Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Összeesküvők 1x11 - Az első koitusz a rezidencián

2011. október 04. 11:32 - szabóZ

És akkor vége az anyósok korának, vége annak, hogy jaj mama, én annyira szeretek port törölni, de tényleg, és a maga fia egy olyan úriember, de tetőtől talpig. Hétfőn ugyanis az anyósok csomagolhattak, aztán gurulós bőröndjeikkel húzhatták át a fiúk kerti lakába, a fiúk meg beköltözhettek a lányos házba. A nagy költözés közepette én egyetlen Fila-táskát sem szúrtam ki, ami vagy arra utal, hogy nem támogató a Tesco, vagy nem is Magyarországon forgatják ezt a valóságshow-t, csak szinkronizálják a török változatot.

Előtte, pénteken Zsanika visszatérési buliján Kati anyós nagyon berúgott, lebólintotta az ágysarkot is, de erről a jelenetről én most az olvasók lelki nyugalmának érdekében többet nem mondanék.

Peller Mariann mindehhez most egy olyan, bugyiig sliccelt, de decens ruhát vett fel, amely már az Office Affairs 8 című pornófilmben is bizonyított. Ebben a ruhában elveszik a Versmondó Lány, csak a titkárnő marad, akinek az üzletembert hitelesen alakító Csoki Ice diktál egy picit. Tollba mond. A hatáson még az sem ront, hogy a reklámblokk előtt olyan nagy lendülettel indul a kamera felé, hogy majdnem seggre esik.

Ez van, ha valaki nem a lépcsőre figyel, csak néz, mint Bódi Sylvi, ha milliárdost lát. A dizájnváltást nem véletlenül időzítették éppen erre a hétre, hiszen az anyósok kiköltözésével azonnal pornófilmmé változott a rezidencia. A beözönlő pasik után jött egy klip, mindenki smárol mindenkivel, vagy legalábbis mindenki valakivel, de hát ennyi fekete hajú nőnél elég nehéz megmondani, hogy akkor most időlegesen milyen formációban is rendeződtek össze a párok. Az biztos, hogy a játékosok kicsit félreértik a helyzetet, mert ez már nem egy szolid teadélután, nem egy ismerkedési est, még csak nem is egy pörgős házibuli. Ez a Gang Bang Theory 3 első tíz perce, a bevezetés, amíg elő nem kerül egy fél tucat bráner. Az anyósok eközben iszonyatosan unatkoznak a még kanszagú karanténban.

Ricsi közben megbocsát Mónikának, mert állítólag elhiszi neki, hogy Mónika tényleg az anyjától kapta a gyűrűt. És nincs semmilyen Maki, de ha van is, akkor az egy lány, vagy egy selyemmajom, de semmiképp nem Mónika vőlegénye. Az ilyenek veszik be azt is, hogy a Télapó a kéményen át közlekedik, és hogy nem lesznek megszorítások. Eközben Fluor Tomi klasszikusa a Mizu szól, a zenei szerkesztőt biztos fegyverrel kényszerítették, vagy ólmot öntött a fülébe SP. Álljunk össze, mint kicsi Lego.

Csak Szilo és Renike vonul el illedelmesen, a többiek a falhoz, meg a konyhapulthoz döntik egymást. De a baszodát már megjárt páros ezúttal nem áll meg a tangában nyúlkálásnál, hanem Hajdú Péter és az egész Frizbi Production örömére eljutnak a koituszig. Szigorúan a paplan állat, hiszen mégsem vagyunk párzó állatok.

Az aktust egy óriási plazmatévén az anyósok is nézhették, elhangzik, hogy ez olyan erotikus és esztétikus, az előbbi gondolom azért, mert nyögdécseltek, az utóbbi pedig csak azért, mert nem látszottak az elsődleges nemi jellegek. Nem villant fasz. És akkor itt átadnánk a Viceroy-csikkekkel díszített Viktor Olegovics Pelevin-emlékérmet annak a szerkesztőnek, aki az anyósok rezidenciájának plazmatévéjére is kikötötte az aktust élő közvetítését. A kelet-európai groteszket a Generation P óta nem sikerült olyan bizarrul ábrázolni, mint amikor a retinánkra égettek, ahogy a takaró alatt ziháló pár óriási tévére vetített képe előtt koccintanak az ifjú pár egészségére az évtizedes rutinban megfáradt anyósok. Anyuka meg még direkt büszke is volt, hogy akkor az ő fiacskája, és ekkora átéléssel és amplitúdóval. Még könnyezik is a nagy eksztázist látva, mintha most diplomázott volna summa cum laude a fia. Marci viszont nem volt ilyen szerencsés, ő nem tudta lukra pöccinteni, bárhogy is igyekezett. Mása szerint ugyanis a fiúnak csak a luk fontos, és igazából nem is érdekli a nő a lyuk körül. Pláne nem a két kis gyerek a nő körül. A helyzetet még tovább rontja, hogy Mása a lányoknak korábban azt mondta, hogy Marci nem jön be neki. Férfiként.

