Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5869-5870

2011. november 17. 07:21 - dj Zax

Kemény dolgok voltak tegnap, Laci a lábszaggal érlelt hétmérföldes cipőjét dobta fel a Gabirexia által megmászott őstölgyre, Kinga úgy vágta ki Ádámot a Rózsa kollektívájából, mint cirmost egy rossz szarás közben és Atikámnál meg majdnem visszanyalt a fagyi, akarom mondani Karolina, aki egy kósza nyelvesért esdekelt saját faterjánál a parkolóházban. Akinek ez sok volt, megtudhatja hogy ma hogy volt. Kezdünk. Parkolóház, Atikám és Karolina ragozzák a szart, Karolina kucorodna Atikámra, de Atikám hajthatatlan. Na, mégiscsak van tartás ezekben a forgatókönyvírókban, csak nem dugja már meg a saját lányát! Karolina próbálkozik, még egy másik nő sem akadály, esküszöm, mint egy kezdő kurva épphogy nem teszi hozzá, hogy az első menet akciós. Atikámban a lelkiismeret már furdal, bevágódik a merdzsóba, oszt füstölő mislenekkel elhúz a világűr másik sarkába hányni. Persze egy szőrös kéz felvette az egészet a kamerás telefonjával. Lehet hogy Csubakka volt az, ezt a kezet ezer közül megismerném.

Piknik helyszínen Lacit szedik össze kiskanállal, baja nem lett, az avarban kavar még egy kört, közben cseszteti Banditát az elfuserált futballistát, akinek lövése gellert kapva, a fán maradt rajta. Bandita is visszacinkeli Maci Lacit, akin a fa ma nem koptatott nacit. Még jó hogy Gabirexia fürge mint egy ürge és van egy jótéteménye mára, hogy a cuccokért felmászik a fára. A cipő fenn maradt, Maci Laci majd visszajön egy orbitálisan nagy létrával, csak attapaj’, hogy fáj a háta, de ennyi belőle elég is volt mára. Rózsában közben Kinga osztja a skacokat, de főleg Ádámra pipa, ki vagy rúgva – mondja a liba. Azért Szabi igyekszik védeni a mundér becsületét és azonnali hatállyal sztrájkba lép. Megalakítja a 2 fős szakszervezetet, beveszi Gábort, akit ha néha nem hívnának Gábornak, azt sem tudnánk hogy létezik. Szakszervezet plusz a munka ellensége, a lógós Ádám elfalcol, Kinga csinálhatja egyedül a kapuccsinót. Ha nem lopná a napot, Géza verhetné rá a habot.

És ami ezután következik, az a Barátok Közt történetének legkínosabb fél perce, a „mivel üssük el az időt, ha már kimerültek a párbeszédek” címet adtam neki. Atikám hazaér, benyit minden helységbe Nóra nevét üvöltve, a budit sem hagyja érintetlen. Majd telefonon hívja, de nem veszi fel, pár másodperc izgatott ücsörgés a karosszékben, végül kirohanás a lakásból. Bravó! Az udvaron a fára mászós kettős búcsúzkodik, Gabirexia rápróbál az „üres a kecó, nézzünk meg egy filmet” témára, de Lacinak nem esik le az érme, hogy egy kis vízszintes kocogásra történő felhívás történt, ő bizony visszaszerzi a cipőjét. Le is vadássza Gézát segítségnek, aki kiröhögi, majd teljesít előbb egy korábbi ígéretet. Történetesen megígérte magának, hogy iszik egy kávét és most teljesíti! A mindenit, micsoda poén, valaki reggelire bevágott egy tréfa répát vagy humorgömböt nyalogatott, de rásegítés volt, az tuti! Atikám irodájában közben Juli hibajavítgat magába fordulva, érkezik az iroda vezető feldúltan. Meséli a Karolina féle eksönt, hogy majdnem csók meg miegymás. De ő a lányod nem? – ismeri fel Juli az anomáliát. De az bazmeg. A majdnem szót pedig lassan főcímbe vágónak találom.

Kinga pakolgatja jókedvében a sörös ládákat, ki van purcanva rendesen, mint úti kurva a kamionos konvoj után. Érkezik Géza lovag, aki segítőkész, orrba is kormányolná a Szabi féle paraszt lázadókat, de Kinga leállítja – nem hiába ő a főnök. Hogy is ne, bírom egyedül, mondja Sztahanova, akinek a következő részben spot-okat kötnek a csöcseire, hogy éjszakai is tudjon dolgozni. Atikám sirámol tovább Julinak, hogy neki most milyen szar is, hogy a lánya középkorú sármos menő üzletembernek nézi, oszt már rá is kucorodna a pajszerra. De Juli sem tegnap óta résvezérel, így mindjárt ki is adja Atikámnak: Karolinát megkeresni, titkot elmesélni, összeborulni, uff! A fiúk eközben folytatják a sztrájkot, Ádám és Szabi méltatlankodnak, mert Kingának nem volt joga kirúgni a bérbe kúrót. Azért mert ellógott egy órára? A nagy túrót! Azért az mégse járja, majd hazajön Zsolti bátya és megmondja, hogy mi a pálya.

