Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X92 - 1X95

2011. december 18. 18:05 - Hódos Hajnalka

Hát, Villatörténelmet írtunk, hiába minden. Fecót férjül adták, sírt, hogyne sírt volna, de csak sorjában, egyelőre ott tartunk, hogy lázban ég a Villa, nem, nem járvány tört ki, készülődnek a Nagy Napra. Már, aki, Gergőnek például dagad. Az orra, meg más is, gyanítom, de Seri csak odatolja magát, egyébként stop van. Jó, most megint kitört belőlem a röhögés, csak annyit mondok, szólítsatok ezentúl LEKI-nek és ne kérdezzetek semmit, de hogy ez a poszt így nem lesz kész, az biztos, mert vagy sms-eket kapok „lekike” megszólítással, vagy e-mailt, ami rosszabb, ma már elhangzott a „Balti” is, és nem a tengerre gondoltak. Na jó, nem vagyok gyökér, szóval az van, írtam már sok posztot, írtak már rólam sok mindent, vagy ahogy anyám mondaná, voltam már minden, csak nacsasszony nem, de tegnap ma reggel nyolc óra után pár perccel erre a kibaszott erős kezdésre, mint első komment, még én sem számítottam: SAJNÁLOM, HOGY A CIKK ÍRÓJA LEKI ÉS ELMEBETEG. Így, csupa nagybetűvel. Jaj, hol tartottam? Ja, tudom. Szerivolték nem dugtak ugyan, de Seri jól aludt.

Attila és Péter is, ők egy teljesen más Villára ébredtek Vera azonosíthatatlan hulladékdarabkái nélkül, ez annyira felvillanyozza őket, hogy elhatározzák, hadat üzennek a kuplerájnak és a kosznak. Egy élhetőbb világért fognak tevékenykedni. Söpörnek, porszívóznak veszettül, vasalni jöhetne hozzám is valaki, ha már. Vera nagyon büszke, hogy Malacka végre nekiállt takarítani, Attilának meg jól is esett. Mielőtt a Villa Gedeon nénije, Ronika megcsinizi Seri haját, Kingáét vasalgatja, közben pletyi. Hát Kingának Attila, mint férfi nem. Elmondja neki többször viccesen, de egyik fülén be, a másikon ki. Egyébként, nem érthető félre ez az ölelkezés? Ohhát Veronika ezt az utat már megjárta, aztán csak belesült a saját faszságába. Nem mindegy ám, hány centi van köztük. És hihihi, velük is így kezdődött. Petike, Attika és Esztike vicceskednek az udvarban, azt a tuja nagyon kiszáradt, ki kell rakni a házon kívülre, ez is hozzátartozik a karácsonyi nagytakarításhoz. Miután kiröhögték magukat, a Cinkostárs Bt. Ünnepséget tart az udvarban, megszerezték ugyanis a Tiszta udvar, rendes ház minősítést, de Verát hagyták a faszba. És szóltak Fecónak, hogy ő is hagyja ugyanott.

Mivel már húsz perc legalább eltelt az öfiből és még senki nem köpte a másik arcába az amalgám tömését, ezért a lányoknak alkalmuk nyílik arra, hogy feladat keretében ugassanak össze, Villanyelven ez úgy hangzik, kísérletet tesznek a problémák megbeszélésére. Rózsaszínű koktélok kortyolgatása mellett. Minden rendben ment, míg Vera be nem szólt Kingának, akihez nem lehet ám csak úgy hozzászólni, szerintem még a Nap is csak engedéllyel süthet rá. A felettébb durva, késdobálónak is nevezett vendéglátó egységekben is bicska kipattintására alkalmas beszólás a következőképpen hangzott, idézem: Mi a problémád nekem énvelem? Az, hogy Kinga már a teázós délutánon is megmondta, úgy érzi, flegma és lekezelő vele. Innen pontosan másfél perc telik el az első Kinga-féle hagymongyammáel a véleményemet sipításig. A következő lépcsőfog a nem lehet veled kommunikálni, nem hallgatod meg a másikat, és a drámai vég pedig a kussoljál, fogd be a pofádat, de akkor már Attila is benn van a nappaliban, akinek semmi keresnivalója. Kinga primadonnaként távozik, beül a szaunába és Fecónak fröcsög, ott tart, hogy odamegy és pofán vágja Verát. Jó lenne, ha Fecó leállítaná a kis barátnőjét, mert ha nem varrja össze a pofáját, Kinga kitépi a haját és azt tömi a torkába! Ami itt megy, az már Fecó érzékeny lelkének is sok, megpróbál beszélni Verával, hogy néha nyelni kéne, hát úgy nehéz, ha, de most ráültem a kezemre és nem folytatom a megkezdett gondolatot, hanem magamra, a Lekire gondolok. Lehet, hogy új faj született?

Kinga szerint nem nyelni kéne, hanem kulturált, emberi módon viselkedni és bántja, hogy Fecó mindig a Kígyó mellett áll ki. Ugyanmá, Fecó soha nem fordulna Kinga ellen, de értse meg, nem hagyhatja Verát magára. Fecó, Fecó, téged a szíved fog a sírba vinni. Hol az a Fecó, aki régebben úgy szórta a poénokat, hogy Kingának fájt a hasa a nevetéstől? Hol van? Hol van az a nyár? Hol van, az a szerelem, drágám? Fú, KimNowaktól ezt a nótát elő kell keresni, most! A szárnyaid már a zaciban, angyalkám! Vera picsog a nyugiban az Aranyszívűnek, vérlázító az a csaj, megint hazudik, ő nem kelt ki magából! Kezdem unni ezt a Verás izét, Önök, kedves olvasók? Az van, hogy az esküvőhöz föltétlenül kell két koszorúslány meg egy tanú. A többi lófasz és esti fény, tényleg. Ha ez megvan, megvan minden. Na, kik legyenek a koszlányok? Hát Kinga föttétlenül. Peti megvétózza Verát, hiába vannak egymás seggébe bújva Fecóval, nem kell belevinni egy ilyen esküvői sztoriba, a Kígyó nem érdemli meg. Még a végén szabotálja és elbassza az egészet. Meg a halálba baszogatná Kingucit, úgyhogy legyen csak a Serike koszlány. Csaba nagyon örül, hogy ő a tanú, mert egy óriási élmény lesz, Vera természetesen magát javasolja koszlánynak, Kinga meg leszarja, mert úgyis csak formaság. A bejelentés után, miszerint hihi, én meg Seri leszünk ám a királylánykoszlányok Vera percekig beszél magában a dzsakuban, itt gondolok először arra, hogy szegény lány tényleg nem normális. Na most ide van írva, hogy fodrász kedd du. három, és az is, hogy Hajni, ne felejtsd el holnap de. felhívni a fogorvost, jókor szólsz, Lekikém bazmeg, persze, hogy elfelejtettem.

Jaj, Attila sóhajtozik a fürdőbe Veronikának és bevallja, odavan. De mi a faszért, teszi fel a költői kérdést, majd meg is válaszolja, mert Kingának jó a segge. Megnyugszom, hát bazmeg, akkor nekem is. Attila annyira örülne, ha eljutnának egy csókig, utána meg mehetne a levesbe. Ez egy poén volt, csak szólok, hátha nem jutott el a sokkal nívósabb humorhoz – khm – szokott úri közönségemhez. Öfi végén Veronika és Péter kínlódik az á&sz jegyében, Péter a szokásos, ha el akarnálak venni feleségül, hozzám jönnél kérdéssel kezd. Veronika tudta, hogy ezt fogja kérdezni, és ha azt mondja, igen, akkor mi van? Akkor Péter elveszi. Éles váltás következik, hol van a dobozod? Péter elérkezettnek látja az időt a doboz trükk bevetésére, mert Veronikát már eléggé furdalhatja a kíváncsiság, megmutatja neki. Bármi legyen benne, akkor is meg akarja nézni? Bármi. Levágott füleket, illetve, mivel ma perverz hangulatban vagyok, kitépett köldökpirszingeket vizionálok, aztán feljajdulok, nehogy Veronika úgy végezze, mint a Kékszakállú herceg várában a túl kíváncsi luvnyák, ugye. Jaj, de cuki Péter, hogy semmi nincs a dobozban. Nem írom, hogy írok totót, mert ma megkérdezték tőlem, mit tippelek a Napoli-Roma-ra és meglazultak a fogaim attól a másfél perces csikorgatástól, amíg beírtam válaszként, iksz. Veronika egyébként tökre leszarta, hogy mi van a dobozban, csak az volt a lényeg, hogy Péter közel engedte magához. És csoda, hogy láncdohányos vagyok, mi? Az csoda, hogy nem iszom. Többet.

El sem kezdődik a kihívás, Lilu már megsértődik, mert úgy tűnik, hogy őt nem várták. Fú, Gergő milyen jól néz ki, micsoda monoklija van és az milyen férfias! Csaba egész jól van, Fecóka álljon oda, ahova szokott. És akkor jön a mondat, a liblingkém: ha Csaba megnevezi a kihívottat, akkor nagyjából tudni fogjuk a nevét. Blogtörténeti pillanatot írunk, a VV5 alatt először írom le, aztakurvahétszentségit. Miután egy rohadt szót nem értettem abból, amit Csaba hablatyolt arra a kérdésre, megnehezítette a döntését az, hogy több lila van, mint az UTE bé középben, és Csaba bemegy a riportszobába, miután Seri fehér ördögpatákon kihozza a bőröndöt. A riportszobában semmi érdekes nem történik, egy barokkos, számomra értelmezhetetlen körmondatban Csaba annyit mond feszélyezettebb mindenki és bevallja, ha Vera nem kapott volna lila kendőt, akkor sem kizárt, hogy ő ülne ugyanitt. Meg hogy ő rivális. Lesznek kisfilmek, hogy odavagyok a gyönyörűségtől, tényleg. Előtte Lilu szeretne beszélni a boksz gáláról, de csak azért, hogy elmondhassa, karácsonykor megnézhetik egyben az egészet. Kingán és rajtam kívül mindenki úgy örül, mint majom a farkának. Serinek extázisélménybe került, olyanba én is kerülnék, remélem, nem illegális. Eszternek sikerült feldolgozni, hogy a büdös kurva kiütötte, a legjobban az fájt neki, hogy nem hallotta Robi vigasztaló szavait, mert a gonosz stáb letépte róla, Verához képest a búbánatos szüzanya kutyafasza, senki nem akarta, hogy ő nyerjen és csak Fecó örült neki. Meg ő. Csaba Seritől és talán Gergőtől nem várta volna a jelet, mér kérdez ilyet Lilu, hogy Vera miért kockáztatja Csaba létét a Villában? Tudta, hogy nem az ő jelén múlik.

Bár Csabáról kéne, hogy szóljon a kivi (az öfi analógiájára), de Vera körül forr a levegő. Ezentúl PMS idején ezt fogom használni, nem azt, hogy idióta hülye picsa vagyok, mert meg fog jönni. Forr körülöttem a levegő. Mennyivel hangulatosabb, nem? Vera körül azért forr, mert vannak olyanok, akikben csalódott, nagyon nehéz velük egy fedél alatt lakni. A sztori már a boksz gála előtt kezdődött, mert nagyon erős megjegyzéseket kapott és sok mindent le kellett, hogy nyeljen. Kinga azért forgatja a szemeit, mert jól van. Az a véleménye, hogy Vera megbolondult, három hónap után eljutottunk odáig, hogy az idegösszeroppanás határán áll szegény. Nem tud társas lényként viselkedni a Villában, folyton beleköt valakibe. Fecó szerint Vera egy érzékeny lélek és tud sírni. Lecsatolható angyalszárnyai is vannak, amiket kizárólag akkor vesz fel, mikor minden Villalakó az igazak álmát alussza és akkor szeretetgombócokat hint szét maga körül, haladjunk. Lilu előhúzza az ostort, megrázza a haját, letépi magáról a cuccot és Macskanő ruhában sziszegi a fogai között, elértetek egy határpontot! Ezt a jelenetet Kálmán Olgával jobban el tudnám képzelni, neki talán Attila se ugatna most vissza, a véleménye ugyanis az, akinek itt el kéne gondolkodni, az Vera. Jó, mivel lejárt a műsoridő, beszélhetnénk Csabáról, meglepetten kapom fel a fejem, máris? Csaba másodjára áll itt, az előző párbaj óta sok minden változott, kevesebben lettek és a helyzet nagyjából változatlan. Hát igen. Vannak dolgok, amik változtak, de van egy dolog, ami változatlan, na jó, ezt végighallgatni nem bírtam, nemhogy most leírjam, szóval azért viszi Ronikát, a Kis Kukát, mert egy Bölcs Gondolkodó (segítek, Péter) aszonta egyszer neki, nem a bástyát kell egyből, hanem a legfájóbb pontját kell támadni és kurva uncsi az egyeduralom a villában. Hát Veronika magát tartotta a legkevésbé esélyesnek, mert ő áll legközelebb Csabához. Amit Csaba mondott, felfogta. Leplezetlenül irigykedek, én nem. De hát, valakit vinni, kell, ha menni kell, menni kell. Lilu szerint egyenes beszéd volt és érthető volt az üzenet.

Kurvára kéne sírni, mert az van, hogy levél érkezik a Villába, és az lesz benne, hogy mindenkihez érkezik egy családtag holnap, ez persze nem igaz, csak hogy Fecó ne tudjon semmiről. Eszter azt javasolja Kingának, gondoljon arra, hogy nem szereti kinn senki mert egy hisztérika, gátlástalanul felröhögök. Fecó küszködik, vajon ki lehet az ő családtagja, a kölyköket nem választják szét, Angéla a kölykek nélkül nem jön, úgyhogy valószínűleg a tesója. De bár az Angéla lenne. De nem éli bele magát. Ez még zajlik vagy tíz percen keresztül és bepillantást nyerhetünk Fecó életébe, nyolc év után kúrt félre, mert állandóan melózott és belefásultak a kapcsolatba. Megtudjuk továbbá, hány nővel dugott már Fecó, de érthető okokból erre kevéssé figyeltem oda. Az van, hogy a két kis emberke, Fecó meg Angéla így négyen egyek. A romi jelenet után újabb balhé, kapnak egy konzolt, én ezekhez hülye vagyok, a T. Olvasó lesszíves rákeresni, úgy köll táncolni, ahogy a tévébe’ a rajzolt emberke, nájsz, ha fasza, piros iksz, ha béna vagy. Egyébként ez lesz az Arénában is a feladat, azért kapták, hogy gyakoroljanak, addig meg kiművelem magam, ígérem. Attila és Péter előbb kivonulnak cigizni, mert az Idióta(=Csaba) mozgásától Attilát veri a víz, még nézni is rossz és ezt nem rosszból mondja, aztán összeugat Verával, aki megint picsog a veszekedés végén, hogy ő a ma született bárány, Attila meg a rohadt gyökér. És húzzon kifelé a nyugiból, mert most ő a Drága Kincsével beszélget. Attila leszarja, ha Vera ebben a stílusban, akkor nem mén ki. Igen, így kell közölni, hogy húzzál kifelé, Vera csak azt adja vissza, amit ő két hónapig kapott! Attila undorító patkány, szekálja, kötözködik vele, és ne vonja bele a Fecót! Nem Vera kezdte, ezen kívül Attila egy büdös gyökér és egy utolsó ganajtúró féreg. Néha őszintén sajnálom a Villalakókat, hogy ilyen szegényes szókinccsel rendelkeznek, na jó, nekem nagy a pofám, de én megtarthatnék egy mesterképzést kocsisoknak, ugye. Vera akkor se megy be, ha benn ott a jó leves, inkább bőg. Attila takarodjon a közeléből is, mert szándékosan hergeli és provokálja. Attila Péternek, akarom mondani a kameráknak mentegetőzik, ő nem csinál semmit, Vera éli meg úgy, hogy ő baszogatja. Fecó kéri őket, ne menjenek a közelébe, hagyni kell egy kicsit, hadd nyugodjon meg.

A Lakók az ünnepek közeledtével vágynak a szeretetre és a békére, ezért kibeszélhetik magukat GergőBizalminak. Édes faszom, ezeknek az ugatásoknak sose lesz vége! Péternek alapvetően jók a viszonyai, akivel rossz, azzal nem is akar változtatni, mert álságos lenni. Igen, Vera, de ne is szóljon hozzá, olyan szintű bántást kapott tőle! Az, hogy Péter elárulta, átverte, az egyszerűen nem igaz! Elvesztette benne a bizalmát és elkezdett távolodni. Kingát Vera idegesíti egyedül, ha ő nem lenne benn, karikor tökjó társaság lenne. Attilának is Vera a baja, de ő nem összeveszett vele, hanem leírta. Ja, és Vera összetörte a szivarkáit is. Mondjuk, azért én is ideges lennék, tudom, hogy megalázó és egyáltalán nem nőies, de tegnap is ott térdeltem a kuka felett és könyékig túrtam benne egy valamirevaló dekkért, mert éjjel elszívtam az összes cigim. Reggeli első cigi életmentő, ugye. Vera tudja, hogy macerás a helyzet, és elsősorban Gergővel rendezné a viszonyát. Mert Gergő ül ott. Ha Zizi lenne, akkor vele, ugye. Gergő használja a bitang szót, nekem erről mindig Psota Irén Tibi te bitangója jut eszembe, szóval az van, hogy mindenkinek megvan a maga igazsága, Vera nem akar rontani a Villa hangulatán. Jön a fehér ördögpatában Seri, sztem az kinőtt a talpából, nem felhúzta, hát persze, hogy Gergővel van problémája. Aztán mén a nyígás Verának a teraszon, kezdi észrevenni a jeleket, nem, nem arról van szó, hogy az ördögpata miatt megcsavarodott a feje háromszáz fokban (direkt, ne írjatok, hogy háromszázhatvan, mert kb. ötven üzire kell válaszolnom, faszomatbazmeg), nincs energiája, megy el az életkedve és így feszeng, mert nem tudja magát adni. Megint elindult ez a dolog, de már olyan hülyének érzi magát, segítek, szerivan 3.0. Kihívás után közvetlenül az történt, hogy Attila nem akarja sértegetni Csabát, úgyhogy mondhatná, hogy bátor volt, de nem volt az, kihívta a kislányt, mert a Nyolcvan Százalékostól meg az Eseménygenerátortól befosott. Peti szerint Csaba egy rohadék és beparázott az Esztertől, Veron sóhajtozik, Eszter segít a Kis Manónak bármiben. Kinn is, benn is folyik az értékelés, Kinga szerint hát azért a Veronika nem gyenge, Fecó szerint jól döntött a Csaba, Verának tetszett, hogy kimondta, egyeduralom van. Kingatti a nyugiban beszélnek a kiviről, mér, most bárki azt gondolja, hogy Veronika nélkül a Peti meg fog változni és többé nem beszélnek össze? A Kis Manónak rosszul esett, mert azt hitte, Csabi szív-ember és ő ártott neki a legkevesebbet. 

És elérkezett a Nagy Nap. Mindenki elmondja, ideges, mint a nyugdíjas bicikliőr, Eszter tetszett a legjobban a profán, bazmeg, ez infarktust fog kapni, nem lesz egy hosszú házasság vihogásával. Veronika szalonjába mindenki be akar ülni, Fecó is készül, kivasal mindent, még a szakállát is beállította! Nagyon-nagyon készült, mert titkon még mindit azt remélte, Angéla jön a Villába. A szalonban elindul a demivanazattilával, az van, hogy nincsenek rosszban Kingucival, csak Attila olyan mufurc, Kinga nem is tud hozzá szólni. Hogy megmondjam az őszintét, innentől kezdve tőlem akár maradhatna Attila mufurc. Kinga szerint az esküvő a baja egyébként, de leszarja, csak az érdekli, hogy jó legyen a haja. Jaj, Veronika is megbeszélte ám a dolgokat Petivel. Őszintén. És komolyan. Szüksége van rá, és nem hagyja a barátságukat. Kinga is ugyanezt érzi, csak olyan nehéz megtartani a kontrasztot. Attila hallgatózik, ezért nagy a visítás, mikor Veronika hirtelen kinyitja az ajtót, ó, Attila csak azért jött, hogy megölelje a Kancát, de szét ne baszd a hajam, jézus fasza, na ezért járok én zárás után fodrászhoz. Mi? Tudom, hogy kedd három óra, majd viszek magnéziumot meg füldugót, karácsony előtt vagyunk, jó? Fecó eközben még mindig készülődik, a szaunában, dalolászva fújkálja magát parfőmmel. A térgyit is. Miután ezzel megvan, felkészült. Szerencsétlent el kell távolítani a hadszíntérről, ezért bármilyen gyönyörű a karácsonyfa izzósor fölé tekert függöny meg akármennyire ínycsiklandozó, hogy lesz Újházi, sajnos levelet kap, Angéla az utolsó pillanatban visszalépett. Megy is bőgni a hálóba, de a Zélet kegyetlen, húzzon a picsába Csabával együtt három napi hideg élelemmel a nyugiba és ne merészeljen kijönni, mert mindketten halálnak halálával halnak. Fecó bazmegol, és sóhajtozik, neki még ez se jön össze, a többiek pucolkodnak. Miután a Villalakók fölöltözködtek – a lányok selyemcukornak, a fiúk gyászhuszárnak – megszólal az Úr hangja, Fecó, Csaba, kifelé az udvarba, most!

A habcsóknak öltözködött Angéla benyit az ajtón, Fecó beleborul a nyakába, három perces ölelkezés idétlen vigyorgással, ahogy ilyenkor azt kell. Fecó be szeretné mutatni, hihi, már találkoztunk ám, hétfőn itt volt az Angi! Fecó saját bevallása szerint észre sem vette, hogy Angéla menyasszonyi ruhában van, nem csodálkozom, az ok öt betű. Férfi. Beülnek a hálóba, milyen kibaszott romantikus ez a kameraállás, az ágy végibe akasztott ruhafogason keresztül nézhetjük a szeretsz, óigen, bebizonyítottad, hogy csakacsalád. Hozzám jössz feleségül? Ühüm, csak ne ríjjál. Tütütütűűűű tütütütűűű, hullanak a rózsaszirmok a padlóra, enyémen nem volt ilyen, voltak helyette kamionsofőrök, akik egy emberként ordították, hogy nem szűz a menyasszony, mert szemetelt az eső, és a hagyomány szerint az ezt jelenti. Tényleg nem voltam az, egyébként. Némi történelemlecke – a zemberiség évezredek óta párokban és családokban él – után jogi akadály nincs, kijelenti-e Ön, hogy a zitt megjelent? Há. Akkor húzzátok fel a gyűrűket, de előtte mondjátok el a pógári jogi szerződés megkötését feldobandó giccses szöveget, hogyaszongya, szerelmem, ha rád nézek, nemcsak téged, magamat is látlak. Pezsgő, gratulációk, puszipuszi, Veronika lényeget megragadó kérdése: szerinted fognak ma szexelni? Peti szerint, ha van eszük, ja.

Megkezdődik a lakodalom, a násznépet Nótár Mary szórakoztatja, csókotcsókot, aztán bebasznak. Eszter bujára issza magát és csak azt akarja mondani, hogy Attila cuki, még akkor is, ha egy fasz, és kíváncsi, milyen lehet, mikor nincs itt bent. Ja, hogy nem fogja megtudni? Akkor bekaphatja. Eszter és a lányok cigizés közben morgolódnak, azért Attila ízlésesen is flörtölhetne Natival – Angéla esküvői tanúja – a csajnak egyébként egyetlen szépséghibája van, az, hogy van barátja. Érkezik a Búgócsiga zenekar, a hangulat a tetőfokára hág, azaz mindenki óbégatva énekel és táncot mímel, Eszter a kertben újra rámegy Attilára, a grabancánál fogva rántja magához és szájon csókolja, utána elmondja neki, igen, azt szeretné, ha rá bukna Attila, nem Kingára és féltékeny is. Attila nem tehet, mert benne van Eszterben. Nem Attila, hanem az érzés. A Kis Manó a buli elején nem tudott feloldódni, mert basszus, vasárnap megy párbajra, de volt annyi bákárdibrízer, úgyhogy miután Attila elmondja neki, megbánta, hogy elmondta Péterről, amit elmondott, egy fakanalat dugdos Péter inge alá. A szürreális élmény nem zavarja Pétert abban, hogy elmondja neki, szereti, ha fél méteres távolságban van és az életét le tudná úgy élni, hogy Veronika mellette szuszog. Ováció, mert Fecó és felesége a Villán kívül tölthetik az éjszakát, az ifjú pár balra el, a többiek ledöglenek. Az van, hogy Péternek nem a taknya folyik, hanem sír. Megsiratta Veronikát, ja. Fecóék be a háromszáznyolcasba, gyönyörű minden, van dzsaku a szobában, meg szauna is, és csak a csók, csak a csók és a csók. És az érzés.

