Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x150 - 1x151

2012. február 15. 19:35 - Hódos Hajnalka

A 250. posztom a hv-n, igen, igénylem az ünneplést.

Na, túl vagyunk rajta, remélem, mindenki kiheverte az éves kötelező nyáladzást, pink, szívet szorongató plüssmacikát nem hoztam, cserébe megosztom a lelkes olvasótáborral kedvenc soraimat: "A Valentin-nap nagyjából annyira romantikus, mint amikor elgázol egy részeg öltáncosokkal teli kirándulókocsi, amit négy Én kicsi pónim húz." (forrás: K.P., fb fal, köszönjük). Balázs azt remélte, bújunk, mint vadmalacok az erdő mélyén, hát nyilván volt olyan is, én speciel a Cunnilingus c. számot hallgattam Tex Perkins és Tim Rogers előadásában, hehehe, köszönjük szépen. Itt is. Ezt nevezem Bálint-napi ajándéknak, nem a baszómacit. Jövő vasárnap vége, valaki mindent visz, felgyorsulnak az események, roppant mód örülök, annak még jobban, hogy kivonult a Négyes Széria és Kingát is csak néhányszor mutatták az öfiben. Vévénégyék elmondhatják, mit gondolnak Vévéötökről, Olivér el van ájulva Fecótól, sírt, pusztult a röhögéstől, felkapom a fejem, hogy-hogy? Fecó is fingott, csak nem került be az öfibe? Hát Attilával az van, hogy az elmúlt két nap nem volt pozitív, pedig Olivér közeledett, szerette volna átkombinálni ezt a hetet, de Attila felhúzta a falakat. Attila vállat von, ha Oli kihúzta volna a seggéből a Verát, akkor tudtak volna beszélni. Olivér ajtaja a falak ellenére nyitva áll, és reméli, meghajlítják Attilával a teret. Ildikó nem puncsol senkinek, Fecó került hozzá közel. Szandika szerint Vera imádnivaló, vicces, kedves, aranyos. Bemutat egy hatalmas lófaszt Attilának, aki morog, jóvan, akkó' nyalják csak az idóta némber seggét, de fényesre. Szandika Attikát szereti a legjobban itt és ő áll hozzá legközelebb, lófasz után nyakpuszikák. GombárÚr Verára konkrétan nem talál szavakat, annyira jó a véleménye róla, hogy csak szuperlatíNuszokban tud róla beszélni. Gombi bazmeg, menj és feküdj vissza a szoláriumba, vagy keress egy új Picúrt. A legpozitívabb neki is Vera volt, na, ha mindeki kinyalta Vera seggét, akkor Attila felhúz egy zoknit, mert a vévéötben nemcsak pszichoterror van, de kizárólag a Manipulátor faszát lehet szopni, azt is csak úgy, hogy sorszámot tépnek. És persze ki is kell érdemelni. Szandika, aki nemcsak szeretetbonbonokat adott, de most bepusztul mellé az ágyba és ajándékoz neki egy szőrös dögöt is, ami az Egér a Holdon címszereplője és Manócska bekatizott, perverz üzekedéséből jöhetett létre, bár nekem szent meggyőződésem egyébként, hogy Manócska meleg. Hogy a Coccolino maci az, alap és rohadtul gyanús Dörmi Kismackó is. Jut eszembe, a lófaszt ezentúl én is szeretetbonbonnak fogom hívni.

Végre eltakarodnak haza, hasítják a ködöt, persze, Vera el is anyátlanodik, szerintem ma este készült Gombi zoknijait megstoppolni, Kinga hüppögve pakol a hullazsákokba, folyik a taknya, de nincs zsepi. Várakozásommal ellentétben nem csapja ki a szőnyegre, inkább belekeni Attilába, mert már megint nagyon szeretik egymást. Megnézhetjük újra, hogy integetett be Kingásan Seri, előtte hallhatjuk, mikor Fecó azt mondja, pisilok, aztán Attila baszogatja Csabát, tényleg elhiszi, amit a kortársbeszédben mondott? Hogy Kinga ragaszkodó barát? Neki ilyen egy barát? Csaba, ha szarban volt, a Kanca ott volt, neki ennyi elég, Attila meg ne akarjon belemagyarázni ebbe semmit. Jön Seri, húbazmeg és aztakurva, jön a kötelező kesergés, mér a Tujától búcsúzott el a háládatlan dög. Namost meg meg fog rendülni, óbazmeg, hát nincs irgalom? Ja, még nem, előbb gúnyolódik Csabán, aki Kinga fotójától búcsúzkodik, meg merek esküdni, hogy az nem is Kingát ábrázolja, mert amikor az készült, ő a felsőfokú hisztiképző vizsgáján volt és helyette egy travesztit kértek fel beugrónak. Csaba érzi az űrt. Az a baj, hogy én is, a koponyámban, tőletek.

