Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 4x12

2011. december 14. 09:01 - adamsék

Vétkesek közt cinkos, aki néma, tudja ezt jól Mike Sorrentino, aki csak megmondta az igazat, hogy a Snooki lefeküdt vele, meg le is szopta, plusz Samminek is megmondta, hogy amikor nem járt Ronnie-val, akkor a csávó mindenféle lotyókkal kavart a háta mögött, erre mit kap? A saját barátai fordulnak ellene, hogy nyugodtan élhessék tovább a hazug kis életüket! Az utolsó néhány nap Firenzében ezért maga a pokol A Helyzetnek.

Ott tartunk, hogy a saját haverjai nem állnak mellé, amikor bokszolni akar a diszkóban, ezért kénytelen volt egyedül hazakullogni. A srác eléggé kivan, a tükör előtt árnyékbokszol, aztán beindul az árnyékkarate is, kétnaponta betöröm a pofád taknyos, magában beszél a szerencsétlen, aztán leesik neki, hogy felébredt Snooki. Próbál vele jópofizni, de a csaj nagyon utálja, ezért lefekszik aludni. Jönnek haza a diszkóból a többiek, Sammi fűti Ronnie-t, hogy Mike a gond, kérdőre kéne vonni. Kiközösítjük, és kész.

Mike már alszik, Ronnie-t ennél nagyobb dolgok sem szokták zavarni. Ébresztő, kelj föl. Tudod, hogy komolyan beszélek, öreg. Átmennek a belső udvarra, ahol Mike elismeri, hogy volt néhány dolog, amit elkúrt. Felégetted a hidakat, hozd helyre, ha nem megy, menned kell. Mike az egyenes beszéd ellenére sem érzi, hogy mindenért bocsánatot kellene kérnie, ezért inkább tiplizik. Ronnie nem érti, hogy miért vannak olyan emberek, akikre nem lehet hatni, mert ő tök korrekt, rááldozza az idejét, de ez egy hülye. Sammi szerint egy igazi férfinak kellett a helyére tennie Mike-ot, és szerencsére Ronnie egy igazi férfi.

Vinny, Sammi, és Pauly másnap kezdi az utolsó munkanapját a pizzériában, amit a vendégek zaklatásával töltenek. Otthon Ronnie-ra rájön a gerjedelem, ezért maga után húzza Sammit a kúrós szobába. Sammi szerint égő keresztülmenni a nappalin, hogy közben a többiek megjegyzéseket tesznek. Öt perc múlva már vége is, a többiek röhögnek, ez vagy coitus interruptus, vagy korai magömlés, nem tudom, melyik a jobb, mindenesetre, ahogy a kanca a fürdőszoba felé halad azt Pauly D szégyensétának nevezi. Később A Helyzet fölhívja a tesóját, hogy bár az ötödik szériát azonnal Firenze után elkezdik forgatni Jersey-ben, de ő nem megy. Meglátjuk, mire mennek nélkülem. A beszélgetést kihallgatja Snooki, aki rögtön viszi is a hírt, de a barátnők eléggé leszarják, mert Mike csak sajnáltatni akarja magát.

Este diszkó, Mike valahogy kihúzza magát a depresszióból és egy közepes csajjal lebeszéli, hogy este összefekszenek, a többiek, nem asszisztálnak a srác sikeréhez, és otthagyják. Vinny szerint olyan szarok ezen a helyen a csajok, hogy még a pia sem segít a dolgon, Deena és Snooki is unja magát, mert ez egy egyetemista buli. A két törpe áthúz valami megfelelő minőségű szórakozóhelyre, indul a ribancjárat, izzadt a puncim, meg a segglyukam is. Látnak egy csajt, aki hozzájuk mérhető alpárisággal mozog, rögtön le is ribancozzák. Megjön Vinny, meg Pauly, de jó hogy itt vagytok, nézzétek ott egy ribanc, dugható, Vinny azonnal rá is megy és csak kicsit zavarja, hogy a lány alig áll a lábán. Este Pauly hazavinne egy nagymellűt, de a csaj összeesik az utcán, ezért inkább beteszi egy taxiba. Deena és Snooki gyalog mennek haza, Deena mezítláb mászik a fára, olyan koszos, hogy olyan koszos még természetfilmekben sincs.

Másnap van egy kis másnap, be kell menni a Marcóhoz a pizzériába elköszönni, meg ennek a szerencsétlennek van egy ruhaszárítója, amin a számára fontos emberek egy-egy ruhadarabját függeszti föl a fizetővendégek fölé. Kap koszos bugyit, nagypapa alsót, behányok, de szerintük tök jó. Utolsó nagy közös vacsora este, elegük van már az olasz kajából, ezért amcsi kaját grilleznek. Megbeszélik az utolsó napi programot, városnézés, diszkó, aztán reggel lelépnek. Kaja után a csajok nekiállnak takarítani, ezt olyan ováció követi, hogy már biztosak lehetünk benne, hogy a világ tényleg fenekestül kifordult a sarkaiból. Közben Vinny a holnapi programot szervezi, felhív egy irodát, hogyha már Firenzében vannak, akkor utolsó nap megnéznék a várost. A srác kap egy kérdést, hogy művészet érdekli inkább, vagy a történelem, kicsit megrökönyödik a brigád, hogy ebből a kettőből kell választani, de végül megállapodnak egy jó művészettörténelemben.

Mennek várost nézni, vigyünk piát, különben unni fogjuk. A főtéren meglátnak egy amerikai zászlós, krumpliorrú hülyét, azonnal összerakják, hogy ő az idegenvezető. Végig sétálni fogunk? Hát ehhez most semmi kedvem. Nem szeretem a történelmet, nem szeretek sétálni, mikor lehet enni, mikor lehet leülni, pisilni kell. A csajok megállapítják, hogy jó segge van a Dávid szobornak, Deena lefeküdne vele, Snooki nem, mert kicsi a pöcse. Mike veszettül unja, végig félrevonul, senki se szól hozzá, tényleg szar lehet. Ha nem akar csapattag lenni, nem fogjuk fogni a kezét. Este egy étteremben végül összeszedi magát, és bocsánatot kér a pajtásoktól, mert neki fontos a család, de a hülye dumájával senkit sem hat meg, továbbra is brigádilag utálják.

Este újra diszkó, elég kevesen vannak a helyen, nehezen döntik el, hogy ez szar, vagy nem. Paulyt meg akarja hívni egy italra egy helyi kölyök, de Mike bepörög, hogy ne lökdössél bazmeg, és elzavarja a gyereket, hogy fejbe rúgja. A haverok rászólnak, hogy nem kéne 15 évesekkel emberkednie. Deena és Snooki már otthon úgy érzik, hogy kéne csinálni valami hatalmas nagy baromságot, ezért a konyhaasztalra hordják az összes virágot, hogy mekkora poén. Reggel Snooki mindenkit kelt, pezsgőznek, Mike reggelit készít a társaságnak, de nem bocsát meg neki senki, főleg mert kiderül, hogy mégis megy Jerseybe. A reggeli nem kezdődhet el, amíg Ronnie nem mászik elő a dugiszobából, ezért Vinny és Pauly keltik a kis haverjukat, a fenekét paskolgatják, és közben nyögnek, erről a két hülyéről tutira ki fog derülni valami. Távozáskor a brigád a lépcsőre borítja a matracokat, és seggen csúsznak a taxiig.

Komoszedicse, basszátok meg, vigyázz Jersey, jövünk.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása