Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X117 - 1X118

2012. január 12. 20:35 - Hódos Hajnalka

Hát, új hét kezdődött a Villában, elindult a Fakabát Akadémia, lesz itt minden, mint a bucsuban (tudom, hogy két hosszú ú, de mink otthun így mondjuk, na), kihallgatási technikák, helyszínelés, forgalomirányítás, közúti igazoltatás. Szombaton vizsga és nagyon fontos, hogy a fegyverek természetesen műanyagból vannak, ezért nem halt meg tegnap Vera, mikor Seri azzal mutogatott rá, akarom mondani, semmiféle kárt nem tudnak egymásban tenni. Sajnos. Azóta persze az is kiderült, hogy a Királylány a Dagadt Dögöt hívta ki párbajra, én meg akkor megragadnám az alkalmat és deklarálom, hogy holnaptól reggel lesznek posztok, egyrészt azért, mert ma elaludtam, másrészt azért, mert Atyaúristen II-nek ez a kívánsága, azért, és ha azt kérnék, hogy pávatollat tűzzek a seggembe, miközben a posztokat írom, abba is fenntartások nélkül beleegyeznék. Nézzük, mit szóltak a rendőrös héthez.

Azt hogy durva, már fotel sincs. A padok láttán találgatják, katonák lesznek-e vagy orvosok, javasolnám rögtön az agysebészetet, egymáson kezdhetnének gyakorolni. Fecó bölcs, mint mindig: az biztos, hogy tanulni fognak valamit. Az van, hogy sehogy se tudom belefűzni a mondókámba, hogy bazmeg, komolyan azt hittem, Csaba meztelenül jött ki a hálóból, aztán jobban megnéztem (höhö) és láttam, hogy világos boxer van rajta (Csabafanok kedvéért: az a feszülős fajta), de nem tudom, hogy kössem ide, úgyhogy nem írom le. Fecó arra gondolt, miniszteres hét lesz. Vagy tanáros. Aztán jön az ezredes úr meg a hadnagy úr, őrnagy nem jött, mert őt majd Isten hozza, ölben, és Eszter megvilágosodik, rendőrök leszünk, basszátok meg.

Az ezredes úr az iskolaigazgató és a mai nap előadója egyben. Vannak szabályok, az első, hogy nem katonák, tehát nem várnak el bokázást, azt viszont igen, hogy hallgatóhoz méltóan viselkedjenek. Attila balkezes? Nem, nem baj, csak a fegyverfogás miatt. Csak Vera kezébe ne adjanak fegyvert, poénkodik Attila, aki még nem tudja, hogy az ezredes úr kemény, mint a bakaszar - ha már emlegettük a katonákat - és leoltja, nincs személyeskedés, órán pláne nincs, pofa alapállásba, szolgálunk és védünk! Megtanuljuk a rendfokozatokat, meg azt is, milyen szolgálati ágak vannak. Ma Ferenc lesz a bazmeg, szünetben mehet a raktárba az egyenruhákért. Szünetben egyébként lehet pipilni is, mert egy rendőr mondhat ám ilyet is. Kemény hetünk lesz, én mondom. Vera lelkendezik, neki egy álma vált valóra, mert korábban gondolt rá, hogy rendőr legyen. Akaratlanul is eszembe jut, Nagy Ő VV Anikó meg doki akart lenni, aztán csak a dromedár jött neki össze, ha Vera is ilyen ütemben hízik, teve még ő is lehet. A kis zsaruk rosszalkodnak, Attila odabilincseli Serit a székhez, Fecó a gumibottal lűdöz, aztán Serike árulkodik az ezredes bácsinak, az Attilafakabát tönkretette a tyúját. Büntit kapnak, Attila a szaunára, Seri a dzsakura vigyáz, lehet, hogy fordítva, a lényeg, hogy egyenruhában kajakra nem dohányzunk ám. Mindjárt jövök, megnézem, leesett-e a faszi a tetőről, aki a netet köti be, mert a zajokból úgy ítélem meg, valószínű. Na, itt. Él.

