Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X92 - 1X95

2011. december 18. 18:05 - Hódos Hajnalka

Hát, Villatörténelmet írtunk, hiába minden. Fecót férjül adták, sírt, hogyne sírt volna, de csak sorjában, egyelőre ott tartunk, hogy lázban ég a Villa, nem, nem járvány tört ki, készülődnek a Nagy Napra. Már, aki, Gergőnek például dagad. Az orra, meg más is, gyanítom, de Seri csak odatolja magát, egyébként stop van. Jó, most megint kitört belőlem a röhögés, csak annyit mondok, szólítsatok ezentúl LEKI-nek és ne kérdezzetek semmit, de hogy ez a poszt így nem lesz kész, az biztos, mert vagy sms-eket kapok „lekike” megszólítással, vagy e-mailt, ami rosszabb, ma már elhangzott a „Balti” is, és nem a tengerre gondoltak. Na jó, nem vagyok gyökér, szóval az van, írtam már sok posztot, írtak már rólam sok mindent, vagy ahogy anyám mondaná, voltam már minden, csak nacsasszony nem, de tegnap ma reggel nyolc óra után pár perccel erre a kibaszott erős kezdésre, mint első komment, még én sem számítottam: SAJNÁLOM, HOGY A CIKK ÍRÓJA LEKI ÉS ELMEBETEG. Így, csupa nagybetűvel. Jaj, hol tartottam? Ja, tudom. Szerivolték nem dugtak ugyan, de Seri jól aludt.

Attila és Péter is, ők egy teljesen más Villára ébredtek Vera azonosíthatatlan hulladékdarabkái nélkül, ez annyira felvillanyozza őket, hogy elhatározzák, hadat üzennek a kuplerájnak és a kosznak. Egy élhetőbb világért fognak tevékenykedni. Söpörnek, porszívóznak veszettül, vasalni jöhetne hozzám is valaki, ha már. Vera nagyon büszke, hogy Malacka végre nekiállt takarítani, Attilának meg jól is esett. Mielőtt a Villa Gedeon nénije, Ronika megcsinizi Seri haját, Kingáét vasalgatja, közben pletyi. Hát Kingának Attila, mint férfi nem. Elmondja neki többször viccesen, de egyik fülén be, a másikon ki. Egyébként, nem érthető félre ez az ölelkezés? Ohhát Veronika ezt az utat már megjárta, aztán csak belesült a saját faszságába. Nem mindegy ám, hány centi van köztük. És hihihi, velük is így kezdődött. Petike, Attika és Esztike vicceskednek az udvarban, azt a tuja nagyon kiszáradt, ki kell rakni a házon kívülre, ez is hozzátartozik a karácsonyi nagytakarításhoz. Miután kiröhögték magukat, a Cinkostárs Bt. Ünnepséget tart az udvarban, megszerezték ugyanis a Tiszta udvar, rendes ház minősítést, de Verát hagyták a faszba. És szóltak Fecónak, hogy ő is hagyja ugyanott.

Mivel már húsz perc legalább eltelt az öfiből és még senki nem köpte a másik arcába az amalgám tömését, ezért a lányoknak alkalmuk nyílik arra, hogy feladat keretében ugassanak össze, Villanyelven ez úgy hangzik, kísérletet tesznek a problémák megbeszélésére. Rózsaszínű koktélok kortyolgatása mellett. Minden rendben ment, míg Vera be nem szólt Kingának, akihez nem lehet ám csak úgy hozzászólni, szerintem még a Nap is csak engedéllyel süthet rá. A felettébb durva, késdobálónak is nevezett vendéglátó egységekben is bicska kipattintására alkalmas beszólás a következőképpen hangzott, idézem: Mi a problémád nekem énvelem? Az, hogy Kinga már a teázós délutánon is megmondta, úgy érzi, flegma és lekezelő vele. Innen pontosan másfél perc telik el az első Kinga-féle hagymongyammáel a véleményemet sipításig. A következő lépcsőfog a nem lehet veled kommunikálni, nem hallgatod meg a másikat, és a drámai vég pedig a kussoljál, fogd be a pofádat, de akkor már Attila is benn van a nappaliban, akinek semmi keresnivalója. Kinga primadonnaként távozik, beül a szaunába és Fecónak fröcsög, ott tart, hogy odamegy és pofán vágja Verát. Jó lenne, ha Fecó leállítaná a kis barátnőjét, mert ha nem varrja össze a pofáját, Kinga kitépi a haját és azt tömi a torkába! Ami itt megy, az már Fecó érzékeny lelkének is sok, megpróbál beszélni Verával, hogy néha nyelni kéne, hát úgy nehéz, ha, de most ráültem a kezemre és nem folytatom a megkezdett gondolatot, hanem magamra, a Lekire gondolok. Lehet, hogy új faj született?

Kinga szerint nem nyelni kéne, hanem kulturált, emberi módon viselkedni és bántja, hogy Fecó mindig a Kígyó mellett áll ki. Ugyanmá, Fecó soha nem fordulna Kinga ellen, de értse meg, nem hagyhatja Verát magára. Fecó, Fecó, téged a szíved fog a sírba vinni. Hol az a Fecó, aki régebben úgy szórta a poénokat, hogy Kingának fájt a hasa a nevetéstől? Hol van? Hol van az a nyár? Hol van, az a szerelem, drágám? Fú, KimNowaktól ezt a nótát elő kell keresni, most! A szárnyaid már a zaciban, angyalkám! Vera picsog a nyugiban az Aranyszívűnek, vérlázító az a csaj, megint hazudik, ő nem kelt ki magából! Kezdem unni ezt a Verás izét, Önök, kedves olvasók? Az van, hogy az esküvőhöz föltétlenül kell két koszorúslány meg egy tanú. A többi lófasz és esti fény, tényleg. Ha ez megvan, megvan minden. Na, kik legyenek a koszlányok? Hát Kinga föttétlenül. Peti megvétózza Verát, hiába vannak egymás seggébe bújva Fecóval, nem kell belevinni egy ilyen esküvői sztoriba, a Kígyó nem érdemli meg. Még a végén szabotálja és elbassza az egészet. Meg a halálba baszogatná Kingucit, úgyhogy legyen csak a Serike koszlány. Csaba nagyon örül, hogy ő a tanú, mert egy óriási élmény lesz, Vera természetesen magát javasolja koszlánynak, Kinga meg leszarja, mert úgyis csak formaság. A bejelentés után, miszerint hihi, én meg Seri leszünk ám a királylánykoszlányok Vera percekig beszél magában a dzsakuban, itt gondolok először arra, hogy szegény lány tényleg nem normális. Na most ide van írva, hogy fodrász kedd du. három, és az is, hogy Hajni, ne felejtsd el holnap de. felhívni a fogorvost, jókor szólsz, Lekikém bazmeg, persze, hogy elfelejtettem.

