Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x76 - 1x78

2011. december 01. 19:00 - Hódos Hajnalka

Tegnap este pont arra a jelenetre estem be az ajtón, mikor Fecó fogadkozott, fúdemostakkómajd, mire Csaba., térdnadrágban, csak úgy, minden előzmény nélkül léggitározni kezdett úgy, hogy közben nézte magát az ablaküvegben. Szó nélkül felálltam, levettem a csizmám, elkapcsoltam a tévét, fogtam egy csavarhúzót és nekiláttam összeszerelni legújabb szerelmem, amit ajiba kaptam. Mert én fantasztikus vagyok, azért. Úgy értem, azért kaptam, nem azért kezdtem csavarozni. Léggitározni egyébként én is szoktam, utoljára 2010. májusának utolsó napjaiban, úristen, már másfél év telt el a foci vb óta, hogy is volt? „Fakanálért nyúlok, beleüvöltöm, biztass, üldözz, áltass, átkozz, válassz, majd a léggitározás befejezéseként lendületet veszek, és térden becsúszom a nappaliba, azt ordítva, csak a szívemet adom, a szívemet dobom eléd. Ez a véletlenszerűnek tűnő, de gondosan kimunkált koreográfia Def Leppard pólóban, vörösre lakkozott körmökkel, nyuszis szobapapucsban nagyon ott van, főleg azóta, hogy rájöttem, pont az étkezőasztal felénél kell térdre ereszkedni ahhoz, hogy ne fejeljek bele a dohányzóasztalba.” Rohan a rohadt idő, na. Jaj, azt még muszáj elmesélnem, Anna is jött volna írni az olasz vezérszurkolói blogba, de mire hazajött Berlinből, rég kiesett a válogatott, pedig már kész volt az első cikk: Miért nem nézek focit? Néha még hangosan felröhögök. Kínomban. Focibloggerinai (van ilyen szó?) pályafutásom tiszavirág életűnek bizonyult, van ilyen, na nézzük, miért kesereg a mi Péterünk.

Neki az a sorsa itt a Villában, hogy nők sértegessék, és úgy beszéljenek vele, mint egy pokróccal. Nem tudom, én nem szoktam pokrócokkal beszélgetni, de az jó, ha az embernek van valami hobbija. Péter tudja, hogy Veronikánál ez a hisztéria nem fog sokáig tartani, próbálja lerövidíteni ezt az időszakot. Meg is kérdezi tőle, ízlett-e neki a kóbász. Veronika morog Eszternek, mintha mi sem történt volna, pedig a bálon hogy leoltotta! Még azt is mondta neki, hogy ganajtúró! Veronika alapproblémája még mindig az, Péter azt mondta neki, kívülről ez nem is úgy jön le, aztán meg azt mondja neki, mégis mit gondolt? Ezt majd később sajnos ki is fogja fejteni, mintegy tíz percben, nyivákolva, de most gyorsan-gyorsan, BTA és Csaba öltözzenek fel jó melegen, mehetnek Isten hírivel!

Nagy az öröm, Annamari sír, nevet, remeg, ölelgeti Csabát és fogalma sincs, hogy a szülei lesznek-e ott, csak azt tudja, hogy a piciket akarja nagyon. Menjetek, menjetek, zöld! Kinga hüppögve bőg és majd szétfakad az epéje az irigységtől, de mint mondani szokás, erről és Annamari látogatásáról beszéljenek helyettem a képek:


A kinek van a legszarabb napja a Villában verseny egyértelmű győztese Kinga, ugyanis levél érkezik. A Villa két Legjobb Háziasszonyának holnap érkezik a nyereménye, azaz a CKM magazin munkatársai és valódi címlaplány lehet belőlük. A tökéletem eredményhez azonban ma le kell fogynotok huszonhét kilót, teszi hozzá Attila. A lányok sivalkodnak és ölelkeznek, Kingának megint elfakad az epéje, Gergő meg húz még egy strigulát a CKM csajok közé. A két leendő címlaplány sírásra késztető beszélgetést folytat a kerti asztalnál, Sehi szerint, ha Veronika bevesz nemtuggyahány szűztea kapszulát és fut a futópadon tíz kilométert, az holnapra látszódni fog? És szoli sincs! Sehi szerény, ha Annamari vagy Eszter nyertek volna, akik ugye, nem olyan kaliberek, akkor azért nem a CKM jönne, nem? Ezt nem is kommentálom. A megérkező Csaba és BTA a kutyát nem érdekli, juj, Annamari, jön a CKM! Tök boldog vagyok! Miután újabb ökörséget hallhatunk Lilutól, aszongyahogy vegytiszta barátság, Vera beszélgetni hívja Attilát a nyugiszobába. A téma az ő háromszögük. Attila láthatóan kínban van, tegyen fel neki Vera egy kérdést. Én már röhögök, mert tudom, hogy úgysem fog válaszolni, nyertem. Verát egyébként az érdekli, amit Peti Veronika iránt érez, az több-e barátságnál. Most válaszoljak egy olyan kérdésre, ami egy másik ember érzelmi világáról szól? Attila nem tud és nem is akar nyilatkozni, a bizalomra fogja. Tudja, mi van, de nem beszélhet. Az biztos, hogy Vera ebben a történetben egy alkalmatlankodó valaki, nem tud többet mondani. Az, hogy Vera baszogatja Veronikát, nem feltétlenül hozza őket össze, Péternek ugyanis nem szokása megvédeni a Kis Tücsköt, csak miután Attila a védelmébe veszi, mert akkor már ciki. Peti pedig felvállaltan kerüli a konfrontációt kiválasztás és kihívás előtt mindenkivel. Vera megint elkezdi magyarázni, hogy az ő fő konfliktusa nem az, hogy Veronika a Péterrel van, komolyan unom, Attila meg nem érti, miért őt hívja ilyen beszélgetésekre. Elmondom. Azért, mert az ilyen tyúkeszű nőknek, mint Vera is, akik képtelenek túllépni a vélt vagy valós sérelmeiken, az a mániájuk, hogy megkeresik A Hím legjobb haverját valami indokkal – rosszabb esetben a legjobb haver csaját/feleségét – és ott próbálnak faggatózni önigazolás és plusz információk reményében.

Veronika és Péter között is komoly megbeszélés zajlik, a Kis Tücsöknek kinyílt a csipája. Péter egész játékpolitikájától hány, és azt is a fejéhez vágja, csak taktikából akarja, hogy minden a régi legyen. Péter nem érti, Veronika kérte, hogy legyen őszinte, mikor az, akkor meg ő a világ legnagyobb faszkalapja. Igen, mert akkor Veronika rájön, milyen undorító. A hogy jutottunk ide költői kérdés után jön az azt hiszed, hogy én szerelmes vagyok beléd szöveg, milyen fokozatokról beszél Péter? Veronika bánja azt az iskolai napot, mikor egymás seggébe voltak bújva, de nagyon örült akkor, hogy kibékültek. Igen, most meg annak örül, ha minél távolabb vannak egymástól, mert akkor talán Péter nem ért félre semmit. Egyébként is, tolja csak ezt a játékot, legyen kétszínű, hazudozzon, bujcizzon a Verával, hogy az nehogy kivigye! Péter próbálja bizonygatni, hogy Veronika milyen fontos neki, és hogy ő az egyetlen, akivel őszinte a Villában, nem nagyon hallom, mert borotvapenge után kutatok a fiókban. Péternek szar érzés ez, ismerős, de szar érzés. Szomorú és kiábrándító. Veronika nem hatódik meg, akkor megbeszéltük? Megbazmeg.

Közvetlenül a kiválasztás után Vera elmondja, kiérdemelte a zöld kendőt, ennek most rajta kell, hogy legyen. A nyugiban beszélget a pajtikkal, Fecó tolja a szokásos szöveget, itt fogadtam meg kommentben, ha még egyszer kimondja, hogy „hallgass a szívedre, aztán kész”, akkor hozzáláncolom magam meztelenül a Villához egy táblával a nyakamban ezzel a felirattal: „addig nem lesz poszt, míg Fecó ki nem jön!” Vera megint játssza a tökös csajt, annyira egyértelmű ez a párbaj, annyira egyértelmű! Ti is tudjátok, hogy a Veronikával fogok kimenni! Vagy a Serivel, szól gyorsan Kinga, sőt, AM is benne van a pakliban. Vera nem veszi a lapot, folytatja a nagymonológot. Tehát egyértelmű a Veronika…de mellette ott az Annamari és a Seri is, fejezi be a mondatot helyette Csaba. Most mi a faszról beszélünk?! Nem mondhatod ki a nevet, nem érted, bazmeg?! Vera vihog, de nem mondtam ki, egyértelműnek tűnhet, de nem egyértelmű….a kurva élet! Hát, az. Ennyi eszed van, te idióta. Kicsit később behergeli magát, na mellé nem kell, hogy olyanok álljanak, akik eddig a Veronikát dicsőítették! Ő megmondja nekik, vagy álljon mellé, ha eddig imádta, vagy üljön le, de belőle nem fognak hülyét csinálni, a kis luvnyából meg mártírt! Azt már nem! Majd ő megmondja!

Ezalatt Veronika Péterrel sutyorog a kanapén, a Kis Tücsöknek megérzései vannak. Vera őt fogja vinni. És Vera jön vissza, mert olyan a hangja. Meg a kiállása. Ő meg egy ilyen kis szeleburdi nyávogós picsa lehet. Köszönjük, Veronika, tíz pont, annyit azért hozzátennék, a VarjúVera hangja is odabasz azért, meg a picsa is stimmel. Kedves BTA és kedves(?) Kinga büntetést kapnak, mert az egyik faszozott, a másik meg szarozott élő adásban, ezért egy bazi nagy karton tele kell írniuk a következő szöveggel: élő adásban nem káromkodom. A betűk nem lehetnek egy centinél nagyobbak, ha mégis, új sor, nagybetű. BTA szerint a büntetés sajnos jogos volt, Kinga szokás szerint ajvékol és hisztizik. Megtudják, hogy bokszhét kezdődik, Kinga örül, lehet, hogy végre érkezik egy helyes pasi. Attila Fecóval és Csabával szeretne megküzdeni, Vera bárkivel, a fiúkkal is. Annamari számára a boksz a legagresszívabb sport, ami létezik a világon. Hát igen, szegény őzikét meg lelövi a csúnya, gonosz vadász. Kinga biztatja, csinálja szarul, de csinálja, ne csinálja, hogy nem vesz részt! BTA hajthatatlan, neki elvei vannak kérem szépen! Mindenki elmondja, hogyan döntött, Kinga fogadalmat is tesz, kevesebbet fog enni. Csaba olyan meggyőzően fenyegetőzik, mint amikor Pötyi a hátam mögé bújik és onnan morog csak a denevérek és általam fogható frekvencián a szomszéd kutyára: szétcsapok közöttetek! BTA nem hajlandó senkit megütni, ezért nem. Attila szerint itt az ideje, hogy egy újabb játékban elvérezzen, ezért részt vesz. Veronika belead mindent, még ha kifingik, akkor is!

Másnap reggel a CKM fotósai hiába keresik Veronikát, mert a szűztea kapszuláktól elfogyott, Serit is csak a nevetéséről tudják beazonosítani, őt sem tudják lefotózni, mert ő meg átlátszóra fogyta magát éjjel, úgyhogy összeszedik a cókmókjukat és dolgavégezetlenül távoznak. Á, nem is, csak vicceltem. Elkezdünk sminkelni, aztán elkezdjük a fotózást. Nagyjából ennyi. Veronika lelkendezik, az egyik nagy álma vált most valóra. Sehi ne aggódjon, mi lesz rajtuk, hoztak egy csomó cuccot. Valahogy nem jut eszembe az irhabunda, az usánka, meg a hótaposó csizma sem. Attól félek, a tegnapi nap után Kinga a fotózásba konkrétan bele fog halni, Vera nem ennyire empatikus, mint én, odatérdel elé, és ha lehet, még mélyebbre nyomja a kést. Kingabébi, nekünk nem lett volna jó ez a fotózás, tudod, miért? Mert le kellett volna hozzá fogynunk. Ennek így kellett lennie. Sehi is lelkes, ez egy hatalmas dolog, hülye lenne, aki ezt nem várná! Ez egy megvalósult álom! Nem mondok semmit, tavaly is kaptam olyan levelet a tokaszalonnázós tmk műhelyes megszólalásom után, hogy ma is tudok belőle idézni sorokat. Ronika teljes extázisban turkál a színes madzagok között, figyu, ez egy bugyi! Maradjunk inkább abban, hogy egy fogselyem! Serin nagyon jól áll az a hajszáltanga, ugyan, vékony vagy! Megkezdődik az érdemi (khm…) munka, Kinga bőg a nyugiban, Fecó baromi együttérzésről tesz tanúbizonyságot, tele pofával ásítozik. Akkora arcuk lesz Fecó, akkora! Kinga nagyon szerette volna, ha őt is fotózzák. Fecó csodálkozik, én is, de gyanítom, más miatt. Kinguci csúnyának érzi magát, ő itt a legcsúnyább! Őt senki nem fogja fotózni, csak a Diéta magazin! Aztán csúnyából gyorsan gonosz dögbe hergeli magát, és óbégat, ez a két lány nyer meg mindent! Erről szól minden, hogy kinyomok ezt, kinyomok azt, a Seri meg baszogatja azzal, hogy meghízott! Ettől aztán a kupolából is kiszállnak, olyan beképzeltek lesznek!

Attila és Csaba szeme kocsányokon lóg, a csajok a szokásos pózokba vágják magukat instrukciók szerint, pucsítanak, és döglött ponty szájtartással bandzsítanak a lencsébe. Attilának az olyan testek jönnek be, mint a Kingáé, Ronika nem tetszik neki, mert alacsony. Pici. Nem is izgatja. Csaba bólogat, hát igen, a Kingának van testi kisugárzása. Igen, rám is hatással van. Akárhányszor meglátom, legszívesebben kifutnék a világból. Sikoltozva. Kinga egy igazi Kanca. Helyesbítenék, Attila, igásló. Attila elunja a fotózást, és alszik (alvást színlel?), Kinga zabál bánatában, Fecó leskelődik, Eszter csak úgy vállalná, ha takargathatja a melleit. A lányok dicséretet kaptak, jól dolgoztak, nincs egy szusszanásnyi idő sem, mert máris jönnek Bunyós Pityuék, nem tudom, de valahogy az az érzésem, Kinga nem rá gondolt, mikor helyes pasit várt. Miló Viki örül, hogy mindenki szereti az ökölvívást, ezért napi kétszer meghajtják őket, de érdemes küzdeni, nagy a díj. Szétosztják egymás között a nyomorultakat és kezdetét veszi a felkészülési időszak. Veronika és Attila beszarnak Pityutól, akkor a tenyere, mint egy godzillának! Attila megfogadja, ezen a héten nem kötözködik. Na mozgás, mozgás, körbe-körbe! Kinga nem üti a zsákot, hanem dagaszt, mint a macskák, Eszterből előjön a küzdeni vágyó énje, Fecó hálálkodik, Szerivolték úgy el vannak fáradva, hogy még veszekedni se bírnak. Péter mélységesen tiszteli az edzőét és persze azért is küzd, hogy egy-két rohadékot kiüssön. Csaba aggódik, hogy a technikát nem tudja jól elsajátítani, pedig odabaszna! Fecó meg egy állat. Egy vadállat. Pofázós feladat, mindenki mondja el, kinek verne bele akkorát a fejébe, hogy az amalgám tömések könnyebben kipattannának, mint a konzum szaloncukrokától? Gergő Attila fejébe baszna bele, Csaba is az ő fogait ütné ki, bár nem híve az erőszaknak. Fecó is Attilát ütné, míg mozog. Attila meg is sértődik és lever egy szöveget arról, ilyenkor milyen nagy a pofájuk, bezzeg, mikor meg kell szólalni! Primitívek, amikor meg vitázni kell, hülyeségeket beszélnek össze-vissza. Gergő felhúzza magát, letaplóparasztozza. Attila verbálisan szeret alázni. De most nem. Kezet foghatna Verával, az is mindig akkor nem, mikor a vitapartner kéri, hogy na, akkor. Gergő és Attila még vagy másfél percig méregetik egymás faszát, aztán kiderül, Vera Péternek húzna be egyet és tenni fog arról, hogy találkozzanak a ringben. Sehere Kingát és Gergőt ütné ki, Veronika Verát. Attila csak lelki megalázás útján akarna bárkinek bemocskolni, de ha már muszáj valamit mondani, akkor Gergőnek verne be, hisz itt ő a legerősebb, mert ő ült börtönben. A másik, akinek beverne egyet, az Fecó, hogy ne érveljen hazugságokkal.

Újabb pofázós feladat, verbális összecsapással gyakorolhatják a meneteket, csavart és anyát nem kapnak hozzá. Péter és Fecó helyzete javul, ezért Péter technikai KO-val visszalép. Vera és Veronika megint összevesznek, a menetet Vera nyeri, hogy őszinte legyek, kurvára nincs türelmem már ehhez a két hisztérikához, a vita lényege, hogy pont Vera hányja a másik kretén szemére a szexet, mikor mindenki tudja, mi történt Péterrel a takaró alatt! Na mi? Na mi? Péter a tenyerébe temeti az arcát, megértem, követem a példát. Vera azt sipítozza, ő nem egy álszent lány, egyébként sem tartott nekik gyertyát senki! Gergő okoskodik a vita végén és tart kiselőadást a vitakultúráról, már mindenhol viszketek. Péter levonja a végkövetkeztetést: csak nőkkel ne kezdjen az ember, egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz! Egyébként nagyon szívesen leül egy üveg bor mellé és megbeszéli Verával a dolgokat, de ő nyilvánosan nem fog vitatkozni. Befejezte. Se egy őrült nővel, se egy hisztérikával nem vitázik. A hálóban morog, pont a Veronika basztatja, akit összeszedett lelkileg. A kiscsaj összeszedte magát és ő most le van szarva. Ja és Veronika a társa volt. Mindenben. A legbizalmasabb társa. Kérek egy papírzsepit, hüpp.

Miló Viki Csaba és Kinga apja, anyja, barátja szeretne lenni, minden egyben, mert egy jó edző mindent tud a tanítványáról. Sajnos, kevés az idő, úgyhogy el kell kezdeni felütni a hasukat, meg kell tanulniuk, hogy az ütés pillanatában kifújják a levegőt, ugyanakkor megfeszítsék a hasizmokat. Kinga aggódik, lesz-e ettől belül baja. Nem. Fenn már van. Péternek nincs könnyű dolga, alacsony csávó, van súlyfeleslege is, a kondíciója a béka feneke alatt van, de megvan benne a rosszindulat és az elszántság, hogy kárt okozzon a villatársaknak. Vera Attilát baszogatja, úgy üt, mint egy csaj, fel kéne, hogy adja a játékot. Ha valakiban nincs férfiasság, abba nem lehet nevelni. Attila sem marad adós, úgy várja a vasárnapot, hogy röhögjön, mikor Vera kiesik! Nahh, kész a sértődés, micsoda gusztustalan, undorító ember! Ezen a színvonalon folytatják, végül Attila beszélni akar vele kettesben, de micsoda meglepetés, Vera nem akar, haladjunk, kevés az idő, sok a kretén. Attilának és Csabának ezen a héten egy tálból kell enniük, ebből is cirkusz lesz. Csaba éhes, Attila meg baszik az alkotmányra, mert ő most zabált be. És mi az, hogy neki ki KELL mennie? Csaba egyen olyat, amit nem kell tányérból enni. Veronika győzködi, akkóse. Sajnos Veronika arról nem győzködi, hogy húzzon magára egy pólót, mert a tévénézők egy része a tévékészülék előtt vacsorázik, és hát… Csaba magányosan beül a szaunába és elkölti szerény étkét, egy banán, egy alma, egy müzliszelet és ha jól láttam egy bifidus actiregularissal telisteli flakon, de nem tud nyugodtan zabálni, mert a Kanca jön sajnálni. Csabinak a paradicsomos káposzta a kedvence, és direkt nem evett egész nap, hogy betegre zabálja magát belőle, de nem gáz. Nekem is a paradicsomos káposzta az egyik kedvencem. Oldalassal. Mert ugye minden főzeléknek megvan a maga párja, a zöldborsóhoz fasírozott jár, a spenóthoz tükörtojás, a tökhöz pörkölt. Bár mostanában a tököt tejszínnel, fehéren, önmagával sűrítve csinálom, uhh, nagyon finom és úgy illik hozzá az amúgy nemszeretem csirkesült is. Fecó, az igazság bajnoka kikel Attila ellen, a szerencsétlen nyomorult farok egy kurva szendvicset zabál, nem azon kéne élni! Attila elküldi a picsába Fecót, mi köze van egyébként ehhez az egészhez? Attilának megint meg kéne mondani, hogy neki milyen ember és megint kérdéseket intéz, eszerint ő megakadályozza az evésben Csabát? Nem kell megint túlpörögni, ne hazudjon és ne túlozzon, mert saját magát járatja le.

Fecó elvonul bőgni a nyugiba és jól kibaszik mindenkivel, nem fog bokszolni, mert ő ilyen emberekkel, akik nem tisztelnek senkit és semmit, nem. Mámeg megtört a barátsága Attilával. Az Igazságtalan Kőszívű Szemétláda jön a nyugiba, hoz paradicsomos káposztát a Tujának, vann benne elválasztófal is és a Peti még müzliszeretet is rakott bele. Nagy egyetértésben elfogyasztanak közösen három kanállal. Fecó nem megy Attilával bokszolni, mert feladta, arra a kérdésre, hogy mi az indok, nem válaszol, pedig a pletykás vénasszony Péter is rögtön ott terem, mint mindig, ha valami történik a Villában. Szerintem kotnyél volt a jele az oviban. Feladat van, pofázós, há, járuljanak az Őrült Nő színe elé és adjanak neki tanácsot, kit vigyen ki. Kinga szerint Veront és juj, Verát fogja visszavárni. Péter szerint BTA lenne a logikus választás, mert Zizi távozása óta nem csinál semmit. Attila is Annamarit vinné, mert vele csak olyan konfliktusa volt, ami indokolt, lehet érvelni, Veront meg sokszor bántotta ok nélkül. BTA szerint, ha vissza akar jönni, a leggyengébb láncszemet vigye, ha tisztázni akarja magát, Pétert vagy Veront. Hiába a tanácsok, a Nem Álszent Lány már meghozta megmásíthatatlan döntését, azért a Kancával megdumálják, olyan buta ez a Veronika, mint a segg, azt mondta, vigye Fecót, mert hazudozós és ő nem szereti. Öfi végén drEszter rendelést tart, az első két páciens Veronika és Vera, már sikítófrászt kaptam. Eszter szerint jegyet kéne árulni a két csaj produkciójára, én kikérem magamnak a Passengert a két luvnya visítozása alá. Akarnak még egy utolsó mondatot mondani? Veronika akar, húzzunk a picsába! Attila és Fecó is összeugat. Fecó szerint köztük minden volt, hm, nem sajnálom, hogy nem mutatták, de most elveszített egy barátot. Attila szerint ő nem tehet arról, hogy Fecó nem akar boxolni, a káromkodásért lehet őt felelősségre vonni, minden egyebet visszahárít Fecóra és ő soha nem mondta, hogy ők ekkora barátok. Még sírtál is, Attila! Fecó felbassza magát, neki játszásba volt Attila az érzéseivel! Hát mi ő, egy kutya, akivel játszani lehet? Attila lelkileg tönkre akarja tenni az embereket, Attila szerint Fecó áldozattá válási szindrómában szenved. A beszélgetés után zajlik le a majdmegmutatomerősleszek/léggitározás jelenet, amire most nem térnék ki újra, egy nap, egy sokk.

A kihívás unalmas. Vera ideges(nek mondja magát), Balázsnak is úgy tűnik, nekem úgy, Balázs most jól néz ki, semmi csicsa meg XS-es dzseki, sőt, borzalmas kardigány sincs. Verának megvan, kit fog kihívni és azért izgul, mert súlya van a pillanatnak neki. Szövegelés arról, milyen kemény a csapat, bezzeg az eddigiek, talán BTA az, aki nyal a zöld kendő óta. Kisfilmek, ki rakott rá jelet, mintha nem tudnánk. Gergő, mizu? Neki most is szimpatikus a Nem Álszent Lány, de a Pistike énjét nem karcolja. Eszterben van tüske, mert a párbaja előtt cserbenhagyta, és negatív hullámok jönnek Verából, ami őt frusztrálja. Vera, az érzelmes c. kisfilm. Ó, igen, ő úgy érzelmes, hogy mindent a szívére vesz és azonnal támad. Hát ezt nem érzelmesnek hívják, de mindegy, a Vera mindent jobban tud és kész. Attila, milyen volt Vera, mikor bejött? Csinos, szolid, intelligens, azt hitte, rá oda kell figyelni. Ehelyett lett belőle egy megveszekedett ámokfutó. Péter bizonyos szempontból jól ismeri Verát, kiszámíthatatlan. Megint megnézhetjük a Vera-Veronika rég megunt cicaharcot, hát, nem túl baráti a viszony. Megint meghallgathatjuk Verát arról, szerinte mi okozta, hogy Péterrel megromlott a viszonya, vonyítok, mint az ellő nőstényfarkas. Balázs kiszedi Péterből, hogy érezte a szimpátiát, hogyne. Vera-BTA konfliktusok kisfilm. Annamari szerint, mikor Verát megszállja a démon (eszem ágában sincs), akkor kéne egy karantén. Vera, itt az idő, gegv. Vera fossa a szót, szokás szerint tele van sérelmekkel, őt az Attila megfenyegette, hogy egy bizonyos személyt nem vihet ki és Péter se higgye, hogy nem szarja le, ki az ő barátja vagy barátnője. Veronika meg sem fordult a fejében, azért mondta ki hétszer a nevét a nyugiszobában, és azért óbégatta, hogy meg fogja mondani mindenkinek, ha eddig ajnározták meg esti mesét meséltek neki a ValóVillában, akkor vagy húzzanak mellé, vagy üljenek le. Szóval azért nem a RibizliGizi, mert vele méltatlan lenne a párbaj és azért BTA mert vele méltó az összecsapás. Gyere velem párbajozni, Annamari. Annamari, hagyd kinn, könyörgöm!

Sigis újra a fedélzeten, puszik!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1141 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 19:30:42

"Péter próbálja bizonygatni, hogy Veronika milyen fontos neki, és hogy ő az egyetlen, akivel őszinte a Villában, nem nagyon hallom, mert borotvapenge után kutatok a fiókban."

remélem nem vágtad meg magad idegességedben...

Zelefánt 2011.12.01. 19:31:16

Nem jut eszembe semmi...hát el kellene valahogy menni...

Zelefánt 2011.12.01. 19:32:20

A gyökér balnavera miért épp AnnátésMáriát?...

arkangyal44 2011.12.01. 19:32:36

fülig ér a szám, 49 évesen azon vok,hogy minél jobb helyen legyek,megáll az a pici eszem is,de nagyon nem érdekel,végre van Hajniposzt,de viszonta rakottkumpijánál én vok az első :))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.01. 19:33:31

na, de ráértetek...itt várok már mióta, hogy ne elsőzzek megint :PP:D

Zelefánt 2011.12.01. 19:33:37

@rianna:
Nem maradtál le semmiről, szívem...Megint zabálás lesz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.01. 19:35:10

@anica inkognitóban: na de kérlek, vissza lett dátumozva:), én itt voltam kb:):D:D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.12.01. 19:35:47

@arkangyal44: az ELSŐ cikkem ELSŐ hozzászólója. kell ennél több? :)

arkangyal44 2011.12.01. 19:37:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: igazad van drága Hajnika,de lányos zavaromban félregépeltem:) és valóban az első cikk első hozzászolója vok és saját erőbül:)DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.01. 19:38:14

@anica inkognitóban: igen, nem is véletlenül a kedvencem zorro, még megelőzi robin hoodot is:P

arkangyal44 2011.12.01. 19:39:12

végre saját erömből elértem valamit a kilincsen kívül:))DDD

capa05 2011.12.01. 19:40:13

@arkangyal44: azért kellett egy kis idő várnom...

arkangyal44 2011.12.01. 19:42:46

@capa05: drága barátom ,nem igazán értem mire szeretnél célozni,de ha kifejtenéd kicsit pontosabban,hálás lennék:)

capa05 2011.12.01. 19:44:21

@arkangyal44: a múltkor utaltál rá, hogy éjjel 2 kor is itt lennék.. akkor írtam, hogy hétfő kedd péntek..

Hódos Hajnalka 2011.12.01. 19:45:58

juj és kiszámoltam, remélem, jól, a 100. poszt pont december 23-ára, karácsony előestéjére esik.
milyen ügyik vagyunk! :)))

Müszélia 2011.12.01. 19:46:12

még sose voltam ennyire közel az élbolyhoz. ma már érdemes volt felébredni.
annamari, könyörgöm, hagyd kint arrogáns verát.

MagasMacska 2011.12.01. 19:48:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nademivanha elmarad egy-kettő a karácsonyi teendők miatt??

csicserierika 2011.12.01. 19:51:38

látom, a léggitár megragadta a te fantáziádat is Hajni :)
Konzíliumot kéne kérni, vajon hány epehólyaggal vonult a villába Kingu :)

zoxó 2011.12.01. 19:52:31

@anica inkognitóban: és nem főz karira pörkűttet poszttolás helyett:).

Hódos Hajnalka 2011.12.01. 19:53:39

@anica inkognitóban: jajmá, nem a tömbösítés a lényeg, hanem a számozás, humánkám! :)

@MagasMacska: hálistennek, már nem szoktam agyonbaszni magam idegileg a karácsony miatt. :)

Tüzitündér 2011.12.01. 19:53:53

Jóestéket!

62?

@arkangyal44: tepsis@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hol lehetett hozzászólni? Mert szerintem igen is én voltam az ELSŐŐŐŐ, aki elolvasta, na! :):) és izibe fel is raktam ide a hivatkozást. Úgyhogy első! :)

Hódos Hajnalka 2011.12.01. 19:57:46

@zoxó: tavaly is volt poszt karácsonykor, idén is lesz. :)

@Tüzitündér: láttam, köszönöm az ingyéreklámot! :))

Hódos Hajnalka 2011.12.01. 19:58:50

@zorro001: félmű.

ha szeretnétek, SZEZONÁLIS receptet, vagy írást, nyugodtan toljátok, szükségem van ötletekre, meg arra, miről szeretnétek olvasni.

Tüzitündér 2011.12.01. 20:00:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
bármiről, csak írj! :):)

és ez nem puncs vót! :):)

rianna 2011.12.01. 20:01:01

@Zelefánt: drága zele, milyen rég nem beszélgettünk :)

arkangyal44 2011.12.01. 20:02:45

@Tüzitündér: Mea culpa,igazad van,de viszont,neked is jogodban lett volna hozzászólni,de nem tetted valamiért,de én nem vok önző,gyere állj mellém a (tepsi)dobogóra:))DD

Tüzitündér 2011.12.01. 20:03:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: láttam ma néked a tescoban kerítés züdd körömlakkot, kell-é olyan?

prof. Perselus Piton 2011.12.01. 20:04:09

há' engem is dícsérjen már meg valaki...jó estét AMÚGY :-))

Tüzitündér 2011.12.01. 20:06:09

@arkangyal44: köszi! :) mert nem láttam hol lehet. Megnéztem megint és most sem látom.... :(

Hódos Hajnalka 2011.12.01. 20:08:31

@Tüzitündér: :) köszönöm. DEOLAJZŐDKÖLL NEM KERÍTÉSZŐD (csapkodja magát a földhöz) :D

@prof. Perselus Piton: hát én már reggel kifejeztem elismerésem, de akkor itt is NAGYON ÜGYES VAGY, kalap le! :))
kitartás! :)

arkangyal44 2011.12.01. 20:09:40

www.hirado.hu/Hirek/2011/12/01/16/Nagy_a_baj_a_wifi_laptop_rongalhatja_a.aspx?source=hirkereso

Akkor már világos,mért tudtam lányt csinálni,mert a hím ivarsejtek mentek tönkre a lány ivarsejtek nem :))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.01. 20:09:42

@Tüzitündér: ne sajnáld már Ladytől, legyél már kicsit nagyvonalúbb.. sosem volt még első, én örülök, hogy az lett.. mi is itt sertepertéltünk már többen én is direkt előbb szóltam az előző posztnál, aztán vártam,túl sokszor voltam már első.....olyan véresen komolyan veszitek, hát ennyit nem ér meg....legközelebb biztos te futsz be, akkor majd egy kicsit mi is irigykedünk, de össze ne verekedjünk már egy nyomorult elsőzésért...:DDDD

Hódos Hajnalka 2011.12.01. 20:09:54

@Tüzitündér: fészen be kell, hogy jelentkezz és úgy tudsz kommentelni.
van egy rubrika, kívánod-e a megosztani a hozzászólásod a fb-n, igény szerint katt, ha üres, nem jelenik meg a faladon.

Hódos Hajnalka 2011.12.01. 20:11:26

@anica inkognitóban: nem erről beszélünk, hanem a tepsikrumplisról :)

arkangyal44 2011.12.01. 20:12:08

@Tüzitündér: jaj kis tündérkém,kicsit lejjebb kell húzni a kulzort és ott van ,hogy tetszik,hozzászólok ,s.t.b.:)

Talpig Jimmy 2011.12.01. 20:12:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
úgy érted, hogy a VV5 - 1X96 - 1X100 fog esni december 23-ára?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.01. 20:12:24

@arkangyal44: én valamelyik este majdnem infarktust kaptam (nem kell ezt komolyan venni, áááá...D), mert megláttam, hogy üres és a rohadt gépem nem akarta felvinni az első hsz-t!!!!! úgy felhúztam magam, hogy a szívem majd' kiugrott---_D szép lett volna a temetési beszédem: Hódos Hajnalka mint a HV VV5 hősi halottjára emlékezett volna :DDDDDDDD

prof. Perselus Piton 2011.12.01. 20:12:29

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ja, tényleg :-)) egész megnyugodtam, a vérnyomásom is helyreállt :-D ami különben a poszttól ment fel, azaz a hangosan nyerítéstől, pedig nem vagyok egy sehere :-)

az én rózsám vasutas 2011.12.01. 20:13:03

Na neeeeem, ez így nem érvényes. Tessék onnan folytatni, ahol az előző poszt abbamaradt. Shadi kirohan a klotyóra, hogy magába roskadjon.

Tüzitündér 2011.12.01. 20:13:38

@anica inkognitóban: én most a recipésről írtam arkangyalnak, ha nem baj ez neked és nem zökkentelek ki. Baj van?? :):):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.01. 20:13:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ja, én meg azt hittem, itt félmű :DDDD
(de azon sem lepődnék meg, bocs Tűzi..:DD)
ha ott, az természetesen egész más :PPPP:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.01. 20:17:10

@Tüzitündér: nem, de az itteni hangulat is ilyen néha elsőzést illetően :P:DDDD

Drogon 2011.12.01. 20:18:05

Fecó nem a nagypojájú kategóriából kerül be?

Tüzitündér 2011.12.01. 20:19:44

@anica inkognitóban: elsőzni, márpedig gyermeteg dolog. Igaz-é Hajnalka? :):)
és én kb ha 2x voltam elsőőőő itt.

Tjuca 2011.12.01. 20:21:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: kézzel készült szaloncukorról, csokiról miegymás. alkohollal. hát ilyent. már persze nem olya, hogy mire előkészülök, a kölykök megeszik, széttúrják, széttépik, én meg leiszom magam. olyat én is tudok. valami faint kellene, itthoni bindzsi, menne ajándéknak, meg gyereket lekötném (kötéllel) a székhez ezzel.

tudom ez nem tepsis krumpli, meg nem is váncsa, de hátha.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.12.01. 20:24:14

Őszinte leszek, élvezem, amikor Kanca majd' meg őrül az irigységtől.

