Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kitört az aranyláz a Discovery ajándékaiért!

2011. június 16. 10:48 - Nico Tindeath

Nos, akkor játszunk, lehet rohanni az aranyért, vagyis inkább a Discovery ajándékcsomagjáért. Hogy mi is az, azt még nem áruljuk el, elég legyen annyi, hogy Alaszkában is ki lehet húzni vele egy darabig. (És nem, nem bögre, annál sokkal értékesebb). A részletek az első rohamról:

Megadunk egy linket, amit nektek kell kiegészítenetek: http://urlw.pk/6. A 6-os után annak az amerikai államnak a neve hiányzik, ahonnan az aranyásók útra keltek Alaszkába. A kiegészített linket írjátok be a böngészőbe. Ha egy olyan oldalra kerültök, ahol mindent megvehettek, ami egy expedícióhoz szükséges lehet, jó úton jártok. A megfejtéshez érdemes böngészni a Hogyvolt posztokat.

Menjetek el gyorsan az oldalon található helyszínre. Aki először ér oda és kéri a Discovery Channel ajándékcsomagot, azonnal viheti is. Kommentekben nem érdemes se tippeket, se megfejtést írni, inkább igyekezzetek! Ha későn érkeznétek, az sem baj, öten a helyszínen vigaszdíjat kapnak. Játékszabályzathoz katt ide!

 

Aki nem ér oda, jövő csütörtökön új kincset találhat, ma este fél tízkor pedig megnézheti az Aranyláz Alaszkában következő epizódját a Discovery Channel műsorán.

 

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása