Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5919-5920.

2012. január 12. 13:55 - villanella

Még egy építésznek, egy ügyvédnek, egy vérbeli vállalkozónak és egy hülye hajú fasznak is lehet szíve, tudhattuk meg a tegnapi Barátok közt részekből, ugyanakkor arra is fény derült, hogy veszíteni nem könnyű, sőt, a vereség sokszor teljesen idiótává varázsolja az embert. Ja, és a fogamzásgátló mégis csak meggátolja a fogamzást.

5919. rész:

Zsolt szerint a teszt, amit hozott még a pajzán gondolatokat is kimutatja. És menjen, pisiljen rá Zsófi gyorsan, mert baba van és kész. Zsófi igyekszik elkerülni a dolgot, de annyira nyaggatja az ura, hogy jóvan bazdmeg, megcsinálja.

Az irodában lázas keresésben vannak, keresik a felújítás papírjait és elmondják Mikinek, mi jutott eszükbe. Keresik a számlákat ezerrel, az eredeti kell, nem jó a számítógépes.

Zsófi megérkezik a klóról, Zsolt előre koccint a legeslegifjabb Bartára, na, most akkor mi lesz. Zsófi óriás parában van, Zsolt meg kurva boldog. Idő letelt, tesztet kézbevesz. Negatív. Zsófiból erre kitör a sírás, amit Zsoltunk félreértelmez. Azt hiszi, hogy izé, sajnálja, és vigasztalni kezdi, hogy fiatal még, és ne legyen türelmetlen, és legközelebb összejön majd.

Gizi otthon meséli, hogy zseni. Apus meg féltékeny, őt ne puszilgassa senki. De már kész is a paprikás szendvics, viszi Gizi Lindának, aki a számítógépnél tanulja a kreszt. Gizi is segédkezik, jön Vili bá, aki megoldja a feladatot, mert szuperhős. Viszont a legfrissebb szabályokat nem tudja, mert vén és aszott. Pölö azt sem tudja, hogy a bringás behajthat forgalommal szemben egyirányú utcába. És micsoda zseni az ő Gizije, aki ezt tudja.

A Rózsában Peti és Balázs bambiznak és autókat nézegetnek, amikre úgyse lesz pénze egyiknek sem soha ebben a büdös életben. Peti lekúrja Balázst, hogy nem fogadta el annak idején a kocsit, amit Miki vett neki. Peti Klautól kérhetne pénzt kocsira, de ő most Vanda rehabját fizeti. Zsolt érkezik, Kingának meséli, hogy lelkileg is szarul van Zsófi. Mert negatív lett a teszt. Az eszterházy rostélyost dicsérik a vendégek, úgyhogy azt visz haza vacsira. Ki főz ott egyébként? Mármint a Rózsában? Kinga elmondja, hogy nagy nyomás alatt van Zsófi, és kicsit hagyja békén őt Zsolt, ne sürgesse ezzel a gyerek projekttel. Zsoltnak leesik, hogy sürgette, erőltette, miközben Zsófi még gyászolja az elment kisbabát. Kingának meg bűntudata van.

András hazaér, beszól neki az asszony, hogy akkor marad-e, vagy van még dolog. Julinak új haja van, vagy csak régen láttam? Bandita elmondja, hogy nagyszülőt kellene interjúznia, de nincs neki. Juli javasolja az ő apját, András Klaudiát, aztán eszébe jut, hogy Vili bácsi. Ő aztán tudna sztorizni. Szinte mintha András apja lenne.

Reggel vizsgára készülnek a nebulók, Petike segíteni akar Lindának, morzejeles súgást ajánl, de Linda nem él vele. Gizi viszont szeretne. Kezdődik a vizsga, Hanna késve érkezik. De a lényeg, hogy itt van, mehet a teszt. Gizinek most liliom van a mellyén, beszarok. Peti meghallja, hogy a tanár, aki ismeri Gizelle múltját, túl kedvesen szól hozzá.

