Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5927-5928

2012. január 18. 07:23 - dj Zax

Tegnap Ádám megdugta Alizt. Ez axióma. Aztán a vén szipirtyó is megtudta, hogy megboldogult férje nem csak az örökítőanyagot, hanem az ékszereit is elhordta otthonról, Balázs pedig bemutatta legújabb cimboráját: Csocsót, a csajt, aki részegen szokott csocsóasztalt lopkodni balfaszok által üzemeltetett  kocsmákból. Igazából komplett nagykert üzemeltet lopott csocsókból. Gáz Gézuról inkább ne is beszéljünk, aki megint lemaradt a húsosfazékról, úgyhogy innen folytatjuk, hogy mi lesz ma, meglátjuk. Klaudia hisztizik Nórának az ékszerek miatt, no meg főleg azért, mert azok dugót nyeltek, oszt titkolóztak előtte. Biztos még jól ki is röhögték. Vicces, hogy Nórát cseszteti, aki mellesleg – ha jól vágom a BK tájmsítjét – akkor kb. pár órája még azt se tudta, hogy itt járt Majoros Emília, aki meg nem mellesleg visszaszolgáltatta a smukkot.

BK01.jpg

Géza süketel Aliznak, aki Non-Stop Ádám farpofáig érő pólójában gyártja a szendvicseket. Előadja, hogy szokott hülyeségeket beszélni, de néha meggondolja magát és most pont ez van. Szóval járjanak újra, az lenne a legjobb. Közben Ádám lejt egyet egy szál pöcsben, de észreveszi, hogy Géza nem hozzá jött, így balra el. A Kertész fiú még megjegyzéseket tesz Aliz pólójára és Ádám pólótlanságára, de a balfasznak nem esik le, hogy ezek az imént dugattyús motort modelleztek kutyapózban. Közben a puni szakkör rexezik a Rózsában, a lógópöcsű brigád – ide értve Csocsót is a tökös csajt – meg kampányol a gokartozás mellett. Linda nem jönne, Hanna Montana igen, ezért előbbit győzködi Csocsó személyesen. Végül az is jön, Balázs elismerőleg lekirálynőzi a Csocsót. Hanna Montana lebiggyedő száján látszik a féltékenység – no, meg egy méretes szafaládé nyoma.

Klaudia és Nóra masszírozzák tovább a szart ékszer és megcsalás ügyben, de hamarosan be is fejezik. Géza és Aliz is pofozgatják ugyanezt a terméket, a Kertész fiú elmondja, hogy megijedt a családtól, de most már rendezte a gondolatait Rákosrendezőn és visszasündörögne. Ölelkezés kezdődik, ami Aliz csecsméretét nézve majdnem olyan, mint amikor két férfimellkas egymásnak feszül. Miklós cár és az ügyvédnő kupaktanácsolnak a folyosón, előbbi megértő, utóbbi meg műértő, de nem is ez a lényeg, hanem Nóra most jól keresztbe tett Miklós cár terveinek azzal, hogy terítette a lapokat Klaudia előtt. Átkapcsolunk a gokart pályára, ahol a három csaj modellezik a bukósisakokkal, de máris kezdődik a rivalizálás Hanna meg Csocsó között. Egy kis olajbirkózás jót tenne a sorozatnak, de csalódnunk kell, csak gokartban mérik össze a hüvelyhosszt, így ők autóba be, fütyikommandó meg besorol a bukósisakban tengődő Linda mellé, aki már osztja is azt észt Balázsnak. Miért nem szóltál, hogy ez a Csocsó egy csaj?  Balázs nem érti a kérdést, nem vette észre a feszkót és azt se érti mi a baj. Mondjuk én se. Hozott egy harmadik csajt a szemétdombra és ha egy kicsit van humoruk az íróknak, akkor leszbikus.

BK03.jpg

Ádám koslat ki Alizhoz, aki két pofára tolja a szendvicset. Megvolt a kibékülés Gézával,újra járnak. De a kúrásról kuss legyen ám! Az nem lehet, hogy valakinek elmondják. Oké mondja Ádám, akin most úgy látszik, hogy azért beapplikálná még egyszer a bohócot flexibilis csőbe. Klaudia ordíttatja az egyik kedvenc operáját bakelitről, miközben érkezik Miklós cár. Na itt a szajré, oszt mentem, csak Nórának megígértem, hogy visszaadom, azt meg jól meg akarom dugni, tudod... Tudja. A kígyó meg találkozni akar Majoros Emíliával. De már találkoztak az udvaron. Neki szidta a szipirtyó Miklós cárt – mintha az nem ismerné a Berényi fajt. Folyik a gokart verseny, nagy a harc, de Csocsó nyer. Hanna kiugrik az autóból, aztán rugdossa a gumifalat. Csocsó meg vigasztalja, hogy milyen okos, meg milyen ügyes – tán ő a legkisebb ugrifüles, de nem az. Kölcsönös mosolygás, egymás kezébe csapnak, nyomnak egy újabb versenyt. Csocsó végérvényesen bevágódott, lehet beveszik harmadiknak.

BK04.jpg

Nóra és Miklós cár kupaktanács második felvonás kezdődik, centikre az előző felvonás helyszínétől. Miklós cár meséli, hogy a Klaudia elkérte Emília számát. Megnézné azt a beszélgetést. Hát mi sajnos látni fogjuk. Továbbra is ordít az opera a villában, a szipirtyó hívja Majoros Emíliát, hogy mit fog hallani az üvöltés miatt nem tudom, de mindegy is. Géza önti ki a szívét Szabinak, hogy így szereti Alizt, meg úgy szereti. Talán meg is eszi, de lényeg, hogy ő hosszú távra gondolkodik és megtért, meg olyan depi volt, hogy majdnem öngyi lett. Szóval összehord minden szart, Kinga meg sasol hátulról. Beteszi a kis szőke a shift-regiszterébe a hallottakat, ami ugye mérnöki nyelven annyit tesz, hogy a másik oldalon meg kipottyan belőle valami. Kezd körvonalazódni a háttérben egy Ádám-Kinga álompár, amíg a Kertész fiú Aliznál dugványozik.

BK05.jpg

Megint gokartozunk, Hanna sorra nyeri a versenyeket. Amíg Balázs kisegíti Hannát a gépből, addig Peti meg Linda nyomnak egy kósza smárt békülés gyanánt, amit Peti a kötőtűszerűen szúrós szemével rugdosott ki magának. Mondjuk jól beszopták egymás arcát, biztos nem lesz semmi baj, srácok? Hanna meg Csocsó persze tol még egy kört hoppon hagyva Balázst, akire most feladták a szopóálarcot. Se gokart, se csaj, ha ez így megy tovább. Reggel mindjárt Balázsnál kezdünk, érkezik Hanna, elaposztrofálgatnak az előző esti gokart versenyről és a távolban felsejlik egy egyetemi buli. Közben a villában sor kerül a kínos mítingre Emília és Klaudia között. Megbeszélik dolgaikat, sajnálják. Mi is, hogy ezt kell néznünk Kinga helyett. Rózsában folytatjuk. A Petivel kiegészült puni kommandó vitatja meg a gokart versenyt, Szabi meg Ádámnak meséli, hogy Kinga hallotta a Kertész fiú ömlengését. Bár Ádámnak nem őszinte a mosolya Aliz ügyben, de valljuk be neki jutott a jobbik (az új erő), már ha Kingát, Ádám-aspiránsnak nevezhetjük.

BK06.jpg

Közben Géza varázsol családi idillt Aliz és Luca hétköznapjaiba, azaz senki sem dolgozik. Ki fizet akkor adót? A villában folytatjuk, ahol Emília és Klaudia megittak már egy vödör teát. Klaudia odaadja Emíliának a fülbevalókat, mert az megszolgálta az árát, erre az megsértődik, hátrabassza a haját és visszaadja a kölcsönkenyeret, de rendesen. Megemlíti, hogy nem kell ki kísérni, mert ismeri a járást, újak a függönyök és reméli a nyikorgós ágyat is kicserélték az emeleten. Na bazmeg, úgy kellett! Hát ez itt már simán végigkúrta az egész házat, tuti attól lett szimeringes a centrifuga is. A végére még Hanna is összefut Csocsóval az udvaron, aki újságolja, hogy Balázzsal egy albérletben fognak lakni. Szerintem Hanna eret fog vágni magán. Vagy Balázson. De ha rám hallgat, akkor inkább összefekszik ezzel a Csocsóval, elmaszatolnak egy kicsit, kiolvassák a Fürge Ujjak magazint, megosztoznak egy kígyóuborkán és szarnak a világra. Meg arra az elfuserált, puha pöcsű Balázsra.

BK07.jpg

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Koky_ 2012.01.18. 07:50:48

Hosszú és rögös út vezetett a színészi pályáig a Csocsó nevű csajnak :) Nemrég még X-faktor Mimi volt, ha jól emlékszem. Amúgy én is pont arra gondoltam, hogy leszbi lesz a sorozatban :D

Johnny336 2012.01.18. 10:34:38

@Koky_: X-faktor Mimi? Ez lenne, aki elment pornózni?

Koky_ 2012.01.18. 15:45:02

@Johnny336: A pornós témáról nem hallottam, de egyből beugrott, hogy az X-faktorban volt, egy Gergő nevű csávóval, akivel összerakták, hogy duó legyen. Lehet hogy akkor más vonalon folytatják ;)

Nem Penny hajója 2012.01.18. 18:24:54

Mostanáig gondolkodtam, hogy honnan volt olyan ismerős az a csaj, hát tényleg az X-Faktor.
Amúgy egy az egyben úgy beszél, mint Szenes Andrea.

shc 2012.01.19. 09:08:18

Nem ő lett pornós hanem ő:
velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/05/12/pornos_lett_az_x-faktor_egyik_kiesoje/
illevte, hogy lett e azt nem tudom.
Én ismennyit gondolkodtam, hogy honnan ismerős ez a Tsotsó...
Elég furcsán beszél az egyszer biztos!

Johnny336 2012.01.19. 11:43:23

@shc: "haverom mesélte", hogy látta egy-két filmjét. :)
süti beállítások módosítása