Tjuca 2011.12.01. 20:24:35

ja és christmas cannelt hallgatok, thomas michaud little drmmer boy

elvesztem, tudom :-D pedig még pszichológus segítséget is kaptam INNEN :-DDDDD

Tüzitündér 2011.12.01. 20:25:27

@Tjuca: "kölykök megeszik, széttúrják, széttépik, én meg leiszom magam. olyat én is tudok"

Hát ez mekkora! :):):) Szívemből szóltál! :):)

MagasMacska 2011.12.01. 20:27:15

@prof. Perselus Piton: Húúúú, szuper vagy!! (Miért is??)

arkangyal44 2011.12.01. 20:28:32

@Tüzitündér: Tudod drága elmondok neked valamit,az elsőzéssel kapcsipan.Ebben rohadt, szaladó,hajsza pénz utáni világban az embernek nincs ideje,hangulata semmire,és ha este kicsit letesszük a seggünk a gép elé,kicsit megszűnik a külvilág,és újra az lehetek aki szeretnék,ha kell gyerek vagyok,ha kell bármi,és valljuk be sokunknak ez a kis esti szórakozás jut.És mikor próbálunk elsőzni akkor kibújik belőlünk a gyerek:)Lehet kicsit zagyva voltam,de aki akarja az megérti:)

Tüzitündér 2011.12.01. 20:32:08

@arkangyal44: jaj, Te kis tündérbogarantyúkácska! :):) Remélem, nem bántottalak meg? Hiszen én is elsőztem már, mert jólesett. :):) Amúgy meg Hajni írta, azt, hogy gyerekes dolog elsőzni. Ennyi! :):)

Tüzitündér 2011.12.01. 20:33:34

@anica inkognitóban: mitől piros, mitől piros alába? :):):)

A láma szeme meg sötétkék! :):)

Tjuca 2011.12.01. 20:34:56

más lökött fórumon mindenki laptetőn akart lenni, mert az a hír járta, hogy aki kezd, az megterhesedik. ha kiderülne, hogy itt is ilyenről van szó, nem lenne ekkora sprintelgetés. :-DDD én pl. reflexből nem akarok első lenni, mer' ki tudhassa. :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.01. 20:35:46

@Tüzitündér: már tegnap rájöttem :PP:DDDD@arkangyal44: nyugalom, vérnyomáscsökkentő helyett egy jó sör, tévé, pihenés, és mosoly, jó ?.:))))))
amúgy tényleg gyerekes, én elhatárolódom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2011.12.01. 20:36:27

@Tjuca: Azon a forumon roppant okos emberek kommentelhetnek :-)))

csicserierika 2011.12.01. 20:36:58

@Tüzitündér: azóta én is mondtam már valakire, de csak gyermeki irigységből :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.01. 20:37:27

@Tjuca: basszus, soha többet nem elsőzök..:DDDDD
odaért, Tjuca??

Tüzitündér 2011.12.01. 20:40:34

@anica inkognitóban: mire? hogy a láma szeme sötétkék? :):):):):)

Tjuca 2011.12.01. 20:42:00

@anica inkognitóban: biztosan. :-) most nincs kedvem belépni, mert lelassul minden, meg ilyenkor karbantart a bank, és tartson inkább karban a zuram. :-P@ő-szinte: nagyon okosak. olyanok, mint én :-D tudod nem csak a subba meg a napiszar létezik, azt meghagyjuk az értelmiségnek. :-DDD

capa05 2011.12.01. 20:43:20

Szerencsések vagytok hogy bennetek nincs verseny szellem! Én ha lesz mód elsőzni fogok, gyermeteg módon, csak úgy a magam örömére:)))))

arkangyal44 2011.12.01. 20:44:44

@Tüzitündér: Dehogy bántottál meg,én mindenkinek a véleményét tiszteletben tartom.És mivel te nőből vagy,sokkal többet elnézek neked :))DDD

ő-szinte 2011.12.01. 20:46:49

Ebben a csillagszuletik reklamban ugy vihog Lilu, mint akit eppen baszni visznek.

Tüzitündér 2011.12.01. 20:47:04

@arkangyal44: Úgy látszik, ma nincs jó napod... sajnálom (mármint, hogy nincs jó napod!)

ő-szinte 2011.12.01. 20:48:29

Hu, Vandacska nagyon jol nez ki ebben a kis bor ruciban a barikoztben...

arkangyal44 2011.12.01. 20:48:33

@anica inkognitóban: a mosoly az megvan meg nyugodt is vagyok ,de pihenés csak karácsony után,mivel szobrokat gyártok,és most viszik ajiba ezerrel,sok a rendelés is.

Tjuca 2011.12.01. 20:49:29

az orruk állása alapján vera megy vissza. (:-( ) eddig még mindig bejött.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.01. 20:54:07

@capa05: ha meg nem előzlek :P:DDD
@ő-szinte: nem ismered a műsor utáni programját..:D
@Tjuca: szerintem jól választottál ;)
@arkangyal44: mit szoborsz?

capa05 2011.12.01. 20:58:39

@anica inkognitóban: na ennyit egy fehérnép kijelentéseiről..:DDDD

penelope garcia 2011.12.01. 20:59:20

Annamari fotói a cuki babákokkal tuti nyerők.
Vera, pápá! Esélyed sincsen.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.01. 21:01:30

@capa05: tudod: nőnek csak akkor higgy, ha ló legel a sírján :PP:DD

arkangyal44 2011.12.01. 21:02:09

@anica inkognitóban: Szivesen megmutatom,ha megnézed van saját weboldallam

szoborvarazs.gportal.hu/gindex.php?pg=25704120

a naptár alatt jobb oldalt a képek szóra katt,utána 45-91 megen:)

kvizesbogi 2011.12.01. 21:05:17

Hajni, ha már felajánlottad, céges bulihoz kellene meleg alkoholos ital recept, pl. grog, punch stb.
Kipróbáltakat,ha lehet,vakon találok a neten is, tudom, köszi :)

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 21:06:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: meg az én szülinapomra:))) micsoda jeles nap is lesz az...

rianna 2011.12.01. 21:09:06

nocsak, annamari 52%-on :)

Cs 2011.12.01. 21:11:11

Nem nézem a TV-ben a műsort, de Fecó monda már tegnapelőtt óta, hogy
"hallgass a szívedre!"? Könyörgök mondjátok azt, hogy igen! :) Nem akarok a Jézuskában megint csalódni.

TapOut 2011.12.01. 21:11:38

@sandokan: "most komolyan? írtál két példát, ráadásul az egyik szerinted is véleményes, meg hogy volt még talán néhány és ezért akarta kitenni attila. ja persze. ellenkező előjellel meg volt naponta egy tucat, mert nagyon nem voltak egy súlycsoportban. ennek a játéknak az egyik lényege a legkisebb ellenállás megtalálása és a gyenge láncszem kirakása. az arab ez volt, ezért beszélünk róla múlt időben."

Igen, komolyan az a véleményem, hogy Shadi volt az, aki verbálisan meg tudta szorongatni Attilát, sőt esetenként felül is kerekedett rajta. Ez teljesen nyilvánvalóan zavarta Attilát, nagyon gyorsan meg akart tőle szabadulni, és egyáltalán nem azért mert gyenge láncszem volt.
OK, te ezt máshogy látod, meg már egyébként sincs jelentősége, sajnálom, hogy ennyi időt szántam a semmire, mert eleve nem volt értelme ebbe belemenni.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.01. 21:11:48

@arkangyal44: nem az én ízlésvilágom, de tudom, hogy nagyon sokan keresik :) azért nyugtass meg, hogy a századiknál érezted a késztetést, hogy megröptesd..:D
de köszönöm, hogy megmutattad :)

rianna 2011.12.01. 21:13:44

gergő megint faszfej

Kardhal.0 2011.12.01. 21:14:13

Ez a Gergő valami rettenet primitív...te szent ég..........
Félelmetesen egyszerű.Ostoba.

arkangyal44 2011.12.01. 21:14:59

@anica inkognitóban: volt már hogy repült,pedig nem is volt szárnya :)

rianna 2011.12.01. 21:15:35

lilu nagyon tömzsi ebben a formátlan ruhában

ő-szinte 2011.12.01. 21:16:19

Es a vegen meg vmi kozos dalolas lesz Bunyos Pityuval? :-DDD
Jon a Fasi is? :-)

barakka 2011.12.01. 21:17:20

@oázis: ezt sem... most választanom kell hogy fogyózok,vagy Hajnit olvasok:-))
Nekem a kettő együtt nem megy,na:-)

Cs 2011.12.01. 21:17:32

@Kardhal.0: Úr isten! Mit csinált? Mindent tudni akarok! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 21:18:49

Kingán meg milyen öregasszonybugyi van a cicanadrág alatt??

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 21:20:48

Kinga hova a retekbe hízta azt a 10 kilót???? a hajára?
vagy csak én vagyok vak.

Kardhal.0 2011.12.01. 21:21:03

@Cs:
Szegény megint megszólalt. Ez a legrosszabb dolog, amit a szájával csinálhat..
Seherezádéval "beszélt", leszarcsimbókozta, lehazugozta és ilyen egyéb udvarias módon beszélt vele...
Félelmetesen primitív.

sogeking 2011.12.01. 21:21:25

Bírom, és kemény vagyok :D

/Hajrá Kinga!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 21:22:47

@TapOut: Shadinak olyan volt az érvrendszere (a mije?) és a vitastílusa, mint Kiszopnak. Vészhelyzetben ordítani kezdett.
Ez tényleg tűnhet meggyőzőnek... :)

rianna 2011.12.01. 21:24:21

@Ayesha/Shit S: mindenhova, de a combjain látszik a legjobban :D Nagyon közelít az eszteréhez, akit ugye ledagadttehenezett.

MagasMacska 2011.12.01. 21:25:37

"Nemcsak testileg, hanem fizikailag is." Lilu!!!

ő-szinte 2011.12.01. 21:25:46

Hat, a villalakoknak kurvara kell vedekezniuk az aids ellen! Olyan kibaszott sokat szexelnek... :-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 21:25:51

@rianna: most még aránylag jól nézne ki, csaj NE KASZÁLNA A LÁBAIVAL!!!
Egy éve idegesít vele. Megőrülök.

Tüzitündér 2011.12.01. 21:25:59

lilu halál angyalnak öltözve!

ő-szinte 2011.12.01. 21:26:54

@rianna: Ja, most magaba szallhatna, hogy aterekelje a dolgokat :-) De nem! :-DDD

MagasMacska 2011.12.01. 21:27:12

@rianna: Annamari? Hurrá!! Ezt hol láttad? Lilu csak százalékokat mondett.

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 21:27:15

@rianna: basszus, én nem látom, nekem Kinga a Look of Auschwitz. oké, kerekedett, de nem hiszem, hogy 10 kilónyit. Max a felét.

ő-szinte 2011.12.01. 21:28:24

@pushpang: Nem csak te, en is! Komolyan, neha mar varom, mikor bukik fel a sajat lababan, vagy bicsaklik ki a bokaja, mert az is eselyes... :-)

ő-szinte 2011.12.01. 21:29:14

@Tüzitündér: Szerintem, ez a ruha most kifejezetten jo Lilun.

ő-szinte 2011.12.01. 21:32:07

@Ayesha/Shit S: En 15 kilot olvastam, es a multkor mikor tornaorajuk volt, meglepodve tapasztaltam, hogy tenyleg akkora segge lett, mint Dressznek. De ha jobban megnezed, a fejen is latszik, olyan langos kepe lett...

TapOut 2011.12.01. 21:33:11

@Ayesha/Shit S: Kinga elég magas, elképzelhető a 10 kiló, ha alacsonyabb lenne, jobban látszana rajta

rianna 2011.12.01. 21:34:27

@pushpang: igen, az egész lehetetlen nőből a lábai jelentik a mélypontot :D

@ő-szinte: annyit azért mondott, h diéta magazinba való :)

@MagasMacska: a legelején, mikor a felvezető szöveget mondta lilu, akkor hallottam.

@Ayesha/Shit S: nagyon engedékeny vagy, van ott jócskán 10 kiló :)

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 21:34:32

@ő-szinte: szerintem lehetne róla mintázni egy Geci Barbie-t. :)))))

@TapOut: azt nem tudtam,hogy magas...

ő-szinte 2011.12.01. 21:37:35

@rianna: Presze, de azert te is lattad, hogy nem gondolja komolyan, csak azt akarta hallani Fecotol, hogy: A, dehogy, olyan sovany vagy Kinguci, te vagy a legszebb! Amit reszben meg is kapott :-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 21:37:43

@Ayesha/Shit S: Sherinek még mindig kilógnak a bordái, ő autentikusabb lenne.
Dia nyilatkozott 1-2 hete, ő is azt mondta, hogy Kinga kb. 8-10 kilót hízott. És azóta tuti, hogy van még rajta valamennyi... Az a tipus, akire azt mondják, hogy seggescombos. Minden odarakódik, a felsőteste, meg a dereka viszont alig erősödik.
Az arca viszont egészen elkalácsosodott, és szegény tényleg egyre inkább úgy néz ki, mint az a szakács faszi...

MagasMacska 2011.12.01. 21:37:45

@rianna: Lehet, hogy tényleg van rajta, de most leadja. Eléggé odateszi magát (már persze saját magához képest.)

dejoci 2011.12.01. 21:38:53

Veronika fogvédőben, fantasztik!

ő-szinte 2011.12.01. 21:39:08

Veronika edes, ahogy nyavajog. Nekem komolyan tetszik, konkretan aranyos.

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 21:39:41

@pushpang: azt bírom, hogy rinyálnak...hát bazmeg, nem kell annyit zabálni meg piálni, és nem lesz tepsi a segged helyén. Unatkoznak, azért híznak.

Petipocok előnyben van, sose nézett ki jól, nincs mit elrontani rajta.

ő-szinte 2011.12.01. 21:39:53

Na , mi van ocseeeem?

ő-szinte 2011.12.01. 21:40:55

@pushpang: Es ugy is viselkedik mint Gordon :-)))

rianna 2011.12.01. 21:41:51

@MagasMacska: egy hét alatt nehezen. Főleg, ha a fáradalmait a hűtő megtámadásával kompenzálja, mint szokta :)

@Ayesha/Shit S: ez igaz, én is unalmamban eszek :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 21:41:52

@MagasMacska: valamennyi biztos lejön mindenkiről, de egy hét alatt nem lehet csodákat tenni.. :)

ő-szinte 2011.12.01. 21:43:24

@rianna: Kinga nem csak unalmaban, hanem banataban is eszik.

foxglove (törölt) 2011.12.01. 21:44:47

Azért vicces ezt látni, milyen most Vera és milyen volt, amikor bement. "Ezekkel a muffinokkal kívánok nektek tiszta szívből jó játékot, szeretettel sütöttem." meg ilyenek:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 21:44:52

@Ayesha/Shit S: tényleg semmit nem mozognak, de mindenki csodálkozik, hogy egyre nagyobbak. :D

Eszter viszont.. rajta határozottan látszik, hogy fogyott, nem?

Tüzitündér 2011.12.01. 21:44:54

@ő-szinte: én, örömömben is, mert hedonista vagyok! :)

rianna 2011.12.01. 21:44:55

@ő-szinte: meg örömében is, gondolom :)

ő-szinte 2011.12.01. 21:45:29

@sogeking: Barmikor, amikor kijossz a hora :-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 21:46:12

ki vezetett?!
Néztem a számokat, de úgy meglepődtem, hogy megmutatták az arcokat, hogy nem figyeltem, ki vezet. :D

MagasMacska 2011.12.01. 21:46:34

@pushpang: Már egy hét (napi két edzés) alatt is formálódik a test. Ha csak nem annyira hájas lesz, már az is jó.

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 21:47:00

@pushpang: én nem látom azt sem:D:D:D pedig észre szokta venni.

@foxglove: Vera mint érzékeny lelkű. Röhögnöm kell.:))))

MagasMacska 2011.12.01. 21:47:56

@pushpang: Igen, ő több kilót fogyott. És mág aklar is. Hát most lesz módja rá.

foxglove (törölt) 2011.12.01. 21:48:18

a hízásnál az is közrejátszik szerintem, hogy ki mennyit mozgott előtte a normál életben. Kinga valószínűleg többet, Eszter meg semmit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 21:48:44

@foxglove: tényleg, ilyen is volt...mikre nem emlékszel. :)

Veronikának meg tök igaza volt, rendkívül férfias jelenség Vera, ahogy boxol.
Meg amúgy is.
Lehet, hogy nem is Veronikára féltékeny, hanem Péterre?!

TapOut 2011.12.01. 21:49:05

@pushpang: azért se folytatom :-) nemnemnemnem

rianna 2011.12.01. 21:49:57

tom, hogy nem vagyunk egyformák, de én 20 évesen bármit ehettem, ezért kicsit fura, hogy egyesek ilyen hirtelen meg tudnak hízni :)

@dejoci: verát akarják vissza, azért mutatják :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 21:50:19

@Ayesha/Shit S: nem gondolkodtál még azon, hogy ki kéne cserélned a tévédet?:D

foxglove (törölt) 2011.12.01. 21:50:29

@pushpang: ez külön megmaradt, annyira gáz volt:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 21:51:34

@TapOut: részemről is ennyi volt, jó volt kibickedni, nem bírtam ki. :)

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 21:52:55

@rianna: akkor fogalmad sincs erről a mizériáról:)))) én már akkor is hízom, ha ránézek a kajára.
De most egy "vézna" korszakomat élem, a stressz lefogyasztott. Remélem fogyok még. Csak nem így:D

MagasMacska 2011.12.01. 21:53:31

@rianna: Nekem is ez jutott az eszembe. Kétségtelen, Vera-Veronika-Péter elég jó "műsor".

sogeking 2011.12.01. 21:53:33

@ő-szinte: hú, most ettem egy pizzát :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 21:55:13

@foxglove: ha jól rémlik, Kinga volt az, aki korábban elég dagadt volt és sikerült lefogynia (nem is olyan rég).
Ha alapvetően hajlamos a hízásra, akkor érthető, hogy rá miért jön vissza ilyen hamar a súlyfelesleg.
Szül egy gyereket és szétesik.

foxglove (törölt) 2011.12.01. 21:55:43

@rianna: nekem volt egy aktívan mozgós időszakom, heti 3-4x futottam le 5-10 km-t, plusz edzés. Aztán egy húzódás miatt le kellett állnom több hónapra. Ugyanannyi evéssel híztam 10 kilót, ennyit jelent a megszokott mozgás elvonása.

ő-szinte 2011.12.01. 21:56:12

Szegeny Hajni! Ez is dogunalom!

sogeking 2011.12.01. 21:56:29

féljetteeek tőőleemmm meert jövfvők

rianna 2011.12.01. 21:57:55

@Ayesha/Shit S: sajnos most már van fogalmam :DD Pedig nem eszem többet, mint régen :)

@MagasMacska: csak kriszop-csabánál mutatták még, ha jól tudom :D Az igazság az, hogy én még nézném Verát, és Annamari(minden szimpátiám ellenére)nagyon elszürkült mostanában.

ő-szinte 2011.12.01. 21:58:00

Vera! Olyan szo nincs, hogy IGAZANDIBOL! Faszomat bazdmeg!

nosce 2011.12.01. 22:00:23

@pushpang:
Am vezetett és a műsor végére jobban, ez nem sok jót igér verának...

rianna 2011.12.01. 22:00:59

ez a farmer kosztüm nagyon nem tetszik

vallatas 2011.12.01. 22:01:29

Annamari mondja, hogy gyáva :-D
lol, csak Annamari végignyalt Verának mikor rájött, h még sem akarja kivinni :D

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 22:01:32

Mi van? Mi volt ebben a húdeprofi húzás?

nosce 2011.12.01. 22:02:51

na ilyenkor derül ki Péter mennyire ostoba játékos, aha stratégiailag mesteri döntés, persze a kieséshez vezető úton :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 22:03:35

@nosce: Verának fogalma sincs, hogy kinn pont aznap (v. előtte) mutatták be a tv-ben Annamari/Csaba otthoni látogatását, sokak szimpátiáját elnyerve ezzel.
Meg hát Vera önmagában is elég indok saját maga ellen. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.01. 22:05:52

@dejoci: Meg fog fordulni az állás a végére!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.01. 22:06:22

Annamarit meg miért nem látjuk már vagy fél órája az adásban?

rianna 2011.12.01. 22:06:36

nem, ez nem kortesbeszéd volt lilutól vera mellett :D

MagasMacska 2011.12.01. 22:06:36

Na, Lilu már megint semleges!

nosce 2011.12.01. 22:07:20

@pushpang:
készül a párbajra, meditál :)

BarBwire 2011.12.01. 22:07:48

Sziasztok, mire megjövök a vége főcím megy.

Arra gondoltam a post olvasása közben, hogy szerencse ,hogy nem vagyok a villában, mert nem bírnám ki Hajni savazását rólam.

MagasMacska 2011.12.01. 22:08:14

@pushpang: Azért nem, mert ő nem bokszol. És ez a párbajban nagy hátrány lesz neki.

MagasMacska 2011.12.01. 22:09:24

Na, a győztesek lila kendőt fognak kapni.

ő-szinte 2011.12.01. 22:09:48

@MagasMacska: Biztos is, mert aki meccset nyer, lila kendot kap. Hoppa!

nosce 2011.12.01. 22:10:16

@pushpang:
"Verának fogalma sincs, hogy kinn pont aznap (v. előtte) mutatták be a tv-ben Annamari/Csaba otthoni látogatását, sokak szimpátiáját elnyerve ezzel."

igen de én Péterre mondtam h ostoba, mert ö kikombinálhatná, én már a legelején AM-t esélyesnek tartottam pont a családi háttere miatt, azt meg (a hátteret) péter is tudta főleg úgy h nem egy valóságsókezdő...
Verát sztem Attila gondolkodtatta el meg győzte meg :)

sogeking 2011.12.01. 22:10:48

Verát megnézném bokszolni..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 22:11:49

az utolsó állás 54% 46% Annamari javára...

de persze ez csúnyán meg tud fordulni..
túl közel van a két százalék...

nosce 2011.12.01. 22:12:24

Kingucinak meg milyen bináris agya van, ha valami váratlan történik a villában, amögött csaki a sötét Attila meg Peti állhat :)

BarBwire 2011.12.01. 22:13:37

@Brr: bezzeg ha az eszter ment volna ki megint, akkor nagyobb lett volna a különbözet...

rianna 2011.12.01. 22:14:19

@nosce: ezesetben igaza is van :)

ő-szinte 2011.12.01. 22:14:34

@Brr: Szoos lesz vegig, de Vera megy vissza.

Zwekedly 2011.12.01. 22:14:58

CKM fotózás, meg minden, egyszóval itt az ideje egy szépségversenynek.

Eredmények nálam:
(1-től 10-ig pontoztam, tehát a tökéletesnek 10 pont járt volna, de egy rosszulsikerült bányarémnek is adtam volna 1 pontot.)

Seherezádé 9
Eszter 8
Vera 7
Veronika 5
Kinga 5
Annamari 3

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 22:17:00

@Peter_Cs:

ja megfordul az állás, ha a retek belenyúl, ha nem, akkor annamari győz, semmi sem szól vera mellett, egy kellemetlen beton érzéketlen szereplő...

krumplicukor 2011.12.01. 22:17:02

@nosce: Verának AM volt az egyetlen reális esélye. Mármint Péteren kívül, de magát aligha fogja ajánlgatni ;) Kingucival sajna jóban lettek az utóbbi időben. Mindenki mástól kikapott volna, mint a szartól, és még az RTL is ellene dolgozott volna, ez meg legalább szoros. És szerintem még egyáltalán nem lefutott, de Vera valszeg sikeresen el fogja rontani vasárnapig még szászor, annak ellenére, h az RTL teljes mellszélességgel mellette van.

nosce 2011.12.01. 22:18:56

@rianna:
hát lehet h van valami igaza, de azért a döntő Vera hibás kalkulációja volt :)
amúgy meg ebből is látszik, a bináris agy sok mindenre képes :)

ő-szinte 2011.12.01. 22:20:00

Ki a szarnak pofazik Veronika?

nosce 2011.12.01. 22:20:09

@krumplicukor:
Veronika sztem elég gyenge lehet, főleg ha a kubai csődör is reszeli alatta a létrát :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.01. 22:20:14

@pushpang: @ő-szinte: @Brr: Vera megy vissza, az eheti összefoglalókban tujaként szerepel Annamária, Verát viszont látni, hogy a sportban is odateszi magát ezerrel!

Alkaline 2011.12.01. 22:21:23

@ő-szinte: én is így vagyok Veronnal :D

ő-szinte 2011.12.01. 22:22:26

@Peter_Cs: Raadasul AM most ki is baszott magaval, hogy kivonta magat a box alol. Nem nyerhet lila kendot, Vera viszont igen...

rianna 2011.12.01. 22:22:42

@nosce: de kit vitt volna? A birtokában levő infók alapján a leggyengébbet választotta.

ő-szinte 2011.12.01. 22:24:21

Bakker! Veraval pampog Veronika Petinkrol... jelzem, feladat.

krumplicukor 2011.12.01. 22:24:27

@nosce: Jó, az online szavazás manipulált, mint állat, meg nyilván nem reprezentatív, de Veronika mindig jobban szerepel, mint Vera és AM.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 22:25:20

Az milyen, hogy a nyugiban vagy ötször elismételte a kiválasztás után, hogy Veronikát viszi, erre ugye benti tanuk is vannak, majd a kihívásnál azt állította, hogy soha egy pillanatig nem gondolkozott Veronikában, egyszerűen az arcunkba hazudott, a közönség arcába...

remélem a retek nem nyúl bele a szavazásba, és engedi annamarit visszamenni,

ami gáz, hogy a peti, most azt mondta Annamari mellé áll, ha ezt annamari nem utasítja vissza, akkor az sajnos neki lesz gáz, Vera előre azt állította, mindenkit elutasít, aki korábban nem volt a barátja, kíváncsi vagyok betartja legalább ezt és megteszi e attilával...

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 22:29:41

Unom Verát a modoros pistikézésével együtt, de AM se nagyon köt le...nekem aztán mindegy, melyik megy vissza.

_most_ 2011.12.01. 22:29:47

Ebben a vv-ben eddig elég furán alakulnak a párbajok végkimenetelei, az előző szériában mindig az nyerte a párbajt, aki mind emberileg mind szakmailag megérdemelte, de most teljesen irreális eredmények születnek.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 22:30:50

@Peter_Cs:

hiába, ha egyszer nagyon ellenszenvessé tette magát az elmúlt 2 hónapban, ezt csak a retek tudja neki megfordítani beavatkozással, ha viszont nem avatkozik be, akkor annamari megy vissza...

TapOut 2011.12.01. 22:30:52

Nem értem Sehere miért áll még szóba egyáltalán Gergővel. Ennyire azért nincs szüksége erre a látszatkapcsolatra ahhoz, hogy adásba kerüljön. Gergőnek meg szinte ez az egyetlen esélye ahhoz, hogy bekerüljön az összefoglalóba.

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 22:32:17

@TapOut: biztos rendezői utasítás:)

ő-szinte 2011.12.01. 22:34:44

@TapOut: Nem csak a jatek miatt, a tulelesert is, hogy lelkileg birja a jatekot. Mert hat az ember tarsas leny

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.01. 22:35:20

@Brr: Gondolkozz már! Vera vagy másfél hete azt mondta, hogy most hagyja, hogy Veronika lejárassa magát, , az, hogy később Veronikát direkt kimondta, az elterelő hadművelet volt a valódi ellenfélről. Ez a párbaj megérett, csak a kihívó és a kihívott személye cserélődött fel. Annamária már többstör is hazakívánkozott, ennek a párbajnak Vera győzelmével kell véget érnie! A VV taktikai játék is!

lac64 2011.12.01. 22:35:20

@ő-szinte: Gondolom, ez a következő párbajra vonatkozik, ahhoz meg először vissza kell jönni.
Egyébként sem értem, győztes meccsért lila kendő? Akkor összesen 4 esetleg hat ember kaphat jelet?

ő-szinte 2011.12.01. 22:35:35

@Alkaline: Hat, nekem teszik. Aztan varom, hogy megkovezzenek ezert :-)))

dr. gernika 2011.12.01. 22:36:06

Örömmel konstatáltam, hogy ATM vezet. :)

MagasMacska 2011.12.01. 22:36:39

@Brr: Erre nemcsak a benti tanúk vannak, hanem bárki, aki az online-t nézte. Elég hosszan taglalta.

És amit most rendez Veronikával, az is hányinger. Bár Veronika sem piskóta, aki most elmagyarázza, hogy minden csak a gaz Péter cselszövése.

MagasMacska 2011.12.01. 22:37:56

@ő-szinte: A lila kendő már csak a következő kiválasztásra szól. A mostanit meg kell küzdeniük.

ő-szinte 2011.12.01. 22:39:23

@lac64: Lehet, hogy csak a vegso meccsel nyer lila kendot a gyoztes. Bar fura lenne fiu-lany boxot nezni :-)))

MagasMacska 2011.12.01. 22:40:26

@lac64: Valószínűleg, mert úgy hangzott wel, hogy "valamennyi győztes" lila kendőt kap. Gondolo, a lányok és a fiúk külön meccset vívnak.

TapOut 2011.12.01. 22:42:00

@ő-szinte: kétlem, hogy ez a kapcsolatnak csúfolt valami lelkileg olyan sokat adna neki. Ha valaki ilyen hangon beszél veled nem jobb neked inkább az illető nélkül?

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 22:42:01

@TapOut: tisztelgés a legendás "hol a hatodik ember" mondat és a Sittes balhéja előtt.:)))

ő-szinte 2011.12.01. 22:43:28

Most, hogy jol kibeszeltek Petit(aki gondolom fogja a fejet, hogy a nok mst kombinalnak bazdmeg!) meg a vegen az lesz, hogy Veronika Vera melle all a parbajnal. En meg ugy fogok rohogni :-DDD

nathalie 2011.12.01. 22:44:15

remélem vera visszamegy. van még valaki hasonló reményekkel itt?

ő-szinte 2011.12.01. 22:44:45

@TapOut: Ezt nem tudhatod. O bent van, elzarva mindentol. Egesz maskepp van minden.

MagasMacska 2011.12.01. 22:46:13

Seri és Kinga barátnősen susmorognak

TapOut 2011.12.01. 22:46:27

@Peter_Cs: hagyjuk ezt az Annamária hazakívánkozik dolgot. A családlátogatás utáni interjúban eléggé kihangsúlyozta, hogy szeretne ott lenni a végjátékban.

rianna 2011.12.01. 22:46:29

@nathalie: egyelőre vera felé hajlok. De nem ígérek semmit :)

nathalie 2011.12.01. 22:46:59

@ő-szinte:
hello :)
örülök a perszének :)

ő-szinte 2011.12.01. 22:47:38

@MagasMacska: Ezt is nehez megertenem. Egyszer rohadt ribanc, maskor meg orszagos barino...

vallatas 2011.12.01. 22:48:40

@nathalie:
jelen

Annamari megtámadhatná Attilát a zuhanyzóba, akkor fain lenne Annamari ha már nem bokszol!

Vera egyébként legalább odateszi magát a bokszban, jó lesz ő szerintem nagyon.

Gergő-Sehi hiszti van már megint...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 22:48:59

@Peter_Cs:

mi két különböző műsort nézünk, érzéketlen beton vera élőben egyenesben mondta a nyugiban, hogy veronikát viszi, többször is kimondta, az ott lévők pedig figyelmeztették, hogy nem mondhatja ki a nevet, úgyis mint csaba, kinga és fecó... próbálták korrigálni a helyzetet, de vera nem hallgatott rájuk, és újra elismételte, hogy veronikát viszi, most pedig mindannyiunk szemébe hazudott - súlyos gondok vannak vele...

ő-szinte 2011.12.01. 22:49:04

@nathalie: Mert? A hello, hellonak nem? Lelkes volam, orultem neked, faszomat bazdmeg!

vallatas 2011.12.01. 22:49:56

Kinga kibeszéléshez ért, ezért ilyenkor hirtelen jóba is tud lenni Sehivel :-)))

ebből milyen öregasszony lesz ;]
kint áll egész nap majd az utcán és megy a pletyi

ő-szinte 2011.12.01. 22:51:30

@vallatas: Neked nem mindegy milyen oregasszony lesz? :-)

MagasMacska 2011.12.01. 22:52:01

Igen, de most Seri "beszél ki".

vallatas 2011.12.01. 22:53:15

@MagasMacska:
hát hát egy mondat után gyorsan átvette a pálcát Kinguci, kicsit panaszkodik ő is.

@ő-szinte:
hálaisten VV után többet úgy se látom.

TapOut 2011.12.01. 22:53:16

@ő-szinte: de tudom. Ha valaki így beszélne velem, bent is kerülném, amennyire csak lehetséges. Már amennyire a villa falain belül ez lehetséges. Egészen biztosan nem ölelgetném, és nem feküdnék egy ágyba vele.

nathalie 2011.12.01. 22:53:35

@vallatas:
Te nem is voltál szinte kérdés számomra :)
vera egy örült, bolond és kiszámíthatatlan, de ahogy néztem a régebbi videókat, amikor péter csak éjszaka "használta", majd dobta veronika miatt. hát nem tudom, azért kemény lehet ezt végig nézni nap mint nap. így már majdnem hogy érthető a viselkedése. mondom ezt úgy, hogy veronikát tökre bírom. Meg hát vera felejthetetlen mondatait a mindennapi nyelvhasználatomba fogom beépíteni :D
Ja, és amikor AM hátulról megütögette a fejét, hát az számomra nagyon durva volt, engem ott zártak volna ki vera helyébe, csodálom hogy ülve maradt vera ezek utána :)

seri és kinga összejöttek? mondju seri most egész jól idézte gergő mondatait :D:D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 22:54:18

@Peter_Cs:

felesleges olyasmiről győzködnöd, aminek a valóság komplett ellentmond, az lesz a legjobb, ha nem beszélgetünk beton váráról és annamariról, már mindent elmondtunk egymásnak, ismerem az álláspontodat, és az enyém meg az, hogyha a retek nem nyúl bele, akkor annamari megy vissza, aminek fogok örülni, nekem kellemetlen érzéketlen betonverát néznem, általában átpörgetem, amikor online nézem, mert kibírhatatlan..

nathalie 2011.12.01. 22:54:24

@vallatas:
nem áll! padon ül! :D:D

nathalie 2011.12.01. 22:55:08

@ő-szinte:
faszombazdmeg, neked meg semmi sem elég!!!! :D:D

ő-szinte 2011.12.01. 22:55:16

@TapOut: Nem tudhatod, amig nem kerulsz olyan helyzetbe. Tudod, soha ne mondd, hogy soha...

vallatas 2011.12.01. 22:55:47

@nathalie:
hidd el pár nap jön az alkohol bebaszcsiznak és megint összejön Gergő Sehi...

Kinga milyen jól nevet Gergőn, de igazából azon nevet, hogy újra szabad az út Gergő felé... ;]

ő-szinte 2011.12.01. 22:56:05

@nathalie: Nahat, ezt mar mastol is megkaptam :-)))
De nem! :-)

MagasMacska 2011.12.01. 22:57:11

@vallatas: Nem, szinte végig Seri panaszkodik Gergőre. Kinga puszikkal vígasztalgatja a szegény, szenvedő Serit...

nathalie 2011.12.01. 22:57:48

@vallatas:
kinga sztem annak örül, hogy ez után a beszélgetés után seri már nem hívja ki ha úgy alakul. tehát senki nem fogja...

vallatas 2011.12.01. 22:58:43

@MagasMacska:
Ja Sehi tökös visszavette a szót, és fossa is rendesen.

Most egy hét hiszti, és utána folytatódik minden tovább...

bár jobb lenne ha Gergő-Kinga akció lenne, ott lehetne kex!

ő-szinte 2011.12.01. 22:58:56

@vallatas: Bebaszcsiznak - Kiss Adam :-)

TapOut 2011.12.01. 22:59:12

@ő-szinte: jó, rendben...nem tudhatom, fogalmam sincs mit csinálnék ebben a helyzetben...

ő-szinte 2011.12.01. 22:59:55

@vallatas: Te, nem fossa a szot! A csajok ennyit beszelnek...

nathalie 2011.12.01. 22:59:57

@vallatas:
valami jó fojtogatós :D:D

vallatas 2011.12.01. 23:00:01

@nathalie:
igen, nagyon jól látod.. ugye ugye a kis cselszövő :-DDD

nathalie 2011.12.01. 23:02:13

@vallatas:
csak két hónapot kellett erre várni a nagy cselszövésre :D gondolom holnap magából kikelve fog serivel üvölteni valamiért, hogy elbassza az egészet :)
műsor szempontjából egyszerűen szeretem kingát :D:D (hihetetlen hogy ezt leírtam egy mondatban "szeretem" és "kingát")

nathalie 2011.12.01. 23:03:34

picsába, ha attila ment volna am-el, még nézhettünk is volna valamit...

ő-szinte 2011.12.01. 23:05:08

@nathalie: En sem ertettem miert hagyja ki ezt a ziccert. Lehet, hogy azert, hogy meg kevesebb anyag legyen AM-rol...

ő-szinte 2011.12.01. 23:06:07

Vera tenyleg Petit hivta?! Ne maaa...!

MagasMacska 2011.12.01. 23:07:09

@nathalie: Hát igen, Attila kedvéért mutatták volna. Így megint Verának "korteskedik" az RTL.

vallatas 2011.12.01. 23:07:40

@nathalie:
ja, de frankón lerázta.
Annamarinak segítsen pont aki rátette a jelet? :-D
Csaba persze akkor is segíteni, én mondjuk nem.

Gergő majd ellátja tanáccsal, azzal hogy: Annamari egy semmi
:-D

nathalie 2011.12.01. 23:08:24

@ő-szinte:
sztem attila kb annyira unja am-t mint én :D

petit meg azért hívta vera, mert sztem ezt a peti dolgot még nem adta fel, meg szeretne jó tippeket kapni. péter azért jól látja a dolgokat emberekről, még ha nem is tudja ezt a gyakorlatba átültetni. attilát meg azért nem hívta vera, hogy ne legyen feltünő, hogy a két gyerek am alázását akarja.sztem. gergővel nem tett rossz lóra, mert az is utálja, csak nem olyan nyilvánosan.

MagasMacska 2011.12.01. 23:09:46

Jaj, Gergő tényleg de paraszt! Már arra sem emlékszik, hogy mikor kibe gyalogol bele!

nathalie 2011.12.01. 23:09:58

@MagasMacska:
am-t csak úgy lett volna lehetséges mutatni, ha péter vagy attila van mellette. egyébként szinte alig szerepel. ez azért tény.

ő-szinte 2011.12.01. 23:11:10

@nathalie: Sztem Peterunk nem fog segiteni neki, max nem gatolja. Elobb kerdezte, hogy nem akarja-e inkabb Fecot vagy nem tudom ki volt a masik.

vallatas 2011.12.01. 23:11:42

Gergő tényleg egy jó nagy paraszt most :-D
Péter se semmi, ezt azért leadhatnák majd a tévében!
Gergő:"döglött tehén"

nathalie 2011.12.01. 23:11:45

@vallatas:
gergő sztem azért is jó választás, mert ő nincs jóban petivel és attilával vagy verával. sőt! és mégis ő is úgy látja, hogy am egy semmi bent. persze jobb lenne ha fiúk nem mennének át alázásba, mert akkor megsajnálják (mondjuk egy ilyen döglött tehén annyira nem szerencsés)

nathalie 2011.12.01. 23:13:18

@ő-szinte:
péter nem tudja meggátolni a személyiségét. amikor a véleményét kérdezik ilyen helyzetben neki el kell mondani. kényszer. ezt csinálja most is :)
bár én vera helyében behívtam volna serit és rákényszerítem arra, hogy mondja ki, hogy aranyos am, de tényleg nem csinál semmit. ha kisbarátnő mondja, az még jobban üt...

Alkaline 2011.12.01. 23:14:12

gáz ahogy beszélnek, de igazuk van. Tényleg olyan mintha AM ott sem lenne. Semmiben nem vesz részt. Egyszerűen egy szellem :)

ő-szinte 2011.12.01. 23:14:53

@nathalie: Igen, ezt a Seris dolgot dijaztam volna. Megneztem volna Am pofajat, mikor bejatszanak neki egy ilyet..., :-)

vallatas 2011.12.01. 23:15:17

gecc ezt valaki majd töltse fel a youtubera az elejétől végéig míg dumálnak, ez nagyon kemény!

Attila egy jóllakott napközis ezekhez képest :-D

ő-szinte 2011.12.01. 23:15:28

@Alkaline: Egy buta tehen szelleme? :-)

ő-szinte 2011.12.01. 23:16:00

@sogeking: Nagyon punnyadt a belevalo. Online most jobb.

MagasMacska 2011.12.01. 23:18:05

@nathalie: Nem azért, de ilyen parasztok Csabáék tényleg nem lennének. És ez a Vera-csapat produkció tényleg nem szórakoztató.

ő-szinte 2011.12.01. 23:18:39

Vera bajszos. Es nem ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy igenytelen! Hogy a picsaba felejthet el ket hete gyantat kerni, ha mar ilyen szoros tipus a szentem ?!
En kerek elnezest miatta! :-)

nathalie 2011.12.01. 23:18:45

fiúkból ömlik a szar, legalább vera érzi, hogy valami pozitív tulajdonságot fel kellene sorolni, mert ez így csak mocskolódás.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.01. 23:19:21

Na, gondolkodtam!:D

A legszívesebben pártatlan lennék, de úgy döntöttem, h a műsor miatt Verának szurkolok, gondoltam, ezt most csak úgy megosztom veletek:D

MagasMacska 2011.12.01. 23:19:32

Hát, azért Vera megkapja a saját "csapatától is" Meg is érdemli, ha nem tudja, kiket kell hívni.

vallatas 2011.12.01. 23:20:23

@ladyandhenk:
üdv a klubban, viszont Peti Gergő páros győztest csinál Annamariból!

nathalie 2011.12.01. 23:20:26

@MagasMacska:
hát ha a csabáékat csabára és kingára érted, akkor azért nem mondanám, hogy nem lennének ilyenek. mármin kinga nem lenne ennél ocsmányabb :)
de egyébként ez így tényleg nem szórakoztató.ennél több észt néztem ki péterből, minthogy csak alázza szerencsétlent.

ő-szinte 2011.12.01. 23:21:49

@sogeking: Veranak felre kellett vonulnia 2 valasztott lakoval(Petre, Gergo), AM jo es rossz tulajdonsagait szamba venni. AM uez, o Attilat es nem emlekszem kit valasztott, de Attila egybol mondta, hogy nem! Igy vki mast valasztott, ha jol emlekszem. De most Veraekat mutatjak. Ekezik AM-et.:-)))

nathalie 2011.12.01. 23:21:54

@vallatas:
peti azt hiszem tényleg annak örülne ha vera menne haza :) gergő szimplán hülye.

MagasMacska 2011.12.01. 23:22:31

@nathalie: Kinga lehet. De ha már a háromból kettő nem, akkor jobb az arány.

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 23:23:17

Csaba is minek van bent, még csak azt se mondhatom, hogy betakarítja magát a döntőbe.

nathalie 2011.12.01. 23:24:55

@MagasMacska:
péter sztem tét nélkül szarik bele az egészbe és csak elmondja a véleményét. az aki folyamatosan két hónapja azon gondolkozik, hogy ne csináljunk mártírt valakiből egy párbaj előtt, nem nyilatkozik olyanokat az "ellenfélre", hogy gumiszagú a bőre. csak erre tudok gondolni.

ő-szinte 2011.12.01. 23:26:30

Na, Vera mar maszik is Petire!

MagasMacska 2011.12.01. 23:26:34

@nathalie: Hát, ha kint akarja látni Verát, lehet, hogy jó a módszer. Ebben az esetben drukkolok neki.

krumplicukor 2011.12.01. 23:26:40

@nathalie: Peti rendesen elszabotálja ezt a feladatot :) De azért összeszedték kb. mire lehet a párbajt alapozni, úgyis bőven elég egyetlen téma, amit jól ki kell domborítani, mint tudjuk.

ő-szinte 2011.12.01. 23:27:50

Ne mar, ne mar! De kozben meg ebben a honapban ez a legjobb napja Veranak... :-DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.01. 23:29:37

@vallatas: fogalmam sincs, h ők mit csinálnak, de vagy közrejátszik a 'Jaj, szegény Am az élete miatt' faktor, v belenyúl az rtl...

krumplicukor 2011.12.01. 23:29:41

@ő-szinte: Hát, előtte szépen lecsekkolta, h Veronika semmilyen szempontból sem képez akadályt, szóval teljesen szabad a pálya ;)

sogeking 2011.12.01. 23:29:50

bekapcsolom, erre elmegy az onlájn :)

ő-szinte 2011.12.01. 23:30:18

rohadt retek! megint nem tudjuk meg pontosan mi is a feladat.

nathalie 2011.12.01. 23:30:20

azért ezt úgyis össze lehet vágni egy öfibe, hogy vera csak mondogatja, hogy mondjatok pozitív tulajdonságot, petiék meg leszarják. mintha vera korrekt lenne.
megjegyzem ennek a verának sztem valóban van esze, márha nem veszíti el éppen teljesen valami konfliktusban. páratlan volt, hogy három hete ismételgeti, hogy nem féltékeny, és támadja veronikát. majd a kiválasztáskor beismeri balázsnak, hogy igen az voltam, igen, éreztem sok mindent péter iránt, igen ilyen faszit akarok magamnak kint is. sztem itt sok nő érezte otthon át a helyzetét, hogy hát csak féltékeny volt a lelkem. kifejezetten ügyes volt, hogy ezt beismerte.

nathalie 2011.12.01. 23:31:45

@krumplicukor:
de erre péternek kellett ráébredni :D mármint, hogy veronika nem akar tőle semmit. csak innentől nem akadály :D

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 23:32:34

@nathalie: Persze úgy, hogy a többiek nem hallják, így nem vághatják a képébe hogy "naugye gecó!!!":)))

ő-szinte 2011.12.01. 23:33:26

@krumplicukor: De rosszul merte fel. Veronika barmikor kozbe lep, ha ugy tartja kedve, meg ha nem is akar semmit. Ekkor Peti eldob kest, villat, mindent es csaholva rohan Veronikahoz. Vera pedig nagyot puffan a foldon ismet...

nathalie 2011.12.01. 23:34:41

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":
egyértelmű :D
de hát erre csak azt kellett volna tök nyugodtan mondani, igen, beismerem. rá kellett ezekre döbbennem. sajnálom hogy mindenkit leoltottam ez miatt, amikor igazatok volt. majd lehajtja szomcsin a fejét. és kész! :D:D

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 23:36:38

@nathalie: mondjuk kurvára nem értem, hogy mégis ki vágyódik egy minden értelemben vett puhatestűre. Elég alacsonyka igényei vannak Verának.

krumplicukor 2011.12.01. 23:36:45

@nathalie: Vera számára az egyetlen fontos infó az volt, h Péter csak szexre akarta Veronikát, egyébként leszarja. Biztos vagyok benne, h neki egyedül ez maradt meg ebből a beszélgetésből ;) :) Innentől kedzve pedig még nincs veszve semmi, gondolja Vera ;)

nathalie 2011.12.01. 23:39:18

@krumplicukor:
ha péternek bejátszanák veronika eltorzult fejét, ahogy üvölti a bőrkeményedéses sztorit a csúnyával és az undorítóval megspékelve, nos akkor vera előtt egy új világ nyílna ki :D:D

nathalie 2011.12.01. 23:40:31

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":
ááá, sokka jobb nők ennél sokkal rosszabb faszikkal vannak és fordítva. úgyhogy ezt így nem ítélném meg, bár tény, hogy azt gondolom, hogy pétert bottal sem :)

dr. gernika 2011.12.01. 23:40:47

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": BTA-t akartam, csak már ennyire koki vagyok. :D

ő-szinte 2011.12.01. 23:41:27

@nathalie:
Legalabb is Vera ezt gondolna. Mert ugye azert az egyertelmu, hogy Peti ettol meg semmivel sem szeretne ot jobban :-)

krumplicukor 2011.12.01. 23:41:32

@ő-szinte: Most mit csináljunk? :) Szegény még nem jött rá, h Veronika nem az ok volt, hanem pusztán következmény.

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 23:42:39

@nathalie: nem csak a külsejét mondom. Mert lehetne ő ilyen, ha legalább jófej lenne, meg szerethető. De így...

MagasMacska 2011.12.01. 23:42:40

@nathalie: Viszont nem fogja látni, egész addig, míg Veronika párbajra nem megy. Tehát addig Peti megy a farka után.

krumplicukor 2011.12.01. 23:43:07

@nathalie: Ha látni nem is látta, de hallani kitűnően hallotta ;)

nathalie 2011.12.01. 23:43:19

@ő-szinte:
nana, ha péter önbizalmára egy méretes csapást mérne az rtl, ki tudja mit művelne bent... kinél vígasztalódna, kitől hallaná azt hogy ilyen faszi kellene nekem kint is. szóval nanana! :D:D

beacska 2011.12.01. 23:44:18

fiúk, lányok! csak én emlékszem úgy, hogy nem Péter hagyta ott Verát Veronika miatt, hanem Vera kérette magát, és hagyta ott a közös ágyat???

nathalie 2011.12.01. 23:44:55

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":
mivel vera sem az az érzékeny kategória, neki ez jön be. az egy dolog, hogy tönkre teszi és hogy elmondása szerint a kinti életben is tönkre teszik az ilyen faszik, de neki mégis ilyen kell.

krumplicukor 2011.12.01. 23:45:13

@MagasMacska: Eléggé leépítette azóta. Persze, más kérdés, ha elkezdene Veronika megint selypítgetni és bujcizni, meddig tartana ez ki.

beacska 2011.12.01. 23:45:20

@nathalie: szerintem, ha Péter meghallaná ezt a mondatot, hagyatt-homlok menekülne...:DD dehogy kell neki még kint is innen csaj!!!

krumplicukor 2011.12.01. 23:46:33

@beacska: Nemcsak te, de most Vera elmagyarázta, h nem jött akkor utána és nem kérdezte meg h mi a baja (szerintem megkérdezte, de valszeg nem elégszer), ebből is látszik, h mennyire aljas, na.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.01. 23:46:35

@beacska: de, ez így volt! :)

Megvan már végre a levél, v elveszett az éterben?:D

ő-szinte 2011.12.01. 23:47:04

@nathalie: jo, lehet. En pusztan a mostani helyzetre alapoztam. De tudjuk, hogy barmi megeshet...
Meg az is, hogy most lefekszem, pedi ejfel elott soha, de szarul vagyok :-(

Jo ejt!

nathalie 2011.12.01. 23:47:43

@beacska:
hát az én emlékeimben is így volt. de azt hiszem vera azt hitte, hogy majd hiányozni fog (aki kis naív...). illetve napközben péter baszott rá, és éjszaka használta. ráadásul vera kicsáráztatni sem akarta magát. szóval ő csak az öntudatos nőt akarta játszani. mit tudta ő, hogy krisztofel kiesik, veronikának meg kell egy mászófa, mint a majmoknak. Előtte azért vera joggal gondolhatta, hogy péter rajta kívül senki nem fog kelleni.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.01. 23:47:57

még az online közvetítésben is beton verának kedvez a retek, mikor őt mutatja petivel és gergővel és annamarit meg egyáltalán nem, teljesen láthatatlanná akarja tenni a párbaj előtt annamarit...

beacska 2011.12.01. 23:48:08

@ladyandhenk: nem tudom, majd reggel tudom csak megnézni, de nem felejtettem el!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.01. 23:48:10

@krumplicukor: jaj, ebből az látszik, h nő:P

Minden nő kéreti magát egy ideig, és várja, h a pasi menjen utána, ettől nem lesz aljas:P

nathalie 2011.12.01. 23:48:34

@ő-szinte:
jobbulást! és jó éjt.

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 23:49:09

@MagasMacska: szerintem már régen láthatta a potroha végett.

@nathalie: nem is értem miért rakták az érzékeny kategóriába a csajt. Nekem egy ilyen rideg HR picsa jut eszembe róla. Amúgy ez a mazochizmus meg tényleg sok nőre igaz, "a rossz fiú" kell, stb.

krumplicukor 2011.12.01. 23:50:34

@ladyandhenk: Ezek szerint félreérthető voltam, természetesen Péter volt az aljas, h nem ment utána, érted ;) :)

beacska 2011.12.01. 23:50:37

@Brr: ez egyáltalán nem biztos! nagyon gyakran van, hogy az ÖF-ban olyan kamerát mutatnak, ami az onlányban nem látszik. Úgyhogy az is lehet, a bevágásra hajtanak. Kevesen nézik az onlányt, sokan az ÖF-t.

nathalie 2011.12.01. 23:50:51

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":
sztem ez egy vicces kedvű rtl munkatárs számlájára írható :D:D

nathalie 2011.12.01. 23:54:11

most döbbentem rá, hogy am-éket mutatják már vagy tíz perce, és am most szólalt meg először :D

Ayesha (törölt) 2011.12.01. 23:54:17

@nathalie: micsoda sziporkázó humorérzékre vall az ilyesmi, remélem kapott fizetésemelést.:D

MagasMacska 2011.12.01. 23:55:15

@nathalie: 1. Eszik.
2. Szóhoz sem jutna Fecó mellett

nathalie 2011.12.01. 23:56:20

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":
már egyszer sztem írtam, de vera válógatóját csak úgy tudom elképzelni, hogy leül, rtl munkatárs megkérdezi, és te melyik kategórába akarsz indulni. mire ő: melyik kategória legyek bazd meg? majd odaköp az asztal mellé.
csak az érzékeny volt már ekkor szabad:D

foxglove (törölt) 2011.12.01. 23:56:40

Vera stikában szteroidokat szed, én rájöttem.

Hurri Kán 2011.12.01. 23:56:42

Síróskingás kép mekkora :D

foxglove (törölt) 2011.12.01. 23:57:25

@nathalie: most onlinban azon röhögtek, hogy beleharapott a szalonnába, aztán vissza akarta rakni. Egy állat:)

nathalie 2011.12.01. 23:58:37

@foxglove:
mert tunkolni akarta!!! zsírba!:D:D

Hurri Kán 2011.12.01. 23:59:40

@foxglove:
Attól néz lassan úgy ki, mint egy német statisztahölgy egy Wagner-operában?

nathalie 2011.12.01. 23:59:53

remélem az rtl itt is alkalmazza a megszorításokat és csövesek ruháit küldi be nekik :):)

MagasMacska 2011.12.02. 00:00:35

@nathalie: Hát, vagy majonézbe. Ínyenc.

MagasMacska 2011.12.02. 00:01:23

@nathalie: Ahogy fintorognak, igazad lehet...

foxglove (törölt) 2011.12.02. 00:02:21

@nathalie: most elképzeltem, ahogy a Duna-parton várja a nagy Őt, és közben szalonnával tömi magát. Néha köp egyet-kettőt a vízbe:)

MagasMacska 2011.12.02. 00:03:54

Csaba most ejtett először szót rendőri mivoltáról. Lehet, hogy észre sem vette. "Voltam olyan börtönben, ahol labdákat varrtak."

Hurri Kán 2011.12.02. 00:04:36

@foxglove:
Kromoszómák szerint igen. :D

nathalie 2011.12.02. 00:05:30

@foxglove:
tudod, hogy max azért várja, hogy belelökje :D

nathalie 2011.12.02. 00:07:28

mentem aludni, sziasztok.

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 00:07:53

@MagasMacska: biztos h rendőr volt? nem haknizni volt a tábortűzi gitárjával?:)))

foxglove (törölt) 2011.12.02. 00:08:51

@nathalie: ja értem. akkor viszont teljesen életszerű a kis jelenet. Belelöki, megtörli a zsíros kezét (szigorúan a nadrágjában), búcsúzóul utána köp, aztán szép lassan elsétál.
ha nem Annamari ellen párbajozni, esküszöm neki drukkolnék.

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 00:09:59

na én is elmentem az ötödik ember mellé a neszeszerembe.sziasztok

2011.12.02. 00:50:19

Csak szerintem cuki Kingáról a kép ahol bánatos csimpánzkölyök fejet vág?

2011.12.02. 00:58:46

Miért viselik az AIDS szalagot?

penelope garcia 2011.12.02. 01:06:18

Jaj, az volt már, hogy a puccos fotón Veronika drága 6 hónapos terhesnek látszik azzal a gondosan kigömbölyített pocóval?

Talpig Jimmy 2011.12.02. 01:10:36

@penelope garcia: még nem, de nekem is ez ugrott be

Drogon 2011.12.02. 02:29:48

@szerivan: Amiért a mellrák szalagot is.

Együttérzés a gyógyíthatatlan betegekkel.

Egyéb?

Tjuca 2011.12.02. 07:18:34

@Brr: hát az úgy volt, hogy megnéztem a profilképüket a hivatalos honlapon, és megákllapítottam, hogy a kiesők orra balra görbül, de mindenképpen balrább, mint, aki nyert. azok pedig, akik dominánsak a játékban jobbra ferdülő orral bírnak. erre írtam korábban, hogy pl. kinga helyében tartós tejet nem vennék már...

:-P na hát itt a fórumon az ideák csapnak össze, én a tudományos oldalról közelítek. :-DDD :-PPP

Pascal007 2011.12.02. 08:22:07

Eleinte nekem is Vera volt szimpatikus, de azt azért érdemes észrevenni, hogy a szerdai összefoglalóban is mit művelt Attilával. Direkt idegesítette, nem hagyta békén, ha Pityu "rájuk szólt2 akkor ő nem csinált semmit, ahogy nem látta a Pityu rögtön kezdte elölről. Egy végtelen unszimpatikus, beképzelt, manipulatív ostoba libának tartom. A stílus amit megenged magának felháborító és a lelki bántalmazás fogalmát kimeríti. Azt is észrevettem, hogy mekkora szája van ha ő bánt, de hogy meg tud sértődni ha visszaszólnak neki. Sőt! Remélem kiesik nézhetetlen miatta a vv. Inkább unalmas Am, mint ez a pszichiátriaszökevény.

Hódos Hajnalka 2011.12.02. 08:41:59

@gyvy: @szerivan: végre valaki észrevette, tudjátok, mit kínlódtam, míg pont itt tudtam megállítani a zertéelmostot?! :)))

@Tjuca: várj, ezt először ki kell pihennem :))
na az van, hogy én nemtok szaloncukrot csinálni, és mondhatnám, hogy a kedvedért nekiállok idén, DE NEM! :)))
Viszont láttam jókat, délutánra összekeresek neked néhány linket, jó? próbálok olyanokat, hogy ne kelljen sokat pancsolni.

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 08:56:07

szeretném megkérdezni a drága sztájlisztokat, hogy miért adnak az annamarira csipőnadrágot, amikor olyan vékony, hogy leeseik róla, emiatt feszt kilátszik a biciklitárolója?

nosce 2011.12.02. 08:56:38

@rianna: @krumplicukor:
"de kit vitt volna? A birtokában levő infók alapján a leggyengébbet választotta."

Veronikát kellett volna vinnie, kb hasonló kategóriák. Mert itt a Veránek drukkolók pl. Peti_cs, nathalie, ö-szinte egy dolgot felejtenek el, h Vera túl azon h fullra vállalhatatlan nő, baromi nehéz tudja kiretusálnia a pornós fasz-szopós képet a zemberek agyából, és lehet h a retek támogatja, de elég lesz egy cikk, h kicsinálja Verát meg a retek manipulációt is, egy pornós futtatása miatt, főleg kínos lesz ez egy "nehézsorsú" lány ellenében...

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 08:58:36

Ez a kingás "2 évesen nem kapta meg a kakasosnyalókáját" pofa tényleg nagyon ott van.:D

Jó lesz, ha kijön, és meglátja magát, TALÁN elgondolkodik, hogy kicsit túmáccs tényleg.:))

nosce 2011.12.02. 09:00:11

@nosce:
...baromi nehezen tudja kiretusálni...

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 09:08:26

@nosce:

de most 2011-ben mióta kell szégyelleni a pornós múltat? még sorozatszereplő is lehet, ha akar. nekem valahogy nem úgy jön le, hogy a pornós csajoknak el kell költözni a Föld nevű bolygóról, miután abbahagyták az ipart. Sőt.
nem mintha támogatnám a dolgot, csak ne ítéljünk meg emiatt senkit.
főleg, hogy veronika még az alekosszal is dugott csak azért, hogy ismert legyen.
mert mi a különbség??? megélhetési szex mindkettő.

rianna 2011.12.02. 09:08:43

@nosce: igen, valszeg ezért is áll jobban Vera, mint Annamari, most "megbüntetik" a szavazók a pornózásért. De benn Veron erősebbnek látszik, mint Annamari, sőt, kinn is :)
Ilyen cikk viszont nem fog születni, a retek és a bulvárújságok összedolgoznak, ez utóbbiak nem csak úgy ni írják a cikkeket. Emlékezzünk, hogy a nehézsorsú éváról is mennyi írás született anno.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 09:09:25

@nosce:

csakhogy veronika a szimpátiaszavazásokon háromszor olyan népszerű mint vera, lehet erre mutattak rá neki,

de az a legvalószínűbb, hogy miután a kiválasztás után a nyugiban sokszor elmondta, hogy tuti veronikát viszi, rámutattak neki a riportszobában retekék, hogyha nem visz mást, akkor csúnya büntetést fog kapni,

engem inkább az lep meg, hogy a kihívásnál azt hazudta a nép szemébe, hogy soha nem gondolt veronikára, és közvetlenül a kihívás után azt mondta kingának és fecónak, hogy azért kerülte őket napokig, mert nem tudta hogy mondja meg nekik, hogy valami megfordult benne, és változás van...

tehát ezzel megerősítette nekik is a népnek is, hogy jól hallották a nyugiban, mert először veronikára gondolt.. - ez már sajnos krónikus..

rianna 2011.12.02. 09:13:18

na mégegyszer leírom,"mint Annamari", hogy biztosan értsétek :D

beacska 2011.12.02. 09:14:29

@Brr: és akkor mi van, ha meggondolta magát, és hazudott? te még sose tettél ilyet?

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 09:14:32

Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy a Vera szinte szó szerint a mi szavainkat mondja?:) Olyan, mintha olvasta volna a blogot, és pontosan felmondta az érveket maga mellett, amiket akár én is mondtam itt.:)
Vagy az üldözési mániám már lassan kiveri a plafont?:D

nosce 2011.12.02. 09:15:25

@Lotyóbridzsida:
"főleg, hogy veronika még az alekosszal is dugott csak azért, hogy ismert legyen.
mert mi a különbség??? megélhetési szex mindkettő."

pontosan ezért kellett volna Veronikát vinnie, erre írtam h hasonló kategória :)

nosce 2011.12.02. 09:17:44

@rianna:
"Ilyen cikk viszont nem fog születni, a retek és a bulvárújságok összedolgoznak, ez utóbbiak nem csak úgy ni írják a cikkeket."

hát például tolhat egy ilyen összevágást a tv2(hajdu) is, vagy a királyi tv is...gondolom alig várják h valamibe belekössenek :)

rianna 2011.12.02. 09:22:01

@nosce: a tv2-nek nem mindegy, hogy ki esik ki? Nekik az az érdekük, hogy minél kevesebben nézzék az RTL-t, nem, hogy még ők csinálják a felhajtást a műsoraik körül :)

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 09:22:17

@nosce:

áááá...
az a baj, hogy az egész szitu most a Vera ellen van.
Most Veronika a szegény bárányka, akit mindig bánt a csúnya Vera néni. Ez jön le most.
Az tök mindegy, hogy Verának őszinte gyengéd érzései voltak a Péter felé, amit a nacsosúr úgy szart le nagyívben, hogy öröm volt nézni.
Most meg a Veronika konkrétan plüssmacinak használja a Pétert, hozzá lehet bújni, meg minden, de az emberlánya mégsem dug a plüssmacijával, na.
MÉGIS a veronika jön le áldozati báránynak a sok csesztetés miatt. ezt a vera elcseszte szó szerint.
de ez most sok pénzért meg és a kéróért. én sem vittem volna ki erős embert. gyengét, aztán meg nagy csöndben lennék a Vera helyében, hátha javul róla a kép. de most nincs nyerő poziban. a veronika pedig egyértelmű hirtelenhalál lett volna.

nosce 2011.12.02. 09:24:10

@Lotyóbridzsida:
"Olyan, mintha olvasta volna a blogot, és pontosan felmondta az érveket maga mellett, amiket akár én is mondtam itt.:)
Vagy az üldözési mániám már lassan kiveri a plafont?:D"

elvileg lehet az is (ami nekem az egyik verzióm volt) h a RIP szobában a retek lebeszélte Verát Veronikáról, azzal h ellátta érvekkel AM ellen, meg némi támogatást is igért és persze megtorlást ha kitart Veronmika mellett, mert azért elég megmagyarázhatatlan ez a U-turn vera választásában...

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 09:28:19

@nosce:

aha.
igen.
mindig elfejeltem, hogy ezt a showt "szerkesztik".:))
a naivitásom is sokszor lecsapja a trafóházat.:D

4430/4 · http://korhazban.blog.hu 2011.12.02. 09:30:47

remélem pornósVera megy vissza a balettbe ugrálni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 09:31:21

@Tjuca: hát ez nagyon jó! :D
Nem vagy te véletlenül britt tudós is egyben?

nosce 2011.12.02. 09:31:49

@rianna:
"a tv2-nek nem mindegy, hogy ki esik ki? Nekik az az érdekük, hogy minél kevesebben nézzék az RTL-t, nem, hogy még ők csinálják a felhajtást a műsoraik körül :)"

persze igaz, a tv2-nek mindegy ki esik ki, de érdeke meghájpolni a VV5 erkölcstelenségét, mert ettől akár megpucolhatnak onnan a hirdetők is, mert mégse akarnak egy pornósbotrányba keveredni...és a királyiról ne is beszéljünk :)

Hódos Hajnalka 2011.12.02. 09:32:09

nekem még mindig visszás az, Gigi mit kapott a kommentelőktől, az újságíróktól a szopnék.hu-s trikóért, volt álszent ribanctól kezdve minden, csak nacsasszony nem.
Vera, aki mint tudjuk "nem könnyen kapható lány" és "nem álszent lány" és ő meg lett alázva nem is egyszer Petike által és sokat szomorkodott is meg az alfanőstény és a faszacsaj.
na mindegy, csak ez a kettős mérce nálam mindig kiveri a biztosítékot, vagy ahogy a villában mondják, kibassza.

beacska 2011.12.02. 09:33:11

látta már vki az ominózus pornó filmet?

beacska 2011.12.02. 09:33:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én már nem emlékszem rá, mivel alázta meg Péter Verát?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 09:35:58

@Lotyóbridzsida: azt azért ne feledd, hogy idekinn nagyon sokakat irritál ám Veronika lénye, stílusa, szája, nyávogása, előélete (Alekosz), stb. A környezetemben is már a látványától és hangjától is viszolyognak és nem érdeklik a mélyebb összefüggések vele kapcsolatban.
Verával szembeállítva, bizony erősen Vera felé lejt a pálya (spermás képek ellenére), mert ő legalább "normális" kinézettel bír, odamondja a frankót, karakán, miegymás, bár más személy viszonylatában ez hátrány lehet.

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 09:37:19

@beacska:

Nem, de a szomszédom unokatestvérének a mostoha apja már hallott róla.:D

rianna 2011.12.02. 09:38:19

@nosce: valóban, cserében az összeesküvők kifejezetten egy erkölcsi példatár angolkisasszonyoknak :DDD
Szerinted véletlenül bukkannak elő ilyen műsorokban kétes múlttal rendelkezők?:)

Pascal007 2011.12.02. 09:38:41

kép jó ?
netszar.org/sheilah-alias-vv-vera-porno-videoja-vv-vera-szex-kepei-itt-vannak.html

Amúgy csak az a baj, hogy ő ribizligizizi a másikat meg érzékeny és belerondítottak a szép szerelembe, közben meg ő rosszabb mint a többi az álszent demagóg dumájával együtt.

beacska 2011.12.02. 09:42:11

@Pascal007: ezek képek. videó is van?

Pascal007 2011.12.02. 09:42:32

@pushpang: nem a frankót mondja hanem sokszor megaláz és bánt,és ahogyan teszi még ha igaza is van kiveri a biztosítékot de ő már a jogos kritikát sem bírja elviselni

Pascal007 2011.12.02. 09:43:46

@beacska: avi az egy film formátum

csicserierika 2011.12.02. 09:44:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: azóta emelkedett az ingerküszöbünk :)
A VV 6-ban már fel sem figyelünk egy olyan fotóra, mint Veráé, csak ha szamár is lesz a képen :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 09:45:46

Sziasztok!

Most komolyan azon megy a "vita", hogy pornózott-e, v csak próbálkozott-e vki ezzel a műfajjal? Ha Vera ezért esik ki, meg lesz a véleményem! A 21. században ne legyünk már ennyire prűdek, mondom úgy, h katolikus gimnáziumba jártam 8 évig! Kipróbálta magát, nahát! Szép, csinos lány, ha ez tetszik ( v nem tetszik, csak "rákényszerült")neki...Na bumm, mindenkivel fordult elő már olyasmi, gondolom, boccs, ha nem, amit nem szeretne más orrára kötni, de pl a szomszédai megrökönyödnének rajta! Nem hiszem, hogy a villabeli teljesítményéhez tartozik ez...
Na, csak elmondtam a véleményemet:)

Pascal007 2011.12.02. 09:46:44

@beacska: amúgy a képekkel mi a probléma szemléletesen tükrözi az érzékeny lelkivilágú hölgy valós mivoltát, szerintem az is beszédes

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 09:47:27

@pushpang:

Én is a Verának drukkolok, de tényleg leszokhatna arról, hogy másokat feszt negatívan minősít, mégha igaza is van.
Tök jól átlátja az embereket, de azért néha mosolyoghatna is, mert nagyon rossz látni, hogy egy ilyen értelmes, szép nő ennyire negatív. Pl kicsit lefogyhatna, edzhetne többet, barátkozhatna a másik normális Csabával, hogy mégse egyedül nyomja végig, vagy mittudomén...
Annamarival szemben azért is esélyesebb, mert szebb. Jobban fog mutatni a párbajon. Vicces, de ez is számítani fog. Hát majd meglátjuk. Igazából annamarival is csak az a "bajom", hogy semmilyen. És nagyon hasonlít a sógornőmre...:D

Pascal007 2011.12.02. 09:47:48

@ladyandhenk: az a baj másokat leribancoz míg saját magát a piedesztálra emeli holott ő sem jobb a deákné vásznánál

Hurri Kán 2011.12.02. 09:48:03

Egyébként jó reggelt, FB+. :D

Tjuca 2011.12.02. 09:48:08

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": előtte volt túl sovány. neki a 62-63 ideális. (hasonló méreteim vannak. voltam már annyi mint ő, most 62 vagyok, és voltam 58 is. 58 kilósan aggódtak értem, és visszanézve jogosan)

beacska 2011.12.02. 09:48:47

@Pascal007: hmmmm...nem vacakolok vele. csak kíváncsi vagyok, rá, látta-e már vki...itt Vera név szerepel, a regisztráción meg Sheila. Most akkor mien néven lett regelve?

