Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5821-5822

2011. október 12. 10:00 - cybergreg

A mai tanításból megtudhattuk, hogy ha kavarás céljából alibit gyártunk magunknak, akkor talán nem hülyeség az alibi anyját is értesíteni erről a tényről. De ne szaladjunk előre, mert folytatódik a gangon Clau és Juli eszmecseréje arról, mit hallott a kígyó, amikor kopogás nélkül becsúszott, illetve hogyan értelmezte sajátos logikájával a hallottakat. Clau bűnös viszonyt sejt, Juli tagad. Egy fontos üzleti megbeszélésbe trappoltál bele, az „ami köztünk történt” utalás pedig a munkáltatói szerződésemre vonatkozott. Az irodába visszatérve persze nagyobb a rettegés, Clau szimata akárcsak egy vadászkutyáé.

Balázs és Hanna éppen annak örülnek, milyen jó, hogy együtt ébrednek… nem az ágyban, hanem rögtön a Rózsában. Valami dimenziókapu lehet Miki vendégszobája és a Rózsa között. Juli esküvőjére már párban fognak menni, de Hanna legújabb parája, hogy a Clau által ruha gyanánt ráerőszakolt förmedvény örökre elrettenti a lovagját bármilyen testi közelségtől. Megmentő Linda jön, nyugi, majd adok neked olyan göncöt, hogy öröm lesz letépni rólad. Annál is inkább, mert a két csaj méretei, hát hogy is mondjam, nem éppen kompatibilisek. Balázs dilemmája más jellegű: Clau folyton bekavar, így az esküvőről meg kéne pattanni pár órára, hogy amíg a násznép elvan az ellátmánnyal, az ő tiltott nászuk is létrejöjjön.

Az udvaron Linda romló akadémiai színvonaláról balhézik a két egymást túllicitáló mintaszülő, majd Clau támadja Gizit, persze először nyájasan: de jó, hogy nálatok aludt Hanna. Gizi túl lassan kapcsol, jön a lebukás. A csajszik rucikat válogatnak a szekrényben, de bejön Clau és kivonszolja Hannát, Gizi meg dúl-fúl, hogy Linda elfelejtette egyeztetni vele a kamusztorit. És Miklóst hogy vertétek át? – reménykedik Claudia, hogy a ravasz Mikit is át lehet verni. Sehogy, ő adta a kérót meg előzékenyen le is lépett, mondja Hanna, mire Clau agyában lefagy a szoftver. Gizi békül, de az iskolai jegyek említésére Linda megint átmegy kummantóba.

Újból a közös meeting point: az udvar. Clau és Juli fut össze a Zsuzsa nevű természeti katasztrófa utóhatásait megvitatni. Lemondta a fogadás helyszínét, így az egész városban nem maradt más helyszín, mint… igen, a Rózsa! Juli nem bánkódik, Clau persze megint utalgat, mert van neked más aggódnivaló, mi? A nem éppen munkavállalói viszonyod a munkaadóddal, ugye! Juli kiakad, tudod mit, ha Zsuzsa volt a földrengés, te vagy a cunami, olyan jól kiegészítitek egymást pusztításban. Juli elviharzik, Nóra befut, hát ennek meg mi baja? Clau hárít: képzeld, a lemondott gyémánthintó helyett csak arany lesz, hát nem szörnyű? Úristen, ez tényleg borzasztó! Szegény Juli!

Vilibá és Gizi egy raklap muskátlival állít be az udvarra, fú de jó lesz kidekorálni a házat velük, csak át kell őket ültetni valami konténerbe, mert a mostani az nem jó. Majd hozok a pincéből valami esztétikusat, mondja Gizi, de Vilibá rögtön lassítja, inkább ne terjeszd ki a dekorációs ízlésedet az egész házra, mert még feljelentenek a lakók, majd én áthelyezem őket jól. Csak ne fájna olyan rohadtul a derekam, meg a hátam, meg a lábam. Géza drótot kap, örül, itt az alkalom piros pontot szerezni faternál. El is kezdi az önkényes transzplantációt valami régi faládába, Kinga jön, csodálkozik. Hát mi lett belőled, kertész, Géza? Á, csak próbálom enyhíteni a feszkót apussal. Vilibá kijön, a fia büszkén mutatja: tádámm! Megcsináltam helyetted a virág-projektet. Te teljesen hülye vagy? - cseszi le az apja, hát a fele el fog így rohadni. Igen? Na jó, legközelebb segítsen neked virágültetésben a temetőgondozó, én leléptem! Géza elrohan, bár én azt vártam volna, hogy szétrúgja a virágágyást az udvaron.

András meglepetéssel állít haza: nászutat foglalt a Járda-szigetekre! Juli meghatódik, hálás. Mikihez Clau csönget, a házigazda poénosan főpincérként köszönti a vendéget a konyharuhát használva hangedlinek. Mit páráncsol a nagyságos asszony? Van odaégett lazannye, közepesen száraz, hatodszorra újramikrózva. Clau nem veszi a poént, Miki összes le- és felmenő egyenes ági rokonságát leundorítózza, de ezt meghallja az egyik érintett, Balázs. Clau összegzi a tényállást: a két szerelmes fiatal további értesítésig, azaz örökre, eltiltva egymástól. Balázs zabos, Mikit hibáztatja, mert úgy elpoénkodta az ügyet.

Na de ami most jön. Vihar! A Barátok köztben időjárási jelenség mint történetszál! Hatalmas égzengéssel, villámlással gyülemlik a gigantvihar a Mátyás tér felett, bedörög Nóráékhoz meg Mikiékhez, aztán átterjed a Clau-villára is a hegyen. Mint egy horrorfilmben, a drámai mondatokba dörög bele a menny: én szeretem Hannát! BÁMM! Tölthetek még? BÁMM! Aztán valaki csönget Clau ajtaján, a körülmények alapján szinte biztos, hogy a láncfűrészes gyilkos! Vagy hasonló kategória: a Juli, plusz hat liter víz a blúzában. Annyira parázok azon, mondja tócsát hagyva az antik bútoron, hogy esni fog az eső az esküvőn, hogy szarrá áztam, hogy ezt átjöjjek elmondani. Kislányom, te normális vagy? Feltalálták a háztetőt is az esküvők helyszínén, ezért kár volt tüdőgyulladást reszkírozni. Na de van itt más is, nemcsak a monszun. Clau felcsillan: csak nem? De. Az Attilával van köztünk valami – mondja Juli, mire a tornádó felkapja a gonosz nyugati boszorkány házát ugató kutyástul. Ja nem, mégse. De jó lett volna.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elmo27 2011.10.12. 11:02:01

Az elmúlt hetek történései miatt teljesen átszoktam arra, hogy felvételről nézem a BK-t, gyorstekercselővel. Kibírhatatlanul izgalmas konfliktusok, frappáns párbeszédek! Király a sorozat!

hannamontanna 2011.10.12. 11:03:20

Helló! Hát ez megagáz volt ez a mennydörgős-villámlós dolog. Vicces próbálkozás volt.

villanella 2011.10.12. 11:54:46

hát mi lett belőled, kertész, géza? zseniális :))))

mufuvecske 2011.10.12. 14:38:18

Köszönöm...köszönöm...az überszar napomat egy kicsit jobbá tetted...örök hála...:)

Lady.Vengeance 2011.10.12. 15:05:21

@villanella: valóban az. :D

Esküszöm, ma már megnézem, ilyen izgalmakat nem lehet csak olvasni :D
süti beállítások módosítása