Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X42

2011. október 24. 15:55 - Hódos Hajnalka

Vigasztalhatatlan vagyok. A Tuja marcangolta szét tegnap este a Pitbullt. Soha többé nem hallhatjuk a Villa falain belül, „namivanöccsém”, vége a fingolászásnak, nem születik többé olyan műremek, mint a „csicskacsicskacsicska”, és nem kell olyan sűrűn cserélni a medence vizét sem. Nonszesz. Non-szesz, na. Az is nonszesz, hogyan tudják három órásra nyújtani a párbajt, tudom, az idő relatív, mégis mindig meglepődök azon, ertéelül a rögtön minimum 27 percet jelent, a néhány pillanat meg negyed óra. A műsor elején lássuk a táblát (60-40) meg azt is, mi történt a Villában. Rínak a lányok, nem ilyen lovat akartak. Először Vera nyíg Eszternek, borzasztóan zavarja, hogy Péter minden este bepróbálkozik nála, pedig egy héttel ezelőtt megbeszélte vele, hogy na jó, volt egy kis csókolózás meg egy kis izé, de ő nem az a fajta lány. Verát az nem zavarja, hogy Péter hülyének nézi, az oké. De hogy ez a fasz azt higgye, hogy minden este bepróbálkozhat, abban rohadtul téved. Vera nem egy ötforintos csaj, úgy elköltözik Péter mellől, mint a picsa. Serinek se könnyű, az Alfafarkas nyomorgatja a falnál, nyifinyifi, Claudio nem volt ilyen durva, Geri néha túl sok. Virágnyelven azt is elmeséli BTA-nak, Gerinek állt a farka is, igaz, ruhában voltak. Se én, se BTA nem csodálkozunk ezen, há’ nincs fából az a nyomorult. Serit ez kellemetlen helyzetbe sodorja. Te nagyon prűd vagy, kap be egy negyed zsemlét egyszerre Annamari, Seri nyafog, neki elég lenne a puszi, az ölelés, nem kell ez a nyálcsata. BTA kicsit kiröhögi, én vállat vonok, ki milyen virágot szakít, olyat szagol.

A két hős erőpróbán vesz részt, a zsűri tagjai Seri, Shadi és BTA, a bátorságpróba abból áll, hogy piros bugyogóban, vízisiklóval a gatyájukban csípőtáncot lejtsenek tarkóra tett kézzel. Krisz bevallja, becsokizott. A pöcsömre vigyázz felkiáltással a gatyiba szuszakolja a siklót, Csabának nehezebben megy, aztán meg is őrül a kígyója. Krisz eldurran, összeesik, aztán puszit ad a siklónak, Csaba nyer. A szumóbajnokságnál én is attól félek, mint Péter, ez eltart hajnalig. Egy átlátszó gömbbe bújva kéne fellökni az ellenfelet, ha bírnának egymással. Nem sokat kínoznak minket, Krisz egy elegáns mozdulattal belelökte a medencébe a Csabigyereket, hálás sóhaj szakad ki belőlem. A harmadik feladat a Toldi-féle héparaszt, azaz egy lécet kell vízszintesen, kinyújtott kézzel tartani. Krisznek már fáj a keze, Csaba vicsorog, a közönség „Hercules vagy!” kiáltásokkal buzdítja őket. Krisz a földre rogy, Csaba rá, ölelkezés a földön, eredményhirdetés, a próbák győztese Csaba lett.

A stand up est helyett még Attilát is szívesebben néztem volna, és nemcsak azért, mert Gergő úgy hadart, hogy újranézve sem értettem egy mukkot se az egészből azon kívül, hogy Krisznek négy személyisége van, sorolom is, hátha egyszer felvételi kérdés lesz pszichológia szakon: a kubai macsó, a kubai humoros, a kubai érzelmes és a hívő. Csaba kicsit vézna, kicsit szürke, figyel a kényelemre, eszikiszikalszik, sportol, őszinte, kedves, de számára a szórakoztatás felesleges. Túl normális a ValóVilághoz, tornázni a Villán kívül is lehet. Szétszórt, erős, az Arénában veszélyes lehet. Aki felfedezett ebben egyetlen rímet is – merthogy kellene – annak innen gratulálok őszintén. Kőhalmi Zoltán megnyugodhat, Shadi nem jelent neki túl nagy konkurenciát, ő Attiláról írt. Attilának egy barátja van a fészbukkon, ArtúrBandi, de ő sosem válaszol a leveleire, ezért Attila gyakran Kozmix cédéket hallgatott. Járt koncertekre is, ahol annyira csápolt az első sorokban, hogy bevették az együttesbe, de hamar kizárták, mert nem fért bele a kameraállásba. Beküldték egy valóságsóba, ahol rendszeresen énekli kedvenc dalait. A homloka megvédi az esőtől, kedvenc filmje a 101 kiskutya, mert kutyák nevelték fel. Péter arról mesél, hogyan NEM dugta meg Kingát, Dyát és Veronikát, akkor megragadnám az alkalmat és megint üzennék, kedves stáb, az rajtam nem segít, ha az egészségügyi határértéken túl ordít a tévé, ameddig a T. Villalakók a mikroportot hanyagul a seggükre vetve hordják, lassan olyan füleim lesznek, mint Kukának a Hófehérkéből. Apropó fülek, Kinga arca elsötétül, mikor Péter célzást tesz rájuk, Veronikát pincsikutyához hasonlítja, a többit nem értettem, de valószínűsítem, hogy ezen a produkción sem röhögtem volna könnyesre magam.

Ahogy néhány hete a randiknak, most a vendégségnek nem akar vége szakadni, Péter és Vera – bár hivatalosan ugye ők nem egy pár – a mai vendéglátók. A meghívás nem puszta meghívás, hanem politikai döntés is egyben. Shadi és Eszter szóba sem jöhetnek, mert őket akarják kiejteni. SeriGeri azért, mert Péter közelebb akarja húzni őket magához, Krisz és Veronika a másik páros. A meghívás indoka a piálás és a közös bebaszás. DrEszti a riportszobában normál hangon közli, nagyon bántja, hogy őt nem hívták meg. A következő percekben ugyanennek eredeti verzióját nézhetjük és főleg hallhatjuk végig, a csukott fürdőajtót nem értem, mert Eszter úgy ordít, hogy a nyugiban, füldugóval is lehet hallani. Ezután nem lesz megértő senkivel és mindenkit le fog szarni! A többiek roppantul megijednek ilyen kemény fenyegetőzés hallatán. Vera számított rá, hogy Eszter kiborul. De akkor magyarázza meg! Eszternek az a problémája, miért nem lehet másfél órára félretenni a taktikát, és pont Pétertől és Verától nem várta volna. Miután kicserélték a megrepedt tükröket és egyéb üvegtárgyakat, kezdetét veszi a vacsora, Péter a biztonság kedvéért mutatja a mozdulatot, hogy kell inni a tequilát, és mexikói kaja van, meg játék. A vendéglátók kérdeznek a kapcsolattal kapcsolatosan, a kapcsolatban levők a kapcsolattal kapcsolatos kérdés feltevése után választhatnak, hogy felelnek-e a kapcsolatukkal kapcsolatos kérdésre, vagy inkább csókolóznak. GeriSeriék között nem lesz szex a játék alatt, Krisz pedig megvárja Veronikát, mert van egy érzése vele kapcsolatban. Szereti, mert Veronika nemcsak szép, de lelki csaj is.

A vacsora nem várt fordulatot vesz, Apuci és a Prűd bajszot akasztanak. Serinek ma Gerike mellett kell aludnia, azt tudja? Seri húzódozik, lehet, hogy jobban járnának egy haladékkal, mert mindketten ittak. És attól félsz, hogy beleülsz a faszba? Mindketten megkérdezik egymástól, mit bunkózik vele a másik, az Alfafarkas tetézi ezt egy nem a seggedből rántottál ki, bazmeggel. Nem, nem játssza az agresszort, nem játszik semmit. Próbálja erőszakos módon lesmárolni Serit, aki azt sziszegi, tűnjön el és eressze el. Péternek tényleg nem kell könyörögni, a stílussal van baj. Paraszt a stílus. Péter kiosztja, ne haragudjál már, de nem egy angol lord a srác! Apuci, aki innentől kezdve Az Agresszor Paraszt odafordul Serihez, ha micimucit akarsz, tudod, hova kell fáradnod, ilyen vagyok, tetszik, tetszik, nem tetszik, nem tetszik! Hát, ha szakítottál, akkor le kell ülni tölteni a haverokkal, zárja rövidre a jelenetet Péter. Seri a fürdőben panaszkodik a lányoknak, micsoda egy kőbunkó Apuci. Az van, hogy Seri nincs tisztában a megítélésekkel. Eszter meg is mutatja: ha így tekergeted a csípőd és ezt csinálod a melleiddel, egy pasi erről azt gondolja, hogy hát ki akarom próbálni, most! Pont ezzel tudod felhergelni úgy, hogy nem bír magával! Vera és BTA bölcsen bólogatnak, majd leesik a fejük.

Tegnap Csaba randizhatott, ma Kriszen a sor. Autósmoziba mehet Veronikával. Egy kubai kocsin, ami annyira kubai, amennyire én eszkimó vagyok. Van pattogatott kukorica is, és ez a Steven Segal film nagyon-nagy, igaz, Krisz még nem látta. Romantikus pillanatok jönnek, a Kubai Veronnak ajándékozza a sálat, ami már nem tojásos, mert kimosta. A mesebeli randi pokolbéli randivá változik, mert Veronika szerint az egyik szereplő hályás. Krisz teátrálisan megsértődik, szipog és nagy nehezen kivajúdik magából egy könnycseppet, egészen konkrétan a bal szeméből, kicsit rásegít kézzel, hogy végigfolyjon az arcán, ezt követően jöhet a fájdalmas hangon feltett kérdés: miért kell megsérteni? Veronika üveges tekintettel és kukoricával teli szájjal csodálkozik, mosmiva’? Az, hogy Krisz szereti. És először sír. Megyek utánad, mindent megteszek érted, és te megy ilyen vagy? Sírok, mert itt vagyok veled és szeretlek! Mindent meg akarok tenni, hogy visszajöjjek! Nekem ez egy álom! Lehet, hogy nem nyerem meg, de itt akarok lenni a közepéig. És itt vagy te is! Jaaaj, Veronika száráti, imádja Kriszt, össze is csókulgatja, lemegy a függöny, a közönség megőrül, álló ováció, tinilányok dobálják a bugyijukat a színpadra, anyukák szorítják ökölbe szorított kezüket a szívükre, meglett családapák morzsolnak el egy könnycseppet a szemük sarkában úgy, hogy senki ne vegye észre.

Most már valóban vágjunk bele. Csaba, Krisz középre, csücs le. Csaba annyira izgatott, hogy igazából most sem tud kinyögni egy épkézláb mondatot se, vissza kell jönnie, mert még van itt helye és már ágya is van. Krisznek vannak barátai, és a tévén keresztül nagyon féltékeny lenne Veronikára. Nem akarja elveszíteni. Nagyon-nagyon izgul és szepeg is. Miután végignéztük a Csaba és Krisz kapcsolatáról szóló kisfilmet, rövid magyarázkodás kezdődik a pacsiról, ami Csabának sokat jelent, Krisznek meg nem annyira, mert ő olyan közegből, hogy szevasz, pacsi, mivanöcsém. Nem hitt a szemének, mikor Csaba rákötötte a kendőt és szerinte nem nekik kéne párbajozni egymással. Csaba búcsúzik, két perc, gegv. Lilu a gong, aztán a gong a gong. Csabát így vagy úgy összehozta a sors mindenkivel, alakultak a szálak. Pacsik. Dya, Kinguci és Fecó nagy ölelést kapnak, Csaba ki, legjobb pillanatok, Csaba a stúdióban, namizu? Utolsóként érkezni nem a legbiztatóbb, és ő nem az a típus, aki egyből puncsol, lehet, hogy ez sokaknak úgy jött le, hogy nem közeledik, plusz riválisként tekintettek rá az Aréna miatt. Dehamostmajd! És eddig miért nem? Nem kell egyből minden petárdát eldurrogtatni. Ha visszamenne, az felbolygatná az erőviszonyokat és megtorlás következne. Lilu kibírja röhögés nélkül és anyukák álmának titulálja Csabát.

Kriszen a sor, nyugi, ne pörögjön, búcsúzzon, gong. Krisz mindenkitől nagyon szépen szeretne elbúcsúzni, mond egy csomó közhelyet, puszit is akar adni, Veronikát szereti. Érti Veronika, hogy szereti? Kis provokáció hatására mindenki megölelgeti, legjobb pillanatok, Lilu megköszöni a lépcsőn lejövetelt. Krisz megint elmondja, hogy nem nekik kéne párbajozni, megint elmondja, hogy hibázott a pacsinál, de náluk a hétkerben ez nem így megy. Csaba erős ellenfél, intelligens srác, már első este kifigyelte magának, gondolt rá. Azért szeretne nyerni, mert amit eddig láttunk, az csak a kezdett, bevallom, itt azért felnyögtem. Eljátssza a négy személyiséget, a ráadás a Maszk, eldurranok! Csaba nem szeretné kommentálni a látottakat, mert ő ezt látja nap mint nap. Az állás 63-37, ez ertéelül azt jelenti, valaki picikét jobban vezet, mint fél órája. Megpróbáljuk feldolgozni a nőkhöz való viszonyt, azt már csak én teszem hozzá, hogy idegileg. Csaba flörtölős. Hát ugye, Dyus egy playmate, toptízes csaj, csak szuperlatívuszokban tud róla beszélni. Kingus átlagosabb kategória, de pont ez a varázsa, és Csaba sem egy csúcs-csávó. Vele el tudná képzelni, de a sors és az idő majd eldönti, kialakul-e valami komolyabb. Krisz, miért pont Veronika? Mert ez Krisz anyjánál is előfordult, a nagybátyjával, de ezt Lilu nem akarta tudni. Mert Veronika utálta, és innen szép nyerni. Ha nem menne vissza, Krisz biztos hogy sírna Veronika miatt és féltékeny lenne. Ha valaki hozzáérne Veronikához, azt kérdezné, mi ez? Lilu ennek nagyon örül. Konfliktusok. Csaba apróságokon nem akad fenn, azért tűnt úgy, hogy eleinte nem áll ki magáért. Krisz konfliktusai és a kubai temperamentum definíciója. A kubai temperamentus arról szól, hogy ha ideges, nagyon fölpörög és nagyon ordibál, azaz próbálja torolni magában. Krisznek egy jelkép az, hogy ne hazudtolják meg és neki ne pofázzanak. Csaba szerint ne a hangerő döntsön, Krisz szerint Attilával csak így lehet, mert van neki egy jó szókincse. A két párbajozó vihog kicsit a csicskacsicskacsicskán, fantomképes állás, 60-40.

Nézzük, kinek szurkolnak az ex-Villalakók, Évát látva megint leteszek arról, hogy megnövesszem a hajam. A kortesbeszédek előtt Krisz fogadkozik, Veronika pincsikutyája lesz és tetováltat is, mindent a nőkért! Sőt, azt is megígéri, hogy meg fogja gondolni a gondolatait. Fecó érzelgős kortesbeszéde következik, megtisztelve érzi magát. Csaba azért jöjjön vissza, mert a puszta jelenléte megváltoztathatná az erőviszonyokat. Ez visszaadná a játék élményét és kiszámíthatatlanságát. Csaba magatartása példaértékű. Lehet emberként bejönni és embernek maradni. És van e bárkinek joga arra, hogy ööööö…. Veronika kiveszi a haját, felvesz egy másik mikroportot, Krisznek jó a humora, vidámságot hoz a mindennapokba, ha kiesne, elszállna a jókedv. Nagyon szereti, már most nagyon hiányzik neki, akkor is hiányzik, ha elmegy wc-re, Veronika nem bírja nélküle. Még egyszer megnézzük a szavazást, 61-39. Hogy érzitek, hogy sikerült az este? Csaba az volt, amit a kérdésekre válaszolt, Krisz most megmutatta az országnak, hogy tud nyugodt is lenni. Kapcsoljuk a Villát, kit várnak vissza a Lakók? Nem írtam fel, csak annyit, Dya puszilja Bogyót. Krisz ötvenötven százalékot érezt, Csaba azt, ha izzadtságban lehetne mérni, ő menne vissza. Lilu megkéri a kollégákat, hogy tegyék ki. A táblát. 59-41, Csaba! Lilu visszaráncigálja Csabát a közönség soraiból, Csaba a lelke mélyén elhitte, hogy nyerhet, a racionalitás talaján nem. Szaladj, szaladj!

Krisz maradjon ott, csücs le. Na mi van, öcsém, kérdezi Lilu. Krisz ezt nem hitte volna, mindent letett az asztalra. Ez egy álom volt, most visszatérni a kerékvágásba, nagyon rossz érzés. Krisz sírva fakad, Lilu anyai hangon búgja a fülébe, egy élmény volt téged nézni, rengeteget nevettünk. Mi lesz most? Semmi, Krisz befejezi amit elkezdett, el fogja érni hogy anyuék kimenjenek Kubába (he????). Legszebb pillanatok, közben Csaba benyit a Villa ajtaján, megjöttem, de ezt még négyszázszor fogjuk látni az elkövetkező két napban. Krisz sír Lilu mellett, üzenhet. Szerettem itt lenni. Anyu vagy Kubába, vagy Miamiba fog menni. Veronikát szereti, de sajnos ez van. Kinn meg fogja várni. És ne aludjon egy fiúval sem! Nyugodjon meg, jó? Nonszensz! Lilu egy welness hétvégével búcsúzik Krisztől, az halkan megkérdezi, megölelhetlek? Lilu simizi a karját, szia Krisz, vigyázz magadra és minden jót neked! Cristofel 32 napot töltött a Villában. NAMIVANÖCSÉM?!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1117 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2011.10.24. 16:27:53

Észrevettétek, hogy a valóvilág.hu írója milyen költői volt tegnap: "Seherezádé és Gergő kapcsolata az első naptól kezdve úgy fejlődött, mint egy kis virág."

mocskosmacska 2011.10.24. 16:29:26

Ha gergő és sehi szakítani fognak, szerintetek melyik csaj mászik rá először gergőre?

mocskosmacska 2011.10.24. 16:31:36

KÁr, hogy a villalakók nem látták az egész párbajt. Kíváncsi vagyok kinga milyen fejet vág, amikor csaba lehétköznapilányozza őt, míg dyát lesexbombázza.

nathalie 2011.10.24. 16:34:37

sírok. de most először a szomcsitól és a gyásztól :(

mocskosmacska 2011.10.24. 16:34:41

A párbajt igazából péter és attila nyerette meg csabával. Ha még tovább szervezkednek ellene, akkor bebetonozzák oda.

fran7 2011.10.24. 16:36:55

Azért az alulról harmadik kép üt. Mi történhetett?

hannamontanna 2011.10.24. 16:37:45

A tegnapi párbaj legjobb mondatata az volt, mikor Lilu leült Kiszop mellé és beszólt, hogy namivanöcsém? Ez a nő kicsit sem gonosz nem? Remélem Veronikának azért megmutatják, ahogy Kiszop apu Esztert fűzi, hátha akkor könnyebben túléli a hiányát. Eszter fejét is megnézném.

nathalie 2011.10.24. 16:38:23

@fran7:
visszanézték a villabeli létükről a kisfilmet és csaba most jött rá, hogy jézus, én tényleg nem csináltam semmit. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 16:40:11

@nathalie: ne ríjjál, lányom. :)

@fran7: akkor vártak az eredményre. krisz végig így térdelt, míg meg nem fordultak a táblák.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 16:40:16

'szameg, tudtam, hogy nem kellett volna dolgoznom! megint lemaradtam! :S

fran7 2011.10.24. 16:40:24

@nathalie: Cristofel meg Maximusnak képzeli magát?

bulifúró 2011.10.24. 16:41:22

A képen a jobb oldali "testőr" úgy néz ki, mint Samuel L. Jackson a ponyvaregényben! :D

fran7 2011.10.24. 16:41:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Kösz a választ én már a brazil-olasz vb-döntő 11-esei óta nem nézek ilyen feszült pillanatokat a tv-ben.

Hurri Kán 2011.10.24. 16:42:27

Hámileszitt... Csaba visszamegy... Húr húron nem marad...

genevieve 2011.10.24. 16:42:42

azért azt krisz javára kell irnunk, hogy most sok mindent megtudhattunk a kubai emberekről, a kubai temperamentusról:-D

lucc.gizi 2011.10.24. 16:43:01

@mocskosmacska: szerintem ModorPornósVera bepróbálkozik majd

nathalie 2011.10.24. 16:43:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
most ez az írás feltépte a sebeket.Este meg jön veronika sírdogálása. Kemény nap ez a mai... :)

nathalie 2011.10.24. 16:44:25

@fran7:
azon is sírtam, de akkor még kicsi voltam :)
Lehet, hogy én bőgős vagyok??? :D

hannamontanna 2011.10.24. 16:44:26

Én mondjuk mindkettőjüket hazaküldtem volna, mert a kubai pojáca már idegesítő volt néha, Csaba pedig tényleg unalmas. Eddig gondoltam arra is, hogy így vágják össze, de nem tud három összefüggő mondatot mondani. Vicces lesz, ha pusztán az aréna miatt folyton védett lesz...hacsak az arénában nem lesz kommunikációs feladat. Akkor kiesik..:-))))

genevieve 2011.10.24. 16:45:40

@nathalie: nyugi, még bent van attila, van kiért drukkolnod:-)

mocskosmacska 2011.10.24. 16:50:22

@nathalie: Cris szerintem is korán esett ki. Most valamelyik jelentéktelennek pl. gergő, sehinek kellett volna.

nathalie 2011.10.24. 16:50:58

@genevieve:
de akkor is sajnálom a csődört. :)
Ezek után úgy gondolom, hogy attila kb 10%-ot kaphat bármilyen párbajon. egy humortalan országban élek! :D:D

mocskosmacska 2011.10.24. 16:51:20

@lucc.gizi: Én is rá tippelek.

dresztert miért akarja modorosvera kiejteni? Én azt hittem, hogy jóban vannak.

lucc.gizi 2011.10.24. 16:53:50

@mocskosmacska: szerintem egyrészt mert ő is nő....:-) másrészt nincsenek körülötte emberek, így könnyebben beáldozható

genevieve 2011.10.24. 16:55:32

@nathalie: jéé, eddig azt hittem Magyarországon élsz:-)

mocskosmacska 2011.10.24. 16:59:24

@lucc.gizi: Pedig modorosverának vigyáznia kellene dreszterre, mert majdnem ő az egyetlen, aki nem utálja őt a villában.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 17:00:57

@mocskosmacska: sztem esztert inkább péter akarja kiejteni, mint vera. lehet, verának később még jól jönne.

Dragonair 2011.10.24. 17:03:05

nyááá, de lemaradtam :( de lovagolok ezen a témán tovább :P annak aki nem látta eme csodás cikket :D nagyon fontos dolgok ezek.. :.D
newsee.hu/tartalom/benk%C5%91-nem-v%C3%A1lasztan%C3%A1-seherez%C3%A1d%C3%A9t

capa05 2011.10.24. 17:08:29

Én még mindíg arra vagyok kíváncsi, hogy van-e itt olyan fórumozó aki vagy akit szakitás után simogattak, vagy simogatta az exét? (az online óta ez foglalkoztat)
.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 17:15:19

@penelope garcia: nemmondod, hogy te is Csabának drukkoltál?! :D

nathalie 2011.10.24. 17:19:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
itt mindenki eszét vesztette és csabinak drukkolt!!! Bár ez nem igaz, mindenki inkább attila ellen drukkolt.
Csak én állok itt mint egy magányos szikla...:D

Attilától jófejség volt, amikor visszament csaba, annyit mondott: Csaba, had mondjak valamit: szívesen! :D:D Ezt se csaba nyerte meg. pffff.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.24. 17:19:31

A képen a jobboldali néger csávó játszott a Ponyvaregényben is! :))) Teljesen úgy nézett ki.

mocskosmacska 2011.10.24. 17:23:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ha modorosverának van egy kis esze, akkor megvédi esztert. Ha eszter kiesik, péterék álomszerelme meg véget ér, akkor modoros vera egyedül marad a sexhiányó-fusztráció-agresszió-bosszúszomjas péterrel szemben.

nathalie 2011.10.24. 17:24:52

fecó miért kapott sírógörcsöt a fürdőben az miatt hogy csaba visszament? enyhe túlzásnak tartom.
Gergő viszont nem örült, hanem hátra nézeget attilára meg péterre. gergő sztem leválik csabeszról.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 17:25:28

@mocskosmacska: de nem úgy volt, hogy modorosverát az rtl felelősségre vonja a bizonyos képek miatt? sőt, ki is zárhatják? tud erről valaki valamit?

mocskosmacska 2011.10.24. 17:25:28

BTA-nak jól áll a garbó.

nathalie 2011.10.24. 17:26:03

@mocskosmacska:
eszterre sztem modorosvera nem nagyon számíthathat egy ilyen helyzetben. kérdés nélkül átállna péter mellé. Eszter sunyi.

mocskosmacska 2011.10.24. 17:26:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szerintem ez csak egy gumicsont volt a bulvárnak.

sandokan 2011.10.24. 17:31:33

Gyorsan kirakták a kubait, még mielőtt eljárt volna a keze, az meg csődbe vitte volna a retektévét.

Az előző szériában nem volt valódi fájt, de így is jócskán kellett fizetni a hivatalos cenzornak, meg a csirkés tanácsadónak. Na, most akkor mennyit kellett volna átutalni, ha történik egy kis ütésváltás? Nem hüjjjék ezek. Kihozták belőle a maximumot. Nem zárták ki, büntetést sem kapnak miatta, viszont egy kis pénzt még lehúztak a balekokról.

dean23 2011.10.24. 17:32:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Verának az lesz a büntetése, hogy mikor párbajozik a fantomkép mögé azt a képet teszik amikor vigyorog miután megkapta az áldást az arcára!

penelope garcia 2011.10.24. 17:32:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Csaba egy homo sapiens sapiens az australopitecus cubaicus mellett.
Nekem persze annyiból mindegy, hogy nincs is tévém, tehát nem kell néznem. Viszont nekem kérem elveim vannak, és nagyon fájdalmas számomra, hogy MINDIG, MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT a szenny nyeri meg ezeket a játékokat. Igazán lehetne már egy épeszű, kedvelhető, vagy legalább elviselhető személyiség is nyertes.

Kardhal.0 2011.10.24. 17:35:44

@hannamontanna: Lehet, hogy egészen mást néztünk, mert - ha más nem is - de annyi Csaba számlájára írható, hogy - kis kivétellel - normális összefüggő válaszokat adott, jól beszélt, még akkor is,ha totál értelmetlen (amiből sok volt), vagy rosszindulatú kérdéseket kapott.

sandokan 2011.10.24. 17:40:05

@Kardhal.0: jól beszélt. hehe. családtag, barát tetszik lenni?

most néztem bele, még friss az élmény. csabikához képest még vv4 erzsike is született szóvivőnek tűnik, mint aki a kodolányin oktat.

Kardhal.0 2011.10.24. 17:43:58

@sandokan: Nem, egyik sem. :)

De most már tényleg kezdek aggódni, hogy egészen mást néztem.... :)
Vagy keverem Csabát, Kristofellel?

mocskosmacska 2011.10.24. 17:44:23

@nathalie: Lehet, hogy igazad van, de szerintem eszter azt hiszi, hogy ő és vera nagyon erősek lesznek.

Albino Vernyul 2011.10.24. 17:58:20

A kubai temperas csavonak reszben igaza volt, mikor meglatta a kocsit, es ramondta, hogy kubai... Mivel rengeteg 60-as evekbeli amerikai kocsi maradt Kubaban a forradalom utan.. Es az anyagi helyzet miatt ujak nemigen erkeztek be az orszagba, gyak. a kocsi park nagy resze ezekbol allt.. Talan meg most is.. Szegenynek ez ugrott be.. Bar nem hiszem, hogy az autos mozi annyira elterjedt lenne Kubaban.. Hiaba, ha egy 18 eves kreten, meg az RTL szerkesztoi osszetalalkoznak, abbol csak "jo" sulhet ki..:)

Hurri Kán 2011.10.24. 18:00:58

@Albino Vernyul:
Meg van ott egy amerikai-autó múzeum a közelben, és gondolom, kellett nekik egy kis reklám. Ami megjegyzem, ez esetben sztem egyáltalán nem baj. :)

icegrapefruit 2011.10.24. 18:06:26

@sandokan: Szia, Sandokan! Nekem is úgy tűnt, hogy az RTL ki akarja tenni Krisztofert, és hogy valószínűleg hirtelen döntés volt, még nem készültek rá. Szerinted hogyan hangolják össze a kieséseket a szavazatokkal, ennyire jól számítják ki az emberek reakcióját vagy mahinálás van az SMS-ekkel? A másik, hogy nehéz elképzelni, hogy a Krisztofer melletti pozitív kampány trükk lett volna, ennél egyszerűbben szeretik intézni a dolgokat, szóval valószínű, hogy egy potenciális veszélyforrástól akartak szabadulni, de miért így csinálták?

JOKKA21 2011.10.24. 18:10:51

Szegény Kiszopfelt én sajnáom, nagy forma ez a tag.Jó a poszt, jót nevettem rajta.:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 18:10:54

@mocskosmacska: @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem értem, miért nincsen jóban sok villalakó Verával! Kár, hogy Melindát kirakták! Essen ki Seherezádé, Shadi és Eszter következőkben! Azt sem, hogy az innen-onnan előkerült szexképekkel ennyire foglalkozni kellene! Mire lenne jó az, hogy Verát megbüntessék? Szerintem igazságtalan lenne! Gigiról és Jerzyről is hoztak le hasonlókat, semmi bajuk nem lett belőle, de sajnos Pandorát hasonló hírekért meghurcolták!

Tjuca 2011.10.24. 18:10:54

@nathalie: nem igaz. dr. kotásszal ketten írtuk, hogy attila és csaba is bejön. :-D

JOKKA21 2011.10.24. 18:11:39

Sajnáom=sajnálom
Veronika hol szedte fel az akcentusát?Nem budapesti lány?

sandokan 2011.10.24. 18:13:56

Az egész annyira irracionális. A giliszta, aki minden külső információtól el van zárva, kiviszi az egyik legszínesebb emberkét, majd hatalmas fölénnyel(!) vissza is megy. Ja. Úgy, hogy semmit nem csinált mióta bent van. Semmit. Mivel nem képes három értelmes, összetett mondatott ki erőszakolni magából és bizonyos tekintetben bandika szintjén vergődik. Értem én, hogy a radiátorok, meg a pókhálós öreglányok bent akarták tartani a kockacukrukat, de ez akkor is kevés.

Mint régen a táviratoknál. Boldog születésnapot kívánunk. stop. szombaton utazunk. stop. mindenkit csókolunk. stop. A postai szolgáltatásokat, meg hamarosan liberalizálják az unió területén, legalább lesz munkája a gilisztának.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 18:14:48

@dean23: Ez meg mire lenne jó?!!! Katasztrófa lenne!!!

Tjuca 2011.10.24. 18:17:27

@icegrapefruit: amennyiben te küldtél sms-t, na az sem ért célba. :-D

JOKKA21 2011.10.24. 18:20:06

Kingát, Seherét, Dijját, Verát és Attilát Hajnalka baltájával vágnám fejbe.:D

sandokan 2011.10.24. 18:22:13

@icegrapefruit: persze, hogy nem így tervezték. csak a kubai kezdet fizikai veszélyt jelenti a bent lévőkre.

hasonló műsorok esetében soha nem egy, ilyen erős figurát visznek ki az elején. ez most egy vészforgatókönyv volt, amiből az is tisztán látszik, hogy péter az idei beépített ember.

direkt figyeltem az elmúlt hét bulvár termését, nem folyt, olyan nagyon erős kampány a giliszta mellett, ezért én a másik opcióban keresném a megoldást.

fran7 2011.10.24. 18:22:34

@sandokan: Amikor megtudtam, hogy Csaba bent maradt, akkor rád gondoltam. Legalább lesz miért nézned a VV-t.;)

capa05 2011.10.24. 18:25:36

@sandokan: Azt is számítsd bele, hogy Kiszop ellen szavaztak!
Másrészt ebben az évben már kapott egy kretén, fődíjat.Azért az emberek kétszer nem szeretnek hibázni.Siralmas lett volna ha egy ilyen kubai figura nyerne.
Ezt megelőzendő idejében megszabadultak tőle.
Így is az országra szabadítottak egy identitás zavarokkal küzdő nyikhajt.

fran7 2011.10.24. 18:26:38

@sandokan: Másik posztnál azt beszélgettük, hogy az RTL lehet, hogy 19.00-ra viszi előre a műsort, s ott már nem tudják kiaknázni Cris "tehetségét".

forexfelix 2011.10.24. 18:27:36

Hát nem tudom a mai összefoglalót lehet kiagyom, tiltakozásul Kiszopfel kiesése miatt. (De azért felveszem és direkt áttekerem a reklámot, igy üthetek a legnagyobbat a retek klubon. Eggyel kevesebb 18-49 évest irhatnak jóvá)

_most_ 2011.10.24. 18:27:44

Kampány facebook-on Cristofelért:

www.facebook.com/pages/VV-Cristofel-Kamp%C3%A1ny-vissza-Crist-a-VV-be-legy%C3%BCnk-t%C3%B6bb-mint-100000-en/164902433602473?sk=wall

Már közel 30 ezren lájkolták, márpedig a facebook lájkok nem hazudnak.

never again 2011.10.24. 18:30:15

@beacska: Ez volt az utolsó kattintásom erre az oldalra :)

capa05 2011.10.24. 18:30:24

@Peter_Cs: Pandorát nem hírekért hurcolták meg hanem konkrét filmekért.
Ott jó volt a kényszerítés duma.

mocskosmacska 2011.10.24. 18:31:12

@Peter_Cs: Nem akarlak elkeseríteni, de modorosverát én is kerülném. Ahogy gergőt és kingát is.
Szerintem is álszentség lenne kizárni verát a képei miatt. Az rtl klub összegyűjtött egy csomó kétes elemet, megalázó feladatokat ad nekik, olyanokat, amire egy olyan ember, akiben egy kis gerinc is van nemet mond, aztán elkezd sipákolni, hogy jaj, jaj, jaj, az egyik nem volt teljesen őszinte.

