Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5973-5974.

2012. február 20. 15:00 - villanella

Akik régóta várják már, hogy Juli mikor jön végre össze Attilával, azok fellélegezhetnek, ugyanis Nóra mai vallomása óriáslöketet adott az asszonynak ahhoz, hogy elmenjen a konferenciára, és lelkifurdalás nélkül szexeljen egy hétvégén át. Figyeljétek csak meg. Tuti ez lesz.

5973. rész:
Az adóellenőr Zsolt irodájában, Zsolt pedig garantálja, hogy maga veszi kézbe azt, aki elbaszta a számlaadást. Most rögtön kifizeti a bírságot, akár a dupláját is, csak ne zárják be. De az ellenőr sajnálja. Ez van. Zsolt mondja, hogy ez nem egy olyan hely, ami elbírna egy ilyen egyhetes kiesést. És mi lesz a többi alkalmazottal, aki nem hibás, miből fizeti ki őket. Az ellenőr szívtelen, nem segít. Zsolt megpróbálja lefizetni őket, de ajánlják, hogy ne rontson tovább a helyzetén. Általában 14 napig kell zárva tartani, ez a bevett gyakorlat.

A halotti toron sötét van. Mindenki eszik-iszik és emlékezik. Vili bácsi is sztorizik arról, hogy tudott focizni ez a Csaba gyerek, meg magabiztos volt, jó volt a dumája. Laci nem bírja és kimegy a sokkal világosabb konyhába, Gabi utána. Hogy bírod, gondolkodtál-e az utazáson, mikor jössz vissza Szegedről, és a többi. Mi lesz az irodával addig, Lacikám. Ne izgasd magad. Elboldogulsz vele. Ami megy, az megy, ami meg nem megy, azzal ne foglalkozz.

Kinga bemegy az irodába Szabolcs és Zsolt már ott. Na, ki a faszom nem adott számlát? Eszébe sem jut, hogy Zsófi volt. Zsolt ordít. Szabolcs nemrég jött. Zsófi megérkezik, mindenki ránéz. Te figyelj, egész biztos, hogy adtál mindenkinek számlát? Persze, gondolom, ki emlékszik minden vendégre? Zsolt ordít, Zsófi szerint jó lenne, ha visszavenne. De e miatt az apróság miatt be fogják zárni a Rózsát.

Nóra Attilának mondja, mindent átnézett, nincsenek meg a slusszkulcsok. Miki és Timike érkezik, Laciról beszélgetnek, Timike nem érti, miért ülnek autóba az emberek, és indul a vallatás. Mondd el, hol vannak a kulcsok. Nem ő volt, értse meg mindenki. Faszt nem.

A toron mindenki még egyszer őszinte részvétet nyilvánít, András, Vili bácsi és a többiek sorban. Kurva uncsi az egész. Mariann berak egy zenét, ez volt Csabi kedvenc száma, Klaudia azonnal ordít, hogy ez nem egy diszkó, de Laci visszaveszi a hangot, mert ő hallani akarja.

Nórához Juli csenget, jött megkeresni a kulcsokat, mert Attila mondta. És neki nagy a tapasztalata. Nóra jobb szeretné, ha Timike maga mondaná el, hova dugta, de nem vállalja fel a helyzetet. Szegény kislány, azért ez érthető, hogy miért csinálta. Julcsi képtelen helyeket javasol, ami felnőttnek sosem jutna eszébe. Vázák, ilyesmi. Keresgélni kezdenek. Jön a lámpa, közben sztorizik Juli, hogy az ő gyerekei mikre képesek. Meglesz ez, csak meg kell próbálni Timi fejével gondolkozni.

Zsófi az udvaron Kingával, örül-e, hogy még a feleségével sem kivételezik a főnök. Zsófi lebassza Kingát, hogy ő nem is tudta, hogy számlát kell adni, mert nem mondta neki Kinga. Kinga kivan, mert ő elmondta, csak szart bele, mert cipő, meg pláza, meg műkörmök. Zsófi elnézést kér, de néha nem ártana tükörbe néznie, mielőtt megvádol másokat.

Juli megérkezik Attila irodájába, hozza a slusszkulcsot, a fagyasztóban volt a többivel együtt. Sokkal kényelmesebb lesz kocsival menni a konferenciára. Nincs semmi baj az utazással, ugye? Nincs.

