Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X117 - 1X118

2012. január 12. 20:35 - Hódos Hajnalka

Hát, új hét kezdődött a Villában, elindult a Fakabát Akadémia, lesz itt minden, mint a bucsuban (tudom, hogy két hosszú ú, de mink otthun így mondjuk, na), kihallgatási technikák, helyszínelés, forgalomirányítás, közúti igazoltatás. Szombaton vizsga és nagyon fontos, hogy a fegyverek természetesen műanyagból vannak, ezért nem halt meg tegnap Vera, mikor Seri azzal mutogatott rá, akarom mondani, semmiféle kárt nem tudnak egymásban tenni. Sajnos. Azóta persze az is kiderült, hogy a Királylány a Dagadt Dögöt hívta ki párbajra, én meg akkor megragadnám az alkalmat és deklarálom, hogy holnaptól reggel lesznek posztok, egyrészt azért, mert ma elaludtam, másrészt azért, mert Atyaúristen II-nek ez a kívánsága, azért, és ha azt kérnék, hogy pávatollat tűzzek a seggembe, miközben a posztokat írom, abba is fenntartások nélkül beleegyeznék. Nézzük, mit szóltak a rendőrös héthez.

Azt hogy durva, már fotel sincs. A padok láttán találgatják, katonák lesznek-e vagy orvosok, javasolnám rögtön az agysebészetet, egymáson kezdhetnének gyakorolni. Fecó bölcs, mint mindig: az biztos, hogy tanulni fognak valamit. Az van, hogy sehogy se tudom belefűzni a mondókámba, hogy bazmeg, komolyan azt hittem, Csaba meztelenül jött ki a hálóból, aztán jobban megnéztem (höhö) és láttam, hogy világos boxer van rajta (Csabafanok kedvéért: az a feszülős fajta), de nem tudom, hogy kössem ide, úgyhogy nem írom le. Fecó arra gondolt, miniszteres hét lesz. Vagy tanáros. Aztán jön az ezredes úr meg a hadnagy úr, őrnagy nem jött, mert őt majd Isten hozza, ölben, és Eszter megvilágosodik, rendőrök leszünk, basszátok meg.

Az ezredes úr az iskolaigazgató és a mai nap előadója egyben. Vannak szabályok, az első, hogy nem katonák, tehát nem várnak el bokázást, azt viszont igen, hogy hallgatóhoz méltóan viselkedjenek. Attila balkezes? Nem, nem baj, csak a fegyverfogás miatt. Csak Vera kezébe ne adjanak fegyvert, poénkodik Attila, aki még nem tudja, hogy az ezredes úr kemény, mint a bakaszar - ha már emlegettük a katonákat - és leoltja, nincs személyeskedés, órán pláne nincs, pofa alapállásba, szolgálunk és védünk! Megtanuljuk a rendfokozatokat, meg azt is, milyen szolgálati ágak vannak. Ma Ferenc lesz a bazmeg, szünetben mehet a raktárba az egyenruhákért. Szünetben egyébként lehet pipilni is, mert egy rendőr mondhat ám ilyet is. Kemény hetünk lesz, én mondom. Vera lelkendezik, neki egy álma vált valóra, mert korábban gondolt rá, hogy rendőr legyen. Akaratlanul is eszembe jut, Nagy Ő VV Anikó meg doki akart lenni, aztán csak a dromedár jött neki össze, ha Vera is ilyen ütemben hízik, teve még ő is lehet. A kis zsaruk rosszalkodnak, Attila odabilincseli Serit a székhez, Fecó a gumibottal lűdöz, aztán Serike árulkodik az ezredes bácsinak, az Attilafakabát tönkretette a tyúját. Büntit kapnak, Attila a szaunára, Seri a dzsakura vigyáz, lehet, hogy fordítva, a lényeg, hogy egyenruhában kajakra nem dohányzunk ám. Mindjárt jövök, megnézem, leesett-e a faszi a tetőről, aki a netet köti be, mert a zajokból úgy ítélem meg, valószínű. Na, itt. Él.

Három fajta intézkedés van: feljelentés, bírságolás, figyelmeztetés. Nem úgy mondjuk, Seherezádé, hanem felemeljük a kezünket. És igen. Seri felemeli a kezét és azt mondja: felemelem a kezem, ezredes úr és úgy mondom, hogy letartóztatás. Jó, akkor most várok öt percet, amíg mindenki kirángatózza magát, nekem hét kellett. Csaba engedélyt kér arra, hogy még egyszer meghallgassa a kérdést, amit fel sem tettek, jöjjön a numeróúnó, az igazoltatás. Kérem szépen, ennek a szabályait be kell vágni. A ruházat- és csomagátvizsgálást mindjárt gyakorolják párokban, Kinga és Péter föl! Merthogy vannak párok, majd mondom, ki kivel. Kinga szeretné elkérni a személyi adatokat, aztán visít, mint a malac, mert a hadnagy úr "kést" ránt. A járőrök nem szarral gurítanak, rögtön előrántják a fegyvert és lőnek ész nélkül. Lenne itt rend az utcákon, ha ilyen rendőreink lennének, mi? Kinga nem tudja, hogy működik a bilincs, juj. Hát, akkor van két darab halottunk. Attila és Csaba sincsenek könnyebb helyzetben, itt van Kovács István a Kossuth utca előtt és nincsenek papírjai. De pénztárca van nála, hehehe. Vera stréberkedik, ő szeretne. Éjszaka van és azért igazoltatják, mert az autók között járkál. De Vera nem hajlandó. Akkor testi kényszer és előállítás. Nem jön közelebb és nem nyúkál. Falhoz, kezeket a tarkó fölé. Oké, és ilyenkor jön egy gyenge bilincs. Nem mozgunk, nem adjuk meg az esélyt. Az órának vége, fel, vigyázz, az üti Péter, az ütihelyettes Kinga, ők vigyáznak a tisztaságra, a viselkedésre, a ruházatra. Kinga, mint ütih el is aludt és a hálóban, alvás közben figyelt a többiekre. Csaba és Attila rárontanak, igazoltatják, mint hajléktalant, jaj de vicces, hogy vetkőzzön, csak a bugyi maradhat rajta, hát mindjárt összepisilem magam a nevetéstől. Na jó, azon mondjuk röhögtem, hogy álljon föl és pucsítson be, mit tagadjam.

Nincs öfi pofázós feladat nélkül, a verbális kurvaúristenit neki, a társak beszéljék meg a problémákat. Fecó és Eszter csomószor voltak már pajtik, megbíznak egymásban és tudnak együtt dolgozni. Kingának a bizalmon fennakadnak a szemei, nincs is jó kapcsolat közöttük, ne vetítsenek már, sőt, nem is kedvelik egymást, de hagyjuk, hagyjuk, hagyjuk. Péter és Kinga érdekes párosítás, a Királylány sose bízott a Dagadt Dögben, simán lelőhetnék, mert elfutna. És húsz órával ezelőtt meg is szórta. Vera nem lesz partner abban, hogy Seri elbohóckodja a hetet, van egy komoly nyeremény, Peti ne ugasson bele, lehet, hogy őt az nem érdekli, de Verát igen. Attila és Csaba viszonyát az elegáns távolságtartás kifejezéssel lehet illetni. Hát a bizalom meg úgy van, ahogy Fecó szokta mondani, így van meg úgy van meg amúgy van. Fecó lecsap a lehetőségre, mint gyöngytyúk a takonyra, na idefigyeljen a Lelkek Megnyomorítója, most megmondja a frankót! Az van, hogy igenis, ő nyomorodott Attila miatt! Meg sírt is, és mindenki látta! Kijött a könnye is, és két-három napig elvolt magába', a boxot meg fel akarta adni miatta! Konkrétumok kellenek bazmeg? Tudna ezret! Adott hatszor esélyt, aztán csáót intett, mert Attila eljátszotta a kis kártyáit! Akkor tört fasza a barátságnak, mikor Attila a szájára vette Fecó családját! Attila a szokásos forgatókönyvvel operál - műnyugalom, ill. a hazudsz szó szajkózása - Kinga és Peti összesúgnak, igaza van most a Fecónak és jól is beszél. A vita végén Attilát az bántja, hogy Péter lapított, mint szar a gazban, és ne mondja már, hogy a Fecó jól beszélt, mert Attila rögtön agyvérzést kap! Nehogymá' megtámogassa!

Attila nem kap agyvérzést mégsem, szerintem csakis az Attila-show miatt, ami felettébb szórakoztatónak ígérkezik, a téma ugyanis szembesítés. Kingát. Azokkal, akik jelet raktak rá. A show előtt Csaba és Attila beszélgetnek a nyugiban, valami miatt Attila most éppen azt tartja saját maga számára előnyösnek, ha belénk sulykolja, hogy elege van Kingából. Nem fog mellé állni, mert a Királylány kihasználja, kiszipolyozza. Meg ne feledjük a táncos hetet, ugye. Ezek nem fognak elfelejtődni soha, és Csaba ne mondja, hogy Kinga értékeli, amit érte tett, azért mondja, hogy magáról kialakítson egy képet. Nemegyszer cserben hagyta, de basszameg, hát nem Csabának fogja ezeket a dolgokat elmondani! Csabának gyanús volt ez az egész beszélgetés. Mintha Attila szándékosan infót csordogáltatott volna neki, a véleménye meg az, hogy Attila használta ki Kingát, nem pedig fordítva. A show unalmas, Kingának Peti jele esett rosszul és az indoklást abszolút nem tudja elfogadni. Verát az érdekli, Peti tudott-e arról, hogy Seri és Eszter Kingára fog tenni, Peti szemrebbenés nélkül hazudja azt, nem tudott róla. Kinga sem hiszi el, hogy nem taktikáztak és nem derült ki számára újdonság a show alatt, de lassan letisztulnak a dolgok. A show után Kinga morog, milyen gáz már, hogy itt cukkerkednek meg mosolyognak rá, Péter és Attila a kertben cigiznek, na, kit visz a Királylány? Attila szerint Pétert vagy Esztit. Ha Petit, úgy nem izgult senkiért, ahogy érte fog.

Életemben először érzek együtt a Lakókkal. Seri és Attila duettjére ébrednek, megszavazta az istenadta. Hátizé, erőt egészséget, vagy Peti nem is tudja, ejnyehát, oda kellett volna figyelni, hogyan kell jelenteni. A VV rendőrkadét hadosztály teljes létszámmal foglalkozásra felsorakozott. Péter igazítsa meg a fegyverzetét, Kinga meg a nyakkendőjét, ez a rendőrség, nem egy látványpékség, ugye. Péter jelentené, mi minden történt tegnap, de Seri engedélyt kér szomjan halni, nocsak nocsak, mit csinált tegnap Csaba és Attila amíg tanulni kellett volna? Mentálisan felkészültek a tanulásra. Fekvő, meditatív állapotban. És Péter ezt elnézte? Majd ha szót adnak neki, akkor, jó? Megint a ruhaátvizsgálást gyakorolják, kezdem unni, Péter cselesen lépjen el, eksön, tessék parancsolni. Hopphopp, találnak nála kést, Fecó kemény, mint a fagyott kutya lába, tegye a fejét! És forduljon meg! A járőrpár összeszólalkozik, akkó' Fecó állítsa elő a picsába, Eszter nem foglalkozik vele. Hát ilyen nincs. A rosszfiú előtt nem veszünk össze. Attila sietne, mert az autóját nyitva hagyta, még a slusszkulcs is benne van, haddmennyenmá. A személyi iratai is ott vannak, haddmennyenmá. Nem akar a falhoz állni, mert nem követett el semmít. Értelemszerűen szembe kéne vele állni, igen. Péternél szakad a cérna, fegyvert ránt és ordítani kezd: álljon a kibaszott falhoz, faszkalap! Mindenki röhög (én is), tedd oda a kurva kezed, Kinga, te meg add a bilincset! Kinga járőr is röhög, ejnye, Péter elvesztette a fejét, ilyet se csinál ám egy rendőr. A szünetben Kingatti édesdeden alszanak, igen eléggé álmosak, köszönik.

Na, hát pedig most megtanulnak forgalmat irányítani. Alakul ez Serinek, már csak egy rúd hiányzik középről. Tényleg alakul, Seri úgy fogja a irányításra való botot, mint aggszűz a faszt és olyan kecses mozdulatokkal hajlong vele, mintha valamelyik egész estés diznimesében ő lenne a tündérkeresztanya varázspálcával. Attila nem képes megtanulni ezt megtanulni, ezért saját jeleket használ, egyébként meg mindenki menjen úgy, hogy ne ütközzön neki a másiknak. Eszter kap hideget-meleget, amíg irányítja a forgalmat, a büdös fakabáttól a de megdugnálak anyukámon keresztül az áramot vezessél, ne közlekedést, te szerencsétlenig mindent. Kis sípolással próbált rendet tenni, mert káosz csapott össze az utakon (sic!). Vera és Ferenc kitüntetést kapnak, ráadásul a Vera-Seri páros lesz az üti, Lilu már előre fél, mi lesz itt, Vera mámeg hatalmat kapott a kezébe! Jön a menetrendszerű kit kéne kihívni Kingának sztori, de most párokban mondják el, gondolom, vécére is párban fognak menni. Péter nem tud tanácsot adni Kingának, mert ő is érintett. Szerintem meg az van, hogy be van szarva. Péterke eltaktikázta magát. Aztán mégis kinyögi, Serit kéne kivinni, mert hasonló csajok. Fecó és Eszter a következők, Fecó Petit javasolja, mert a Villában erősnek számít, ha Kinga kinn hagyja, bebiztosíthatja a helyét a döntőben. Eszter magát mondja, azt meg, hogy miért Petit, Fecó jól kifejtette. Serinek van egy sanda gyanúja, méghozzá az, hogy Kinga nem akar pasipárbajt, úgyhogy magát mondja. Vera Petit, mert egyfolytában azt hangoztatja, hogy ebben a játékban nincs őszinteség és egyébként is rossz hatással vannak egymásra Attilával. Csaba Esztit vagy Serit javasolja, Attila senkit, mert ő már megmondta, semleges marad és nem segít Kingának. Ha Kinga meri, vigye őt. Attila levág egy magánszámot, pedig úúúgy szerette volna megvédeni Kingát. De magától nem, csak ha Kinga megkéri. De nem fogja, biztos benne. Milyen barátságról beszél Eszter? Amire egy összeveszés után azt mondja, hogy menj a faszba? Péter siet bólogatni, ez így van, ha egy kapcsolatban csak az egyik keresi a másikat, akkor hagyni kell a picsába az egészet. Attila tizenkilencre lapot húz és kijelenti, számára megnyugvás lenne, ha Kinga kiesne, csomó mindenen nem gondolkodna, ami most elveszi az idejét.

És igen. Kimondatott. Hát végre. CSÍNYTEVÉS. Hát hogy az ördögbe, hogy eddig nem hallottuk? Vera az üti, azaz lehet vele baszakodni. Peti és Attila elmosogatnak? Nekiállnak. Vagyis, valamennyit mosogatnak. De nem biztoss. Nem hiszik. Nemigen. Jól van, akkor Vera beírja őket a naplóba. Faszt érdekli, csak maradjon csöndbe. A hálóban Péter kitalálja, ha ellopják a vállapját, olyan lesz, mint egy orosz börtönőrnő. Csak a Fecó meg ne lássa. Persze mindezt Vera érdekében teszi, és a szeretet beszél belőle. Miután Attila, aki leszaggatta Kingáról a melltartót, meggyőzi, hogy ne szakítsa le, mert az erőszaknak számít, gombolja, Péter meg is teszi és eldugja a vécécsésze mögé. A következő csínytevés a randalírozás a kertben címet viseli. Akár kinevetjük Verát, akár nem, úgy őrizte a házat, mint egy német juhászkutya. Attiláék persze megtettek mindent annak érdekében, hogy kihozzák a sodrából, sorolom: székhúzgálás ill. annak felborítása, dobálózás, szemetelés, ordenáré röhögés, verekedés. Hiába, Vera úgy ült ott, mint egy tibeti jógi a meditáció tizenhetedik évében. A két görény ezt úgy ítéli meg, Vera nem teljesítette a feladatát. Attila ellopja a naplót és kitölti úgy, ahogy azt Verának kellett volna. Őszintén remélem, hogy holnap ezért Vera letépi a tökeit. Miután kiszúrta mindkét szemét.

És végre valahára kihi. Úgy izgulok. Hazudtam, meccsvót. Három nullra szopattuk a Fiót, hehehe, megtoroltuk a gyalázatot! Romaromabella! Elérkeztünk az utolsó harmadhoz egyébként, tavaly sajnáltam, most nem bánom, szar ez a VV5 úgy ahogy van, na. Régen minden jobb volt. Ja és bezzeg az én időmben. Attila a bőrit az asztalra, aztán a székre, aztán egy zsákra teszi, Lilu kiborul, ne építsen várat! Kinga, futás a riportba. A kendő megerősítette. Ez a pofon billentette helyre. Biztos benne, hogy ez egy megbeszélt dolog volt, Attila készítette elő. Taktikai döntést fog hozni és tudja, kit hív ki. Ennek ellenére megnézünk nyócvankét kisfilmet, hogy segítsék Kingát a döntésben. A kikraktakrá kisfilm után megint meghallgathatjuk, hogy a Dagadt Dögtől rosszul esett neki a jel. Péternek valahogy dönteni kellett, Kingánál talált olyan pontot, hogy a lelkiismerete nyugodt maradjon. Péter és a lelkiismeret. Csak én röhögtem? Negyedórás Kingatti kisfilm, hát finoman szólva is viharos, miért? Mert így jönnek ki a lépések. Attila így élőben, mindenki előtt nem hajlandó Lilunak válaszolni, mert kínos neki. Kéne szólni a hülyegyereknek, hogy egy kibaszott valóságsóban van négy hónapja. Van valami vonzás-taszítás és igen, szerelmi cívódásnak fogta fel ezeket. Aztán Lilu még nyaggatja őket azzal, szeretik-e egymást, igen, Kinga szereti, Attila műnyűglődik, én viszketek, haladjunk má a picsába ezzel a kurva kihívással, könyörgöm. Eszterrel mér ilyen a viszony? Dyával kezdődött, de Kinga már túl van rajta. Eszter szerint Kinga nem bírja a kritikát és indulattal, szitkozódással kezel helyzeteket. Úgy készül, őt viszi. Seri nem tartotta soha riválisnak és nem volt féltékeny, de a flörtölést Gergővel észrevette. Kinga szerint Seri nemcsak a hajával meg a sminkjével törődik és néha tökjól elvannak. Fecóval minden oké, az idő megoldotta. Péterrel nem volt konfliktusa, sose kerültek egymáshoz közel, de a viszony nem rossz. Eljött végre valahára az a kurva pillanat, hogy aza... három perc. Hát ugye, itt a két lány, aki között Kinga sokat vacillált, de azért kapja Péter a kendőt, mert rosszul esett tőle a jel. Meg azért, mert alattomosan és sunyin csinálja ezt a játékot és most is arra ment ki az egész, hogy Kinga a csajok közül válasszon. Na tessék, Petikém. Mehetsz haza, csőváz.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
713 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoxó 2012.01.12. 20:46:04

Hát első.meg második.

ELP 2012.01.12. 20:52:28

aluménium az enyém:))

ELP 2012.01.12. 20:53:23

sejtettem h lesz valami mert az előbb nem lehetett elérni.

ELP 2012.01.12. 20:57:10

na ízzítsunk! 20.57

Wakka 2012.01.12. 20:58:05

Kinga, smink nélkül.

Magyar jogállam 1990-2011.Nyugodj békében!

rianna 2012.01.12. 20:59:51

rég nem voltam ilyen elől :)

2012.01.12. 21:00:34

Hajni, az ezredes úr kiadta, hogy írjál posztot minden nap? :)) Lesz itt hutyutyútyú-hutyutyutyú srácok!

csicserierika 2012.01.12. 21:00:46

csókoltatom az atyaúristent !
Most megyek a jakuhoz , érzem látomásom is lesz :)

csicserierika 2012.01.12. 21:01:26

most meg olvasok tovább

KennyCor7ez 2012.01.12. 21:02:52

Köszönöm a beszámolót, Gratula a meccshez.Azt a Pávatollat lehet majd látni :D Könyiii:)

KennyCor7ez 2012.01.12. 21:04:52

Igen Bazsiii juhhhéééé ma műsor is lesz.

nosce 2012.01.12. 21:10:07

@rianna:
"rég nem voltam ilyen elől :) "

újév, új remények, új lehetőségek :)

never again 2012.01.12. 21:13:22

Jessz, Itt vagyok. Sziasztok!

Dagimanó remélem, kint marad!

nosce 2012.01.12. 21:13:32

Petti nagyon érzi azt a gumibotot :)

nosce 2012.01.12. 21:16:19

Fecó a seggébe törli a kezét utána kezet fog az ezredessel :)

nosce 2012.01.12. 21:17:50

éjjel behatolás nem volt :)

Atok 2012.01.12. 21:20:10

Remelem legkozelebb a Vera kiejti az Attilat. Megnezenem a kepet

Hurri Kán 2012.01.12. 21:21:14

A pávatollat megnézném. :)

MissX 2012.01.12. 21:23:33

remelem kinyomozzak ki volt :) milyen lenne mar, ha azt mondanak a lopas kizarassal jar, es tudjak ki volt, mert lattak a felveteleket. huuuu de megneznem peti fejet

rianna 2012.01.12. 21:24:19

@nosce: búék :D
Csodálkoztam is, hogy ilyen kevesen voltak szemfülesek :)

Alejandro Puzante Kakante 2012.01.12. 21:26:07

@Atok: Attila kiütné Verát párbajon, mint diszkós kurvát a szilva pálinka :-)

never again 2012.01.12. 21:26:39

@MissX: Erre én is beneveznék.

rianna 2012.01.12. 21:26:45

Annak btw örülök, hogy Kinga Pettit hívta ki. Bátor lépés volt, remélem, bejön.

rianna 2012.01.12. 21:29:54

tavaly a katonák jobbképűek voltak, mint ezek a rendőrségi személyek.

rianna 2012.01.12. 21:31:56

fecónak jól áll az egyenruha.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 21:33:14

ezredes: "mit csinálunk az őrizetbevétel után a gyanúsítottal?"

összeférhetetlen: "megverjük"

rianna 2012.01.12. 21:33:27

mikor vagyok, mindig olyan gyér itt a forgalom:)

rianna 2012.01.12. 21:36:37

@ladyandhenk: by the way (=apropó, mellesleg)
Köszi, az epremet gondozom minden nap, attól marad ilyen szép piros :D

barakka 2012.01.12. 21:38:48

Hallottátok? "azé a rendörségről ne gúnyolódjunk"hahaha

pink ninja 2012.01.12. 21:39:02

te jó ég vera de szánalmas...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 21:40:49

@rianna: és csokizod is mindennap?:)

Már azt hittem, h sskk, mmkk, stb, csak a szokásos, amit nem értek:)

@pillangod:
mit csinál?:)

@barakka: bizony ne, nevelő célzat ez a hét:P

KennyCor7ez 2012.01.12. 21:41:21

@Okocha: Erre azért ne vegyél retúr jegyet:D

barakka 2012.01.12. 21:41:39

Remélem Peti Cs is hallotta:-)))

rianna 2012.01.12. 21:42:28

@ladyandhenk: csoki nélkül nem az igazi :) Természetesen csak jó minőségű csokiról lehet szó, milkától felfele:)

mocskosmacska 2012.01.12. 21:42:36

Vera örül az új vállalapjának. Szóval ennek a csajnak így kell letörölni a harapós kifejezést az arcáról. REndőrségi váll-lappal.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 21:42:57

Új poszt?
Akkor ide is beírom, hogy Vera egyre inkább hasonlít egy egész éjszakára az asztalon felejtett, összeharapdált kovászos uborkára.
Egy ilyen mószerolós, árulkodós, helyezkedős ostoba némbert sose szeretnék munkatársnak.
Semmilyen társnak.

mocskosmacska 2012.01.12. 21:43:07

Petinek tényleg kereszt van a nyakán?

pink ninja 2012.01.12. 21:43:07

@ladyandhenk: mindenkit bemószerol, benyal a rendőröknek, és fecóval szeretne lenni, mert seri nem veszi komolyan a feladatot és ez neki kínos
és ezt valami eszméletlen gáz stílusban
alapból nem vagyok agresszív, de le tudnám ütni :)))))

mocskosmacska 2012.01.12. 21:44:23

@pushpang: Ha még csak a váll-lap lett volna, de hogy "rajtam és fecón kívül itt senki nem veszi komolyan a feladatokat".

KennyCor7ez 2012.01.12. 21:45:51

@pushpang: Megnézném a fejedet amikor ellopnak tőled valamit amiért felelsz.Főleg ha magas beosztásban vagy.Úgy picsán rúgnának,hogy csak úgy nyekkennél.:)

barakka 2012.01.12. 21:45:56

@pillangod: hát Vera belőlem is kihozza az agresszív állatot,pedig amúgy én sem:-))

mocskosmacska 2012.01.12. 21:46:28

@pillangod: Emiatt értem, hogy a többiek miért szívatják folyton.

Hurri Kán 2012.01.12. 21:46:32

@pushpang:
Én már kezdem sajnálni, komolyan. Szegény nőnek már sok, lónak még kevés.

mocskosmacska 2012.01.12. 21:47:18

@KennyCor7ez: Ez nem a rendőrség, nem élesben megy. Ez egy rendőrös játék.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 21:48:08

@pushpang:

de! vicces volt a magától értetődő blazírtsága, amivel mondta...

KennyCor7ez 2012.01.12. 21:50:19

Pont azért,az élet is játék ,tudni kell játszani,Kint az életben is meg bűnhődsz lopásért.Vagy nem?Mert akkor én kérek elnézést.

csicserierika 2012.01.12. 21:50:33

@ladyandhenk: nem jön az csak úgy, most várom :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 21:51:03

@pillangod: @mocskosmacska: jól írta pillangod, Vera szánalmas. Kurva szánalmas... mégis mi a faszt akar bebizonyítani? Miért kell vérkomolyan venni mindent?
Ez a nő a magánéletében biztos stopperrel méri a szexre szánt időt és jól lebassza a partnerét, ha az nem teljesíti a szintidőt vagy kiesik a szabálykönyvben kőbevésett ritmusból.
(biztos ezért nem futott be nagy pornókarriert se)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 21:52:47

@pillangod: türelem:)

@gyvy: valóban, te még élsz?:)

@KennyCor7ez: attól függ, h ki vagy.............

genevieve 2012.01.12. 21:53:05

nagy ügy, hétvégén ati-peti is elveszit valamit ami fontos nekik....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 21:53:36

@KennyCor7ez: hádebammeg, ez itt csak egy játék!!, amit illik ugyan valamelyest komolyan venni, na de mivel nincsenek vérre menő következményei, igenis komoly jellemhiba, ha valaki ilyen helyzetben, dedós módjára árulkodik, meg fényezi magát.

Hurri Kán 2012.01.12. 21:54:05

@ladyandhenk:
Még egy kicsit. Éppen alkudozom, hogy el kéne halasztani a világvégét. Van még pár megbokrosodott teendőm amit el kéne intézzek. :D

mocskosmacska 2012.01.12. 21:54:51

"Én a te helyedben kivinném a petit." - akkor kedves vera te miért nem vitted ki?

KennyCor7ez 2012.01.12. 21:54:54

Be is szart a kis Hobbit :D

genevieve 2012.01.12. 21:54:55

@pushpang: azt hiszem vera a jutalomért veszi komolyan az egészet...

és ha jól emlékszem ati-peti normálisan semmilyen feladatot nem csinált még végig...kivéve a legutóbbi énekversenyt...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.12. 21:56:52

@mocskosmacska: @pushpang: @pillangod: Vera válllapjának lenyúlásában Péter és Attila görények voltak. A szolgálati naplós görénységben Kinga is lenullázta magát. Fecó és Csaba meg kívül maradtak ebből. Fordított esetben Vera biztosan nem élne ilyen eszközökkel, pedig meg akarja nyerni a teljes hetet és mindent bele is ad, saját teljesítménye alapján akar nyerni, nem játékostársai működésének elszabotálásával. És kiütközik ebből a szituációs játékból, hogy a többiek zöme mekkora patkány: nyerni nem akarnak, de mást is gáncsolnak folyton! Vera erkölcsileg toronymagasan áll a villalányok között!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 21:57:25

@gyvy: én nem sajnálom. Ha valaki ennyire ostobán szemellenzős és semmi önkritikája, az megérdemli, ha basztatják.
Csak bennünket miért büntetnek vele...? :D

genevieve 2012.01.12. 21:58:12

atika már mosdatja magát petinél:-))))

Hurri Kán 2012.01.12. 21:58:56

Összetett kézzel könyörgök, valaki vegye ki a papagájból az elemet, vagy tegyen bele új kazettát. Köszönöm.

@pushpang:
Lehet neki se olyan jó ott bent, nekünk se legyen hát csupa móka és kacagás. :D

mocskosmacska 2012.01.12. 21:59:18

@genevieve: Attila, jaj de laza vagyok, hogy mindent elpoénkodok hozzáállása az iskolai héten engem is zavart, de a másik véglet, amit vera csinál szintén nem szimpatikus.
Nem tudom, de volt már valami, amit vera nem véresen komolyan vett?

KennyCor7ez 2012.01.12. 21:59:22

@pushpang: Kíváncsi lennék, mondom ha te ülnél ott ,mit csinálnál?.Biztos füled farkad behúzva nyüszítve elfutnál a kérdések elöl.Igen játék nem kis lóvéért.
Ti minden játékot komolytalanul vesztek ami pénzért megy?Magatok ellen beszéltek.

mocskosmacska 2012.01.12. 22:01:22

MOndtam, hogy a kihívás után verának lett a legnagyobb pofája.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 22:01:39

@gyvy: milyen papagájod van, csakhogy tudjam, h milyen elem kell:D

genevieve 2012.01.12. 22:01:49

minden kiválasztás peti kezében volt?:-DDD

mocskosmacska 2012.01.12. 22:02:30

Péter most még egész méltósággal fogadja a dolgot.
ATtila megint kitér a kinga-attila szappanoperára.

genevieve 2012.01.12. 22:02:55

ati most megmagyarázza, hogy kinga tartotta távol magát atitól?:-)))

hihetetlen az a két pasi:-DDDDD

Hurri Kán 2012.01.12. 22:02:55

@ladyandhenk:
Nem otthon van. Itt az éterben :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 22:03:30

@genevieve: mi a jutalom?

És ki nem szarja le, hogy ati-peti hogy játszik? Mi jelentősége van? Vera úgy csinálja, mintha az élete függne minden pitiáner fasságtól, miközben komplett hülyét csinál magából. Hát, nekem ez kevésbé szimpatikus, mint az, aki mer és tud bohóckodni közben.
Gondolj bele, ha mindenki úgy állna a feladatokhoz, mint Vera, akkor halálra unnánk magunkat, meg nem is erről szól ez az egész. Szerinted is úgy kéne ezekben a feladatokban részt vennie mindenkinek, mintha kötelező iskolapadban lennének?

Hurri Kán 2012.01.12. 22:04:10

@ladyandhenk:
Úgy néz ki, ha más nem 100 méteres körzetemben kapok még pár hetet :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 22:05:00

@gyvy: jó, leesett, de nálad ki tudja, h éppen miről beszélsz:D

Úviusz 2012.01.12. 22:05:11

komolyan mondom ennyit már rég röhögtem, mint ezen a ritka jól sikerült Hajny irományon:D köszi:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 22:06:09

@gyvy: jaj, basszus, nem vagyok ott, velem mi lesz????????:D:D:D

Mit kérnek cserébe?:D

genevieve 2012.01.12. 22:06:19

@pushpang: mindednki normálisan tud a feladatokhoz állni, csak ati-peti nem....

egyébként senki másnak nem jutott eszébe verát szivatni, csak ati-petinek....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 22:07:20

@KennyCor7ez: de én nem ülök ott és te se. Neked az a szimpatikus és helyes, hogy valaki ilyen görcsösen áll bele minden helyzetbe?
Komolyan venni és megnyerni egy játékot nem csak vért és verejtéket hullajtva lehet elérni. Vagy tévedek?

KennyCor7ez 2012.01.12. 22:07:20

@pushpang: Embere válogatja,de nem erről van szó.Mind1 istenítse mindenki a gerinctelen bohócokat.Kívánom hozzon össze a sors ilyen kaliberű emberekkel.:)

mocskosmacska 2012.01.12. 22:08:06

@genevieve: Nem szeretem, ha valakit szívatnak, de vera ezt magának provokálja ki. FEcó váll-lapjai ott voltak veráé mellett, de azokhoz nem nyúltak, pedig fecót sem bírják.

genevieve 2012.01.12. 22:08:33

kinguci nagyon ügyes:-)

mocskosmacska 2012.01.12. 22:08:50

Attila lesz a rendőr magazin főszerkezőtje? Ebből nagy sértődés lesz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 22:09:12

@Peter_Cs: vera meg az erkölcsök... Na most már tényleg hagyd ezt abba kérlek, mert kezdesz teljesen komolytalanná válni.

mocskosmacska 2012.01.12. 22:09:23

Ha tovább folytatódik a kinga-attila szappanopera, akkor én küldök egy sms-t kinga ellen.

KennyCor7ez 2012.01.12. 22:09:29

@pushpang: Aki nem dolgozik ne is egyék.Tudom közhely ,de nem csinálok semmit és nyerek?Na itt a baj és nem is kicsi.Tudod mit te nyertél és neked van igazad, leigáztál :D

genevieve 2012.01.12. 22:10:30

@mocskosmacska: mivel eleve vera vállapját akarta peti leszedni, semmi jelentősége, hogy kié volt még mellette...

never again 2012.01.12. 22:10:42

Az megvan, hogy a Villalakókat a TÉBOLY öltöztette? :D

szgy 2012.01.12. 22:10:54

nem nézem a VV-ket de egy részlet véletlenül becsúszott. éppen egy magas szőke liba hisztériás rohamairól volt valami összefoglaló, vörös fejjel sikítozott valamit. elképesztő hogy tudott ennyi éven át életben maradni :-)

ELP 2012.01.12. 22:11:32

szép estét mindenkinek!

kárpátia56 (törölt) 2012.01.12. 22:11:35

@MissX: én is. hihi nézném, ahogy egy nagyon hosszú pillanatra megáll benne az ütő.

2012.01.12. 22:12:11

Télleg meglep, hogy Pingu télleg kedveli Atit. És most Atin látom azt, hogy ő meg nem.... :O

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 22:12:18

@genevieve: és? az, hogy nem veszik komolyan a feladatokat, ez mit bizonyít? Ha másnak felmentés a mószerolás, a kukaborogatás, a kurvaanyázás azért, mert ő így játszik, akkor nekik is belefér egy kis bohóckodás, nem? :)

Mellesleg Vera nem csak velük került eleddig konfliktusba, szinte az összes lányt kiosztotta már, nem egy ártatlan bárányt szívatnak.

Ayesha (törölt) 2012.01.12. 22:13:17

@Peter_Cs: a húsvéti locsolást is újraértelmezte a drága hölgy. Gondolom, te ezt az életművet is nagyraértékeled:)))

@pushpang: kitanáltad a gondolataimat:))

TapOut 2012.01.12. 22:13:30

@pushpang: biztos úgy, mint Attila a szigorúan 45 perces numeráit :-D
ha a csaj meg nem végzett ennyi idő alatt, hát bizony, úgy járt :-D

ELP 2012.01.12. 22:13:30

Azt hittem unalomba fog fulladni ez az egész , szinház - de nem!
Most már egy kicsit megint érdekes!.

KennyCor7ez 2012.01.12. 22:14:12

@pushpang: Meg is érdemelte mind1-ik cafat.Nem volt indokolatlan kiosztás.

genevieve 2012.01.12. 22:14:17

Tjuca, kamarti

köszönöm szépen a riadóztatást, de mostanság nincs időm/energiám belevalót nézni:-(

Wakka 2012.01.12. 22:14:42

Gyerünk Kinga, nyomjad bátran!

Magyar jogállam. 1990-2011. Nyugodj békében!

2012.01.12. 22:14:56

@ELP: Én is úgy látom, hogy beindul a show. Kingát újraprogramozták vagy nem tudom, de kellett ez a fordulat.

csicserierika 2012.01.12. 22:15:22

@KennyCor7ez: ezek alapján Atti-Pettinek kéne nyernie,mivel ők csinálják a legtöbb balhét, vagyis a műsort, vagyis szórakoztatnak, ami a célja ennek a műsornak.

ELP 2012.01.12. 22:15:39

@mocskosmacska: A kezdő lépés sokak szomorúságára , de megtörtént!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 22:16:01

@KennyCor7ez: ezek után remélem nem bántódsz meg, ha én meg Vera-kaliberű embereket kívánok neked. :D

"Aki nem dolgozik ne is egyék.Tudom közhely ,de nem csinálok semmit és nyerek?Na itt a baj és nem is kicsi.Tudod mit te nyertél és neked van igazad, leigáztál :D"

Hát, ezt, főleg az utolsó mondatot, most nem nagyon értem, de valamit kurvára félre érthettél velem kapcsolatban. :D

Ja, lottózni se szoktál?
Érted mire gondolok... :)

KennyCor7ez 2012.01.12. 22:16:35

Jah csak egyszer volt 'faszomatbazdmeg' mikor a hobbit felébresztette.

ELP 2012.01.12. 22:16:38

@szerivan: A tegnap esti kinyilatkozás után én nem vártam mást:)

csicserierika 2012.01.12. 22:17:03

@pushpang: én melletted vagyok, toljad csak :)

genevieve 2012.01.12. 22:17:24

@pushpang: oké, nem vitatkozom:-)

@szerivan: köszönöm "az" ügyben jól van...

de holnap van az első anatómia vizsgája és ez meglehetősen kikésziti....és az egész családot is:-)

ELP 2012.01.12. 22:17:45

@Wakka: Már bocs de te miről beszélsz? Sztem rossz blogon vagy! Váltsál! :)

2012.01.12. 22:18:06

@mocskosmacska: De most a legfölsőbb szintekre lépnek!

Ayesha (törölt) 2012.01.12. 22:18:08

@csicserierika: erám, úgy látom mi megint egyfele orientálódunk. Emlékszel az előző szériára, ugye?:)))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.12. 22:18:32

@never again: igen. :D
néhány állampolgárunknak kivételes életérzésű ruházat jár.

mocskosmacska 2012.01.12. 22:18:33

@genevieve: De fecót vagy valaki mást eszükbe sem jutott szívatni. Nagyon az ilyenek ellen vagyok, az életben is, meg a fórumon is (a 4. szériában pl. nagyon unszimpatikus volt, amit Ildivel tettek, az ideiben az, amit eszerrel az elején) de egyszerűen vera az az ember, aki ezt kiprovokálja magának, úgyhogy iránta semmi sajnálatot nem tudok érezni.

KennyCor7ez 2012.01.12. 22:19:01

@pushpang: A lottósat én akartam írni:D szállj ki a fejemből :D Köszönöm, én el is fogadnám ha olyan emberekkel dolgozhatnék, mert jutnék is valamire, lenne csapatjáték.

csicserierika 2012.01.12. 22:19:24

@VV Ayesha/29: hát hogyne, Alekinnyó (láttam tegnap a bírásod ) :)
Akkor pushpang még máshol muzsikált, de hálistennek azóta finomodott az ízlése :)

mocskosmacska 2012.01.12. 22:20:04

@KennyCor7ez: Mármint mindegyik lány -a pornóson kívül - egy cafat?

Hurri Kán 2012.01.12. 22:20:09

@pushpang:
Már nem. Már régóta az.

csicserierika 2012.01.12. 22:20:38

@gyvy: nekem csak szajkó elemem van itthon. Az jó lesz ? :)

genevieve 2012.01.12. 22:21:16

@mocskosmacska: értem, vera most már pusztán a létezésével is provokál:-)

KennyCor7ez 2012.01.12. 22:22:09

@mocskosmacska: Pornón vagytok leragadva mert prűdek vagytok...Bocs.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 22:22:15

@csicserierika: na elmegy kiskegyed a pecsába, én most is rühellem Alekoszt. :D

De max. respectem azért, ahogy és amit akkor kiálltál miatta... ez csak most tűnik fel. :D

vallatas 2012.01.12. 22:22:16

Egyébként Verát tegnap Csaba jól letolta Kingánál, hogy mennyire rühelli az ilyen buzgómócsingokat :-D
kapott is egy piros pontot

huncut 2012.01.12. 22:22:20

Juhé, szóval már holnap reggel is lesz új poszt? Csókoltatom Atyaúristen II-t (remélem, nem sixx az, mert ha ő, akkor mégse), Hajni, bocs, de nem ellened szól az örömöm, csak önző dög vagyok. :-)))

mocskosmacska 2012.01.12. 22:22:37

@genevieve: Ati-peti nekem sem szimpi és a váll-lap lelopást nem tartom fergeteges ötletnek, de ott megértem őket, hogy vera agyát néha fel kell húzni, hogy kibírja vele az ember egy légtérben.

Ayesha (törölt) 2012.01.12. 22:22:41

@csicserierika: én atis vagyok. hátte?:D

ja és. Alekinnyó.

(aki most már sajnos inkább kínos, kár érte)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7bgbsfIiQhk#!

ajánlom megtekintésre, nosztalgiából:)

penelope garcia 2012.01.12. 22:22:52

Báj-báj Peti!
Nem fogsz hiányozni.

Hurri Kán 2012.01.12. 22:23:04

@csicserierika:
Ha le van már merülve, akkor igen. :D

csicserierika 2012.01.12. 22:23:46

@pushpang: csitujjá mán, én azt mondom, hogy most vagyunk egy oldalon, vagy látens Vera rajongó vagy :)

mocskosmacska 2012.01.12. 22:24:04

@KennyCor7ez: Lehet, hogy félreértetted, amit mondtam, a lényeg az volt, hogy verának egy pornófilm és a villában mutatott viselkedése (minden faszra ráugrunk) után nincsen sok joga, hogy mások nemi erkölcsét kritizálja.

mocskosmacska 2012.01.12. 22:25:02

@KennyCor7ez: Nem kell bocsánatod kérned, én nem haragszom rád.

csicserierika 2012.01.12. 22:25:07

@VV Ayesha/29: Attis persze, meg a hozzátartozó slepp így dagidögi is :)

rianna 2012.01.12. 22:25:37

@VV Ayesha/29: aszittem ezt linkelted be:

www.youtube.com/watch?v=b1Fh_4SVibU

aztán megnéztem és nem:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 22:25:58

@gyvy: ehh... tudom én, csak néha még mindig képes vagyok azt hinni, hogy csak trollkodik ilyenkor. (lásd VVÉva)

ELP 2012.01.12. 22:26:03

petit kihallgatták és mindent beismert:)

Ayesha (törölt) 2012.01.12. 22:26:22

@csicserierika: valahogy a pukkancsot nem tudtam megkedvelni,(nem bocsátok meg neki a Survivor óta) de még inkább elviselem, mint kutailacilányát meg überverát.

csicserierika 2012.01.12. 22:28:05

@gyvy: :) akkor hallgasd a papagájt tovább :P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 22:28:16

@csicserierika: hát köszi, ilyen elegánsan még sose buziztak le. :D

Hurri Kán 2012.01.12. 22:29:10

@pushpang:
Nem, nem trollkodik. Komoly. Szerintem orvosi eset.

KennyCor7ez 2012.01.12. 22:29:10

@mocskosmacska: Köszönöm.Pl: Ha én loptam és valaki más is lop akkor én azt nem ítélhetem el és nem mondhatok róla véleményt?Kb ugyanaz.

huncut 2012.01.12. 22:29:53

@VV Ayesha/29: Nekem bizony Peti és Ati a kedvencem. Mit csinált Peti a Survivorben, ami miatt nem kedveled?

Wakka 2012.01.12. 22:30:05

@ELP:

Szerintem szedd össze a barátaidat, és menjetek el sörözni, de engem ne baszogass pls.

csicserierika 2012.01.12. 22:30:18

@VV Ayesha/29: amennyit emlékszem a survivorból, ott nekem sem volt kedvenc, de itt tetszik a kikacsintós önirónikus vicces kis köpcös feje :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 22:30:35

peti és atti olyanok, mint a westernekben a bankrabló cowboyok, mikor végigküzdöttek a sivatagot, megszerezték a pénzt, és épp az osztozásnál tartanak, és az egyik ráébred arra, amit végig tudott, csak nem akarta bevallani magának, mert nem volt rákényszerítve, hogy a másik leszarja a fejét, és nem fog fairül osztozkodni...

atti bevitte petit a jelrakásnál az útvesztőbe kingával, igaz petinek már nem volt sok választása, legfeljebb fecó, és egyedül vele szemben tudott volna visszajönni... de ha három embernek van két-két szavazata, és csabáéknak kell dönteni esztert küldték volna, aki fecót viszi...

tehát petinek mindenképpen fecóra kellett volna raknia...

TapOut 2012.01.12. 22:30:55

Valahol megértem Verát, mert engem is igencsak tud bosszantani, ha én komolyan veszek valamit, körülöttem meg rendszeresen elbaromkodják a dolgot. Viszont Vera már tényleg sokszor túlzásokba esik, és átesik a ló túlsó oldalára, ami pont annyira ellenszenves, mint a feladatok állandó elszabotálása. Valahol meg kéne találni a középutat, kb. úgy mint Csaba, aki amellett, hogy belead mindent a feladatokba, tud lazulni is, ha kell.

Ayesha (törölt) 2012.01.12. 22:33:15

@huncut: óóó ott sokkal gecibb volt. Nagyon nem bírtam és kiröhögtem, amikor el kellett vinni a szigetről, mert beteg lett.
Tudom, én is egy erkölcsi hulladék vagyok.:D

genevieve 2012.01.12. 22:33:21

@Brr: hihetetlen, de most egyetértek:-)

ELP 2012.01.12. 22:34:00

@Wakka: Nég1x reagálok de többször nem!

" Magyar jogállam. 1990-2011. Nyugodj békében! " - ezt írtad , én kérdeztem!
Ennyi!

garrett27 2012.01.12. 22:34:08

Kinga vagy Péter, édesmindegy lenne, ha ez a szőke luvnya nem irritálna annyira. Péter genya, de sokszor csak a játék kedvéért, Kinga viszont egy zavarodott hisztigép. Meg kell nézni a tekintetét, szerintem nem százas a csaj. Azt viszont még nehezebben viselném, ha tele pofával, vicsorogva, ő jönne vissza a párbajról. Akkor már inkább a törpegörény!

csicserierika 2012.01.12. 22:34:09

@pushpang: most mi van ? Mondhatnám EZ MI !
Én csak élcelődtem, hogy Vera fan vagy.
Úgy tudom, hogy fiú vagy, vagy benéztem ?

huncut 2012.01.12. 22:35:32

@VV Ayesha/29: Dehogy, csak őszinte. :D
Én a Survivorből még kimaradtam, de itt nagyon jól szórakozom rajta. :-)

rianna 2012.01.12. 22:35:50

@csicserierika: nagy bajok vannak itt mostanában a nemi identitás feltételezésével :D

Ayesha (törölt) 2012.01.12. 22:35:51

@csicserierika: kéne egy fiú közénk, era:D:D:D

ELP 2012.01.12. 22:36:29

@szerivan: Ez a macska egér játék megfejthetetlen!:):)Mi is vitatkozunk rajta sokat:)

mocskosmacska 2012.01.12. 22:36:33

@KennyCor7ez: Egyébként miért cafat a többi lány? Ahogy én látom a villát, ott vera a legnagyobb cafat. Talán még esztire lehet mondani, meg veronikára az alekoszos show miatt. De a többiek?
Vera úgy hirdeti az igét a többiekről, mintha hatalmas erkölcsi felsőbbrendűsége lenne. Előszörre a saját maga erkölcsit tegye rendben, aztán foglalkozzon a másikéval. Persze, lehet tolvajként tolvajozni mást, csak kurva nagy álszentség és megjátszás. Cafatok tesznek ilyet.

csicserierika 2012.01.12. 22:36:39

@rianna: te már megint többet tudsz mint én ? :)

Ayesha (törölt) 2012.01.12. 22:36:53

@huncut: jaj akkora mocskos kis vakarék tetű volt ott. Meg még asszem abban a hülye rózsaszín mikrobuszos szarban is szerepelt, bár azt annyira nem néztem.

csicserierika 2012.01.12. 22:38:02

@VV Ayesha/29: most azt akarod mondani, hogy pushpangot benéztem ? :)
Ó, jaj, engem Áronka is megszívatott :)

Ayesha (törölt) 2012.01.12. 22:38:26

@ELP: akkor nem filyú? én is azt hittem. Nemtommiért.

ELP 2012.01.12. 22:38:58

áhhh ez a feco kriminális lett,,,,kipukkadt teljesen,,,,:)

csicserierika 2012.01.12. 22:38:59

@ELP: ez nem igaz, indulok a vv6-ban mit naiva :)

huncut 2012.01.12. 22:39:35

@VV Ayesha/29: Engem csak a VV4 darált be, de már sajnálom egy kicsit. :-)

nowo 2012.01.12. 22:39:51

@Brr: ezt kérdeztem én is egyik nap,hogy Peti miért nem Fecóra rakta a jelét?Majd szépen megköszönheti egy pohár bor társaságában otthon,hogy ismét Attilára hallgatott.

És ahhoz mit szólsz,hogy az előzetesben Kinga már megint békülget Attilával és olyanokat mond neki,ami tök hazugság?
Nekem már nagyon elegem van ebből az Attila-Kinga összeveszek-kibékülök ingyencirkuszból...
Úgyhogy vasárnap felőlem az esik ki,aki akar!:)
Attila lassan már az atyaistent játssza és sajnos mindenki behódolt neki.
Kivéve Csabát,Verát és Fecót.

Ayesha (törölt) 2012.01.12. 22:40:30

@csicserierika: kíváncsi vagyok, a következőben milyen kategóriák lesznek. Az tuti h nem akarok TÖRTETŐKET, FELTÖREKVŐKET MEG KARRIERISTÁKAT. Uncsi...mint a plázacica meg a plasztik.

Legyenek inkább rohadékok, ingyenélők, unintelligensek és csírák.

Hurri Kán 2012.01.12. 22:41:22

@csicserierika:
Persze. Állandó szeszeléstől nem csoda, h dekoncentrált voltál. :)))

ELP 2012.01.12. 22:42:20

@csicserierika: Csak majd szóljál v üzenjél h tudjak neked sms - t küldeni!!!:)

Hurri Kán 2012.01.12. 22:42:26

@VV Ayesha/29:
gennyedékek, görények, hisztérikák, skizoidok. :D

csicserierika 2012.01.12. 22:43:21

@VV Ayesha/29: öö.. hát ezek már bent vannak :)
Legyen 16 Fecó :)

ELP 2012.01.12. 22:43:22

Figyeli vki a feco csabi párbeszédet!,,,,atyaaa égggg!:):)

Ayesha (törölt) 2012.01.12. 22:43:34

@gyvy: és természetesen Norman Bates exei, Ted Bundy áldozatai, Boy George rajongói.

ő-szinte 2012.01.12. 22:43:43

@ELP: @gyvy: Hali! Mi a pálya, mogyik? Volt vmi érdekes?

TapOut 2012.01.12. 22:44:14

@VV Ayesha/29: én is így voltam vele! Ott meg egy Jolán nevű srác (aki folyamatosan nyerte a védettségi játékokat és tök szimpi volt) ellen hergelt mindenkit, és ez már akkor sem tetszett. Én is örültem, mikor Petike kiszállt :-)

csicserierika 2012.01.12. 22:44:42

@ELP: megalapítom az Egyértelmű Nickek és Avatarok Követelőinek Klubját :)

Ayesha (törölt) 2012.01.12. 22:45:00

@TapOut: igen, de az nem ilyen csabi-féle semmiség volt, emlékszem rá.:)

Hurri Kán 2012.01.12. 22:45:05

@VV Ayesha/29:
Fényevők, Ku-klux-Klán tagok.

vallatas 2012.01.12. 22:45:36

@nowo: Kinga most jó szerepbe tetszeleg ezért békül, szimpátiát akar ébreszteni a nézőkben! sima taktika :)

Fecó féltékeny.

rianna 2012.01.12. 22:45:48

@csicserierika: hát tudna tudna egy pasi úgy rosszullenni lilutól, mint pushpang (meg én)? :D
Amúgy nem tudom, hogy ezt így ápertén kijelentte-e, de én még ilyen ügyben nem tévedtem:)

@VV Ayesha/29: így is rohadékok, ingyenélők, unintelligensek és csírák vannak benn, csak politikailag korrekten határozták meg a kategóriákat.

sogeking 2012.01.12. 22:45:48

@VV Ayesha/29: ha pszichiáter és plasztikai sebész a főszponzor, akkor olyan játékosok is kellenek:)

ELP 2012.01.12. 22:46:03

@ő-szinte: Szeva technikai zseni :)))

tényleg nem sok minden történt , annyi a lényeges dolog h a kinga -ati vonal talán újra beindul.

ő-szinte 2012.01.12. 22:46:07

Hol a Pufi hadnagy?:-)

Hurri Kán 2012.01.12. 22:46:11

@ő-szinte:
Igen. Megint kigyulladt a metró. .

csicserierika 2012.01.12. 22:46:13

@gyvy: csitt, mert téged is lemeózlak, nem hiszek én itt már senkinek :)

Ayesha (törölt) 2012.01.12. 22:47:03

@gyvy: faszomatbazmeg:D:D:D:D:D

fanyűvők, gyökerek, neonácik, szénsavmentesek.

ő-szinte 2012.01.12. 22:48:02

@gyvy: Ne basz, a villában van metróállomás?:-D

Wakka 2012.01.12. 22:48:22

@ELP:

Nem is kell, hogy reagálj, mert nagy ívben...
Ettől függetlenül Kingának szurkolok, Verát kedvelem, @Brr: téged furcsállak@gyvy: azon meg tegnap dél óta gondolkodom, hogy a szódát közvetlenül a borba, vagy a pohár falára.

Magyar jogállam 1990-2011. Nyugodj békében!

Hurri Kán 2012.01.12. 22:48:49

@csicserierika:
Öööö... a meózást már végzik. ;-)

csicserierika 2012.01.12. 22:48:50

@ELP: megtisztelsz, leszel a titkárom ? :)

KennyCor7ez 2012.01.12. 22:49:10

@mocskosmacska: Így van igazad van.Behódolok.igazi Vavatokina vagyok nesze:D

ELP 2012.01.12. 22:49:49

Ma megszavaztuk ki a legidegesítőbb játékos! 7:0 arányban feco lett a győztes4

nowo 2012.01.12. 22:49:55

@vallatas: háát,bennem az ébresztené a legnagyobb szimpátiát,ha karakán módon,nyíltan felvállalná,hogy undorodik Attilának még az érintésétől is,továbbra is megtartja a 3 lépés távolságot,ami a legutóbbi affér kapcsán kialakult.
Semmi picsogás,visszatáncolás,önbecsapás,nézőbecsapás,stb.stb.

Leonce 2012.01.12. 22:50:04

Nem tudom ki volt a jófej, aki Kingát Gordon Ramsay-hez kezdte hasonlítani:D
Az tény mindenesetre, hogy a párbaj fotója iszonyat előnytelen.

S.O.Meone 2012.01.12. 22:50:23

ez a fecó nevű szociopata cigaró tette tönkre az egész vv5-t. állandó félrevonulgatás, mártírkodás, saját maga és haverjai felstuffolása, problémagyártás.
azon is ki van akadva, hogy ennek a játéknak van egy bizonyos célja stb stb

egész nap csak a lehúzós köcsögösködés, siránkozás, ideológiagyártás.

a párja meg a pszicopata vera.

Szerénke. 2012.01.12. 22:50:28

Faszomatbasszákmeg megint nem én vagyok az első!!!
Szép estét Mindenkinek!
Csak nekem tűnt fel, hogy a mai öfi második részében (amit láttam) leginkább puffikát tolták az arcunkba?

ő-szinte 2012.01.12. 22:50:59

@csicserierika: Pufi hadnagy hol teljesít szolgálatot?:-)

csicserierika 2012.01.12. 22:51:00

@gyvy: akkor egy hivatalos daktiloszkópiai jelentést kérek :)

KennyCor7ez 2012.01.12. 22:51:25

@ELP: Én is Fecóra szavazok.

nowo 2012.01.12. 22:51:49

@Wakka: Magyar jogállam 1990-2011. Nyugodj békében!

-ez ugye nem vv5-hír?

ELP 2012.01.12. 22:52:00

@Szerénke.: Szépet ! Most ő az aktuális:)) vasárnapig :))

Hurri Kán 2012.01.12. 22:52:20

@csicserierika:
már fogalmazzák. Kézzel írják, négy példányban, ó-urdu nyelven. Kicsit várni kell, mire elkészül. :)

vallatas 2012.01.12. 22:52:31

@S.O.Meone: végre más is úgy látja mint ahogy én.
üdv a klánban!

csicserierika 2012.01.12. 22:52:59

@ő-szinte: Egyértelmű Nickek és Avatarok Követelőinek Klubjában, mert már azt sem tudjuk, hogy fiúk vagyunk- vagy lányok :)

ELP 2012.01.12. 22:53:15

@nowo: Én már adtam neki egy sárgát! :)))

Szerénke. 2012.01.12. 22:53:32

@ELP: Hmmm, kíváncsi leszek megint célt ér-e ezzel az rtl. De dömpit szerintem nagyon kevesen szeretik, viszont ha atika tovább nyíg, hogy a barátja így, a barátja úgy és mossa a nép agyát, hogy az a jóember kimegy, akkor ő sem lesz a régi, még vissza találják szavazni.:/

ő-szinte 2012.01.12. 22:54:31

@csicserierika: Ne csináljátok, mert beszippant a borg! Vagy klónok lesztek! Vigyázzzzzzzzzzz!:-)

csicserierika 2012.01.12. 22:54:37

@gyvy: jaj de jó, a második anyanyelvem :)

mocskosmacska 2012.01.12. 22:55:08

@VV Ayesha/29: Ilyenek már vannak bent. Sokkal több, mint karrierista.

csicserierika 2012.01.12. 22:55:35

@ő-szinte: ezt nem baj, ha nem értem ? :)

ELP 2012.01.12. 22:55:49

@Szerénke.: Ati sztem már lélekben átállt,,,,

ő-szinte 2012.01.12. 22:56:40

@csicserierika: nem. pedig jobb lenne neked:-)))

2012.01.12. 22:56:49

@csicserierika: Te is kezded? Nem mindegy neked ki milyen nemű? Hol van egy moderátor ilyenkor FB+!?

csicserierika 2012.01.12. 22:56:55

@rianna: jó megfigyelő vagy :)
Mondjuk, nekem Lilu zrikálása belefér ffitől is :)

TapOut 2012.01.12. 22:57:11

@Szerénke.: valahogy fel kell hozni Pufit, hogy azért ne legyen túl egyértelmű a párbaj kimenetele

MagasMacska 2012.01.12. 22:57:22

@csicserierika: Bocs, de ez neked szórakoztató. Nekem például egy kínos erölködésnek tűnik.

ELP 2012.01.12. 22:57:23

@ő-szinte: Amíg én vok a titkár garantáltan mindenki a saját neméhez fog tartozni!! Nincsenek áthallások!!! Uff! :))

ő-szinte 2012.01.12. 22:58:11

@sogeking: Brékó, brékó! Ssssszzzzzkkkkkkhhhhh hallasz? Pufi hadnagy hol van szolgálatban? sssssssrrrr

ELP 2012.01.12. 22:58:20

@szerivan: Nahh nem lázadunk! :))

Wakka 2012.01.12. 22:58:26

@nowo: ne tépelődj rajta, ha nem érint.
@ELP: te vagy az ügyeletes admin?

Na mindegy, érezzétek jól egymást.

csicserierika 2012.01.12. 22:58:29

@szerivan: @ő-szinte: há, mert akaratomon kívül lebuziztam valakit, csak azért.:)

2012.01.12. 22:58:29

@Szerénke.: Hónaljig ért neki a jaku mikor belemászott, középfölde szégyene...

S.O.Meone 2012.01.12. 22:58:58

@Szerénke.: peti nélkül kb nézhetetlen lett volna a műsor.

a magyar átlag tvnéző társadalom annyira képmutató és primitív, hogy inkábbhazudik önmagának is, és szenved ilyen fecó-vera-csaba féle majmoktól, mintsem önfeledten nevessen, szórakozzon chris,peti,ati és veronika féléken. még az ostobenkó kurván is lehetett szórakozni, de verán...

hát amit a mai besúgásnál előadott, az nagyon jó jellemrajzot adott róla.

2012.01.12. 22:59:34

@ő-szinte: Vétel, itt Dandárfőtörzsalezredes, vétel.

sogeking 2012.01.12. 22:59:45

@ő-szinte: biztos titkos küldetésen - megnéztem a filmet

ő-szinte 2012.01.12. 22:59:46

@szerivan: Brékkkkkkhhhhhhh , sssssssssuzzzóóóóóóóóó ! Pufi hadnagy szolgálatra jelentkezz! tttttrrrrr

nowo 2012.01.12. 23:00:27

@Wakka: már hogyne tépelődnék...:(

ő-szinte 2012.01.12. 23:01:03

@csicserierika: Mi volt? Erről lemaradtam...

2012.01.12. 23:01:04

@ő-szinte: Fényév távolság... Erőt egészséget.

csicserierika 2012.01.12. 23:01:14

@MagasMacska: akkor nézzük Verát, amint járőrözik, vagy Pettit rendőrsapkában , gumibottal borozgatnia jakuban ?
Mind a kettőnknek kedvezett a csatorna.
Én Petin vidultam :)

ELP 2012.01.12. 23:01:31

@S.O.Meone: Hát nem is tudom kikérjem e ezt magamnak???- de nem!!!! :)))

2012.01.12. 23:02:07

@ő-szinte: Vallatás pofozott eddig vagy a megosztott képernyőt installáltad?

nowo 2012.01.12. 23:02:32

@Wakka: Az utsó mondatodat meg kikérem magamnak,ugyanis nevezett nickkel nem állok szóba...

ő-szinte 2012.01.12. 23:02:34

@szerivan: Na végrrrrrrrkkkkkhhhhhhh jelentsen!

csicserierika 2012.01.12. 23:02:53

@ő-szinte: pushpangot benéztem, és pecsába küldött. Na, ezért :)
Hosszú lenne leírni.

foxglove (törölt) 2012.01.12. 23:02:55

jé, LóBéla.
csak ennyit akartam, további szép estét:)

ELP 2012.01.12. 23:03:17

@nowo: Hagyd , szerep és képzavarban van!! :))))

ő-szinte 2012.01.12. 23:03:51

@szerivan: Vallatással nem tárgyalok!

Edzeni voltam főtörzs! Jelentem!

2012.01.12. 23:03:51

@foxglove: Melyik? A világvégés Waka? Nekem is mogyi, bajtársadnak jelenetned kell!

2012.01.12. 23:04:23

@ő-szinte: Már megint? Te Fecó vagy???

csicserierika 2012.01.12. 23:05:03

@pushpang: nekem nem válaszoltál, pedig mennék csitulni :)

2012.01.12. 23:06:41

@csicserierika: Minőségi izzadtság mintát leadtál már? Törzskönyvbe veszünk mindenki.

ő-szinte 2012.01.12. 23:06:51

@szerivan: Igen totál Fecón mondom, megint edzeni voltam.

TapOut 2012.01.12. 23:06:54

@foxglove: nem igaz, pont erre gondoltam!! Ló Béla új nicken osztja az észt

csicserierika 2012.01.12. 23:07:40

@szerivan: hajlatból, vagy hónaljból ? Jelentem :)

foxglove (törölt) 2012.01.12. 23:07:57

tessék helyszíni szemlét venni, hát basszus nehogy már én végezzem el a teljes felderítést.

nowo 2012.01.12. 23:09:46

@szerivan: egyszer majd gyűjtsétek össze a vv5 aranyköpéseit.
Szerintem több van,mint az előzőekben együttvéve.:)))

Hurri Kán 2012.01.12. 23:09:50

Colombo hadnagy mikor érkezik? Már itt kellene lennie.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 23:10:13

Na Zsöni, FőRendőrbácsi szerint Csaba csibész és a "két csikóval" tart... :D

csicserierika 2012.01.12. 23:10:15

Kérek engedélyt lelépni, holnap szolgálattal kezdek .
Jó éjt !

ELP 2012.01.12. 23:13:29

@csicserierika: jüccakát , aztán ne sírjál h felébredsz ! :)))

KennyCor7ez 2012.01.12. 23:13:55

@gyvy: Colombót nem nem engedi a felesége, de jön helyette Walker a texasi kopó okés?
Pörölyláb.

Krissyfurrr 2012.01.12. 23:14:01

Szép estét mindenkinek! :)

Kérdés: Atyaúristen II = Sixx? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 23:15:29

@csicserierika: jó éjt!
/Remélem nem Vera ébreszt, hogy "váltás van te fffféreg" :D/

beacska 2012.01.12. 23:15:40

@ELP: és én még nem is szavaztam! úgy látom, itt már rám nincs is szükség ;DD

amúgy az feltűnt rajtam kívül vkinek, hogy Fecónk ma 1 (azaz egyszer) takarította az öfiben az asztalt aszó nélkül???

semmi, úrisetn, meg naggggyon duuurva??? vagy én pörgettem át???..jaaa, neeem, egyszer pöffeszkedett az ágyon és éppen a gyökeres ellentettjét mondta Kingának, mint kint a többiek előtt...ő tényleg nem tudja, hogy a kamerák mindent látnak????

ELP 2012.01.12. 23:15:41

@ő-szinte: Nekem van csak felíratos és fekete fehér:))) Kiment a képcső sztem:)))

KennyCor7ez 2012.01.12. 23:16:12

Nem akarok gonosz lenni ,de a pávatollal mi lesz?gihihi:)

ELP 2012.01.12. 23:16:47

@beacska: feco meghibbant , és ez most komoly.

ő-szinte 2012.01.12. 23:17:34

@ELP: Jóvan! Szopassá még!:-DDD

Hurri Kán 2012.01.12. 23:17:40

@KennyCor7ez:
Határeset.
Várom egyéébként a szupercsapatot is Sentinellel kiegészítve.

2012.01.12. 23:17:49

@csicserierika: Fül mögött, ha nincs elől hajad homlokból is jó.
@foxglove: Statikus nyomozásnál tartok, relatíve újonc vagyok az Akadémián. Csak tippjeim vannak.
@nowo: Kéne egy ilyen poszt! :)))

ELP 2012.01.12. 23:18:54

@beacska: Azt hiszem most már az egyetlen játékos aki ha párbajozni megy akkor neki annyi,,,

KennyCor7ez 2012.01.12. 23:19:02

@gyvy: Jó,De Horáció szabin van ő sem jöhet.:)

ELP 2012.01.12. 23:19:52

@ő-szinte: Énnnnn??? ilyet sohasem tennék,,,pont Veled!!! naaa neeee :)))

vallatas 2012.01.12. 23:20:17

nálam van online: A közvetítés hamarosan folytatódik

beacska 2012.01.12. 23:20:39

@ELP: látom. a streamben halál komolyan beszélt a Péterrel, hogy hogyan fogja Peti segíteni fecót a kinti üzleti életben. Remélem, Peti megnézi majd utólag az adásokat, és jól lekezeli Fecó pénzét, megérdemli ezért a kétszínűségért: megegyeztek, hogy egymásra nem tesznek, és amikor P. tartja magát ehhez, kiviteti a barinőjéval...broáf...

ő-szinte 2012.01.12. 23:22:22

@ELP: Hahaha, nevessél csak!:-D Könnyű a kisebbet bántani:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 23:22:25

Belevalóban beolvastak nézői verseket, kurvajó volt... :D
Ezt volt az utolsó, ez maradt meg:
"Vera előző életében lány volt, azóta csávó.
A boldogság benne halványan pislákol."

Hurri Kán 2012.01.12. 23:22:27

@KennyCor7ez:
Mindegy, vannak már itt elegen. Chuck Norris tudja, hogy Vera fogja kiképezni? :D

Szerénke. 2012.01.12. 23:23:16

@ELP: Szerintem is, a holnapi öfi erről árulkodik. Meg hát én nem vetem meg azt a lehetőséget sem, hogy azért az rtl súg neki, hogy ki mellé álljon, hogy aztán azzal jóban tudjon lenni.
Meg azt se felejtsük el, hogy neki egyszer már meg volt engedve, hogy ne akarjon senkit visszavárni...
@TapOut: Mondjuk elég ciki lenne egy 90-10%-os arány.:D
@szerivan: Asszem ezt nem biztos, hogy be tudtam azonosítani.:D De pufi szerintem olyan, mint gollam.:D
@S.O.Meone: Jaj, hagyjuk már ezt. Ez a leggázabb érv. Én anno néztem a vv1-et és rohadtul nem volt semmi ilyesmi. Nem kellett ilyen bunkó emberek bele, mert a KREATÍV csoport végezte a munkáját, azaz minden napra volt valami jó kis játék/feladat. Emlékeim szerint ők nem is híztak ennyire extrémen meg, mint a mostaniak. Szóval ezt hagyjuk, hogy ki nélkül, vagy kivel lenne unalmas a műsor. Egyrészről ez már sosem derül ki, másrészről azért van az rtl kreatív team-je, hogy ezt megoldja.
Na, megyek is, mert ijesztő szemvillanások jönnek felém Mr. Szerénkétől, hogy még mindig itt töltöm az időmet.:)
További szép estét Mindenkinek!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 23:23:53

@beacska: Peti kezelné Fecó pénzét???
Én a cipőfűzőm se bíznám rá.. :D

KennyCor7ez 2012.01.12. 23:24:02

@gyvy: :D Tudja és belehalt,de már jobban van :)

ELP 2012.01.12. 23:24:05

@ő-szinte: Jobb ha csöndbe maradsz , bepanaszoltalak a dramaturgnál ám :)))

nowo 2012.01.12. 23:24:40

@beacska: "megegyeztek, hogy egymásra nem tesznek, és amikor P. tartja magát ehhez, kiviteti a barinőjéval...broáf..."

Volt köztük egyezség?
Na erről maradtam én le...
Ezt nem tudtam,így csodálkoztam,hogy miért nem Fecóra rakott Peti,mert akkor nem menne most párbajra...

vallatas 2012.01.12. 23:24:43

Sehi anyja mekkora celeb... ritkán kapcsolok a belevalóvilágra, de akkor mindig ott virít :-)

ELP 2012.01.12. 23:24:56

@beacska: Feco meg az üzleti élet,,,ne nevettess :))))

2012.01.12. 23:26:07

@vallatas: Elrendezted az analfa mogyikát?

ELP 2012.01.12. 23:26:38

@Szerénke.: Igen,,,h ki súg kinek és mit??? ez az amit soha nem tudunk meg.

nowo 2012.01.12. 23:26:43

@beacska: "kiviteti a barinőjéval...broáf..."

-na ez viszont nem igaz.
Kinga szerintem nem Fecó hatására viszi ki Petit,hanem Vera hatására (még ha ezt nem is vállalja fel nyíltan).

ELP 2012.01.12. 23:27:36

@ő-szinte: Majd kérdezd csak meg! :)))

vallatas 2012.01.12. 23:27:51

@szerivan: nincs már vele problémám, Csilla lehet az övé :)

közben Claudio...

Hurri Kán 2012.01.12. 23:27:56

@KennyCor7ez:
Szerintem bele akar majd halni még eccer. :D

@ELP:
Miért? Majd ott is kivágja a rezet.

ő-szinte 2012.01.12. 23:29:31

@szerivan: Te, Pufi, mivel mószerolt be nálad engem ELP?

KennyCor7ez 2012.01.12. 23:30:42

Behánytam, micsoda idomok.

MagasMacska 2012.01.12. 23:31:40

@csicserierika: Sajnos, annyira idegesít az infantilizmusa (nevezzem feltünési viszketegségnek?), hogy nem tudok szórakozni rajta. Ha a hatéves gyerek ilyen, lehet, hogy pszichológushoz viszem. Lehet, hogy neki is szeretethiánya van, és így akar kicsikarni némi figyelmet?

ELP 2012.01.12. 23:31:57

@gyvy: onylányban hallottam h a színes fém és atoll átváltási paramétereit remekül ismeri:))))

2012.01.12. 23:32:11

Osztják a tejbegrízt?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.12. 23:33:20

@vallatas: Minden áron benne akar lenni a tévében!

2012.01.12. 23:33:45

@ő-szinte: Semmivel, csak érdekelt, hogy tudod-e már egy képernyőn nézni a cuccot :)

vallatas 2012.01.12. 23:33:50

tejbegríz... tej+gríz+cukor 23:33-kor.

KennyCor7ez 2012.01.12. 23:34:09

Akarok tejbegrízt most.

TapOut 2012.01.12. 23:34:40

@beacska: hát az van, hogy Petike csúnyán eltaktikázta magát, amiben kedves Atti barátjának is nagy szerepe volt, és jelenleg úgy tűnik, hogy a saját kardjába dőlt és kitaktikázta magát a játékból.
Persze emiatt is a gaz Fecó a hibás, fújfújfúj :-)

ő-szinte 2012.01.12. 23:34:46

Faszomatbazdmeg, hogy még mindig nem tudom egyszerre nézni a bloggal!!!!!!!!!
Királylány akarok lenni!

KennyCor7ez 2012.01.12. 23:35:07

Tejbegrízt most azonnal nyami:)

ő-szinte 2012.01.12. 23:35:39

@szerivan: Nem bazdmeg! Még mindig nem!:-(((

2012.01.12. 23:35:49

@vallatas: Én ő-szinte informatikai problémájáról beszélek:DDDD

vallatas 2012.01.12. 23:35:55

@TapOut: igen jól látod, nem lehet minden miatt Fecó hibás.
jesus

vallatas 2012.01.12. 23:36:47

@szerivan: tegnap már elmondtam neki :-)
szerintem már alkalmazza is ha van egy csöppnyi esze :p

ELP 2012.01.12. 23:37:25

@ő-szinte: már 150x akartam segíteni de mindig csak nyűglődsz :)))

sogeking 2012.01.12. 23:38:10

@ő-szinte: először válogasd szét a lencsét

Krissyfurrr 2012.01.12. 23:40:22

@gyvy: Megadod a maják elérhetőségét? Telefon, mél,szkájp, gondolatátviteli hullám?:D (én szeretném meggyőzni őket, hogy a világvége nem jó buli, meg különben is, érdeklődés hiányában hátha elmarad :D:D:D)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.12. 23:40:41

Verát azóta utálják, mióta a két szompolygó Szméagol rá nem szállt.
TTávozz tőlem, Péter páter.

ő-szinte 2012.01.12. 23:41:43

@szerivan: Hogy lássam is, ne csak halljam BAZDMEG!
És mondd meg vallatásnak, hogy nem beszélek vele. És nem tudtam elindítani, de szerintem még letölteni sem normálisan. És nem, egy gramm eszem sincs, biztos azért nem megy. Nem azért mert kurvára nem értek ehhez a szarhoz, ááááááá,nem, az KIZÁRT!

vallatas 2012.01.12. 23:42:55

@kárpátia56: azóta utalják, mióta szemetet öntött mások ágyába.
ahogy valaki mondta: bolond

kárpátia56 (törölt) 2012.01.12. 23:43:00

@szerivan: cső, lesz vmikor fecskegyűlés?
közbe'lealszom, pápusz.

ő-szinte 2012.01.12. 23:43:12

@sogeking: Jóvammá! Te is csak okoskodsz! Mikor kérdeztelek meg nem mondtál lófaszt sem...
FASZOMATBAZDMEG

vallatas 2012.01.12. 23:45:31

@ő-szinte: hát akkor mondd, hogy segítsek :-)

Hódos Hajnalka 2012.01.12. 23:45:48

@Wakka: férjé a bőrödbe, ez nem a Karaj, innen kiváglak, mint macskát szarni és még jól is fog esni. remélem, értettük egymást.
ha gondolod, ma még maradj tíz percig, de akkor holnap ne gyere.

sogeking 2012.01.12. 23:46:02

@ő-szinte: mielőtt 24:00 lesz, el kell szöknöd a bálból.. mert elmúlik a varázslat

így van, abban nem segítek, hogy egy egyszerű problémára, minél bonyolultabb megoldást találj :)

ő-szinte 2012.01.12. 23:46:03

@ELP: Igen:-) Először meg akartam próbálni, amit VALLATÁS AKIVEL MOST NEM BESZÉLEK linkelt. De nem segített hiába kértem, és elakadtam. Pedig ez a verzió pont jó lenne...

ő-szinte 2012.01.12. 23:48:08

@vallatas: Szerintem olvass vissza FASZOMATBAZDMEG! Itt a blogon is rinyáltam neked tegnap is, de ma is! ÉS még privit is írtam. Ennél jobban nem tudlak kérni...

vallatas 2012.01.12. 23:48:19

@ő-szinte: van ilyen remote controll, azzal áttudnám venni az irányítást a gépeden és megtudnám mutatni :-)

vallatas 2012.01.12. 23:49:10

@ő-szinte: most este jöttem, nem láttam tőled semmit mert nem olvastam vissza :)
privátot meg soha nem nézek, mert elég bóvlin van itt kiépítve.

Hurri Kán 2012.01.12. 23:49:34

@Krissyfurrr:
Előtúrom. Jelzem, jelenleg házi meggypálinkát kortyolok, hülyeségeket írok és úgy ánblokk szarok a világra ha vége van ha nincs. :D

ő-szinte 2012.01.12. 23:49:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ÉN KIRÁLYLÁNY AKAROK LENNI FASZOMATBAZDMEG!
:-D

ő-szinte 2012.01.12. 23:50:47

@vallatas: Ne szopassál légyszi, ha már segíteni nem akarsz:-D

ő-szinte 2012.01.12. 23:51:34

@vallatas: Akkor mi a fasznak sipákolok egész nap?:-DDD

ELP 2012.01.12. 23:52:13

@ő-szinte: Már tegnap megbeszéltük h roppant egyszerű! De Te makacsul ragaszkodsz egy aránylag bonyolultabb /számodra/ megoldáshoz.
Megnyítsz 125 db böngészőt , abban 125 féle dolgot csinálhatsz, ennyi.
De Te makacsul kitartassz egy nem működő mellett!

kárpátia56 (törölt) 2012.01.12. 23:52:26

@vallatas: :), igaz, de egy kis közösségben nem muszáj szarrá szemetelni a házat pár idült alkoholistának. voltam már én is beleszarós alkesz bulizós (márpedig előző este ez ment), meg ilyen barátaim/ismerőseim is voltak, sőt vannak, én ugyan nem törlöm képen őket, sőt velük meg rajtuk röhögök, de az én életterem a kurvaéletbe nem rókázzák tele.

vallatas 2012.01.12. 23:53:21

@ő-szinte: nem tudom, de tényleg nem voltam ma csak öfi végén jöttem, és már nem is volt kedvem visszaolvasni a napi termést :-)
pl. a privi üzeneteket most se találom.... és én akarok neked segíteni :D

2012.01.12. 23:56:15

Királylány lett Kinga, búcsúbuli?

ő-szinte 2012.01.12. 23:56:25

@vallatas: Akarsz, a faszt!:-D
Akkor már tegnap átküldted vona a linket, hogy ne kelljen vadászgatnom azt se. A link mentéséről meg nem írnék kis eposzt, hogy azt sem tudtam hová került, de nem, igyekszem nem megőrülni:-D

ő-szinte 2012.01.12. 23:57:14

@szerivan: ÉN lettem királylány! Mert ÉN akarok királylány lenni, Pufi!:-D

ELP 2012.01.12. 23:57:27

@szerivan: Előzmény t nem tudok ..lehet..

2012.01.12. 23:59:24

@kárpátia56: Szolgálati naplóba mit írhatok?

ELP 2012.01.13. 00:00:34

@szerivan: Írd be h mindenkit csókoltat a dunántúli ÁFÉSZ! :))))

ő-szinte 2012.01.13. 00:01:42

@szerivan: azt, hogy FASZOMATBAZDMEG

Hurri Kán 2012.01.13. 00:02:28

@szerivan:
Nem akar az ökörcsorda legelni.

ő-szinte 2012.01.13. 00:04:58

@sogeking: Elkéstem, bazdmeg! Tökké vált a hintó...:-O

Milyen bonyolult megoldásról beszélsz???

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.13. 00:05:39

@kárpátia56: Verát bent sokkal jobban elfogadnák és korrekten viszonyulnának hozzá, ha a két félszerzet nem kezdi el kiutálni és a villalakók többsége nem csicskult volna be nekik! A két félszerzet nem bír elviselni egy igazi vagány, önállóan gondolkodó nőt, ez a probléma oka!

Krissyfurrr 2012.01.13. 00:06:04

@gyvy: Köszike! :D

jó éjt mindenkinek, elteszem magam holnapra, hátha korán elkapom a reggeli öfit! :D

Hurri Kán 2012.01.13. 00:07:54

Valaki tegye vissza a pokrócot a papagáj ketrecére, hogy elaludjon végre. Köszönöm.

sogeking 2012.01.13. 00:09:10

@ő-szinte: hát amikkel próbálkozol :) két ablak egymás mellett. ennyi. /részemről ez a téma lezárva, Yentl jó volt

ő-szinte 2012.01.13. 00:09:36

@szerivan: A klónok jól viselkedtek ma?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.13. 00:10:23

@gyvy: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

sogeking 2012.01.13. 00:10:39

Kingának jó a ruhája :)

2012.01.13. 00:10:58

@ő-szinte: Meghúzták magukat, csitu volt :)

2012.01.13. 00:12:08

@vallatas: Milyen lehet amikor nem akarsz segíteni :DDD

kárpátia56 (törölt) 2012.01.13. 00:12:09

@szerivan: 6:45, szauna, eligazítás. csak az ezredesék nem jöhetnek, én úgyis ellentengernagy vagyok, utasíthatom őket.

ő-szinte 2012.01.13. 00:12:43

@sogeking: mondtam, hogy jó lesz, nem hittél nekem:-)

Értsd meg, hogy egyszerűen a vv oldalt nem tudom úgy összehúzni, hogy az online legyen látható. Ha kicsinyítem, pont azt veszi le róla...
Akkor???

2012.01.13. 00:13:08

@gyvy: PetiCs-ről beszélsz?

ő-szinte 2012.01.13. 00:13:41

@szerivan: Örülök a kérdésnek, és most hálás vagyok neked Pufi:-DDD

2012.01.13. 00:14:41

Eszti nagyon féltékeny Kingára.

vallatas 2012.01.13. 00:15:56

@szerivan: :D igen, akkor pofozkodom :D

@ő-szinte: www.teamviewer.com/ ezt feltudod tenni?:D

sogeking 2012.01.13. 00:16:24

@ő-szinte: mindent megértek, nálam simán át lehet méretezni, és nem vesz le semmit. ez van.

2012.01.13. 00:17:41

@ő-szinte: Nem lehet, hogy kevés ehhez a gépednek a memóriája?