Három fajta intézkedés van: feljelentés, bírságolás, figyelmeztetés. Nem úgy mondjuk, Seherezádé, hanem felemeljük a kezünket. És igen. Seri felemeli a kezét és azt mondja: felemelem a kezem, ezredes úr és úgy mondom, hogy letartóztatás. Jó, akkor most várok öt percet, amíg mindenki kirángatózza magát, nekem hét kellett. Csaba engedélyt kér arra, hogy még egyszer meghallgassa a kérdést, amit fel sem tettek, jöjjön a numeróúnó, az igazoltatás. Kérem szépen, ennek a szabályait be kell vágni. A ruházat- és csomagátvizsgálást mindjárt gyakorolják párokban, Kinga és Péter föl! Merthogy vannak párok, majd mondom, ki kivel. Kinga szeretné elkérni a személyi adatokat, aztán visít, mint a malac, mert a hadnagy úr "kést" ránt. A járőrök nem szarral gurítanak, rögtön előrántják a fegyvert és lőnek ész nélkül. Lenne itt rend az utcákon, ha ilyen rendőreink lennének, mi? Kinga nem tudja, hogy működik a bilincs, juj. Hát, akkor van két darab halottunk. Attila és Csaba sincsenek könnyebb helyzetben, itt van Kovács István a Kossuth utca előtt és nincsenek papírjai. De pénztárca van nála, hehehe. Vera stréberkedik, ő szeretne. Éjszaka van és azért igazoltatják, mert az autók között járkál. De Vera nem hajlandó. Akkor testi kényszer és előállítás. Nem jön közelebb és nem nyúkál. Falhoz, kezeket a tarkó fölé. Oké, és ilyenkor jön egy gyenge bilincs. Nem mozgunk, nem adjuk meg az esélyt. Az órának vége, fel, vigyázz, az üti Péter, az ütihelyettes Kinga, ők vigyáznak a tisztaságra, a viselkedésre, a ruházatra. Kinga, mint ütih el is aludt és a hálóban, alvás közben figyelt a többiekre. Csaba és Attila rárontanak, igazoltatják, mint hajléktalant, jaj de vicces, hogy vetkőzzön, csak a bugyi maradhat rajta, hát mindjárt összepisilem magam a nevetéstől. Na jó, azon mondjuk röhögtem, hogy álljon föl és pucsítson be, mit tagadjam.

Nincs öfi pofázós feladat nélkül, a verbális kurvaúristenit neki, a társak beszéljék meg a problémákat. Fecó és Eszter csomószor voltak már pajtik, megbíznak egymásban és tudnak együtt dolgozni. Kingának a bizalmon fennakadnak a szemei, nincs is jó kapcsolat közöttük, ne vetítsenek már, sőt, nem is kedvelik egymást, de hagyjuk, hagyjuk, hagyjuk. Péter és Kinga érdekes párosítás, a Királylány sose bízott a Dagadt Dögben, simán lelőhetnék, mert elfutna. És húsz órával ezelőtt meg is szórta. Vera nem lesz partner abban, hogy Seri elbohóckodja a hetet, van egy komoly nyeremény, Peti ne ugasson bele, lehet, hogy őt az nem érdekli, de Verát igen. Attila és Csaba viszonyát az elegáns távolságtartás kifejezéssel lehet illetni. Hát a bizalom meg úgy van, ahogy Fecó szokta mondani, így van meg úgy van meg amúgy van. Fecó lecsap a lehetőségre, mint gyöngytyúk a takonyra, na idefigyeljen a Lelkek Megnyomorítója, most megmondja a frankót! Az van, hogy igenis, ő nyomorodott Attila miatt! Meg sírt is, és mindenki látta! Kijött a könnye is, és két-három napig elvolt magába', a boxot meg fel akarta adni miatta! Konkrétumok kellenek bazmeg? Tudna ezret! Adott hatszor esélyt, aztán csáót intett, mert Attila eljátszotta a kis kártyáit! Akkor tört fasza a barátságnak, mikor Attila a szájára vette Fecó családját! Attila a szokásos forgatókönyvvel operál - műnyugalom, ill. a hazudsz szó szajkózása - Kinga és Peti összesúgnak, igaza van most a Fecónak és jól is beszél. A vita végén Attilát az bántja, hogy Péter lapított, mint szar a gazban, és ne mondja már, hogy a Fecó jól beszélt, mert Attila rögtön agyvérzést kap! Nehogymá' megtámogassa!

Attila nem kap agyvérzést mégsem, szerintem csakis az Attila-show miatt, ami felettébb szórakoztatónak ígérkezik, a téma ugyanis szembesítés. Kingát. Azokkal, akik jelet raktak rá. A show előtt Csaba és Attila beszélgetnek a nyugiban, valami miatt Attila most éppen azt tartja saját maga számára előnyösnek, ha belénk sulykolja, hogy elege van Kingából. Nem fog mellé állni, mert a Királylány kihasználja, kiszipolyozza. Meg ne feledjük a táncos hetet, ugye. Ezek nem fognak elfelejtődni soha, és Csaba ne mondja, hogy Kinga értékeli, amit érte tett, azért mondja, hogy magáról kialakítson egy képet. Nemegyszer cserben hagyta, de basszameg, hát nem Csabának fogja ezeket a dolgokat elmondani! Csabának gyanús volt ez az egész beszélgetés. Mintha Attila szándékosan infót csordogáltatott volna neki, a véleménye meg az, hogy Attila használta ki Kingát, nem pedig fordítva. A show unalmas, Kingának Peti jele esett rosszul és az indoklást abszolút nem tudja elfogadni. Verát az érdekli, Peti tudott-e arról, hogy Seri és Eszter Kingára fog tenni, Peti szemrebbenés nélkül hazudja azt, nem tudott róla. Kinga sem hiszi el, hogy nem taktikáztak és nem derült ki számára újdonság a show alatt, de lassan letisztulnak a dolgok. A show után Kinga morog, milyen gáz már, hogy itt cukkerkednek meg mosolyognak rá, Péter és Attila a kertben cigiznek, na, kit visz a Királylány? Attila szerint Pétert vagy Esztit. Ha Petit, úgy nem izgult senkiért, ahogy érte fog.