Vili bácsi az udvaron mentegetőzik, hogy nem tudott takarítani még, de András azért jött, hogy beszélgessen Banditával a múltról. Vili még érdeklődik, hogy mi van a házzal, mert idegeskednek.

5920. rész:

Gizinek 66 pontja lett, át is ment a vizsgán, Lindának 67, Hannának 70, öröm van, sikerült. De Petinek nem jött össze. Szarul is érzi magát, míg a csajok csacsognak. Csak 60 pontja lett, ajaj, sértődés. Oda is megy a tanárhoz, de nem lehetett baj a géppel, Peti a segghülye. Meg akarja írni újra, de csak újabb 4700 forintért, legközelebb.

Zsófi mezei izéket kap Zsolttól, gyomorbántalmakra. Sokkal jobb kedve van, Zsolt meg extrém kedves, ohhohó! Zsemlét is hozott. Jön a vallomás, hogy sajnálja, hogy így erőltette a gyerek dolgot, és megfogadta este, hogy abba hagyja, csak élvezzék az életet, majd jön, vagy nem jön a gyerek, a lényeg, hogy együtt legyenek. Smár.

Hazaérnek a nebulók, Gizi megy főzni, Linda meg maradjon vigasztalni Petikét. Linda próbálkozik, ne szomorkodjon, legközelebb sikerül. Petit zavarja a dolog, mert ő ezt tudja. Linda meg beszól.

Vili bácsi sztorizik, András, mikor meglógott a hálóból és belelépett egy vizes vödörbe, Magdus meg hogy sikoltozott, mekkora sztori. Andris érkezik, épp hallja, hogy nagy kópé volt ő is, mint a testvérei. És disznó újságról is mesél, amit pénzért mutogatott. Nahát, Vilikém, hallom ám, miket mesélsz. A Tollasbálas újság, ej! Csak egy dossziéért jött, további jó mesélést. De Andriskám, mi van a házzal, úgy izgulok. Magdus imádkozna, ha élne.

Gizi a folyosón Andrásba fut, és meséli, hogy megvan a vizsga, meg hogy hála istennek már nem az a tanár van, aki ismeri a múltját. Ezt Peti meghallja, és kombinál.

Kinga közben látogat, olyan kurvajó barátnők ezek már megint, kit érdekel, hogy a férjével kúrt Zsófika, ugye. Bestfriends. Zsolt munkában milyen geci, otthon meg milyen édes. Csudálkoznak. Zsófi nem vallotta be neki a fogamzásgátlót, de kénytelen lesz, mert nagyon rossz érzés így átverni valakit, akit a világon a legjobban szeret.

András meséli Mikinek az irodában, hogy miket sztorizgat fent Vili bá. Nóra és Attila érkeznek, minden oké, a zsaroló levele még nem érkezett meg az önkormányzathoz, de az előadó ért mindent, és rögtön kidobják a levelet, ha. És nem lesz semmi baj, Nóra mindenkinek köszöni a segítséget, vészhelyzet elhárult. De Andrásnak ötlete van, Lacit is hívjuk.

Zsolt hazaér ismét, ez folyton jön-megy. Zsófi azt mondja Zsoltnak, hogy egy darabig most szedne fogamzásgátlót. Így könnyű a lelkiismereten könnyíteni.

Vili bá telefont kap, fel kell mennie az irodába. Gizi megy vele, paráznak, hogy rossz hír. Peti közben megérkezik, mint aki tud mindent, és jó nagy paraszt. Nem az a nagy dolog, hogy ő megbukott, hanem hogy az anyja csont nélkül átment, és talán mert viszonya volt az oktatóval.

Na, odafent várják Vili bácsit haptákban, minden elrendeződött, és adnának neki valamit. Hah, egy ajándékozási szerződés, övé lett a gondnoki lakás, teljes jogú tulaj lett. Ha ezt Magdus megélhette volna! Őrület!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása