Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x150 - 1x151

2012. február 15. 19:35 - Hódos Hajnalka

A 250. posztom a hv-n, igen, igénylem az ünneplést.

Na, túl vagyunk rajta, remélem, mindenki kiheverte az éves kötelező nyáladzást, pink, szívet szorongató plüssmacikát nem hoztam, cserébe megosztom a lelkes olvasótáborral kedvenc soraimat: "A Valentin-nap nagyjából annyira romantikus, mint amikor elgázol egy részeg öltáncosokkal teli kirándulókocsi, amit négy Én kicsi pónim húz." (forrás: K.P., fb fal, köszönjük). Balázs azt remélte, bújunk, mint vadmalacok az erdő mélyén, hát nyilván volt olyan is, én speciel a Cunnilingus c. számot hallgattam Tex Perkins és Tim Rogers előadásában, hehehe, köszönjük szépen. Itt is. Ezt nevezem Bálint-napi ajándéknak, nem a baszómacit. Jövő vasárnap vége, valaki mindent visz, felgyorsulnak az események, roppant mód örülök, annak még jobban, hogy kivonult a Négyes Széria és Kingát is csak néhányszor mutatták az öfiben. Vévénégyék elmondhatják, mit gondolnak Vévéötökről, Olivér el van ájulva Fecótól, sírt, pusztult a röhögéstől, felkapom a fejem, hogy-hogy? Fecó is fingott, csak nem került be az öfibe? Hát Attilával az van, hogy az elmúlt két nap nem volt pozitív, pedig Olivér közeledett, szerette volna átkombinálni ezt a hetet, de Attila felhúzta a falakat. Attila vállat von, ha Oli kihúzta volna a seggéből a Verát, akkor tudtak volna beszélni. Olivér ajtaja a falak ellenére nyitva áll, és reméli, meghajlítják Attilával a teret. Ildikó nem puncsol senkinek, Fecó került hozzá közel. Szandika szerint Vera imádnivaló, vicces, kedves, aranyos. Bemutat egy hatalmas lófaszt Attilának, aki morog, jóvan, akkó' nyalják csak az idóta némber seggét, de fényesre. Szandika Attikát szereti a legjobban itt és ő áll hozzá legközelebb, lófasz után nyakpuszikák. GombárÚr Verára konkrétan nem talál szavakat, annyira jó a véleménye róla, hogy csak szuperlatíNuszokban tud róla beszélni. Gombi bazmeg, menj és feküdj vissza a szoláriumba, vagy keress egy új Picúrt. A legpozitívabb neki is Vera volt, na, ha mindeki kinyalta Vera seggét, akkor Attila felhúz egy zoknit, mert a vévéötben nemcsak pszichoterror van, de kizárólag a Manipulátor faszát lehet szopni, azt is csak úgy, hogy sorszámot tépnek. És persze ki is kell érdemelni. Szandika, aki nemcsak szeretetbonbonokat adott, de most bepusztul mellé az ágyba és ajándékoz neki egy szőrös dögöt is, ami az Egér a Holdon címszereplője és Manócska bekatizott, perverz üzekedéséből jöhetett létre, bár nekem szent meggyőződésem egyébként, hogy Manócska meleg. Hogy a Coccolino maci az, alap és rohadtul gyanús Dörmi Kismackó is. Jut eszembe, a lófaszt ezentúl én is szeretetbonbonnak fogom hívni.

Végre eltakarodnak haza, hasítják a ködöt, persze, Vera el is anyátlanodik, szerintem ma este készült Gombi zoknijait megstoppolni, Kinga hüppögve pakol a hullazsákokba, folyik a taknya, de nincs zsepi. Várakozásommal ellentétben nem csapja ki a szőnyegre, inkább belekeni Attilába, mert már megint nagyon szeretik egymást. Megnézhetjük újra, hogy integetett be Kingásan Seri, előtte hallhatjuk, mikor Fecó azt mondja, pisilok, aztán Attila baszogatja Csabát, tényleg elhiszi, amit a kortársbeszédben mondott? Hogy Kinga ragaszkodó barát? Neki ilyen egy barát? Csaba, ha szarban volt, a Kanca ott volt, neki ennyi elég, Attila meg ne akarjon belemagyarázni ebbe semmit. Jön Seri, húbazmeg és aztakurva, jön a kötelező kesergés, mér a Tujától búcsúzott el a háládatlan dög. Namost meg meg fog rendülni, óbazmeg, hát nincs irgalom? Ja, még nem, előbb gúnyolódik Csabán, aki Kinga fotójától búcsúzkodik, meg merek esküdni, hogy az nem is Kingát ábrázolja, mert amikor az készült, ő a felsőfokú hisztiképző vizsgáján volt és helyette egy travesztit kértek fel beugrónak. Csaba érzi az űrt. Az a baj, hogy én is, a koponyámban, tőletek.

Titoklevelek. Seriéről akkor is tudnám, hogy Seri írta, ha az is titok lenne, mert az iszonytatóan szó negyvenhétszer szerepel benne, a titok egyébként az, hogy Kinga valamit taszította Attila külsejében, ezért nem akart vele aludni. Kingának az a titka, hogy beleszeretett Attila lelkébe, de az állandó nyomulás taszítani kezdte. Úgy érzi, Attila marta el magától, és nem bírta tovább az állandó veszekedést, gúnyolódást, meg a kisajátítást. Attila úgy csinál, mintha megrendülne, Fecó szokás szerint óbégat, ő má' mikó' megmondta ezt! Attila álfeldúltan berohan a nyugiban, és pontosan azokkal a szavakkal búcsúzik el Kutai Kingától, amikkel amcsi filmekben a szakasz tagjai, mikor a dzsungelben elássák halott bajtársukat. Köszönöm, hogy veled játszhattam. Csak szólok, mi szavaztuk be, vagyis nekem eszem ágában nem volt, miket beszélek, tényleg meghülyültem a végjátékra! Attila és Fecó hiába tervezték azt, hogy bebasznak, újra egymásnak eshetnek egy helyes kis feladat keretében, azt kell elmondani, kitől tartanak leginkább? Attila kivételes helyzetben van, mert mindenkit utál, de igaza van Verának, ő is Fecótól tart legjobban, mert az óbégatásával fölé tudna kerekedni, akkor is, ha nem mond igazat. Mégsem ők vesznek össze, hanem Seri és Fecó, azon, hogy Seri ráfeküdt a mondatra a kampányban. Mind a ketten üvöltenek, mint aki beszorult, Fecó Attilával is, ő csak hallgasson, mindig azzal van jóba, aki visszajön a párbajról. Hogy még mit mondott, fogalmam sincs, levettem a fülest a fejemről, abban biztos vagyok, olyanokat, ha a kutya megenné, beledöglene. Attila nem érti, mi a faszáról beszél a hülyegyerek, de Fecó nyugodjon meg, mindig is egy hülye fasznak fogja tartani. Csaba is elmondja, Attilát és Fecót tartja riválisának, de a kutyát nem érdekli.

Már annyira be vagyunk gyorsulva, hogy a Chemotoxtól a hátán pörgő köpőlégy kutyafasza hozzánk képest, úgyhogy nézzük gyorsan, mit üzentek Valentin-nap alkalmából. Serinek nincs szerelmespárja - hálistennek, teszem hozzá sietve, bele is döglöttem volna még egy szeribe - úgyhogy a családnak üzen, tökjó, hogy a kis életét figyelemmel kísérik és szeri, szeri, szeri! Fecó kiheherészi magát, azt a talpas poharat, amivel fel-alá járkál, verném úgy ki a kezéből, hogy lehetőleg két foga is bánja, Angélának üzen, aki minden, az élet, az élet értelme, és bazmeg, énekel is. Hogy meghal érte. Azért, mert szép cigánylány. Én meg a műsorba bele. Miután megőrültem. Fecó gallérigazításáról megint Lugosi Béla jut eszembe a Drakula kosztümben, ezen röhögök kicsikét, de csak addig, amíg nem érkezik Csaba. Addig egyetértek vele, nem jön be neki ez az erős nyáladzás, nincs csaja, ezért tizenhéttől huszonhatig nagyon szereti a lányokat. Hát nem tudom, ezzel a kis vallomással hány szavazót vesztett, én mindenesetre kívánom neki, hogy egy nagycsöcsű negyvenes egyszer kapja a lábai közé, aztán üzengethet, ha meg tud szólalni. Meg taperolhatja a három szerelmét, aki nem ember. Attila megint hülyeségeket szövegel, a jövendőbeli szerelmének üzen, hogy az erdei faházban fognak élni, ő fát vág, a csaj meg kalácsot süt. Már, ha a lábbilincsben végződő kutyalánc elér a sparheltig, ugye.

Minden idők legrövidebb Arénája következik, elégedetten vigyorgok, bazmeg, ezeket keresztre fogják feszíteni, mégis összekapta magát a stáb kreatív része! De nem. Háttal kell állni a bitófának, a széttett kezüket lefelé fordítani és a kézfejükön egyensúlyozni két rudat úgy, hogy a végük hozzáérjen a bitófa tetejéhez. Seri kerek másfél másodperc múlva esik ki, de az hagyján, még zakózik is egy akkorát a homokban, mint az ólajtó. Attila két másodperc elteltével követi, sajnos ő nem taknyol el, Vera is lecsücsül, Csaba már zenbe' volt, de Balázs pofázik feszt, és kizökkent, de majd szól, ha megvilágosodott. A lila kendőt Fecó nyeri, ugrál, mint a kerge birka, és azt ismételgeti, hihetetlen. Hát az. Aztán azon gondolkodik, na most mi lesz és nem érti, Csaba miért kéri tőle, ha döntetlen lesz, Attilát küldje párbajra, Attila nyilakat rajzolgat, azt meg Seri nem érti, félelmetes lehet ilyen szellemóriásokkal együtt élni hosszú hónapokig. Unalmas pofázós feladat következik, egy táblánál rakosgatnak fényképeket, ki kerül a döntőbe, ki esik ki és miért. Nem részletezném, a lényeg az, aki nem rakta magát a döntőbe, az álszent fasz, aki a döntőbe rakta magát, nagyképű gyökér.

Hogy miért vacsorázik Attila Fecóval a nyugiban szarrá dermedt főtt krumplit sertéspörkölttel, fogalmam sincs, gondolom, meg kell beszélni a kapcsolatukat. Fecó forgatja a szemét, hogy kinyílt a Seri csipája, aztán nyivákol, ő nem akarja ezt, ő a végjátékban mókát, kacagást akar, hülyéskedni meg legyen písz és láv is. Üzenem sok szeretettel, hogy akkor nem a ValóVilágba kellett volna jelentkezni, hanem bérletet kellett volna venni a Fővárosi Nagycirkuszba. Öfi végén megérkezik Bangó Margit és unokája, mert a Hal a tortánban még nem sikerült porrá zúzni egy élet munkáját, aranyeső, hogyne, Serit a devla tényleg ilyen hanggal áldotta meg, és tényleg így nevet, tánc, különös tekintettel Csabára, ilyet akkor láttam utoljára, mikor egy dokumentumfilmben egy mexikói indián sámán csekély mennyiségű hallucinogén gomba elfogyasztása után transzba esett. Természetesen mindezt a NatGeón láttam, mert nincs is tévém, ilyen pusztulat műsorokat meg, hogy ValóVilág meg se nézek, mert ezek nem képviselnek értéket, úgyhogy megyek is, mert félbehagytam a kazah leszbikus irodalom egyik gyöngyszemét, ezért tart itt ez az ország, meg azért, mert a nők káromkodnak, hogy az isten a faszát rakná bele ebbe a szájbabaszott emancipált világba!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

1998 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.15. 19:47:05

Itt vagyok még én is az első tízben!

bribizli 2012.02.15. 19:49:14

Gratula a 250-hez. :) Mindig jó Téged olvasni, akárhol írsz. :)

B.Andita 2012.02.15. 19:49:39

Hát ünnepeljük Hajnyt! :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 19:52:31

SOGE!!!

Hozzál valami kaját Hajninak!!! :)

Ki kéri a 3. helyemet?:D

Némber Ván 2012.02.15. 19:53:16

A Bangó Margit kisunokája, fiú vagy lány?
A feje meg a termete kissé elbizonytalanított.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 19:55:32

@jadebulgari: sőt, 250., wow-wow

@gyvy: If you leave me now :)

@Némber Ván: hölgy, volt a 4 esküvő műsorban nemrég az esküvője akkor még babát várt

Talpig Jimmy 2012.02.15. 20:00:49

itt már minden nevesincsek is lehetnek elsők?

kamarti 2012.02.15. 20:08:01

Tisztánlátó: Csaba, Fecó, Vera a döntőben
Lui: Atti lelkis, az érzelmei viszik, a befutó nagy csatában Fecó nyer Seri ellen
Asztrológus: Atti finalista, de nem nyer
Jós: Vera és Csaba a döntős

A tisztánlátó Kinga fölényes győzelmét látta, ugyanis nehéz tisztán látni, mert óriási közönség dönt

skorpioqueen 2012.02.15. 20:08:29

Sziasztok, jó estét mindenkinek! Hajni, azt a mágust én is láttam, basszus:D

inmemancsi 2012.02.15. 20:11:15

ua a a szerelés BAlázson mint tegnap?

inmemancsi 2012.02.15. 20:12:21

@jadebulgari: na cicuka figyelted csabcsi rázását?:)) nem megmondtam megmutatják újra

Tjuca 2012.02.15. 20:14:56

@inmemancsi: ha kitette éjjel megfagytak a bacik, a szag meg képernyőn nem jön át

Hurri Kán 2012.02.15. 20:15:29

@inmemancsi:
Elég volt tegnap. :D
Nem, még mindig nincs válogatás... folyamatban ;-) *szégyellimagátponttázsugorodik*

inmemancsi 2012.02.15. 20:18:41

@gyvy: nekemteccik végre valami egyedi tőle:)) nehogymá mér szégyelnéd magad?:)- ne stresszelj emiatt meg pláne@Tjuca: lehet, de az is lehet ezt tegnap vették fel és én már azt hittem a mai öfi:))

Hurri Kán 2012.02.15. 20:20:00

@inmemancsi:
Ja, nem stresszelek, csak mondtam, csinálok majd egyet, és nem szeretek levegőbe ígérgetni. :)

kamarti 2012.02.15. 20:21:19

Hajni, ez Nobel-díjas! :)
valld be, megkedvelted ezt a tuját, másképp nem kívánnál neki olyakat, hogy be se merem idézni :)

kamarti 2012.02.15. 20:24:32

és gratula az évfordulóhoz! és köszönet, mert ma is végigröhögtem, hangosan, sokadszor

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.15. 20:25:05

S ím eljövend az negyed millenium, ahogy azt megjövendölték vala!
Riadjatok harsonák! Peregjetek, dobok! Záporozzék cseresznyevirágszirom az égből, s formáljon a Királynő kastélyának kényes angol pázsitján egy bájos "250" feliratot!!!
Szép hölgyek, nemes urak, járuljatok a bőséggel megrakott asztalokhoz, falatozzatok, a sült kappant és a pávanyelvpástétomot aranyló aszúval, óportói borral öblítsétek le!
A Királynő szórakoztatásáról artisták, színészek, vízijáték és egy vonósnégyes gondoskodik (ezek külországiak, messze északról jöttek, a nevük Apocalyptica).
Ma még a parasztok is pihenhetnek, legyen mulatozás Hajni országában kivilágos virradatig!
Kezdődjék hát a bál!
Zene!
:)

tena_lady 2012.02.15. 20:26:11

Meggyőződésem, hogy Gombinak Dyával kéne összejönnie, hisz Dya csak egy hajszállal volt intelligensebb, mint Cristofel. Seri viszont Gombinak már sok volt.

"Attila nyilakat rajzolgat, azt meg Seri nem érti" - Dehogynem, csak nem akart nyílt lapokkal játszani, ezért nem beszélte meg Attilával. Viszont megnézte a rajzot. :)

tena_lady 2012.02.15. 20:26:58

Meggyőződésem, hogy Gombinak Dyával kéne összejönnie, hisz Dya csak egy hajszállal volt intelligensebb, mint Cristofel. Seri viszont Gombinak már sok volt.

"Attila nyilakat rajzolgat, azt meg Seri nem érti" - Dehogynem, csak nem akart nyílt lapokkal játszani, ezért nem beszélte meg Attilával. Viszont megnézte a rajzot. :)

Ormi 2012.02.15. 20:29:28

Ez...már egy életmű.

Troppauer Hümér például ennél sokkal kevesebb verset írt, és ráadásul mindig meg is akarták verni érte...
Más kérdés, hogy sohasem sikerült.

Fel hát, az irodalmi termelés barikádjaira!

Tjuca 2012.02.15. 20:35:58

@inmemancsi: háppedig divat hazájában sem váltanak minden nap gatyát... jobb, ha edződsz :-D

csicserierika 2012.02.15. 20:42:35

@Tjuca: tegnap vették fel a mai klikket.
Nehogy azt higgyétek, hogy ezért az öt percért bemegy ma, és élőben nyomja :)
Múltkor eltaláltad az orrjóslással a visszamenőt ?

csicserierika 2012.02.15. 20:44:13

Hajni ! Gratula a maihoz, és az eddigi 250-hez is.
SPOILER ! Gratula az 500-dikhoz is :) (majd )

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.02.15. 20:44:25

Ez is csak Angliában lehetséges: "Forestry Commission to cut 250 posts in England"

Pfej:)

www.bbc.co.uk/news/uk-england-13540428

Gratulál a dotoho.blog nevében, CSK :)

csicserierika 2012.02.15. 20:48:24

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
mi már a nyugdíjas éveinket is megterveztük itt egy páran :)
Majd akkor a Csabi féléknek fogunk biztos drukkolni, mert árt az izgalom :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 20:50:37

@csicserierika: oh, az nekem még......:P
VV45ről kell beszélnem, kb:P

Kardhal.0 2012.02.15. 20:57:25

Most ömlengeni fogok, de muszáj na.
Imádom Hajnit. Hát nem lehet igaz,hogy a legnagyobb rosszkedvben is megnevettet.

penelope garcia 2012.02.15. 20:58:07

Még nem döntöttem el, hogy Csaba vagy Vera győzelmét szeretném-e inkább, de van egy olyan érzésem, hogy a csatorna már igen. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 21:00:06

@penelope garcia: a csatorna már a legelején:)

@csicserierika: jó van na, akkor maradjon meg titoknak, de majd írd le:P

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.02.15. 21:01:03

Hódos eftársnő, fogadja el tőlünk, a HV közönségétől, a 250. bejegyzéséért a törzsgárda jelvényt, zászlót, oklevelet! Fogyasszunk a löncshúsos szendvicsekből és öblítsük le egy kis BB pezsgővel.

busifa 2012.02.15. 21:02:01

Gratula Haynycicànak! Frenetikusan kurva jó lett a 250. ! :-)

inmemancsi 2012.02.15. 21:04:45

na figyeljétek csabcsit

2012.02.15. 21:04:51

Sziasztok, kezdődik!

kamarti 2012.02.15. 21:05:48

@csicserierika: milyen kedves célzás, köszi :)

foxglove (törölt) 2012.02.15. 21:06:08

sziasztok!
ez a csabitánc vazze:D

Talpig Jimmy 2012.02.15. 21:06:13

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Miről beszélsz te??????? Mi az, hogy nincs nevem?:O
volt jobb
mi a fb+ -nek kell ennyire utánajárni?

kamarti 2012.02.15. 21:07:25

meg lennék lepve, ha Fecónak ez egy hátradőlős este lenne

kamarti 2012.02.15. 21:09:31

na, a sóderből úgy látom a krém ment be...

Hurri Kán 2012.02.15. 21:10:13

Ma valakit megjeleznek?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:10:15

@kamarti: most nézem az öfit, ahogy az előzetesben Vera Csabának esik...és most értettem meg, hogy mire gondoltál az előző posztban Verával meg a célkereszttel kapcsolatban... :D :D

sogeking 2012.02.15. 21:11:57

milyen a kazah leszbikus irodalom?

inmemancsi 2012.02.15. 21:12:19

ez a csabcsi normácsis??

kamarti 2012.02.15. 21:12:37

@pushpang: navégre :)
és ahogy látom, Hajni örömére ma megint egész este Kangáról lesz szó.... de sokkal szórakoztatóbb lett volna, ha a Vera-Csaba-Atti féle só menne a pánsípok helyett bakker...

mimózA 2012.02.15. 21:14:14

Köszi, hogy a mai öfi előtt, megtudtam mi volt tegnap a kunykóban, már látok. És nagyon teccet.

nathalie 2012.02.15. 21:14:25

ahogy nézem a kinga témát már csak seri unja jobban nálam :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:14:50

A poszt amúgy kurvajó, de nem tudok nem arra gondolni, hogy Hajni mit fog még kapni az utolsó mondatáért... :D

busifa 2012.02.15. 21:15:17

Ezeknek feltették kérdésként a riportban a tegnapi online kérdést? (Kinga igaz barátja)

genevieve 2012.02.15. 21:15:57

kinga, hogy élvezheti ezt az öfit:-)))

sogeking 2012.02.15. 21:16:47

@genevieve: szerintem kb. most ment fel a szobájába :)

sogeking 2012.02.15. 21:17:46

ááááááááááá, Fecó

nathalie 2012.02.15. 21:17:55

"szerelmes pár nélkül nem olyan jó eltölteni"- értem.tehát ha egyedül vagy,de van veled egy szerelmespár,akkor jobb :D

istenem ez a fecó... most próbálja finomítani,hogy csabi nem a szerelmes,hanem a fia??? jézusisten. mélypont van! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:18:01

Fecó Csabának adott Valentin napi ajándékot+szerenád.... :D

/Soge, na kb. ilyen a kazah leszbikus irodalom is. :D/

kamarti 2012.02.15. 21:18:14

Fecó teljesen őrült :) cuki most :)

csicserierika 2012.02.15. 21:18:40

@kamarti: óh, bocsi, nem akartam betalálni :)

busifa 2012.02.15. 21:19:12

@sogeking: biztos jó szaftos! :-)

nathalie 2012.02.15. 21:19:15

ez meg versben köszönti fecót valentin nap alkalmából... :D:Dbeszarok :D:D

genevieve 2012.02.15. 21:19:55

verának nobel dij:-)))

sogeking 2012.02.15. 21:20:47

@pushpang: ennél azért remélem jobb, már csak Hajni érdekében is :)

Attila kapott Verától egy pixelesített pólót?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:21:45

Vera ajándéka tök jó... na jól van, kapott tőlem mos 1 db + pontot.
A -35729586 -nál csak nem tűnhet végzetes elgyengülésnek. :D

kamarti 2012.02.15. 21:22:44

ezek szerint Seri nem kap?

@genevieve: és hogy meg volt sértődve, amikor Csabi elmondta, azt szereti benne, hogy néha kreatív :)

liberaliskonzervativ 2012.02.15. 21:22:51

mi ez a veranyalás? okádok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:23:32

Tök szép Vera csokra (szív nélkül).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:24:19

@busifa: ne légy telhetetlen, Csaba és Fecó között meg volt.. :D

nathalie 2012.02.15. 21:24:37

@pushpang:
attila maga szedte a virágokat :D

Nem térek magamhoz ettől a dalos-verses valentintől a két fiú között :D:D

csicserierika 2012.02.15. 21:25:40

@kamarti: jól van na, kellemes sértődést :)

kamarti 2012.02.15. 21:26:03

@liberaliskonzervativ: adjatok ajándékot a hozzátok legközelebb álló villatársatoknak Valentin nap alkalmából, a feladatot kezdjétek el most

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:26:12

@nathalie: ezt a helyzetet is úgy kezelték, mint két elefánt a porcelán boltban.. elképesztő. :D

2012.02.15. 21:27:01

@inmemancsi: Miért?

Ati verse: Zavaros elmédet bódítsa el virág :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 21:27:14

@Talpig Jimmy: ezt nem értem:), de biztosan:)

@sogeking: nekünk van itthon kazah dráma:)
Hozod már a kaját? Különleges menü kell mára:P

IllaryBlasi 2012.02.15. 21:27:58

Miért, Manócska fiú?????? Én aszittem lány!!!! Összetrutymóztad a kedvenc mesémet, Baltás!!!!!!!

kamarti 2012.02.15. 21:28:06

@csicserierika: akkor se sértődtem volna meg, ha Hajni nem egy pusztító negyvenest kívánt volna Csabinak Valentájnra, de így meg aztán végképp nem :) :)

csicserierika 2012.02.15. 21:29:45

Csabi nem mert Sehinek ajándékot adni, mert Kingu visszamászik a kupolán :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:30:14

@nathalie: @kamarti: na jóóó, feladat ide, feladat oda, de láttatok ti már azonos neműeket (most heterókról beszélek) egymást megajándékozni VALENTIN nap alkalmából?! Fecó ráadásul a Könnyű álmot énekelte el Csabának.. nem hiszem el. :D:D

Ezt szerintem még az rtl se gondolta volna... :D

sogeking 2012.02.15. 21:31:47

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: miért?? mi lesz ma? és mi a dráma címe?

@busifa: csak úgy tudom elintézni, ha ismerem a konkrétumokat :)

csicserierika 2012.02.15. 21:31:59

@kamarti: tegnap már elsütöttem az érett bor, érett nő párhuzamot, úgyhogy valóban nincs okod :)

nathalie 2012.02.15. 21:32:01

@pushpang:
amikor zsoltika volt bent a villában akkor se volt ennyire meleg a helyzet.továbbra sem térek magamhoz. :D

mimózA 2012.02.15. 21:32:20

Szerintem ahogy most állnak a dolgok Csabinak áll a zászló. Atti és Vera megint nyalják, falják egymást. No comment.

busifa 2012.02.15. 21:32:51

@pushpang: Az nem az igazi, sőt! :-)

nathalie 2012.02.15. 21:33:27

ma kiválasztás van????
nem vagyok képben,ejnye...

2012.02.15. 21:33:55

@nathalie: Fecli nem meleg, csak nagyon egyszerű érzelmes lélek.

liberaliskonzervativ 2012.02.15. 21:34:42

az a vicces, h még így, h fecó buziskodik, szóval még így is inkább csabi tűnik annak.

kamarti 2012.02.15. 21:35:06

@pushpang: dehogynem :) min szörnyülködnétek? :)

@csicserierika: nekem valami sajt is rémlik :) de sebaj :)

nathalie 2012.02.15. 21:35:24

@szerivan:
csabit nem említed...értem a kommentet!! :D:D:D

kamarti 2012.02.15. 21:36:05

na figyeljetek, most jön a legjobb titoklevél: Angéláé...

liberaliskonzervativ 2012.02.15. 21:36:23

az az igazság, h mióta eszter kiment, lehalkítva nézem. de így még jobban élvezem hajni posztjait. megtudom, h mi volt valójában.
(kinga zabálását mondjuk vagy 5ször visszanéztem)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:36:23

Csak tudnám, Vera levelét miért Norbiként írta alá Peticsé...

inmemancsi 2012.02.15. 21:36:59

@szerivan: mert a riportban előadta, hogy épp valami alakult kingával...

nathalie 2012.02.15. 21:37:02

hát ennek a henriettnek jó szar humora van. ujjlenyomatot vegyenek... jézus.

kamarti 2012.02.15. 21:37:10

Atti leegyszerűzte a szerelmeslevél íróját? klassz...

nathalie 2012.02.15. 21:38:26

@liberaliskonzervativ:
egyértelmű, valentin napon ne sírna???

liberaliskonzervativ 2012.02.15. 21:38:44

bazz, angéla így leoltotta? háá. degeci.

fran7 2012.02.15. 21:39:08

Fecó: út a papucsférjség felé című melodrámáját láthatjuk.

ő-szinte 2012.02.15. 21:39:09

Halló, halló! minden mogyinak:-)

kis puffancs???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 21:39:28

@sogeking: nem olvasol vissza?:) Ünnepeljük Hajnit, te vagy a kajafelelős:P

Azt hiszem, h ez a címe: "Enlik-Kebek".

inmemancsi 2012.02.15. 21:39:38

serike mér nem sikálja le a tenyerét
fecli meg egész életében ezt hallgathatja majd angikától

nathalie 2012.02.15. 21:40:30

nem értem angéla levelét. ennek most mi értelme volt,ha előtte meg eljátszott egy esküvőt.
Vera végre feltette a kérdést. miért a vv.ben kell megmutatni hogy szeretünk valakit?

liberaliskonzervativ 2012.02.15. 21:40:56

serivel mi van? a szemem előtt veszíti el a vv-t. nee

nathalie 2012.02.15. 21:41:56

fecó faszságait egy percig nem tudnám elviselni. és még azt hittem shadi idegesítő,meg AM...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:42:26

Verának meg Serinek most igaza van... mondjuk kicsit alázták is rendesen azért. :)

kamarti 2012.02.15. 21:42:43

a két lány milyen kedves

sogeking 2012.02.15. 21:42:54

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: úgy érted keb+l+ek :)

csak az első hármat olvastam, de már látom :)

alakulóban van:
cookinggames201.com/cooking-pic2.jpg

MagasMacska 2012.02.15. 21:43:44

@nathalie: Hogy a válóper is a világ szeme előtt történjen.

genevieve 2012.02.15. 21:44:05

milyen furcsa, hogy ennek az eddig idiótázott, elviselhetetlen verának egyre többen adnak igazat:-DD

kamarti 2012.02.15. 21:44:26

@pushpang: ja, hát Vera vagy Seri életére sokkal kézenfekvőbb megoldás a VV, mint Fecóéra....

MagasMacska 2012.02.15. 21:44:45

@pushpang: Úgy amúgy mi közük hozzá?

2012.02.15. 21:45:41

@nathalie: @inmemancsi: Látni lehetett, hogy tetszik neki Dya, Kinga, Seri.

@ő-szinte: Föld hívja pufit, Föld hívja pufit, jelentkezz!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:46:35

Balázs úgy néz ki, ezzel a hajjal, meg a zakójában, mint Harry Klein segédnyomozó a Derrickből. :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.15. 21:46:37

@pushpang: Há de ez egy hülye, tök normálisan (bár Sehi esetében ez ugye önmagában érdekes :D) kérdezték tőle, miért ide jött megmutatni a nagy lávot, ez meg csak köszörült, köszörült, azt' egyszer csak beugrott, elkapta és akkor eldarálta a beszavazós dumát... :D

2012.02.15. 21:47:03

@liberaliskonzervativ: Te múltkor is elhitetted velem, hogy Ati sír pedig csak lenyelte a mikroportját azért szörcsögött Kinga kiesése után.

inmemancsi 2012.02.15. 21:47:51

@genevieve: várjál még két percet:))

ő-szinte 2012.02.15. 21:47:53

@szerivan: ssssssssss Föld,itt pufi. Blog körüli pályára állok... ssssssssss

2012.02.15. 21:48:31

@ő-szinte: Már megint? Mikor jössz?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 21:48:34

@sogeking: nem, én úgy tudom, h kebek, de lehet, h neked van igazad:P

Megeszed, mielőtt elkészülne, így nem lesz jó:P

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 21:49:11

@fran7: látod hogy nem csak énekesek jöhetnek? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:50:16

@genevieve: és te meg ezt mindig meg is jegyzed, köszönjük Emese. :D

Na, de komolyra fordítva a szót, én pl. bármennyire is rühellem Verát, annyira nem vagyok elvakult, hogy belássam, néha azért lehet neki is igaza - szerintem. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 21:51:12

@MagasMacska: úgyamúgy csak annyi, amennyit Fecó megoszt velük. Ettől kezdve közük van hozzá, sztem.

ő-szinte 2012.02.15. 21:51:16

@szerivan: most mondtam, hogy blog körüli pályára állok...
tehát itt vagyok!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.02.15. 21:51:26

Peticsé nicket váltott Norbira.

ő-szinte 2012.02.15. 21:51:50

HALUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nathalie 2012.02.15. 21:51:58

Bödőcsre meg Ádira nem tellett...

Krissyfurrr 2012.02.15. 21:52:50

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT):
Micsoda? Óportói? Milyen millényium az, ahol nincs Irsai???!!! :D

Egyébként zseniális vagy Möff, Hajni előtt leborulás sokadjára is, és akkor most nyáladzás off.

(Az Apocalyptica pedig kiváló ízlésre vall! :DDD ezt még muszáj volt :D)

ő-szinte 2012.02.15. 21:53:14

@nathalie: halló, hát már köszöntem!!!:-)
jesszus, Seri!:-DDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.02.15. 21:53:30

Hogy áll kijelölés? :)

liberaliskonzervativ 2012.02.15. 21:54:19

csabcsi végre pasikat lát :P

nathalie 2012.02.15. 21:55:18

tuti fecó kibaszott gáz lesz :D:D

ő-szinte 2012.02.15. 21:55:50

méregették egymás karját...
Bruhahahahahahahahahahahahahaha

busifa 2012.02.15. 21:55:57

Dombi(seri nyihogásáról): szokvány nélküli fojtásos röhögés :-DDD

liberaliskonzervativ 2012.02.15. 21:56:50

be kéne küldeni vv évát esküszöm. unom...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.15. 21:57:20

Vásssztákurva, Seri megint röhög...

sogeking 2012.02.15. 21:57:31

nem jön semmi a mikrofonból :D:D

genevieve 2012.02.15. 21:58:05

@pushpang: basszameg, bocsánat:-)
ezt most tényleg nem cimzetesen irtam:-)

csak eszembe jutott ahogy olvastam a kommenteket:)

fran7 2012.02.15. 21:58:08

@jadebulgari: Dombi, meg Trabarna milyen fogadást veszítettek el, hogy Seri fókanevetését élőben kell hallgassák?

2012.02.15. 21:58:16

@ő-szinte: Te ne kiabáljál, te ne kiabáljál velem!!!!!

sihaya 2012.02.15. 21:59:08

hogy az ördögbe fog a kiválasztás 23:15-ig eltartani, atyaég

ő-szinte 2012.02.15. 21:59:45

@szerivan: :-DDDDDDD

fecó de gáz:-DDDDDDDD

2012.02.15. 21:59:49

@liberaliskonzervativ: Azt hát, meg hogy szipog aztán lófasz volt ott nem sírás.

nathalie 2012.02.15. 21:59:59

értem. fecó ráment arra,hogy csabát totál melegnek állítsa be és hülyének. így szabadul meg tőle.tulajdonképpen az eddigi legjobb taktika :D

sogeking 2012.02.15. 22:00:56

@nathalie: nem éppen, mit gondolsz Balázs miért van néha-néha női szerelésben?

2012.02.15. 22:01:13

@sihaya: 10 perc múlva vége, 10 perc reklám, kik kire rakhat videók 40 perc, 10 perc reklám, 5 perc böri be és jelrakás. Hát így.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 22:01:16

@genevieve: jogos volt, semmi gond... :) esküszöm nekem is feltűnt, ezért is reagáltam, hiszen magamra ismertem. :D

genevieve 2012.02.15. 22:01:39

@sogeking: már vártam, hogy ráközelítenek közben vera arcára:-DD

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.15. 22:02:26

Ennyi volt?
Mondjuk bőven sok volt ennyi humor, rekedtre kacagtam magam...
De Balázs legalább odabaszta a tutit :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 22:03:13

@nathalie: komolyan mondom, kezdem sajnálni Csabát. Rohadt kínos lehet ez már neki. Fecó elérte, hogy ha nem is buzinak, de valami bizonytalan nemi identitásúnak könyveljék el.

busifa 2012.02.15. 22:04:03

@sogeking: ezt Veránál kellett volna elsütni! :-D

mimózA 2012.02.15. 22:04:04

Na de Mi volt, hol volt Csabi vicces előadása?

ő-szinte 2012.02.15. 22:04:08

@pushpang: most jól van sminkelve Seri szeme

sihaya 2012.02.15. 22:04:57

@szerivan: értem én, csak már most unom :D

foxglove (törölt) 2012.02.15. 22:05:10

de idegesítő ez a gogós.

genevieve 2012.02.15. 22:05:19

sehit tényleg tiszta vera:-))))

sogeking 2012.02.15. 22:05:28

mi történt?? Sehinek csillogott a szeme?

sogeking 2012.02.15. 22:06:01

@genevieve: a haja Eszter, csak elöl nem stimmel :)

nathalie 2012.02.15. 22:06:27

@pushpang:
néha én is sajnálom. De mivel már az elejétől fogva nem hiszek csabi hős szerepében, ezért kicsit néha szórakoztat,bevallom :D:D

2012.02.15. 22:06:32

@liberaliskonzervativ:
liberaliskonzervativ 2012.02.13. 01:09:59
attila sir bazz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 22:06:42

@ő-szinte: igen, most jól nézett ki.
De nézd meg, a riportban is korrekt.

liberaliskonzervativ 2012.02.15. 22:07:26

@szerivan: degááááz!! nehari, azt nagyon benéztem!!

foxglove (törölt) 2012.02.15. 22:07:42

@genevieve: csak sajnos az igazi ciki pillanatait kivágták. így fecó a szar alak. alig manipulatív.

nathalie 2012.02.15. 22:07:43

"sok kingás kérdés van?" :D:D:D:D:D

2012.02.15. 22:08:07

@liberaliskonzervativ: Késő, 23:12-kor rád rakom a jelet :)

2012.02.15. 22:08:56

Mit sziszeg a Fekete a Mamba?

ő-szinte 2012.02.15. 22:09:24

@szerivan: kingát fesssssssssszegeti:-D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.15. 22:09:35

Most nem értem, miért nyíg Vera ennyire, biztos lemaradtam valamiről, de ez nekem túlzott reakciónak tűnik.

nathalie 2012.02.15. 22:09:37

teljesen igaza van verának :D:D hát semmi nem történt. Ha legalább csabi egy maszatolást bevallana,akkor érteném, de így :D

2012.02.15. 22:09:57

Nosce hol van? Fényesre mossa a valagát?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 22:10:18

Vera meg végre most előnyösen öltözött, ő is jól néz ki ebben a szerkóban (a piros kabát nélkülire gondolok).

:D nem tudom mi van velem, ennyi dicséret és együttérzés egy este.. ?

2012.02.15. 22:11:01

@ő-szinte: Nem bírtam hallgatni, majd a jelrakásnál megint csatlakozom.

Atok 2012.02.15. 22:11:33

ezmegmostmiaveratol... bitch please

genevieve 2012.02.15. 22:11:38

na, el kell ismernem ati most jó:-)

sihaya 2012.02.15. 22:11:53

Vera még mindig idióta, komolyan, tényleg bolond

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 22:12:00

Attila: "...semmi baj, épp Kingát akartam kérdezni.... :D:D

inmemancsi 2012.02.15. 22:12:18

a debil szó megfelelő verára

2012.02.15. 22:12:27

@pushpang: Téveszmés lettél, ez a biztos jele :) Ez ugyanaz a kabát amiben Szandál műsorozott 1 hete? Mert az tetszik nekem, de Sz-nek jobban állt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 22:13:02

@sogeking: ide tessék hozni az asztalomra, lemeózom:)

@pushpang: ugye egészséges vagy?:)

foxglove (törölt) 2012.02.15. 22:13:19

@genevieve: ezek után tuti megkapja a belevalót v. a nekedvalót, ami nem is baj.

sogeking 2012.02.15. 22:13:28

ki mondta, hogy jó ez a frizura Verának?? :D:D:D (a riportszobás :)

liberaliskonzervativ 2012.02.15. 22:13:36

verának az az életkedv, h őrjöng.

inmemancsi 2012.02.15. 22:14:23

és borotválja már a le a bajuszát - meg a fejét
egyébként egy arrogáns transzpicsa, aki ezzel tör előre

TapOut 2012.02.15. 22:14:25

Vera ne kérje számon, ki miért ment be a játékba, mikor ő a bemutatkozó kisfilmjében nyilatkozta, hogy a nagy szerelmet megy be keresni. Ezzel az erővel húzzon kifele álmai lovagját hajkurászni, a VV nem erre való!

Hajninak Boldog Posztfordulót!!

kamarti 2012.02.15. 22:14:41

ó, bakker, a legjobb részeket - a 23 éves kétdiplomás taknyokat, meg a pumpát stb. - mind kivágták, a fenébe

amint látom, eltaláltam, hogy Vera nem csitítja, hanem spanolja Serit. a jóbarát

sogeking 2012.02.15. 22:14:50

@foxglove: legalább nem kell néznem :)

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nyisd ki az ablakod :D kapcs. ford.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.15. 22:14:53

@fran7: nem tom de Seri nyerítése most már engem is idegesít és szerintem rájátszik

foxglove (törölt) 2012.02.15. 22:15:09

bazdmeg, most ez úgy fog lejönni, hogy még serikét kell sajnálni fecó miatt? hát ez de szar.

genevieve 2012.02.15. 22:15:34

@Atok: te miért irsz ilyen ritkán?:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 22:15:42

Na ma este jöttem rá, hogy Verában mi szórakoztatót találnak azok, akik. :D
Én ma beszartam ezen a tóksón, ahogy V. felhúzta magát Kinga miatt és csak mondta.. mondta.. szerencsétlen Csaba meg mint Pilátus a credoba..:D

lac64 2012.02.15. 22:15:49

@nathalie: Feladatnak kapták, Attila a riportszobában egyeztette a kérdéseket, olyannyira, hogy Attilát még a műsor közben is kihívták, és ezt Vera is tudta.

kamarti 2012.02.15. 22:15:55

Balázs se értette, de ő tud reklamálni a szerkiknél.

Csabikám, a ki tudja több körmondatban elmondani ugyanazt verseny Atti nyerné. max holtverseny

inmemancsi 2012.02.15. 22:16:23

@kamarti: van valakinek online linkje kis szünetekbe épp belefér az a 4 óra átpörgetése:))

sihaya 2012.02.15. 22:16:35

"igyanak egy kávét, nehogy elaludjanak" by Balázs, ő is érzi hogy ez unalmas :D

sogeking 2012.02.15. 22:16:36

@jadebulgari: kár, hogy Eszter kiesett, ő is kezdett elsajátítani egy verziót :)

liberaliskonzervativ 2012.02.15. 22:16:56

@szerivan: rakd rám, rakd rám. kiviszlek és kinthagylak!
én végig magamat adtam, vissza fogok jönni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 22:17:42

@szerivan: ebben a kabátban már régebben is nyomult Vera. Már akkor se tetszett rajta.. ő túl vastag ehhez a fazonhoz.
Szandált nem láttam benne. Hálistennek. :D

busifa 2012.02.15. 22:18:36

@pushpang: Ja, az hatalmas volt Attitól! :-DDD

genevieve 2012.02.15. 22:18:48

@foxglove: nekedvaló már nincs:-)

@kamarti: vera úgy vált mint senna..

csabi: igen vera, ledebileztelek
vera: csabi ne tagadd, hogy ledebileztél
csabi: de, hát az előbb ismertem el:-)
vera: te csak ne dumálj nekem, ne nagyképűsködjél, blablabla:-)))
egy pillanatra nem jön zavarba:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 22:19:07

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hááát, most hogy így rákérdeztél... nem is tudom, de el kezdtem aggódni. :)

genevieve 2012.02.15. 22:20:21

@pushpang: állandóan cserélgetik a ruháikat...már amig beleférnek egymáséibe:-))

genevieve 2012.02.15. 22:21:06

@kamarti: csak én éreztem úgy, hogy sehi picit magába szállt attól, hogy a többiek elszálltnak látják?

mimózA 2012.02.15. 22:22:03

FÁmokfutó Verát láthattuk az Attila sóban. Utána párbaj előtti nem meglepi,attila egyetért Csabával. Na mi lesz a jelölésen?Szerintem Csaba.

inmemancsi 2012.02.15. 22:22:18

@genevieve: mert hülye azok nem szoktak zavarba jönni, mert nem tudják, hogy azok

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 22:22:22

@pushpang: áááá, lehet, h most lettél az:D

HAjrá VERA!!!!

@sogeking:
kinyitottam, de gyorsan, bejön a huzat:D

sihaya 2012.02.15. 22:22:39

Friderikusszal ez a Legyen ön is milliomos reklám bicskanyitogató...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 22:22:51

@genevieve: emlékszel arra a kb. 6-8 éve nagy karriert befutott "hányas vagy te disznó" c. valamilyen ügyfélszolgálaton rögzített felvételre? (ne magázz! ne magázz!)
Hát ez az egész verás ámokfutás erre emlékeztetett :D

na, megtaláltam:

www.youtube.com/watch?v=aqhugmcssUg

sogeking 2012.02.15. 22:23:05

@jadebulgari: csak ötletelek, hogy lehetne még rosszabb a műsor :)

genevieve 2012.02.15. 22:23:21

fiderikusz alig birja ki röhögés nélkül ezt a klippet:-)

mondjuk ebben a gazdasági helyzetben arról értekezni, hogy mit jelent milliomosnak lenni elég érdes PR...főleg, hogy közben meg az alultáplált gyerekeknek gyüjtenek....

kamarti 2012.02.15. 22:23:32

@sihaya: egyórás öszefoglaló Kinga 150 napjáról :)

@pushpang: mer így vágták meg. a legjobb pengeváltások kimaradtak, érdemes visszanézni, és szórakoztatóbb lett volna, mint valentájn, meg a sztendap

MagasMacska 2012.02.15. 22:23:40

@genevieve: Nem vettem észre. De ha megtörténne, akkor is csak pillanatokig tarthat, mert Vera azonnal meggyőzi, hogy áááá, dehogy...

Atok 2012.02.15. 22:25:08

@genevieve: Mar nem igazan kovetem a musort, ide is csak miattad jarok :)

mimózA 2012.02.15. 22:25:45

Attikának tele a gatyó!De jó llátni!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 22:26:00

@sogeking: megjött, de ez nem friss...Mikor csináltad ezt?????:O:O

genevieve 2012.02.15. 22:26:20

milyen érdekesen ültek le a kanapékra:-)

genevieve 2012.02.15. 22:28:21

ati, csaba , sehi egymás mellett

a másik kanapé két végében fecó és vera

liberaliskonzervativ 2012.02.15. 22:30:04

@genevieve: ezeket a csabás verás veszekedéseket birom. csaba aláz :DD

kamarti 2012.02.15. 22:30:21

@genevieve: próbált volna, de Vera nem hagyta :)

genevieve 2012.02.15. 22:32:12

@kamarti: lehet, de azért szöget ütött a fejében a gondolat...

ő-szinte 2012.02.15. 22:32:16

@sogeking: bébi, szerinted ki lesz az?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.15. 22:33:39

@genevieve: oké, ezt én is láttam, de mire lehet ebből következtetni? :D

kamarti 2012.02.15. 22:33:44

@genevieve: csak figyeld a háttérben, amikor csörtézik Fecóval. élvezi

kamarti 2012.02.15. 22:34:41

Serin megint az a klassz türkiz cipő!

genevieve 2012.02.15. 22:35:08

ha sehi kiesik, ne egy hetet kapjon valami szállodába, hanem küldjék el egy sminktanfolyamra...

sehi újratöltős elem lenne?:-)

sogeking 2012.02.15. 22:36:16

@genevieve: a gogósok így sminkelnek :)

genevieve 2012.02.15. 22:36:19

@pushpang: passz, csak meglepődtem...

a testbeszédek általában sokat elmondanak az emberekről...de lehet, csak én kombinálom túl:-)

kamarti 2012.02.15. 22:36:26

@genevieve: ja, és Vera azt is mondta, hogy érik Seri és Fecó párbaja... szóval hülye lenne csillapítani a kislányt

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.15. 22:37:53

Csabi-Verát jósolok, nem tudom miért, csak van egy ilyenem :)

genevieve 2012.02.15. 22:38:29

@sogeking: lehetséges, nem ismerek egyetlen gogóst sem:-)

kamarti 2012.02.15. 22:38:38

azért ez a Verást videót, mg hozzá Balázs megjegyzését remélem Seri is vette

kamarti 2012.02.15. 22:39:26

hah, tegnap óta eltelt 1 hét... :)

foxglove (törölt) 2012.02.15. 22:39:35

ez a durva kritika a debil lenne?:D

nathalie 2012.02.15. 22:39:51

csabi lesz a kiválasztott?

ő-szinte 2012.02.15. 22:39:52

@sogeking: gondolatolvasó:-DDDDDD
hát megy ez neked!:-D

ki más?:-O

ő-szinte 2012.02.15. 22:40:26

@nathalie: há jó lenne má:-DDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.15. 22:41:25

fecó segítsen Verának, hogy Vera hogy is szokott fogalmazni...??? hogy miiiiiiiii:-OOOO
hutyutyutyu hutyutyutyu

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.15. 22:41:37

@genevieve: bizonyára azért kell így, mert messziről látják őket, és ez a smink mutat jól messziről.................(direkt a szóismétlés:)) Mint a színészeknél is így van...

@sogeking: basszus, vírus irtóznom kell az ablakom:D

genevieve 2012.02.15. 22:42:39

@foxglove: nem:-)

az volt dúrva kritika, hogy fecónak vera lesz a veszte:-)

foxglove (törölt) 2012.02.15. 22:42:57

@TapOut: ez egyelőre még nem klubindítvány, csak vélemény:)

ő-szinte 2012.02.15. 22:43:13

pici kis szünet, mi? Bazdmeg balázs, HAZUDSZ!!!

sogeking 2012.02.15. 22:43:18

@ő-szinte: miért? akár arra is kíváncsi lehettél volna, hogy ki lesz az EU soros elnöke :)

kamarti 2012.02.15. 22:44:14

@ő-szinte: nem, Fecó mondja el, mit is mondott Csaba (egyrészt Vera nem volt ott, másrészt így Fecó tökét is lehet szorongatni, érted)

@foxglove: egyrészt igen, mert Csabi a 23 évével nem gondolt bele, hoy vannak, akik úgy születnek, meg autistának, ezért ilyet ne mondjon
másrészt, hogy Fecó a vesztébe rohan Verával
és ehhez tegnap még jött a pumpa :)

genevieve 2012.02.15. 22:45:00

@foxglove: nem, az előbb mondta:-)

mik ezek a rövidítések?:-)

kamarti 2012.02.15. 22:45:42

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): én nem szeretném igazándiból :), de tuti szórakoztató lenne :)

genevieve 2012.02.15. 22:47:11

@kamarti: szerintem meg vera csak csapkodott maga körül, mert előbb azt mondta csabi őt illette kritikával, aztán azt, hogy nem vállaja fel, aztán meg, hogy felvállalja, de akkor nem őt (verát), hanem valaki mást bántott meg, aztán mégis csak őt bántotta...és már nem tudta mit kamuzott és rátolta fecora, hogy mondja ő:-)

ő-szinte 2012.02.15. 22:47:17

@sogeking: na ja:-DDDDDDDDDDDDDD
szal? szted?

lájkolom a lightboxodat:-DDDDDD

ő-szinte 2012.02.15. 22:48:17

@Talpig Jimmy: há ez jó kérdés:-DDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.02.15. 22:48:50

@ő-szinte: Csaba - Sehi párbajra tippelek

kamarti 2012.02.15. 22:48:53

@genevieve: igen, ez is igaz, de tegnap éjjel ugyanezt eljátszotta Fecóval meg a hogy is volt, mondjad csak-kal

ő-szinte 2012.02.15. 22:49:14

@kamarti: köszönöm, azért nem értettem, mert nagyon szemcsés a kép:-)

ő-szinte 2012.02.15. 22:49:59

@sogeking: hm. csabára én is tippelek. Seri meg esélyes:-DDDDDDDD

inmemancsi 2012.02.15. 22:50:08

ha van esze attinak serire rakott

kamarti 2012.02.15. 22:50:11

@ő-szinte: szívesen :) és nem gáz, ha bevallod, hogy elveszetted Vera fonalát :)

ő-szinte 2012.02.15. 22:50:41

@Talpig Jimmy: nagyon, minden nagyon színes, és szép...:-DDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.02.15. 22:50:43

@kamarti: végül is tök mindegy:-)

lesz még ebből sehi elleni kirohanás is:-)

kamarti 2012.02.15. 22:51:04

néhány kisfilm tán rögtön :)
Balázs, Balázs, sumákolsz :)

ő-szinte 2012.02.15. 22:52:18

bakker, Vera hány kilót hízott????:-OOOOOOOOOOOOO
már komolyan olyan mint egy malac...:-O

kamarti 2012.02.15. 22:52:22

@genevieve: hát ha Seri észbe kap, tuti

sogeking 2012.02.15. 22:52:32

Vera tipikusan lesüti a szemét, másfelé néz, amikor kamuzik

ő-szinte 2012.02.15. 22:53:13

húúúúúúúúúúúúúúbazdmeg fecó:-O

áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

kamarti 2012.02.15. 22:54:00

Fecó felturbózott realitásérzéke elég gyakran betalál azért

sogeking 2012.02.15. 22:54:50

Fecó műsorban iszik?

kamarti 2012.02.15. 22:55:26

Serikém, hülye vagy
de lehet, hogy fél óra múlva már megokosodsz

kamarti 2012.02.15. 22:56:03

@sogeking: csak nem vodka az azér :) inkább víz

sogeking 2012.02.15. 22:57:41

@kamarti: tudom, de előadja magát, mintha valami elegántos italozó lenne :)

kamarti 2012.02.15. 22:58:45

@sogeking: tiszta ideg. stresszivó :)

inmemancsi 2012.02.15. 23:00:07

hogy néz ki attila már ezzel a kézfeltétellel:))

kamarti 2012.02.15. 23:01:19

De Atti, ha te tudod, hogy ő erre nem alkalmas, te meg igen, akkor mifaszér nem álltál oda asztalt csapkodni?

sogeking 2012.02.15. 23:01:41

Attilának a vélemény elmondása egyenlő az asztalra csapással

@inmemancsi: most ért el hozzá az iskolás hét hatása :)

kamarti 2012.02.15. 23:03:01

Seri Attira tippem egyből egy

sihaya 2012.02.15. 23:03:29

jé, Attila szemüveges a táblán és sose hordta?

sogeking 2012.02.15. 23:04:10

távol áll hozzám - micsoda metafora

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.15. 23:04:18

Két olyan ember, aki távol áll hozzám...
PRICELESS bazmeg, ez Anikó férje titokban, tuti!!! :D

kamarti 2012.02.15. 23:04:19

Fecó finoman besorolta Csabit és Verát egy kalapba. negatívan
Fecó Serire tippem kettőből kettő

ő-szinte 2012.02.15. 23:04:23

Fecó: megraktál engem

ehehehehehehehe

ő-szinte 2012.02.15. 23:05:06

Seri: koholt vádak

bruhahahahahahah
Dressz felkészítette?:-O:-D

genevieve 2012.02.15. 23:06:46

pufff....leestem az ágyról:-)

vera nem szereti és keresi a konfliktusokat:-DDDDD

ő-szinte 2012.02.15. 23:07:11

Atti párbajozni megy?????

nemmááááááááá:-(

sihaya 2012.02.15. 23:07:52

remélem Verát viszi

genevieve 2012.02.15. 23:07:55

fordítom csabi jelrakását: ati nem viheti ki fecót...

kamarti 2012.02.15. 23:07:59

no, a másik hármat nem találta el, de legalább Fecó megnyugodhat, duplán

foxglove (törölt) 2012.02.15. 23:08:02

Ati ha kiviszed serikét szavazok rád:)

nathalie 2012.02.15. 23:08:31

csabi meg attila megbeszélték,hogy akkor attila mindenképpen megy,legyen kiválaszott, és viszi verát ?

genevieve 2012.02.15. 23:09:08

@nathalie: te ittál?:-DDDDDD

(bocs)

kamarti 2012.02.15. 23:09:31

@genevieve: milyen szép lett volna, ha Fecó is Attira rak, de neki muszáj mindig különcködni :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.15. 23:09:56

@nathalie: Szerintem Sehit fogja kivinni, vagy Csabát, nem meri bevállalni, hogy Verát vigye...

sogeking 2012.02.15. 23:10:30

Delhusa kinek lesz a vendége?

gonoszkiralylany 2012.02.15. 23:11:07

nagyon nagyon remélem kiviszi Verát.

sogeking 2012.02.15. 23:11:24

Sehi lett az új Fecó

genevieve 2012.02.15. 23:11:51

sehi megint elég laposakat pislog...szerintem érzi ő is, hogy vera hosszú távon nem nyerő pálya...

2012.02.15. 23:12:10

@sogeking: Milyen értelemben? Hogy buta?

kamarti 2012.02.15. 23:12:14

@nathalie: nem hinném

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): pedig a kölcsönös jelrakás (és az indoklások) után Verát kéne vinnie
már ha nem bírja a következetlenséget, ugye :)

busifa 2012.02.15. 23:12:49

Fecó mit mondott Seriről, ami miatt nem szégyelli magát? (lemaradtam...)

nathalie 2012.02.15. 23:13:07

@genevieve:
most miért? szerintem attila meg csaba csak a döntőben szeretne találkozni.hülyék lennének most. csak onnan jutott eszembe,hogy amikor csaba leült attila mellé,akkor egymásra nézve vigyorogtak és attila mondott valamit csabinak.

sogeking 2012.02.15. 23:13:38

@szerivan: Vera mondja a magáét, ő meg bólogat, esetleg hallgat

@foxglove: akkor ezt megszavaztuk :)

TapOut 2012.02.15. 23:14:20

jól van, örülök, hogy nem Fecónak kellett választani

ő-szinte 2012.02.15. 23:14:41

@szerivan: azt hittem, hogy itt tolod majd a bicajt a kiválasztás alatt...:-(

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.15. 23:15:02

@kamarti: az lehet, hogy a következetlenséget nem bírja, de most az ő bőre lesz vásárra vive és tuti, hogy azt fogja vinni, akit a legesélytelenebbnek talál.
Utólag majd megmagyarázza, hogy ő tulképp miért volt fazsagyerek, hogy így oldotta meg :)

2012.02.15. 23:15:21

@sogeking: Mindig tuja volt, ugyanazt a riadt tekintetet látom 5 hónapja ha ránézek. A hagymonnyamáelhagymonnyamáel sakálkórus csak vasárnap óta van.

kamarti 2012.02.15. 23:15:24

@genevieve: az a baj, hogy Seri baromi hálás típus, és tényleg muszáj mellé valaki, és jelenleg nincs mása, csak Verája
ráadásul ha most Vera eljátssza a hattyúk halálát:), és azt érezteti Serivel, hogy ő lehet mellette az erős nő, akkor menthetetlenül beszippantja ez a "barátság", és neki vége van

mimózA 2012.02.15. 23:15:31

Végre ezt is megértük! Attira rakták. Nagyon visszafogott volt.Eljött a szépítés ideje.Vera zokog, h. mindig vele van a baj. Nem érti, Serike laposakat pislog, nem mer megszólalni. Binbir gece mit is jósolt? Már nem tom visszanézni.

2012.02.15. 23:16:08

@ő-szinte: Nehem, most nem vagyok hangulatban.

kamarti 2012.02.15. 23:17:06

@nathalie: azt, hogy taktikus. Amire ahogy Balász elköszönt, vissza is kérdezett Csabi (csak mán Seri is süvöltött)

2012.02.15. 23:19:10

@busifa: Koholt vádakkal illette miszerint szidja a kiesett Kingát.

Atok 2012.02.15. 23:19:36

@nathalie: Azt mondta a Csabinak, h taktikazott

gonoszkiralylany 2012.02.15. 23:19:51

ha a száza@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): százalékok alapján Vera ugye gyengébb, mint Seri. Eszter ellen éppencsak visszajött, és ezt benn is tudják.

kamarti 2012.02.15. 23:20:36

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): viszont ha Serit viszi ki, akkor a következő körre marad 3 ember, akik közül kettő most is rátett, a harmadik meg csak azért nem, mert lila volt rajta, és mindhárom olyan, akitől tart. Ja, és Kinguról is azt hitték, simán kint hagyja Serit - gondolhat arra is, hogy ha épp Serit viszi ki, megsajnálják a lányt és csakazértis visszaküldik ellene is

2012.02.15. 23:21:53

Kit visz Ati? Szerintem Verát.

kamarti 2012.02.15. 23:22:13

@szerivan: ja, a dingdongot énekelte :) ezt megvitatták éjjel is :)

genevieve 2012.02.15. 23:24:08

@nathalie: na tessék, akkor csak jól gondoltam én azt az egymás mellett ülnek a kanapén dolgot:-)))

foxglove (törölt) 2012.02.15. 23:24:17

@gonoszkiralylany: csakhogy eszternek nagyon magas százalékú eredményei voltak, úgyhogy őt kint hagyni nagy szó, akármennyivel is.

mimózA 2012.02.15. 23:24:58

Jó kis öfi volt, Balázs ugyan állandóan ugyézik,Zavarban van, h. nem követi az eseményeket /Olli !!/Halálhörgés, siralom.

kamarti 2012.02.15. 23:25:00

@szerivan: ha most forgatókönyv és összeesküvés-elmélet hívő lennék, azt mondanám, hogy sugallni fogják neki Verát (ld. mai szavazás)

Kingának orvost hívtak tanácsadónak a BV-be.
fogyókúrást

busifa 2012.02.15. 23:28:34

@szerivan: Köszi! ès szerintem is Verát viszi.

foxglove (törölt) 2012.02.15. 23:30:14

@kamarti: jó, hogy szóltál, akkor megnézem:)

gonoszkiralylany 2012.02.15. 23:30:32

@foxglove: Petiről is azt gondolták hogy benn, hogy nagyon erős, Kinga mégis kinnhagyta, Kingát pedig Seri.
de taktikailag sem lenne jó lépés Attilának Serit kihívnia, nincsenek igazi érvei ellene, Verával sokkal jobban fel tudná építeni a párbajt.

linócsik 2012.02.15. 23:30:59

Ma a kiválasztásnál Attila és Csaba egymást túllicitálva bizonygatták, hogy nekik nincs egymással konfliktusuk, csak egy volt...

linócsik 2012.02.15. 23:33:51

Gusztustalanul manipulált ismét a csatorna: Verát ártatták, hogy a mosdóban nekiment Attilának, DE AZT NEM MUTATTÁK, HOGY ELŐTTE KETTEN IS FIGYELMEZTETTÉK ATTILÁT, HOGY MÉG NE MENJEN BE, MERT A LÁNYOK MÉG BENN VANNAK. Olivér is kint várakozott. "Sz@rok rá" felet Attila, és bement.(Vera most is elmondta, hogy ha elnézést kért volna, nem lett volna gond..Ő persze nem tudta (ÉS ÍGY NEM IS TUDHATJA!!) hogy Attilát előtte figyelmeztették ..Így lehet Verát beállítani negatív szereplőként, aki konfliktust generál szegény Attilával...

kamarti 2012.02.15. 23:36:31

na, ez az igazi süketek párbeszéde: Fecó és Seri
nem értem, Vera vagy Csabi mért nem lép közbe
illetve Verát értem

ja, és Fecó tényleg "megértette", miért mondta Csaba, hogy riválisok...

genevieve 2012.02.15. 23:36:33

most nézem az online-t...hát elég érdekesen vágták meg a csabi-vera vitát:-))

kamarti 2012.02.15. 23:38:16

@kamarti: van ám onlájn

Atti a kurvaanyázásért tette Verára a jelet
háppersze

TapOut 2012.02.15. 23:39:10

Még csak most nézem a valentin napi ajándékozást, és pusztulok a röhögéstől Fecón, Csabin és Attila reakcióján :-D Fecó esetleg nem fontolgatja, hogy a játék után örökbe fogadja Csabát??
Könyörgöm, Verához meg sürgősen küldjenek valakit, hogy eltüntesse a bajuszát!

Talpig Jimmy 2012.02.15. 23:40:30

szerintem siralmas a műsorvezetők ismerete

2012.02.15. 23:41:37

Ez nagyon unalmas...

genevieve 2012.02.15. 23:42:33

vera, te egy pumpa vagy:-DD

gonoszkiralylany 2012.02.15. 23:42:42

Vera nagymonológja a tegnapi online-ban egyszerűen csodálatos, imádom, sírva röhögök.

sogeking 2012.02.15. 23:44:06

a blog.hu az összes oldalán elbaltázta a CSS-t? :)

mimózA 2012.02.15. 23:44:37

Jó éjt! Holnap Írjatok az onlinéről, Biztos mindenki bebasz mint az albán sz.

bigél 2012.02.15. 23:45:04

@genevieve: mi volt ez a pumpa? már megöl a kíváncsiság.

hha96 (törölt) 2012.02.15. 23:46:32

Elaludtam, fakk, ki NEM rakott Attira?

Hurri Kán 2012.02.15. 23:47:28

@szerivan:
minden nem változott. :D

@sogeking:
A mit? :)

sogeking 2012.02.15. 23:48:59

@gyvy: az oldalak formázását, ahogy nézem főleg a háttereket :)

sogeking 2012.02.15. 23:49:46

ma nem lesz BV? vagy már volt?

Hurri Kán 2012.02.15. 23:53:23

@sogeking:
Szerintem semmi baja a háttérnek. :)

Ormi 2012.02.15. 23:55:58

@gyvy:
Miért, mi van a háttérben?...

genevieve 2012.02.15. 23:56:04

na baszki, vera is beleeszik a lábas káposztába...és még csak nem is részeg....

sogeking 2012.02.15. 23:57:02

@gyvy: chrome-ban mondjuk jó:)

genevieve 2012.02.15. 23:57:40

@bigél: az online-ban volt amit nem vágtak be

azt mondta verának, hogy pumpa vagy, felfújsz mindent:-)

2012.02.15. 23:58:17

@gyvy: Egyre rosszabb vagy bennem van a hiba.

kamarti 2012.02.16. 00:03:17

@sogeking: most kezdődik

melyik villalakó sztendapja tetszett az egyik kérdés - kár, hogy csak 3 nagyon faszát láttunk...

Kingához akupunktőrt híttak, hogy lefogyassza

Hurri Kán 2012.02.16. 00:03:23

@Ormi:
Jobb nem lerántani a fátylat...

@sogeking:
Én is abban vagyok.

@szerivan:
Nem, nem benned van. Éjfél elmúlt.

genevieve 2012.02.16. 00:04:03

kinga a belevalóban:-)

sogeking 2012.02.16. 00:04:41

@gyvy: én általában nem:)

@kamarti: köszi

Hurri Kán 2012.02.16. 00:05:35

@sogeking:
Nekem FF alatt hónapok óta permanensen szar. Explorerhez nem vagyok elég bátor. :D

genevieve 2012.02.16. 00:05:38

ati országos cimborája karlo (van ilyen?:-)))

genevieve 2012.02.16. 00:06:54

baszki:-)

ati és csabi a nyugiszobában vacsiznak kettesben és jó hangulatban:-DDDDD

kamarti 2012.02.16. 00:07:13

Kinga biztos volt benne, hogy Atti lesz a kv
Atti országos cimbije, Károly is sejtette, szte elődöntőzik Csabival

élőben a villából a háttérben Atti és Csabi vacsorál a nyugiban

genevieve 2012.02.16. 00:08:30

kinga azt kérdezi mivel tudná indokolni a párbajt? mert ati sokat bántotta csabit, de csabi sose bántotta atit:-))

kamarti 2012.02.16. 00:09:46

Kinga szerint Verát viszi

bigél 2012.02.16. 00:10:56

@genevieve: fb+, ezt miért nem vágták be?

kamarti 2012.02.16. 00:11:29

ja, egyébként Dombóvári powerpointos poénja jó volt :)

genevieve 2012.02.16. 00:14:00

@bigél: sok mindent nem vágtak be sajnos...

2012.02.16. 00:15:16

Tudtok megbízható oldalt ahonnan stukiba tölthetnék le ingyen egy szoftvert?

kamarti 2012.02.16. 00:15:41

sztem Kingus Csabi jobban jár, ha nem te véded meg, hanem ő csörtézik Verával.... sokkal szórakoztatóbbak :)

genevieve 2012.02.16. 00:15:59

@szerivan: már multkor is akartam mondani, hogy nem stukiban, hanem stikában:-))

genevieve 2012.02.16. 00:18:08

most adják be az ati pakol haza cuccost

jesszuszom feco milyen kerekképű volt:-)

sogeking 2012.02.16. 00:19:56

@szerivan: most olvastam, hogy nagy szigor lesz ilyen téren, úgyhogy csak óvatosan :)

2012.02.16. 00:21:07

@genevieve: Cris mondta így, miatta mondom rosszul. Megtisztel,hogy kreténnek nézel :)

mézescsók 2012.02.16. 00:21:35

@kamarti: A délutáni tippem nem jött be. A héten nem veszek lottót.

genevieve 2012.02.16. 00:23:28

@szerivan: bocsánat, nem tudtam ezt a kriszes dolgot...sokan tudják tévesen...akkor visszaszívom:-)

2012.02.16. 00:23:33

@sogeking: Mámó ne má! :( Nekem most kell. És ha venni akarom akkor azt hol kell?

genevieve 2012.02.16. 00:24:33

tök jó az akupunktúrás nő szurkálja kingát...de kozben ő sem egy nádszál kisasszony:-)

ja és persze közben diétázni azért kell:-)

Hurri Kán 2012.02.16. 00:25:39

@szerivan:
Torrent oldalról. Más ötletem hirtelen nincs.

2012.02.16. 00:28:36

@sogeking: És ha letöltöm mégis akkor hutyutyutyú lesz és jönnek a rendőrök walkie talkieval?
Ekszesz kéne, azt se tudom mennyibe kerül.

Hurri Kán 2012.02.16. 00:30:26

@szerivan:
Ha nem 27.345 példányban töl... szerzed be, semmi nem történik.

ő-szinte 2012.02.16. 00:31:15

@szerivan: halló:-)
hangulatba jöttél?

2012.02.16. 00:32:33

@gyvy: Nekem cak egy kell, de megbízható oldalt tudsz? Mert meghekkelődni és bevírusosodni nem szeretnék, annyit nem ér, az túmáccs.

sogeking 2012.02.16. 00:33:46

@szerivan: milyen verziót szeretnél?

2012.02.16. 00:35:04

@sogeking: 2007-es mikróm van, gondolom az lenne jó hozzá.

Hurri Kán 2012.02.16. 00:35:19

@szerivan:
Így hirtelen nem. És reggel előtt hozzáértőt sem tudok riasztani.

Talpig Jimmy 2012.02.16. 00:37:41

@szerivan: nem villognék a elBORZASZTÓ
RAM-oddal

Hurri Kán 2012.02.16. 00:37:46

Mentem ködöt hasítani. Jó mogyik legyetek.

2012.02.16. 00:40:14

@gyvy: Reggel előtt én sem, azért köszi :)
@ő-szinte: Biztos a front miatt.
@Talpig Jimmy: Mivel villogok?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 00:41:55

@szerivan: OpenOffice ingyenes és tulképp bárhonnan letölthető, próbáld ki!

Talpig Jimmy 2012.02.16. 00:42:30

@szerivan: nem tudom, de megkeressük?

2012.02.16. 00:42:59

@sogeking: Az mindegy, de a magyart jobban preferálnám.

linócsik 2012.02.16. 00:43:46

A dokinő szerint Kinga anyagcseréje fokozódni fog a tűk hatására...Az étvágyát figyelve, jó nagy kupacokra lehet majd számítani...

2012.02.16. 00:44:38

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): De az csak butított verzió nem? Tehát nem ugyanazok a lekérdezések, más a felület nem-e?

Talpig Jimmy 2012.02.16. 00:45:57

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): és ha nem felel meg alig tudod le(ki)írtani

kamarti 2012.02.16. 00:46:50

hát, Atti szerint Csabi csinált belőle negatív figurát
ezek szerint akkor szte nem ő pozitívat Csabiból?

Talpig Jimmy 2012.02.16. 00:56:13

@kamarti: szerintem magad sem tudod (érted)ez a mondatod mi is

2012.02.16. 00:59:42

@sogeking: Még egy kérdés, a runtime verzióval mire megyek? Mert azt hivatalosan is le lehet tölteni.

Talpig Jimmy 2012.02.16. 01:04:05

@szerivan: mint tudjuk... alig valamire
LOL

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 01:06:53

@szerivan: Amennyire tudom, fullos :)
@Talpig Jimmy: Ezt nem tudom, viszont MOST letölthető, használható. Nálunk a benti gépeken ilyen van, működik.

2012.02.16. 01:07:21

Megyek aludni, jó éjt hobbitkák!

sogeking 2012.02.16. 01:07:21

@szerivan: attól függ, mire kell, az egy eléggé lebutított verzió, inkább fájlok nézésére, egyszerű adatbevitelre

2012.02.16. 01:09:43

@sogeking: A Létrehozás fülön lehet használni benne a lekérdezéseket?

sogeking 2012.02.16. 01:13:46

@szerivan: nem tudom, ki kellene próbálni, szerintem ami előre van definiálva, azt igen

kamarti 2012.02.16. 01:14:21

@Talpig Jimmy: de, értem :). és sztem mások is értik, de fordítok: sokak szerint Atti csinált "hőst" Csabiból. Atti ennek most épp az ellenkezőjét mondta.

de ennyi (meg az egyetemfoglalás) elég is mára.
jóéjt mindenkinek!

ő-szinte 2012.02.16. 01:15:36

@szerivan: nem azt mondtad mész aludni, faszomatbazdmeg?:-DDDDDDDDDD
hogy fogok így lightboxozni???

ő-szinte 2012.02.16. 01:33:13

@sogeking: nah, reméltem, hogy értesz a kódolt üzenetből:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.16. 01:42:28

@sogeking: persze, gondolod rajtad kívül értette bárki is??? :-DDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.16. 01:46:51

@sogeking: igen, de már kihalóban vannak:-D

sogeking 2012.02.16. 01:50:01

@ő-szinte: akkor én is alszok egyet :)
jó8

Battenfeld 2012.02.16. 02:17:28

@linócsik: Attila bemegy a fürdőbe.
Vera: Tényleg ilyen paraszt vagy? (Légy szíves menjél ki, zavar, hogy kétmillió1 ember előtt szárítkozom.)
A:-Aha.
V:-Jól van Attila elkezdhetsz itt velem ***, csinálhatjuk akkor megint két hétig jó? (Törölközők bedobása Attila mosdókagylójába.)
A: Törölközők kidobása.
V: Törölközőkkel arcon dobja Attilát.
A: Törölközőkkel arcon dobja Verát.
V:-Szerintem húzzál ki Attila most, menjél ki a***! (Csutkára engedett meleg vízzel locsolni kezdi Attilát.)
A: Tűri egy ideig. -Vera, forró. Forró víz!
Attila kiveri Vera kezéből a zuhanyzóslagot.
V:-Lehet hideg is!

egyemakisszíved 2012.02.16. 08:16:37

Attila-Csaba párbaj lesz, valószínűleg. Atti a hármas döntő szereplőinek felvázolásakor, Verát, Serit és magát jelölte meg, ha jól emlékszem. Bár csak magára vonatkoztatva mondta, hogy ő így szeretné, de talán az egészre is értette. A következő Seri-Fecó párbajon Fecó esik ki, így áll fel a döntő hármasa. Bár a játék kezdetén elmondta, hogy a kihíváskor nem szabad más szempontot érvényesíteni, csak a taktikát, egy kockás papír, és kész, semmi érzelem, aki a leggyengébb, azt vigyed. De most úgy nyilatkozott, hogy itt már nincs értelme a taktikának, közel a játék vége. Majdnem biztosra venném, hogy férfi ellenfelet választ majd magának. Többször elválasztotta már a játék során egymástól a férfiak és nők világát - intézzék egymás között a nők a dolgukat - párbajra, vitára gondolva itt. Ugyan Verát többször átemelte a férfiak világába, leférfiazta és jelét is rátette most, nyitva hagyva az utat magának, hogy mégis őt vigye, de valószínűbb, hogy Csabi lesz választott ellenfele.
Sajnos súlyos műsorvezetői hiba miatt Fecó lett védett, így nem tudja őt kivinni, pedig könnyebben kint hagyná, mint Csabát, szerintem. Balázs az Arénában beszélgetést kezdeményezett Csabával, miután Atti elmondta, hogy azért ejtette el a rudat, mert megszólalt és nem figyelt oda. (Amúgy pont így veszített el korábban egy másik védettség játékot is, mikor golyókat kellett egyensúlyozni egy tányéron, akkor meg felnézett egy pillanatra, nem koncentrált és már kész is volt a baj. De csak beszél és forgolódik, semmiből nem tanul…) Balázsnak Fecóra kellett volna rámennie, ehelyett szokás szerint Csabával élcelődött, így aztán nem Csabi kapott védettséget. Balázs, Lilu és a szerkesztők karöltve mindent elcsesznek, amit el lehet!

avanivi/ 2012.02.16. 08:36:53

@egyemakisszíved: A napokban már Verán is elgondolkodott, mert a vv4 kommankó a Várát dicsérgette.Szerintem is Csabát fogja vinni,de igaza van. Egy hét van már csak a döntőig.

avanivi/ 2012.02.16. 08:43:02

Hajni !!!
250 poszt! Gratulálok :)))
Mind a 250 posztot olvastam és imádtam. Felvidítottál olyan napokon is amikok semmi okom nem volt nevedgélni. Köszi .

Gabe Walker 2012.02.16. 08:53:34

@egyemakisszíved: Na igen, Lilu talán egy cseppet részrehajló volt a Seri-Kingán a hisztérika felé. Mondjuk már vártam, mikor kapja elő a mobilt és tol egy párat Hisztulinára...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 08:56:53

Kapja be az rtl, megint elaludtam miközben behozták a bőröndöt, meg a táblát.. ki lett a kiválasztott?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 09:00:59

@Battenfeld: csak a tárgyi hűség kedvéért: az idézet végéről lemaradt Verától a legszebb kocsmai jeleneteket idéző, a repülő korsó előtti pillanatban, a jellegzetesen felcsapott állal elhangzott "na mi van?! na mi van?!" kérdéssor. :D:D

avanivi/ 2012.02.16. 09:01:47

@pushpang: Ati megy a Csabcsival talán, vagy Verával.

Morcz 2012.02.16. 09:02:32

Sziasztok!

Hajni, frenetikus volt a poszt, feldobtad a napomat, köszönet érte! :D

Szirentetek mekkora a valószínűsége egy - a nézők előtt még nagyon-nagyon titkolt - négyes döntőnek?

A tegnapi öfi és kiválasztás érdekes volt, Fecó hozta a sunyi beképzelt formáját. Van már F.E.K.? :)))
Vera bekattanós bipolár megnyilvánulásai megint kezdenek ijesztőek lenni.
Seri standupja jó volt, és komolyan gondolkodom rajta, hogy csengőhangot csinálok a röhögéséből. :D Tök vicces ez a vadszamár/fóka röhögés, pláne egy lánytól.

Ha már párbaj:
Ha Atti-Csaba lesz, jöjjön vissza Atti, mert nekem a Fecó-Csaba Brokeback mountain-re hajazó duó már nagyon sok(k). Lásd tegnapi standupos rész többek között.
Ha Atti-Vera, akkor is Attila.

Utánna ha mégis lesz mégegy párbaj akkor:
Seri-Fecó esetén Seri kerüljön vissza
Atti-Fecó és Atti-Vera esetén Attila
Vera-Fecó esetén Vera.

A "kedvec" döntős összeállításom ez lenne (helyezési sorrendben):
1/Seri
2/Attila
3/Vera

Ami érdekes: miért maradt ki a párbajon, hogy az ex-villalakók kit látnának szívesen a villában?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 09:03:35

@anivivi: köszi, közben épp most néztem meg az indexen is.
Na, hát Attika is párbajozni megy, hát hajrá. :D

fény az éjszakában 2012.02.16. 09:04:24

@egyemakisszíved:

Igen, csabi kiejti attilát (normál esetben nem szavaznék csabira, de most attila ellenében örömmel tölt el életem nagy lehetősége, hogy kiszavazhatom jockey ewing-ot) és aztán sehi kiejti fecót, aki mostanában kezdett sok lenni még nekem is, plusz marha rosszul taktikázott, hogy ilyen későre halasztotta a párbaját, megérdemli, hogy a finálé előtt kiessen...

tehát sehi-csabi-vera finálé lesz,

csabi az esélyes, de én sehinek drukkolok, egyszerűen mert megszerettem, egy édes kiscsaj, nagyon kedves mosollyal...

ha így alakul akkor el lehet mondani, hogy ez egy pompás szappanopera végjáték lenne, ahol a gonoszok mind kihulltak, azaz megbűnhődtek, és a jók elnyerik jutalmukat.

a vv5 messze gyengébb, mint a vv4 volt, messze haloványabb, érdektelenebb karakterekkel és hangulattal,

a fő hiba szerintem a direktben manipulátorok műsorba helyezése volt, ami pokollá tette a lakók életét, és nem tudtak az érzelmek és kötődések pozitívan kibontakozni, hanem mindenkit elvittek a számítgatásba és jéghideg agybajba.

(remélem attila nem gyávul be és hívja ki verát, mert akkor verára leszek kénytelen szavazni, uh)

avanivi/ 2012.02.16. 09:08:52

@pushpang: nem tudom nem néztem,csak olvastam valahol.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 09:14:14

@fény az éjszakában: persze, persze... de Dzsoki nélkül a Dallas se ért volna meg tizenvalahány évadot, mert tömény unalomba fulladt volna a sok "pozitív" figura miatt. :D

lac64 2012.02.16. 09:15:36

@pushpang: Csaba, Sehere és Vera. Attila Verára, Fecó Seherére

Müszélia 2012.02.16. 09:17:42

@fény az éjszakában: teljesen igazad van, a vv5 gyengébb. a fő baj az, hogy a csatorna fejesei eldöntötték, a népet kizárólag a balhék érdeklik, azt akarják, hogy napi 24 órában zengjen a ház. ezt sulykolták bele a versenyzőkbe, vagy már a játék előtt, vagy direktben a riportszobában, vagy ráutaló magatartással, a balhét generálók jutalmazásával. engem pl. kifejezetten untatott/untat az örökös nyavalygás, kit fognak kiválasztani, ki kapja a hupikék kendőt, ki mit fog gondolni, ha ez lesz vagy az lesz. ahelyett, hogy arra kocentrálnának, amit ezek az emberkék egyébként tesznek vagy mondanak.
az online túró, ha egy kicsit is érdekes, elveszik, nehogy már valami mást is lássunk, mint egymás csesztetését.
ha 5 percig nyugalom van, biztos kapnak egy levelet: mindenki mondja el, de szuper őszintén, mit nem szeret a másikban, így aztán azok is egymásnak esnek, akiknek különben semmi bajuk nem lenne az élettel.
az is beteg ember, aki szerint a pszichopatákat nem gyógyítani kell, hanem mutogatni.
az egész cirkuszt csak a hogyvolt miatt kísérem némi figyelemmel. hajni istenkirály, kár, hogy folyton az egyre unalmasabbá váló malackarajon nyomul.

fény az éjszakában 2012.02.16. 09:19:07

@pushpang:

jó, de most már vége, most már mehet, viszont a vv4 működött gonosz nélkül is, ott csak jók voltak, különféle jellemekkel, ami miatt és a bezártság miatt konfliktusok voltak közöttük, szóval az egy teljesen emberi show volt.

