Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x19 – 0:00-1:00

2011. június 12. 16:00 - Milo Rambaldi

Éjfél van. Megtudtuk, hogy a kínaiaknak az orosz táskabomba irányítócsipje kell, Jacknek pedig Audrey Raines, elvileg egyszerű csere. A gond csak egy lappangó világháború, egy újból szó szerint padlót fogó elnök, egy bosszúéhes zombi alelnök és az innentől fogva nem túl segítőkész CTU. Az előző epizód végén Jack átment renegát ügynökbe, a legyakott Doyle pedig egyedül várja sorsát a los angelesi éjszakában.

Doyle autót próbál keríteni, ezért sztepptáncot lejt az autópályán, végül kitép egy loncsos hegyomlást egy SUV-ből, majd közli a CTU-val a jó hírt. Jacket sem ejtették a fejére, behúz a nagyfeszültség alá, és kioperálja a nyomkövetőt, így hiába mondja Bill Chloe-nak, hogy most már megbízom benned, keresed te is Jacket, nincs kit keresni. Fehér Ház. Trágyapofa van betojva, hogy Tom elővakarja az őt inkrimináló kazettát, de Tom a szavát adja, hogy nem fogja ezt tenni, nekem azonban van egy olyan gyanúm, hogy találkozunk még azzal a kazettával. Karen Hayes a hivatalában maradhat Tomnak köszönhetően. Jack telefonoz Chengnek, gyere az elhagyott Üst Motelbe, hozd Audreyt is, ott cserélünk. Chengnek nagyon kell a cucc, mert különösebb vita nélkül belemegy a helyszíncserébe, és a katatón Audreyval útnak indul a sárga kolónia. Tikktakktikktakktikktakk...

Karen és Tom jelenti Trágyapofának, hogy Jack nincs meg, de a mi Shitface barátunk csak egy dologra tud gondolni: Szőkepicsalisa, ájlávjú, ájvantjú. El is csattan egy sorozattörténetileg undorítónak mondható csók, majd SZPL hazafut egy váltás ruháért. Doyle eközben Szökellő Szarvassá alakul át, és indián nyomelemzésbe csap a nagyfeszültségű vezeték alatt, Jack jó eséllyel keletre ment. Morris és Chloe lassan párterápiára szorul, irtják egymást keményen, Milo lép közbe, na ő, mint Chloe ex-pasija, jobb lenne, ha csendben maradna...

Karen Hayeshez is bekopog a múlt, egy Peter Hock nevű figura személyében, aki Reedet, Tom titkárságvezetőjét hallgatta ki. Reed köpött, és ami miatt Karennek el kellett hagynia a Fehér Házat még tizenkét órával ezelőtt, megint előkerült. Abu Fayedet két éve elkapta a Homeland Security, de elengedte, mert nem tartották veszélyesnek, Bill Buchanan engedte el a néhai Abut, és ezért most valakinek felelnie kell. Peter Billt szeretné leváltva látni, Karen pedig ismét lehetetlen helyzetbe került, és mikor berohan Tomhoz, csak annyi segítséget kap, hogy Billnek kell mennie, az ő aláírása szerepel a dokumentumokon. Tikktakktikktakktikktakk...

Jack érkezik a Lost Highway utánzat Üst Motelbe, cserkészkiránduláson lévő bölcsészhallgatónak öltöztetve, elemlámpával a szájában C4-gyel pakolja tele a fénykorában is lepukkant egységet, közben Doyle is közeleg, a CTU lekapcsolta a Jack és Cheng közötti beszélgetést, de még ki kell kódolniuk azt. Jack eközben Billt hívja, szentimentális hangüzenetet hagy, vigyázz Audreyra, jó barát voltál, és ez a telefonhívás a bizonyíték arra, hogy a csip nem kerül rossz kezekbe. Tikktakktikktakktikktakk...

Családi balhé O'Brienéknél: Morris át akarja magát helyeztetni, elege van Chloe-ból, megy is Billhez. Családi balhé Buchananéknél: Karen telefonál Billnek. Az van szívem, hogy valakinek el kell vinnie a balhét, és az a valaki te leszel, én túl közel állok az elnökhöz. Mondjak le? Nem, aranyom, kirúglak, ez csak így mehet, de azért szeretlek nagyon. Az lehet, te büdös kurva, de akkor sem leszek felelős 13.000 halálesetért, rád is baszom a telefont, ne hívogass. Doyle talál rá közben Jack kocsijára, ezt meg is osztja Arabicsával, akit viszont az aktatáskával érkező Bill rángat be egy tárgyalóba. Angyalbogárka, de vagy mostantól a CTU vezetője. Arabicsa köpni-nyelni nem tud, hogy lettem terroristából terrorelhárítás-vezető 5 óra alatt, de jönnek a biztonságiak Billt elvezetni, aki csak annyit mond, ilyen ez a politika, kirúgtak. Bill balra el, Arabicsa bejelentése pedig belefagyasztja a vért mindenkibe. Tikktakktikktakktikktakk...

Doyle és a kínaiak egyszerre érkeznek, Cheng egy limuzinban, stílusos. Cheng Audrey nélkül be, majd jön Audrey is, hát szegénykém tényleg nagyon szarul néz ki, de a dauer a hajában van még mindig. Jack elérzékenyül, Cheng beszól, majd dugtok később, hol a csip? A csip itt van, de előbb KómaAdri lemegy a hídig, ahol már nem lőhettek rá, és utána a tiéd lehet a csip. Doyle kívülről figyeli az eseményeket, és nem bír magával, ahogy Jack a csipet Cheng felé dobja, elkezd lőni, elszabadul a pokol, Jacket lelövik, mielőtt robbanthatná az épületet Cheng meg elmenekül a csippel, közben egy vállról indíthatóssal leszedik a helikoptert. Gratulálok, Doyle.

Cheng és kis barátai pedig egy dombon át próbálnak eltűnni, egyelőre sikerrel. Jack meg persze nem halt meg, golyóálló mellény volt rajta. Doyle őrizetbe veszi Jacket, aki persze ordít vele, faszért kell lövöldözni, gyökér! KómaAdri is érkezik, de nem ismeri fel Jacket, egészen rettenetes állapotban van, leül egy székre, és magzati pózt vesz fel. Édes Istenem, mondja Jack, és ezúttal több szinten is egyetértek vele. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2011.06.12. 21:14:55

Ezt a Doyle-t és Trágyapofát együtt kéne egy csempézett szobába zárni, és teljes nyomású slauggal 10 percig locsolni őket.

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.06.12. 23:25:49

@Gabba: Várd csak ki a következő epizódot... mindkettő kapott már így is sokat, de szegény Trágyapofa nagyot kap a 6x20-ban.

Vince Larkin 2011.06.13. 14:47:10

csütörtökön elmentem Horváto-ba focizni, így csak most tudok kommentelni :-) az a Lisa Shitface csók tényleg elég gyomorforgató volt. Remélem, azért az öreg Bill még visszatér valamikor. Jó arc volt, az eddigi legjobb sztem a CTU élén. Ódri nem gyengén le lett szedálva. AJa, és szakítva az eddigiekkel, letöltöttem a csüt és péntek esti részt, nehogy lemaradjak...megérte :-)

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.06.13. 21:02:45

@Vince Larkin: Hrvatska... jó is az. És egyetértünk, az utolsó 2 rész király volt. Erre mondtam kb. 2 hete, hogy be fog indulni az évad a végére.
süti beállítások módosítása