Verának mit kellene tennie, hogy rosszallást váltson ki belőle? Ha felakasztotta volna Zizit?

sandokan 2011.10.24. 18:31:31

@fran7: ez nekem még kevés, majd ha szavalni fog minden este csabika, na akkor jövök. addig marad néhány rövid összefoglaló részlet.

Én meg arra gondoltam, hogy a benti birkák, ha lenne egy kis eszük, meg elég tökösek lennének, azért most jól megfingathatnák a retektévéseket. Reggeltől meghatározatlan ideig átváltanának csabika üzemmódba.

Fogkefe a szájba, mindenki kiválaszt magának egy sarkot a villában és leül. Egész nap pedig kussol és bambán néz ki a fejéből. Ha valamit mondani kell, akkor azt max két tőmondatban teszi. Nesze neked kolosi, ebből csinálj műsort.

mocskosmacska 2011.10.24. 18:32:32

@JOKKA21: Dyát bírom, attilára meg rá kellene adni egy texasi kalapot és ő lenne J.R. Ewing. A többi mehet a levesbe.

capa05 2011.10.24. 18:33:12

@lami83: ezt ha megszorzod 315.-Ft tal milyen szép összeg lett volna az RTL-nek.
A facebook nem hazudik, de nem is fizet!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 18:33:56

@lami83: GigaLOL!!!!!

@capa05: Tudom, szexfilmben szerepelt, de ki akart szállni és új életet kezdeni. Szerintem támogatni kellett volna őt!

forexfelix 2011.10.24. 18:34:30

@sandokan: Igen én is gondoltam rá hogy 12 buddhista szerzetes költözne be, és egész nap imádkoznának, esetleg szótlansági fogadalmat tennének...

sandokan 2011.10.24. 18:36:28

@capa05: @fran7: már írtam többször, ez a műsor a nézettségről és bevételekről szól. miért érné meg egy kereskedelmi csatornának, hogy az egyik zászlóshajót elsüllyessze rögtön az elején? mert félnek a büntetésektől és a napos csirkék számától.

anikónak volt egy érdekes kérdése, elszólása a kubaihoz: "te, hogy mentél át a pszichológiai teszten?"

forexfelix 2011.10.24. 18:36:34

@Peter_Cs: nem is tudom, amilyen képeket láttam veráról a filmjében, ott volt rajta fürjtojás pakolás rendesen..., utána mikrofonba beszélt a mandulájával, elég meggyőző volt :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 18:36:38

@mocskosmacska: Miért? Szerinted a többi mind tuja?!!!

mocskosmacska 2011.10.24. 18:36:47

@forexfelix: Gergő pont ezt csinálja, sehit egész nap imamalomként szorongatja és nem szól egy szót sem.

capa05 2011.10.24. 18:37:37

@Peter_Cs: De rossz helyre ment támogatásért.Nem valóság showba kellett volna ahol "éles szemű" emberek kutakodnak.
Ja meg az élettörténet sem a változásról indult.

fran7 2011.10.24. 18:38:09

@sandokan: Most őszintén nem ezt csinálják most is? A retek ezért ad picit jobb feladatokat, több külön programot: randikat, vacsorákat és teaesteket. Mert nem kimozdíthatóak a szereplők a punnyadásból. Ezért híznak. Valamint az is új a szerkesztési elvben, hogy történeteket mesél el az rtl. Kinga-Attila betöltötte némely műsor 60%-át. Seri-Gergő szintén kapott ilyet. De a legtöbbet a Veron-Cris páros kapta. Olyannyira, hogy rajtuk kívül nem is szerepelt más csak mellékszerepben, pillanatokra. Nem látjuk Sadit, Esztert, Verát, Annamarit. Ők még a mellékszerepekbe se férnek bele. Ez nem jelenti azt, hogy szürkék, csak nem láthatóak.

mocskosmacska 2011.10.24. 18:38:28

@Peter_Cs: EGyetértek abban, hogyha új élet akar kezdeni, akkor adni kell neki egy lehetőséget, de ha egy pornós új életet akar kezdeni, akkor nem a vv-be megy be, ahol a nőket eleve kurvaként kezelik. MÁs feladatot sem kapnak, mint erotikus tánclejtés, minél érzékibben megsimogatni valami ismeretlen férfit.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 18:38:56

@sandokan: Anikó kérdése jogos és telitalálat volt!

fran7 2011.10.24. 18:41:10

@sandokan: Aninak egy újabb pluszpont a kérdésért. Aztán meg csak találgatunk a retek szándékairól, nem vagyok benne biztos, hogy olyan nagyon messze lenne a véleményed az igazságtól.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 18:41:57

@fran7: Ez így van! Minden játékosnak biztosítaniuk kellene az esélyegyenlőséget, szerintem vicces dolgot minden villalakótól tudnának belerakni az összefoglalókba!

mocskosmacska 2011.10.24. 18:42:32

@forexfelix: Ha a buddhista szerzetes naponta 1x mond valami bölcsességet pl. ha hosszú útra mész, akkor ne nézzél vissza, akkor már jobban jártunk vele, mint gergővel.

Bár ha gergő és sehi tényleg szakít, akkor szexjelenetekre számíthatunk tőle modorosverával, esetleg dreszterrel.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 18:42:38

@JOKKA21: köszönöm szépen! :)

@penelope garcia: pont arról beszélgettünk egyik nap, hogy ebben a szériában ilyet még nem találtunk.

@dean23: gonosz! :)))

@mocskosmacska: mindenesetre kíváncsian várom a reakciót.

mocskosmacska 2011.10.24. 18:43:38

@fran7: shadira meg bta-ra én is kíváncsibb vagyok, mint a párosokra összesen.

tena_lady 2011.10.24. 18:44:01

Gyászolok. Cristofelen minden nap könnyesre röhögtem magam, de most én is visszatérek a szürke hétköznapokba. Eszter vagy Fecó nem is hiányozna, na de a kubai temperamentus?!

capa05 2011.10.24. 18:44:09

@sandokan: ha a beharangozós sixx filmet nézted, akkor egyértelmű, hogy Attilát és Pétert szánták vezető szerepre.
Szerintem Kiszop túlteljesítette a tervüket.Neki nem kellett volna ennyire túlszerepelni magát.Ha ezt a "teljesítményt" kicsit elhúzza még bent lenne.
A pszichológiai teszten hogyan ment át? Attól függ melyiket csinálta ha egyáltalán ő csinálta.

icegrapefruit 2011.10.24. 18:45:01

@Tjuca: Nem, de nagyon érdekel, hogyan készül a műsor. Ez jó ötlet pl, hogy az SMS-ek egy része elveszik. A technika már csak ilyen. ;)

@sandokan: Jó, hogy megláttam itt a kommentedet, már majdnem feladtam az elképzelésemet a kubai kieséséről, pedig annyira klappolt.

@fran7: Ha azt tervezik, hogy előbbre hozzák a műsort, az még a fizikai veszélynél is erősebb ok lehetett Krisz ellen.

csak magamat képviselem 2011.10.24. 18:45:31

"DrEszti a riportszobában normál hangon közli, nagyon bántja, hogy őt nem hívták meg. A következő percekben ugyanennek eredeti verzióját nézhetjük és főleg hallhatjuk végig, a csukott fürdőajtót nem értem, mert Eszter úgy ordít, hogy a nyugiban, füldugóval is lehet hallani. Ezután nem lesz megértő senkivel és mindenkit le fog szarni! A többiek roppantul megijednek ilyen kemény fenyegetőzés hallatán. Vera számított rá, hogy Eszter kiborul. De akkor magyarázza meg! Eszternek az a problémája, miért nem lehet másfél órára félretenni a taktikát, és pont Pétertől és Verától nem várta volna."
:)))

Hurri Kán 2011.10.24. 18:46:51

@tena_lady:
Én is vigasztalhatatlan vagyok emiatt. :D

jog-ász 2011.10.24. 18:48:14

épp azt akartam irni hogy lehet hogy a ertéel visszamegy az ősidőkbe. első vv-re emlékeztek? szabolcs nyerte aki semmit nem csinált csak ott aranyoskodott és elvolt, majd sorra nyerte a párbajokat.
az nagyon erősen látszik hogy a vv4 után az összes bentlévő azt hiszi hogy dugással, balhéval fel kell hivnia magára a figyelmet, holott idén az agytalan szandika és társai helyett beraktak egy két taktikusan játszadozó lényt is meg egy két egyetemistát is, magyarul nem csak hányást, dugást piát láthatunk/láthatnánk elvileg.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 18:48:35

@tena_lady: én is gyászolok, meg nati is. lassan megalakíthatunk egy sirató asszonykórust :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 18:49:21

@mocskosmacska: Annamária szerintem sokkal érdekesebb és értékesebb, mint az eddigi két - most már csak egy - románckodó pár nyüglődése! Vera is jobb lenne az előtérben, kár, hogy Melindát kirakták!

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 18:49:52

@capa05: ne legyél már igazságtalan. Krisz "hülyegyerek", de ártalmatlan.
és én igenis jókat röhögtem rajta.
hüpp.

csak magamat képviselem 2011.10.24. 18:49:59

drEszti úgy örült Csabának, mintha a passzátszeletet fingó Apucija jött volna vissza. 3 napja még Krisz által akart megcsinálva lenni, ujjszopás már volt is.
Ez az ölelős kép a végére kurvajó!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 18:51:01

@csak magamat képviselem: Ezzel Eszter csak önmagát bőgette le egy-két millió ember előtt! Szánalmasan gyerekesen viselkedett!

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 18:55:24

@csak magamat képviselem: mert Sigismundus gonosz, azért jó! :D

capa05 2011.10.24. 18:55:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Hülyegyerek, de benne az a baj, hogy ha mondják neki nem hiszi el.
Az ő szintjén nem látszik a tetteinek a következménye.
Nem szoktam, de ma megnéztem a Cool Tv-n Gigi műsorában.Ha bírálták nekiállt üvölteni a nézővel.. aki a megjegyzést tette.Érv nem volt.

csak magamat képviselem 2011.10.24. 18:58:02

@mocskosmacska: drEszter most fogy, csinosabb. Vera meg tokásodik, ő csak akkor húzzon magába valakit, ha elindul a versenysúlya felé. Azért Seri után most ez visszalépés lenne Gergőnek. De csak testileg, mert Vera pont olyan, amilyen ő "nemis". óccsó. Inkább engedjen Péternek. drEszti legyen a kurva, neki simán jól áll.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 18:59:52

@capa05: még csak annyi sem, hogy szottyadt vagy, kicsi a csöcsöd és szar a segged?
akkor most csalódtam...

capa05 2011.10.24. 19:01:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Komolyan, ilyen megdönthetetlen érv nem volt.

mocskosmacska 2011.10.24. 19:02:19

@csak magamat képviselem: Ezt hogy érted, hogy dreszternek jól áll a kurvaság? Úgy hogy ő vonzó?

capa05 2011.10.24. 19:04:36

Azért a közönséget látnod kellett volna. A pro és a kontra lányok "nívósak" voltak.

capa05 2011.10.24. 19:06:36

@mocskosmacska: nem szeretem a kifejezést, de olyan strapakanca- szerintem erre gondolt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 19:07:17

www.hir24.hu/szines/2011/10/11/pucerkodna-a-valovilag-bukott-jatekosa/ Miért ne? Egyedi színfoltja lenne a médiának, szerintem jó lenne a rádióba is! Én bírom a csajt!

capa05 2011.10.24. 19:10:15

@Peter_Cs: Biztosan más a hangtechnika egy rádióban, én pl itthon az online-ból szinte egy szavát sem értettem.

csak magamat képviselem 2011.10.24. 19:10:25

@Peter_Cs: nagyon nem doktornő már, tényleg végigégette magát ezzel a pár napi következetességgel. ez a csaj nekem már nem tud meglepetést okozni, hacsak teherbe nem ejti egy szerencsés fiatalember. @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 19:10:57

na, hogy jó legyen nektek, a Fókuszban mégegyszer megcsodálhatjátok Kiszopfelt..:DD
/egy év alatt nem néztem összesen annyi Fókuszt, mint mióta a VV megy :S/

Hurri Kán 2011.10.24. 19:15:07

Újabb érdekes információk. Azt mondta a reklámszakmában elhelyezkedni akaró pitbull, hogy Csaba kilenc sebből vérzett, ő pedig, ha nem lesz óriásplakátarc, akkor színész akar lenni, már ha megengedélyezik. Bizony.

capa05 2011.10.24. 19:17:32

@fkangi: Hát én inkább kihagyom, majd foglald össze légyszi..

csak magamat képviselem 2011.10.24. 19:17:57

@mocskosmacska: nem, nem írtam egyértelműen. mondjuk úgy, hogy előjött belőle a gondosan (haha) eltakart rosszéletű ezen a héten, a kinézete számomra csak bűnös gondolataimban érdekel (és mások bűnös gondolataiban). Itt nekem az az emberi érték, h vki legyen következetes. ha hazudozik, tegye (Péter), de tegye hivatásszerűen. Eszti kifele a művelt, karakán nő, aztán egy uzsitól szétdurran az agya. engem ez szórakoztat. :) de szavazni sose, visszavárni attól függ. de hogy Krisszel flörtöl, elég direkte, aztán Csabi nyakába borul, nahátkéremszépen... :)

capa05 2011.10.24. 19:18:22

@gyvy: Gondolom Hofi után... a Madáchban lépne fel!

szőkecigány 2011.10.24. 19:18:45

Felmerült itt, hogy Verát igazságtalanul bántják a pornós múltja miatt... A villában nem is tudnak erről, mégsem igazán szeretik. Péter szerintem tudja, ennek megfelelően is kezeli. Kicsit visszás, amikor egy pornós felkínálkozik szinte az összes férfinak és után, amikor az egyik célba akar érni, akkor elkezdi előadni a szűzlányt, de olyan hiteltelenül, hogy azért szívlapátot érdemelne.
Vera a legtöbb nézőnek már azelőtt is ellenszenves volt, hogy kiderült, hogy hivatásosként, pénzért bűvölt kígyót és verette az arcára nemi váladékokat.

Esztert sem igazán csípik bent, az egyetlen esélye, ha magába ránt egy farkat. Péter vagy Gergő megtenné vele, most, hogy Seri eldöntötte, hogy önálló lesz, nem sokáig élhet már a villában, mert még annyi érdekességet sem mutat fel, mint amikor parazitaként Gergőn lógott.
Most, hogy kikerült a kubai, talán másokat is mutogatnak majd az összefoglalókban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 19:20:36

egy drámai este.. hüpp-hüpp..:D
@capa05: rendkívül megható..:D

capa05 2011.10.24. 19:22:10

@fkangi:
Jó majd te is kérhetsz valamit.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 19:23:45

@gyvy: egyébként... nekem számtalanszor megfordult a fejemben, ha Krisznek egy kicsivel (najóóóóó SOKKAL) több esze lenne, jó színész válna belőle.

és akkor most menekülök :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 19:25:46

@capa05: rendben, Bástya elvtárs! :P:DD
jaj, Krisz szoláriumban gondolkodik, meg riportban meg ezermester.. magazinra gondol meg ilyenekre.. anyám, borogass!! :D

Hurri Kán 2011.10.24. 19:26:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ha SP-ből lehetett énekes, miért ne lehetne a pitbullból színész? :DDD

capa05 2011.10.24. 19:26:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ha mellékelnél egy szerep álmot, megköszönném!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 19:27:58

@capa05: @gyvy: szentségtörés...
a Pitbull név már foglalt a zenei szakmában...nem tudom, Big Fuck vagy valami hasonló biztosan bejönne a ki8s gyökérnek..:D

mocskosmacska 2011.10.24. 19:28:27

@csak magamat képviselem: Én igazából nem ítélem el azért dresztert, mert crissfel flörtölt, aztán örült csabának. Bírhatja mindkettőt, meg aztán, ha csaba visszajött, az talán azt jelenti, hogy ewingék leszállnak az újakról.

Hurri Kán 2011.10.24. 19:28:48

@fkangi:
Tengermély sajnálatomra a zenei pályát még nem ambicionálja. :D

mocskosmacska 2011.10.24. 19:29:37

@gyvy: Ha Csányi Sándor, aki még beszélni sem tud lehet színész, akkor cris előtt sem kellene akadálynak lenni.

DexterMorgan78/Séfbácsi 2011.10.24. 19:29:53

Húú én totál meg voltam tegnap döbbenve.. hogy nem egy retardált nyert?? Mi történt? Normálisabb emberek is elkezdtek sms-t küldeni?? :D
By the way, eléggé ferde képet adtak a retardáltról az ő legszebb pillanataiban, kimaradt amikor röhögve mesélte az ujjazást vagy mit (nem egészen tudom hogy mi történt, csak a bemutatóját láttam annak a résznek), meg hogy megcsinálja a jogászcsajt is ha Vera kimegy..nem tudom ezek miért nem fértek bele a ki összeállításba :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 19:33:40

@gyvy: ami késik..még megjöhet..:D az ambíció is, hidd el,még valóra válhatnak a vízióink..:S
@mocskosmacska: de Csányi Sanyinak olyan szép bánatoskutya-szemei vannak..:)
/ a színésznek, nem az OTP-vezérnek! /

Hurri Kán 2011.10.24. 19:33:45

@mocskosmacska:
Hát egy ember már biztos meg van róla győződve, hogy remek színész lenne belőle! :D

avanivi 2011.10.24. 19:34:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Krisz mint Hamlet ,kezében a koponyával..Na mi van öcsém ?

Hurri Kán 2011.10.24. 19:34:32

@fkangi:
Én is ebben szoktam reménykedni...:DDD

rendszerhiba 2011.10.24. 19:36:11

@DexterMorgan78/Séfbácsi: lehet, hogy a technika kifogott rajtuk :) lol

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 19:36:55

@capa05: @avanivi: ááááááá nemééééééér :D dögök vagytok! :D
filmvígjátékokban el tudnám képzelni.

mocskosmacska 2011.10.24. 19:37:22

@fkangi: Lehet akármilyen bánatoskutyaszeme, de én csak a Rokonokban láttam, akkor is állandóan ott volt a kezembe a távirányító, hogyha megszólal felhangosítsam a tévét, és akkor ha feszülten figyeltem talán kivettem egy-két szót abból a motyogásból, amit ő beszéd gyanánt művelt.

@gyvy: Első filmjét biztos megnézem. Ha másnak nem poénnak jó lesz.

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.10.24. 19:37:55

Nem Csaba személye miatt szavazták őt vissza hanem, hogy az eredmény felkavarja ott benn az állóvizet és ne szervezkedjenek Péterék, hogy kire tesznek legközelebb 8 jelet taktikából, azt sugallva, hogy ez nem jön be a nézőknek.

Krisz már nem tudott sok újat mutatni, kiteregette minden lapját, maximum megvert volna valakit és kizárják. Csaba viszont még rárepülhet Kingára ezzel még jobban megutáltatva magát Attilával.

Hurri Kán 2011.10.24. 19:41:12

@mocskosmacska:
Attól tartok, rossz vicc lenne.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 19:41:28

@mocskosmacska: én rászánnám az időt, megtanítanám beszélni...:D
@gyvy: :DD

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 19:41:32

@vv5: igen, igazad van. Kriszben ennyi volt. ez igaz. :) mingyá meghasad a szívem, de ez így van :)

rendszerhiba 2011.10.24. 19:42:53

@gyvy: ki az az SP? s valóban énekes lett belőle, ha nem ismerem?

mocskosmacska 2011.10.24. 19:43:03

@fkangi: Az első tanácsod az legyen neki, hogyha beszél, akkor nyissa ki a száját és artikuláljon.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 19:45:37

@rendszerhiba: nem énekes, hanem tinisztár...ne szégyenkezz, hogy nem ismered, hanem adj hálát az égieknek! :D
@mocskosmacska: az első tanácsom nem ez lenne..:DDDD

mocskosmacska 2011.10.24. 19:47:33

@fkangi: Sorrendet te választod meg, de mielőtt visszaengeded a képernyőre, ezt jól vésd az agyába.

csak magamat képviselem 2011.10.24. 19:47:59

@mocskosmacska: jelentheti. azt gondolom, Eszter játékszere lesz több embernek is odabent.
Két jó taktikával kerülhetné el ezt, egyébként unalmas és sértődős lesz. Oversensitive, ami csak egy ideig tűrhető.

Dya eddig kifejezetten normális volt. Veronika egyszerűsége a szememben bájos. Kinga egy örömforrás a hisztijeivel, én imádom... :)
Vera vezető szerepre tör, meglássuk.
Seri... hát ő ő. kékzöldfoltos szerelem (ezt tegnap írta valaki) vs. Claudio nem ilyen volt. :) ez buli. :)
Annamari kisugárzása egyszerűen jó.
Esztert szívesen nézem még, de roppantul leszerepelt szerintem a köpönyegforgatással.
1., rivalizáljon Verával.
2., legyen kiegyensúlyozott és kifinomult, mint Annamari-
Ha ezeket kihagyja, mehet, amerre a szél viszi, az ösztrogénja nyomában. Ez nem baj, én jól elleszek rajta.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 19:50:35

@rendszerhiba: ha jót akarsz, hallgasd meg fluortól a "nekem kukim van" c. számot.
tényleg.
őszinte, baráti szándékkal mondom :D

nathalie 2011.10.24. 19:52:12

Lassan megfogalmazódik bennem, hogy azt akarom veronika vigye haza magának és a kubainak azt pár koszos milliót.

capa05 2011.10.24. 19:54:17

@nathalie:
Azért érlelgesd még...
ha most nem nyer ott lesz a következő akármilyen tv szereplésen és akkor újra nézheted.
Ha kidobják az ajtón visszajön az ablakon.

mocskosmacska 2011.10.24. 19:55:24

@csak magamat képviselem: Eszter igazából nekem nem szimpatikus, de a köpönyegforgatása eredhet abból is, hogy új, a többség nem nyitott odabent az újakra, ő meg keresi a helyét. Szerintem ő nagyon nehéz helyzetben van, mert új, aztán meg nem ilyen borgkompatibilis.

Hu, szerintem te vagy egyetlen, aki nem akarja kingát kint látni a villából. De hát verának is van egy rajongója.

Egybként nekem is annamari meg dya az, aki szimpatikus a lányok közül. Veronikában meg az pozitív, hogy kapcsolata crissel nem a szokásos vvnyűglődések voltak. A szerelmükkel nem kezdték ki az idegeimet és ez mindenképpen pozitív.

nathalie 2011.10.24. 19:59:29

@capa05:
veronikát szívesebben nézem mint a képernyőn lévő más arcokat, pl egy hetiheteses gárdát. tehát miattam visszamászhat :D:D
istenem de megnézném, ha ilyen veronika, meg krisztofel próbálná értelmezni a heti híreket :D csodálatos műsor lenne :D

julcsi29 2011.10.24. 20:02:41

Szép jó estét Mindenkinek ! :)
Valaki írta még délután,hogy szakítás után simogatták egymást az onlányban,az csak nem tán Seri-Gergőre vonatkozott? :D

capa05 2011.10.24. 20:04:22

@nathalie: Ki mit szeret... Én mondjuk a nevezett műsort is,de ez legyen az én bajom.
Veronika még belül van azon a határon, amin még nevetni és nem szörnyülködni tudok.

Hurri Kán 2011.10.24. 20:04:34

@julcsi29:
Szia! :)

Már Gergő is simogatta Veront... Nem értem én már, mi van itt. :D

fran7 2011.10.24. 20:05:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ez olyan mint a székely viccben?
Két székely fekszik a dunyha alatt, de a szobában nagyon hideg van.
Az öreg mondja a fiának:
-Akarod, hogy jó legyen neked?
-Persze. Mit csináljak?
-Dugd ki a lábad a dunyha alól.
-S abban mi a jó?
-Hát, amikor visszahúzod.

julcsi29 2011.10.24. 20:09:27

@gyvy: Szia ! :) Hát biztosan vigasztalni akarta :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 20:09:50

@capa05: stílusosan..:)
@mocskosmacska: oké, ennyit megér..:DD

/mi a ferde lófütyiért nyeli be a kommentjeimet ?? heeeee?????/@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: emberiség elleni bűntett..:DD:P

julcsi29 2011.10.24. 20:11:01

@capa05: Ez durva.Bár a szakítás is olyan kis ovis dolog volt,de ez a nyávogó kis csaj igazán eldönthetné,hogy mit akar.

Líder Máximo 2011.10.24. 20:11:22

Csicskák vagytok mind, aki Krisszel baszakodik! Még szerencse, hogy a nagybetűs HUMOR után, bentmaradt a nagybetűs SZÉPSÉG!

Hurri Kán 2011.10.24. 20:12:50

@julcsi29:
A paplan alatt? :DDD

@Líder Máximo:
Megengedélyezték neked, hogy így beszélj? :D

Líder Máximo 2011.10.24. 20:13:16

@julcsi29: Írtam már a 38-41 alá, hogy nem adom könnyen magam: a pasik mind egyformák. Szexet csak érzelmekkel tudok elképzelni, Gergő meg durva és csak azt akarja!

capa05 2011.10.24. 20:13:33

@julcsi29:
Valószínű gyorsitott biológia órát tartottak neki.Már Sehinek.

Tjuca 2011.10.24. 20:14:31

@icegrapefruit: viccet félretéve, szerintem cristofelnek betett maga a neve is. :-( kevesen írják helyesen. hívták volna lajosnak... :-D

Líder Máximo 2011.10.24. 20:15:20

@gyvy: Azt hiszed, nekem szükségem van engedélyekre? Én sokkal többet éltem meg, mint itt ti összesen!

2011.10.24. 20:15:31

@Líder Máximo: nekem az előző avatarod jobban tetszett, ez a szőke csajszi sötét, mint a csillagtalan éjszaka. Szerintem teszem hozzá, de milyen megnyilatkozásai vannak már ééééédes Istenem! Ráadásul bazi szar színésznő, mikor előadja magát mint Kaméliás hölgy folyton a kamerát lesi.

capa05 2011.10.24. 20:17:00

@Tjuca: Ahogy levezette a nagybátyja lehet az édesapja az meg kubai.A Lajos név lehet nem is ismert.

nathalie 2011.10.24. 20:17:11

átbeszéltem mindenkivel, aki bírta krisztofelt a környezetemben (mindenki! :P) és rájöttünk, hogy mi vagyunk a hibásak.Mert mi teli pofával röhögtünk otthon a képernyő előtt a kubain, de mi meg ugye nem szavazunk, mert nem azért nézzük a vv-t, hogy nyerjen a jó és az igazság. szóval ez volt krisztofel veszte. akit ő szórakoztatott, az nem tartozik a szavazó rétegben.

2011.10.24. 20:17:19

@Líder Máximo: én spec. vérig lennék sértve, ha egész álló nap az uramon vonaglanék és nem akarná AZT! :)))

sogeking 2011.10.24. 20:19:02

Hajni fogja mentorálni Crist a színészi pályán ? :D

nathalie 2011.10.24. 20:19:40

@beebeer:
vagy nem állna AZ! :D

már napok óta foglalkoztat, hogy claudio akkor hogyan csinálta? :D

Líder Máximo 2011.10.24. 20:20:48

@beebeer: Majd ha Catania belvárosában egy parkban végigszeretkezed a csillagos éjszakát egy Juve drukker búvároktatóval, majd akkor véleményezhetsz!

2011.10.24. 20:21:13

@nathalie: nekem ez a Claudijjó nagyon gyanús gyerekek, annyira férfiatlanul reagálta le ezt az egészet, nem is tudom.....

Tjuca 2011.10.24. 20:21:19

@capa05: akkor kubano. egy jól hangzó (könnyen megjegyezhető) név, amit minden szavazó tévesztés nélkül leír helyesen. a fütyi gondolom nem jó, mert nem lehet ü benne. :-P de ha lehet seherezádé, neki is találhattak volna valami könnyűt. :-) mondjuk pitbull

nathalie 2011.10.24. 20:21:39

@sogeking:
Remélem :D Tök igaza van Hajninak.
Kristofel olyan volt mintha lenne egy saját magyar dumbunk vagy dumberünk. és mi ezt nem értékeltük :(
(lassan kiállok az erkélyre és hajamat tépve beleüvöltöm az éjszakába: MIÉÉÉÉRT????)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 20:21:52

@nathalie: gyengéden és nem nyálcsata volt. jaj, te olyan prűd vagy! :DDD

2011.10.24. 20:22:18

@Líder Máximo: kizárt dolog! Mármint a Juve! :)))))

Tjuca 2011.10.24. 20:22:28

@sogeking: ezt a címed használod? jönnék a rajzos kérdéskkel. :-D

icegrapefruit 2011.10.24. 20:23:12

@Tjuca: Ja, én is elírtam itt, és úgy, hogy előtte rákerestem... de ezt úgy is lehet nézni, hogy kapóra jött Cristofel-nem-Lajos neve a csatornának, most mondhatják, hogy biztos sokan elírták. :))

Tjuca 2011.10.24. 20:23:59

vv pitbull :-D kár, hogy késő

beacska 2011.10.24. 20:24:24

@sandokan: én is ezt mondtam tegnap este! +1

nathalie 2011.10.24. 20:25:54

azt hiszem tényleg sírva fakadnék a gyönyörűségtől, ha az rtl beküldene egy szexuálpszichológust, aki babákon mutogatná el Seherének, hogy mi történik gergő testével, amikor odapucsít neki. és mi fog történni az övével, ha ez tovább folytatódik :D:D:D Akarom ezt a vendéget! :D:D

2011.10.24. 20:26:03

@icegrapefruit: valamelyik BB-ben volt már egy hasonló malőr, a népes rokonság nem tudta felfogni, hogy kinek a nevét kell beküldeni SMS-ben, így esett meg, hogy a szolnoki roma srác hatalmas fölénnyel..... esett ki.

Líder Máximo 2011.10.24. 20:26:22

@beebeer: Kizárt dolog??? Az északiak szexben is jobbak, délen viszont a tenger szebb :P

sogeking 2011.10.24. 20:26:52

@nathalie: végül is egy pitbullt simán el tud játszani, vagy a gipszlenyomatát sokszorosításra használja, és abból meggazdagszik :)

@Tjuca: igen, használom. nem ígérem, hogy mindenre tudok válaszolni :)

csak magamat képviselem 2011.10.24. 20:27:23

@Tjuca: igen, apu mintha magyar lenne.
adtak volna neki apai országú nevet, azt ha lyány, lehetett volna simán Christavina Huanita

nathalie 2011.10.24. 20:28:30

@beebeer:
az a BB öcsi nevű gyerek volt!!! :D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 20:28:31

@beebeer: köszönöm. (megkönnyebült sóhaj) :DDD

@Líder Máximo: az lehet, de mi beebeerrel tudjuk, amit tudunk. ;)

2011.10.24. 20:28:34

@Líder Máximo: nem a tengerrel van a bajom.... megveszekedett Liverpool szurker lévén..... :D

2011.10.24. 20:31:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Naná! Líder nincs tisztában a viszonyokkal kérem szépen. Persze mit várhatunk egy kosaras boxrajongótól? Fingja nincs a fociról... :))))

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 20:31:44

@nathalie: te egy dög vagy. mondták már? :DDDDDDD

csicserierika 2011.10.24. 20:32:11

ott kezdődött a bajok sorozata, hogy már az anyja sem jól adta meg a nevét, erre utalt is egyszer Péternek, mert helyesen CristofeR lett volna :)
Vajon miért lett ilyen a gyerek ?
Ettől függetlenül én is beállnék a sirató asszony kórusba :)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 20:33:00

@beebeer: hát te is csak azért vagy itt, mert csak azután derült ki, hogy púldrukker vagy, miután megszerettelek.... :DDDDDDDDDDD

2011.10.24. 20:34:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: vigyázzáammitbeszész!!!! :DDDD
Én meg még sosem láttam Roma szurkolót! Beeeee!

Líder Máximo 2011.10.24. 20:36:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: @beebeer: dzsí, ti erre a ködös angol focira gerjedtek? Az uruguai macsó csicskával? Most már értem, miért szimpatizáltatok a Kubaival :D Most mennem kell kicsit Gergőzni, de majd mesélek, milyen Cataniában, Palermoban vagy éppen Messinában kimenni egy meccsre :) :P

julcsi29 2011.10.24. 20:38:39

@beebeer: Ugye hogy ugye !? :)))Én is sértve érezném magam,és a Claudió ( aki egyáltalán nem ilyen volt) nekem is gyanus :D

csicserierika 2011.10.24. 20:38:47

@Líder Máximo: úgy látom neked is több személyiséged van :)

2011.10.24. 20:38:54

@Líder Máximo: húúúúúú az a kommented kapura tartott, de nagyon mellé!!!! Vedd úgy Líder neked véged, meg vagy nyúzva, a darabolást Hajnira bízom, az élvezet meg a balta végett!!! :DDDDDDDD

icegrapefruit 2011.10.24. 20:40:07

Már késő, de Cristofel, Veronika és Péter előadhatta volna a Pitbull terrier örökzöldet a Macskajaj-ból.

nathalie 2011.10.24. 20:40:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
nem, nem szoktak rám ilyet mondani. jóravaló, kedves,rendes,illedelmes. ezeket szokták használni rám :D

kemény keleti kommentelő 2011.10.24. 20:41:18

A Cristofel nevet valóban nehéz helyesen leírni - pláne telefonba azzal a mikronnyi faszom-baszom gombokkal -, de nem ezért vesztett Kuba. Csabát is beszopatták azzal az egyes kóddal. Mire az ember rájön, hogy azt hány gyével írják, dr. Lilu lezárja a szavazást. Crisnek persze adták a kettest. Rohadt csaló banda, de most rábasztak a sompolygásra.

icegrapefruit 2011.10.24. 20:43:17

@beebeer: Szerintem nem a szavazatok döntenek, csak még nem jöttem rá, hogyan csinálják. :-P

Albino Vernyul 2011.10.24. 20:43:59

Na kerem... Ha mar Hajni emlegette.. Fluor, a sztar, az isten...;)

www.youtube.com/watch?v=iC4T14KALkY

csicserierika 2011.10.24. 20:45:52

@Binbir gece: ha, ha... ezért csökkenhetett a különbség a két tábor között :)

nathalie 2011.10.24. 20:46:29

átvitték zizit a barátok köztbe?????

szőkecigány 2011.10.24. 20:47:32

@nathalie: Seri egész eddigi életében abból élt, hogy pucsított, tekergett, rázta a seggét és a mellei sem véletlenül szilikonosak.
Elég nehezen hiszem el, hogy egy erotikus munkákból élő lány ne tudná, hogy mit vált ki a férfiakban. Ezért fizették, tartották ki, juttatták be a villába, tartották bent eddig.
Tudomásul kellene vennie, hogy semmi mása nincs, csak a teste és a szexualitása. Ő választotta ezt az életformát, talán nem kellene pont ez ellen lázadozni, mert másból ne fog tudni megélni, akkor aztán felkopik az álla.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 20:48:13

@beebeer: ki nem hagynálak. mit akarsz fogni? :DDDD

@nathalie: ja, én se vagyok egy ötforintos csaj... :DDD

@ladyandhenk: NAMIVANÖCCCSÉM???? :DDD

capa05 2011.10.24. 20:49:56

@szőkecigány:
Rosszul tudod, tisztes légi utaskísérő szeretne lenni csak most sem sikerült a felvételi.

csak magamat képviselem 2011.10.24. 20:50:01

olyan intenzív volt a tegnap!
a hatása alatt maradtam. a suliban nagyon ott voltam, de otthon semmi.
most meg túl sok minden kavarog a fejemben.
Gergő ma pincsi, vagy Alfa lesz, erre várom már nagyon a választ.
Ezek a dolgok gyorsan történnek, kint jópár meddő nap eltelne Seri-Gergő botrányai között. itt viszont az a jó a szerkesztőknek, ha minél több valakiről csöpögtetnek 1-1 infomorzsát. mára is kell egy esemény. remélem nem jött meg Serinek... na mindegy, bocs a nőktől. csak mert olyan mostanában, mint akinek...később (se) lesz kedve

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 20:50:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: éppen olvasom a hogyvoltot! A kommenteket is! És már a tököm tele van a joggal:D

Te megbékéltél már az emberekkel?:)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 20:51:12

@Albino Vernyul: ezért imádlak én téged... te... te....

mocskosmacska 2011.10.24. 20:51:21

@nathalie: Még Sebeők Jánost be kellene tenni harmadiknak és én is megnézném.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 20:51:33

@nathalie: bruhahaaaaa.....:P:DD
@ladyandhenk: helló:)nincs hátralékom :D
@Albino Vernyul: te aberrált...:D
@sogeking: szegény Hajni.. szegény Krisz..:D

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 20:51:58

@beebeer: öööö... izé.... kiét? :DDDDD

dolgozni kék 2011.10.24. 20:52:24

Krisz elsőosztályú bohócügyi államtitkár lenne. de akár az alternatív köztársaság-elnöknek is javasolnám.

nathalie 2011.10.24. 20:52:35

@szőkecigány:
meglepődött egy álló f*szon. mindent értve, sztem kell az a doki. ilyen tudatlanságból 21 évesen még baj is lehet!!!! :D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 20:52:38

@ladyandhenk: genetikailag mizantróp vagyok. egyéb kérdés? :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 20:53:03

@fkangi: igen, igen, olvastam:D
Most nekem lesz, hulla vagyok:D

2011.10.24. 20:54:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az előző avatarára gondoltam. Vagy nem Máximo feldarabolását tervezzük? Fidel Castro ő a lelkem, csak előjött a női énje!

Csúnya szavakat mondott a Poolra, kevesebbért is döntöttek már meg diktatúrát! :))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 20:54:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: kinyírsz, ha belepofázok, h én a német focit szeretem, de a braziloknak drukkolok általában, viszont a magyarok nem fognak soha kijutni semmilyen nemzetközi eseményre?:D

Krisz tényleg plakátarc akar lenni?:)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 20:55:01

@nathalie: a következő a "lehet-e a kecskével?" lesz, figyeld meg. :DDD

nathalie 2011.10.24. 20:55:07

@mocskosmacska:
benkő!!! egy pálcával a saját testén mutogatná el gergő testi reakcióit :D:D

szőkecigány 2011.10.24. 20:56:32

@capa05: Jaaaj, ezek a zátonyra futott karrierek... De sajnálom Serikét. Ennyi erővel azt is bedobhatta volna, hogy orvos szeretne lenni, vagy molekuláris biológus, csak nem sikerült a felvételije.
Maradjunk annyiban, hogy eddig a testével kereste a pénzt, repülőgépen mosolygással és italok kínálgatásával pedig még nem nagyon.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 20:58:43

@ladyandhenk: ki ne mondd, hogy BAL..ta, BAL...fék, BAL....f@sz, BAL...eset, meg ilyenek! :DDD

nathalie 2011.10.24. 20:59:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
más lenne ez a műsor ha mi lehetnénk a kreatív szerkesztők :D:D

haruka 2011.10.24. 21:02:40

estét!
úgy le vagyok maradva VV-ből, mint a borravaló. meg is mondom a főnöknek, hogy ha lehet konferenciára menés helyett én bepótolnám az elmúlt egy hét öfijeit.

@ladyandhenk: hali! már megint új avatar? :)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:03:47

@ladyandhenk: kénytelen vagyok megkérdezni, melyik bundeszliga csapat kabalaállata egy élő kecske. guglizni nem ér, harminc másodpercen belül választ várok :DDDD

nathalie 2011.10.24. 21:04:14

megzavar sehere kiélt feje, de közte meg a gergő között van egy 15 év, nem?

mocskosmacska 2011.10.24. 21:04:17

@nathalie: Akkor már csak hárman kellenek, hogy meglegyen a heti hetes sokkal erősebb kiadásban. Az ötödik legyen Gene Hunt (az Élet a Marson című sorozatból a tapír rendőrfőnök, aki tele van ilyen klasszikusokkal: Rendőr: - egy nő is kell még az akcióhoz. Ki legyen?
Gene Hunt: NEkem, mindegy csak jó csöcsei legyenek.)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:04:46

@fkangi: BALSORS, AKIT RÉGEN TÉP....ugye....
áááááááááááá öfi bazze, én meg itt prüntyizek! :D

Hurri Kán 2011.10.24. 21:05:43

@fkangi:
Bal... Ball... Baltazár ha kell, meghal, de nem alkuszik! :DDD

2011.10.24. 21:05:52

@dolgozni kék: alternatív köztársaság-elnök - hüle!!!!! Már látom magam előtt ahogy hátba csapja Berlusconit, NAMIVANÖCSÉM!!!!! :DDDDD

capa05 2011.10.24. 21:07:18

ajjaj jó lesz a buli!

nathalie 2011.10.24. 21:07:22

végre!! attila kibassza fecot!!! végre!!!!

mocskosmacska 2011.10.24. 21:07:36

Ahhoz képest, hogy csabának elvileg nincsen kapcsolatai a villában, elég sokan eléggé örültek neki.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 21:07:47

@haruka: mondjunk fel kollektíve! :D
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az én válaszom: ki nem tojja le??:P:D
@nathalie: de Gergő még a börivel együtt is kevesebbet rúdtáncolt..:D

csiri bá 2011.10.24. 21:07:51

lesz catfight? Veron vs Dreszter. :)

MagasMacska 2011.10.24. 21:08:01

Ja, hogy ezért nem volt tegnap online!
De legalább Veronika tisztán lát.

fran7 2011.10.24. 21:08:39

Ez nem gyenge lesz: Ez a hátrahagyott levél, újabb konteokat alapozhat meg.

mocskosmacska 2011.10.24. 21:08:39

Dreszterrel szemetek voltak, hogy ezt bemondták mindenkinek.

csiri bá 2011.10.24. 21:09:34

bakter seherevere a riportszobában, hallgatom és azt hittem Rágógumis Zsófi az...
a hanghordozás, a nulla iq... :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 21:09:47

@gyvy: na, ha már fitogtatjuk a műveltségünket: aki megmondja, honnan van az, hogy "Galagonya túróval, most jövök a fúróval", az előtt leveszem a kalapomat... egyszerűen nem bírok rájönni, pedig esküszöm hónapok óta töröm a fejem...
@beebeer: mekkora flash..:DD

mocskosmacska 2011.10.24. 21:09:48

Attilának még mindig nem esett le, hogy csaba azért nyert, mert ő annyit áskálódott ellen, hogy az elég sokmindenkiben visszatetszést keltett.

témázgató 2011.10.24. 21:10:04

Vajon Veron kitépte dreszter frufruját?

nathalie 2011.10.24. 21:10:06

na hol van stella? ő akarta,hogy bejátszák az eszteres jelenetet. a kubai ezt is elintézte :D

fran7 2011.10.24. 21:10:14

Dya és Seri egymás mellet. Melyik a playmate és melyik a Claudion kívül soha senki, prűd lány?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 21:10:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: megint kezded?:D
Hogy tetszik a kutyim?:) (szempilla rebegtetés):P

@haruka: szió! Ő a másik eb:D

csiri bá 2011.10.24. 21:10:23

@mocskosmacska: nem kellett volna foglalt kukira hajtania. :D

capa05 2011.10.24. 21:10:42

Hayny holnap (is)sziporkázhatsz!

genevieve 2011.10.24. 21:10:44

ez a dyus milyen kis okos csajszi:-)

2011.10.24. 21:11:09

Na ugye igazam lett! Claudijjóval négy hónapig nulla szex! Nekem ne mondja senki, hogy ez nooooooormális!!!!!

mocskosmacska 2011.10.24. 21:11:34

@csiri bá: Tényleg nem kellett volna, de pl. crisnek sem játszották be, hogy péter hogyan beszél róla a háta mögött.

Kardhal.0 2011.10.24. 21:11:36

Na nekem ez már sok. Komolyan ennyire hülyének néz mindenkit Sehere???

nathalie 2011.10.24. 21:12:05

@mocskosmacska:
de leesett. amikor bement csaba, mondtak neki attila, hogy csaba, annyit szeretnék mondani, szívesen. és azt is most mondta hogy nem vette figyelembe hogy mások csaba mellé állnak a villában. stb

haruka 2011.10.24. 21:12:11

@fkangi: jóvan, de előtte keresek valami gazdag férjet, aki eltart! :D

fran7 2011.10.24. 21:12:12

@fkangi: Véletlenül nem Ricse ez? Mintha Ferótól hallottam volna. Esetleg Bizottság?

allegravelli 2011.10.24. 21:12:17

@capa05: Én szakítás után teherbe estem az extől...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 21:12:43

@csiri bá: @MagasMacska: @fran7: @mocskosmacska: Lehet, hogy Veronika lesz a következő kieső ... mehet Cristofel után!

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:12:56

@fran7: hinnye. namivanöcccsém?! :D

@ladyandhenk: nincs kutty, mingyá írok én neked, hát hogy aza.... :)

nathalie 2011.10.24. 21:13:22

mekkora egy trágya ez a csaba. hát persze hogy krisztofel titkát árulja el. legalább krisztofel saját titkát írta le. csaba meg még utolsó erejével bemárotta volna a kubait. szar alak. mondtam én!

mocskosmacska 2011.10.24. 21:13:39

Csaba, milyen kis szarkeverő.....:-)

mocskosmacska 2011.10.24. 21:14:46

@nathalie: Ez sem nagyobb keverés, mint amit mások tesznek.

haruka 2011.10.24. 21:15:13

@ladyandhenk: tudom, már láttam! :P :)

nathalie 2011.10.24. 21:15:21

@Tüzitündér:
mire mondtad, hogy úristen?

mocskosmacska 2011.10.24. 21:15:29

Annamari, shadi és sehi nem kaptak most vacsorát?

témázgató 2011.10.24. 21:16:04

Kinga Csaba nélkül nem jött volna rá, hogy nem lehet őt megerőszakolni:::DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 21:16:28

@haruka: szólj már neki, hogy kettőnket kell eltartania..:DD
@fran7: akkor inkább Feró.. szerintem az AE Bizottság nem ilyen jellegű rímeket nyomott.. viszont lehet, hogy Rice-ügyben igazad van..keresgélek egy kicsit koncertfelvételek között.:) köszi:)
@allegravelli: bázdmeg! :S

Lasombra 2011.10.24. 21:16:30

cső,

Dya is náthás? hmm... pedig nem itt aludt. :P
Seri egy órán át panaszkodott, ő meg egy szóval nyugtázta: "Szörnyű." Ennyi. Komálom.

az nagy erőátrendeződés meg lehet, hogy Csabát is magával rántja. nem akkor ismerszik meg az ember, amikor veszít, hanem amikor nyer.

capa05 2011.10.24. 21:17:01

Attilától ez jó volt!!!

nathalie 2011.10.24. 21:17:06

@mocskosmacska:
de hát ezt hogy engedheti meg magának az igazság bajnoka? a lányosanyák álma? a fedhetetlen jellem?? mert hát a többiek szar alakok, de hát ő, hogy? ezt most így hogy? :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 21:17:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nincs kutty:(

Pedig én meg azt hittem, h létezik...Meg lettem csalatva szemem által:(:)

@haruka: körmöljek?:D
Nekem is kell egy gazdag férj!!!

nathalie 2011.10.24. 21:17:47

@capa05:
mit csinált attila? lemaradtam :(

vallatas 2011.10.24. 21:18:02

Na Kinga ekkora egy suttyó lenne?
Attila miatt akarja Csabát , hogy az idegrohamot kapjon?
Attila ki megmentette a hastáncnál is... vicc ez a csaj.
teli tenyérrel kapna.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 21:18:05

@mocskosmacska: El nem kötelezettek voltak a párbajnál, ezért külön vacsorájuk nem volt.

Tüzitündér 2011.10.24. 21:19:14

@nathalie: a pálcás benkő miatt..... :):)

mocskosmacska 2011.10.24. 21:19:22

Veronika filozófál. Ez rohadt jó.

@nathalie: Nem emlékszem, hogy ő ezt mondta volna magáról.

MagasMacska 2011.10.24. 21:19:24

@Peter_Cs: Veronikára még én is küldök sms-t. Hülye szegény, de kedves hülye.

Hurri Kán 2011.10.24. 21:19:55

@nathalie:
Szomszéd nénik szíve csücskét kihagytad. :D

capa05 2011.10.24. 21:20:16

@nathalie:
Krisztoferrel viccelt
"Attila" Szeretnélek megölelni "(búcsúzóul)
Krisz indul az öleléshez-közben Attila"de nem teszem"! látni kellett volna

haruka 2011.10.24. 21:20:22

@fkangi: @ladyandhenk: na jó, egye fene, eltart majd titeket is! mert nekem ilyen jó férjem lesz! :D
és igen lady, körmölj! :D

mocskosmacska 2011.10.24. 21:20:45

Attila komoylan gondolta, hogy csaba fecó miatt nyerte meg a párbajt? Szerintem csak valakinek neki akar támadni.

Lasombra 2011.10.24. 21:21:13

@vallatas: hát, elvégre ő a cselszövő. ennél nagyobb csele nem lenne sose. :)

Veronika meg ki fogja verekedni magát a villából a reklám után, vagy mi van most?

nathalie 2011.10.24. 21:21:48

@mocskosmacska:
hát de részben egyébként ez igaz. ha feco, kinga és gergő is a kubai mellett marad, akkor azért máshogy jött volna le ez lehet a kintieknek.

sogeking 2011.10.24. 21:21:50

ma lesz a mézbirkózás?

@haruka: bizony :)

nathalie 2011.10.24. 21:22:26

@capa05:
:D:D így is röhögtem :D
köszi

fran7 2011.10.24. 21:22:45

Én nem ismerem a női lelket. Ezért félve kérdem, hogy Dyát nem azért nem vitték randira, mert mindig a barátnők csávójára mozdult rá. Amikor Kinga indulna Csaba felé, akkor valahogy mindig odakeveredik. S ő már a randik előtt összejön a fiúival?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 21:23:02

@haruka: oks, éppen azt teszem:D Nem is nézem a VV-t:D...

MagasMacska 2011.10.24. 21:23:18

@fkangi: A neten van néhány lap , tele "locsolóversekkel", azok között több helyen is szerepel.

evangeline77 2011.10.24. 21:23:27

@mocskosmacska: Komolyan..:) Pedig butaság, Csaba egyrészt pont Attila és Péter miatt, másrészt a Krisztofel hülyesége miatt nyerte meg a párbajt. Nem saját létjogosultsága folytán, hanem az ellene folyó konspiráció miatt Csaba ment vissza.

nathalie 2011.10.24. 21:23:36

@fran7:
az inkább a kinga típus :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 21:23:58

@capa05: az jó poén volt..:D
@haruka: na oké, akkor holnap felmondok, melóhelyen is, itthon is, aztán csomagolok..:DD

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:24:27

@fkangi: ugye nem a saxobeat volt? mondd, hogy nem!!! :DDD

foxglove (törölt) 2011.10.24. 21:25:40

sziasztok,
csak most értem ide, és ha jól láttam, hogy tényleg kiderült a drEszter, nem csodálom, hogy nem volt tegnap online.

allegravelli 2011.10.24. 21:26:24

@fkangi:
Galagonya túróval,
Itt állok a fúróval
Szép virágszál! Lábad köze
Többet ér, mint Rábaköze!
Fel a szoknyát, le a bugyit,
Hadd locsolom meg a nyuszid!
Locsolóvers:-D

haruka 2011.10.24. 21:26:30

@ladyandhenk: aztán meg én leszek a hibás, hogy lemaradsz valamiről, mi? kösz! :D

mocskosmacska 2011.10.24. 21:27:06

NEkem azért furcsa, hogy cris ezt a titkot hagyta hátra, mert a blikkben még az nyilakozta, hogy azt veronika sosem fogja megtudni.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:28:47

@mocskosmacska: jaj, mit gondol komolyan? ami az ő érdeke. sokszor azt sem..., hogy vissza tudja fordítani. mert a villában minden megtörténhet. és mindennek az ellenkezője is. ;)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 21:28:48

@MagasMacska: tuti,hogy eredetileg nem az...
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: dehogyis..:) érdemes meghallgatni..the Bird &the Bee. nem ismertem, de tetszik :)

capa05 2011.10.24. 21:28:56

@mocskosmacska: amennnyi esze van elfelejtette.

evangeline77 2011.10.24. 21:29:08

@mocskosmacska: Igen, én is olvastam. Érdekes. Ezek szerint olyan, mint egy aranyhal. 3 másodpercig képes emlékezni.. Vagy Rtl kavarás..

mocskosmacska 2011.10.24. 21:29:14

@nathalie: PErsze, még az is lehet, de attila inkább azon gondolkodjon, hogy ő mit hibázott.

2011.10.24. 21:29:17

@mocskosmacska: lehet, hogy feladat volt, mint Tordasnak a lábmasszázs. Mármint drEszter megkörnyékezése.

témázgató 2011.10.24. 21:29:20

Aranyos a két özvegy vigasztalja egymást.
Veron, mint aki a sír széléről szíve szerint a kedves után ugrana.

haruka 2011.10.24. 21:29:36

én nem is értem, miért örülnek ennyire Csabának.

mocskosmacska 2011.10.24. 21:30:37

@stella03: Szerintem is rtl keverés.

Gergő most okos dolgokat mond.

nathalie 2011.10.24. 21:30:38

@haruka:
én sem. fecó összesett a mosdóban annyira zokogott. most!

forexfelix 2011.10.24. 21:30:59

VAn egy láda pezsgő fogadásom, hgy még a héten valamelyis színes napi igazmondóban, Krisz friss szexbotrányai lesznek megszellőztetve, amit a héten követ el valamelyik promós partin

mocskosmacska 2011.10.24. 21:31:04

@beebeer: Vagy eszternek cris megkörnyékezése, crisnek meg ennek a leírása.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 21:31:06

@haruka: ááááá, megszoktam, h nem látom:D Máskor mindig telefon van! Most beteg a Drága, így senki nem hív, inkább lefoglalom magam:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 21:31:13

@allegravelli: egy rohadt locsolóvers első két sora zakatol az agyamban hónapok óta??? begolyóztam...:S
na kösz, legalább most már nem fog tovább idegesíteni...:)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:31:25

kikérem magamnak ezt a zenét ez alatt a jelenet alatt....

haruka 2011.10.24. 21:31:26

Fecó csak egy hangyabokányi per kettőt teátrális. :D

evangeline77 2011.10.24. 21:31:27

@haruka: Hár mert bár képernyőn keresztül sok embernek szórakoztató volt Krisz, de vele élni nem biztos, hogy olyan klassz volt. Engem biztos, hogy idegesített volna egy idő után..

Lasombra 2011.10.24. 21:31:39

Fecó szerintem az időjárás-jelentésen is képes elsírni magát.

2011.10.24. 21:31:43

Jól hallom, az After dark kezdő riffjei a zuhanyozós jelenet alatt??? Yes!!!!

nathalie 2011.10.24. 21:31:47

feco itt végleg elásta magát nálam. mi a faszom volt ez???

capa05 2011.10.24. 21:31:55

@stella03: Agyament ,biztos elmondták neki, hogy lement a TV-ben !!!

mocskosmacska 2011.10.24. 21:31:57

FEcónak ez az inge felülmúlhatatlan.

forexfelix 2011.10.24. 21:32:08

Állitom ez a feco gyerek magának tulajdonitja a szürkelofejcsaba visszajovetelét

foxglove (törölt) 2011.10.24. 21:32:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: végig azon gondolkoztam, hogy milyen összefüggést kéne felfedeznem az Alkonyattól pirkadatig és a jelenet között.

sogeking 2011.10.24. 21:32:45

mindjárt kitaláljátok, hogy Fecó is legyen színész :D

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:33:02

@beebeer: inkább eszternek volt az. :)

nathalie 2011.10.24. 21:33:10

na, elismeri, nem? jófej ez az attila. :D

vallatas 2011.10.24. 21:33:19

Ez a Kinga szánalmás...

nathalie 2011.10.24. 21:33:53

kinga: kurva jó fej csávó????? anyám, hát gyűlölte a csicskacsicskacsicska :D:D kell veronika?

capa05 2011.10.24. 21:34:04

@sogeking:lehetne a Hamletben a koponya

fran7 2011.10.24. 21:34:14

Attila mocsok, ilyenkor hallgatunk egy darabig, nem magunkat igazoljuk, hanem majd utána lehet beszólogatni a másiknak.

témázgató 2011.10.24. 21:34:28

Attila elmarja maga mellől az egyetlen embert. Egyedül marad, mint az ujjam.

2011.10.24. 21:34:40

@foxglove: pontosan az asztalon táncolós jelenet zenéje volt, ez esetben Csaba nyakában egy kígyóval csábos táncot lejt, és a lábfejét belerakja Fecó szájába. Na így.

haruka 2011.10.24. 21:34:42

@stella03: de akkor minek pakolták rá a jeleket?

Lasombra 2011.10.24. 21:34:43

Attilánál ez a "megkérlek, ne" dolog már a szülinapi bulin is olyan jól bejött.
L, mint lúúúúzer.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:34:54

@beebeer: nem jesszbazmeg. ugyankérlek. ez sértés. :D

@foxglove: nemmegmondtam???? :D

capa05 2011.10.24. 21:34:57

@nathalie: gen, én is olvastam. Érdekes. Ezek szerint olyan, mint egy aranyhal. 3 másodpercig képes emlékezni.. Vagy Rtl kavarás..
erre

mocskosmacska 2011.10.24. 21:35:04

Attila tök bunkó fecóval.
Attilának még mindig csaba kiejtésén kattog az agya.

nathalie 2011.10.24. 21:35:16

hála isten, hála isten, hála isten. attila és péter együtt.

mocskosmacska 2011.10.24. 21:35:35

Péternek több esze van, mint attilának.

haruka 2011.10.24. 21:35:42

@beebeer: vizuális vagyok... fujjj! :D

vallatas 2011.10.24. 21:35:45

Örüljél Kinga, gyerünk gyerünk nyalj csak a Csabinak... öntözd meg :)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:35:56

Kingának kéne szólni, hogy legalább nyolc kilót hízott, és ezen nem segít a hajsimogatás...

Lasombra 2011.10.24. 21:35:59

Peti most jön rá arra, amit a VV1 második párbaján már mindenki látott.
realitiveterán a tököm...

fran7 2011.10.24. 21:36:09

Csabi annyira nem hisz a csajoknak, pedig azt akarja hallani, amit mondanak.

sogeking 2011.10.24. 21:37:20

Shadi még mindig nem öntötte le sörrel Attilát?

evangeline77 2011.10.24. 21:37:27

@haruka: Mert Attila és Péter azt nyomták, hogy nem csinál semmi, színtelen, nem tartozik senkihez, úgyis kinn marad. Csordaszellem, mentek a két nagyhangú után..

Na, megint megy a szervezkedés...:):)

nathalie 2011.10.24. 21:37:31

ajaj fiúk, hát azért én ennél többet néztem ki belőletek :(:(

mocskosmacska 2011.10.24. 21:37:33

Veronikát már nehezen fogják tudni meggyőzni, hgoy shadira tegyen....

sogeking 2011.10.24. 21:38:03

szép ez a Péter Attila szerelem, őszintén drukkolok nekik

foxglove (törölt) 2011.10.24. 21:38:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: valamelyik onlinbeban beszélték, hogy tényleg, konkrétan 8 kilót hízott:D

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:38:10

@mocskosmacska: hát persze, hogy.... csak Attila azt hiszi, hogy neki ugyanannyi van. :D

MagasMacska 2011.10.24. 21:38:11

Na, a két taktikus már szövi a hálót.

Lasombra 2011.10.24. 21:38:32

ezek után egyébként kit vesznek rá AtiPetiék, hogy az ő jelöltükre tegyenek?
ki maradt nekik?
Veronika? a Borg?

témázgató 2011.10.24. 21:38:44

Veron fején az a szar Kiszopé volt?

fran7 2011.10.24. 21:38:47

Attila ápolta Péter lelkét. Ez mekkora paradoxon.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:39:23

@foxglove: én annyit fogytam, azé' látom :)

@nathalie: péternek több esze van, mint a Te Attiládnak, bocsiiiiiii :D

Lasombra 2011.10.24. 21:39:23

@foxglove: ha seggre hízik, akkor nyerő lesz.

BarBwire 2011.10.24. 21:39:30

Sziasztok, gyerek bealudt, mit mondott Csaba? DrEszter meg akarta dugni Krisz? Mijazatitok?

nathalie 2011.10.24. 21:39:57

felgöngyölíti???? :D:D istenem, hát távolról is üzen ez a kubai :D:D

evangeline77 2011.10.24. 21:40:37

@capa05: De pont azt mondta, hogy Veronika sosem fogja megtudni. Ennek ellentmond a tény, hogy ő maga hátrahagyta a titkot, és mivel kiesett, tudhatta, hogy hamarosan (még a villában!!!!!) megtudja, mi volt Eszterrel...

BarBwire 2011.10.24. 21:40:53

Szegény csajszi. Nem érdemelte meg.

Lasombra 2011.10.24. 21:41:09

most itt V szerint tényleg Dr E a hunyó???
nem a Kiszopka? hülyeeeee??

jájjj, csak AM seggét ne!

haruka 2011.10.24. 21:41:29

szegény Veron, hogy kiakadt. pedig nem kellene.

capa05 2011.10.24. 21:41:35

erre írtam, hogy elfelejtette az idióta

BarBwire 2011.10.24. 21:42:15

@Lasombra: ja, de Kriszt nem tudja megverni, helyette ott van Eszterke.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:42:17

@foxglove: :) kösz. höjj és ma már voltam futni is, de pssszt. még nem lehetne. :)

nathalie 2011.10.24. 21:42:31

szegény veronika. én tényleg sajnálom :(

genevieve 2011.10.24. 21:42:48

és eszter még hazudik is....

a többi iq bajnok meg, hogy lapít most...vera és péter is tudta....

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 21:42:49

na, cirkuszt és kenyeret...
azért ez a Veronika negyvenévesen rohadtul lelakott fejű nőszemély lesz...nem áll jól neki, ahogy üvölt...

Lasombra 2011.10.24. 21:43:06

@BarBwire: őt se tudta. :)

Péter most lelki segélyeset játszik. kell az a +1 jelölőmágnes nagyon.

nathalie 2011.10.24. 21:43:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
az én attilám szebb, okosabb és humorosabb mint a péter!!!! :D

forexfelix 2011.10.24. 21:43:29

sztem már ezt a balhét krisz már valamelyik részeg liba combjai közül lesi fél szemmel :)

genevieve 2011.10.24. 21:43:44

annamarinak tényleg van esze...

capa05 2011.10.24. 21:44:14

Lilu a kis látnok!

BarBwire 2011.10.24. 21:44:31

@nathalie: attila meglepetés, minden nap, Már kiváncsi vagyok...

nathalie 2011.10.24. 21:44:41

lilu gúnyos megjegyzésitől behányok. ebből a nőből csak úgy árad a gonoszság. totál rossz helyeken használja az iróniát. ha ez véletlen, akkor nem gonosz, csak hülye.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:44:51

@nathalie: én is, de veronika alekoszba is szerelmes volt, ne felejtsük el! :)

és a kérdés mindenkihez szól: "csókolóztál már cápa előtt?"

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.24. 21:45:06

Szerintem a riportban rászóltak Kiszopra, hogy vagy ő írja meg Verocskának az igazat, vagy bevágják neki a felvételt. Magától nem vallott volna.
*gernika voltam

capa05 2011.10.24. 21:45:14

Hát ez is csak egy kört futott!

mocskosmacska 2011.10.24. 21:45:23

Sehi és gergő!?!?!?!?! Ne!!!!!!!!!
Már reménykedtem, hgoy megszabadultunk tőlük.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 21:45:58

@mocskosmacska: Mint legtöbbször.

@genevieve: Meg ő kezelte a legjobban a helyzetet.

Lasombra 2011.10.24. 21:46:08

ma láttam az ábécében valami salátamagazin címlapján:
"Kiszop már 100 nővel kefélt. 13 évesen vesztette el a szűzességét!"
(nem ezekkel a szavakkal.)

szóval indul az imidzsépítés. félek, hallunk még felőle.

Seri meg visszament az előemberhez? hajjajaaaaaaaaaj. ez majdnem olyan szép, mint a Man Utd - Man City 1:6 :))
én már csak egy kávét kérek.

BarBwire 2011.10.24. 21:46:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Cápa nevű fószer előtt már igen. Az ér?

forexfelix 2011.10.24. 21:46:26

@nathalie: NÁlam is kicsapta a biztosítékot lilubordzsa amikor oliver szívében forgatta a tőrt a párbaján.

genevieve 2011.10.24. 21:46:46

@forexfelix: erre már tegnap a belevalóban is célzott......

capa05 2011.10.24. 21:47:10

Valaki már felvetette, Veronika miért nem olvassa fel anyukája napi tanácsát?

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:47:23

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :DD jajjdecukkkkiiiiiii :D
én is akarom tudni a férjem nickjét!
zárójelben megjegyzem, indulok a juve fórumokra..... :DDD

Lasombra 2011.10.24. 21:47:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Veronika szerintem nem tudja, mit jelent ez a szó.
az ember nem lesz szerelmes hetente.
vagyis mittomén, másnál hogy megy ez.

genevieve 2011.10.24. 21:48:59

@Lasombra: neked is csak egy pillanat műve volt:-)

meglátni és megszeretni:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 21:49:06

@genevieve: Ebben a sztoriban Cristofel a hunyó!

MagasMacska 2011.10.24. 21:49:24

@Lasombra: Csaknem gyerek még, és azok bizony... Épp ezért hamar ki fogja heverni. Rosszabb lett volna, ha nem tudja meg.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:49:46

@BarBwire: cápa csókolózott már cápa előtt, vagy te? :D nemmindegy, anya! nem mindegy! :D

témázgató 2011.10.24. 21:49:52

@capa05: miért váltottál nicket? Olyan jópofa volt az előző.

forexfelix 2011.10.24. 21:49:57

@genevieve: Nem láttam, de krisz figyelmét nem nehéz egy nőnek felkeltenie. Ha a menyegzőjén a koszorús lány lehajol az elgurult gyűrűért, krisz már összezavarodik és rámozdul reflexből :)

genevieve 2011.10.24. 21:50:00

mondjuk innentől kezdve veronika amig csak bent lesz, addig mindig eszterre fog tenni szerintem..

capa05 2011.10.24. 21:50:35

Azért Gergő arca is jó volt a balhé alatt!

csiri bá 2011.10.24. 21:51:14

@Lasombra: te egyelőre kv helyett neocitránt igyál. :D

Ps.: az 1-6 ütős volt, főleg a 3 perc alatt 3 gól. :)

Lasombra 2011.10.24. 21:51:33

@genevieve: figyuka, a mi kapcsolatunk egyáltalán nem felszínes. sem a távolság, sem az átjátszóműholdak, sem a júpíszí kábelek szküllás és karübdiszei nem tompíthatják!
ez transzcendentális lelki kapocs, mely a megbecsülésen, az összetartozáson, a bizalmon és a D kosaras dudákon alapszik!

genevieve 2011.10.24. 21:51:35

@Peter_Cs: nem hiszem, hogy kriszt most már nagyon érdekelné veronika...

még párszor elmondja, hogy szerelmes ...volt....de, hát ugye........a kubai temperamentus....

témázgató 2011.10.24. 21:51:47

Krisz közeljövője képlékeny, reklámarc szeretne lenni, a BeleValó című műsort akarja vezetni, és meghökkentő módon még a Madách színházat is szóba hozta, amit kialvatlanságának tudhatunk be. (origo.hu)

Líder Máximo 2011.10.24. 21:51:58

@MagasMacska: "Na, a két taktikus már szövi a hálót" Erről beszéltem, nini. Viszont szomorúságal tölt el drEszter köpönyegforgató viselkedése és Vera elképesztő álszentsége, Péternek esetleg BTA-val kellene kezdeni valamit.

Egyébként testzszik, h nincsenek kifejezett "táborok", "vezérek", úgy néz ki, hogy másképp alakul a játék, mint a VV4-ben

capa05 2011.10.24. 21:52:22

@témázgató: Ez a mai napra van, ilyen néven szólitottak meg.(fkangit kértem meg valamire és erre ő ennek a személynek titulált.)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 21:52:57

@capa05: az elsőt sem olvasta, megtanították neki kívülről..ééééted már? :D;)

fran7 2011.10.24. 21:53:07

Kik lesznek a csapatokban? Vagy erről még nem tudnak a játékosok?

genevieve 2011.10.24. 21:53:19

ejj, ejj attila, ez nagyon gyengus volt:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:53:30

attila, köszönöm.
az első, amivel egyetértek veled.
nati, HALLODBAZMEG, HALLOD?????
:DDD

Lasombra 2011.10.24. 21:53:58

@MagasMacska: az igaz.
ez a típus, gyorsan csapong. ha kimegy szavazásra, a nézőtéren talál vkit.

@csiri bá: köszönöm érdeklődésed, be van tárazva, de majd csak fekvés előtt. :)

@Lasombra: *szküllái
(nálam az S az I mellett van. vietnami occó billentyűzet.)

genevieve 2011.10.24. 21:54:04

ez jó, krisz szereplése sokkal jobb volt a stúdióban, de a nézőknek mégse az a viselkedés kellett:-)

témázgató 2011.10.24. 21:54:05

Atyaég, Péter szerint inkorrektség volt Csabának Krisszel szembeni győzelme.

forexfelix 2011.10.24. 21:54:29

na meg is kezdték az aknamunkát keményen Attiláék

mocskosmacska 2011.10.24. 21:55:25

Attilának igaza van, kinga tényleg álszent, hogy rárakja a jelet csabira, aztán őt várja vissza.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 21:55:32

@Lasombra: ennyi erővel engem is imádhatnál..:DDD bár nekem nem ráng az arcom...:P:D

Lasombra 2011.10.24. 21:55:43

Fecó is cejelmes lett.
a feleségének ugye csak azt ígérte meg, hogy NŐVEL nem fog bent kavarni? :gonosz vigyor:

vallatas 2011.10.24. 21:56:04

Kinga egy szánalmas liba...

haruka 2011.10.24. 21:57:57

Veronika elvesztette tragikus körülmények között a szerelmét. Lilu, ezt miért?

mocskosmacska 2011.10.24. 21:58:11

FEcónak is igaza volt, hogy innentől kezdve hülyeség találgatni ki erős, ki nem.

2011.10.24. 21:58:32

HOgy én mennyire úúúúúúúnom már ezt a Sehe-Gergő nyüszögést!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 21:58:53

@genevieve: A balhénak mégis csak ő volt a forrása!

nathalie 2011.10.24. 21:58:54

ez a gergő csak nyaki fojtással tud indítani egy csókot? :D:D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 21:58:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szakmai ártalom..:)

olyan szép szerelmes szavak ezek: "azt hallottam, hogy ugattál rólam"..:D

sogeking 2011.10.24. 21:59:01

Cris a következő szériában indulhat Veronika exei kategóriában

capa05 2011.10.24. 21:59:06

Gergőtől többet vártam!

Lasombra 2011.10.24. 21:59:12

@fkangi: talán igen, de Dyus gyorsabb volt. first come first served.

Sehinek meg a legnagyobb elképzelhető büntetés: önmaga. életfogytig.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 21:59:17

@nathalie: köszönöm, és ez MEGVOLT ÉLŐBEN, kb. két órát röhögtem.
és még meg kellett írnom a posztot is.
amiről az anyagot kb. ötször néztem vissza, mert röhögtem.

ez a szőke hülye picsa, te meg egy tróger vagy valakinek megvan?
kéne valami plusz a holnapi poszthoz, értitek...

forexfelix 2011.10.24. 21:59:23

KIzárááááááást, tenyérrrrrel fájdalmat akart okozni seri!!!!

Hurri Kán 2011.10.24. 21:59:33

@mocskosmacska:
80 fokos Stroh rum, na az erős. :D

genevieve 2011.10.24. 21:59:59

Beatlest beadni egy ilyen jelenethez??????

BarBwire 2011.10.24. 22:00:12

@sogeking: Vagy a bundás gyereket?

nathalie 2011.10.24. 22:00:17

tudom mi a baj! gergő nem gügyög mostanában.

arkangyal44 2011.10.24. 22:00:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szép estét kommentlakok,ha a kérdést úgy kell érteni ahogy ahogy írtad akkor igen, Nyiregyházán az állatkertben :)

témázgató 2011.10.24. 22:01:09

Kiment az egyik szerelmespár, itt az ideje a másik turbék pár előrelépésének.
Néha csinálhatna a retek egy frizurát ezeknek a lányoknak.

Lasombra 2011.10.24. 22:01:21

@genevieve: most mi van? tegnap még aszontad, nincs abban semmi rossz. :)

@nathalie: ugyehogy?
vajon mi előzhet meg egy dugást? ippon?

genevieve 2011.10.24. 22:02:15

nem lehet, hogy sehinek tényleg klaudió volt az egyetlen pasi...és ...khmmm ...nem volt annyira jó a szexuális életük, és azt hiszi, hogy a szex mindenkivel olyan lenne?

mocskosmacska 2011.10.24. 22:02:17

Dugjanak már, aztán felejtsük el a témát.

forexfelix 2011.10.24. 22:02:33

Seri meg az olasz csődör mítoszt rombolja , hogy egy honapot is kibirt Kladiusz vele sex nélkül... HÁt ez nekem sok, itt valami nem stimmol :)

BarBwire 2011.10.24. 22:02:39

@arkangyal44: NYíregyházán is van cápa? Dejó!

témázgató 2011.10.24. 22:03:00

Sehe: én egy kislány vagyok, basszus!
Na jó, nem annyira kislány, de mégis...

nathalie 2011.10.24. 22:03:04

@Lasombra:
azt látom,hogy a seggberúgás az előjáték része.
persze sehere is pofozza gergőt, nem értem mit vár ezek után.

genevieve 2011.10.24. 22:03:05

@Lasombra: jó, de illik egy picit tiltakoznom:-)

Lasombra 2011.10.24. 22:03:22

ha tényleg mindig kell bent egy cejelmespár, akkor ki ne szavazzák Seriéket, amíg Csaba és Dya egy időben bent tartózkodik!!!!! hallják? tudom, hogy olvassátok, illetékesek!!!

csiri bá 2011.10.24. 22:03:25

"Kislány vagyok bazd meg"... ahaaaa...

mocskosmacska 2011.10.24. 22:03:33

Dreszter nyugodtan magával ránthatná álszent verát és pétert is. Elmondhatná, hgoy ők tudtak a dologról és tartani akarták a gyertyát.

capa05 2011.10.24. 22:03:59

Lilu teljesen be volt izgulva

BarBwire 2011.10.24. 22:04:09

@csiri bá: ja, engem is untat már, valaki küldje be a személyiét, hogy lássa hány éves.

Hurri Kán 2011.10.24. 22:04:14

ezek télleg tépik egymást??? :DDD

nathalie 2011.10.24. 22:04:28

Lassan olyan lesz ez az egész mintha gergő egy kiskorút dugna meg. Lehet sehere sikolya őszinte lesz...

BarBwire 2011.10.24. 22:04:49

@nathalie: És az édes becézések: b@z meg, ki vagy.

2011.10.24. 22:05:00

@genevieve: lehet nem is volt szex? Csak Claudijjó azt mondta??? :DDDD

Kislány még, mondja magáról, 16 éves kora óta go-gózik.... Háááát, nem is tudom....

nathalie 2011.10.24. 22:05:06

kirándulni mehetnek: a kerbe :D:D:D:D

Lasombra 2011.10.24. 22:05:46

hölgyek-urak, attól, hogy Klaudijó, a talján csődör nem dugott egy álló hónapig Sehivel, az nem ugyanaz, minthogy Klaudijó, a talján csődör egyáltalán nem dugott egy hónapig.
capisce?

mocskosmacska 2011.10.24. 22:06:13

Borg milyen erkölcsös lett hirtelen. Ők biztos soha nem flörtöltek más pasijával.

kékdelfin 2011.10.24. 22:06:33

Kinga, neked is nagy a segged. És még lapátfüled is van!! ehhehe Picsa!

sogeking 2011.10.24. 22:06:39

kameramentes óra - de gagyi, a mai világban már mindenben van kamera :D

never again 2011.10.24. 22:06:59

Eszter nálam leírta magát, az ilyen némberek a tanult nők szégyenei, remélem legközelebb szedik is ki a játékból, hülyepicsa.ennyi

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 22:07:01

Szerény véleményem szerint dreszter poénból mondta annó, amit mondott, nem kellene csesztetni! Ja, és Krisz a hunyó, csak mondom! A másik meg, h nem is volt ott szerelem:D

csak magamat képviselem 2011.10.24. 22:07:03

mondtam már, hogy Eszter a villa ribanca?

nathalie 2011.10.24. 22:07:10

Nem kinga volt az aki direkt féltékennyé akarta tenni veronikát???

mocskosmacska 2011.10.24. 22:07:23

@nathalie: Én elvinném őket egy 50 km-es, 2500-as szintkülönbéségű jó nagy hátizsákos túrára.

MagasMacska 2011.10.24. 22:07:44

@mocskosmacska: Sőt, Péter még biztatta is Kriszt. "Milyen kategóriában jöttél be? Skalpvadász? Hát akkor!"

BarBwire 2011.10.24. 22:08:02

@Lasombra: akkor én nem vagyok a típusod,

fran7 2011.10.24. 22:08:06

Szerencsétlen dreszter flörtölt egyet egy idiótával, mint szokott az építkezéseken. Most ezt mindenki látta, csak ebből kijön, hogy ő a legnagyobb cafka. S Csaba után ő lesz a kiközösített.

nathalie 2011.10.24. 22:08:23

@ladyandhenk:
de ha poénból mondta, akkor miért nem mondja ezt: szopattam gyerekek! hát tudjátok megkorra egy egója volt! beakartam kerülni az öfibe, meg jó poénnak tűnt.

vallatas 2011.10.24. 22:08:24

Kinga tee rusnyább vagy mint Eszter :DDD
Majd Shadi beosztja ozt jó lesz, vagy Attila :)))))

capa05 2011.10.24. 22:08:26

@Lasombra: Ez értehető, de ott is illene a háztájit rendben tartani nem?

sogeking 2011.10.24. 22:08:30

@csak magamat képviselem: szerintem próbált beilleszkedni, csak rossz lóra tett

csak magamat képviselem 2011.10.24. 22:08:36

Annamari a villa jótündére, csak úgy mondom.

mocskosmacska 2011.10.24. 22:08:42

@ladyandhenk: Szerintem is cris inkább a húnyó, neki volt kapcsolata, ő tartozott felelősséggel veronikának.

@csak magamat képviselem: szerintem modorosvera a villa ribanca.

kékdelfin 2011.10.24. 22:08:58

@mocskosmacska: nem kell ahhoz hátizsák. Elég ha 3000-5500m között van:)

2011.10.24. 22:09:11

@Lasombra: értem a logikát, kapizsgálom, csak nem értem, hogy mi értelme kitartani egy szőkét, ha sok szőkéhez-barnához-vöröshöz sokkal olcsóban hozzájut. Egyébként nem egy hónapot mondott a csaj, én 4 hónapot értettem. De az is lehet, hogy rosszul láttam (feliratozták ugyanis).

forexfelix 2011.10.24. 22:09:46

@mocskosmacska: Elég lenne ezeknek egy 20 méteres 2500 m szintkülönbségű túra :)

kékdelfin 2011.10.24. 22:09:50

@csak magamat képviselem: Eddig én azt hittem, minden tündér szép, vagy legalább néz ki valahogy.

mocskosmacska 2011.10.24. 22:09:51

@MagasMacska: Igen, ezt is lejátszhatnánk, ha már eszterrel ennyire kiszúrtak.

genevieve 2011.10.24. 22:09:56

@mocskosmacska: azért ez kicsit más volt mint egy ártatlan flört ....

mondjuk szerintem eszti nagyon is bánja....csak most úgy gondolja a legjobb védekezés a támadás...

magában szidja kriszt, hogy ilyen lepcses szája van...de ő a hp, hiszen pontosan tudhatta milyen a srác....1 percen belül rohant elmondani péternek...

az is sunyi fasz, mert még biztatta is kriszt...most meg sunnyog

mocskosmacska 2011.10.24. 22:10:44

@nathalie: Szerintem is ezt kellett volna mondania.

BarBwire 2011.10.24. 22:10:57

Csabát most békén hagyják, mert azt hiszik hogy milyen erős, pedig... és keresnek valakit, akit ki lehet vinni... Eszter ilyen. Most rányomul az Összeférhetetlen, a Törpe, és a Borg.

nathalie 2011.10.24. 22:11:22

@mocskosmacska:
én is a taigetoszra gondoltam először, de sztem arra nincs pénze az rtl-nek. :D

Lasombra 2011.10.24. 22:11:29

igaz, az ősi kínai mondás - és innét idézem - "Amíg gogózik a lyeány, addig ziher, hogy nem dugik, mert nehéz volna a fallosszal követni, miközben egy másik rúdon is pörög."

tehát Seri tényleg ártatlan.

genevieve 2011.10.24. 22:11:54

@csak magamat képviselem: kezd szimpi lenni:-)

pedig ezt nem gondoltam volna azok alapján ahogy bement a villába...

forexfelix 2011.10.24. 22:13:03

Britni szpirsz -damu roland :hitmibébi vanmórtájm :) Kezdődik a sóderklub

mocskosmacska 2011.10.24. 22:13:36

@genevieve: Én most sajnálom esztert. Mintha direkt szívatna az rtl.

2011.10.24. 22:14:22

@Lasombra: ez nagyon hajaz a magyar amelyik kutya ugat az nem harap mondásra, de ennek igazságát Karinthy már megcáfolta. :)

Istenem, miket írhatna Frigyes, ha még köztünk lenne!

témázgató 2011.10.24. 22:14:39

@genevieve: "mondjuk szerintem eszti nagyon is bánja....csak most úgy gondolja a legjobb védekezés a támadás..."
Érdekes, hogy most a legnagyobb k...-nak van Eszter beállítva - nem a fütykösét nyalta a gyereknek, hanem az ujját.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 22:14:57

@nathalie: @mocskosmacska: nekem is volt olyan, amikor egy idióta f....nak azt mondtam, h persze, h megyünk az ágyba, mert miért ne? Így tudtam lerázni, a környékére nem mentem többet! Ettől nem érzem magam ribancnak! Tuti, h vmi ilyesmi volt neki is az agyában!:D

Miért mondaná meg? Minek kell ott bent is minden szart elhinni annak az embernek, akitől még az sem igaz, h ő megszületett gyakorlatilag!!!!

mocskosmacska 2011.10.24. 22:15:06

@BarBwire: Ha lenne eszük egy shadi-eszter párbajt próbálnának összehozni, mert akkor mindenképpen jól járnának.
Bár shadit én sajnálnám és szerintem eszternél vannak irritálóbb, unalmasabb alakok.

genevieve 2011.10.24. 22:15:11

azért ha feco nem fogja le veronikát, az tényleg nekimegy, aztán csórit még ki is rakják...

forexfelix 2011.10.24. 22:15:25

@mocskosmacska: "Én most sajnálom esztert. Mintha direkt szívatna az rtl."

neki már egyre sürgetőbb hogy valkai szivassa, úllátom

mocskosmacska 2011.10.24. 22:15:39

@nathalie: Jártál már a Gulács hegyen? Na, az is tökéletes lenne, főleg éjszaka.

csiri bá 2011.10.24. 22:15:41

@csak magamat képviselem: vigyen neked ajándékot halloweenkor. :D

nathalie 2011.10.24. 22:16:04

@ladyandhenk:
hát hogy utána ne bőgjünk kint egymagunkban, hogy senki se szeret. azért kell elmondani :D:D

Lasombra 2011.10.24. 22:16:05

@BarBwire: mé? nálatok nem júpíszí van, vagy mi? :)

@capa05: nem tudom, nálunk itten Magyarlandban szokás otthon is "beköszönni" néha, de ki vagyok én, hogy elítéljem a latin lovereket? :)

@beebeer: ó, ez könnyű kérdés: semmi. :D

és a jegyzőkönyv kedvéért, én is ezerszer inkább Kiszopot tartom büdöstojásnak a sztoriban, mint DrEsztert. (bár ettől utóbbi jottányit sem lesz szimpatikusabb.)

genevieve 2011.10.24. 22:16:42

@mocskosmacska: én nem, a nappaliban állva eresztette meg ezt a kis poént...tudta, hogy egy egész ország nézi, igy nem maradhat titok...mellesleg látszott, hogy tényleg ráindult kriszre....ha tényleg poén lett volna még akkor letisztázza....

csiri bá 2011.10.24. 22:17:24

@Lasombra: ártatlan? a bíróság előtt esetleg... még... :D

nathalie 2011.10.24. 22:17:27

@mocskosmacska:
csak a shadi - eszter párbajt ki nézné?

nem voltam az említett hegyen. a taigetoszt csak a történelmi hasznosítás miatt írtam.

JOKKA21 2011.10.24. 22:17:30

Kinga bunkóbb, mint én.

Lasombra 2011.10.24. 22:17:32

@genevieve: Fecó ezt csúnyán eltaktikázta.
ha Veronika elég erőset üt, akkor már kettővel közelebb lenne a fődíjhoz.

genevieve 2011.10.24. 22:17:52

@témázgató: megnyalta volna azt is ha nem krisz lett volna a másik párbajozó...még aznap este!

témázgató 2011.10.24. 22:17:52

Kiszop interjú az Origóból: "Utólag már úgy érzem, hogy Péterre kellett volna tennem a jelet, ő nem hívott volna ki, félt tőlem. Rá amúgy is haragszom, mert én voltam az, aki bízott benne, ő pedig hülyének nézett"

never again 2011.10.24. 22:18:36

@ladyandhenk: Szerintem egy igazán okos nő nem így szerez f*szt/nézettséget magának. egy.
kettő - ha már elkövette ezt a hibát, nem így kellett volna lereagálnia.

Ezek alapján, hiába van papírja arról, hogy bemagolt ezt-azt, nem egy okos nő a szememben. No de ki vagyok én?!? ;)

Mivel nem alkalmazott pszichót tanultam a suliban, így meghagyom a pszicho-mókusoknak a helyes viselkedés kitalálását.

2011.10.24. 22:19:20

@ladyandhenk: ennek ellent mond ahogy a kanapén nyilatkozott, hogy Cristofel felizgatta. Ha lenne némi esze, úgy védekezett volna, hogy csak mondta, nem gondolta komolyan és lerázni akarta a kubait.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 22:19:33

@nathalie: nem láttam, h mi megy/ment bent:D

De itt nem is hitt volna neki, csak mondom!

Eszter akkor is jó csaj!!!:)

genevieve 2011.10.24. 22:19:37

@ladyandhenk: nem mentél a környékére mert nem éltél vele egy fedél alatt!

nathalie 2011.10.24. 22:20:12

@genevieve:
de attól még hogy tényleg ráindult, most hazudhatna!!! hahó, ez egy játék. szimplán hülye. :D

MagasMacska 2011.10.24. 22:20:24

@genevieve: igaz. Ha tényleg poén lett volna, akkor nem markolássza meg. Bár akkor is Krisz rakta oda a meztelen hátsóját.

JOKKA21 2011.10.24. 22:21:08

@témázgató: Kint már mindenki okosabb.

Lasombra 2011.10.24. 22:21:10

@never again: szerintem a ribanckodás, eccerűség, suttyóság nem pszichológia kérdése, szóval csak bátran. :)

csak magamat képviselem 2011.10.24. 22:21:20

@sogeking: az ő döntése volt a lóra tevés, amúgy őt is megértem valahol. de főleg azokat, akiknek ez nem jön be, van a poliandria (többférjűség), na ott érezné jól magát Eszter, itt egy kicsit elveszett. nem rosszból, de a héten nagyot alakított. holnap meg szőkézni fogja Kingát. Aki tényleg az, de Eszti hogy jön ehhez? Eddig vizet prédikált, most a villa is tudja, milyen borba kóstolgatott volna. Ott is hazudott, amiről azt mondta, hogy megvárta volna Kriszék szakítását. ehelyett az ujjacskáját nyomta a szájába.
Védelméül: mindannyian emberek vagyunk, ahogy írod, teszünk rossz lóra. de én nem állok ki millió ember elé, hogy bemutassam magam. nyilván ehhez kell egy személyiséglyegy.
Szerintem mosolyogjunk, ki-ki sakin akar.
én szinte képtelen lennék Attilát megvédeni racionálisan, de bírom őt, enyi.

nathalie 2011.10.24. 22:22:15

@ladyandhenk:
sírt kint, mert kinga lenagyseggűzte.
nem értem miért nem vágott vissza eszter, hogy neked meg büdös a szád. Azt is krisztofel mondta, akkor az is igaz. kész :D és innentől büdösszájúnak hívnám. :D:D

mocskosmacska 2011.10.24. 22:22:17

@nathalie: A Gulács olyan, hogy iszonyatosan szarul van kitáblázva, olyan társaság is eltévedt benne, akik térképpel és gps-el közelítették meg a csúcsot (kilyukadtak a nemesgulácsi oldalon lévő életveszélyes, lezárt bányánál) és az utolsó szakasz egy kis keskeny, meredek szerpentin. Én éjszaka küldeném fel őket, fejenként egy üveg vodka után. Aztán már nem kellene annyi párbaj.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 22:22:33

@never again: @beebeer: azt nem mondtam,, h okosan viselkedett:D Akkor is el lett ítélve MMKK között, ugyanis Jaj, szegény Veron, most mi lesz vele szál megy, ami viszont teljes meghatódottságot okoz mindenkinek, így egyértelműen utálni fogják "az áspis kígyót", aki rátekeredett arra a parasztra, aki amúgy is kikezdett vele:D

genevieve 2011.10.24. 22:22:45

@nathalie: hazudhatna, ha nem egy ország látná:-)

mocskosmacska 2011.10.24. 22:22:50

@témázgató: Ez a cris nem is olyan hülye.

MagasMacska 2011.10.24. 22:22:51

Megint gyepálják egymást, hogy nincs adás?

Lasombra 2011.10.24. 22:23:08

@genevieve: már figyellek egy ideje titeket, és egyre sűrűbben értetek egyet. ez olyasmi, mint a Péter-Attila Unió? :)
(vagy rosszul emléxem, és mindig is egyetértettetek?)

MagasMacska 2011.10.24. 22:23:21

@genevieve: De nem tudja, hogy látta-e.

genevieve 2011.10.24. 22:23:46

@MagasMacska: és akkor kötelező megmarkolászni?:-))))

capa05 2011.10.24. 22:24:29

Veronika kezdte a tréfát aztán maga bele potty!
Csodálkozik, hogy mindíg átvágják?
Lesz még reality, ha kis szerencséje van akkor Éden Hotel, ha nincs a jövő évi Aranypart!
Ilyen képernyő múlttal tuti kiválogatják!

nathalie 2011.10.24. 22:24:48

@mocskosmacska:
jaj, nekünk volt ilyen gimimben, horror túra. soha többet nem akarok olyat. maga volt a rémálom. kb úgy sikitoztam mint veronika a csirkeláb láttán.

never again 2011.10.24. 22:25:55

@Lasombra: Jól érzem,hogy ezennel mindhárom kategóriára bátorítást nyertem? :D Köszi, majd igyekszem.

Mindenesetre, ha bevallottan Csabára van ráállva Esztike, minek blamálja magát ilyennel? Nem a célszemély közelében kellene inkább sündörögnie? Nem értem én ezt, na...

MagasMacska 2011.10.24. 22:25:58

@genevieve: Pont azt mondom, hogy ha csak poén lett volna, nem tette volna. Tehát nem poén volt, akart is valamit.

sogeking 2011.10.24. 22:26:03

@csak magamat képviselem: szerintem a legtöbb játékos nem a becsület bajnoka, cselekedeteiket elsősorban az érdek határozza meg - ki tudja Seher hogy viszonyulna Gergőhöz, ha nem múlna rajt a bent maradása - ha Eszter paragrafusokat idézett volna, nem hiszem, hogy talál szövetségeseket

@fkangi: www.youtube.com/watch?v=DJAIQh06xoc

nathalie 2011.10.24. 22:26:44

@genevieve:
a többi is hazudozik, ez már nem oszt nem szoroz. én bepróbálnám a helyében :D:D

genevieve 2011.10.24. 22:27:05

@MagasMacska: ugye ez csak vicc?:-)

tudnia kell, hogy egy ilyet akkor is beraknak, ha krisznek történetesen nincs barinője:-)

témázgató 2011.10.24. 22:28:00

Krisz a "karrierjén dolgozik", ezermesternek tartja magát. "Rakják ki a fejem óriásposzteren, mutassák az arcomat, írják oda a Na mi van öcsém?-szlogenemet. A reklámszakmában szeretnék dolgozni, mert egy pitbull vagyok, ott akarok lenni mindenhol, bakker! Nem híres, hírhedt akarok lenni. A színészet is érdekel, fellépnék a Madách színházban, a BeleValó-ban, műsorvezető is akarok ott lenni. Már ha megengedélyezik!" - magyarázta szétszórtan, szétesve, majd elnézést kért, mert csak egy órát aludt.(origo.hu)

2011.10.24. 22:28:21

@ladyandhenk: igen, most ki fogják kezdeni a tyúkok dresztert, álszent dögök, meg kell mondani. Nekem csak nagy csalódás dreszter, nemcsak a kubaival tervezett liezonja okán, tudom ízlésről nem vitatkozhatunk, meg a szexualitás sötét bugyrai, de ha már lebukott, több józan paraszti eszet vártam volna tőle.

never again 2011.10.24. 22:29:15

@ladyandhenk: Ha odafigyel, esélyt sem ad neki, hogy belekényszerítsék ebbe a szerepbe. Így valszeg ő búcsúzik majd következőnek, hisz könnyű lesz összezárni ellene, meglett az ürügy (és nem az indok).

Lasombra 2011.10.24. 22:29:19

@never again: most aszondod, hogy én aszotam, hogy te...? jajjj, nem úgy értettem hát. ne viccelj mán!
csak az általad említett diszciplína szakterületbe vágó illetékességét bátorkodtam nómenklatúrázni.

nem szoktam én bunkóskodni... ezen a blogon. :blush:

2011.10.24. 22:29:25

@témázgató: miért pont a Madáchban? A Nemzetit talán túlzásnak tartotta volna? :)

genevieve 2011.10.24. 22:29:31

@nathalie: ezt most nem ütöm le:-D

mocskosmacska 2011.10.24. 22:30:13

@témázgató: Én crisnek jobban örülnék a belevalóban, mint olivérnek.

témázgató 2011.10.24. 22:30:21

@beebeer: valahol el kell kezdeni...

sogeking 2011.10.24. 22:30:34

@beebeer: nem emlékezett rá, hogy a VV-nek a Víggel van szerződése

genevieve 2011.10.24. 22:30:52

@témázgató: és valaki itt délután ironikusan mondta, hogy a Madách Szinházban is fel akar majd lépni:-)

Lasombra 2011.10.24. 22:31:32

@mocskosmacska: én meg még pénzt is dobok be, csak induljon Kubába mielőbb.

MagasMacska 2011.10.24. 22:31:36

@beebeer: A Madách útba esett a villamoson, azt már látta. A Nemzeti messze van.

nathalie 2011.10.24. 22:31:57

@genevieve:
pedig le kellett volna :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 22:32:26

@beebeer: igen, én is:)

Most komolyan, senkinek nem volt olyan, h azt mondta egy pasinak, h de bejön, meg ami neki tetszett még? :P:P:P (pl. orgazmus eljátszása, elhitetése)?:P

BarBwire 2011.10.24. 22:32:37

@Lasombra: de az van. de én arra gondoltam, hogy se D-s méretű cicim sincs, se darázsderekam. Én olyan vagyok mint a képen.

genevieve 2011.10.24. 22:32:41

@mocskosmacska: mondom én, hogy a fiatal győzikét látjuk:-)

capa05 2011.10.24. 22:33:03

@genevieve: Ez nem ironikus.. benne volt az egyik interjúban.
Az irónia Hofi volt

témázgató 2011.10.24. 22:33:24

Még mindig az origo cikkéből:
"Fenomenális lennék műsorvezetőként, a beszélőkém megvan hozzá, azt mindenki tudja. Nekem mondják, hogy nem nagy a szókincsem? Bakker, ha enyém lenne a műsor, nem csak a vendégek, hanem a félig degenerált műsorvezető miatt néznék, mert minden tudok lenni, bolond és vidám, őszinte és komoly!" - fejezte be az önreklámot a VV5 első párbajának vesztese.

BarBwire 2011.10.24. 22:33:56

@Lasombra: GYűjtsünk neki, mint Izaurának!

genevieve 2011.10.24. 22:34:59

@capa05: na, az már tényleg durva lenne:-)

2011.10.24. 22:35:16

És még Hajni sajnálja, hogy többet nem írhat összefoglalókat a mi kubainkról. Meglátjátok, nemsokára minden csatornán ő fog nyomulni, csak győzzük türelemmel. Egyébként ha reklámszakember lennék látnék benne fantáziát, biztos van valami, amit el tudna adni egy bizonyos rétegnek.

Hurri Kán 2011.10.24. 22:35:25

@témázgató:
Ezt olvastam délután. Sírva röhögtem rajta. :D

nathalie 2011.10.24. 22:35:37

@genevieve:
én nem. gondolom ez lett volna a lényege a lecsapásnak :D:D

témázgató 2011.10.24. 22:37:34

Onlány volt kb. fél percig - pedig nem is akart senki megtépni éppen senkit, mégis elvették az adást.

csak magamat képviselem 2011.10.24. 22:40:17

@mocskosmacska: a kiegészítésemmel ezzel teljesen egyetértek. :)@Kékdelfin: :) csak a legtöbbjük. Van köztük Tinkerbelle is, de a Disney mesék többségében nem szép, inkább jófej a tündér. Meg amúgy is a belső szépség számít, Annamari nem tehet róla, hogy deszkás-kapucnis-igénytelen ruhában is vonzó, cuki és jó hallgatóság, amellett jó megfigyelő és jó szívvel tanácsot adó. Persze, benn akar maradni, de ez a karakterisztika nálam bejön, taktika ide, taktika oda. A jótündér egy ritka alfaja. :P
@BarBwire: ő hát, ez még jobb szó. XD @csiri bá: ha autogram, hozzon is!! :)

2011.10.24. 22:41:19

@ladyandhenk: én őszinteségemről vagyok ismert, de elismerem vannak helyzetek, amikor hazudni kell.
De ez nem az a helyzet, amit dreszernek kellett volna játszani, hacsak nem valami perverz vonzódása van az agyatlan, 18 éves, magamutogató kisköcsögök (bocs Hajni!) irányába. Azért ez minősít egy nőt.

nathalie 2011.10.24. 22:42:32

@genevieve:
akkor sztem a hazudóson lett volna a hangsúly. vagy hogy, na, te tényleg attilához való vagy :D vagy valami hasonló :D

Lasombra 2011.10.24. 22:42:41

@BarBwire: akkor szép a mosolyod! :)
én is olyan vagyok, mint a képen... egy sötét szobában, vaku nélkül fényképezve.

amúgy az, hogy tetszik Dyus ööö fizikuma (is), az nem azt jelenti, hogy CSAK ez a típus tetszik.

@never again: mindegy. aszittem megsértettelek. vaklárma.

nathalie 2011.10.24. 22:43:35

csak adnak krisztofelnek valami műsort.

csak magamat képviselem 2011.10.24. 22:44:26

ma nem tudok már olvasni, fürdés és közben jóéjt!

Lasombra 2011.10.24. 22:45:01

@nathalie: szegény Krisz, kár, hogy a Mindentudás Egyeteme már az ATV-n megy. :)

MagasMacska 2011.10.24. 22:45:10

Fecó miért kapott büntetést?

genevieve 2011.10.24. 22:45:33

@csak magamat képviselem: a gonosz keleti boszorkányból átváltozott boszorkánnyá:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 22:45:48

@beebeer: igen, igen! Teljesen egyetértek! Tipikus példa, amikor 29évesensajátügyvédiirodávalrendelkezőember se tud FELNŐTTesen viselkedni:D:D:D

Atok 2011.10.24. 22:46:33

Amig nincs online - Duna TV: The Shawshank Redemption

nathalie 2011.10.24. 22:46:53

@Lasombra:
:D:D:D
simán adnék neki valami riporteres feladatot. Egy krisztofel - gyuribácsi, klárika riportot bármikor megnéznék :D

foxglove (törölt) 2011.10.24. 22:47:28

@nathalie: én azt szeretném, ha Krisz parlamenti tudósító lenne.

nathalie 2011.10.24. 22:47:48

@ladyandhenk:
azért az elég felnőtt volt, amit a krisztofellel akart művelni :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 22:48:24

@Atok: bizony, bizony! Alapmű!!!

Na, tényleg megyek! Jó éjt!:D

Hurri Kán 2011.10.24. 22:48:25

@nathalie:
Én rábíznék egy híradót is akár. :D Mindenki sírva röhögne az adóemeléseken is :D

BarBwire 2011.10.24. 22:48:55

@Lasombra: akkor megyek hozzátok látogatóba.

BarBwire 2011.10.24. 22:49:44

@gyvy: az milyen lenne, mert minden második szót meg kellene magyarázni neki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 22:49:50

@nathalie: nem, nem, mert azt már a gyerekek is csinálják:D Az már nem függ gyakorlatilag a kortól! De a gondolkodás.............................................:P:P

foxglove (törölt) 2011.10.24. 22:50:09

@foxglove: vagy egy politikai beszélgető műsort. Ez itt az egyenes beszéd, mai első vendégünk Szíjártó Péter, NA MI VAN ÖCSÉM?

Hurri Kán 2011.10.24. 22:50:27

@nathalie:
Mekkora móka lenne. Újságíró kérdez, válasz, mivanöcsém? :D

Hurri Kán 2011.10.24. 22:51:51

@BarBwire:
Nem baj. Vagy a maga sajátos nyelvén mondaná el a híreket. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 22:53:02

@ladyandhenk: tévedések elkerülése végett: gyerek számomra itt = 12 évtől feljebb!

nathalie 2011.10.24. 22:53:09

@gyvy:
egy kvízműsort lehetne építeni rá, hogy ki tudja értelmezni a mondatait :D

Hurri Kán 2011.10.24. 22:54:17

@nathalie:
És Veron lenne a hosztesz. Hát, sztem össze is állt a stáb egy műveletlenségi vetélkedőre. :D

foxglove (törölt) 2011.10.24. 22:55:31

online: "torokpárbaj" lesz. Hajrá, Vera!

popocatepetl 2011.10.24. 22:56:04

Szerintem van reklámértéke ennek a cristofelnek. Pld egy "ne igyál terhesség alatt" kampányban jó lenne elrettentő példának.

capa05 2011.10.24. 22:56:07

hú holnap nehéz öfink lesz

nathalie 2011.10.24. 22:56:38

@gyvy:
szerinted mi lehet a helyes megfejtés a mivanöcsémre? :D

MagasMacska 2011.10.24. 22:56:58

@foxglove: Dalolós verseny. Hajrá Seri!!!

foxglove (törölt) 2011.10.24. 22:57:46

@gyvy: Vera az előbb jelentette ki, hogy nyerni fognak, szóval...
@mocskosmacska: énekverseny

nathalie 2011.10.24. 22:59:02

jézus de aranyos ez a veronika :D:D:D

BarBwire 2011.10.24. 22:59:06

@nathalie: "kubai csávó vagyok 185-190 cm között, látod a szempillámat?"

capa05 2011.10.24. 22:59:45

Érdekes a csapat összeállitás!Attila, Péter ,Gergő Fecó Veronika Vera. ez az egyik csapat

Lasombra 2011.10.24. 23:00:40

@foxglove: tudom, itt nem szoktunk politizálni, de egy Szíjjártónál nem jönne ki annyira a kontraszt.

akkor inkább menjen ki Brüsszelbe riporterkedni, Barroso úgyis beszél kubaiul. "Kómóesztászamíííííígóóóóó?!" vagy ilyesmi.