Titoklevelek. Seriéről akkor is tudnám, hogy Seri írta, ha az is titok lenne, mert az iszonytatóan szó negyvenhétszer szerepel benne, a titok egyébként az, hogy Kinga valamit taszította Attila külsejében, ezért nem akart vele aludni. Kingának az a titka, hogy beleszeretett Attila lelkébe, de az állandó nyomulás taszítani kezdte. Úgy érzi, Attila marta el magától, és nem bírta tovább az állandó veszekedést, gúnyolódást, meg a kisajátítást. Attila úgy csinál, mintha megrendülne, Fecó szokás szerint óbégat, ő má' mikó' megmondta ezt! Attila álfeldúltan berohan a nyugiban, és pontosan azokkal a szavakkal búcsúzik el Kutai Kingától, amikkel amcsi filmekben a szakasz tagjai, mikor a dzsungelben elássák halott bajtársukat. Köszönöm, hogy veled játszhattam. Csak szólok, mi szavaztuk be, vagyis nekem eszem ágában nem volt, miket beszélek, tényleg meghülyültem a végjátékra! Attila és Fecó hiába tervezték azt, hogy bebasznak, újra egymásnak eshetnek egy helyes kis feladat keretében, azt kell elmondani, kitől tartanak leginkább? Attila kivételes helyzetben van, mert mindenkit utál, de igaza van Verának, ő is Fecótól tart legjobban, mert az óbégatásával fölé tudna kerekedni, akkor is, ha nem mond igazat. Mégsem ők vesznek össze, hanem Seri és Fecó, azon, hogy Seri ráfeküdt a mondatra a kampányban. Mind a ketten üvöltenek, mint aki beszorult, Fecó Attilával is, ő csak hallgasson, mindig azzal van jóba, aki visszajön a párbajról. Hogy még mit mondott, fogalmam sincs, levettem a fülest a fejemről, abban biztos vagyok, olyanokat, ha a kutya megenné, beledöglene. Attila nem érti, mi a faszáról beszél a hülyegyerek, de Fecó nyugodjon meg, mindig is egy hülye fasznak fogja tartani. Csaba is elmondja, Attilát és Fecót tartja riválisának, de a kutyát nem érdekli.

Már annyira be vagyunk gyorsulva, hogy a Chemotoxtól a hátán pörgő köpőlégy kutyafasza hozzánk képest, úgyhogy nézzük gyorsan, mit üzentek Valentin-nap alkalmából. Serinek nincs szerelmespárja - hálistennek, teszem hozzá sietve, bele is döglöttem volna még egy szeribe - úgyhogy a családnak üzen, tökjó, hogy a kis életét figyelemmel kísérik és szeri, szeri, szeri! Fecó kiheherészi magát, azt a talpas poharat, amivel fel-alá járkál, verném úgy ki a kezéből, hogy lehetőleg két foga is bánja, Angélának üzen, aki minden, az élet, az élet értelme, és bazmeg, énekel is. Hogy meghal érte. Azért, mert szép cigánylány. Én meg a műsorba bele. Miután megőrültem. Fecó gallérigazításáról megint Lugosi Béla jut eszembe a Drakula kosztümben, ezen röhögök kicsikét, de csak addig, amíg nem érkezik Csaba. Addig egyetértek vele, nem jön be neki ez az erős nyáladzás, nincs csaja, ezért tizenhéttől huszonhatig nagyon szereti a lányokat. Hát nem tudom, ezzel a kis vallomással hány szavazót vesztett, én mindenesetre kívánom neki, hogy egy nagycsöcsű negyvenes egyszer kapja a lábai közé, aztán üzengethet, ha meg tud szólalni. Meg taperolhatja a három szerelmét, aki nem ember. Attila megint hülyeségeket szövegel, a jövendőbeli szerelmének üzen, hogy az erdei faházban fognak élni, ő fát vág, a csaj meg kalácsot süt. Már, ha a lábbilincsben végződő kutyalánc elér a sparheltig, ugye.