és készült-e FILM is, vagy csak egy házi videó az ügynökség regisztrációs jelentkezéséhez?

bennem ilyesmik merülnek fel a nagy PORNÓs cím hallatán...

beacska 2011.12.02. 09:51:14

@Pascal007: nekem meg amatőr fotóknak tűnnek...bár én nem értek hozzá, ezért próbálok szakértőket toborozni a témához ;D

ha már lekurvázunk, legyen alapos

nosce 2011.12.02. 09:56:49

@csicserierika:
"A VV 6-ban már fel sem figyelünk egy olyan fotóra, mint Veráé, csak ha szamár is lesz a képen :)"

a vv7-ben meg már csak szamarak lesznek bent és azt nézzük onlányban :)

Pascal007 2011.12.02. 09:58:41

@beacska: na hajrá, nekem mennem kell majd tájékozódom a továbbiakban. Bár azért megemlíteném, hogy vannak olyan nőtípusok akikről még véletlen sem kerül ki ilyen kép, még ha amatőr felvétel is. De leszögezném engem nem érdekel hogy ki mit csinál, de az álszent hazug, rosszindulatú embereket nem szeretem.

nosce 2011.12.02. 10:00:02

@Lotyóbridzsida:
"Annamarival szemben azért is esélyesebb, mert szebb. Jobban fog mutatni a párbajon. Vicces, de ez is számítani fog."

a párbajon kint, már igazából minden eldőlt, tök mind1 hogy néz ki valaki, ritka kivételek persze vannak :)

csicserierika 2011.12.02. 10:00:29

@nosce: vegyesen pikánsabb lenne :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 10:01:15

@nosce: igen, ez így van, ahogy az rtl akarja, úgyis úgy lesz minden!:D

nosce 2011.12.02. 10:05:19

@beacska:
"és készült-e FILM is, vagy csak egy házi videó az ügynökség regisztrációs jelentkezéséhez?

bennem ilyesmik merülnek fel a nagy PORNÓs cím hallatán..."

én télleg nem akarok kampányolni senki ellen, csak elemeztem az esélyeket, meg h szerintem miért Am nyer, de ha megnézed azt a fotót van egy üres szoba egy kanapéval azon dildo meg egyebek, ez tipikusan egy porno casting leosztás és nem egy otthon benyomását kelti :)

Hurri Kán 2011.12.02. 10:05:53

@nosce:
Azért az, h valaki BTA-nál szebb, önmagában még nem egy mérce. :D

beacska 2011.12.02. 10:06:58

@ladyandhenk: már válaszoltam is. ne lepődj meg, az ember neve fog megjelenni feladóként. ;D

beacska 2011.12.02. 10:08:07

@Pascal007: :DDD hát rólam is nehéz lenne ilyet előkaparni...

nosce 2011.12.02. 10:08:17

@csicserierika:
"vegyesen pikánsabb lenne :)"

de szamarakkal olcsóbb :), és belefér a 12-es karikába bár nemtom :)

beacska 2011.12.02. 10:09:12

@nosce: hááát, én még nem jártam ilyen castingon, de nálunk is van itthon kanapé.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 10:10:19

@nosce: most nem azért, de otthon miért ne lehetne ilyen? v pl a pároddal ott vagy egy szállodában, stb?:) Biztos van a fantáziádban más is, én úgy "ismertelek" már meg itt:) Byzom benned:) Én akkor is Vera mellett tettem most le a voksom, noha Am-t is ugyanannyira kedvelem, kár is, h ketten mennek ki:(

@beacska: Jó, már azt hittem, g vki ki akar kezdeni velem, de nem:(:)

Cs 2011.12.02. 10:10:31

@Brr: A szimpátiaszavazók és párbaj szavazok halmaza nem egy és ugyanaz. Ezért is vannak "meglepő" eredmények. Igazából ez is olyan, mint parlamenti választás. Van egy kisebbség, aki nagyon lelkes, elhiszi valamelyik párt igéjét, meg hirdeti, meg kiáll, hogy igen az kell. Szóval pozitív érzelmeket táplál. Aztán jön a nagy többség, akiket meg jó részt a negatív érzelmek vezetnek, oszt jól leszavaz valaki ellen. Magyarul valakit szeretni sokkal nehezebb, mint nem szeretni :)

nosce 2011.12.02. 10:11:06

@beacska:
és üres a szoba? csak kanapé ?

beacska 2011.12.02. 10:13:26

@nosce: van ott székláb is, meg kép a kanapé felett. meg szőnyeg.

nosce 2011.12.02. 10:15:48

@ladyandhenk:
"Biztos van a fantáziádban más is, én úgy "ismertelek" már meg itt:) Byzom benned:)"

igen, minden lehet, de ez a beállítás a kanapé, egy pornó casting sorozatban van, van ilyen film több száz, talán ugyanezzel a kanapéval. Tudom erre a választ h miért ne vehetnéd ki a pároddal pont azt a szobát, pont azzal a kanapéval? és ezzel meg is fogtál :)

beacska 2011.12.02. 10:19:49

@nosce: ...de akkor még mindig "csak" a castingnál járunk. Hol vagyunk még egy filmtől??? 10-ből 9 nem felelt meg....

nosce 2011.12.02. 10:20:31

@beacska:
"van ott székláb is, meg kép a kanapé felett. meg szőnyeg."

igen, meg van egy íróasztal is, amin szokott ülni a faszi, miközben leszopják, ö meg felülről veszi :)
de ez csak egy kitérő, hagyjuk is, majd vera nyilván megmagyarázza valahogy :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 10:21:16

@nosce: na, én ennyire nem értek a pornó castingokhoz, még nem voltam ott, de még minden lehet:) Van ott még egy vörös magassarkú is, állítólag az is tetszik a pasiknak, lehet, h csak a párja miatt vette:D:D:D

Írok is az rtl-nek, hogy kérdezzék már meg Verát, h hol készült, hátha kitudom venni azt a szobát, ha már ilyen jó ötletet adtál:)

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 10:21:16

óóó kéne egy retro hogyvolt. Mondjuk a VV1ről.:D

nosce 2011.12.02. 10:24:22

@beacska:
"de akkor még mindig "csak" a castingnál járunk. Hol vagyunk még egy filmtől??? "

a casting maga a film :)

nosce 2011.12.02. 10:27:16

@ladyandhenk:
"rok is az rtl-nek, hogy kérdezzék már meg Verát, h hol készült, hátha kitudom venni azt a szobát, ha már ilyen jó ötletet adtál:)"

örülök h segíthettem :)

az én rózsám vasutas 2011.12.02. 10:28:22

@Zwekedly: 9.5 pontra értékelem a statisztikát, felet le kellett vonnom, mert randa dolog elvenni másik kommentelő kenyerét.
@nosce: A Vera féle faszt én is nehezen tudom kiverni a fejemből.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 10:29:01

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": miért is?:) Oké, Szabi miatt jöhet, ha akkor volt ő:P

@nosce: esetleg kérsz a felvételekből is, ha már hű akarok lenni a szoba hírnevéhez?:)

beacska 2011.12.02. 10:30:25

@nosce: na neee...ezt te sem mondod komolyan ;D

Pascal007 2011.12.02. 10:31:02

@beacska: azért a castingon is csak történt valami szemmel láthatóan, amire kíváncsi vagyok egyébként hogy ez a fenemód erkölcsös és igazságszerető lány milyen mesét talál ki, ha pedig a barátja volt erre mit mondjak biztos dúlt a láv júh .
Még egyszer kifejteném nem azzal van problémám, hogy ilyen képek kerültek ki róla vagy házi videó vagy film vagy bármi, ez a szakmája kész mindenkinek meg kell élni valamiből, de a viselkedésmódja az felháborító.Valamint a személyiségfejlődés meglehetősen alacsony pontján áll ez az ember (szándékosan nem nő, mert az dehonesztáló lenne a nőkre nézve) Mindegy a kávét is megittam, további szép napot mindenkinek .

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 10:31:09

@beacska:

Ez egy "jóindulatú" ex műve is lehet akár.
Meg különben is: nem mindegy???:))
Felőlem a Marson is lehetett szexrabszolga, annyira nem érdekel, hogy tyű.:)))

Nem mellesleg: az emberek megváltozhatnak.
Én vagyok az élő példa, hogy 180 fokos fordulatot képes voltam venni, mert változni akartam. Aki még mindig a régi énemet keresi, annak mondom, hogy bocs, erről lecsúsztál, haver, mert már nincs olyan.:) Nincsenek is régről már barátaim, csak asszem 1db, mert ő képes volt befogadni, hogy megváltoztam, és így is tetszem neki.:)))

Pascal007 2011.12.02. 10:31:43

és a Kingás sírós képért megérte idejönni kösz Hajni

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 10:32:00

@Binbir gece: na, miért nem tudod kiverni a buksidból?:)

Zwekedlyt meg jól megbosszultad:D:D:D:D

rianna 2011.12.02. 10:32:52

@ladyandhenk: "A 21. században ne legyünk már ennyire prűdek"
Azért normálisnak se tartsuk, ha vki pornófilmekben szerepel, 21. század ide vagy oda.

@beacska: a castingra sem véletlenül keveredik senki. Ha csak próbafelvétel volt, akkor is pornó :)

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 10:34:09

@ladyandhenk: csak eszembe jutott hogy milyen poén lenne nosztalgikusan nevetgélni Oki pucér portyáin, Lorenzo ezomániáján, vagy Györgyusz kirohanásain. Baukó Évához képest lófasz volt az a nő. Szabi az első széria győztese volt, igen:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 10:37:22

@Pascal007: nem a saját véleményem mondtam, hanem ami lejön a kevésbé "szakavatott" nézőnek, Veronikával összevetésben.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.12.02. 10:38:32

Ezek után én is beköltözöm a villába! Az éj leple alatt belopózom és befekszem a zuhanyzóba! Ott legalább nincs válság... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 10:39:04

@rianna: rendben, nem azt mondtam, h normális, de azért kerékbe se akarjuk már törni! :) Én sem mennék el ilyen válogatásra, de ő elment, v nem....

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": oh, arra már abszolút nem emlékszem...:( Akkor még nem volt hogyvolt, gondolom:D

nosce 2011.12.02. 10:39:18

@Binbir gece:
"A Vera féle faszt én is nehezen tudom kiverni a fejemből."

ne is verd ki :)

nosce 2011.12.02. 10:41:04

@ladyandhenk:
"esetleg kérsz a felvételekből is, ha már hű akarok lenni a szoba hírnevéhez?:)"

persze egy dedikált példányt, lécci :)

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 10:41:18

@ladyandhenk: nem tudok róla. De én mindegyik szériát néztem eddig és emlékszem a szereplőkre. Kérdezzetek bármit:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 10:43:54

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": az a baj, h kérdezni sem tudok, ha nem emlékszem rá:) Azt a VV-t néztem, meg a 4-et, esetleg most, de már ezt is unom. :P:P:P

@nosce: úgy, h ladyandhenk jó lesz?:) V esetleg akkor mutatkozzak be?:P

nosce 2011.12.02. 10:44:37

@beacska:
"na neee...ezt te sem mondod komolyan ;D"

persze, csak vicceltem :), ha látok egy filmet ahol 2 ffi kollega meg a főnök keményen megcsinálja a zasztalon a titkárnőt, akkor azt gondolom h nyilván a biztonsági kamera felvételét látjuk :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 10:46:08

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": jó neked. Én a vv4-et kivéve egyiket se néztem, de vannak nevek meg képek a fejemben (mennyivel jobb B.Gece kollégának..), de jó részükről azt se tudom, hogy azok vévések vagy bébések voltak. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 10:47:19

@nosce: szerintem, nem csak gondolod,
tudod is:D:D:D

Az is lehet, hogy titokban vették fel, az ő engedélyük nélkül, bizony:P

rianna 2011.12.02. 10:47:42

@ladyandhenk: nem akarom kerékbetörni, de különösen nagy érdemnek sem tartom. Ha annyira rászorult volna a pénzre, elmehetett volna titkárnőnek, bolti eladónak, árufeltöltőnek, whatever. Nem tűnik úgy, hogy végső mentsvárként ide menekült az éhezés elől.
Ahhoz kell egy adag exhibicionizmus meg gyomor is, hogy az ember mindenféle idegen farkakat a szájába vegyen :)
A háttér meg elég személytelen, a képek meg túl élesek ahhoz, hogy ez vmi amatőr felvétel legyen.

nosce 2011.12.02. 10:47:52

@ladyandhenk:
"úgy, h ladyandhenk jó lesz?:) V esetleg akkor mutatkozzak be?:P"

nem kell, a sexi tetkódról majd megismerlek :)

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 10:48:04

@ladyandhenk: nem igaz hogy a vv2ből nem rémlik BÉKA, az übermodor, vagy a vv3 balhés szerelmespárja, Frenki és Szilvi:D:D:D

Zwekedly 2011.12.02. 10:49:09

@Binbir gece:

Kinek vettem el a kenyerét?

zgabi 2011.12.02. 10:49:28

Szopós Vera meri "leribizligizizni" Csőrike Veronikát? Utóbbi legalább bevallja, hogy szeret kefélni. A zérzékenylelkű meg játssza az agyát, ő nem olyan nő, akit könnyen meg lehet dugni. Igaz, a képeken nem is dugják, csak szopatják, de azt rendesen. Remélem vasárnap este kiesik ez a farizeus, álszent, háztájisárkány. Ezt a játékot úgysem nyeri meg, viszont ami a szopást illeti, abban neki áll a zászló.

nathalie 2011.12.02. 10:50:36

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":
istenem, az a béka de kínos volt :D:D:D

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 10:51:39

@pushpang: mondj egy embert és megmondom bb vagy vv:D:D

@zgabi: azt hiszem, összegezted az én véleményemet is Veráról.

rianna 2011.12.02. 10:52:09

@Zwekedly: magának Binbir mesternek:D

Zwekedly 2011.12.02. 10:55:12

@Binbir gece:

rianna segített.

De hol olvashatók a statisztikáid? Én még nem láttam ilyent.

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 10:56:03

@nathalie:

mikor berészegedtek a VV Lacival, akkor sírva daloltak.:D

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.12.02. 10:57:16

@ladyandhenk: Szerintem ne a szobát, ne a kanapét és ne a képet keressétek a falról, de még csak ne is a filmet. Keressétek a fasz gazdáját. Hátha ő többet tud mondani, mint a berendezési tárgyak. :D
Aztán majd eldöntitek, hogy kiveritek-e vagy nem. Mármint a fejetekből. :D :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 10:57:36

@nosce: én nem vok könnyen kapható a tetkókra:P:P:P, úgy nem fogsz megismerni, vmi egyéb ötlet?:)

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": pedig nem, mert nem néztem:) Még a BB1et néztem, az még talán rémlik:P

nathalie 2011.12.02. 11:00:14

@Lotyóbridzsida:
egyébkén emberileg semmi baj nem lehetett vele, csak ahogy néztem a tv-n keresztül mindig annyira égtem a képernyő előtt, hogy Te meg minek jelentkeztél ide? minek? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 11:01:31

@Gem121: segítesz, h hol keressem, hol találhatom meg? Végülis ő pozitív alany, róla csak jót tudunk mondani:D

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 11:01:40

@ladyandhenk: Iti megvan?:D meg ugye PONGÓ PIGMEUS.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 11:06:01

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": na, pongó az meg, az volt a bb-ben is, v ott volt korábban?:O Iti nincs, de rákerestem, így már ismerős:P

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 11:06:56

@nathalie:

Utána még kiadott valami mulatós lemezt.:D

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.12.02. 11:09:09

@ladyandhenk: Hát, így konkrétan nekem nem ismerős az adott bré, de hát tudjuk, hogy sok farok szaladgál a világon. :D :D
Esetleg lehetne feldobni kis röppentyűt, akár itt is, hogy KERESSÜK A ROPI GAZDÁJÁT! :D :D

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 11:11:37

@Lotyóbridzsida: megtaláltam, de annyira fájdalmas, én érzem magam kellemetlenül miatta.

nosce 2011.12.02. 11:12:40

@ladyandhenk:
"én nem vok könnyen kapható a tetkókra:P:P:P, úgy nem fogsz megismerni, vmi egyéb ötlet?:)
"

casting ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 11:13:34

@Gem121: igen, lehet, hogy vki ráismer a gazdájára. :P Segítsetek megtalálni karácsonyra a tulajt Emberek!:D Talán férjet is kerítünk Verának!:D

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 11:13:53

@ladyandhenk: a BB-ben szerepelt eredetileg aztán meg asszem a VV2be meghívták vendégnek. Mintha olyan kurva nagy szám lenne.D

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 11:14:51

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":

sose égjen a pofád más miatt!:D
inkább linkelj.
most komolyan elgondolkodtam, hogy mennyi szemetet tárolunk a neten.:D

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 11:15:08

@Lotyóbridzsida: Békának volt ám párkapcsolata is, Mucikám fedőnévre hallgató, buraszőke nő volt. Béka annyira nehezen viselte a hiányát, hogy rendszeresen kijárt a kertbe óbégatni, hogy Mucikáááááám, szeretleeeeeeek.

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 11:16:05

Kommentek a VV Béka mulatós zenéjére:

"Ezek miatt nem lesz sosem harmadik típusú találkozás...
Illetve inkább két variáció:
1. Jönnek UFO-ék, ezt meglátják és menekülnek, valahol a hold előtt meg kirakna egy figyelmeztető jelzést a többi UFOk-nak. Na ez a jobbik a változat.
2. Szétbombáznak az egész földet és a helyünket behintik sóval.

Bár állítólag van egy történet, miszerint ha ezt egy UFO meghallja, halálnak halálával kinyiffan, így az minden marad a régiben és biztos élhetünk tovább. Mulatozva.
"

:D:D:D:D:D:D::D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.02. 11:17:37

Anyám, megtudtamm, h ki az a Justin Bieber...Ezt a jó kis számot elcseszni:(

www.youtube.com/watch?v=fGFNmEOntFA

Sok szeretettel előre is:P

@nosce: ki a castingoló?:)

Lotyóbridzsida 2011.12.02. 11:19:27

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":

Hát ha ilyen kis érzelmes fijú vót ez a békagyerek!:D

ő-szinte 2011.12.02. 11:27:08

@nosce: Latom, koran reggel mar osztod a nepet :-)))

Hol tudom megnezni Vera castingjat, meg a kepeket? Koszi.

szélfúttahaj 2011.12.02. 11:28:22

@Pascal007: Teljes az egyetértés, ami Verát illeti, de birom mikor mengelécskét osztják / aki most aranyos kis mosolygós nyuszit játszik/ ő ugyanis hónapokig alázta a többit ezt nem elfelejteni. De AM jöjjön vissza, hamár a családjára senki sem volt kiváncsi.Egyébként ha megerősödne ki is nyilhatna akár!

ő-szinte 2011.12.02. 11:32:09

@szélfúttahaj: Ja, temeg lehetnel a miniszterelnok, akar... De nem!

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 11:36:04

@csicserierika: meg a moSOLYA is.Az is eltujálkodott a villában darab ideig. Arra különösen emlékszem, hogy a fiúja a villában jegyezte el. Illetve kivihette vacsorázni. Meg hogy iszonyat ronda volt, ha nem sminkelte ki magát.

csicserierika 2011.12.02. 11:36:06

@szélfúttahaj: öö.. amilyen brutális terpeszekben szokott ülni,...én nem vagyok kíváncsi a további nyílására :)

zgabi 2011.12.02. 11:36:49

Valaki meg tudná mondani mennyi átigazolási díjat fizetett Hajdú Péter Alekoszért az RTL-nek? Mert abban biztos vagyok, miután 2 bőrt lehúztak a görögről, eladták őt a TV2-nek. Eleinte akkora hőbörgés volt Alekosz " árulása" miatt, mostanában meg óriási a csend. Ez is engem igazol.

csicserierika 2011.12.02. 11:38:38

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":
örökké testápolózta magát, de hogy te mikre emlékszel.. :)

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 11:39:33

@zgabi: és mi lesz a nyereményével???

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 11:40:49

@csicserierika: emlékszem VV1 Lezli örökös hajkunkor igazgatására is. Meg hogy a VV2 Ritájának (aki beleszboszosodott Kismocsok hatására) milyen undorító volt a zöld színű csíkszemöldöke.

az én rózsám vasutas 2011.12.02. 11:47:45

@Zwekedly: A statisztikáim 6 órával a megjelenés után automatikusan törlődnek. Ez benne van a szerződésemben. Nyílvános, mindenkinek elérhető statisztikákat csak a kormány felkérésére készíthetek.

A vv5 indulásakor a kommentelők felosztották egymás között a karaktereket. A már megszokottakat nem használhattuk, mert mindenki fura akart lenni. Nosce az is maradt. Az új beosztás szerint én lettem a számító, tehát a grafikonok, százalákok, értékelések, tippek és végeredmények hozzám tartoznak. A listák sajnos nem, ennek kezelője már régóta igazolatlanul hiányzik. Nyolcadikán jár le a mandátuma, helyére már lehet jelentkezni. Továbbá üres még az összeférhető és az érzékeny testű kategória.

zgabi 2011.12.02. 11:50:07

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":
Alekosz az összes nyereményét megkapja az RTL-től. Miért is ne kapná meg? Nem lett áruló, nem szegett szerződést, egész egyszerűen eladták a TV2-nek. Mint a focistákat szokás.

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 11:54:42

@zgabi: akkor meg mire fel kellett balhézni miatta...

@Binbir gece: szőke lelkű szeretnék lenni. Olyan is van?:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 11:55:53

@szélfúttahaj: AM. akkor volt kinyílva, amikor bekerült a villába. Azóta csak záródik. Már semmi FURA nincs benne.
Kivéve a derekát, de ezt nem firtatom, mert a múltkor is kikaptam érte.

Akármi Áron 2011.12.02. 11:55:59

Ebédidő...kukk!
@Binbir gece: DDD örökké sírást okozol, már jó is laktam:)))))

csicserierika 2011.12.02. 11:56:14

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": Ritának tán volt vőlegénye is.
A Laciból csak annyi maradt, hogy állandóan bekiabálta, hogy De szeretem ezt a játékot ! Erre megnyerte. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 11:56:31

@zgabi: ott voltál, amikor aláírták a szerződést? :)

ő-szinte 2011.12.02. 11:59:09

@pushpang: Persze, hogy kikaptal. Mert az nem a dereka! Vmit noveszt a csipojen... de mert ne firtathatnad? Elvegre szolaszabadsag van, vagy mi... :-)

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 11:59:14

@rianna: oké, leszek akkor budai elit.:D:D:D

@csicserierika: meg feszt a hajmási pétert nyomatták a hülye kétéltűvel.

ő-szinte 2011.12.02. 12:00:56

@Binbir gece: Figyi, jelntkeznek az erzeleny testure...

Mi lesz a feladatom? :-)))

mézescsók 2011.12.02. 12:01:06

@Brr: Verának a memóriája is rossz lehet. A kiválasztásnál Lilu elmantrázza többször a maga ellenszenves stílusában, hogy nem mondhatja ki a kihívandó személy nevét, majd pár perc múlva a bariknak többször kimondja Veronika nevét. Á, dehogy hazudik. Csak az igazságot értelmezi rugalmasan. És felejtős. Más nem lehet.
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Végre valakinek eszébe jutott az összehasonlítás (Gigi-Vera). Most keresek egy kalapot és megemelem!
@pushpang: Szerintem nem az a baj, ha megmondja a frankót (bár a MMKK való igazságban nem hiszek, többnyire a bunkóságot próbálják szalonképesebbé tenni vele), hanem az, hogy nem eszmét cserél, vitatkozik, hanem a másik fél véleményére nem kiváncsi, durván kioszt, kinyílvánítja a brévéjét és részéről ennyi.
A karakánságának értékéből sokat levon az, hogy a különben valóban idegesítő Veronika miatti féltékenysége mindennek az eredője. Ha valóban értelmes nő lenne és túllépett volna Péteres ügyén, akkor magasról tojna az egészre.
A "méltó ellenfél" és az erkölcsi norma szöveg meg szánalmas. Veronikát nehezen viselem el, de erősebb ellenfél lett volna Annamarinál.
@rianna: Bizony így van ez. Bár az én ellenszenvem szempontjából közömbös, hogy pornózott-e.

rianna 2011.12.02. 12:01:19

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": á, nem kell, neked jutott először eszedbe :D Majd kérek más kategóriát, ha Binbir Gece lesszíves:D

zgabi 2011.12.02. 12:02:29

@pushpang:
Én nem, de Alekosz, Hajdú és Kolosi igen.

zgabi 2011.12.02. 12:03:42

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":
A reklámértéke miatt. Három napig tele volt a sajtó velük.

rianna 2011.12.02. 12:04:31

@mézescsók: jah, az én ellenszenvem sem abból táplálkozik.

@zgabi: akkor ismersz vkit, aki ott volt és látta ?:P

rianna 2011.12.02. 12:10:31

@pushpang: @ő-szinte: annamaria öltözködéssel el tudná terelni a figyelmet a testalkatáról (háromszög-alkat), de szegénykém nem igazán ért ehhez, és én nem is hánynám a szemére.

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 12:13:30

@rianna: és valami előnyösebb fazon is létrejöhetne a hajából, mert így elég pubi benyomást kelt. Alapvetően lehetne ő jó csaj,ha adna magára, sportolna és nem úgy hordaná a ruhákat, mint valami madárijesztő. Minden csak úgy rá van baszva, mint egy lelencre. Vékony, tehát nem kell a fogyással kínlódnia, szerintem teljesen orvosolható a dolog.

Vannak reménytelenek, de szvsz ő nem az.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 12:15:04

@mézescsók:

ha vera bukik, akkor biztos, hogy a ribancozása miatt lesz, és hogy kinyilvánít, de nem engedi szóhoz jutni a másikat, sőt ki is mondja, hogy nem érdekli mit mond a másik: "csitu van", ez a csituzás, azaz a másik lekezelése ugyanolyan ellenszenves, minthogy a többi lányt sokszorosan leribancozta, magát pedig piedesztálra állította...

lehet, hogy annamarinak meg pont az is fog segíteni, hogy a két cselszövő rárakta a jelet...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 12:17:22

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":

igen, mert ő lelenc, önkéntes lelenc, 14 éves korában maga kérte, hogy állami gondozásba mehessen, ez azt jelenti, hogy nagyon durva gyerekkora lehetett, ha még az állami gondozás is megváltásnak tűnt számára..

rianna 2011.12.02. 12:18:46

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": pont a lelencsége miatt nem hánynék stílusdolgokat a szemére. Talán a korral javul majd az ízlése, bár az legtöbbször vagy van vagy nincs.

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 12:21:41

@Brr: na ezt nem tudtam. Nem a jellemét gondoltam megváltoztatni, hanem hogy hogyan lehetne a megjelenésén javítani.

mézescsók 2011.12.02. 12:21:45

@rianna: Gondoltam, azért értettem veled egyet.
Az öltözködéssel kapcsolatos szösszenetedhez is csatlakoznék. Amikor a családlátogatáson volt, egy fehér csípőnadrágot viselt, amit nem szabadna felhúzni olyasvalakinek, akinek nincs csípője, bár mondjuk ezzel nem lóg ki a nagy magyar átlagból, mert itt aztán ész nélkül felhúznak magukra minden göncöt a nők, amit trendinek tartanak függetlenül attól, hogy jól áll-e nekik. Mindenesetre Annamarinak a dereka körüli úszógumija hátulról jól kitüremkedett és borzalmas volt.
A pasik pedig a nyakba tekert sálat felejthetnék már el.

mézescsók 2011.12.02. 12:26:29

@Brr: Reménykedek valami ilyesmiben én is. Ha meggondolom, hogy amikor BTA bement, mennyire ellenszenves volt! Egy lyukas fillért nem adtam volna érte, hogy valamikor szivesebben látom odabent másnál. Vera egyre jobban lejáratja magát. Az öfikben sokat szerepel, de szánalmas. Szerintem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 12:28:31

@rianna: nekem az a fura, hogy neki is meg Veronnak is állandóan kilóg a dereka, nem fáznak?

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 12:29:08

@rianna: ez nem szemrehányás...csak állandóan ki van pécézve ő is sokszor, hogy hogy néz ki, és azt akartam érzékeltetni, hogy lehetne csinos is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 12:31:57

@Brr: az öltözködéséhez szerintem nem sok köze van annak, hogy állami gondozott volt-e vagy sem. Egyszerűen csak birkamód magára veszi a "trendi" ruhadarabokat, amiket lát a többi lánytól és nem mérlegeli, hogy az neki jól áll-e vagy sem.
Ezzel pedig vannak így még egy páran, elég ha csak kilépünk az utcára...

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 12:33:40

@pushpang: na valami ilyesmit gondolok én is...nem bántom a gyerekkora miatt.

rianna 2011.12.02. 12:35:36

@mézescsók: @pushpang: legalább egy hosszabb blúzt felvehetett volna odakinn, de egy pulóver is elment volna. Mind esztétikai, mind egészségügyi megggondolásokból.
A kilógó derekat sosem értettem, pedig már régóta divat (bár asszem már nem). Hiába ülnek benn a melegben, azért mégiscsak tél van, biztos, h nem normális dolog.

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": egyetértek, nem is szemrehányásként értelemztem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 12:40:38

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": én nem éreztem, hogy bántanád... nem is értem, hogy jön ide az, hogy áll.gondozott volt. Ha már itt tartunk, Veronikának se lehetett könnyű, az őt elfogadni nem akaró és félig fiúnak nevelő apja mellett.
A "lelencezés" már inkább bántóbb, ha csak a szavakon akarnék lovagolni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 12:42:39

@rianna: igen, az ilyen alkatra mindenképpen hosszabb fazonú, lazább felsőket kellene hordania. Így a lábai is jobban érvényesülnének és nem hangsúlyozná pont a legelőnytelenebb testrészét.

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 12:43:08

@pushpang: na jó, lényeg az, hogy nem volt senki, aki segített volna egy picit abban, hogy nő legyen belőle, külsőre is.Szerintem a fiúk odabent inkább ilyen "nemtelen" lényként kezelik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 12:43:42

nektek is furán viselkedik az oldal miután beírtok? már rég elküldtem egy-egy hsz-t és tök sokára jelenik meg, mintha benyelte volna...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 12:44:05

vera két kompromittáló fotóját nyilvánvalóan egy volt pasija készítette, látszik a fényképezési szögből, hogy az készíti épp a fotót, aki az "aktusban" van, szóval a két kép kikerülését egy expasi eléggé jellemtelen bosszújának tartom, az állítólagos pornófilm viszont nem került elő, a megadott linkek, csak egy fizetős cégnek a reklám helye... (majd kiderül, hogy tévedtem e, valszeg nem)

szóval azt gondolom, hogy ez a pornófilm felvétel dolog egy kamu, de ettől függetlenül nagyon gáz, hogy betonérzékeny vera ribancozta a többi lányt a házban, és magát szeplőtelennek tüntette fel,

valamint az is, hogy képtelen az odavissza kommunikációra, ő csak nyilatkozni szeret, jó hosszan, a többinek meg csitu van, egyszerűen nem érdekli mit mond a másik..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 12:46:58

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": ez kézenfekvő lenne, de ugyan, melyik lány foglalkozna vele? Itt nem barátok, hanem riválisok vannak, nem hiányzik senkinek egy kicsinosított Annamari...

Amit a fiúkkal kapcsolatban írtál, egyetértek.

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 12:49:52

@pushpang: nem itt. Kint, a hétköznapi életében. Itt nyilván nem örülne neki senki, ha AM hirtelen elkezdene jól kinézni. A sok bolticsöcs ott irigykedne rá.
Még a műsor kezdetén, amikor bemutatták a lakójelölteket, volt az a kisfilm a Furákról, AM-nak tök szépek voltak a lábai a miniben.

foxglove (törölt) 2011.12.02. 12:51:43

@Brr: vannak direkt ilyen beállításból készülő filmek. ezt csak hallomásból tudom, persze.

rianna 2011.12.02. 12:52:12

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": mindkettőtök utolsó kijelentésével egyetértek. Ha sportolna és kicsit fogyna a derekából, jól állnának neki a loknis szoknyák is, kikerekítenék a fenekét.

Hurri Kán 2011.12.02. 12:53:48

Na, kiderítette már a CIA, a KGB, a Moszad és az MI5, hogy most akkor Pornósvera télleg kurva, vagy a filmjei csak rendkívül jól sikerült animációk? :D

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 12:54:22

@rianna: a haját pedig picit át kéne színezni és vmi dögös rövidre nyírni, aztán megnöveszteni.
ahogy most áll, katasztrófa.

mézescsók 2011.12.02. 12:57:08

@pushpang: @rianna: Már nem divat, de hordják. Mindig röhögök, ha valaki beállít az irodámba egy ilyen kis lehelletnyi vacakban, aztán húzkodja lefelé!
Hány fok van különben a villában? Van, aki szinte mindig melltartóban vagy valami topban császkál, mások pulóverben, sállal és az ágyba rendszeresen ruhástól fekszenek.

foxglove (törölt) 2011.12.02. 12:57:26

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": valaki írta, amikor Annamari beköltözött, hogy az kifejezetten az rtl kérése volt ez a mostani haj (állítólag a hosszú, szőke haját kellett levágatnia és átfestenie, csak így juthatott be, ő meg beleegyezett). Ha ez igaz, gondolom az öltözködésébe is van beleszólásuk valamilyen szinten.

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 12:59:10

@foxglove: kurva gáz ez a haj, színre és fazonra egyaránt.

én ilyesmire gondoltam:

delina.hu/wp-content/uploads/2010/08/frizura39.jpg

amíg egy picit meg nem nő neki.
Bár nem biztos h szőkét javasolnék, nagyon sápadt hozzá.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 12:59:42

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": ja értem!
Az is lehet, hogy kinn meg lehetett a saját stílusa (talán nem ilyen utolsó divat szerinti), ami jól is állt neki és amit talán feladott, ahogy a nyájszellem elkapta a plázacicák között. Valahogy nem illenek rá ezek a felsők, a nadrágok, amiket hord.
Persze az is lehet, hogy mivel a ruhák nagyrésze nem a sajátjuk, hanem kapják a lakók, így abból választ, amit beküldenek nekik.
Ezt már abból is gondolom, hogy itt mindenki hízott egy csomót, kizárt, hogy saját ruhatárukban mindenkinek lenne 1-2-3 számmal nagyobb nadrág vagy felső...

rianna 2011.12.02. 12:59:57

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": vmi tépett/lépcsős haj állna jó neki, hogy növelje a tömegét.
Máskülönben szerintem Kingát senki sem tartaná szépnek, ha kis semmilyen haja lenne, és nem dús szőke hajkoronája :)

@foxglove: sőt, nem mindenkinek van otthon casting díványa, lila dildóval :)

Hurri Kán 2011.12.02. 13:02:03

@foxglove:
Én ehhez nem értek. De ahogy mostanában dolgoznak, tuti másról derítenék/ nem derítenék ezt ki. :DDD

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 13:02:21

@rianna: szerintem ez a szőke ami van neki, olcsó és közönséges. Kihangsúlyozza a Geci Barbie fejét és valahogy olyan sárga. Egy kis sötétebb melír feldobná ezt a széthidrogénezett gagyit amit hord.

rianna 2011.12.02. 13:02:43

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": egyre jár az agyunk, ha kijön, pushpanggal hármasban megstylingoljuk a csajt :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 13:03:10

@mézescsók: ezt már Alekoszéknál se értettem.
Rendszeresen kabátban, meg vastag köntösökben bújtak a paplan alá dumcsizni, máskor meg falatnyi topokban (Éva kantáros rövidnaciban+magassarkú szandi) nyomták. :D

Hurri Kán 2011.12.02. 13:04:01

@pushpang:
Szerintem lelketlen. Amatőr ettől még lehet.

Hódos Hajnalka 2011.12.02. 13:05:45

@mézescsók: a Vera-Gigi párhuzamot már korábban felhoztam, de a kutyát sem érdekelte :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 13:06:30

@foxglove: @VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló":
eredetileg valami egészen világos haja kell, hogy legyen, mert a szempillái kifejezetten szőkék alapjáraton, amikor nincs kifestve. Ettől olyan fura a tekintete sokszor.

rianna 2011.12.02. 13:06:48

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": valóban hajlik a kurvasárga fele, de nagyon sok is. A tömege sokat javít a kinézetén . @mézescsók: olyan 22-24 fok lehet. Ennél kevesebb fokban nem tudok élő embert topban vagy melltartóban elképzelni :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 13:07:05

@gyvy: Ő az érzékeny lelkes kategóriában indult, nem emlékszel? :)

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 13:07:22

@pushpang: ne felejtsd el a csíkos ovispólót amit a kantáros alá felvett.
Plusz az Olivia Newton-John jelmezét, bőrdzseki, feszes naci, párducfelső.

Hurri Kán 2011.12.02. 13:09:05

@pushpang:
Szerintem a villában a legérzékenyebb lelkű nő jelenleg Fecó. :D

nathalie 2011.12.02. 13:11:22

@gyvy:
és a legkeményebb férfi pedig vera :D:D

foxglove (törölt) 2011.12.02. 13:12:27

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": igen. akartam is válaszolni neked, hogy pedig a képek alapján jól állt neki a szőke.

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 13:14:43

@foxglove: és milyen fasza alakja van ezeken a modellképeken...
nagyon csinos.

qz.hu/images/stories/VV%20Annam%C3%A1ria01.jpg

tudom, le vagyok maradva, de muszáj volt megnéznem h van-e róla normális kép.

Hurri Kán 2011.12.02. 13:16:32

@nathalie:
:D :D :D
Úgy!
Most röhögök, PV mekkora bajban lenne, ha neki kellene eljátszani az Aranyoskámban Dustin Hofmann szerepét. :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 13:17:36

@gyvy: :D:D tényleg!
De ha kiderül, hogy ő is pornózott, nagyot fogok csalódni benne!

Hurri Kán 2011.12.02. 13:19:34

@pushpang:
Sok van még vissza a műsorból, bármi kiderülhet még. :)))

rianna 2011.12.02. 13:19:38

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": és ezeket a képeket tartotta vki tegnap egyenértékűnek Vera arc-spá-s képeivel :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 13:21:34

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": Jaj! Az a párducfelső nagyon mély nyomokat hagyott bennem... :D

rianna 2011.12.02. 13:22:50

@pushpang: később is előszeretettel hordta minden megjelenésén:D

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 13:23:13

@rianna:
Na majd rájön Miss Bukkake, ha kijön a villából,hogy hol lakik a ribizlik istene.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 13:23:25

@rianna: a mostani önmagához képest jól néz ki, de... khm.. azért legyünk őszinték, a beállítás szándéka ellenére, nem sok nőies kecsességet sugároz a kép.

foxglove (törölt) 2011.12.02. 13:23:56

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": na jó, ha így belemerültünk, elmondom az én smimnkelési tippemet is Annamarinak:
az arcát kontúrozni kéne, mert elég széles, de nem pirosítóval, hanem nagyon halvány, természetes bronzosítóval.
A szemét füstösre csinálnám (tus felülre+szemceruza alulra), hogy összeszűkítse, és kevésbé lennének bociszemei. Ennyi:)

rianna 2011.12.02. 13:27:44

@pushpang: nem , szerintem sem, de elég jók a beállítások és fel is van öltözve:)

@foxglove: beveszünk a csapatba :)

Ayesha (törölt) 2011.12.02. 13:27:54

@foxglove: én a szájához annyit hozzáfűznék, hogy akár tartós sminkkel lehetne neki egy természetes színű szájkontúrt csinálni, mert ez a csíkszáj nagyon barátságtalan, és semmilyen. A satír még jobb, mert akkor színe is lenne egy kicsit.

nathalie 2011.12.02. 13:30:46

egyre inkább kezdek rájönni, hogy az itt kommentelők többsége nő, csak én hittem férfinek :D:D:D:D

mézescsók 2011.12.02. 13:31:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Lebuktam, nem olvastam!!! Már akkor is igazad volt, ha ez vigasz.
@rianna: Én igen. Libabőrösen és lilán.

nathalie 2011.12.02. 13:33:10

@foxglove:
hát én meg se merem írni :D:D:D

beacska 2011.12.02. 13:37:27

@mézescsók: a vv4-ben panaszkodtak, hogy tök nagy huzat van (az egy szem óriási ajtó miatt, a hálóban meg szar a szellőzés. ill. nincs, csak a fűtéssel variálnak. de már az Ötösök is panaszkodtak, hogy éjjelre lekapcsolják a fűtés-szellőzést.

ezért köhög mindenki ezerrel...szar a luxusvilla, no

Ladeek 2011.12.02. 13:37:51

Ma megvilágosodtam: Mindig mikor Fecó megszólal az az érzésem támad hogy valahol ezt már hallottam... Ma a postán megvilágosodtam mint Marie Curie amikor felfedezte a rádiumot: Hát a kib*szott Hallmark/Cardex üdvözlőlap idézetek :D De nem? Van benne egy lehelletnyi Coehlo, de alapvetően nyálgiccsó frázisokkal gyengíti a játékostársait, micsoda taktika kéremszépen.... könnyek, szívrehallgatás, aszittembarátomvagy.

beacska 2011.12.02. 13:39:03

@pushpang: a múltkor irigykedtek a lányok asszem Kinga új felsőjére, és mondták, hogy ők is kérnek ilyesmit. (csillogó volt, naná;D)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.02. 13:41:03

na, szép pénteket mindenkinek! :)
@nathalie: élőben cikibb lenne..:P:DD

nathalie 2011.12.02. 13:43:29

@anica inkognitóban:
ezentúl úgy kellene mindenkire ráírnom, hogy az elején rákérdezek a nemére :D:D
szóval akkor a te hsz-edre a válasz:

(nő?) valóban :D:D

:D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.02. 13:45:41

@nathalie: én (állítólag) fordítva jártam..:D de tűzbe még mindig nem tenném a kezem, hogy úgy van :)

Hurri Kán 2011.12.02. 13:45:59

@Ladeek:
Hát Fecó mentális gyengítéssel próbálkozik, Csaba a gitározással. FB+Kingának elég a puszta jelenléte. :)))

Hurri Kán 2011.12.02. 13:48:09

@anica inkognitóban:
Sosem tudhatod, a kenyér melyik oldala vajas. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.02. 13:49:47

@gyvy: dehogynem: amelyik földetér..:D
a mentális gyengítés nem túl nagy feladat, tekintve, milyen állapotúak mentálisan a villa lakói...

Ladeek 2011.12.02. 13:51:14

@anica inkognitóban: épp ez benne a kihívás, még lejjebb menni annélkül hogy az alapvető létfenntartó funkciók sérüljenek :D

csicserierika 2011.12.02. 13:54:57

@pushpang: Attilát meg lánynak várta az apja, azért szekálta.
Csak a miheztartás végett mondom :)

Zwekedly 2011.12.02. 13:58:35

@Binbir gece:

Ja. Én meg a Nemzeti Nyomozó Iroda főmunkatársa vagyok. Az a feladatom, hogy a Haynï-féle kommentelőket figyelemmel kísérjem, és minden gyanús eseményről jelentést tegyek. Korábban itt megjelent statisztikáim csak ennek a tevékenységnek a melléktermékei.

(Egyébként pedig pudlikutya legyek, ha tudom, miről beszélsz.)

fuel-injected suicide machine 2011.12.02. 14:08:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A térdencsúszást...azóta sem találtam meg, de most megvan :)

Dragonair 2011.12.02. 14:51:34

Egy tini lány, aki fogadásból 100 férfival feküdt le -_- ezt nem hiszem el..
newsee.hu/tartalom/egy-tini-l%C3%A1ny-aki-fogad%C3%A1sb%C3%B3l-100-f%C3%A9rfival-fek%C3%BCdt-le

VV5 Veronikája a műtétek előtt

newsee.hu/tartalom/vv5-veronik%C3%A1ja-m%C5%B1t%C3%A9tek-el%C5%91tt

sztem szép kis csaj volt..

2011.12.02. 15:22:16

AIDS világnap van, vagy miért van rajtuk a szalag? Az, hogy együttérzésből az nem válasz mert akkor 75 napja meg nem éreztek együtt... Nem nézem az öfiket, szóval ez kimaradt.

AM meg picikét egyszerú ez a bajom vele. Sőt az a Pistikézése elég gagyi is volt.

mézescsók 2011.12.02. 16:01:56

@VV Ayesha AKA "Hatodik Kisolló": A képeket nézve szinte hihetetlen, hogy ez AM. A szem- és szájformája teljesen más, az arccsontja is szélesebbnek tűnik, de készséggel elhiszem, hogy ez Ő. A villába költözése után vitába keveredtem AM egyik személyes ismerősével itt a hv-n, akinek sajnos már nem emlékszem a nevére, és aki váltig állította, hogy nő kedves, aranyos. Hát, kedvesnek és aranyosnak ugyan most sem látom, mindenesetre elviselhetőbb, mint a beköltözésekor volt és nálam Verával szemben favorit. Viszont a nép bölcsen dönt majd vasárnap.
@beacska: Hogy miért pont ezen spórolnak, azt nem értem, de legyen az Ő bajuk. A hideg ellen mindenesetre lehet védekezni. Mondjuk ruhával.

beacska 2011.12.02. 16:15:56

@mézescsók: szerintem a gépészetét rontották el, nem spórolnak. Vagy fűtenek, akkor ezerrel, vagy nem, de akkor ha kinyitják az ajtót secperc alatt kimegy a meleg.

nathalie 2011.12.02. 16:42:03

@szerivan:
sztem inkább figyelemfelhívás. Ilyenkor sok közszereplő viseli. És hát jelenleg valahol ők is annak számítanak. Sztem ezzel nincs semmi gond.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.12.02. 17:00:42

Csókolom, csókolom minden FB+ RibizliGizinek és RibizliGézának!

Hajni, bexarás, de pont pár napja elmélkedtem azon, mikor is lett hatalmas szerivan az írásaiddal. És pont a "DefLeppardos pólóban pucolom az ablakot és ezzel kergetem őrületbe a férjemet" pillanat ugrott be. Örülök, hogy említett tárgy még jó egészségben van és te is méltó mód használod. :D Amúgy meg, mi az hogy turkálsz a fejemben, f@szomatb@zmeg! Alufóliával fogom becsavarni a hypothalamusom, mint Mel Gibson kölkei, az hétszentség!

Hamár. Nem tudom nem megunni azon való konstans mókámat, hogy Pétert a Nagy Taktikust hogy falhoz állította 2 idegbeteg liba szimplán az eltérő probléma megközelítésükkel. Nem hiszem el, hogy ilyen esetekre a beköltözéskor nem készült fel! Hát ismeri ez az embereket? Főleg reality castingos-szerepe folytán érdekelne a válasz.

Fecóka egész megemberesedett azzal az arcszőrzettel. Simán lájk! (na nem úgy, mielőtt....)

Ja, és hát Vera. Unoooooooom! Szerintem tudatalatt ő is ki akar esni, azért választotta AM-t. Rohadtul nem akarja már nézni a Roni-Péter párocska románcozását. Jobb lenne neki odakünn. Ha viszont AM ellenében mégis visszamegy, elkezdek kötelet fonni. Iszonyat, amit ez a két tyúkagyú liba össze bír kárálni. Elsőre csak röhögtem, Péter hogy szív, de egy idő után marha erőltetett a bölcsi. Nem igaz, hogy egyiknek se esik le. Nőből vannak, basszus! (igaz, mit csodálkozok: nekem is kellett már való életben helyreraknom némbert, mert piszkosul nem esett le neki, hogy az általa prezentált bohócparádéval hogy megalázza magát.... már én égtem, helyette meg a párja helyett. 1 vicc)

Ja, nemrég vettem végre egy normális vörös körömlakkot, mert ami volt kínaipiacos 2 napot, ha bírt. És nem vagyok kibékülve a paradicsomos káposztával. Annál lejjebb a listámon csak a finomfőzelék tartózkodik. ;)

liberaliskonzervativ 2011.12.02. 17:04:16

ezért a kinga képért érdemes volt megszületnem! köszi hajni, napok óta agyalok, h ez lesz az új háttérképem, csak én lusta voltam előkeresni :D

Tjuca 2011.12.02. 17:24:46

@anica inkognitóban: megjött a pénz. :-)

neked is menned kellett volna matekra, és nemcsak a tancibá miatt :-D
40 forinttal megkárosítottad magad! ejnye.

Hódos Hajnalka 2011.12.02. 17:28:41

@neccharisnyás útonálló: nemnem, amiben ablakot pucoltam, az a Van Halen turnépóló volt, és majdnem elváltunk. :DDD

@liberaliskonzervativ: megtiszteltetés.

ma elbasztam az időt a takarítással, ablakot is pucoltam (broáf), úgyhogy picit későn lesz poszt, bocsi, ezen a héten úgy nézem, utolérem magam és akkor visszatérünk a grínicsi időhöz. :)

Tjuca 2011.12.02. 17:31:05

@Tjuca: @anica inkognitóban: ja az kimaradt, hogy

köszi!:-)

nathalie 2011.12.02. 17:52:52

@csicserierika:
nem térek magamhoz! óriási ötlet :D:D

icegrapefruit 2011.12.02. 17:55:31

@foxglove: "valaki írta, amikor Annamari beköltözött, hogy az kifejezetten az rtl kérése volt ez a mostani haj (állítólag a hosszú, szőke haját kellett levágatnia és átfestenie, csak így juthatott be, ő meg beleegyezett)"

Ez nekem új infó de tökéletesen illik a képbe, nem valódi embereket látunk, hanem karaktereket, akiket valódi emberek képességeiknek és személyiségüknek megfelelően próbálnak hozni, a csatorna pedig bábozik velük. Viszont annál nagyobb szégyen, hogy az összes manager, szerkesztő és stylist sem tud Lilu lábán úrrá lenni!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.02. 18:06:24

@Tjuca: énnagyobb inflációra számítok mint a kormány :DD én is köszi, ha termékeny leszel, üzleti alapra helyezhetjük az ismeretségünket :DD
@Ladeek: még lejjebb???? lehetséges lenne???? < hitetlen, döbbent szmájli..:DDD >

capa05 2011.12.02. 18:23:08

jó napot mindenkinek!
Lesz ma poszt?

arkangyal44 2011.12.02. 18:23:48

Szép estét kommentlakok,mára befejeztem,mindjárt kész a gulyásleves,már csak a noki hiányzik belőle.:))

arkangyal44 2011.12.02. 18:25:32

@capa05: anikát kérdezd,ő szokik ottan lenni elsőre,de hogy ,hogy csinálja??

nosce 2011.12.02. 18:25:58

@csicserierika:
"De 15 ezer forintért a berlini katedrálist is megnézheti, 28 ezerért pedig még a lappföldi Mikulással is találkozhat."

gondolom bebasszák Ferihegyen egy raktárba 'itt kussolsz 1 hétig faszomatbazdmeg' :)

capa05 2011.12.02. 18:26:04

@arkangyal44: szerintem súgnak neki..D

arkangyal44 2011.12.02. 18:27:34

@capa05: hacsak úgy nem :))de valami svindli tutko van benne :)D

capa05 2011.12.02. 18:28:42

@anica inkognitóban: lesz ma poszt ? Te Hajnalka "közelinek" számítasz...:P:Oszd meg velünk légyszíves..:)

nosce 2011.12.02. 18:31:17

@ő-szinte:
"Hol tudom megnezni Vera castingjat, meg a kepeket? Koszi."

előttem belinkelték, ha még nem találtad meg akkor mondjuk itt:
netszar.org/sheilah-alias-vv-vera-porno-videoja-vv-vera-szex-kepei-itt-vannak.html

ő-szinte 2011.12.02. 18:32:05

@nathalie: Ez mar nem uj dolog... de kb olyan pihent es lehuzos dolog, mint a tamagocsi temeto :-)

Hódos Hajnalka 2011.12.02. 18:32:51

@capa05: egyre kevesebb az esélye, mert most kapott el a nemtomnyitvatartaniaszemem.
meg kedvem sincs, ilyen kvaszar öfit, fb!

capa05 2011.12.02. 18:34:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: te is korán keltél? Én is igaz én az NFL meccs miatt...:(

ő-szinte 2011.12.02. 18:37:57

@nosce: Koszi. Nem lattam, hogy elotted belinkelte mas, ne haragudj.
Sajnos a film nem elerheto csak a kepek, de abbol is latszik, hogy ez nem hazi... :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.02. 18:40:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Biztosan kihozol valami vicceset ebből a dögunalomból!

ő-szinte 2011.12.02. 18:41:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Vegyel tirozint vmi bioboltban, vagy taplalekkiegeszitokkel foglalkozo helyen (ha akarod priviben megirom hol erdemes), mert az segit ebren maradni es koncentralni. Nagyon jo!

Hódos Hajnalka 2011.12.02. 18:42:20

@capa05: én nem is aludtam. de én sem az nfl meccs miatt.

nosce 2011.12.02. 18:42:41

@ő-szinte:
semmi baj, szivesen :)

sztem se házi :)

capa05 2011.12.02. 18:45:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: dőlj le és aludj 5 perc alatt 2 órát... nekem néha összejön..:))

nosce 2011.12.02. 18:46:33

@Peter_Cs:
sztem ki kéne a villából a lakókat zavarni a faszba, és mondjuk a fenntartási költség harmadát pénzben Hayninak adni, és jöbb öfiket írna mint ezek a nézhetetlen dögunalmak :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 18:49:41

@ő-szinte:

nem tartom valószínűnek, hogy egy intelligens nő hagyná, hogy csak úgy lespricceljék ondóval a nagy aids járvány és egyéb nemibetegségek idején, ezért is gondolom, hogy egy expasija fényképezte, valaki akiben megbízott, és hogy a képek privát képek..

csicserierika 2011.12.02. 18:50:26

@nosce: fotoshoppal meg csinálnak pár képet :) Hogy nekem miért nem jut ilyen az eszembe ? :)

csicserierika 2011.12.02. 18:51:47

@nathalie: lennék a macid hostesse :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.02. 18:55:04

@capa05: én??:O:DDD dehogyis..:D
viszont én ledőlök most pár órára, hátha az jól hat Hajnira is...:D

nosce 2011.12.02. 19:03:33

@csicserierika:
azzal még tovább lehetne tekerni az ötleten h a baszómaci elsőosztályon is utazhat csupán 50% felárért, és akkor nem keveredik a plebssel nem lesz esetleg tetves meg ilyenek :)

sajtkedvelő 2011.12.02. 19:05:36

"Nekem is a paradicsomos káposzta az egyik kedvencem. Oldalassal. Mert ugye minden főzeléknek megvan a maga párja, a zöldborsóhoz fasírozott jár, a spenóthoz tükörtojás, a tökhöz pörkölt. "
Hát igen, nekem is az egyik kedvencem a paradicsomos káposzta. Oldalassal.
Viszont a zöldborsóhoz inkább illik a tükörtojás, a spenóthoz pedig a bundáskenyér, a tökhöz a fasírt, míg a krumplifőzelék pörkölttel az igazi. VAgy fasírttal. Esetleg oldalassal....

csicserierika 2011.12.02. 19:08:37

@nosce: ha, elvégre celebek lettek :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 19:11:19

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e8oUbs7mif8

3. óra 40 perc-nél vera bután ekézi annamarit, aki sokkal intelligensebben kezeli ezt az egész párbaj dolgot, mint ő, és jobb rálátása van a villára és az emberekre,

egyébként is unom ezt a dumát, hogy x vagy y nem csinál semmit, ez egyszerűen nem igaz, aki bent van, az nem tud semmit csinálni, mivel folyamatos feladatok vannak, vera minősíthetetlen hangnemben, stílusban kérte a játékosokat, hogy takarítsanak, nem úgy mint egy közösségi tag, hanem mint egy önkényúr, lekezelően utasítgatott, tehát annamarinak igaza volt, mikor elutasította ezt a hangnemet...

ráadásul vera annamarit vádolja azzal, amit ő csinál, tehát a kioktatással, ezt vera csinálja masszívan és nem annamari...

csicserierika 2011.12.02. 19:11:43

@sajtkedvelő: én is így szeretem mindegyiket ahogy te, csak a zöldborsóhoz lapos hús jár nálunk .

rianna 2011.12.02. 19:22:12

@sajtkedvelő: a spenóthoz a tükörtojás talál, MMKK :)

ő-szinte 2011.12.02. 19:23:54

@Brr: Most ez komoly?????????????????
De tenyleg??????????????????????????????

Figyelj! En eleg naiv tudok lenni, de EZ?
Pornot es casting filmet jobb helyeken gumi nelkul forgatnak, viszont mindenkinek rendelkeznie kell ervenyes szurovizsgalati papirral (azt nem tudom, hogy 2,3 vagy 4 het az ervenyessege, de papir nelkul nem dolgozhatnak),es a castingos jo esetben bemutatja az ervenyes papijat...
Es ez tuti nem homvideo, mert Vera igenytelen(2 heten at felejtett el gyantat kerni, hogy leszedje a bajszat)es a kepen friss mukorom, muszempilla van rajta :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 19:26:41

@icegrapefruit: Minek ide stylist? :D Egy kb. 40 centi átmérőre behúzott damilt -hogy ne látszódjon- kéne a lábára kötni (csak az egyensúly miatt) és se lépni, se kaszálni nem tudna oldalra.
Nem hiszem el, hogy senki nem szólt még neki, hogy mit csinál, vagy hogy próbáljon meg uralkodni magán..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 19:32:08

@Brr: láttál te már pornófilmet? :D

Ha meg privát akció, még rosszabb, mert míg a pornósoknak kötelező az aids-teszt, addig a kedves férj vagy barát (aki jópofán lefényképezi amint a képedbe spriccol), az simán meghúzza a titkárnőjét (tsz. behelyettesíthető), aki ki tudja kivel kavart előzőleg... És hiába okos, intelligens nő valaki, úgy benyalja a trippert vagy az aidset, hogy észre se veszi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 19:32:46

@ő-szinte: na, ha ezt előbb olvasom, nem írok ennyit. :D

ő-szinte 2011.12.02. 19:34:33

@pushpang: Hu, latom, meg mindig ezen ragodsz :-DDD
Mondjuk tenyleg kurva idegesito. De szerintem ez vmi kenyszer nala, igy jon ki rajta a lampalaz, zavaraban kalimpal.

ő-szinte 2011.12.02. 19:35:47

@pushpang: nem baj, legalabb talan igy egyertelmubb lesz masoknak is :-DDD

ő-szinte 2011.12.02. 19:38:21

Hova menekuljek? Kozso lesz a tv-ben, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 19:40:36

@ő-szinte: jóvan, leállok.. már saját agyamra megyek lassan ezzel. :D
Egész jól bírtam az utóbbi időben, de amikor feltették neki a póthajat a múltkor, átszakadtak a gátak. :D

MagasMacska 2011.12.02. 19:40:36

@icegrapefruit: Úgy emlékszem, JOKKA21 volt a kommentelő. Esetleg érdemes visszakeresni rá.

rianna 2011.12.02. 19:44:48

@pushpang: @ő-szinte: én is ezt mondtam volna, csak untam ismételni magam, szóval köszi, hogy elmondtátok helyettem is :)

Battenfeld 2011.12.02. 19:52:30

Eszter az Ész, Dya a Test,és Kinga a Segg.:DDD

ő-szinte 2011.12.02. 19:54:13

@pushpang: Pothajjal feltunobben kalimpalt?:-DDD
Mondjuk nekem kifejezetten jobban tetszett pothajjal. Olyan babas lett tole, szoval szep volt. Csak ne rontana el az osszhatast az az undorito szemelyisege... :-)

ő-szinte 2011.12.02. 19:56:06

Ez a Kozso ugy hazudik, mint a vizfolyas...

rianna 2011.12.02. 20:00:08

@ő-szinte: mégis kényszerítettek, hogy nézd?:)

Cassia30 2011.12.02. 20:01:34

Sziasztok! Újra itt. Miért csak pénteken van időm erre???

Cassia30 2011.12.02. 20:02:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: De jó neked! :DD Irigyellek. Én még azt se tudom hol pucoljak ablakot ...

ő-szinte 2011.12.02. 20:03:27

Vera baratnoje is pornos?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 20:04:18

Nem lehet, hogy azon a spermás képen Vera tesója van?? Tökre hasonlítanak...

Cassia30 2011.12.02. 20:04:25

@icegrapefruit: Borzasztó, ha valaki ennyire képes feladni az egyéniségét egy ilyen miatt. Oké, látva a helyzetet (Csaba-Annamari látogatás a családnál) én megértem, hogy bármit megtenne egy ilyen nyereményért, de miért kell belőle mindenáron ilyen randa lányt faragni, amikor egyértelmű, hogy nem az?

ő-szinte 2011.12.02. 20:05:12

@pushpang: Ez a tesoja volt, nem a baratnoje?

ő-szinte 2011.12.02. 20:06:17

Bazdmeg! Lakkoztak a kutya kormet... azta!

Cassia30 2011.12.02. 20:07:32

@sajtkedvelő: De jó nektek. Párom mindenféle főzelékféle mellé csak fasírtot hajlandó enni....

Cassia30 2011.12.02. 20:09:10

@pushpang: Én már javasoltam korábban a nagyon szűk szoknyát... Nem kell ide damil :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 20:10:15

@Cassia30: mondjuk meg tudom érteni.. :D
Viszont a főzelékre pörkölt trutymót sose tudtam megérteni... Már az iskolai menzákon is sokkolt a látvány.

Cassia30 2011.12.02. 20:11:33

@Battenfeld: Én nagyon kíváncsi lettem volna mondjuk Kanga fejére, amikor kiderült, hogy míg ő hízott 10 kilót, addig az általa letehénezett nő fogyott majdnem ugyanannyit.... De ez még az onlineban sem volt benne, vagy csak én nem láttam? Mondjuk Gergő feje is megért egy misét. Látszott rajta a döbbenet, és talán valamiféle tisztelet is.

nathalie 2011.12.02. 20:12:01

@pushpang:
én se értem a pörköltet a főzeléken!!!! :D:D:D

Cassia30 2011.12.02. 20:14:56

@pushpang: Igen, értem én is, de nem tudok elég fasírtot gyártani semmihez, úgy magában sem. Tavaly szilveszterre három kiló darált húsból csináltam 2 cm átmérőjű kis fasírtokat (mert természetesen az sem mindegy, hogy mekkora az a fasírt), oké hogy ezt cirka 12 emberre, de úgy fogyott, hogy kétszer ennyi sem lett volna elég. De én szeretem a főzelékeket pörkölttel vagy adott esetben oldalassal is :D

capa05 2011.12.02. 20:15:13

@ő-szinte: engem hasonlóképpen távkacsolóért való rohamra késztet Keresztes Ildikó látványa,az m1 hiradó után megint beleszaladtam...

capa05 2011.12.02. 20:19:14

@Cassia30: de benne volt ( az onlányvan)

Cassia30 2011.12.02. 20:21:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a receptötletekhez... nálunk nagyon megy (jó a társaság) a fatálon házi sonka-kolbász-szalonna-lilahagyma-miegyéb. Friss kenyér, aztán mindenki falatozgat. De nincs valami ötleted arra, hogyan lehetne ezt egy kicsit különlegesebbé tenni? Leszámítva a díszítsük tubarózsával ötletet, ezt megkaptam egy barátnőmtől pár napja :D

Cassia30 2011.12.02. 20:23:02

@capa05: Benne volt? Pedig végignéztem az onlányt, és mégse láttam. Még megpróbáltam visszatekerni és kikockázni is. Ezek szerint nem volt jó a technikám :D na ezt megnézem újra :D

csicserierika 2011.12.02. 20:26:42

@Cassia30: félbevágott, cakkosra faragott naranccsal :)
Engem ezzel lehet kikergetni a világból .

ő-szinte 2011.12.02. 20:28:54

@pushpang: Ha ez volt a tesoja, akkor Vera van a kepen...:-)))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 20:29:53

@pushpang:

egy hivatásos pornófényképezésnél más a látószög, itt egyértelműen olyasvalaki fényképezett, aki benne volt az aktusban, ez a két kép egyértelműen otthoni privát fotó, egy exboyfriend kiadta, elárulta a volt barátnőjét, prédául vetette oda a nagyközönségnek, ha nem így lenne, akkor lennének még további fotók, de nincsenek, és film sincs... nagy kamu az egész..

vera odabenn egyáltalán nem úgy viselkedik, mint aki megpróbált pornózni, inkább úgy, mint akit sokszorosan átvertek a pasik, akiknek áldozatul esett

Zelefánt 2011.12.02. 20:30:42

@Cassia30:
Feldobná a hangulatot, ha közben KaRaZSnyikovval egészségeseket durrantgatnál a levegőbe.

Cassia30 2011.12.02. 20:30:44

@csicserierika: Erről van szó. Nem a díszítésre gondoltam. Díszíteni jó házi pálinkával kell :D Inkább olyasmire gondoltam, hogy esetleg valamilyen módon külön-külön elkészíteni a sonkát-szalonnát (ja, süssem meg?) vagy valami ilyesmi.

ő-szinte 2011.12.02. 20:31:30

@capa05: Igen, az is kiugraszt a bugyimbol! :-)

Cassia30 2011.12.02. 20:31:37

@Zelefánt: Köszi. De inkább nem prószálom ki.

capa05 2011.12.02. 20:33:12

@Cassia30: holnap visszanézem és megmondom hogy hol láttam.. (én úgy emlékszem...)

ő-szinte 2011.12.02. 20:35:36

@Brr: Jesszusom! Te tenyleg ennyire tudatlan vagy? Menj mar fel egy-ket porno oldalra, es nezz meg egy-ket casting filmet. A legtobb esetben a castingolo pasi kezeben van a kamera...
Cserelj nicket, legyen a neved ezentul tudatlan :-)

capa05 2011.12.02. 20:35:59

@Cassia30: kakastaréjnak elkészítve a szalonna látványos...

Cassia30 2011.12.02. 20:36:49

@capa05: Én nem láttam, és annyira nem volt számomra érdekes az a rész, hogy hajlandó legyek még egyszer visszanézni :D De te se fáradj vele :D Hiszek neked. Elég Kanga arcát látni a posztban. Ezt a könnyek nélküli műhisztit (sírni akarok de most, mert muszály) még a legkedvesebb öcsém se tudta így nyomni, pedig ő profi volt ebben kicsiként.

Cassia30 2011.12.02. 20:37:20

@capa05: Erre már én is gondoltam. Köszi!

capa05 2011.12.02. 20:38:02

@ő-szinte: tisztellek, hogy eddig bírtad....:DDD

ő-szinte 2011.12.02. 20:38:25

@capa05: Te lattad a filmet Verarol? Vagy tudsz vkit aki igen es tudja hol lehet megnezni? Mert amit nosce adott, ott csak a fotok vannak, a film nem elerheto...

ő-szinte 2011.12.02. 20:39:59

@capa05: most ez Ildikora, vagy a Veras eposzra? :-)

Cassia30 2011.12.02. 20:40:16

@MagasMacska: Nahát hogy ez sose jutott eszembe! Ez tényleg jó ötlet! Köszi.

Cassia30 2011.12.02. 20:41:07

@nathalie: Láttad Ati és Eszter beszélgetését Kangáról a nemtudommelyiknapi onlányban?

capa05 2011.12.02. 20:41:25

@ő-szinte: erről csak "elbszélések" vannak... én sem láttam!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 20:46:23

@ő-szinte:

én nem minősítettelek téged, de neked úgy látszik muszáj volt ilyen módon kihúznod nálam a gyufát...

azt hiszem kiállítottad itt a bizonyítványodat a stílusoddal és a mondanivalóddal, kérlek a jövőben hagyjuk egymást figyelmen kívül, magyarul ignoráljuk egymást, én nem reagálok rád, kérlek te se reagálj rám...

a többieknek: hogy mi volt ez a két fotó, azt akkor fogjuk megtudni, mikor vera elmondja, film egyelőre nincs, amit pedig eddig láttunk azok több mint valószínű privát fotók, és vera egyik expasija dobhatta "piacra"...

kíváncsi vagyok, hogy bármit aláírt e vera a fotókkal kapcsolatban, ha nem, akkor remélem beperli azt, aki piacra dobta őket, hisz nagyon sok kárt okozott neki..

nathalie 2011.12.02. 20:46:52

@Cassia30:
nem.nem láttam. csupa jót mondott attila? :D

ő-szinte 2011.12.02. 20:48:24

@capa05: Olyan sokaig azert nem birtam...:-DDD
Sokszor kifejezetten elszamolok 10-ig es megkerek mast, hogy ne nekem kelljen, de EZ?! :-0

foxglove (törölt) 2011.12.02. 20:50:30

@ő-szinte: hagyd, szemellenzős, mondhatsz neki bármit.

ő-szinte 2011.12.02. 20:55:26

@Brr: Kihuztam a gyufat? :-)Ez a nap vicce! :-DDD
Azt hiszem, az en bizonyitvanyomat mar (rajtad kivul)mindenki ismeri itt, es az nem most lett kiallitva :-)
"magyarul ignoraljuk egymast" hehe , es a figyelmen kivul hagy az milyen nyelven van? :-D
Es ahogy lattam, a tobbiek is hasonloan gondoljak mint en, csak te nem latod a fatol az edrot...

ő-szinte 2011.12.02. 20:56:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Akkor magyarazd el neki, mert nem erti. :-)

ő-szinte 2011.12.02. 20:56:36

@foxglove: Mondtam is, ne felj :-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 20:59:05

@Brr: Mondjuk nekem se tűnik Vera pornósnak, de ki tudja mik történtek vele....
Na, de előbb-utóbb, úgyis megtudjuk, az ilyesmik MMKK kiderülnek. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 21:01:24

@Cassia30: tedd a tábla szalonnát, a tömb sonkát, meg az egész szál kolbászokat az asztalra, de kést ne adj nekik...
Na az lesz ám a jó móka. :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 21:05:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Kedves Baltás Tündér, nagy erőfeszítésembe kerül nem összejelzőzni csúnyán a blogodat, pedig egykét látogatód itt nagyon rászolgált,

remélem a nagyokosok mostantól békén hagynak, hisz nem kötelező reagálni rám...

ezt csak arra írom, hogy a "ne balhézzatok" (mármint a többes szám) szerintem "is not warranted, I think"... hisz én eddig nem támadtam senkit személyében, és nagy erőfeszítéssel hét lakat alatt tartottam a válogatott, összetett jelzős szerkezeteimet..

amúgy jő estét, jó "szurkolást", kulturált vv5 nézést kívánok mindenkinek..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 21:10:00

Hogy 5 lila kendő lesz és 5 főből lehet majd választani?? de durva... :D

ő-szinte 2011.12.02. 21:11:07

@pushpang: Nem manipulalt a "kivalasztodas" ...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.02. 21:13:31

vicces, hogy Csaba lábai sokkal vékonyabbak, mint bármelyik lányé a villában.
Mesékben szokták ilyen lábakkal a koboldokat ábrázolni. :D

TapOut 2011.12.02. 21:14:00

@Brr: nem tudom miért bizonygatod ennyire, hogy ezek privát felvételek, a neten ezrével keringenek olyan videók, ahol a farok gazdája (oppardon, elnézést) tartja a kamerát, a képek minősége sem túlzottan utal otthoni felvételre, meg nem minden háztartásra jellemzőek a kanapén heverő "kellékek". Az arcra befejezett aktus is tipikus pornós jelenet, persze ez nem biztos, ahány ház, annyi szokás :-)

foxglove (törölt) 2011.12.02. 21:14:04

Attilának jól áll a boksz.

capa05 2011.12.02. 21:15:16

Hát Kinguci alatt rendes ülep van még...:)))

ő-szinte 2011.12.02. 21:18:21

@capa05: Jo, hogy leirtad. Pont az jutott eszembe, hogy o is valami idegen lenyt noveszt magan, mint AM. Bizos vmi alien ott jart es megtermekenyitette oket :-)))

foxglove (törölt) 2011.12.02. 21:19:13

remélem, Kinga bevadul a tétmeccsen, azt bírnám

ő-szinte 2011.12.02. 21:19:29

Az a mellvedo a ruhan... mint vmi elbaszott porno kellek :-)

ő-szinte 2011.12.02. 21:20:25

@foxglove: Attol fugg, ki ellen. Egy Sehere-Kinga meccset el tudnek kepzelni.

Hódos Hajnalka 2011.12.02. 21:21:30

@ő-szinte: olvastam, igen, köszönöm, de az most rajtam nem segít :)

capa05 2011.12.02. 21:22:18

@ő-szinte: igen az látványos lenne!!:DD

lac64 2011.12.02. 21:22:28

Szép estét!

Ha fiú-fiú és lány-lány ellen, akkor, hogy lesz ez az 5 lila kendő?

foxglove (törölt) 2011.12.02. 21:23:02

@ő-szinte: én annak örülnék, ha kiütné Verát. mármint az lenne az igazi csavar, mert az edzések alapján egyértelműen BrutálVera az esélyes.

capa05 2011.12.02. 21:23:57

@lac64: Csaba - Veronikával....:)))

foxglove (törölt) 2011.12.02. 21:25:00

Viszont Verát berakhatnák egy fiú ellen, az is vicces lenne, főleg, ha győzne.

lac64 2011.12.02. 21:25:50

@foxglove: Én meg pont azon filóztam, hogy Vera csapkod, Kinguci meg igen pontosan üt. Lehetnek itt meglepetések még :)

capa05 2011.12.02. 21:25:55

Ez a programos jány , nem lépdel hogy csinálja...???:D

lac64 2011.12.02. 21:29:09

@capa05: Akkor már inkább Attila, mert ebben a boxban ő a leginkább lány :)
Veronnak meg a keljfeljancsival kéne mennie. Elég kétesélyes meccs lenne :)

ő-szinte 2011.12.02. 21:30:57

Azert milyen ciki, hogy a csajok leverik a pasikat :-)))

capa05 2011.12.02. 21:31:06

@lac64: igen igazad van az elég nagy kihívás lenne Veronikának!!:D

Zelefánt 2011.12.02. 21:32:09

Ninja teknőcöket -- sajnos -- már láttam, de boxkesztyűben szenvedő tengerimalacot, akit éppen egy dagatt nő csépel, még nem...
Vajon megérte-e?...

ő-szinte 2011.12.02. 21:32:50

Arra gondoltam, boxoljunk mi is! Ki jon ki a hora? (Ma esett, a Keleti es a Stadion kozott lattam!)

lac64 2011.12.02. 21:35:03

Csabának óriási hátrány lesz, hogy csak lánnyal edzhet

Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe n. 2011.12.02. 21:39:24

sztem alapból nem 5 hanem 2 kendőt akartak volna kiosztani aztán most nemtudják eldönteni mi legyenD:ASD

ő-szinte 2011.12.02. 21:41:44

Na, AM beolvas Veranak?

Zelefánt 2011.12.02. 21:48:06

@inmemancsi:
Szerintem Vera szétcsúszott, menni szeretne.
Ellenkező esetben Kingát vagy Kacsacsőrt vihette volna, eséllyel.

ő-szinte 2011.12.02. 21:50:46

Bazdmeg, ez a Peti mekkora egy geci! Ugy jatszik masok erzeseivel...

inmemancsi 2011.12.02. 21:51:25

@Zelefánt: lehet, bár szerintem nem, eleve ilyen szétcsúszott az egész csaj

ő-szinte 2011.12.02. 21:51:39

Addigra mar volt benne valaki...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

ő-szinte 2011.12.02. 21:53:59

Vera! igen, te vagy naiv! Legalabb annyira mint en :-(

Hódos Hajnalka 2011.12.02. 21:54:25

NEM ÉRDEKEL A V-V-P HÁROMSZÖG NEMÉRDEKEEEEEEL!!!

inmemancsi 2011.12.02. 21:55:04

még veronika is értelmesebb nála..

ő-szinte 2011.12.02. 21:55:35

@inmemancsi: hat, koszonom... :-( most mar tudom, hogy az is vagyok.

ő-szinte 2011.12.02. 21:56:36

@inmemancsi: ajaj, ennyire gaz nem lehetek... meg Veronika is? :-(

inmemancsi 2011.12.02. 21:58:03

nem tudom te nem mentél be a vv5-be petizni:))

ő-szinte 2011.12.02. 21:58:19

Veronikabol vmi szornyeteget csinaltak a riportszobas vallatasra...
sokkal jobban all neki a hullamos haj.

ő-szinte 2011.12.02. 21:58:57

@inmemancsi: de lenne ra ihletesem :-)))

ő-szinte 2011.12.02. 21:59:41

@inmemancsi: Marmint nem Petizni! Nem, nem! Azt sosem!

inmemancsi 2011.12.02. 22:00:10

@ő-szinte: a szemsminkje volt nagyon gáz szegénynek, ilyen pufi fejhez nem szabad ilyen magasra ívelt cicasminket produkálni

ő-szinte 2011.12.02. 22:01:02

@inmemancsi: Az is ultra gaz volt, de a haj sem lett elonyos.

inmemancsi 2011.12.02. 22:01:12

@ő-szinte: hát még szerencse, mert már mondtam volna tényleg hülye vagy:))

ő-szinte 2011.12.02. 22:02:13

Ez miota zsakban futas?

ő-szinte 2011.12.02. 22:04:12

De Vera sminkje is ultra gaz a riportban.
Lehet,hogy ennyire rosszak a fenyviszonyok?

inmemancsi 2011.12.02. 22:05:34

@ő-szinte: vera magában ultra gáz szerintem:))

ő-szinte 2011.12.02. 22:08:02

@inmemancsi: Szerintem nem. Nagyon sok jo tulajdonsaga van. Teny, hogy nem egysszeru szemelyiseg. Na es? Legalabb nem tucat.

ő-szinte 2011.12.02. 22:09:44

En nyertem! Kinga az! :-)

MagasMacska 2011.12.02. 22:10:06

Attilát csak egyszer büntetik, de akkor alaposan?

ő-szinte 2011.12.02. 22:10:25

Na, DRAMA VAN! Attila veszelyben!

inmemancsi 2011.12.02. 22:10:35

@ő-szinte: lehet, nekem nem ez a véleményem, és ki nem állhatom az ilyen antinőket:))

katorna 2011.12.02. 22:11:33

Hali! Mi volt? Miért büntették meg Attilát?

inmemancsi 2011.12.02. 22:12:08

@katorna: hát az majd csak a köv öfiben:))

MagasMacska 2011.12.02. 22:12:59

@katorna: Mert már többször megszegte a villa szabályait (vajh akkor miért nem figyelmeztették???) Most le kellett adnia amikroportot, nem beszélhet senkivel. De nem értettem, hogy meddig.

lac64 2011.12.02. 22:15:04

@katorna: Mert sorozatosan megtagadja, vagy elszabotálja a feladatokat - szerintem

vallatas 2011.12.02. 22:18:23

beugatott Lilunak most nyal vissza a fagyi.
:-)

MagasMacska 2011.12.02. 22:19:20

@ő-szinte: Éas akkor hogy beszélik meg Csabával, hogy mikor esznek és mit?

vallatas 2011.12.02. 22:20:11

Annamari aki egyedül nem önös célból ment be, Alapítvány... hát gyerek annyi alapítvány már mint a fene, csak pénz nincs...

lac64 2011.12.02. 22:21:30

@MagasMacska: Ez nem oszt, nem szoroz, éjjel sem volt hajlandó Csabával enni

ő-szinte 2011.12.02. 22:21:57

M1 Prima Primissima dijatadas, dijazott mondja: -Rohadtul boldog vagyok,...

Na ez azert uber alles :-)

ő-szinte 2011.12.02. 22:29:18

Ugy alazzak! Ok is vonyitanak rajta. De vicces is.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 22:33:41

ilyen még nem fordult elő, de kikapcsoltam az online-t mihelyst elkezdődött az előbb betonvera sajtótájékoztatója, ez a csaj sajnos rémesen unalmas, már minden patronját sokszorosan ellőtte, lufijait kipukkasztotta, tényleg levehetnék már az étlapról... de nem baj, mehetek vissza dolgozni...

annamari viszont szerethető volt, bírom benne, hogy következetes, és nagyon korrekt elveket vall, szimpatizálok vele.. szomorú volna, ha retek őt fúrná tényleg ki a műsorból...

lac64 2011.12.02. 22:36:42

Onlineban Ti már láttátok Attilát?

ő-szinte 2011.12.02. 22:39:33

@ő-szinte: vagy nincs ott, vagy beultettek a sarokba, hehe

ő-szinte 2011.12.02. 22:40:11

@lac64: oh, magamnak irtam, amit neked szantam :-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 22:41:05

@lac64:

mit követett el, ami miatt elvették a mikrofonját? kapott egy utolsó figyelmeztetést az állítólagos kizárás előtt...

de csak holnap fogjuk megtudni, mit követett el...

MagasMacska 2011.12.02. 22:41:16

Kilencen ülnek a sajtótájékoztatón, a tizedik tartja. Eszerint Attila nincs.

ő-szinte 2011.12.02. 22:41:48

@lac64: Oh , magamnak irtam, amit neked szantam:-)

ő-szinte 2011.12.02. 22:42:46

@ő-szinte: es egy hulye papagaly vagyok :-)))

ő-szinte 2011.12.02. 22:45:16

Azt nem ertem, hogy mert kell ezt a hidegben csinalni?

capa05 2011.12.02. 22:48:36

Egy kicsit el voltam a géptől, de ez a picsa még nem volt sajtótájékoztatón.....

lac64 2011.12.02. 22:51:40

@ő-szinte: Most készítik elő AM buliját?

vallatas 2011.12.02. 22:53:45

www.borsonline.hu/hirek/20111128/1322510827.jpg

:-DDD

Lilu: "Megszívatlak még téged, te gyerek!"

ő-szinte 2011.12.02. 22:53:54

@lac64: Tenyleg, ez nem ugrott be.

ő-szinte 2011.12.02. 22:55:51

@lac64: De nem ugy tunik, mint ha barmit csinaltak volna...

vallatas 2011.12.02. 22:57:11

Gergőék tegnap Annamarit fikázták széjjel, most Verát.... szép jellemek

MagasMacska 2011.12.02. 23:00:15

@capa05: Nem tudom, hogy ez tényleg sajtótájékoztató, vagy csak mi neveztük ki annak...

MagasMacska 2011.12.02. 23:01:31

@vallatas: Osztják mindkettőt. De azért még nem olyan rondán, mint tegnap Annamarit.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 23:03:16

"annamari az érzékenylelkű és a vera a fura" - mondta az előbb csabi 23:01-kor...

nem látni sehol az összeférhetetlent, viszont nagyon felszabadultak a lakók, röhigcsélnek, tök jól érzik magukat, lehet, hogy azért mert nincs ott többé az összeférhetetlen,

vallatas 2011.12.02. 23:03:40

@MagasMacska: hát igen az nagyon kemény volt, Gergő tényleg egy "sittes".

Abból leadtak valamit az összefoglalóban?

antiszociális taho_kismama 2011.12.02. 23:04:29

sziasztok,
mi történt? talán még soha nem láttam ennyire együtt, egységben és ennyire röhögni a társaságot.
de hol vannak a párbajozók és attila?

vallatas 2011.12.02. 23:05:23

@antiszociális taho_kismama:
nincs ott AM, Vera és megy a fikázás.
önfeledten.

tegnap is ez ment hátuk mögött.

ő-szinte 2011.12.02. 23:08:00

Csabinak rohad a bele.

MagasMacska 2011.12.02. 23:09:07

@ő-szinte: Kösz, én már akkor kapcsolódtam bele, amikor AM tartotta.

MagasMacska 2011.12.02. 23:09:54

@antiszociális taho_kismama: Attila nincs. Csak azt nem tudjuk, hogy ez önkéntes-e.

antiszociális taho_kismama 2011.12.02. 23:16:22

@MagasMacska: azért, ha kizárták volna, kicsit savanyúbb lenne a hangulat. kábé annyira, mint nagyapám borai.
én azt tudom elképzelni, hogy beküldték gondolkozni fél napra a nyugiba, vagy ilyesmi. szimpla fingfűrészelés

MagasMacska 2011.12.02. 23:28:48

@antiszociális taho_kismama: Ha jól emlékszem, azt mondták, a következő lesz a kizárás. De ebben nem vagyok biztos. Lehet, hogy most kiment a nyugiba. Ha úgysem beszélhet senkivel, jobb, ha nem teremt olyan helyzetet, ahol esetleg a büntit szegi.

Egyébként most nem venném észre a hiányát...

antiszociális taho_kismama 2011.12.02. 23:31:12

@foxglove: attila nem kezdő.
valamelyik online-ban céloztak a thai bokszos múltjára, majd miután gyorsan és többszörösen lehülyézte őket, a téma abbamaradt. (az utcai harcos létét mintha vállalta volna). a mozgásából viszont kiderül, hogy bármennyire próbálja letagadni, nem amatőr.

antiszociális taho_kismama 2011.12.02. 23:38:26

@MagasMacska: ja, ja. én is így gondolom. viszont, ha kizárják büntetésből, azért az csak téma lenne a többiek között.
szóval az ejenyebejnye után, holnap az öf-ban minden kiderül :)

másrészt, az is lehet, hogy az öt fiút nem tudnák miként elosztani a boksz alatt, ehhez viszont most jól jön az attila bünti. más kérdés, hogy akkor a lányokat - annamari mellőzésével - miként bokszoltatják. és mi van akkor, ha vera nyer egy lila kendőt, majd mégis kint marad. kapott emlékbe egy lila kendőt?

ő-szinte 2011.12.02. 23:40:20

Hallottatok? Attila most a nyugiban lakik...

kékdelfin 2011.12.02. 23:40:39

Most mondták:
"-Szauna nincs bekapcsolva?
-Nincs, most ott lakik attila.
-kurva jó."

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 23:41:59

most mondta Eszter, hogy "Attila lakik most ott", hogy hol azt nem hallottam, (gondolom ez a nyugira való utalás, de lehet, hogy a mosókonyhára, vagy a szanuára ítélték..)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.02. 23:43:14

Egyébként, ha tényleg profi sportoló volt valamilyen bokszolási műfajban, akkor nem lenne fair a többiekkel szemben, ha ő is versenyezne...

antiszociális taho_kismama 2011.12.02. 23:51:46

@Brr: hogy attilától valami ne legyen fair? cöcö :) pont ez volt a lényeg szerintem. letagadni a bokszos múltját, majd kurvafaszagyerekként diadalmaskodni. csak ez lehetett az oka a tagadásnak.

egyébként most mondta a gergő, hogy nimá' boldog attilamentes világ, mindenki mosolyog és boldog. majd gyorsan megszakadt a közvetítés. nahát

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 00:13:48

@antiszociális taho_kismama:

ja, eddig kínozták mengelével a vv5 lakóit és a nézőket, lehet, ha tényleg kiraknák sokkal jobb lenne benn a hangulat, és felszabadultabbak lennének a játékosok, mengele nagyon sok energiát szív le róluk, és folyton teremti a rossz hangulatot...

ő-szinte 2011.12.03. 00:20:02

@Brr: Persze, jobb lenne :-) Es ha meg te is bekoltoznel, akkor lenne igazan csak szuper :-DDD

takácsalfréd 2011.12.03. 01:44:59

@Brr: attól tartok te még mindig nem érted, miről szól ez a műsor: a konfliktusokról, a harcról.

Annyit gyűlölködsz ezen a blogon, hogy olvad a monitorom. Hogy lehet így élni, mondd?

Egy Attila típusú férfi elnyomott, bántott téged, azt mondogatta, hogy kövér vagy, hogy hetek óta őt szapulod nagy savanyúságodban? Mi a baj veled?

Krissyfurrr 2011.12.03. 03:02:52

@Krissyfurrr: Bár az überüberalles, az lett volna, ha azt mondja "rohadtul boldog vagyok, a f@szomatbazdmeg!" :D

csicserierika 2011.12.03. 07:49:55

Jó reggelt !
Úgy látszik, hogy tegnap Attila járt a legjobban, nem kellett hallgatnia AM és Vera sajtótájékoztatóját. Belenéztem és láttam, hogy majd leesik a feje a többinek az unalomtól :)

tintanyul77 2011.12.03. 07:55:28

Sírva röhögök az összefoglalókon :-)
Csak én vagyok így ezzel, vagy szerintetek is hasonlít a Vera a Süni és barátai c. bábfilmből a Kakukkra???

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 08:52:18

@takácsalfréd:

nézz tükörbe, hátha megtudod mi a baj veled, de garantálni nem tudom...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 08:56:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

"NEM ÉRDEKEL A V-V-P HÁROMSZÖG NEMÉRDEKEEEEEEL!!!"

jogos!
Halálosan uncsi!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 09:26:15

@MagasMacska: @antiszociális taho_kismama: @Brr: @csicserierika: Attila megbüntetésének a valódi oka szerintem a legutóbbi Lilunak való beszólása és azóta a csatorna azon agyalt, hogy meg kellene büntetni Attilát.

MagasMacska 2011.12.03. 09:42:20

@Peter_Cs: Igen, ez nagyon valószínű. De az is igaz, hogy Attila megint adott rá ürügyet. Merthogy nem vállalta Annamari segítését, holott feladat volt annak, akit AM választ, és nem vállalta a zsákbafutást, holott feladat volt a játékban való részvétel. (Vagy kimaradhatott volna az egész buliból, az is egy megoldás.)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 09:52:32

Jó reggelt ! :)
köd, szar idő, de legalább a tegnapi megfázásom orvosolva 11 óra alvással :)

csicserierika 2011.12.03. 09:58:56

@Peter_Cs: a legszigorúbbat szabták rá. Nem tudott beszólogatni :)
Remélem kiállja.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 10:00:43

@csicserierika: miért kapott büntit (hivatalosan) ? kicsit lemaradtam...

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 10:04:31

@beacska: basszus, most ez komoly, h ezzel védjük verát? h csak egy casting? hát nem tudom, nekem eszembe se jutna castingra se menni, nem fogok szopkodni pénzért - jó, ingyen se - másnak a faszát, már elnézést.
lehet, h prűd vagyok, de ha valaki pénzért akar faszt szopkodni, az kurva, és nem egy "nem könnyen kapható" lány.
és egyébként meg pont nem érdekelne, ha nem hazudná le. ott vt pl. szandika, faszt se érdekelte, h kurva volt, mer megmondta őszintén és nem játszotta az álszentet.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 10:06:25

nem ment el a kommentem asszem. a lényeg: vera egy kurva. mert pénzért akart faszt szopni. ennyi, nem több.

MagasMacska 2011.12.03. 10:06:59

@anica inkognitóban: Mert "több ízben nem tartotta be a Villa szabályait". Gondolom, a részletesebb a mai öfiből kiderül. Vagy nem.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 10:08:27

@MagasMacska: ja, tömbösítettek? :D köszönöm :)

@liberaliskonzervativ: azt mondják, nem az a kurva, aki a sarkon áll, hanem aki bundát,ékszert, kocsit kap, mégis folyton fáj a feje..:DD

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 10:09:06

attila meg megérdemelte a büntetést, hetek óta nyivákol minden feladat miatt, nem jött még rá ezek szerint, hogy ez nem egy választható tantárgy. és tényleg, ki ő, h "eldönti" h mit csinál meg mit nem.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 10:12:53

@anica inkognitóban: hehe. ezzel nem értek egyet, ha a pasi annyira idióta, h eltart egy nőt, ilyen szinten, az meg is érdemli a sorsát. nem mondom, h hallelújázok, ha ilyet látok, de ehhez mindkét személy kell.
a pornócasting meg...nem feltétlenül ez a kategória. de, akár még párhuzamot is vonhatunk, nekem az nem tetszik, h vera pont az ellenkezőjét próbála előadni midnenben, mint ami
érzékeny. aha.
nem könnyen kapható lány. aha
nem volt féltékeny. aha.

már csak az a kérdés, kit néz hülyének, illetve, hogy ki veszi ezt be. ha ő megy vissza, akkor sokan bevették.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 10:14:39

a másik meg, h megnézném én pl. anyám fejét, amikor közlöm vele, h anyu, emék egy pornócastingra, de nehogy azt hidd, h ez egyenlő azzal h kurva lennék, inkább ez annyit jelent, h nem vagyok könnyen kapható lány.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 10:16:11

@liberaliskonzervativ: szerintem anyám a nyílt helyszínen olyat engedett volna el,hogy a fal adja a másikat..:DD

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 10:19:12

@anica inkognitóban: :D
valszínű az enyém is, de még ha ezek után is elmegyek, akkor azt szégyellte volna, de azt még jobban, h utána meg megpróbálom előadni magamról az érzékeny nem könnyen kaphatót, és ekézem a veronikát, aki "jujj, belemászott a petiágyába", a hülye kurva, ugye. mondanám ezt úgy, h eddig csak rólam kerültek elő faszszopós képek.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 10:20:31

én amúgy bevágnám a párbajon, bár ez csak álomkép, természetesen ez nem történik meg, ahogy giginél sem történt meg, de ott tényleg valahogy nagyobb vt a közfelháborodás.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 10:25:55

@liberaliskonzervativ: inkább az a gáz, hogy akinél fennáll a veszélye annak, hogy ilyen képek, videók kerülhetnek elő, annak tudnia kell, hogy egy VV-jellegű játék során ezek bizony elő is kerülnek.. az, hogy semmi erkölcsi alapja nincs leszólni mást, csak egy része a dolognak. viszont a következő X évében akárhová megy pl. dolgozni, tutira lesz legalább egy olyan kollegája, aki látta a fotókat és ezt megosztja a többiekkel... ez viszont okozhat majd kínos pillanatokat neki....

no, megyek főzni stb., további szép szombatot ! :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 10:26:13

@anica inkognitóban:

gondom van azzal, hogy mindig a lányokat itéleik el az ilyesmiért, de akik szervezik az egész szemét aljas pornóipart, és jól megélnek belőle, és visszaélnek a lányokkal, azok tisztes üzletemberek, sőt egyenesen hősök... ez borzasztó.. ha ebbe belegondolok utálom az emberiséget, hogy ezt hagyja, a legtöbben szó nélkül, sőt, még az áldozaton verik el a port..

csak azt tudom elképzelni, hogy valaki egy rossz passzban kétségbeesésből megy el ilyesmire, vagy egyenesen kényszerítik, eladják, megtörik a gerincét... ki akarná önként és dalolva és örömből magát megalázni, ki akarná, hogy visszaéljenek vele... használják, bántalmazzák a testét pénzért, hogy ki legyen téve napi szinten háborús stressznek?

nem a lányok rosszak, hanem mindazok akik visszaélnek velük, kihasználják őket, megvásárolják őket kilóra, hogy megalázhassák, bántalmazhassák őket,

sajnálom verát, hogy ilyen helyzetbe került, és rosszul vagyok mindenkitől, aki őt gyalázza, és nem azt az ócska embert, aki fillérért kiadja őt a sajtónak, de egyelőre még azt se lehet tudni, hogy ezek a konkrét képek nem egy exétől kerültek e ki, majd megtudjuk, ha elmondja,

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 10:27:35

@Brr: tanulság: szex közben nincs ám fotózkodás! :DDDDD

Tjuca 2011.12.03. 10:31:42

@tintanyul77: szerintem is.

no de topa vagyok, de miért akarják kizárni attilát?

az én rózsám vasutas 2011.12.03. 10:31:48

Az öfiből most is kihagyták a legjobb jelenetet, így aki nem néz online-t (vagy dőre módon pörgeti) lemaradt a fontos infókról. Verának és Annamarynak van pozitív tulajdonsága, és hogy ez kiderült kizárólag Péternek köszönhető. Verából, ha rámászik egy manus jó hangok jönnek ki. A többi benti lányról ez nem mondható el, mondhatni sokat tettek azért, hogy a skacok totál impotencik lettek. Talán még Eszter, de őt még egyszer meg kell hallgatnom mászás közben.
Szakmailag tehát Vera mögé kéne állnom, így is tennék, ha Péter nem kotyogta volna el, hogy Annamary emlékezteti Bill Murrayre. Kiváncsiságból a két arcon végigfuttattam egy kékfény tesztet, az 87%-os hasonlóságot állapított meg. Így 1:1 a vége, maradna a függetlenség, ha nem tudnánk, hogy a függetlenek köcsögök. Mivel se Annamary, se Bill Murray hangjára nem vagyok kiváncsi mászás közben, Verának elnézem, hogy nincs jelenleg férfi alteregója.*

*a teszt szerint majdnem biztos, hogy Kinguci Gordon Ramsey méltatlanul alulértékelt lánya

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 10:31:52

@Brr: "sajnálom verát, hogy ilyen helyzetbe került"

valószínűleg úgy történhetett, hogy vera épp elmondta a miatyánkot ötször, meg elolvasta pl. a büszkeség és balítéletet, amikor egy váratlan pillanatban megszállta az ördög, aki belemászott a fejébe, folyamatosan azt mondogatva: menjél pénzért faszt szopni, menjél pénzért faszt szopni.

szegény vera pedig, mivel nagyon érzékeny, nem bírta sokáig ezt a késztetést, és keresett egy pornó castingot.
egy másik ok volt, h ezt a pénzkereseti módot választotta, hogy a munkaügyi központ sajnos szombaton zárva van.

aztán, az ördög fiai ajánlottak neki 30 ezer forintot egy jelenetért, a mocskosok, csak hát, kértek cserébe egy próbafilmet. a sok szemét aljadék.
és szegény vera, mit tehetett mást, nekiállt faszt szopni.

:((

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 10:42:42

jó reggelt! :)
@Peter_Cs: nem, nem ez az oka. folyamatosan kivonta magát a feladatokból. azt hiszem a legutóbbi az volt, amikor BTA megkérte,hogy segítsen neki Veráról tulajdonságokat mondani, erre Attila azt mondta, hogy nem megy, vagy, ha mégis direktbe nem segít normális válasszal.

azon kívül ma éjjel megkérdezték a lakóközösség többi tagját, hogy mennyire értenek egyet attila büntetésével. érdekes lesz a válasz (nem írom le, mert Hayny megkért mindenkit, hogy ne legyen spojler), talán ma este benne lesz az öfiben. annyit mindenesetre mondhatok, hogy abból kiderül majd számodra, hogy nem a Lilu beszólás lehet az oka.

azért remélem, attila nagy duzzogásában nem adja fel a játékot

zoxó 2011.12.03. 10:48:48

@Brr: "azok tisztes üzletemberek, sőt egyenesen hősök" - nem akarom a feminista rózsaszínű lufit kipukkasztani, de a pornóipar nagykutyái között nők is vannak szép számmal.

"csak azt tudom elképzelni, hogy valaki egy rossz passzban kétségbeesésből megy el ilyesmire, vagy egyenesen kényszerítik, eladják, megtörik a gerincét" - ajánlom,keress rá Stoya vagy Seka nevére (előre borítékolom, nem fogsz, nem illenek az elképzelésedhez). Na ők nem kényszerből választották ezt a szakmát.

Persze van olyan is, amiről te írsz, de Veráról tudni lehet, hogy a hírnévért mindent. De a jelek szerint szopni nem tud.

Müszélia 2011.12.03. 10:51:39

kemény, ahogy a rtl manipulálja a műsort. nem vagyok mengele-fan, de ez most nem volt igazságos. már 20-szor kizárhatták volna ezért vagy azért, de semmi sem volt baj, csak az, hogy lilu nem tudta belőle kipréselni azt a mondatot, amit a csatorna előírt volna. hát, azt eddig is tudtuk, hogy lilu bosszúálló természet.
lehet, hogy eddig is figyelmeztetgették mengelét, csak az nem került bele az öfibe? lehet, hogy nem, és ő meg elhitte, hogy neki mindent szabad?
kíváncsian várom, hogy fog ezek után egy tálból cseresznyézni csabával, illetve hogy készül fel a bokszra - vagy abból kimarad? mindenesetre a jelenlegi helyzet olyan, mint a mesében a lány, aki vitt is ajándékot mátyás királynak, meg nem is - bent ülhet a szaunában, de olyan, mintha kint lenne.
sztem a rtl tartozik némi magyarázattal.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 10:54:57

@zoxó: plusz, veráról beszélünk, ki a fasz tudná ezt a nőt kényszeríteni?

a primaprimissimás hszhez: tegnap nekem is sikerült az egyik interjúalanyomnak benyögni - arra a kérdésre, h miért mondom le az interjút - hogyasszongya:
elkaptam egy vírust.
milyen vírust?
hát tudod, azt a fosós-hányóst.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 10:56:36

@Müszélia: sztem meg nem tartozik az rtl magyarázattal. attila a kezdetek óta úgy viselkedik, mintha ő mondhatná meg, hogy mit csinál, és mit nem.
csak sajnos, ez nem így van, aki kurvának áll...

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 10:57:10

@zoxó:
szerintem nem az a kérdés, hogy miért tette. tökmindegy. lehet kedvére való volt, lehet a pénz kellett neki. bármi lehet. ki nem szarja le? megtette és kész. viszont miért kell álszentnek lenni? miért nem lehet azt mondani, hogy bocs, hibáztam (mint mindenki más az életben), szeretnék tovább lépni, azóta megérzékenyültem, vagy ilyesmi.
szóval nem az "ajakartikuláció" itt az elsődleges gond, hanem annak letagadása.

persze az is lehet, hogyha őszintén kitálal, akkor be sem kerül a műsorba.

csicserierika 2011.12.03. 10:59:55

@anica inkognitóban: sorozatos szabályszegésekért, de nem sorolták fel, és utolsó figyelmeztetését kapta, legközelebb kizárják.

zoxó 2011.12.03. 11:00:10

@antiszociális taho_kismama: nem tudom elképzelni, hogy erről az RTL nem tudott. A többiben egyetértünk.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 11:00:54

@antiszociális taho_kismama: nem kell kitálalni szerintem, de nem is kell köpködni a másik, egyébként nempénzértszopóra a nagy erkölcsösségre hivatkozva.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 11:03:20

és megint csak szandikát tom felhozni, há kit érdekelt, h kurva volt, pont azért, mert nem állt neki hittant tanítani a többieknek.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 11:05:31

@liberaliskonzervativ:

soha sem mondta magáról, hogy prostituált volt, de nem Szandikával van valóban a gond, egy érdekes szimpatikus lány, a gond a prostitúcióval van és mindarról az erőszakról, ami benne elszenvednek azok, akiket mások prostituálnak...

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 11:06:31

@liberaliskonzervativ: azért azt senki nem gondolhatta komolyan, hogy nem kerül nyilvánosságra a felvétel. szóval eccerűbb lett volna felvállalni a múltat. többek között azért is, mert akkor most nem rajta témázgatnánk :)

Tjuca 2011.12.03. 11:07:10

ez így is van, csak ő nem kapott eddig visszacsatolást, sőt. így van egy lik. olyan, mintha most unta volna meg a csatorna.

zoxó 2011.12.03. 11:07:10

@liberaliskonzervativ: Veled is egyetértek:)).

Hm. Jobban belegondolva én bárkinek a véleményével és annak az ellenkezőjével is egyet tudnék érteni, mivel még mindig nem láttam ebből a sz... ból egy percet sem, úgyhogy véleményalkotásom alapvetően abból indul ki, amit itt a kommentekben olvasok. Így aztán számomra Vera egy álszent, hülye picsa, és kivele!!.

csicserierika 2011.12.03. 11:07:16

@antiszociális taho_kismama: mióta spoilerezés az éjszakai online kibeszélése ?

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 11:08:05

@liberaliskonzervativ: tök jól képviseled a nicked által képviselteket, grat. és egyetértünk.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 11:08:39

@Brr: oké, de itt is van különbség.
a filmes kurvák, meg a kijárok olaszba kurvák többsége nem azért csinálja, mert kényszerítik.
persze, sokan vannak olyanok, akiket elhurcolnak külföldre, vagy elég csak a nyugatialuljárós kurvákra gondolni, na, azok se jókedvükből csinálják.
de vera nem ilyen. ebben biztos vagyok.

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 11:09:45

@csicserierika: eccer - nem tudom mikor - kérte Hajni, hogy ne nagyon beszéljük ki az éccakát, mert ugye ez itt az összefoglalókról szól, ami csak jóval később lesz leadva (hehe, volt olyan jelenet,ami négy nap múlva). szóval nem tudom mikor volt, de vót

zoxó 2011.12.03. 11:09:57

@Brr: tévedés, Szandika beszámolt arról, hogy mivel kereste a kenyerét, még a prostitúciónál is keményebb dolgokról is beszélt, konkrétan markecolásról.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 11:15:12

@zoxó: hát ammegmi?
de nem tök mindegy, a lényeg az, h nem játszotta meg a szüzet, és senkit nem szólt le azért, mert kurválkodott. nem úgy, mint fasztszopokpénzért Vera.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 11:17:32

egyébként, azon gondolkodtam tegnal, h a villában egyetlen ember nem taktikázik, ez pedig kinga. meg talán sehi.
de lehet csak én látom így, vélemény?

zoxó 2011.12.03. 11:20:43

@liberaliskonzervativ: pasikat elcsábított egy szűk, sötét sikátorba (ŐŐŐ!!), a társai meg kifosztották. Legalábbis ezt mesélgette az egyik éjszaka. Aztán már nem.

zoxó 2011.12.03. 11:21:29

@liberaliskonzervativ: nem lehet, hogy ahhoz is túl ostobák??

csicserierika 2011.12.03. 11:24:19

@antiszociális taho_kismama: én erről nem tudok, de sok mindent be sem tesznek az öfba, úgyhogy ezt nem értem :)

szilviagy 2011.12.03. 11:38:44

Nekem nem szimpatikus Vera kommunikációja, tehát nem védeni akarom, viszont a "pornós múltja" kicsit sántít. Ha valóban pornófilm készült, akkor miért csak ez a pár felvétel van??? Sztem egyszerűen egy exe adta ki a képet.

az én rózsám vasutas 2011.12.03. 11:39:26

Napi tipp:

Odabentről az elvártnál többször halljuk ki mennyire büdös. Ennek logikus magyarázata lehet, hogy a boxgála szervezői szagminta alapján sorsolták a párokat és büdösek-illatosak meccseket láthatunk. Így könnyen elmaradhat a Sehi-Kinguci rangadó. A feltételezett párosítás:

Eszter (b) - Veronika (i)
Vera (b) - Kinguci (i)
Péter (b+zs*) - Sehi (i)
Atilka (b) - Csaba (i)
Fecó (nicsfka**) - Gergő (kb***)

Pontozóbíró: Annamary (b+g****)

*zsíros
**nincs info csak feltételezés kizárásos alapon
***kevésbé büdös
****gumiszagú

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 11:41:32

@szilviagy:

na végre egy értelmes hozzászólás...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 11:44:00

@Binbir gece:

azt hiszem mengele büdösözte legtöbbször a társait, én már ezért kizárnám a házból, a többiek max a retek által beküldött téli nadrágokat büdösözték, gondolom okkal...

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 11:47:02

@szilviagy: azért vhol ez is minősíti verát.

pl. kapcsolatilag én se vok egy matyóhímzés, de abban pl. biztos vok, h egyik elvetemült exem se csinálna olyat, h elküld ilyen képeket.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 11:50:35

@csicserierika: végülis az összeférhetetlen kategóriában jutott be.. az olyan típusú emberek a legritkábban szabálykövetők.
köszi :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 11:56:45

@liberaliskonzervativ:

örülj neki, hogy nem vagy áldozat tipus, de vannak köztünk olyanok, akik azok, szóval minek kell még extra beléjük rúgni? nincs elég bajuk? Nem elég nekik, amit a bántalmazójuktól kapnak.

Én alapjáraton nem kedvelem verát, de ocsmánynak tartom azokat, akik ezt a két képet a netre tették és visszaélnek vele és ezzel verával..

aki az áldozatot tovább szapulja, az tényleg magát minősíti..

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 11:59:13

@Brr: akkor már csak egy kérdés maradt: miért is áldozat vera?

bemegyek egy valóságshowba, tisztába vagyok azzal, h ez egyenlő a múltamban való turkálással.
a múltamban való turkálás során pedig derülhetnek ki dolgok.
én ezt tudom, mégis aláírom a szerződést.
vera akkor is áldozat lenne, ha 60 millával a zsebében sétálna ki? ne vicceljünk már.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 12:00:01

a végén Eszter és vera fognak boxolni, vera a sportos alapból, meg ha bevadul, akkor nem áll meg előtte senki, viszont remélem eszternek meg nagyobb a koncentrációképessége, különben is neki van legnagyobb szüksége a védettségre, és meg is érdemli..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 12:01:40

@liberaliskonzervativ:

nekem nem lehet megvédeni senkit, aki abból él, hogy más embereket kiszolgáltatott helyzetbe hoz, és visszaél velük, igen, aki kiadta a képeket veráról, az egy bántalmazó, és és én elítélem..

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 12:04:28

@Brr: ezek szerint kényszerítették arra is, h faszt szopjon, és arról képek készüljenek? nekem nem úgy tűnik.
de nem válaszoltál a kérdésemre.
és teljesen mással kezdtél el érvelni, ami annak a jele, hogy elkezdődik egy parttalan vita, aminek az a lényege, h az érvekre nincs válasz, helyette felhozol mást. ez pedig annyit jelent, hogy az érveimet nem tudod cáfolni, vagyis, nekem van igazam.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 12:07:38

@liberaliskonzervativ: de tessék, újra itt a kérdés:
akkor már csak egy kérdés maradt: miért is áldozat vera?

bemegyek egy valóságshowba, tisztába vagyok azzal, h ez egyenlő a múltamban való turkálással.
a múltamban való turkálás során pedig derülhetnek ki dolgok.
én ezt tudom, mégis aláírom a szerződést.
áldozat vagyok akkor, ha az történik, amivel tökéletesen tisztában vagyok, és be is vállalom a 60 milláért cserébe?

Turambar 2011.12.03. 12:12:34

@antiszociális taho_kismama: Én meg totál gáznak tartom ,hogy a csatorna a játékosoktól kér tanácsot, hogy egy másik versenytársukat miként és hogyan, meddig büntessen. Mivel egymás ellen játszanak, a válaszokat illetően alapvetően nem is lehet kétség.
Ha ki akarják zárni, zárják ki, de ne a többi játékoson keresztül igazolják magukat, akik, ha annyira meg akartak volna már szabadulni tőle, 3 párbaj alkalommal is megtehették volna, egyszerűen csak rá kellett volna rakni a jelet. Ja, hogy féltek volna a kihívástól? Hát sorry, akkor viseljék el az embert.

bipolláris 2011.12.03. 12:15:15

Sziasztok!
több napot kellett potolnom az olvasásban, így most muszáj leírnom azt:
hogy TELJESEN KIAKASZTOTT , HOGY AZ RTL CSAK ÚGY ENGEDTE BE AZ ANNAMARIT , HOGY HA ELCSÚFÍTJA MAGÁT.
miért??????
szerintem a képek nagyon jók. tipikus modell cucc.
mi a baj vele? talán a kinga meg a többi megcsinált csaj képét zavarta volna ha úgy kerül be be , szőkén meg a saját stílusába.
azt bizonyára ti is tudjátok, hogy az újságokban meg a kifutókon szereplő modell csajok az életben nem mind olyan szépek, hanem van egy fajta kisugárzásuk, amit a jó szem- a fotós szem - rögtön levesz, de az átlag ember csak pislog , hogy basszus mit hoztak ki ebből a lányból.
én nem tudok ezen napirendre térni, hogy miért volt erre szükség.
bár lehet, hogy az rtl szerint a hátrányos helyzet, meg az hogy intézetben élt, meg a gyerek dolog, nem fér egy lapra a modellséggel? nem tudom.

de remélem ez a lány megy vissza és nyeri meg az egész játékot, mert mondjanak bármit, legalább bevállalta hogy nem boxol mert az elveivel ellenkezik a dolog.
az meg hogy mit csinál a villába és mit nem, az kizároólag az rtl-en múlik, mert szándékosan nem mutatják , csak az azokat akiket ők akarnak.
pl: kinga, attila, veronika_na ő a plasztika szégyene minden téren.
a ckm fotózás meg úgy gáz ahogy van,
mert számomra érthetetlen hogy valaki attól boldog hogy, a valóságot amit ugye mindenki lát , a retusa majd kijavít.
ja és ez az újságról is elmond mindent.
biztos a nézettség kell mert másként nem lehet eladni azt a 20 db-t, de ez a nyuszis magazinra is igaz.
ahol egy gigi cimlap lehet-az nagyon szar.

zoxó 2011.12.03. 12:16:15

@liberaliskonzervativ: a kommentek olvasása közben még nem ignoráltam senkit,legfeljebb felb...tam az agyam egyiken-másikon, igen ritkán. De a monomániásokat hosszú távon nem bírom elviselni. Tudod: beépített ember, Vera mint szegény, megtévesztett áldozat, ilyesmik. Azt hiszem, megyek tanulni, elvégre vizsgaidőszak van vagy mifene:)).

bipolláris 2011.12.03. 12:26:55

@Brr: tudod van nagyon sok olyan csaj ebben az országban meg a világban aki került már elképzelhetetlenűl szar helyzetbe, és mégsem ment el pornózni, meg nem lett kurva.
szerintem:
- az megy pornózni aki nem akar kétkezi munkát végezni, és azt hiszi hogy igy majd sztár lesz, mert ugye látott ilyet már a történelem. és nincs semmiféle kiszolgáltatoság. sajnos nálunk még mindig menő egy bizonyos kőrben ha valaki kiprobálja ezt a műfajt, és nincs bennük semmi szégyen.
- a kurvaság más kérdés, mert ott tényleg van akit szó szerint kényszerítenek, de azért a dya féle prostituáltság valjuk be sokkal kényelmesebb mint dolgozni valahol. ezt maga sz észlény is elmondta mikor az Eszter a szemére vetette.

szilviagy 2011.12.03. 12:27:30

@liberaliskonzervativ: az hogy egy exed a szakítást hogy viseli és mit tesz ellened, az nem téged minősít, hanem őt, és nem akarok pszichológiai mélységekbe menni, de inkább van köze az anyukájának, hogy hogyan kötődik, mint egy felnőttkori párkapcsolatban a párnak. De mindegy, ebbe ne is menjünk bele.
Ami meg Verát illeti, valószínűleg ő is biztos volt benne, mint ahogy te, hogy az exe nem küldi el ezeket a képeket.
És végül. Egy normális szexuális kapcsolatba nem fér bele az orális szex? Merthogy azt kérdezed, hogy kényszerítették-e rá? Biztos, hogy nem kényszerítették rá, csak elkövette azt a hibát, hogy hagyta, hogy lefényképezzék. Nyilván álmában sem gondolta, hogy ezt később felhasználják. De találgatások helyett, majd ha kijön, megmagyarázza a képeket. A pornós múltat én nem hiszem el, ha lenne pornófilm, miért nem a film került elő? Ez csak pár kép, ami egy szexuális kapcsolatba belefér.

zoxó 2011.12.03. 12:43:19

majd ha kijön, megmagyarázza - szerintem pontosan ezt a magyarázatot fogja ő is adni. Ezzel csak az a gond, hogy ha belemegy abba, hogy ilyen fényképek készüljenek róla (nekem ez nem fér bele egy kapcsolatba, ezzel nem vagyok egyedül, és valszeg nem véletlen, hogy a bent lévő villalányok közül csak róla kerültek elő), akkor milyen jogon hisze magát erkölcsileg felsőbbrendűnek a többinél. Arról nem is szólva, hogy pasit választani tudni kell. Hát ezek szerint ő nem tudott.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 12:46:57

Döbbenet, ahogy Brr kolléganő kitartó szorgoskodásának köszönhetően, itt már mindenki kész tényként kezeli, hogy Veráról valami állítólagos volt pasija tette fel a képeket a netre...
És mi van, ha majd valamikori kiesése után tökösen becomingoutolna a képünkbe, hogy akkoriban kenyérre valója se volt, jött egy lehetőség "erotikus fotózásra" és hát a kényszer nagyúr... ? :D

zoxó 2011.12.03. 12:50:12

@pushpang: én nem kezelem. Kikérem magamnak:)).

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 12:51:13

@Turambar: nem tanácsot kértek, megkérdezték tőlük, hogy jogos-e a büntetés. azért ez nem mindegy.

OFF: eNberek, ne menjetek piacra hétvégén, mert előjön belőletek kinga és a f@szom@tb+ ON

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 12:53:13

@Brr: amikor az előző szériában, bent léte alatt Jerzsiről feltették a faszverős képeit, akkor nem emlékszem, hogy háborogtál volna, hogy micsoda áldozat... pedig őt tényleg a szegénység vitte az ilyen melók elvállalására, nem is szégyellte.

zoxó 2011.12.03. 12:53:24

@antiszociális taho_kismama: Mi történt veled?? Én voltam piJacon, vettem házi tejet, házi sajtot és házi vajat, oszt Kinga bennmaradt.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 12:55:11

@szilviagy: ez így rendben is lenne, ha ez tényleg csak pár ilyen kép lenne. de egyelőre ezt senki nem erősítette meg. a helyszín és a többi cucc a képen pedig nem arra utal, h ezek ilyen képek lennének.

szilviagy 2011.12.03. 12:56:25

@zoxó: Mint írtam is korábban, nekem nem szimpatikus a Vera a pökhendi stílusa miatt, ugyanez igaz az Annamarira is, úgyhogy számomra teljesen érdektelen ez a párbaj. Én csak azt a véleményemet írtam le, hogy szerintem ezek a képek nem egy pornófilmből valók, de majd a Vera elmondja, hogy hogyan készültek.
Egyébként pedig Vera nem a spermafoltos képei miatt nem fogja megnyerni a játékot, úgyhogy tökmindegy hogy van-e fotó vagy nincs, hanem azért nem, mert nem szimpatikus az, hogy mennyire nem tiszteli a társait.

liberaliskonzervativ 2011.12.03. 12:58:47

@liberaliskonzervativ: és megjegyzem, ha megkérdeznék verát, mit szólna ahhoz, h veronika privátban készíttetett magáról ilyen képeket, nem tenné zsebre a választ az a szerencsétlen.
és hát lássuk be, egy nemkönnyenkapható lány, pontosabban, egy olyan lány, amilyennek vera próbálja meg eladni magát, nem csináltat magáról faszszopós képeket. szerintem.

rianna 2011.12.03. 12:59:10

@pushpang: Brr kollégaNŐ??? én biztos voltam benne, hogy férfi :D

zoxó 2011.12.03. 13:00:12

@szilviagy: az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek:).

beacska 2011.12.03. 13:03:20

@antiszociális taho_kismama: :DD mi történt? nagy volt a tömeg?

vallatas 2011.12.03. 13:04:32

@liberaliskonzervativ:
Kinga az egyik legnagyobb taktikázó szerintem. Úgy alakítja a kapcsolatait mindig, ahogy épp azt az érdeke diktálja.

De nekem ezzel nincs bajom, ugyebár mind a fődíjért jött!

Attilát meg zárják ki ha ki akarják, fölös itt ezzel húzni a népet, hogy utolsó figyelmeztetés stb... unalmas.
Bár azt is eltudom képzelni, hogy a mostanság nagyon unalmas összefoglalókat, ezzel akarták feldobni, illetve Lilut kiengesztelte a stáb.

A legnagyobb bajom most a VV5-el az, hogy mintha kipukkadt volna... már mindent tudunk mindenkiről, volt sex, volt vita, voltak szakítások... mintha nem lenne már több a társaságban.

és miért maradtak abba a randik? Seherezádé, Vera, Annamari még mehetnének randizni!

Turambar 2011.12.03. 13:05:19

@antiszociális taho_kismama: Ez nálam egyenlő a rejtett tanácséréssel. Ne a játékosoktól kérdezgessék már a büntetés jogosságát egy ellenfelükkel szemben! Micsoda dolog már ez?

zoxó 2011.12.03. 13:05:26

@beacska: lehet, hogy már agyára ment a krisztmasz. Nekem legalábbis már ilyenkor elegem van.

inmemancsi 2011.12.03. 13:05:46

@mrsfreddy: az még nem modell kép ha szakértően kisminkelnek meg megcsinálják a hajad stb. mindenkiből ki lehet hozni jobbat, attól még nem lesz modell

az én rózsám vasutas 2011.12.03. 13:06:03

Megoszlanak a vélemények Vera filmes karrire körül. Muszáj szavazni. Kinek van igaza?

A: Vera megélhetési arcpakoló
B: Az egész csak Vera közvetlen baráti körének elsőfilmes munkája
C: Aki a másikat meghallgatja annak van igaza
D: A képek csak illusztrációk a híres magyar mondások című dokumentumfilmből. 58:14-nél található, az az a tied amit megeszel résznél.

beacska 2011.12.03. 13:06:10

Péter tegnap gyönyörű elhajlásokat hajtott végre. A többieknek ezt nem tanították meg? még csak hasonlót sem láttam...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 13:06:49

@mrsfreddy:

az a baj, hogy rajtad kívül még sokan mások is így gondolkodnak, nem akarnak szembenézni azzal, hogyan prostituálják a nőket, kislányokat sok esetben a fiúkat is, csak nekik könnyebb kikeveredni belőle.

Aki letagadja, hogy a prostituáltak áldozatok, és helyesli a bántalmazásukat és adásvételüket, az sajnos maga is cinkossá és így bántalmazóvá válik:

prostitucio.hu/

sokszor szégyellem, hogy ilyen szellemei állapotban van az emberiség még mindig, hogy nem fogja fel milyen borzalmas dolgokat cselekszik, mikor másokat prostituál, bántalmaz, visszaél..

amíg végig nem olvastad az itt megadott linket, ne beszélgess velem a prostitúcióról, nem érdekel a tudás, amit a kisujjadból szopsz ki..

prostitucio.hu/

beacska 2011.12.03. 13:09:22

@Brr: és hallottál már a legősibb mesterségről? és nem, nem a pék és nem az ács..

inmemancsi 2011.12.03. 13:09:22

@Binbir gece: E) az ügy csitu van kategória:))

zoxó 2011.12.03. 13:10:04

@vallatas: Kinga taktikája nem terjed túl a falakon, kifelé a nézők felé. Erre nagyon jó példa a Dya kiesése utáni nagyhalál, ahol a szavazóréteg kb. háromnegyedét sikerült vérig sértenie. Szóval bent helyezkedni próbálhat, hogy ne vigyék ki párbajra (bár én nem vagyok abban biztos, hogy ez nála olyan tudatos lenne, mert ahhoz tudat is kéne, az meg egy növényi létformának nem nagyon van), de ha egyszer kint lesz, nem megy vissza.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 13:12:53

@rianna: hát, én csak megnéztem a linket a neve mellett.. :)

beacska 2011.12.03. 13:13:49

@zoxó: én azon csodálkoztam, mikor Vera kiosztotta a kendőt AM-nak, aztán a nyugiban ment a szájtépés, és Csaba próbálta megértetni Kingával, hogy miért volt jó és logikus lépés Verától, Kinga gyakorlatilag eleresztette a füle mellett, és még majdhogynem meg is sértődött. Én akkor ledöbbentem, milyen szinten sötét...bent van 2 hónapja, és én most láttam először rajta a mélysötét butaságot...

Tjuca 2011.12.03. 13:14:23

@antiszociális taho_kismama: nekm vera stílusáról jut eszembe a piaci légy. elhessegetik, de visszajön, és csak mondja, hányja az epét, meg piszkálódik... ezen gondolkodtam, hogy mihez tudnám hasonlítani, hát szemtelen, mint a piaci légy.

zoxó 2011.12.03. 13:15:26

@pushpang: én is. Nem kellett volna.

rianna 2011.12.03. 13:16:37

@pushpang: nem igazán szoktam nem kapcsolódó linkeket megnézni, de hogy ilyen biztosan kijelentetted, lecsekkoltam én is :)

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 13:16:38

@zoxó: ááá, semmi extra. karácsony előtti nagytolongás a folyton rohangáló nyugdíjas látogatók között. indításként savanyúságlé került valahonnan az egyik gyerek kabátjára, ami később lefolyt a cipőmre, majd miután egy jó nagy kosárral oldalba vágták a hétvégére szalmává lett családunkat és félreugrottunk, rámförmedt a cigicigi cigiárus, hogy ne álljak ott, ha nem veszek semmit. és mindez úgy, hogy csak át akartunk menni a piacon keresztül a bioboltba, ahol mellesleg a múlt héten eltetetett házi tejfölt elfelejtették felírni. az, hogy a lángos minimum két hetes volt, már fel sem tűnt. és mivel a gyerekek előtt nem káromkodunk, hát felült kinga a hátamra és folyamatosan sutyorogta a fejembe bele, hogy fsztmb+

lehet, hogy nem egy piacra járunk? :)egyébként az én hibám:
minek alszik sokáig, aki piacra akar menni

zoxó 2011.12.03. 13:19:32

@antiszociális taho_kismama: hááát... kellemes hétvégét:)). Tudtam, hogy valahol benne van a kari:).

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 13:19:45

@Tjuca: :)
tényleg, van arról infó, hogy mikor mutatják legközelebb a szavazás állását?

bipolláris 2011.12.03. 13:20:34

@inmemancsi: szándékosan használtam ezt a szót, és főleg azért mert , igen mindenkiből ki lehet ezt hozni.
az a lány annyira be van állítva ott bent-és itt kint is ,- nagyon csúnyának , hogy az már megérne annyit, hogy ezek a képek bekerüljenek a villába.
megnézném a csini csajok képét...

de mindenesetre akkor is szemétség volt- persze csak ha igaz- hogy ilyen feltételekkel mehetett csak be.

ja és olvastam az egyik sztár magazinba, hogy a lányoknak bent a villába minden reggel kötelezően ki kell vakarniuk magukat, mert nem jelenhetnek meg csúnyán a képernyőn, ugy mint az előző szériában.

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 13:20:48

@zoxó: ki nem hagynám :)
neked is kellemeset, jóval kellemesebbet :)

Tjuca 2011.12.03. 13:21:25

@antiszociális taho_kismama: ??? nekem soha semmiről nincs infóm. :-D

megyek, és nekilendülök a nutellás muffinnak.

és, piac veszélyes üzem. mérlegeltem, lildl shit vagy piaci stressz, maradok a lidl shitnél. :-P

Tjuca 2011.12.03. 13:25:13

veronika boxol? mert akkor, ha am visszamegy, már ketten nem boxolnak. így max. 4 lila kendő lehet. nem?

Tjuca 2011.12.03. 13:25:52

vagy ez a box még vasárnap előtt lesz?

CoolWater 2011.12.03. 13:26:11

Van egy olyan érzésem,ha AM megy vissza Attila büntiből nem meccselhet a boxon.Mert ugye akkor páratlan a létszám.Ha Vera a visszatérő akkor nem kap ilyen büntit plusszban mert akkor meg vannak a párok.

bipolláris 2011.12.03. 13:26:50

@Brr: te minden kurvát egy lapon emlegetsz azokkal akiket TÉNYLEG KÉNYSZERÍTENEK, ÉS BÁNTANAK!!!
de értsd meg , én nem fogok sajnálni egy olyan nőt aki inkább kimegy olaszba szopni, minthogy itthon dolgozzon...mert a pasija szerint ne gürizzen 80 ezerért.
és nem tudom te ismersz e, én spec igen olyan lányokat akik mocskosul mverik magukat arra hogy ők prostik.
és olyat is ismertem aki valamilyen szinten áldozat, DE! még ő is azt mondta nagyon nagyon sokszór, hogy amikor kint dolgozott egy hét alatt keresett anyit mint itthon 3 hónap alatt se!
szóval nem kéne ide keverni azokat a szerencsétlen nőket és fiukat akiket tényleg bántanak.
itt a szandika meg dya féle ordas kurvákról van szó, ja meg a vera, veronika és lehetne sorolni , hosszu a lista

Tjuca 2011.12.03. 13:27:07

lilu balhéja óta, mintha némileg kiegyensúlyozottabban mutatnák a versenyzőket. nem csak peti és attila ömlik minden adásban. ez jó. bár azt sem szeretném, ha elkaszálnák attilát. vesszen párbajon, annak rendje, módja szerint. :-P

Tjuca 2011.12.03. 13:28:40

@CoolWater: nőt férfiavl szerintem nem tesznek össze. az mindennek a legalja lenne. meg ott van veronika, aki a csuklójával nem fog tudni boxolni, mert gondolom senki nem akar bevállalni egy szilánkos törést vagy bármi gázt.

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 13:32:00

elnézést még egy OF
gasztroszakik, Hajni írta a posztban "minden főzeléknek megvan a maga párja, a zöldborsóhoz fasírozott jár, a spenóthoz tükörtojás, a tökhöz pörkölt" oké. a gyerekek viszont répafőzeléket kértek - jó, nem tanítottam meg nekik, miaza jó izlés -. van ötlet, hogy mi legyen a feltét?
és az gáz, hogy én a krumplifőzelékhez is fasírozottat készítek? (igaz,antiszoc módra)
köszi

az én rózsám vasutas 2011.12.03. 13:38:07

@antiszociális taho_kismama: Répafőzelékhez én disznót eszem 1 az 1 arányban. 1 répához 1 disznó.

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 13:47:14

@Bőrkabátos Német Juhász: köszi, ez nagyon jól hangzik, és kipróbálom a tejföl nélküli verziót is. szuppper

na, Attila nem bokszol:
velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/12/03/buntit_kapott_vv_attila/

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 13:49:29

@Tjuca: nem a jövő héten lesz? A tegnapi(?) fókuszban megszólaltatták az edzőiket és valamelyik azt mondta, vagy talán maga a Rubin Koc..kristóf, hogy mindenki elhízott, eltunyultak, ez alatt a két hét alatt pedig kicsit visszajön a kondijuk, stb. Szóval, ha jól értettem, nem most hétvégén lesz a boxmeccs.
Már csak azért is indokolt így, mert 5-6 nap alatt nem is lehet úgy túllendülni az izomlázakon, stb. hogy vasárnap mérkőzzenek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 13:53:06

@antiszociális taho_kismama:
"...miszerint a sorozatos szabályszegések - leginkább a mikroporthasználat mellőzése miatt..."

Nahát, én még sose hallottam, hogy emiatt szóltak volna neki.. :O
Meg amúgy se hallottam még, hogy figyelmeztették volna, mint pl. bármelyik picsát a élőben elkanyarintott káromkodások, sugdolózások miatt, vagy épp a mikroport elfelejtése miatt.
A tangafürdőruci felvételén kívül még feladatott se tagadott meg.

Lilu, lilu... bosszúszomjas egy némber vagy te..

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 13:54:05

@pushpang:
van benne logika, már csak a lila kendő miatt is. nem sok értelme lenne kiosztani valakinek egy lila kendőt, aki lehet, hogy kiesik.

egyébként ha vera jön vissza, akkor majd veronika sérülésére való hivatkozással visszaléptetik a kis tücsköt. ha annamari,akkor a lányok párban vannak. de mi lesz a fiúkkal, így hogy attila nem bokszol? persze, lehet hogy ringbe száll ő, csak most még jajong egy kicsit

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 13:54:36

@antiszociális taho_kismama: na ha valamihez, akkor a krumplifőzelékhez illik a fasírt. Mással el se tudom képzelni. Esetleg sült oldalas.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 13:56:39

@antiszociális taho_kismama: ja, valakit addig biztosan kiiktatnak (kizárnak), máskülönben nem jön ki a szám.
Még Fecó is meggondolhatja magát amilyen primadonna.

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 13:56:55

@pushpang:
a napközbenit nem látjuk. pl reggelente. viszont az, hogy (mostmár akkor, minekután megírta a velvet, nem szpojler az infó) minden lakó egyetértett a büntetéssel, elgondolkodtató.

inmemancsi 2011.12.03. 14:03:22

@mrsfreddy: ő vállalta, senki nem kényszerítette rá. ennyi, abban a szerződésben amit aláírt, valószinű nem ez lehet a legnagyobb gáz:)) -egyébként meg nem kellett elcsúfítani magát, nem egy szépség, de nem is ez lenne a lényeg

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 14:03:30

@antiszociális taho_kismama: á, attilával szemben általában könnyen egységbe tömörülnek... nem jelent semmit :D
De este úgyis megtudjuk, milyen főben járó vétséget követett el.
Jól bebörtönözték mindenesetre.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 14:05:27

@mrsfreddy: Az előző szériában is állandóan kenték magukat (Éva le se mosta magáról).
Egy hét volt, amikor kinn laktak az udvaron, amikor semmi kényelmi dolgot nem használhattak, pl. festékeket se.
Na akkor tényleg rémesen nézett ki mindenki.

inmemancsi 2011.12.03. 14:07:43

@pushpang: én nem vagyok pszihomókus de azért ez durva, hogy hónapok óta össze vagy zárva egy pár emberrel máshoz nem szólhatsz, és akkor még meg is tiltják, hogy szóljanak hozzád. ez inkább emberkísérlet szagú. ha a játék lenne, meg lennének előre a játékszabályok, retekéknél nincsenek, ez a gáz, és ezt senki nem sérelmezi, azt csinálnak amit akarnak, szalai annamária vagy ki a fene hol van ilyenkor?:))

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 14:11:18

@pushpang: ja, azért ez elég kemény. mindenféle impulzus nélkül, egy pici lyukba bezárva. nagy szerencse, hogy kenyéren és vízen kívül mást is engedélyez fogyasztani az ertéel, mert olyan jóságos
:)

katorna 2011.12.03. 14:19:59

Hali! Nem tudom ki hogy van vele, de engem marhára idegesít mikor BTA a jótékonysági szándékairól beszél, meg arról h a testvérének adna mindent , meg nekik mennyire szükségük minderre! 1. fele sem igaz sztem 2. ez a játék nem erről szól. Ti hogy vtok ezzel?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 14:20:35

@inmemancsi: @antiszociális taho_kismama:
igen, azért ez más, mint mondjuk egy vicces szamárfület vagy egy katonai rádiót viselni fél napig.
Megmondom őszintén, én már ezen boxmeccsen is meglepődtem. Egy csomó, összezárt ember, indulatoktól fortyogó légkör és összeeresztik őket, hogy verjék el egymást... ráadásul a védettségért menne a küzdelem.
Persze a párosításoktól is sok függ, de adott helyzetben, elég egy fájón betalált ütés, hogy a másiknak elboruljon az agya... ez igen veszélyes játék az rtl részéről.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 14:23:45

@katorna: hát, én speciel meg tudom érteni ezt a motivációt nála. Ahogy a családlátogatásról készült felvételt néztem, nem tűnt díszletnek az a szegénység, amiben a testvére családja fogadta őket. És a beteg kisgyerek is valódinak tűnt.

És még mindig nemesebb célkitűzés, mint annak idején pl. Szandikáé volt: a lakást lelakom, az autót összetöröm, a pénzt eltapsolom... :)

katorna 2011.12.03. 14:29:34

Jaj hát nem is arról van szó h nem férne el náluk én is láttam. De akkor lehetett volna ez alapján válogatni a szereplőket - h ki mennyire rászoruló - ez igy nem igazságos. A többiek mit hoznak fel majd amivel meghatják a nézőket?

inmemancsi 2011.12.03. 14:43:17

@pushpang: gondolom lesz azért valami bíró, aki szétszedi őket legalább, két hét alatt nem lehet megtanulni bokszolni

inmemancsi 2011.12.03. 14:46:29

@katorna: ez a játék nem az igazságosságról szól, és egyébként nem úgy tűnik, hogy meghatni akarná a nézőket, neki el lehet hinni, nem úgy mint egy két más korábbi szereplőnek

katorna 2011.12.03. 14:51:17

Én pedig nagyon úgy érzem, hogy ezzel akarja most magát pozicionálni! És még 1x mondom, nem ez alapján válogatták a szereplőket, tehát a többiek ne legyenek hátrányban amiatt, mert esetleg jobb anyagi körülmények között élnek!

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 14:52:09

@katorna: azért ezt nem gondolod komolyan, hogy direkt szegény, azért hogy megsajnáltassa a nézőket. neeee

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 14:52:58

@inmemancsi: hát épp ez az... Ezek nem boxolni fognak, hanem verekedni.

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 14:54:40

@katorna: ja, már gyerekkorában is azért záratta magát intézetbe, mert az tíz év múlva jól jön a vévében.

lehet őt nem szeretni, de legalább azért nem kéne bántani, mert szociálisan leginkább rászorul. ez így van, ez egy tény és kész.

attól még nem lesz jobb vagy rosszabb játékos

katorna 2011.12.03. 14:58:40

Hohoho.. Azt mondtam volna hogy direkt szegény? Némi ferdítést érzek! Arra utalok hogy nem fair egy párbaj előtt arra hivatkozni h nála milyen jó helyen lenne a nyeremény, mert rászoruló! (ez történt ugyanis tegnapi onlineban)

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 15:11:55

@katorna: igen, mert tényleg az.
azon kívül az "ezzel akarja magát pozícionálni" kifejezetten ráutalás volt.
ha pedig egy párbajban minden fegyvernem megengedett, hát ángárd :)

mindenki másért szavaz a játékosokra, van aki Vera ellen, van aki Annamari ellen, van aki mellettük, van aki a szegénység miatt, van aki a karakánság miatt, van aki a Veronika elleni hadjárat mellett vagy épp ellen (ez a skálakopé reklámja volt???:D ) dehogy valaki azért nem fair mert szegény szegény, és ezt hangoztatja is - pláne azok után, hogy láthattuk hogyan élnek -, hát nincs ebben semmi gáz szerintem.

katorna 2011.12.03. 15:19:16

@antiszociális taho_kismama: Elfogadom a véleményedet, de továbbra is azt gondolom hogy ez nem fair. Mivel ez egy olyan dolog ( a rászorultság, beteg unokaöcs..) amire nem lehet egy párbajban reagálni. Akárki is áll vele szemben a párbajon, nem tudja azt mondani egy ilyen érvre hogy , de nem. Gyakorlatilag semmit nem lehet rá mondani , anélkül h vagy lejáratod magad vagy lemondasz a nyerés lehetősééről!

capa05 2011.12.03. 15:20:45

Szaiasztok!

@Turambar:Alapból igazad is lehetne, hogy ne a többieket kérdezzék a büntetésről...
Már korábban kiderült ( nem tájékoztatták a nézőket) hogy a büntetések eléggé ötletszerűnek tűnnek.
Amikor a csikos és kockás csapat versengett (csak az olányban volt)Attila megtagadta a büntetés végrehajtását ,ezért a csapatától vontak le pontokat!!!
Most ebben az esetben a csapat büntetett!!!

zoxó 2011.12.03. 15:26:38

@antiszociális taho_kismama: a krumplifőzelék fasírttal nem gáz. A krumplifőzelék pörkölttel ... na az a gáz!

Szerintem.

Répafőzelékhez semmit.

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 15:27:11

@katorna: Okinak a vévé alatt meghalt a kislánya mégsem ő nyerte a játékot pedig ennél nagyobb rászorultsági indok nem kell
simán lehet arra is reagálni, hogyha valaki azt hozza fel indokul, hogy szociálisan rászorul. alapítvány, éhező gyerekek, kutyák, határontúli vagy nyócadik kerületi hontalanok, bármi..
dehogy ne legyen fair felhozni azt, hogy valaki nyomorog és szegény, miközben az és tényleg az. háááát...
furcsa vélemény, de elfogadom, hogy te így látod

Bőrkabátos Német Juhász 2011.12.03. 15:29:41

Elnézést, még nem is köszöntem, kellemes szombat délutánt kívánok mindenkinek!

A leendő párbajban képtelen vagyok bárki mellé is állni. Bevallom, mindkét hölgy szinte pontosan ugyanolyan erővel taszít.

sandokan 2011.12.03. 15:31:50

@antiszociális taho_kismama: csak nem sikerül megértened. nem a szegénység a "gáz", hanem ennek a kártyának ilyetén való kijátszása.

egyébként van ilyen műsor, azt aranyágnak hívják. itt talán a teljesítménynek kellene dönteni, abban pedig érdemlegeset eddig nem tudott alakítani.

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 15:32:08

@zoxó: hová lett füles? :)
ja, és a spenóthoz néha bundáskenyér?
a répafözelékhez nagyon jó tanácsot kaptam Bőrkabátostól. virsli és kolbász lesz (utóbbi házi)
:)
úgy látom sokak számára itt a finomfőzelék sem lenne finom... :)

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 15:34:46

@Bőrkabátos Német Juhász:
jujj, tényleg, az OTP és a van aki azért...
ezt nagyon benézte a kis emlékfiók a fejembe, pedig akkoriban talán ha négy reklám volt összesen.
bécsi kesztyű, sárvári termál kristály, sugár, és talán ez.
köszi az emléket :)))

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 15:37:07

@sandokan: helló, de értem. és pont azt mondom, szerintem mindenki olyan kártyát húz elő a pakliból, amilyet akar.
szerintem a szegény vagyok kártya nem gáz

katorna 2011.12.03. 15:38:19

Na csak még utoljára. Képzeljük el a párbajt:
AM: nálunk nagyon jó helyen lenne a nyeremény, mert....
Vera: ja. de te sunyi vagy, meg nem játszol igazán! Szóval én érdemlem a Győzelmet!
Érzed azért a különbséget?

hájdí 2011.12.03. 15:39:02

Hello Mindenki,

Rendszeresen olvasom a blogot,Hajni,gratula,csak kommentelgetni nincs időm,de most nem állom meg szó nélkül..:)
Ez egy szórakoztató műsor,a főnyereményét az érdemli,aki szórakoztatja a nézőket,műsort csinál,szociális alapon senkinek ne járjon a nyeremény.Egyik lakó sem dúskál a pénzben,mindenkinek jól jönne és így akár a fél ország sorba állhatna..AM szürke,unalmas,semmit nem hoz a karakterből,amit az elején beígért.
Néhány összetűzése volt,ilyenkor mindig a külsejével bántotta,találta meg a másikat.ha viszont őt érte "bántás",vérig sértődött..Verát is "pistikézte" a rövid haja miatt,pedig pont Am,aki nőiességben mesze alulmarad a többiektől,meg egyáltalán,az átlagtól..Nem bántani akarom,súlyos lelki és mentális gondjai vannak így is,de akkor neki sem kéne megengedni magának,hogy kötözködjön a többiekkel e témában,némi önkritikát illene gyakorolni.
A másik,hogy mennyire kis kétszínű,kihívásnál mosolygott Vera szemébe,ígért fűt-fát,hogy semmi baj meg tisztességes párbaj lesz,aztán a következő rip-szobás bevágásnál már fröcsögött Verára.
Szerelmet vallott Petinek,aki finoman,kíméletesen utasította vissza,figyelt rá,hogy ne sértse meg Am-t.aki nem sokkal később már úgy nyilatkozgatott,hogy undorodik a kövér,pufók pasiktól..
STb,stb.
AM-nek lelki segítség kell,nem a villa.
Nem védeném Verát,ő is megéri a pénzét,de ne csináljunk szentet Am-ből,nem érdemli meg.Menjen szépen haza,kezdjen DOLGOZNI,így segítse a családját..például.Alapítványt létrehozni,segítséget toborozni anélkül is lehet,hogy égetem magam a tévében,így.

sandokan 2011.12.03. 15:39:25

@capa05: szerinted ez a büntetés pont most, nem pitiáner történet?
persze értem én, hogy lilut, ezt a tehetséges, okos, intelligens műsorvezetőt, aki már most beírta magát a televíziózás honi történetébe, minden áron, meg kell védeni, de így, meg fűtés szezonban.

attilától elvették a lehetőséget, hogy a győzelemért táncoljon, most meg a bunyónál is megpróbálják kikészíteni. megvárják, hogy vége legyen a hétnek, majd hétfőn megbüntetik, de nem.

katorna 2011.12.03. 15:39:58

@antiszociális taho_kismama: és még mielőtt a teljes szociális érzéketlenség vádjával illetnél, elmondom h én AM unokaöcséhez hasonló gyerekekkel foglalkozom napi 8 órában szaré-hugyé!

lac64 2011.12.03. 15:41:17

Szép napot mindenkinek!

@beacska: Gyorstalpaló van, nem hiszem, hogy mindent meg tudnak nekik mutatni, tanítani.
Péter szerintem boxolt valamikor, ez egyrészt látszik a mozgásán is, másrészt az éjjeli beszélgetésekből is ez jön le (egyszer Attila kérte, hogy segítsen neki, egyszer Csaba kérdezgette például arról, hogy milyen fejvédőben bekapni egy ütést, akkor azt mondta, hogy ők nem használtak).

zoxó 2011.12.03. 15:42:00

@antiszociális taho_kismama: Füles nagyon nagy kedvenc, mondhatni Füles én vagyok (és Bagoly, és Micimackó és Nyuszi, valamint Kis), de úgy éreztem, a bloghoz inkább egy tuja illik részemről, mert csak ülök és figyelek:)).

capa05 2011.12.03. 15:42:08

@sandokan: valamelyik nap és is erre hivatkoztam, de lehetett volna javasolni az Újjáépítők című műsort is...

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 15:43:29

@katorna: nem.
és azt gondolom, hogy kezdünk Vera - Petiii - Veronika párbeszédre hasonlítani, ugyan arról beszélünk folyamatosan. szerinted nem korrekt, ha valaki azzal érvel, hogy szegény, szerinted ez nem fair, szerintem belefér. ennyi

hájdí 2011.12.03. 15:43:42

@hájdí: ehh,még annyi,hogy AM a beszavazón azt mondta,nem bírja,sőt utálja a plázacica-típusú lányokat,most már picsog,idétlenül heherészik,majmolja Serit,ez nagyon nem áll neki jól,semmit nem látni az ő egyéniségéből.

sandokan 2011.12.03. 15:44:22

@antiszociális taho_kismama: semmit nem csináltam bent eddig, csak üdültem, de szegény vagyok, ezért szavazz rám. szerintem meg vér ciki, pláne melinda alapítványos tervének átdolgozásával.

capa05 2011.12.03. 15:45:47

@sandokan: én csak erre a tényre emlékeztettem... az időzités lehetséges, hogy nem véletlen.. ezt nem tudom megitélni tekintettel arra, hogy nem tudom miért van most konkrétan a büntetés..?

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 15:45:56

@zoxó: áhá, tujáskodsz. :) remélem három akkordnál többet tudsz pengetni :)
@capa05: álomépítők lesz az. legutóbb egy autista otthont építettek fel Csepelen

sandokan 2011.12.03. 15:48:15

@lac64: tovább megyek, csabán kívül, aki ezt a kondijával tudja orvosolni, a többi srác nem most először húzott bokszkesztyűt magára.

capa05 2011.12.03. 15:49:13

@antiszociális taho_kismama: Igazad lehet... azt hiszem az eredeti miatt gondolhattam erre...

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 15:49:43

@sandokan: és? nem az ő dolga? ő így játszik. ha más érv nincs a tarsolyában, mással nem tud, akkor ezzel érvvel. és akkor mi van?
mondom: szerintetek ez nem fair, szerintem meg miért ne?

lac64 2011.12.03. 15:51:20

@antiszociális taho_kismama: Mivel csak öt fiú van, Attila kiesésével megszűnt a párosítási probléma

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 15:54:08

@lac64: bizony, bizony.
ilyen büntetésre egyébként én nem emlékszem a nagy vévé-történelemben.
szandikát sem kúrták ki csövezni szerintem. pedig ő durván renitensebb volt. szerintem

sandokan 2011.12.03. 15:54:39

@capa05: azt olvastam, hogy a mikroport miatt, ez mekkora nonszensz már. dya ugyanezért a vicces katonai adóvevőt viselte, neki meg sötét zárkát adtak. amúgy is padlón volt, most még rúgtak rajta egyet. mert megtehetik.

foxglove (törölt) 2011.12.03. 15:55:21

@hájdí: "Ez egy szórakoztató műsor,a főnyereményét az érdemli,aki szórakoztatja a nézőket,műsort csinál"

Pedig nem. Az a Csillag Születik, meg hasonló tehetségkutató műsorok. A VV típusú műsoroknál simán elég, ha valaki szimpatikus a nézőknek. Lehet szimpatikus azért is, mert ügyesen játszik és lehet azért is, mert lehet béna játékos, de a jelleme szerethető.

Ja és a "műsort csinál" kifejezést VVÉvánál hallottam a legtöbbet, hát kösz, de nem.

sandokan 2011.12.03. 15:56:53

@lac64: így van, ez a másik ok. ettől még gyomorforgatóbb a történet. persze kolositól ez nem meglepő.

@antiszociális taho_kismama: szerencsére, azért ezt a kártyát nem lehet, majd sokszor felhasználni. remélem.

lac64 2011.12.03. 15:57:22

@sandokan: Attilán nem láttam, de Fecótól és Gergőtől nem szeretnék maflást. Csabának hiába jó a kondija, az komoly hátrány lehet, hogy nem szokta meg, hogy ütést kap és ezért fél tőle. Ami előnye lehet, hogy ő folyamatosan hasizmozott, talán ez segít kivédeni a gyomrosokat (Peti hogy lement egy viszonylag kicsi ütéstől)

sandokan 2011.12.03. 16:00:15

@foxglove: ha nem szórakoztató műsor, akkor mi? mert az akar lenni vagy nem? persze értem én, csak pont ezért nem tartom az erzsike, csabika, annamari féle élősködő kontingenst túl sokra.

foxglove (törölt) 2011.12.03. 16:02:47

@sandokan: a mondat második felére válaszoltam, de mindegy.

hájdí 2011.12.03. 16:02:54

@foxglove: "műsort csinál"-hát nem csak évás szófordulat,azért ezt többen is mondják..:)
ok,tehetség a tehetségkutatóba,rendben,de leírtam azt is,nekem miért NEM szimpatikus AM jelleme.Sértettségében csak fröcsög,támad és ezáltal elveszti azt,amiért szerethető lenne,mert esetlen,béna...

capa05 2011.12.03. 16:02:55

@sandokan: Este biztosan kiderül és annak ismeretében láthatjuk, hogy mennyire volt "övön aluli" ez a bünti..
Mondjuk még Attilán kívül felmerült bennem, hogy Peti a múlt héten testnevelésből fel volt mentve.. most meg bunyózik...???? ( nem hallottam a felmentés okát..)

zoxó 2011.12.03. 16:03:35

@antiszociális taho_kismama: pengetni nem, de klarinétozni ... hát már azt sem, pedig tanultam:)). Mondjuk közben senki sem fotózott le, úgyhogy nincs rá bizonyítékom.

_most_ 2011.12.03. 16:04:08

@foxglove: ez egy szórakoztató műsor, eleve úgy lettek összeválogatva a szereplőket, hogy műsort csináljanak, aki csak szimpatikus, az be se válogatják. Lényegtelen, hogy valaki szimpatikus vagy nem, lényeg, hogy legyen mit mutatni az összefoglalóban.

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 16:05:17

@sandokan: sőt, biztosan nem. :)
@lac64: én azt hittem, hogy petiiii alacsony léte hátrány lesz, pl csabinál. ehhez képest mi történt? mivel petiii csaba köldökéig ér csak, ezért folyamatosan eltalálta volna csabi hasát, ezért a gitáros összegörnyedve, lehajolva védte az magát, nem támadt, csak védekezett a kisember ellen. elég szürreális volt. és megdöbbentő.
persze, lehet, hogy miként Fecó, úgy Csaba sem akarta felfedni az állapotát.
Fecó viszont nagyon sokat fogyott, igaz rengeteget is edz éjjelenként

sandokan 2011.12.03. 16:06:01

@lac64: mondok cifrábbat. ferkónak Alvics Gyula az apósa, sógora vagy valakije. gondolhatod, hogy volt már korábban edzőteremben. nála az alapok megvannak, majd az is kiderül, miként viseli a pofonokat.

lac64 2011.12.03. 16:11:44

@antiszociális taho_kismama: Szandika és Attila "renitenségben" összemérhetők. Attila rengeteg dolgot elszabotál, vagy csak tessék-lássék teszi meg.

Szerintem pedig már befenyegették korábban, csak nekünk nem mutatták meg. Különös volt, hogy bevitte Csaba után az ominózus banános-paradicsomos káposztát, nem értettem, mitől lett annyira kedves, olyan volt, mintha neki lett volna fontos.

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 16:12:14

@zoxó: a klarinét szépen szól és rengeteg kultúrában honos.
én pedig mindenkit ámulva nézek, aki hangszeren játszik. :)

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 16:16:07

@lac64: és tényleg. erre nem is gondoltam. köszi, igazad lehet. bár ettől függetlenül fenntartom, hogy elég brutál egy viszonylag ingermentes környezetből kiemelni valakit egy abszolút ingermentes környezetbe. még akkor is, ha az a valaki edzett fogoly.

hopp, tényleg. most jut eszembe, mi alapján sittesezik ő bárkit is, amikor maga is ült? na mindegy.

szép estét mindenkinek, sziasztok

hájdí 2011.12.03. 16:17:09

@lami83: így van,AM pedig nem hozza az ígéretét,amiért vkik megszavazták neki az esélyt,hogy bejusson, nyerjen és kezdjen a nyereménnyel,amit akar.
Elfelejti,hogy ezért valamit le kéne tenni az asztalra,a nézőknek,és ettől már nem is szimpi a csaj.

lac64 2011.12.03. 16:17:39

@capa05: Másik fórumon azt beszélték, hogy a veséje miatt. Gondolom a box meg direkt jót tesz neki :D

playoff szakáll 2011.12.03. 16:18:12

Az de jó, hogy itt a beírogatók fele egymással beszélget, és semmit sem érteni belőle. Hajrá.

sandokan 2011.12.03. 16:21:22

@antiszociális taho_kismama: mondom én, hogy némi fogalom zavarban szenvedsz, amire az attila utálat jelentősen ráerősít.

azért nem mindegy, hogy 4,5 évet vagy néhány napot vagy bent. az egyiket ráadásul nem is annak hívják. szerinted melyiket?

egyébként meg azért mondhatja bátran, mert king kong, ezzel haknizta végig a magyar bulvárt, még jóval a beköltözése előtt.

foxglove (törölt) 2011.12.03. 16:23:05

@hájdí: a _vv_ kapcsán évával összefüggésben hallottam legtöbbet emlegetni. Oké, nem szimpatikus neked Annamari, elfogadom. Azzal nem értek egyet, hogy ki érdemli a fődíjat.
@lami83: az hogy, szórakoztató műsorról van szó, töredékében múlik a játékosokon. Egy ügyes vágás, találó zene, ötletes feladatok, ütős csavarok (elviekben mondom, a vv-nek sajnos nem mindig jön össze...), vagy pl. Balázs egy-két beszólása, (egyszóval a háttérmunkák) ugyanúgy szórakoztatják a nézőket.

capa05 2011.12.03. 16:23:27

@lac64: Igen bizonyára... arról már hallottam, hogy veseköves lépcsőn menjen lefelé, hátha megindul a kő... de hogy üssék.. azt még nem.?! ( nem vagyok eü. dolgozó)

2011.12.03. 16:24:42

@prezent fail: be lehet ám kapcsolódni, én is így kezdtem! :)

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 16:25:04

hány akkord van? akkor nem kérek. de tényleg, mennyi? üdv magyarok.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 16:26:50

a zenekar tudja, de a srácok nincsenek netközelben.

lac64 2011.12.03. 16:28:34

@capa05: Ja, kap egy mesés vesést, és már megy is szülési szabadságra :DDD

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 16:30:59

@capa05: nwm az a legjobb, ha kinyomja erőből? a nagyobbakat ellenben orvosilag kisebbekre kell tördelni, mert ez meszesedik, a kisebbek meg már gyorsabban utaznak. haverom bioszon végzett, meg volt is neki.

lac64 2011.12.03. 16:31:40

@capa05: Ja, kap egy mesés vesést és már megy is szülési szabadságra :DDD

capa05 2011.12.03. 16:34:42

@kárpátia56: biztos igazad van..én csak annyit tudok erről ( asztallap kopogás alúról) amit nekem elmesélte...

lac64 2011.12.03. 16:35:39

@kárpátia56: Vesekövet nem tudsz kinyomni. Ott simaizmok vannak, azok működését nem tudod befolyásolni. Legfeljebb simaizom lazítót szedhetsz, aztán térdre imához, hogy magától kijön és nem szorul be valahol.

_most_ 2011.12.03. 16:36:57

@hájdí: egyetértek, Annamari kapott egy esélyt, sok ezer emberből bekerült a villába, de ahelyett, hogy odatenné magát, játszana, csak várja, hogy az ölébe hulljon a nyeremény.

MagasMacska 2011.12.03. 16:39:05

@foxglove: "az hogy, szórakoztató műsorról van szó, töredékében múlik a játékosokon.ötletes feladatok, ütős csavarok (elviekben mondom, a vv-nek sajnos nem mindig jön össze...), nézőket."

Tökéletesen igazad van. Ha a csatorna nem ad nekik értelmes (és nézők számára élvezetes) feladatokat, akkor a játékosok vagy egymással genyáznak, vagy tujáskodnak. Mást nem tudnak tenni. És itt eleve hátrányban van az, aki feladatmegoldani ment be és nem taposni a másikon.

zoxó 2011.12.03. 16:45:26

@lac64: de lehet törni. Mondjuk arról még nem hallottam, hogy jobb horoggal vagy bal csapottal is:)).

hájdí 2011.12.03. 16:47:01

@prezent fail: én is,és csak pár perccel ezelőtt:)

foxglove (törölt) 2011.12.03. 16:47:28

@MagasMacska: igen, erre gondoltam, hogy kiből lesz "szórakoztató" személyiség, pont ezen a háttérdolgokon múlik nagyrészt. Erre jó példa az előzőből Alekosz, akinek az "élőben", vagyis az onlineból elhangzott, félórás, halálosan unalmas és semmitmondó monológjait rendszeresen vért izzadva vágták össze, hogy élvezhető legyen. Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan neki kedveztek a feladatokban.

hájdí 2011.12.03. 16:53:59

@foxglove: ritkán nézem az online-t,de akkor többet látni a szereplőkből,vágás és szerkesztés nélkül,nos AM akkor is csak üres tekintettel bámul maga elé,ill statisztál a többiek mellett..Nem vicces,nem élvezhető,amit nyújt.Bár ez ebben a szériában nem igazán jellemző a többire sem,de AM így is alulmarad a többiekkel szemben.Itt sztem nem a szerkesztők hibája,hogy AM-ből nem tudnak többet kihozni.

krumplicukor 2011.12.03. 17:05:54

@sandokan: Az kiderült már valahonnan, h a mosókonyhai száműzetés is a büntetés része? Mert nekem eddig úgy tűnt, h mintha ez már Attila saját reakciója lett volna, besértődött és félrevonult. De ez csak egy benyomás volt a részemről.

_most_ 2011.12.03. 17:06:56

@foxglove: nyilván, Alekosz full unalmas volt, mindenki más meg rendkívül szórakoztató, de ennek ellenére az rtl mégis Alekoszra építette az összefoglalókat, még ha vért is kellett izzadniuk, hogy szórakoztató karakternek állítsák be.

rianna 2011.12.03. 17:13:10

@capa05: ezek után még állítsa valaki, hogy nem Ramsey letagadott gyereke :D

hájdí 2011.12.03. 17:14:35

Alek soha nem hangoztatta,hogy neki "jár " a nyeremény,vagy hogy "jó helyen lenne".Akármilyen is volt ,tett azért,hogy róla szóljon a műsor.
Ezzel együtt nekem sem elég,ha valaki szimplán szerepel és odateszi magát,az sem mindegy,hogy teszi azt.Nekem attila és péter játékstílusa sem szimpatikus,hiába szerepelnek eleget.

hájdí 2011.12.03. 17:15:51

@krumplicukor: nekem is úgy tűnt,hogy rájátszik ,dacol,mint mindig.Hisztis óvodás kislány.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 17:22:20

@hájdí: és ugye milyen megnyugtató érzés, hogy Alekhoz jó helyre került a nyeremény.... megérdemelte és még szerényen is viselkedett, hiszen szót se ejtett jótékonyságról, családról.. (ja de igen, anyukájának ígért 3 napot Zalakaroson).. :D

Alkaline 2011.12.03. 17:22:29

az kiderült miért is kapott tényleg ekkora büntetést Attila? eddig nem láttam hogy kapott volna előzetesen büntit, szóval miért kellett egyből ekkora???
valaki tud valamit erről?

inmemancsi 2011.12.03. 17:28:06

@capa05: nem bírom a csajt de azt el kell ismerni egy pofavágó versenyen tuti befutó lenne, és a repertoárja is páratlannak tűnik

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 17:29:34

@mrsfreddy:

az általad felsorolt lányok pont nem prostitúcióban élő nők, amit csinálsz az szimpla közönséges leribancozás, ugyanaz, mint amit beton vera csinál a lányokkal a villában,

amúgy amikor valaki háromszor annyit keres, mint bárki más, csak épp azt felejti hozzá tenni, hogy a pénzt egészben lenyúlják, lenyelik a stricik, azaz futtatók, és csak körülbelül zsebpénzt adnak nekik vissza, ha egyáltalán akármennyit odaadnak nekik, de általában csak "munkaruhát" és kaját vesznek a nőknek, abból a pénzből, amivel a kliensek a lányok intim testrészeit vásárolják meg használatra, sokszor még azt se vesznek nekik a stricik...

ha volna türelmed hozzá, hogy hosszasan beszélgess például az országúti lányokkal, akkor egy idő után felfognád, hogy nem hagynak náluk semmit a stricik... azért őket mondom, mert velük legalább szóba lehet állni, igaz, nem mindig, mert van, hogy a strici elkergeti, aki beszélgetni akar velük, sőt eleve megtiltja a lányoknak a beszédet... akik kinn állnak a legtöbbjük szabályosan éhezik..

hájdí 2011.12.03. 17:31:47

@pushpang: jobb helyre,igen,mintha olyasvalakihez került volna ,aki nem szórakoztatja a nézőket.Vitán felüli,hogy a VV4 legkarakteresebb,leginkább szórakoztató figurája Alekosz volt.Ezzel együtt nem mondtam,hogy jó ember,meg szerény,de nem érvelt gusztustalanul azzal,hogy szociális alapon ez mind neki JÁR...
AM, ha a családjának vagy bárki másnak segítene szeretne,találhatna más utat is ehhez.Nehezen tudom elképzelni,hogy erre a célra a VV villa a megfelelő út.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 17:39:40

ez egy hülyeség, hogy annamari nem csinál semmit, legfeljebb a tupírt, és a lufihámozást nem csinálja, de amúgy pontosan annyit csinál, mint mások,

és legutóbb megnyerte a táncversenyt, amihez nagyon odatette magát, hisz láttuk rajta, hogy eleve nincs olyan alkata, hogy könnyen menjen neki...

mostantól mindenkit a retek fizetett ügynökének tekintek, aki azt mondja, hogy annamari nem csinál semmit... eleve utálom a nem csinál semmi érvet, mindenki annyit csinál, amennyire a retek bevágja a műsorba...

nekem az nem csinálás, hogy valaki ribancozik, vagy csituzik,

úgy látom a retek megszállta az agyakat, és működik az agymosás, de én nem akarok több évgtelenül unalmas vera szótúlfolyást hallgatni nézni, unalmas ez a fajta rágógumizás,

vera go home.. (bár azért nagyon sajnálom, amit a két rosszindulatú fotóért fog kapni az agybajos emberiségtől, ha kijön, de hát szegénynek ezen sajnos most már sajnos át kell esnie, bár rotyogjon az idők végezetéig a pokolban az, aki ezeket a fotókat elkészítette és feltette a netre... és ezeken akar nyerészkedni..)

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 17:50:45

@sandokan: tévedsz, nem utálom attilát. nem kedveltem korábban, de mint kb másfél hónapja írtam (keresd vissza), mióta nézegetem az onlinet, azóta megváltozott róla a véleményem. ahogy csaba sem akkora tuja, mint amilyennek be van állítva.
te pedig az a tipus lehetsz, aki úgy gondolja, hogy aki nincs velünk az ellenünk van. nem baj, ha neked így jó.
azért megkockáztatom leírni, nem vagyok ellened, de veled sem.
gondolom most majd nem érted, hogy eztígyhogy. sebaj. :)
szép estét neked is.

Müszélia 2011.12.03. 17:56:27

@zoxó: pörkölthoz minden jó, akár a krumpli csuszpájz is.
finomfőzelék nem finom.

inmemancsi 2011.12.03. 18:01:13

@Müszélia: a finom finomfőzelék finom:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 18:01:20

@hájdí: Lehet, hogy a kategóriájában a szőke csajszit kellett volna a kutyájával berakni, Edi és Rudi pusztítottak volna.

zoxó 2011.12.03. 18:05:17

@Müszélia: Pörkölt - krumplifőzelék kombóban hajthatatlan vagyok: nem emberi ízlelőbimbónak való. Külön viszont mindkettőt szeretem. Azt viszont, aki kitalálta a népétkeztetési finomfőzeléket, keresztre kéne feszíteni

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 18:05:41

@Brr: Sajnos ez az igazság a prostitúcióról. A skandináv mintát kell követnünk ennek a kezelésére, a futtatót és a klienst büntetni, a prosti az áldozat.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 18:08:08

@Brr: Vera megy vissza, a fotók ügyében egyetértek.

az én rózsám vasutas 2011.12.03. 18:10:54

@inmemancsi: De készíts hozzá feltétet, különben olyan leszel mint Annamary, aki nem csinál semmit.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 18:11:37

@Müszélia: @zoxó: A pörkölthöz héjában főtt krumpli, tört krumpli, rizs, vagy jó minőségű parasztkenyér az igazi köretnek.

inmemancsi 2011.12.03. 18:13:47

ez a vera folyamatosan én én én, azért érzékeny lelkű mert állandóan magával foglalkozik

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 18:22:41

@anica inkognitóban:
szijja! :)
ez olyan szépen hangzik a valóságban viszont, amikor kettejük beszélgetése alatt benyitottak, közölték, hogy bocs kimennél, mert feladat van.
azért ne felejtsük el, hogy semmi nem az, ami látszik. a vévéötnél meg pláne nem. :))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 18:24:41

@antiszociális taho_kismama: ja, hát persze, úgy egyébként az egész írott és elektronikus médiával kapcsolatosan is igaz, amit írtál..:)
én már a gyerekemet is próbálom abba az irányba terelni, hogy ne higgyen el feltétel nélkül mindent, amit hall, olvas ...:)

inmemancsi 2011.12.03. 18:28:55

@Binbir gece: nem lesz hozzá feltét, és soha nem leszek AM :))

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 18:34:20

@anica inkognitóban: nincs ez így jól. nem az, amit Te is próbálsz nyomatékosítani, hanem az, hogy gyakorlatilag már minden manipulálható, és amit lehet, azt irányítják is. szerencsére még vannak szűz területek, hvg, index, és haha sztori és beszt. utóbbi kettővel vicceltem.
egyébként az ominózus példánál tényleg így volt. itt van, rögtön az elején láthatod/halhatod: www.valovilagblog.com/valo-vilag-5-online-kozvetites-%E2%80%93-2011-12-01/

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 18:37:50

@antiszociális taho_kismama: nincs bizony, de az információ irányított közlése bizony hatalom....és mint tudjuk, aki a hatalmat egyszer megszerezte, nehezen mond le róla...

beacska 2011.12.03. 18:42:57

@anica inkognitóban: ez a Vera-veronika jelenet fura volt. nekem az volt a benyomásom. most miért is hisz Veronikának? miért is ne ártaná be a harmadikat, aki nem tud védekezni? hisz itt mindenki ellenfél...

_most_ 2011.12.03. 19:08:41

Kevésnek tűnik nekem ez az öt lila kendő, tízet kéne szétosztani és akkor a következő kiválasztáson mondjuk csak egy valaki nem lenne védett. Aztán Lilu fapofával felkonferálná, hogy ez a kiválasztás is végtelenül izgalmas lesz, megjósolhatatlan ki kapja a legtöbb jelet.

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 19:16:55

@anica inkognitóban: lesben álltam egyfolytában. viszont az, hogy ma este hírtévé Marcsit leleplezzem nem sikerült, mivel pont úgy csinálta a bajai halászlét, ahogy. ellenben - aki látta - Lovasi mellett az nem a PUF-os kürtös fazon volt? lol.
egyébként tudtok Baján jó halászleves vendéglőt?

MagasMacska 2011.12.03. 19:17:53

Jó lenne, ha az öfiben mutatnák Csabit, a Tasmán Ördögöt!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 19:19:53

@antiszociális taho_kismama: bajai vendéglő ügyben szerintem Hajnit kérdezd, én spec. még az életben nem jártam ott :D
te mit néztél amúgy? nálam Columbo, Poirot, VV a ma esti tévémenü :)))
(imádom a PUF-ot, még mindig zene és nosztalgikus emlékek fűznek hozzá :) )

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 19:26:58

@anica inkognitóban: keblemre Anica ) PUF nélkül érdemes élni, de minek.

Baját ajánlom kiruccanásra! én néhány éve úgy mentem oda, hogy na, nincs ott semmi, max csörgedezik a Duna, oszt ennyi, de amikor megérkeztem... no van azért még néhány város pl Gyula, ahol kellemes eltölteni néhány hetet. számomra a miniszabik egyike lett Baja.

ja, kérdésedre válaszolva, M1-en volt vmi főzős műsor, rájuk tátottam a szájam.

ééés 22-én lesz Puf még Bp-en. :)

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 19:27:40

@Brr: csak a luxuskurváknál van magas kereset, mert a mádám civilizáltan nyúlja le őket. Nem ritka a minimális csalást beiktató kvázi legális escortszolgáltatás. Node, nem ez a téma.
A városi/autóuti lányokban 100%-ban igazad van! Szerintem kapnak a lányok cigit, gumit (nem goodyear), füvet, oszt jónapot. Minden megvan, ami a munkavégzéshez kell. Nem tudhatom, de a napi kaján és füvön kívűl talán ha 2-3 ezer marad, a főnöknek mehg 20-30. De ezeket én nem tudhatom, egyszer jött mellettem egy helyes lány, aki meg is kérdezett (a klasszikus amcsi fimjelenet, csak ez az opera mellett, 1 szelíd lánnyal). Másnap volt a híradóban, hogy abban az utcában előző éjjel halálra késeltek egy külföldit. Épp egy éjjel-nappali előtt alkudozott egy prostituálttal, mikor a vitába beszállt a strici. Éreztem, hogy jól döntöttem, bár én megúsztam volna, mert ha hamar viszem, lakásra, és nem a lapostévés szobában csináljuk, bár ha a stricivel kell utazni, akkor futás az opera elé. no, ennyi. az eleje: ezen a rendszeren nem a lányok járnak jól, nem ők önzőek.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 19:29:53

@antiszociális taho_kismama: nekünk messze van, ha az üdülési csekket likvidálják, nemigen indulunk el akkora útra, két napra nem érdemes...
a PUF-fal egy baj van: ha válaszolnom kellene a melyik a kedvenc számod tőlük kérdésre, mindet fel kellene sorolnom :)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 19:30:35

@kárpátia56: most, Viasat3, a rock-sztár gyilkosa az epizód címe.

morgo1229 2011.12.03. 19:35:34

@antiszociális taho_kismama: ha jol emlekszem a kesztyu az pecsi volt nem becsi :-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 19:53:16

@Peter_Cs:

remélem nem vera megy vissza, bár a retek elkezdett érte egy úthengerkampányt... nekem kellemetlen a jelenléte, mert nem tetszenek a másokat terrorizáló, lekezelő akciói...

mivel közel van a két pontszám, elképzelhető, hogy a retek befektet egy kis pénzt a telefonokba, hogy vera menjen vissza, de ez sajnálatos lesz, annamari érdekesebb és egyenesebb...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 19:58:43

@Brr: Szerintem visszamegy Vera, mint az előzőben Éva.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 20:01:40

@anica inkognitóban: köszi, át is tettem. az x-ben még túl sokan vannak.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 20:13:52

Mennyit változott az állás mostanában? 55-45 AM-nek, ez az utolsó információm.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 20:17:49

@zoxó: ezmiez? és hol? csak a kisöcsém miatt!

antiszociális taho_kismama 2011.12.03. 20:18:26

@morgo1229: igen, igen, az lehet. csakhát a már említett abszlút Nem hallásom :)

@anica inkognitóban: ennél nagyobb bajod ne legyen. egyébként magam is jóvidékiként sosem gondoltam, hogy hónapon belüli közelségbe kerül AZ együttes. de majd beszámolok. addig pedig "a fiúk a lányokkal táncolnak reggelig"... :))) éljenek a régi évek :)))

ő-szinte 2011.12.03. 20:20:32

@anica inkognitóban: Mikor lesz a box? Ma? Csak mert vasarnap parbaj van...

avanivi 2011.12.03. 20:21:48

Szia mindenki :)
Attila kiütötte Verát, vagy mit követett el ?

ő-szinte 2011.12.03. 20:24:15

@avanivi: Semmit. kamu indokkal szamuztek a nyugiba vagy a szaunaba(ez meg nekem nem tiszta). Mindenki arra tippel, hogy Lilu es a retej beduhodott a beszologatasok es a folyamatos szabotalas miatt es igy buntetik.

ő-szinte 2011.12.03. 20:25:06

@anica inkognitóban: szoval nem vagy biztos benne :-)

zoxó 2011.12.03. 20:25:19

@kárpátia56: nem tudom, nekem nincs p.csatornám:)).

ő-szinte 2011.12.03. 20:26:20

Valaki tudja, hogy mikorra mondtak a boxot?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 20:26:24

@ő-szinte: mivel szerencsére még nem jutottam odáig, hogy RTL-munkatárssá süllyedjek..:P:DDD

Hurri Kán 2011.12.03. 20:27:22

V alakban repülnek a darvak.

ő-szinte 2011.12.03. 20:27:43

@anica inkognitóban: Nem lehet, hogy nem eloben lesz, csak az ofiben? Mondjuk a hetfoiben.

avanivi 2011.12.03. 20:29:49

@ő-szinte: mi a fausztot szabotált, az egytálbólkajacsabival ?Nem láttam.

sogeking 2011.12.03. 20:29:50

@ő-szinte: ez jó kérdés, néha Balázsék utaltak rá, hogy a párbaj után, de nem tudni

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 20:30:02

@ő-szinte: de lehet :DD szerintem kérdezd meg Gyvyt, ő okos :P:DDD

@gyvy: celeb vagyok, ments ki innen! pls :DDDDDDD

MagasMacska 2011.12.03. 20:30:49

@ő-szinte: Nem hiszem, hogy most boxolnának.Valószínűleg a jövő héten

csicserierika 2011.12.03. 20:31:22

@gyvy: az attól függ, honnan nézzük :)
Én A alakot látok :)

beacska 2011.12.03. 20:32:27

@anica inkognitóban: PUF és nosztalgiaaa?? múlt hónapban voltam az új lemezük koncertjén ;DDD

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 20:33:28

@anica inkognitóban: én az alapokhoz ragaszkodom. Esküvőőő, nekem jó egy sláger is! :)

avanivi 2011.12.03. 20:34:58

@ő-szinte: az aréna kimarad,gondolom a box lesz helyette.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 20:35:55

@Peter_Cs:

éva mögött egy egész csapat állt a villában, és amikor ők kiszóródtak, akkor kintről segítették tovább (olivér), és alekosz meg végig megmaradt belső támasznak, vera mögött és mellett nem áll senki, nem szeretik se odabent, se idekint...

de az lehet, hogy retek elhajló buldózere segíteni fog neki, de ezt ostoba húzásnak tartom a retek részéről...

katorna 2011.12.03. 20:36:30

Mondja már vki h tényleg látta A FILMET!

ő-szinte 2011.12.03. 20:37:00

@avanivi: Mindig csinalja a musort. Az iskolai heten is valoszinuleg tulzasba vitte. Plusz Lilut nagyon kikezdte mostanaban... :-) gondolom a ribanc bosszuja :-)

ő-szinte 2011.12.03. 20:37:31

@avanivi: nem lesz arena? ez biztos?

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 20:41:55

@anica inkognitóban: tényleg, köztünk is megbújhatnak diverzáns ertéelesek. úgyhogy mostanában vigyázzunk olyannal, aki kolosi incognitóban-ként regisztrál.

:P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 20:42:58

@kárpátia56: húú, jó ötletet adtál :PP:DD
az Esküvő nekem Üllői Úti Fuck ..

Hurri Kán 2011.12.03. 20:51:08

@csicserierika:
Mert Te tolató darvakat nézel. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 21:06:12

@zoxó: Csak a cikk konkrétan elfelejtette tudatni, hogy pontosan hol és mikor látható, tehát az egész a levegőben lóg.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 21:23:35

@anica inkognitóban: mellényúltam, pedig havonta hallgatom egy bulis helyen - tudtam én ám. ajjajjaj :) - na az quimby :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 21:25:32

@kárpátia56: semmi gáz, én is keverek néha ezt-azt..:) jó zene mindegyik..:)))

2011.12.03. 21:46:41

Jómagam úgy gondolom, hogy Csituvannak kell visszamennie. AM nem hozza az elvárt figurát, nincs se esze, se humorérzéke, és rejtett agresszió is van benne. Az utóbbi nem lenne promléma, ha nem tetováltatta volna a homlokára a peace jelet. Ellenvetés?

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 21:56:10

szeretem az aerosmith-től ezt a dalt, de ez Gergő gyerek simán leénekelte Steven Tylert.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 22:18:26

"Ilyen a box!" mingyá megláttyátok :)

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 22:27:20

Verát most mi a lónak a faszáért nem büntetik a ribanc az anyádért?

lac64 2011.12.03. 22:31:13

Szegény Csaba, így nem lehet felkészülni, ez vicc, amit Kinga csinál.

Vera meg, befoghatná. Attila egy tajparaszt, de anyát nem szídunk

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 23:07:51

1.
Kinga te élvezni fogod az Attila nélküli hetet, bmeg 2 napot nem fogsz kibírni hiszti nélkül, mert kurva könnyen felhúzod azt a kicsi agyad, ehhez nem kell Attila, sőt, visszasírod még a kutya-macska viszonyotokat.

2.
Fecó teee? Szerinted teljesen jogos, itt volt a közös tál buli, szeeegény Csabi olyan lelkes volt? Tegnapig a nyelved kinek is a sreggében tároltad?

3.
Gondolok amit gondolok eronikáról, meg Gergő papol, hogy mindeni rivális (és te, Gergő, te majd párban nyersz?), de Veronikának igenis van morális tartása.
Vissza Attilát a villába!!!!

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 23:13:38

elmentettem a saját hozzászólásomat, gyerekek! ilyen egy ARC! ;D

kárpátia56 (törölt) 2011.12.03. 23:15:48

és holnap Sehi is megmondja a frankót. szeláví, szerivan, igaz?

csicserierika 2011.12.04. 20:58:44

@gyvy: ja, felénk A alakban járnak :)

csicserierika 2011.12.04. 20:59:53

@csicserierika: jól van, megin eltévedtem a posztok között. Le kéne már feküdnöm :)

rianna 2011.12.04. 21:57:11

@csicserierika: lassan kell ide egy iránytű:DDD

Közbiztonság Szilárd 2011.12.05. 02:54:50

"Focibloggerinai (van ilyen szó?)"

Hát pont annyira, mint teacherina, taylorina, turnerina, thatcherina és társai.
Ja, és szerintem a foci VB júniusban meg júliusban volt.

"akkor hozzáláncolom magam meztelenül a Villához egy táblával a nyakamban ezzel a felirattal: »addig nem lesz poszt, míg Fecó ki nem jön!«"

Mehetek fényképezni? :-)

"Péter mélységesen tiszteli az edzőét"
Az edző micsodáját? :-)
(Mert ha azt a fickót, aki őt edzi, akkor edzőjét. :-)
(Valamint alma ja fa jalatt és tejafű - ami tejafán terem... :-)

Kevés kaját nem szeretek, de a paradicsomos káposzta ezek közt van. :-)
De tökhöz és zöldbabhoz tényleg pörkölt. Marha. (Nem személyeskedés, hanem marhapörkölt, még mielőtt félreértenéd. :-)
(Paradicsomfőzelékhez meg főtt kolbász.)
süti beállítások módosítása