Atikám duplázza a lépcső fokokat a hotelben, Karolinához jött egy röpke négyszemköztire. De bizony, nem teljesedik ki az apa-lány viszony. Azt találta ki Atikám, hogy ő most csak úgy megpattan, oszt Karolinának jó munkát, meg fáj, meg könnyek, de azért csak csá. Mindenkinek jobb lesz így. Nekünk is. Rózsában Peti meg Balázs veszik birtokba a rex asztalt, amikor Kinga lecsap rájuk. Srácok nincs kedvetek egy kis zsebpénzt keresni? Hát már hogy picsába ne lenne kedvük? Az ifjú pincér sereg megannyi tapasztalattal felvértezve előállt. Közben az udvaron Géza és Maci Laci fejtenek egy kurva nagy létrát. Utóbbi látványosan szenved, még az is benne van a pakliban, hogy eltört a bordája. Érkezik Bandita a maradék cipővel, ami pont úgy néz ki, mintha a kutya szájából rángatták volna ki. És tényleg, valóban ez történt. Ledobták kővel az észlények, elkapta egy kutya, azt meg át kergették a parkon mire megfogták. A kutyafogta csuka leamortizálva. Kutyát sétáltatni még jó lesz – lő el egy hatalmas poént a mindig gyökér Bandita, majd visz egy csokor virágot az otthonában mélyen dekoltált Gabirexiának, aki ennek örül, mint közönséges mezei pocok a rotakapának. A párbeszédet meg inkább nem kommentálnám, mert azt lehetetlen.

Balázs és Peti nyomják a pincéresdit, tolják a közhelyeket, azt se tudják melyik a hatos asztal. Balázs szerint amelyiknél hatan ülnek. Köszi a poént, tetszett. De tényleg. Kinga boldogan irányítja őket, mint a kungfuzó rendőr a forgalmat a lámpás kereszteződésben. Érkezik a sztrájk brigád, álluk koppan, hogy hogy itten nincsen káosz? Itten csak szopóálarc van kisfiam és az is rajtatok. Nem nagyon fog senki könyörögni nekünk – ismeri fel Gábor a helyzetet. Hát nem. És a három balfasz csak tátott szájjal szobrozik a bejáratban. Pofára estek, mint nehézbúvár a sekély vízben. Maci Laci fogadja közben Gabirexiát, aki örült a virágnak, mert hogy Laci küldte. Nyálcserés támadás, de Lacinak megint nyilal a háta, bizony ezzel el kell menni bagoly doktorhoz. De az ember csak akkor megy, ha Gabirexia istápolgatja, az meg benne van mindenben, még egy jó dugásban is. Ezért az ágyba is beparancsolja. Na, ezt már szeretem. Kezdik felvenni a fonalat. Hamarosan Laci lőcse lecsap, amit a licsi kicsap, az nem a kecsap.

A 3 balfasz a Rózsában még mindig fejti a helyzetét. Majd egy nagy kollektív bocsánat kérésre szánják rá magukat, egy kis puncsolás Kingának, innen kezdve Milady-nek szólítják, ők lesznek a testőrök, Zsolt pedig jó lesz D’Artagnan-nak. Atikám közben meséli Nórának, hogy gyávaságból pattintotta Karolinát. De Nóra szerint jól van ez így, mindenki megy a maga útjára, elváltak egymástól mint a sínek Rákosrendezőn, boldogan fognak egymásra visszaemlékezni. Atikám is egy másra és Karolina is egy másra. Utóbbi éppen az autójához sétál a parkolóházban, amikor észre veszi, hogy kiszúrták a kerekét. Sejtelmes zene, tuti mindjárt megjelenik Csubakka és yesss! „Valami baj van?” kérdéssel csapja fel a lapokat Miklós cár hangján a láthatatlan ember. Majd láthatóvá válik és valóban Miklós cár az. Csekkolja a defektet és felajánlja, hogy nagyon szívesen segít. Aha. Magán.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2011.11.17. 09:59:37

Laci lőcse lecsap - ezt a beteg alliterációt.

Jól gondolom, hogy Sicc-meséken nőttél fel? Abban voltak ilyen rímesre szabva a párbeszédek is.

Acron 2011.11.17. 10:29:39

Az eleje tisztára vers, rímel minden sora!!! Tetszett :)

n0ri60 2011.11.17. 12:41:55

Most kéne egy ÁNTSZ ellenőrzés, Petinek és Balázsnak valószínűleg nincs egészségügyi kiskönyve.

Ronald 2011.11.17. 12:50:26

.
Jobb, mint az eredeti :-)))
Vajon nem vennék meg tőled?

(Már csak azért is, hogy ne kommenteld őket többet. Volt már ilyen.
A Disney is vett már meg magyar rajzfilmet - csak azért, hogy jó mélyen a dobozba zárhassa.
Olcsóbb volt, mint konkurensként harcoskodni vele)
.

dj Zax 2011.11.17. 19:59:32

@Johnny336: Hát már hogy a fenébe ne! Sicc Afrikában volt a nagy kedvencem...

dj Zax 2011.11.17. 20:01:13

@Acron: Ha legközelebb nekem jut a hétvégi rész, akkor versben lesz az egész... :-)
süti beállítások módosítása