Minden idők legrövidebb Arénája következik, elégedetten vigyorgok, bazmeg, ezeket keresztre fogják feszíteni, mégis összekapta magát a stáb kreatív része! De nem. Háttal kell állni a bitófának, a széttett kezüket lefelé fordítani és a kézfejükön egyensúlyozni két rudat úgy, hogy a végük hozzáérjen a bitófa tetejéhez. Seri kerek másfél másodperc múlva esik ki, de az hagyján, még zakózik is egy akkorát a homokban, mint az ólajtó. Attila két másodperc elteltével követi, sajnos ő nem taknyol el, Vera is lecsücsül, Csaba már zenbe' volt, de Balázs pofázik feszt, és kizökkent, de majd szól, ha megvilágosodott. A lila kendőt Fecó nyeri, ugrál, mint a kerge birka, és azt ismételgeti, hihetetlen. Hát az. Aztán azon gondolkodik, na most mi lesz és nem érti, Csaba miért kéri tőle, ha döntetlen lesz, Attilát küldje párbajra, Attila nyilakat rajzolgat, azt meg Seri nem érti, félelmetes lehet ilyen szellemóriásokkal együtt élni hosszú hónapokig. Unalmas pofázós feladat következik, egy táblánál rakosgatnak fényképeket, ki kerül a döntőbe, ki esik ki és miért. Nem részletezném, a lényeg az, aki nem rakta magát a döntőbe, az álszent fasz, aki a döntőbe rakta magát, nagyképű gyökér.

Hogy miért vacsorázik Attila Fecóval a nyugiban szarrá dermedt főtt krumplit sertéspörkölttel, fogalmam sincs, gondolom, meg kell beszélni a kapcsolatukat. Fecó forgatja a szemét, hogy kinyílt a Seri csipája, aztán nyivákol, ő nem akarja ezt, ő a végjátékban mókát, kacagást akar, hülyéskedni meg legyen písz és láv is. Üzenem sok szeretettel, hogy akkor nem a ValóVilágba kellett volna jelentkezni, hanem bérletet kellett volna venni a Fővárosi Nagycirkuszba. Öfi végén megérkezik Bangó Margit és unokája, mert a Hal a tortánban még nem sikerült porrá zúzni egy élet munkáját, aranyeső, hogyne, Serit a devla tényleg ilyen hanggal áldotta meg, és tényleg így nevet, tánc, különös tekintettel Csabára, ilyet akkor láttam utoljára, mikor egy dokumentumfilmben egy mexikói indián sámán csekély mennyiségű hallucinogén gomba elfogyasztása után transzba esett. Természetesen mindezt a NatGeón láttam, mert nincs is tévém, ilyen pusztulat műsorokat meg, hogy ValóVilág meg se nézek, mert ezek nem képviselnek értéket, úgyhogy megyek is, mert félbehagytam a kazah leszbikus irodalom egyik gyöngyszemét, ezért tart itt ez az ország, meg azért, mert a nők káromkodnak, hogy az isten a faszát rakná bele ebbe a szájbabaszott emancipált világba!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

1998 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmemancsi 2012.02.17. 20:44:03

valaki nézni fogja azt a 20 perc és nyerszet azok után a beharangozók után?:))

2012.02.17. 20:44:07

@inmemancsi: Nézd meg a spamet is és biztonság kedvéért a küldöttet is :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 20:48:22

@szerivan: de sírok, mert most sem szól hozzám...Utál engem!!!!! Csak lehet, h hozzám szól!

@Ormi: h mi????????? Te ironizálsz velem?:D

@inmemancsi: az áll rajtam gyönyörűen:D

2012.02.17. 20:50:08

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Figyelj, most vett tévét , legyél vele elnézőbb. Újdonság varázsa, barátok közt, kiszavazás élőben, ezeket mind MEGÉLI most.

inmemancsi 2012.02.17. 20:51:50

szép ennek a barátok közt kingának a bőre

Hurri Kán 2012.02.17. 20:52:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Igazad van. Következetes vagyok. Egyformán utálok mindenkit. :DDD

csicserierika 2012.02.17. 20:52:57

@jadebulgari: ok, megvárom, hogy kiesik Fecó, oszt okosban megoldunk egy vasrudat :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 20:55:14

@szerivan: de én olyan JÓSÁGOS vagyok, megérdemlem, és ő mégis utál, jelzem, TÉGED is:D

@gyvy: DE ÉN JÓSÁGOS VAGYOK!!!!!!!!!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 20:55:27

@csicserierika: és majd tekergőzöl rajta :D a férfinézők örömére :D :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 20:55:38

@jadebulgari: Höhö, tegnap kicsit elgurult a gyógyszer éjjel :D

2012.02.17. 20:57:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Te is HAZUDSZ! Engem nem lehet utálni, én cuki vagyok -o-

Hurri Kán 2012.02.17. 20:58:56

@szerivan:
Csit21!

