Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 4x04 - I'm Alive and on Fire

2011. október 27. 06:39 - sixx

Naszóval, Eric megcsócsálta Sookie tündérkörösztanyját, Jasont meg a párducemberek kóstolják/dugják halálra. Alcide még mindig elgyengül Sookie láttán, Pam meg kilátásba helyezte, hogy leszakítja Lafayette fejét és Tara testére applikálja ha, Marnie nem veszi le az átkot Ericről. Bill most nyugton volt, tán csak egy nőt dugott meg nagy ímmel-ámmal, Jessica viszont kezd kikészülni Hoyttól. Eric a vérszívás után kikészül, és úgy viselkedik, mint aki be van baszva, a tündérvér ezek szerint afféle drog a vámpírvilágban. Sookie seggét csipkedi és idióta módon viselkedik, a végén meg elrohan. Nem könnyű vele most sem, na.

Bill király a dominának öltözött Pamet faggatja a Fangtasiában, hol van Eric? Nem tudom, mondja az, pedig tisztában van vele, hogy Sookie szekrényében pocol. Bill árulásról beszél, és fenyeget, Pam meg azzal vág vissza, hogy azért küldted a banyákhoz, hogy meghaljon. Jason Viagrától permanensen meredt farkába már egy egész hordányi párducnő belehúzta magát, de kezd elege lenni a buliból, akkor meg teljesen kiborul, amikor egy párduckislányt küldenek be hozzá, aki egy borotvával fenyegeti meg, ha nem dugja meg. Jason elmagyarázza a szűzlánynak, hogy az eső alkalomnak nem egy kunyhóban kellene megtörténnie egy ágyhoz láncolt, félholt faszival, hanem azzal, akit szeret, és megkéri, hogy eressze el. és a kislány elereszti, Jason két perc alatt felöltözik, leüti a szoba előtt posztoló vén csövest és elrohan.

A vámpírliga főnökasszonya Bill király rezidenciáján hisztériázik, elment az eszed, Bill bazdmeg, Ericet küldöd rá a banyákra? Mert egy halott madarat feltámasztottak két percre? Hülye hippik. Bill megjegyzi, hogy 400 évvel ezelőtt a spanyol vérfürdő nem volt ennyire mókás, és ez most is bekövetkezhet. Na ja, azt egy banya tette, okkal, mondja Nan, és felemlegeti a salemi boszorkényokat, azoktól is beszartunk, oszt mi volt? Pár kiéhezett puritán háziasszony. Bill zavart érez az erőben, mert Eric nem tért vissza, Nan leszarja - tedd rendbe ezt a dolgot, de egy ember sem halhat bele.

Marnie álmot lát, rémeset, egy nőt éppen megégetni készülnek a középkorban - gondolok egy merészet, és azt mondom, ez az a nő lesz, aki 400 éve vérfürdőt rendezett Spanyolhonban. Két pap arról beszél az álomban, hogyan kell megégetni egy embert tisztességesen, először a combokat, utána a karjait, ezt követően a felsőtestet, és csak a legvégén a fejét - közben arra is odafigyelve, hogy egészen a végéig életben maradjon, nahát. Marnie az álomban leállítaná a bulit, de késő, már ég is a máglya, a nő meg elkezd valami varázsigét üvölteni, amit Marnie is elismétel utána, és felébred. Alcide ellátogat Sookie-hoz, levetkőzik, mert farkassá alakul, és segít megkeresni Ericet, aki még éjjel szaladt el hullarészegen, most meg nappal van és az nem egészséges a bőrének.

Sam napja szarul indul, Hoyt muterja bejön a kocsmába és rajta keresi Tommy-t, aki eltűnt. Sam leszarja, mi is. A párducemberek reggel rájönnek, hogy Jason már sehol sincs, és pánikba esnek, de csak kicsit, inkább elindulnak utána. Jézuska, Lafayette és Tara megpróbálja elmagyarázni Marnie-nak, hogy a "szétszedi, mint bolond a hógolyót" mondást Eric Nothman esetében hótthalálosan komolyan illik venni, mert ha egyszer magához tér, a földdel teszi egyenlővé a kis boszorkányboltot. Marnie leszarja őket, és elmagyarázza nekik, hogy nem tudja levenni az átkot, mert az nem ő mondta ki, hanem egy lélek a múltból. Nabazdmeg, mondja Lafayette, akkor hívd fel a csajt a szellemtelefonon és szedd ki belőle az átkot. Marnie belemegy nagy nehezen, Jézuska segítségét kéri hozzá, aki dettó médium vagy miafasz. Kurvára nem megy a dolog.

A farkassá változott Alcide és Sookie a patakparton rálel Ericre, aki boldogan fürdőzik a napfényben, a tündérvér ilyen mennyiségben valamennyi védelmet ad a vámpíroknak. Alcide visszaváltozik embernek, és ráveszik a szépen lassan pecsenyepirosra sülő Ericet, hogy talán a pincében jobb lesz neki. Ez nem megy annyira egyszerűen persze, mert Alcide beszól Ericnek, az meg vissza, ez a kinek nagyobb a pöcse-verseny True Blood-verziója. Jason menekül az erdőn keresztül, de közben vérzik is, így a párducok rálelnek, ebből baj lesz. Megvan Tommy is, hazament alakváltó anyjához, aki nagyon megörül neki, legalábbis azt mondja. Sam elmegy Lunához, az új csajához, de az nem örül neki, mert gyereke van, és ezt nem akarta, hogy még kiderüljön. Sam nagyon jól bánik a gyerekkel, hát persze.

Sookie lefekteti Ericet, aki bevallja, hogy nem szeret a sötétben lenni, ő a napra vágyik, na, én meg egy olyan országra, ahol nem elmebeteg a politikai elit 99 százaléka, szoptunk mindketten. Eric hóttszerelmes Sookie-ba, és el van anyátlanodva. Alcide fentről hallgatja a beszélgetést, és nem tetszik neki, hiszen ő is szerelmes a fogjhíjas szőkenőbe, de hogy miért, azt fel nem foghatom. Alcide elmagyarázza neki, hogy Ericet háziállatként tartani nagyon szar ötlet, mire Sookie azzal vág vissza, hogy a te csajod meg körözött bűnöző, szóval 1-1. Jason egy fára menekül a párducemberek elől, és egy karót farag magának fegyverként. megjön az egyik párduc, Jason meg ráugrik és agyonszúrja - a szőkecsaj faszija/tesója az, ő már többé nem zabál Jasonből. Crystal is előkerül, félpucéron, hogy máshogy, Jason viszont elzavarja a büdös picsába, ettél belőlem, te rohadt kurva, szakadj le rólam örökre. Jól van, mondja Crystal, de amint telihold lesz, jössz te még vissza hozzám.

Bill Portia nagyanyjánál van, a Bellefleur családnál ahonnan Andy, a vámpírvérfüggő seriff is származik. Portia megjegyzi, hogy a nagyi szereti megvárakoztatni minden udvarlóját mire Bill olyan képet vág, mint akivel most közölték, hogy Kövér László lesz az esküvői tanúja. Andy lépne le a nagyitól (ez itt lakik?), de nem lehet csak úgy, mert modor is van a világon, a nagymama visszaparancsolja. Andy visszalép és leül, inna egy Red Bullt, de a nagyi letiltja, mert közönséges. A nagymama a legnagyobb arc az egész sorozatban. Luna és Sam papás-mamást játszik, a kislány imádja a kocsmárost, nahát. Marnie, Jézuska, Tara és Lafayette kétségbeesetten keresi az Ericet sújtó átok ellenszerét, de nem jutnak semmire, a spanyol boszorka lelke csak nem akarja megszállni Marnie-t. Hoppácsak, leesik egy könyv a polcról, és pont ott nyílik ki, ahol az ellenátok olvasható. Naccerű.

Alcide hazamegy Debbie-hez, aki megérzi rajta az erdő illatát, Alcide meg elmondja, mi történt délután, mármint Eric befogását, aztán dugnak egyet. Bellefleuréknél zajlik az este, a nagyi történeteket mesél Billnek, a családfa is előkerül, és hoppácsak, kiderül, hogy a család egyik felmenőjét úgy hívják, hogy Bill Compton, szóval a király tegnap jól megdugta az ük-ük-ükunokáját, bravó. Ezt oersze nem mondja ki senki, csak rájönnek, a nagyi felmegy, Bill meg elmagyarázza Portiának, miért nem dughatnak. Terry Arlene sátáni gyermekét ringatja lefekvés előtt, aztán kimegy a konyhába, a kiskölyök közben a falra azt firkantja fel, hogy a "a gyerek nem a tied". Terry kibírja röhögés nélkül. Eric depressziósan fekszik Sookie pincéjében, vigasztalják, de hiába, ő szeretne a napon sétálni, ami nem fog menni soha többé. Csókot akar Sookie-tól, és majdnem kap is, de csengetnek.

Bill az, aki Eric iránt érdeklődik, hol van a seriffem? Te hagytad el, honnan tudjam, jön a válasz, azt hittem, te tökítetted el a kedvemért. Bill Eric minden birtokát átnézte, kivéve ezt a házat, és mist szeretne bemenni, de Sookie nem engedi. Nem bízol bennem, Bill? De, mondja Bill, és nem megy be a házba. Eh. Jason az országúton támolyog, és láhatóan halálán van, a párducharapások kezdenek elfertőződni, vagy a permanens merevedés készítette ki, nem tudom. Szerencséje van, mert Jessica és Hoyt pont arra hajt, és megtalálják, Jessica vére pedig meggyógyíjta. Tommy és a mama a tábortűz mellett üldögél, Tommy arról mesél, hogyan kell olvasni. A muter továbbra is kutyaviadalokban vesz részt, legutóbb meg is sebesült. Tommy ideges egy kicsit emiatt, de nem tudja kifejteni, mert megjön az apja, és láncra veri - szó szerint.

Az utolsó jelenetben Marnie és kis csapata Pammel találkozik, tessék csak gyors ütemben levenni az átkot a főnökömről, mondja a nő, vagy bezárlak benneteket a pincébe. Meg eleve, jegyzi meg a dominakollekció merészebb darabját hordó vámpírnő, milyen lámer boszorkány az, aki egy átkot sem tud levenni? Jézuska segít Marnie-nak megkeresni azt a bizonyos varázsigét a nagykönyvben, ez lesz az, tessen csak olvasni, néném. Marnie nekilát, Pam látványosan unja magát, de egyszer csak valami meg változik, Marnie-t megint megszállja a spanyol szellem, és a hepciáskodó Pamet egy kézmozdulattal leállítja, mond rá valami igét, amitől annak elkezd rohadni az arca. Nabazdmeg, a spanyol boszorkányok nem szarral gurigáznak.

Címkék: true blood
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GoVegan (törölt) 2011.11.04. 09:09:08

annyival kipotolnam, hogy az egyik legjobb "hogyan irjunk ki valakit egy sorozatbol" jelenet volt lathato ebben az epizodban.
ime: www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DwORai2P7MMc%26feature%3Dshare&h=aAQEIiL1MAQFPUJhlKrnhwBF7bHeaVOSRXFiuszkBApa0Cg
süti beállítások módosítása