Eközben a buli a tetőfokára hág, ami azt jelenti, hogy a férfiak női ruhát vesznek, segget rázva vasalnak, és nagyon örülnek annak, hogy milyen iszonyatosan jó fejek is. Az egész Semjén Zsolt rémálmára kezd hasonlítani, már csak az hiányzik, hogy átrohanjon a színen Gyurcsány Ferenc, és azt ordibálja, hogy melegházasság, melegházasság. Az este fénypontja Szilo, aki dugás után melltartóba és körömcipőbe bújva vonaglott teljes átéléssel a rúdon a Queen I Want to Break Free-jére. Ja, Freddie Mercury üzeni, hogy ha tudta volna, hogy ez lesz a vége, akkor csak azért sem énekli, hogy Tavaszi szél vizet áraszt.

Szilo aztán persze engedett a gravitációnak, meg persze a heteroszexualitásnak, és pofára esett a nagy rúdon pörgésben. Az anyósok pedig ezen pont úgy röhögnek a tévé előtt, mint azok az emberek, akiknek nem csak az Üvegtigris 3, de még a Zimmer Feri is tetszik.

Másnap vizes póló versenyt tartanak a lányok, verseny ugyan nincs, csak víz, meg átlátszó pólók, de ugyebár nem a győzelem, csak a csöcs a fontos. Peller Mariann mosolyog, a kamera diszkréten alulról veszi. Két kiló combot kérek egészben, de valami szebbet, pörköltnek lesz az uramnak.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!

27 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pávor Jál 2011.10.04. 11:53:20

Beteg egy műsor ez, kurvára beteg! Már nem a szimpla szexualitásra játszik, hanem a szexuális aberrációra.

Kullancs1983 2011.10.04. 12:47:50

Hát az a combvillantós ruha tényleg nem kellett volna... Nem lehetne ezt a nőt beültetni híradósnak? Ott elég ha olvas, és deréktól lefelé meg nem látszik.

rianna 2011.10.04. 13:04:16

@Kullancs1983: híradósnak? Hogy még többet beszéljen?:D

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.10.04. 13:26:08

Hajdú Péter mikor indítja el a nézettségnövelő akciótervet, vagyis mikor kúrja meg az egyik fiú az egyik anyukát - élőben?

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2011.10.04. 13:27:43

Hajdú Péter biztos mindig arról fantáziált, hogy az anyja végignézi, ahogy levarr egy csajt.

Most összehozta.

méregzsák 2011.10.04. 13:59:33

@zero: nálad a pont.

Ez komolyan beteges. A véres lepedőt nem kellett volna bemutatni?! Agyrém.

csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj! 2011.10.04. 14:17:15

Anyád nézi ahogy pariba rakod a csajodat? Khmmm, Péter, minden rendben odahaza?

indapass90210 2011.10.04. 14:39:12

Számomra olybá tűnik, hogy a tévék mostanában gőzerővel kezdték el propagálni a nyilvánosan baszást.

Ha így haladunk, akkor nemsokára elfogadottá válik, ha valaki egy átlagos hétfő délelőtt, a Hősök Tere közepén beleveri a faszát egy csaj szájába.

Rám sok mindent lehet mondani, de azt, hogy prűd, biztosan nem. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ha a baszás is ennyire átlagos és publikus tevékenységgé válik, akkor elveszik valami érdekes és izgalmas az életünkből.

Olyan lesz ez, amikor a kisgyerekként felfedezni vágyott erdő tisztása már nem izgalmat rejt, hanem csak kibaszott parlagfüvet.

qwertzu 2011.10.04. 15:09:32

Na nem, ez akkor lenne beteg ha este 11 után menne 18-as karikával. Mint a Family Guy.

Ez sokkal inkább a beteg és megérdemli a kiszabható legdurvább büntetést a médiahatóságtól kategória. Ha már sikerült kiharcolni ezt a Médiatörvényt a kormánypártoknak, akkor itt lenne az ideje használni.

Hüvely Matyi 2011.10.04. 15:12:57

@Dövan: A Hősök tere látott már ilyet, igaz az a szakmaiságot sem nélkülözte, tehát nem pontosan az, amit te itt szóvá teszel. Velvet cikk:

velvet.hu/szex/2010/05/04/nyilvanos_szex/

indapass90210 2011.10.04. 15:25:13

@Hüvely Matyi: na igen a szakmaiság egy dolog, az egy rétegnek készül, de lehet, hogy nem ez lenne a helyes irány fősodornak.

Persze előfordul, hogy egy valóságsóban kúrnak, elvégre ez is része az életnek, de elég erős a gyanúm, hogy egyre inkább olyan karaktereket válogatnak be, akik egy-két millióért (esetleg ingyen, a későbbi boldogulás reményében) majd a kecskét is, totálplánban, hiszen rá kell licitálni a konkurensekre.