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Akkor is. Nem kivételezhetek, értsd meg. :D

2012.02.17. 21:01:34

@gyvy: Mosd meg a valagad bsztos csípi a seggedet a cucc :)))

csicserierika 2012.02.17. 21:02:06

@jadebulgari: hát, vicces lenne, az már biztos :)

inmemancsi 2012.02.17. 21:04:07

valaki tett másra mint vera??

inmemancsi 2012.02.17. 21:06:30

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: dottyka hol van soge és nosce ők falkában szeretnek:))

mocskosmacska 2012.02.17. 21:08:11

A sajtreszelőből még komolyabb botrány lesz, mint a kisollóból.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 21:08:21

@inmemancsi: Magascicc mondta h szerinte bárki lehet akár.

vallatas 2012.02.17. 21:08:23

Verát vidd Ati!!!
:-)

mocskosmacska 2012.02.17. 21:09:12

Onnan balázs, hogy egy beteg picsa.

Fecó, ha neked meg egy csepp eszed van, akkor ráhagyod sehire, hogy igen, félreértettelek és lesz két perc nyugalmad.

inmemancsi 2012.02.17. 21:10:09

@jadebulgari: szóval mindenki magascicc ellen? na nézzük

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 21:13:47

born2bewild fiú jó volt a 2-n ki látta? :)

Hurri Kán 2012.02.17. 21:14:31

Ez a picsogás ez valami borzalom amit művelnek.

kozi001 2012.02.17. 21:15:03

"Koholt vádak"

Valamilyen törtelem órán a kommunizmusról tanultak csillant fel Seri emlékezetéből? :)

inmemancsi 2012.02.17. 21:16:18

verának nem kéne enni adni se, ellene a tartalékokból két hétig

Hurri Kán 2012.02.17. 21:16:56

De jó, hogy jövő héten mennek be a többiek.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 21:16:59

@jadebulgari: Szolgálatára, szép hölgy, a párbajra hangoló zenék tárházából előválogattam a legcsillogóbb gyöngyszemeket:

youtu.be/AJ0sW7KOFhU

youtu.be/0L_iOnLNt9M

És a megunhatatlan klasszikus:

youtu.be/HsyMtYoSkC0

:D

inmemancsi 2012.02.17. 21:17:55

na ugye én már tegnap is mondtam

Hurri Kán 2012.02.17. 21:19:19

@Lábbilincsben Végződő Kutyalánc (Möff CAT):
Szomszédok de rég hallották ezt a Manowar számot. :D

Ormi 2012.02.17. 21:20:32

@gyvy:
Nagy lesz ott a tolongás...
Különben mekkora is ez...Akik kiestek, azóta szarrá itták/kúrták magukat, ezek meg addig is bent csöveztek, és most visszakapják a kiesetteket, akik úgy térnek vissza, mint egy állatkert látogatói...

mocskosmacska 2012.02.17. 21:21:48

@jadebulgari: Igen, ezzel akarják direkt hergelni verát.

Ez az elmebeteg vagy mondat kemény verától, főleg ez után a jelenet után.

Hurri Kán 2012.02.17. 21:22:08

@Ormi:
Bentieknek sem volt megtiltva, hogy igyanak és kúrjanak. :D

@jadebulgari:
Sajtreszelő-saga. :D

mocskosmacska 2012.02.17. 21:22:18

MÁr sehinek is ég a pofája.

sogeking 2012.02.17. 21:22:20

Fecó azt már rég beszámította :)

vallatas 2012.02.17. 21:22:39

Ati jól tolod :DDDDDDDDDDDDDDD
Vera már majdnem megütötte, vagy köpködött :DDD
Csaba meg ott nevet :DD
ez haláli

mocskosmacska 2012.02.17. 21:23:31

Attila egyáltalán nem a szívem csücske, de most nem volt bunkó.

Remélem, hogy gianni hoz verának egy privát sajtreszelőt.

mocskosmacska 2012.02.17. 21:24:08

@vallatas: Ezzel már én sem tudnék mást kezdeni, mint röhögni vagy otthagyni.