Meglepett, hogy a Olinak és Szandinak (két kedvencem) a két vv5-ös kibírhatatlan szörnyeteg tetszett: Attila és Kinga.

Nem vagyok biztos abban, hogy ez nem retek utasítás volt, bár Szandika könnyei és kiborulása igaznak tűntek a Sehi párbaj után.

Müszélia 2012.02.16. 09:19:39

@Morcz: mert tök mindegy, hogy kit látnának szívesen, kit nem, nem rajtuk múlik. meg gondolom, nem is nyilatkoznak ingyen.
10,000 ft-ért én is szívesen megmondanám, hogy abban a pillanatban mit gondolok.

lac64 2012.02.16. 09:20:56

Éjjeli stream:

https://rapidshare.com/#!download|119tl3|496620511|VV5_02.15.-16..avi|346396|R~BA404DC1BB38E324D47C769EAB7E91A9|0|0

.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 09:21:47

@lac64: köszi! várható volt, bár azt hittem, Fecó is Attilára tesz.

lac64 2012.02.16. 09:24:29

@pushpang: Érdemes egyébként visszanézni szerintem, érdekes volt az ülésrend, a kommunikációk és az indoklások.

fény az éjszakában 2012.02.16. 09:25:43

@Müszélia:

"az is beteg ember, aki szerint a pszichopatákat nem gyógyítani kell, hanem mutogatni."

Hogy neked milyen igazad van!

Pénzért mutogatják a beteg embereket, visszaélnek velük meg a nézőkkel. A korábbi vv-kben nem voltak kifejezetten kóros esetek, itt meg igen, amit egy pszichológiai tesztnek ki kellett volna mutatnia, vagy ha nem, mert jól disszimulálnak, akkor közben ki kellett volna őket szedni a játékból.

avanivi/ 2012.02.16. 09:25:59

@pushpang: Vera egy hárpia, most a Csabit kostolgatja,de szerintem már mindenkinek nekiugrott aki a villában volt.Talán a Fecó még kimaradt a sorból, de nem biztos ,hogy elmarad, még van egy kis idejük.
Azt nem tudom kik szavaszták vissza háromszor , a gonoszok, vagy a jók ???

genevieve 2012.02.16. 09:26:09

@pushpang: lehet ezert fog nyerni feco:-) senki nem veszi komolyan amit mond. Megmondta, hogy a lila kendovel gyavasag lenne atira rakni, ahogy ati rakott ra!

genevieve 2012.02.16. 09:27:36

@lac64: az ulesrendet en is erdekesnek talaltam:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 09:29:25

@fény az éjszakában: igen, a két széria nem nagyon hasonlítható össze.
Érdekesen válogatták (majd irányították közben) a játékosokat.. valszeg el akarták kerülni, hogy az előzőhöz hasonló, kicsit punnyadós jellegű széria legyen most is.
De a végére eléggé elszabadultak az indulatok, jó ideje csak a feszültség jön át.
És mondhat akárki, akármit, ez nem csak Attila miatt van. Ha éppp nincs képben (jó, ez ritka:D), akkor is képesek (voltak) egymás torkának esni.

Fentebb olvasom Müszélia írását, egyetértek, ilyesmire utaltam én is.

herut 2012.02.16. 09:29:32

Hozzám jössz Hajnalka?Szeretlek vazze!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 09:30:06

@lac64: mindenképp megnézem.
Már csak azért is, mert MÉDIATÖRTÉNETI pillanat, hogy Attila párbajozni megy :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 09:31:05

@anivivi: hát, nem tudom, én biztos nem küldtem rá egy sms-t se, még gondolatban sem.

lac64 2012.02.16. 09:33:55

@genevieve: Az is, hogy Attila és Csaba folyamatosan beszélgettek a kiválasztás közben :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 09:35:27

@genevieve: ha nyer is Fecó, nem emiatt lesz szerintem... :)
Gyávaság, nem gyávaság... nemtudom... Sokkal valószínűbbnek tartom, hogy Fecó azért nem tett soha Attilára lila kendő alatt, mert nem biztos benne, hogy Attila kinn maradna egy párbajon és ha visszamenne, nem baj, ha A. nem orrol rá a jel miatt.
Ha meg úgyis kiesik, hogy nem tett rá, akkor meg olymindegy és bezsebelheti a korrekt és becsületes jelzőket. :)

avanivi/ 2012.02.16. 09:38:32

@herut: :))) nincs nő aki erre nemet tudna mondani vazze :)))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 09:43:13

@lac64: mivel A. megkérte, h. tegye rá a jelet, így most cinkoskodtak kicsit

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 09:46:49

@lac64: hát Csabi vezette úgy fel a jelrakását, hogy blabla és mivel megkért hogy tegyem rá a jelem...

genevieve 2012.02.16. 09:48:21

@lac64: ati egyenesen ült, kezeivel a térdén, zárta sorait

sehi szintén, csak neki még a vállai is le voltak ejtve (magába volt roskadva)

csabi középen, laza testartásban, kezei széttárva, többször feje fölé emelve (bicepsz villogtatás:-), folyamatos vigyor:-)

feco a másik kanapé egyik végében, majdnem feküdve, teljes nyugalomban

vera a másik végében teljesen összegömbölyödve, védelmi pozicióban

genevieve 2012.02.16. 09:49:12

@herut: csak nem beleszerettél Hajni lelkébe?:-)

lac64 2012.02.16. 09:54:41

@jadebulgari: Szerintem megint elindul egy beszélgetés arról, hogy csodálatos artikulációjával Csabi mit is mondott :D
Én úgy értettem, hogy azt mondta, "Akit szeretnék, hogy kiválasztott legyen, az Attila."
Jó lenne, ha néha hasonlóan feliratoznák Csaba dumáját, mint anno Gigiét.

elnö_kúr 2012.02.16. 10:07:24

@lac64: Valóban ezt mondta. Mikor visszaült, A. felé fordult és bólogotva mosolyogva odasúgta, "taktikus".

Kudlik Júlia · http://fityiszt.blog.hu 2012.02.16. 10:11:11

Bazmeg Hajny gecire beléd fogok most kötni, mert egy világ omlott össze bennem, hogy képzeled te ezt, mi a faszpicsát képzelsz te magadról úgy mégis BAZMEG? Ki a retkes kurvaistenvagy te , he? BAZZZZMEEEEG! Egér a Holdon? hát hülye vagy? milyen Egér milyen Holdon? És még te mered visszaküldeni mindenki Gombárját a szoliba, mert elbaszott egy nyamvadt szuperlatíNuszt vagy ánuszt vag akármi? Akkor én most hová a jó büdös picsába küldjelek téged? Takarodjál vissza a fakanál mellé bazmeg. MARS vissza a konyhába! Méghogy Egér a Holdon - hát hülye vagy te?
www.youtube.com/watch?v=-ROKq_WXFA8

linócsik 2012.02.16. 10:13:24

@Battenfeld:
A LÉNYEG maradt le: (mint tegnap is a bejátszásnál..)Olivér és Ildikó előre figyelmeztették Attilát, hogy még ne menjen be, nem végeztek a lányok!!!Olivér is ott várakozott...

linócsik 2012.02.16. 10:20:52

A belevalóvilág a legborzalmasabb műsor.....A múltkor Anikó feszegette, kérdezte a vendégeket:"melyik laküón volt a legkevésbé látható a lelkesedés (a minden gyerek lakjon jól kampányról volt szó) a kérdezett ügyesen kikerülte a választ.
Tegnap Olivér erőltette:"ki volt a legtehetségtelenebb" (a stand-up téma volt terítéken) a kérdezett itt is kikerülte a választ..
Miért kell állandóan keresni a leggyengébbet???A tánc időszakában is azt felelte a kérdezett, hogy én csak a saját párosommal foglalkozom, a többiekről nem szeretnék nyilatkozni..

Müszélia 2012.02.16. 10:21:33

@fény az éjszakában: szandikát nem igen lehet irányítani, éppen ez az erőssége.

Jogsitt 2012.02.16. 10:33:20

Kedves Hajni!
Először is fogadd gratulációmat a posztjaidhoz! Remélem maradandó agykárosodás nélkül végigbírod az évadot...

Egyetlen apróságot engedj meg, ami a "stáb kreatív részét" illeti. Annyira kreatívok, hogy megnézték a Survivor utolsó évadait és onnan vették ezt a feladatot (,mint már korábban is)!
Nem akarom elhinni, hogy az egész RTL-ben nincs egy épp képességű ember, aki nem érzi mennyire ciki egy másik játékból lenyúlni ennyire egyszerű feladatokat. Esküszöm megint égett a pofám,mikor megláttam a posztban a képet,hogy melyik feladatot lopták (vagy vásárolták khm-khm - ami még nagyobb szégyen a kreatív stábnak).
Egy jobb baráti társaság laza borozgatás közben is tud saját játékot kitalálni, nem még ha valakinek ezért fizetnek! Az egész "kreatív" bagázs nem ér többet egy rakás kéthetes kutyaguminál!!!

Hódos Hajnalka 2012.02.16. 10:33:35

juj, és köszönöm szépen az ünneplést! :)

Tie · http://polisztirol.blog.hu 2012.02.16. 10:35:07

@herut: Biztos jó gyerek vagy, sajnálnám, ha felkoncolva köllene végighúzkodnom téged autóval a murvával megszórt fődúton. ;)

lac64 2012.02.16. 10:42:21

@pushpang: "Aki szeretné, hogy kiválasztott legyen, az Attila".

Hódos Hajnalka 2012.02.16. 10:43:01

@Jogsitt: köszönöm szépen :) igen, tökéletesen igazad van, sixx-nek is feltűnt, meg is írta:
comment.blog.hu/2012/02/02/tovabbra_is_a_survivort_nyulja_a_valo_vilag

@Tie: :)

ELP 2012.02.16. 10:45:54

@Jogsitt: Ez a kérdés már bennem is többször felvetődött.Ez az egész műsor mindenestől ötlettelen.

ELP 2012.02.16. 10:46:25

szép napot mindenkinek

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 10:46:54

A zöld selyempongyolás "Lui padre" szerint Fecó vagy Seri nyeri a vv-t, köztük lesz a döntő. A kártyák monták. :D

csicserierika 2012.02.16. 10:47:09

@linócsik: a lényeg ott volt, hogy Attinak a riportba kellett mennie, és mint tudjuk egyikőjük sem szeretne csipásan, kócosan beülni oda.

csicserierika 2012.02.16. 10:48:02

@anivivi: szija :)
Hol hagytad az öreg csávót a gitárral ? :)

csicserierika 2012.02.16. 10:49:03

@pushpang: tegnap tettem be egy linket. Nem láttad ? Tavaly is jósoltak a "tisztán"látók :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 10:49:34

@lac64: hát igen, így azért egy kicsit más.. bár a lényeg ugyanaz. :)

csicserierika 2012.02.16. 10:52:12

@pushpang: Anikót, meg Bécit vizionáltak :)

csicserierika 2012.02.16. 10:52:57

20:46-ra menj vissza ezen a poszton. Ott van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 10:53:23

@csicserierika: hát, ezek szerint akkor Vera vagy Attila nyer. :D

kamarti 2012.02.16. 10:58:32

sziasztok!
gondolom, a tegnapiról is fergeteges poszt születik, amin majd hangosan röhöghetek, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy lehetett már megint egy ilyen unalmas-szánalmas cuccot összehozni, mikor Atti is megmondta (és az onlájn alapján egyet kell értsek vele :)), hogy tévedtek, amikor azt hitték, öten nem fognak tudni "műsorozni".
Ehhez képest az Atti sót szinte érthetetlenre vágták, és hallgathattuk, ahogy Fecó altatódalt énekel Csabinak, meg a kínosabbnál kínosabb sztendapokat...
pedig tök érdekes és mókás volt, amikor pl. mindnek el kellett mondania, mit szeret a másikban ésatöbb.

sztem egyébként Csaba és Atti előre biztos nem egyeztetett, hiszen utána tárgyaltak a jelrakásról, kettesben is. amennyit elkaptam az éjszakaiból, Veráról is hosszan értekeztek, Atti azon az állásponton volt, ha Csabi és Vera közül kéne választania, kivel akar együtt élni még egy hétig, egyértelmű, hogy Csabit választaná, és ugyanerre a vallomásra akarta rábírni Csabit is, aki viszont odanyilatkozott, hogy ha Atti-Vera párbaj lesz, akkor élő adásban feldob egy érmét a kit vársz vissza kérdés után...
nem ebből vontam le a következtetést, de sztem Atti Verát fogja választani, ha következetes, mert vele van esélye a talán egyetlen párbaján emlékezeteset alkotni. Seri nem az ő szintje, Csabi meg láthatóan nem tart tőle, meg el is lőtte már a puskaporát vele kapcsolatban, szóval vele sem tudna műsorozni, márpedig Atti villalététnek ez meghatározó szempontja volt idáig.

Tjuca 2012.02.16. 11:06:37

@kamarti: szerintem szétalázta. :-P vera úgy jött ki az egészből, mint egy eszelős nagynéni. bakker öt évvel fiatalabb, mint attila, de tízzel öregebbnek néz ki. az apukámozástól meg repülök a holdig. szerintem a két fickó porrá alázta, pusztán azzal, hogy hagyták fröcsögni. szép volt srácok! :-D

kamarti 2012.02.16. 11:07:33

na, nem is tudom, mit kínlódtunk itt a szó szerinti lekövetéssel :), mikor így is meg lehet oldani:

"Kinga távozása után egy nappal Csaba a konyhában osztotta meg Sehivel az érzéseit. „Nem is tudom, hogy mondjam el. Egyszerűen tényleg úgy éreztem az utolsó napokban, hogy nagyon közel kerültünk egymáshoz Kingával. Nagyon megszerettem” – vallotta be a VV szépfiúja, ami igenis arra utal, hogy egzotikus nők ide vagy oda, bizony a szőke Kinga is megdobogtatta a szívét. Még szerencse, hogy Attila ezt nem hallotta, mert féltékenységi rohamában egy péklapáttal véletlenül nyakon verte volna Csabit."

ja, a cikk címe: VV Csaba mindenkit átvert :)
nők lapja bakker :) gondolom, 26+-os, aki írta :)

Battenfeld 2012.02.16. 11:09:43

@linócsik: A lényeget nem olvastad el: kétmillió1 ember előtt szárítkozott az expornós.

Tjuca 2012.02.16. 11:12:09

@genevieve: és nem is féltékeny. :-D

kamarti 2012.02.16. 11:12:58

@Tjuca: no igen, a két fiú nagyon jól együtt működött és külön-külön is jól kezelték a helyzetet, ezért is írtam, hogy bár nem kívánom, de egy Csabi-Vera párbaj (amire egyébként Vera is készül) igazán szórakoztató lenne. És szerintem szépen, pontról-pontra előjött, Verának hol bujkálnak a gyenge pontjai-komplexusai. Még azt se vette észre, hogy Atti az ő partnere is lehetett volna a csörtében, annyira elborult szegény.

Persze ott nem Atti, hanem Lilu vagy Balázs lenne a moderátor sajnos, szal esélyes, hogy elcsesznék....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 11:14:30

@Tjuca: Verában az a legviccesebb (a csabás balhén is az volt), amikor nála higgadtabb hangot üt meg a partner, akivel kötekedik és ennek hatására el kezd mintegy dadogni, meg dedézni és tetézni.. :D

elnö_kúr 2012.02.16. 11:17:23

@pushpang: erre találták ki anno atipeti, hogy ilyenkor úgy kell beszélgetni veráról, mintha ott sem lenne. Az működött is rendesen, akkor is csak dadogott a hárpija.

MagasMacska 2012.02.16. 11:17:33

@kamarti: Hát igen, ez a Nők Lapja színvonala. Nem véletlenül szoktam le róla már sok évvel ezelőtt.

kamarti 2012.02.16. 11:18:54

@pushpang: sztem az időkezelése is az. az onlájnban még azt mondta, két hete van baja Csabival (akkor még két iksze volt, a debil, meg a Fecó a vesztébe rohan), tegnap Balázsnak már három hetet mondott, mert bejött a harmadik iksz, a pumpa :)

MagasMacska 2012.02.16. 11:19:25

@pushpang: Kíváncsi vagyok, Csaba élesben is meg tudná-e csinálni. És, hogy ez a közönségnél is működne-e. Sajos, ez a kíváncsiságom az "életébe" is kerülhet.

Tjuca 2012.02.16. 11:21:09

@pushpang: nekem a dadogás nem vicces. :-( viszont az egész stílusa, az apukámozása az nagyon is. és ebben csaba baromi jó, hogy szembe röhögi, ezt csak így lehet. az ilyen önbeteljesítő mártírnőktől mentsen meg az ég, aki még saját magát sem képes elviselni.

kamarti 2012.02.16. 11:21:12

@MagasMacska: igen, szépen leamortizálódtak. pedig kislányként még én is lelkesen lapozgattam, sőt, még felnőttként is egy ideig.

genevieve 2012.02.16. 11:21:31

@kamarti: plusz, csabi nem is fél a párbajtól:-)
mondhatni neki egy jó móka, még akkor is ha esetleg kiesik...

genevieve 2012.02.16. 11:22:25

@Tjuca: csabi és ati egyértelműen röhögött verán...(de még fecó és sehi is)..ati viselekedés ott nekem is tetszett:-)

kamarti 2012.02.16. 11:24:54

@MagasMacska: sztem igen. a hosszú, összefüggő monológok nem mennének, de Vera mellett amúgy is csak 1-1 beszúrásra van módja, abban meg egész jó :)

@Tjuca: a szemberöhögés azért borotvaél, főleg, ha a "partner" azzal jön, hogy nagyképű vagy és lenézed

genevieve 2012.02.16. 11:28:53

@kamarti: szerintem vera attól is fél, hogy cirka egy hét és vége...és igy vagy úgy de ki kell menni a való világba...

kamarti 2012.02.16. 11:29:07

@genevieve: igen, én is úgy látom, egyáltalán nincs rágörcsölve (ahogy eddig sem láttam rajta, hogy élethalál kérdés lenne nála a nyerés, mint pl. Veránál), az aréna után is látszott, és többször mondta is Attinak tegnap is, hogy ha viszi, ő megy
épp ezért is gondolom, hogy Attinak nem kihívás

kamarti 2012.02.16. 11:30:23

@genevieve: attól fél, hogy nem úgy mehet majd ki, megdicsőülve, szeretettel és elismeréssel övezve, mint ahogy a VV4-esektől búcsúzhatott

az én rózsám vasutas 2012.02.16. 11:35:30

Újabb bizonyíték, hogy Csaba agresszív a nőkkel szemben. Fogja a kis kapor szakállát és bemászik a húzós napja után félálomban szendergő nagycsöcsű 40es lábai közé csak azért, hogy összeszúrkálja.

szakmai kiegészítés

Feladat közben teli szájjal könnyedén üzenhetünk Valentinnak, vagy épp más háztartásban élő szerelmünknek. A példa helyesen: üzengess kis Csabika akkor, amikor a nagycsöcsű 40es ugrál a fejeden. Ilyenkor csak gondolni tudunk Valentinra vagy a másikra.

kiválasztással kapcsolatos tények

Fecó: Öntelt, beképzelt alak. Akkor veri ki Attilát amikor akarja, a jelrakásai védett állapotban pökhendiek.
Csaba: Képmutató, nem arra tesz akivel konfliktusai vannak. Ráadásul agrsszív a nőkkel szemben, lásd fent.
Attila: Gyáva döntést hozott. Fél Csabától és Sehitől, ezért tett Verára.
Vera: Magabiztos, egyenes, határozott. Feltűnően jól fogalmaz a táblánál. A feladatot mindig komolyan veszi, arra teszi jelét, akivel nem tud együtt élni.
Sehi: Bátran nekimegy Fecónak, még akkor is, amikor azon lila kendő van. Végre egyszer végig tudta mondani a mondókáját, nem ugathatott közbe egyik manus se.

kamarti 2012.02.16. 11:40:42

Kit hívjon ki Attila?

Vera
(46%, 112 Szavazat)
Csaba
(36%, 88 Szavazat)
Seherezádé
(18%, 42 Szavazat)

Összes szavazó: 242

genevieve 2012.02.16. 11:43:49

@Binbir gece: csak azt nem értem, hogy egy 40-es nő miért akarna elkapni egy fia korú srácot?:-DDD

kamarti 2012.02.16. 11:48:05

@genevieve: pl. mert jószívű és adakozó és tudja, mi a jó :)

genevieve 2012.02.16. 11:48:46

@kamarti: akkor fogadja örökbe:-DDD

hannamontanna 2012.02.16. 11:49:15

Halló..... Veráról mikor rohad le az a keresztbe strasszos felső????? Kb egymás után öt napig ebben volt....

kamarti 2012.02.16. 11:52:49

@genevieve: így is lehet mondani :) :)

MagasMacska 2012.02.16. 11:57:34

@hannamontanna: Este kilötyköli, gyorsan szárad, reggel felveszi.

Tjuca 2012.02.16. 12:00:45

@linócsik: ez benne van a kultúránkban. míg egy itthoni nyelvvizsgán állásinterjún stb. arra kíváncsiak, hogy mit NEM tudsz, addig sok máshol a világban, pont arra, hogy miben vagy jó, mit tudsz. ez szemléletbeli különbség, de nagyon fontos. ebben növünk fel, ebben élünk. :-(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 12:01:55

@genevieve: hát mert pl. friss, ropogós husi, feszes tessst, jó kondi, lelkesedés... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 12:05:28

@MagasMacska: basszus, azt hittem, hogy Zsöninek válaszoltad ez. :D

Erre a kérdésére: "csak azt nem értem, hogy egy 40-es nő miért akarna elkapni egy fia korú srácot?:-DDD"

genevieve 2012.02.16. 12:09:22

@pushpang: ja, hogy élő vibrátornak?:-D

bigél 2012.02.16. 12:12:57

@genevieve: szebben hangzik, hogy örömszerzés céljából. :)

nowo 2012.02.16. 12:13:02

@Tjuca: tegnai hsz-odhoz,amikor Veráról "vitáztunk",nem emlékszem a csíkos-kockás inges korszakában,hogy mi negatívat csinált.

genevieve 2012.02.16. 12:17:28

@bigél: kinek az örömére?:-P

genevieve 2012.02.16. 12:23:00

@nowo: az már a múlt homályába veszett:-)

a lényeg, hogy most csabit bántja és ez türhetetlen:-D

lac64 2012.02.16. 12:27:33

@nowo: Nem tudom, hogy Tjuca erre gondolhatott-e: Mindkét csapatnak át kellett adnia a másiknak egy embert. Vera kvázi önként jelentkezett, hogy átmegy a másik csapatba téglának. Ténykedését azzal kezdte, hogy beszólt szinte mindenkinek, majd szokott stílusában betámadta Dyát. Az ürügy Dya csámcsogása volt.

avanivi/ 2012.02.16. 12:29:15

@csicserierika: Hozom,hozom,csak most illegalitásba vonult :))

beacska 2012.02.16. 12:29:43

@genevieve: :DDD ezt éppen TE kérded? :DDD ma is vicces kedvedben vagy, a tükröt meg, gondolom, elkerülted :DDD

genevieve 2012.02.16. 12:32:36

@beacska: miért ne kérdeném?:-)

hol irtam olyat, hogy a lábaim közé kapnám?:-)

azt viszont biztosan többször emlitettem, hogy a fiammal egykorú, és hasonló mentalitású...ezért is kedvelem:-)

mi is a problémád?:-)

nowo 2012.02.16. 12:33:53

@genevieve: ez így van.
Ahogy a játékosoknak is tudatosítaniuk kellett magukban,hogy csak egy nyerhet (ezért nincs sok értelme öribarizni),úgy nekem is tudatosítani kellett magamban,hogy csak egynek drukkolhatok,úgy igazán.
Persze ez Csabi!
De menet közben valamiért Vera játéka is megtetszett...:)
Úgyhogy én legszívesebben megfelezném a nyereményt kettőjük között,valahogy így:
lakás,kocsi Veráé.
Havi millka+utazás Csabinak!:)))
Vagy fordítva,mindegy...:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 12:35:44

@genevieve: na ez új infó, eddig azt hittem, hogy (csak) lányod van.. :)

genevieve 2012.02.16. 12:38:03

@nowo: amiko vera atit csesztette akkor nekem az nekem is tetszett:-))

de,ha már nyeremény felezés:-)

a lakást és utazást kapja csabi
kocsit és pénzt kapja fecó

genevieve 2012.02.16. 12:39:31

@pushpang: pedig van:-)

és ő is főiskolásm idén diplomázik:-) igaz csak egyre jár

avanivi/ 2012.02.16. 12:45:48

@pushpang: KI az a Lui pedre zÖDselyempongyolában ?

genevieve 2012.02.16. 12:47:11

@pushpang: kössze, de ők tanulnak, nem én:-)

kamarti 2012.02.16. 12:49:00

nézem a tegnapit: Csabi biztos benne, hogy Atti nem viszi Serit, Fecó meg puffog azon, hogy ebben Seri is biztos

nowo 2012.02.16. 12:52:27

@genevieve: Fecónak is adjunk valamit?
Hát jó!
Lakás Csabié (mégiscsak a legtöbbet ér).
Kocsi Veráé (imád vezetni).
Havi millka Fecóé (el kell tartani a gyerökeket).
Utazás meg legyen akkor Serié,hátha addig bepasizik.

Attila meg pár év alatt úgyis elcsalja adóban a nyeremény többszörösét,úgyhogy nem kap semmit!;)

az én rózsám vasutas 2012.02.16. 12:54:15

Attilától várok valami ötletet a nyeremény igazságos felosztása ügyében. Meg lehet csinálni úgy, hogy mindenki boldog legyen.

Fecó elviszi Floridába Csabit, ott váltanak, és Csabi viszi tovább Fecót Dominikára.
Vera nyeri a játékot, neki elég az erkölcsi győzelem, nem tör földi javakra.
Sehié a mélygarázs.
Attila viszi a pénzt, a kocsit és a lakás. Valamivel, valamiből és valahová ki kell mozdulni időnként az erdőből.

genevieve 2012.02.16. 12:57:42

@kamarti: ha! logikus lépést mondanánk, akkor miért vinne ki olyat akire nem tett jelet?
a jelrakás elvileg arról szól, hogy kivel nem tud tovább bent élni és az vera...

hogy mi a taktikus lépés, az már más kérdés:-)

foxglove (törölt) 2012.02.16. 13:02:12

@kamarti: kedvenc Éden Hotel 1 előzetesem:
www.youtube.com/watch?v=xbVEQFqiaS0
főleg a 0.23-27 miatt:D

kamarti 2012.02.16. 13:03:57

@genevieve: az onlájnban azt mondja, megijesztette, hogy Oliék Verát favorizálták, és hogy a nézők beveszik a mártíromságát, de egyenes gerinccel akar visszajönni, ezért nem pálya szte Seri
Csabi pedig azzal indokolja a jelrakását, hogy nem akart ő agyalni azon, kit vigyen kettejük közül (Vera és Atti)

de mán Kngáznak megen :)

_most_ 2012.02.16. 13:05:16

@genevieve: nekem az tűnik logikus lépésnek, ha Attila Csabát vinné ki. Mivel Vera most Csaba ellen fordult, és megrendíthetetlen érvekkel gyakorlatilag a földbe döngölte Csabát, akitől emiatt tömegével fordulnak el a rajongói, itt az esély Attilának, hogy kint hagyja.

nowo 2012.02.16. 13:05:27

@Binbir gece: :D
"Fecó elviszi Floridába Csabit, ott váltanak, és Csabi viszi tovább Fecót Dominikára."
Angéla még vissza fogja sírni azokat az időket,amikor Fecót még egy nővel látta kézen fogva andalogni a parkban...

kamarti 2012.02.16. 13:08:27

@foxglove: megértem :)
a mostaniba a meg-, át-, ki- és be- a nagy ötlet :) ami nemtom, hányszor tud vicces lenni :)

kamarti 2012.02.16. 13:09:47

@lami83: te ezt hol láttad? :)

Tjuca 2012.02.16. 13:10:04

@nowo: próbáltam előkeresni. ugye kicseréltek egy-egy játékost, ő ment eszter helyére, és önszorgalomból is szivatta a borgot. vicces is volt, jókat röhögtem, de a fiúk már akkor látték, hogy jobb verával nem ujjat húzni, mert elég szemét tud lenni, ha akar. ez akkor volt, mikor a kanapén e/3. személyben beszélt "magában", mert, hogy hivatalosan nem beszélhetett a fiúkkal.
nem sokkal a játék után volt, amikor peti otthagyta csak úgy. szerintem petinek bekattant, hogy vera nem százas. ugyan mint tudjuk nem féltékeny, meg nem kedveli a konfliktusokat, meg ő senkit nem bánt, mindig csak őt bántják, na de. ott abban a játékban ő csak úgy a saját "élvezetére" szivatgatott, azt hiszem dyának ment neki, mert csámcsog, meg az élő fába belekötött, mert csak. egyrészt, mert ezzel imponálni akart a "kemény és humoros" magnak, másrészt, mert élvezte.

persze lehet nem jól láttam, nem jól emlékszem.:-P

nowo 2012.02.16. 13:13:16

Nem is értem,egyébként.
Cigány-körökben szerintem nem szokás csak úgy házasság nélkül együtt élni és gyerekeket "csinálni".
Nem is értem...
Ők nagyon adnak a formaságokra.
Pl. egyszer voltam egy puccos cigány bálon,az egyik legelegánsabb hotelben és senki nem táncoltatott meg,mert akkor még hajadon voltam.
A családok családfői,akik meghívtak,azért nem kérhettek fel engem táncolni,mert nős férfi csak házas asszonnyal táncolhatott,akinek természetesen ott volt az ura.

gonoszkiralylany 2012.02.16. 13:13:37

@Binbir gece: Fecó örökbefogadja Csabit, mindkettőjüknek ez maga a nyeremény.

kamarti 2012.02.16. 13:17:07

azért az érdekes, hogy amiket pl. Csabi Attinak mond Veráról, meg amit Atti mond Veráról, annak nagy része Attira is ül :)

genevieve 2012.02.16. 13:17:56

@nowo: azért gondoltam a lakást csabinak, hogy külön tudjon költözni a szülőktől és bulizhasson (az utazást is ezért)

angélának szerintem van lakása, de a gyerkőcök miatt nekik jól jönne a kocsi és a pénz is

verának van kocsija, lakása (utóbbi nem biztos)

sehi meg úgyis fog repkedni mint sztyuvi:-)

ati meg csak elbaszná mint eddig is...

foxglove (törölt) 2012.02.16. 13:19:25

@nowo: neked is csak azt tudom mondani, hogy bármilyen meglepő, de egyes területeken folyik az asszimiláció, nincsenek hagyományok, nincs vajda, úgyhogy ez nem újdonság. bár én csak a saját vidéki környékemről tudok beszélni, nem celebekről és nem elegáns hotelekről, úgyhogy ez biztos nem mérvadó.

genevieve 2012.02.16. 13:19:54

@lami83: @pushpang: bocs, de most nem vágom mire gondolhattál:-) (komolyan)

genevieve 2012.02.16. 13:20:35

@lami83: vera megdönthetetlen érvei?:-DDD

mit szívtál tesó?:-DDDDD

kamarti 2012.02.16. 13:21:20

@Tjuca:nekem az volt a benyomásom, hogy leginkább imponálni akart, a fiúknak. akkor még nem bánta volna, ha fiúsítják :)
később váltott: már nagyon régóta a nézőknek, a külvilágnak, és csakis nekik akar megfelelni, és nem elsősorban a nyereményért, hanem az elismerésért

genevieve 2012.02.16. 13:23:37

@kamarti: most gonosz leszek, de az elismerést már megkapta idekint....

genevieve 2012.02.16. 13:25:30

@nowo: nem akarok ebben nagyon belemenni, de ott is meg vannak a "kasztok"

más szokások szerint élnek pl. a 100 tagú cigányzenekar tagjai és másként mondjuk egy szabolcsi kis falú lakossai

genevieve 2012.02.16. 13:26:56

@kamarti: nekem azon a kanapés, magamban beszélek jelenetnél fordult meg először a fejemben, hogy a csaj nem 100-as:-)

Tjuca 2012.02.16. 13:30:41

@kamarti: az tény, hogypéter itt húzta be a "vészféket", mert érezte, hogy jobb, ha ezt a nőt elkerüli... ugye utána szállt rá veronikáűra, persze nem féltékenységből, és akkor világosan látszott, hogy igaza van péternek, ezt a típust el kell kerülni. csak ugye mint tudjuk ő nem keresi a konfliktusokat, de most a nyámnyila mismásoló csaba is "megtalálta".

ő tényleg az a típus, akit, ha megbántanak, akkor szarral keni be a kilincset, bemőszerol, feljelent, zaklat. persze még véletlenül sem azért, mert kedvelné a konfliktusokat, vagy mert féltékeny lenne, hanem őt mindig megtalálják ezek a fránya szituációk, és ő megéli az életet.

szélfúttahaj 2012.02.16. 13:30:48

@genevieve: Ez így nekem is jobban tetszik.

nowo 2012.02.16. 13:31:27

@foxglove: igen,ez az "úri zenész" cigány körökben van/volt így.
De képmutatás volt ott is bőven.
Manapság már nem tartom velük a kapcsolatot.

Miért ne lenne mérvadó?
Szélesebb körökben valószínű úgy van,ahogy írtad.

foxglove (törölt) 2012.02.16. 13:32:47

Az volt már, hogy Eszter megirigyelte a szilikocsöcst?:)

Lotyóbridzsida 2012.02.16. 13:39:12

@nowo:

Fecó 5 éves óvodás szintjén van érzelmileg, ez teljesen nyilvánvaló. Nagyon meglepődnék, ha miután otthon kiörömködte magát, és egyébként ismert ember lesz, akit meg fognak körnéykezni a hasonlóan ovodás nők, hogy ne használná ki az adódó alkalmakat. De ne legyen igazam.

Egyébként most azt sem értem, hogy ennyire a végjátékban miért lehet bárki védett. Komolyan tök furcsa, teljesen megzavarja a végjátékot. Most Attila simán vihetné a Fecót, kiesne, mint a huzat. Így majd viszi verát, vagy a csabit, de akkor már inkább a verát talán, mert nem az a tökös legény, mint amilyennek mutatja magát (bár szerintem még csak nem is játsza el, hogy ő tökös, mert akkor nem nyígna a Kingulinnyó után, mint a fürdőská).

kamarti 2012.02.16. 13:39:43

@genevieve: nekem az még belefért, hiszen ott egy szabályt hágott át kreatívan (tilos volt egymással beszélni)
sőt, amikor tegnap azt mondta, Kinga ott ül mellette, sztem az sem az elborult elme jele, nem hinném, hogy tényleg azt hiszi, ott ül, csak képileg is ki akarta fejezni az érzéseit. amit megél :)

@Tjuca: sztem Péter sokkal rosszabbul kezelte Verát, mint mondjuk Csabi. A nem veszünk tudomást, meg a visszaugatás/genyőskodás Verát tüzeli, és a malmára is hajtja a vizet.
Bár lehet, hogy itt az időfaktor is számít, és 2-3 hét múlva már Csabinak se menne ilyen lazán

szélfúttahaj 2012.02.16. 13:40:50

@lami83: Nem vettem észre a földbedöngölést stb. vagy Te is stand-up com.ra gyakorolsz?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.16. 13:43:42

Tudom, h régen volt, de nekem csak most esett le, h LILU lett a Story általi LEG-LEG-LEG kategória nyertes:)

Valaki elmagyarázná, h ez a kategória mit jelent, jelképez?:D

szélfúttahaj 2012.02.16. 13:44:29

@nowo: De meglehet szöktetni a még nagyon fiatal leányzót, és idővel elfogadja a család. Kérdés Fecó mivel tudta erre rávenni Angelát? Talán altatódalt énekelt neki.Lányszöktetés után szolid esküvő dukál.

Tjuca 2012.02.16. 13:45:57

@kamarti: persze nyilván nem az a nem normális, az a kevés humor (mert egyébként nem sok humorérzéke van), hanem az a többi 40 perc, amit nyom.

igen, csabi jobban kezeli. még. de csabinak mondjuk nem huzigálta (vagy ráncigálta) a fütyijét ugye... :-DDD

kamarti 2012.02.16. 13:46:52

@foxglove: még akkor, amikor bent volt
Eszterke szerint egyébként Seri túmacs volt a párbajon. Biztos ennek tudatában mondta a Villapszicho, hogy az Eszter-Seri, meg a Kinga-Dya barátság volt a legigazibb bent....

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát mindenben a legjobb. mehet a Holdra :)

kamarti 2012.02.16. 13:48:23

@Tjuca: és nem is fogja, azóta ezt is tudjuk :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.16. 13:48:53

@kamarti: pl a legjobb színésznő? Énekesnő?:) Vagy műsorvezető? Mert akkor Várkonyi Andrea elbújhat:P Sőt, ő legjobb műsor is?:)

kamarti 2012.02.16. 13:50:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jaja, és még sorolhatnánk napestig :) a legjobb topogó, a legjobb humorú, a legjobban öltözött, a leginkább önkritikus stb :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.16. 13:50:08

@Tjuca: ahaaaaaaaaa, ez büntetett:P Lelátok a gyomráig:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.16. 13:51:43

@kamarti: áááhhhááá, így már értem, de tényleg:) Nem tudtam, h ő ilyen nagy volumenű...Nem győzöm kapkodni a fejem:P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 13:54:12

@genevieve: nem, semmi hátsó tartalom a részemről se :D... valami olyasmire gondoltam, hogy nem csak a gyerek érdeme, ha jól teljesít... mindegy:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 13:56:53

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: azt nem tudom, de szoroson kötődhet ahhoz, amit maga a STORY magazin jelent vagy képez... :/

genevieve 2012.02.16. 13:57:43

@pushpang: ja, igy már értem:-)

hát a géneké aligha...lévén önmagam egy sediplomás egyszerű ember vagyok:-)

viszont nagyon-nagyon büszke...akkor még azt is elárulom, hogy a lányom ELTE-PPK pszichológia szakon tanul:-)

MagasMacska 2012.02.16. 13:58:13

@jadebulgari: Az is lehet. Kedvenc fehér pólómból van három. Nyáron minden nap lehetek "ugyanabban" a fehérben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 13:58:42

@Tjuca: na ilyenkor látszik, hogy milyen megveszekedett ronda tányérképű smink nélkül.
És nem a teleszájas nevetés miatt.

MagasMacska 2012.02.16. 14:00:37

@Tjuca: De, tökéletesen emlékszel. Még annyi, hogy Esztert a többiek küldték, Vera önként ajánlotta fel, hogy ha már valakinek mennie kell, majd ő megy és kémkedik.

MagasMacska 2012.02.16. 14:01:55

@genevieve: Hol fog repkedni? Már nincs MALÉV. A külföldi légitársaságok meg nem rá várnak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.16. 14:04:51

@pushpang: ami a műveltség, értékek, őszinteség, becsületesség?:)

mézescsók 2012.02.16. 14:09:06

@fény az éjszakában: Szerintem egyikőjük sem beteg, hanem tudatosan alakította ilyenre a karakterét.
Hogy miért? Én úgy gondolom, hogy a Vv4 miatt. Vv3 már régen volt. Az akkori
játékosokat, a taktikáikat már régen elfelejtette mindenki, ha egyáltalán volt nekik.A Vv4-ből viszont az jött le, hogy a nem teljesen normálisnak látszó karakterek jönnek be a nézőknek, a veszekedősek, az irritáló, stb. személyiségek és rájöttek arra is, hogy ez taktikai játék. Ezért lettek ilyenek és ennek megfelelően alakították azt a képet, amit a nézőknek megmutatnak. Mert azt nem hiszem, hogy Vera a való világban is ilyen, és Attiláról is kiderült már egyszer-kétszer, hogy nem minden van úgy körülötte, ahogy azt beállította.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.16. 14:09:35

@pushpang: az erkölcsösséget, jóságosságot ki is hagytam:P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 14:14:55

@genevieve: hát, mindkét esetben jogos a büszkeség.. :)

Őszintén szólva, e téren az én genetikám se summa cum laude, hogyúgymondjam... :D

genevieve 2012.02.16. 14:24:14

@pushpang: nem mondom, hogy a diploma ne jelent semmit, mert szerintem igenis jelent:-)

az nem mindegy, hogy a megszerzett tudást hogyan használja fel

Lotyóbridzsida 2012.02.16. 14:26:15

@mézescsók:

ez azért nehéz, mert szerintem az esetek 90%-ában igenis úgy viselkednek, ahogy a való életben is lereagálnának egy szitut. Itt annyi van, hogy tömények kapják a kakát az arcukba. Az életben, ha valakit rühellsz, otthagyod, hazamész, nem találkozol vele többet. Itt vele is kell aludni, meg szagolgatni a fürdőben hónapokig.:) Szerintem pont iylen mindenki otthon, extrém helyzetekben, idiótákkal körülvéve.

genevieve 2012.02.16. 14:27:55

@mézescsók: a vv3-ban leo próbált meg taktikázni, de neki nem jött össze a végére:-)

a vv3-ban az egész társaság inkább csak elvolt és ment a habzsidőzsi

mézescsók 2012.02.16. 14:34:06

@genevieve: Csak egy újabb tipp, hogy miért is akarna egy 40-es nő egy 20-as srácot. Mert ismeretterjesztő típus.Csicserika ejtett korábban néhány szót az érett borról és az érett nőkről. Szerintem pasiban is jobb az érettebb, vagy még nem vagyok elég idős.
@kamarti: Attila döntésében előre nem lehet biztos senki, még Serit is viheti, mert gyengének tarthatja a győztes párbaja ellenére is. Két dolog a biztos: Fecót nem viheti, pedig szerintem megtenné, és nem érzelmi alapon fog dönteni, mert az nincs neki.
@nowo: Nem vagyok romaügyi szakértő (sem), de azért nem olyan ritka náluk, hogy házasságkötés nélkül élnek együtt. Igaz, hogy azt mondják, hogy az uram, vagy a feleségem, akár gyerekük is lehet rakás, de erről nincs mindig papír. Nem tartom kizártnak persze, hogy mások a szokások a lováriknál, kolompároknál, beásoknál, stb., de úgy a nagy átlagban a házasság náluk csak együttélést jelent. És biztosan vannak olyanok is, akik a cigányhagyományokhoz merevebben ragaszkodnak, de szerintem Fecó nem ebbe a körbe tartozik, különben már rég elvette volna Angéláját.
A tegnapi öfiben látott "szerelmeslevél" után egyébként az jutott eszembe, hogy vajon meddig marad együtt Angéla Fecóval. Ha megbocsátottam a félrelépést, ha eljátszottam egy esküvőnek nevezett komédiát több millió ember előtt, ha tényleg annyira családközpontú vagyok a cigány szokások szerint, ha erőt akarok adni annak, akihez tartozom, hogy nyerhessen, stb., annak nem ilyen levelet írok és nem nyavalygok azon, ami történt.
Valahogy úgy érzem, hogy elég mű dolog ez Angélával.

MagasMacska 2012.02.16. 14:38:44

@mézescsók: Ha Vera úgy tudna játszani, mint ahogy - szerinted - teszi, akkor már jónevű színésznő lenne. Még ha csak egyetlen karakterre lehetne is használni. De ő nem akkor játszik, amikor ilyen, hanem kint, amikor másmilyennek mutatja magát, már ameddig sikerül. Nem volt véletlen az az elszólása, hogy az életben mindenki elrohan előle, de bezzeg majd a Villában nem tehetik. És a nővére is azt mondta, hogy TUD aranyos is lenni. Vagyis nem az. Csak tud az lenni.

csicserierika 2012.02.16. 14:45:47

@mézescsók: hö,hö,.. meg a brit tudósok is megállapították, hogy a negyvenes nők a legfelszabadultabbak a sexben :)
Tényleg, ha lenne egy milf vv ilyen kis Csabi félékkel, akkor nem kellenének a kényszerrandik, éjjelente el lennének kapva a paplan alatt :)

Lotyóbridzsida 2012.02.16. 14:48:21

@csicserierika:

ja, ha a brit tudósok mondták, akkor az úgy is van, keziccsókulom!:D

csicserierika 2012.02.16. 14:50:19

@Lotyóbridzsida: van amikor ők is beletrafálnak :) Ehhez ugyanis sem britnek, sem tudósnak nem kell lenni , hogy tudjuk :)

mézescsók 2012.02.16. 14:50:54

@genevieve: Vera egyik legjobb húzása volt a kanapés jelenet. A lényeg az volt, hogy a kockások és a csíkosok (frász se emlékszik már, hogy mi volt a másik csapaton) nem szólhatnak egymáshoz. Verát átpaterolták a kockásokhoz, felcsesztette az agyukat a hálóban, aztán kiment a nappaliba, előadta a magánszámát, hogy Ő nem szólhat a másik csapathoz, tehát csak magában beszél és szépen elmondott minden benti dolgot. Én így értelmeztem.

mézescsók 2012.02.16. 14:56:04

@MagasMacska: Amikor a lányom óvodás volt, egyszer arról faggatták őket, hogy hány és milyen ruhájuk van. Lehet, hogy valami felmérés volt, de az én csemetém lazán azt mondta, hogy neki csak egy pulóvere van. Égtem volna, mint a rongy, ha nem látták volna, hogy hogyan öltöztetem. A drágának ugyanis az volt a kedvence, a többi 76 nem számított. Na, ebből kiindulva lehet, hogy Vera ezt az egyet szereti.

fran7 2012.02.16. 14:59:35

@mézescsók: Ha jól tudom a romáknál az az elsődleges szabály, hogy szűz lányt vehetnek feleségül. Ezért vannak a korai házasságok. Illetve ezért nem veszi el a hetedik gyerek után sem az asszonyt, pedig olyan nagy összegbe nem kerülhet az anyakönyvi bejegyzés. Sőt bizonyos értelembe visszahozná az árát. Angéla azt a játékot játssza, hogy Fecót kezelni tudja, ha kijön a villából. Minimális dicsőség, amit a villa adhat, is könnyen a fejébe szállhat az embernek. Hogy emögött pozitív tudatosságot vagy leuralási kísérletet látunk. Az már rajtunk múlik.

Lotyóbridzsida 2012.02.16. 14:59:49

@csicserierika:

gondolom arról nem sűrűn dicsekednek a brit tudósok, hogy a 40-es pasik igen nagy százaléka ellenben impontens már...:(

mézescsók 2012.02.16. 15:06:51

@Lotyóbridzsida: Nem az alap dolgokra gondoltam. Aki kint trehány, az bent sem lesz tisztaságmániás. Abból indultam ki, hogy kaptak egy nyerőnek tűnő figuráról impulzust az előző szériából. Többen emlegették itt Vera kapcsán Évát a piálás nélkül, vagy Attila ürügyén Alekoszt, bár én nem láttam hasonlóságot. Az előző szériában sokáig játékban maradó, a nézők szemében sok sms-t megérő játékosok pont az előbb említettek voltak az elviselhetetlen személyiségükkel együtt, illetve éppen azért. Szerintem Attila és Vera erre alapozta a karekterét. Nem gondolom különben, hogy nálam van a bölcsek köve, de azt határozottan gondolom, hogy a balhéik 95 %-a tudatosan generált. Azért is meggyőzhető vagyok, mert egy felvett szerepet több hónapon át anélkül játszani, hogy kiesnének a karekterből, nagyon nehéz lehet, ha éppen nem lehetetlen.

Tjuca 2012.02.16. 15:09:39

@mézescsók: szerinted mi a ráció abban, ha valaki 27 évesen egy klimaxos vénlány szerepét erőlteti magára? talán nem szerep az. :-P ha valamit meg szeretnék tanítani a gyerekeimnek, akkor az az, hogy ettől a birtokló mártír-vátész típustól meneküljenek, legyen az pali vagy nő.

nem győzöm hangsúlyozni 4 évvel idősebb, mint csaba, 5 évvel fiatalabb, mint attila. mégis 52 agyban. :-( apukám...

mézescsók 2012.02.16. 15:10:44

@genevieve: Kevésre emlékszem a Vv3-ból, mert akkoriban nemigen néztem ezeket a műsorokat, de most, hogy említed Leót, dereng valami. Üdítőbb társaság volt a jelenleginél. Boldog békeidők!

Lotyóbridzsida 2012.02.16. 15:11:06

@mézescsók:

Lehet, hogy úgy jöttek be, hogy veszekedés OK, unalmasság nem OK, de ettől még tartom amit írtam. A Kinga kint is hisztis ovodás. Csak itt többet lett csesztetve, tudatosan. nem véletlenül van ennyi "show", ez generálja a veszekedést, hogy mindenki negatívan kritizálja a másikat.

genevieve 2012.02.16. 15:13:06

@mézescsók: ismeretterjesztő típus:-DDDD

beásoknál??? ne mondod:-DDD

genevieve 2012.02.16. 15:14:18

@csicserierika: hutyutyutyu csak nem azt mondod, hogy az érett nők mind liliomtiprók?:-DDDD

genevieve 2012.02.16. 15:16:26

@mézescsók: a fiamnak volt egy olyan korszaka iskolásként, hogy semmi mást nem volt hajlandó felvenni,csak "mackó" nadrágot....igy volt 7 db ugyan olyan nadrágja:-)

egyszer aztán a tanítónéni be is írt az üzenőbe, hogy időnként cseréljem már le:-D

Tjuca 2012.02.16. 15:18:47

@genevieve: és lecserélted a tanítónénit? :-DDDDDDDDD bocs :-)

genevieve 2012.02.16. 15:19:43

@mézescsók: nos, a vv3-ban volt szex ölég...és nem is takaró alatt:-DD

mézescsók 2012.02.16. 15:26:13

@MagasMacska: Ld. előbb írtakat. Azért megjegyzem, hogy az összes Vv5-ös játékos közül legtudatosabbnak Attilát és Verát tartom. Valamilyen szinten mindegyik kidolgozott valamilyen figurát, amit kisebb-nagyobb sikerrel hoz is, de következetesen Ők ketten játszák is.
Példa: Vera nem felejtette el a pornó castingot. Még akkor is, ha töröltette a felvételt, nem hülye, hogy ne tudná, ami egyszer felkerült a netre, akkor az bizony általában előkeríthető és annyira nem naív, hogy ne tudná, a szexiparban dolgozók zöme nem komilfó, az ígéret nem úri becsületszó. Tudta, hogy a bulvár bármit előszed, bemutat és be is mocskol rendesen (Szandi, Gina , Jerzy, Gigi, Béci). Elhatározta, ennek ellenére felveszi a feddhetetlen erkölcsű nő szerepét és amíg a villalakók erről nem szereznek tudomást, addig elő is adhatja azt szépen. A hírzárlat meg úgy látszik, jól müködik, ezért be is jön neki. Biztos vagyok benne egyébként, hogy már kitalálta, hogy mit fog mondani, ha kijön a villából. Minden benne van a pakliban.

csicserierika 2012.02.16. 15:36:58

@Lotyóbridzsida: az nem tárgya a kutatásuknak :)

csicserierika 2012.02.16. 15:41:31

@genevieve: ezt még burkoltan sem tettem.:)

mézescsók 2012.02.16. 15:44:03

@fran7: A házasságkötésnek nincs sem illetéke, sem díja, teljesen ingyenes. A házasságkötés előtti 30 nap alatt bárki bejelentheti a jegyzőnek, hogy van valami akadálya a frigynek, na ennek az illetéke 3.000.- ft. Hogy az esküvő körüli hajcihő mennyibe kerül, az más téma.
Valamikor a pályám kezdetén 2 évig, 1 hónapig és 14 napig voltam gyámügyes, az infóimat onnan szedtem. Nem ritka a házasságkötés nélküli együttélés, egymás asszonyának/urának "elszeretése". A gyerekekhez való ragaszkodásuk tény. Nem tudom magam beleélni Angéla helyébe, mert tudomásom szerint még nem voltam megcsalt asszony és cigány sem vagyok, a hagyományaikról is felületes információim vannak csak, amit a munkám során anno szereztem és amit látok, hallok. Mondjuk nekem nem az lenne a párom részéről a szerelem legfőbb bizonyítéka, hogy a villába jelentkezik, hogy megmutassa a hűségét, mert ez egyszerűen baromság, de nem egyformán éljük meg az érzelmeinket.
A megmagyarázhatatlan érzéseim sugallják azt, hogy Angélától nem idegen, hogy zsarolja Fecót és élő lelkiismeretként mindig az orra alá dörgöli majd azt a liezont. Nem vagyok olyan rettenetesen biztos a nő érzelmeiben, bár ha jól meggondolom, akkor a forgatókönyv szerint sem utasíthatta vissza az esküvőt, a levélírást, stb. Mindenesetre az nem szerelmes levél volt.

mézescsók 2012.02.16. 15:46:31

@genevieve: Miért pont a beásoknál ne? Egyébként az "ismeretterjesztő típust" picit ironikusnak szántam, de úgy látszik, nem jött be. Az sejlett fel előttem, hogy beidomítani a srácot, a nyers fiatal erőt. Ebben lehet, hogy van valami élvezet, nem tudom.

Lotyóbridzsida 2012.02.16. 15:47:09

@csicserierika:

észrevetted, hogy a férfiak sosem kutatják a rájuk nézve negatív dolgokat?:)

mézescsók 2012.02.16. 15:49:06

@genevieve: Az se semmi, ha úgy jön haza az osztálykirándulásról, hogy a minden napra külön becsomagolt zoknik, pólók, bugyikák,stb. úgy vannak, ahogy azt beraktuk, a gyereket meg nehéz megkülönböztetni a mozdonytól, mert az van rajta, amiben elment!

kamarti 2012.02.16. 15:50:45

@Tjuca: ez azért van, mert neki rengeteg az élettapasztalata, ellentétben a nemsoká kétdiplomás 23 éves taknyokkal, akik lehet, hogy még egy percet sem dolgoztak életükben, zéró a tapasztalatuk (értsd: nem élték meg az életüket :)), és azt sem tudják, milyen súlyos beteg az, aki debil :)

genevieve 2012.02.16. 15:52:52

@mézescsók: értettem az iróniát:-)))

mézescsók 2012.02.16. 15:52:54

@genevieve: Azóta gondolják a kreatívok, hogy muszáj lennie valami érzelmi szálnál, mert a nézők semmi másra nem vágynak egy kis szexnél? Akkor alkalmi dugások voltak vagy tényleg összetartozó pár ment be (mint Gináék a Vv4-ben)?

genevieve 2012.02.16. 15:54:04

@mézescsók: hát ja, az is előfordulhat:-)

genevieve 2012.02.16. 15:55:18

@kamarti: lehet verának már sok tapasztalata volt 23 éves kis nyikhajokkal?:-)

genevieve 2012.02.16. 15:56:50

@mézescsók: az egyik akciózók egy párként bemenő csaj és srác volt... a másik ebből a párból a srác egy másik lánnyal:-)

nem tudom, általános nézet, hogy a tévében, filmeken, reklámokban, stb. a nézők/vevők a szextémára gerjednek...szexel minden eladható

kamarti 2012.02.16. 16:00:11

@mézescsók: a zsarolás és orr alá dörgölés teljesen független a romaságától. Némelyik nő úgy mondja, hogy megbocsátottam, hogy közben mély lelkifurdalást kelt és megszégyenít, akkor is, ha éppen nem emlegeti fel, mások tudják, hogy nem bocsátottak meg, és inkább továbbállnak, és vannak, akik tényleg képesek berakni egy dobozba, és tiszta lappal folytatni. Úgy sejtem, ez utóbbiból lehet a legkevesebb, az elsőből viszont nem egyet látok magam körül. De igazad van, nem ez a szerelem, hiába írja azt Angéla.
és ha a nő ilyen típusú, akkor tökmindegy, hogy a pasi mivel akarja kiengesztelni, mindig éreztetni fogja vele, hogy az adu az ő ezében van, míg csak élnek és együtt vannak, és ha szétmennek, akkor is ez lesz az ok

mézescsók 2012.02.16. 16:05:14

@Tjuca: Semmi ráció sincs benne, ha így nézzük, mert egy klimaxos vénlány nem szimpatikus. Viszont szerintem nem annak látja a figurát.
Az a 4-5 év kimondva nem nagy különbség. Ha abból indulok ki, hogy az ember a huszonévei elején mennyire más, mint a végén lesz, akkor sok. Közben megél egyet-mást és nagyon megváltozik.
Többek között tudatosabban tervezi a lépéseit is. Mondjuk azt, hogy jelentkezik a villába.

Lotyóbridzsida 2012.02.16. 16:07:03

@kamarti:

"Némelyik nő úgy mondja, hogy megbocsátottam, hogy közben mély lelkifurdalást kelt és megszégyenít,"

azért tegyük hozzá, hogy ehhez is két ember kell: egy szégyenítő, és egy szégyenítHETŐ.
Egy nem megbocsájtó, és egy nemmegbocsátást inkább annyiban hagyó, és így tovább párként funcionáló.

Szóval itt is igaz a zsák meg a foltja történet.

kamarti 2012.02.16. 16:07:28

@mézescsók: @genevieve: akkor ti Madonnát is megvetitek a modellfiúk miatt? :)

egyébként arra gondoltam, hogy lehet, hogy valamelyik VV4-es elejtette Csabinak, hogy Kiszel Tünde szívrepesve várja, ezért húzta meg a határt (rövid gondolkodás után, mert ugye Tünciről ki tudja, hány éves, de ő meg illedelmes, és még így se akarta megsérteni :)) 26-nál, biztos, ami biztos :)

mézescsók 2012.02.16. 16:12:05

@genevieve: Az ember szexet bármikor talál a neten olyat, ami megmozgatja a fantáziáját, ráadásul nem sötétben és takaró alatt, hanem premier planban, akkor elgondolkodtató, hogy miért is van ez. Talán a kukkolás-élmény miatt.
@kamarti: Egyetértek. Én használtam a zsarolás és az orr alá dörgölés kifejezéseket egy kommentben, de lényegében az elsőre gondoltam mindvégig.

genevieve 2012.02.16. 16:13:26

@kamarti: bocsánat! nem irtam, hogy bárkit is megvetnék, csak furcsállom:-)

genevieve 2012.02.16. 16:14:56

@mézescsók: na igen, de direkt szexet keresni a neten az már...túmáccs:-)))

vera művészfilmjét se nézte itt meg csak pár(férfi)ember, a többiek csak udvariasan érdeklődtek, hogy mi is történt benne:-D

kamarti 2012.02.16. 16:14:59

@Lotyóbridzsida: persze, ez így van, ketten kellenek hozzá, társasjáték
csakhogy egy ilyen helyzetben pl. nem sok lehetősége van egy férfinak, mart sehogy sem jöhet ki jól a dologból: ha tűri, papucs és rászolgált, ha nem túri és lép, akkor meg egy szarházi, aki a gyerekeit is egy életre bukhatja.
ezért nem tartom igazándiból tisztességesnek ezt a megoldást a nő részéről
persze számtalan további variáció is van, én olyan nőt is ismerek, aki csal, és mégis ő szégyenít/gyanúsít stb.

mézescsók 2012.02.16. 16:19:14

@Lotyóbridzsida: Egyetértek ezzel, nem is akartalak meggyőzni az ellenkezőjéről.
@kamarti: Nem vetek én meg senkit! Furcsállom kicsit a modellfiúk ízlését, respektálom a gyomrukat és elismerően csettintek egyet az eszük előtt.

Lotyóbridzsida 2012.02.16. 16:20:39

@kamarti:

"nem túri és lép, akkor meg egy szarházi, aki a gyerekeit is egy életre bukhatja"

nagyon nehéz ez a téma, mert igenis le kell lépni, ha az asszony nem bocsájt meg.
A gyerekeit sosem bukhatja senki, mert a bíróság kötelezi az anyát a láthatás engedésére 2 hetente hétvégén + fél suliszünet.
Aki ezalatt az idő alatt nem tudja elmagyarázni a gyerekeinek, hogy bocs gyerekek, hülye voltam így alakult, de most próbáljunk nagyon tartalmasan együtt lenni 2 hetente, na akkor vannak a kaka szituk, meg a zsarolások, meg hasonlók.
Azontúl minden anyának le kellene esnie előbb-utóbb, hogy a saját életé könnyíti, ha engedi az apának a gyerkeket, ő addig is szabad, és azt csinál amit akar.:)

Lotyóbridzsida 2012.02.16. 16:24:12

@mézescsók:

én sem téged, csak beszégetünk.:))

kamarti 2012.02.16. 16:24:24

@genevieve: hát pedig nála aztán tényleg nem furcsa, sőt, az imidzs része, nekem sokkal furcsább lenne, ha egy pocakos hatvanassal futna :)
de viccen kívül: nem értem, miért furcsább egy érett nő-fiatal fiú kapcsolat, mint fordítva. Sokkal veszélyesebb a nőre nézve, a magam részéről nem is mernék belevágni, de azt simán el tudom képzelni, hogy mi az, ami jó benne :) mindkettőnek :)

gonoszkiralylany 2012.02.16. 16:25:20

@mézescsók: de Vera egyértelműen kifelé játszik, a pornót tagadni a nézők felé meg visszatetsző. őt igazából az nem érdekli, odabenn mit gondolnak róla. azt még elfogadnám mondjuk, hogy azért nem akar beszélni róla, h egy párbajnál ne legyen ellene felhozható érv. de akkorsem jó taktika, hogy pont az ellenkezőjét hangoztatja sajátmagáról: ő milyen erkölcsös, milyen egyenes, milyen őszinte, ő nem "ribizligizi"...

tehát szerintem ő meg győződve róla, hogy ez nem derült ki.

Lotyóbridzsida 2012.02.16. 16:26:06

@kamarti:

és még: én két kutyát neveltem egyedül, de annyit mondhatok, hogy rohadt fárasztó fizikai meló, és akkor a kutyákat lelkileg és szellemileg nem is kell fejleszteni.:)) ha nincs kedvem beszélgetni, nem szólok hozzájuk.
szóval sosem értettem az apákat a gyerekektől eltiltó anyákat emiatt.

kamarti 2012.02.16. 16:35:25

@Lotyóbridzsida: igen, méltatlan helyzetből sztem is lépni kell, és nem is csak magunk miatt. hanem éppenséggel a gyerekek miatt is - egy ilyen helyzetben pl. el lehet képzelni, mit tanul meg a férfiszerepről mondjuk Fecó két fia...
csakhogy amit arról írsz, hogy miért nem bukhatja el a gyerekeit, az nagyon sokszor nagyon nem működik. Ahhoz ugyanis intelligencia és kifinomult kommunikáció kellene mindegyik fél részéről, meg egy kis józan belátás. Persze házasságban, együtt élve is le tudod járatni a kölkök előtt a másikat, ha úgy bánsz vele, és ő hagyja, a gyerekek ezt látják, és ők is alkalmazkodnak az erőviszonyokhoz, plusz viszik tovább a mintákat. Ugyanezt sokkal könnyebb megtenni, ha külön vagytok.

az megint más kérdés, hogy (egyébként érthető okokból) sokan úgy gondolkodnak, hogy a gyerekeknek sokkal rosszabb lesz egy válás után, az anyagiak miatt, és ezért maradnak. Tehát a többi szempontot ennek rendelik alá, ezt tekintik a legfontosabbnak.

kamarti 2012.02.16. 16:36:10

@mézescsók: és mégis hány éves kortól kell gyomor a nőkhöz? 26? :)

genevieve 2012.02.16. 16:43:17

@kamarti: az érett nő-fiatalabb férfiban semmi furcsa nincs:-)
pl. 45 éves nő és 35 éves férfi

az érett nő és fia korú srác kategóriát találtam furcsának:)45 éves nő és 23 éves fiu

kamarti 2012.02.16. 16:44:31

@Lotyóbridzsida: nem gondolkodnak tiszta fejjel, sztem ennyi a titok. Akkor is sértettek, ha ők adják ki az útilaput, plusz tényleg nagyban kell intézni a logisztikát, egyedül (ami egyébként kiváló alkalom a mártíromságra).
Plusz a gyerekek többsége haragszik arra, aki elmegy, azért, mert elmegy. Baromi frusztráló dolog tud ám lenni, amikor azzal az emberrel kapcsolatban kell mondjuk csillapítani a gyereket, aki megbántott, akire haragszol. Sokkal egyszerűbb együtt ócsárolni, főleg, ha nincs melletted egy felnőtt, akivel megoszd az érzéseidet.
vagy ha van egy új pasi, esetleg új gyerekek is vele együtt, akkor meg arra megy el rengeteg energia, hogy ebből valami harmonikusat kalapálj, és ilyenkor nagyon meghatározó lehet, hogy az új pasi hogy áll a régihez.
Borzasztó bonyolult és érzékeny dolgok ezek

kamarti 2012.02.16. 16:49:05

@genevieve: ha párhuzamba hozod a hosszú távú kapcsolat-alkalmi szex tengellyel, mindjárt nem olyan furcsa :)

fény az éjszakában 2012.02.16. 16:50:07

@gonoszkiralylany:

valamelyik éjszakai onlányon attila belenézett szemébe és aztán a füléhez hajolt és azt mondta neki, hogy tudja mit csinál odakint (mármint vera)

vera meg mint aki nem veszi a labdát csak annyit mondott, hogy majd figyelni fogja attilát (mármint ha kikerülnek)..

szóval vagy zseniálisan meg se rezzent, a szempillája se rebbent, és úgy viselkedett, mint aki nem tudja mire céloz attila, vagy tényleg úgy gondolja, hogy attila erről nem tudhat..

állítólag a boxhéten az edző árulta el verát attilának, dehogy mikor azt nem láttuk, lehet, hogy ez csak egy feltételezés...

gonoszkiralylany 2012.02.16. 16:52:08

@fény az éjszakában: na ezt nem láttam, durva. Verában az a csúcs hogy végülis mindkettőt el tudom képzelni róla :)

Lotyóbridzsida 2012.02.16. 16:55:15

@kamarti:

Igen, az élet már csak ilyen bonyolult, ha nem állunk MINDENHEZ nagyon tudatosan.:)
És kapcsolatban nem köteleződünk el minden nap azirányban, hogy szeretem és szeretni akarom ezt az embert mellettem, és ezért mindent meg is teszek...

Egyébként én egy egészen hasonló szituációs családból jövök és jelentem (sok belsőmunka árán ugyan) ember lett belőlem.:) Szóval a szar gyerekkor nem feltétlenül áll egyenes arányban a szar felnőttkorral.:) Nem sikerült a szüleimnek teljesen megnyomorítaniuk lelkileg, bár nagyon sokat tettek érte (nem tudatosan, természetesen!!!).:)

genevieve 2012.02.16. 16:56:36

@kamarti: hááááát, elég necces:-)

Tjuca 2012.02.16. 17:00:08

az alsó korláton miért nem akadt ki senki? (17 év) :-PPP sok tizenhat éves dobálta a pacskert a tv-hez... :-D szerintem a 26-> pont egy évvel kevesebb, mint vera. :-DDD

genevieve 2012.02.16. 17:10:39

@Tjuca: lehet azért volt meghúzva 26-nál?:-)

hehe, csabi lopja a sót:-D

kamarti 2012.02.16. 17:22:14

@genevieve: egy szóval se mondtam, hogy Madonna vagy Demi Moore szeretnék lenni....de ha más az akar, azzal nincs bajom

@Tjuca: :) :) azok a 16 évesek, akik hamis személyivel mennek ide-oda? :)
amúgy a 17 az nem törvénybe ütköző? mert mintha azon is gondolkodott volna a kisrendőr :)

genevieve 2012.02.16. 17:25:01

@kamarti: asszem 16 éves kortól már férjhez is mehetnek a lányok..

genevieve 2012.02.16. 17:26:12

@kamarti: én egy időben szerettem volna demi moore lenni:-)

amikor még bruce willis volt a férje:-))

mézescsók 2012.02.16. 17:29:44

@gonoszkiralylany: Majdnem kizártnak tartom, hogy arra gondol, itt kint nem tudnak róla semmit. Hacsak nem abból indul ki, hogy csak casting volt és a szereplőválogatásról készített anyagok nem maradnak meg. Ami butaság, de nem látok Vera fejébe.
@Lotyóbridzsida: Én rendszeresen fecsegek a kutyához mindenről és büszke vagyok rá, mert nagyon okos. Bár talán nem emiatt. Lehet, hogy beteg vagyok, ez is olyan, mintha magamban beszélnék?
@kamarti: Fogalmam nincs, hány éves korában lesz nemi ivarérett egy fiú. A brit tudósoknak nyilván van tippjük.

Müszélia 2012.02.16. 17:29:55

@gonoszkiralylany: szerintem ha kijön, simán le fogja tagadni, azt mondja majd, hogy hamisították a videót.

kamarti 2012.02.16. 17:32:30

hm, Atti szerint Seri rárakott jele nem jogos...2 jelre számított, és azt hitte, Fecónak Vera és közte kell majd választani, és őt küldi

kamarti 2012.02.16. 17:45:29

Szerinted kivel szemben lenne a legnagyobb esélye Attilának a párbajon?
2012-02-16
Szavazás állása

VV Csaba 14 %
VV Seherezádé 53 %
VV Vera 33 %

icegrapefruit 2012.02.16. 17:59:03

@mézescsók: Ez a legizgalmasabb kérdés, hogy mennyi igaz az egészből. :) Azt tudjuk, hogy kapnak egy karaktert, amikor bemennek, néha még a külsejüket is megigazítja a csatorna (Annamari haja, Attila szemüvege), aztán bent vagy tudnak ezzel kezdeni valamit, vagy nem. Cristofel valószínűleg bukta volt a kezelhetetlensége miatt, első adandó alkalommal megszabadult tőle a csatorna, újabb kérdés, vajon minden alkalommal a csatorna dönti el, ki lesz a kihívott, vagy csak néha nyúlnak bele? És mi a helyzet a kiválasztással? Biztos vagyok benne, hogy amit látunk, annak 90%-a nem spontán, de abban is, hogy nem színészek vannak bent. Talán annak a kommentelőnek volt igaza, aki azt mondta "mindenki tudja, mire hogyan kell reagálnia". És talán így is igaz: mindenki tudja, mire hogy NEM szabad reagálnia.

icegrapefruit 2012.02.16. 18:04:25

@mézescsók: Nekem az is hihetetlen, hogy Vera nem tudna a pornófelvétel elszabadulásáról, inkább úgy tűnik, éppen emiatt nyomja olyan erősen az erkölcsös nő dumát, olyan helyzetben is, amikor totál erőltetett, a csatorna erre kérhette.

linócsik 2012.02.16. 18:04:26

@csicserierika:
Attila többször szerepel a riportban, mint a többiek együttvéve..Elég fura ez is..Meg a személyére szabott Attila-show...

linócsik 2012.02.16. 18:08:28

@Tjuca:
Van benne valami..Negatív szemlélet...és ennek megfelelőek az eredményeink is.. Én azt is kiérzem ezekből a kérdésekből, hogy szeretünk másokat lejáratni...Még jó, hogy mindhárom általam felvázolt esetben a válaszadók kulturáltan kikerülték ezeket a gennyes kérdésekre a választ..

sandokan 2012.02.16. 18:11:08

@linócsik: mert csak vera és attila képes összefüggő, értelmes mondatokat elmondani.
csaba szenvedése, lassúsága vagy ahogy seri keresi még a legegyszerűbb szavakat is sokszor már nekem kínos.

inmemancsi 2012.02.16. 18:12:54

na úgylátszik veron egész jól megél ebből a végighaknizzuk a médiát most épp playmate akara lenni

sandokan 2012.02.16. 18:13:57

@mézescsók: amiről tegnap beszéltem, az mind bejött, sajnos.
attila 10 napon belül kétszer párbajozhat, plusz a döntő, ez így reménytelen látszik. nagyon kitalálták retekék, vicces mennyire nem akarják, hogy a sötét oldal nyerjen.

kérdés harcolni vagy túlélni akar még néhány napot, esetleg megszívatni az egyik csatorna kedvencet.

annamolly 2012.02.16. 18:15:02

Iszonytatóan jó a poszt:)

sandokan 2012.02.16. 18:21:27

@pushpang: seri döntése megint igazolta, amiről tegnap beszéltünk. azért remélem attila, így túl a harmincon, nem akkora balek, hogy kinga után, most egyik másik szőke agyatlan szilikon nézze lábtörlőnek.

Ez volt talán negyedik alkalom, hogy a rúdtáncos rárakta a jelét. Nem hiszem el, hogy ezek után sem jut eszébe kivinni.

seri mit tudna csinálni a párbajon? semmit. a kinga elleni taktika most nagyon nem működne.
de azt jó lenne tudni, hogy anyuka tanácsolta még vasárnap ezt a jelet vagy működik a vera féle agymosás, esetleg szimplán forgatókönyv.

linócsik 2012.02.16. 18:23:30

"Megtudtuk, ki nyeri a VV5-öt" címmel található egy blog az origo-n, ráklikkelve látható egy nagyobb méretű fotó: Attila fekszik az ágyon, ÖKÖLBE SZORÍTOTT KEZEKKEL....Egy görcs ez a fiú, még álmában is...

Hurri Kán 2012.02.16. 18:26:09

Jó estéket. :)

@inmemancsi:
Elküldtem, amit ígértem. ;-)

lac64 2012.02.16. 18:29:53

@sandokan: Aha persze, az RTL csak amiatt átszervezi a műsorait, nehogy Attila nyerjen :D
Egyébként meg az összefoglalókból jól látszik, hogy ki a csatorna kedvence.

csicserierika 2012.02.16. 18:34:00

@linócsik: lehet, a többiekből nem tudnak értelmes mondatokat kicsiholni. Én csak tippeltem :)

sandokan 2012.02.16. 18:34:27

@lac64: tényleg és ki?
egyébként áruld már bambulásból, léggitározásból, meg félmeztelen kondizásból, hogy lehet műsort csinálni úgy, hogy valamilyen szinten még szórakoztató is legyen persze?

linócsik 2012.02.16. 18:37:02

@sandokan:
Sokunkat már irritál, hogy a csapból is Attila folyik. Tegnap is a fele műsor róla szólt, de ez mindig így van. Ha valakivel beszél, már mutatják is, a többiek is beszélnek pedig ez alatt... Például, mivel magyarázható, hogy az ötből csak három villalakó stand-upját láthattunk??

csicserierika 2012.02.16. 18:39:56

@sandokan:
megnéztem a hivatalos FB oldalakat.
Sehinek legnagyobb a tábora, utána Atti, Csaba, majd Vera Fecóval fej fej mellett.

csicserierika 2012.02.16. 18:41:27

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
eltalálta, mert tegnap GYOMAtékosan felhívtam rá a figyelmet :)

csicserierika 2012.02.16. 18:44:46

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem hát, csak Gyoma indokolatlan használata, az igen :)

lac64 2012.02.16. 18:44:52

@sandokan: Attila. Csodálom, hogy ez Neked nem jön le, amikor általában az öf-ek több, mint fele róla szól.

Hurri Kán 2012.02.16. 18:47:54

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Ne aggódj, nem csinálok belőle rendszert.

kamarti 2012.02.16. 18:50:09

@genevieve: sztem mostanában ő is az a demi moore szeretne inkább lenni, mint a mostani...

Hurri Kán 2012.02.16. 18:54:49

@inmemancsi:
A válogatást, és privát üziben. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.16. 18:55:11

@gyvy: de ez olyan jól neked, hát még a macijaidnak:)

Hurri Kán 2012.02.16. 18:56:32

@csicserierika:
Tudhatnád, haGYOMÁnyosan figyelmetlen vagyok. :DDD

mimózA 2012.02.16. 19:01:07

@kamarti: A 23 évesek nem érdemeték ki a jelződet, mégha az évek elszálltak feletted akkor sem.

sandokan 2012.02.16. 19:01:19

@linócsik: mert a másik kettő annyira borzalmas volt, azért maradt ki.

vissza kérdezek, miért nem vágták be vera monológját csabikáról, mikor a másik négy játékosét igen? fecó és seri csont részeg volt, nem is mondtak semmit, vera igen.

amúgy megpróbálták csabikát előtérbe helyezni az összefoglalókban, de ahogy látom, szerencsére két hét után belátták, hogy ez nem működik.

kamarti 2012.02.16. 19:01:40

valovilag.hu/video/158789

a fiúk ügyesebbek :) de érdekes az is,ki kiről mit és hogy :)

inmemancsi 2012.02.16. 19:01:45

@gyvy: jaj de édi vagy szupcsi megpróbálom megnézni

kamarti 2012.02.16. 19:03:49

@mimózA: még mielőtt: szóról szóra Verától idéztem - csak ugyebár ez is kimaradt az öfiből

biztos Csabi érdekében...

mimózA 2012.02.16. 19:06:03

@gonoszkiralylany: Ugyanakkor nekem úgy tűnt tegnap, h. Balázs kérdései direkt olyanok voltak, h.Vera válaszaiban tök viccesen jött ki, mennyire más imázshoz ragaszkodik, mint a pornós korszakában.

mimózA 2012.02.16. 19:07:36

@kamarti: ja bocsi nem néztem mindent, köszi h.tisztáztad.

csicserierika 2012.02.16. 19:07:41

@gyvy: francba, nem jut eszembe semmi gyomás, hacsak nem szaGYOMAzo :)

kamarti 2012.02.16. 19:09:57

@mimózA: semmi vész, én még emlékszem, milyen voltam 23 évesen, ha régebben is voltam kicsit, mint Vera :)

gonoszkiralylany 2012.02.16. 19:10:09

@Müszélia: igen, szerintem is tagadni fogja, bár sokra nem megy vele, mert ezek a körök, hogy tényleg ő van-e rajta, már lefutottak...

@mimózA: sajnos nem láttam azt a részt, pont csak a jelrakásra értem haza tegnap, és a kisfilmes beszélgetős időhúzás nem érdekelt annyira h visszanézzem :)

sandokan 2012.02.16. 19:13:06

@csicserierika: ami serit illeti, az egész műsort a "szerelmi" háromszögével vezették fel, a többség akkor jelölte be, volt is akkoriban egy írás erről.

nem tudjuk, hogy kik küldenek sms-t, ezrét ezt nem igazán tartom mérvadónak. furcsa, hogy erről semmilyen anyag még nem került napvilágra, pedig érdekes lenne, hogy ki, miért, mikor és mennyit költ egyes párbajokra.

csicserierika 2012.02.16. 19:15:52

@sandokan: pont Sehivel kapcsolatban volt cikk, hogy az anyja megszervezett másfélmillás szavazatot. Ezért fekete ló, mert nem tudom, hogy mennyit tudnak még invesztálni.

Hurri Kán 2012.02.16. 19:16:42

@csicserierika:
S/M maximum ruhaméretnél jöhet szóba. :D

@inmemancsi:
Türelem... Néha kicsit lassan érnek célba az üzenetek. Majd nézd meg kicsit később. :)

csicserierika 2012.02.16. 19:19:38

@gyvy: az megy rád ? :) Nem vág be naGYOM Az elevenedbe ? :)

avanivi/ 2012.02.16. 19:22:32

@sandokan: Azt olvastam valamikor az RTL oldalon,hogy sok a "vonalas" telefonról érkező szavazat.Hogy ebből mire lehet következtetni, kérdés.

sandokan 2012.02.16. 19:23:31

@csicserierika: igen olvastam, ami vagy igaz, vagy nem, erre mondtam talán a múlt héten, hogy már nem csak a benti játékosok tudják, mit kell csinálni, játszani, hanem a kinti családtagok, barátok is.

egyetértek, de én inkább a sötét ló kifejezést használnám vele kapcsolatban. ez jobban jellemzi őt. ami a dolog anyagi részét illeti, csak egy hét telt el azóta, meg azért attila más kategóriát jelent, mint kinga.

inmemancsi 2012.02.16. 19:23:37

@gyvy: :))) de el fogom felejteni:(

csicserierika 2012.02.16. 19:25:23

@anivivi: sztem az idősebb korosztály szavaz onnan.

Hurri Kán 2012.02.16. 19:27:09

@csicserierika:
HA nem fejezed ezt be, abba haGYOM A kommentelést. :DDD

@inmemancsi:
Majd figyelmeztetlek. :)

csicserierika 2012.02.16. 19:27:39

@sandokan: jól van na, ne lovagoljuk itt a lovakon :) Hasonlóan gondolkozunk a játékkal kapcsolatban .

inmemancsi 2012.02.16. 19:28:47

@gyvy: hát jó, de a milka is el fog fogyni:)) nem tudlak majd megkínálni:))

ELP 2012.02.16. 19:29:08

@sandokan: Látom vívod a szélmalom harcot sok sikert és kitartást még erre a kis időre.
Én már régen feldatam,,:))
Jól látod a dolgokat , gratula!:))

ELP 2012.02.16. 19:29:37

szép estét mindenkinek!

csicserierika 2012.02.16. 19:30:49

@gyvy: jól van, te erkölcscsősz, te Vera :)

Hurri Kán 2012.02.16. 19:32:18

@inmemancsi:
Majd gyakran szólok. :)

@csicserierika:
Kikérem magamnak. Ma borotválkoztam. :DDD

jog-ász 2012.02.16. 19:34:33

az az uccsó cicerói körmondat irodalmi nagydijas:)

jog-ász 2012.02.16. 19:36:45

az az uccsó cicerói körmondat irodalmi nagydijas:)

ELP 2012.02.16. 19:36:51

@inmemancsi: Üdva fedélzeten , jó a széljárás , csak a tenger kicsit háborog:))

sandokan 2012.02.16. 19:38:02

@ELP: egyébként tényleg az és köszi. két hét van, ki kell bírni, meg nevetni néhány hozzászóláson.

@csicserierika: pedig seri, csak ebben lenne nekem érdekes.

inmemancsi 2012.02.16. 19:39:37

kókuszban villa plázacic

sandokan 2012.02.16. 19:40:57

@gyvy: "Kikérem magamnak. Ma borotválkoztam. :DDD "

Ezért jár a pont.

kamarti 2012.02.16. 19:43:09

@anivivi: éppen Sixxnek nyilatkozta azt a kristóf, hogy ez azt jelenti, az idősebbek szavaztak. merthogy az előző évadról volt szó ebben az összefüggésben

ELP 2012.02.16. 19:43:29

@sandokan: Ne törődj semmivel , csak űld meg jól a Rosinante - t - azt hiszem így hívták - és adj neki jó sok zabot , akkor minden rendben lesz:)))

lac64 2012.02.16. 19:45:07

Na basszus. Az összes VV5-ös visszamegy hétfőtől.

inmemancsi 2012.02.16. 19:45:42

@ELP: látod látod ez a sok jegyzetelés és baudelaire leszel
na már megint nem figyeltem visszamegy az összes kieső??

ELP 2012.02.16. 19:50:10

@inmemancsi: Áhh én már így is a romlás virága vok/lettem ezalatt az 5 hónap alatt,,,)))

Nem tudom de teljesen mind1,,,

inmemancsi 2012.02.16. 19:50:19

@foxglove: csinike, dehogy jesszus szuper jó, verusunk agyvérzést fog kapni:))

inmemancsi 2012.02.16. 19:51:26

@ELP: ajaj, én meg azt hittem szupcsi különítmény tag vagy , nem olyan puhány:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 19:53:50

@csicserierika: @gyvy: azért látom a haGYOMányos senkinek nem jutott az eszébe :D ej

kamarti 2012.02.16. 19:53:52

@lac64: nane. honnan az infó?

kamarti 2012.02.16. 19:55:20

@inmemancsi: sztem Atti is, ha visszamegy, emlékezve hogy rejagált Kriszre...
de nem hinném, hogy bármelyik kitörő örömmel fogadja majd a hírt.... és meg is értem

ELP 2012.02.16. 19:55:28

@inmemancsi: Vigyázz mert a látszat csal , kemény vok , mint a rolling stones , csak azt nem öntöm szavakba!

Mert a szó nagyon veszélyes fegyver , de van aki fegyvertelen,,,,

lac64 2012.02.16. 19:55:55

@kamarti: Fókuszban most mutatták.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 19:56:31

@lac64: na de csak a Peti hiányzott legjobban a nézőknek, akkor nem érvényes

foxglove (törölt) 2012.02.16. 19:57:31

@lac64: és azt mondták, hogy *mindenki*?

Zsoofka 2012.02.16. 19:58:03

Megnéztem a Kókuszt! A jövő hétre mindenkit visszaküldenek..... Húúúúú de kreatív. Ha A. nem esik ki, ki lesz akadva a tömegnyomortól.....

Hurri Kán 2012.02.16. 19:58:07

@jadebulgari:
Igyexem haladni a korral. :)

sandokan 2012.02.16. 19:58:20

@gyvy: ... meg kacagás, csak akkor csabikából nem fogunk látni megint semmit. mocskos szerkesztők, fúj.

@ELP: rendben, de én maláj harcos vagyok, nem spanyol.

lac64 2012.02.16. 19:58:54

@kamarti: Már a VV4-esek nagyon befolyásolták a játékot Vera dicsérgetésével, Attilát is teljesen elbizonytalanították ezzel :(
Azt meg nem hiszem el, hogy ennyi embertől nem fog info szivárogni és elméletileg van még hátra egy párbaj

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 19:59:01

@mokamini: aki kiesik vasárnap az is? :D jó nagy cívás

@gyvy: te csak megfelelsz az elvtársnő elvárásainak :D

lac64 2012.02.16. 19:59:57

@foxglove: Igen, Cristől Kingáig

ELP 2012.02.16. 20:00:00

@jadebulgari: ja de vulgari vagy!:)))

linócsik 2012.02.16. 20:00:11

Most visszaküldik ezt a sok kiesettet...mekkora ötlet....Majd keverik a sz@rt. Ne feledjük, hogy eddig mindig Vera és Fecó ellenségei estek ki, kivétel nélkül...
Előre látható, milyen erőviszonyokat fog mindez generálni..

Zsoofka 2012.02.16. 20:00:41

Úgy látom nem frissítettem.... Bocsi :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:00:42

@ELP: te mondtad hogy jöjjek máskor is itt vagyok örűjé :D

Zsoofka 2012.02.16. 20:01:36

@jadebulgari:
Igen, viccesen mondták, hogy ki sem kell csomagolnia..... Bárki esik ki, biztos nagy szívás lesz neki, sajnálom szegényt....

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:02:44

@mokamini: még az elején hagyján de az utolsó néhány csak végig küszködte... :( na de hát mindenkinek nem jár 50milla

Hurri Kán 2012.02.16. 20:03:04

@jadebulgari:
Én a saját elvárásaimnak sem felelek meg. :D

@sandokan:
Elképesztő, milyen genyók ezek a szerkesztők. :D

Zsoofka 2012.02.16. 20:03:15

Mekkkora köcsögség már ez...... Kiraknak egy Shadit meg Kingát az ajtón, erre visszaküldik nekik a nyakukra..... Hihetetlen..... Ilyen vajon más valóságsóban is van? ezt is lopták? vagy saját hülyeség?

vallatas 2012.02.16. 20:03:36

Na, Kingu már csak Fecónak és Csabának drukkol... :-)
Atinak Csabit kell vinnie most! Fölös Verával futnia egy kört, mert ha Verát le is nyomná, utána mehetne megint egy kört a döntő előtt Csabával...

visszaküldik a kiesett játékosokat, ennek mi értelme?:-))

ELP 2012.02.16. 20:04:39

@jadebulgari: Ezt tényleg mondtam,,jó a memóriád,,:))

Zsoofka 2012.02.16. 20:05:24

@vallatas:
Hogy idegesítsenek minket is meg Attit is Kingával.... Hallgathatjuk megint az anyázását....

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:05:36

@ELP: akkor lÉCIves a rossz memóriájú kategóriából a jóba áttenni szíveskedjél a listádon :D

Hurri Kán 2012.02.16. 20:06:17

@jadebulgari:
Örülök, hogy jó kedved van. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:06:22

Picit átkötéssel írom hogy mégis ne offtopic legyen:
A Viszkis nem érti a valóságsókat (ezt nyilatkozta) és az új hír róla:
hirek.msn.mainap.hu/itthon/bankszamlat-nyit-a-viszkis-9728/

lac64 2012.02.16. 20:06:41

@vallatas: Ha Csabát viszi, akkor is. Tegnap Csabival végigszámolták, nem tudja megúszni a második kört.

sandokan 2012.02.16. 20:07:10

@jadebulgari: érdekes lesz majd látni, hogy a még játékban lévők, mennyire le vannak harcolva.

_most_ 2012.02.16. 20:07:53

@lac64: Valahol érthető, hogy mindenkit visszaküldenek, hisz ennyi szórakoztató karakterből szinte lehetetlen kiválogatni a legjobbakat. Bandi is visszamegy?

Zsoofka 2012.02.16. 20:08:11

@vallatas:
Ennyi ember nem tud kinti titkok bevitele nélkül bemenni... Pl. ha mondjuk Kinga fújni fog Attilára, az már külső infó, hogy A nem úgy játszott a nézőknek, mint benn és ezzel Kinga most szembesült kinn és tuti nem fogja befogni a száját.... De ilyen példa még számtalan lehet...

vallatas 2012.02.16. 20:08:19

@lac64: ha kiejti Csabit, szerintem Vera eláll a jelrakástól.
@mokamini: Gergő-Sehi, Krisz-Ati, Kinga-Ati... fantasztikus minek kell ez.

@jadebulgari: vagy lesz még lila kendő?

vallatas 2012.02.16. 20:09:27

@mokamini: ja, pontosan erre gondoltam, hogy Kinga ha már nem úgy viselkedik mint előtte, az kinti információ hatására...

nagy hülyeséget csinál az RTL ezzel!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:09:39

@vallatas: passz...
Ígértek mindenfélét hogy sok szabály változik a 4-hez képest, akár még lehet ilyen csavar is a végén.
@sandokan: igen, ez nagyon jó meglátás :D

Zsoofka 2012.02.16. 20:09:43

@vallatas:
Pont a lényeg fog elsikkadni a bennlévők és egymáshoz való viszonyuk.....

csicserierika 2012.02.16. 20:10:20

@jadebulgari: azzal kezdte a gyvy :)
De haGYOM A témát, mert, kivágnak :)

ELP 2012.02.16. 20:11:10

@jadebulgari: Ilyen kategóriánk nincsen , de amúgy egész jó helyen szerpelsz,,:)

foxglove (törölt) 2012.02.16. 20:11:30

és az lenne a legjobb csavar, ha a legutolsó kiválasztásnál az összes eddigi játékos szavazni fog a játékban maradtakra.

Zsoofka 2012.02.16. 20:11:30

@vallatas:
Vajon mi lehet a koncepció?
a.) Ati kavarásait?
b.) Csaba tujaságát?
d.) Vera idegbaját?
e.) Sehi kapcsolatait?
d.) Fecó bólogatását?
a:) Senkit, a lovak közé dobják a gyeplőt.

vallatas 2012.02.16. 20:11:59

pont megnyugodtak a bent levők, erre most be küldenek 10problémaforrást... :-)
persze, ki van adva, hogy tilos pofázni, ozt fű alatt meg instrukciókat kaphattak :-)))

Hurri Kán 2012.02.16. 20:12:00

@jadebulgari:
Nemnem. :)

@csicserierika:
Megen én, mi... háhogyne. :D

Remélem, jövő héten még látunk egy Bandika-BTA románcot. :D

Zsoofka 2012.02.16. 20:12:00

@mokamini:
A kérdés lemaradt: kit akarnak erősíteni ezzel???????

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:12:20

@ELP: de jó tényleg? mint újonc jó a helyezésem? hát meg vok tisztelve :D :D

lac64 2012.02.16. 20:12:28

@vallatas: Akkor Vera kire rak? Szerintem lesz lila kendő, de csak arra, hogy egyenlőség esetén döntsön.

inmemancsi 2012.02.16. 20:12:47

@ELP: és milyen jó neki:)) vakok között félszemű a király..

sandokan 2012.02.16. 20:12:48

@mokamini: kicsit éden hotel másolás

@vallatas: ez csabának és fecónak kedvez igazán, attilának és verának nem igazán. a két szent így majd nem tudd annyit hibázni, mint az elmúlt két hétben tette. megint elvesznek majd a tömegben.

szerintem meg mindegy kit választ, ahogy korábban írtam, három párbaj 10 nap alatt, szinte reménytelen.

Zsoofka 2012.02.16. 20:13:01

@gyvy:
Ja. És pénteken benyögik, hogy a végén mindenkire lehet szavazni, mert így maximalizálhatják az sms bevételt....

bigél 2012.02.16. 20:13:20

@mokamini: Éden Hotelben volt ilyen, hogy visszaküldtek korábbi játékost, mondjuk ott tétje is volt, le lehetett cserélni az aktuális párt egy régebbi játékosra.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:13:53

@gyvy: miért pont azt a románcot vágyod látni? :D

kamarti 2012.02.16. 20:15:00

@lac64: engem az kevésbé zavar, hogy kit mi bizonytalanít el a bentiek közül (bár megértem, ha nem fog nekik tetszeni, abszolút), de bakker a nézők kiküldték őket, aztán megszavaztatták a nézőket, ahol ha jól emlékszem, Péteren kívül talán Shadi kapott még 0-1%-nál többet - miért nem elég ez az 1 vagy 2 ember?
ki a fene kíváncsi Dyára például? de engem kurvára nem érdekel az sem, hogy Krisz meg Veron mit művel kint, nem hogy az, hogy bent, nem vagyok kíváncsi a Kungu-Atti-Csabi nyígásra sem, és a SeriGergő, Vera-Péter szarságokra sem. Ezeket most már intézzék el kint basszus.
fel vagyok háborodva, nincs kész a lakás és nem tudják őket odavinni? meg nem fussa sztárvendégekre? de a kreatívok csak felveszik a fizut, nem?!

Zsoofka 2012.02.16. 20:15:14

@jadebulgari:
Nekem is ez jutott eszembe... A ki perverz.... Képzeljétek el a gyerekeiket.....

Hurri Kán 2012.02.16. 20:15:31

@mokamini:
Majd a szavazás végén azt, hogy nem mindenkire leadott szavazatokat veszik figyelembe. :)

csicserierika 2012.02.16. 20:15:33

@gyvy: bocsi, most gondoltam végig :)
Tényleg én voltam :)

Hurri Kán 2012.02.16. 20:16:23

@jadebulgari:
Drukkolok Bandikának. Olyan kis bánatos volt neki állandóan a tekintete. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:16:30

@gyvy: vagy ki kinek ajánlja fel a szavazatait :D

foxglove (törölt) 2012.02.16. 20:17:29

@kamarti: esztinek még meg kell hágnia valakit a nyilvánosság előtt, hisz ezért ment be:)

csicserierika 2012.02.16. 20:17:56

@jadebulgari: ne is kutakodjunk a múltban, nem vezet az jóra :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:18:32

@csicserierika: főleg ha lehet valami kompromittálót találni :D

lac64 2012.02.16. 20:19:03

@sandokan: Neked Csaba fóbiád van.
Ez minden bentlévőnek szívás lehet.

Hurri Kán 2012.02.16. 20:19:23

@jadebulgari:
Persze ezt sem okvetlenül kell figyelembe venni a végén.
Mindenesetre ötletből nincs hiány, Retek kreatívok sehol nincsenek ehhez képest. :)

ELP 2012.02.16. 20:20:03

@jadebulgari: Igen , pozitivban vagy :))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:20:15

@gyvy: itt kb egy nap alatt többet össze ötletelnénk együtt mind, mint ők a fél év alatt

Zsoofka 2012.02.16. 20:20:16

OFFFFFF: Most láttam a Leygen ön is milliomos reklámját Friderikusszal.... Ezt most miért kell... Az egész rtlnek ennyi fantáziája van összesen?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:21:48

@mokamini: ezen tegnap páran már felháborodtunk ölég gusztustalanra sikerült a felvezető...

vallatas 2012.02.16. 20:22:17

@kamarti: bizony, RTL legalább egy online szavazást csinálhatott volna erről!
én is csalódott vagyok.
most visszakapják a nézők azokat, akiket kiszavaztak 330ft-os smsekkel... :-)
RTL csak egy kicsit szarja le a nézőket...

Hurri Kán 2012.02.16. 20:22:49

@jadebulgari:
Ez eddig is így volt, de nem foglalkoztak velünk. :DDD

csicserierika 2012.02.16. 20:22:58

@mokamini: ennyi, meg visszaküld egy csomó kretént a villába. FB+

Zsoofka 2012.02.16. 20:23:03

Akkor megint le vagyok maradva. Megint bocs.... Majd magamba puffogok tovább..... :)))))))))))

kamarti 2012.02.16. 20:23:19

@foxglove: hát basszus, akkor küldjék be őket, adjanak be 20 láda sört, vegyék le az onlájnt akár, és másnap reggel szavaztassák meg őket, kinek adnák ők az 50 millát, aztán the end, mehet mindenki haza
engem tényleg kurvára nem érdekel a tömeg. már épp kezdett izgalmas lenni a dolog, most baszhatjuk, ez a véleményem

lac64 2012.02.16. 20:23:41

@kamarti: Engem meg zavar, és nem a bentiek miatt, hanem azért, mert belenyúltak így a játékba.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.16. 20:23:58

@mokamini: Ez a legnagyobb baromság a csatornától! A végjáték teljes lezúzása! Aki kiesett, már ne legyen ebben tényező!

Zsoofka 2012.02.16. 20:24:18

@jadebulgari:
Akkor megint elkéstem a puffogással :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:25:37

@mokamini: ezen nem lehet elégszer puffogni szerintem :)
@gyvy: biztos nem olvassák a HV-t

Zsoofka 2012.02.16. 20:25:48

@Peter_Cs:
Háááát ez az. Úgy látom bárki bárkinek szurkol, mindenki egységesen kiakad ezen a hülyeségen.

foxglove (törölt) 2012.02.16. 20:25:57

@kamarti: várd ki a végét, lehet, hogy tényleg nem véletlenül vannak ott. ha az rtlnél más valóságból nyúlnak (és azokból nyúlnak) akkor elképzelhető, hogy lesz beleszólásuk a kiválasztásba is.

csicserierika 2012.02.16. 20:26:14

@jadebulgari: nálam kizárt, tiszta vagyok, mint Bandika kasztingfilmje :)

inmemancsi 2012.02.16. 20:26:17

@mokamini: hogy elmenjen a kedved milliomosnak lenni és boldogan próbálj meg vegetálni 47 ezerből:))) - úgyse sikerül

kamarti 2012.02.16. 20:26:49

@vallatas: de akkor mondd már meg, ki az a hülye, aki vasárnap szavazni fog? és minek? jól meg kéne szívatni őket, nulla sms-sel. Mert ha küldöd, a két szerencsétlent szívatod. A nyertest kicsit jobban....
fszkalapok, elmehetnek a sunyiba

ja, és Hajninak is szép napjai lesznek így post festam...:(

csicserierika 2012.02.16. 20:27:19

hogy összeboronálta a csatorna a végére a kommenttársakat. Micsoda egyetértés, béketábor :)

sandokan 2012.02.16. 20:27:39

@lac64: igen, megint jól látod, én meg nem. ennyi érv előtt nem tudok mást tenni, tényleg, mint meghajolni.
ööö, nem volt abba a mondatban még fecóról is szó, nem mintha számítana, csak úgy kérdezem?

lac64 2012.02.16. 20:28:14

@csicserierika: Ugyanez jutott eszembe :D

bigél 2012.02.16. 20:28:58

@foxglove: ha bármi beleszólásuk lesz a régieknek, akkor szerintem a bentiek meglincselik a kreatívokat

csicserierika 2012.02.16. 20:29:30

@jadebulgari: @lac64: mindjárt beteszem a szeressük egymást gyerekeket :)
Hogy kapná be az RTL !

vallatas 2012.02.16. 20:29:44

@kamarti: tessék tüntetést szervezni, hogy ne küldjék vissza a drága pénzen kiszavazott kieső vv5 játékosokat!
facebookon seperc alatt lehet eredményeket elérni :)) és még csak pénzbe se kerülne, és jól visszanyalna a fagyi az RTL-nek.
van 5db vv5 fan oldal, ha mind csatlakozik, akkor a retek feje főhet :-D

Zsoofka 2012.02.16. 20:29:47

@kamarti:
Nekem meg az jutott eszembe, hogy Hajni le fog szidni minket, mert ez ugye megint előinfó és nem hogyvót.... :)

inmemancsi 2012.02.16. 20:30:12

@mokamini: nekem tetszik:)) főleg, hogy verusnak nem fog:))

Zsoofka 2012.02.16. 20:30:26

@csicserierika:
én is ezen röhögök itt magamban.... :) az uram meg nézi mi a bajom.....

foxglove (törölt) 2012.02.16. 20:30:27

rajtam kívül van még valaki, akit nem zavar az ötlet? nincs? fbm.

Hurri Kán 2012.02.16. 20:30:32

@jadebulgari:
Ezexerint nem. :)

@mokamini:
Én nem akadtam ki. Ennél a tujulásnál/ nyugdíjasháznál minden jobb. :)

kamarti 2012.02.16. 20:31:14

@foxglove: de NE legyen!!! kiestek bakker, beszélni lehet róluk :), de ne menjenek be és ne szóljanak bele. Kihulltak, van amelyik 2 hét után. Ezek (meg mi) végigszívtuk az 5 hónapot.
ezt még sose írtam le, de most muszáj: faszomatbazmeg. na. :)

Zsoofka 2012.02.16. 20:31:23

@inmemancsi:
én úgy gondolom senkinek sem fog tecceni, ezért nemteccik a komplett szurkolókórusnak se .... :)

sandokan 2012.02.16. 20:31:38

@jadebulgari: jogos, az egész aréna survivor koppintás, ezt meg most az éden hotelből nyúlták. azért kreatívnak lenni ebben a műsorban, nem rossz munka.

lac64 2012.02.16. 20:31:40

@sandokan: De igen, viszont az előző x kommentedben csak Csabáról :)

foxglove (törölt) 2012.02.16. 20:31:58

@kamarti: :)) én csak felkészülök lélekben erre is:)

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.16. 20:34:03

Mekkora szivas lesz a vasarnapi kiesonek, hogy egybol koltozhet is vissza.

csicserierika 2012.02.16. 20:34:38

@mokamini: úgy érzem, mint akinek elvették a játékát :)

Zsoofka 2012.02.16. 20:35:12

Nézzük logikusan.
CsabinAk nem fog kedvezni, mert még kevesebb műsoridő jut rá....
Verának nem fog tetszeni, mert neki nincs öribarija a kiesők között, + ugye mindenki tudja róla, amit kell.
Fecónak nem fog tetszeni, mert annyi helyre nem fog tudni bólogatni.
Seri a háta közepére kívánja Gergőt meg Kingát, ezt nem fogja Esztike ellensúlyozni.
Attila helyből nem szereti a tömegnyomort, Kinga megint befeszíti
stb.
Kinek jó ez?

kamarti 2012.02.16. 20:35:37

@gyvy: ehhez a nyugdíjasházhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy maga Atti is oda nyilatkozott, hogy ők öten is elég rendes műsort tudnak csinálni, pedig azt hitték, nem.
Az már más kérdés, hogy milyen szart vágtak össze a tegnapi öfibe is, pedig lett volna miből másmilyent.

@vallatas: nem vagyok a FB-on, de ingyen adtam az ötletet :)

csicserierika 2012.02.16. 20:35:46

@gyvy: akkor szavaljon néked a Melinda nonstop :) :)

ELP 2012.02.16. 20:36:48

@foxglove: de már az előbb nyugtáztam egy mind1 - l :))

Hurri Kán 2012.02.16. 20:36:52

@csicserierika:
Hát bántottalak én tégedet? :D

csicserierika 2012.02.16. 20:37:16

@jadebulgari: de mi itt nem béketáborozni gyűltünk össze, vér szagra jöttünk :) :)

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.16. 20:37:48

@jadebulgari:

jöttem dumálgatni veled.
egy másik helyről már kitagadtak.
ez van.

sandokan 2012.02.16. 20:38:35

@lac64: még véletlenül sem seriről, attiláról, meg a szavazókról. megint igazad van.
na, keresd meg szépen kis gazdádat lacika és tessék lefeküdni, késő van már. pápá.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:39:49

@csicserierika: én béketáborba jöttem pedig :D
@hétköznapi naplopó: igen mert rossz volt az antréd már mondtam egyszer :)

Tjuca 2012.02.16. 20:40:00

@csicserierika: fokhaGYOMA jó az agyi erekre. ha már nem, kavinton.

kamarti 2012.02.16. 20:40:10

@mokamini: senkinek. se bent, se kint.
tényleg ignorálni kéne bakker az egészet: nem klikkelni, és főleg nem szavazni mostantól vasárnapig és vasárnap sem.
bár fene tudja, történne-e valami.

csicserierika 2012.02.16. 20:40:25

@gyvy: mi az, hogy nem bánod a régiek visszavitelét ? :) Ez a min. bünti, a másik..., inkább nem mondom, mert nem vagyok annyira gonosz :)

sandokan 2012.02.16. 20:40:40

@jadebulgari: úgy hallottam, ehhez a retekes munkához, más képességekre van szükség, abban én meg nem igazán vagyok jártas.

lac64 2012.02.16. 20:42:01

@sandokan: Én nem parasztkodtam Veled, úgyhogy légyszíves mellőzd ezt Te is!

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.16. 20:42:12

@jadebulgari:
oké, elhiszem, bármit is jelentsen az antré szó.

vasárnap kire fogod tolni? attilára vagy attila ellen?

csicserierika 2012.02.16. 20:42:50

@Tjuca: köszi, majd legközelebb alkalmazom :)

kamarti 2012.02.16. 20:43:06

@foxglove: vagy mehetnek az egypercésnyerszbe, megküzdhetnek egymással, és akár mind is nyerhet valamennyit
bakker

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:43:44

@hétköznapi naplopó: nézd meg a szótárban :) én egyikre se tolom akármit is jelent a tolni :))

Zsoofka 2012.02.16. 20:43:57

@kamarti:
Az a baj, hogy azt nem fogják észrevenni, hogy én nem szavazok sztrájkolásbul, mert eddig sem tettem normál üzemmenetben. Én csak belepofázni szeretek :)
De most komolyan: szerintem végképp beszopatják azt az 5-öt aki 5 hónapot végigszívott.... Tudom , ők jelentkeztek, önként, de akkor is.... Mintha egy focimeccsen a 85. percben megváltoztatnák szabályokat, hogy onnantól kézzel is lehet játszani....

csicserierika 2012.02.16. 20:44:10

@jadebulgari: a viták visznek előre. Nem jó ez a nagy egyetértés , elfecósodunk :)

kamarti 2012.02.16. 20:44:44

@lac64: nem ez számít. hanem hogy ellentmondtál Csaba ügyben.... vele csak egyetérteni lehet

Hurri Kán 2012.02.16. 20:45:52

@csicserierika:
Nem, egyáltalán nem bánom. Ha rajtam állna, egyik sem kapná meg egyébként a fődíjat, max. egy két órás ingyenes városnézést mondjuk a Csepel-szigeteken. Ezért a produkcióért több nem jár. :D

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.16. 20:46:28

@jadebulgari:
nem szeretek olvasni.

tolni=küldeni az esemeseket ezerrel.

örülsz a tegnapi kiválasztódásnak?

sandokan 2012.02.16. 20:46:32

@csicserierika: azért az a taktika, még hozhat neki 50 milkát, mi meg ...

csicserierika 2012.02.16. 20:47:21

@jadebulgari: felcsillant a remény halvány sugara :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:47:24

@gyvy: oda, baz :D akkor csak nézzük páholyból :)

@hétköznapi naplopó: nekem mindegy egyszer legyen vége az a lényeg :D hátte?

sandokan 2012.02.16. 20:47:47

@jadebulgari: na köszi, most próbálom magamról lerázni ezt a koloncot.

inmemancsi 2012.02.16. 20:48:19

@mokamini: nekem teccik:))ez az egész nem játék ugyanis -nincsenek tiszta előre adott , ellenőrizhető szabályok - hanem cirkusz, annak meg jó lesz

csicserierika 2012.02.16. 20:49:43

@gyvy: akkor egy sem kaparna ennyire, mindegyik csak tujulna.:)

kamarti 2012.02.16. 20:50:11

@mokamini: jó, itt a nem szavazunk nem érdekes, a nem klikkelünk viszont igen
és kíváncsi lennék, mit szólnak a FB-on mondjuk az Atti rajongók...

én is azt hiszem, hogy mind agyfaszt fog kapni bent. és meg is értem. helyükben kiseprűzném a beköltözőket, akkor legalább enne fordulat meg műsor a szerkiknek :)

Hurri Kán 2012.02.16. 20:50:17

@jadebulgari:
MMKK. Svepszt? Minyomot? Ki mit kér? :D

@inmemancsi:
Átment? :)

inmemancsi 2012.02.16. 20:51:04

@gyvy: jádécska süt nekik palcsit azt kész - én is kérek szépen

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:51:23

@gyvy: minyomot kókuszosat és kávésat, dőljünk hátra várjunk :D

Hurri Kán 2012.02.16. 20:51:33

@csicserierika:
Ne legyél már butus. Gondolod, tudnák előre? :DDD

csicserierika 2012.02.16. 20:51:34

@sandokan: pont ezen gondolkoztam, hogy most meg az rtl lopta el a tv2 ötletét.
Ők is bevitték Alekot, mindenki fel volt háborodva, de én is odakapcsoltam, pedig előtte nem is néztem az ÖE-et.

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.16. 20:51:46

@jadebulgari:

már nem sok van. viszont jövőhéten visszamennek a szararcok.

de azért én tolni fogom az sms-eket.

streamet nézted?

sandokan 2012.02.16. 20:52:00

@jadebulgari: látom vért akartok, én meg részesedést a fogadási pénzből. hát tehetek én arról, hogy megtalál egy félnótás?

2012.02.16. 20:52:24

Jájj mingyá kezdődik, már most unom.

csicserierika 2012.02.16. 20:53:38

@jadebulgari: biztosra nem fogadok :)
Hamarosan újra áll a bál úgyis :)

2012.02.16. 20:54:18

@mokamini: Visszamennek a nyomorultak? :O

csicserierika 2012.02.16. 20:54:20

@gyvy: hát ez jó :) Akkor Csabinak szurkolok :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:55:13

@inmemancsi: @gyvy: oxy :D
@szerivan: gyere szeri van palacsinta
@csicserierika: úrinő :)
@sandokan: kapol palacsintát nem jó? :)
@hétköznapi naplopó: toljad mert neked sok pénzed van azt mondtad :) nem néztem mi volt? én aludtam :)

inmemancsi 2012.02.16. 20:55:34

@gyvy: má nem fogsz beugratni többet, megmurcizom magam:))

sandokan 2012.02.16. 20:55:55

@csicserierika: jó, de ezek így együtt nem érnek és most a hírértékre, nézettségre gondolok kizárólag, egy alekoszt.

2012.02.16. 20:56:13

@jadebulgari: Milyen van pufi? Jöhet bármi :)

kamarti 2012.02.16. 20:56:58

@gyvy: a lakás amúgy sincs kész, ha jól tudom . átverésnek ez sem rossz.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:57:00

@szerivan: amilyet akarsz :) bármit rákenyek, ma kívánságműsor van :)

avanivi/ 2012.02.16. 20:57:31

Akik kiestek már látni sem akarom.Már a bentlévőket is nehezen viselem.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:57:43

@hétköznapi naplopó: @sandokan: kérdezzük meg sandokan barátunkat ő biztos szívesen elmeséli :D

Ormi 2012.02.16. 20:58:30

@jadebulgari:
Télleg, mi lenne, ha a legvehemensebb kommentelőket összeszednék és együvé zárnák néhány röpke hónapra, mintegy jutalomképpen?
Ráadásul úgy kellene -- nagyjából, persze --, kinézniük, amit az avatarjuk sugall?
(Mi, többiek, tuti remekül szórakoznánk...)

kamarti 2012.02.16. 20:59:30

sztem meg költözzön be Seri anyja, Atti kutyája, a kis Edu meg Angéla és a gyerekek, Csabi meg kapja meg a 3 gitárját. akkor is lenne műsor, nem?
állítólag olvasnak miket, ingyér adom az ötletet

Hurri Kán 2012.02.16. 20:59:51

@inmemancsi:
Pedig elküldtem.
Megpróbálom még 1X. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 20:59:55

@Ormi: peersze mert te meg akarod úszni ormányos :)

2012.02.16. 21:00:02

@anivivi: Te vagy a számolós ellenálló?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 21:00:35

@kamarti: olvasnak?

helóóó halóóó hellóóó olvastok hellóóó? :D

Ormi 2012.02.16. 21:01:35

@jadebulgari:
Ki lenne a Top Ten, SZERInted?

csicserierika 2012.02.16. 21:02:11

@sandokan: mégis sikerült itt is felbolygatni a hangulatot, hátmég a bentieknél.
Nem fair a bentiekkel, meg a szavazókkal szemben sem, bár ezt már írta más is, de nem győzöm hangsúlyozni.

csicserierika 2012.02.16. 21:03:10

@gyvy: nincs hova , már a csúcson vagyok :)
Na, nézem.

kamarti 2012.02.16. 21:03:35

sztetek ki volt bent, hogy reppelős feladat volt?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 21:03:46

@Ormi:
hát nehéz kérdés mert biztos nem láttam még a kommentelők jó részét de hirtelenjében:
gyvy, csicserierika, inmemancsi, Dorothy, vallatás, ő-szinte, szerivan, sandokan, Binbir gece, kamarti

és SZERIntecs?

inmemancsi 2012.02.16. 21:04:51

@Ormi: ez elég szürreális cucc lenne

kamarti 2012.02.16. 21:05:22

ja, van még egy ötletem. VV Évának szeretnének egy agyvérzést összehozni, ezért a tömeges visszaköltöztetés....

Ormi 2012.02.16. 21:05:24

@jadebulgari:
Izgis csapat, fel vannak véve. :)

Zsoofka 2012.02.16. 21:05:31

Megint Balázs.... szerencsére.
Lilu is készül bekőtözni?

foxglove (törölt) 2012.02.16. 21:05:31

most, hogy nézem "az előző részben"-t, hát ennél csak jobb lehet, ha többen lesznek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 21:06:52

Balázs konkrétan kezd elendékásodni..

És ha nem lenne elég bajunk, zenei hét következik, Csabával.. :D

Ormi 2012.02.16. 21:06:59

@inmemancsi:
Valahogy újítani kell...

Zsoofka 2012.02.16. 21:07:06

@foxglove:
Ja változatosabb lesz.
Most: Vera kiabál Attilával. Vera kiabál Csabival.
Jövőhéten: Vera kiabál Ronival. Vera kiabál Péterrel. Vera kiabál Kingával.

vallatas 2012.02.16. 21:07:34

@kamarti:
én nekem adtam az ötletet :-)
használhatod te is ingyen az én ötleteimet
:-)

Mostantól Verát kell injekciózni?:p

kamarti 2012.02.16. 21:07:41

@jadebulgari: @Ormi: nincs is avatarom, csak mondom :)

@szerivan: @mokamini: Keresztes Ildikó bakker...

inmemancsi 2012.02.16. 21:07:44

@jadebulgari: jádécska én nem vagyok vehemecs, meg topcstense a túrós mazsolásba tegyél szeletelt mandulát is nagyon fini

Ormi 2012.02.16. 21:08:17

@jadebulgari:
Én kevéssé követtem nyomon ezt a szériát -- és ezáltal a kommenteket --, de azt hiszem, a listád megállja a helyét.

Zsoofka 2012.02.16. 21:08:48

@vallatas:
Ha Attila meglátja a tömeget az ajtóban, aki készül visszaköltözni, na akkor kelleni fog egy két locsolóembör aki lefogja..... :)

Ormi 2012.02.16. 21:09:00

Jól hallottam?...
"Egyik szememen be, a másikon ki?..."
Vagy már lankadok?...

Zsoofka 2012.02.16. 21:09:37

@kamarti:
ez most komoly? neki mi köze a raphez? ő mostmár mindenhez ért? vagy sírni megy be?

Ormi 2012.02.16. 21:09:51

@kamarti:
Akkor téged green-box technikával láthatatlanná tesznek...
Hm...Nem is rossz elgondolás.

foxglove (törölt) 2012.02.16. 21:09:51

@mokamini: bocs, hogy nem érdekelnek a kibaszottul nem vicces sóderesek vagy bangó margiték. és Delhusa és Benkő még nem is volt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 21:09:55

@kamarti: nem baj majd kitalálsz valamit :)
@inmemancsi: én se mancsika de a mandula jár neked :D
@Ormi: gyere gyakrabban ormányos :)

kamarti 2012.02.16. 21:10:02

@pushpang: hét? Rémeket látsz :) (én is, keresztesildikó bakker....)

@foxglove: ahhoz elég lenne vágót vagy szerkit váltani...

inmemancsi 2012.02.16. 21:10:24

@gyvy: szivcsemcsücske dobd a közösbe bele, volt itt már swinger meg minden elfér

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 21:10:51

@pushpang: hát a piros cipős :), tényleg akár te is beleférhetnél a tízbe ha valakit kikönyökölsz :D

Zsoofka 2012.02.16. 21:11:12

@foxglove:
én kérek elnézést. engem se érdekelnek.

2012.02.16. 21:11:18

@jadebulgari: Nagyon megtiszteli, hogy te is látod,hogy mennyire megélem a bloglétet , de vehemens én sem vagyok. Csak az altesti higiéniára próbálom erőteljesen rávenni a blogolókat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 21:11:40

@kamarti: ja tényleg. :D már megszoktam, hogy itt minden "fontos" eseményt, hétben számolnak.
Huhh... a hét kicsit sok lett volna.

2012.02.16. 21:12:47

@kamarti: Nincs elég könny így is a villában? Attól a tacskófejű krícsörtől így is lúdbőrözik a hátam, bocsi tacsik.

kamarti 2012.02.16. 21:12:51

@Ormi: köszi :)

@mokamini: a VV lapon volt egy repfeladat, abból gondoltam, hogy az a vendéghez kapcsolódik. de lehet, hogy nem

Vera nem akar förtlédi lenni...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 21:13:00

@szerivan: hát ez csak egy hirtelen összedobott lista volt, ki vagyok én hogy tökéleteset alkossak ezzel a két hetemmel :D

Hurri Kán 2012.02.16. 21:13:28

@inmemancsi:
Toljál már priv. egy mélcímet. Thx. ;-)

Zsoofka 2012.02.16. 21:13:52

@kamarti:
hááát ez a kívánsága fog teljesülni.
Ati most kiviszi és kinn hagyja.

inmemancsi 2012.02.16. 21:13:53

@jadebulgari: na én is csinálok neked valamit:) vagy csináltatok és azt mondom én csináltam:))

kamarti 2012.02.16. 21:15:12

@szerivan: dettó. nem is tudom, örüljek-e, hogy nem jött be a tippem, hogy a Hooligens megy be....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 21:15:47

@jadebulgari: ja A Cipős! :D Így, per Dorothy, semmit nem mondott a név.

Á, köszi, inkább kihagynám.... én páholygeci vagyok, inkább kintről kommentelnék. :D

inmemancsi 2012.02.16. 21:15:51

@kamarti: persze fröccslédiség után miért adná lejebb:))

inmemancsi 2012.02.16. 21:16:57

@gyvy: hát te nem tudsz egy privit nyomni akkor én hogy tudnék?:))

kamarti 2012.02.16. 21:17:03

ja, azt ne felejtsük el pl. Seri értékelésénél, hogy a jóbarátnője, Eszter biztatta, hogy Verával bandázzon...

Ormi 2012.02.16. 21:17:31

@pushpang:
Úgy könnyű.
De ez muszájos lenne.
Vidám barakk, ugye.

inmemancsi 2012.02.16. 21:18:08

most látom a brutál fényes bordó inget és a plüssmacibarna cipőt és övet bazsin...

Hurri Kán 2012.02.16. 21:18:46

@inmemancsi:
Próbálkozzál. ;-)
Hátha te ügyesebb vagy. :)

kamarti 2012.02.16. 21:18:57

@inmemancsi: most erre nagyon írtam volna valamit, ami úgy kezdődik, hogy jaj, de ... vagy, de nem merem :)

@mokamini: aztán mehet vissza még vasárnap... elfelejtetted?

inmemancsi 2012.02.16. 21:21:11

@jadebulgari: a pókembert hogy felejthetted ki??:)) rakd be helyettem meg noscet meg elp-t

skorpioqueen 2012.02.16. 21:22:06

@mokamini: Nem hagyja kinn! Remélem:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 21:22:18

@jadebulgari: ÉNISÉNISÉNISbeakarokmennilégyszíííííí :D

2012.02.16. 21:22:37

@gyvy: Mogyi mi történt veled, testrablás áldozattya lettél?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 21:22:38

@kamarti: és hogy bejött neki pedig akkor még Seri értetlenkedett

@inmemancsi: oké oké mondtam hogy csak hevenyészett lista majd a legvégén csinálunk igazit :D

inmemancsi 2012.02.16. 21:23:17

milyen beteg reklámok vannak már egy gyereket mért zavarna a málnafolt egy fehér blúzon?:)))

skorpioqueen 2012.02.16. 21:23:25

Jó estét mindenkinek! Írjunk petíciót az RTL-nek, hogy NEM AKARJUK A KIESETTEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ormi 2012.02.16. 21:25:11

@inmemancsi:
A fiam mindig kacag, ha nehezményezem, hogy úgy néz ki, mint egy malac. :)

Zsoofka 2012.02.16. 21:25:50

Azért azt is megnézném, hogy akár Attilát, akár Verát szavazzák ki vasárnap, hétfőm milyen fejjel megy vissza.... Egyik sem az a mosolygokakedvetekért- típus... Főleg ha Vera hétfőn hajnalban megtudja az igazat a videójáról és ezzel a tudattal kell neki visszamenni. Nem irigylem.

Hurri Kán 2012.02.16. 21:26:11

@szerivan:
Magamat se értem... Földönkívüliek elrabolták testemet és kicserélték a szoftvert is. Még nem teljes az összhang.

kamarti 2012.02.16. 21:26:15

@genevieve: ilyen az igaz baráccság. megmondta a villa pszichológus is

Ormi 2012.02.16. 21:26:40

@jadebulgari:
Látod...Vannak, akik vonakodnak, mások meg felvillanyozódtak szinte.
Nagy az Isten állatkertje.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 21:26:48

@jadebulgari: Hajnit ki ne hagyd, mer' kitilt minket innen örökre! :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 21:27:41

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): jó meglátás
@Ormi: még jobb meglátás :D
ígérek egy listát jövő vasárnapra :D

inmemancsi 2012.02.16. 21:28:03

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): akko cseréljél avatart mert így nehéz lesz kinézned

Ormi 2012.02.16. 21:28:55

@jadebulgari:
Ötletgazdaként a szerkesztői feladatokat immár rád testálom.
(Fántos állás.)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 21:29:43

@Ormi: vállalom, mint tanácsadót használhatlak? :D

kamarti 2012.02.16. 21:29:53

na, Fecónak is rosszul vágták össze az öfit, ő sem emlékszik a pumpára :)

sogeking 2012.02.16. 21:30:00

Bandikát a villába!

genevieve 2012.02.16. 21:30:10

látom sehi is kurvára unja már verát:-))

Zsoofka 2012.02.16. 21:30:16

@Ormi:
Szeerintem nagyságrendekkel jobban fog menni, mint az rtles kreativoknak :)
Csak ne kelljen énekelni és táncizni.... és ne legyen tóksó. Légyszi.

2012.02.16. 21:30:38

@kamarti: Pumpa? Milyen pumpa?

kamarti 2012.02.16. 21:31:53

@jadebulgari: mondjuk Csabival nem kell többé találkoznia, mert azt mondta, önszántából életében nem akarja látni Verát :) úgyhogy megnyugodhat :)

vallatas 2012.02.16. 21:31:57

@skorpioqueen:
ide lehet írni a petíciót:
rtlklub.hu@rtlklub.hu

inmemancsi 2012.02.16. 21:32:18

@sogeking: pókcsembert a villába:))

vallatas 2012.02.16. 21:32:39

Csabi és Ati milyen jól megvannak egymással... Fecó peremre került.

kamarti 2012.02.16. 21:33:04

@szerivan: nézed? akkor választ laptál a kérdésedre, nem? :)

2012.02.16. 21:33:57

@kamarti: Nem szoktam öfit nézni :)

sogeking 2012.02.16. 21:34:13

@inmemancsi: majd a divathéten villantok egy mellbimbót

Zsoofka 2012.02.16. 21:34:21

Azért gyanítom, hogy ha Ati vissza is megy, jövő héten újabb párbaj vár rá, mostmár Fecóval. és csak aztán jön még csak a döntő. Ki van csukva, hogy ennyit kőccsenek rá....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 21:34:33

Ganxsta VV Fecó... :D beszarok.
És még egész jól is csinálta ráadásul. :D

kamarti 2012.02.16. 21:34:34

@vallatas: Vera hozta össze őket

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 21:35:16

@inmemancsi: Basszam, az egyetlen értelmes nick a Lábbilincsben Végződő Kutyalánc, amit találtam, de úgy is nehéz kinézni... :S
Pánik indul... :D

inmemancsi 2012.02.16. 21:36:07

b..meg a két olvasni nem tudó

gonoszkiralylany 2012.02.16. 21:36:32

hát a lányoké szörnyű volt :D

genevieve 2012.02.16. 21:36:51

@inmemancsi: hát a rimekkel sincsenek túl jóban:-DD

Zsoofka 2012.02.16. 21:37:17

És még csak most jön a Kereszte(m)(s)... Nem szeretem.

kamarti 2012.02.16. 21:37:56

@szerivan: a valentájni Atti sóban Csaba lepumpázta Verát (minden kis szart felfúj)
most ugyanezt megreppelte
Verának nem tetszett, hogy Serivel finomabbak voltak :)

ja, csak mondom, hogy Keresztes Ildi erősen negyvenes nő, aki Csabihoz ment be, több tízen- és huszonéves fiúka mentorálása után... :) és Balázs előjátékról beszél :)

inmemancsi 2012.02.16. 21:38:25

@sogeking: nana a valóvillába küldünk be, ott fürdöcsni is köll@genevieve: ez is igaz:) de legalább ritmusérzékük sincs:))

kamarti 2012.02.16. 21:39:50

végre megértettem Seri utolsó sorát - ez délután nem sikerült
a fúk nagyon ügyik voltak

genevieve 2012.02.16. 21:40:01

@kamarti: jóhogy csabi azt nem mondta verának, hogy felment benne a pumpa:-DDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 21:40:30

@mokamini: lesznek jó kis csapatépítő feladatok :)
@sogeking: hűha :)
@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): némi főfájást okoztunk ? :D
@kamarti: van egy sejtésem hogy ez a kupac ember úgy ahogy vannak nem gyakran fognak összejárni

inmemancsi 2012.02.16. 21:41:09

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): ne pánikolj kapsz xanaxot meg adunk tanácsokat, muti azt a kutyiláncot:))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 21:42:08

@jadebulgari: Neked se lesz ám könnyű dolgod, nehogy azt hidd... :D
De má kitaláltam, a nickem ezentúl Hosszúhajú Gyerek Gitárral lesz, azt lefedem külsővel :D

busifa 2012.02.16. 21:44:43

Helóka! Csúnya botrányba fog fulladni a kiesettek visszamenetele!! A retek fél h Atti kiesik és nem lesz műsor az utolsó héten, Vera kiesése esetén dettó!!

kamarti 2012.02.16. 21:45:33

@genevieve: viszont felidézte a gyerekkoromat, amikor a nem forog a négy kerék mellett az ereszt a feje volt a sügérekre alkalmazott kép :)

hehe, Seri lecsókolomozta KI-t :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 21:45:59

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/visszaternek-a-kiesettek-a-valo-vilag-villajaba-2080686

Ez a vége felé van:
"Szóhoz sem jutott VV Csaba (23), amikor meglátta, hogy Keresztes Ildikó (47) és Alapi István (49) látogatja meg őt a villában. A ValóVilág jó pasija soha nem titkolta, mennyire fontos számára a zene, több dalt írt már a villában, és egy-egy randevú alkalmával szívesen udvarolt a lányoknak gitárjátékával, arra azonban nem gondolt, hogy egyszer ő kap majd ajándékot, pedig így lett.

Az Edda gitárosa, Alapi István, valamint az X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó látogatott el hozzá, sőt Ildikó még állást is ajánlott a fiatal tehetségnek.
– Jézusom! El sem hiszem, hogy bejött hozzám a villába az ország legjobb gitárosa! Ez fantasztikus! Arról már nem is beszélve, hogy élőben hallhattuk Keresztes Ildikó hangját, gyönyörűen tud énekelni – lelkendezett Csaba, aki hosszú ideig szinte fel sem ocsúdott a meglepetésből, pedig amikor az énekesnő távozott, még egy állást is ajánlott neki.

– Nagyon ügyes gitáros vagy, én pedig pont egy gitárost keresek a zenekaromba – viccelődött Ildikó, akinek a humora persze nagyon jólesett a fiúnak.'"

Most akkor mivan?! :O viccelt vagy sem? :D

Veronika meg kurva nagy: :D:D
(Vera múltjával kapcsolatban)"– Egész nap egy kefiresdobozt rázogatnék az orra előtt, de valószínűleg erre nem kerül sor."

kamarti 2012.02.16. 21:46:44

Csabi 88-as, plusz gitáros: Ildinek felcsillan a szeme, gitárost keres :)

genevieve 2012.02.16. 21:46:56

mindenki hál, de még senki nem hált együtt:-)))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 21:47:34

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): engem nem szavaztak be a törpiek :D de ha beszavaznának vennék egy zódászemügét meg tennék fel egy macskafület meg ennék sok kápúsztát éccaka hogy felszedjek seggrecombra mint Kingulina aztán hátha hasonlítanék már

genevieve 2012.02.16. 21:47:49

aha, vera most a mártir szerepet vette fel:-)

azt hiszi az is bejön, ha valaki önként mászik fel a keresztre?:-))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 21:47:58

@jadebulgari: csak vicceltem!:D
Ez a faszi meg az Edda gitárosa.

sogeking 2012.02.16. 21:48:01

@inmemancsi: aztán majd mindenki azt nézné animált gifként :)

girbeguba 2012.02.16. 21:49:32

Seri Keresztes Ildikónak: 'csókolom, vagy nem is tudom' ha ha ha. Kár hogy nem jelent meg buborékban mit gondolt Ildike

inmemancsi 2012.02.16. 21:50:10

@genevieve: csak a száját fogná be egy fél órára már többet nyerne

Hurri Kán 2012.02.16. 21:50:15

@busifa:
Ennek próbálnak elébe menni. :D

Zsoofka 2012.02.16. 21:50:44

@genevieve:
Vera most készül a kihívotti mártírságra....

kamarti 2012.02.16. 21:51:04

@pushpang: nem gitárost keres :) hanem mentoráltat :)

Veron meg megnézte az Egészséges erotikát? vagy hun kupálódott ki ennyire képileg? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 21:51:17

@genevieve: ja, pont ez jutott eszembe!

Most azon dolgozik, hogy ha netán kiesne (sanszos), akkor mondhatná azt, hogy azért volt, mert Őőőő feladta a sok negatív hatás miatt, ami benn érte, stb. blabla... nem pedig a másik nyert. Ügyes.

Zsoofka 2012.02.16. 21:51:57

Vera milyen fejjel rázza azt a csörgőt.... oda is el kellene a buborék... :)O

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 21:52:08

Fecó meg micsinál azzal a gitárral?! :D

busifa 2012.02.16. 21:52:10

@pushpang: Veronika meg kurva nagy: :D:D
(Vera múltjával kapcsolatban)"– Egész nap egy kefiresdobozt rázogatnék az orra előtt, de valószínűleg erre nem kerül sor."
Ezért imádom Veronikát!

fran7 2012.02.16. 21:52:31

Azért Stinget újfent megdicsérném, de őt ugye nem kell. A többiek meg nem rontják el.

girbeguba 2012.02.16. 21:52:47

Köszi hogy Seri nem háttér vokálos. Verának a fejére kéne csörgő...

genevieve 2012.02.16. 21:52:54

@inmemancsi: vera a fájdalom élő szobra:-)))

@mokamini: remélem tényleg őt viszi ati:-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 21:52:56

@jadebulgari: mert annak épp más dolga van. Mentorál. :D

kamarti 2012.02.16. 21:53:06

Verának vajon miben kell majd produkálnia magát, amikor vendége lesz? talán ezért gondterhelt? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 21:54:29

@kamarti: hát, ezek szerint látta, tényleg elég direkt volt. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 21:54:36

@gyvy: @pushpang: én nem tom hogy mennek ezek a dolgok celebéknél :D

Zsoofka 2012.02.16. 21:54:57

@kamarti:
MrNagyf@sz a pornóvilágbúl :)

2012.02.16. 21:56:33

ő-szinte azt hiszi, hogy ő Lilu, hogy csak behallózik ide? Nem láttátok azt a félszerzetet?

girbeguba 2012.02.16. 21:56:42

Jaj 10 régi játékos visszamegy a végjátékra. Bandika, jaj anyám

genevieve 2012.02.16. 21:56:45

nocsak ati is elismeri, hogy csabi és feco egymás riválisai?:-D

genevieve 2012.02.16. 21:57:20

@girbeguba: és mi van ha a vv3 és vv4 volt játékosai mennek vissza?:-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 21:57:21

@szerivan: inkább ölelgette... biztos Csaba-szaga volt. :)

2012.02.16. 21:58:11

@girbeguba: Szerintük Cris tudja tartani a száját Vera filmjéről? Túlbecsülik a pitbullt.

kamarti 2012.02.16. 21:58:13

@mokamini: @pushpang: hát, sztem csörgőzés közben megfordult a fejében a lehetőség... végül is a mártíromságát a megalázott nő szerepe megkoronázná

jaj, bocs, ő nem csinál mártírt magából, elfelejtettem

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 21:58:51

@genevieve: a mostaniak mennek, ott a link amit betettem.

Hurri Kán 2012.02.16. 21:58:56

@jadebulgari:
Nyomon épp alig követhetően. :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 21:59:31

Well, itt az új nickem és avatárom, ha bemegyünk a villába úgyis kapok Xanaxot, nem fog érdekelni a külsőm és a világról alkotott maradandó énképem közti differencia... :D

Zsoofka 2012.02.16. 21:59:35

Fecó meg az érvei....

2012.02.16. 21:59:37

@pushpang: :)) Tényleg azt hiszed, hogy tetszik neki Csabi?

girbeguba 2012.02.16. 21:59:38

@genevieve: nem az összes kiesett vv4 megy vissza kivéve melindát és bandikát

inmemancsi 2012.02.16. 21:59:53

@szerivan: szavazd be a villába és akkor fel kell öltenie az avatarja képét:))

kamarti 2012.02.16. 22:00:01

no, akkor egy tegnapi kérdés eldőlt: Atti és Csabi nem beszélték meg a jelrakást

genevieve 2012.02.16. 22:00:02

@pushpang: na, akkor visszakeresem a linket...

Hurri Kán 2012.02.16. 22:00:03

@szerivan:
A száját nem Verának kell tartani?

girbeguba 2012.02.16. 22:00:27

Mármint a nem után vesszővel

foxglove (törölt) 2012.02.16. 22:00:55

nem szégyelled magad? nem szégyelled magad?

inmemancsi 2012.02.16. 22:01:15

@girbeguba: és ők miért nem nekik is jól jönne az a pár tízezer forint

Zsoofka 2012.02.16. 22:01:20

ATIT ÉS CSABIT akarom hallgatni nem Fecót és Serit!!!!!!!!!!!!!!

2012.02.16. 22:01:22

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): Amíg megéled a villalétet igazándiból, addig egy szavunk nem lehet.

vallatas 2012.02.16. 22:01:47

Csabi az új Peti :-DDDDD
a két taktikus a háttérben nézi az eseményeket... :DDDD

kamarti 2012.02.16. 22:02:02

tudjuk Vera, te Seriben azt szereted, hogy megalkuvó (pozitívan), és azt, hogy nem hajtja az igazát
ja, ez is kimaradt az öfiből tegnap

2012.02.16. 22:02:10

@gyvy: Ha csak tartja az kevés.

girbeguba 2012.02.16. 22:02:37

@inmemancsi: nem tom ők miért nem. De nekem nem fognak hiányozni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 22:02:48

@szerivan: lehet, hogy direkt azért küldik vissza őket, hogy infókat vigyenek...
A végjáték előtt már akár ki is derülhet. Kinn már úgyis mindenki tudja, a szavazókat, szavazatok ez már úgyse befolyásolja - de benn legalább lenne egy kis izgalom, úgyis alig van konfliktus mostanában. :D

Hurri Kán 2012.02.16. 22:03:29

@szerivan:
Majd belejön. Ha nem a sültgalamb, akkor más...

foxglove (törölt) 2012.02.16. 22:04:15

@pushpang: én is erre gondoltam, előrehozott szembesítősó.

gonoszkiralylany 2012.02.16. 22:04:46

"ha pörkölt lesz, hagytok belőle?' jééézusom Fecó :D

busifa 2012.02.16. 22:05:10

@szerivan: valamelyikük úgyis elszólja magát, persze krisz a főesélyes! :-)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 22:05:19

@szerivan: Nem is oly nehéz a villalét / Ha tudom, hogy én viszem a villalét /
Error....

2012.02.16. 22:05:20

@pushpang: Igénye volt rá, már többször mutatott hajlandóságot rá csak Ati visszautasította.

vallatas 2012.02.16. 22:05:28

@pushpang: ja :-DDDD
milyen jóba lettek, Csaba inkább hanyagolja Fecókát is.

@ő-szinte: halló, hát hol vagy :)

2012.02.16. 22:06:00

@ő-szinte: Csak köszönsz vagy maradsz is FB+?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 22:06:10

@szerivan: nem, csak viccelődöm. :)
Csabával semmi gond szerintem, Fecó meg szimplán csak esetlen túmacs bizonyos helyzetekben.

Zsoofka 2012.02.16. 22:06:28

Jó Csabival beszélgetni.... Mintha egy kisszékkel beszélgetne....

genevieve 2012.02.16. 22:07:07

@sogeking: nem az összesre gondoltam, hanem csak pár ember:-))

szerintem a legtöbb el se vállalná:-)

2012.02.16. 22:07:50

@vallatas: Már túllépett rajtunk, a hátunkon kapaszkodott fel.

kamarti 2012.02.16. 22:08:12

@mokamini: nézd vissza az onlájnt, jót dumáltak

Zsoofka 2012.02.16. 22:08:16

@girbeguba:
Szándékosan nem ezt írtam :))))))))

vallatas 2012.02.16. 22:08:59

@szerivan: :-D

Sehi mondja, hogy milyen gusztustalan, hogy mindenki bele köt már mindenkibe...
Hát ez pont akkor tűnik fel neki, mikor Fecókával fightol mindennap?:DDDD

Zsoofka 2012.02.16. 22:09:14

@kamarti:
akkor meg kocsogok a szerkesztők.....
épp most kászülök életemben először onlányt nézni.
10től van, ugye?

genevieve 2012.02.16. 22:09:57

@kamarti: mert egyébként meg vissza kellett volna utasítania ati, nehogy hanyagolja fecót:-)))

főleg mert fecó is volt már külön vacsizni atival ....pörköltet:-D

2012.02.16. 22:10:50

@genevieve: Egyszer már elfértek annyian, nem hiszem hogy zsugorodott volna a villa:)
Szerződés köti őket min. 1 évig azt csinálnak amit mondanak nekik, tehát a nem vállalnák el nem létező opció.

sogeking 2012.02.16. 22:11:40

@genevieve: amikor ott nyomulnak minden VV eseményen? :)

genevieve 2012.02.16. 22:11:41

@szerivan: én azt irtam, hogy a vv3 és vv4-es játékosok:-) egyszerre nem fértek volna be:-)

2012.02.16. 22:11:52

@mokamini: Soha nem pontosak nyugi :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 22:12:09

@szerivan: Mondjuk az arca mindegyiknek nőtt, szóval könnyen lehet ott zsúfoltság azért :)

kamarti 2012.02.16. 22:13:32

@mokamini: hát ja, elpazarolták az időt azzal, hogy Fecó és Seri vitáját hallgattuk 38adszor ugyanarról...
elméletileg 10kor, igen

2012.02.16. 22:14:23

@genevieve: Azok valóban nem :)

Zsoofka 2012.02.16. 22:14:37

@kamarti:
A közvetítés hamarosan folytatódik...

2012.02.16. 22:16:36

@mokamini: Csituljál tesó, 10 percen belül lesz adás.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.16. 22:16:44

@busifa: Ez a kárörömködés miatt is utálom a kacsacsőrű Veronikát!

@fran7: Keresztes Ildikó eléggé szétbarmolta a ritmizálást, Csaba jól kezdte, de Ildikó pont a dzsesszes-szinkópás lüktetés kiirtásával herélte ki a dallamot.

Hurri Kán 2012.02.16. 22:18:31

@szerivan:
Szerintem nem mosta meg a testét, azért nincs onlány.

csicserierika 2012.02.16. 22:18:35

@kamarti: de hüje vagy bocsi :)
Láttad,a rumbatököt is milyen unalmas képpel rázogatta :)

Zsoofka 2012.02.16. 22:20:08

vera és a nagy lelke 4.0. boa.

Zsoofka 2012.02.16. 22:20:52

tudom: nekem már semmi nem jó.

2012.02.16. 22:23:03

@mokamini: Lakcímkártyádon Mártírok útja szerepel? :)

Zsoofka 2012.02.16. 22:24:19

Attilának ki lesz a kampánystábja? Bözse?

2012.02.16. 22:24:34

@gyvy: Te beszélsz, te?

Ormi 2012.02.16. 22:25:18

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT):
Látom, a bezártság korlátlan szabadságának ígéretében kezdenek feltörni az eddig elleplezett...vágyak...
törekvések...

Zsoofka 2012.02.16. 22:25:28

Nem. Vera vagyok, megélem az onlánynézést...

Zsoofka 2012.02.16. 22:26:26

Sajnálom, hogy nem hívhatja Fecót Ati....

vallatas 2012.02.16. 22:26:44

mekkora ez a Vera:"Attila vadászik rám!"
:-DDDDDD

2012.02.16. 22:27:10

Félelmetes ez a Vera, el is hiszi amit mond.
Fecót meg etetik a héten.

csicserierika 2012.02.16. 22:27:35

na megyek , kisminkelem magam, csizmát húzok és megyek aludni.
Jó éjt ! :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 22:27:47

@Ormi: Hajni írta, én csak megtaláltam és felhasználtam, engem nem terhel felelősség a pszichopaták első törvénye alapján :D

Hurri Kán 2012.02.16. 22:27:53

@szerivan:
Igen. én, én beszélek. :D

Zsoofka 2012.02.16. 22:28:24

Vera is tudja, hogy Ati őt viszi. Kapálózik rendesen... Fecó meg asszisztál. Azt tud.

2012.02.16. 22:28:34

@csicserierika: A műszempillát el ne felejtsd feltenni különben igénytelen vagy. Jó éjt!

sogeking 2012.02.16. 22:29:09

@csicserierika: egy pár csizmában alszol?

2012.02.16. 22:30:12

@gyvy: Még mindig Vera kiesését várja a szappany?
@sogeking: Csak Verát látni. Nem nézed?

sogeking 2012.02.16. 22:31:29

@szerivan: néha nézem, de csak Verát mutatják

csicserierika 2012.02.16. 22:33:51

@szerivan: @gyvy: hű, jó, hogy szóltok, álmatlanul forgolódtam volna :)

Hurri Kán 2012.02.16. 22:34:15

@szerivan:
Természetesen. Többi részemet megmosom, csak deréktájon zárom el a víztől hermetikusan magamat odacelluxozott nájlonzacskóval.

Zsoofka 2012.02.16. 22:34:24

@mokamini: Inkább megyek keresek egy magas fát és egy rövid kötelet.....

sogeking 2012.02.16. 22:34:33

@mokamini: viszont ha mindenki visszamegy, a döntősök nem is lesznek szem előtt :)

csicserierika 2012.02.16. 22:34:46

@sogeking: kettőt nem tudok egymásra húzni :) (Kingu sztájl TE :) )

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.16. 22:36:03

@csicserierika: azért előtte még egyél valamit... káposzta, ilyesmi. :)

csicserierika 2012.02.16. 22:36:18

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): nem hiába nézem féléve lassan ezt a műsort, ragad rám ez az :)

Zsoofka 2012.02.16. 22:37:13

@sogeking:
háát ezután a fecó-vera nyáladzás után lehet én is úgy gondolom jobb lesz, ha jönnek a régiek...

csicserierika 2012.02.16. 22:37:40

@pushpang: egy kis pörit lökök még :)
Na sziasztok :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 22:38:23

@csicserierika: PL hogy takarítani is combközépig érő lakktűsarkúban lehet kizárólag :)

2012.02.16. 22:38:29

@pushpang: Tényleg :))) Kingu is megmondta, hogy teli pocival jó aludni menni.

2012.02.16. 22:40:24

@csicserierika: A zsinór hátul van, nem értem hogy miért szempont hogy elől homlokos vagy nem.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 22:41:04

@csicserierika: Nyöhh, most már gyártok valami nyakkendőtágítós szmájlit, kezd elpirulás lenni... :D

2012.02.16. 22:48:11

Tegnapi krumpli volt, ledarálták hozzá a maradék pőkötet abból lett tőtötthús.

Új poszt?

2012.02.16. 22:53:58

Ezek aludni akarnak menni 11 előtt ÁÁHÁHÁHÁ-ÁHÁHÁHÁHÁ

ő-szinte 2012.02.16. 22:55:46

@szerivan: jó, hát ilyen kis alulfejlett az agyuk:-DDDD

avanivi/ 2012.02.16. 22:56:26

Azért költöznek vissza a kiesettek, mert vasárnap Ati-Csaba párbaj lesz, és ezért már nem lesz izgi a következő hét :)) Passz.

Hurri Kán 2012.02.16. 22:57:47

@anivivi:
Ez eddig sem volt kérdéses :)

2012.02.16. 22:57:55

@anivivi: Nem Csabit viszi, Verát vagy Nyehit.

sogeking 2012.02.16. 22:58:09

@gyvy: jó :) Alexandra Stan esetleg?

Hurri Kán 2012.02.16. 22:59:00

@sogeking:
Dobnál tőle egy számot? Őt nem ismerem.

2012.02.16. 22:59:17

@ő-szinte: Hova tetted noscét?

Hurri Kán 2012.02.16. 23:03:39

@sogeking:
Hmm... Seri helyett nem lehetne őt a villába? :D

@jadebulgari:
Az van így is. :D Az megy zenen nélkül is. :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 23:05:10

@jadebulgari: Milyen dalokat lehet linkelni, mi a mainstream? :)

sogeking 2012.02.16. 23:05:21

@gyvy: aki most kiesik, ahelyett talán be lehetne csempészni :) (annyi ember között szerintem fel sem tűnne)

avanivi/ 2012.02.16. 23:06:23

@szerivan: a vv4 nagyon benyalt Verának, most lehet Csabinál erösebbnek gondolja.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 23:06:47

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): nekem most ilyen langyik jönnek be már estefelé, Chicago, Neil Young, vagy egy kis Cool and the Gang, dobjál valami jót hogy örüljek :D

2012.02.16. 23:06:56

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): Fásy Ádám, Bunyós Pityu. Ezeket szeressük.

Hurri Kán 2012.02.16. 23:08:27

@jadebulgari:
ELO? Jefferson Airplane, ilyesmik? :)

@szerivan:
Teki Laláról meg ne feledkezzünk.

2012.02.16. 23:10:58

@nosce: Fényesre mostad a valagad?

avanivi/ 2012.02.16. 23:12:20

Mindenkinek kész az adóbevallása, mert maradt söralátétem :)))))

Ormi 2012.02.16. 23:12:20

@anivivi:
Bizonyítványt szereztél, hogy nem tudsz számolni?... :)

avanivi/ 2012.02.16. 23:14:26

@Ormi: tudok,csak nem jókor :)))
cuki az avatarod :)))

2012.02.16. 23:14:42

Szögeczki VV3 Ági kedvenc száma, erre agonizált a műfüves kertben
www.youtube.com/watch?v=FaAfMuG-img

Hurri Kán 2012.02.16. 23:15:52

@jadebulgari:
Azt nem Demjén Lózsira kell? :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 23:16:14

@nosce: huhuuuuuuuhuhúúúúúúúúúúúúúúúúú :D naonjó

sogeking 2012.02.16. 23:17:48

How you gonna do it if you
really don't want to dance

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 23:18:20

@gyvy: Jaja :)
Ezután meg csakis és kizárólag a Tékmidán tudö Peredájszité jöhet :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 23:18:58

@sogeking:
By standing on the wall?
Get your back up off the wall tell me.

nosce 2012.02.16. 23:19:09

@szerivan:
igen, neked is tetszeni fog :)

2012.02.16. 23:20:43

@sogeking: Szerintem sem rossz.

sogeking 2012.02.16. 23:21:01

@jadebulgari:
Get down on it - if you really want it

Ormi 2012.02.16. 23:21:30

@anivivi:
Hát...Ha még visszanyerhetném elveszítettnek tűnt identitásomat...

2012.02.16. 23:23:36

@sogeking: Puskás Peti Eurovíziós dalát ismered?

2012.02.16. 23:24:24

Hová dugták a lamantint?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 23:25:23

@sogeking: 'Cause I heard all the people sayin': Get down on it come on and ...

vallatas 2012.02.16. 23:25:26

@szerivan: elmenekült, mert Ati vadászik rá.

nosce 2012.02.16. 23:26:59

@szerivan:
lehet becsomagolták fogyasztó zsákokba :)

sogeking 2012.02.16. 23:27:24

@jadebulgari:
Come on and get down on it
baby
baby

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 23:27:36

@gyvy: Ofkorz jöhet, sőt, megfejelném:
www.youtube.com/watch?v=MJ7diZcuu1A
@jadebulgari: Örülök, hogy tetszett :)
youtu.be/Qq4j1LtCdww
youtu.be/uU6U-8LP1DY
Ez két klasszikus, egy régi és egy új :D
És egy magyar:
youtu.be/RAHmoe4HXEs

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 23:28:14

@sogeking: say people - what? What you gonna do? You've gotta get on the groove

nosce 2012.02.16. 23:28:58

@szerivan:
"Szeretné ő nagyon ha elkapná... "

na azért látott már a castingon kalibereket, nehéz meglepni :)

2012.02.16. 23:29:02

@nosce: :DDD Akkor erre az évre biztosítva van a fehérjeforrás.

2012.02.16. 23:30:07

@nosce: Nem a meglepetés erejéről beszéltem hanem az érzelmi szálról.

Hurri Kán 2012.02.16. 23:30:30

@nosce:
Koktélvirsli is lehet egy meglepetés. :D

Hurri Kán 2012.02.16. 23:32:54

@szerivan:
Öribariban van, ami kialakult régóta. Abba nehéz beférkőzni.

nosce 2012.02.16. 23:33:27

@szerivan:

hát ott fene tudja bejött már neki Geri, Petti, Atti, lassan már csak a villa takarító nem :)

2012.02.16. 23:33:50

@gyvy: Kivel? Egy szavadat nem értem :)

sogeking 2012.02.16. 23:33:58

ki lesz a mai vendég? mesélhetne nekik Utasi Árpi, már úgyis alszanak :D

nosce 2012.02.16. 23:34:06

@gyvy:
csak nem Csabcsit savazod ? :)

MagasMacska 2012.02.16. 23:35:09

Most végre lehet rajtuk vihogni, hát mér veszik folyton el???
Ja, hogy pont azért??

2012.02.16. 23:35:22

@sogeking: Serihez mehetne Pirner Alma.

Hurri Kán 2012.02.16. 23:35:27

@szerivan:
Azt ő sem tudja, de van. Hát nem innen az érzelmi szál?

@nosce:
Én olyat soha nem tennék, tudod jól. :D

2012.02.16. 23:37:22

@gyvy: Nem, figyelj már jobban, koncentrálj! Verának bejön Gömbhal, kapísi? Ez az érzelmi szál.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 23:40:17

@jadebulgari: :D örülök, hogy tetszett, főleg a magyar :D

2012.02.16. 23:40:28

Mit csinálunk jövő vasárnapig, ez nagyon lapos már...

Hurri Kán 2012.02.16. 23:40:35

@szerivan:
Gömbhal? Nem ettem még. Japánban állítólag nagyon jól csinálják. :D

2012.02.16. 23:41:19

@gyvy: :D Áááá, javíthatatlan vagy.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.16. 23:41:40

@szerivan: szervezni kéne a záróbulit

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): ritkán hallgatok magyarokat, nem is nagyon ismerem őket, de ami fülbemászó az tetszik

avanivi/ 2012.02.16. 23:42:26

@Ormi: mindig van remény, :)))

Hurri Kán 2012.02.16. 23:45:01

@szerivan:
No akkor előről. Öfit se néztem, kijaza Gömbhal? :)

rianna 2012.02.16. 23:45:10

a tv2-nél tiszta idióták, most láttam egy aktív riportot veronikáról, alekosz női expert kommentárjaival :)

(bocs, ha már volt)

sogeking 2012.02.16. 23:47:33

@gyvy: kell egy sima hal, és felfújod pumpával :)

nosce 2012.02.16. 23:48:06

@rianna:
Majd Veronikát is jól eltiltják :)

sogeking 2012.02.16. 23:48:20

@szerivan: szerintem hozzá is énekes megy

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.16. 23:49:14

@jadebulgari: Király a Rammstein! :D
A magyar vonatkozásnak meg azért örültem nagyon, hogy tetszett, mert kötődés van oda nekem dejszen:D
És egy csinos nyesett labda:
youtu.be/n_w0iN_xG0U

Hurri Kán 2012.02.16. 23:49:15

@sogeking:
Köszi, így már tudom. Pufi ignorál megint, FB+. :D

2012.02.16. 23:49:16

@gyvy: Óóóó, na. Szandál nevezte így Atit. Néz meg :D
www.valovilag.hu/video/158075

Ormi 2012.02.16. 23:51:09

@anivivi:
Én...nem nyerhetem vissza...identitásomat.
Bűnöm nagyobb, levezekelhetetlen.

2012.02.16. 23:51:16

@gyvy: Ezt érdemlen én, a JÓSÁGOMÉRT????

rianna 2012.02.16. 23:52:33

@nosce: lassan elszippantják az összes rtl-es "sztárt" :)

Hurri Kán 2012.02.16. 23:52:46

@szerivan:
Köfi. Tündérkemogyi vagy.

2012.02.16. 23:53:15

@nosce: Ez nem is dugós, relaxes.
@Ormi: Te Zele-vel kezdődő és fánt-tal végződő vagy?

Hurri Kán 2012.02.16. 23:53:29

@szerivan:
Tudhatnád, hogy ilyen a temperamentusom.

2012.02.16. 23:55:18

@Ormi: Mit tettél? Számoltál? :)))

2012.02.16. 23:55:53

Veránál elpattant egy húr.

Hurri Kán 2012.02.16. 23:56:09

@Ormi:
Ójaj... Tényleg ekkora a baj? :(

nosce 2012.02.16. 23:56:52

@rianna:
"lassan elszippantják az összes rtl-es "sztárt" :) "

ott nem marad csak a pornós Vera meg jÓSÁGOS Fecó :)

sogeking 2012.02.16. 23:58:08

@nosce: Fecó vezetheti a Nekedvalót (ami nem lesz), Vera meg a Belevalót:)

nosce 2012.02.16. 23:58:37

@szerivan:
reggae az mindig relaxes is meg dugós is olyan a ritmusa :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 00:13:43

@gyvy: egyik hallgatható dala, jó választás :)

2012.02.17. 00:19:10

@nosce: Ez az, de a reggie SSKK nem.

nosce 2012.02.17. 00:19:14

@szerivan:
na jól van meggyőztél, gyere :)

vallatas 2012.02.17. 00:19:50

Vera nagyon odavan... :-)))

2012.02.17. 00:21:01

@vallatas: Remélem nem lesz finalista.

sogeking 2012.02.17. 00:23:14

@vallatas: Fecó megette az összes pörköltet

Hurri Kán 2012.02.17. 00:23:21

@vallatas:
Persze hogy megint nincs kép :(

sogeking 2012.02.17. 00:25:02

It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems

Hurri Kán 2012.02.17. 00:27:20

@jadebulgari:
Verát megnéztem volna, milyen, mikor odavan. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 00:28:20

@sogeking:
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
'Cause everything is never as it seems
:)))))))))))))))))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 00:43:32

@gyvy: @Ormi: ejó, eisjó @nosce: mindenki olyan kis kedves ez a sok zene :D oooh

2012.02.17. 00:45:08

@nosce: Olyasféle :)
@jadebulgari: Ez nem kedvesség, mi fülcekcelünk :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 00:46:38

@nosce: jóóóóóóóóóóóóó
te meg látom a vadabb zenéket ide dobálod :D hehe

Hurri Kán 2012.02.17. 00:47:22

@jadebulgari:
Ez ma (is) egy ilyen nap. :)

Hurri Kán 2012.02.17. 00:48:39

@Ormi:
Hmmm.... Szép halál, nem mondom. :D

2012.02.17. 00:51:54

@gyvy: Nem vagy elégedett? Pedig van online, Csabcsi alszik.

nosce 2012.02.17. 00:53:26

@szerivan:
"Nem vagy elégedett? Pedig van online, Csabcsi alszik."

csabcsi mindig hátán viszi a sót :)

2012.02.17. 00:53:47

Jó éjt pudlik!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 00:54:21

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT): józsit kötelezővé tenném az iskolában megtanulni zene és tánc formátumban :)

Hurri Kán 2012.02.17. 00:54:50

@szerivan:
Nem. Az én koromban nem szabad ilyen izgalmas műsorokat nézni.

@nosce:
Ha rajtam múlna, vinne mást is. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 00:56:37

jó éjt zenebolondok, kösz a jó zenéket :D

nosce 2012.02.17. 00:57:50

@gyvy:
hát jobban tenné ha a balhét vinné el, mondjuk jól elvernék mert uncsi volt a műsorban :)

Hurri Kán 2012.02.17. 00:59:06

@nosce:
Akár.
Jóccak népek :)

nosce 2012.02.17. 00:59:08

jóéjt mindenkinek :)

MagasMacska 2012.02.17. 01:03:08

Atti megint össze akarja Serizni Csabát...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 01:09:27

Jóéjt, én reggelig burcsázom, úgyhogy leszek a rezidens DJ :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 01:12:53

Ééééés jóestét mindenkinek az LVK 97,3 adón, én Möff Cat vagyok, velem fogjátok tölteni a következő csaknem egy órát!
Kezdjünk egy pörgős nótával, hogy felrázzuk az álomkórosokat!
youtu.be/9tio-YWTBHo

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 01:16:58

Maradunk a 90-es években még egy éjszakát, Another Night a Real McCoytól! :D
youtu.be/Pav2f4b-1ZE

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 01:25:13

Ez volt Tiesto és az Adagio 4 Strings, most egy magyar előadó következik, no para, nem a nyomorult atka Fluor lesz a, hanem a Draft és a Dombok felett!
youtu.be/8ZO87iSGXy0

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 01:29:15

Well, ez igen jó volt, remélem, hogy ez ellen sem lesz kifogásotok:
youtu.be/PSYxT9GM0fQ

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 01:33:13

Sandstorm, mi? :D
Királyság, igen és haladunk tovább, ebből a dalból egy mai remixet akartam idetenni eredetileg, de hiába keresgéltem, mind szarabb volt, mint az eredti, így jön az eredeti Spring az RMB-től, 2007-ből, ennyi :)
youtu.be/glhZI86Ed2s

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 01:37:09

Na, kicsit lelassulunk egy vadonatúj számmal, illetve Eminem Better Days c. számának egy új remixével:
youtu.be/I4DLZf-4bxE

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 01:40:31

Nyöhh, ami most jön, ahhoz nemigen tudok hozzászólni, ATB még mindig odabasz!
youtu.be/prhngyD5o8Y

csicserierika 2012.02.17. 07:26:50

Jó reggelt !
Mi volt itt ? Engem kihagynak minden buliból , én is odaleszek mint Vera :)
Ha csepp esze van az rtl-nek, benneteket küldenek be egy hétre.
A kérdés , de ki tölti fel Verát ? :)

mocskosmacska 2012.02.17. 08:02:28

@csicserierika: Verát? Ha utánagondolok, akkor az össze volt lakótársa utálja, úgyhogy nehéz lesz. VAlamelyik rajongóját be kellene küldeni.

csicserierika 2012.02.17. 08:06:29

@mocskosmacska: ezt mondom én is, az itteni társaink közül kéne többeket beküldeni (direkt nem írok neveket )
:)
Már a 4-esnek sem örültek igazán, hát még, ha meglátják Gergőt, Annamarit és had ne soroljam :)

egyemakisszíved 2012.02.17. 08:32:50

Azt hol lehet kérni, hogy Csabi ne írjon több dalszöveget? Jól láttam, hogy Keresztes Ildi arca rángógörcsöt kapott a hallatán és a szeme bekönnyezett?
Vasárnap a párbaj után legyen legyen két villaajtó, az egyik balra el,a másik jobbra el. Minek költözködni, ha úgyis visszajönnek a többiek?
@kamarti: szavaznak majd a nagymamák, vezetékes telefonról, Atti a riportszobában többször emlegette már a nagymamáját, nagyon ügyesen használja azt a teret, segíthetnek megmenekülni a kieséstől az unokájuknak.

az én rózsám vasutas 2012.02.17. 08:54:33

Alekosz helyett Keresztes Ildikót kapta Csaba. Ennek több oka is van.
1. Ahogy a mondás szól, kis pénz kis meglepetésvendég.
2. Valaki a stábból nagyon nem szeretné, hogy a kommentelő kétszámjegyű százalékra jöjjön fel a sikeres tippek terén. (ha valaki nem ismerős arra, ez a Mártírok útjáról nyílik)
3. Az rtl gyengíteni akarja Csabát és a nézők idegeit.

ennyit a múltról
lássuk a jövőt

Ma este oltári meglepi lesz, a játékosok még csak nem is sejtik, hogy Attilának választania kell. Szakmailag mondva 90%-ig biztos vagyok benne, azaz erősen benne van a pakliban, hogy:

1. Attila épp egy szál fürdőköpenyben memorizál a rötyin, amikor Balázs bejelentkezik. Ijedtében eldobja ami a kezében van és a kanapéhoz rohan. (Majd mondjátok el, igaz-e amit a 19 centiről mesélt, ma este kultúrest van vasutaséknál)
2. Sehi félig festett lábkörmökkel, toplákul, egy szál házikapkodóban jelenik meg. A kihívás hírére remegni kezd, a vattapamacsok egymás után esnek ki lábujjai közül.
3. Fecó szégyenszemre kócos lesz.
4. Csaba a meglepetéstől hosszúnadrágot ránt magára.
5. Vera szava eláll.

hannamontanna 2012.02.17. 08:57:39

Jó a reggelt...
@egyemakisszíved: Ez tényleg kemény volt... Keresztes Ildikó azért annál több, mint hogy Csabika instrukciókat osszon az éneklés mikéntjére.... ott bent azt hiszik, hogy ők már a mindennek a csimborasszója, mert híres emberekkel ülnek egy asztalnál. Köszönjék meg. Verát meg úgy vertem volna szájba, ahogy unottan csörgött Keresztes Ildikó éneke alá, hogy a haját elhagyta volna... pedig nem is vagyok agresszív. Na nehogy má' .... vérlázító volt. ...Jaj, bocs Hajni ez még csak most jön, de ledobta a deklit a fejemben a gőz....:-)))

mocskosmacska 2012.02.17. 08:57:55

@csicserierika: Igen, majdnem mindenkinek jön be rémálma.
Sehi: gergő
Vera: annamari, veronika, kinga, peti, eszter, dya, gergő
attia: kinga(?), shadi
Végül is csabához meg fecóhoz nem megy be olyan ember, aki rémálmaiba jön elő.
Verához a legtöbb. De szerintem ő fel sem fogja, hogyha egy közösségben mindenki utálja őt, akkor talán számot kellene vetnie magával.

mocskosmacska 2012.02.17. 08:59:08

@csicserierika: Nekem is eszembe jutott itteni társak, de én is szégyenlős vagyok ahhoz, hogy nevet írjak. De még arra is gondoltam, hogy az itteni társnak hogyan változna meg a véleménye az élő találkozás után.

avanivi/ 2012.02.17. 09:01:11

@csicserierika: Mi a baja a fröccsladynek???

mocskosmacska 2012.02.17. 09:01:44

@egyemakisszíved: Szerencsére csabi dalszövegét kihagytam. A storytv-n ment Miss Marple és valahogy érezte, hogy most oda kell kapcsolnom.

egyemakisszíved 2012.02.17. 09:07:02

@Binbir gece: ó, bár már látnám Verát elálló szavakkal!
@mocskosmacska: én a gitárról való beszélgetésből is többet tettem volna be a szerkesztők helyében, teljesen izgalomba jöttem tőle. (Na jó nem, röhögtem.)

témázgató 2012.02.17. 09:07:11

@Binbir gece: több kiadó hogyvoltot ajánl sixx a blog elején. Ha vállalnál, folyamatos olvasód lennék - és biztosan nem csak én, nagyon tetszenek a hozzászólásaid.

mocskosmacska 2012.02.17. 09:13:16

@egyemakisszíved: Igazából én már csak úgy nézem, hogyha nézek valamit más és 10 percente odakapcsolok 2 percre. Mert vagy meddő vitákat folytatnak ordítva egymással vagy vita után az épp aktuális szövetségessel szidják a vitapartnert. A legjobban vera zavar, nem bánnám, ha valami elvadult csabarajongó beszökne a kupolán és fejbevágná.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 09:23:24

@csicserierika: reggelt :D fantasztikus buli volt itt tegnap éjjel :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 09:25:21

@Binbir gece: gondolod nem tudják, hogy ma este már kihívás? :D tetszene, ahogy meglepődnek

beacska 2012.02.17. 09:27:58

jó reggelt, jó szurkolást!
A hétfői visszaköltözés fényében, véleményem szerint a VV5 legnagyobb szívása vasárnapi párbajon kiesni: vasárnap este kiesik, hajnali 3-4-ig riportokat ad, hazamegy, megpróbál aludni és hétfőn (tán délben?) visszamegy, és ottmarad péntekig úgy, hogy a halálba kívánja a villát, és még majdnem végig (péntek, gondolom) bent kell maradnia....nagyobb szívás, mint karácsony után kiesni!!
:DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 09:28:51

@mocskosmacska: itt írkáltunk egy listát ki a top tíz akit beküldenénk hozzájuk :D de csak hevenyészett lista volt majd a műsor végén még megszavazunk egy új listát :)

mocskosmacska 2012.02.17. 09:30:53

Blikkben azért jelentek meg cikkek shadi és dya szakításáról, hogy az rtl még a nagy visszaköltözés előtt megszabaduljon a nézőktől, akik két perc alatt levágják, hogy ezek között semmi sincsen?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 09:31:27

@Binbir gece: igaza van témázgatónak, tényleg el kéne vállalnod valamelyik hogyvoltot, mindig is nagy rajongója voltam munkásságodnak. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 09:36:44

@Binbir gece: @pushpang: ja és hogy mégse legyen testidegen a dolog, írhatnál mondjuk Binbir gecéről is, legalább kiderülne, hogy mi az. Vagy ki.

mocskosmacska 2012.02.17. 09:37:59

@jadebulgari: Köszi, de engem 48 órán belül bilincsbe vinnének el és véres nagykést hagynék a konyhába.
De legalább az rtl mondhatná, hogy mekkora showt csináltam.
És ha szerencséjük van, akkor este 10 és reggel 5 között nyírok ki valakit. (vera és attila a legnagyobb esélyesek)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 09:41:46

@mocskosmacska: tegnap az bv-ban Sadi már előre fente a fogát, hogy Attilát ki akarja készíteni.

Ráadásul, ha jól emlékszem, egy hétre de legalábbis több napra küldik be a régieket, hát lesz ott balhé minden téren, rendesen... Verával is sokaknak van elszámolni valója, meg úgy egyáltalán. Én mondjuk tök fasságnak tartom ezt az egészet.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 09:46:37

@pushpang: a vége előtt amúgy is tele a hócipőjük, már mennének haza kézzel-lábbal, erre rájuk küldik a régieket idegesíteni, hát ez a cihoterror

Lotyóbridzsida 2012.02.17. 09:51:43

tegnap véletlenül 2 percre bekapcsoltam az öfit, aztán mikor fecó elkezdte volna osztani az eszet (eleve paradoxon érted, mert nincs neki) a sehinek, akkor gyorsan elkapcsoltam a saját lelki nyugalmam érdekében.:)

hannamontanna 2012.02.17. 09:55:30

@pushpang: Na ja...Vera olyan szinten fog befordulni - és most még az is lehet, hogy jogosan - hogy a nézők annyira de annyira meg fogják szánni, hogy nyomják majd az smst.... mert úgy fog szenvedni, ahogy csak bír. Már elkezdte a tegnapi öfiben is Serinek...elég műnek nézett ki ahogy törölgette a szemét.
@beacska: Így igaz... ez óriási kib@szás lesz. De tetszett, ahogy a belevalóban Veronika elszólta magát. Nem is vártam mást tőle. Nem igazán lehet rá műsort szerkeszteni...:-)))

témázgató 2012.02.17. 09:58:01

@hannamontanna: mit mondott Veronika a belevalóban?

lac64 2012.02.17. 10:11:14

Szép napot!

Az online ismét YT-n:

www.youtube.com/watch?v=8u749G2Wjuo&feature=player_embedded

Itt is köszönet érte.

hannamontanna 2012.02.17. 10:19:33

@témázgató: Hát idő előtt elszólta magát, hogy aszongya :" majd ha bemegyünk a villába....." , erre Oli mondta neki, hogy köszönjük Veronika, sikerült a poént ellőnöd... Mondjuk nem volt szándékos Veronikától, ő ilyen, tudjuk. Mint Évike, csak ő még rosszindulatú is.... Mindenesetre érdekes, hogy Szandikánál nem kell ilyentől félni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 10:20:40

@hannamontanna: "De tetszett, ahogy a belevalóban Veronika elszólta magát. Nem is vártam mást tőle. Nem igazán lehet rá műsort szerkeszteni...:-)))"

Óóóóó dehogynem! :D az lesz csak a jó móka, amikor elszakad nála a cérna és legjobb esetben megrázza a kefíres dobozt Vera orra előtt.. :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 10:22:34

@jadebulgari: hát ja... meg szerintem ez arról is szól, hogy promotálják kicsit a régieket, elvégre valamiből meg kell élniük nekik is. A bennmaradók friss élmények a nézőknek, a régebbiek meg már kezdenek elhomályosulni, hát hogy fognak így haknizni 100ezerér' a diszkóba', ha a kutya se emlékszik már rájuk, hogy milyen kibaszott jófejek amúgy. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 10:24:41

@hannamontanna: ja, tök nyilvánvaló, hogy Vera erre blazírozik.. Amióta Attilára került a kendő, két nap alatt annyit láttuk sírni, meg önsajnálkozni, mint 5 hónap alatt összesen.

Serit meg leginkább kurvára idegesíti az egész nyavalygást, néha olyan tömény unalom ül az arcán, ahogy Verát hallgatva félre néz közben..

hannamontanna 2012.02.17. 10:26:25

@pushpang: Vááháháháháháháhá.:-DDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 10:26:44

@Müszélia: ja, köszi... azt hittem valami személy.
Rákerestem gugliban, olyanokat dob ki, hogy Seherezádé. Nahát. :D
Binbir kolléga kezd gyanús lenni.

hannamontanna 2012.02.17. 10:28:15

@pushpang: Verának be kellene küldeni tütüt, hogy hitelesebben el tudja játszani a hattyú halálát. De feketét, az slankít...:-)))

MagasMacska 2012.02.17. 10:33:47

@Binbir gece: "5. Vera szava eláll. "
Te sci-fit írsz???

A házikapkodót még nem hallopttam! Védett vagy vihetem? Természetesen a forrás megjelölésével!)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 10:35:10

@pushpang: miattam mehetnek a süllyesztőbe és amúgy is hol van már a tavalyi hó... :D

Ormi 2012.02.17. 10:38:32

Hó volt, hó nem volt, hóestét, hóhányók.

MagasMacska 2012.02.17. 10:41:35

@jadebulgari: Lehet, hogy még itt, az ablak alatt? Ja nem, ez az idei. Zuhog. Kutyaszán kell, hogy könyvtárba tudjak menni.

Lotyóbridzsida 2012.02.17. 10:45:24

@MagasMacska:

na, az én 8-9 kg-s tacsiszánommal sokra mennél...:D a könyveidet talán el tudnák húzni...:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 10:45:47

@MagasMacska: Nagyon zuhog. Mindig tavasz előtt bolondul meg az időjárás :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 10:49:29

@Ormi: néhány forró teát akkor ki is osztanék ehhez a dalhoz:
cÚ cÚ cÚ cÚ

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 10:50:43

Jó reggelt!

@Binbir gece: én is beszállok a nyalizásba:P

Én is híve vagyok megszólalásaidnak, indítványozom, h valamit vállalj el, mert biztosan lenne bukéja:) És még statisztikát is csinálhatnál:) Hajrá!!! Mondjuk egy szülifeliket, azt megnézném tőled:D

Ormi 2012.02.17. 10:53:14

@jadebulgari:
Az eredeti, (Gerendás Péter) nincs fenn sehol...legalábbis én nem leltem fel.
A teát rummal szeretem, és mivel nagy a lelkem, a teát átadom az inkább rászorulónak, beérem azzal a kevéssel...ami marad.

Ormi 2012.02.17. 10:57:11

@jadebulgari:
Brilliáns következtetés.

Hurri Kán 2012.02.17. 11:17:53

@Ormi:
Az én jelenlétemben nem lehet berúgni...

elnö_kúr 2012.02.17. 11:22:59

@MagasMacska: Nem hallottad még a házikapkodót? Na, én mondok neked mégjobbat: ottholka.

kamarti 2012.02.17. 11:25:36

@pushpang: Vera egyébként nagyon jól csinálja, két embert is elkötelezett így a végére, mert amint hallottam, Fecó is biztosította a lojalitásáról, és Serinek is volt egy érdekes beszélgetése Attival Veráról, amiben kábé ugyanezt mondta.
Nem is értettem eddig se, Fecó meg Seri mi a fenét veszekszik ennyit, mikor elég sok mindenben hasonlítanak. Hacsak nem azért, mert Fecó úgy érzi, Seri miatt távolodik tőle Vera (aki nem átallotta azt mondani Fecónak, hogy neki ugyanolyan szüksége volt rá, mint Verának őrá, mert olyan egyedül volt - naja, hiszen elejétől nyírta le róla Csabit is....)

egyébként aludtam egyet a sokkra, és oké, öltözzenek be a régiek 1 napra, kettőre, de ne egy egész hétre. A két lány tuti megfekszik, és sztem Atti is kiborul, annak ellenére, hogy Peti is ott lesz neki.

kamarti 2012.02.17. 11:30:06

@egyemakisszíved: Keresztes egyszerrégenegészjóénekesnővoltam Ildikónak mikor és mitől nem rángatózik az arca és könnyezik be a szeme? Sztem elég jó órabérért haknizott egy órácskát és énekelt egy Stinget...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.17. 11:35:19

Most pótolom a tegnapi öfit.. Hogy ez a Fecó mekkora idióta lett... Vááá...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 11:37:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: "szülifeli"?!?! :O :D

Szegény Binbir... miket kell még kiállnia?

Ormi 2012.02.17. 11:40:42

@gyvy:
Nálunk ki volt plakátozva:
"Alkoholt behozni tilos, kivinni pedig lehetetlen."
:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.17. 11:47:42

@kamarti: Szerintem minden aktív játékosnak zavaró lesz a kiesettek jelenléte.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 11:55:10

@kamarti: hát, nem tudom, meglátjuk mi sül ki belőle... Még visszaküldhetnék a siserékkel Szandikát is, gondolj bele, Kiszoppal szerintem kurva hamar megtalálnák egymást, lenne ott temperamentus, meg miegymás.. :D

genevieve 2012.02.17. 11:59:22

@pushpang: követelem bécit vissza a villába:-DDDDD

kozi001 2012.02.17. 12:02:44

@kamarti:
Szeritnem nem jó ötlet! Pár kivétellel mindegyik fel fog sorakozni Csaba mögé!

Kb. hasonló módon ahogy a vv4-ben a potenciális győztesnek kikiáltott Balekosz mögé is felsorakozott boldog-boldogtalan még azok a szerencsétlenek is akiket kint hagyott!

Még az hagyján lenne h mindenkinek beküldenek 1-et!

genevieve 2012.02.17. 12:04:50

@kozi001: megint lesz majd hiszti, hogy ki, kivel és hol fog aludni:-)))

Ormi 2012.02.17. 12:06:11

@Peter_Cs:
Bokszolhatnának is, akár.
Megnéznék egy VV Mengele vs VV Tajgetosz megacímvédőt, az elpazarolt tavalyi évemért.
De egy Éva/Vera meccsre is szívesen leülnék a készülék elé.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 12:07:22

@genevieve: :D oké, tényleg, ő is jöjjön!
Ő meg, jellegüket tekintve, sztem Gergővel lenne jól el, csak G. a kisollót ne vigye magával. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 12:08:41

@Ormi: utálom a mengelézést.
Mondjuk a tajgetoszolás se jobb.

kozi001 2012.02.17. 12:09:21

@pushpang:
A tajgetoszozás még kevés is!

genevieve 2012.02.17. 12:09:26

@pushpang: nem hiszem, hogy gerővel lenne jóban:-)

inkább a mostani ati-csabi duóval:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 12:13:34

@kozi001: hát igen... Attila mögé Péter és Veronika áll, Kiszopfelt nem tudom.

Annamari Seri mellé állna, bár úgy, hogy Vera is befigyel Seri környezetében, nem tudom hogy lesz.
Gergő Fecó v. Csaba mellé állna, Sadi és Kinga szintén, Dia oda megy, ahová Kinga.
Vera.. fasse tudja.
Van még valaki?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 12:14:37

@genevieve: persze! ezt is épp hogy úgy értem, hogy két dudás... :)

Zsoofka 2012.02.17. 12:20:24

@pushpang:
Egyszer már kifejtette Binbir hogy a neve az Ezeregyéjszaka meséiből van.... :)

kamarti 2012.02.17. 12:24:07

@kozi001: én már csak alkudozom, mart egyébként baromira dühít ez az egyedülálló ötlet

@pushpang: biztos a kor teszi :), de nekem mindkettőből elég volt nagyjából annyi, amennyit kaptam eddig...
Shadi egyébként lehet, hogy kicsit fog Csabázni, de ahogy tegnap hallottam, inkább Verát akarja tuningolni. Arra mondjuk kíváncsi vagyok, Eszterke hogy Serizik így, hogy Verával össze vannak ragadva, miközben persze ő javasolta ezt Serinek.... Seri meg egy kamikáze, ezt szűrtem le a tegnap éjszakából

Zsoofka 2012.02.17. 12:25:33

Most nézem a belevalót.... Ez a Shadi nagyobb kocsog, mint gondoltam, pedig nem kicsinek gondoltam eddig se.... Hogy majd így meg úgy fogja szivatni a többit. Hülye perverz, kicsinyes f@sz.

Ormi 2012.02.17. 12:26:25

@pushpang:
Ó, mi érzékeny lelkek.
Egyik nevet sem én találtam ki.

Tjuca 2012.02.17. 12:31:05

be tudná tenni valaki a tegnapi produkciót? rtl honlapján nincs fenn

kozi001 2012.02.17. 12:31:57

@mokamini:
Ne zavartasd magad Selyemsonka már az FB oldalán brainstromingol h hogyan idegesítse hatékonyan Attilát...!

Zsoofka 2012.02.17. 12:35:06

@kozi001:
Gratulálok. Legalább felismeri, hogy saját kútfőből esélye sem lenne..... Nevetséges. Vagy inkább siralmas. Tipikus kisember, aki hatalmat (Lehetőséget) kap a terrorizálásra.... Képzelem milyen jó börtönőr lenne abban a bizonyos picojátékban :I

kamarti 2012.02.17. 12:37:16

@mokamini: ez egy mondat volt a félórás műsorban... poénkodott. csak vannak, akik nem vevők a poénjaira
bezzeg Veron mekkora állat a kefir rázogatással....

@kozi001: tegyük hozzá: tök feleslegesen. Attinak bőven elég lesz az agyvérzéshez, amikor meglátja az első embert a bőrönddel az ajtóban... vagy amikor közlik vele a kiesés után, hogy ne csomagoljon ki, mert visszakulloghat fél nap múlva....

Zsoofka 2012.02.17. 12:39:48

@kamarti:
Szerintem ha meglátja őket az ajtóban, önként kijön.
Ha meg ő esik ki vasárnap, nem lesz hajlandó visszamenni. :)

kozi001 2012.02.17. 12:39:57

@mokamini: Az se volt semmi, amikor kiesésekor az összes párbaj vesztessel ellentétben nem valamelyik bentinek mondott pár jó szót, hanem még a megmaradt fél percét is arra használta h Attilát ossza!

kamarti 2012.02.17. 12:43:03

@mokamini: igen, én is elképzelhetőnek tartom, és sajnálom őket, még Attit is, pedig nem a kedvencem.

azért kicsit túlzásba estél Shadit illetően, nem? :) vagy tényleg ő a VV5 pszichoterroristája? :)

Zsoofka 2012.02.17. 12:43:04

@kozi001:
Megkerestem a FB oldalt. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek....
Valaki azt tanácsolta neki, hogy üljön le a seggére és egyen egy potya selyemsonkát :) Na kb. ez a Shadi szintje.

kozi001 2012.02.17. 12:45:39

@mokamini:
:)

Akkor még egy gyöngyszem!
Balázs műsoron kívüli találkozása Shadival, ha még nem ismerted volna:
www.youtube.com/watch?v=bzC-37EErh0

Zsoofka 2012.02.17. 12:46:10

@kamarti:
Dehogyis ő.... Csak próbál az lenni....
továbbra is sajnálom az összes szerencsétlent, hogy ott szív 5 hónapja és most visszaküldik nekik, akiket végra már kiútáltak....
Ugyanígy reagálnék, ha pl. Gergő akarná baszogatni Serit vagy vagy Annamari Verát....

Zsoofka 2012.02.17. 12:49:37

@kozi001:
Na ez az első, amin ma jót tudtam nevetni.... :) Köszi.

MagasMacska 2012.02.17. 12:49:54

@pushpang: Egyébként szerintem Vera nem is értené meg a célzást. Olyan régen volt, már régen megbeszélte magával, hogy meg sem történt.

MagasMacska 2012.02.17. 12:51:33

@Lotyóbridzsida: Vagy inkább ültessem a tacsikat a szánkóra és én húzzam őket is??

MagasMacska 2012.02.17. 12:53:20

@elnö_kúr: Azt ismerem. De ez a házikapkodó, ez szíven ütött.

Zsoofka 2012.02.17. 12:55:51

@pushpang:
Csak azért jegyeztem meg, mert a z utolsó e betűt előtte folyton i-nek óvastam :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 12:57:48

@mokamini: "Hülye perverz, kicsinyes f@sz"
jó meglátás. :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 13:00:50

@MagasMacska: ja, tutira nem. :D
Legfeljebb, ha néhány csepp az arcába fröccsenne közben és lenne néhány kuncogó megjegyzés, hogy mivel van telespriccolva az arcod, meg ilyesmi...

csicserierika 2012.02.17. 13:00:58

@mocskosmacska: Attila meg mindegyiktől agyf@szt fog kapni :) inkább :(

csicserierika 2012.02.17. 13:03:00

@anivivi: szija :) Most értem haza.
Fröccslédynek már egy vinnyogtatás kéne nagyon, ha Bandika is bemegy , akkor probléma kipipálva :)
Amúgy meg simán érzi a vesztét, szerintem az a baja .

Zsoofka 2012.02.17. 13:03:42

@csicserierika:
Minimum 3 locsolóembör kell, hogy
a.) ne szaladjon világgá.
b.) ne rágja le Shadi fejét.
c.) ne másszon rá Kingára.
A sorrend tetszőleges. És többször ismételhető.

csicserierika 2012.02.17. 13:04:46

@jadebulgari: ja, igen láttam :P
szépen megvártátok, míg csizmát húzok, és utána csaptatok a lecsóba :)

csicserierika 2012.02.17. 13:06:47

@mokamini: lehet, hogy ez a csatorna célja, másként hogy nyerhetne a léggitáros trubadúr ? :)

Zsoofka 2012.02.17. 13:08:30

@csicserierika:
Hááát nekem is ez jutott az eszembe: Vera és Attila egyértelmű célpontja ennek a beköltözősdinek.

Zsoofka 2012.02.17. 13:10:28

Csabának meg nem oszt, nem szoroz a 10 kicsi indián, vagy inkább pozitív lesz a hatás Kinga miatt. De pl. ha Kinga bunkó lesz Attilához, az már önmagában külső infó, hogy az összefoglalók megtekintése után a királylány mást gondol a gonosz antiszocipasiról.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 13:14:23

@kozi001:
"..rám nem haragszik... én csak keveset tettem azért, hogy essen ki..." :D:D

kamarti 2012.02.17. 13:17:03

@mokamini: ja, persze Verával karöltve. úgyhogy a végire csak megalakulnak :)

Tjuca 2012.02.17. 13:21:03

miért küldik be a többieket? a nagy hóban fogynak a vérkészletek? vagy mi? :-D

kamarti 2012.02.17. 13:22:29

@mokamini: jó, hát nekem csak az tűnt fel, hogy Veron tervezett baszakodása Verával egyáltalán nem váltott itt ki felháborodást, sőt
Shadi meg ártalmatlan alak
és attól, hogy mondjuk Csabinak vagy Serinek nem lesznek látványos reakciói (amiben egyébként nem vagyok biztos), még ugyanúgy felkavarhatja őket is ez a dolog, mint a két nagy szólistát....

@témázgató: egyértelműen függő a csaj

Tjuca 2012.02.17. 13:26:02

@kamarti: szerintem vera kiesik most. vagy legalábbis erre játszanak. vagy tényleg vért akarnak, mert a barátok köztben nagy fordulatok várhatóak.

Zsoofka 2012.02.17. 13:26:49

@kamarti:
Én csak azt mondom, hogy nézzük meg melyik kicsi indián, hogy kezeli a helyzetet (mármint a visszamenők közül). A Veraféle film emlegetése tuti külső infó, így Veron tuti nem fog róla beszélni. Shadi készülődése meg ötletgyűjtése szerintem kicsinyes és lealacsonyító....

csicserierika 2012.02.17. 13:29:36

@mokamini: bár, ebből még jól jöhetne ki Attila, ha Kingu el kezdi nyomni Csabit.

Zsoofka 2012.02.17. 13:31:58

@csicserierika:
Jogos. Ott a pont. Ez akár átkozódás is lehet: "Támogasson téged a Kinga!"

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 13:35:16

Az RTL valóságshow-jának korai fázisában volt még egy Melinda és egy Bandi nevű szereplő is, őket hamar kiszavazták a nézők, ők nem mennek vissza a műsorba.

www.origo.hu/teve/20120216-tiz-kiesett-vvjatekost-koltoztet-be-az-rtl-klub-a-villaba.html

csicserierika 2012.02.17. 13:36:52

@jadebulgari: az nem biztos , hogy jót jelent :)

fény az éjszakában 2012.02.17. 13:47:59

Hát ezek után Fecó úgy kiesik Seri ellen egy Seri-Fecó párbajon mint a sicc, annyira látszik, hogy kitalált egy műbalhét, hogy így nyaljon be Kingának, aki kint van és számít a támogatására, és akivel az utolsó időszakban nem is volt jóban, itt most nagyon átlátszóan hazudott Fecó.

www.valovilag.hu/video/158871

Ha van esze Attilának akkor most nem Serit viszi, arra az esetre hogyha visszajön legyen, aki kiviszi Fecót, és neki ne kelljen még egyszer párbajozni mennie, Seri biztos nyer!

kíváncsi vagyok tud e kettőig számolni,

tehát jelen állás szerint, ha Csabát viszi Attila akkor egy

Sehi-Csabi-Vera finálé lesz,

ha Verát viszi, akkor van esély egy

Csaba-Attila-Sehi fináléra, bár egy Sehi-Csabi-Vera fináléra is...

Nem biztos, hogy Attila jönne vissza egy Vera-Attila párbajból, bár esély az van rá, mert Vera szavazótábora már nagyon lemerülhetett.

kamarti 2012.02.17. 13:54:45

@mokamini: és tök felesleges...

amúgy azt hiszem, sokkal szórakoztatóbb lett volna ez az egész, ha a többség nem ragaszkodik az első benyomásokhoz, az első (rossz) döntésekhez, a kézenfekvőhöz, hanem mondjuk némi ismerkedés után megalakul a Kinga-Gergő, Vera-Atti, Veron-Peti, Eszter-Kiszop meg a Csaba-Seri páros. Akkor péel nem kell hónapokig csakis Kingattizni, és a kardinális történéseket (szex) sem zárom ki... :) Ezt a szerkik mellett az első beköltözők számlájára írom leginkább, de a többi is mamlasz volt.

kamarti 2012.02.17. 13:57:06

@fény az éjszakában: a tegnapi BV-ban Veron is azon a véleményen volt, hogy Atti tart is Csabától, és egyértelműen rosszul is jönne ki a vele való párbajból, tehát ő is Vera-Atti párbajra tippelt

szélfúttahaj 2012.02.17. 13:57:49

@pushpang: Tegnap láttam Kinga és Dya Csabi mellé áll, úgy látszik nem szórakoztatt annyira Mengele munkássága . Visszanézve a dolgokat otthon gondolom kényszerzubbonyba csomagolták a Kutai szülők a királylányt /rózsaszínűbe/. Na ezért most még én is megsajnálta. Bármennyire is hisztis p..a volt, nő még nem volt ennyire megalázva. Vissza is vett magából rendesen.

nosce 2012.02.17. 13:58:41

én azt javaslom menjen be Angéla asszony is fecot erősíteni, vagy elmehessen vasárnap Fecó Angéla asszonnyal velneszezni egy jót, meg megetetni a kacsákat a múltkori helyen :)

nosce 2012.02.17. 14:01:58

@kamarti:
"meg a Csaba-Seri páros."

viccelsz bolondozol ? Asziszed kell Sehinek egy ilyen léggitározó tuja fasz ? Talál ö olyat is akinek a gitár is jól áll a kezében :)

szélfúttahaj 2012.02.17. 14:07:05

@nosce: Csabi meg olyat, akinek agy is van a fejében!

nosce 2012.02.17. 14:07:38

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"Én is híve vagyok megszólalásaidnak, indítványozom, h valamit vállalj el, mert biztosan lenne bukéja:) És még statisztikát is csinálhatnál:) Hajrá!!! Mondjuk egy szülifeliket, azt megnézném tőled:D"

aztán alig várnátok h lebaszhassátok ha késik 10 percet az aznapi szülcsifelcsi öfivel :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 14:08:18

@kamarti: huhú, tényleg... mi lesz még itt, ha pl. Vera feszegetni kezdi a Seri-Gergő-Kinga szerelmi sokszöget, csak a balhé kedvéért...

nosce 2012.02.17. 14:10:20

@szélfúttahaj:
"Csabi meg olyat, akinek agy is van a fejében!"

Nyilván Csabi is talál olyan full okos csajokat akik léggitárra szeretnek headbangelni :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 14:12:59

@pushpang: jaj, neked semmi nem jó?:) Jó, akkor legyen szülcsi-felcsi:P

@nosce: nem is, mi csak állandóan dicsérnénk, h mennyire fantasztikus, aztán ünnepelnénk a 250. posztnál:) Miből van ennyi rész? Dallas az pont jó lesz neki:P, ha nem akarja Susan Mayert:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 14:13:51

@szélfúttahaj: ezt hogy érted, hogy még nem volt ennyire megalázva... Ha azért vett vissza, mert visszanézett és elolvasott pár dolgot, meg meghallgatta a kintiek véleményét, akkor szerintem aligha azért lett visszafogott, amit Attila "tett" (vagy nem tett) vele, hanem mert rájött, hogy a nézők idekinn, egy mocskosszájú, rikácsoló, egyre terebélyesedő idegbeteg némbert láttak, nem pedig egy hamvas, gyámolítani való királylányt.

Már akkor nyilvánvaló volt, hogy Kinga kinek fog kampányolni idekinn, amikor kiesett a párbajról, én a legkevésbé se fogok csodálkozni, ha visszatérve is Csaba lesz a nagy barát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 14:14:53

@nosce: baaasssszki! Lehet, hogy Ándzsela lesz a +1 fő aki bemegy?!

Zsoofka 2012.02.17. 14:16:43

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Igen, Lilu.
Azért van most mindig Balázs az öfikben. Lilu rápihen.

Tjuca 2012.02.17. 14:17:12

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: remélem lilu lesz :-D megérdemli, a jóságáé

Tjuca 2012.02.17. 14:17:54

@mokamini: ez egyszerre ment. olvasol a gondolataimban??? :-D

avanivi/ 2012.02.17. 14:18:38

@Ormi: Te kis lopakodó :))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 14:23:14

@mokamini: @Tjuca: akkor az utolsó héten sem nézem a VV-t, éljen:) Lilu biztos amúgy?

nosce 2012.02.17. 14:23:22

@szélfúttahaj:
"Tegnap láttam Kinga és Dya Csabi mellé áll, úgy látszik nem szórakoztatt annyira Mengele munkássága . "

Ha ezt teszi Kingunella akkor abból látszik h nincs sok esze, a médiában max Attila, Petti fut majd be karriert, esetleg még Eszti, és Fecó meg lehet roma ombudsman vagy mi a JÓSÁGÁÉRT :). csabcsiból egy okoskodó nagy senki lesz, vagy ha ráhajt és befejezi lehet rendőr szóvivő...

nosce 2012.02.17. 14:24:27

@pushpang:
Ándszélát a villába a romaombudsmanfirstladyt :)

Zsoofka 2012.02.17. 14:24:52

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Én csak tippelek és gonosz vagyok. Rossz kombináció. veszélyes. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 14:27:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na, így már jó. :D

De bevallom, Binbirtől a Szomszédok hogyvoltját olvasnám a legszívesebben.. szerintem nagyon inspiratív. :D

Ormi 2012.02.17. 14:29:08

@pushpang:
Igen. Mert rossz szándékot tételezel fel.
Ám azt alaptalanul.

nosce 2012.02.17. 14:29:16

@pushpang:
"De bevallom, Binbirtől a Szomszédok hogyvoltját olvasnám a legszívesebben.. szerintem nagyon inspiratív. :D"

sztem, a szomszédokat az se érti miről szól aki írta :), mondjuk Binbir adhatna neki egy új ívet :)

kamarti 2012.02.17. 14:32:10

@nosce: @szélfúttahaj: hát az egyik hónapok óta hangoztatja, hogy gondolkodásmódban közel áll hozzá a másik, a másik meg a végin még országos barinéjának is bevallotta, hogy ha másképp alakulnak a dolgok, akkor...
nem szerelmespárra gondoltam :)

@pushpang: hát igen. csakhogy lerágott csont, a kintiek más infók birtokában vannak - szóval sehogy sem fair a bentiekkel szemben

kamarti 2012.02.17. 14:33:59

@nosce: most nem azé mondom, de tegnap volt valami milyennek szeretnéd a másikat látni pofázós, és Seri akkor is aszonta, hogy azt csípi, mikor Csabcsi megőrül. szóval Kusturica neki is bejött :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 14:35:37

@mokamini: nem is vagy gonosz:D:D:D:D:D:D Annyira...:D

@pushpang: @nosce: a Szomszédok egy jó ötlet:P
Nagyon szerettem, és igenis van értelme, nosce pajtás:P De az új ív kellene neki, tény:P

nosce 2012.02.17. 14:35:47

@Ormi:
"Bokszolhatnának is, akár.
Megnéznék egy VV Mengele vs VV Tajgetosz megacímvédőt, az elpazarolt tavalyi évemért."

nem mondod h Alekosz nem felezte meg veled a nyereményét :)

kamarti 2012.02.17. 14:36:41

@Tjuca: mélyen egyetértek :)

Zsoofka 2012.02.17. 14:38:26

Ennyi erővel az esti Tényeket is lehetne hogyvótozni..... meghalt, lelesett, elütötték, először elütötték, aztán leesett, aztán meghalt, fordítva, leégett, felnégyelték.... Na én attól a műsortól kapok agyfaszt. Szerencsére már leszoktattam róla az uramat....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 14:44:03

@nosce: "vagy ha ráhajt és befejezi lehet rendőr szóvivő..." :D:D igen, az simán. Fogalmazáskészségre már nem kell gyúrnia.

Amúgy érdekes ez a csabás dolog. Oké, hogy -állítólag- a zenekarát akarta ismertebbé tenni, meg kalandvágyból ment be a villába, de. Ő nem az a tipikus celebritás-donor, valszeg el fog tűnni a süllyesztőben, de jó sokáig fogja kisérteni ez a VV-múlt. Rendőrként mennyire lesz hiteles, amikor adott helyzetben valakinek eszébe jut, ahogy pl. a zuhany alatt verte a farkát... ?

_most_ 2012.02.17. 14:46:31

Végre, ma eldől, ki ellen esik ki Attila, kár, hogy Shadi már nincs bent, legszebb az lenne, ha ő hagyná kint a villa pszichopatáját. Persze az rtl klub a kis kedvencét majd hétfőn visszaküldi a többiekkel együtt, hogy azért még terrorizálja egy kicsit a többieket, de utána szerencsére soha többet nem fogunk hallani róla, legfeljebb a bűnügyi hírek rovatban.

Ormi 2012.02.17. 14:47:28

@pushpang:
Valószínűleg nem palacsintasütős rendőrközeg lesz...
Kihallgatótisztként...ez a fajta ismertség...akár még előnyt is jelenthet.

kamarti 2012.02.17. 14:49:01

na, Seri vendége Gianni volt. sztetek főztek vagy villafelújítottak? :)

lac64 2012.02.17. 14:51:09

@pushpang: Egyik online-ban fejtegette is, hogy nem biztos, hogy lehet rendőr, mert a nagykutyáknak nem tetszik a VV-zés :)
Egyébként gazdaságvédelmi nyomozónak készült, ott szerintem kb. hasonlót csinált volna, mint amit a BGF-n tanult, úgyhogy valószínűleg sok emberrel nem kellene találkozna.

vallatas 2012.02.17. 14:56:26

Shadi facebookon nem semmi :-D
Már kéri a tippeket facsén, hogy mit csináljon Atival :-)
jósrác ez.
mondjuk a kommentelők rendesen nyomják:
" Amúgy egy kicsit sem fairplay, hogy akit egyszer kiszavaztak, az most bemegy bosszút állni..."
"Shadi az már régen rossz ha másoktól kérsz Attila idegesítésére tippeket ...:D :D"

Vajon Kinga készül Sehi ellen?:-))
vagy csak a királyfihoz.

Zsoofka 2012.02.17. 15:01:04

@vallatas:

Ezen ma már kiszüttyögtem magagm, 12.31-től :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 15:03:11

@Ormi: persze, én se úgy képzelem, hogy ott áll a híd alatt és forgalmat irányít, de a fene se tudja... vannak szakmák, ahol még az ilyesmi exhibicionizmus (most nem konkrétan a farokverésre gondolok) nem igazán elfogadható. Tanár, rendőr, stb. Nálam még Eszter is necces e tekintetben.
De hát ők tudják...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 15:05:22

@vallatas: ez ritka megalázó:
"Shadi az már régen rossz ha másoktól kérsz Attila idegesítésére tippeket.." :D:D:D

csicserierika 2012.02.17. 15:05:35

@mokamini: he, he,.. röhögtem :) Ez most a tegnapi tények volt, vagy előzetes ? :)

vallatas 2012.02.17. 15:06:01

@pushpang:
celeb ne legyen rendőr.
celeb túrja a földet, ha már eladta a lelkét az ördögnek.

szélfúttahaj 2012.02.17. 15:07:40

@pushpang: A róla kialakult, addig nem látott részek miatt vett vissza, gondolom, de ebben Attié a főszerep, mint azt már sokszor lerágtuk. Atti rájött, mennyire idegbeteg és hónapokig fikázta, tudta h. ezzel műsort csinál és Kingát is rossz színben tüntetheti fel.

csicserierika 2012.02.17. 15:08:30

@pushpang: azért v Ditti is meg tudná kavarni odabent a dolgokat :)

Ormi 2012.02.17. 15:08:58

@pushpang:
A rendőrzenekarba befér majd, (masz)tubázni.

Zsoofka 2012.02.17. 15:12:13

@csicserierika:
Nem, ez az általános tartalom. Bár ha belegondolok erre nem is kell hogyvót, mert ez az eseménysor a hét 7 adására ráhúzható :)

Zsoofka 2012.02.17. 15:13:31

@vallatas:
A celeb csak ügyvéd nem lehet, már Eszternél kiderült :)

ő-szinte 2012.02.17. 15:14:33

@vallatas: baszki, fasznak írok én neked... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

avanivi/ 2012.02.17. 15:14:33

@csicserierika: Én próbálom követni az eseményeket ami nem sikerül úgy látszik, mert nem tudom ki a f@sz az a DITTI??????

csicserierika 2012.02.17. 15:14:34

@mokamini: tudom hát :) Én is ezt gondolom róla, plusz a mokkáról :)

Zsoofka 2012.02.17. 15:18:52

@csicserierika:
A mokka dettó, ugyanazokat a híreket veszik át. ha hallom, folyton azon hergelem magam, hogy látom a lelki szemeim előtt, hogy hogyan dörzsölik örömükben a kezeiket a szerkesztők, ha végre történik valami tömegszerencsétlenség. Hihetetlenül idegesít. Az uram szokása volt erre ébredni, de kiútáltam. Mármint a műsort. :)

szélfúttahaj 2012.02.17. 15:19:08

@lami83: Igy akarja a retek biztosítani Attikának a további szereplési lehetőséget pl.Tóksó + esetleg olyan aréna lesz még aminek a feladata csak Attinak fekszik/kérdőív a műsor előtt/ Így aztán nem menekülünk meg nyígős nyűgös riportszobai szerepléseitől az utolsó előtti percig.

csicserierika 2012.02.17. 15:20:56

@mokamini: én is azért szoktam odakapcsolni, hogy felébredjek az idegtől, de elég egy-két perc. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 15:21:53

@ő-szinte: nekem te ne hallózz! mit hallózol?!Ne tetézd, ne tetézd! :D

csicserierika 2012.02.17. 15:23:54

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: utolsó négyben nem szokott védettség lenni. Szia :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 15:24:23

@szélfúttahaj: te pl. a mostani felhozatalból kit látnál szívesen egy utóműsorban, vagy úgy egyáltalán a képernyőn? Nem feltétlenül szimpátia alapon kérem a választ.

/Ja, olyan opció nincs, hogy senkit, valakit úgyis szerepeltetni fognak. :D/

Tjuca 2012.02.17. 15:24:29

@pushpang: ha elmegy egy gimibe, akkor kölyköknek szemük nem rebben. viszont elmondhatja, hogy végig keményen állta több barom cinkelését. ha így nézem, a viselkedése nem elítélendő, sőt. sportszerű volt a bokszmeccsen, flash, ahogy táncol, vicces, de semmi olyat nem tett, amit takargatnia kellene.

ezzel együtt nem lesz szerintem rendőr. vannak nála sokkal vállalhatatlanabb arcok a mundérban.

ő-szinte 2012.02.17. 15:25:02

@pushpang: már várom a jövő hetet:-D vissza tér az élet a villába:DDD

Zsoofka 2012.02.17. 15:26:04

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Lesz. A bemenő régiek küzdenek meg a bennlévőkkel. A végén csak egy maradhat.

csicserierika 2012.02.17. 15:26:34

@Tjuca: pl. a hugyos elvtárs, akinek az alteregója karambolozott :)

Tjuca 2012.02.17. 15:27:26

@pushpang: szerintem attila vállalható, de neki egy mónika show derogál (vagyis remélem, hogy derogál)
többiek nem képernyőképesek. csabát bírnám, de valami abszurd műsorban, olyan meg nincs az rtl-en.

csicserierika 2012.02.17. 15:27:34

@mokamini: mókamini, ma elemedben vagy :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 15:29:43

@ő-szinte: hát, legalább lesz miről beszélnünk, az biztos...
Sose hittem volna, hogy leírok ilyet, Kiszopnak és Veronikának most kifejezetten örülök. :D

Tjuca 2012.02.17. 15:30:05

@mokamini: vv6-ot balázs, péter, attila vezetnék. lilu meg mehetne gyesre.

nosce 2012.02.17. 15:30:42

@Ormi:
"A rendőrzenekarba befér majd, (masz)tubázni."

tényleg ott van léggitározó státusz ? :)

Zsoofka 2012.02.17. 15:31:09

@csicserierika:
3 órát aludtam. Fáradt vagyok. És ez az alapgonoszságommal kombinálva veszélyes párosítás..... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 15:31:21

@csicserierika: öööö, én csak ezért kérdeztem:):

"pl.Tóksó + esetleg olyan aréna lesz még aminek a feladata csak Attinak fekszik/kérdőív a műsor előtt"-by szélfútta:)

@mokamini: és ennek mi az értelme?:D

Zsoofka 2012.02.17. 15:31:50

@Tjuca:
Benne vagyok. Bár én Attilát túl darabosnak gondolom ehhez...

csicserierika 2012.02.17. 15:32:18

@mokamini: maradj így :) Ebben meg az én kis gonoszságom is benne van :)

Zsoofka 2012.02.17. 15:32:34

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Kb. annyi, amennyi annak, hogy visszamennek a régiek. Kétségbeesett kapálódzás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 15:32:34

@Tjuca: lehet, hogy igazad van... de ugyanannyi beszólást is kapna, mint elismerést, az biztos.
Mindegy, nekem továbbra is az a véleményem, hogy hosszú távon elég vesződséges terhet vesz a nyakába ezzel egy ilyen "Csaba-féle" ember.

Ormi 2012.02.17. 15:32:39

@nosce:
Szivolás állás legalábbis mindenképpen, azt hiszem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 15:32:44

@Tjuca: miért? Terhes?:D

Milyen titkos infókat tudtok ti? Nem győzöm kapkodni a buksim:D

Zsoofka 2012.02.17. 15:33:54

@csicserierika:
A volt kolléganőm mondta mindig: Gonosz vagyok, de legalább jólesik :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 15:34:57

@mokamini: @Tjuca: A.-P. velük kapcs. egyet értek.
Én Csabára nem bíznék műsort, már csak az artikulációja miatt sem és egyáltalán nem "gördülékeny" a kommunikációja.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 15:35:10

@mokamini: nem jött be a számítás, Fecó, Csaba, Vivi unalmas...3-2 az arány, nem tudnak műsort gyártani belőle:D

Rájöttem, h te nem is vagy gonosz:) (ölel)

nosce 2012.02.17. 15:35:50

@Ormi: @Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

esetleg elmehetne Csabcsi fekvőrendőrnek, a villában úghyis tökélyre fejlesztette :)

mézescsók 2012.02.17. 15:36:03

Az egyik legszarabb ötletnek tartom a már kiesett Vv-sek visszaköltözését. Csak arra jó, hogy felborzolja a végső párbaj miatt már amúgy is topon lévő idegeket. Emellett már ne akarják velünk elhitetni, hogy egyik sem fecseg a kinti eseményekről titoktartás ide vagy oda, mert ez egyszerűen nem igaz. Ha nem is egy az egyben, de célzásokkal sok kinti infót el tudnak hiteni. Azt már nem is említem, hogy egyáltalán nem biztos, hogy azok valós infók lesznek, hanem sokkal inkább saját habitusuknak, sértődöttségüknek, stb. megfelelően kiszínezettek. Elképzelhető például Veronikáról, hogy nem vigyorog Vera képébe, hogy Te csak hallgass az erkölcsökről! - nem is kell többet mondani.
Serinek elég volt egyszer túllépni a Claudiós dolgon, aztán jött Gergő, aki tudatosan átverte (hiába mosakodott a végén) heteken keresztül. Most rohadtul meg fogja nyugtatni a kedélyeket, pláne ha Kinga is vissza jön.
Csaba és Attila között valamilyen szinten normalizálódott a viszony, szerintem tudatában vannak annak, hogy valamikor meg kell mérkőzniük egymással.Kezdenek egyre tisztábbak lenni a benti viszonyok, mire most oda még Kinga is?
Hogy a Vv emberkísérlet, az rendben van, de nem feltétlenül kellene szadistának lenni. Aki egyszer kiment, az már maradjon is ott. Elfelejtettük, a végjátékban nem osztanak neki lapot, építse a celebkarrierjét, vagy amit akar. Ahelyett, hogy a játékosoknak lehetőséget adnának arra, hogy erőt gyűjtsenek, végig gondolják, hogy mit kellene tenni még és hogyan, mit csináltak jól vagy mit nem, meg akármit, akkor odaküldenek egy csapatot, pont azokat, akiket Ők ejtettek ki valamilyen szinten.
Gratula a kreatívoknak, nagy ötlet, respect.

Zsoofka 2012.02.17. 15:36:57

@nosce:
:)
Látom, más gonosz is van errefelé. és ez most dicséret. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 15:37:10

@pushpang: meg belassult, kivéve, ha ugye ügyködik magán:D
MEg nem egy képernyőbarát alkat..., mondjuk én sem, elismerem:D
Meg merev, de nagyon:)

nosce 2012.02.17. 15:37:25

@pushpang:
sztem Csabcsi tökéletes lenne politikai műsorban, motyogna valamit aztán hetekig lehetne találgatni h azt mondta vele vagy azt h vele(d) :)

Zsoofka 2012.02.17. 15:37:57

@pushpang:
Csaba szerintem tejbetök ehhez. Ő például hogy kezelne egy belevalóban egy féligrészeg Évát meg egy vehemens Dittit. Sehogy. Megennék reggelire.....

ő-szinte 2012.02.17. 15:39:43

@pushpang: ugye, ugye?:-DDDDDDDDDD
én is hasonlóan:-D na meg ugye Pettike:-D

Ormi 2012.02.17. 15:39:54

@mézescsók:
Lassan többen lesznek már benn, mint kint, és a végén minket szavaznak majd ki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 15:40:24

@mézescsók: pont az a lényeg, h az idegeket felborzolja, legyen műsor, legyen hír, legyen nézettség...

@nosce: ámbár, ha sokat "feláll", akkor nem jó ötlet:P

Ormi 2012.02.17. 15:41:12

@mokamini:
Nana...Előhúzná akkor a humibotot...
Lenne ott csitu.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 15:41:34

@nosce: hát te ma biztos valami tiltott gombát rágcsálsz, amitől kissé meghígult aggyal, ilyeneket írkálsz... előbb a fekvőrendőr, most meg ez.. hüje.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 15:43:22

@mokamini: azért Csaba védelmében tegyük hozzá, hogy egy ittas Évához, meg egy kapuzárás előtti Dittihez minimum egy Vera kéne. :D

nosce 2012.02.17. 15:44:11

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

"ámbár, ha sokat "feláll", akkor nem jó ötlet:P"

hasonfekvőrendőr lesz :)

Hurri Kán 2012.02.17. 15:45:31

@nosce:
Kinek a hasán fog feküdni? :D

nosce 2012.02.17. 15:46:19

@pushpang:
"meg egy kapuzárás előtti Dittihez minimum egy Vera kéne. :D"

tényleg, a Ditti lehetne az a Hayny által megénekelt nagycsöcsös negyvenes aki a lába kőzé kaphatná Csabcsit ? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 15:47:13

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"- Élvezem, hogy egy olyan szép lány, mint Betty, engem akar. Ha meglepem valamivel, akkor látom rajta, hogy még jobban szeret! Teljesen igaz, hogy a pénz boldogít, ezzel el lehet érni a legtöbb dolgot."

:D:D

nosce 2012.02.17. 15:47:30

@gyvy:
remélem nem a fecóén mert akkora lesz a bukkanó h leveri a kipufogót :)

Tjuca 2012.02.17. 15:47:51

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem, de még lehet. megkapja a lila kendőt. :-)

@pushpang: ezért ítam, hogy valami abszurd műsorban egy "erős" társsal. azért van, mikor meglepően gyorsan reagál "jól". gondolok itt olyanra, mikor mellesleg odavágja, hogy még jó, hogy a te monológjaidat mindenki követi...

szerintem használható lehetne a rendőrségnek az ő celebsége. pont az, amit írtál, ha valaki, ő kegyetlenül jól tűri a beszólásokat. ilyen értelemben ő nagyon jó "tuja". nem kapja fel a vizet, és lehet rá építeni. ott van pl. gergő vele semmit de semmit nem lehet kezdeni, azt hiszi vicces, de csak buta. csaba nem jó kommunikációban, de tény, hogy szívós, és sportszerű. még mindig jobban el tudom képzelni rendőrként, mint könyvelőként. :-DDD amit nem tudok elképzelni róla, hogy haknizgasson a médiában. de simán lehet, hogy csak én vagyok fantáziátlan.

azért eszter viselkedése jóval vállalhatatlanabb sok szempontból. szerintem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 15:49:08

@nosce: akár... és szerintem kijövetele után, Gergőt is ez a fajta vehemencia késztette meghátrálásra. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 15:49:11

@pushpang: ööööö, kicsit tévedésben van, sztem:):)

Bár, be kell, h lássam, h mennyire mások vagyunk, mennyire másképp fogjuk fel a szerelmet:D

Ez a csaj ezért le is fekszik vele?:O

Tjuca 2012.02.17. 15:49:31

amúgy a lányomnál az oviban egy rendőrbácsi van most gyakorlaton. kell neki a diploma. :-D nehogy azt higgyétek, hogy olyan könnyen veszi az akadályt. :-DDD szerintem számolja a perceket, hogy mehessen a yardra. :-)

Zsoofka 2012.02.17. 15:51:16

Szerintem egyébként nem lesz már aréna, védettség. A 4ben sem volt az utsó párbaj előtt....

Hurri Kán 2012.02.17. 15:52:35

@nosce:
Akkor sportkipufogó lesz. :D

ő-szinte 2012.02.17. 16:17:34

@nosce: téged keresett tegnap a kis pufi:-)

kozi001 2012.02.17. 16:30:13

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

Szerintem Balekosz és a barátnője közösen nem tudták azt az iPhone-t bekapcsolni!

csicserierika 2012.02.17. 16:43:20

@mézescsók: és még hozzátenném, hogy egyben sz@rnak a kedves szavazóközönség fejére is.

nosce 2012.02.17. 16:43:29

@gyvy:
a tetőn vezetik ki akkor nem lesz gond :)

nosce 2012.02.17. 16:44:20

@ő-szinte:
köszi :), megtalált sztem, küldtem neki dugós számot, annak örült :)

csicserierika 2012.02.17. 16:45:12

@nosce: he, he..:) Ma mindenki megnyalta a humorgömböt ? :)

csicserierika 2012.02.17. 16:46:14

@pushpang: "kapuzárás előtti Dittihez"
te sem vagy ma normális :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 16:49:19

@kozi001: nem az a lényeg, hanem, h a csaj netfüggő és VAN ájfónja:P

@csicserierika: mi az a humorgömb?:P

csicserierika 2012.02.17. 16:50:53

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
kérdezd meg a nagy humorú Olivért :)
Nem néztél, te VV4-et ? :)

csicserierika 2012.02.17. 16:52:16

@kozi001: khm.. a tabletet is egyedül ő tudta kezelni, mikor valamelyik azt kapott ajándékba. Béci csak forgatta.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 16:56:41

@csicserierika: hááááááát, most valljam be, h inkább csak olvastam róla Hajni által?:)

Már az is idegesített, nemhogy ez:P

témázgató 2012.02.17. 17:05:24

Bár szörnyű hibát követett el azzal, hogy megcsalta Kingát (nem sokkal a Való Világba költözése előtt), Ferenc mindent bevet, hogy visszakapja kissé kigömbölyödött egykori szerelmét – olvasható az egyik hetilapban.

A fiú – akinek állítása szerint Kinga családja már megbocsátott – a Való Világ adásait bőszen figyelve jutott arra a következtetésre, hogy van esélye az őt jogosan kipenderítő Kingánál. Két szenvedélyes, vitákkal és érzelemmel töltött év után szeretné újrakezdeni a villa őszinteség bajnokával, azt állítva türelmesen és hűséggel várta őt. Kíváncsian várjuk Kinga reakcióját.

www.kiskegyed.hu/valovilag5/csalfa-exe-folytatna-a-kapcsolatot-vv-kingaval-113811.html

nosce 2012.02.17. 17:21:39

@témázgató:
"A fiú – akinek állítása szerint Kinga családja már megbocsátott – a Való Világ adásait bőszen figyelve jutott arra a következtetésre, hogy van esélye az őt jogosan kipenderítő Kingánál."

aztán a bömösét lecserélte-e már újra a fiü, az a kérdés, mert nem csak Alek Bettije tud örülni az ajiknak hanem sztem Kingunella is :)

Hurri Kán 2012.02.17. 17:29:32

Hát mi gyött szembe a startlapon, ni. Nem sokáig maradunk táplálék nélkül. :DDD
www.nlcafe.hu/sztarok/20120217/ugy_tudjuk_osszel_indul_a_valo_vilag_6/

csicserierika 2012.02.17. 17:30:07

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: megzavart az avatarod, Riannának hittelek :)
Rólad tudom, hogy nem nézed, v. csak nem vallod be ? :)

vallatas 2012.02.17. 17:33:01

Kinga exbarátja:
www.blikk.hu/data/cikk/2/7/77/6/cikk_2077706/8_o_VVKinga_pasi_at.jpg

ugye ő verte eddig Kingát... és Kinga családja már megbocsájtott ha igazak a hírek... hogy lehet megbocsátani egy ilyen alaknak?:-)
Ez a Kinga klán.

csicserierika 2012.02.17. 17:33:26

@gyvy: ezúton is szeretném megkérni a jelentkezőket, hogy a nick nevükön legyenek szívesek indulni, hogy kellően tudjuk ekézni :)

Hurri Kán 2012.02.17. 17:35:16

@csicserierika:
Én ebben nem fogok szerepelni. Majd a VV7-ben. Abban viszont csak én, így biSZtos megnyerem. :D

nosce 2012.02.17. 17:39:44

@vallatas:
"ugye ő verte eddig Kingát... és Kinga családja már megbocsájtott ha igazak a hírek... hogy lehet megbocsátani egy ilyen alaknak?:-)"

A családja persze h megbocsátott neki , hiszen nem őket verte a pasi, másrészt meg a verés lehet a szeretet jele, harmadrészt pedig természetgyógyász is felírhatta a pofonokat nyugatóként Kinga hisztijére :)

nosce 2012.02.17. 17:41:05

@gyvy:
el kéne indítani nyáron a vv5.5-t :)

Hurri Kán 2012.02.17. 17:41:30

@nosce:
Ritka alkalmak egyike, mikor egyet tudok érteni egy természetgyógyásszal. :D

csicserierika 2012.02.17. 17:41:36

@gyvy: kíváncsian várom a konfliktusmegoldó képességedet, és az arénát :)

csicserierika 2012.02.17. 17:43:00

éjszakaiban most nézem, ahogy szenvednek a nyugiban, és azon szórakoznak, hogy lehet kiforgatni egymás szavát. Vicces :)

inmemancsi 2012.02.17. 17:44:15

na megvettem a story magazint (évente egyszer teszem) úgyhogy hajrá aki kíváncsi szóljon

Hurri Kán 2012.02.17. 17:45:21

@csicserierika:
Megnyerem. Nem kérdés. Egyfolytában védett leszek. :)

Hurri Kán 2012.02.17. 17:46:14

@inmemancsi:
Szia! :)
Átment? Nem ment? :)

Zsoofka 2012.02.17. 17:51:40

@inmemancsi:
ki? kivel? mikor? hol? hányszor? miért? miért nem? :)

inmemancsi 2012.02.17. 17:52:25

@gyvy: szia cukorfalat, nem versz át:))

Hurri Kán 2012.02.17. 17:53:48

@inmemancsi:
Egy nyamvadt mélcímet tolj már át, pár napja üzenetek átmentek. Annyira nem lehet hideg, hogy lefagyjon a rendszer. :)))

inmemancsi 2012.02.17. 17:54:44

@mokamini: jadebulgari majd megmondja, most ő szervezi a virtuális újdonságot:))

nosce 2012.02.17. 17:55:21

@gyvy:
igen a vv6 alfát már Geri lejáratta a fekvősójával :)

Hurri Kán 2012.02.17. 17:56:57

@nosce:
Nem lett volna szabad beengedni a műsorba. :D

inmemancsi 2012.02.17. 17:57:19

kedves komment társak küldjön már nekem valaki egy privi valamit mert gyvy át akar ejteni a balcsin

nosce 2012.02.17. 17:58:38

@inmemancsi:
"csak megcsalta nem?"

Fecó is , de látod ő visszakapta a gyönyörű cigánylányt (by Fecó) így Kinga se durcizhat be ilyen apróságon ...:)

inmemancsi 2012.02.17. 17:58:40

@inmemancsi: ja a nem obszcén tartalmúakat előnyben részesítem:))

nosce 2012.02.17. 18:01:27

@inmemancsi:
az h jó segged van ugye még nem obszcén ? :)

Hurri Kán 2012.02.17. 18:02:20

@inmemancsi:
Küldtem megint. Tényleg nem viccolok. Most nem. :)

inmemancsi 2012.02.17. 18:04:27

@nosce: na tessék sztori magazin 50 oldal: Nem törte meg a családi békét a félrelépés Rakonczai v. a dal zs. tagja 14 év után lépett félre és a pár hétig tartó futó kalandból gyermek született:))
-bocs a 200 ft érje már meg:))

inmemancsi 2012.02.17. 18:05:28

@sogeking: attól meg kitől függ:))

nosce 2012.02.17. 18:07:24

@inmemancsi:
na látod, apróság :)

csicserierika 2012.02.17. 18:07:48

@gyvy: surranó pályázni akarsz ? Nem küldök egy sms-t sem :)

inmemancsi 2012.02.17. 18:08:04

@gyvy: de viccolsz és nem kaptam semmit:((

inmemancsi 2012.02.17. 18:09:05

@nosce: :))akkor még belefér egypár tasli is ha kinguról van szó

Hurri Kán 2012.02.17. 18:11:18

@csicserierika:
Nem baj. :)

@inmemancsi:
Mástól se nem? Tényleg nem értem. :(
Valaki pls. küldjön nekem egy privit. FB+ már ebbe a rendszerbe. .)

inmemancsi 2012.02.17. 18:11:18

@nosce: story magazin: vv fecó saját felesége okozza bukását? a nézők nem értik, hogyan telik szociális segélyből szilikonmellekre:))

sogeking 2012.02.17. 18:12:40

@gyvy: mindenki küldje el mindenkinek a Saxobeatet :)

csicserierika 2012.02.17. 18:14:21

@pushpang: tegnap írtam pont erről.
Ditti mama bevetette magát.

inmemancsi 2012.02.17. 18:15:50

nosce !! tessék story magazin (bocs hátulról néztem:))kinga egykori szerelme ferenc szeretném kingával újra kezdeni

Hurri Kán 2012.02.17. 18:16:00

@inmemancsi:
A szocpolból meg majd szájat csináltat? :D

@pushpang:
Ismerve a szavazások teljesen korrekt, és irányíthatóságtól mentes voltát, ez semmit nem jelent. :)

@sogeking:
Azt már ismerem. :D

csicserierika 2012.02.17. 18:16:02

@sogeking: én Josh és Juttát kérek :)

Hurri Kán 2012.02.17. 18:16:36

@csicserierika:
Ditti mama is jár villantani, vagy hogy? :D

nosce 2012.02.17. 18:16:56

@inmemancsi:
ez a szilikon didkó, csakis természetbeni juttatás vagy adomány lehet :)

csicserierika 2012.02.17. 18:18:55

@gyvy: többek között biztos azt is teszi, de most a FB rajongótábor összetoborzására gondoltam :)

inmemancsi 2012.02.17. 18:19:12

@nosce: természetellenes juttatás:))

nosce 2012.02.17. 18:20:30

@inmemancsi:
"bocs hátulról néztem:"

na tessék, én is úgy szoktam :)

Egyébként meg egy teleszív ffi a Ferenc sokat tipródott és végül megbocsátotta magának h félredugott :)

csicserierika 2012.02.17. 18:20:35

@nosce: szerintem meg a családipótlék, a nevében is benne van, a tápláló anyai kebel tartja össze a családot. :)
Most megpótlékolták. :)

inmemancsi 2012.02.17. 18:22:17

@nosce: nekem állítólag gyönyörű a hátam:)) a tijed milyen?

Hurri Kán 2012.02.17. 18:26:36

@csicserierika:
Azt én honnan tudjam, éppen mire gondolsz? :D

csicserierika 2012.02.17. 18:29:56

@sogeking: egyezzünk ki döntetlenben :)

nosce 2012.02.17. 18:30:24

@inmemancsi:
nemtom nekem nem udvarolnak pasik :)

csicserierika 2012.02.17. 18:31:05

@gyvy: talán jobb is mindkettőnknek :)

nosce 2012.02.17. 18:36:23

@inmemancsi:
nekem másom gyönyörű :)

csicserierika 2012.02.17. 18:37:06

@gyvy: ebben végre egyetértünk :)

inmemancsi 2012.02.17. 18:37:35

milyen bilifejet csináltak ennek a híradós nőnek az rtl-n

inmemancsi 2012.02.17. 18:40:09

és a ráaggatott cuccok szörnyű .. az rtl-n már rájöttek, hogy a tv képet is közvetít??

Ormi 2012.02.17. 18:40:23

@inmemancsi:
De már ő is narancsszínűben van.
Napok óta számoljuk -- kivált az M1-en -- a jeleket...

Hurri Kán 2012.02.17. 18:41:40

@inmemancsi:
Igen, de nem érdekli őket. :)

inmemancsi 2012.02.17. 18:42:30

@nosce: ja és én is halálra sértődtem a szövegen:)) mi az, hogy a hátam??gyönyörű:))

inmemancsi 2012.02.17. 18:43:40

jaj de édes kislány volt az előbb, és műszíves:(

inmemancsi 2012.02.17. 18:45:10

@Ormi: na na szóvivő vagy-e, hogy békemenetet látsz?:)) ez tégla szín:))
viszont visszatetted a cuki avatart

Ormi 2012.02.17. 18:49:14

@inmemancsi:
Coming out-oltam, valaki már úgyis lerántotta rólam a leplet...

inmemancsi 2012.02.17. 18:52:27

@nosce: na ja én is azt hittem, hogy másom szép:))

Ormi 2012.02.17. 18:57:27

@inmemancsi:
Az a szép, az a szép, akinek az esze ép...
Trallala...trallala.

csicserierika 2012.02.17. 18:57:34

hát ez jó, az adóellenőrök szerenádot rendeltek valentájn napra, majd jól megbüntették a zenekart számlaadás elmaradása miatt :)
Elképzeltem, ahogy a prostikat büntetik :)

inmemancsi 2012.02.17. 18:59:58

@csicserierika: ez konkrétan csalás, megtéveszt valakit és ezzel kárt okoz:))

Ormi 2012.02.17. 19:00:30

@csicserierika:
Adóellenőröknek Napalm Death dukál, nem szerenád, b+.
Aztán, ha még életben vannak, hajtsák be rajtuk a zadót.

Hurri Kán 2012.02.17. 19:02:06

Tök rendik vagytok, hogy írjátok a híreket. Nem kell TV-t kapcsolnom, ezzel is spórolok fél óra áramot. :)

inmemancsi 2012.02.17. 19:02:31

te jó ég hogy néz ki bridget nielsen

inmemancsi 2012.02.17. 19:05:35

@gyvy: na még a végén kijössz 47 ezerből

Hurri Kán 2012.02.17. 19:05:56

@Ormi:
Csúnyák vagyunk. :(((

inmemancsi 2012.02.17. 19:06:30

@gyvy: d nagy lajos maga a atörténelem..

csicserierika 2012.02.17. 19:06:51

@inmemancsi: miért, lehet, hogy romantikus hangulatba kerültek, azért rendelték :)

csicserierika 2012.02.17. 19:07:58

@Ormi: amennyiben feltudsz mutatni áfás számlát a napalmról, semmi kifogásuk nem lehet :)

inmemancsi 2012.02.17. 19:08:34

@gyvy: ne csírjál:)) a vv 6-ba még befértek
kókuszt is akarsz, meg időjárást?

Ormi 2012.02.17. 19:08:53

@csicserierika:
Ha bedobom, hogy az is elégett, az elég lesz?...

Ormi 2012.02.17. 19:09:55

@inmemancsi:
Hófúvást csakis és kizárólag Pataki Zita regnálása alatt vagyok hajlandó eltűrni.

Hurri Kán 2012.02.17. 19:11:09

@inmemancsi:
Tündérkés vagy, de köszönöm, nem. :)

@Ormi:
Nem jó. Akkor a tüzelőről is kérni fogják a számlát. :D

inmemancsi 2012.02.17. 19:11:46

@Ormi: jaj ojjan csúnya szegény..-főleg merthogy előnytelenül is öltözik

csicserierika 2012.02.17. 19:12:56

@Ormi: azt kérem bárki mondhaSSa :)

Ormi 2012.02.17. 19:16:26

@inmemancsi:
Én eddig csak elölről láttam...nincs vele gond, SZERIntem.
Ám lehet, hogy a háta szebb, és csak ezért vagy irigy.

inmemancsi 2012.02.17. 19:19:45

@Ormi: na figyu, nekem gyönyörűűű a hátam:))) nézzétek a testépítőt az rtl-n

inmemancsi 2012.02.17. 19:21:19

te jó ég, én megettem két csokit is..az előbb

Ormi 2012.02.17. 19:35:57

@inmemancsi:
Emiatt most senki sem jut szóhoz...ez tisztán látszik.

Hurri Kán 2012.02.17. 19:36:46

Átmentetek az új posztba?

Ormi 2012.02.17. 19:40:36

@gyvy:
Kapcsolja le a villanyt valaki.

kamarti 2012.02.17. 19:43:36

@pushpang: na, Pettiről most mondtam le végleg...:(

2012.02.17. 19:46:57

@inmemancsi: Küldtem neked privit.

Szijasztok ződcségek!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 20:00:51

@inmemancsi: @mokamini: itt vok, emlegettetek? :) na szóval a fiúk elnevezték VV5.5-nek én meg toborzom a beköltözőket, szigorúan avatarra hasonlító megjelenés az elvárt dress code, lenne min röhörészni mire ősszel jön a vv6... még ha nem is nézne minket senki más csak mi egymást :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 20:02:13

@jadebulgari: akkor rajtam csak egy szál vörös cipellő lenne?:)

inmemancsi 2012.02.17. 20:03:01

@szerivan: szija köszi, de nem látom, az üzenetek között kellene lennie?
na megyek felmosni a fürdőszobát, mert kifolyt a mosigép:))

Zsoofka 2012.02.17. 20:03:34

@jadebulgari:
Én leszek a menyét, aki elhozza a menyét.
Bocs. Én kérek elnézést :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 20:03:43

Szandál milyen jól néz ki a fókuszban. Már önmagához képest... :)

2012.02.17. 20:04:04

@gyvy: Fáj, hogy MMKK ignorálsz.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 20:04:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerintem a fijúk örülnének :D hihihi
@mokamini: a hóesés ezt váltotta ki? :D hehehe

2012.02.17. 20:05:24

@inmemancsi: A Közösségeknél keresd, a blogon küldött üzik odamennek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 20:06:56

@szerivan: nekem is fáj, mert engem is...:(

@jadebulgari: és a lányok irigykednének, tudom:)

Ormi 2012.02.17. 20:07:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Ha nem vagy dagatt, elviselnénk, ha csak azt viselnéd.

2012.02.17. 20:07:52

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Akkor fájjunk együtt.

@Ormi: Ismerős az avatarod :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 20:11:47

@Ormi: nem vagyok, hol már, itt mindenki tökéletes:)

140cm, 150 kg, ez még nagy darab csak, ugye?

@szerivan: sírok.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 20:12:05

Kit hív ki Attila, tegyük meg tétjeinket?

MagasMacska 2012.02.17. 20:13:43

Most nézem a tegnapit. Vera világfájdalmas arca az élettől elveszi a kedvem!

Hurri Kán 2012.02.17. 20:14:31

@jadebulgari:
SSKK nem ijesztegetek. :)

@szerivan:
Én nem ignorállak. Még ilyent. Az UPC, az igen. :)

MagasMacska 2012.02.17. 20:15:11

@jadebulgari: Nincs tétem. Én még Serit és lehetőségnek látom. Szerintem mindhárom választás lehetséges.

Hurri Kán 2012.02.17. 20:15:34

Lehet, olyat teszek, mint eddig soha...

Ormi 2012.02.17. 20:15:59

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Száznegyven(!)/százötven(!)...?!!!
Mi az isten ez, vérnyomás/pulzusszám?!...
Ehhez betonpillér illik, nem vörös tipegő...
Ugye, csak: :)?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 20:17:20

@gyvy: szóba állsz velem?:D

@Ormi: azt a tipegőt csak a kisujjamon hordom, van ám üveg pipellőm is:D

Hurri Kán 2012.02.17. 20:17:32

@jadebulgari:
Megnézem élőben a kiválasztást. :D

Zsoofka 2012.02.17. 20:17:50

Kingát hallgattam a fókuszban.....
Csabi, csabi, csabi....
Bármennyire nem tetszik, hogy a kihullottak visszamennek, lassan kíváncsi vagyok hogy fog A-val viselkedni....

inmemancsi 2012.02.17. 20:18:12

@jadebulgari: szeva. ok:) mivel gyáva, vera

2012.02.17. 20:18:30

@gyvy: Ne, az dúúúrvaaaa!!!! De dúrvaaa, nagggyoon, ááá, dúúúrva!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 20:19:23

Toronymagasan Verát tippeltük, én is őt mondanám...

2012.02.17. 20:19:40

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :DDD Az teltkarcsú és csinosnak mondott...

Hurri Kán 2012.02.17. 20:20:13

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Még az is meglehet. ;-)

@szerivan:
Nem. Azt nem. Mindennek van határa. Még a Szovjetuniónak is.

2012.02.17. 20:23:19

Pillanatokon belül kezdődik.

csicserierika 2012.02.17. 20:23:20

@jadebulgari: nem akarok Gigi lenni, én nem fogom magam betakarítani magam. Lásd seprű az avataromon :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 20:24:02

@csicserierika: pedig biSZtos megy a sikamikálás :D dobd be magad :))

csicserierika 2012.02.17. 20:25:35

mennyire vigyázta, hogy ne lássuk Kingulina sonkáit a fókuszban. Pedig még mindig látom magam előtt :)

Hurri Kán 2012.02.17. 20:26:03

Barátokköszt... esse nem láttam ezer éve. :D

inmemancsi 2012.02.17. 20:26:51

@jadebulgari: na gyerekek lefújom az akcijót, mert még közösségekem sincs..nemhogy üzim

csicserierika 2012.02.17. 20:27:07

@jadebulgari: én magamat fogom adni, megélem a villalét minden pillanatát, sikamikálni meg akkor fogok, ha megfejtem, hogy mit jelent :)

inmemancsi 2012.02.17. 20:28:13

@gyvy: benyomtad a tv-t, most meg dőzsölsz mi?:))

Hurri Kán 2012.02.17. 20:28:35

@inmemancsi:
Most már elhiszed, hogy nem viccoltam? :)

Hurri Kán 2012.02.17. 20:29:15

@inmemancsi:
Már megrendeltem a szarvasgombás kaviárral töltött homárt. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 20:31:38

@inmemancsi: üzi átmegy az emailedre amivel ide felregiztél ott nézegessed :)
@csicserierika: hát takarítani :D drága elvtársnő ahogy a seprűje is mutatja

MagasMacska 2012.02.17. 20:34:54

Mi ez az iszonyú érdekes Verában, hogy egész éjjel őt mutatják, hol premier plánban, hol háttal, aszkálva??? Szép a háta?

inmemancsi 2012.02.17. 20:35:36

@gyvy: na ja ha beismerném, hogy igazad volt, hogy lennék igazi vv kommentelő?:)))

Hurri Kán 2012.02.17. 20:36:55

@inmemancsi:
Költői kérdés volt. ;-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 20:37:32

Basszus, én már most alig bírok magammal, olyan álmos vagyok... ja és most nézem, hogy 23.10-ig fog tartani az egész ceremónia.... nóóórmális??

MagasMacska 2012.02.17. 20:38:42

Világosítsatok már fel, mire jó egy fogkrémpakolása???

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.17. 20:38:43

@MagasMacska: gondolom úgy voltak vele, hogy "na nézzétek meg jól még utoljára, mert nem sokáig látjátok."
Remélem. :D

csicserierika 2012.02.17. 20:39:45

@jadebulgari: :P én valami sikamlósabbra gondoltam :)

csicserierika 2012.02.17. 20:40:46

@pushpang: pont ezt akartam írni, hogy még utoljára jól nézzük meg :)

csicserierika 2012.02.17. 20:42:29

@gyvy: mit értesz te a háztartáshoz ? :P
Lehet, hogy a felmosószerek viszkozitásáról cserélünk éppen eszmét :)

inmemancsi 2012.02.17. 20:43:02

@gyvy: mindenesetre innen nem kaptam senkitől üzit:))

2012.02.17. 20:43:28

@MagasMacska: Lemarja a pattanást, meg a bőröd is.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 20:43:38

@pushpang: elég az utsó tíz percet megnézni :)

@csicserierika: természetesen lehet átvitt értelemben is értelmezni ;-)

inmemancsi 2012.02.17. 20:44:03

valaki nézni fogja azt a 20 perc és nyerszet azok után a beharangozók után?:))

2012.02.17. 20:44:07

@inmemancsi: Nézd meg a spamet is és biztonság kedvéért a küldöttet is :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 20:48:22

@szerivan: de sírok, mert most sem szól hozzám...Utál engem!!!!! Csak lehet, h hozzám szól!

@Ormi: h mi????????? Te ironizálsz velem?:D

@inmemancsi: az áll rajtam gyönyörűen:D

2012.02.17. 20:50:08

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Figyelj, most vett tévét , legyél vele elnézőbb. Újdonság varázsa, barátok közt, kiszavazás élőben, ezeket mind MEGÉLI most.

inmemancsi 2012.02.17. 20:51:50

szép ennek a barátok közt kingának a bőre

Hurri Kán 2012.02.17. 20:52:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Igazad van. Következetes vagyok. Egyformán utálok mindenkit. :DDD

csicserierika 2012.02.17. 20:52:57

@jadebulgari: ok, megvárom, hogy kiesik Fecó, oszt okosban megoldunk egy vasrudat :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 20:55:14

@szerivan: de én olyan JÓSÁGOS vagyok, megérdemlem, és ő mégis utál, jelzem, TÉGED is:D

@gyvy: DE ÉN JÓSÁGOS VAGYOK!!!!!!!!!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 20:55:27

@csicserierika: és majd tekergőzöl rajta :D a férfinézők örömére :D :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 20:55:38

@jadebulgari: Höhö, tegnap kicsit elgurult a gyógyszer éjjel :D

2012.02.17. 20:57:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Te is HAZUDSZ! Engem nem lehet utálni, én cuki vagyok -o-

Hurri Kán 2012.02.17. 20:58:56

@szerivan:
Csit21!

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Akkor is. Nem kivételezhetek, értsd meg. :D

2012.02.17. 21:01:34

@gyvy: Mosd meg a valagad bsztos csípi a seggedet a cucc :)))

csicserierika 2012.02.17. 21:02:06

@jadebulgari: hát, vicces lenne, az már biztos :)

inmemancsi 2012.02.17. 21:04:07

valaki tett másra mint vera??

inmemancsi 2012.02.17. 21:06:30

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: dottyka hol van soge és nosce ők falkában szeretnek:))

mocskosmacska 2012.02.17. 21:08:11

A sajtreszelőből még komolyabb botrány lesz, mint a kisollóból.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 21:08:21

@inmemancsi: Magascicc mondta h szerinte bárki lehet akár.

vallatas 2012.02.17. 21:08:23

Verát vidd Ati!!!
:-)

mocskosmacska 2012.02.17. 21:09:12

Onnan balázs, hogy egy beteg picsa.

Fecó, ha neked meg egy csepp eszed van, akkor ráhagyod sehire, hogy igen, félreértettelek és lesz két perc nyugalmad.

inmemancsi 2012.02.17. 21:10:09

@jadebulgari: szóval mindenki magascicc ellen? na nézzük

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 21:13:47

born2bewild fiú jó volt a 2-n ki látta? :)

Hurri Kán 2012.02.17. 21:14:31

Ez a picsogás ez valami borzalom amit művelnek.

kozi001 2012.02.17. 21:15:03

"Koholt vádak"

Valamilyen törtelem órán a kommunizmusról tanultak csillant fel Seri emlékezetéből? :)

inmemancsi 2012.02.17. 21:16:18

verának nem kéne enni adni se, ellene a tartalékokból két hétig

Hurri Kán 2012.02.17. 21:16:56

De jó, hogy jövő héten mennek be a többiek.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 21:16:59

@jadebulgari: Szolgálatára, szép hölgy, a párbajra hangoló zenék tárházából előválogattam a legcsillogóbb gyöngyszemeket:

youtu.be/AJ0sW7KOFhU

youtu.be/0L_iOnLNt9M

És a megunhatatlan klasszikus:

youtu.be/HsyMtYoSkC0

:D

inmemancsi 2012.02.17. 21:17:55

na ugye én már tegnap is mondtam

Hurri Kán 2012.02.17. 21:19:19

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT):
Szomszédok de rég hallották ezt a Manowar számot. :D

Ormi 2012.02.17. 21:20:32

@gyvy:
Nagy lesz ott a tolongás...
Különben mekkora is ez...Akik kiestek, azóta szarrá itták/kúrták magukat, ezek meg addig is bent csöveztek, és most visszakapják a kiesetteket, akik úgy térnek vissza, mint egy állatkert látogatói...

mocskosmacska 2012.02.17. 21:21:48

@jadebulgari: Igen, ezzel akarják direkt hergelni verát.

Ez az elmebeteg vagy mondat kemény verától, főleg ez után a jelenet után.

Hurri Kán 2012.02.17. 21:22:08

@Ormi:
Bentieknek sem volt megtiltva, hogy igyanak és kúrjanak. :D

@jadebulgari:
Sajtreszelő-saga. :D

mocskosmacska 2012.02.17. 21:22:18

MÁr sehinek is ég a pofája.

sogeking 2012.02.17. 21:22:20

Fecó azt már rég beszámította :)

vallatas 2012.02.17. 21:22:39

Ati jól tolod :DDDDDDDDDDDDDDD
Vera már majdnem megütötte, vagy köpködött :DDD
Csaba meg ott nevet :DD
ez haláli

mocskosmacska 2012.02.17. 21:23:31

Attila egyáltalán nem a szívem csücske, de most nem volt bunkó.

Remélem, hogy gianni hoz verának egy privát sajtreszelőt.

mocskosmacska 2012.02.17. 21:24:08

@vallatas: Ezzel már én sem tudnék mást kezdeni, mint röhögni vagy otthagyni.

Ormi 2012.02.17. 21:24:13

A Szent Grál után...most kereshetjük
az Ő Sajtreszelőjét...

sogeking 2012.02.17. 21:24:44

@jadebulgari: egy kicsi meg, de majd el kell mennem :)

inmemancsi 2012.02.17. 21:25:05

@mocskosmacska: dehogyisnem, letolni a torkán a sajtreszelőt:))

vallatas 2012.02.17. 21:25:07

Ati:"ránk gyújtja a házat egy sajtreszelő miatt."
:-DDDD

Hurri Kán 2012.02.17. 21:25:32

@Ormi:
A kerekasztal sajtreszelője?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 21:25:35

@mocskosmacska: de a sajtreszelőt vissza kell tenni a helyére! :D :D
@sogeking: orövoár

mocskosmacska 2012.02.17. 21:25:53

VEra, mint okos meg cseles. Inkább megborult, beteg picsa.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 21:26:56

@szerivan: én meg szexi....:P

@gyvy: de én ÉN vagyok, nem akárki:)

@inmemancsi: soge megjött, nosce nem jött még, hiába tartom oda a popsim:)

Ormi 2012.02.17. 21:27:52

@gyvy:
Vera azért nem találta meg a Szent Sajtreszelőt, mert korábban betlizett a dildóval.
Csaba viszont...lehet, hogy szűz?...

mocskosmacska 2012.02.17. 21:28:27

@vallatas: Ha még sokáig húzzák a vv-t, akkor megtörténhet.

mocskosmacska 2012.02.17. 21:29:43

@Ormi: Ugyan, azért nem találta, mert attila és csaba eldugta. Aztán gyorsan visszatették a helyére és azt mutogatták fecónak.

Hurri Kán 2012.02.17. 21:30:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Értsd meg, nem tehetek kivételt. Akkor magamat is meg kellene utálnom. Ezt nem várhatod el. :D

@Ormi:
Reszelőszűz?

Ormi 2012.02.17. 21:30:31

@mocskosmacska:
Összeesküvés-elmélet.

mocskosmacska 2012.02.17. 21:31:52

@Ormi: Vera szerintem már jó néhányat legyártott élete során.

Ormi 2012.02.17. 21:35:03

@mocskosmacska:
Reszelt sajtot?...
Ez nem egy gasztro-blog...vagy de?...

mocskosmacska 2012.02.17. 21:37:24

@Ormi: Gasztro blog akkor lenne, ha azt mondanánk, hogy lenyomnánk a torkán egy kis reszelt sajtot, amit besamel mártásba keverünk, kis szerecsendióval és fokhagymával megbolondítva.

inmemancsi 2012.02.17. 21:40:26

becsülendő ebben a dzsannyiban:)) hogy mindig mindenkivel kedves - legalábbis publikusan

sogeking 2012.02.17. 21:41:11

Attila azt még megsüti?

mocskosmacska 2012.02.17. 21:41:54

@Ormi: Az mindegy, de a besamel legyen jó forró.

Hurri Kán 2012.02.17. 21:42:14

@inmemancsi:
Élőben is jó arc. :)

Költözni kellene...;-)

mocskosmacska 2012.02.17. 21:42:26

Hogy csaba nem fagy meg.

Ormi 2012.02.17. 21:43:37

@gyvy:
Be?... A villába?...

mocskosmacska 2012.02.17. 21:44:27

Ez a sajtreszelős dolog hány napig fogja vinni a sztorit?

Hurri Kán 2012.02.17. 21:44:54

@Ormi:
A zúj posztba... ott tán jobban meg tudjuk élni a villalétet.

mocskosmacska 2012.02.17. 21:45:48

Attila, sehitől sem fogja elfogadni.
A személyiségzavarosoknak az az egyik ismertetőjele, hogy képtelenek belátni, hogy tévedtek, mindig másokat hibáztatnak.

sogeking 2012.02.17. 21:49:15

@jadebulgari: már te is be akarsz csapni?

@gyvy: éppen fekszem, most keljek fel azért?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 21:49:42

@jadebulgari: Muhahahahaa, ez legfeljebb Kingát és Veronikát bírná egymásnak ugrasztani :D:D:D

Hurri Kán 2012.02.17. 21:50:59

@sogeking:
Átviszünk, ezen nem múlik. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 22:05:57

@gyvy: nem gondoltam volna, h azok után, amiken mi átmentünk együtt......Tényleg sírnom kell (hüpp-hüpp)

csicserierika 2012.02.17. 22:11:49

Vera a hormonjaihoz öltözött. Most éppen tesztoszteron napokat tart. :)
Amint rákerül a zöld kendő, átvált tüncimüncibe.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 22:13:58

@gyvy: nem, csak szeress, hagyj bújjak hozzád, kérlek:)

@csicserierika: van új poszt:)
süti beállítások módosítása