Életemben először érzek együtt a Lakókkal. Seri és Attila duettjére ébrednek, megszavazta az istenadta. Hátizé, erőt egészséget, vagy Peti nem is tudja, ejnyehát, oda kellett volna figyelni, hogyan kell jelenteni. A VV rendőrkadét hadosztály teljes létszámmal foglalkozásra felsorakozott. Péter igazítsa meg a fegyverzetét, Kinga meg a nyakkendőjét, ez a rendőrség, nem egy látványpékség, ugye. Péter jelentené, mi minden történt tegnap, de Seri engedélyt kér szomjan halni, nocsak nocsak, mit csinált tegnap Csaba és Attila amíg tanulni kellett volna? Mentálisan felkészültek a tanulásra. Fekvő, meditatív állapotban. És Péter ezt elnézte? Majd ha szót adnak neki, akkor, jó? Megint a ruhaátvizsgálást gyakorolják, kezdem unni, Péter cselesen lépjen el, eksön, tessék parancsolni. Hopphopp, találnak nála kést, Fecó kemény, mint a fagyott kutya lába, tegye a fejét! És forduljon meg! A járőrpár összeszólalkozik, akkó' Fecó állítsa elő a picsába, Eszter nem foglalkozik vele. Hát ilyen nincs. A rosszfiú előtt nem veszünk össze. Attila sietne, mert az autóját nyitva hagyta, még a slusszkulcs is benne van, haddmennyenmá. A személyi iratai is ott vannak, haddmennyenmá. Nem akar a falhoz állni, mert nem követett el semmít. Értelemszerűen szembe kéne vele állni, igen. Péternél szakad a cérna, fegyvert ránt és ordítani kezd: álljon a kibaszott falhoz, faszkalap! Mindenki röhög (én is), tedd oda a kurva kezed, Kinga, te meg add a bilincset! Kinga járőr is röhög, ejnye, Péter elvesztette a fejét, ilyet se csinál ám egy rendőr. A szünetben Kingatti édesdeden alszanak, igen eléggé álmosak, köszönik.

Na, hát pedig most megtanulnak forgalmat irányítani. Alakul ez Serinek, már csak egy rúd hiányzik középről. Tényleg alakul, Seri úgy fogja a irányításra való botot, mint aggszűz a faszt és olyan kecses mozdulatokkal hajlong vele, mintha valamelyik egész estés diznimesében ő lenne a tündérkeresztanya varázspálcával. Attila nem képes megtanulni ezt megtanulni, ezért saját jeleket használ, egyébként meg mindenki menjen úgy, hogy ne ütközzön neki a másiknak. Eszter kap hideget-meleget, amíg irányítja a forgalmat, a büdös fakabáttól a de megdugnálak anyukámon keresztül az áramot vezessél, ne közlekedést, te szerencsétlenig mindent. Kis sípolással próbált rendet tenni, mert káosz csapott össze az utakon (sic!). Vera és Ferenc kitüntetést kapnak, ráadásul a Vera-Seri páros lesz az üti, Lilu már előre fél, mi lesz itt, Vera mámeg hatalmat kapott a kezébe! Jön a menetrendszerű kit kéne kihívni Kingának sztori, de most párokban mondják el, gondolom, vécére is párban fognak menni. Péter nem tud tanácsot adni Kingának, mert ő is érintett. Szerintem meg az van, hogy be van szarva. Péterke eltaktikázta magát. Aztán mégis kinyögi, Serit kéne kivinni, mert hasonló csajok. Fecó és Eszter a következők, Fecó Petit javasolja, mert a Villában erősnek számít, ha Kinga kinn hagyja, bebiztosíthatja a helyét a döntőben. Eszter magát mondja, azt meg, hogy miért Petit, Fecó jól kifejtette. Serinek van egy sanda gyanúja, méghozzá az, hogy Kinga nem akar pasipárbajt, úgyhogy magát mondja. Vera Petit, mert egyfolytában azt hangoztatja, hogy ebben a játékban nincs őszinteség és egyébként is rossz hatással vannak egymásra Attilával. Csaba Esztit vagy Serit javasolja, Attila senkit, mert ő már megmondta, semleges marad és nem segít Kingának. Ha Kinga meri, vigye őt. Attila levág egy magánszámot, pedig úúúgy szerette volna megvédeni Kingát. De magától nem, csak ha Kinga megkéri. De nem fogja, biztos benne. Milyen barátságról beszél Eszter? Amire egy összeveszés után azt mondja, hogy menj a faszba? Péter siet bólogatni, ez így van, ha egy kapcsolatban csak az egyik keresi a másikat, akkor hagyni kell a picsába az egészet. Attila tizenkilencre lapot húz és kijelenti, számára megnyugvás lenne, ha Kinga kiesne, csomó mindenen nem gondolkodna, ami most elveszi az idejét.