ELP 2012.01.13. 00:18:07

@ő-szinte: Berakom avatarként , csináljál egy ilyet a monitorodra Te is.
Aztán én is befejeztem:))

ő-szinte 2012.01.13. 00:18:52

@vallatas: Ez szupi, értem, hogy milyen lehet, csak a dolog nem akar a gépemre kerülni...
rákattintottam arra a linkre, és aztán kihullott a hajam, mert elviekben letöltötte, de nem csinált semmit. Mondjuk azt sem tudom, hogy hogy kéne "csinálásra" bírnom. Tényleg nem értek hozzá. Csak ahhoz értek, hogy faszságokkal bombázzam a blogot.-DDD

vallatas 2012.01.13. 00:20:52

@ő-szinte: igen, nehéz elmagyarázni így szövegben :-)
de ha nyitsz egy böngészőt abban megy a hogyvolt, egy másikban az online és egymás mellé rakod őket az miért nem jó?:)
csak úgy kell méretezni őket, hogy elférjenek!
vagy ez bonyolult?

2012.01.13. 00:20:59

Csabit választja.

2012.01.13. 00:22:58

@vallatas: Mert ha görgeti akkor csak az egyiket látja.

Fecó jó :) Vajon ő írta?

vallatas 2012.01.13. 00:24:37

@szerivan: hát volt benne egy kg hülyeség szóval lehet :)

@ő-szinte: mi van fent?:)

ő-szinte 2012.01.13. 00:25:31

@vallatas: Jajajajaj!
Sokadszor mondom, hogy egyszerűen nem tudom lekicsinyíteni a böngészőt, mert mikor kicsinyítem, valamiért úgy csökken a mérete, hogy pont az online marad ki. Nem értem, hogy ez miért van, hidd el, ha meg tudnám oldani, nem itt nyaggatnálak...:-)

2012.01.13. 00:26:59

Ati direkt rontja el.

ő-szinte 2012.01.13. 00:27:45

@gyvy: Megszólított bazdmeg! Ezt hogy éled túl??? Tudsz ma még aludni?:-DDD

pojaca 2012.01.13. 00:28:25

@ő-szinte: Ezt nem hiszem eeEELLL! hogy nem érted, ha nyitsz két GYÖKÉR böngészőablakot, aztán átméretezed és egymás mellé teszed őket UNDORMÁNYOSAN, FB+!!!!4444négynégynégyNÉGYNÉGY
:D

vallatas 2012.01.13. 00:29:09

@ő-szinte: elindítod ott kapsz egy azonosítót és egy jelszót, ezt elküldöd nekem: xdiekirs@sharklasers.com-erre a címre! Ezután átveszem a géped fölött az irányítást, és megnézzük mi nem megy :P

2012.01.13. 00:29:26

Csak én nézem?

ő-szinte 2012.01.13. 00:30:12

@vallatas: Azonosítót kér... gondolom nem itt osztod meg:-)

sogeking 2012.01.13. 00:30:50

@szerivan: én is nézem, ha az onlájnra gondolsz:)

2012.01.13. 00:31:45

@vallatas @ő-szinte: : Fúúú, átveszed az irányítást..ebből pofon lesz ! :)))

ELP 2012.01.13. 00:31:55

@ő-szinte: Ha crómmal vagy próbáld meg másik böngészóvel is!

pojaca 2012.01.13. 00:31:57

@ő-szinte: akkor az onlájnos ablakot eredeti méretben megtartod, csak a másik (posztos) ablakot kicsinyíted le és teszed az onlájnosra rá, a bal oldalára :)

2012.01.13. 00:32:57

@sogeking: Arra bizony. Ati mint szolga hüm-hüm.
Szerintetek is direkt bénázta el Ati?

Hurri Kán 2012.01.13. 00:33:32

@Peter_Cs:
Gondolgondolgondol

@ő-szinte:
Még minimum két pálinka és menni fog. :D

vallatas 2012.01.13. 00:33:37

@szerivan: elbénázta?
nemtom ennél jobban már nem nyalhatott alája.

2012.01.13. 00:34:44

@vallatas: Semmi rím, elbucskázott szótagok.

sogeking 2012.01.13. 00:35:07

@szerivan: akkor nekem automatikus elmegy a hang, amikor Attila beszél:)

Kinga cuki

2012.01.13. 00:36:34

Fecó, Csabi jó volt, Peti bosszúszomjas, Atié gyengus. Remélem nem ennyire tehetségtelen.

ő-szinte 2012.01.13. 00:36:38

@vallatas: Hát, kezedben az életem:-D
Lehet, hogy soha többet nem blogolok?:-DDDD

vallatas 2012.01.13. 00:36:49

@szerivan: szerintem csak arra törekedett, hogy "nyal"jon.
tudod azt mondta, Kingához csak az egyszerű szavak jutnak el!

vallatas 2012.01.13. 00:37:25

@ő-szinte: fogsz :D
de levelet még nem kaptam tőled :P

ő-szinte 2012.01.13. 00:37:40

@pojaca: Figyelj, én ilyeneket nem tudok:-)

2012.01.13. 00:37:58

@vallatas: Ez nem igaz, Csabáé eljutott.

sogeking 2012.01.13. 00:38:12

@szerivan: előző VV-nél volt versíró verseny a VV hogyvolton, akkor már itt voltál?

vallatas 2012.01.13. 00:38:56

@ő-szinte: xdiekirs@sharklasers.com ide?

ELP 2012.01.13. 00:39:06

Feco h órül az udvari bolond szerepnek4:))))

ő-szinte 2012.01.13. 00:39:21

@ELP: Most komolyan, szerinted nem próbáltam???

pojaca 2012.01.13. 00:39:26

@szerivan: A felkiáltójelet ugye Shift és 4-es gombbal érhetjük el könnyen. Ha a Shiftet elengedjük, akkor csak a 4 jelenik meg. Ezt frappánsan eltúlozva betűkkel is kifejezzük a mérhetetlen felkiáltást. :)

sogeking 2012.01.13. 00:39:44

a jelmezkölcsönzősök számolhatják az aranytallérokat :)

2012.01.13. 00:40:11

Ati bedurcizott.

vallatas 2012.01.13. 00:40:15

@ő-szinte: küldd! valamiért nem jött meg :-(

2012.01.13. 00:41:17

@pojaca: óóóóóóóóóó

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.13. 00:41:50

@nowo:

hiába is akarnád, hogy az essen ki aki akar, mert peti fog kiesni, ő egyetlen módon tudott volna bennmaradni a döntőig, ami a célja volt, ha soha nem viszik ki párbajozni, tudta jól, hogy a karakter, amit kitalált, hogy a közönséget választja cinkosnak a piti kis "gaztetteihez" nem fog sokaknak tetszeni..

végül is attila akarata győzőtt, őt már nem tudta kivédeni peti.. egyedül fecó ellenében tudta volna folytatni a siklását a házban, de a saját érdekeit alárendelte attiláénak..

ő-szinte 2012.01.13. 00:42:36

@vallatas: Azt mondja a freemail, hogy elment:-)

2012.01.13. 00:42:49

@sogeking: A villadellát.

Mit nem írt véletlenül véletlenül?

ELP 2012.01.13. 00:44:17

@ő-szinte: Én már semmit nem tudok , de az tuti h én a gépem írányítását ki nem adom a kezemből senkinek!

2012.01.13. 00:44:29

@Brr: Nem vagyok biztos a kiesésében, már 45%-nál tart :(

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.13. 00:47:26

@Peter_Cs:

ugyan már, ne áltasd magad, valami nagyon mélyen el lett rontva vera karakterében, hogy mikor és hogy nem tudom....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.13. 00:47:39

@Brr: Ezzel szerencsére Attila is bukik, mert a két félszerzet csak együtt erős.

ő-szinte 2012.01.13. 00:50:35

@ELP: Én bevállalós vagyok:-DDDDDDDDD

kamarti 2012.01.13. 00:50:39

jaj, ez a két izé már, hát hogy osztotta volna a 4ből 3nak? ha meg Petit rakja bolondnak vagy szolgának, akkor meg azt magyaráznák meg bakker... hát kinek lehetett volna adni a bolond szerepet ez után a vers után?

szörnyű lehet ennek a két alaknak, mindenki jól érzi magát, de nekik muszáj agyalni, mintha az első napon lennének és számítana....

Atika, értékelte a szerelmi vallomást, mert megölelt, bár az arcát te nem láttad :)

engem egyébként már az érdekel, mit ír Petti a titoklevélben? tippek?

2012.01.13. 00:51:18

@ő-szinte: Azért én ezzel vigyáznék.

ő-szinte 2012.01.13. 00:51:44

@vallatas: Nagyon-nagyon szépen köszönöm!:-)))

Ez egy zseni!:-)

2012.01.13. 00:52:16

@kamarti: Szerintem Kinga azt szerette volna, hogy ott legyen a buliján.

ELP 2012.01.13. 00:52:36

@ő-szinte: A lelked rajta :)))))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.13. 00:53:09

@szerivan:

de ezek a neten nyomják, pénzért szavazni csak azok fognak, akiknek tényleg fontos egy szereplő és azt hiszik van beleszólásuk a játékba, péternek szerintem nem lesznek ilyen szavazói... meg hát a klasszikus szőke nő és az érte küzdő férfiak érdekesebb, mint egy bankrablótárs...

ELP 2012.01.13. 00:54:06

@ő-szinte: De azért légy óvatos!,,,már késő!

vallatas 2012.01.13. 00:54:10

@ő-szinte: :))))
@Brr: pénzért csak az szavaz aki megteheti, hogy ilyenre költsön.

2012.01.13. 00:55:05

Fecó elmebeteg?? :O

kamarti 2012.01.13. 00:55:06

@szerivan: mármint Attit? szem is.
de nem búbánatos szerencsétlen ez a két fsz?

sogeking 2012.01.13. 00:55:27

@ELP: nézd a dolog jó oldalát, holnap megnézheted a velveten :)

pojaca 2012.01.13. 00:55:31

@ő-szinte: Dehogynem tudsz, há' királylány vagy :)

Hurri Kán 2012.01.13. 00:55:32

Mivel kimerítettek a maják, így eldőlök felváltva a jobb és a bal oldalamra. Jóéjt, mindegy, kinek. :)

ő-szinte 2012.01.13. 00:55:37

@ELP: Óvatos voltam, használtunk gumit:-DDD

ő-szinte 2012.01.13. 00:56:29

@pojaca: Há mosmá tudok! Mert én tényleg királylány vagyok, hehe

sogeking 2012.01.13. 00:56:54

@kamarti: hogy mi lesz a titoklevélben?
az, hogy felesége, és 3 gyereke van :)

2012.01.13. 00:56:56

@kamarti: De azok, Peti meg még hergeli is a nagy M. meg észre se veszi.

ő-szinte 2012.01.13. 00:57:18

@vallatas: Figyi! És ezt mindig így oda kell majd tűznöm?

ELP 2012.01.13. 00:58:23

@sogeking: Oké ,majd nyomozok! Életveszélyes játék csak ő még nem tudja! :)

sogeking 2012.01.13. 00:58:33

milyen már, hogy a körmei nem zöldek..

ő-szinte 2012.01.13. 00:59:26

@szerivan: Meghekkeltek bakker! Nagyon komoly volt!:-DDD

ELP 2012.01.13. 01:00:21

@ő-szinte: Ez ettől komolyabb de örülök h legalább a gumira gondoltál :))

2012.01.13. 01:00:38

@ő-szinte: FB+! :DDDDDDDDDDD Ezt így hogy??!!

2012.01.13. 01:01:46

@ELP: Én nem viccből mondtam.

ő-szinte 2012.01.13. 01:02:54

@szerivan: Hát úgy, hogy ügyes...:-) Azt hiszem bele is szerettem:-DDDDD

2012.01.13. 01:02:59

@ELP: Mi van a velvettel? sskk nem értem miről beszéltek!

kamarti 2012.01.13. 01:03:05

@szerivan: sztem Peti komolyba nyomja. nekem kicsi csalódás, hogy Kingára önti a mérgét, és nem a jóbarátjára, akinek nagyban köszönheti a jelenlegi helyzetét.

ez meg két aranyos gyerek. királylány meg királyfi, a jelmezbálon, és ennyi.

@sogeking: ja, hogy megint ő szerepeljen :):)

ő-szinte 2012.01.13. 01:04:04

@ELP: Őszintén(hogy magamat emlegessem)mi bajom lehet?

sogeking 2012.01.13. 01:04:51

Fecó nagyon beleéli magát a szerepbe :)

ELP 2012.01.13. 01:04:58

@szerivan: Őszinte naivsága eredményezhet pl: mondjuk egy képet , vagy bármilyen nyilvánosságnak nem szánt adatot ,,,,,most már érted?:)))

ELP 2012.01.13. 01:06:13

@ő-szinte: Egyet tanuljál meg soha senkit ne engedj a gépedhez!!!!!!!

2012.01.13. 01:06:37

@ELP: Én is erről beszéltem csak a velvet nem értettem, hogy került képbe. Akkor már inkább Blikk, de ezen nem veszünk össze.

vallatas 2012.01.13. 01:06:50

@vallatas: igen, mindig oda kell vagy ahova szeretnéd tenni :-)

ő-szinte 2012.01.13. 01:06:52

@ELP: Hát, ha úgy lesz, akkor most majd jól megtanulom.

vallatas 2012.01.13. 01:07:19

@ő-szinte:
igen, mindig oda kell vagy ahova szeretnéd tenni :-)

2012.01.13. 01:07:30

@ő-szinte: Te hány éves vagy? Csak nem hiszem el el, hogy 20+ ilyet valaki megcsinál :O

sogeking 2012.01.13. 01:07:59

lehet, hogy fáradt vagyok, de jókat nevetek Fecón :D

ő-szinte 2012.01.13. 01:08:00

@ELP: Oké, felveszem a listára:-)

ELP 2012.01.13. 01:08:05

@ő-szinte: Oké , tegnap ezt is leírtam ott de nem reagáltál rá!

ELP 2012.01.13. 01:08:59

@szerivan: mert a king ezt írta

ő-szinte 2012.01.13. 01:09:15

@ELP: @szerivan: Elhiszem, hogy csodálkoztok, de nincs mit takargatnom:-)

sogeking 2012.01.13. 01:09:40

eltörtek a tojások????

ELP 2012.01.13. 01:10:27

@sogeking: fáradt v szerintem..:)))

sogeking 2012.01.13. 01:11:05

én is bolond akarok lenni!!!444 :P

ő-szinte 2012.01.13. 01:11:38

@ELP: majd átbeszéljük, így jó?

ő-szinte 2012.01.13. 01:12:27

@sogeking: vegyél példát rólam:-DDDDDDD

ő-szinte 2012.01.13. 01:13:10

@vallatas: köszönöm.:-) mondjon bárki bármit is:-D

kamarti 2012.01.13. 01:13:55

@sogeking: és egész jó zenéket nyomnak nekik, hogy megőrülhessenek :)

vallatas 2012.01.13. 01:14:13

@ő-szinte: tudom feltörtelek, meg képeket lopkodtam tőled :-)
szívesen

ő-szinte 2012.01.13. 01:15:43

@vallatas: legalább van mit nézegetned:-DDD szerintem tetszeni fog:-)

ELP 2012.01.13. 01:16:03

@ő-szinte: Figyu!!!! Te rengeteg mindent nem tudsz, én mag az a baj h túl sokat!
évekig küzdöttem valami ellen,,,,elmondtam akkor.

vallatas 2012.01.13. 01:17:36

@ő-szinte: ja elég frankó háttérképekre sikerült szert tennem :-D
a többiek meg csak irigykednek :-)

2012.01.13. 01:17:44

@sogeking: Akkor menj aludni, engem megijesztett.

sogeking 2012.01.13. 01:17:45

ha Fecóról lesz egy közeli, berakom avatarnak :)

ELP 2012.01.13. 01:18:03

@ő-szinte: Oké , majd szólj ha aktuális lesz!

ő-szinte 2012.01.13. 01:18:13

@ELP: Biztosan sok mindent nem tudok. Majd elmondod. Jó így?

ő-szinte 2012.01.13. 01:19:37

@ELP: rendben, és aranyos vagy , hogy aggódsz miattam.

ő-szinte 2012.01.13. 01:20:47

@vallatas: majd a fürdőruhás fotókat nézd:-)

vallatas 2012.01.13. 01:22:56

@ő-szinte: azokat reggelre tartogatom, beosztom azt a keveset ami van :-p

ELP 2012.01.13. 01:23:47

@ő-szinte: itt nem,,csak négyszemközt.

ő-szinte 2012.01.13. 01:23:55

@vallatas: basszus , arrébb akartam rakni, és kibasztam a kicsit. Hogy kell lekicsinyítenem? Új böngészőablakot kell nyitnom. króm volt?

2012.01.13. 01:24:34

@ELP: Minden alkalmat megragadsz, hogy nyomulj? :)))

vallatas 2012.01.13. 01:24:43

@ő-szinte: chrome ja, új :-)
megfogod a széleit és húzod!

kamarti 2012.01.13. 01:25:45

vajon Petinek milyen záróbulija lesz? mangalányos vagy emólányos?

ő-szinte 2012.01.13. 01:26:02

@vallatas: de hogy raktad középre?

vallatas 2012.01.13. 01:26:13

@kamarti: sör+bor+cigaretta+jacuzzi

ő-szinte 2012.01.13. 01:26:38

@vallatas: a jobb szélét nem érem el...

sogeking 2012.01.13. 01:26:51

Verának és Fecónak van egyfajta táncstílusa :)

@szerivan: igen, de előbb be kell kurblizni

2012.01.13. 01:26:52

@kamarti: Szósziemós, ez szerintem eszükbe se jutott:)

vallatas 2012.01.13. 01:27:22

@ő-szinte: odahúztam, majd deskpinsel oda ragasztottam!
há :-D látom, máshogy kellett volna oktatnom... bemutatás majd neked reprodukálni.

ő-szinte 2012.01.13. 01:28:36

@vallatas: :-DDDDDDDD de nem tudom a jobb szélét húzni az ablaknak...:-O

2012.01.13. 01:28:52

Kinga bemutazja a társas magányt :(

sogeking 2012.01.13. 01:29:33

@kamarti: villantós - mindenki fekszik majd az ágyban, gatya nélkül,
utána közösen elnevezik a vízcseppeket az ásványvizes palackban

vallatas 2012.01.13. 01:29:57

@ő-szinte: pedig lehet :-D
ne bénázz! tedd kis ablakra és akkor eléred a jobb alját az ablaknak!

2012.01.13. 01:30:40

K igazságszérumot ivott.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.13. 01:31:55

a villában maradó utolsó 5 ember:

sehi
eszter
kinga
attila
csaba

vallatas 2012.01.13. 01:31:59

Kinga reccsen van eléggé.

ő-szinte 2012.01.13. 01:32:15

@vallatas: Ahha! mindig tanulok vmit:-)
kösziiiiiii:-)

sogeking 2012.01.13. 01:32:53

@szerivan: ez már a Sötét zsaruk?

vallatas 2012.01.13. 01:33:37

@ő-szinte: ha nem megy, akkor csak szólj és átugrom hozzád :-)

2012.01.13. 01:33:59

@sogeking: Sokszor nem értem miről beszélsz, ez is azon alkalmak egyike :)

kamarti 2012.01.13. 01:34:09

@vallatas: @szerivan: @sogeking: én még a kamionos-kurvásra gondoltam, de egyik jobb, mint a másik :)
legfeljebb a jelmezkölcsönző lesz bajban a szósziknál :)

basszs olyan zenéket nyomnak, hogy alig megy a munka, tudnék bulizni...

ő-szinte 2012.01.13. 01:35:08

@vallatas: :-DDDDDDD
jó, de hogy szóljak? privit nem olvasol, blogot sem visszafelé...
???:-)

kamarti 2012.01.13. 01:35:49

@vallatas: nem csodálom. de egész jól kezeli.

amúgy ez Esztinek meg Atinak akkor nem feladat volt?

vallatas 2012.01.13. 01:35:50

@kamarti: kamionos kurva :-D
legalja!

2012.01.13. 01:35:59

@kamarti: Most dolgozol?? Szeri vagy az ertéelnél?

sogeking 2012.01.13. 01:36:16

@szerivan: és még mi volt olyan ? :)
én meg sokszor nem értem, mit gondolsz :P

a Sötét zsarukban van K és J ügynök :)

vallatas 2012.01.13. 01:37:05

@ő-szinte: nem tudom hol van a privi :-)
ebben segíthetnél pl te :P

@kamarti:
de most mindenki bent bulizik, és ő csak ül a trónon mint valami mumus.

sogeking 2012.01.13. 01:37:36

Peti beszólt Kingának? vagy miért ült le a hangulat?

2012.01.13. 01:38:16

@sogeking: Azt nem láttam, Will Smith és a zöld trutymó :P
Ilyen technikai dolgok, meg amúgy az utalásaid :)

ő-szinte 2012.01.13. 01:39:09

@vallatas: ne már...
gondolom megadtál egy email fiókot az indán

vallatas 2012.01.13. 01:39:47

@ő-szinte: ja és arra megy az üzenet?
nemár, hogy nincs belső üzenetes rendszer.
az istenit

2012.01.13. 01:39:57

@sogeking: Ati érzelmi analfa, de dúúúrvááán. Onnan indult, hogy csicska-csicska lett Ati. Ezzel befűtötte Petit, aztán Eszter, Sehi volt a lánc folytatása.

sogeking 2012.01.13. 01:40:44

@szerivan: majd szólj, és segítek:)

2012.01.13. 01:40:47

@vallatas: Hekkeld meg a saját géped akkor meglesz az a fránya privi is...

vallatas 2012.01.13. 01:41:05

Kinga kinek mutatott be?

ő-szinte 2012.01.13. 01:42:21

@vallatas: arra megy:-)
megnézed? hogy ott van-e?

vallatas 2012.01.13. 01:43:04

@ő-szinte: ja de az valami kamu mail :-D
akkor értem már, miért nem tudtunk eddig privizni!

kamarti 2012.01.13. 01:44:58

@sogeking: Kingunak nem tetszenek a zenék... meg a mísz pofák

@szerivan: és most ők hárman a bohócok jelmezben. a két fiút ez nem zavarja, Kingát meg igen. tényleg kéne innia valamit...

vallatas 2012.01.13. 01:47:43

@ő-szinte: valami kamu mail van megadva a profil alatt, tehát én ezeket a priviket ezért nem kaptam meg :-)

Kinga igyál valamit szerintem!
Élvezd már jól magad! RIBIRIADÓ VAN!

2012.01.13. 01:48:12

@kamarti: Direkt nem hagyják kettesben Atival.

vallatas 2012.01.13. 01:49:11

Ati Kingának, igyál valamit!
Kinga Atinak idegesítesz, húzz innen :-D

ő-szinte 2012.01.13. 01:50:12

@vallatas: értem. akkor adj meg valósat , és tudok írni:-)

vallatas 2012.01.13. 01:51:41

@ő-szinte: igen, ez egy nagyon jó tipp :-)

kamarti 2012.01.13. 01:51:43

öleld már meeeeeg, bakkkkerrr.....

2012.01.13. 01:52:48

@kamarti: Kinek drukkolsz mogyi? :)))

2012.01.13. 01:53:50

Jó éjt hekkek!

kamarti 2012.01.13. 01:54:47

@szerivan: nem csodálom. eddig csupa kedveset szólt be neki szemtől-szembe, a hát megett meg savazta.... de Kinga tényleg nem érti, mért ilyenek, és zavarja

kamarti 2012.01.13. 01:56:10

@szerivan: hát a királyfinak:) de nem úgy, csak Kingunak kezdett lefelé görbülni a szája a párbajtól. aztán odabújt magától :)

jóéjt!

sogeking 2012.01.13. 01:56:21

@szerivan: tartsd szárazon a puskaport

vallatas 2012.01.13. 02:06:19

Kinga most kit mocskol?
Serit?

vallatas 2012.01.13. 02:08:47

@ő-szinte: lehet engem törtek fel, mert még mindig nem jött meg :-))))

vallatas 2012.01.13. 02:19:27

@ő-szinte: látod a mail címemet, dobj inkább arra üzit!
Lehet a blog.hu rendszer még nem frissítette az új címemet és a régire kapom az üzeneteket :-)

S.O.Meone 2012.01.13. 02:34:27

@vallatas: a lényeg, hogy mindig vkit.

vagy ez a vera már megint: "meg kell neki mondani a véleményed, hogy idegesítő kis mócsingnak tartod"
amikor meg neki mondják meg, akkor meg teljesen fel van háborodva és nem érti.
fecó meg a másik fele. lehúzós, negatív elmebetegek. az egyik egy teljesen szétesett személyiség, a másik meg mániákusan gyártja az elméleteket, hogy attiláék ha akár csak annyit kérdeznek, hogy milyen az idő, akkoris csak őt akarják bántani.

ebben társa a jó csaba. 2 napja ketten voltak atival, aki kibukva panaszkodott éppen kingáról, aztán mikor rájött, hogy rossz embernek mondja, akkor abbahagyta, hogy "bocs ezt nem veled fogom megtárgyalni".
csaba ezt fecónak már úgy meséli, hogy attila ezt az egészet már előre megtervezte, hogy ezt így elő fogja adni. totálisan eluralkodott rajtuk a pranoia és a rosszindulat.

"hát ilyen emberek vannak? hát ilyen emberekkel kell élni? hogy ők eldöntik, hogy ki menjen párbajozni"

vagy direkt ilyen embereket választottak, vagy nagyon szar pszichológusokat alkalmaztak a castingon. még egy realityben sem láttam ilyen elbaszott egy brigádot.

vallatas 2012.01.13. 02:36:24

@S.O.Meone: ja van bent pár beteg ember
:-)
jól látod a dolgokat.

S.O.Meone 2012.01.13. 02:55:43

@vallatas: nem szóltak nekik, hogy ez nem a leopold és az egerek című rajzfilmsorozat lesz, hanem egy egyéni taktikai játék egy életre szóló egzisztenciáért?

és akkor nem lenne olyan, hogy "ezek képesek átgázolni a másikon a céljaikért".
miért te nem?
taktikáznak, rápakolják a jelüket valakire. és? te nem?
mi a probléma?

nem felháborodni meg sírni kell azon, hogy a másik hajlandó a játék nyútotta kereteken belül akármit megtenni a győzelemért, hanem követni a példáját.

nem tudom elképzelni pl, mi járhat egy fecó fejében, amikor harciasan attilának támad, hogy "sírtam miattad".
egy szégyen ez az ember.

sztem ha csabi (vagy véletlenül vera) nyerné a vv5-t, ez megjelenne kérni a pénzből, mert hát segített, és barátok vagyunk, kiccsaládomrészire.

beacska 2012.01.13. 08:02:16

jó reggelt, jó szurkolást!

mi történt az éjszaka? vki egy rövid összefoglalót? Ati ki mellé állt? kiderült?

CÁÁÁPAAAA!

nosce 2012.01.13. 08:32:54

elsőőőőőőőőőőőőőőőőő

ő-szinte 2012.01.13. 08:39:11

@nosce: Ne már... hajnalban?:-) szia!

nosce 2012.01.13. 08:42:00

@S.O.Meone:
"nem szóltak nekik, hogy ez nem a leopold és az egerek című rajzfilmsorozat lesz, hanem egy egyéni taktikai játék egy életre szóló egzisztenciáért?"

te miről beszélsz ? milyen életre szóló egzisztenciáról ? Még Alekosz se szerez életfogyt egzisztenciát, talán éppen most bukja be amit eddig nyúlt. Ezeket az embereket a retek (el)használja utána kidobja a szemétdombra, illetve még arra se költ, vége a músornak még megszinesítenek pár bulvár lapot/műsort aztán csá....

nosce 2012.01.13. 08:42:50

@ő-szinte:
szia :), korán kell kelni h elsőőőő lehess :)

nowo 2012.01.13. 08:48:26

@Brr: Jó reggelt!

"de a saját érdekeit alárendelte attiláénak.." (mármint Péter)

Na ez az a momentum,ami nálam kiverte a biztosítékot.
Én Pétert egy okos,intelligens,karakán pasinak képzeltem egy darabig,aztán ,amikor összehaverkodott Attilával,még akkor is úgy hittem,hogy az nem létezik,hogy Attilának behódoljon.
Eleinte még mondott is olyat,hogy neki kell Attila,mert Attila éppen csak annyira aljas,amire neki szüksége van.
Gondoltam,ő lesz az irányító.
De aztán be kellett látnom,hogy Attila bedarálta Pétert.Tulajdonképpen kár érte. (Elemzésem abban az esetben érvényes,amennyiben feltételezzük,hogy nincsenek beépített emberek,meg hasonló víziók...)

ő-szinte 2012.01.13. 08:57:55

@nosce: Azt hittem az ahhoz kell, hogy aranyat lelj:-)

nosce 2012.01.13. 09:02:32

@ő-szinte:
"Azt hittem az ahhoz kell, hogy aranyat lelj:-)"
ahhoz is, vettem egy unciát :)

ő-szinte 2012.01.13. 09:07:34

@nosce: Akkor azt vetted, nem lelted... nem ua:-DDD

nosce 2012.01.13. 09:11:57

@ő-szinte:

hát jah, most szervezek egy aranyásó expedíciót Alaszkára, ez az uncia arra kell h megismerjük az aranyat ha majd megtaláljuk :)

ő-szinte 2012.01.13. 09:13:19

@nosce: Szólj, mikor mentek, megyek én is:-D
Aranyásásban jó vagyok:-DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:14:47

@nosce: bizony, bizony, hevesen bólogatok...Csak pénzszerzési eszközök!!!

Te is fogsz a diszkoveris dokufilmben szerepleni?:D

Hajrá Péter!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:16:03

@nowo: tehát az elemzésed megbukott, mert mindig van beépített ember:(

@ő-szinte: cupp!

nosce 2012.01.13. 09:17:30

@ő-szinte:
oks, több szem többet lát :)

ELP 2012.01.13. 09:18:49

szép jó reggelt mindenkinek!

nowo 2012.01.13. 09:19:11

@ladyandhenk: mivel te Péter-drukker vagy,akkor tulajdonképpen egy beépített embernek drukkolsz?
Annak minek?

nosce 2012.01.13. 09:19:32

@ladyandhenk:
"Te is fogsz a diszkoveris dokufilmben szerepleni?:D"

oda csak úgy lehet bekerülni ha jegesmedvéket is beveszünk a csapatba, viszont kicsit összeférhatatlenek, még gondolkodom rajta :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:20:24

@ELP: szió!

@nowo: tulajdonképpen csak szórakozásból:D

Alapvetően hidegen hagy, abszolúte Vera párti vagyok:D

ő-szinte 2012.01.13. 09:21:45

@ladyandhenk: szerintem az összes beépített. Max nem tud róla:-DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:22:38

@nosce: hát na bumm, megmondod nekik, h csitu van, ők csak előre köszönhetnek neked, stb:D Mi itt a probléma?:D

Rakd őket a helyükre:D:D:D:D

nowo 2012.01.13. 09:22:43

@ladyandhenk: ez most komoly?:D
Nem Te írtál valami olyasmit,hogy ha Péter kiesik,nem nézed tovább,vagy valami hasonlót?
(Ha nem Te,akkor bocsi!) :)

ELP 2012.01.13. 09:23:15

@beacska: sajna az enyém most , nem sikerült , eldumáltam az időt , elfelejtettem elíndítani a rögzitést.
valami királylányos buli volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:23:46

@ő-szinte: igen, erre gondoltam, köszönöm:D

Senkit sem a nagybeválasztósókban választottak be, meg volt az már korábban:D

ELP 2012.01.13. 09:25:04

@ő-szinte: Hello ,elmaradt a a randi v már kész is? :))

nosce 2012.01.13. 09:25:42

@ladyandhenk:
"hát na bumm, megmondod nekik, h csitu van, ők csak előre köszönhetnek neked, stb:D Mi itt a probléma?:D
"

akkor szerivant is be kell venni a csapatba, esetleg Verát nekik kell előre köszönni :). Mondjuk Varától a jegesmacik is besokkolnának :)

nowo 2012.01.13. 09:25:55

@ő-szinte: de azért nyugtass meg,hogy a nyeremény valódi...

ő-szinte 2012.01.13. 09:26:17

@nosce: összeférhetetlenek? én is...:-)

Tegnap hajnalban nézted? Valamelyik megint zseniális volt. Nem figyeltem, csak arra kaptam fel a fejemet, hogy Atti-Petti(vmelyik) mondja, hogy azt hiszem Seri ,védett állatot rejteget az ágyában.
Egy lamantint...:-D
Gyanús, hogy Atti volt a szerző:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:26:23

@nowo: jaj, dehogy, 3 hónapja nem nézem, sajnálni fogom, mert neki van a legtöbb esze, meg mozgatórugó, de harakirit csak nem fogok elkövetni.

Attól függetlenül eddig mindig az ment vissza, akinek drukkoltam (saját statisztika), itt is csak azon fog múlni, h az RTL akarja-é, h megboruljon a fiú-lány egyensúly....Ki tudja, h mikhez kell még pár......

Lotyóbridzsida 2012.01.13. 09:26:31

@nowo:

észrevetted, hogy attila kocabagós?

számomra ez azt jelenti, hogy képes azért félévig kocabagózni, hogy mindig ott lehesse mindenhol, mindig tudjon bizalmaskodva beszélgetni azzal, akivel éppen akar.:)))

ő-szinte 2012.01.13. 09:27:00

@ELP: Még csak most megyek:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:28:34

@nosce: jaj, Vera a jéghátán is megél, hidd el:D El lesz ő másnemű kajával is, ha már a normál élelem elfogyott (ha érted, mire gondolok):D:P

@ő-szinte: jaj, ennyi pihent agyú embert, de tényleg:D:D:D

ELP 2012.01.13. 09:30:01

@ő-szinte: Értem , akkor csak csúszik?:)

nowo 2012.01.13. 09:33:43

@Lotyóbridzsida: igen,a bagó kitűnő alkalom az ilyesmikre...:)
Attila ebben is csal,mint mindenben.
Tulképp a legnagyobb színész bent.
Csak nem olyan szerepet játszik,ami nekem tetszene.

ő-szinte 2012.01.13. 09:36:07

@ELP: nem csúszik. így volt ütemezve... így is hányingerem van attól, hogy nem aludtam ki magamat:-(

milkacica 2012.01.13. 09:37:06

sziasztok
velvet... :D ha igaz, mekkora pofáraesés lesz a kiesés utáni szembesitéskor
Bár az Xfakt.os hét után Ati már retteget a múltkori kravos fickóktól...lehet egy szerényebb változat miatt hozták be az exrendőröket :)

ő-szinte 2012.01.13. 09:40:30

Ez a koránkelés nem fehérembernek való...
ma is biztos egy évet öregedtem:-D

ELP 2012.01.13. 09:41:38

@ő-szinte: Értem. az kellemetlen . Most én sem jól aludtam , szinte semmit,,c'est la vie ,,,:))

ő-szinte 2012.01.13. 09:43:10

@ladyandhenk: mind ezt hajnal 3 körül.... már ők is fáradtak voltak, mert láthatóan lassan esett le a poén.
Vagy én voltam fáradt és nekem tűnt lassúnak?:-D
De pihent agyúak, az biztos:-DDD

Lotyóbridzsida 2012.01.13. 09:43:13

@nowo:

minden beszégletésben ott van, mindenbe beleszól, főleg a veráéba. érdekes, hogy ezért még nem küldték el 300-szor a halálba.:)) azt is tudom feltételezni, hogy észre sem veszik, annyira szokva vannak a szociopatákhoz.

sajnos azt nem vette bele a pakliba Attika, hogy lesz egy lány, aki dróton fogja rángatni.:)) engem nem ver át ezzel kapcsolatban, simán totál odavan még mindig a kingáért, és bár látja, hogy gáz, mégis ha csettintene most a kinga, örömmel omlana attika a karjaiba.:)

ő-szinte 2012.01.13. 09:44:41

És de jó, hogy ma fel kellett kelnem, különben kibaszott mérges lennék, hogy a szomszéd rohadt fúrógépére kell ébrednem...:-)

ELP 2012.01.13. 09:47:29

@ő-szinte: Ezen nem szabad mérgeskedni a szférák zenéje :))

ELP 2012.01.13. 09:51:57

@milkacica: Én nem nagyon értem mit is akarsz mondani , de bíztosan bennem van a hiba::))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:52:16

@ő-szinte: én nem is bírnám, amit nekik kell! Nem lehet normálisan kialudni magad...Hajnalban kell felkelned, nem tudsz feltétlenül akkor enni, amikor te akarsz (van kivétel: Kinga)...Semi WC-re menni...

Én csak ilyenek miatt nem mennék be, nem az emberek miatt, azokhoz elég nagy a türelmem:P:P:P

nosce 2012.01.13. 10:01:29

@ő-szinte:
"És de jó, hogy ma fel kellett kelnem, különben kibaszott mérges lennék, hogy a szomszéd rohadt fúrógépére kell ébrednem...:-) "

képzeld ha arra ébrednél h sikítozva dugnak :)

nosce 2012.01.13. 10:02:40

@ladyandhenk:

gondolod a jegesmedvét is lecastingolná ? :)

ő-szinte 2012.01.13. 10:04:35

@ladyandhenk: Engem ezek nem zavarnának:-)
max az alvás. De hisztiznék egy sort, mindenkit elküldenék a halál faszára (lenne fszomatbazdmeg)aztán királylányosan megoldanám a dolgot:-) vagy Évásan. Besztrájkolnék és kint aludnék a nyugiban vagy a szaunában. legyen akármilyen bünteteés is:-)

nosce 2012.01.13. 10:04:56

@Lotyóbridzsida:
"számomra ez azt jelenti, hogy képes azért félévig kocabagózni, hogy mindig ott lehesse mindenhol, mindig tudjon bizalmaskodva beszélgetni azzal, akivel éppen akar.:))) "

sztem Atti inkább a stressz miatt bagózik...persze jó info forrás is, főleg petti..

ő-szinte 2012.01.13. 10:05:21

@nosce: pasit még nem láttam sikítozni dugás közben...:-DDD

nosce 2012.01.13. 10:06:52

@ő-szinte:
nem téged :), hanem a szomszédban síkítoznak :)

nosce 2012.01.13. 10:09:28

@nowo:
"de azért nyugtass meg,hogy a nyeremény valódi... "

az se valódi, látod Alekosztól is elveszik :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 10:18:13

@nosce: nem arra gondoltam, hanem rátok, aranyásókra, de végül is ez is megoldás lehet, ha már ti nem vagytok:P

csicserierika 2012.01.13. 10:29:49

@nosce: @ő-szinte: vv Évát itthon ne hagyjátok, mert köztudott, hogy profi benne :)
Jó reggelt amúgy mindenkinek !

MagasMacska 2012.01.13. 10:31:04

Szerintem már elmúlt reggel. Hol a mindennapi betevő posztom???

csicserierika 2012.01.13. 10:33:36

Húha, de mekkora képmutatás már, hogy van pofája Attinak kocabagózni, ahelyett, hogy rendes láncdohányos lenne.
Most röhögök jó ? :)

Tjuca 2012.01.13. 10:37:30

@rianna: lehet, jobb volt a képük, de ezek a fickók jó arcok. szerintem. (nagyot javítanak a sztereotípiáimon)

csicserierika 2012.01.13. 10:38:46

@ő-szinte: akkor viszitek Évát ? Verát meg a jegesmedvék ellen lehetne bevetni :)

csicserierika 2012.01.13. 10:40:36

@Tjuca: főleg, ha hozzáolvassuk a fenti velvet cikket :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.13. 10:43:52

@ő-szinte: Gáz és unalmas már ez a lamantinozás!

Tjuca 2012.01.13. 10:49:28

@genevieve: a barát.
p- itt az idő, elő a farbával ecsém
a- hümhüm

nekem nagyok az elvárásaim, de még egy havertől is többet várok. minimum, hogy mondjon á-t vagy b-t, ne fosikázzon szivarozgatva, mondja azt petikém, jó volt veled, de ez egy játék.

Tjuca 2012.01.13. 10:53:11

@ladyandhenk: azt hiszem antimantra. bár akkor lehet kufircolni már nem fog a madár többet a büdös életben, már, ha sikerül letárgyalni a pusztulás halasztását.

vallatas 2012.01.13. 10:56:45

tegnapi online:
www.youtube.com/watch?v=Y4nncKLNdIM&feature=player_embedded

3:37-től indul bent a balhé, majd 3:39-kor kezdődik Ati ragasztóval való kikötözése egy székhez... :-D

milkacica 2012.01.13. 10:58:09

@ELP: hát csak annyi hogy a kiesők lehet pofára esnek ha rájönnek, hogy exrendőrök képezték őket, mert azért szinte mindenkinek tetszik ez a rendőrösdi :)
a másik: Ati kufejtette hogy hu Ő nem szeretné ha kommandósok jönnének vissza mint a vv4-ben, mert azok hogy berúgták az ajtót és hogy üvöltöztek hajnalban...ezért kaptak egy finomitott rendőr-hetet...lehet nem ezért, de ez azért lágyabb verzió

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.13. 11:07:15

@van-e szándék: hát, ennek fényében még szánalmasabb, ahogy Vera pedálozik két kirúgott kamurendőrnek. :D

van-e szándék 2012.01.13. 11:09:45

@pushpang: mázlija van, hogy nem 40 évvel ezelőtt született.. tipikus III/III-as :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.13. 11:09:55

@Peter_Cs: pont annyira unalmas, mint amennyire a mócsingozás, a férgezés, a senkiházizás, meg a csituvanozás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.13. 11:11:17

@van-e szándék: ne hülyéskedj, számára az lett volna a kánaán!
Nekünk van szerencsénk, mert már rég feltolt volna minket a hatóságnál! :D

szélfúttahaj 2012.01.13. 11:11:45

@Lotyóbridzsida: Igen, ez már nekem is feltűnt. Habár a képét gátlástalanul nyomja a többiek elé , de a cigizők közt tud igazán simliskedni. A Retek átvette a Mosolygós gyilkos becenevet /azt hittem az én ötletem/ a Fókuszban a Királylány szüleivel volt egy gyenge rip.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.13. 11:12:57

@Tjuca: joggal hümmög... a hirtelen felindulásból elkövetett véleménynyilvánításnál kevés ártóbb dolog lehet egy ilyen helyzetben. :)

az én rózsám vasutas 2012.01.13. 11:16:37

Milyen szavazásokat szervez ez a stáb? Ki legyen a főszerkesztő? Ki a faszomat érdekel? Itt most komoly dolgok történnek, erre elterelik a figyelmünket. Illetve csak próbálják. Attila miss Picsának nevezte Kingucit, lehetett volna ebből egy körkérdés. Egyetértesz vele?
A: Oh yeah
B: Ezt nem hiszem el, hogy lehet annak az agresszív állatnak bármilyen felvetését komolyan venni. Nem.
C: Sajnos igen. Véletlenül láttam az anyját a fókuszban. Már megint azok a hülye gének.
D: Az apja az oka mindennek.

vagy:

Baszták betenni Eszter álmát a plasztikai műtétről, pedig egy álom neki is jár. Györönyű szavazási lehetőség.
Mit szólsz Eszter tervéhez?
A: Egyetértek, bár egy ilyen fejcsere baromi sokba kerül.
B: Csak a hangszálait akarja kicseréltetni, hogy megasztár lehessen.
C: Rossz ötlet. Nem fogja felismerni Kornél.
D: Precedens értékű ötlet, de ambivalens érzéseim vannak. Legyen az amit Fecó mond.

ő-szinte 2012.01.13. 11:21:49

@csicserierika: Nem, elég leszek én Éva helyett:-DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.13. 11:21:56

@pushpang: Vera szinte minden feladatot ilyen átéléssel, intenzitással csinál. Vera nagyon szeret nyerni, ezt a tematikus hetet is meg akarja nyerni és mindent meg is tesz érte. Sikereire büszke és megvan az egészséges önbizalma.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.13. 11:22:06

@Binbir gece:
Kinga - A.

Eszter álma - erről semmit sem tudok, de remélem nem azt jelenti, hogy Fecó turulmadár képében rászállt és meg..ihlette őt.

ő-szinte 2012.01.13. 11:23:49

@vallatas: Ne már...mi volt?:-DDD nem tudom, mikor tudom megnézni, de nem fogom kihagyni:-D a lamantinozást láttam még, de le kellett feküdnöm:-( de kér, megint lemaradtam vmi jóról, faszomatbazdmeg!:-DDD

Tjuca 2012.01.13. 11:24:32

@genevieve: riadóztattalak? 8-O én sosem nézek belevalót, max. másnap hallgatok, miközben mindenfélét rajzolok közben.

belevaló idejére van jobb programom is. meg máskorra is. pl. sört inni övegből, aztán versenyt böfögni a kölykökkel. :-DDD

MissX 2012.01.13. 11:32:33

szép hózáporos delet! kiderült, hogy peti volt a ludas vállap ügyben? este elaludtam mire végetért a műsor.

mocskosmacska 2012.01.13. 11:48:31

www.borsonline.hu/

Nézzetek rá a vezető hírre: Szecsődi karcsi: nővé operáltatom magamat. (VAgy valami ilyesmi)

EGy másodpercig azt hittem, hgoy vera fényképe van ott.

vallatas 2012.01.13. 11:52:25

@ő-szinte: csak hülyéskedtek :-) de jó volt azért.
Most mész aludni?:-)) az egészséges

ő-szinte 2012.01.13. 11:56:10

@vallatas: Nem most megyek, hanem akkor kellett lefeküdnöm,te:-D
Viszont délután muszáj leszek aludni egy kicsit, különben nem lesz este edzés, meg onlájn nézés, meg blogolás, meg semmi sem:-)))

ELP 2012.01.13. 12:04:02

@milkacica: Jahh értem , hát gondolom az " iagazi " rendőrség elkülde őket a jó francba :))

ELP 2012.01.13. 12:04:44

@MissX: Hózáporosat?? miért kivánsz nekünk ilyen rosszat!4 :))

avanivi 2012.01.13. 12:16:55

A Peti-Kinga éjszakai ügyelete olyan volt nekem, mintha egy Rejtő J. könyvből léptek volna ki.:)))

MissX 2012.01.13. 12:25:18

@ELP: csak azt kívánom, ami éppen nálam van :) én amúgy örülök neki, úgyhogy nézőpont kérdése az egész :)

ELP 2012.01.13. 12:28:43

@avanivi: csak nem a fülig jimmy ??:::))))

ELP 2012.01.13. 12:29:33

@MissX: Értem, itt délen süt a nap! Csak nem a hegyekben laksz!??:))

_most_ 2012.01.13. 12:51:20

lol, most olvastam, hogy Attila is kés alá fekszik. Hajbeültetést akar, mert a rendkívül stresszes villaélet miatt ritkul a haja, és már nem áll olyan a jól, az amúgy fergeteges frizurája.

mézescsók 2012.01.13. 12:56:22

@ő-szinte: Lamantinozás ide vagy oda, de Seri ágyára érdemes figyelni. Kint maradt már az ott alvók közül Dya, Annamari, Veronika, Gergő is aludt már ott, sőt, egyszer Péter (karácsonytájt menekült oda Vera elől, és véletlenül megfogta a lány mellét, bocsit kért, mire az félálomban dünnyögte, hogy karácsony van, belefér - a nagy röhögésre emlékszem!) Namármost ezen a héten Vera alszik ott, de ha jövő hétig esetleg marad és párbajozik, akkor még bármi előfordulhat.
Csaba, Attila, Fecó és Kinga nem aludt még ott a jelenleg bentiek közül.
@MissX: Nemcsak esett a hó, de egyidejüleg a nap is sütött!!! Nálunk.

ő-szinte 2012.01.13. 12:56:53

@ELP: Pufi hadnagynak üzenem, hogy 11 körül legyen itt, mert körletellenőrzést fogok tartani:-DDD

ő-szinte 2012.01.13. 13:03:22

@mézescsók: itt ilyen összefagyott jeges hó szakad. nagyon brutál. úgy néz ki, mint ha nagyobb hungarocell golyók lennének:-)
közben meg süt a nap és fúj a szél. Eléggé furcsán torz:-DDD

avanivi 2012.01.13. 13:13:31

@ELP: Tuskó Hopkins fürdött :))

MagasMacska 2012.01.13. 13:15:04

@mézescsók: Szóval Péter Seri ágyára menekült. Akkor kint marad?

mézescsók 2012.01.13. 13:45:48

@ő-szinte: Kb. itt is, bár most pont éppen elállt. Tán csak nem marad meg. Különben mínusz van a nap ellenére. Ja, a szél.
@MagasMacska: Nem nagyon nagyon szeretném, mert valahol élvezem a kis szemétkedéseit, de hát...
@mocskosmacska: Úgy tűnik a kiesés és a Seri ágya között van valami összefüggés. Élelmes statisztikusok már tendenciát vélnének felfedezni, szociológusok az egyén és az Ő elfoglalt helye (Seri ágya) tárgyában alkotnának elméleteket,a filozófusok magasabb síkon értelemeznék. Én közszolga vagyok és nem gondolkodom inkább. Ezen.

kamarti 2012.01.13. 13:58:45

sziasztok!
ez volt már?

www.storyonline.hu/hirek/mutetre_van_szuksege_vv_attilanak/37755/

kíváncsi vagyok, hogy milyen szépészeti beavatkozásra készül Fecó, Csabi és Péter :)

ELP 2012.01.13. 14:05:04

@ő-szinte: Értettem altábornagy asszony! Kérek engedélyt belépni! Jahh már beléptem :)))

ELP 2012.01.13. 14:06:45

@avanivi: Olvastál P.Howard könyveket? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.13. 14:07:13

@pushpang: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

avanivi 2012.01.13. 14:33:29

@ELP: Megvan az összes, három kötetben, amikor nagyon magam alatt vagyok, csak Rejtőt olvasok. Nekem segít .:)))

avanivi 2012.01.13. 15:01:32

@Tjuca: Serit is ilyen durván ölelte.A csaj arca eltorzult.:)
süti beállítások módosítása