Jaj, Attila sóhajtozik a fürdőbe Veronikának és bevallja, odavan. De mi a faszért, teszi fel a költői kérdést, majd meg is válaszolja, mert Kingának jó a segge. Megnyugszom, hát bazmeg, akkor nekem is. Attila annyira örülne, ha eljutnának egy csókig, utána meg mehetne a levesbe. Ez egy poén volt, csak szólok, hátha nem jutott el a sokkal nívósabb humorhoz – khm – szokott úri közönségemhez. Öfi végén Veronika és Péter kínlódik az á&sz jegyében, Péter a szokásos, ha el akarnálak venni feleségül, hozzám jönnél kérdéssel kezd. Veronika tudta, hogy ezt fogja kérdezni, és ha azt mondja, igen, akkor mi van? Akkor Péter elveszi. Éles váltás következik, hol van a dobozod? Péter elérkezettnek látja az időt a doboz trükk bevetésére, mert Veronikát már eléggé furdalhatja a kíváncsiság, megmutatja neki. Bármi legyen benne, akkor is meg akarja nézni? Bármi. Levágott füleket, illetve, mivel ma perverz hangulatban vagyok, kitépett köldökpirszingeket vizionálok, aztán feljajdulok, nehogy Veronika úgy végezze, mint a Kékszakállú herceg várában a túl kíváncsi luvnyák, ugye. Jaj, de cuki Péter, hogy semmi nincs a dobozban. Nem írom, hogy írok totót, mert ma megkérdezték tőlem, mit tippelek a Napoli-Roma-ra és meglazultak a fogaim attól a másfél perces csikorgatástól, amíg beírtam válaszként, iksz. Veronika egyébként tökre leszarta, hogy mi van a dobozban, csak az volt a lényeg, hogy Péter közel engedte magához. És csoda, hogy láncdohányos vagyok, mi? Az csoda, hogy nem iszom. Többet.

El sem kezdődik a kihívás, Lilu már megsértődik, mert úgy tűnik, hogy őt nem várták. Fú, Gergő milyen jól néz ki, micsoda monoklija van és az milyen férfias! Csaba egész jól van, Fecóka álljon oda, ahova szokott. És akkor jön a mondat, a liblingkém: ha Csaba megnevezi a kihívottat, akkor nagyjából tudni fogjuk a nevét. Blogtörténeti pillanatot írunk, a VV5 alatt először írom le, aztakurvahétszentségit. Miután egy rohadt szót nem értettem abból, amit Csaba hablatyolt arra a kérdésre, megnehezítette a döntését az, hogy több lila van, mint az UTE bé középben, és Csaba bemegy a riportszobába, miután Seri fehér ördögpatákon kihozza a bőröndöt. A riportszobában semmi érdekes nem történik, egy barokkos, számomra értelmezhetetlen körmondatban Csaba annyit mond feszélyezettebb mindenki és bevallja, ha Vera nem kapott volna lila kendőt, akkor sem kizárt, hogy ő ülne ugyanitt. Meg hogy ő rivális. Lesznek kisfilmek, hogy odavagyok a gyönyörűségtől, tényleg. Előtte Lilu szeretne beszélni a boksz gáláról, de csak azért, hogy elmondhassa, karácsonykor megnézhetik egyben az egészet. Kingán és rajtam kívül mindenki úgy örül, mint majom a farkának. Serinek extázisélménybe került, olyanba én is kerülnék, remélem, nem illegális. Eszternek sikerült feldolgozni, hogy a büdös kurva kiütötte, a legjobban az fájt neki, hogy nem hallotta Robi vigasztaló szavait, mert a gonosz stáb letépte róla, Verához képest a búbánatos szüzanya kutyafasza, senki nem akarta, hogy ő nyerjen és csak Fecó örült neki. Meg ő. Csaba Seritől és talán Gergőtől nem várta volna a jelet, mér kérdez ilyet Lilu, hogy Vera miért kockáztatja Csaba létét a Villában? Tudta, hogy nem az ő jelén múlik.

Bár Csabáról kéne, hogy szóljon a kivi (az öfi analógiájára), de Vera körül forr a levegő. Ezentúl PMS idején ezt fogom használni, nem azt, hogy idióta hülye picsa vagyok, mert meg fog jönni. Forr körülöttem a levegő. Mennyivel hangulatosabb, nem? Vera körül azért forr, mert vannak olyanok, akikben csalódott, nagyon nehéz velük egy fedél alatt lakni. A sztori már a boksz gála előtt kezdődött, mert nagyon erős megjegyzéseket kapott és sok mindent le kellett, hogy nyeljen. Kinga azért forgatja a szemeit, mert jól van. Az a véleménye, hogy Vera megbolondult, három hónap után eljutottunk odáig, hogy az idegösszeroppanás határán áll szegény. Nem tud társas lényként viselkedni a Villában, folyton beleköt valakibe. Fecó szerint Vera egy érzékeny lélek és tud sírni. Lecsatolható angyalszárnyai is vannak, amiket kizárólag akkor vesz fel, mikor minden Villalakó az igazak álmát alussza és akkor szeretetgombócokat hint szét maga körül, haladjunk. Lilu előhúzza az ostort, megrázza a haját, letépi magáról a cuccot és Macskanő ruhában sziszegi a fogai között, elértetek egy határpontot! Ezt a jelenetet Kálmán Olgával jobban el tudnám képzelni, neki talán Attila se ugatna most vissza, a véleménye ugyanis az, akinek itt el kéne gondolkodni, az Vera. Jó, mivel lejárt a műsoridő, beszélhetnénk Csabáról, meglepetten kapom fel a fejem, máris? Csaba másodjára áll itt, az előző párbaj óta sok minden változott, kevesebben lettek és a helyzet nagyjából változatlan. Hát igen. Vannak dolgok, amik változtak, de van egy dolog, ami változatlan, na jó, ezt végighallgatni nem bírtam, nemhogy most leírjam, szóval azért viszi Ronikát, a Kis Kukát, mert egy Bölcs Gondolkodó (segítek, Péter) aszonta egyszer neki, nem a bástyát kell egyből, hanem a legfájóbb pontját kell támadni és kurva uncsi az egyeduralom a villában. Hát Veronika magát tartotta a legkevésbé esélyesnek, mert ő áll legközelebb Csabához. Amit Csaba mondott, felfogta. Leplezetlenül irigykedek, én nem. De hát, valakit vinni, kell, ha menni kell, menni kell. Lilu szerint egyenes beszéd volt és érthető volt az üzenet.

Kurvára kéne sírni, mert az van, hogy levél érkezik a Villába, és az lesz benne, hogy mindenkihez érkezik egy családtag holnap, ez persze nem igaz, csak hogy Fecó ne tudjon semmiről. Eszter azt javasolja Kingának, gondoljon arra, hogy nem szereti kinn senki mert egy hisztérika, gátlástalanul felröhögök. Fecó küszködik, vajon ki lehet az ő családtagja, a kölyköket nem választják szét, Angéla a kölykek nélkül nem jön, úgyhogy valószínűleg a tesója. De bár az Angéla lenne. De nem éli bele magát. Ez még zajlik vagy tíz percen keresztül és bepillantást nyerhetünk Fecó életébe, nyolc év után kúrt félre, mert állandóan melózott és belefásultak a kapcsolatba. Megtudjuk továbbá, hány nővel dugott már Fecó, de érthető okokból erre kevéssé figyeltem oda. Az van, hogy a két kis emberke, Fecó meg Angéla így négyen egyek. A romi jelenet után újabb balhé, kapnak egy konzolt, én ezekhez hülye vagyok, a T. Olvasó lesszíves rákeresni, úgy köll táncolni, ahogy a tévébe’ a rajzolt emberke, nájsz, ha fasza, piros iksz, ha béna vagy. Egyébként ez lesz az Arénában is a feladat, azért kapták, hogy gyakoroljanak, addig meg kiművelem magam, ígérem. Attila és Péter előbb kivonulnak cigizni, mert az Idióta(=Csaba) mozgásától Attilát veri a víz, még nézni is rossz és ezt nem rosszból mondja, aztán összeugat Verával, aki megint picsog a veszekedés végén, hogy ő a ma született bárány, Attila meg a rohadt gyökér. És húzzon kifelé a nyugiból, mert most ő a Drága Kincsével beszélget. Attila leszarja, ha Vera ebben a stílusban, akkor nem mén ki. Igen, így kell közölni, hogy húzzál kifelé, Vera csak azt adja vissza, amit ő két hónapig kapott! Attila undorító patkány, szekálja, kötözködik vele, és ne vonja bele a Fecót! Nem Vera kezdte, ezen kívül Attila egy büdös gyökér és egy utolsó ganajtúró féreg. Néha őszintén sajnálom a Villalakókat, hogy ilyen szegényes szókinccsel rendelkeznek, na jó, nekem nagy a pofám, de én megtarthatnék egy mesterképzést kocsisoknak, ugye. Vera akkor se megy be, ha benn ott a jó leves, inkább bőg. Attila takarodjon a közeléből is, mert szándékosan hergeli és provokálja. Attila Péternek, akarom mondani a kameráknak mentegetőzik, ő nem csinál semmit, Vera éli meg úgy, hogy ő baszogatja. Fecó kéri őket, ne menjenek a közelébe, hagyni kell egy kicsit, hadd nyugodjon meg.

A Lakók az ünnepek közeledtével vágynak a szeretetre és a békére, ezért kibeszélhetik magukat GergőBizalminak. Édes faszom, ezeknek az ugatásoknak sose lesz vége! Péternek alapvetően jók a viszonyai, akivel rossz, azzal nem is akar változtatni, mert álságos lenni. Igen, Vera, de ne is szóljon hozzá, olyan szintű bántást kapott tőle! Az, hogy Péter elárulta, átverte, az egyszerűen nem igaz! Elvesztette benne a bizalmát és elkezdett távolodni. Kingát Vera idegesíti egyedül, ha ő nem lenne benn, karikor tökjó társaság lenne. Attilának is Vera a baja, de ő nem összeveszett vele, hanem leírta. Ja, és Vera összetörte a szivarkáit is. Mondjuk, azért én is ideges lennék, tudom, hogy megalázó és egyáltalán nem nőies, de tegnap is ott térdeltem a kuka felett és könyékig túrtam benne egy valamirevaló dekkért, mert éjjel elszívtam az összes cigim. Reggeli első cigi életmentő, ugye. Vera tudja, hogy macerás a helyzet, és elsősorban Gergővel rendezné a viszonyát. Mert Gergő ül ott. Ha Zizi lenne, akkor vele, ugye. Gergő használja a bitang szót, nekem erről mindig Psota Irén Tibi te bitangója jut eszembe, szóval az van, hogy mindenkinek megvan a maga igazsága, Vera nem akar rontani a Villa hangulatán. Jön a fehér ördögpatában Seri, sztem az kinőtt a talpából, nem felhúzta, hát persze, hogy Gergővel van problémája. Aztán mén a nyígás Verának a teraszon, kezdi észrevenni a jeleket, nem, nem arról van szó, hogy az ördögpata miatt megcsavarodott a feje háromszáz fokban (direkt, ne írjatok, hogy háromszázhatvan, mert kb. ötven üzire kell válaszolnom, faszomatbazmeg), nincs energiája, megy el az életkedve és így feszeng, mert nem tudja magát adni. Megint elindult ez a dolog, de már olyan hülyének érzi magát, segítek, szerivan 3.0. Kihívás után közvetlenül az történt, hogy Attila nem akarja sértegetni Csabát, úgyhogy mondhatná, hogy bátor volt, de nem volt az, kihívta a kislányt, mert a Nyolcvan Százalékostól meg az Eseménygenerátortól befosott. Peti szerint Csaba egy rohadék és beparázott az Esztertől, Veron sóhajtozik, Eszter segít a Kis Manónak bármiben. Kinn is, benn is folyik az értékelés, Kinga szerint hát azért a Veronika nem gyenge, Fecó szerint jól döntött a Csaba, Verának tetszett, hogy kimondta, egyeduralom van. Kingatti a nyugiban beszélnek a kiviről, mér, most bárki azt gondolja, hogy Veronika nélkül a Peti meg fog változni és többé nem beszélnek össze? A Kis Manónak rosszul esett, mert azt hitte, Csabi szív-ember és ő ártott neki a legkevesebbet. 

És elérkezett a Nagy Nap. Mindenki elmondja, ideges, mint a nyugdíjas bicikliőr, Eszter tetszett a legjobban a profán, bazmeg, ez infarktust fog kapni, nem lesz egy hosszú házasság vihogásával. Veronika szalonjába mindenki be akar ülni, Fecó is készül, kivasal mindent, még a szakállát is beállította! Nagyon-nagyon készült, mert titkon még mindit azt remélte, Angéla jön a Villába. A szalonban elindul a demivanazattilával, az van, hogy nincsenek rosszban Kingucival, csak Attila olyan mufurc, Kinga nem is tud hozzá szólni. Hogy megmondjam az őszintét, innentől kezdve tőlem akár maradhatna Attila mufurc. Kinga szerint az esküvő a baja egyébként, de leszarja, csak az érdekli, hogy jó legyen a haja. Jaj, Veronika is megbeszélte ám a dolgokat Petivel. Őszintén. És komolyan. Szüksége van rá, és nem hagyja a barátságukat. Kinga is ugyanezt érzi, csak olyan nehéz megtartani a kontrasztot. Attila hallgatózik, ezért nagy a visítás, mikor Veronika hirtelen kinyitja az ajtót, ó, Attila csak azért jött, hogy megölelje a Kancát, de szét ne baszd a hajam, jézus fasza, na ezért járok én zárás után fodrászhoz. Mi? Tudom, hogy kedd három óra, majd viszek magnéziumot meg füldugót, karácsony előtt vagyunk, jó? Fecó eközben még mindig készülődik, a szaunában, dalolászva fújkálja magát parfőmmel. A térgyit is. Miután ezzel megvan, felkészült. Szerencsétlent el kell távolítani a hadszíntérről, ezért bármilyen gyönyörű a karácsonyfa izzósor fölé tekert függöny meg akármennyire ínycsiklandozó, hogy lesz Újházi, sajnos levelet kap, Angéla az utolsó pillanatban visszalépett. Megy is bőgni a hálóba, de a Zélet kegyetlen, húzzon a picsába Csabával együtt három napi hideg élelemmel a nyugiba és ne merészeljen kijönni, mert mindketten halálnak halálával halnak. Fecó bazmegol, és sóhajtozik, neki még ez se jön össze, a többiek pucolkodnak. Miután a Villalakók fölöltözködtek – a lányok selyemcukornak, a fiúk gyászhuszárnak – megszólal az Úr hangja, Fecó, Csaba, kifelé az udvarba, most!