Pl érdemes megemlíteni azt a kis köcsög vv5 krisztofelt, aki már a beszavazásnál folyamatosan a faszát rángatta, majd természetesen ezzel meg is felelt az elvárásoknak :)

tingli-tangli 2011.10.04. 16:06:24

Anyósom megmondta (copyright Hofi): ha már főműsoridőben ilyeneket mutogatnak a gyerekeknek, akkor nem vagyunk messze attól, hogy úton útfélen mindenki nekieshet egymásnak.
Amúgy tényleg beteges, először nem is hittem a szememnek, hogy az összes mama nézi premier plán. Ezek után én emberek közelébe sem mennék. Nekem is van egy-két gyerekem, de erre azért nem lennék kíváncsi. Mert az még előfordulhat, hogy rájuk nyitok, de nem tartom a gyertyát. El nem hiszem, hogy a török verzióban ilyen megtörténhetett.
A szereplők sem azok a tipikus "házasodni akarok" figurák. A fiúkat innentől lehet irigyelni, elvégre minden lány elvárja, hogy foglalkozzanak vele.

sulcus (törölt) 2011.10.04. 16:43:41

Én is fikáznám,de én nem látok semmi koituszt! Ti hol látjátok?
Én is szeretnék undorodni!

lutria 2011.10.04. 17:09:04

A tv2-ős valóságshow-t gyártóknak meg az a mániájuk hogy azzal ijesztgetik a szereplőket hogy a microportjuk iszonyú drága(Majka szerint 140e Ft,10 éve a BB1-ben még 150-et mondtak:)de érdekes módon egy professzionális,135 csatornás,adó-vevős microport 26.500Ft-ért már megkapható a neten.

chipshop (törölt) 2011.10.04. 17:16:39

Biztos en nottem fel normalis csaladban,de ha bemennek egy ilyen musorba,es premier planban 10 millio humanoid elott cserelnek testnedveket az egyszeri banyaszfiuval,akkor apu(aki SOHA nem utott meg)olyan sallert kevert volna le,hogy egy hetig biztos korhazban lennek.A szulok itt buszkek a gyerekek teljesitmenyere...jezusom.Nezik ahogy a gyerek parzik.Anno,kb,17 lehettem atjott az aktualis pasim,es pettingeltunk a sotetben,90-es evek,kesobb ehesek lettunk,feloltozni nem akartam igyhat felvettem a polojat es kimentem kajaert.Apukam finoman kozolte,hogy akkor most menjek vissza,oltozzek fel es akkor talan leulhetunk enni is:0)Persze,most elrohogcselunk ezen az osszeeskuvok jelensegen,pedig nem tudom mi van annal lejjebb,h a szulok nezik ahogy a gyerekuk dug.Ha en lattam volna anno a szuleimet szeretkezni,szerintem meg mindig komaban lennek.

jorda 2011.10.04. 17:19:58

Ez a szerencsétlen Peller nézése és hallgatása csak mazochistának ajánlható.
Grimaszkodása,szirupos műmájer szereplése semmiféle műsor vezetésére nem teszi alkalmassá.

A Bulvár hajdúpeti produkció állítólag 1 md.-os kts.vetésű.

A médiahatóság által kiszabandó büntetés nagyságát 2 md.-ra javaslom.

Összességében az egész műsor a szereplőkkel együtt gagyi,közönséges és felháborítóan primitív.

traff 2011.10.04. 17:27:24

@jorda: csoda, hogy Tilla is adja ehhez a nevét.Vagy már elpucolt onnan?

@sulcus: neked mit jelent a coitus?
Az nem f@szlengetés.

Kullancs1983 2011.10.04. 17:51:38

@rianna: Megnézhted a másikat is, megint egyszerre vannak..:P

JOKKA21 2011.10.04. 19:06:52

Jó poszt volt.:) Peller Marit és Nikot bevállalnám.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2011.10.04. 19:23:25

szabóZé a jó ég áldjon meg még sok hosszú évig posztolással, el-nem-bocsájtással az indextől azért a Pelevinre és P'Gen-re tett utalásért... :-)

Istenkirály az a könyv..... :-)

julcsi29 2011.10.04. 19:26:06

A poszt tényleg jó.A műsorról a véleményem nagyjából azonos az előttem szólókkal (chipshop,tingli-tangli,Dövan). Viszont nem tudom ki hogy van vele,számomra ezek a pasik a nők rémálma kategóriába tartoznak.Egyértelmű,hogy nem feleséget,komoly barátnőt keresnek csak második anyukát,bejárónőt,cselédet aki dug is velük.

no mail, no problem 2011.10.04. 20:59:37

@Sigismundus: ja, ja, a pelevint én is megkönnyeztem olvasás közben.

Mária 2011.10.04. 21:15:51

@chipshop:

"nem tudom mi van annal lejjebb,h a szulok nezik ahogy a gyerekuk dug"

Ha a szülők is beszállnak?

zembertelen 2011.10.04. 23:00:13

Sakk, bridzs, pöcfoci,....?
Színház, mozi, olvasás,....?

Míííí! Mi a f...t beszél ez a hüje zembertelen!!???

villamos alóli kacaj 2011.10.04. 23:03:06

@zembertelen:

papás-mamás! Ezt kihagytad! Na ezt csinálják!

yankgrappa 2011.10.05. 00:14:03

@villamos alóli kacaj:
Hát igen - papás-mamás - a következő részben pedig: apuka leszopja anyukát ...
süti beállítások módosítása