkelege jönne csípőből, de nem akarom megrontani a gyermekien tiszta lelkedet...:P:DDDDDD
úgyhogy elviszem a habtestemet pihenni..jó8 nektek, fél szememet rajtatok tartom..:DD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.24. 00:02:49

@genevieve: Hát lehet, mindenesetre én, nememből adódóan, lánynak szurkolok. (Csak akkor nem tennék így, hha Vera lenne az a lány).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.24. 00:04:48

@MolnarErik: Ja, ebből adódóan viszont a párbajon Fecónak szurkolok (bár nem igazán), mivel az ő győzelme Csabit gyengítené, Attié pedig Sehit.

genevieve 2012.02.24. 00:05:15

@MolnarErik: én respektálom a véleményed:-)

sogeking 2012.02.24. 00:07:33

Kingának jó a haja

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.24. 00:10:22

Ó, Vera milyen kurvás sminket öltött föl.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.24. 10:02:21

@MolnarErik: Vera megérdemelte volna a főnyereményt!
süti beállítások módosítása