Reggel Fecó egy gyógysörrel a kezében bámulja a Balatont, meg a dombokat a hegyek-völgyek között. A vonat nem zakatolt, elvtársak, de Angéla olyan volt, mint egy hercegnő. Elmaradhatatlan sétafika a sétányon tűsarkú, térdig érő csizmában, ami vagy nagyon tetszett az operatőrnek, vagy becsípődött egy ideg a derekában, és nem tudott kiegyenesedni, de szinte végig azt mutatták. Hát, Angélának nehéz volt ám a döntés, nem volt egyszerű elfelejteni, hogy Fecó félrekúrt. Azt hitte, nekik sose lesz olyan, hogy házasság, de ezért kell hinni az álmokban. Fecó sír, remélem, mindenkinek megvan Liz Hurley-vel A bájkeverő c. film, bár a kedvencem belőle a „na és mi következik ebből? Hogy egy nagy benga állat akarok lenni!”, de abban volt az érzékeny fiú a gitárral, na az nem sírt ennyit, mint Fecó. Attila és Kinga a mosókonyhában kitárgyalják az Eszterrel történteket. Attila csak azért mondja el, mert ha jóban vannak Kingával, Eszter kettejüket távol tudja tartani, szóval, csak óvatosan. Megjön Fecó, szex szagot éreznek rajta, miii? Sijóóófok? Ja, és minden földi jó. Jaj, és Fecó, képzeld mennyit szervezkedtünk és a Csabi volt a főfőfő beavatott ám. Vera lelkendezik, Csaba tujázik, Kinga bevonul bőgni vérig sértve, mijazhogyaCsaba? És ő? Bezzeg ő mennyit tett ezért az idióta esküvőért, erre Csaba bezsebeli az elismeréseket! Attila kap az alkalmon, látod, hülye liba, a Tuja meg a Fecó úgy kihasználnak téged, te meg loholsz utánuk! Amikor meg dicsérni kell, leszarják a fejedet! Amíg Péter hadonászik a konzol előtt, Veronika elmondja Attilának, mennyire kiborult attól, hogy Péternek nem a taknya folyt tegnap éjjel, hanem sírt. Nagyon vigyázzanak egymásra, ha ő nem jön vissza! Attila abszolút nem csodálkozik, azért nem Fecó kapta a jeleket, nehogy Veronikát vigye.

Megkezdődik a kampány, a Lakók döntsék el, melyik párbajozó mögé állnak, kezdjék a feladatot, most. Fecó teljes mellszélességgel Csaba mögé áll, Peti természetesen Veronika mellé, mert ez egy fontos párbaj. Vera semleges marad, de Csabát várja vissza, Eszter a Kiscsajszi mögé áll, mert közel kerültek egymáshoz. Gergő nagy ívben szarja le az egészet, bármelyik jön vissza, örülni fog. Kinga kurvára nem érzi korrektnek, hogy Csaba nem állt ki mellette soha, de megígérte, hogy mellette lesz, ehhez tartja magát. Attila nem mulasztja el, hogy beszóljon Csabának, férfiatlan vagy, tapintatlan, egy elkényeztetett hülyegyerek, de nem ezért áll Veronika mellé, hanem azért, mert a barátja lett. Kinga és Csaba a nyugiban megbeszélik Kinga problémáját, vagyis Csaba nem érti, mit akar neki Kinga mondani, Kinga meg nem érti, miért nem érti Csaba, hogy mit akar neki mondani. Egy dologban értenek egyet, Fecó bele van bújva Verába. Meg abban, ha valami szarság van, félre hívják egymást, és megbeszélik. Óbazmeg, Attila-show. Vera közbeszólhat? Olyannyira, hogy ő az első vendég. Te, Kígyó, ha nem volt taktikázás, akkor miért mondtad, hogy Csabát várod vissza? Fecó nem érti, mi jelentősége van ennek, ugyanaz a helyzet, mint amikor Kinga a múltkor Csabára tette a jelet. Kinga kiborul és óbégat, most Fecó őt támadja? VV Peti az egyik legérintettebb a párbajban, mert közel kerültek, úgy számolja, január második felében fogja elveszíteni teljesen a kontrollt és pontosan január 10-én lesz szerelmes Veronikába. Csabáról egyébként azt gondolja, hogy gyáva lépés volt kihívni Veronikát, Fecótól jó sok instrukciót kaphatott. Veronika személyiségében több eseményt lát, Veronika a motor itt a Villában. Attila helyesbít, a motorolaj. Az Attila show végén kiszedik Csabából, taktikai lépés volt Veronika kihívása. Na, akkor ne mondja, hogy „ők” a jók, Attiláék meg a rosszak, meg ne mondja magáról, hogy szív-ember, hö. Kinga kiakad a Motorolaj miatt és a Busifán kuporogva rákérdez, ha ezt mondta Attila, mikor hazudott? Pár napja neki, mikor azt mondta, nem érdekli, mi lesz Veronikával, vagy most, a műsor alatt? Hogy Attila mit válaszolt, elfelejtettem felírni.

Öfi végén Veronika fejéből hatalmas ötlet pattan ki: pont befér a nyugiban az ágy alá, kihallgatja a beszélgetéseket, Fecótól úgyis várható, hogy szaftos dolgokat fog mondani. Eszter feladata kihívja Csabát és Fecót, hablatyol valamit a Nagy Lehetőségről, amit Fecó kapott, aztán eszébe jut, hogy bepisil. Hamarosan Kingára terelődik a szó, nagyon durva, ahogy fel tudja magát idegesíteni, és nagyon durva, ahogy beszél, aztán Péter és Attila kerül terítékre, csűrnek-csavarnak, akárhogy viselkedhet velük az ember, ki akarnak tenni mindenkit a villából. Akkor lenne itt móka és kacagás, ha Attila kiesne! Veronika nagyon jó kém lenne, mert pici, jól állnak rajta a feszülős cuccok, jól ki tud hallgatni mindenkit és olyan jól el tud bújni az ágy alá, hogy vagy a feje, vagy a lába lóg ki alóla, bár, ha Vera dereka nem, akkor le sem bukni. Szűz Mária, Magdolna, ne hülyéskedjetek már! Veronika vihog Vera és Fecó tanakodnak, mióta fekhetett ott? A Kém mindent elmond, amit hallott, a szaunában pedig Fecó felteszi a Nagy Kérdést: ha erről Kinga tudott, hogy engedhette úgy, hogy közben Csaba pártján áll? Gondolom, ma kiderül, este Nápoly-Róma, juj, megkeresem a bordó lakkot. 

 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
917 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.12.18. 18:16:50

Elnézést a zérintetlenektől, a 2. és a 3. elsőm nem jön létre, ha nincs a Té Hómlessz ún. mobilnet szolgáltatása. :D

genevieve 2011.12.18. 18:18:53

@gyvy: nekem is igy lett az elsom, a masodik:-P

Hurri Kán 2011.12.18. 18:22:09

A LEKI betegség az hogyan gyógyítható? :D

Akármi Áron 2011.12.18. 18:27:02

mindegy kutya, így is jóóó:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.18. 18:30:33

ingyen elsőség a negyedig elsőségért ingyen eladó, magyarul átengedem, ha valaki nagyon kinézte magának a helyet...

2011.12.18. 18:35:04

Nem tudom végigolvasni.

Hurri Kán 2011.12.18. 18:39:41

Micsoda koszorúsbálna felhozatal. :D

az én rózsám vasutas 2011.12.18. 18:43:40

Azt még megértem, hogy a főoldalon és vidcsiéknél nincs petiszámláló. De egy komoly szakmai portálnak lassan el kéne indítania. Már csak 24 órája 17 perce és 6 másodperce van, hogy leszedje a pókhálót porcicáról.

2011.12.18. 18:45:03

@gyvy: miért az ELMEbetegség az igen????

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.18. 18:51:37

BRÉKING NYÚZ!

Van új poszt végre!
Hatalmas ovációval fogadta a Felvonulási téren reggel óta összegyűlt mintegy 300.000 ember a bejelentést, mely szerint a Hogyvoltra kikerült Hajni Királynő új gyöngyszeme.
A hit, a bizalom, sok ember töretlen lelkesedése úgy tűnik, meghozta az eredményt, mondotta Pulsay Krisztián a HAKAPESZI elnöke, aki már sejthetett valamit a közelgő áttörésről, mert titokban felállíttatta a Felvonulási tér közepén a Kapcsolat koncertekről már ismerős hatalmas színpadot, és a bejelentést követően farzsebéből előrántva az Ossián zenekart, feldobta őket a világot jelentő deszkákra, ahol Endre máris belekezdett a Nyitmákhívó című dalba, ami az együttest szélesebb körben tette ismertté, mintsem azt valaha is álmodni merték volna.
youtu.be/9sClsCMAhM0
Los Angelesből pedig azt a hírt kaptuk, hogy a Guns n'Roses együttes is lázasan csomagol és egy titkos csillagkapun át itt lesznek ők is kábé este 8-ra! További érdekesség, hogy a Banda az esemény tiszteletére a régi felállásban ad egyszeri és megismételhetetlen koncertet, szóval mindenki kifelé!
Állítólag egy új számot is írnak, Pötyi, da dog of da Demon with Axe címmel, de ez még nem biztos.
A helyszínen tartózkodó rendőröket is elragadta a féktelen ujjongás és a karneváli hangulat, együtt táncolnak az utca népével, önfeledten lövöldöznek a levegőbe, kacagás, móka, színes fények és Rock and Roll uralkodott el ma este a Felvonulási téren! Én azt tanácsolom, senki ne hagyja ki, remek lesz ez a parti!
Spontán örömnyilvánító utcabálokat jelentettek még számos vidéki nagyvárosból, illetve a kisebb falvak is kitettek magukért, eddig 742 bejelentést kaptunk az online forródrótunkon, hogy bizony ők is bulizni fognak ma éjjel hatalmasat! :)
Ééééés...
Stúdió!

Hódos Hajnalka 2011.12.18. 18:59:39

@prof. Perselus Piton: :))) és köszönöm a kommenteket is. A Lekin. :D

ő-szinte 2011.12.18. 19:02:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hát nem megmondtam, hogy csak annyit írj, hogy: bocs, mindjárt jövök!
Erre... a jézuska nem kap ilyen hosszú kívánságlistát, mint ez a poszt:-DDD

ő-szinte 2011.12.18. 19:04:25

@szerivan: Hiányolta Hajnitól, hogy nincs kint az óra, hogy mennyi ideje van még PeTTinek levarrnia Veronikát:-)

Hurri Kán 2011.12.18. 19:11:08

Bement Buga Jóska is, hogy Veront kihívja az ágy alól? :D

Hódos Hajnalka 2011.12.18. 19:14:21

@inmemancsi: tudom. de a posztot tegnap kezdtem írni :))

@Irinyi János A Dohányzás Feltalálója (Möff CAT): hát utólagos engedelmeddel, ezt viszont felraktam a hogyvolt és a saját fb oldalamra is. :DD

inmemancsi 2011.12.18. 19:20:11

veron a magyar csőrike ez jó

sogeking 2011.12.18. 19:22:39

csak mondom, nekem is bordóra vannak .. :)

Hajrá Kinga :D

inmemancsi 2011.12.18. 19:22:51

lopótökfejű attila:))

BarBwire 2011.12.18. 19:23:14

Jó estét, megyek a gyereket fürdetni. Ma csipkerózsika a szentem, remélem úgy is alszik el este. Még benézek.

Te baltás gyilkos, légyszi foglalkozz az egészségeddel is mert mi lesz velünk, a VV2854-nél?

Hurri Kán 2011.12.18. 19:29:48

Könyörgök, valaki adjon egy linket, amin meg lehet nézni a zesküvőt. és a zesküvőji partit! :D

ő-szinte 2011.12.18. 19:36:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Fura, de én is először akkor gondoltam, hogy Vera tényleg bolond, mikor láttam magában beszélni a jakuban. Addig te is azt gondoltad, hogy teljesen normális?:-)))

Hódos Hajnalka 2011.12.18. 19:38:42

@ő-szinte: nos. voltak kételyeim, de akkor BIZONYOSSÁGOT szereztem. :)

@BarBwire: vigyáznak rá :))

Hurri Kán 2011.12.18. 19:39:30

@inmemancsi: @mkc:
Köszönöm.
Hamarost átváltok drótos netre és megnézem. :)
NEm lesznek tőle rémálmaim? :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 19:41:20

@gyvy: annyi más van itt, amitől lehetnek... ez már nem oszt, nem szoroz... :p

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 19:45:07

@sogeking: elmondtam két Miatyánkot :P:DD így már oké??:DD

inmemancsi 2011.12.18. 19:45:07

@gyvy: nohát attól függ nem az ijfú pár volt aZ főszereplő

Hurri Kán 2011.12.18. 19:45:32

@anica inkognitóban:
Neeeee...Nem... ARRA nem akarok gondolni se. :DDD

nosce 2011.12.18. 19:48:05

@Binbir gece:
a földlakóknál ez hogy van ? :)

nosce 2011.12.18. 19:49:24

@anica inkognitóban:
ha emelt díjas sms-ben mondtad el akkor oksa :)

sogeking 2011.12.18. 19:49:28

@anica inkognitóban: :D

@nosce: a ruhája jó, talán a dal végére a hangja is előbújik :)

nosce 2011.12.18. 19:51:26

@sogeking:
"ruhája jó, talán a dal végére a hangja is előbújik :)"

bazky mindig mondtam neki h playbackről énekeljen :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 19:53:20

@nosce: tényleg lehet sms-ben gyónást rendelni, ami szerintem nagyon gáz..:D de nagy szerencse, hogy református vagyok, mi nem gyónunk :)))))))))
@sogeking: ezekszerint igen..:D
@gyvy: pedig elég nagyfiú vagy hozzá, hogy tudd a mennyiség és minőség közül mi élvezzen prioritást :PP:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 19:55:01

@evangeline77: nekem is inkább ő :)
tegnap kínomban kommenteltem egyet az X-faktoros blogra, de úgy láttam, nem osztották a véleményem..:(

nosce 2011.12.18. 19:57:53

@evangeline77:
"Hajrá Tibóó! :)"

neba öt is hazavinnéd ? :)

kamarti 2011.12.18. 19:59:08

@anica inkognitóban: idén nőknek kell nyerni, nem? szégyellhetnéd magad, amiért nem vagy szolidáris :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 19:59:28

@sogeking: semmi, csak untam az ittenit...
@Irinyi János A Dohányzás Feltalálója (Möff CAT): jaj, nem vágom fel az ereimet az ilyesmi miatt, nyugi, sőt, a kispárnámat sem harapdálom zokogva éjjel..:DD

nosce 2011.12.18. 20:00:03

@anica inkognitóban:
"tényleg lehet sms-ben gyónást rendelni, ami szerintem nagyon gáz..:D"

hát nemtom de be kéne vezetni, különben is az Úr így tudja h komolyan gondolod a megbánást, mert melléteszed a lóvédat is :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 20:00:08

@kamarti: hamut szórok a fejemre, megszaggatom a ruhámat, sőt lehet, hogy végül bevonulok egy kolostorba is..:DDDD

ő-szinte 2011.12.18. 20:00:16

@evangeline77: Ja, már sok lesz! Balázs, Tibó... cöcö :-)

evangeline77 2011.12.18. 20:00:43

@nosce: Hát, a lemezét mindenképp!!!!! Enikőét soha.

@anica inkognitóban: Én nagyon osztom! Gyönyörűen énekel. Nekem Enikő túlságosan megjátszós és nagyképű. Na meg ordibál.

nosce 2011.12.18. 20:01:18

@anica inkognitóban:
"de nagy szerencse, hogy református vagyok, mi nem gyónunk :)))))))))"

ti csak vétkeztek :)

evangeline77 2011.12.18. 20:02:34

@ő-szinte: Csak Balázs kellene haza testben, lélekben.. Jöhetne ajándék gyanánt..:) Kibontanám a csomagolásából... :):):)

Hurri Kán 2011.12.18. 20:03:09

@nosce:
Hát nem az a kellemesebb? :DDD

kamarti 2011.12.18. 20:03:34

@anica inkognitóban: ez a minimum :) ne sajnáltasd magad :)

kamarti 2011.12.18. 20:04:17

@evangeline77: abból a tegnapi pólóból? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 20:04:25

@nosce: lehet, de a "beosztottja" jobban szereti, ha látja a papírpénzt, meg a csekkszelvényt, amivel érkezik..:D
@sogeking: ja, semmi, csak olyan Enikő, meg Baricz Gergely rajongótábor volt, hogy eszem ágában nem volt belemenni ízlésbeli vitákba, úgyhogy véleményt nyilvánítottam, majd elmentem olvasni inkább :)
@evangeline77: okés a fiú :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 20:06:03

@nosce: de legalább lelkiismeret-furdalásunk nincs miatta :DDDD
@kamarti: csak egy kicsit, jó??:))))))))

nosce 2011.12.18. 20:06:49

@evangeline77:
"Csak Balázs kellene haza testben, lélekben."

és ha ilyen -_- sötét van, akkor se ? :)

evangeline77 2011.12.18. 20:07:52

@kamarti: leszaggatnám róla..:):) Ami alatta van, nekem az a lényeg..;):):)

@anica inkognitóban: Csak van 1-2 közös pont, vagy hogy is hangzott el az a klasszikus (bár ott nem volt.. :) )

nosce 2011.12.18. 20:08:40

@gyvy:
"Hát nem az a kellemesebb? :DDD"

hát mindig jobb a fasz jobbik végén állni, ez tény :)

2011.12.18. 20:09:37

Az nem is igazi magában beszélés volt! Tudja, hogy a kamerák veszik, ezt kifelé mondta mert tudja, hogy leadják. Ott teljesen beszámíthatónak tűnt Vera.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 20:09:51

@evangeline77: te, én már nem vágom, mi volt és mikor...csak akkor jegyzek meg ilyesmit, ha komoly utálat van, úgyhogy nem lehetett vészes.. ha esetleg valami korábbi történésre célzol..:)

evangeline77 2011.12.18. 20:10:13

@nosce: Nekem Tibor külsejével abszolút semmi gondom, én cukinak tartom még az elálló füleit is, a szeme pedig kifejezetten szép. A testalkata is nagyon rendben van szerintem. De én a karakteresebb pasikat kedvelem. A Balázs típust.. :)

nosce 2011.12.18. 20:10:37

@evangeline77:
"leszaggatnám róla..:):) Ami alatta van, nekem az a lényeg..;):):)
"

csak óvatosan azzal a pólóval, itten annak komoly rajongó tábora van :)

sogeking 2011.12.18. 20:12:17

@evangeline77: Kristóf talán egy napra kölcsön adja :)

nosce 2011.12.18. 20:13:15

@anica inkognitóban:
hiába, jó dolog volt ez a reformáció :)

nosce 2011.12.18. 20:14:31

@ő-szinte:
"Fura mércéd van:-)"

miért, inchben mér ? :)

evangeline77 2011.12.18. 20:15:06

@anica inkognitóban: Dehogy!!! :):) Semmilyen konfliktusunk nem volt, sőőt!:) Egyszer nagyon aranyosan kiálltál mellettem, illetve kétszer. Csak azóta történt némi változás! :)

Ezt csak azért írtam, mert jól hangzott:D Meg tudod, Attila mondta Kiszopnak, hogy nincs közös pont. De itt van.. Méghozzá nem csak ez... Te is mindig a kisebbet, a gyengébbet segíted.. És Te is kaptál jó pár pofont ezért az életben.. (Anno, nagyon rég írtad.. ) Biztos nem emlékszel már, de nem baj..:)

nosce 2011.12.18. 20:15:28

@sogeking:
"Kristóf talán egy napra kölcsön adja :)"

kit? Balázst vagy a pólót ? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 20:17:02

@evangeline77: de, közben megnéztem az adatlapodat, rájöttem ;) :DD
@nosce: meg ugye, bűnöm sincs ;) :DD

kamarti 2011.12.18. 20:17:38

@evangeline77: hát Balázson nem fogunk összeveszni, tőlem viheted :)

@anica inkognitóban: mernék ellentmondani? :)

sogeking 2011.12.18. 20:18:37

@nosce: Kristóf pólója volt Balázson? ezt nem tudtam :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 20:20:01

@kamarti: ó, hát ezt most miért??:O nem vagyok én olyan vadas....:))

nosce 2011.12.18. 20:22:29

@anica inkognitóban:
"meg ugye, bűnöm sincs ;) :DD"

egyáltalán a reformátusoknál van olyan h bűn ? :)

kamarti 2011.12.18. 20:22:59

@anica inkognitóban: jobb az óvatosság :) főleg ott, ahol akkor is provokátornak tűnik időnként az ember, ha eszében sincs provokálni.... :)

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.18. 20:23:22

Napoli-Roma iksz :D
Tiszteletem a klubhűségért a szerzősrácnak, de ez csak akkor fog összejönni ha Luis Enrique a Jóistent magát nevezi Totti helyére :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 20:25:21

@nosce: szerintem van, csak mi nem csinálunk belőle olyan nagy felhajtást..:DD

@kamarti: na, az ilyesmi nem különösebben érdekel..

nosce 2011.12.18. 20:28:00

Naaa, valaki vigye má haza Tibót is, még bedurcizik a végén :)
Balázst meg leütöm, @evangeline77 viheti :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 20:29:43

@capa05: te merre úszkáltál eddig??:)) igazolatlan hiányzás!!! :P:D

2011.12.18. 20:32:00

FB+ nézzétek már meg Veronika kurvás linkjét!

capa05 2011.12.18. 20:32:15

@anica inkognitóban: apály volt és nem tudtam ideúszni az alacsony vízállás miatt!!:D

felka 2011.12.18. 20:32:28

édes f@szom, meddig lehet még fokozni ezt a tömény lírát...

capa05 2011.12.18. 20:33:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hát ma peched van Juhár Tomi fogja neked (is ) elmagyarázni, hogy mit látsz és láttál..DDDD

evangeline07 2011.12.18. 20:37:38

@nosce: szerintem meg Enikőt. A pasik úgyis annyira akarják. Valaki szaladjon be és kapja fel. De az a baj, hogy túlságosan hangosan ordibálna bárhová viszik és az nagyon idegesítő ám, így lehet visszahoznák..:)

sogeking 2011.12.18. 20:40:42

@evangeline07: ha tud rizsfelfújtat sütni, jöhet :)

dekás dezső 2011.12.18. 20:40:53

két rugóért lefelezem bárkinek az internettyének a sebességét.
négyezrért teljesen lekapcsolom, de csak ma.:P

nosce 2011.12.18. 20:43:59

@sogeking:
"ha tud rizsfelfújtat sütni, jöhet :)"

és ha csak bundáskenyeret ? :)

2011.12.18. 20:44:00

@dekás dezső: Micsoda ajánlat! Én hatezret fizetek érte, csak a logikai szálat továbbszőve.

nosce 2011.12.18. 20:45:24

@szerivan:
"Én hatezret fizetek érte, csak a logikai szálat továbbszőve."

hatrugóért nincs neted ? tök jó :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.18. 20:46:41

Wáááásssztákurva, most néztem meg a Nyugi-gate videót, Veronika eltolt egy ilyen dumát: "Úgy feküdtem ott az ágy alatt, mint egy kíváncsi légy..."
Nevet fogok változtatni mostantól.

Möff CAT

2011.12.18. 20:47:05

@nosce: Van itt gógyi, kicsi gesztenye! :)

dekás dezső 2011.12.18. 20:48:44

hat rugóért -csomagakcióban - hazavágom a kábeltévét, meg a mikrohullámú sütőt is, vagy csőrepedést csinálok...

profilo 2011.12.18. 20:49:55

Jó a mai poszt is!
De egy valamit nagyon nem értek...

Hogy lehet a Nápoly-Róma meccset ikszre venni,amikor az tuti egyes?!

:)

capa05 2011.12.18. 20:51:31

A Róma vezet.. istentelen nagy potyával...

nosce 2011.12.18. 20:51:38

@dekás dezső:
"hat rugóért -csomagakcióban - hazavágom a kábeltévét, meg a mikrohullámú sütőt is, vagy csőrepedést csinálok..."

havat karácsonyra, nem tudsz ? :)

2011.12.18. 20:51:55

@Ágy alatt fekvő Kíváncsi Légy (Möff CAT): Csináld vissza a neved a Laktanya feltalálójára.

nosce 2011.12.18. 20:52:38

@szerivan:
"Van itt gógyi, kicsi gesztenye! :)"

van, gondolom örökölted :)

2011.12.18. 20:54:10

@nosce: Hátrább öcsém, a családomat ne keverd ide!

nosce 2011.12.18. 20:58:23

@szerivan:
igazán sajnálom, ha megsértettem a gesztenyék nagy családját :)

ő-szinte 2011.12.18. 21:00:26

Szerintem Tibcsi nyer

ő-szinte 2011.12.18. 21:00:59

Jaj, ne! Ildikó síííííííííííír

endri33 2011.12.18. 21:05:06

Balázs maradhat Nektek,én Nagy Ervint vinném! :-)(M1 most)

nosce 2011.12.18. 21:07:03

@szerivan:
aszittem a "kicsi gesztenye" aláírás :), de nehari, ha bánt

Hódos Hajnalka 2011.12.18. 21:07:45

@profilo: hé, itt vagyok fél szemmel! :D

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.12.18. 21:08:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Látom, 0-1 és izé, nem srác...egy nő aki focit néz, istenem, van pasi akinek Isten meghallgatta az imáját:))

2011.12.18. 21:09:15

@nosce: ok.
A kicsi gesztenye megszólítás volt :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.18. 21:12:06

Én Alemannia Aachen szurker vagyok, az ér? :)

nosce 2011.12.18. 21:14:48

az nem kérdés, h Nórin ma nincs sapka, de bugyi van ? :)

sogeking 2011.12.18. 21:18:10

blog.hu-t még mindig szerelik, vagy ez már a 'jó' verzió ? :) (néha nem jelenik meg a hozzászólás doboz)

@ő-szinte: de majd jövő héten...
érdekes amikor valaki hamisan énekel, és a zsűri el van ájulva :)

ő-szinte 2011.12.18. 21:18:30

@nosce: megint a bugyi?

Szerinted soaking felkapta a fejét a kulcsszóra?:-)))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.18. 21:19:19

Streamelik a retek oldalán az x-faktort?

nosce 2011.12.18. 21:19:51

@ő-szinte:
"Szerinted soaking felkapta a fejét a kulcsszóra?:-)))"

szerintem fel, már Enikőnél azt fűrkészte :)

capa05 2011.12.18. 21:20:40

@gyvy: csak nem a zeneirodalom felé fordultál??:D

2011.12.18. 21:20:44

@endri33: én meg a Jenőt is ínségesebb napokra. :))))

inmemancsi 2011.12.18. 21:20:50

ez a rohadt vasalás bele lehet pusztulni

sogeking 2011.12.18. 21:22:16

@gyvy: én meg azt képzeltem el, hogy az úszósapkából csináltak egy bugyit :D:D

Hurri Kán 2011.12.18. 21:23:06

@sogeking:
Ez az előre a múltba gamma-verzió. :D

@capa05:
Nem. MÉG nem. :D :D :D

lutria 2011.12.18. 21:23:49

Úgy látszik minden valóságshow stábban van néhány szadista,amit a Fecóval műveltek amitől szinte majdnem öngyi lett az elég durva volt.A Rubin Kristóffal is kellene közölni valami olyan rossz hírt amitől megzuhan,tíz perc múlva meg azt hogy csak vicceltünk,-egyébként meg boldog születésnapot,-kíváncsi lennék milyen őszinte lenne a mosolya...

nosce 2011.12.18. 21:23:55

@gyvy: @sogeking:
"én meg azt képzeltem el, hogy az úszósapkából csináltak egy bugyit :D:D"

tanga bugyit ? :)

capa05 2011.12.18. 21:26:07

@gyvy: Belenéztem a másik blogba csak úgy unalmamban (Alekoszhoz) úgy láttam ott is van néhány műbíráló..DD

nosce 2011.12.18. 21:26:23

@sogeking:

"érdekes amikor valaki hamisan énekel, és a zsűri el van ájulva :)"

magukra ismertek :)

felka 2011.12.18. 21:27:54

na, megint lesz itt minden mint a búcsúban...

inmemancsi 2011.12.18. 21:29:47

@lutria: az rtl-nél alapban x faktor a gerinctelenség:))

apropó: énekléshez nem ártana némi hang i
isten nyugosztalja: www.youtube.com/watch?v=Esdl_3kKSBk

Hurri Kán 2011.12.18. 21:29:57

@capa05:
Minden leheccséges fórumon terjesztyük a kultúrát. :D

nosce 2011.12.18. 21:31:03

@avanivi:
Ha Veron kiesik és visszanézi Petti RIPpelését, nem kicsit fog kapni tőle Petti a kiszavazósóján, lehet úgy kell majd kimenteni :)

bipolláris 2011.12.18. 21:31:42

keresztes szerintem kaki
ja: sziasztok

capa05 2011.12.18. 21:32:11

@gyvy: Ilyen az amikor az ember fia a kultúra nagykövete..:DD Ilyenkor nem számít a fáradtság csak a köz érdeke..DD

sogeking 2011.12.18. 21:32:41

most Feróék zsűrizik Ildit is?? :D

inmemancsi 2011.12.18. 21:32:55

@capa05: ja, vagy ha köztársasági elnök:)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 21:33:23

@gyvy: @capa05: el ne sírjam magam ettől a nagy önfeláldozástól..:P:DDDDDD

bipolláris 2011.12.18. 21:33:35

@avanivi: meg: LÉGY-SZÍVEM, légy-szíves

bipolláris 2011.12.18. 21:34:27

@sogeking: akkor kinyítják a borítékot

Hurri Kán 2011.12.18. 21:35:20

@capa05:
Ez így van.;-)

@anica inkognitóban:
Pedig volna miért. De hát senki se próféta ugye... :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 21:36:56

@gyvy: "halj meg és nagy leszel"..:DDDD de ez még ráér, addig jó leszel nekünk kicsinek is, vagy meg nem értett zseninek :DDDDDD

ő-szinte 2011.12.18. 21:38:54

@sogeking: látom a pavlovi reflex már megvan:-)))

nosce 2011.12.18. 21:39:04

Tibót miért nem fogja kézen a mentora ? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 21:40:58

@sogeking: :DD az ÁLamfő, aki megnyerte a hejesírási versenyt :DDD

nosce 2011.12.18. 21:41:16

mi lenne ha keresztes ildit hoznák ki győztesnek ? :)

ő-szinte 2011.12.18. 21:41:37

Mondtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

nosce 2011.12.18. 21:42:03

@ő-szinte:
hány sms-t toltál rá? most már elmondhatod :)

evangeline07 2011.12.18. 21:42:36

juhhhúúúú. :):) úgy örülök.

IllaryBlasi 2011.12.18. 21:42:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hö-Detto:D
Ez a mai nagyon jó lett, te lyány!

bipolláris 2011.12.18. 21:43:39

egyiknek sem szurkoltam-mert szerintem mindegyik átlagos, de örülök hogy a fiú nyert.
szerintem

nosce 2011.12.18. 21:43:52

sztem a teve is örül :)

sogeking 2011.12.18. 21:44:51

@ő-szinte: honnan tudod, hogy úgy csinálok, mint a kutya?? :D

@anica inkognitóban: csak mert módosították gyorsan a szabály(j)okat :)

bipolláris 2011.12.18. 21:45:24

@csicserierika: az nem nehéz, annak aki eztet dolgozza

ő-szinte 2011.12.18. 21:45:30

@nosce: Egyszerűen érzem a dolgokat:-)
Múltkor eltaláltam folyamatosan a boxot is, aztán veronikát, most ezt... egy látnok vagyok:-)

foxglove (törölt) 2011.12.18. 21:45:50

sziasztok!
Hajni! Jó, hogy itt vagy! Ha nem vagy itt, nem jó! Ilyen eccerű.

ő-szinte 2011.12.18. 21:46:14

@sogeking: Miért, úgy csinálsz?:-DDD

nosce 2011.12.18. 21:46:32

@ő-szinte:
"Egyszerűen érzem a dolgokat:-)
Múltkor eltaláltam folyamatosan a boxot is, aztán veronikát, most ezt... egy látnok vagyok:-)"

öt számot mondj :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 21:46:39

@sogeking: a játékszabályok menet közbeni megváltoztatása divat lett mostanában megint.. biztos a retrohullám ;) de ez egy más jellegű blog témája lehetne...olyanra meg nem írok, így is haverom a hárombetűs hivatal :S ;)

bipolláris 2011.12.18. 21:46:57

@ő-szinte: remélem látod amint a veronka kiesik és sírva nézi vissza a komenteket és rájön hogy milyen szánalmas

nathalie 2011.12.18. 21:46:59

úgy örülök a Tibónak :D

inmemancsi 2011.12.18. 21:47:53

na mi lett a szerencsétlen enikővel idegromi? az egyesen néztem épp a filmet

ő-szinte 2011.12.18. 21:47:59

Hát, bepisilek a gyönyörűségtől... szem nem marad szárazon ma sem:-)

foxglove (törölt) 2011.12.18. 21:48:01

@nathalie: aranyos ez a csávó. kicsit tuja, de ez számomra nem gond:D

bipolláris 2011.12.18. 21:48:47

@csicserierika: na de a keresztes 20 ! éve a muri meg csak kezdi meg ő inkább a musikel felé pislog- ha igaz a hír

nosce 2011.12.18. 21:49:16

@ő-szinte:
"Hát, bepisilek a gyönyörűségtől... szem nem marad szárazon ma sem:-)"

ha bepisilsz bugyi sem :)

bipolláris 2011.12.18. 21:49:44

@Talpig Jimmy: nem sajnos
tegnap likvidálták

nathalie 2011.12.18. 21:49:59

@foxglove:
sztem is iszonyatosan aranyos :)

ő-szinte 2011.12.18. 21:50:18

@nosce: és ismét a kis bugyi...:-) hm...:-)

foxglove (törölt) 2011.12.18. 21:50:45

@nathalie: kb. ugyanannyira örülök, hogy ő nyert, mint annak, hogy nem a muri:)

bipolláris 2011.12.18. 21:51:10

@inmemancsi: majd a krisz felolvassa neki

ő-szinte 2011.12.18. 21:51:51

@nosce: majd küldöm priviben a számokat, különben mire mennél vele???:-)

evangeline07 2011.12.18. 21:51:54

@nathalie: Ő őszintén sírt, nem úgy mint Vastag Csaba..:S Nagyon édes. Szívszorító volt látni, ahogy sírt és próbált énekelni.

Emberiség, én coolt nézek, kérlek, közvetítsetek mi történik az öfiben..:)

nathalie 2011.12.18. 21:53:51

@foxglove:
:) hát ezt a szerencsétlen enikőt azért az rtl-nek sikerült teljesen unszimpatikussá tennie.

bipolláris 2011.12.18. 21:57:10

@nathalie: nem sokat kellett dolgozni rajta mert van a csajban-szerintem -egy alap sznobság féle kisugárzás, még ha nem is az, akkor is valami nagyon merev és kiszámítható a viselkedése. soha nem engedte el magát, mindig mindent szó szerint megcsinált.
kár hogy fél év múlva egyik nevére sem fogunk emlékezni.mert nem lesz miért.

foxglove (törölt) 2011.12.18. 21:57:47

@nathalie: ha van valami, amihez az rtl ért, akkor az, hogyan tegyen valakit unszimpatikussá.
@ő-szinte: szeva!

ő-szinte 2011.12.18. 21:57:52

@nathalie: Igen , ebben igazad van. Köszöntem? Szia!:-)

ő-szinte 2011.12.18. 21:58:49

Hehe, Veronika szexszagot érez, én meg állítólag azt ársztok, haha

nathalie 2011.12.18. 21:59:15

@ő-szinte:
szia :)
@foxglove: @aki feltalálta a fekve gépelést és közben evést:
tény, hogy elég furcsán is nyilatkozott és tényleg merev. meg hát nekem üvölt. ez most különösen feltűnő volt a három számnál egymás után.

foxglove (törölt) 2011.12.18. 22:00:06

@nathalie: de legalább jó az ízlése. :D

bipolláris 2011.12.18. 22:00:33

@ő-szinte: jobb mint a szarszagot érzek felkiálltás

Talpig Jimmy 2011.12.18. 22:00:33

@csicserierika: örülünk, de azért nem egy Baricz :(

ő-szinte 2011.12.18. 22:00:43

Jesszusom, mi ez a ruha Lilun?????????
És a haja...
Hajniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

inmemancsi 2011.12.18. 22:01:10

úristen szörnyű ez a nő

és még hazudik is, attila akkor miért mondta csabának, hogy hétfőn legkésőbb kimegy

csicserierika 2011.12.18. 22:01:16

Lilun kismama pongyola van ?

kamarti 2011.12.18. 22:01:25

jesszus, ez a ruha. messziről olyan jó volt, de közelről :( :( :(

bipolláris 2011.12.18. 22:01:45

lilu: mint egy parasztlyány, aki bálba készülne de nem vitte el senki

sogeking 2011.12.18. 22:02:04

@kamarti: milyen közelről láttad?

nathalie 2011.12.18. 22:02:11

@foxglove:
? ezt most én nem értem...

csicserierika 2011.12.18. 22:02:25

@Talpig Jimmy: de nem is Muri , hálistennek :)

ő-szinte 2011.12.18. 22:02:50

@kamarti: messziről sem, borzalmas!!!!!!!!!

kamarti 2011.12.18. 22:03:20

@sogeking: csak a képernyőn. de elég volt :)

LóBéla 2011.12.18. 22:03:34

na fecóból csak előmászott a tapló fémtolvaj, a 'kétlábonjárósztereotípia'

ő-szinte 2011.12.18. 22:03:45

hú bazdmeg Sehi! meg volt a reklám is...

bipolláris 2011.12.18. 22:03:48

@csicserierika: én is ezt mondtam, Hála sz Istennek!

kamarti 2011.12.18. 22:04:23

hát ez vicces, Ati szerint Csaba túlreagál :) :)

felka 2011.12.18. 22:05:28

nesztek, csöcsök..:))

bipolláris 2011.12.18. 22:05:35

na seri okosat szolt, a dya sem lett leszó lva, csak néha a csácsogásért.
de azt is csak a vera róta fel neki.

foxglove (törölt) 2011.12.18. 22:05:51

@nathalie: viccvót. Ízléstelennek tartom minden téren, ruhák, előadásmód, minden.

kamarti 2011.12.18. 22:06:27

hehe, és közben nézi a tükörben magát :)

nathalie 2011.12.18. 22:06:42

megnéztem volna azért seri fejét, ahogy gergő feláll és kimegy a szobából a veszekdés közben :D

ezt az eszter sztem most már lassan a 20%-ot sem kapná meg kint. szeretném látni a fejét akkor...

bipolláris 2011.12.18. 22:07:34

dukai megint fasz-szerintem.

nathalie 2011.12.18. 22:07:42

@foxglove:
ja, a ruhákat nem az ő számlájára írtam. hirtelen azt hittem összeszedte a tibit, csak én lemaradtam :D:D

inmemancsi 2011.12.18. 22:07:47

ez a gergő is akkora tapló, mint állat

felka 2011.12.18. 22:07:53

eszter frufruját soha sem értem. honnan indul, hová érkezik?

gergő...pfuj, de szarfej..

kamarti 2011.12.18. 22:08:04

férfiak... mindig rájuk tudok csodálkozni....

nosce 2011.12.18. 22:08:58

@ő-szinte:
a mai nap a bugyiról szól :)

foxglove (törölt) 2011.12.18. 22:09:25

@nathalie: nem, tegnap megtárgyaltuk hogy a Dolhai Attila sunázná. Vagy sunázta:D

nathalie 2011.12.18. 22:09:49

ez a gergő egy akkora tirpák: kocc :D:D:D

bipolláris 2011.12.18. 22:09:54

huu és most fokozza a geri

ő-szinte 2011.12.18. 22:10:06

@nosce: meg a tegnapi is:-))) és talán...:-)

bipolláris 2011.12.18. 22:11:06

sehi nagyon csini-pont mint egy varangy aki uszósapkát vett aszály idejére

felka 2011.12.18. 22:11:17

óó istenem az ilyen nők, akiket minél messzebb rugdosnak, annál jobban tapadnak...

kamarti 2011.12.18. 22:11:24

@nathalie: jól megbeszélték Eszter közreműködésével, kinek mi a baja...

ő-szinte 2011.12.18. 22:11:33

Hát, ez a Gergő is kukába való, ezzel a stílussal

fran7 2011.12.18. 22:13:03

Dukai úr helyében nem Attilával beszélném meg a nőügyeit. Mégha a Seri is az.
Lilu stylistja valamit nagyon félreértett a görög ruhákkal kapcsolatban.

nosce 2011.12.18. 22:13:12

@ő-szinte:
"majd küldöm priviben a számokat, különben mire mennél vele???:-)"

áááá a többiek úgyse hiszik el csak "én magam" :)

lilun tutira van bugyi, kidörzsölné ez a pokróc :)

felka 2011.12.18. 22:15:01

seri csak egyszer lenne képes megvédeni magát rendesen, és elküldeni a picsába ezt a dukai gyereket,hogy csak úgy füstöl..:)

inmemancsi 2011.12.18. 22:15:50

veronkának nem esik le, ha az anyja nem áll ki a lánya mellett, akkor igenis elzárkózik tőle is azért, mondjuk nem csodálom, ennyi idősen ilyen haszonelvűnek lenni:))

ő-szinte 2011.12.18. 22:16:09

@nosce: megadnád nekik az esélyt? Hát, te se költözz be a villába...:-)

nosce 2011.12.18. 22:16:14

@Ágy Alatt Fekvő Kíváncsi Légy (Möff CAT):
melyiken lehet a Vera ? :)
de nem ezt kell mondani, hanem h "kocc" :)

kozi001 2011.12.18. 22:16:35

"Normalizálódjál már Gergő!"

Sehi relációanalízist is tanult? :)

inmemancsi 2011.12.18. 22:16:35

@felka: jobban teszi, ha nem az ilyen patkány képes nőt is megütni

bipolláris 2011.12.18. 22:17:04

@csicserierika: csak nem leszünk oly vének, hogy nem tudunk gombokat nyomogatni

ő-szinte 2011.12.18. 22:17:25

@nosce: Bugyi nem biztos, de melltartó igen:-)))

sogeking 2011.12.18. 22:17:26

@nosce: Lilu bugyiját a Poppy by Beauty and Love szponzorálja :D

Hajrá New England :)

bipolláris 2011.12.18. 22:18:18

@inmemancsi: majd kedden elolvashatja a blikkben visszamenőleg

jooasszony 2011.12.18. 22:18:41

@kamarti: ugyanezt gondoltam.. a ruha első látásra jó volt, de közelebbről rettenet... ki öltözteti ezt a jóasszonyt? Hol turkálták ezt az izléstelen cuccot? Lilunak nincs vétójoga ilyen esetekben?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.18. 22:18:46

@felka: Gerike becsicskulna abban a pillanatban, hogy a csaj lepattintja, abban biztos vagyok

nosce 2011.12.18. 22:19:43

@kozi001:
"
Sehi relációanalízist is tanult? :)"

sztem a vektor algebrát szívta magába :)

csicserierika 2011.12.18. 22:19:51

@aki feltalálta a fekve gépelést és közben evést: ja, nyomkodni még tudunk, csak nem emlékszünk , hogy mit is akartunk :)

bipolláris 2011.12.18. 22:20:09

@jooasszony: szerintem nincs.szerződés van a bóltal és az van amit adnak.

nosce 2011.12.18. 22:20:41

@ő-szinte:
mondjuk így is lógósra sikeredett :)

kamarti 2011.12.18. 22:20:45

@jooasszony: ráadásul úgy néz ki, mintha egyszerre lenne terhes meg görbe tartású..

ő-szinte 2011.12.18. 22:21:09

@nosce: Nem , nem, Sehi vmi egész mást szívott magába:-)))

bipolláris 2011.12.18. 22:21:15

nagyon komoly tüntetés

Hurri Kán 2011.12.18. 22:22:24

A zifjú pár merre ment gyászútra? :D

foxglove (törölt) 2011.12.18. 22:22:27

A száni hogy visít, jellemző.

ő-szinte 2011.12.18. 22:22:40

Ez jó! mennyen haza...:-)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.12.18. 22:22:42

@nosce: És húrelméletet, némi asztrofizikával vegyítve :D
Seri tökéletes lenne az Agymenőkben a szomszéd csaj szerepére :)

fran7 2011.12.18. 22:22:51

Peti szónoknak ne menjen. Bár, ha Dope-ból az lehetett?

kamarti 2011.12.18. 22:22:56

aham, ez az edd a fikát otthon, meg a tujamamázá tényleg ízléses....
de ha Csaba ennyire nem zavarja őket, akkor mitől vannak ennyire ki?

bipolláris 2011.12.18. 22:23:25

az attila és a csürhéje nagyon szemét- tuja papa meg mama_ mi a faszt képzelnek, a családot ki kéne hagyni.
a kinga azért érzi hogy ez már nagyon erős

és megérdemlik a veronkás beszólást: a csajt rűhelli az anyja és kész

ő-szinte 2011.12.18. 22:23:32

Ez a Kinga! Tényleg olyan buta mint a tök...

evangeline07 2011.12.18. 22:23:59

Rögtön besavanyodott a kiscsaj feje, mert Fecóka igazat szólt. Csak azért hisztizik ezen, mert igaz és fáj neki.

fran7 2011.12.18. 22:24:19

Attila közbeszól, szüleit szádra veszed? Te miért tetted, Gyoma hőse?

MagasMacska 2011.12.18. 22:25:02

Ja, hogy Veronika tujamamáz, de ha neki szólnak be, akkor hiszti van?

BarBwire 2011.12.18. 22:25:02

Na már megint nem volt érdemes bekapcsolni a tv-t.

bipolláris 2011.12.18. 22:25:08

@fran7: na igen.
más szemébe a szálkát magáéba a gerendát sem

evangeline07 2011.12.18. 22:25:24

Veronikát valaki üsse agyon..:):)

kozi001 2011.12.18. 22:25:46

Csaba: "Fecó bazdmeg!"

Rossz papírlapot olvasol!

:)

Atok 2011.12.18. 22:25:57

Kicsit rajatszik a Veronika

kamarti 2011.12.18. 22:26:31

Csaba eddigi leghevesebb reakcióját láttam, fogta a fejét :)

Ati meg magyaráz a tujapapás tábla alatt...

BarBwire 2011.12.18. 22:26:42

Pecó tök béna, Angéla valamit rosszul kommunikált neki.

felka 2011.12.18. 22:26:42

@Ágy Alatt Fekvő Kíváncsi Légy (Möff CAT): még annyit seriről, hogy azért kár volt milliókat ölni a melleibe, hogy az első jöttment úgy bánjon vele mint egy lábtörlővel...

Hurri Kán 2011.12.18. 22:26:59

@capa05:
Á, az komolytalan...
Azt hittem, elmehetnek egy Zámbó Árpy zenés estre, vagy valami hasonló. :D

bipolláris 2011.12.18. 22:27:05

MOST MI VAN! a csabi magyarázkodik?!
basszus megallázzák porig, és még magyaráz

Turambar 2011.12.18. 22:27:54

Szegény Csabi.

Mondtam én, hogy Fecó társasága iszonyatosan lehúzza.

BarBwire 2011.12.18. 22:27:55

Banyek, szegény Csabának kell magyarázkodnia, mert Pecó béna.

bipolláris 2011.12.18. 22:27:56

@felka: pontosan minden téren kár volt költeni rá. a csajon nem dob semmit

Wakka 2011.12.18. 22:28:05

Hajnit nyalja már ki valaki rendesen.
Botrányosan hosszú poszt.
Alpári stílus nem menő.
Röviden ennyi.

BarBwire 2011.12.18. 22:28:42

Pecó a tuja, nem Csabi.

capa05 2011.12.18. 22:28:45

@gyvy: Ráckeve Kerekzátonyszigetre a horgászházukba...!:D

hájdí 2011.12.18. 22:29:42

attikáeknak lehet tujamamázni,ja de ha visszaszólnak..
ez az egész műsor eljutott arra szintre,aminél ha lejjebb lehet süllyedni ,azt én nem kívánom nézni.
tőlem kieshetne most mind,egyszerre.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 22:29:52

@Wakka: most mondtad, hogy az alpári stílus nem menő..akkor ezt így miért?????

ő-szinte 2011.12.18. 22:29:53

@Wakka: Ok, rendben, majd kinyalom alaposan. Most már megnyugodtál?

gonoszkiralylany 2011.12.18. 22:30:32

Fecó mekkora egy idióta, jézusom.

beacska 2011.12.18. 22:30:59

hááát, Fecó száján csúnyán kifutott a kinti infó...hopppá...

BarBwire 2011.12.18. 22:31:11

@ő-szinte: Drága vagy, hogy felajálkoztál. :-D

Lehet hogy már volt róla szó, de nem azért volt a lagzi, hogy Pecót lássuk az öfikben?

felka 2011.12.18. 22:31:20

"tőlem kieshetne most mind,egyszerre."

ezt gyakran érzem én is..

Turambar 2011.12.18. 22:31:47

@Turambar: Csak hát ezért nem kell iq 80-as emberkék társaságát keresni, még ha más nem marad, akkor sem.
Már csak a butasága miatt is megbízhatatlan.

foxglove (törölt) 2011.12.18. 22:31:51

@hájdí: ez most tényleg nem szórakoztató. de még őket sem tudom hibáztatni, csak a műsor "kreatív" felelőseit, az ötlettelenség hiánya miatt.

Hurri Kán 2011.12.18. 22:31:59

@capa05:
Ott van nekik? Hmmm... Fecó jobb parti, mint hittem. :D :D :D

ő-szinte 2011.12.18. 22:32:15

@BarBwire: Az úttörő ott segít, ahol tud:-)

bipolláris 2011.12.18. 22:32:25

@hájdí: akkor min mókáznánk ?
nézd így az egészet.
nekem ez a kikapcsolódás a sok szar után amit nap mint nap kapok.
nem azonosulok senkivel nem is nézem sokat, csak olvasok
van amikor már csak az ilyen szar tud kikapcsolni

nathalie 2011.12.18. 22:32:31

annyira röhögnék ha fecó a legénybúcsún lekapna valakit :D:D:D

kamarti 2011.12.18. 22:32:36

@Wakka: nem értem, miért töltöd akkor az olvasásával a drága idődet. nem kell lealacsonyodni á hozzánk, ne kínozd magad

BarBwire 2011.12.18. 22:33:03

@Turambar: Szerintem csak a kényszer vitte rá, mert nem röpködnek ott az iq emberkék.

fran7 2011.12.18. 22:33:53

Ki is mondta, hogy Fecó csak jól jöhet ki a villaszertartásból Angélával. Hát sajnos két hét és mehet a Tettyére. Mert Angéla oda zavarja el.

sogeking 2011.12.18. 22:34:17

@ő-szinte: streamet vagy felvételt majd küldd :)

BarBwire 2011.12.18. 22:34:28

@ő-szinte: és még megvan az uttörő igazolványod? Nekem még megvan, meg volt vöröskeresztes bélyeg is, amit lehetett venni. (jjaaaajj de öreg vagyok)

kamarti 2011.12.18. 22:34:45

@nathalie: lefekvés lőtt Fecó valami olyasmit motyogott Verának, hogy két lány is volt a bulin, az egyiket az Ati vitte el, a másikat a Csabi - el nem tudom képzelni, ez mi lehetett... :) (és mikor szavaztuk róla? :) :)

ő-szinte 2011.12.18. 22:35:15

@aki feltalálta a fekve gépelést és közben evést: Nekem olyan sok szar nincs, de engem is kikapcsol:-)

online

nosce 2011.12.18. 22:35:49

@BarBwire:

"BarBwire, a legkisebb szöketanga királykisasszony" ,

na milyen ? :)

skorpioqueen 2011.12.18. 22:35:57

@evangeline07: És hol keressük az említett szervét?:D

ő-szinte 2011.12.18. 22:36:28

@sogeking: Hááát, nem akartam mondani, de kéne egy operatőr is...

Hurri Kán 2011.12.18. 22:36:34

Az utó-legénybúcsú milyen? Meg minek kell? Azért, hogy hamarabb elváljanak általa? :DDD

BarBwire 2011.12.18. 22:36:47

@kamarti: Emelje fel a talpát az, aki nem ette soha a saját fikáját.

Hódos Hajnalka 2011.12.18. 22:36:52

fiúkák, mi volt azzal az iksszel nápolyban, he? :)))

nosce 2011.12.18. 22:37:16

@nathalie:
"annyira röhögnék ha fecó a legénybúcsún lekapna valakit :D:D:D"

vagy arra ébredne a nyugiban h Vera éppen lepippantja :)

bipolláris 2011.12.18. 22:37:32

@BarBwire: szerintem majd minden talp lent maradt

beacska 2011.12.18. 22:37:35

valakiiii! hogy áll a Roma meccs???

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.18. 22:37:53

Ez a Brian életés poén kurva nagy volt (nyilván Petié). Hát Fecó viszont elég egyértelmű külső infókat kapott, csodálom, h még nem zárták ki.
Hajni meg mire leírja h szerivan3.0, már megint nincs szeri :)
Sűrűbb posztok kellenének.

BarBwire 2011.12.18. 22:38:05

@nosce: túlkoros vagyok hozzá, és nem királylányos, ha ismernél...

nathalie 2011.12.18. 22:38:35

@nosce:
vagy vera ébredne arra, hogy meg kell törölni a fejét... :D:D

ő-szinte 2011.12.18. 22:38:41

@foxglove: @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ne az x-en járjon az agyad, mert ma alaposan ki leszel nyalva! megyek.

nosce 2011.12.18. 22:38:47

@ő-szinte:
"Hááát, nem akartam mondani, de kéne egy operatőr is..."

egy rendező nem kéne ? :)

BarBwire 2011.12.18. 22:38:58

@nosce: túlkoros vagyok hozzá, és nem királylányos, ha ismernél...

bipolláris 2011.12.18. 22:39:05

@nosce: de csak csupán azért hogy vera ne essen ki a gyakorlatból,mert a vv után újra várja film

2011.12.18. 22:39:55

@Wakka: Alpári stílus nem menő :DDDDDDD

foxglove (törölt) 2011.12.18. 22:39:59

@ő-szinte: én miért kerültem ebbe a válaszba?!?!?
:)

BarBwire 2011.12.18. 22:40:08

@ő-szinte: jó fotókat tudok csinálni, és jó snitteke.

inmemancsi 2011.12.18. 22:40:13

@BarBwire: na már mér? nézd kingát a 3 éves szintet hozza mitudom hány évesen

nosce 2011.12.18. 22:40:15

@BarBwire:
a jószándék megvolt bennem :)

jooasszony 2011.12.18. 22:41:09

Nyomorult Csaba! Jó kis támogatói vannak! Egyik kreténebb , mint a másik.

A legjobb az lenne számára, ha egyedül készülődne a párbajra és nem a kettő hülyeségei miatt kellene mentegetőznie.

@kamarti: a ruha összképét tovább árnyalja , hogy bal oldalon valami pánt még ki is lóg. Nekem olyan csipkés hálóingnek tűnik, akkor a rakott rész elől minek ?

Hurri Kán 2011.12.18. 22:41:40

@nosce:
Veron meg becsatlakozik az ágy alól előbújva. :D :D :D

nosce 2011.12.18. 22:41:57

@foxglove:
"én miért kerültem ebbe a válaszba?!?!?"

Te ki vagy nyalva ? :)

BarBwire 2011.12.18. 22:42:01

@nosce: De azért tetszik, talonba teszem. a szőketanga mit jelent nálad? Mert nem vagyok szőke.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 22:42:02

@capa05: ja, persze, elfelejtkeztem róla,hogy te vagy a kisinas..:P:P:D

ő-szinte 2011.12.18. 22:42:08

@foxglove: bocs, véletlen. Vagy te is be akarsz szállni?:-)))

fran7 2011.12.18. 22:42:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: De azt, ugye tudod, hogy a Napoli csak a nagy csapatokat szokta megverni. Meg különben is egy hete kellett volna emberkedni.;)

bipolláris 2011.12.18. 22:42:32

kár hogy elektromos a kandalló-
lehetne egy kis tűzike

nathalie 2011.12.18. 22:42:46

kinga sziporkázik :D

kamarti 2011.12.18. 22:42:56

ati, nm neked örül, hanem a kandallónak...

BarBwire 2011.12.18. 22:43:14

Olyan, mintha Atti szeme ki lenne húzva.

ő-szinte 2011.12.18. 22:43:17

@nosce: De! Hogy kitaláltad...:-))) pont akartam szólni:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 22:43:37

@jooasszony: azért, hogy ha mégis bejövős, és eredményes, 9 hónappal később is beleférjen....

2011.12.18. 22:43:43

@felka: Ne felejtsd el, hogy gyerek még, 20 éves.

bipolláris 2011.12.18. 22:43:56

már megint eszik a kinga-és brutál alpári a stillusa
az attila meg a részeg ember efektust nyomja- részegen mindenkit szépnek lát!

Hurri Kán 2011.12.18. 22:44:01

@capa05:
Húúúú. :DDD Kinek kell szerelmet hazudni a famíliában? :DDD

Hódos Hajnalka 2011.12.18. 22:44:52

@fran7: :PP bekaphatod :D

@busifa: há' else hiszem! :)

ő-szinte 2011.12.18. 22:44:52

@Talpig Jimmy: Hát, ott csk egyfajta étek lesz...:-)))

beacska 2011.12.18. 22:44:55

@capa05: nyert. de KI??? kanyargom??? mondd, hogy a Roma!!!! ;DD

BarBwire 2011.12.18. 22:45:01

Kinga hülye, még öt percet se tud élvezni, rögtön ordítani kell.

kamarti 2011.12.18. 22:45:11

@jooasszony: hát hálóingnek sztem elég kényelmetlen lehet

bipolláris 2011.12.18. 22:45:17

biztos nagyon hideg van a riportszobába és a kingának már fáj a füle-azért van rajta meleg sapka,

beacska 2011.12.18. 22:45:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nnna, az 1-3 jobban hangzik, mint a 3-1 :))))

capa05 2011.12.18. 22:46:25

@gyvy: Hát van egy jány a csapatban, de az egész szigetért sem vállalnám!! Szerintem te sem!!:DDD

bipolláris 2011.12.18. 22:47:11

ati rájött kint jobb a program!

capa05 2011.12.18. 22:47:26

@beacska: A Róma nyert de idegenben (Nápolyban)

felka 2011.12.18. 22:47:48

@szerivan: ok, de azért némi tartásra már szert tehetne...én az első bazdmegre már elhajtottam volna a halálba a csávót..:P

bipolláris 2011.12.18. 22:48:07

@szerivan: jaaa.ennyire nem néztem meg.

Hurri Kán 2011.12.18. 22:48:17

@capa05:
Hát mekkora az a sziget? :DDD

Nyugi-gate. :DDD beszabehu. :DDD

bipolláris 2011.12.18. 22:49:05

@felka: ez a fogalom van akinek ismeretlen.
a sehi két nap múlva újra a geri ágyába lesz.

kamarti 2011.12.18. 22:49:06

igen, eljátszott a gondolattal, hogy Esztert szívassa... de le is tett róla, Atti :)

Zelefánt 2011.12.18. 22:49:24

Fekve hányunk, mint a medvék.
Végtére is.

ő-szinte 2011.12.18. 22:49:45

Ez kismama ruha az biztos!

BarBwire 2011.12.18. 22:49:45

Jesszus, most látom Lilu ruháját, egy futót vett fel????

foxglove (törölt) 2011.12.18. 22:50:22

A legénybúcsú megtartásra került, így kell pontosan fogalmazni.

BarBwire 2011.12.18. 22:50:47

@ő-szinte: megint terhes? Nem volt a médiában.

capa05 2011.12.18. 22:51:18

@gyvy: holnapra pontosan megírom:DD Van könyvem róla azaz a környékről..:DDD

kamarti 2011.12.18. 22:51:39

@BarBwire: hogy tudtad megúszni eddig? :)

Hurri Kán 2011.12.18. 22:51:49

@Zelefánt:
Senki sem próféta a saját hányásában...

@foxglove:
Voltak csippendél fiúk is? Ja, nem Csaba leánybúcsúja volt. :DDD

felka 2011.12.18. 22:51:57

jaj de szépen csillog a jeggyűrű fecó ujján...:D

nathalie 2011.12.18. 22:52:06

eszter nem volt hivatalos a legénybúcsúra?

fran7 2011.12.18. 22:52:45

@BarBwire: A férje is csak ebből a ruhából tudta meg. Már hívta a családot és a bankját.

felka 2011.12.18. 22:54:09

@aki feltalálta a fekve gépelést és közben evést: hát igen. az ilyen nők miatt bánnak a pasik úgy általában a nőkkel ahogy. a jelenlévők természetesen kivételek..:)

hájdí 2011.12.18. 22:54:23

@foxglove: nem hibáztatok senkit.:)
Csak elment a kedvem tőle,kész.Egyre unalmasabbak az öfik,erőltetett,nem vicces,még a balhéik sem túl érdekesek:vagy folyton ugyanazt a csontot rágják(SeriGeri,AtiKinga,Peti/Verák,stb.) vagy mocskolják egymást,primitív,szar módon,még az ún. intelligensek is,mint plEszti.
De az ,hogy én így látom,egy dolog,nem kívánok vitatkozni erről senkivel,kiábrándultam a vv5-ből,végleg,de ez az én bajom,de fel is dolgozom,tudok élni majd nélküle.:)
Hajnit olvasni fogom,a posztokon legalább nevetek,ha a műsoron nem is.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.18. 22:54:45

ez a gergő tényleg egy agresszív közönséges shittes, ha van esze serinek, akkor kihívja párbajra és kinn hagyja a francba....

BarBwire 2011.12.18. 22:54:51

Pecó már csontrészeg :-DDDD

capa05 2011.12.18. 22:55:00

@nathalie: csak két lány és Csaba szerint ennek a kettőnek örül Fecó:DD

ő-szinte 2011.12.18. 22:55:11

Az hogy van. hogy iszik mindig, mégis ugyanannyi van az üvegben? Csodaüveg?:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 22:55:47

@beacska: ja, és a két számjegy között nem mínusz jel van, hanem kötőjel! csak szólok :P:D

bipolláris 2011.12.18. 22:56:08

a vera tényleg be fog még probálkozni a fecónál

Hurri Kán 2011.12.18. 22:56:53

Ezt a nyűglődést, ami az onlányban megy, rossz nézni...

BarBwire 2011.12.18. 22:56:55

@hájdí: Köszi, hogy őszinte voltál, én is inkább legtöbbször másnap nézem meg az öfiket, de a 4. rész izgalmasabb volt.

ő-szinte 2011.12.18. 22:57:08

@felka: Nem. Nem az ilyen nők miatt. Amelyik pasi ilyen, az minden nővel ilyen, maximum ma mérték más...

bipolláris 2011.12.18. 22:57:16

a kinga már megint csak magával foglakozik
és ríí

nathalie 2011.12.18. 22:57:26

attila lesz annyira szánalmas, hogy újra barátkozik fecóval csak hogy kinguci boldog legyen?

ő-szinte 2011.12.18. 22:58:01

@anica inkognitóban: Igen:-) Én meg még hiszek a mesékben:-)

fran7 2011.12.18. 22:58:08

@BarBwire: Mi az a futó? A sportolón és a sakkbábún kívül?

felka 2011.12.18. 22:58:19

@Brr: sajnos Serit tutira lenyomná a párbajon, nem tud érvelni..

bipolláris 2011.12.18. 22:59:07

húúú
ez ám a szivacs-elmarad a párbaj

nosce 2011.12.18. 22:59:27

de szánalmas, csel, nincsenek is összepakolva :)

foxglove (törölt) 2011.12.18. 22:59:29

Villalakók reakciója Lilu ruhájára: Úristen.
Baszki.

inmemancsi 2011.12.18. 22:59:35

persze máskor ott ülnek a kanapén

felka 2011.12.18. 22:59:35

@ő-szinte: az ilyen pasinak ezért illene is egyedül maradnia..

na lilu őrmester már korhol is...:D

LóBéla 2011.12.18. 23:00:11

na jól van, a kokeró azt is elmondta, hogy hétfőn lesz a párbaj...

BarBwire 2011.12.18. 23:00:18

@fran7: asztalterítő típus,

nathalie 2011.12.18. 23:00:27

ez a lilu annyira szánalmas, hogy az félelmetes. Gondolom a villalakók gondolták, hogy nem fognak éjszaka párbajozni.

capa05 2011.12.18. 23:00:34

Hú de szopatóra vették megint Lilut!!!
Szar ügy volt, hogy nem jöttek ki!!:DDD

bipolláris 2011.12.18. 23:00:40

pont ugy néznek ki mint akik nem tudják hogy nem ma lesz a párbaj...szánalmas...tudták hogy hétfőn lesz.
megint probálkozik az rtl

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.18. 23:01:06

Fecó annyira érezte, h holnap lesz a párbaj, h el is mondta mindenkinek :)

foxglove (törölt) 2011.12.18. 23:01:13

ez most mi? 5 perce kaptak levelet onlinban, hogy veronika válassza ki, kivel töltse az utolsó éjszakát.

BarBwire 2011.12.18. 23:01:20

Ciki, mert nem készültek, ezt hülyén csinálták, mindent el fognak ezentúl baszni?

felka 2011.12.18. 23:01:44

@fran7: kérlek szépen, ilyen kis hosszúkás szőttes-terítő, dohányzóasztalokon...:D

LóBéla 2011.12.18. 23:01:46

fecó: "tudtam, hogy így lesz"
há persze, hogy tudta, az asszony elmondta

beacska 2011.12.18. 23:01:58

ugye, szerintetek se tudták? ?)))

fran7 2011.12.18. 23:02:01

@BarBwire: Kösz. Ma is tanultam valamit.

kamarti 2011.12.18. 23:02:29

@aki feltalálta a fekve gépelést és közben evést: node részeg ember mindig igazat mond, nem?

@nathalie: hát, sok érv szól a dolog mellett, nem csak Kinguci boldogsága

BarBwire 2011.12.18. 23:03:03

Lilu kaszája megvolt!

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.12.18. 23:03:14

lilu továbbra is egy otthonvert, entellektüell kissebbségi komplexusban szenvedő óvónéni szerepét erőlteti-nemtúl sikeresen- számomra. Dédnagyanyámon szebb otthonkavót dekádokkal ezelőtt, ezpersze mellékes. Ki verte ezt a szerencsétlent?!

busifa 2011.12.18. 23:03:14

Ronika látta a lopott idő c. filmet,mert azt kérdezi,hogy van még idő?

felka 2011.12.18. 23:05:35

@ő-szinte: ááá, esélytelen...már kifejlődött a "jelleme"..

felka 2011.12.18. 23:06:28

@BarBwire: ja, még a terítőben is kaszál..:D

kamarti 2011.12.18. 23:06:35

hát Veron fszomba felkiáltása és Csaba arca nem arról árulkodott, hogy örülnének, hogy nem ma párbajoznak

ő-szinte 2011.12.18. 23:06:49

@felka: én hiszek a csodákban:-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.18. 23:07:27

@foxglove: Szal a Klub szólt nekik, hát ezek tényleg tiszta hülyék.

Hurri Kán 2011.12.18. 23:08:37

M1 esti műsora kezdődik. :DDD

busifa 2011.12.18. 23:08:57

Nekem sincs nyâlam,mint Veronnak! :))

Hurri Kán 2011.12.18. 23:10:20

@ő-szinte:
Elnézést, régen néztem, de igyexem megjegyezni. :D

ő-szinte 2011.12.18. 23:11:19

@gyvy: :-DDD Igaz is,mostanában annyira nem kellet:-)

ő-szinte 2011.12.18. 23:12:43

@gyvy: De lehet, hogy módosítanom kell a csatornabeosztást...

julcsi29 2011.12.18. 23:12:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Hajni,a meccs miatt nem akartalak eddig zavarni,de jelezném,ez a mai nagyon állat lett!!!!! :))))
Lilu tényleg azt mondta? :DDDDD
Angéla csizmája nekem is tetszett,én nem hordok effélét,de szép darab,volt időnk jól megnézni! :P:DDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.18. 23:13:02

@paldudik: Azt azért tudod, h ezt nem ő kapta fel csak úgy otthon?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.18. 23:13:32

@felka:

az igaz, de a shittes se, aki emellett még tuskó is...

foxglove (törölt) 2011.12.18. 23:13:48

@MolnarErik: én már semmit nem értek, de ez így nagyon béna.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.18. 23:14:08

@kamarti: sztem kamu volt ez is...
Eddig nem tűnt fel nekik, hogy már éjjel 11 óra van és sehol semmi? Minden párbaj sokkal korábban szokott kezdődni..
Ráadásul minden párbajra úgy kiöltözik a banda, mint szarospista jézus nevenapján, most meg kvázi mackóba' volt mindenki.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.18. 23:14:15

Basszus, Peti úgy liheg, mintha már dugnának.

MagasMacska 2011.12.18. 23:14:21

Peti a villamester, hogy egy órája üvegekkel rohangál?

Hurri Kán 2011.12.18. 23:14:21

@ő-szinte:
Nem kell, ne zavarj össze. :D

julcsi29 2011.12.18. 23:15:05

Visszaolvastam egy kicsit...nem sikerült találnom olyan véleményt,mely Gergőnek ad igazat Serivel szemben,a mai eset kapcsán.Van ilyen,vagy magánvéleményem van? :)))

ő-szinte 2011.12.18. 23:15:38

@MolnarErik: Igen, én is azt hittem, meg is lepődtem.

MagasMacska 2011.12.18. 23:17:24

@julcsi29: Az, hogy Serinek nem kellett volna beleszólni a vitába, szerintem is jogos. De az a módszer, ahogy Gergő ezt elintézte, hányinger.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.18. 23:17:50

@julcsi29: Gergőnek tényleg szólnia kellett volna.
Kb. annyit, hogy Shericica, ne ugass bele mások dolgába. :D

BarBwire 2011.12.18. 23:17:59

@julcsi29: Én nem láttam, mi volt?

Hurri Kán 2011.12.18. 23:18:14

Hmm...Nagyrédei rosét szeressük. :D

LóBéla 2011.12.18. 23:18:30

@pushpang: nincs bent óra. múltkor vmi 2-2.5 órával lőttek mellé fecóék az időt illetően mikor az onlányt néztem.

ő-szinte 2011.12.18. 23:18:41

@gyvy: De kell... Zwekedly szerelmes lett, és most kameramentes órát akar velem.
Nem mondtam igent, persze nemet sem...
De leveszem a listáról.
És nem vagyok megvásárolható!!!!!!!!:-)

ő-szinte 2011.12.18. 23:19:55

@LóBéla: Tegnap meg kb fél órával...

penelope garcia 2011.12.18. 23:20:27

Nincs ma párbajozás, vagy mi? Nem ilyenkor szokott?

Hurri Kán 2011.12.18. 23:20:30

@ő-szinte:
De várjál... Tényleg az, vagy csak mondta? :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.18. 23:21:29

@MagasMacska: azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy Gergő eddigre már valszeg jól felbaszta az agyát azon, hogy órák óta hallja Seri sopánkodását, meg hogy őt minden szaralaknak elmondja, mert nem állt ki mellette.
Mindezt úgy, hogy előtte nem kereste G.-t, hogy megbeszéljék, hanem kapásból végigrinyált mindenkit.
Ettől még tényleg kifogásolható volt G. stílusa, de én tökre megértem, hogy indulatos lett.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.18. 23:22:17

@MagasMacska:

de hát egy félméterre mellette gyalázta gusztustalanul csabát a rém, ha elvonultak volna privátba, akkor más lenne a helyzet, de így abszolút megértem, hogy seri ösztönösen megvédte csabát, én is ezt tenném, ha mellettem valaki ilyen ócskán beszélne a másikkal, ha hallgatnék, akkor cinkosa lennék a szörnynek, meg amúgy is ilyen közelségből mindenkire fröccsen a gyalázatból..

beacska 2011.12.18. 23:22:26

@julcsi29: a stílusával nem értek egyet, de amúgy teljesen megértem ;D

kamarti 2011.12.18. 23:22:34

@pushpang: hát igen, Veron nagyon alul volt öltözve :)

ő-szinte 2011.12.18. 23:22:50

@gyvy: Még csak mondta... ööö... szerinted ne higgyek neki???:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.18. 23:22:55

@LóBéla: ja, hogy nincs benn óra...
Mindegy, ettől még vhogy olyan fura volt az egész.

julcsi29 2011.12.18. 23:23:04

@MagasMacska:
Nem tudom mit tehetett volna,csendben maradt.A többi meg már jórészt kavarás,ferdítés.Seri is ferdítve mondta el Verának a zuhany alatt,Eszter pedig mindkét félnek átformálta egy picit,ebből már nem nehéz vitát generálni. :)
@pushpang:
Nos,ha én úgy látom jónak(vagyok olyan hüje :D )hogy feltétlen beleugatok valamibe ami nem az én dolgom,nehogy már rám szóljanak! :))))Ja és Serinek a támogatás hiányzott,ergo ha Gergő ezen formában szól,az is rossz lett volna :))

MagasMacska 2011.12.18. 23:23:40

@pushpang: Egyik sem hibátlan, de Gergő ocsmány.

beacska 2011.12.18. 23:23:51

@LóBéla: Eszter pl. a jacu óráját szokta megnézni ;D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 23:24:17

@gyvy: Az élet négy palackból áll: cumis, üdítős, pálinkás és infúziós.

na, jó éjszakát mindenkinek! :)

MagasMacska 2011.12.18. 23:24:55

Istenem, ez az öfi. Persze, megint a Tuja miatt ilyen unalmas!

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.12.18. 23:25:14

@MolnarErik: Persze, tudom. De azért még a sztájliszt p*fánb*szható, ha egy ilyen fazont akar erőltetni.

@julcsi29: Nincs magánvéleményed, csak oly 1értelmű a szitu, h felesleges karektereket pazarolni rá. Serri úm házhoz ment a lóf*szért.

Petting meg valszeg érzi h katsa röpül mint a sz*r, így berendez egy utsó vatsit(lásd Utolsó vacsora).

Hurri Kán 2011.12.18. 23:25:16

@ő-szinte:
Nem tudom... Kéne erre valami statisztika, hogy lehet e neki hinni? :DDD

julcsi29 2011.12.18. 23:26:24

@beacska:
Örülök! :) Oké,hogy nem feltétlen róla mintázták a gentlemanust,de az adott helyzetben mégis mit tehetett volna?Egy másik,önálló akarattal bíró lény dolgába minek szóljon bele(főleg ha ilyen picike dolog),és minek ugorjon fejest valamibe,amivel nem is ért egyet? :)

ő-szinte 2011.12.18. 23:26:44

@gyvy: Hádehát ő az illetékes... nem lesz az részre hajló?:-)

kozi001 2011.12.18. 23:26:48

Megy a kampányvetkőzés a belevalóban sms-re! :)

onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=1

MagasMacska 2011.12.18. 23:27:32

Csaba miért nem kap lehetőséget egy romantikus estére?

Hurri Kán 2011.12.18. 23:27:35

@paldudik:
Aztán ha repült, akkor az utolsó vicsora?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.18. 23:27:48

@ő-szinte: most hirtelen késztetést érzek, hogy maradjak :PPPPP:D

na, jó8 all..:)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.18. 23:28:12

@julcsi29:Jó, akkor nézzük így:
Ha te, késztetést érzel, hogy beleugass mások dolgába (amihez ráadásul kurvára nincs közöd) és nem tűröd el, hogy rád szóljanak, akkor gondolom vagy annyira faszacsaj, hogy ne várd el más segítségét abban a helyzetben, főleg, hogy az illető nem is ért veled egyet? :)
És főleg, utólag nem kéred számon azt. :D

julcsi29 2011.12.18. 23:29:13

@paldudik:
Azért sokan pazaroltak rá sokat,Seri védelmében. :)))Ezért gondoltam,egyedül vagyok.De már teljesen megnyugodtam! :D Neked is köszi. :)

beacska 2011.12.18. 23:30:21

@julcsi29: arról nem is beszélve, hogy nekem még hallgatni is fárasztó ezeket a parttalan vitákat. Ki a fene akar benne ok nélkül részt venni???
Az meg hogy csak hallja a fürdőből a károgást, és kiderül, hogy megint ő a téma...a múltkor Eszter meg akarta vele beszélni seri megbízásából a "kapcsolatukat", és gergő azt mondta: a múltkor le lettem cseszve (Dya), hogy miért beszélem ki másnak, miért nem vele, hát én azóta egy szót sem vagyok hajlandó...ha tudni akar vmit, jöjjön, kérdezze meg...és milyen igaza van!!4

BarBwire 2011.12.18. 23:31:13

@MagasMacska: szerinted kit választana?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.18. 23:32:08

mást is szopat a blogmotor, vagy csak engem? Csomószor kell frissíteni, meg újraindítani az oldalt, hogy beadja a beírás lehetőségét.

julcsi29 2011.12.18. 23:32:45

@pushpang:
Úgy van!Pont ahogy írtad! :)Koromnál fogva ez már viszonylag ritkán fordul elő,de régebben azért :P :DDD aztán jó kis balhé volt,de eszembe se jutott megkérdezni a másikat/bárkit,hogy miért nem állt ki mellettem. :))))
Ezért is nem értettem,Seri mit is kér számon Gerin? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.18. 23:33:05

azok a lányok meg miért vetkőznek a coolon?! ?O

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.18. 23:35:04

Fecónak leborotválták a mellét?! :D

julcsi29 2011.12.18. 23:35:37

@beacska:
Igen,a normális ( nem ovis szintű )kapcsolatokban általában a két ember egymással beszéli meg.Jó esetben legalábbis. :)
@pushpang:
Velem is csinálja.

julcsi29 2011.12.18. 23:37:04

Mindenkinek Jó éjt kívánok! :)

ő-szinte 2011.12.18. 23:39:28

@pushpang: Téged csak most?:-) Engem már régóta...

LóBéla 2011.12.18. 23:39:38

@beacska: hát nem tudom. múltkor vmi negyed 12kor arról dumáltak, hogy le kéne feküdni, biztos van vagy fél2

Hurri Kán 2011.12.18. 23:39:42

@ő-szinte:
Ez az... Mástól kell beszerezni. :D

@pushpang:
Igen. Én krómozok, nekem is szarakszik.

antiszociális taho_kismama 2011.12.18. 23:39:48

ha az uram még egyszer úgy megcsinál, hogy még egyszer úgy maradok, hát kérekszépen egy ilyen cuki kis terhesgöncöt, mint, amit ma Liluvnya viselt. köszönöm

kozi001 2011.12.18. 23:40:53

@pushpang: Ez a mai Belevaló kezdett közelíteni a meztelen Jerry Springer show-ra! :)

ő-szinte 2011.12.18. 23:40:54

@gyvy: És ki legyen a szerencsés?:-)

beacska 2011.12.18. 23:42:08

@LóBéla: biztos esett, és lusták voltak kimenni...vagy azóta volt egy áramszünet ;D

MagasMacska 2011.12.18. 23:44:16

@BarBwire: Azon majd ráér tökölni akkor, ha megkapta. De ez nem igazság!

Hurri Kán 2011.12.18. 23:44:56

@ő-szinte:
Nem tudom. Ezt neked kell megoldani. :D

2011.12.18. 23:45:27

@aki feltalálta a fekve gépelést és közben evést: Az esti streamben benne volt, hogy Ati arra iszik, hogy HÉTFŐN otthon aludjon Csaba... Ezt benne felejtik, de azt rögtön elveszik mikor Eszti elkezdi ecsetelni, hogy nem szerette a finomfőzeléket. Ez ám a rafináció!

ő-szinte 2011.12.18. 23:47:47

@gyvy: Na jó, keresek egy másik statikust, ööö... akarom mondani statisztikust:-)

nowo 2011.12.18. 23:48:31

Csabi szabadkozik Fecó hibázása miatt,hogy nem akarta szájára venni Veronikának sem az édesapját,sem az édesanyját.
Veronikáék közben vidáman tujamamáztak,meg tujapapáztak.
Az persze más!Azok nem Csaba szülei,ugye.

ő-szinte 2011.12.18. 23:50:10

@szerivan: Hutyutyutyu, hutyutyutyu...:-)

Hurri Kán 2011.12.18. 23:51:03

www.valovilag.hu/video/152457
Istenem... Ez gyönyörűűűűűű :D :D :D

ő-szinte 2011.12.18. 23:51:26

Izgalmas az online...
Lófaszt sem tudunk meg

nowo 2011.12.18. 23:51:56

@ő-szinte: ma már majdnem azt mondtam a gyerekemnek,hogy "neked csitu van",de idejében észbe kaptam...:)

nowo 2011.12.18. 23:55:07

@julcsi29: Seri átvette Kingucitól ezt a "Csabi,miért nem álltál ki mellettem?"-stílust,amikor szegény azt sem tudta,miről van szó...

Hurri Kán 2011.12.18. 23:56:35

@nowo:
Seri a műsor eleje óta folyamatosan nem tudja, miről van szó...
Komolyan aggódom érte, mi lett volna, ha nem a szenvedélyes nő kategóriában indítják? :D

beacska 2011.12.18. 23:58:40

@julcsi29: erről a kommunikációs zsákutcáról jutott eszembe egy történet: ősszel egyik barátunk mesélte, hogy baktatott haza éjfél körül, mikor egy kapualjból egyszál pendejbe öltözött anyuka szólt neki,egy kisbabával a karján, hogy segítsen, mert nem mer hazamenni, mert fél a gyerek apjától. Hogy miért, fogalmam sincs, de a barátom úgy döntött, hogy felmegy vele. A lakásba érve a helyi ksárlabdacsapat nemkis termetű néger játékosát (miskolciak figyelem! ;D) találta kétségbeesve. Kiderült, a mobilját követeli vissza, mert a csaj elvette, hogy ne hívhassa a kurváit. A srác nem beszélt magyarul, a csaj semmit angolul. A barátom lekommunkiálta: igen, visszakapja a mobilt, ha megígéri, hogy nem telefonál a kurváknak. ez megtörtént, mobil vissza, szent a béke...nahát EZ kommunikációs zsákutca....

mi meg elképzeltük, ahogy a muki ül egy vadidegen kontinensen, egy nő rikácsol a fülébe egy üvöltő gyerekkel a karján, és még az egyszem kapcsolatát a külvilággal is elvette: a mobilját :DDD

nowo 2011.12.18. 23:59:35

@gyvy: istenkém,Seri,meg a szenvedély...Vera,meg az érzékenység...és még sorolhatnánk...:)

ő-szinte 2011.12.18. 23:59:42

Akkor mára ennyi volt az online?

Sicc 2011.12.19. 00:01:11

Nem értem, hogy miért kell ilyen szeméttel teleszórni a világhálót. Tényleg nem.

beacska 2011.12.19. 00:01:14

@nowo: Csaba azért magyarázkodott, mert tudta, hogy külső infót mondott fecó, csak az az ostoba nem vette észre és még vagy 3* elmondta. nem értem, miért nem zárják már ki! ?

Hurri Kán 2011.12.19. 00:01:30

@nowo:
Fecó, mint nagy dumás. NA bumm, több is veszett Mohácsnál. :D

@ő-szinte:
Nagyon úgy tűnik...

ő-szinte 2011.12.19. 00:02:46

@gyvy: faszomatbazdmeg! Akkor olvass privit:-)

MagasMacska 2011.12.19. 00:03:49

@beacska: Hát, azért érdekes, ha a gyerek apja nem tud magyarul, a gyerek anyja meg angolul... és mennyi ideje tarthatott már ez a kis némajáték?

vallatas 2011.12.19. 00:03:56

Csaba kapjon randit!
Egy Csaba-Vera randit megnéznék, hogy mit hoznak ki belőle a fiatalok.
Fordítsd Fel a villa életét, ahogy azt ígérted, ezzel garantáltan sikerülne!

Csaba legjobb barátja Fecó ma szép beszédet mondott, ahhoz képest h dumagép, iszonyat szarul kommunikál.
kokeró kategória tisztább lett volna, de így meg legalizált.

beacska 2011.12.19. 00:05:01

@MagasMacska: hááát, már fél éves forma volt a gyerek...úgyhogy egy ideje :)))

MagasMacska 2011.12.19. 00:07:07

@beacska: Ehhez képest az, amikor én telefonosként tolmácsoltam a Magyar-Kubai Barátság Tsz palóc elnöke és a kubai követség magyarul enyhe akcentussal beszélő tisztviselője között... magyarról magyarra...

vallatas 2011.12.19. 00:07:09

Nagy bejelentés: hétfőn lesz a Párbaj!
valovilag.hu/video/152459

Tudják fokozni ez égést mint Lilu, fogom a fejem.

beacska 2011.12.19. 00:08:32

@MagasMacska: :DDD nnna, az is jó móka lehetett :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 00:09:56

@nowo: @gyvy: Lehet, így akart érdekesebbé válni!

MagasMacska 2011.12.19. 00:11:11

Na jó, azt hiszem, lerágtam összes körmönet, majd holnap megtudom, hogy Petinek volt-e sikerélménye.

Hurri Kán 2011.12.19. 00:11:20

@vallatas:
Minek? Vera remekül elvan, beszél magához, magában, mindegy, magával talán egyet ért, Csabát meg csak kizökkentené a megszokott bioritmusából. Semmi szükségük egymásra. :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.19. 00:11:28

@beacska: Egyszerűen megpróbált Fecó úgy csinálni, mintha az, h Veronika anyja elzárkózik a médiától az félreérthető lenne úgy, h Veronika anyja elzárkózik a lányától. És azt hiszi milyen rafkós.

nowo 2011.12.19. 00:11:50

@beacska: csatorna úgy tesz,mintha észre sem vennének semmit...(szerintem azért,mert ők hibáztak azzal,hogy Fecót elengedték olyan hosszú időre négyszemközt a feleségével,az meg csicsergett,Fecó meg olyan hülye,hogy mindent kikotyog,csatorna meg nyilvánosan nem ismerheti be,hogy mekkorát hibázott).
Érdekes,ma sem tűnt fel nekik,hogy senki nem öltözött párbajhoz?

Hiba hiba hátán a retek részéről!:)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.19. 00:14:27

@MagasMacska: Nem lesz, mivel Peti jó taktikus, és tudja, h párbaj előtt ezt nem igazán jó ötlet ellőni.

beacska 2011.12.19. 00:14:49

@nowo: én azt nem értem, hogy az újságoknak sem tűnik fel? miért nincs erről "leleplező" cikk? vagy ez nem hír? csak az, amit a csatorna lead nekik? (fejcsóva)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.19. 00:15:39

@nowo: A Cristofeles ügy után azért ez olyan nagy meglepi nem lehetett nekik.

nowo 2011.12.19. 00:15:52

@beacska: ja,egyébként ezt hogy értetted?:
"Csaba azért magyarázkodott, mert tudta, hogy külső infót mondott fecó"

Mert azt bent mondta a villában Veronika,hogy az anyja elzárkózik a médiától,és azért nem kommunikál Veronikával.

ő-szinte 2011.12.19. 00:15:53

@gyvy: Ez jó: Vera remekül elvan:-)))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.19. 00:16:43

@beacska: Hát az egyik cikkért pénzt kapnak az RTL-től, a másikért meg pert.

nowo 2011.12.19. 00:22:25

@MolnarErik: következő VV-ben az lesz az újdonság,hogy aki védett lesz,az hazamehet egy hétre,de ha visszajön,szigorú titoktartásra kötelezik,mert ha kotyog,azonnal kizárják...:)

MagasMacska 2011.12.19. 00:25:07

Mindenesetre, jobbnak látják, ha nem adnak be semmit, nehogy még tönbb baki kikerüljön.

ő-szinte 2011.12.19. 00:31:01

Kurva jó! Veronika műsorozott az sms-ek közben, hehe

ő-szinte 2011.12.19. 00:34:10

Sei azt mondta, hogy "dik" ?
Az igen!

ő-szinte 2011.12.19. 00:35:19

Azta, de vicces! a Dallast a viasaton látták:-)

LóBéla 2011.12.19. 00:46:43

@ő-szinte: én is néztem, hogy ilyen csaba, meg sehi honnan tudják mi az :)
szilveszterkor lesz 21 éve, hogy elkezdték vetíteni nálunk. 90 szilvesztere. sose felejtem el :)
ray reszelte az unokahúgát, közben dzsoki ráuszultatta a sógornőjére. stb stb

ő-szinte 2011.12.19. 01:05:18

@LóBéla: Nekem furcsa volt, hogy Kinga nem tudta mi az...:-)

ő-szinte 2011.12.19. 01:06:26

@LóBéla: Ja, és milyen jó vagy a dátumokban:-)

takácsalfréd 2011.12.19. 01:09:55

A hisztis lányokkal így kell bánni, ahogy azt Gergő tette. Sőt a villán kívül még egy füles is járna. Vagy kettő.

nowo 2011.12.19. 01:13:38

Szerintem Attila meg is érdemelné Kingát.
Hát,ha még ennyi idő után is bele van esve,pedig már ismerheti,akkor neki teremtették.
Kingának úgyis olyan férfi kell,aki folyamatosan imádja.

ő-szinte 2011.12.19. 01:13:56

Nagyon jó! Attila is röhög kingán, egyrészt, hogy nem tudja és még életében nem hallotta mi az a matriarchális , és mert nem tudja mi a Dallas. Hát, én is sírva most már...:-)

ő-szinte 2011.12.19. 01:15:11

@takácsalfréd: Hát , szerintem neked meg jót tenne egy indulat kezelő terápia...

nowo 2011.12.19. 01:16:40

@takácsalfréd: Kingát valamelyik előző pasija állítólag verte.

ő-szinte 2011.12.19. 01:19:39

@nowo: Na, te meg még bíztasd is!:-)

nowo 2011.12.19. 01:21:19

Rendezzenek már valami Barbie-s szépségversenyt,amit végre nyerjen meg Kinga,mert addig nem nyugszik.
Annyira látszik rajta,hogy végre nyerne már valamit.
Állandó elismeréshiányban szenved.

nowo 2011.12.19. 01:22:43

@ő-szinte: ja,bocs,nem úgy értettem...:DDD

közben leesett...

(Mondjuk Kingánál néha ökölbe szorul a kezem nekem is...)

ő-szinte 2011.12.19. 01:23:39

@nowo: És szerinted, azon segít, ha egy vmit megnyer???:-)

nowo 2011.12.19. 01:33:04

@ő-szinte: hááát,egy-két napig talán akkor nyugton lenne...:)

ő-szinte 2011.12.19. 01:37:03

Ááááááááááááááá, így nem lehet nézni, percenként 3x szakítják meg!

nowo 2011.12.19. 01:44:37

@ő-szinte:aztán meg kieshetne...:)))

Na,azt nem is tudom,hogy túlélné-e?:)

nowo 2011.12.19. 01:47:41

@ő-szinte: rendkívül érdekes most az onlány.
Veron az ágyon fekszik,vagy alatta?

LóBéla 2011.12.19. 02:36:52

@ő-szinte: meg van vhol videón, igaz videónk már sok sok éve nincs :D

2011.12.19. 03:20:13

EZ MI? A félszerzetek éjfél óta alszanak, én meg nem tudok. Kollektíven kaptak altatót? Ilyenkor még bőven edzenek, balhéznak máskor...

2011.12.19. 03:21:39

És ti, ti kis pufikák, ti is mind alszotok!

Zelefánt 2011.12.19. 06:27:43

Alszik a veszett fene.

mocskosmacska 2011.12.19. 08:15:07

A tegnapi öfihez:

- A tujamama-tujapapa beszólás sokkal durvább volt, mint amit fecó mondott, csak csaba nem egy hisztis picsa.
- Gergő egy mamlasz, csak csajokkal nagy a szája, nem tudom sehi minek foglalkozik még vele.
-ati-kinga randin nem tudom mi történt, mert addig kapcsolgattam inkább.
- verának ennyi idősen már tudnia kellene, hogy az ifjú arák nem azt szeretik nézni a tévében, ahogy egy luvnya pozitív nő a seggét a férjük arcába tolja sztriptíztánc címén. Főleg akkor, ha már volt a kapcsolatban félrelépes.

csicserierika 2011.12.19. 09:23:04

@mocskosmacska: a fiúk adták feladatnak, hogy Vera öltáncoljon, még eléggé visszafogott is volt.

beacska 2011.12.19. 09:52:07

Valaki magyarázza már el nekem, mi a durva a tujamama és tujapapa szavakban! Én TÉNYLEG nem értem.
És légyszi, ne az legyen a válasz, hogy ha nem értem nézzek magamban, és bíráljam felül az erkölcseimet...köszi

mocskosmacska 2011.12.19. 09:56:26

@csicserierika: Ezt nem tudtam, így tényleg máshogy hangzik. Elég kretén ötlet volt a fiúktól, de ati-peti-gergő triótól nem is vártam sokat. Csabán csodálkozom. Ettől függetlenül verának nem kellett volna elvállalnia a feladatot. Nemcsak angélára való tekintettel, hanem, mert ezt a feladatot (ha attila vagy peti találta ki) égetésnek szánták, mert kevés kínosabb pillanat volt a vv5-ben, mint amikor vera megpróbálta sexbombának előadni magát.

beacska 2011.12.19. 09:57:41

@mocskosmacska: Peti nem is volt ott...de biztos telepatikusan sugallta a vérgeci ;D

mocskosmacska 2011.12.19. 09:58:51

@beacska: KÉpzeld el a szitut. Van két ember, aki minden alkalmat megragad, hogy megbántson téged. Elneveznek egy csúfnévvel. Itt találj ki magadnak valamit, mert nem akarom, hogy úgy hangozzék, mintha személyeskednék. Aztán képzeld el a pillanatot, hogy a téged folyamatosan piszkáló ember a szüleidet csúfnévpapázza és csúfnév mamázza. Milyen érzés?

mocskosmacska 2011.12.19. 10:03:35

HÁny hónapja tujázza attila csabát? Hány hónapja is próbál ebből megélni? Én nem hiszem, hogy a nagy intelligens, szellemes, poéngyáros attilát mást nem tud kitalálni. Hogy hónapok óta egy szót ismétel és semmi újat nem termel abban a felsőbbrendű, szellemes agyában.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.19. 10:07:16

Gergő brutál shittes hangnemben beszél a nőjével, mert az olyan jó macsós, és meghúzza magát, ha a fiúk viselkedésével szemben kellene megnyilvánulnia,

igenis kellett volna az szörnynek valami olyasmit mondania, hogy csitu van, mert tiszteletlenül beszélt a csajával, ha már macsóságról van szó, de ha szimplán rendes pasi volna és sehi nem volna a csaja, akkor is rá kellett volna mordulnia a szörnyre a durva beszéd miatt, ami rontja a ház színvonalát,

viszont nem a szörnynek szólt be, hanem a saját csajának, ami minimum megvetendővé teszi, remélem kiszavazzák a francba, mert csak hever az ágyán mintha a sitten volna, és igyekszik megúszni a dolgokat a szabadulásáig...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.19. 10:10:00

@csicserierika:

igen, szerintem is visszafogott volt a vera a poszt-legénybúcsuztatón, vagy min, pont figyelembe vette, a kötelező legénybúcsuztató táncnál, hogy már házas, és a szerelme odakinn figyel...

beacska 2011.12.19. 10:11:13

@mocskosmacska: semmilyen. én olyan sekélyes lelkivilágú vagyok, hogy ha kurvaanyáznak sem rántok kést, lévén az anyukám nem az.

mocskosmacska 2011.12.19. 10:12:51

@beacska: Lehet, hogy kést nem rántasz, de megvan a véleményed arról, aki mondja.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.19. 10:13:41

@mocskosmacska:

eszter pedig megy a rossz tömeggel és olyan táblát tart fel, hogy menj haza enni a fikád, vagy valami ilyesmi, szóval nem szégyell a szörny legócskább szövegével parádézni... kezdi elveszteni az esélyét a fődíjra, nem tudom, hogy fogja tudni visszaszerezni, a legrosszabb karakterhez húz, ehhez már tömény butaság kell..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.19. 10:17:33

@beacska:

nem durva, csak behozza a képbe az egyik szereplő szüleit, ami irdatlan nagy bunkóság...

mocskosmacska 2011.12.19. 10:25:03

Csabáék észrevehetnék, hogy attiláék techinikája, hogy megpróbálják veronikát áldozatnak, csabát agresszornak beállítani. Tehát bármit tesz csaba, abból az fog lejönni, hogy most milyen brutális tehénként gyalogolt bele, szegény kis, érzékeny veronika törékeny lelki virágoskertjébe. Igazából nem hiszem, hogy ez tudatos attiláéknál, annyi eszük nincsen, inkább automatikus jön nekik ez a siránkozok, hátha valaki megsajnál stílus.

beacska 2011.12.19. 10:25:24

@Brr: Csaba saját kézírásával volt írva a papírra: Veronika menj haza a szüleidhez!

beacska 2011.12.19. 10:26:14

@mocskosmacska: ha így van, ők csak Fecó módszerét veszik át.

mocskosmacska 2011.12.19. 10:27:21

@Brr: Eszter úgy viselkedik, mint akiben semmi önkontroll vagy finomság nincsen. Ez azért feltűnő nála, mert az elején úgy próbálta eladni magát, hogy az intelligencia, aki más, mint a szilikonos csajok. Kezdem azt hinni, hogy kinga a legintelligensebb a lányok közül, csak ezt eltakarja az alpári stílusa, a hisztije és az hogy rohadtul el van kényeztetve.

mocskosmacska 2011.12.19. 10:28:39

@beacska: FEcó csak siránkozik, hogy mennyire hiányzik neki a családja, de nem próbálja úgy beállítani a dolgot, hogy itt most vérengző vadállatok randalíroznak az ő hamvas kis lelkében.

mocskosmacska 2011.12.19. 10:29:22

Jelentkezzen, aki rajtam kívül is unja attila állandó tujázását!

MagasMacska 2011.12.19. 10:34:20

@beacska: Túl azon, hogy szerintem sem kellett volna, nem lehet, hogy Veronika pont azért leszt hisztis, mert Fecó fájó ponton érintette? (Ettől semmi nem jobb, de legondolkodtatóbb.)

fran7 2011.12.19. 10:35:32

@beacska: Ha van egy negatív beceneved, akkor azt ne ragasszák már tovább a szüleidre, gyerekeidre. De mivel amúgy Csaba sem sértődött meg másnak se kellett volna. De úgy már kicsit visszás, hogy utána megsértődnek egy szerencsétlen Fecó mondaton.

MagasMacska 2011.12.19. 10:35:46

@beacska: Az, hogy "Veronika menj haza a szüleidhez" mennyivel rosszabb, mint az, hogy "Csaba, egyél otthon fikát"?

mocskosmacska 2011.12.19. 10:38:36

@MagasMacska: Egyik sem a legszebb. A különbség az, hogy csaba nem játszotta a sértődött primadonnát.

MagasMacska 2011.12.19. 10:40:32

@mocskosmacska: Én már szinte szeretem. Világosan mutatja Attila szűk határait.

beacska 2011.12.19. 10:40:37

@MagasMacska: semmivel. ezt csak a szülei felhánytorgatására írtam....

MagasMacska 2011.12.19. 10:41:32

@mocskosmacska: Mert normális az önértékelése és jó a kapcsolata a szüleivel. Ezért gondolom, hogy Veronika esetében mindkettővel baj lehet.

foxglove (törölt) 2011.12.19. 10:44:37

@Brr: az a helyzet, hogy Eszter jelleme, vagyis annak hiánya már akkor nyilvánvaló volt, amikor őt basztatták. Akkor is csak egyetlen egy baja volt szegénynek, hogy nem ő áll a fasz, akarom mondani tábla jó végén. Nem kényszerből csicskul, élvezetből. Hogy közben másokat is baszogathat, az csak hab a tortán.

beacska 2011.12.19. 10:45:13

@MagasMacska: dehogynem! ezért nem is értették bent( vera), csak itt kint, plusz csaba....fecó persze nem

mocskosmacska 2011.12.19. 10:46:18

@MagasMacska: Igazából valószínűleg igazad van, de attilák szájából már annyi durva sértés elhangzott csaba felé, hogy én ezért nem tudok felháborodni a veronikát ért sérelmen.

mocskosmacska 2011.12.19. 10:47:14

@foxglove: ESzter nekem az elejétől fogva nem volt szimpi, de amikor kiközösítették sajnáltam. NÁlam dya kihívása volt a pont,ahol elásta magát.

MagasMacska 2011.12.19. 10:50:20

@mocskosmacska: Igaz, de annak a kompenzációja nem Veronika sértegetése. Ettől Csabának nem lesz jobb - és ezt ő is érezte. Más dolog kivinni párbajra az ellenfelet és más sértegetni az ellenséget. (Még akkor is, ha a sértés nagysága messze nem ér fel a reakció hevességével.)

MagasMacska 2011.12.19. 10:51:39

@foxglove: Eszternek vannak jó percei, aztán a nap további részében.., na ezt talán nem részletezem.

az én rózsám vasutas 2011.12.19. 10:54:58

@mocskosmacska: Sehol sincs megírva, hogy egy nő 80 kiló fölött nem lejthet csábtáncot. Joga van megmutatni külső értékeit, a manusnak meg kutya kötelessége ahhoz elégedett képet vágni. Vera tánca egyébként 6 pontot ér, a két db A elem mellett hiányoztak a magasabb nehézségi fokú elemek. Ráadásul a gyakorlatot egy szál tűsarokban kellett volna befejeznie, csendben, háttal, mélyen meghajolva a közönség elött. Ez az ennyit fizettél ennyit kapsz na csá nem volt az igazi. Fecó 8 pontot kap, kettőt muszáj levonni. Abban az állapotában nem láthatott sokat a művésznőből, így örömét a zsűri nem találta elég meggyőzőnek.

mocskosmacska 2011.12.19. 10:55:56

@MagasMacska: Szerintem veronika is eleget sértegette csabát. Ezt onnan gondolom, hogy amikor megkapta a zöld kendőt, akkor megszólalt: - Miért én? Én bántottam a legkevesebbet?! (aztán kicsit gondolkodott és világfájdalmas hangon:) Miért? Én sohasem bántottam?!
Szerintem a második mondat megjátszás volt, az első volt az őszinte, de ez az én egyéni véleményem.
Szerintem veronik a tujapapa és tujamama , illetve az edd otthon a fikát tábla után inkább húzódjon meg és nem játssza a sértődött, farkas kergette őzikét.

foxglove (törölt) 2011.12.19. 10:56:30

@mocskosmacska: @MagasMacska: én csak úgy hívom, a robotnő. a kanosságon kívül semmi érzelmet nem bírok felfedezni benne. Végrehajtja a feljebbvaló utasításait, bólogat, elnevetgél magában, ennyi. Az összes borg karakteresebb, mint ő.

mocskosmacska 2011.12.19. 10:57:21

@Binbir gece: :-)
Ez ma már a második, pedig nem szeretek hangulat jeleket használni.

MagasMacska 2011.12.19. 10:58:06

@anica inkognitóban: Ezeknél még a mi kommentjeink is jobbak...

MagasMacska 2011.12.19. 11:00:21

@foxglove: Néha van egy-egy tényleg szellemes reagálása. De ezen felül semmi. Ha mégis, az nálam a negatív tartományba esik.

MagasMacska 2011.12.19. 11:01:55

@mocskosmacska: Egyik párbajozó sem lehet büszke a csapatára. De hozott anyagból dolgoznak. Mondhatnám, az RTL nem lehet büszke a toborzására. Ők válogathattak volna. De szemlátomást ez kellett nekik.

mocskosmacska 2011.12.19. 11:03:55

@MagasMacska: Igazából ezen a táblás felvonuláson egyik csapatban sem láttam semmi szimpatikusat. Oka egyiknek sem volt megsértődnie, a saját táblái után. Józan ésszel u.a. volt mindkettő itt.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.19. 11:07:08

@mocskosmacska: A Brian életés poén ("Mit kaptunk Csabától?") elég jó volt, ráadásul pozitív is.

MagasMacska 2011.12.19. 11:08:08

@mocskosmacska: Pontosan. És az egyik ezt láthatóan a helyén kezelte, a másik nem. Akkor pedig a másiknál valami olyan gond van, amit nem a táblások okoztak, csak kiváltották a reakciót.

mocskosmacska 2011.12.19. 11:12:13

@MolnarErik: Oké, legyen. Attila és peti három hónap alatt összehozott egy jó poént.

nowo 2011.12.19. 11:12:57

@beacska: azért,már megbocsáss,de ez számomra furcsa.

mocskosmacska 2011.12.19. 11:19:11

@nowo: Akkor már ketten vagyunk.

nosce 2011.12.19. 11:26:26

azért különben vicces h aki véleményt nyilvánít Fecó mondatai ügyében az meg se hallgatta:
Feco azt mondta "h kommunikálhasson olyan emberekkel akik elzárkóznak tőle" és utána a szüleiről beszélt. Ezen akadt ki Veronika h nem tőle zárkóznak el hanem a mediától.
Veronika kiakadása teljesen jogos és feco bunkósága se menthető....nincs ezen mit szépíteni, ezt Csaba is tudta azért kért bocsánatot.

Úviusz 2011.12.19. 11:28:52

Most néztem meg a tegnapi öfit és azt hiszem Tv történelem lett írva. Veronika "Anyu nem tőlem zárkózik el hanem a médiától" mondatával a legnyávogósabb hangot produkálta, ami ember szájából kijöhet. Lehaltam.

mocskosmacska 2011.12.19. 11:32:36

@nosce: Ja, ez a különbség csaba és veronikáék között. Míg csaba érezte, hogy ezt nem kellett volna, veronika azt hitte, hogy az ő tábláik rendben vannak.

nowo 2011.12.19. 11:34:35

@mocskosmacska: Kinga viselkedése és az intelligencia azért eléggé egymást kizáró fogalmak.
Az más kérdés,hogy a másik négy lány IQ-ja is hiányos,ez tény.

De a legrafkósabb lány Veronika,szerintem.
A többi mehetne hozzá tanulni...:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.19. 11:37:24

Szerintem Fecó simán tuskó volt tegnap, amikor Veronika családját emlegette.

Ráadásul nem lehetett nem észre venni, hogy szándékos volt. Még akkor se mondott olyat, hogy bocs, tényleg félre érthető volt, amikor már Csaba is ott rimánkodott neki, csak a papírjait bújta, hogy mi volt odaírva és beszélt össze-vissza.
És még ha igaz is lenne, hogy a családja elhatárolódik Veronikától, akkor is aljas húzás volt a részéről ezt így felemlegetni. Ilyen szinten még senki nem mászott bele a másik (kinti) magánéletébe eddig.
De számomra a legmeglepőbb továbbra is, az volt, ahogy Fecó úgy tett, mintha nem értené, hogy miről beszél Veronika és Csaba.

Csabát tujázni se ildomos talán, de amikor Petit két hétig pufimalacozta Vera, azon senki se akadt ki.
Pedig valahol mindkettő igaz...

mocskosmacska 2011.12.19. 11:37:46

@nowo: Kingában néha mintha megvillan az ész. Például a mai előzetesben, amikor rájön, hogy ez a tujázás már rohadt unalmas. A többiekben még villani sem láttam. Kivéve persze veronikát.

nowo 2011.12.19. 11:38:35

@nosce: Fecó bunkósága nem menthető.
Teljesen félreértelmezte Csaba felvázolt mondatát,és még most sem érti,miben hibázott.

Ahogy a másik csapat sem érti,hogy ott meg ők hibáztak Csaba szüleinek a kigúnyolásával.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.19. 11:41:12

@mocskosmacska: Csak Peti :)
De ő azért többet is (Könyvesház Fiúk)

nosce 2011.12.19. 11:41:23

@mocskosmacska:
a tuja nem olyan sértő főleg egy pasinak, és főleg azután h ezt eleve Olivér találta ki a villában békésen szuszogó versenyzőkre. Ráadásul bár nem vagyok veronikaológus, de Veronika anyukája akit anyukájának hív az nem is az anyukája mert azzal 16 éves korában összeveszett és el is költözött, vagy valami ilyesmi, szal ez Veronikát ezért is érintette érzékenyen...
Ez kb. azzal ekvivalens mintha a táblán Fecot arról kérdezik h amikor félrekúrt és hazament akkor megdugta-e még éjjel a gyerekei anyját is, asszem akkor lett volna a legnyávogósabb hang a villában...:)

nowo 2011.12.19. 11:42:11

@pushpang: "...Csabát tujázni se ildomos talán..."

Hát még a szüleit...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 11:42:36

@mocskosmacska: @csicserierika: @Binbir gece: Verának ez a tánca feladat volt, amit korrekten megcsinált.

mocskosmacska 2011.12.19. 11:42:43

@MolnarErik: Tényleg a könyvesház fiúkról elfeledkeztem, pedig az tényleg jó poén volt. Peti szintjének nagyon rosszat tett, hogy attilával barátkozik. Attila primitívsége átveszi az irányítást peti cinikus humora felett.

mocskosmacska 2011.12.19. 11:43:58

@Peter_Cs: HÁt, nem tudom peti, te minek nézed a nőket, de egy ha egy nőben egy csipetnyi tartás van, akkor nemet mond arra a feladatra, hogy nyomja a seggét egy házasember képébe.

foxglove (törölt) 2011.12.19. 11:45:44

@pushpang: egyetértek, de pufimalacanyu és pufimalacapu megint más tészta lett volna...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 11:46:14

@Brr: @mocskosmacska: Eszterről már érzékeltem ezt egy jó ideje sajnos!

mocskosmacska 2011.12.19. 11:46:17

@nosce: MÉg ezt a gyenge "poént" sem attila találta ki.
NÉzd, hogy veronikáék vagy csabáék táblái voltak nagyon bunkóság, azon lehet vitatkozni, de ez igazából egyéni ízlés dolga. Szerinted csabáéké, szerintem egyforma szintű volt. Igazából meggyőzni úgysem tudjuk egymást.

nowo 2011.12.19. 11:46:41

@nosce: "a tuja nem olyan sértő főleg egy pasinak"
nem,csak már rohadtul unalmas.
Szülőkre kiterjeszteni meg otrombaság.

Ezt már nem is ragozom tovább.

mocskosmacska 2011.12.19. 11:47:11

@Peter_Cs: Akkor már hárman vagyunk. Ráadásul most derült ki hogy ez a fergeteges, mindenkit nevetésre ingerlő poént nem is attila találta ki.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 11:47:16

@MagasMacska: Egyiknél sem kellett volna így belekeverni a családot!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 11:49:04

@nowo: Veronika az a típusú nő, aki mindent és mindenkit tönkretesz maga körül és csak magára gondol.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.19. 11:49:27

@foxglove: itt most arra utaltam, hogy itt azon vannak kiakadva, hogy Csabát tujázzák (lásd, jelentkezzen aki... stb.).
Itt mindenkit lehet csúfolni, kacsacsőrűzni, ribancozni, pszichopatázni, mengelézni, undorítónak, sittesnek nevezni, de Csabát tujázni nem, mert.. Tényleg, miért?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 11:50:44

@mocskosmacska: Ha meg nem csinálja meg Vera, akkor a többiek szívatták volna, hogy rovázik, darel, kivonja magát a feladatból!

mocskosmacska 2011.12.19. 11:50:51

@pushpang: Mi itt fórumozók vagyunk, akiket nem kötelező elolvasnia a lakóknak. Viszont attila a lakótársát sértegeti folyamatosan.

mézescsók 2011.12.19. 11:51:30

@Brr: Gergő már régen megérett arra, hogy kiválasszák. Az égadta világon nem csinál semmit, ritka bunkón viselkedik és a beszólásai - főleg Serinek - durvák és sértőek.
Hogy az adott dologba Serinek igazán nem volt fontos beleszólnia, az tény, hiszen már hallgatott élesebb helyzetekben is. Azt viszont el tudom képzelni, hogy lassan elfogy a cérnája, bár állítom, kötélidegei lehetnek a nőnek vagy nagyon tudatos.
Ettől függetlenül Gergő lerendezhette volna úgy is, hogy nem ért vele egyet, nem kellett volna beszólnia a dologba, stb. Ezt megtehette volna normálisan is és szándékosan nem "kultúráltan" kifejezést használok, mert ezt a szót a pasas nem ismeri. Mert bármilyen szinten nincs köztül érzelmi kötődés (vagy Gergőben nincs, bár Seriében sem hiszek), mégis egymásba bújva töltik idejük jórészét. Tehát valamilyen szinten a csaja.
De ha nem lenne az, hát akkor is járna a taplóságáért minimum szívlapát vagy nekifutásból egy rúgás hátulról 11-es jelleggel! Méghogy Shadi volt tiszteletlen a nőkkel!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.19. 11:51:57

@mocskosmacska: jaaaa, ha más találta ki, az már mindjárt más? Akár még vicces is lehet, csak ne A.-ék mondanák? Istenem. :D
Most akkor van sapka Attiláékon, vagy nincs?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.19. 11:52:13

@mocskosmacska: A Mengelézést kivéve ezek a Villában is elhangzanak.

nowo 2011.12.19. 11:52:38

@pushpang: mi azért jelentkeztünk,hogy már unjuk,és nem azért,hogy nem lehet Csabát tujázni.

Nagy különbség!:)

mézescsók 2011.12.19. 11:53:14

@pushpang: Csabát azért nem lehet tujázni, mert a többi is tuja. Akkor meg?

nosce 2011.12.19. 11:53:33

@nowo:
"Szülőkre kiterjeszteni meg otrombaság."

h pontosak legyünk, a tuja mama az nem azt jelenti h a mama tuja, hanem h a tuja mamája, tehát ilyen értelemben nem sértés a mamának. Mondjuk én ettől függetlenül nem írtam volna ki, de más egy fikció (mert mindenki tudja h Csaba nem tuja a szó szoros értelmében) és más egy valós családi tragédiával visszaélni...

nosce 2011.12.19. 11:55:00

@mocskosmacska:
"Szerinted csabáéké, szerintem egyforma szintű volt. Igazából meggyőzni úgysem tudjuk egymást."

Én nem Csabáról beszéltem hanem Fecó szövegéről, a táblák kb. egálban voltak...

mocskosmacska 2011.12.19. 11:55:07

@Peter_Cs: Vera eddig is sokat konfrontálódott, egy csomószor magam provokálta a veszekedéseket, nehezen tudom elhinni, hogy ettől félt. Szerintem egyszerűen nem érdekelte, hogy az a férfi, akinek tekeri magát, egy másik nő férje, aki valószínűleg nézi ezt a jelenetet és tuti, hogy nem lesz tőle boldog.
Fecó meg a másik, nem szabadott volna ilyen helyzetbe hoznia sem angélát, sem a gyerekeit. Én nem kívánom a saját gyerekemnek, hogy végig kelljen néznie neki, ahogy részeg apuci ölébe tekereg egy luvnya pozitív nő. Ráadásul valószínűleg a gyerekek óvoda/iskola társai is látták a jelenetet. Ez szerintem végtelenül rossz lehet egy gyereknek.

nowo 2011.12.19. 11:55:08

@pushpang:egyetértek,ha az "egyiket sem kellett volna" a szülőkre vonatkozik.

mocskosmacska 2011.12.19. 11:58:21

@MolnarErik: Biztos, hogy hangzanak el bent olyan sértések, amiknek nem szabadna. De a tujázás annyiszor hangzott már el, hogy egyszerűen olyan szinten unalmas, hogy nem igaz. És szánalmas egy önmagát kreatív humorzsáknak tartó embertől.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 11:58:46

@mocskosmacska: Az egészben az a hunyó, aki ezt kitalálta. Vera csak egy feladatnak vette a többi között, amit meg kell csinálni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.19. 12:02:37

@mocskosmacska: azért tujázik, mert tudja, hogy idegesíti őket...

mocskosmacska 2011.12.19. 12:03:11

@Peter_Cs: NÉzd, az is nagyban hibás, aki kitalálta. Verának megvan az a mentsége, hogy nincsen se gyereke, se férje, így nem tudja teljesen felfogni a dolgot, de azért ő is messze van az ártatlan báránykától.

capa05 2011.12.19. 12:03:45

@mézescsók: annyit azért hagy kérdezzek:Ha a pároddal problémád van a szomszédasszonnyal üzensz először??? Vagy a folyosón tárgyalod meg, hogy a párod is hallja.. lehordva őt?://
Ezt nem személyeskedésnek vedd kérlek csak a történet hasonlataként!..

mézescsók 2011.12.19. 12:03:45

@Peter_Cs: Energiavámpír. Teljes, feltétlen, állandó figyelmet, imádatot és ajnározást követel, cserébe a partner azt kapja, hogy neki ez nem kell, megsértődik, valami másra gondolt, stb. Ha gondolt egyáltalán valamire bármikor is.

nowo 2011.12.19. 12:05:24

@nosce: valós tragédiával visszaélni még nagyobb otrombaság,ez tény.
Fecó jól belegyalogolt,és jelek szerint még most sem érti,vagy nem akarja?

Az én füleimnek a tujamama éppen olyan gúnyos jelző,mint a tujázás.(De ettől még nem azt mondom,hogy Csabát tilos lenne tujázni.)
A szülőket,a családot,semmilyen szinten nem szerencsés ilyen idióta kampányokba belekeverni.

foxglove (törölt) 2011.12.19. 12:07:16

@nosce: és a barbapapa és barbamama?:)

mézescsók 2011.12.19. 12:07:45

@capa05: Nem veszem személyeskedésnek és igazad is van, de nem ez volt az alapproblémám. Írtam, hogy Serinek nem volt igaza, mert tök fölöslegesen kapcsolódott a vitába. Gergő stílusával volt és van bajom, ami nem újkeletű egyébként.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.19. 12:10:58

@mocskosmacska: Azzal egyetértek, h a tujázás már eléggé unalmas (de még mindig jobb, mint a fikaevőzés).

BarBwire 2011.12.19. 12:13:13

Hali, Julcsinak üzenem, hogy Gergőnek volt igaza, Seri beledumált abba, amibe nem kellett.

Pecó meg most már végre hazamehetne. Sajnálom hogy a Csaba és Veronika párbajozik ma.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.19. 12:13:20

@mocskosmacska: Ja, jut eszembe, az is Csaba bűne, h Petit Attila karmaiba hajtotta, hisz ő ejtette ki Crist :)

mézescsók 2011.12.19. 12:13:37

@nowo: Nem láttam az öfit, ezért csak kérdezem: Fecó Veronika igazi szüleit emlegette? Egyszer azt olvastam valahol a bulvárban, hogy nem az igazi édesanyját nevezi anyjának, mert azzal már tizenéves korában megszakadt a kapcsolata. Akinél a busifáját tartja, az nem az édesanyja.
Ettől függetlenül durva dolog lehetett, bár ha meggondolom, hogy pár héttel ezelőtt meg Vera árnyalta, hogy mit gondol Attila anyjáról, akkor nem lep meg sem a stílus, sem a tartalom.

fran7 2011.12.19. 12:14:44

Bár itt inkább hölgyek kommentelnek. De a sportpályán van egy érdekes típusú ember. Ő, az, aki a legagresszívabb, legalattomosabb, akkor is odarúg az ellenfélnek, amikor annak semmi értelme, csak fájjon a másiknak. Majd, amikor valaki véletlenül megrúgja, vagy csak keményre veszi a figurát, ha te így, akkor nekem is lehet felkiáltással. Akkor elkezd, sírni, háborogni. Veronék most ezt adják elő.

foxglove (törölt) 2011.12.19. 12:15:20

@pushpang: értem, én kifejezetten a tegnapi eseményeket nézve válaszoltam, nem általában.
A felsoroltakkal kapcsolatban, nekem személy szerint pl. kinga ledagadtozása vagy annamari külsejének a gúnyolása sem tetszett, de mit csináljak, ha másoknak ez vicces?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 12:16:18

@nowo: @BarBwire: Fecó szerintem a mai párbaj vesztese utáni következő kieső.