És igen. Kimondatott. Hát végre. CSÍNYTEVÉS. Hát hogy az ördögbe, hogy eddig nem hallottuk? Vera az üti, azaz lehet vele baszakodni. Peti és Attila elmosogatnak? Nekiállnak. Vagyis, valamennyit mosogatnak. De nem biztoss. Nem hiszik. Nemigen. Jól van, akkor Vera beírja őket a naplóba. Faszt érdekli, csak maradjon csöndbe. A hálóban Péter kitalálja, ha ellopják a vállapját, olyan lesz, mint egy orosz börtönőrnő. Csak a Fecó meg ne lássa. Persze mindezt Vera érdekében teszi, és a szeretet beszél belőle. Miután Attila, aki leszaggatta Kingáról a melltartót, meggyőzi, hogy ne szakítsa le, mert az erőszaknak számít, gombolja, Péter meg is teszi és eldugja a vécécsésze mögé. A következő csínytevés a randalírozás a kertben címet viseli. Akár kinevetjük Verát, akár nem, úgy őrizte a házat, mint egy német juhászkutya. Attiláék persze megtettek mindent annak érdekében, hogy kihozzák a sodrából, sorolom: székhúzgálás ill. annak felborítása, dobálózás, szemetelés, ordenáré röhögés, verekedés. Hiába, Vera úgy ült ott, mint egy tibeti jógi a meditáció tizenhetedik évében. A két görény ezt úgy ítéli meg, Vera nem teljesítette a feladatát. Attila ellopja a naplót és kitölti úgy, ahogy azt Verának kellett volna. Őszintén remélem, hogy holnap ezért Vera letépi a tökeit. Miután kiszúrta mindkét szemét.

És végre valahára kihi. Úgy izgulok. Hazudtam, meccsvót. Három nullra szopattuk a Fiót, hehehe, megtoroltuk a gyalázatot! Romaromabella! Elérkeztünk az utolsó harmadhoz egyébként, tavaly sajnáltam, most nem bánom, szar ez a VV5 úgy ahogy van, na. Régen minden jobb volt. Ja és bezzeg az én időmben. Attila a bőrit az asztalra, aztán a székre, aztán egy zsákra teszi, Lilu kiborul, ne építsen várat! Kinga, futás a riportba. A kendő megerősítette. Ez a pofon billentette helyre. Biztos benne, hogy ez egy megbeszélt dolog volt, Attila készítette elő. Taktikai döntést fog hozni és tudja, kit hív ki. Ennek ellenére megnézünk nyócvankét kisfilmet, hogy segítsék Kingát a döntésben. A kikraktakrá kisfilm után megint meghallgathatjuk, hogy a Dagadt Dögtől rosszul esett neki a jel. Péternek valahogy dönteni kellett, Kingánál talált olyan pontot, hogy a lelkiismerete nyugodt maradjon. Péter és a lelkiismeret. Csak én röhögtem? Negyedórás Kingatti kisfilm, hát finoman szólva is viharos, miért? Mert így jönnek ki a lépések. Attila így élőben, mindenki előtt nem hajlandó Lilunak válaszolni, mert kínos neki. Kéne szólni a hülyegyereknek, hogy egy kibaszott valóságsóban van négy hónapja. Van valami vonzás-taszítás és igen, szerelmi cívódásnak fogta fel ezeket. Aztán Lilu még nyaggatja őket azzal, szeretik-e egymást, igen, Kinga szereti, Attila műnyűglődik, én viszketek, haladjunk má a picsába ezzel a kurva kihívással, könyörgöm. Eszterrel mér ilyen a viszony? Dyával kezdődött, de Kinga már túl van rajta. Eszter szerint Kinga nem bírja a kritikát és indulattal, szitkozódással kezel helyzeteket. Úgy készül, őt viszi. Seri nem tartotta soha riválisnak és nem volt féltékeny, de a flörtölést Gergővel észrevette. Kinga szerint Seri nemcsak a hajával meg a sminkjével törődik és néha tökjól elvannak. Fecóval minden oké, az idő megoldotta. Péterrel nem volt konfliktusa, sose kerültek egymáshoz közel, de a viszony nem rossz. Eljött végre valahára az a kurva pillanat, hogy aza... három perc. Hát ugye, itt a két lány, aki között Kinga sokat vacillált, de azért kapja Péter a kendőt, mert rosszul esett tőle a jel. Meg azért, mert alattomosan és sunyin csinálja ezt a játékot és most is arra ment ki az egész, hogy Kinga a csajok közül válasszon. Na tessék, Petikém. Mehetsz haza, csőváz.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
713 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nowo 2012.01.13. 09:19:11

@ladyandhenk: mivel te Péter-drukker vagy,akkor tulajdonképpen egy beépített embernek drukkolsz?
Annak minek?

nosce 2012.01.13. 09:19:32

@ladyandhenk:
"Te is fogsz a diszkoveris dokufilmben szerepleni?:D"

oda csak úgy lehet bekerülni ha jegesmedvéket is beveszünk a csapatba, viszont kicsit összeférhatatlenek, még gondolkodom rajta :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:20:24

@ELP: szió!

@nowo: tulajdonképpen csak szórakozásból:D

Alapvetően hidegen hagy, abszolúte Vera párti vagyok:D

ő-szinte 2012.01.13. 09:21:45

@ladyandhenk: szerintem az összes beépített. Max nem tud róla:-DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:22:38

@nosce: hát na bumm, megmondod nekik, h csitu van, ők csak előre köszönhetnek neked, stb:D Mi itt a probléma?:D

Rakd őket a helyükre:D:D:D:D

nowo 2012.01.13. 09:22:43

@ladyandhenk: ez most komoly?:D
Nem Te írtál valami olyasmit,hogy ha Péter kiesik,nem nézed tovább,vagy valami hasonlót?
(Ha nem Te,akkor bocsi!) :)

ELP 2012.01.13. 09:23:15

@beacska: sajna az enyém most , nem sikerült , eldumáltam az időt , elfelejtettem elíndítani a rögzitést.
valami királylányos buli volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:23:46

@ő-szinte: igen, erre gondoltam, köszönöm:D

Senkit sem a nagybeválasztósókban választottak be, meg volt az már korábban:D

ELP 2012.01.13. 09:25:04

@ő-szinte: Hello ,elmaradt a a randi v már kész is? :))

nosce 2012.01.13. 09:25:42

@ladyandhenk:
"hát na bumm, megmondod nekik, h csitu van, ők csak előre köszönhetnek neked, stb:D Mi itt a probléma?:D
"

akkor szerivant is be kell venni a csapatba, esetleg Verát nekik kell előre köszönni :). Mondjuk Varától a jegesmacik is besokkolnának :)

nowo 2012.01.13. 09:25:55

@ő-szinte: de azért nyugtass meg,hogy a nyeremény valódi...

ő-szinte 2012.01.13. 09:26:17

@nosce: összeférhetetlenek? én is...:-)

Tegnap hajnalban nézted? Valamelyik megint zseniális volt. Nem figyeltem, csak arra kaptam fel a fejemet, hogy Atti-Petti(vmelyik) mondja, hogy azt hiszem Seri ,védett állatot rejteget az ágyában.
Egy lamantint...:-D
Gyanús, hogy Atti volt a szerző:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:26:23

@nowo: jaj, dehogy, 3 hónapja nem nézem, sajnálni fogom, mert neki van a legtöbb esze, meg mozgatórugó, de harakirit csak nem fogok elkövetni.

Attól függetlenül eddig mindig az ment vissza, akinek drukkoltam (saját statisztika), itt is csak azon fog múlni, h az RTL akarja-é, h megboruljon a fiú-lány egyensúly....Ki tudja, h mikhez kell még pár......

Lotyóbridzsida 2012.01.13. 09:26:31

@nowo:

észrevetted, hogy attila kocabagós?

számomra ez azt jelenti, hogy képes azért félévig kocabagózni, hogy mindig ott lehesse mindenhol, mindig tudjon bizalmaskodva beszélgetni azzal, akivel éppen akar.:)))

ő-szinte 2012.01.13. 09:27:00

@ELP: Még csak most megyek:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:28:34

@nosce: jaj, Vera a jéghátán is megél, hidd el:D El lesz ő másnemű kajával is, ha már a normál élelem elfogyott (ha érted, mire gondolok):D:P

@ő-szinte: jaj, ennyi pihent agyú embert, de tényleg:D:D:D

ELP 2012.01.13. 09:30:01

@ő-szinte: Értem , akkor csak csúszik?:)

nowo 2012.01.13. 09:33:43

@Lotyóbridzsida: igen,a bagó kitűnő alkalom az ilyesmikre...:)
Attila ebben is csal,mint mindenben.
Tulképp a legnagyobb színész bent.
Csak nem olyan szerepet játszik,ami nekem tetszene.

ő-szinte 2012.01.13. 09:36:07

@ELP: nem csúszik. így volt ütemezve... így is hányingerem van attól, hogy nem aludtam ki magamat:-(

milkacica 2012.01.13. 09:37:06

sziasztok
velvet... :D ha igaz, mekkora pofáraesés lesz a kiesés utáni szembesitéskor
Bár az Xfakt.os hét után Ati már retteget a múltkori kravos fickóktól...lehet egy szerényebb változat miatt hozták be az exrendőröket :)

ő-szinte 2012.01.13. 09:40:30

Ez a koránkelés nem fehérembernek való...
ma is biztos egy évet öregedtem:-D

ELP 2012.01.13. 09:41:38

@ő-szinte: Értem. az kellemetlen . Most én sem jól aludtam , szinte semmit,,c'est la vie ,,,:))

ő-szinte 2012.01.13. 09:43:10

@ladyandhenk: mind ezt hajnal 3 körül.... már ők is fáradtak voltak, mert láthatóan lassan esett le a poén.
Vagy én voltam fáradt és nekem tűnt lassúnak?:-D
De pihent agyúak, az biztos:-DDD

Lotyóbridzsida 2012.01.13. 09:43:13

@nowo:

minden beszégletésben ott van, mindenbe beleszól, főleg a veráéba. érdekes, hogy ezért még nem küldték el 300-szor a halálba.:)) azt is tudom feltételezni, hogy észre sem veszik, annyira szokva vannak a szociopatákhoz.

sajnos azt nem vette bele a pakliba Attika, hogy lesz egy lány, aki dróton fogja rángatni.:)) engem nem ver át ezzel kapcsolatban, simán totál odavan még mindig a kingáért, és bár látja, hogy gáz, mégis ha csettintene most a kinga, örömmel omlana attika a karjaiba.:)

ő-szinte 2012.01.13. 09:44:41

És de jó, hogy ma fel kellett kelnem, különben kibaszott mérges lennék, hogy a szomszéd rohadt fúrógépére kell ébrednem...:-)

ELP 2012.01.13. 09:47:29

@ő-szinte: Ezen nem szabad mérgeskedni a szférák zenéje :))

ELP 2012.01.13. 09:51:57

@milkacica: Én nem nagyon értem mit is akarsz mondani , de bíztosan bennem van a hiba::))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 09:52:16

@ő-szinte: én nem is bírnám, amit nekik kell! Nem lehet normálisan kialudni magad...Hajnalban kell felkelned, nem tudsz feltétlenül akkor enni, amikor te akarsz (van kivétel: Kinga)...Semi WC-re menni...

Én csak ilyenek miatt nem mennék be, nem az emberek miatt, azokhoz elég nagy a türelmem:P:P:P

nosce 2012.01.13. 10:01:29

@ő-szinte:
"És de jó, hogy ma fel kellett kelnem, különben kibaszott mérges lennék, hogy a szomszéd rohadt fúrógépére kell ébrednem...:-) "

képzeld ha arra ébrednél h sikítozva dugnak :)

nosce 2012.01.13. 10:02:40

@ladyandhenk:

gondolod a jegesmedvét is lecastingolná ? :)

ő-szinte 2012.01.13. 10:04:35

@ladyandhenk: Engem ezek nem zavarnának:-)
max az alvás. De hisztiznék egy sort, mindenkit elküldenék a halál faszára (lenne fszomatbazdmeg)aztán királylányosan megoldanám a dolgot:-) vagy Évásan. Besztrájkolnék és kint aludnék a nyugiban vagy a szaunában. legyen akármilyen bünteteés is:-)

nosce 2012.01.13. 10:04:56

@Lotyóbridzsida:
"számomra ez azt jelenti, hogy képes azért félévig kocabagózni, hogy mindig ott lehesse mindenhol, mindig tudjon bizalmaskodva beszélgetni azzal, akivel éppen akar.:))) "

sztem Atti inkább a stressz miatt bagózik...persze jó info forrás is, főleg petti..

ő-szinte 2012.01.13. 10:05:21

@nosce: pasit még nem láttam sikítozni dugás közben...:-DDD

nosce 2012.01.13. 10:06:52

@ő-szinte:
nem téged :), hanem a szomszédban síkítoznak :)

nosce 2012.01.13. 10:09:28

@nowo:
"de azért nyugtass meg,hogy a nyeremény valódi... "

az se valódi, látod Alekosztól is elveszik :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.13. 10:18:13

@nosce: nem arra gondoltam, hanem rátok, aranyásókra, de végül is ez is megoldás lehet, ha már ti nem vagytok:P

csicserierika 2012.01.13. 10:29:49

@nosce: @ő-szinte: vv Évát itthon ne hagyjátok, mert köztudott, hogy profi benne :)
Jó reggelt amúgy mindenkinek !

MagasMacska 2012.01.13. 10:31:04

Szerintem már elmúlt reggel. Hol a mindennapi betevő posztom???

csicserierika 2012.01.13. 10:33:36

Húha, de mekkora képmutatás már, hogy van pofája Attinak kocabagózni, ahelyett, hogy rendes láncdohányos lenne.
Most röhögök jó ? :)

Tjuca 2012.01.13. 10:37:30

@rianna: lehet, jobb volt a képük, de ezek a fickók jó arcok. szerintem. (nagyot javítanak a sztereotípiáimon)

csicserierika 2012.01.13. 10:38:46

@ő-szinte: akkor viszitek Évát ? Verát meg a jegesmedvék ellen lehetne bevetni :)

csicserierika 2012.01.13. 10:40:36

@Tjuca: főleg, ha hozzáolvassuk a fenti velvet cikket :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.13. 10:43:52

@ő-szinte: Gáz és unalmas már ez a lamantinozás!

Tjuca 2012.01.13. 10:49:28

@genevieve: a barát.
p- itt az idő, elő a farbával ecsém
a- hümhüm

nekem nagyok az elvárásaim, de még egy havertől is többet várok. minimum, hogy mondjon á-t vagy b-t, ne fosikázzon szivarozgatva, mondja azt petikém, jó volt veled, de ez egy játék.