BarBwire 2011.10.24. 23:01:19

Inkább Veronka énekeljen inkább, mint Sehi.

foxglove (törölt) 2011.10.24. 23:03:51

@Lasombra: Sz. nevét helyettesítsd be bárkire, pártfüggetlenül, mert Krisz _mindenkivel_ szemben megállná a helyét.:)

fran7 2011.10.24. 23:04:20

@Lasombra: Barroso inkább ért kubaiul, de a kubaiak nem értik a brazilt. Legalábbis így hallottam.

Lasombra 2011.10.24. 23:04:47

na részemről véget ért a móka mára,
zárul Miki mókatára.
de ha tetszett, nemsokára
visszavárhatsz, Jóska, Sára,
Tercsi, Fercsi, Kata, Klára,
S valahány név a naptárba’
Eljövök még hozzátok,
Viszontlátásra pajtások!

szörnyű, hogy még ilyen hülyeségekre emlékszem. :)

nathalie 2011.10.24. 23:05:29

jézus, gergőnek jobb hangja van mint az x factorosoknak?

nathalie 2011.10.24. 23:06:38

@Lasombra:
reggel a pál, kata, péter jóreggelt-tel köszönök :D

fran7 2011.10.24. 23:06:54

@nathalie: A nővérének is jó hangja van, csak arra nem volt kereslet.

capa05 2011.10.24. 23:07:26

@nathalie: tényleg elég tisztességesen adta elő!

MagasMacska 2011.10.24. 23:07:37

@Lasombra: Én nem emlékszem, nekem folyamatosan kell mondani a nagycsalád különböző korú gyerekeinek.

Lasombra 2011.10.24. 23:08:02

@fran7: ja, ezeket a skandináv államokat folyton keverem. :)
spanyol-portugál egykutya, mint a cseh meg a szlovák, a szerb meg a horvát. gondolom, valamikor ezeken a helyeken kellhetett idegen nyelv a diplomához, ezért találták ki, hogy azok külön nyelvek. de engem nem vernem át. :)

nathalie 2011.10.24. 23:08:15

@sogeking:
valóban: kivéve Enikőt :D

MagasMacska 2011.10.24. 23:08:27

Na végre egy feladat, amit élvezek!

sogeking 2011.10.24. 23:09:53

feltűrtem a gallérom, biztos ami biztos :)

szőkecigány 2011.10.24. 23:09:54

Az a helyzet, hogy Attila és Péter még mindig gerinctelen, ha utálnak valakit, akkor nem ők mennek vele párbajozni, hanem a sok kis hülyét, aki eddig követte őket, használják fel ágyúgolyónak. A saját csapatuknak kellett volna először fellázadni ellenük, amikor világossá vált, hogy ők csak áldozatnak kellenek, akik vagy kiviszik Csabát és kint hagyják, vagy ők esnek ki és mindenképpen csak a vezérek járnak jól, mert eggyel kevesebb versenyző van bent.
Cristofel ezt nem fogta fel. Fecó felfogta. Hogy aki ilyen taktikát folytat, ahhoz eleinte jó közel lenni, de később őt is így nyírja ki, amikorra Fecó már elvesztette volna a személyiségét Attila mellett.

Péter és Attila most Shadira vagy a közutálatnak örvendő Eszterre pakoltatja a jelet. Aztán Eszter vagy Shadi befolyásolásával elérik, hogy ne rájuk dobja a jelet, hogy kire, az már mindegy is nekik. A bent lakók ezt vagy átlátják, vagy nem. A nézők meg átlátják és vagy azonosulnak ezzel a taktikával, vagy direkt ellene lesznek, mert akarnak még olyan felfordulást, amit Csaba visszatérése okozott.

Cristofel kieséséről tényleg nem Csaba tehet elsősorban, hanem ő maga és Attila.

Attila és Péter most szépen behálózza a szellemileg és érzelmileg is gyenge Veronikát pár kedves szóval.

foxglove (törölt) 2011.10.24. 23:11:06

ha még egyszer meghallom fecótól az aranyesőt.... ha még egyszer...

BarBwire 2011.10.24. 23:11:08

@nathalie: én minden reggel úgy ébresztem a gyereket (most fel lehettek háborodva)

nathalie 2011.10.24. 23:11:08

annyira aranyos attila!!!! :D

nathalie 2011.10.24. 23:11:53

@BarBwire:
neeee :D:D hány évesek? hét felett én ezt már nem bírnám :d

fran7 2011.10.24. 23:12:09

@Lasombra: Mennyivel egyszerűbb volt míg nem voltak Európában nyelvi határok.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 23:12:21

@fran7: Portugál-spanyol viszonylatban a portugál nyelvű sokkal jobban megérti a spanyolt, mint viszont. A szókészlet és a nyelvtan kb. 99 %-ban egyezik, viszont a kiejtés jelentősen eltér.

foxglove (törölt) 2011.10.24. 23:12:23

úristn, attila szinte aranyos. most elbújok.

Hurri Kán 2011.10.24. 23:13:32

Amióta Csaba visszament, Attila egyre szimpatikusabb. :D

fran7 2011.10.24. 23:13:37

@Líder Máximo: Ő Majka. Az Esküdj előtt netezik egy kicsit.

nathalie 2011.10.24. 23:14:28

@foxglove:
ugyem hogy aranyos volt????!!! ugye!?:D:D tök jó fej szokott lenni, csak a kinga miatt megkattan.

foxglove (törölt) 2011.10.24. 23:14:59

@nathalie: mostanában semmi bajom vele, ez ijesztő:)

nathalie 2011.10.24. 23:15:08

@gyvy:
istenem, hát eljött a nap??? :D:D

nathalie 2011.10.24. 23:16:07

@foxglove:
lassan helyre áll a világ egyensúlya :D:D

nathalie 2011.10.24. 23:16:50

geszti holnap zokogni fog :D:D:D

foxglove (törölt) 2011.10.24. 23:17:01

@nathalie: ha hanyagolja kingucit, nem lesz vele gond

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 23:19:19

@Líder Máximo: hagyd, az előző szériában volt egy, akinek Göbbels volt az avatarja, szted?????? :DDD

Hurri Kán 2011.10.24. 23:20:07

@nathalie:
Állítólag eccer mindennek eljön a napja. :DDD

BarBwire 2011.10.24. 23:20:16

@nathalie: egy van és 3 éves, még szereti.

capa05 2011.10.24. 23:20:42

Azért Petinek jár egy köszönet, hogy nem Fecótól hallgatjuk az aranyesőt!

BarBwire 2011.10.24. 23:21:55

@nathalie: és a kedvence az én régi barbibabám (a nickedről jutott eszembe)

MagasMacska 2011.10.24. 23:22:32

@nathalie: Igen, most határozottan aranyos volt.

Hurri Kán 2011.10.24. 23:22:36

@capa05:
A tegnapi este óta mindegy. Azóta minden mindegy. :D

BarBwire 2011.10.24. 23:22:41

@nathalie: és még eljön az is, hogy szurkolni fog neki! :-DDDDD

nathalie 2011.10.24. 23:23:45

@capa05:
pont erre gondoltam én is, hogy még jó, hogy péter finoman gergőt nyomja :D fecónak sztem nem tetszik...

sogeking 2011.10.24. 23:24:54

Attila zsinórtangában sütött bundás kenyeret? vagy hogy nyerte el hirtelen nők tízezreinek a szívét?

nathalie 2011.10.24. 23:25:12

Hajni! hol vagy??? Attila aranyos volt, most már többen is mondták!!! :D:D
Genevieve??? :D:D

szőkecigány 2011.10.24. 23:25:21

@Líder Máximo: Mert a te avatarod milyen már?
Tudtam, hogy lesz itt legalább egy rasszista, aki belém köt a származásom miatt. Ha lehet kímélj meg ettől.

foxglove (törölt) 2011.10.24. 23:27:39

@sogeking: elénekelte a hupikék törpikéket, az mindig működik:DDD

nathalie 2011.10.24. 23:27:48

@BarBwire:
persze hogy szurkolni fog neki :D

szőkecigány 2011.10.24. 23:29:05

Attila továbbra sem aranyos, és Péter sem. Még az sem igaz, amit kérdeznek. Amikor kell, akkor megjátsszák a humánus, szociális, együttműködő, törődő embert, de csak használnak mindenkit maguk körül.

Ennél az éneklős dolognál még Cris ordítozása is izgalmasabb és virtuózabb volt.

sogeking 2011.10.24. 23:31:23

@foxglove: és letépte Törpilla melltartóját? esetleg belekötött Törpapába mert nem szokott bebaszni? :D

capa05 2011.10.24. 23:36:24

na sehi énekelni fog

capa05 2011.10.24. 23:38:16

Hahaha Dya viszi a hátán az r105D rádiót

nathalie 2011.10.24. 23:38:26

csaba megint annyira unalmas, hogy az ő csapatát nem mutatják :D:D

capa05 2011.10.24. 23:41:49

Hát azt Gergő magasan nyeri

foxglove (törölt) 2011.10.24. 23:41:51

belevalóban már beadták sehi produkcióját... készüljetek:DDD

sogeking 2011.10.24. 23:42:29

@nathalie: őket majd inkább az összefoglalóban mutatják

capa05 2011.10.24. 23:42:32

@nathalie: A coolon Sehi "énekelt" hát jó szar volt

nathalie 2011.10.24. 23:44:46

ez a seri valami énekesnőnek képzeli magát?

lucc.gizi 2011.10.24. 23:45:08

ez a sehi is inkább táncoljon, a port jobban bírom

foxglove (törölt) 2011.10.24. 23:46:40

sehi tökéletes keveréke trixinek és zsófikának.

nathalie 2011.10.24. 23:48:12

attiláék a csíkos csapat?

Hurri Kán 2011.10.24. 23:51:35

@BarBwire:
Khmmm... :DDD

@nathalie:
Lásd fent. :DDD

nathalie 2011.10.24. 23:53:02

@gyvy:
melyiket lássam fent? melyiket??? :D

Hurri Kán 2011.10.24. 23:54:26

@nathalie:
Értetlenkeggyéé még. Olyan jól áll :DDD

csak magamat képviselem 2011.10.24. 23:54:35

@szőkecigány: Erre van az, hogy:
-Jó reggelt kívánok! - hazudta Attila.

nathalie 2011.10.24. 23:55:35

de béna vagy te csaba!!!! " azt játszuk hogy mi zenekar leszünk seri mögött" bööööö :D:D:D

nathalie 2011.10.24. 23:57:08

bevérzett a fülem, és vakulok is. istenem de pofán basznám. zsófika tudta ezt az érzést kiváltani belőlem...

csak magamat képviselem 2011.10.24. 23:57:38

@gyvy: végre, lassan itt az idő az egyházalapításhoz. :) Gyűlünk, gyűlünk. Késve bár, de Isten hozott az utolsókból lesznek az elsők klubban.

nathalie 2011.10.24. 23:58:01

@gyvy:
nem fogod elárulni. rendben. akkor visszanézem. :D

MagasMacska 2011.10.24. 23:58:02

Hát Gergő sokkal jobb...

capa05 2011.10.24. 23:58:58

hát ezzel vallatni lehetne

sogeking 2011.10.24. 23:59:39

@nathalie: ha hirtelen mindenki megkedveli Attilát, akkor neked illik majd váltanod, mondjuk Kingára :)

Hurri Kán 2011.10.25. 00:00:00

@csak magamat képviselem:
Bizony! :D

@nathalie:
Ne nézd...

"
Khmmm... :DDD

@nathalie:
Lásd fent. :DDD
" 23 :51-kor. :D

nathalie 2011.10.25. 00:01:02

@sogeking:
miért illene?? hát akkor fogom napokig mondani, hogy ugye, igazam volt! majd hagyom, hogy hetekig mindenki bocsánatot kérjen :D:D

nathalie 2011.10.25. 00:02:58

@gyvy:
szopatsz. nem értem, érted? egyszerűen nem értem!!!! megbolondulok :D

nathalie 2011.10.25. 00:05:18

feco most arról beszélt, hogy állt a f*sza seri vagy gergő produkciója közben??

(nem lesz bent az öfiben, mert a megasztárról beszélt)

BarBwire 2011.10.25. 00:05:20

Most láttam meg a sp képeket a HV-ban, kicsi szívem dobban...

capa05 2011.10.25. 00:06:10

Dyácskát csak a füle zavarja zenénél!

Hurri Kán 2011.10.25. 00:06:15

@nathalie:
Nem szopatlak. Írtam, h khhmmm, arra, h még a végén megkedvelem Attilát, csak azt nem neked válaszoltam, neked pedig ez alá írtam, lásd fent. Lekközelebb úgy írom, felette lévő sor. :D

csak magamat képviselem 2011.10.25. 00:08:23

Csaba megint olyan izgi, tömör és érdekes.

nathalie 2011.10.25. 00:09:15

@gyvy:
jézus, már tíz körül jártam, hogy mennyire fentebb??? :D:D innen nézve sztem nem én voltam a hibás :P :D:D:D

nathalie 2011.10.25. 00:11:36

@csak magamat képviselem:
igen, én is ámulok és bámulok :D
Azon hangosan felröhögtem, hogy péter fejezte be helyette a mondatot :D:D remélem folyamatosan fogja ezt vele játszani :D:D

Hurri Kán 2011.10.25. 00:11:56

@nathalie:
De, igen.
Kicsiben kell elkezdeni. :DDD

Hurri Kán 2011.10.25. 00:12:28

@csak magamat képviselem:
Nem színesedett meg az egyénisége? :D

csak magamat képviselem 2011.10.25. 00:12:55

@BarBwire: hú, ezzel vigyázz, ki tudja hova vezet ez...;)

BarBwire 2011.10.25. 00:14:27

@csak magamat képviselem: csak a avataromra kell nézned, nem véletlen.

csak magamat képviselem 2011.10.25. 00:16:25

@gyvy: pedig most olyan közel járt... :)

Közbiztonság Szilárd 2011.10.25. 00:18:50

@nathalie:
Attila akkora tahó, hogy a fal adja a másikat.

Azt nem tudom, hogy ha az életben (mármint a villán kívül) is ilyen, hogy van még mindig életben, hogy nem verték szét a fejét valahol.

Pétert ismerem, az életben is elég tetű. És közel sem annyira okos, mint hiszi magáról.

Remélem, ők lesznek a következő 2 kieső.

Csaba messze a legnormálisabb az egész bagázsban.

csak magamat képviselem 2011.10.25. 00:18:55

@BarBwire: nagyon helyes, én is tizenx éve függök.

nathalie 2011.10.25. 00:19:55

gyorsan elment az online, amikor veronika arról beszél, hogy szte kriszofel nem nézi a műsort és leszarja az egészet.

Hurri Kán 2011.10.25. 00:20:14

@csak magamat képviselem:
Hátha még pár nap, és kiforrja magát :D

Közbiztonság Szilárd 2011.10.25. 00:22:23

Mondjuk aki Attilát meg Pétert kedveli, azoknak azt kívánom, hogy ilyenek legyenek a legjobb barátai (vagy ha nő, akkor ilyen legyen a pasija, mint ezek közül bármelyik).

Közbiztonság Szilárd 2011.10.25. 00:23:28

@nathalie:
Elég érdekes helyen szocializálódhattál.

Úgy értem, nem nagyon lehettek arrafelé normális emberek.

nathalie 2011.10.25. 00:23:36

@Közbiztonság Szilárd:
köszönöm a jókívánságot.ezzel fogok most lefeküdni aludni, sőt szásszor fogom a kispárnát feldobni, hogy valóban teljesüljön.

nathalie 2011.10.25. 00:25:02

@Közbiztonság Szilárd:
sehol se voltak.de most hálás vagyok a sorsnak mert ide kerültem és össze akadtam veled. a szeretet, a béke, az elfogadás nagykövetével.

BarBwire 2011.10.25. 00:28:52

jó éjt, rosszalkodjatok.

nathalie 2011.10.25. 00:29:41

@Közbiztonság Szilárd:
már leírtam egyszer de eltűnt a kommentem, szóval sose találkoztam normális emberrel. Te vagy az első. gyorsan elírtam mégegyszer, hogy tudjál aludni.

nathalie 2011.10.25. 00:30:30

na, megkaptad kétszer is.

Közbiztonság Szilárd 2011.10.25. 00:32:12

@nathalie:
Igen, eléggé nyilvánvaló volt.

nathalie 2011.10.25. 00:33:17

csaba annyira unalmas hogy krisztofel estet kell tartani, hogy történjen valami :D:D

MagasMacska 2011.10.25. 00:39:03

De mik voltak az eddigi feladatok, ha valamelyik csapat nyert?

sandokan 2011.10.25. 00:50:07

@nathalie: ma zseniális vagy, voltál és még féltékeny sem vagyok.

@Közbiztonság Szilárd: kis csillag tekerd fel éjszakára a radiátort, mert hideg lesz. Tudod, először köszönünk, meg érvelünk és nem ítélkezünk, arra ott vannak a birkák a ketrecben.

Battenfeld 2011.10.25. 01:33:16

Veronika az onlányban: "Az agyunkban van sötét, mi vagyunk a sötét oldal." :DD Legalább önkritikája van a kicsikének.

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.10.25. 02:14:07

Péter miért védte Eszter fejét? Neki nem az a jó, ha Veronika megüti és kizárják?

Közbiztonság Szilárd 2011.10.25. 03:11:35

@sandokan:
Ezt rossz helyre címezted, gondolom, anyádnak szólt volna az utcasarokra, akinek a strichelés miatt nem jutott ideje arra, hogy téged neveljen.

Gondolom, neked nem kell feltekerni a radiátort, mert elég meleg vagy anélkül is, anyira, hogy sistereg, ha rád köpnek.

Líder Máximo 2011.10.25. 03:13:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: okéoké, vágom :)))

Majis Dya mellett aszom, Gegő meg becsicskujlt, oan hamincsz százzaélban cuki mácsak!

dejoci 2011.10.25. 05:52:08

Tisztelt K. Szilárd úr!
Ezen blog volt egyike annak a kevésnek, ahol nem egymás anyukájával voltak a T bloggerek elfoglalva,nem a szájkarate volt a legnépszerűbb küzdősport, mindenki elmondhatta a saját véleményét, mégha az nem is volt mindenki számára népszerű.Ön Sandokan 00:50:07-es enyhe kis dorgálására olyan hangnemben válaszolt, ami az én,- és valószínűleg a az összes többi itt olvasgató-irogató emberkének,- hosszú távon rossz hatással lehet a lelki higiéniájára, különös tekintettel a lelki nyugalom megörzésére.
Tehát, hogy ön is értse, megpróbálom az ön által használt stílust alkalmazva tájékoztatni:HÚZZÁL A Spermába!(a gecit le se merem írni, nehogy megsértsem Önt)

icegrapefruit 2011.10.25. 07:15:15

"Az a baj, hogy mostmár nekünk is el kell kezdeni gondolkodni." (Csaba)

Ismerem ezt az érzést. Az élet kegyetlen.

beacska 2011.10.25. 08:05:34

namivanöccsém! Vót valami iccaka?

capa05 2011.10.25. 08:11:42

@beacska: meddig voltál vonalban?

beacska 2011.10.25. 08:31:54

@capa05: nnna, ez tökkkéltes! már csak AM hiányzik belőle. Kicsit kevés a lány...nem baj, legalább nem idegesítik a fiúkat a rinyálásukkal ;D

beacska 2011.10.25. 08:32:56

@capa05: semeddig, gyomorsavtúltengésem volt...brrr...nem kívánom senkinek sem :(((

BarBwire 2011.10.25. 08:35:37

Na mi van öcsém! Veronikát nem kéne megbüntetni, mert csak kiborult.

beacska 2011.10.25. 08:35:42

@szőkecigány: ez nem gerinc kérdése. Akinek van esze, igyekszik megúszni a párbajt. Ezért találták fel a védettséget. bizony...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 08:36:20

@beacska: Mivel múlt időben írtad (ajánlom Krisz figyelmébe), feltételezem, h elmúlt, de legalább merem remélni!

beacska 2011.10.25. 08:38:14

@ladyandhenk: ja, elmúlt. egészen délután 5-ig...:((( kénytelen vagyok beszélni a dokibácsimmal. De attól félek, ebből gyomortükrözés lesz :(( (amúgy kösz az érdeklődést-aggódást)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 08:44:35

@beacska: Hozzánk (mi lapunk) nem látogatsz el?:) Olyan régen voltál már ott!:D

Szívesen, ez csak természetes!

beacska 2011.10.25. 08:48:45

@ladyandhenk: dehogynem! minden nap benézek, csak foxabályzás ügyben nem nagyon akarok értekezni, elég nekem a gyereké :(((

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 08:56:03

@beacska: Jó, akkor majd igyekszünk felvetni vmi populárisabb témát!:D

beacska 2011.10.25. 09:06:29

@nathalie: tudoood, trollokat nem etetünk ;D

én már a múltkor is írtam, hogy csábosan nézett Verára ;D.
Amúgy nekem is egyre szimpibb, amióta kezd felengedni, levált Kingáról, és főleg Fecóról. Szerintem akármilyen hihetetlen, de Fecó fellengzős, Szappanhozzáállása rossz hatással volt rá. Úgy tűnik kezdi belátni, hogy nem árt, ha jobban "elvegyül"...

nathalie 2011.10.25. 09:14:26

@beacska:
nem gondoltam volna, hogy troll, először csak azt hittem simán egy attila gyűlölő. oly sokan vannak itt ilyenek :) Aztán már én is láttam, hogy valami nagyobb baj is van vele, minthogy csabát tartja a normalitás fokmérőjének :D:D

csicserierika 2011.10.25. 09:27:55

Jó reggelt !
Akik megmondják, hogy Sehere hányszor szexelt két év alatt, azok közt Alekosz könyvet sorsok ki :)
Erről jutott eszembe, hogy mi van, ha Alek nyomta/nyomatta ezerrel Csabára, hogy Cris essen ki Veronka mellől ?

lac64 2011.10.25. 09:27:56

Sziasztok!
Attila és Péter miért utazik ennyire Csabára?
Ha csak taktikából, akkor nem hülyeséget csinálnak? Mindkettőjük szerint gyenge játékos, csak mártírsága miatt jött vissza. Akkor nem az lenne az érdekük, hogy maradjon bent és essenek ki az erős játékosok? A végén úgysem lesz védettség, akkor pedig egy gyenge játékos jobb ellenfélnek.

nathalie 2011.10.25. 09:31:04

@lac64:
mert kinga meg féltékenység ide vagy oda, a csaba gyerek egyszerűen unszimpi nekik. nem vicces, semmit nem csinál stb. Még gergő sem kedveli, attól függetlenül, hogy mellé állt. Szerintem Attila egyszerűen zsigerből nem bírja és bármennyire szeretne taktikusnak tűnni, ezt az érzést nem tudja félrerakni.

beacska 2011.10.25. 09:31:22

@lac64: tegnap megdumálták, hogy a Csaba-projektet altatják. Annnnyira jelentéktelen, hogy majd kiejti saját magát :))) most Shadi-projekt van, de indirekte módon ;D

Müszélia 2011.10.25. 09:32:22

vessetek a mókusok elé, de nagyon örülök, ha nem kell többé ott látnom gyíkarc kiszopot. jó, hogy humor meg bohóc, de ha valakinek csak 3 poénja van, az kevés, a fenekét meg már eleget láttuk.
mindent elmond róla, hogy azt hiszi, nagy színész lesz a madáchban.
dreszteren meg akkorát csalódtam, hogy na. azt hittem, csak húzza ezt az istenbarmát. el tudtam képzelni, hogy becsábítja a szivecskés matracra, a következő pillanatban meg mindenki ott van az ajtóban, élen veronikával, hogy na gyerünk, most mutasd meg, milyen a csattogós "peting." de hogy komolyan ez kell egy felnőtt nőnek, ha dr, ha nem - ez nekem már sok. feladom azt a törekvésemet, hogy meg akarjam érteni az emberek indítékait.

capa05 2011.10.25. 09:34:17

@beacska:
Az ének verseny szórakoztató volt(nekem legalábbis)
A két csapatból Gergő ill Sehi volt a kijelölt versenyző.
Soltész Resző örökbecsű slágerét kellett előadni-"nem is olyan rég" (nem tudom, hogy ez-e a címe de igy kezdődik)
Gergő kb 15 perc gyakorlással vállalhatóan előadta e nagyszerű művet (amatőr korábban nem is nagyon ismerte)
Sehi -nem találok szavakat -kis dallamossággal elszavalta ugyanezt.
A társak értékeltek.
A saját csapatából Gergőt az éneklésben jobbnak látta,Sehi meg jól mozgoot.
Sehiéktől Csaba elismerte, hogy Geri közelebb állt éneklésben a dalhoz.
Viszont a csapat többi tagja Sehi mozgását díjazta.
Fura volt ez egy ének vetélkedőn.
Korábban már lehettek valamilyen versenyecskék, mert a lány többségű csapat bent maradhatott a villában enni a másik csapat a teraszon étkezett.
Azt hogy kint kellett-e aludniuk is -már nem tudom. na ennyit tudok dióhéjban az éjszakáról.

beacska 2011.10.25. 09:37:17

@capa05: köszi! akkor a borg megint összezárt...mondjuk, ők többen vannak...

capa05 2011.10.25. 09:44:08

Azért a Belevalóban megmutatták, hogy Gergő -amíg Sehi nem volt a hálóban-bebujt az ágyába aztán elég rendesen gyömöszölték egymást.Több szájon át történő lélegeztetéssel.

DamnedSoul 2011.10.25. 09:45:03

sziasztok!
az esti onlájnt meg lehet valahol nézni?
linket, please! köszi! :)

szőkecigány 2011.10.25. 09:47:35

Sajnos Attila és Péter most is rá fognak menni valakire, arra rakatják a jeleket, a sok birka meg követi őket, pedig ha Attilát és Péter szórnák ki, akkor egy nagyon komoly rizikóforrástól megszabadulnának.
Csabának igaza volt, mással végeztetik el a piszkos munkát. Persze ez jó taktika a saját szempontjukból, de a többieknek meg az lenne a jó taktika, ha ennek a szervezkedésnek ellenállva arra tennék a jeleket, akik szervezkednek. Nem lovagiasságból, hanem azért, mert az lenne az érdekük, hogy a nagy taktikusok ne használják őket bábként.
Attila és Péter jó taktikusok, de unszimpatikus emberek, kint verhetők, csak bent elhitették magukról, hogy ők valakik. Közben rettegnek attól, hogy valaki kiviszi őket.
Fentebb írta valaki, hogy aki Attila és Péter rajongó, annak kívánja, hogy csak ilyen ismerősei és családtagjai legyenek. Ez nagyon igaz.
Az énekverseny kicsit uncsi volt, ennél jobbat nem tudtak kitalálni a szerkesztők?

capa05 2011.10.25. 09:49:19

@DamnedSoul: még nem volt fent, de időnként nyisd meg a valovilagblog.com-ot

lac64 2011.10.25. 09:50:04

@beacska: Igen, de kényszerből jutottak el odáig, mikor rájöttek, hogy senkivel sem tudnák kihivatni. Első gondolatuk továbbra is Csaba volt.

capa05 2011.10.25. 09:53:16

@szőkecigány: szerintem vállalható volt az énekverseny.Minden esetre a csirkeláb szájjal való átadásánál (nekem) szórakoztatóbb.
Még kb 5 hónap van hátra, lesz még itt egyéb "tréfás gyakorlat"

DamnedSoul 2011.10.25. 09:54:52

@capa05: köszi!! :)
nagyon le vagyok ám maradva a történésekkel :( nem engedik nézni :(

lac64 2011.10.25. 09:55:05

@nathalie: Ok, lehet, hogy igazad van, csak ha ennyire az érzelmeik vezérlik őket, akkor ne állítsák már be magukat szuper taktikusnak (mondjuk ezt főleg Péter próbálja)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 09:57:48

@sogeking: imádom..:)))))
@BarBwire: a darázsderék nem volt feltétel..:DD amúgy meg a lódarázs is darázs..::DDD
@nathalie: ezt azért elképzeltem..:DDDD

szép reggelt mindenkinek! :)

capa05 2011.10.25. 10:02:27

Véleményem szerint a női szakasz -szolidaritásból- dresztert fogja jelölgetni.
Azt nem feltételezem róluk,értékelik azt a tényt, hogy ezzel dresztert, Kiszop karjaiba (egy karjára)küldik.

capa05 2011.10.25. 10:04:49

@fkangi:
Jó reggelt! Könnyű annak aki ilyenkor kel az ágyba vitt reggeli elfogyasztása után.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 10:07:45

@capa05: annak biztos könnyű, de én már sokkal későbbi fázisban vagyok :P:D pedig bírnám élni az unatkozó milliomosfeleségek életét.. egy rövid ideig...:)

capa05 2011.10.25. 10:09:51

@fkangi:
Egy közeli hozzátartozóm mondta a támáról, hogy olyan volt az alakja mint egy kólásüvegé... most is csak 2 literes!

capa05 2011.10.25. 10:11:02

@fkangi: amig gyorsan el nem fogyna a pénz?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 10:14:22

@capa05: aúúú...:DD hát, vannak adottságok, amik természetes úton ritkán társulnak 50-es derékhoz, ez vigasztal..:D
nem, nem.. valószínűleg egy-két hónapig lazítgatnék, pihennék, aztán csinálnék valamit. lehet, hogy 4 órában, lehet, hogy egész állásban, de abban a biztos tudtaban, hogy nem kényszerből teszem. A jelenlegi melómat is szeretem, bár a munka oroszlánrészét nem én végzem, hanem az irodámon dolgozó lányaim, enyém csak a felelősség.
Mondjuk, elképzelhető, hogy kifizetném az önkormányzat adósságállományát, cserébe diktálnám a munkaköri leírásokat..:D

avanivi 2011.10.25. 10:16:35

Dreszter vagy Csabi megint védett lesz akkor mi van ????

MagasMacska 2011.10.25. 10:17:11

@szőkecigány: Az énekverseny egy kicsit uncsi volt, de a felkészülést szórakoztatónak találtam. Legalábbis jobbnak, mint az eddigi hülye feladatokat.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 10:18:31

@avanivi: akkor kénytelenek lesznek egymást felzabálni a "jó barátok" ..gonosz vagyok, de alig várom..:)
@MagasMacska: keressem vissza, érdemes???

MagasMacska 2011.10.25. 10:18:35

@beacska: Nem derült ki, hogy a Borg zárt össze, vagy így jelölték ki a két csapatot. Az azért feltűnő, hogy a pár nincs egy csapatban.

mocskosmacska 2011.10.25. 10:19:50

Attila kurva szar játékos. Egyetlen célja van, csabát kiejteni, ezen kattog az agya, másra nem tud figyelni. Kicsit monomániás.
Egyébként eszembe jutott, hogy kire emlékeztet kinéztere: Quarkra a Deep space9-ból. Alacsony, tömzsi test, nagy fej, dudorokkal és kiálló homlok.

MagasMacska 2011.10.25. 10:20:59

@fkangi: Nem tudom, neked az lesz-e. Mindenesetre még Attilát is "aranyosnak" találtam benne.

MagasMacska 2011.10.25. 10:22:32

@mocskosmacska: Igen, teljesen erre szűkült be. Még Shadi is csak második a gyűlölt ellenségek listáján. Élete fő célja lett Csaba kiejtése.

capa05 2011.10.25. 10:23:09

@MagasMacska: Igen ez a 5 lány 2 fiú és 4 fiú 2 lány, elég fura megosztás.De lehet, hogy neveket húztak kalapból.

mocskosmacska 2011.10.25. 10:24:17

Ja és az éjszakai gulács túrának van még egy előnye. Itt-ott méhkasok vannak elhelyezve rajta, a legtöbb figyelmeztető tábla nélkül. Befordul az ember, aztán ott döngicsél körülötte egy csapat méhecske.

mocskosmacska 2011.10.25. 10:25:29

@MagasMacska: Hát, kíváncsian várom, hogy ezzel a "taktikával" meddig tud eljutni a játékban. Kíváncsi vagyok, hogy péter ezzel a tartsunk össze attila mozgalommal,nem-e attilával akar kibabrálni.

MagasMacska 2011.10.25. 10:25:49

@fkangi: Huhhh, ez nagy felelősséget ró rám!!! Viszont hájjal keneget. Köszi!

capa05 2011.10.25. 10:26:07

@mocskosmacska: azokat már ilyentájt nem zárják be? Elég hüvös van már.(nem vagyok méhész csak felmerült bennem)

csicserierika 2011.10.25. 10:26:38

@mocskosmacska: az alacsony, tömzsit azért gondold át még egyszer.

MagasMacska 2011.10.25. 10:27:14

@mocskosmacska: Gondolod, hogy "elvégezteti a piszkos munkát" Attilával, aztán ő, a jófiú, Attila nyakára lép?

mocskosmacska 2011.10.25. 10:27:44

@capa05: Passz, én sem tudom. De szívesen felküldeném őket oda éjszaka. Kivéve shadit, csabát, annamarit és dyát. Fecó meg kapna egy zseblámpát.

mocskosmacska 2011.10.25. 10:28:19

@MagasMacska: VAlami ilyesmire gondoltam. Attila beszűkült, monomániás, könnyen kihasználható.

SSTamás 2011.10.25. 10:28:34

@Müszélia: Szerintem Eszter vagy végletesen naív vagy ostoba. Más okot nem látok arra, hogy még csak meg sem próbálkozott azzal, hogy tompítsa a Krisz beismerése által okozott helyzet élét.
Már ismerhetné annyira Veronikát, hogy kiszámítsa: ebből őrjöngés és fizikai támadás lesz. Kacsacsőr nem a frappáns visszavágások mestere.

Bármelyik is az igazi ok, ügyvédkedésre alkalmatlan. Ha naív, akkor a szerződések esetében nem tud felkészülni a kiskapukra (amire az ügyfél fázik rá), ha ostoba, akkor szintén nem képes a kiskapukkal és kivételekkel teli jogi környezetben megfelelően eligazodni.

Ha jövő héten ő megy ki párbajozni, szerintem kint is marad.

A taktikázás (sajnos) azért nem jön be a játékban - vagyis büntet érte a nézők nagy része -, mert legalább tévénézés közben szeretnének kiszakadni a mindennapok valóságából, ahol a politikában, munkahelyen és a családon belül is ezt láthatják.

mocskosmacska 2011.10.25. 10:28:54

Csaba nem azért jött vissza, mert fecó ingét a pap megáldotta? Akkor már érteném, hogy attila miért fecót hibáztatja.

avanivi 2011.10.25. 10:32:50

@mocskosmacska: Jó, azt értem, hogy Attila féltékeny Csabára, de Pétert mi vezényli ???

capa05 2011.10.25. 10:33:20

@mocskosmacska: Egy gonosz és célirányos lenne így!
Menjen fel mind és a természet válassza ki az egyedeket. Szerintem humánusabb.

mocskosmacska 2011.10.25. 10:35:25

@capa05: Jó, akkor menjenek. És az arénában megverekedhetnek az egyetlen zseblámpáért.

mocskosmacska 2011.10.25. 10:35:54

@avanivi: Szerintem ő attilát akarja kihasználni.

avanivi 2011.10.25. 10:38:41

@mocskosmacska: no igazad lehet , erre nem gondoltam...

capa05 2011.10.25. 10:43:12

Itt annyian elitélik dresztert! Miért nem kaphatja meg ő is a betevőjét? Ő is nőből van és tudja milyen a biológia, meg a szükséglet.
Ha csak Kiszop az aki "dolgozóként" hajlandó a beporozásra, akkor azt kell magához csábítani.

szőkecigány 2011.10.25. 10:48:20

@avanivi: Az mozgatja Pétert, hogy mindegy, hogy ki megy ki, csak ne ő, mert akkor kieshet, ezt tudja. A taktikus csak akkor erős, ha másokat küld ki párbajra, ő maga pont azért, mert a nézők látják a kavarását, nem biztos, hogy szimpatikus.
Péter tudja, hogy Attila Csaba elleni hadjárata és gyűlölete gyengítik Attilát a nézők szemében, mert ellenszenvet váltanak ki.
Ha Attilával szövetségben kiejtenek másokat, miközben ők nem mennek ki egyszer sem párbajozni, akkor is jó, ha Attila kigolyózza magát azzal, hogy intrikál, az is jó Péternek.
Péter és Attila legnagyobb ellensége pont Attila és Péter, de egyelőre a bent maradás a céljuk, ezért még nem egymást csinálják ki, hanem a gyengébb játékosokat nyíratják ki másokkal.
Most ha Attila kapná a legtöbb jelet, akkor sem vinné ki Pétert, hiszen ők szövetségesek. Péter így Attila felől biztonságban van, tudja, hogy ők ketten az igazi ellenségek, akik egyelőre jegelik a konfliktust.
Fecó meg hezitál, hogy hova álljon, Attila csak használta, mellette nem volt karaktere, személyisége, most kitört ebből és ez veszélyes Attilának, mert a legjobb barátból lehet a legkegyetlenebb ellenség, aki ismeri a gondolatmenetét. Bár Fecó fejében nincs gyűlölet Attilával szemben, ő csak nyugodtan akar élni a villában. Attila viszont kitenné Fecót, aki Csaba mellé állt és ezzel segítette párbajt nyerni.

Péter sokkal jobb taktikus, mindig van még egy gondolatmenet, egy csavar az agyában, amit még a nézőkkel sem oszt meg. Ő látja, hogy neki Attila a valódi ellenfele... Attila ezt szerintem annyira nem fogja fel, ő csak szimplán egy lépéssel jár a többiek előtt taktikázásban, Péter pedig hárommal.

beacska 2011.10.25. 10:51:22

@SSTamás: "A taktikázás (sajnos) azért nem jön be a játékban - vagyis büntet érte a nézők nagy része -, mert legalább tévénézés közben szeretnének kiszakadni a mindennapok valóságából, ahol a politikában, munkahelyen és a családon belül is ezt láthatják."

Lehet, hogy hülye vagyok, és ÉH-n szocializálódtam, de engem pont az érdekel, hogy hogyan taktikázzák ki egyesével egymást. Baromi röhejes, képmutató és álszent dolog hétről-hétre a jelet a "mi olyanok vagyunk, mint egy nagy család, mindenkit szeretek, jó lenne, ha így maradnánk. Ha nagyon muszáj, akkor a jelem a hozzám legtávolabb állóra teszem"-dumával jönni.

és nem kell összekeverni a mindennapokkal, az azért nem mindennapi, hogy 2 hetente elmegy vki, még ha leépítések vannak, akkor sem...

mocskosmacska 2011.10.25. 10:51:29

@avanivi: ELhinti a port attila elvakult szemébe, hogy igen, ő is csabát akarja kint látni, aztán eltologatja a sakktáblán.

capa05 2011.10.25. 10:52:41

@szőkecigány:
Azért van egy két seb amitől ez az eszmefuttatás vérzik.gyakorlatilag Peti taktikája csődbe ment a kihíváskor és betetőzte ezt a szavazás!
Tehát ez a 3 lépés nincs !Sőt le van maradva.
Most próbálja rendezni a sorokat.

mocskosmacska 2011.10.25. 10:53:37

Remélem következő kieső a csaba körül csoportosulókból lesz (kinga tökéletes lenne). EGyszer innen, egyszer onnan essen ki valaki. Így izgalmas.

beacska 2011.10.25. 10:54:14

@szőkecigány: szerintem Attila is látja, nem véletlenül utálta zsigerből. Csak már rájött, hogy itt hasonló ívásúként össze kell tartaniuk, még ha nem is mutatják a külvilág felé (a múlt héten jóformán egyszer sem láttuk őket együtt.)

capa05 2011.10.25. 10:55:07

@szőkecigány: Ja és az előbb már írtam, hogy a csajok belharcát egyáltalán nem veszi figyelembe.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 10:56:25

@szőkecigány: @capa05: a cápa szerinti két sebtől eltekintve elég alapos kis elemzés :)
@beacska: ez nem taktikázás, hanem átlátszó kavarás, amit lát a néző..és akinek esze van, az odabent is. számomra a taktikázás kifinomult játékot jelentene.

beacska 2011.10.25. 10:58:20

@capa05: nekik is ki kell tapasztalni a dolgokat

mocskosmacska 2011.10.25. 10:58:41

@capa05: Eszternek nagy esélye van, hgoy jelölt legyen. Péteréknek az lenne az érdeke, hogy shadi is őt jelölje, aztán esztert rábeszélni, hogy vigye ki shadit, mert így péter tutira megszabadulna valakitől, akit nem bír.

beacska 2011.10.25. 10:59:18

@fkangi: mire gondolsz? hol a határ a kavarás és a HATÁSOS taktikázás között? tényleg érdekel!

mocskosmacska 2011.10.25. 11:01:12

@mocskosmacska: Bár szerintem hülyeség lenne megszabadulniuk esztertől. Kevés emberek egyike, aki még esetleg irányítható lehet számukra.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 11:05:55

@szőkecigány: érdekeseket írsz. Szerinted Attilának kivel szemben lenne ill. nem lenne esélye egy esetleges párbaj során?

nathalie 2011.10.25. 11:06:21

@fkangi:
mit képzeltél el? hogy attila aranyos? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 11:06:32

@beacska: nem tudom pontosan megfogalmazni.. talán ez a fajta átlátszóság, amit Attila és Péter csinál, ez ami nem kellene ..túl direkt..
ha valakiről azt kellene megfogalmaznom, hogy egy rohadt dög, és olyan előtt akarnám áztatni, aki elfogult vele, valszeg azt mondanám, hogy bár őt nem szokták szeretni, de én elfogadom olyannak, amilyen..:D vagy ilyesmi..:D

mocskosmacska 2011.10.25. 11:07:55

@fkangi: péter, de főleg attila nagyon dirketben csinál mindent. Nem tudom azt taktikázásnak nevezni, hogy attila mindenkihez odamegy, hogy tegyék rá csabár a jelet, mert ő utálja csabát.

Líder Máximo 2011.10.25. 11:08:50

@ladyandhenk: "Élsportoló voltam, soha nem bírtam elviselni a vereséget"

- nyilatkozza ezt egy megfáradt, több világversenyen részt vett, sok évtizedes sportkarriert a háta mögött tudó Kubai Macsó :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 11:09:25

@nathalie: azt, hogy Krisz parlamenti közvetítést vagy híradót vezet..:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 11:10:05

@szőkecigány: "Péter sokkal jobb taktikus, mindig van még egy gondolatmenet, egy csavar az agyában, amit még a nézőkkel sem oszt meg. Ő látja, hogy neki Attila a valódi ellenfele... Attila ezt szerintem annyira nem fogja fel, ő csak szimplán egy lépéssel jár a többiek előtt taktikázásban, Péter pedig hárommal."

Ebben viszont nem feltétlenül értek egyet veled. Péter -szerintem- nem akkora taktikus, mint amilyennek szeretné láttatni magát. Inkább úgy fogalmaznék, hogy jó a reakcióideje egy-egy "fontosabb" eseménynél vagy nem várt szituban, amikor a többiek még csak hülledeznek. Mire magukhoz térnek, P. már le is fölözte a tejszínt. De az első napok/hetek utáni "direktmanipulációi" (Könyvesház fiúkvagymi, stb.) már nem működnek, mert mindenki tudja, hogy kavar.

capa05 2011.10.25. 11:12:56

Ha figyelembe vesszük az eddig eltelt időszakot, Kiszop ( szerintem) már kihozta magából amit ki tudott.
Lássuk be Veronikában sincs több.Bevállalta a szerelmi légyottokat, majd' egy napig lehetett"hadi özvegy", most "megcsalt szerető" és kész.
Ebben a leosztásban már nincs olyan aki " megpiszkálná" maximum lehet 1-2 jó beszólása a tájékozatlanságából adódóan (butaság lenne a megfelelő szó)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 11:14:09

@mocskosmacska: azért a fürdőszobai jelenet, az Emmy-díjas alakítás volt.
Sírás, nevetés, zokogás, összeomlás, motyogás (én HITTEM), könnyletörlés, hajbelövés, volt ott minden, mint egy igazi brazil szappanoperában. :D

fran7 2011.10.25. 11:16:17

Péter annyival van előrébb a többieknél, hogy utólag nagyjából felfogja, mi miért történt. Tehát viszonylag jól elemzi az eseményeket. De Attila Csaba utálatával jobban alakította a történéseket, mint a magát okosnak gondoló Péter.
"Bár előre fel olyan okos lennék, mint anyósom utólag."

szőkecigány 2011.10.25. 11:17:08

Esztert bent azért ítélik el, mert bevállalta, hogy le akart feküdni Cristofellel, de valójában mindenképpen elítélnék őt, mert utolsónak ment be, nem tud ő olyan jó lenni, hogy a többiek ne gyűlöljék. Ez most egy jó indok, hogy összefogjanak ellene. Nekem sem szimpatikus, de látom, hogy eddig sem volt közkedvelt bent.
Azzal, hogy azt mondta, hogy "megkívántam, na és akkor mi van?", vagány csajnak akarta magát beállítani, aztán inkább ribancnak nézték. Jobb lett volna, ha azt mondja, hogy ő csak húzta Cris agyát, nem is akart tőle semmit, ezzel tompíthatta volna a dolog élét.
Az, hogy elítélik Esztert egy ál-erkölcsösség. Gergőnek van kint barátnője, ennek ellenére összejött Serivel, Serinek volt kint pasija, ennek ellenére kavar Gergővel, Vera pornós.... bagoly mondja.

Eszter pont jól járt volna azzal, ha Veronika megüti őt. És mindenki más is örülhetett volna. Egy játékost kizárnak, ez mindenkinek jó, de Fecó közbelépett, kivitte a nappaliból a hisztérikát, mert ő nem gondolta át, hogy Veronika neki is ellenfele, aki később kiejtheti.
Veronika most lelkileg gyenge, könnyen behálózza majd Péter és Attila egy szavazás erejéig, arra rakja a jelet, akire ők akarják. A következő célpont is megvan, Eszter, akit mindenki utál most a villában, még ha ez képmutatás is. Vagy Shadi, ha Eszter védett lesz.

@beacska: senki nem állítja, hogy olyanok, mint egy család, de az, amit csinálnak Péter és Attila, az nem szimpatikus a nézőknek, nem taktikázás, hanem mobbing. És aki már látott, vagy átélt ilyet a munkahelyén vagy iskolában, az tudja, hogy ez a leggonoszabb magatartások egyike. Kívülről izgalmasnak tűnhet, de akinek van egy kis esze, az tudja, hogy miután a gyengét megsemmisítették, ő következik.
Borzongani jó Attila pszichopátiáján és Péter aljasságán, de a néző amikor szavazni kell, akkor szerintem arra szavaz, hogy Attila képéről lefagyjon a mosoly, mert az ment vissza, akit ő ki akart irtani.
Valljuk be Csaba nem egy túl érdekes karakter, de azzal, hogy visszatért, alaposan felforgatott dolgokat bent. Attila, Péter, Fecó, Veronika... mindre hatással volt.
Azt is fenntartom, hogy nincs bent önmagában érdekes karakter, Attila hiába hajtogatja azt Csabáról, hogy ő a legszürkébb, simán mutatok még 10 olyan embert, akik pont ilyenek, csak még kavarnak is. Attila semmi mással nem tűnik ki, mint a kavarással. Amúgy pont olyan szürke, mint Csaba. Ha nem lenne Csaba, akkor nem lenne ki ellen szervezkednie.

Anselmo 2011.10.25. 11:17:35

Péter abban jó, hogy az események után a riportszobában el tudja magyarázni, miért jó neki az, ami történt, sőt, ő maga intézte így. Ha süt a nap, azt pont ő akarta, de ha netán esik az eső, azt is pont ő akarta úgy.

Manipulálni próbál, de nem csak a villalakókat, hanem a nézőket is.

LILU tegnap nagyon csinos volt azzal a zöld sállal.

SSTamás 2011.10.25. 11:19:00

@beacska: Nem minősítettem ezt a nézői viselkedést, csak állítottam, hogy így látom.

Nekem szimpatikusak az okosan taktikázók, Csabát csak Cris-szel szemben favorizáltam, mert a kubai durván primitív műsort adott.

Nem tudom, hogy jogon tanulnak-e pszichológiát, de ha például Eszter finoman osztaná (úgy, hogy páran fel sem fognák) a többieket vagy ügyesen manipulálná a csajokat és alfanősténnyé válna, tisztelném.

mocskosmacska 2011.10.25. 11:22:26

@szőkecigány: Nagyon egyetértek azzal, amit írtál.

mocskosmacska 2011.10.25. 11:24:25

@SSTamás: Eszter utolsónak jött be, így nehéz alfanőstényé válni. Úgy lenne fair verseny, ha utólag az erős karaktereket küldenék be. MOndjuk gergőt, aki mindenki erősnek tart bent és nem mer vele kukoricázni. (bár én marhára unom.)

szőkecigány 2011.10.25. 11:24:43

@pushpang: Attila szerintem nagyon fél, hogy most népszerűtlen kint. Én nem tudom kivel szemben nem lenne esélye, de azt ő is elismerte, hogy úgy látta, hogy Cris amikor Csaba kihívta őt, akkor a legerősebb karakter volt a villában, még őt is kint hagyta volna. Ezért is ekézte Csabát, hogy milyen rosszul választott.
Szóval a szerinte legerősebb karakter ellen is győzni tudott Csaba. Akkor most az járhat a fejében, hogy semmiképp nem akar kimenni párbajozni, mert totál benézte az erőviszonyokat, aki bent nagypofájú, vezéregyéniség, az kint egy nulla és fordítva.
Attila most el akarja kerülni a párbajozást minden áron.

Szerintem nem menne vissza Gergővel, Kingával, Péterrel szemben sem. Ezért velük igyekszik jóban lenni, vagy szövetkezni.
Csaba erejét nem tudja már felmérni, azután, hogy az kiejtette a végső győzelemre is nagy esélyes Crist. Mert én Crist a fináléba vártam, bevallom, Csabának nem sok esélyt adtam ellene.
De az élet rám cáfolt, és Attila is így láthatja, ezért akar most másokat kiküldeni. Shadi, Eszter, Dya, olyanokat, akiket most gyengének gondol.

szőkecigány 2011.10.25. 11:30:35

@pushpang: Ennek ellenére kevesen tettek rá jelet, mert elhitette másokkal, hogy ő egy erős játékos, legalábbis odabent erős személyiség, ami a Csaba-Cris párbaj után már semmit nem jelent, és erre most rádöbbentek a villalakók.
Aki bent hangos, az kint lehet, hogy ellenszenves. Aki bent taktikázik, az ott lehet, hogy rárakat valakire 9 jelet, de a nézők pont azon fognak szórakozni, ha az a halálra ítélt visszamegy és a manipulátor arcára fagy a mosoly.
Ha a nézők nem látnák a taktikai, manipulatív megbeszéléseket, akkor őket is az orruknál fogva lehetne vezetni, mint a villalakókat, csak "sajnos" ők egy akváriumban élnek, ami átlátszó és pontosan látni, hallani, hogy ki mit miért mond. És ezekről a nézők ítélkeznek. Csak az marad titok, amit nem mond ki az ember odabent. És Attila és Péter sokat fecseg, amit a nézők hallanak, aztán lehet, hogy pont ellenük szavaznak.

avanivi 2011.10.25. 11:33:35

Nekem az a véleményem, hogy most az elején nem szabadott volna beavatkozni a jelölésekbe, és a gyegébbek mehettek volna párbajozni kb. négy hétig. Korai volt a tatkikázás ,még akkor is, ha Attila féltékeny Csabára.Nagy hiba volt. Kinga egy HP, ezt ő maga fogja bebizonyítani, és Krisz is maradhatott volna még karácsanyig.
Szerintem Vera megérdemelné, hogy kitegyék a villából, és jöhetne valaki, mondjuk egy macsó.. :)

beacska 2011.10.25. 11:36:13

@szőkecigány: Csaba semmit sem forgatott fel bent. Azzal, hogy ki állt mellé, és ki ellene, AZZAL lettek megkeverve a dolgok, Azzal került Kinga és Attila egymás ellen és Attila és Péter egymás mellé. Ha Csaba kintmarad, ez akkor is így maradt volna. Csaba MEGINTnem csinált semmit:DDD kac-kac

capa05 2011.10.25. 11:36:25

@szőkecigány:
Ha már véleményt cserélünk, én nem éreztem Kiszopot egy pillanatig sem győzelmi esélyesnek.Már a beszavazáskor a túltengő önbizalommal elvesztette a nézők egy részének szimpátiáját.
Itthon még nem olyan elfogadott az ilyen szintű öntömjénezés.
Attila és Peti rájöttek arra, hogy hagyni kell a belső kis viszályokat-majd lesz nagyobb is-és akkor jókor kell valamelyik oldalra állni.
Ez a taktika már az onlineban az énekversenyen már látszott is.

beacska 2011.10.25. 11:40:16

@Anselmo: én úgy látom, hogy ELŐRE mondja, pont ez a "taktikája" lényege, hogy ő szépen elmondja a nézőknek, hogy mire készül. És lesz, ami lesz.

Fecó pl. tipikusan olyan, hogy mást mond, mint ami van, de azt 20* elmantrázza, hátha a nézőkben az marad meg. Amíg napi 6-8 óra volt az onlány, szépen kijött, hogy fecó mit össze hazudozik...és nem Péter...de ő már nem mossa le magáról :(((

beacska 2011.10.25. 11:41:22

@capa05: ...nnna, megnézem, remélem, leadják!!

fran7 2011.10.25. 11:42:16

@beacska: Jól összefoglaltad. De épp ezért féltékeny Attila és Péter. Csaba, bizonyos szempontból még csak a neve sem számít, puszta jelenlétével jobban változtatja az eseményeket, erőviszonyokat, mint a taktikus, a siker érdekében mindent elkövető duó. Ez idegesíti a legjobban őket. Csaba azzal nagyobb hatást ért el Kingánál, hogy bejött egy haverja és énekelt a lánynak. Aki még csak nem is Csabira figyelt. Mégis többet elért, mint Attila. Ez rohadtul idegesítő lehet.

mocskosmacska 2011.10.25. 11:43:26

@beacska: Csaba inkább felforgatta a villát, attilát féltékennyé tette a kingával való barátságával, a lila kendőt megnyerte, ezzel megint bekavart mindkinek, aki az ő kiesését várják, hogy diyával is elkezdett barátkozni, lehet, hogy kingának is bekavar.
Attila ezzel szemben csak ül és moralizál, hogy mennyire utálja csabát és mindenkit próbál rábeszélni, hogy tegyék a jelüket csabára. Na,ez ami unalmas.

capa05 2011.10.25. 11:43:40

@beacska:
Látod én is mit össze"taktikáztam" hogy megnézd!

mocskosmacska 2011.10.25. 11:44:17

Attila csaba győzelme után rettenetesen kicsinyes és piti volt. Elkezdte csabát baszogatni, aki nem vette fel, ettől még dühösebb lett és nekiment fecónak. Szánalmas volt.

szőkecigány 2011.10.25. 11:44:40

@beacska: Csaba azzal, hogy visszament mindent felforgatott, a visszamenetelével nem pedig azzal, akit bent tett. A tény, hogy ő tudta legyőzni azt, akit mindenki erősnek gondolt, akit én is finalistának éreztem.
Attila intézte egy Crist, azzal hogy a szárnyai alá vette, mentorálta, suttogott a fülébe eléggé ellenszenvessé tette szegény kubai gyereket. Addig csak egy nagy szövegű macsó volt, de Attila mellett egy eszköz lett a taktikában.

@capa05: Crist én fináléba vártam volna, győzni lehet, hogy nem tudott volna, de arra számítottam, hogy az utolsó hónapokig bent marad.
Valóban, Péter és Attila most emberibb oldalukat próbálják megjátszani, emellett leplezettebben mobbingolni, hogy ők ne váljanak közutálat tárgyává.

beacska 2011.10.25. 11:45:08

@capa05: fúúú, aljas módon....rádrakom a jelet, tee!!

beacska 2011.10.25. 11:46:07

@szőkecigány: számomra eddig is emberiek voltak

capa05 2011.10.25. 11:47:17

@beacska: Nem esik jól.... remélem mást nem veszel rá!!!

kemény keleti kommentelő 2011.10.25. 11:47:40

A 43. heti szakmai rangsor:

1. (3.) Attila. Új éllovas, ehhez elég volt a mindegy melyikőtök esik ki, az a lényeg, hogy valaki közületek kint marad mondat.
2. (5.) Fecó. Szintén egy mondattal. Tökös gyerek Csaba, kihívta azt, akitől mindenki be volt szarva.
3. (13.) Gergő. A legtöbbet fejlődött játékos az erős mezőnyben. Nagyjából Attilához hasonló megállapítás, csak a burkoltabb fogalmazás miatt a dobcsi alsó fokán.
4. (7.) Péter. Mi már tudjuk mit gondol, a többiek még nem. Némi sumákság fedezhető fel a srácban, de tör előre.

( nagy meglepi a négy vén marha sima vezetése )

5. (9.) dr. Eszti. Vezethetne is, de még nem az igazi. A hűtőnél és pucér seggű fiúk közelében otthonosan mozog, de nekünk bizonyíték kell, nem igéret.
6. (2.) Veronika. Esik vissza. Csattog és nem tépte meg Esztit. Heti teljesítménye csalódás.
7. (12.) Sehi. Kezdi érteni a jutalomfalatka lényegét.
8. (8.) Annamária. Stabilan tartja helyét. A jutalomfalatka tipp elhintője. Ennyi bőven elég volt a középmezőnyhöz.
9. (6.)Vera. Filmes múltja miatt még tartja helyét, egyébként gyengül.
10. (14.) A tökös srác nagyot ugrott hátulról. Ettől még mocskosul unalmas.
11. (10.) Shadi. Innentől egyre nehezebb a helyezések magyarázása. Időnként felébred és megszólal.
12. (12.) Dya. Túl keveset alszik, időnként felébred, ráadásul ilyenkor meg is szólal.
13. (14.) Kinga. Egy helyet előrébb lépett, igaz ehhez kellett Kuba kiesése. Betanult munkahelyi szövegei, kíméletlen orrhangon előadva maga a csoda. Ha ezt valaki tudja hallgatni.

apróbetűs rész:

A 44. héten az egyoldalú változtatás jogát fenntartjuk.

mocskosmacska 2011.10.25. 11:50:40

Arra vagyok kíváncsi, hogy a nézők mikor unják meg attila agyának állandó "ejtsük ki csabát" kattogását hallani. Én már nagyon unom.

capa05 2011.10.25. 11:52:10

@beacska:
Jut fejembe! Elfelejtettem az éjszakai dolgokból, hogy Dya azzal a nagy katonai rádióval a hátán közlekedik.

Bennfenntes 2011.10.25. 11:55:12

@beacska: Tényleg, az fel sem merül, hogy Fecó is a szavát adta Attilának, hogy Csabára fog tenni? Ehhez képest...

szőkecigány 2011.10.25. 11:57:04

@mocskosmacska: Ezt mondom én is... Attilában semmi érdekes nincs, csak annyi a személyisége, hogy van egy terve, hogy kiejti Csabát, ami most nem jött össze.
Pont olyan szürke, mint Csaba, annyi különbséggel, hogy Csaba nincs rákattanva Attilára, Attila rögeszmésen foglalkozik Csabára. És ennek nem sok köze van Kingához, ez egy rögeszme. Ami egy hétig még érdekes, de utána hihetetlenül unalmassá válik. Ahogy a Gergő-Seri nyavalygás is.

Ha merész lennék, akkor azt mondanám, hogy Attila látens meleg, ezért harcol a saját kis lelkével, és ezért kapálózik egy férfi ellen ilyen feltűnően.

mocskosmacska 2011.10.25. 11:58:33

Most mindegyik villatag védelmében: Ismertek olyan embert, aki mindig pontosan azt teszi, amit mond?

szőkecigány 2011.10.25. 12:00:21

@Bennfenntes: Fecó folyamatosan hajtogatta, hogy egy jó emberre ő nem tudja tenni, Attila számított erre, de így legalább eljátszhatja azt, hogy nagyot csalódott a "barátjában" és később megindokolhatja, miért akarja kicsinálni Fecót.
Attila semmit nem vesztett, a 9 jel összejött, de nyert egy indokot, amiért Fecót megbízhatatlannak állíthatja be.

beacska 2011.10.25. 12:01:16

@capa05: majd meglátom, mit sikerül kavarnom úgy, hogy ne legyen átlátszó ;D

kuruc12 2011.10.25. 12:01:36

Az gyözelme a Suttyoság felett . Még sok ilyet

capa05 2011.10.25. 12:03:28

Azért ez a Gergő-Seri évődés nem volt haszontalan.
Azért megláttuk, hogy néhány hölgy versenyző reálisan látja a nők és férfiak kapcsolatát.
Dyán kívül még értelmesnek tűnő tanácsokat is adtak.

szőkecigány 2011.10.25. 12:03:39

@Binbir gece: Azt nem mondod komolyan, hogy PornósModorosVera megelőzi Kingát, Shadit, Dyát?! Egyáltalán bárkit...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.25. 12:03:54

"Vigasztalhatatlan vagyok. A Tuja marcangolta szét tegnap este a Pitbullt."

- egy örökéletű a Baltás Tünndértől..

Baltás Tündér, gondolkoztál már azon, hogy szépirodalmi művek írásával foglalkozzál? Látok benned reményt! Egyetlen apró gondom, hogy nem tudom eldönteni, hogy fiú vagy vagy lány, pontosabban úgy érzem a saját férfiúi sorsod morzsáit kevered mondjuk az élettársad, feleséged történéseivel... e tekintetben nem tudok rajtad kiigazodni, ezért aztán..., na de hagyjuk is, mielőtt felelőtlen ígéreteket tennék...

Bennfenntes 2011.10.25. 12:04:04

@szőkecigány: Azt értem, de Cris-szel kapcsolatban felmerült, hogy milyen dolog volt tőle, hogy Csabára tette, pedig kezet adott rá, hogy nem fogja. Fecóval kapcsolatban ez nem merül fel, érdekes. Lehet egyébként, hogy az egyik legnagyobb taktikus odabent Fecó, ezzel az érzékenységével elég szimpi lehet.

beacska 2011.10.25. 12:05:51

a kedvencem Attilától (a Péterrel történő paktum után):én már semmit sem csinálok, csak hátradőlök, és nézem, ahogy széttépitek egymást....

És Csaba-klán: Akkor most nekünk is ki kell találnunk a taktikát. Neeeem, mi nem taktikázunk!--király volt!!!

Bennfenntes 2011.10.25. 12:06:01

Dya kezd szimpi lenni. Aki Seri öt perces nyavalygását képes egy "szörnyű"-vel elintézni, az olyan rossz fej nem lehet. :)

beacska 2011.10.25. 12:06:52

@Bennfenntes: érzékenysééég?? bráááááff, ennyire szimpi...

beacska 2011.10.25. 12:07:39

@Bennfenntes: és mivel zárta??,"éhenhalok, menjünk együnk"...most nem pisilnie kellett :DDD

Bennfenntes 2011.10.25. 12:09:09

@beacska: Ja, óriási! :)

Seri meg kezd egy kicsit modorosverásodni, akit nem lehet "csak úgy" megkapni... :P A táncosnő, aki meglepődik, hogy a férfiakban testi vágyakat kelt... Csak nekem furcsa? :D

capa05 2011.10.25. 12:11:51

@beacska:
és külön köszönet a rendezőnek, szerkesztőnek hogy nem tetézte a vizuális élményünket Dya evésének ismételt bemutatásával. A csámcsogás hangjainak eltüntetéséért a hangmérnököt is elismerés illeti.

szőkecigány 2011.10.25. 12:12:13

@capa05: De hogy Seri nem volt képes ezekre magától rájönni huszonéves fejjel, az elég kétségbeejtő.

Azt is megtudtuk, hogy volt olyan, hogy Claudio hónapokig hozzá sem nyúlt... most meg pörögni kellene a f@szon, aztán meg van lepődve.
Az a baj, hogy elhitte, hogy az a normális és átlagos, amit az olasz pasija nyújtott, most meg meglepődött, hogy egy férfinek vannak igényei is.

Amúgy Gergő szövege simán belefért a dirty talk kategóriába, nem szokványos, de nem is extrém durva, sok nőt izgat fel az ilyen szöveg, volt nekem is olyan kapcsolatom, ahol már én éreztem magam kellemetlenül, amikor ribancozni kellett a lányt, hogy az még vadabbul szeressen. Gergő nem a hímzőszakkörbe járt 4 és fél évig...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.25. 12:12:50

@beacska:

ha bejön a magukat rossznak kikiáltó mengele-kéktörpe kettős taktikája, és Shádit manipulálják párbajra, akkor shádira fogok szavazni, bárki is legyen az ellenfele, ha lesz esze, akkor az egyik ősgonoszt hívja ki, ha nem lesz esze, akkor az érzékeny kategóriában induló versenyzőt...

Anselmo 2011.10.25. 12:13:46

@beacska: arra a jelenetre emlékszek, mikor Kiszop odaadta az ágyát Attilának meg Sádinak is egyszerre, és ebből botrány lett.

Utána Péter a riportszobában elmondta, hogy ő adta ezt a tanácsot Kiszopnak.

Egy másik jelenetben meg Kiszop egy négyszemközti beszélgetésben újságolja Péternek, hogy ő maga milyen jó dolgot talált ki ezzel a kavarással az ágyakkal. Tehát Péter hazudott a riportszobában.

capa05 2011.10.25. 12:17:14

@Anselmo:
Azért Kiszop memóriája enyhén szólván hézagos! Én pl inkább Petinek hiszek.

szőkecigány 2011.10.25. 12:18:33

@Bennfenntes: Fecó majd szépen megkapja a büntetését Attilától, amikor itt lesz az ideje, van egy olyan tippem, hogy Attila fogja kivinni őt.

Amúgy nem hiszem, hogy egy lapon lehetne emlegetni Fecó és Cris hűtlenségét. Fecó folyamatosan mondta, hogy ő ezt nem tudja megtenni. A jele nem is számított semmit, ő arra tette, akire akarta, Péterre, ami duplán merész húzás volt. Péternek beolvasott, hogy mekkora egy aljas zombicsináló és közben Attilával is szembement.

Sem Péter, sem Attila nem fogja ezt elfelejteni neki, hogy szembement a taktikájukkal, ki fogják irtani a villából Fecót.

Bennfenntes 2011.10.25. 12:19:34

@szőkecigány: Szerintem Seri rájött, hogy ha enged Gergőnek, akkor hamar arra a sorsra jut(nak), mint Cristofel... onnantól már nem érdekes a nézőknek a kettejük kapcsolata. De azt is tudja, hogy még (jó esetben) hónapok vannak vissza. Húzza az időt, de előbb-utóbb valamit döntenie kell. Ha dobja Gergőt, akkor azért lesz ellenszenves, ha nem, azért lesz unalmas.

Bennfenntes 2011.10.25. 12:20:46

@Anselmo: Dehogy hazudott! Cris azt hitte, hogy ő az ész, a rafinéria a csapatban, ezért - saját maga előtt is - félremagyarázta.

Bennfenntes 2011.10.25. 12:23:43

@szőkecigány: A különbség az, hogy Fecó megígérte, hogy megtesz valamit, és nem tette meg, Cris pedig megígérte, hogy nem tesz meg valamit, és mégis megtette. Fecó siránkozását és simán taktikának tekintem, hogy jaj, de rossz neki, hogy valakire rá kell tenni. Hát ez egy ilyen játék, tudhatta, mikor benevezett. Egyszerűen a kevésbé konfrontatív lépést választotta, mert utál konfrontálódni, mindig a kiegyenlítőt, a békítőt hozza.

mocskosmacska 2011.10.25. 12:24:21

@Bennfenntes: Hát nekem kettőjük kapcsolata sehogy sem érdkes. Crisék szívesebben néztem, ők legalább természetesek voltak.

szőkecigány 2011.10.25. 12:27:26

@Bennfenntes: Seri semmiképpen nem egy izgalmas ember, az egyetlen esélye, ha hisztizik és se veled se nélküled kapcsolatot játszik Gergővel, amiben nem kell teljesen beolvadnia, sem egyedül nem marad. Valahol ő is érzi ezt, ő csak addig él, amíg a párja gondoskodik róla, önálló életre képtelen. És nem csak a villában.

Bennfenntes 2011.10.25. 12:27:48

@mocskosmacska: Ettől még Seri hihette azt, hogy tök érdekes dolog kívülről nézve a szerelmi vonal. Cris kiesésével rájött, hogy ez tévedés, de most pedig már csapdahelyzetben van. Ezért hisztizik és kilincsel mindenkinél, mintha tanácsot kérne, pedig nem is kíváncsi a többiek válaszára. Fél.

Bennfenntes 2011.10.25. 12:28:49

@szőkecigány: Most már azt is érzi, hogy mint egyéni játékos többet ért volna, mint így matricaként. Ez a szörnyű tragédiája, és erre most döbbent rá.

mocskosmacska 2011.10.25. 12:29:54

@szőkecigány: Nekem meg az az érzésem, hogy azért utálja, mert szerinte (mármint attila szerint) megkapott mindent az élettől, amire érdemtelen és azok a dolgok nekik (mármint attilának járnának). A gyertyák csonkig égnek egy része tökéletesen illik erre a kapcsolatra.

Bennfenntes 2011.10.25. 12:31:38

@Bennfenntes: Seri fél dobni Gergőt, mert bent azt hiszik, hogy ő az egyik legerősebb. Ebből rosszul jönne ki - gondolja -, de ha mellette marad, akkor azért esik ki. Nem is véletlen, hogy nem magában keresi a hibát, hanem Gergőt hibáztatja mindenért (most már nem jön be neki, hogy erőteljesen nyomul rá a srác, pedig Gergő semmiben nem változott, már az első randijukon, a medencében agresszíven húzkodta Serit és a haját), hogy legyen ürügye kidobni a fiút és ne jöjjön ki rosszul a szakításból.

szőkecigány 2011.10.25. 12:36:02

@Bennfenntes: Így van, Seri fél.

Ebből már nem táncolhat ki teljesen, Gergő nélkül kiesik pár kör alatt, Gergővel talán kicsit tovább húzza, a megjátszott tanácstalan lány szereppel talán még érdekes tud maradni.

@Anselmo: Péter arra kínosan ügyel, hogy mindenkinek hazudjon a villában, de a nézőknek nem szokott hazudni, ő már nagyon tapasztalt valóságshow veterán, tudja, hogy a kamera mindent lát és a nézőknek nem szabad hazudnia. Lehet aljas, gerinctelen, színészkedhet, hátba szúrhat mindenkit, de a nézőket a maga oldalára kell állítania, ha nyerni akar.
Persze ez is a taktika része, hogy mintegy bizalmába avatja a nézőket. Közben persze a nézőket is manipulálja ezzel, használja őket, őszintének mutatja magát, mert ismeri, hogy működik a média.

capa05 2011.10.25. 12:36:25

@beacska: fent van az éjszakai online!

Bennfenntes 2011.10.25. 12:36:46

Gergőnek és Serinek most már muszáj lesz szakítania - a verseny már csak azon megy, hogy ki vigye el a balhét. A végén egyébként mindkettőjüket erősebbé tenné, hogy ha szétmennének. Persze az volna az erősebb, akit a közvélemény vétlen félnek könyvel el, hát ezért a pozícióért harcolnak most. Illetve Seri küzd ezért, mert egyelőre Gergőé a vétlen pozíció.

Bennfenntes 2011.10.25. 12:39:42

@szőkecigány: Péter pontosan tudja, hogy nem fog nyerni. A győztesnek mindig ártatlannak kell lennie. Az első eset volt a tavalyi, hogy valaki taktikázással nyerhetett, de Alek is csak azért, mert a nézők többsége nem tudta eldönteni, hogy amiket csinál taktika része-e vagy csak simán Alek valamilyen defektusa. Így ártatlan tudott maradni. Péter nem tud, és ezért sosem lesz annyira szimpatikus, hogy győzhessen egy ilyen játékban.

mocskosmacska 2011.10.25. 12:39:53

@Bennfenntes: Érdekes lenne, ha szakítanának és új kapcsolatot keresnének. Ha nem is érdekes, de legalább érdekesebb lenne, mint a mostani nyavalygásuk.

Bennfenntes 2011.10.25. 12:42:14

@mocskosmacska: Seri nem fog már bent pasizni, tudja, hogy megégeti magát, ha ilyet tesz. Ezen szerintem csak az változtathat, ha kiderül, hogy olyan múltja van, mint Verának - és ez egyértelműen a bentiek tudomására is jut.

mocskosmacska 2011.10.25. 12:48:51

@Bennfenntes: Mondjuk én gergővel meg sehivel úgy vagyok, hogy az sem érdekelne, ha közös szüzességi fogadalmat tennének, meg az sem, ha sehi felcsatolható vibrátorral csinálná meg gergőt.

Bennfenntes 2011.10.25. 12:50:11

@mocskosmacska: És erről Seri most értesült, hogy unalmas, amit csinál. Kész van a csaj.

szőkecigány 2011.10.25. 12:54:00

@Bennfenntes: Ha Péter tudja, hogy nem fog nyerni, akkor miért ment be? Szerintem olyan játékot játszik, amit előtte még senki a VV-kben. Bent nagyon taktikus, de kifelé hideg fejjel kommunikálja a cselekedeteit, mintegy szövetségesének, bizalmasának mutatva a nézőket. Ő ezt tekinti őszinteségnek, hogy a nézőkkel összekacsint, amikor Crist hergeli valaki ellen, majd a nézőknek elmondja, hogy mekkora egy senki ez a Cris, és direkt játszik vele.
Ő tud hideg maradni, sose ragadják el az indulatai.
Szerintem úgy érzi, hogy ezzel a taktikával, amit nem is a többi villalakóval, hanem a nézőkkel játszik, még nyerhet is. Ez nem az a jófiú és nem is a teljesen elvetemült ember viselkedése. Ez egy teljesen új játékstílus. Igaza van abban, hogy nem bent kell megnyerni a szíveket, hanem a nézőkkel szemben kell őszintének és viszonylag okosnak mutatkoznia. Elvégre ők szavaznak.

Seri rájött, hogy egyedül többre vinné a játékban, de nem biztos, hogy igaza van. Szerintem semmi esélye nyerni, se Gergővel se nélküle. Most ráadásul Gergő az, akit kidobtak, vele szimpatizálnának többen. Tényleg el kell érnie Serinek, hogy Gergő legyen a rossz mindenki szemében, akkor úgy hagyhatja ott, hogy ő maga megerősödik.

szőkecigány 2011.10.25. 12:55:55

@mocskosmacska: sms-ekben, amit beküldtek, írták többen is, hogy uncsi amit csinálnak, akkor a elkezdett kattogni Seri fejében a gondolat, hogy beszürkült a nézők szemében

önjáróvá akar válni, de sajnos a kapcsolat előtt sem volt semmi extra a csajban

fran7 2011.10.25. 12:59:12

@szőkecigány: Peti tudja, hogy nem nyerhet. Akkor miért ment be? Például azért, mert valóságshowk mellett akar dolgozni, mint jól megfizetett tanácsadó, dupla pénzért, mint eddig. Ráadásul, ha kint lenne ugyanezt csinálná tehát ő nem esik ki a munkából, hanem még plusz pénzt is kap érte. Ezért nem érdekli valójában az eredmény, mert nem az a célja, hogy a taktikája sikeres legyen, hanem az, hogy taktikusnak látsszon.

Bennfenntes 2011.10.25. 13:00:16

@mocskosmacska: Úgy, hogy Cris kiesett. Senkit sem érdekelnek a szerelmespárok - szűrte le a tanulságot Serri.

Bennfenntes 2011.10.25. 13:03:04

@fran7: @szőkecigány: fran7-nek igaza van, én is így látom. Nem csak a főnyeremény jelenthet sikert egy játékos számára (lásd Majka).

És akkor még jóhiszeműek voltunk és nem feltételeztük, hogy valaki beépített játékosként kap fizetést.

Bennfenntes 2011.10.25. 13:09:03

@szőkecigány: A taktikus sosem szimpatikus. Ilyen a néplélek, tündérmesét akarunk, a jó győzelmét.

szőkecigány 2011.10.25. 13:27:07

@Bennfenntes: Értem én, de Péter pont úgy taktikus, aljas, hogy közben a nézőket bevonja a játékába, én legalábbis úgy érzem, amikor a riportban nyilatkozik, hogy összekacsint velem, ettől olyan, mintha már nem is lenne akkor manipulátor, hanem egy okos srác, aki őszintén elmondja, amit én is gondolok nézőként a többi játékosról.
Szerintem nagyon érdekesen játszik. Nagyon nem szimpatikus, mint ember, de a módszere figyelemre méltó. Kifelé őszinte, így sose lehet rá azt mondani, hogy hazudott nekem, vagy másnak és a nézővel annak ellenére harmonikusan kommunikál, hogy nem játssza el a jófiút kifelé. Egy szimpatikus taktikus szerepet akar magára osztani, aki a taktikája ellenére nem válik ellenszenvessé, mint Attila.
Attila is taktikus, de engem, mint nézőt nem állít maga mellé. És mivel jórészt csak Csaba ellen szervezkedik, egyhangú. Péter meg mindenkiről elmondja a riportban, amit a nézők is látnak, és hallani akarnak.
Attilának vannak felvett szerepei, megjátszott pillanatai (az egész szülinapi cirkusz, a primadonnáskodás, a magányos farkas imidzs), Péter meg látszólag nem erőltet magára ilyen maszkokat. Lazábban taktikázik.

capa05 2011.10.25. 13:29:10

@Bennfenntes:
Csak úgy mondom, hogy mindenki kap pénz ha úgyvesszük fizetést aki bent van.

szőkecigány 2011.10.25. 13:30:19

@Bennfenntes: Röviden, Péter sokkal jobban használja a riportszobát, jobban kommunikál a nézőkkel, mint Attila.

capa05 2011.10.25. 13:31:34

@Bennfenntes:
ez nem fedi a valóságot, legalább annyi msn megy arra is hogy csinálják tovább és "milyen szépek együtt"

Bennfenntes 2011.10.25. 13:36:31

@szőkecigány: Szerintem ettől még nyilvánvaló, hogy taktikázik. Az a nyerő, ha mindez nem nyilvánvaló. Ez persze csak az én véleményem, de az előzmények ezt támasztják alá.

Azt honnan tudjuk, hogy mindenki ugyanannyi fizetést kap? :)

Bennfenntes 2011.10.25. 13:37:01

@capa05: De nem az sms a lényeg, hanem a kiszavazás. Az egy egyértelmű jel volt Serrinek.

capa05 2011.10.25. 13:37:14

@capa05: sms bocs csak közben szóltak hozzám.

foxglove (törölt) 2011.10.25. 13:41:28

Sziasztok! Ez már volt?
www.origo.hu/teve/20111025-otvenezren-kovetelik-vissza-cristofelt-a-vv5villaba.html?beuszo

"Médiapletykák szerint az RTL tervbe vette, hogy a sokakat szórakoztató szereplőt visszajuttatja a műsorba, méghozzá egy utólagos beszavazóshow során, ahol a kiesett Melinda, Bandi és Cristofel küzdene"
ez nettó hülyeség, DE most jön a lényeg:
"Azt a lehetőséget, hogy hosszabb időre vendégként menjen vissza a villába a "skalpvadász"-kategória győztese, a producer sem vetette el teljesen."

capa05 2011.10.25. 13:42:42

@Bennfenntes:
én biztosan máshogy látom, de mondjuk ez nem baj.A kiszavazásnál véleményem szerint a párkapcsolat nem kerülhetett szóba tekintettel arra, hogy a Kiszop próbálkozását bejátszották. Gyakorlatilag az egész Kiszop Veronika ügyet csak az utóbbi vette komolyan, bár már korábban rászóltak hogy ő kereste magának.
Ha a kiszavazásról neki ez jött volna le... akkor nem csodálkozna azon, hogy milyen egy férfi ha felizgatják?

fran7 2011.10.25. 13:42:42

@szőkecigány: Ezt árnyaljuk azzal, hogy a riportszobai bevágások 50%-a Péteré, további 20% Cris, míg Attila max 10%-ot kap.

beacska 2011.10.25. 13:44:41

@Anselmo: nem. a dolog úgy kezdődött, hogy cigizés közben találták ki (egy lány is ott volt, tán Vera?), hogy lehetne vele húzni az Attilát. Shadi is ott volt, vadul bólogatott, hogy végre jut neki ágy. Aztán Cris elfutott, okosan lezavarta a dolgot, és csak aztán jött, a vihar...csak a hitelesség kedvéért ;DD

Bennfenntes 2011.10.25. 13:44:58

@capa05: Seri nem tudja, miket játszottak be a kiszavazón. És nem azon csodálkozik, hogy felizgat egy férfit, hanem azt játssza, hogy csodálkozik ezen, mert már nem akarja folytatni, mert rájött, hogy a szerelmi szál nem jelent automatikusan mentőövet egy párbajhelyzetben.

lucc.gizi 2011.10.25. 13:50:32

@mocskosmacska: szerintem nagyon jól látod Attilát (bocs, Nati...:-)

beacska 2011.10.25. 13:50:57

@Bennfenntes: érdekes, nekem szimpatikus. Sokkal inkább, mint a csepű-lapú-gongyolás, a "becsület mindenek előtt". Mert az ilyenről MINDIG kiderül, amit a szentekről és az ő hajló kezükről szoktak mondani...

Tjuca 2011.10.25. 14:02:00

@lac64: mert nem gyenge. ha egy vörösre 150* rámondják, hogy fekete, attól még nem lesz fekete.
attól mert azt mondják róla, hogy tuja, még nem az. :-P ők pontosan tudják, hogy nem szánalomból került vissza csaba. ez azért nem volt egy olyan marginális kérdés, hogy ezért sok ember sms-t küldjön, meg taktikázzon, meg ide, oda szavazgasson. drága muri ez. arra szavaztak, aki szimpibb volt. nem kell ezt túldimenzionálni. és ezt péter abszolút jól fogta. ő 100%-osan vette az adást. amikor csaba belépett, rá volt írva a képére, hogy ÚJRATERVEZÉS. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.25. 14:06:41

@mocskosmacska: szerintem Attila nem fogja ismét Csabát erőltetni, még ha idegesíti is a bent léte. Biztos lesznek konfliktusok köztük, pláne hogy Cs. kis önbizalomra tett szert, meg a többiek is most ajnározzák.
A . nagyon fog arra ügyelni, hogy ne csináljon "mártírt" - ahogy ő fogalmazott az aktuális kiszemeltjéből. Még egyszer ilyen hibát nem fog csinálni.
Mondjuk, én a helyében nem bíznék meg Péterben, csak egy bizonyos határig működnék vele együtt, mert most már mindenki számára lassan nyilvánvaló, hogy Péter, nevető harmadikként miket kavar a háttérben.

genevieve 2011.10.25. 14:30:13

@beacska: hmm:-)

pontosan péter tervelte ki az egész ágy cirkuszt mondván, hogy azzal lehet kicsinálni attilát, ha nem tud aludni:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 14:37:42

@Brr: lány vagyok. eskü. :) pontosabban asszony.

madou 2011.10.25. 14:47:07

Inkább Fecónak kellett volna az érzékeny kategóriában indulnia, és Serinek a szűzben.

capa05 2011.10.25. 15:03:47

@Bennfenntes: azért ne lepődj majd meg...

Anselmo 2011.10.25. 15:09:15

@szőkecigány: "Persze ez is a taktika része, hogy mintegy bizalmába avatja a nézőket."

A riportszobában segít a nézőknek "jól" értelmezni az eseményeket, és azon belül Péter irányító szerepét. Pld mikor elvesztették a sütievő-borivó versenyt, akkor utólag elmagyarázta, hogy ő nem is akarta megnyerni, mert rossz ötlet olyan sok krémesre bort inni (???). Gondolom ha megnyerik a versenyt, akkor is rossz ötletnek tartotta volna.

sandokan 2011.10.25. 15:09:35

@beacska: ezért jár a pont.

@Bennfenntes: meg ezért is.

Anselmo 2011.10.25. 15:10:56

@beacska: "csak a hitelesség kedvéért "

Csudába, nem lehetek ott minden jelenetnél. Többet kell tévéznem, mint eddig :)

capa05 2011.10.25. 15:11:59

@Bennfenntes: én nem írtam hogy ugyan annyi mindenkié (a szerződést nem is fogják elárulni)

sandokan 2011.10.25. 15:12:05

@beacska: az a lány kinga volt, akkor írtam le végleg...csak a hitelesség kedvéért ;DD

sandokan 2011.10.25. 15:22:24

Többen nem értitek, hogy attila és péter miért próbálja már a kezdetektől kirakni csabikát. Ennek két oka, egyik sem a féltékenység, mindkettő taktikai.

1, A valóvilágot az előző széria kivételéve, mindig a visszahúzódó, konfliktust kerülő szépfiúk nyerik meg. Legalábbis a retektévénél. Tudjuk be ezt a szavazóknak, bár én kolosi kezét is látni vélem a történetben.

Ezért jobbnak tartotta a két agy, hogy még az elején megszabadul a gilisztától. Csak mint szinte mindent, attila ezt is túljátszotta. Az a 9 jel sok volt, amivel csak azért is bent tartjuk mozgalmat váltott ki a szavazókból.

2, a másik ok, pedig még egyszerűbb. az aréna. aki szokta nézni a survivort az tudja, hogy ott a fizikailag leggyengébb vagy legerősebb kerül rögtön lapátra.

capa05 2011.10.25. 15:27:05

@foxglove:
Kevés esély.
Ha visszaviszik akkor a Csaba szavazók csalásért perelnének, mert félrevezették őket a telefonokkal, hiába költöttek.
Rendes bírság jönne a Fogyasztóvédelemtől is!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 15:33:25

@capa05: Szalai kisasszonyt se felejtsük el!!!

Teljesen jogos lenne egyébként, mert nem becsületes dolog, h már nem várok el ilyet a rtltől:D

szőkecigány 2011.10.25. 15:35:10

@Tjuca: Na, ez meg a másik jellemzője a mostani játékosoknak. Mantráznak. Attila ezerszer elmondja, hogy Csaba szerinte egy tuja. Annyiszor mondja el, hogy szállóige legyen belőle, hogy a nézők is elhiggyék, aztán kiejtsék. Amikor nem jön be, akkor sem ismeri be, hogy tévedett, hanem elkezdi magyarázni a bizonyítványát. Hogy ők csináltak belőle mártírt... ez mekkora hülyeség! A nézők nem szavaznak vissza 20% különbséggel egy gyenge játékost.

Csaba visszakerülésének több oka volt:
Csaba nem akkora tuja, mint azt Atilla mantrázta. Egyszerűen nem ment bele a belharcba Attilával és Péterrel.
Látni akarták a nézők, hogy Attila és Péter arca leomlik amikor visszamegy a villába.
Aki valójában egyhangú volt, az Cris, bár én nagyon bánom, hogy kiesett, de tényleg semmi mást nem csinált már az utóbbi időben, mint ugyanazokat a szavakat kiabálta és Attila segítségével készült a párbajra, ami szerintem sokat ártott neki. Mert Attilának tök mindegy volt, hogy ki megy vissza, neki Cris kiesése is megfelelt, sőt, Crist erősebb játékosnak tartotta, Csabát meg úgy gondolja, majd később kiejti valaki.

Azt is fenntartom, hogy igazán színes egyéniség nincs bent a villában. Van bent pszichopata, aki ugyanazt hajtogatja minden nap, hogy Csabát ki kell csinálni, van bent egy kis köpcös cselszövő gnóm, aki a nézőket manipulálja a riportszobán keresztül (talán beépített ember?), van bent egy gitáros, akit kedvelnek a csajok, de nem dug velük és ha így folytatja, akkor azok lemondanak róla, van benn modoros pornós, aki nem hajlandó csinálni amihez ért (lefeküdni Péterrel), van benn ex-sittes, aki csendes főnököt játszik, de semmi egyéb, van erotikus táncos csaj, aki eljátssza a meglepődöttet, amikor feláll rá a farok.
Kicsit uncsi karakterek.
Cris sem tudott megújulni, csak a butaságot tudta ragozni.

capa05 2011.10.25. 15:36:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Igazán megvárhattad volna az ajánlatot!

szőkecigány 2011.10.25. 15:37:34

@fran7: Talán mert Péter az RTL embere és ú úgy funkcionál, mint a VV4-ben Olivér, belső műsorvezető, konfliktusgeneráló, kommentátor.

genevieve 2011.10.25. 15:39:15

@Anselmo: lásd az én megjegyzésemet erre:-)

csak a hitelesség kedvéért:-)

capa05 2011.10.25. 15:42:13

@szőkecigány:
1-2 mondatban azért megírnád, hogy te milyen embereket látnál bent?
Azt látom, hogy szerinted szar az egész.

csicserierika 2011.10.25. 15:43:00

@szőkecigány: Így nézhetjük tovább pontyszájú Csabikát, aki néha összefüggéstelenül makog valamit, miközben ördögvillát mutogat. Nagyszerű !
Most néztem a nekedvalót, ahol Cris újabb aranyköpéssel örvendeztette meg a nagyérdeműt: sok beszédnek sok a csúcsa, és még mennyi minden maradhatott benne :)

szőkecigány 2011.10.25. 15:44:55

@sandokan: Én kint nem annyira éreztem a mozgalmat, ami Csabát vissza akarta juttatni. Inkább bent lettek rögtön pártfogói. Fecó, Kinga, Dya, Shadi, Gergő.

Csabát sem tartom színes egyéniségnek, ahogy a többieket sem, de azért gilisztának nevezni erős túlzás.
Pont ő a legerősebb játékos fizikailag, jól kidolgozott, sportos testalkat, magas, fiatal. Ezt te is megerősítetted azzal, hogy az aréna játékok esélyeseként említetted.
Ez egy ilyen játék. Az erős és okos szerezhet védettséget, bár az aréna a jövőben ki tudja kinek kedvez, milyen versenyeket hoznak be oda.
Az arénában szerezhető védettség kicsit izgalmasabbá teszi a játékot, így nem automatikusan jár egy párbaj után.
Taktikázni pedig ott is lehet, ahogy Cris és Attila is elérte, hogy ne Csaba szerezzen védettséget.

csicserierika 2011.10.25. 15:48:12

@genevieve: ha a mindentudás egyetemét szeretném nézni, akkor odakapcsolok.
A VV-t kizárólag szórakozási szándékkal nézem, és ebbe Csabi nem fér bele. :)

nathalie 2011.10.25. 15:50:13

Csabi egy értelmes mondatot nem tudott még kinyögni. kb ugyanaz a kaliber mint korábban Szabolcs, bár szabolcsot legalább szerette a többi faszi a villában. Lehet, hogy egy rendes gyerek CSabesz az életben, de kibaszott unalmas egy valóságshowban. Lehet, hogy attila féltékeny is rá, és lehet túltaktikázta a dolgot, de én is agyfaszt kapnák attól, hogy bemegyek egy ilyen műsorba játszani és egy olyan ember nyeri meg aki még az összefoglalókban sem szerepelt.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 15:52:49

@capa05: :D

ha ma nem lesz poszt, azért van, mert ettem még egy falatot a ragú alla bolognese-ből és szétrobbantam, szóval valaki csavarja ki a kezemből a villát... köszönöm.

Tjuca 2011.10.25. 15:54:00

@csicserierika: hidd el, más is a szórakozásért nézi. neki meg a kiszop féle sötétség nem fér bele. itt előítéletek vannak. :-)

pontyszájú csaba minden (sic!) feladatot megcsinál, majdnem mindent meg is nyer. ellentétben attilával, aki nem egy feladatot nemes egyszerűséggel ugrik.

mocskosmacskával értek egyet, ha valaki rohadt unalmas odabenn, hát ő az.

minden csak nézőpont kérdése. :-D

szőkecigány 2011.10.25. 15:54:39

@capa05: nem szar, de kevés ember hozza azt, amiért beküldték

Seri pl. szenvedélyesként ment be, semmi szenvedély nincs benne, csak picsog.

Vera meg érzékeny lelkűként, aztán csak a modorosság dől belőle, meg a sperma a száján.

Attila korábban hozta az összeférhetetlent, de aztán beleragadt a Csaba utálatba, ami eleinte szórakoztató, de aztán uncsi

Gergőtől sokkal inkább vezető szerepet vártam volna, de kiherélte Seri

Annamária is mekkora forma volt a beszavazóján és amikor bekerült, de aztán elhagyta ezt a felvett szerepet, most meg csak simán egy csúnyácska, de normális csaj lett

Mindenki beszürkült.

Cris lóbált a farkát, meg hülyeségeket beszélt, és azt kell mondanom, ez még mindig több, mint a többiek teljesítménye, pedig semmi újat nem hozott már régen.

Látnék igazán intelligens karaktert, akár olyat is, akire a többiek ezért vagy irigyek, vagy felnéznek.
Meg igazi vezéregyéniséget, aki ellen lázadozhatnak, vagy követhetik. Gergőtől vártam ezt, de ő inkább átlagos lett.
Igazán szexi csajt, aki több férfivel kikezd, nem csak kóstolgatják egymást, és a szexisség nem csak felvett szerep nála. Ilyen sincs bent.

Tjuca 2011.10.25. 15:54:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nézz az avataromra. tán az segít. ilyen leszel a sok tésztától. :-P

szőkecigány 2011.10.25. 15:56:04

@csicserierika: Csaba amúgy inkább kutyaszájú, nem ponty.

capa05 2011.10.25. 15:56:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:Le kellene kisérni egy pohár vörösborral.
Kis ejtőzés esetleg (cigi) egy KV azután sipirc a billentyűzethez.

sandokan 2011.10.25. 15:57:02

@csicserierika: te eddig hol voltál? üdv a klubban.

Ezért is maradt ki nekem szinte a teljes előző hét. A kendős gilisztát nagyon nem akartam szenvedni látni.

capa05 2011.10.25. 15:57:44

@szőkecigány:
a ponty száj inkább Dyáé

Tjuca 2011.10.25. 15:58:01

@szőkecigány: igazán intelligens nem megy be...

genevieve 2011.10.25. 15:58:42

@csicserierika:

Tjuca leírta helyettem is amit gondolok:-)

@Tjuca: ahogy mondani tetszik::-)

fran7 2011.10.25. 16:00:23

@nathalie: Értem, amit mondasz, de Attila honnan tudja, hogy Csaba nem szerepel az adásban? Bár én kifejezetten viccesnek találnám, ha az egyik játékosnak azt mutatnák meg a riportszobában, hogy a hv-ban miképp kommentálják az eseményeket. Míg másoknak azt, ami mondjuk egy blikk fórumon vagy az origós blogon. Ha összehasonlítanánk, akkor kiderülne, hogy legalább 3 VV5-öt sugároznak a tv-ben.

sandokan 2011.10.25. 16:01:58

@nathalie: ezért hagyjuk már ezt az értelmiségi jelzőt csabika esetében. max 200 szavas szókinccsel rendelkezik szerencsétlen. kolosiék megpróbálták az első vv győztesét, szabolcsot reinkarnálni, hogy talán sikerül más nézői réteg felé is érdekesebbé tenni a műsort és a jó- rossz harcaként beállítva, esetleg szavazásra bírni őket. nevetséges. csabika annyira intelligens, mint amennyire én maláj vendégmunkás vagyok.

nathalie 2011.10.25. 16:03:02

@fran7:
nekem itt mindenképpen más vv-t sugároznak mint nektek :D:D

Úgy gondolom, hogy attila azért nem annyira hülye, hogy ne jöjjön rá, semmivel sem tud csaba szerepelni az öfiben, csak azzal ha vele veszekszik. Hiszen nem csinál semmit. Ha attila okosabb lett volna, akkor amikor csaba hozzászól gyorsan kifut a képből, vagy átfut egy másik szobába, így csaba egyáltalán nem szerepelt volna az öfiben :D:D

genevieve 2011.10.25. 16:03:50

@fran7: az idex fórumán is megy a kommentelés...
a vv5 témában kb. 33.000 db volt tegnap:-)

nathalie 2011.10.25. 16:04:30

@genevieve:
ott vannak attila fanok?? :D

szőkecigány 2011.10.25. 16:05:09

@capa05: Olyan embert is látnék bent, aki jó valamiben, ért valamihez, ami érdekes, látványos.
Például az előző VV-ban volt Gigi és Béci, akik emberileg számomra abszolút taszítóak voltak, de táncoltak elég jól, meg próbálkoztak a rappeléssel, a színvonalat most ne említsük, de a mostaniak közül ki tud bármit is azon kívül, hogy eszik-szarik-alszik?

Vagy olyanokat, akikről kiderülnek szaftos dolgok a külvilágban, családjuk nyilatkozik stb.
Ilyen vonalon Vera villantott egy pornós múltat, de bent nem játssza a dámát, ami egy napig érdekes, aztán idegesítő.

Minden ami a taktikázáson kívül esik és érdekes, az jöhet. Mert kell a taktikázás, csak közben nem kellene elfelejteni, hogy a nézőket más is érdekelné.
Amikor felolvasták Cris búcsúlevelét, az egy szuper pillanat volt. Több ilyen kellene. Ami érzelmeket vált ki bent és kint is. Nem csak ülnek a szaunában és hergelik magukat, hogy most aztán rátesszük a jelet Csabára, Shadira akárkire.

nathalie 2011.10.25. 16:06:09

@sandokan:
számomra is teljesen egyértelmű, hogy csabi nem az értelem fellegvára. Ha néhány kommentelő a szívére tenné a kezét, akkor ezt ők beismernék, és azt is, hogy igaza van attiláéknak csak megsajnálták csabeszt, mert attila túlzásba vitte a dolgot és egyébként is gyűlölik attilát.

genevieve 2011.10.25. 16:06:43

@nathalie: igen, csak nem csaba szól attilához, hanem fordítva:-)

és ha ezt nem csinálja attila, akkor ő sincs képernyőn:-)

capa05 2011.10.25. 16:07:33

@szőkecigány:
Ha végignézzük a versenyzőket akkor látható, hogy a karakterek nem felelnek meg a meghírdetettnek.
Na és ebből az is kiderül, hogy valami "frappáns " nevet kellett adni a beszavazó műsorokhoz.
Tekintettel arra, hogy ezt pszichológus tudta volna (talán) hitelesen megállapitani igy maradt a "név" tartalom nélkül.
Mint az egyik belevalóban Ani rákérdezett Kiszopra:hogyan ment át a pszichológiai felmérésen? Arra következtetek, hogy max egy tesztet kitölthettek, de azt nem értékelték.
Úgy tűnik, hogy gépírónő hasra ütve megnevezett "karaktereket", aztán ehhez tartották magukat.

nathalie 2011.10.25. 16:07:42

@szőkecigány:
ha innen nézzük akkor csabesz is tud gitározni, gergő énekelni, sehere táncolni stb. Ez nem egy tehetségkutató.

nathalie 2011.10.25. 16:08:32

@genevieve:
dehogynem. ott a kisollós meg a matracos ügy, vagy a melltartós stb.

csicserierika 2011.10.25. 16:08:43

@sandokan: már bevett Nathalie, csak nem mindig vagyok :)

genevieve 2011.10.25. 16:08:53

@nathalie: nemigazán:-)))))

egyébként nekem már akkor se volt attila szimpatikus mikor csabi még nem volt a kedvencem:-)

az elejétől fogva egy paraszt volt, csak addig kingával és mikor bement csaba és kinga rámozdult attól fogva basztatja csabát...szóval szánalomhegyek a pasi

csicserierika 2011.10.25. 16:10:40

@szőkecigány: öö.., milyen fajta kutya ?
Mert ezt kikérem a kutyusom nevében :)
Nekem ponty ugrott be tegnap, mikor csak nézett ki a fejéből tátott szájjal.

genevieve 2011.10.25. 16:11:25

@nathalie: a kisollós ügy ha jól emlékszem feladat volt

a matracos ügyet krisz generálta...

na mondjuk a melltartó letépésnél tényleg saját jogán volt paraszt:-DDD

(bár előtte rendesen ölelkezett kinga és csaba:-)

fran7 2011.10.25. 16:12:46

@nathalie: Például én nem gyűlölöm Attilát. Sok mindenben akár azt mondhatom hasonlítok rá. Sőt lehet bizonyos dolgokat hasonlóképpen csinálnék. Valószínűleg én is Kinga után futnék, s Fecóval lennék jóban. Én is szólogattam be keményen régen. De mivel szeretné, hogy őt ne az első benyomás alapján ítéljék meg, ezért engem kicsit zavar, hogy nem tud változtatni a véleményén. Illetve csak rosszabbat hajlandó gondolni a másikról. Miközben elvárja, hogy mindenki ugráljon körülötte. Én megértem őt, de látszik Attila szereplésén, hogy ez így nem működik. S ezzel nekem sokat segít, hogy miért is nem szabad úgy csinálni, ahogy ő teszi.

nathalie 2011.10.25. 16:13:33

@genevieve:
de azért lesz egyre szimpibb csaba, mert már az elejétől gyűlölöd attilát. ez egy folyamat. Valószínű én azért utálom egy kicsit jobban a kelleténél csabát mert attila nem bírja.
Csabi direkt provokálta amikor kiment hozzá a seggrázós kinga tánc utána, aztán vállon baszta teli vigyorral, hogy mi a helyzet. Én ott örökre megutáltam volna attila helyében, hála istennek ő is így tett. :D

tud valaki valahogy egy attila fan fórumot? :D:D

genevieve 2011.10.25. 16:14:49

@nathalie: én nem gyűlölöm attilát:-)

ezt a dolgot viszont el tudom vonatkoztatni az élettől:-))))

csicserierika 2011.10.25. 16:15:38

@Tjuca: nekem meg Attila odaszúrásai, kavarásai jönnek be :)
Cris meg olyan jóféle bolond volt, aki túl korán esett ki.
Eljött csabika ideje, kíváncsian várom, hogy tud-e valami érdekeset mutatni, csak az a baj, hogy én is előítéletes lehetek, mert nem várok semmi extrát, úgy érzem, hogy csak töltelék lesz. :)

nathalie 2011.10.25. 16:16:47

@fran7:
én nem értem. A születésnapján tök emberien elmondta, hogy tudja hogy egy paraszt. kiállt, bocsánatot kért stb, ezt nem sokan tették volna meg. Most csaba kapcsán elismerte többször is, elbaszta a dolgokat. Persze-persze, fecót is hibáztatta (mert hát az is), meg mondott más indokot, de rögtön elismerte, hogy ezt benézte. Nem értem mi kellene még, hogy felfedezhető legyen, hogy néha igenis elismeri hibáit. Kingát is békén hagyja, pedig kinga most elég rendesen csaba mellett állt.
Szóval tényleg nem értem. Jelenleg a többi villa lakó összesen nem mutatott ennyit magából és nem volt ennyire emberi.

nathalie 2011.10.25. 16:17:41

@genevieve:
csak azért írtam hogy gyűlölöm csabát, hogy jobban megértsék azok is az érzéseimet, akik attilától nők feldarabolását várják :D

szőkecigány 2011.10.25. 16:18:41

@nathalie: Gergő annyira tud énekelni, mint én a zuhany alatt, Seri tánca meg seggrázás.
Nem tehetségkutató, de ha senki nem csinál semmit, csak eszik-alszik-szarik, akkor tényleg csak a taktikázás marad, ami miatt a néző nézheti a műsort. És hidd el sokaknak ez nem elég.

Cris és Veronika legalább csinált valamit, bár hamar elfáradt a karakterük. Cris utoljára még megszínesítette a játékot a búcsúlevelével.
A többiek még attól is félnek, hogy önmagukból bohócot csináljanak, vagy önmaguk legyenek, csak ülnek zabszemmel a seggükben és rettegnek, hogy ki ne essenek.
És itt most nem csak Csabára gondolok, hanem az összesre. Még Attila is ilyen, aki nagy hangon beszól másnak, de közben ő semmit nem csinál, önmagából semmit nem mutat, egy feladatot nem tud végrehajtani, vagy nem is akar. A vv4-ben ilyenért bünti járt, ami aztán konfliktusokat generált.
Alekosz a maga félkegyelmű módján nyitottabb karakter volt, mint a mostaniak.

genevieve 2011.10.25. 16:19:16

@nathalie: na látod, nálad viszont ha attiláról van szó akkor felveszed a rózsaszin szemüveget:-)

Hajni pontosan leírta miről is szólt attila műhisztije a szülinap kapcsán...

a kiválasztán kapcsán meg persze, hogy elismerte a tévedését, tudta volna tagadni?:-))))

genevieve 2011.10.25. 16:20:51

@nathalie: én nem várom ezt attilától:-)

és te nekem válaszoltál, nem a többieknek:-)

nathalie 2011.10.25. 16:21:12

@genevieve:
Na de azért nem belépő ide az hogy feltétlen elhiggyem Hajni elméleteit, ugye? :D

Aha, attilát csak azon a szemüvegen tudom nézni, mert kedvelem. De Te ezt igazán megérheted, hiszen Neked meg ott van csaba :D:D

nathalie 2011.10.25. 16:21:53

@genevieve:
:PPPPPP tudod, hogy mások is olvassák mit írok!!! :D:D

genevieve 2011.10.25. 16:23:30

@nathalie: Hajni nem csaba párti, tehát mondhatni pártatlan itész ez ügyben, egyébként is jól látja a vv-t :-)

ja, hogy nem nekem szól a műsor:-DDDDD

nathalie 2011.10.25. 16:24:02

@szőkecigány:
én ezt értem, csak hirtelen a gigis-bécis hasonlatot nem értettem, mert akkor inkább nézem csabit feküdni, mint gigit - bécit táncolni. :D most berémlett gigi tánctudása a szalaggal valamelyik élő adásban :D:D:D felléphetne seherével.

szőkecigány 2011.10.25. 16:24:06

@genevieve: Attiláról a szülinapján Péter mondta meg a tutit a riportszobában. Hogy Attila egy nárcisztikus ember, aki toporzékol, hogy hagyják őt békén, őt ne köszöntsék fel, közben meg azt akarja, hogy a seggét nyalják és szeretgessék. Hisztérikus, nárcisztikus, önimádó, primadonna.
Végül elérte, hogy a hisztije után a többiek ezerszer többet foglalkozzanak a szülinapjával, mint hiszti nélkül tették volna.
Bár az is buta, akit ilyen hisztivel rá lehet venni, hogy az illetőt még pátyolgassa...

genevieve 2011.10.25. 16:24:49

@nathalie: én nem ajnározom csabát:-)

csak kedvelem, de nem zengek róla dicshimnuszokat:-)

nathalie 2011.10.25. 16:25:09

@genevieve:
lehet Hajnival sem ugyanazt a műsort nézzük :D:D

sandokan 2011.10.25. 16:26:14

@nathalie: én meg kizárattam volna magam. pedig csak annyi történt, hogy az egyszerű rock giliszta megmutatta valódi arcát.

kinga meglepett, a tegnapi videó alapján konkrétan gyűlöli attilát. pedig a kedvenced volt az egyedüli, aki kiment hozzá az ominózus csicska levél után a nyugiszobába. miközben csabika újra felolvasta a levelet és jókat röhögött rajta. így megy ez és nem csak drezdában.

fran7 2011.10.25. 16:26:28

@genevieve: Nyugi, akik ide írunk azoknak nem szól ez a műsor. Csak a hv-on keresztül transzformáljuk magunk számára fogyaszthatónak a VV-t.

nathalie 2011.10.25. 16:28:07

@sandokan:
én már akkor mondtam, hogy a kedves csaba a jó lelkével éppen kingán röhög. ráadásul ezt bejátszották kingának a kiválasztáskor, vagy csaba legjobb pillanataikor. De hát az a lány segghülye, szóval többet nem is várnék tőle.

_most_ 2011.10.25. 16:31:02

Csaba olyan unalmas, hogy ha nem tudok elaludni, már nem bárányokat számolok, hanem Csabákat.

sandokan 2011.10.25. 16:33:12

@szőkecigány: ezért nyert alekosz. de eddig a négy szériában csak két szórakoztató ember volt. majka és alekosz, a többi sima birka, akik megcsinálták a kötelező köröket vagy nem, de nem voltak önjáróak.

Egyébként, amikor még belenézegettem az éjszakai videókba, azért ott gergő és attila rendesen poénkodott. ezeket egyszer sem adták le az összefoglalókban. vajon miért?

capa05 2011.10.25. 16:34:58

@szőkecigány:
Részemről a vélemény cserét be is fejeztem, elmúlt időszakban olvasható volt a tied.Egy kérdést engedj meg:

Minek nézed, vagy ha nem nézed minek olvasod a blogot?

szőkecigány 2011.10.25. 16:36:16

Arra is rájöttem Kinga miért pártolt át Csabához Attilától. Azért mert Attila teljesen férfiatlan, hisztériás, az ilyen "férfi" egy kapcsolatban korlátozza a nőt, bevágja a durcáskodást, nem mehet sehova a párja, ha a nő szóba áll mással, akkor azt árulásnak veszi. Teljesen bizonytalan a férfiasságában, nála a nő szolga vagy ellenség, de partner sose lehet. Kinga meg ebből a görcsös, hisztis, rögeszmés, toporzékoló kisfiúból nem kért hosszú távon.

sandokan 2011.10.25. 16:39:33

@nathalie: igen, de a csabika fan klubnak bent és kint, ez valamiért nem ment át. attila helyében, azért többször oda mondogatnám a két árulónak.

mondtam neked korábban, hogy fecót nem tudom még olvasni, most már látható, hogy miért.

traff 2011.10.25. 16:45:23

ez vótmá?

"Médiapletykák szerint az RTL tervbe vette, hogy a sokakat szórakoztató szereplőt visszajuttatja a műsorba, méghozzá egy utólagos beszavazóshow során, ahol a kiesett Melinda, Bandi és Cristofel küzdene (ilyen trióból jó eséllyel menne vissza utóbbi). "

origo

genevieve 2011.10.25. 16:47:08

@szőkecigány: kinga nem is pátyolgatta:-)

nathalie 2011.10.25. 16:47:41

@sandokan:
utálom fecót. sztem egy totál kétszínű faszkalap, aki egy országnak fogja beadni, hogy a jók megsegítője, a síró, érzékeny férfi. közben meg sztem nyomja a színházat.

Rettegő Goethe · http://www.meglepetes.com 2011.10.25. 16:49:01

Nem tudom melyik lett volna a rosszabb választás, Csaba semmit sem tud értelmesen mondani, a Cristofel nevű meg aztán, inkább hagyjuk :-)
goo.gl/iXXAu

nathalie 2011.10.25. 16:49:02

@traff:
na az lenne a szép, ha valami csoda folytán csabi kijönne, ebben a beszavazó showban meg visszaszavaznák :D akkor tényleg megnézném péter és attila fejét, és a sajátomat is :D

lucc.gizi 2011.10.25. 16:49:52

@nathalie: annyira odavagy attiláért, ha találkoznál vele mondjuk röpke 3 percre mit kérdeznél tőle? :-)

nathalie 2011.10.25. 16:51:31

@lucc.gizi:
bebaszunk?

teljesen egyértelmű! :D:D

nathalie 2011.10.25. 16:55:20

@lucc.gizi:
az tuti. rokonlelkek vagyunk. érzem :D soha életemben egy médiában szereplő személynél sem csodálkoztam el azon, hogy jé, ez olyan mint én, vagy jé, ez olyan mint a haverjaim stb. most először :D:D
lassan tényleg itt az sms ideje :D

Tjuca 2011.10.25. 16:56:07

@sandokan: de teljesen átjött. csaba a versben tökéletesen megmondta (csak kingával együtt mások sem értették ezek szerint), hogy maximum hetyegés lesz köztük más nem, de ezt sem erőltetné, hanem muszáj. és csicskázás meg tényleg nevetséges volt, egyrészt az a szellemi mélység, amit cristofel produkált, másrészt a hiszti, amit kinga csinált.

bezzeg, ha utána szalad, akkor meg az a bajotok, hogy na megy a pincsikutya törölgetni a műkönnyeket. kinga elég ostoba, nem csodálom, hogy kellemetlen vele lenni. cristofel is az volt, de ő máshogy, ő egy hülye bolond volt, nem egy hp.

amúgy mint írtam én értékeltem attilát, meg jól szórakozok péteren, de attila színtelen lett. semmi. sajnos. péter még spontán, de sajnos attilával rossz lóra tesz, mert el fog veszni a friss lendület, nem mulatságosak lesznek, hanem főnököt játszó törpék. jobban tennék, ha kicsit lelazulna attila és elkezdene játszani, nem pózolgatni.

Tjuca 2011.10.25. 16:57:42

@nathalie: ő legalább játszik. vagy nem ez a játék értelme? :-D

ha van taktika/színház az a baj, ha nincs, akkor meg az? hát itt már semmi sem jó??? ez NONSZENSZ!

nathalie 2011.10.25. 16:58:26

Nekem az az álmom, hogy főszereplő legyek, ne egy statiszta. De minden egyéb érdekel, fogkrémet is reklámoznék a szép fogsorommal, vagy sportruhákat a kidolgozott testemmel, de még a chippendale táncoláson is rajta lennék. Gombi jó barátom, ő segítene elindulni ezen a pályán, de a színészkedés az igazi álmom. Vígjátékban bármilyen karaktert, szerelmes filmben a hőst, de még egy degeneráltat is gond nélkül el tudnék játszani, mert ebben profi vagyok. Csak mellékszerepre nem vagyok alkalmas. De az sem rossz ötlet, hogy az Álljunk meg egy szóra felfrissített változatának legyek a műsorvezetője. Nincsenek tisztában az emberekkel azzal, hogy mennyi mindenben vagyok jó, ezzel a megjelenéssel, beszédstílussal és kiállással egyszerűen egy mutatós srác, egy ász vagyok" - szerénykedett Cristofel

sírok :D Álljunk meg egy szóra :D:D:D:D

sandokan 2011.10.25. 16:59:04

@nathalie: figyelitek, milyen okosan csinálja.
erre most nekem azt kell mondanom, hogy igen, attila azt bizony jól csinálta, amikor a volt barátját lekoptatta. csak ezzel nagyon egyedül maradt. péterben és verában meg nem lehet ás nem is érdemes megbízni.

fecó féltérdes fürdős alakítását meg ezennel Arany Hogyvolt díjra (AHV) jelölöm, a giccs kategóriában.

TapOut 2011.10.25. 16:59:40

Na lassan sikerül felzárkóznom az eseményekhez, örülök, hogy Csaba visszament, annak nem, hogy a kubai ellen, mehetett volna más.
Annamari továbbra is toronymagasan a szívem csücske, Fecó is kezd felzárkózni, szimpatikus még Shadi, Dya, Csaba. Kingát sokat ekéztem, de a róla kialakult képem is kezd megváltozni. Igazából mindenkiben (1 embert leszámítva) fedeztem fel olyan vonást, ami szimpatikussá teszi, így összességében elmondhatom, hogy ez a széria sokkal jobban bejön, mint az előző.
Az egyetlen ember, akiben semmi jót nem fedeztem fel, aki minden megnyilvánulásával irritál, az Eszter. Fúj

nathalie 2011.10.25. 16:59:52

@Tjuca:
ááá, akkor is rosszul vagyok tőle.

nathalie 2011.10.25. 17:01:29

@sandokan:
az a könny nélküli, megrogyott térddel zokogó, ököllel a mosdókagylót csapkodó jelent tényleg ütött. :D

genevieve 2011.10.25. 17:05:42

@nathalie: hmmm, nem is olyan régen még azt mondtad, hogy elvonatkoztatsz a játéktól és csak bent szimpi attila, az életben nem bírnád elviselni:-))

sandokan 2011.10.25. 17:06:18

@nathalie: valószínűleg délutáni brazil szappanoperákon szocializálódott. (talán olvassa az éjszakai barátunk is)

vajon, akik az ehhez hasonló szánalma alakításokat a kamera másik oldalán felveszik, hogy bírják ki röhögés nélkül? nekem nem menne.

Hurri Kán 2011.10.25. 17:06:32

Édesapám 50 évesen elkezdett napi 4 kilométert sétálni. Most 67 éves, és fogalmam sincs, hogy hol van. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 17:07:16

@avanivi: Vera csak maradjon bent!

@Brr: Remélem a következő párbajon nem lesz se kiválasztott, se kivívott Vera! Nagy szám lenne, ha a védettséget másodszorra is megszerezné! Shadi, ha jót akar, Attilát segít kitakarítani a villából!

Tjuca 2011.10.25. 17:10:53

@nathalie: akkor írd azt, hogy zsigerből. nem kell unalmasozni, mert unalmas. :-DDDDD

lucc.gizi 2011.10.25. 17:10:58

@nathalie: Nati, ha attila kijön párbajra, te lehetnél a 3. szurkolója kozmix lala + az 1. darab barát után (aki remélhetőleg kihúzta a mosógép dugóját...)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 17:11:06

@traff: Én Melindát raknám vissza!

@nathalie: Fecó egy szélkakas, a villa napraforgója!

@TapOut: Eszter sajnos nem elég jól reagál le sok helyzetet.

témázgató 2011.10.25. 17:11:42

"Üzemszerűen kiöntik Cristofel férfiasságát. Alighogy kiszavazták a Való Világból máris különös ajánlatot kapott a hiperaktív kubai nőbolond.
Ugyanaz az amerikai cég kereste meg magyarországi képviselete révén, amelynek őrült termékéről a Szex és New Yorkból értesülhettünk. A sorozat rajongói jól emlékezhetnek arra, amikor Samantha egy pikáns termékbemutatón megszerzi magának a gyönyörű modell férfiasságát. Azaz annak szilikonból kiöntött élethű és életnagyságú mását. Hogy aztán a kegytárgyat napról-napra körülrajongja. Nos az ilyesfajta fétistárgyakat gyártó amerikai cég kinézte magának a narcisztikus kubait, aki korábban gipsszel kísérletezve, hasonló dologra vetemedett már odabent a villában is. Nagy az isten állatkertje mondhatnánk, de hát, ahogy a Való Világ régi dalában éneklik, itt a lét a tét. Vagyis inkább a lé a tét!"
storyonline.hu

TapOut 2011.10.25. 17:15:13

@sandokan: Fecó alakítása ütött, ment a melodráma ezerrel, becsiccsentve, szerintem hatalmas volt :-))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 17:15:16

@capa05: türelem...:) jó az új avatarod is :)
@traff: na ez, szerintem marhára nem lenne korrekt. kiszavazták, akkor kint a helye. ennyire nem lehet szarban anyagilag az RTL Klub, hogy még egy beszavazó+kiszavazó show dobja meg a kötségvetését!

lucc.gizi 2011.10.25. 17:15:57

@témázgató: és az lesz a termék neve, hogy "17cmnamivanöcsém"

TapOut 2011.10.25. 17:16:31

@Peter_Cs: nekem irritáló az egész személyisége

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 17:16:34

@gyvy: ez olyan Woody Allen-es..:)véletlen??:P:D

Hurri Kán 2011.10.25. 17:19:15

@fkangi:
Nincsenek véletlenek. :DDD

Tjuca 2011.10.25. 17:19:27

@TapOut: nem az a művészet, amit csinálnak, hanem, amit zabálnak. ezt pedig sokan falják... :-D ez a játék emberek. :-P (szerintem jobb lóra tett, mint pszichopatát játszani. :-DDD) emlékezzetek vissza, mikor volt valami bárgyú feladat, hogy ittas hölgyet kell hazavinni, ágyba tenni, és bókolni neki. a csajok zabálták, mint a cukrot. ugyanígy zabálja a közönség is. ez a játék pedig a közönségnek szól. :-))) ez a taktika, nem a manipulálgatás meg kockásfüzet. na mi van ecsém! :-PPP

capa05 2011.10.25. 17:23:12

@fkangi: köszi!
Vagy én vagyok vak, vagy nem írtál a műsorról?

TapOut 2011.10.25. 17:23:58

@Peter_Cs: Fecót nem mondanám szélkakasnak, az ő szerepe ennél bonyolultabb. Ő úgy tűnik, a gyengék, kiközösítettek segítését vállalta be, ezt tette, mikor Attila volt a közutálat tárgya, ezt tette, mikor a többiek Csaba ellen fogtak össze, és várhatóan minden alkalommal amellé fog állni, akit éppen kipécéznek. Próbál a szívére hallgatni, és ugyan Attilával a kezdetektól fogva jól kijön, nem fogja a személyiségét feladni a taktika oltárán. Szerintem jól csinálja.

MagasMacska 2011.10.25. 17:25:03

@TapOut: Akkor most Esztert fogja pátyolgatni?

genevieve 2011.10.25. 17:25:28

@témázgató: akkor krisz a sok rajongóhoz testközelbe kerülhet:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.25. 17:25:35

@TapOut: Elég sokat bénázik! Annamária és Vera a két legjobb!

capa05 2011.10.25. 17:29:46

Az online végig pörgetve, az jutott eszembe, hogy amikor a riport szobában a Kiszopot megtestesítő bábuhoz beszéltek, elég lett volna ha kiteszik a gipszminta alapján kiöntött péniszét.
Úgyis tudták volna kiről van szó.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 17:30:38

@capa05: de, akkor este két mondatban összefoglaltam, kb. ennyire volt érdemes a dolog.:D nem gondoltam, hogy nagydoktori disszertációt vársz :P:DD sosem ígérek olyat, amit nem teljesítek. ha nem vagyok biztos a dologban, inkább meg sem ígérem :P:)@gyvy: állítólag boszorknyok sem :P:DD

TapOut 2011.10.25. 17:30:47

@MagasMacska: ha a szíve azt súgja, talán (brrrr)
De valahogy nem hiszem, hogy Eszter ellen olyan mértekű hadjárat fog folyni, mint Csaba ellen. Azért a "vezérek" okultak az eseményekből (talán)

Tjuca 2011.10.25. 17:31:04

@TapOut: jól, és remekül szól az ő szavazóihoz. valamint, ha megnézzük péter kivel nem húz ujjat, és kit akar kinn látni, az fecó. pontosan azért, mert igen nagy a biztosan mmkk fecóra szavazók szegmense akiket péter nem tud megszólítani. (és ha csaba tudatosan -úgy tűnik, mert ugye 0. másodperctől- él ezzel, hogy fecót barátjának bírja, viszont ez nem volt így az elején fecó részéről- az egy baromi jó taktikai húzás. a fecó szavazói és a jó fiút kedvelőket lehet egyesíteni)

péternek nem jött össze a fecó megnyerése, és pontosan tisztában van ennek a következményével. lásd gyónás.

beacska 2011.10.25. 17:31:07

@szőkecigány: nézd meg Gergőt az éjszakaiban, a felkészülésnél. Ha én ennyire NEM tudnék énekelni, nemcsak a dugóban ereszteném ki a hangomat ;D

témázgató 2011.10.25. 17:31:32

"Veronika kacsacsőréről úgy tudni, hogy nem hogy az új hyaluronsavas eljárással készült, hanem még a régi szilikonnal. A látványos kacsacsőr a veszélyes szilikonra utal, beleértve a lány szájának két oldalán látható természetellenes vágást, és a túl vastag ajakkal járó enyhe selypítést is. Ez az elavult és veszélyes eljárás nem több mint 40 ezer forint, viszont ma már tudni, hogy akár életveszélyes is lehet. Az sem kizárt, hogy örökre ilyen kacsacsőre marad annak, aki ezt választja, nem beszélve az esetleges rákos folyamatokról. A szilikonból nagy baj lehet, csomók képződhetnek, szivárgás kezdődhet, de ez a szerencsés eset. A szilikon száj akár fel is robbanhat! Ezért ma már a legkevésbé sem ajánlják, sőt több országban be is tiltották, ezt a veszélyes plasztikai műtétet." storyonline.hu

TapOut 2011.10.25. 17:32:39

@Peter_Cs: Annamariban egyetértünk!

capa05 2011.10.25. 17:32:56

@fkangi:
Egy akadémiai árnyékszékfoglalóra gondoltam... de visszaolvasom!

beacska 2011.10.25. 17:33:45

@traff: Melindát vissza a villába!!!!

MagasMacska 2011.10.25. 17:34:52

@TapOut: Ellene nem a vezérek fognak indulni, hanem a csajok. Rosszabb. (Bár talán ez a csapatjáték elveszik a búcsúlevél élét.)

Tjuca 2011.10.25. 17:35:04

Kedves Cápa, én úgy szerettem a másik fotódat, az a sok fog, széles mosoly. :-)

capa05 2011.10.25. 17:37:08

@Tjuca: keresem! Amikor váltottam, kitörlődött és így kutatom honnan vettem le.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 17:37:47

@capa05: biztos volt már olyan is,a szükség nagy úr! :D
@Tjuca: 68 fog és mind felül??:DD

Tjuca 2011.10.25. 17:38:32

@capa05: oh, megható, bárcsak minden kívánságom így teljesülne. :-)

nathalie 2011.10.25. 17:38:47

@genevieve:
hát nehezen feledem, mert Te mindig emlékeztetsz rá :D:D
De már mondtam,hogy attila esetében nem tudok :D igazi kis rajongó lettem. remélem lesz pószter is róla, amit fogkrémmel fel tudok nyomni a szobám falára :D

beacska 2011.10.25. 17:39:19

@capa05: nekiálltam, de takarítanom kellett..:((

nathalie 2011.10.25. 17:40:00

@lucc.gizi:
pontosan erről fog szólni az sms, hogy majd én leszek a barátod :D

beacska 2011.10.25. 17:42:04

@nathalie: a tegnap éjszakaihoz(főként neked):
Attila kifejezetten fejlődőképes! Csak 20 perc udvarlás után, csak elénekelte kis segítséggel a Törpök dalát (miután megesküdtek rá a többiek, hogy nem megy a kamera:DD). Szerintem kezdi biztonságban érezni magát, kezd megnyílni a társaságban. És ez jó!! Még a végén "ember" lesz belőle? ;DDD

TapOut 2011.10.25. 17:42:14

@Tjuca: Igen, Fecónak az a fontos, hogy a róla kialakult képhez hű maradjon, a csupa szív srác, aki a gyengéket segíti, ez nagyon sok embernek bejön, nekem is, mert én is hajlamos vagyok a kiközösítetteket pártfogolni. Ezzel Attila is tisztában van, tudnia kell, hogy mire számíthat Fecótól, ő volt az egyedüli támasza, mikor mindenki elfordult tőle, de ahogy erőre kapott és Csaba ellen szövetkezett, úgy dobta le magáról Fecót is.

Tjuca 2011.10.25. 17:42:47

@fkangi: hogy én mennyire vagyok fáradt. olvasom, hogy és mind felül... megyek, igen adom a kakaót, felkapcsolom a villanyt, megyek már, ne bántsad, mire leesett, hogy nem felül, hanem felül. :-O) jajj

nathalie 2011.10.25. 17:47:32

@beacska:
igen, láttam.erre írtam hogy aranyos.és nem akarok árulkodni, de olyanok is írták hogy aranyos akik nem bírják :D:D

TapOut 2011.10.25. 17:48:29

@MagasMacska: hát ez nehéz ügy, mert hiába nem bírom a kiközösítést, az igazságérzetem mégsem állítana Eszter mellé, egyrészt az irritáló személyisége miatt, másrészt ezügyben én is Veronika pártján állnék. De ez csak a saját véleményem, nem tudom, Fecót hova húzza majd a szíve, már ha egyáltalán állást foglal az ügyben.

mézescsók 2011.10.25. 17:48:50

@fran7: Szerintem Attilának van egy rohadt nagy felsőbbrendűség tudata és nem hajlandó tudomásol venni, hogy ez ott bent szart sem ért. A vereséget - Csaba visszakerülését - sem volt képes normálisan tudomásul venni. Megjegyezte, hogy nekünk köszönheted, hogy visszajöttél, ami így ebben a formában talán nem teljesen igaz. Az meg sem fordult az agyában, hogy a nézők talán elfáradtak az álladndó üvöltözésben, szerelmi kavalkádban, magamutogatásban, meg a hasonlókban? Én úgy látom, hogy Krisz az előző Vv alapján összeszedett néhány dolgot: szerepelj állandóan, mindegy, hogy mivel, kiabálj sokat, mert az a műsor, nem baj, ha tökhülye vagy, a lényeg, hogy nézzenek és feltétlenül kell egy szerelmi szál. Na, ez az, ami tavasszal elment, de egy évre kétszerre kimerült a nézők kerete. Mondom én, bár nem tudok semmit. Ha szavaztam volna, akkor ezért szavaztam volna Csabára, nem mert borzasztóan érdekes személyiségnek tartom. És még azért is, mert sejtettem, hogy felbolydítja a méhkast. Bárhogyan is tippeltek, szerintem igazából még azok sem számítottak Csaba visszatérésére, akik mellette álltak.
Az előző Vv menetrendjében gondolkodtak és egyszercsak kiderült, hogy nem. Na, ez azért elég megrázó tud lenni. Attila feje kész tanulmány volt.
@szőkecigány: Ja, ja, ja!!!
@Peter_Cs: Azért Annamari Serinek adott tanácsa (jutalomfalat, ha jól viselkedik Gergő) szerintem nemcsak a rejtői jobb körökben érdemelne minimum az szívlapátot. Az egyik legaljasabb trükk, amivel élhet egy férfi vagy nő.

mocskosmacska 2011.10.25. 17:52:38

@sandokan: Tuti brazil szappanoperákon szocializálódott. Kisfilméjben mondta,hogy a nagymamája mondta neki, hogy fiam, nézd a szappanoperákat, azokból sokat lehet tanulni. Meg mondta, hogy azokból veszi az udvarlási technikáit.

mocskosmacska 2011.10.25. 17:53:57

@TapOut: Vezére talán okultak, de a borg nem.

mocskosmacska 2011.10.25. 17:55:35

@TapOut: Eszter nekem sem szimpi, de utálom a kiközösítést. Meg nemcsak őt kellene, hanem mondjuk pétert is, aki minden erejével rá akarta beszélni crist veronika leszarására.

MagasMacska 2011.10.25. 17:57:35

@nathalie: Az egyik én voltam. És addig aranyos is volt, amíg énekelgettek. De már a csapatok értékelésénél nem bírta ki, hogy - egyedüliként - nem szúrjon egy ótvarost Csabába, így visszatértem korábbi ellenérzéseimhez.

mocskosmacska 2011.10.25. 17:57:56

Attilával az a legnagyobb bajom, hogy én azt látom rajta, hogy nem csak egy játékon belül akarja az ellenfeleit kiütni, mint péter, hanem tényleg bántani, megalázni akarja őket.

Ami jó benne, hogy majdnem ő az egyetlen ember, aki egyezik a kategóriájával.

MagasMacska 2011.10.25. 18:00:46

@mocskosmacska: Igen, ez a "szeretem kínozni a kínozható lelkeket" nálam is kiverte a biztosítékot. Ez nála nem játék.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.25. 18:00:49

@Tjuca:vannak ilyen leamortizáló napok :)
@gyvy: és mindig is létezni fogunk!:P:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 18:05:15

@gyvy: tudom, tudom, a story, bors, blikk és társai MMKK az igazságot írják le:)

Ne haragudj, h kételkedni mertem benne:)

MagasMacska 2011.10.25. 18:05:28

@nathalie: Mindenki dicsérte a sajátját (természetesen) és elismerte a másik teljesítményét, hozzátéve, hogy a saját volt a jobb. Egyedül Attila mondott valami olyan, hogy egy izzadtságszagúan kiötlött hülye háttérzenekar... bocs, nem tudom pontosan idézni. De ez megint egy öncélú belerúgás volt, nem volt semmi értékelhető hozadéka. (Azon túl persze, hogy nekem már megint negatív figura lett, de ez az én egyéni nyomorom.)

Hurri Kán 2011.10.25. 18:07:51

@ladyandhenk:
Így van, ezek teljesen hiteles hír- és információforrások. :D

sihaya 2011.10.25. 18:08:01

most nézem a tegnapit, ez a Sehere maga a szűzkurva definíciója... fú de idegesítő, sajnálom a pasikat akik ilyenbe futnak bele...

TapOut 2011.10.25. 18:09:14

@mocskosmacska: igen, de valahogy Pétertől erre számít az ember, Veronika is fenntartásokkal állt hozzá, jól tudja, hogy a háttérben mindig forral valamit. Eszter azonban sunyi, ahogy pátyolgatta Veronikát azzal az álszent fejjel, miután Cris kiesett, komolyan hányinger kerülgetett.

nathalie 2011.10.25. 18:20:29

@MagasMacska:
most nem fogom visszakeresni, de még attila megjegyzése előtt, amikor csaba bemondja hogy legyünk egy háttérben lévő zenekar, akkor írtam, hogy ez a csaba mennyire hülye, mert már akkor tudtam, hogy ez marha kínos lesz és hát az is volt :D:D:D újra csak igaza volt attilának :D

capa05 2011.10.25. 18:21:15

@MagasMacska: Azért Csaba azt is elmondta, hogy Gergő teljesítménye közelebb állt az énekhez és a dalolt számhoz.
Mondjuk énekverseny volt hírdetve és erre Sehi táncát dicsérték....
A csajos csapat egyébként zeneileg süket.

icegrapefruit 2011.10.25. 18:22:07

@mocskosmacska: "Csaba nem azért jött vissza, mert fecó ingét a pap megáldotta? Akkor már érteném, hogy attila miért fecót hibáztatja."

Nagyon jó! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.25. 18:22:40

@gyvy: pedig azt hittem, h te egy elefánt vagy:D (nehezen tanul, könnyen felejt):P

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 18:26:08

lécci, hol jelent meg a Kriszfarka hír?
azonnal látnom kell a saját szemeimmel, mert tényleg nem hiszem el :DDDD

ja és van új poszt! :)

MagasMacska 2011.10.25. 18:26:53

@nathalie: Igaza volt. De jobban járt volna, ha ezt kihagyja. Tulajdonképpen ez lesz a veszte, hogy mindig minden találatot be akar vinni. Mániákusan bántani azt, akit nem kedvel. Ettől lesz elege a nézőknek.

Hódos Hajnalka 2011.10.25. 18:27:24

ja, látom storyonline, kösz :)

MagasMacska 2011.10.25. 18:28:20

@capa05: Gergő egyértelműen jobb volt. De Attila ezúttal fölöslegesen volt támadó. El fogja lőni összes puskaporát.

Hurri Kán 2011.10.25. 18:29:10

@MagasMacska:
Lehet. De őt legalább van miért utálni, míg Csabát nincs miért szeretni. Nagy különbség.

csicserierika 2011.10.25. 18:30:39

@gyvy: jaj, de szépen mondtad :)

TapOut 2011.10.25. 18:32:04

@MagasMacska: igen, Attila Csaba fóbiája már már beteges szintet ölt, intelligens ember létére felfoghatná, hogy ezzel pont ellenkező hatást ér el. Péter ezt meg remekül meglovagolja, számára Attila Csaba ellenessége is csak egy eszköz.

nathalie 2011.10.25. 18:50:57

@MagasMacska:
de hát ez volt a feladat, hogy értékeljék a produkciót. És ezt ő gáznak tartotta. tényleg az volt. megjegyzem azért ő volt az aki pl próbált jót mondani seri előadására, mig seri csapat úgy viselkedett mintha süketek lennének.

MagasMacska 2011.10.25. 19:03:43

@TapOut: No igen, emiatt kezdek kételkedni az "intelligens"-ben.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.25. 20:19:49

Mi baja van a Mengelének? Először mindenkit belenyomott ebbe a hülyeségbe, hogy Csabára rakják a jelet, majd volt pofája azt mondani, hogy "mártírt csinálTUNK belőle"... így többesszám első személyben. Nem ő verte keresztül az akaratát a többieken, akik közül többen szimplán félelemből "engedelmeskedtek".. de akkor most hirtelen együtt csináltak mártírt Csabából. De akkor most mi baja Fecóval? Hogy Fecó nem csinált mártírt Csabából? Az a baja, hogy Fecónak nem csak saját akarata és elképzelése van, de aszerint cselekszik? Remélem Fecó megnyeri ezt a játékot! Sok oknál fogva remélem ezt. Mindenesetre jó volna, ha Mengele nagyon hamar kiesne, csak kár, hogy annyian félnek tőle, hogy nem merik rátenni a jelet, pedig bárki kinn tudná hagyni ezt az rémalakot. Remélem, hogy Shádiban lesz elég ész, akarat és tisztánlátás, hogy Attilát vigye ki...

allegravelli 2011.10.27. 19:36:23

@capa05:
Igggen:-D Úgyhogy még Se-here-se-zádé is bekaphatja a legyet. Tényleg, VV-ben eddig még nem is volt teherbeejtés...
süti beállítások módosítása