BarBwire 2011.12.19. 12:16:47

@mézescsók: Fecó csak apját meg anyját emlegette, hogy menjen ki hozzájuk. És hogy elhatárolódnak tőle. Fecó, ahhoz képest hogy dumagép, nagyon bénán szövegelt.

BarBwire 2011.12.19. 12:18:01

@Peter_Cs: remélem, én azt gondolom, hogy az esküvő csak azért volt, hogy tudjanak mutatni valamit róla, mert sokkal napraforgóbb, mint Anikó volt az előzőben.

Ancilla 2011.12.19. 12:19:08

@beacska: Szerintem az a durva a tujamama és a tujapapa kifejezésben, hogy Csabára ezt a szót gúnynévként használja kezdettől fogva Attila. Tehát szerintük Csaba olyan tehetetlen, passzív, unalmas, észrevétlen stb., mint a tujafa az udvaron (Ez egyébként egyáltalán nem igaz, ezt számtalanszor bizonyította. Csak épp azt nem teszi, amitől Attiláék szerint érdekes lenne a műsor: intrikálás, sértegetés, beszólások, bunkóság stb.). Nos, egy gúnynevet a szülőkre is kiterjeszteni, kifejezetten durva dolog. Az az üzenete, hogy ők is ilyenek. Tuja szülők, akik tuja gyereke neveltek.

Kingára sok rosszat lehet mondani, de az vitathatatlan, hogy az igazságérzete fejlett, és azt is becsülöm benne, hogy a mostani kampányban Attilával való jó viszonya ellenére is Csaba mellé mer állni. /Ez nem azt jelenti, hogy Kingát szeretem, de ha a beszédstílusán változtatna (nem is keveset), és az indulatait fékezni tudná, valamint kilépne abból a szerepből, amit valamikor óvodás korában ruháztak rá, még szerethető figura is lehetne./

ő-szinte 2011.12.19. 12:19:24

@szerivan: Lecsúsztad a csatlakozást öcsisajt:-)

nowo 2011.12.19. 12:21:29

@mézescsók: édesanyádat,meg édesapádat mondott,ha jól emlékszem.

Én arról,amit írsz,nem is tudtam.
Lehet,hogy Fecó sem.
Fecónak az a "bűne",hogy teljesen kiforgatta Csaba felvázolt mondatát(amit most nem tudok pontosan idézni).

Vissza lehet egyébként nézni (nem tudom, szándékodban áll-e?):)))

Ja,egyébként érdekes volt,hogy Vera nekiesett Veronikának a stílusa miatt.
Pont ő,aki nem rég k.anyázott Attilának.:)

BarBwire 2011.12.19. 12:22:47

@nowo: És Vera még kioktatta a csúnya beszéd miatt is, Vera kissé kileng.

nowo 2011.12.19. 12:27:40

@Ancilla: Kinga esetében túl sok a "ha",ami nem fog bekövetkezni,mint változás,így marad egy elkényeztetett,közönséges hisztérika.

nowo 2011.12.19. 12:33:49

@fran7: nagyon találó hasonlat ill. jellemzés.
Ezért rafkós Veron csapata.
Nem is tudom,erre születni kell.

Csaba jelleme fényévekre áll ettől.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.19. 12:34:49

@foxglove: igen, ezen a dedós vonulaton én is ki voltam/vagyok akadva.
Azzal vagdalkozni, hogy valaki kövérebb, hogy kevésbé csinos, hogy nagyfülű, meg pofán tehenezni valakit... ilyenre egyik szériában se emlékszem (már amennyire követtem a korábbiakat, kivéve 4-et).
Tiszta óvoda.

avanivi 2011.12.19. 12:35:28

@nosce: Ezt olvasta Angéla a bulvárban, és el is hitte, a Fecó pedig elmondta odabent. Lesz még ilyen több is.

ő-szinte 2011.12.19. 12:39:25

@Binbir gece: Vera 65-68 kg között van...:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 12:40:00

@nowo: Fecó ezzel jókora böszmét lépett!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.19. 12:44:37

@mézescsók: "...hozzásegítjük Veronikát ahhoz, hogy kommunikálhasson számára fontos emberekkel, odakint, akik ugye elzárkóznak tőle... és ez ugye édesanyja.. meg édesapja, akivel nem tud beszélni. Nem tudja megbeszélni vele, meg Krisztofellel."

... ez után már összevissza beszélt...

nowo 2011.12.19. 12:47:46

@pushpang: Csaba mondata hogy hangzott,nem emlékszel?(amit Fecó kiforgatott)

bigél 2011.12.19. 12:47:56

@fran7: van benne valami.

Amúgy számomra egy ilyen eléggé alattomos húzása az volt Attilának, amikor a Veronka-féle randinál megkérdezte Csabit, hogy örül-e, hogy kimehet. Pedig előtte beszélte rá Veronkát, hogy kérje, hadd mehessen inkább mégis Péterrel.
Nem egy nagy dolog, mondhatná bárki, de szerintem elég sokat elárul róla. És itt tényleg nem volt rá semmi szükség.

Úviusz 2011.12.19. 12:58:54

Viszont ha Veronika "anyja" nem is az igazi anyja akkor felmerül a kérdés, hogy ki is ő valójában? A madam-ja?

MagasMacska 2011.12.19. 13:00:24

@mézescsók: Nekem Serinek ez a lépése nagyon tudatosnak tűnt. Pont egy nappal (vagy kettővel) azután, hogy kijelentette, le akar válni Gergőről, mert így sokkal visszafogottabb, színtelenebb, mint amilyen egyébként - szerinte - lenne. És, mert már ismeri Gergőt, kiprovokált egy olyan veszekedést, amelyben Gergő teljes tahóságában meg tud mutatkozni. Sikerült.

mézescsók 2011.12.19. 13:00:36

@fran7: Körülbelül.
@BarBwire: @nowo: Szóval nem tiszta, hogy kire utalt, lehet, hogy du. megnézem. Kösz mindkettőtöknek. Egyébként a neten olvastam, talán a Blikkben, mert nem veszek bulvárújságot. Az igazságtartalmuk persze több, mint kétséges, de a maiban is megjelent valami olyasmi, hogy megkeresték Veronika édesanyját, de nem nyilatkozott.
@avanivi: Szerintem is Angéla csacsogott. De hogy is képzelheti az RTL, hogy majd nem mond semmilyen információt?
@Ancilla: Kinga igazságérzete egy esetben roppant fejlett: ha saját magáról van szó.
Különben napok óta kínoz a kérdés: Fecóék esküvője érdekében ugyan milyen hatalmas szervezőmunkát fejtett ki Kinga? Főzött,vagy a szakácsokkal egyeztetett, milyen torta, menű, stb. termet foglalt, meghívókat küldött ki, virágot rendelt, a vendégek szállásáról gondoskodott, a fotóst kérte fel, ruhapróbákat szervezett, időpontot kért? Vagy mit? Mert csak az látszott, hogy a tanú és a koszorúslányok ügyében interjúvolta meg a villalakókat. Mindez persze érdemeinek értékéből semmit sem von le. De ez nem volt egy olyan k...va nagy szervezés, amekkora balhét csapott miatta.

csicserierika 2011.12.19. 13:07:53

@Peter_Cs: szivi, én is ezt írtam :)

ő-szinte 2011.12.19. 13:10:17

@LóBéla: Ilyen kazettákat őrzöl?:-)))

nowo 2011.12.19. 13:13:21

@bigél: és az milyen volt,amikor most legyávázta meg még nem is tudom,miket mondott rá,amikor azt indokolta,miért nem áll Csaba mellé,hanem a Veron mellé,aki már igazándiból a barátja lett.

Csaba 8 évvel fiatalabb,egészen más típus,mint Attila.
Megnéztem volna,Attila hogy közeledett a nőkhöz ebben a korban.
Nem beszélve arról,hogy Csaba itt nem is akar közeledni senkihez.
Az meg,hogy nem vette észre,hogy nem állt ki Kinga mellett,röhej volt.
Szegény Csaba azt sem értette,Kinga miről beszél,annyira másképp jár az agya,mint a Kinga nevű hisztis óvodásnak.

csicserierika 2011.12.19. 13:14:18

Alekosznak bejött a napraforgózás, hátha Attisnak is sikerül.

bigél 2011.12.19. 13:21:19

@nowo: Sajna ezeket nem láttam, csak 1-2 részletet, ill. az itteni beszámolók alapján tudom, hogy mi is történ(hetett).

mézescsók 2011.12.19. 13:23:38

@pushpang: Akkor nem nézem vissza, mert így egyértelmű. Kösz az infót.
@MagasMacska: Valami ilyesmit érzek én is - hacsak nem sejtek többet Seriről, mint amennyi látszik, dehát tévedhetek is -, ezért tettem zárójelbe, hogy kétségeim vannak az érzelmeit illetően és tudatosabb, mint amilyennek látszik.Taktikának egyébként nem rossz, mert kihozza mindazt, amivel le lehet járatni Gergőt, bár kampányol rendesen a pasi is a saját negatív megitéléséért. Akkor fordíthatna a dolgon, ha most előadná a lamúrt, viszont annyi esze nincs. Hála istennek, mondom én, mert nagyon nem bírom és nem a sittes múltjáért.
Ja, és még valami: lehet, hogy én nem ugyanazt az adást nézem, mint az Attila és a Peti rajongók, de ahogy látom, a taktikázásaikkal és szemétkedéseikkel ugyancsak az ellentáborukat növelik. Egy ideig ez lehet szórakoztató, de egy idő után inkább már unalmas és nevetséges.
Csaba játékosként nem keltette fel az érdeklődésemet, de kifejezetten rokonszenves lett, amikor Veronikát jelölte meg. És nem Veronika miatt, hanem azért, mert Petiék ellen a saját maguk által sugallt és alkalmazott taktikát vetette be, amitől egyszerre bepánikoltak. Lehet, hogy akik szavaznak, azok pont ezért szavaznak Veronika ellen. Szóval elkúrták. Szerintem.

nowo 2011.12.19. 13:29:27

@bigél: nem sokat veszítettél.
Attila agresszív bunkó volt,mint rendesen.

nowo 2011.12.19. 13:34:50

@mézescsók: Azért azon a jeleneten jót derültem,amikor Kinga kitalálta,hogy hazudják azt,hogy összejöttek.
Mire Attila felejánlotta,hogy akkor tegyenek úgy,mintha csókolóznának.
Kinga erre élénken elkezdett tiltakozni.
Aztán,amikor Attila megpróbált közelebb húzódni hozzá,majdnem legördült a szőnyegről.
Kinga annyira viszolyog Attila testi közelségétől,hogy az elképesztő!!!:)))

Na,ezért gyűlöli és próbálja meg kikészíteni Csabát Attila,mert Csabától nem undorodik Kinga,és ezt Attila érzi.

MagasMacska 2011.12.19. 13:40:21

@MolnarErik: Persze, az is Csaba bűne. Valamint az ózonlyuk és az összes járvány is Csaba bűne. Peti rossz lóra tett az elején. Kiválasztotta az irányíthatatlant és a hiába irányíthatót. Magától is rájött volna, de addigra már nem maradt hely és ember a számára. Gergőék nem vállalnak nyíltan semmit és Verával is mellényúlt.

MagasMacska 2011.12.19. 13:42:40

@nowo: Azért döbbenet, hogy Kinga mennyire nem talál magának jót a villában. Nem pasit, hanem semmit. És ezért mindig túlozna vagy hazudna. Emlékeztek,amikor a viziparkban voltak? Hazudják azt, hogy találkoztak a rokonaikkal... (Lassan úgy járok, mint Attila. Magam sem értem, hogy mitől tud még mindig rokonszenves lenni.)

nowo 2011.12.19. 13:48:08

@MagasMacska: az előbbi jelenet ellensúlyaként,az egyik onlányban viszont Kinga olyan közel húzódott Csabához az ágyban,hogy Csaba egyre kijjebb szorult,már majdnem leesett az ágyról...:)))
De nem viszonozta,pedig csak egy apró viszontgesztus elég lett volna ahhoz,hogy Kinga a karjaiba vesse magát...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.19. 13:48:55

@MagasMacska:
Nincs globális felmelegedés. Chuck Norris fázott, tehát feljebb csavarta a Napot....:D

vallatas 2011.12.19. 13:50:57

Tujázást, és a Tuját is unom.
Ma esély van, hogy mindkettő megszűnjön.
Csak sajnos, Attila épít mártírt a semmit tevő Csabából, így nehezen fog megszűnni a dolog. Csaba ha megnyerte a játékot, felét oda is adhatja Attilának, mert nélküle nem sikerült volna.
have fun

Esti párbajon azért kíváncsi vagyok Csaba beszélőkéjére, mert ámultkor Cristofel kitöltötte a műsort, de ma ez Veronika mellett érdekes szituáció lesz.
Ha Lilu lesz a műsorvezető akkor meg pláne fantasztikus élményben lesz részünk ma este.

mézescsók 2011.12.19. 13:51:31

@nowo: Én úgy emlékszem, hogy már a kezdettől fogva orrolt Csabára. Később ment be, mint Ő. Hogy ezért miért kell utálni bárkit is (Eszter, Vera, Shadi, Bálint - minden később bemenő utált figurának lett elkönyvelve, mintha a villa hitbizomány lenne)fel nem foghatom, de így volt. Aztán az is lehet, hogy Csabát kezdettől fogva potenciális ellenfélnek tekintette Kingánál. Amivel csak az a bajom, hogy Kinga iránti heves érzelmeit is kamunak tartom. Viszont kell valami ilyen szál is, és ezt kintről felmérhette. Pont, vagy majdnem ugyanazat játssza Kingával, amit Alekosz Évával, mint ahogy erre mát mintha többen rámutattak volna.

nowo 2011.12.19. 13:51:56

@MagasMacska: kielégítetlen,gyerekes,állandó elismerésre vágyna.
Félreért szitukat.
Pl. amikor Fecó felhozta példának,hogy ő is tett már úgy jelet valakire,hogy annak ellenére visszavárta.
Namármost ezt abszolút támadásnak vette és elkezdett rikácsolni.:)))

nowo 2011.12.19. 13:57:58

@mézescsók: szerintem Kingára igazán bukik Attila,mint nőre (viszont nem szerelmes),mert nem impotens,mint Alekosz.
Alekosz közeledése minden nőhöz színjáték volt.

nosce 2011.12.19. 13:58:49

@avanivi:
"Ezt olvasta Angéla a bulvárban, és el is hitte, a Fecó pedig elmondta odabent. Lesz még ilyen több is."

sztem is Angela mondta el Feconak, aki nagy lelkesültségében bele is szőtte a dumájába...

nosce 2011.12.19. 14:02:05

@fran7:
"Ő, az, aki a legagresszívabb, legalattomosabb, akkor is odarúg az ellenfélnek, amikor annak semmi értelme, csak fájjon a másiknak. Majd, amikor valaki véletlenül megrúgja, vagy csak keményre veszi a figurát, ha te így, akkor nekem is lehet felkiáltással."

Jól látod, ez volt a Fecó :)

ő-szinte 2011.12.19. 14:02:57

@vallatas: Szerintem Verocska is ki fogja tölteni a műsort:-) Tegnap nem láttad az onlinet, mikor kapták az smseket? Verocska olyan műsort nyomott, hogy ő csak azért ment be a villába(mert a tujával kint kellett lenniük a nyugiban az smsek alatt,tilos! volt bemenniük vájájdontno?), hogy csinál egy kis fagyit joghurtból...:-DDD
Kinga feje is jó volt, hehe

nowo 2011.12.19. 14:03:45

www.valovilagblog.com/

a szavazás eredményét láttátok?

ő-szinte 2011.12.19. 14:04:37

@nosce: Ronikát láttad az smseknél?:-DDD

nosce 2011.12.19. 14:07:06

@mézescsók:
"Én úgy emlékszem, hogy már a kezdettől fogva orrolt Csabára. Később ment be, mint Ő. Hogy ezért miért kell utálni bárkit is"

Attila alapvetően nem utálja Csabát, csak abból indul ki h valakinek ki kell esnie. És azt levágta Olivérék történetéből h csapatokba kell rendeződni, ezért az volt kézenfekvő elképzelése h legyen egy csapat ez az első hat és dobják ki a továbbiakat. Innen indult Attila játéka, aztán a beköltöző hatos igy úgy szétfoszlott, de az maradt h az utánuk beköltözőket mindig savazta, mert nyilvánvalóan nekik van kevesebb idejük támogatókat (szavazókat)gyüjteni, így őket a legkönyebb kirakni a villából.

szélfúttahaj 2011.12.19. 14:09:07

@pushpang Úgy vagyok vele, hogy Veronika jobban járna, ha felvállalná a családjával levő rossz kapcsolatát, mint a médiacirkusz. Melyik anya nézné szívesen a lánykáját, mint egy folyamatos pornófilm főszereplőjét? És a legnagyobb baj, h. nyávog is .

ő-szinte 2011.12.19. 14:10:34

@nosce: ajánlom, nagyon röhögtem:-)

fran7 2011.12.19. 14:19:13

@nosce: Fecó ennek egy altípusa. Találkozik az agresszorral, S egyszer visszarúg, amikor már nem számít rá a másik. S nincs lelkiismeret furdalása. Miközben esetleg a két csapat már összeverekedett a háta mögött. Eközben ő a kispadon magyarázza, hogy nem is érti, miért szabadultak el az indulatok. Sajnos ebbe néha én is képes vagyok belecsúszni. Szerencsére csak ritkán.

fran7 2011.12.19. 14:21:57

@szélfúttahaj: Azt figyelted, hogy mikor benn puffogott, mert Fecó vérig sértette és épp senki nem jött megvigasztalni, akkor olyan mély hangja volt, mint a Mariana-árok. Valószínű az a természetes hangja. Ha nézik a rokonai, lehet csak arcról ismerik fel, ez pedig még jobban idegesítheti őket.

katorna 2011.12.19. 14:32:41

@fran7: Szerintem Fecó oly bugyuta, h nem is érti h mi a különbség aközött amit mondott és ami le volt írva! Hozzáteszem sztem így sem volt akkora dráma, Veron inkább meglovagolta a félreértést.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.19. 14:38:54

@szélfúttahaj: jó, persze, rendezni kell az ilyesmit, de ennek mi köze a játékhoz?
Azon túl persze, hogy Fecó faszán becitálta ide Veronika kinti dolgait? Nem mindenkinek van arra igénye, hogy ország-világ előtt házasodjon, meg nászéjszakázzon a szállodai jakuzziban.

Ha az volt V. szüleinek, anyjának, a kérése, hogy tartsák tiszteletben azon igényüket, hogy nem akarnak a médiában szerepelni, akkor miért kell ezért baszogatni Veronikát?

nowo 2011.12.19. 14:47:28

@ő-szinte: tuidnál adni,légyszi,egy linket,ahol ez megnézhető?köszi

capa05 2011.12.19. 14:47:28

@pushpang: Hát akárhogy nézem Veronika egy féléve Tv-ben akart férjhez menni..
A bulvár úgyis megtalál, akkor talán Veronikának nem kellene ilyen helyzetbe hozni a családját...
Mondjuk tanulni.. dolgozni...

mézescsók 2011.12.19. 14:49:46

@nosce: Az okfejtésed tetszik, de eleve irritálta az, hogy valaki "helyes fiú".
@nowo: Lehet, de azért nagyon-nagyon rájátszik Kinga hülyeségeire. Mindig kihozza belőle a legrosszabbat, ami mondjuk nem nehéz.
@Úviusz: Hoppá, lehet, hogy rosszul emlékszem a szűzfiú nevére? Most nem nézem vissza, mert a hólapátolásból léptem kicsit vissza éppen.

ő-szinte 2011.12.19. 14:50:46

@nowo: nem, de gondolom a www.valovilagblog.com oldalon fent van/lesz :-)

capa05 2011.12.19. 14:52:51

@mézescsók: hát igen, mert az Bandika volt..

ő-szinte 2011.12.19. 14:53:12

@capa05: Hali! Látom előkerültél...vizet cserélnek a medencédben?:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.19. 14:59:27

@capa05: sztem tökmindegy, hogy mit csinál Veronika (v. bárki) a tv-ben, ezért és ezzel miért kéne a hozzátartozóinak bármiképp is megnyilvánulnia? Azért mert a BULVÁR csámcsogni akar ezen? Ki nem szarja le?
Ha Veronika nem jelezte volna, hogy mi a család kérése, akkor még szarabb helyzetbe hozta volna őket. Épp ezzel kívánta ő is azt kifejezni, hogy az ő dolgai az ő dolgai, ne a családját zaklassák ezekkel.
Én teljesen megértem őt.

Mellesleg: Csaba szüleivel miért nem foglalkozik senki? Talán mert ők se tolonganak a ker.tévék stúdiói és a Blikk folyosóján, hogy szerepeljenek? Nahát.

capa05 2011.12.19. 14:59:28

@ő-szinte: helló igen...(de ha Christofel nyomán akarnék nyilatkozi ) akkor vizeletet..

nowo 2011.12.19. 15:00:08

@ő-szinte: egyelőre még nincs,ha jól látom

MagasMacska 2011.12.19. 15:00:53

@Dragonair: Nekem külön szekszepil lenne a mély hang, de ez nem igazán mély. Gergőé basszusabb.

MagasMacska 2011.12.19. 15:02:22

@nosce: Ezt meg is indokolta egy Eszterrel történ sutyorgásban - pont mert Eszter is belekerült. Elhatározta, hogy minden utáéna jövőt utálni fog, meg sem akarta ismerni őket, csak kiszórni, mert vetélytársak a nyereményért.

mézescsók 2011.12.19. 15:02:35

@pushpang: @capa05: Nm hagyott nyugton a téma: tényleg Bangi volt. Kire gondolhattam? Nincs is Bandi ismerősöm!!! András van, de egyik sem Bandi és nem szűz!!!

MagasMacska 2011.12.19. 15:04:33

@nowo: Ez az sms küldés , vagy a nem pénzes szavazás?

ő-szinte 2011.12.19. 15:08:15

@capa05: Én meg Eszterre és Kingára hivatkozva kérdezem , hogy te akkor bele szoktál HUGYOZNI a medencébe?
Úgy tűnik, ez szerintük roppant nőies..._)

Müszélia 2011.12.19. 15:08:44

kingáról jut eszembe, van egy indiai népi bölcsesség, akinek gödröcskék vannak az arcán, feltétlenül házasságtörő lesz.

ő-szinte 2011.12.19. 15:14:16

@foxglove: Hát, aki tud, az tud!:-)

capa05 2011.12.19. 15:16:14

@pushpang: Persze, így szeretné, de ha valaki ilyen műsorba megy szerepelni akkor 100 %, hogy a családot is megtalálják! ( nem értek vele egyet, de manapság ez van)
Ettől még a tanulás.. meg a munka.. változatlanul megvalósítható lenne...

nosce 2011.12.19. 15:18:15

@ő-szinte:
"Én meg Eszterre és Kingára hivatkozva kérdezem , hogy te akkor bele szoktál HUGYOZNI a medencébe?"

jobb helyeken a hugy pirosra festi a vizet szal elég gáz belenyomni erőből :)

ő-szinte 2011.12.19. 15:19:08

@foxglove: Úgy látom járvány van a városban... már a villalakók is betegek... pedig az egy eléggé elzárt közösség:-)

nosce 2011.12.19. 15:20:02

@ő-szinte:
ok, már nézem is, Petti megdugta Veront?, vagy nem ? ez itt a fontos kérdés :)

nowo 2011.12.19. 15:20:16

@foxglove: köszönöm!
Veron hozta a formáját!:)))

ő-szinte 2011.12.19. 15:20:39

@nosce: Már láttál olyat?:-)

capa05 2011.12.19. 15:20:42

@ő-szinte: egy nálam nagyobb ember nyilatkozta a TV-ben hogy szinte mindenki szokott, tekintettel arra, hogy megnövekszik a nyomás a vizbe merülő testben és ezért történik (Dr Csapó Gábor)

nowo 2011.12.19. 15:21:40

@MagasMacska: ez csak egy sima,ingyenes szavazás,a blog felmérése.
Vagyis nem "reprezentatív"...;)

ő-szinte 2011.12.19. 15:22:22

@nosce: Ez a fontos, mi?:-)))

Nem tudom, mert nézhetetlen volt a "közvetítés" hajnalban percenként többször szakították meg, úgyhogy feladtam:-)

capa05 2011.12.19. 15:22:46

@nosce: kíváncsi lennék én is hogy hol láttál olyat?

ő-szinte 2011.12.19. 15:25:17

@capa05: Még jó, hogy én nem vagyok mindenki:-)

Ne viccelj, én még soha nem pisiltem bele a medencébe. 1-2 éves korom körül megtanultam kezelni ezt a pisilés dolgot, hehe

capa05 2011.12.19. 15:26:36

@ő-szinte: én csak azt írtam le amit láttam, hallottam...:)

nosce 2011.12.19. 15:27:30

@ő-szinte: @capa05:

nyugaton elég elterjedt, de én nem próbáltam ki :) itthon se merném 1-2 helyen megkockáztatni :)

ő-szinte 2011.12.19. 15:28:24

@capa05: Értem, de gondolom csak voltál már medencében... és nem pisiltél bele automatikusan...:-)

nowo 2011.12.19. 15:31:06

@pushpang: én is megértem Veront ezzel kapcsolatban.

Csaba szülei is elzárkóznak a médiától,mert sem a beszavazó kisfilmjében,sem a párbaján nem vettek részt.

Zsoofka 2011.12.19. 15:31:15

@Müszélia: Szegény Huszti Péter....

ő-szinte 2011.12.19. 15:31:25

@nosce: Én meg merném. De nem tenném meg soha, mert tudom, hogy nem higiénikus,és és én sem örülnék neki, ha más ezt tenné...:-)

nosce 2011.12.19. 15:32:31

@ő-szinte:
"1-2 éves korom körül megtanultam kezelni ezt a pisilés dolgot, heh"

akkor Eszterékhez képest korán érő típus vagy :)

capa05 2011.12.19. 15:33:27

@ő-szinte: Én is mellékhelységet szoktam használni...:)

nowo 2011.12.19. 15:33:37

@pushpang: én is megértem Veront ezzel kapcsolatban.

Csaba szülei is elzárkóznak a médiától,mert sem a beszavazó kisfilmjében,sem a párbaján nem vettek részt.

capa05 2011.12.19. 15:35:02

@mokamini: Értem a célzásod, az illető dekorativ is volt, tehát nem kellett sokat keresgélnie ha igaz...:D

ő-szinte 2011.12.19. 15:35:46

@nosce: Miért , láttad már bele pisilni, hoppá akarom mondani Kingásan bele hugyozni őket?:-)

nosce 2011.12.19. 15:35:56

@ő-szinte:
vagányságból én is meg merném, na de mondjuk nagy tétre fogadásból a Gellertben nem, de nemtom, viszont a jegyárba feleférne a szer :)

nowo 2011.12.19. 15:36:45

@nowo: kétszer jelent meg...:(

Az előbbi folytatása:

Kinga,Seherezádé és Eszter anyja rendszeres szereplője a NekedValóknak.

Veronika és Csaba nagynénikkel és nagybácsikkal vannak képviselve.

ő-szinte 2011.12.19. 15:37:37

@nosce: Szerintem még más is beleférne a jegyárba, hehe

ő-szinte 2011.12.19. 15:40:09

400 percen keresztül rendezték a nyugit, és úgy lihegtek, hogy azt hittem már akció van:-)))

Zsoofka 2011.12.19. 15:40:34

@capa05: Épp nemrég láttam őket a tévében. Hihetetlenül szép még mindig Piros Ildikó. Pedig már 70 felé van....

ő-szinte 2011.12.19. 15:42:44

Eszter is egyre szánalmasabb. Ha látná magát kívülről, hogy mit is csinál...

nosce 2011.12.19. 15:44:06

@ő-szinte:
"Miért , láttad már bele pisilni, hoppá akarom mondani Kingásan bele hugyozni őket?:-)"

nem, de megnézném őket, bár nem vagyok egy pisisex kedvelő típus :)

nowo 2011.12.19. 15:44:34

@capa05: Veron meg a tanulás,meg a munka...:)
Bár,énekből felismerte a titi-tá-t,úgyhogy nem is olyan sötét.

De szerintem inkább Média-Ribizligizi lesz belőle,vagy inkább már az is.

ő-szinte 2011.12.19. 15:46:00

@nosce: :-DDD

Küldj nekik sms-t, hátha...:-)))

ő-szinte 2011.12.19. 15:48:27

Pettiék tudják, hogy Vera pornózott, ez tisztán lejön a fürdőben váltott két mondatából Gergővel. És le is vették rögtön az adást...:-)

az én rózsám vasutas 2011.12.19. 15:52:38

Valami félreértés van ezzel a Gergő-bunkóság-nők háromszöggel. Gergővel nem lehet a gond, így hívják azt a kopasz majmot. Láttam már bunkóbb embert is nála, de ha a többség megszavazta, kipipáljuk, Gergő egy bunkó. A probléma forrása máris megvan, mivel Gyurcsány nincs a feladványban, maradnak a nők. Szokott ez így lenni. A definició szerint nő az, aki a mosogatás-főzés-takarítás hármasból legalább egy valamit csinál a héten, vagy ha nem, legalább meg lehet répázni. A benti izékről - élükön Sehivel - ez nem mondható el. Mivel kifejezetten jó emberek vagyunk, így ezeket az izéket - bár kis utánjárással találnánk rá megfelelő szót - játékosoknak hívjuk. Azokkal pedig olyan bunkó lehet ember - és Gergő is - amilyen csak akar.

rövidebben:

A fejhangon visító, sírórívó, idegesítő izéket nem nőnek, hanem fejhangon visító, sírórívó, idegesítő izének nevezzük. Ez fontos szabály, enélkül Fecó* is simán lehetne nő.

* a definició megalkotói kivételesen eltekintettek attól, hogy Fecót többször is látták mosogatni, főzni, takarítani. Attól is, hogy Atilkával három héten át feltűnően mosolygósan jöttek ki a nyugiból. Jobban belegondolva nagy bunkóság Fecóval szemben bunkónak lenni.

nosce 2011.12.19. 15:59:20

@ő-szinte:
"Küldj nekik sms-t, hátha...:-)))"

mert gondolod h az sms-t nem a retek írja ? :)
Veronika tényleg olyan mint egy piaci légy, Veronikát meg Pettit biztos azért nem hívták ki mert reszeltek :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.19. 15:59:51

@Binbir gece: a mosogatás-főzés-takarítás hármas némelyikét normálisabb férfiak is megcsinálják, mivel nem a sötét középkorban élünk, ahol a ház ura döglik sörrel a kezében a tévé előtt, míg az asszony belerokkan a napi 8-10 órás munka utáni második műszakba. a meg lehet répázni kitétel szintén nem egyedül a nők jellemzője..
az, hogy a benti izék nem nők, max. vinnyogó pics@k, illetve kiscsajok, más kérdés, ezektől független.. szerintem.:P:)

ő-szinte 2011.12.19. 16:01:07

@Binbir gece: Jó, értem az iróniát, és nevetek is, de amit Gergő művel az akkor sem okés:-)

ő-szinte 2011.12.19. 16:03:51

@nosce: Azt hittem, érted a viccet:-)

Ha úgy volt, remélem előbb-utóbb látni is fogjuk:-)))
Nekem már megy a videó. nagyon röhögök petitn, szép látvány lesz:-DDD

atandora 2011.12.19. 16:04:46

Haj... akarom mondani Leki!
Lehet, hogy már volt, de nincs időm végigolvasni. Nekem is a napokban került fel a youtube-os "szeretem" listámra. :)

www.youtube.com/watch?v=G3S5zjfEVWg

ő-szinte 2011.12.19. 16:07:48

@anica inkognitóban: Ez egy elég kényes téma, és mindenkinek más a nézőpontja, bár én nem tartom jónak, ha egy pasi házimunkát végez. Ha kedvtelésből főz, az ok, de nem jó, ha felborulnak a "szerepek".

ő-szinte 2011.12.19. 16:09:30

Vera odáig jutott, hogy már Csaba is jó bőr neki...:-)

atandora 2011.12.19. 16:10:14

@ő-szinte: a szerepek felborulásába az is beletartozik, hogy a nők pénzt keresnek? Mert ha nem borulnak fel a szerepek, akkor apa dolgozik és eltartja a családot.

ő-szinte 2011.12.19. 16:15:03

@atandora: Hol így van, hol úgy. Ez mindenhol másképp zajlik, nincs lefektetve egy könyvben...

nosce 2011.12.19. 16:17:23

ez a Feco-Vera beszélgetés milyen kib@szott unalmas...

sandokan 2011.12.19. 16:17:26

@nowo: Ezt azért szépen levezetted. Te is bent voltál az esküvőn vagy hol beszélgettél erről velük?
Esetleg te lennél a kék ruhás cigány lány, akit továbbra is követelek a villába, mert akkor minden eddigi okosságod meg van bocsátva.

@Binbir gece: megint vastaps

mézescsók 2011.12.19. 16:17:51

@capa05: Oroszlán.
Bár ennek momentán nem érzem jelentőségét. Havat lapátoltam. Reggeltől ömlik. Itt valaki múltkor a családi ház örömeiről zengedezett!!! Jöjjön, várom, ha még sokat esik!

nosce 2011.12.19. 16:19:05

@ő-szinte:
"de nem jó, ha felborulnak a "szerepek"."

a lényeg h a pasi legalább napi kétszer megrépázza a nőt :)

capa05 2011.12.19. 16:20:00

@mézescsók: ha nem titok merre laksz ahol esik a hó?

nowo 2011.12.19. 16:21:44

@atandora: ez a Leki már majdnem Loki...
remélem,ez nem sértés...:)

ő-szinte 2011.12.19. 16:21:47

@nosce: :-DDD Az biztos, hogy nem árt:-)))

capa05 2011.12.19. 16:23:41

@ő-szinte: mézescsók írta, hogy havat lapátolt..!

sogeking 2011.12.19. 16:26:08

@anica inkognitóban: én csak magam után mosogatok, az ér? :)

ő-szinte 2011.12.19. 16:29:09

@capa05: De jó neki! Én úgy szeretem a havat! :-)

capa05 2011.12.19. 16:30:53

@ő-szinte: ahogy olvasom ő most nincs annyira oda a dologért..:)

atandora 2011.12.19. 16:32:44

Aki azt állítja, hogy szereti a havat, az 99,99%-ban arra gondol, hogy a meleg szobából szereti nézni a szépen hulló hópelyheket.
Így én is szeretem a havat.
De amúgy azt vallom, hogy a hóesés azt jelenti, hogy túl hideg van ahhoz, hogy eső essen. És a hó is hideg, és vizes, és latyak lesz belőle, és ... brrr

mézescsók 2011.12.19. 16:36:39

@Binbir gece: Gergőből nem nézek ki annyit, hogy felfogná, amit írtál.
Ha neked a nő szinonímája csaj az, aki a mosogatás-főzés-takarítás szent triumvirátusának eleget tesz, akkor azt valahol sajnálom, korábban kellett volna születned. És nem vagyok a feminizmus élharcosa, ráadásul mindezeket már édesapám is tudta és csinálta, ha kellett, pedig szegény már régóta nem él.
A fejhangon visító, sírórívó, idegesítő izék csak a nők egy típusai - a rosszabbak. Remélem, nemcsak ilyenekkel hozott össze a jósorsod. Viszont a bentiek általában tényleg inkább az izék, bár nem látom őket állandóan, talán még takarítanak és mosogatnak is néha. Azért ebbe nem élem bele magam.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 16:39:59

@nowo: Csabának az unokatestvére is szerepel még. Verának meg a testvérei.

@ő-szinte: Én meg a modern szerepfelfogás híve vagyok.

ő-szinte 2011.12.19. 16:42:45

@Peter_Cs: Igen, azt láttuk, Vera elég modern lány, hehe

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 16:42:48

@ő-szinte: Örülnék, ha jóban lennének és támogatnák egymást!

@nosce: De legalább van Verának egy ideiglenes szövetségese!

mézescsók 2011.12.19. 16:50:18

@atandora: Igen, igen, igen! És most még az ebet is indulok sétáltatni. Ő imádja a havat, úgyhogy hosszú menet elé nézek!

2011.12.19. 16:51:34

@mézescsók: én voltam! És szeretek havat lapátolni. Hova menjek? Hányra? :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.19. 16:56:38

@Binbir gece: a tegnapi öfiben láttam, hogy Fecó konkrétan arcul csókolta Attilát. Háromszor is.

A kalucsnis feladványoddal mi lett? Tizenkétezer hsz.-t nem fogok visszaolvasni.
Már csak azért, mert is küldtem be megfejtést, hátha nyertem valamit. Mondjuk egy belépőt az állatkertbe, vagy mittomén.

ő-szinte 2011.12.19. 17:01:37

@capa05: Nem is azt írtam, hogy a lapátolást szeretem:-)

mézescsók 2011.12.19. 17:06:08

@ő-szinte: @capa05: Hogy a pasik mi mindenre nem jók?! Hazaért, elvitte!!!
Reggel 7 óta esik. Nem kicsit, nagyon.
A havat én is szeretem a meleg szobából, kandalló mellől, forralt bort szürcsölgetve, néha egy-egy cigi, kutyasimizés, beszélgetés, netezés, olvasás, bujcizás vagy amit akartok.De ha időben nem kapunk észbe, akkor reggel ebből a garázsból nem lesz kiállva!!! Ráadásul a ház nem közvetlenül az út mellett fekszik, ezért aztán a kaputól kb. 70 m havat az útról bónuszként le kell tolni. Ha így marad az idő, akkor ma erre még egyszer sort kerítünk. Eddig egyedül csináltam, mert szabadságon vagyok.
Szóval óvatosan a családi házas kívánságokkal. Még teljesülnek. Lehet, hogy Ő-szinte lesz a vendégem?

sogeking 2011.12.19. 17:07:28

vajon lesz ma poszt? (nem sürgetésből kérdem)

nosce 2011.12.19. 17:14:51

@atandora:
"Aki azt állítja, hogy szereti a havat, az 99,99%-ban arra gondol, hogy a meleg szobából szereti nézni a szépen hulló hópelyheket.
Így én is szeretem a havat. "

ház azért elég sokan sielnek meg deszkáznak ahhoz meg hó kell, mert különben nem csúszik :)

nosce 2011.12.19. 17:19:10

@pushpang:
"Mondjuk egy belépőt az állatkertbe, vagy mittomén."

nyilván a villára gondoltál :)

ő-szinte 2011.12.19. 17:20:42

@mézescsók: Na, basszus, ennyi meghívást amennyit itt a blogon kapok:-)
Minden napra jut vmi, hehe

Bennfenntes 2011.12.19. 17:21:53

@nosce: VÉGRE VALAKI! :) Nem akarok itt nyelvészkedni, de a "Tujapapa" és "Tujamama" nyelvtanilag nem azt jelenti, hogy Csaba anyja és apja is tuja, akkor ugyanis így kellett volna írni: "Tuja papa" és "Tuja mama". Egybeírva azt jelenti, Tuja papája és Tuja mamája, nem minősíti sem a papát, sem a mamát. Nosce volt az első, akinek el leesett.

capa05 2011.12.19. 17:22:09

@ő-szinte: Én sem:D
@mézescsók: Beebeer jelezte, hogy segíteni kíván..:)

ő-szinte 2011.12.19. 17:22:22

@sogeking: Remélem...!:-) Mert különben még azt hiszik, hogy nem voltam a Hajninál tegnap este:-DDD

mézescsók 2011.12.19. 17:23:16

@ő-szinte: Akkor mégse! Kár, majd a szomszéd srácot korrumpálom legfeljebb.

Bennfenntes 2011.12.19. 17:24:45

@foxglove: Az egyik (Tujapapa) birtokosjelzős szóösszetétel, a másik (Barbapapa) minőségjelzős. ;-)

kamarti 2011.12.19. 17:26:05

@Bennfenntes: gondolom, ezt bent is ugyanígy végigelemezték, értelmezték, cizellálták, hogy minél kevésbé legyen sértő és/vagy félreérthető :) :)

capa05 2011.12.19. 17:26:32

@Bennfenntes: az apró betűs magyarázó részt nem tudtuk elolvasni a transzparensen, lehet kis felbontású a TV-nk.

sogeking 2011.12.19. 17:27:12

@ő-szinte: ehhez most be kell kapcsolnom az agyamat :) tehát ha voltál, akkor van poszt?

(csináltam egy kis rajzot a párbajhoz, de legfeljebb belinkelem ide)

ő-szinte 2011.12.19. 17:27:26

@nosce: És nahát! A síelésre gondoltam:-)

mézescsók 2011.12.19. 17:28:27

@beebeer: Ma éjféltájt jó lenne a következő menetre, az is eltart egy ideig. Közelebbi címet akkor, ha még mindig zuhog, de akkor siess ám!

ő-szinte 2011.12.19. 17:28:39

@sogeking: Ha láttad a tegnapi egyik kommentet, akkor tudod miről beszélek:-)

kamarti 2011.12.19. 17:28:58

@mézescsók: azért én mégis irigyellek egy kicsit, ha nem baj. nálunk is hull, de nem annyira és nemigen fog megmaradni, szóval ez itt ab ovo latyak :(

sogeking 2011.12.19. 17:29:49

@Bennfenntes: de láttál már olyant, hogy egy tujának kaktusz a papája??

ő-szinte 2011.12.19. 17:30:38

Sőt, tegnap még operatőrnek is avanzsálódtál...:-) így már?

kamarti 2011.12.19. 17:32:14

@capa05: na ezért jobbak a rajzos táblák. egy mérleg áthúzva, az mérleg áthúzva. vagy nem? :) (de melyikük Mérleg? :)

@sogeking: na ez meg a másik :)

sogeking 2011.12.19. 17:32:20

@ő-szinte: igen, emlékszem, de nem tudom az milyen irányba motiváció :D

capa05 2011.12.19. 17:32:59

@sogeking:

@ő-szinte: jódlizni megy a kanyonba..!:D

nosce 2011.12.19. 17:34:01

@Bennfenntes:
"Egybeírva azt jelenti, Tuja papája és Tuja mamája, nem minősíti sem a papát, sem a mamát. "

igen de ennél még egy nagyobb logikai bukfenc van amire utaltam de nem volt már kedvem kifejteni. Szal a logikában ha az alapállítás hamis akkor az abból következő implikáció is hamis. Azaz ha Csaba nem tuja márpedig szemmel láthatólag nem az, ezt tudja Csaba de látja Attila, és Péter is, akkor a szüleire se vonatkozhat a tujaság, azaz ezt poénkodásnak lehet max tekinteni semmiképp nem a család szidásának, mert ahhoz pl. a mamára vonatkozó állítást kellett volna megfogalmazni pl. Csaba anyja egy tuja vagy ilyesmi...

atandora 2011.12.19. 17:35:12

@nosce: jaj már, kötekedsz. :D
Ezen perverz egyéneknek ott van a hóágyú. Be kell fújni a hegyet műhóval, lehet nekik ott élvezkedni, a városokba meg vetítsenek az ablakok elé hóesést.
Íme az én konstruktív (bizalmatlansági indítványom helyett - ha már egyszer korábban meg lett idézve Gyurcsány apánk :) ) ötletem.

sogeking 2011.12.19. 17:36:10

van új, ha jó helyre írtam :D

VaLaky 2011.12.19. 17:37:15

@mézescsók: Szia! Én voltam a másik kandallós házat kívánós! És engem is felírhatsz a hólapát nyelére, jelentkezőnek, mert szívesen lapátozok.

Bennfenntes 2011.12.19. 17:38:16

@capa05: Ehhez nem kell apró betű, csak figyelni az általánosban a nyelvtanórán. :P Én is onnan tudom. :)
@sogeking: Mert a lódarázsnak meg ló és darázs? :P
@kamarti: Nem tartom kizártnak, hogy néhányuknak passzív tudásban megvolt ez az infó.

atandora 2011.12.19. 17:38:17

Az jutott erről a tüntetésről az eszembe, hogy ha már tüntetnek, akkor jöhetne később a vízágyú, a gumilövedék, a tank, az utcakő ... csak, hogy stílusosak maradjunk.
Aztán sztrájkolhatnának. Szabadon választott, hogy éhségsztrájk vagy ülősztrájk, esetleg a kettő kombinációja.

Bennfenntes 2011.12.19. 17:40:08

@nosce: Kampányban és reklámban igazságtartalmat keresni???

beacska 2011.12.19. 17:41:11

@nowo: de a bokszon ott voltak, még apuci is! ;D

foxglove (törölt) 2011.12.19. 18:14:41

@Bennfenntes:
"Az egyik (Tujapapa) birtokosjelzős szóösszetétel, a másik (Barbapapa) minőségjelzős. ;-)"

Nem tudom, szándékosan-e, de figyelmen kívül hagyod, hogy a tuja az attiláék által használt esetben elsősorban melléknév, egy bizonyos tulajdonságot jelöl (és csak másodsorban tulajdonnév), és mint ilyen, ezáltal nem birtokos szerkezetről beszélünk.

Úgyhogy: tévedsz.

Bennfenntes 2011.12.19. 18:22:33

@foxglove: Hát ez sajnos nem igaz. :) A Tuja egy beszélő név, és mint ilyen, tulajdonnév.

Hozzáteszem, ha minőségjelzős szóösszetétel lenne, akkor is egybeírnánk (lásd éppen a fenti példámat, Barbapapa), tehát ez nem változtatna azon, hogy vonatkozik-e a tuja a papára vagy sem - nem vonatkozik. A tuja papáját jelenti az, ha így van írva "Tujapapa".

az én rózsám vasutas 2011.12.19. 18:38:26

Utolsó, oh yeah!

Barbapapa, tujamama ááááááá!
(hibás idézet)
Zebemama, zebepapa ááááááá!
(helyes megoldás, bár tököm se tudja milyen jelzővel)
@pushpang: Lemaradtam a tippedről. Van aki forrón szereti. Nagy mágus vagy, 86%-ra adom hogy találtál.

foxglove (törölt) 2011.12.19. 19:20:06

(bocs Binbir gece)
@Bennfenntes: amiről te beszélsz, az a jelöletlen birtokos jelzős összetétel. amiről én, az a fajtajelölő főnévi minőségjelzős összetétel. Mindkettőt egybeírjuk, mindkét értelmezés helytálló. szerintem.

Bennfenntes 2011.12.19. 19:26:43

@foxglove: Értem, amit mondasz. De ha egy szót - legyen akár leíró jellegű is - tulajdonnévként használnak (és a csúfnév is ilyen), akkor ott nincs kecmec, az tulajdonnév, tehát főnév és nem melléknév. Mellesleg a tuja fajtanévként (tehát a növény neveként) is főnév. Értem, hogy arra utalsz, hogy valamilyen tulajdonságra utal, de attól még minden jellegében főnév. Ebből következik, hogy a szóösszetétel birtokos.

Bennfenntes 2011.12.19. 19:28:22

És bocs, Binbir! :)
Előbb-utóbb tényleg abbahagyjuk. :D Még jó, hogy van új poszt. ;-)

foxglove (törölt) 2011.12.19. 19:31:17

@Bennfenntes: oké, zárjuk le, úgy sem tudjuk egymást meggyőzni.

Úviusz 2011.12.19. 20:44:15

valovilag.hu/video/142515
azért vicces az ilyeneket visszanézni:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.19. 21:04:55

18:82 az arány? A hobbikertészek nagyon beindultak.
süti beállítások módosítása