Tjuca 2012.01.13. 10:53:11

@ladyandhenk: azt hiszem antimantra. bár akkor lehet kufircolni már nem fog a madár többet a büdös életben, már, ha sikerül letárgyalni a pusztulás halasztását.

vallatas 2012.01.13. 10:56:45

tegnapi online:
www.youtube.com/watch?v=Y4nncKLNdIM&feature=player_embedded

3:37-től indul bent a balhé, majd 3:39-kor kezdődik Ati ragasztóval való kikötözése egy székhez... :-D

milkacica 2012.01.13. 10:58:09

@ELP: hát csak annyi hogy a kiesők lehet pofára esnek ha rájönnek, hogy exrendőrök képezték őket, mert azért szinte mindenkinek tetszik ez a rendőrösdi :)
a másik: Ati kufejtette hogy hu Ő nem szeretné ha kommandósok jönnének vissza mint a vv4-ben, mert azok hogy berúgták az ajtót és hogy üvöltöztek hajnalban...ezért kaptak egy finomitott rendőr-hetet...lehet nem ezért, de ez azért lágyabb verzió

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.13. 11:07:15

@van-e szándék: hát, ennek fényében még szánalmasabb, ahogy Vera pedálozik két kirúgott kamurendőrnek. :D

van-e szándék 2012.01.13. 11:09:45

@pushpang: mázlija van, hogy nem 40 évvel ezelőtt született.. tipikus III/III-as :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.13. 11:09:55

@Peter_Cs: pont annyira unalmas, mint amennyire a mócsingozás, a férgezés, a senkiházizás, meg a csituvanozás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.13. 11:11:17

@van-e szándék: ne hülyéskedj, számára az lett volna a kánaán!
Nekünk van szerencsénk, mert már rég feltolt volna minket a hatóságnál! :D

szélfúttahaj 2012.01.13. 11:11:45

@Lotyóbridzsida: Igen, ez már nekem is feltűnt. Habár a képét gátlástalanul nyomja a többiek elé , de a cigizők közt tud igazán simliskedni. A Retek átvette a Mosolygós gyilkos becenevet /azt hittem az én ötletem/ a Fókuszban a Királylány szüleivel volt egy gyenge rip.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.13. 11:12:57

@Tjuca: joggal hümmög... a hirtelen felindulásból elkövetett véleménynyilvánításnál kevés ártóbb dolog lehet egy ilyen helyzetben. :)

az én rózsám vasutas 2012.01.13. 11:16:37

Milyen szavazásokat szervez ez a stáb? Ki legyen a főszerkesztő? Ki a faszomat érdekel? Itt most komoly dolgok történnek, erre elterelik a figyelmünket. Illetve csak próbálják. Attila miss Picsának nevezte Kingucit, lehetett volna ebből egy körkérdés. Egyetértesz vele?
A: Oh yeah
B: Ezt nem hiszem el, hogy lehet annak az agresszív állatnak bármilyen felvetését komolyan venni. Nem.
C: Sajnos igen. Véletlenül láttam az anyját a fókuszban. Már megint azok a hülye gének.
D: Az apja az oka mindennek.

vagy:

Baszták betenni Eszter álmát a plasztikai műtétről, pedig egy álom neki is jár. Györönyű szavazási lehetőség.
Mit szólsz Eszter tervéhez?
A: Egyetértek, bár egy ilyen fejcsere baromi sokba kerül.
B: Csak a hangszálait akarja kicseréltetni, hogy megasztár lehessen.
C: Rossz ötlet. Nem fogja felismerni Kornél.
D: Precedens értékű ötlet, de ambivalens érzéseim vannak. Legyen az amit Fecó mond.

ő-szinte 2012.01.13. 11:21:49

@csicserierika: Nem, elég leszek én Éva helyett:-DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.13. 11:21:56

@pushpang: Vera szinte minden feladatot ilyen átéléssel, intenzitással csinál. Vera nagyon szeret nyerni, ezt a tematikus hetet is meg akarja nyerni és mindent meg is tesz érte. Sikereire büszke és megvan az egészséges önbizalma.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.13. 11:22:06

@Binbir gece:
Kinga - A.

Eszter álma - erről semmit sem tudok, de remélem nem azt jelenti, hogy Fecó turulmadár képében rászállt és meg..ihlette őt.

ő-szinte 2012.01.13. 11:23:49

@vallatas: Ne már...mi volt?:-DDD nem tudom, mikor tudom megnézni, de nem fogom kihagyni:-D a lamantinozást láttam még, de le kellett feküdnöm:-( de kér, megint lemaradtam vmi jóról, faszomatbazdmeg!:-DDD

Tjuca 2012.01.13. 11:24:32

@genevieve: riadóztattalak? 8-O én sosem nézek belevalót, max. másnap hallgatok, miközben mindenfélét rajzolok közben.

belevaló idejére van jobb programom is. meg máskorra is. pl. sört inni övegből, aztán versenyt böfögni a kölykökkel. :-DDD

MissX 2012.01.13. 11:32:33

szép hózáporos delet! kiderült, hogy peti volt a ludas vállap ügyben? este elaludtam mire végetért a műsor.

mocskosmacska 2012.01.13. 11:48:31

www.borsonline.hu/

Nézzetek rá a vezető hírre: Szecsődi karcsi: nővé operáltatom magamat. (VAgy valami ilyesmi)

EGy másodpercig azt hittem, hgoy vera fényképe van ott.

vallatas 2012.01.13. 11:52:25

@ő-szinte: csak hülyéskedtek :-) de jó volt azért.
Most mész aludni?:-)) az egészséges

ő-szinte 2012.01.13. 11:56:10

@vallatas: Nem most megyek, hanem akkor kellett lefeküdnöm,te:-D
Viszont délután muszáj leszek aludni egy kicsit, különben nem lesz este edzés, meg onlájn nézés, meg blogolás, meg semmi sem:-)))

ELP 2012.01.13. 12:04:02

@milkacica: Jahh értem , hát gondolom az " iagazi " rendőrség elkülde őket a jó francba :))

ELP 2012.01.13. 12:04:44

@MissX: Hózáporosat?? miért kivánsz nekünk ilyen rosszat!4 :))

avanivi 2012.01.13. 12:16:55

A Peti-Kinga éjszakai ügyelete olyan volt nekem, mintha egy Rejtő J. könyvből léptek volna ki.:)))

MissX 2012.01.13. 12:25:18

@ELP: csak azt kívánom, ami éppen nálam van :) én amúgy örülök neki, úgyhogy nézőpont kérdése az egész :)

ELP 2012.01.13. 12:28:43

@avanivi: csak nem a fülig jimmy ??:::))))

ELP 2012.01.13. 12:29:33

@MissX: Értem, itt délen süt a nap! Csak nem a hegyekben laksz!??:))

_most_ 2012.01.13. 12:51:20

lol, most olvastam, hogy Attila is kés alá fekszik. Hajbeültetést akar, mert a rendkívül stresszes villaélet miatt ritkul a haja, és már nem áll olyan a jól, az amúgy fergeteges frizurája.

mézescsók 2012.01.13. 12:56:22

@ő-szinte: Lamantinozás ide vagy oda, de Seri ágyára érdemes figyelni. Kint maradt már az ott alvók közül Dya, Annamari, Veronika, Gergő is aludt már ott, sőt, egyszer Péter (karácsonytájt menekült oda Vera elől, és véletlenül megfogta a lány mellét, bocsit kért, mire az félálomban dünnyögte, hogy karácsony van, belefér - a nagy röhögésre emlékszem!) Namármost ezen a héten Vera alszik ott, de ha jövő hétig esetleg marad és párbajozik, akkor még bármi előfordulhat.
Csaba, Attila, Fecó és Kinga nem aludt még ott a jelenleg bentiek közül.
@MissX: Nemcsak esett a hó, de egyidejüleg a nap is sütött!!! Nálunk.

ő-szinte 2012.01.13. 12:56:53

@ELP: Pufi hadnagynak üzenem, hogy 11 körül legyen itt, mert körletellenőrzést fogok tartani:-DDD

ő-szinte 2012.01.13. 13:03:22

@mézescsók: itt ilyen összefagyott jeges hó szakad. nagyon brutál. úgy néz ki, mint ha nagyobb hungarocell golyók lennének:-)
közben meg süt a nap és fúj a szél. Eléggé furcsán torz:-DDD

avanivi 2012.01.13. 13:13:31

@ELP: Tuskó Hopkins fürdött :))

MagasMacska 2012.01.13. 13:15:04

@mézescsók: Szóval Péter Seri ágyára menekült. Akkor kint marad?

mézescsók 2012.01.13. 13:45:48

@ő-szinte: Kb. itt is, bár most pont éppen elállt. Tán csak nem marad meg. Különben mínusz van a nap ellenére. Ja, a szél.
@MagasMacska: Nem nagyon nagyon szeretném, mert valahol élvezem a kis szemétkedéseit, de hát...
@mocskosmacska: Úgy tűnik a kiesés és a Seri ágya között van valami összefüggés. Élelmes statisztikusok már tendenciát vélnének felfedezni, szociológusok az egyén és az Ő elfoglalt helye (Seri ágya) tárgyában alkotnának elméleteket,a filozófusok magasabb síkon értelemeznék. Én közszolga vagyok és nem gondolkodom inkább. Ezen.

kamarti 2012.01.13. 13:58:45

sziasztok!
ez volt már?

www.storyonline.hu/hirek/mutetre_van_szuksege_vv_attilanak/37755/

kíváncsi vagyok, hogy milyen szépészeti beavatkozásra készül Fecó, Csabi és Péter :)

ELP 2012.01.13. 14:05:04

@ő-szinte: Értettem altábornagy asszony! Kérek engedélyt belépni! Jahh már beléptem :)))

ELP 2012.01.13. 14:06:45

@avanivi: Olvastál P.Howard könyveket? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.13. 14:07:13

@pushpang: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

avanivi 2012.01.13. 14:33:29

@ELP: Megvan az összes, három kötetben, amikor nagyon magam alatt vagyok, csak Rejtőt olvasok. Nekem segít .:)))

avanivi 2012.01.13. 15:01:32

@Tjuca: Serit is ilyen durván ölelte.A csaj arca eltorzult.:)
süti beállítások módosítása