Ormi 2012.02.17. 21:24:13

A Szent Grál után...most kereshetjük
az Ő Sajtreszelőjét...

sogeking 2012.02.17. 21:24:44

@jadebulgari: egy kicsi meg, de majd el kell mennem :)

inmemancsi 2012.02.17. 21:25:05

@mocskosmacska: dehogyisnem, letolni a torkán a sajtreszelőt:))

vallatas 2012.02.17. 21:25:07

Ati:"ránk gyújtja a házat egy sajtreszelő miatt."
:-DDDD

Hurri Kán 2012.02.17. 21:25:32

@Ormi:
A kerekasztal sajtreszelője?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.17. 21:25:35

@mocskosmacska: de a sajtreszelőt vissza kell tenni a helyére! :D :D
@sogeking: orövoár

mocskosmacska 2012.02.17. 21:25:53

VEra, mint okos meg cseles. Inkább megborult, beteg picsa.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 21:26:56

@szerivan: én meg szexi....:P

@gyvy: de én ÉN vagyok, nem akárki:)

@inmemancsi: soge megjött, nosce nem jött még, hiába tartom oda a popsim:)

Ormi 2012.02.17. 21:27:52

@gyvy:
Vera azért nem találta meg a Szent Sajtreszelőt, mert korábban betlizett a dildóval.
Csaba viszont...lehet, hogy szűz?...

mocskosmacska 2012.02.17. 21:28:27

@vallatas: Ha még sokáig húzzák a vv-t, akkor megtörténhet.

mocskosmacska 2012.02.17. 21:29:43

@Ormi: Ugyan, azért nem találta, mert attila és csaba eldugta. Aztán gyorsan visszatették a helyére és azt mutogatták fecónak.

Hurri Kán 2012.02.17. 21:30:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Értsd meg, nem tehetek kivételt. Akkor magamat is meg kellene utálnom. Ezt nem várhatod el. :D

@Ormi:
Reszelőszűz?

Ormi 2012.02.17. 21:30:31

@mocskosmacska:
Összeesküvés-elmélet.

mocskosmacska 2012.02.17. 21:31:52

@Ormi: Vera szerintem már jó néhányat legyártott élete során.

Ormi 2012.02.17. 21:35:03

@mocskosmacska:
Reszelt sajtot?...
Ez nem egy gasztro-blog...vagy de?...

mocskosmacska 2012.02.17. 21:37:24

@Ormi: Gasztro blog akkor lenne, ha azt mondanánk, hogy lenyomnánk a torkán egy kis reszelt sajtot, amit besamel mártásba keverünk, kis szerecsendióval és fokhagymával megbolondítva.

inmemancsi 2012.02.17. 21:40:26

becsülendő ebben a dzsannyiban:)) hogy mindig mindenkivel kedves - legalábbis publikusan

sogeking 2012.02.17. 21:41:11

Attila azt még megsüti?

mocskosmacska 2012.02.17. 21:41:54

@Ormi: Az mindegy, de a besamel legyen jó forró.

Hurri Kán 2012.02.17. 21:42:14

@inmemancsi:
Élőben is jó arc. :)

Költözni kellene...;-)

mocskosmacska 2012.02.17. 21:42:26

Hogy csaba nem fagy meg.

Ormi 2012.02.17. 21:43:37

@gyvy:
Be?... A villába?...

mocskosmacska 2012.02.17. 21:44:27

Ez a sajtreszelős dolog hány napig fogja vinni a sztorit?

Hurri Kán 2012.02.17. 21:44:54

@Ormi:
A zúj posztba... ott tán jobban meg tudjuk élni a villalétet.

mocskosmacska 2012.02.17. 21:45:48

Attila, sehitől sem fogja elfogadni.
A személyiségzavarosoknak az az egyik ismertetőjele, hogy képtelenek belátni, hogy tévedtek, mindig másokat hibáztatnak.

sogeking 2012.02.17. 21:49:15

@jadebulgari: már te is be akarsz csapni?

@gyvy: éppen fekszem, most keljek fel azért?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.17. 21:49:42

@jadebulgari: Muhahahahaa, ez legfeljebb Kingát és Veronikát bírná egymásnak ugrasztani :D:D:D

Hurri Kán 2012.02.17. 21:50:59

@sogeking:
Átviszünk, ezen nem múlik. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 22:05:57

@gyvy: nem gondoltam volna, h azok után, amiken mi átmentünk együtt......Tényleg sírnom kell (hüpp-hüpp)

csicserierika 2012.02.17. 22:11:49

Vera a hormonjaihoz öltözött. Most éppen tesztoszteron napokat tart. :)
Amint rákerül a zöld kendő, átvált tüncimüncibe.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.17. 22:13:58

@gyvy: nem, csak szeress, hagyj bújjak hozzád, kérlek:)

@csicserierika: van új poszt:)
süti beállítások módosítása