A habcsóknak öltözködött Angéla benyit az ajtón, Fecó beleborul a nyakába, három perces ölelkezés idétlen vigyorgással, ahogy ilyenkor azt kell. Fecó be szeretné mutatni, hihi, már találkoztunk ám, hétfőn itt volt az Angi! Fecó saját bevallása szerint észre sem vette, hogy Angéla menyasszonyi ruhában van, nem csodálkozom, az ok öt betű. Férfi. Beülnek a hálóba, milyen kibaszott romantikus ez a kameraállás, az ágy végibe akasztott ruhafogason keresztül nézhetjük a szeretsz, óigen, bebizonyítottad, hogy csakacsalád. Hozzám jössz feleségül? Ühüm, csak ne ríjjál. Tütütütűűűű tütütütűűű, hullanak a rózsaszirmok a padlóra, enyémen nem volt ilyen, voltak helyette kamionsofőrök, akik egy emberként ordították, hogy nem szűz a menyasszony, mert szemetelt az eső, és a hagyomány szerint az ezt jelenti. Tényleg nem voltam az, egyébként. Némi történelemlecke – a zemberiség évezredek óta párokban és családokban él – után jogi akadály nincs, kijelenti-e Ön, hogy a zitt megjelent? Há. Akkor húzzátok fel a gyűrűket, de előtte mondjátok el a pógári jogi szerződés megkötését feldobandó giccses szöveget, hogyaszongya, szerelmem, ha rád nézek, nemcsak téged, magamat is látlak. Pezsgő, gratulációk, puszipuszi, Veronika lényeget megragadó kérdése: szerinted fognak ma szexelni? Peti szerint, ha van eszük, ja.

Megkezdődik a lakodalom, a násznépet Nótár Mary szórakoztatja, csókotcsókot, aztán bebasznak. Eszter bujára issza magát és csak azt akarja mondani, hogy Attila cuki, még akkor is, ha egy fasz, és kíváncsi, milyen lehet, mikor nincs itt bent. Ja, hogy nem fogja megtudni? Akkor bekaphatja. Eszter és a lányok cigizés közben morgolódnak, azért Attila ízlésesen is flörtölhetne Natival – Angéla esküvői tanúja – a csajnak egyébként egyetlen szépséghibája van, az, hogy van barátja. Érkezik a Búgócsiga zenekar, a hangulat a tetőfokára hág, azaz mindenki óbégatva énekel és táncot mímel, Eszter a kertben újra rámegy Attilára, a grabancánál fogva rántja magához és szájon csókolja, utána elmondja neki, igen, azt szeretné, ha rá bukna Attila, nem Kingára és féltékeny is. Attila nem tehet, mert benne van Eszterben. Nem Attila, hanem az érzés. A Kis Manó a buli elején nem tudott feloldódni, mert basszus, vasárnap megy párbajra, de volt annyi bákárdibrízer, úgyhogy miután Attila elmondja neki, megbánta, hogy elmondta Péterről, amit elmondott, egy fakanalat dugdos Péter inge alá. A szürreális élmény nem zavarja Pétert abban, hogy elmondja neki, szereti, ha fél méteres távolságban van és az életét le tudná úgy élni, hogy Veronika mellette szuszog. Ováció, mert Fecó és felesége a Villán kívül tölthetik az éjszakát, az ifjú pár balra el, a többiek ledöglenek. Az van, hogy Péternek nem a taknya folyik, hanem sír. Megsiratta Veronikát, ja. Fecóék be a háromszáznyolcasba, gyönyörű minden, van dzsaku a szobában, meg szauna is, és csak a csók, csak a csók és a csók. És az érzés.

Reggel Fecó egy gyógysörrel a kezében bámulja a Balatont, meg a dombokat a hegyek-völgyek között. A vonat nem zakatolt, elvtársak, de Angéla olyan volt, mint egy hercegnő. Elmaradhatatlan sétafika a sétányon tűsarkú, térdig érő csizmában, ami vagy nagyon tetszett az operatőrnek, vagy becsípődött egy ideg a derekában, és nem tudott kiegyenesedni, de szinte végig azt mutatták. Hát, Angélának nehéz volt ám a döntés, nem volt egyszerű elfelejteni, hogy Fecó félrekúrt. Azt hitte, nekik sose lesz olyan, hogy házasság, de ezért kell hinni az álmokban. Fecó sír, remélem, mindenkinek megvan Liz Hurley-vel A bájkeverő c. film, bár a kedvencem belőle a „na és mi következik ebből? Hogy egy nagy benga állat akarok lenni!”, de abban volt az érzékeny fiú a gitárral, na az nem sírt ennyit, mint Fecó. Attila és Kinga a mosókonyhában kitárgyalják az Eszterrel történteket. Attila csak azért mondja el, mert ha jóban vannak Kingával, Eszter kettejüket távol tudja tartani, szóval, csak óvatosan. Megjön Fecó, szex szagot éreznek rajta, miii? Sijóóófok? Ja, és minden földi jó. Jaj, és Fecó, képzeld mennyit szervezkedtünk és a Csabi volt a főfőfő beavatott ám. Vera lelkendezik, Csaba tujázik, Kinga bevonul bőgni vérig sértve, mijazhogyaCsaba? És ő? Bezzeg ő mennyit tett ezért az idióta esküvőért, erre Csaba bezsebeli az elismeréseket! Attila kap az alkalmon, látod, hülye liba, a Tuja meg a Fecó úgy kihasználnak téged, te meg loholsz utánuk! Amikor meg dicsérni kell, leszarják a fejedet! Amíg Péter hadonászik a konzol előtt, Veronika elmondja Attilának, mennyire kiborult attól, hogy Péternek nem a taknya folyt tegnap éjjel, hanem sírt. Nagyon vigyázzanak egymásra, ha ő nem jön vissza! Attila abszolút nem csodálkozik, azért nem Fecó kapta a jeleket, nehogy Veronikát vigye.

Megkezdődik a kampány, a Lakók döntsék el, melyik párbajozó mögé állnak, kezdjék a feladatot, most. Fecó teljes mellszélességgel Csaba mögé áll, Peti természetesen Veronika mellé, mert ez egy fontos párbaj. Vera semleges marad, de Csabát várja vissza, Eszter a Kiscsajszi mögé áll, mert közel kerültek egymáshoz. Gergő nagy ívben szarja le az egészet, bármelyik jön vissza, örülni fog. Kinga kurvára nem érzi korrektnek, hogy Csaba nem állt ki mellette soha, de megígérte, hogy mellette lesz, ehhez tartja magát. Attila nem mulasztja el, hogy beszóljon Csabának, férfiatlan vagy, tapintatlan, egy elkényeztetett hülyegyerek, de nem ezért áll Veronika mellé, hanem azért, mert a barátja lett. Kinga és Csaba a nyugiban megbeszélik Kinga problémáját, vagyis Csaba nem érti, mit akar neki Kinga mondani, Kinga meg nem érti, miért nem érti Csaba, hogy mit akar neki mondani. Egy dologban értenek egyet, Fecó bele van bújva Verába. Meg abban, ha valami szarság van, félre hívják egymást, és megbeszélik. Óbazmeg, Attila-show. Vera közbeszólhat? Olyannyira, hogy ő az első vendég. Te, Kígyó, ha nem volt taktikázás, akkor miért mondtad, hogy Csabát várod vissza? Fecó nem érti, mi jelentősége van ennek, ugyanaz a helyzet, mint amikor Kinga a múltkor Csabára tette a jelet. Kinga kiborul és óbégat, most Fecó őt támadja? VV Peti az egyik legérintettebb a párbajban, mert közel kerültek, úgy számolja, január második felében fogja elveszíteni teljesen a kontrollt és pontosan január 10-én lesz szerelmes Veronikába. Csabáról egyébként azt gondolja, hogy gyáva lépés volt kihívni Veronikát, Fecótól jó sok instrukciót kaphatott. Veronika személyiségében több eseményt lát, Veronika a motor itt a Villában. Attila helyesbít, a motorolaj. Az Attila show végén kiszedik Csabából, taktikai lépés volt Veronika kihívása. Na, akkor ne mondja, hogy „ők” a jók, Attiláék meg a rosszak, meg ne mondja magáról, hogy szív-ember, hö. Kinga kiakad a Motorolaj miatt és a Busifán kuporogva rákérdez, ha ezt mondta Attila, mikor hazudott? Pár napja neki, mikor azt mondta, nem érdekli, mi lesz Veronikával, vagy most, a műsor alatt? Hogy Attila mit válaszolt, elfelejtettem felírni.

Öfi végén Veronika fejéből hatalmas ötlet pattan ki: pont befér a nyugiban az ágy alá, kihallgatja a beszélgetéseket, Fecótól úgyis várható, hogy szaftos dolgokat fog mondani. Eszter feladata kihívja Csabát és Fecót, hablatyol valamit a Nagy Lehetőségről, amit Fecó kapott, aztán eszébe jut, hogy bepisil. Hamarosan Kingára terelődik a szó, nagyon durva, ahogy fel tudja magát idegesíteni, és nagyon durva, ahogy beszél, aztán Péter és Attila kerül terítékre, csűrnek-csavarnak, akárhogy viselkedhet velük az ember, ki akarnak tenni mindenkit a villából. Akkor lenne itt móka és kacagás, ha Attila kiesne! Veronika nagyon jó kém lenne, mert pici, jól állnak rajta a feszülős cuccok, jól ki tud hallgatni mindenkit és olyan jól el tud bújni az ágy alá, hogy vagy a feje, vagy a lába lóg ki alóla, bár, ha Vera dereka nem, akkor le sem bukni. Szűz Mária, Magdolna, ne hülyéskedjetek már! Veronika vihog Vera és Fecó tanakodnak, mióta fekhetett ott? A Kém mindent elmond, amit hallott, a szaunában pedig Fecó felteszi a Nagy Kérdést: ha erről Kinga tudott, hogy engedhette úgy, hogy közben Csaba pártján áll? Gondolom, ma kiderül, este Nápoly-Róma, juj, megkeresem a bordó lakkot. 

 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
917 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2011.12.19. 15:25:17

@capa05: Még jó, hogy én nem vagyok mindenki:-)

Ne viccelj, én még soha nem pisiltem bele a medencébe. 1-2 éves korom körül megtanultam kezelni ezt a pisilés dolgot, hehe

capa05 2011.12.19. 15:26:36

@ő-szinte: én csak azt írtam le amit láttam, hallottam...:)

nosce 2011.12.19. 15:27:30

@ő-szinte: @capa05:

nyugaton elég elterjedt, de én nem próbáltam ki :) itthon se merném 1-2 helyen megkockáztatni :)

ő-szinte 2011.12.19. 15:28:24

@capa05: Értem, de gondolom csak voltál már medencében... és nem pisiltél bele automatikusan...:-)

nowo 2011.12.19. 15:31:06

@pushpang: én is megértem Veront ezzel kapcsolatban.

Csaba szülei is elzárkóznak a médiától,mert sem a beszavazó kisfilmjében,sem a párbaján nem vettek részt.

Zsoofka 2011.12.19. 15:31:15

@Müszélia: Szegény Huszti Péter....

ő-szinte 2011.12.19. 15:31:25

@nosce: Én meg merném. De nem tenném meg soha, mert tudom, hogy nem higiénikus,és és én sem örülnék neki, ha más ezt tenné...:-)

nosce 2011.12.19. 15:32:31

@ő-szinte:
"1-2 éves korom körül megtanultam kezelni ezt a pisilés dolgot, heh"

akkor Eszterékhez képest korán érő típus vagy :)

capa05 2011.12.19. 15:33:27

@ő-szinte: Én is mellékhelységet szoktam használni...:)

nowo 2011.12.19. 15:33:37

@pushpang: én is megértem Veront ezzel kapcsolatban.

Csaba szülei is elzárkóznak a médiától,mert sem a beszavazó kisfilmjében,sem a párbaján nem vettek részt.

capa05 2011.12.19. 15:35:02

@mokamini: Értem a célzásod, az illető dekorativ is volt, tehát nem kellett sokat keresgélnie ha igaz...:D

ő-szinte 2011.12.19. 15:35:46

@nosce: Miért , láttad már bele pisilni, hoppá akarom mondani Kingásan bele hugyozni őket?:-)

nosce 2011.12.19. 15:35:56

@ő-szinte:
vagányságból én is meg merném, na de mondjuk nagy tétre fogadásból a Gellertben nem, de nemtom, viszont a jegyárba feleférne a szer :)

nowo 2011.12.19. 15:36:45

@nowo: kétszer jelent meg...:(

Az előbbi folytatása:

Kinga,Seherezádé és Eszter anyja rendszeres szereplője a NekedValóknak.

Veronika és Csaba nagynénikkel és nagybácsikkal vannak képviselve.

ő-szinte 2011.12.19. 15:37:37

@nosce: Szerintem még más is beleférne a jegyárba, hehe

ő-szinte 2011.12.19. 15:40:09

400 percen keresztül rendezték a nyugit, és úgy lihegtek, hogy azt hittem már akció van:-)))

Zsoofka 2011.12.19. 15:40:34

@capa05: Épp nemrég láttam őket a tévében. Hihetetlenül szép még mindig Piros Ildikó. Pedig már 70 felé van....

ő-szinte 2011.12.19. 15:42:44

Eszter is egyre szánalmasabb. Ha látná magát kívülről, hogy mit is csinál...

nosce 2011.12.19. 15:44:06

@ő-szinte:
"Miért , láttad már bele pisilni, hoppá akarom mondani Kingásan bele hugyozni őket?:-)"

nem, de megnézném őket, bár nem vagyok egy pisisex kedvelő típus :)

nowo 2011.12.19. 15:44:34

@capa05: Veron meg a tanulás,meg a munka...:)
Bár,énekből felismerte a titi-tá-t,úgyhogy nem is olyan sötét.

De szerintem inkább Média-Ribizligizi lesz belőle,vagy inkább már az is.

ő-szinte 2011.12.19. 15:46:00

@nosce: :-DDD

Küldj nekik sms-t, hátha...:-)))

ő-szinte 2011.12.19. 15:48:27

Pettiék tudják, hogy Vera pornózott, ez tisztán lejön a fürdőben váltott két mondatából Gergővel. És le is vették rögtön az adást...:-)

az én rózsám vasutas 2011.12.19. 15:52:38

Valami félreértés van ezzel a Gergő-bunkóság-nők háromszöggel. Gergővel nem lehet a gond, így hívják azt a kopasz majmot. Láttam már bunkóbb embert is nála, de ha a többség megszavazta, kipipáljuk, Gergő egy bunkó. A probléma forrása máris megvan, mivel Gyurcsány nincs a feladványban, maradnak a nők. Szokott ez így lenni. A definició szerint nő az, aki a mosogatás-főzés-takarítás hármasból legalább egy valamit csinál a héten, vagy ha nem, legalább meg lehet répázni. A benti izékről - élükön Sehivel - ez nem mondható el. Mivel kifejezetten jó emberek vagyunk, így ezeket az izéket - bár kis utánjárással találnánk rá megfelelő szót - játékosoknak hívjuk. Azokkal pedig olyan bunkó lehet ember - és Gergő is - amilyen csak akar.

rövidebben:

A fejhangon visító, sírórívó, idegesítő izéket nem nőnek, hanem fejhangon visító, sírórívó, idegesítő izének nevezzük. Ez fontos szabály, enélkül Fecó* is simán lehetne nő.

* a definició megalkotói kivételesen eltekintettek attól, hogy Fecót többször is látták mosogatni, főzni, takarítani. Attól is, hogy Atilkával három héten át feltűnően mosolygósan jöttek ki a nyugiból. Jobban belegondolva nagy bunkóság Fecóval szemben bunkónak lenni.

nosce 2011.12.19. 15:59:20

@ő-szinte:
"Küldj nekik sms-t, hátha...:-)))"

mert gondolod h az sms-t nem a retek írja ? :)
Veronika tényleg olyan mint egy piaci légy, Veronikát meg Pettit biztos azért nem hívták ki mert reszeltek :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.19. 15:59:51

@Binbir gece: a mosogatás-főzés-takarítás hármas némelyikét normálisabb férfiak is megcsinálják, mivel nem a sötét középkorban élünk, ahol a ház ura döglik sörrel a kezében a tévé előtt, míg az asszony belerokkan a napi 8-10 órás munka utáni második műszakba. a meg lehet répázni kitétel szintén nem egyedül a nők jellemzője..
az, hogy a benti izék nem nők, max. vinnyogó pics@k, illetve kiscsajok, más kérdés, ezektől független.. szerintem.:P:)

ő-szinte 2011.12.19. 16:01:07

@Binbir gece: Jó, értem az iróniát, és nevetek is, de amit Gergő művel az akkor sem okés:-)

ő-szinte 2011.12.19. 16:03:51

@nosce: Azt hittem, érted a viccet:-)

Ha úgy volt, remélem előbb-utóbb látni is fogjuk:-)))
Nekem már megy a videó. nagyon röhögök petitn, szép látvány lesz:-DDD

atandora 2011.12.19. 16:04:46

Haj... akarom mondani Leki!
Lehet, hogy már volt, de nincs időm végigolvasni. Nekem is a napokban került fel a youtube-os "szeretem" listámra. :)

www.youtube.com/watch?v=G3S5zjfEVWg

ő-szinte 2011.12.19. 16:07:48

@anica inkognitóban: Ez egy elég kényes téma, és mindenkinek más a nézőpontja, bár én nem tartom jónak, ha egy pasi házimunkát végez. Ha kedvtelésből főz, az ok, de nem jó, ha felborulnak a "szerepek".

ő-szinte 2011.12.19. 16:09:30

Vera odáig jutott, hogy már Csaba is jó bőr neki...:-)

atandora 2011.12.19. 16:10:14

@ő-szinte: a szerepek felborulásába az is beletartozik, hogy a nők pénzt keresnek? Mert ha nem borulnak fel a szerepek, akkor apa dolgozik és eltartja a családot.

ő-szinte 2011.12.19. 16:15:03

@atandora: Hol így van, hol úgy. Ez mindenhol másképp zajlik, nincs lefektetve egy könyvben...

nosce 2011.12.19. 16:17:23

ez a Feco-Vera beszélgetés milyen kib@szott unalmas...

sandokan 2011.12.19. 16:17:26

@nowo: Ezt azért szépen levezetted. Te is bent voltál az esküvőn vagy hol beszélgettél erről velük?
Esetleg te lennél a kék ruhás cigány lány, akit továbbra is követelek a villába, mert akkor minden eddigi okosságod meg van bocsátva.

@Binbir gece: megint vastaps

mézescsók 2011.12.19. 16:17:51

@capa05: Oroszlán.
Bár ennek momentán nem érzem jelentőségét. Havat lapátoltam. Reggeltől ömlik. Itt valaki múltkor a családi ház örömeiről zengedezett!!! Jöjjön, várom, ha még sokat esik!

nosce 2011.12.19. 16:19:05

@ő-szinte:
"de nem jó, ha felborulnak a "szerepek"."

a lényeg h a pasi legalább napi kétszer megrépázza a nőt :)

capa05 2011.12.19. 16:20:00

@mézescsók: ha nem titok merre laksz ahol esik a hó?

nowo 2011.12.19. 16:21:44

@atandora: ez a Leki már majdnem Loki...
remélem,ez nem sértés...:)

ő-szinte 2011.12.19. 16:21:47

@nosce: :-DDD Az biztos, hogy nem árt:-)))

capa05 2011.12.19. 16:23:41

@ő-szinte: mézescsók írta, hogy havat lapátolt..!

sogeking 2011.12.19. 16:26:08

@anica inkognitóban: én csak magam után mosogatok, az ér? :)

ő-szinte 2011.12.19. 16:29:09

@capa05: De jó neki! Én úgy szeretem a havat! :-)

capa05 2011.12.19. 16:30:53

@ő-szinte: ahogy olvasom ő most nincs annyira oda a dologért..:)

atandora 2011.12.19. 16:32:44

Aki azt állítja, hogy szereti a havat, az 99,99%-ban arra gondol, hogy a meleg szobából szereti nézni a szépen hulló hópelyheket.
Így én is szeretem a havat.
De amúgy azt vallom, hogy a hóesés azt jelenti, hogy túl hideg van ahhoz, hogy eső essen. És a hó is hideg, és vizes, és latyak lesz belőle, és ... brrr

mézescsók 2011.12.19. 16:36:39

@Binbir gece: Gergőből nem nézek ki annyit, hogy felfogná, amit írtál.
Ha neked a nő szinonímája csaj az, aki a mosogatás-főzés-takarítás szent triumvirátusának eleget tesz, akkor azt valahol sajnálom, korábban kellett volna születned. És nem vagyok a feminizmus élharcosa, ráadásul mindezeket már édesapám is tudta és csinálta, ha kellett, pedig szegény már régóta nem él.
A fejhangon visító, sírórívó, idegesítő izék csak a nők egy típusai - a rosszabbak. Remélem, nemcsak ilyenekkel hozott össze a jósorsod. Viszont a bentiek általában tényleg inkább az izék, bár nem látom őket állandóan, talán még takarítanak és mosogatnak is néha. Azért ebbe nem élem bele magam.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 16:39:59

@nowo: Csabának az unokatestvére is szerepel még. Verának meg a testvérei.

@ő-szinte: Én meg a modern szerepfelfogás híve vagyok.

ő-szinte 2011.12.19. 16:42:45

@Peter_Cs: Igen, azt láttuk, Vera elég modern lány, hehe

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.19. 16:42:48

@ő-szinte: Örülnék, ha jóban lennének és támogatnák egymást!

@nosce: De legalább van Verának egy ideiglenes szövetségese!

mézescsók 2011.12.19. 16:50:18

@atandora: Igen, igen, igen! És most még az ebet is indulok sétáltatni. Ő imádja a havat, úgyhogy hosszú menet elé nézek!

2011.12.19. 16:51:34

@mézescsók: én voltam! És szeretek havat lapátolni. Hova menjek? Hányra? :))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.19. 16:56:38

@Binbir gece: a tegnapi öfiben láttam, hogy Fecó konkrétan arcul csókolta Attilát. Háromszor is.

A kalucsnis feladványoddal mi lett? Tizenkétezer hsz.-t nem fogok visszaolvasni.
Már csak azért, mert is küldtem be megfejtést, hátha nyertem valamit. Mondjuk egy belépőt az állatkertbe, vagy mittomén.

ő-szinte 2011.12.19. 17:01:37

@capa05: Nem is azt írtam, hogy a lapátolást szeretem:-)

mézescsók 2011.12.19. 17:06:08

@ő-szinte: @capa05: Hogy a pasik mi mindenre nem jók?! Hazaért, elvitte!!!
Reggel 7 óta esik. Nem kicsit, nagyon.
A havat én is szeretem a meleg szobából, kandalló mellől, forralt bort szürcsölgetve, néha egy-egy cigi, kutyasimizés, beszélgetés, netezés, olvasás, bujcizás vagy amit akartok.De ha időben nem kapunk észbe, akkor reggel ebből a garázsból nem lesz kiállva!!! Ráadásul a ház nem közvetlenül az út mellett fekszik, ezért aztán a kaputól kb. 70 m havat az útról bónuszként le kell tolni. Ha így marad az idő, akkor ma erre még egyszer sort kerítünk. Eddig egyedül csináltam, mert szabadságon vagyok.
Szóval óvatosan a családi házas kívánságokkal. Még teljesülnek. Lehet, hogy Ő-szinte lesz a vendégem?

sogeking 2011.12.19. 17:07:28

vajon lesz ma poszt? (nem sürgetésből kérdem)

nosce 2011.12.19. 17:14:51

@atandora:
"Aki azt állítja, hogy szereti a havat, az 99,99%-ban arra gondol, hogy a meleg szobából szereti nézni a szépen hulló hópelyheket.
Így én is szeretem a havat. "

ház azért elég sokan sielnek meg deszkáznak ahhoz meg hó kell, mert különben nem csúszik :)

nosce 2011.12.19. 17:19:10

@pushpang:
"Mondjuk egy belépőt az állatkertbe, vagy mittomén."

nyilván a villára gondoltál :)

ő-szinte 2011.12.19. 17:20:42

@mézescsók: Na, basszus, ennyi meghívást amennyit itt a blogon kapok:-)
Minden napra jut vmi, hehe

Bennfenntes 2011.12.19. 17:21:53

@nosce: VÉGRE VALAKI! :) Nem akarok itt nyelvészkedni, de a "Tujapapa" és "Tujamama" nyelvtanilag nem azt jelenti, hogy Csaba anyja és apja is tuja, akkor ugyanis így kellett volna írni: "Tuja papa" és "Tuja mama". Egybeírva azt jelenti, Tuja papája és Tuja mamája, nem minősíti sem a papát, sem a mamát. Nosce volt az első, akinek el leesett.

capa05 2011.12.19. 17:22:09

@ő-szinte: Én sem:D
@mézescsók: Beebeer jelezte, hogy segíteni kíván..:)

ő-szinte 2011.12.19. 17:22:22

@sogeking: Remélem...!:-) Mert különben még azt hiszik, hogy nem voltam a Hajninál tegnap este:-DDD

mézescsók 2011.12.19. 17:23:16

@ő-szinte: Akkor mégse! Kár, majd a szomszéd srácot korrumpálom legfeljebb.

Bennfenntes 2011.12.19. 17:24:45

@foxglove: Az egyik (Tujapapa) birtokosjelzős szóösszetétel, a másik (Barbapapa) minőségjelzős. ;-)

kamarti 2011.12.19. 17:26:05

@Bennfenntes: gondolom, ezt bent is ugyanígy végigelemezték, értelmezték, cizellálták, hogy minél kevésbé legyen sértő és/vagy félreérthető :) :)

capa05 2011.12.19. 17:26:32

@Bennfenntes: az apró betűs magyarázó részt nem tudtuk elolvasni a transzparensen, lehet kis felbontású a TV-nk.

sogeking 2011.12.19. 17:27:12

@ő-szinte: ehhez most be kell kapcsolnom az agyamat :) tehát ha voltál, akkor van poszt?

(csináltam egy kis rajzot a párbajhoz, de legfeljebb belinkelem ide)

ő-szinte 2011.12.19. 17:27:26

@nosce: És nahát! A síelésre gondoltam:-)

mézescsók 2011.12.19. 17:28:27

@beebeer: Ma éjféltájt jó lenne a következő menetre, az is eltart egy ideig. Közelebbi címet akkor, ha még mindig zuhog, de akkor siess ám!

ő-szinte 2011.12.19. 17:28:39

@sogeking: Ha láttad a tegnapi egyik kommentet, akkor tudod miről beszélek:-)

kamarti 2011.12.19. 17:28:58

@mézescsók: azért én mégis irigyellek egy kicsit, ha nem baj. nálunk is hull, de nem annyira és nemigen fog megmaradni, szóval ez itt ab ovo latyak :(

sogeking 2011.12.19. 17:29:49

@Bennfenntes: de láttál már olyant, hogy egy tujának kaktusz a papája??

ő-szinte 2011.12.19. 17:30:38

Sőt, tegnap még operatőrnek is avanzsálódtál...:-) így már?

kamarti 2011.12.19. 17:32:14

@capa05: na ezért jobbak a rajzos táblák. egy mérleg áthúzva, az mérleg áthúzva. vagy nem? :) (de melyikük Mérleg? :)

@sogeking: na ez meg a másik :)

sogeking 2011.12.19. 17:32:20

@ő-szinte: igen, emlékszem, de nem tudom az milyen irányba motiváció :D

capa05 2011.12.19. 17:32:59

@sogeking:

@ő-szinte: jódlizni megy a kanyonba..!:D

nosce 2011.12.19. 17:34:01

@Bennfenntes:
"Egybeírva azt jelenti, Tuja papája és Tuja mamája, nem minősíti sem a papát, sem a mamát. "

igen de ennél még egy nagyobb logikai bukfenc van amire utaltam de nem volt már kedvem kifejteni. Szal a logikában ha az alapállítás hamis akkor az abból következő implikáció is hamis. Azaz ha Csaba nem tuja márpedig szemmel láthatólag nem az, ezt tudja Csaba de látja Attila, és Péter is, akkor a szüleire se vonatkozhat a tujaság, azaz ezt poénkodásnak lehet max tekinteni semmiképp nem a család szidásának, mert ahhoz pl. a mamára vonatkozó állítást kellett volna megfogalmazni pl. Csaba anyja egy tuja vagy ilyesmi...

atandora 2011.12.19. 17:35:12

@nosce: jaj már, kötekedsz. :D
Ezen perverz egyéneknek ott van a hóágyú. Be kell fújni a hegyet műhóval, lehet nekik ott élvezkedni, a városokba meg vetítsenek az ablakok elé hóesést.
Íme az én konstruktív (bizalmatlansági indítványom helyett - ha már egyszer korábban meg lett idézve Gyurcsány apánk :) ) ötletem.

sogeking 2011.12.19. 17:36:10

van új, ha jó helyre írtam :D

VaLaky 2011.12.19. 17:37:15

@mézescsók: Szia! Én voltam a másik kandallós házat kívánós! És engem is felírhatsz a hólapát nyelére, jelentkezőnek, mert szívesen lapátozok.

Bennfenntes 2011.12.19. 17:38:16

@capa05: Ehhez nem kell apró betű, csak figyelni az általánosban a nyelvtanórán. :P Én is onnan tudom. :)
@sogeking: Mert a lódarázsnak meg ló és darázs? :P
@kamarti: Nem tartom kizártnak, hogy néhányuknak passzív tudásban megvolt ez az infó.

atandora 2011.12.19. 17:38:17

Az jutott erről a tüntetésről az eszembe, hogy ha már tüntetnek, akkor jöhetne később a vízágyú, a gumilövedék, a tank, az utcakő ... csak, hogy stílusosak maradjunk.
Aztán sztrájkolhatnának. Szabadon választott, hogy éhségsztrájk vagy ülősztrájk, esetleg a kettő kombinációja.

Bennfenntes 2011.12.19. 17:40:08

@nosce: Kampányban és reklámban igazságtartalmat keresni???

beacska 2011.12.19. 17:41:11

@nowo: de a bokszon ott voltak, még apuci is! ;D

foxglove (törölt) 2011.12.19. 18:14:41

@Bennfenntes:
"Az egyik (Tujapapa) birtokosjelzős szóösszetétel, a másik (Barbapapa) minőségjelzős. ;-)"

Nem tudom, szándékosan-e, de figyelmen kívül hagyod, hogy a tuja az attiláék által használt esetben elsősorban melléknév, egy bizonyos tulajdonságot jelöl (és csak másodsorban tulajdonnév), és mint ilyen, ezáltal nem birtokos szerkezetről beszélünk.

Úgyhogy: tévedsz.

Bennfenntes 2011.12.19. 18:22:33

@foxglove: Hát ez sajnos nem igaz. :) A Tuja egy beszélő név, és mint ilyen, tulajdonnév.

Hozzáteszem, ha minőségjelzős szóösszetétel lenne, akkor is egybeírnánk (lásd éppen a fenti példámat, Barbapapa), tehát ez nem változtatna azon, hogy vonatkozik-e a tuja a papára vagy sem - nem vonatkozik. A tuja papáját jelenti az, ha így van írva "Tujapapa".

az én rózsám vasutas 2011.12.19. 18:38:26

Utolsó, oh yeah!

Barbapapa, tujamama ááááááá!
(hibás idézet)
Zebemama, zebepapa ááááááá!
(helyes megoldás, bár tököm se tudja milyen jelzővel)
@pushpang: Lemaradtam a tippedről. Van aki forrón szereti. Nagy mágus vagy, 86%-ra adom hogy találtál.

foxglove (törölt) 2011.12.19. 19:20:06

(bocs Binbir gece)
@Bennfenntes: amiről te beszélsz, az a jelöletlen birtokos jelzős összetétel. amiről én, az a fajtajelölő főnévi minőségjelzős összetétel. Mindkettőt egybeírjuk, mindkét értelmezés helytálló. szerintem.

Bennfenntes 2011.12.19. 19:26:43

@foxglove: Értem, amit mondasz. De ha egy szót - legyen akár leíró jellegű is - tulajdonnévként használnak (és a csúfnév is ilyen), akkor ott nincs kecmec, az tulajdonnév, tehát főnév és nem melléknév. Mellesleg a tuja fajtanévként (tehát a növény neveként) is főnév. Értem, hogy arra utalsz, hogy valamilyen tulajdonságra utal, de attól még minden jellegében főnév. Ebből következik, hogy a szóösszetétel birtokos.

Bennfenntes 2011.12.19. 19:28:22

És bocs, Binbir! :)
Előbb-utóbb tényleg abbahagyjuk. :D Még jó, hogy van új poszt. ;-)

foxglove (törölt) 2011.12.19. 19:31:17

@Bennfenntes: oké, zárjuk le, úgy sem tudjuk egymást meggyőzni.

Úviusz 2011.12.19. 20:44:15

valovilag.hu/video/142515
azért vicces az ilyeneket visszanézni:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.19. 21:04:55

18:82 az arány? A hobbikertészek nagyon beindultak.
süti beállítások módosítása