Miklós közben turmix-szal és babaház berendezéssel próbálja rávenni Timikét, hogy árulja el, hol vannak a kulcsok. Jacuzzi kell. A kislány majdnem elárulja, hova dugta, de mégsem. Csengetnek. Nóra az, hozza a kulcsokat. Látod Timike, lecsúsztál a jacuzziról. De nem érdekli Timikét, mert ne halljanak meg az autóban. De Miki nem fogja megengedni, hogy bárkivel is rossz történjen. Nóra erre úgy nézi, hogy csak úgy ömlik a szerelem.

5974. rész:
Este van, zajos a város, de Laci lakásában már csönd van, mert elment a gyászoló nép. Laci ma este elindul Szegedre, Mariann megy-e vele. Elvihetne pár dolgot emlékbe. De nem, nincs kedve, Vica miatt sem, meg nincs szüksége tárgyakra az emlékezéshez. Imre is érkezik Lacihoz, mennie kell. Tudja, hogy ő nem az igazi fia, de mindig úgy tekintett rá, mint az apjára. Ölelés.

A nagycsaládban megvolt a vacsi, Bandita és Peti már ettek, de jön valami romcsi mézescsirke Julinak, aki most érkezett. Peti elnézést kér az anyjától a tetkó miatt, és köszöni, hogy nem mondta el Andrásnak. András egy elmaradt vacsi miatt kárpótolja most Julit, utána meg elmennek a srácokkal moziba, hogy Juli fel tudjon készülni a konferenciára. Juli mégsem akar menni, mert ő a munkáját nem akarja a családja elé helyezni. Majd jól elbűvöli az üzletembereket, nagyon jó lesz. Julinak már most lelkifurdalása van a durva szex miatt, ami ott vár rá.

Mariann még mindig mosogat Laciéknál, és nem megy mégsem Szegedre, de elmondja Csabi laptopjának jelszavát, ha kellene, ami prousti emlékezést indít, a tengerről, Csaba gyerekkoráról, ilyesmi. Mariann elmegy, jó lesz a busz is, nem kell taxi, Laci és Gabirexia kettesben maradnak.

Kinga és Szabolcs a Rózsában tesz-vesz, jön Zsolt. Körbetelefonált, de tényleg be kell zárni két hétre. Kinga nyáron akarta kivenni a szabadságát, ne már, hogy most kell. Szabolcs szerint tök menő, mert lehet lógni a haverokkal meg bulizni, de beszopta, mert neki már nincs szabija, így ez fizetés nélküli szabadság lesz.

Juli otthon lépdel idegesen, majd fogja a mobilját és hívja Attit. Csak hangposta, úgyhogy most nem tudja lemondani, de érkezik Nóra, csenget, borozzanak. Meg akarja köszönni, hogy segített a keresésben. Merlot, jó lesz?

Timike és Lucus a Rózsában már megint az autózás veszélyességéről beszélgetnek. Luca bölcs, szerinte, ha rosszul vezetnének, már fiatalon meg kellett volna halniuk. Klaudia érkezik, lenne egy kisebb rendezvény, ahova kellene catering, érdekli-e Zsoltot. Érdekli, de nem mondhat rá igent, mert bezárják a helyet két hétre.

Gabi örül, milyen sokan eljöttek a temetésre, és milyen szépen beszéltek Csabáról. Csinálna szendvicset Lacinak az útra, de ő nem éhes. Jó ötlet-e ilyen állapotban elindulni. De jó, a vezetés megnyugtatja, ne féltse őt Gabika.

Zsófinál lazac saláta készül, Gizi rémüldözik, hogy Vili bá, hogy kilett volna, ha valaha ilyennel akarja meglepni. Vicceskednek, hogy a legnagyobb büntetés az lenne, ha vegaságra kényszerítené Vilit Gizike. Zsolt kivan, hogy lazacsaláta és avokádó krém, mennyi pénz megy a levesbe. Zsófi kiabál, hogy nem ő volt az első, aki nem adott számlát, de Linda leállítja őket, Zsolt pedig lenyugszik és bemegy. Gizi azért odasúgja még Zsófinak, hogy fasza a cipője.

Nóra és Juli boroznak, hál isten, hogy vége ennek a napnak, szegény Csabi, ilyen fiatalon elmenni. Juli át tudja érezni a fájdalmat, Nóra pedig Tóniról kezd el beszélni, hogy soha többé nem látja majd a csibészes mosolyt. És elment a temetés után a sírjához, és ott volt Miki, és sokat segített, hogy vele együtt emlékezett. Elmondja, hogy Attilával eltávolodtak, na, csak ez kell Julinak, tuti elmegy mégis a konferenciára. Van valami, amiről Nóra még senkivel sem beszélt. Az a helyzet, hogy össze van zavarodva, mert Miki mindenhol ott van, és nem tud tőle megszabadulni. Plusz még, az a durva, hogy a múltkor megcsókolta, és ő hagyta. Juli beleiszik gyorsan a borba.

18 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.02.20. 16:24:27

Attila is jó gyökér. Megkapja a kocsikulcsot, konstatálja, hogy "jé, ez még hideg", és bebassza nadrág zsebbe, a cerka mellé...pedig nyomathatta volna a bigbadwolf-ot Julcsinak :D

villanella 2012.02.20. 16:25:39

@Johnny336: bigbadwolf-ot? :))) muhahaha.

Baresz83 2012.02.20. 18:01:40

Pedig már annyira akartam a pezsgőt bontani, hogy Zsófi végre egy napnál többet dolgozik, erre tessék...

villanella 2012.02.20. 18:05:34

@Baresz83: hát ez az, hogy kurvára lett melója, egészen ledöbbentem, hogy még megy is neki, erre lett egy jó indok, hogy miért nem dolgozzon többet :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.20. 21:58:23

végre ez az új titkárnő, gyütt odabaszni Julcsinak.

villanella 2012.02.20. 22:25:22

Azert vili bacsi a vegen igen durva volt ma.:)

Ja, nem is mondtam, holnaptol ket uj hogyvoltozo fekteti ketvallra a baratok koztet, tessek oket kedvesen fogadni, sok kommenttel biztatni!;)

julcsi29 2012.02.20. 23:03:48

Na ez az,Zsófi meg a munka... :DDD

@villanella:
Oké!
De azért ugye Te sem tűnsz el? Én nagyon bírom a stílusod! :)

villanella 2012.02.20. 23:31:19

@julcsi29: Nemnem, maradok, ahogy eddig, most is kettesevel valtjuk majd egymast. Es koszi!;)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.02.21. 04:04:22

"Zsófi lebassza Kingát, hogy ő nem is tudta, hogy számlát kell adni, mert nem mondta neki Kinga."
Már vagy 20 éve kell, Aranybogár!

hannamontanna 2012.02.21. 08:15:22

Az azért érdekes volt, hogy Juli megkönnyebbülni látszott amikor Nóra elmondta a csókot, elkönyvelte, hogy akkor nincs akadály Atikával lamúrozni. Az nem izgatja, hogy neki meg férje van, gyerekek stb??.... hogy most mi lesz, lerágom a körmöm....:-)))

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2012.02.21. 11:45:59

Sziasztok!

Pár hete megbeszélés szerint elküldtem nektek a High - hogyvoltomat. Azóta nem kaptam választ, hogy megkaptátok e, megüti e a mércét és ha igen mikor fog kikerülni?

Már küldtem ezügyben több levelet nektek de nem kaptam még rá választ. Kérlek vegyétek fel velem a kapcsolatot a szabo.endre82@gmail.com -os mailcímen. Vagy adjatok valami elérhetőséget.

Eddig a szaboz@mail.index.hu és a hogyvolt@googlegroups.com -címre írtam nektek de nem jött választ.

Várom mielőbbi válaszotokat.

sixx · http://comment.blog.hu 2012.02.21. 13:49:00

@Prof. William: Ketszer valaszoltunk, nem kerjuk, kosz.

foxglove (törölt) 2012.02.21. 13:51:42

@sixx: szia sixx, a cégből lesz hv?

foxglove (törölt) 2012.02.21. 13:53:08

(bocsánat, nem akartam offolni, azt hittem ez a szolgálati közlemények poszt)

okostjás 2012.02.21. 15:00:13

Ez a "Barátok közt" nevű szörnyűséget át kellene keresztelni "Egymás ágyában", Vagy csak úgy egyszerűen "Sógorok közt". Itt már volt mindenki mindenkivel, csak szegény Vili bácsival van kibaszva, Neki csak a Magdi néni jutott meg a horgászbot. Egyébként elég szánalmas, hogy a történet írónak már nem jut eszébe semmi, csak az, hogy ki kivel kefél. Példát vehetne egy kis ötletet a "Szomszédok"-ból. Igaz ott színészek szerepeltek nem pedig beszélni nem tudó celebek. Alig érteni azt a teljes műsoridőt kitöltő 3-4 mondatot.
süti beállítások módosítása