Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

24 6x18 – 23:00-24:00

2011. június 10. 15:00 - Milo Rambaldi

23 óra van. Gredenkó kampó, Abu Fayed kampó, megvan az összes táskabomba. Mehetnénk is haza szemelt rizlinget bontani, de nem, mert a következő 7 órában jelen állás szerint a kínaiak szolgáltatják a programot. Audrey Raines él, és bár nem virul, de a kínaiak fogságába esett. Kíváncsi vagyok rá, mivel állnak elő ferde szemű kis barátaink, de sok jót nem sejtet a felbukkanásuk.

Doyle nyalja Jack seggét, jó, hogy itt vagy haver. Jack szerint nem annyira, tűz is telefonálni. Cheng kérése egyszerű. Kilopod a táskabomba irányítócsipjét, mert így a ruszkik irányítórendszeréhez férhetünk végre, a világháborút majd a diplomaták elrendezik, te meg cserébe megkapod Audreyt, akit folyamatosan LSD-vel lőttünk, ezért úgy néz ki, mint egy bekómált hippi. Egyébként meg mindenki leszart téged, amíg nálunk vendégeskedtél, csak ő próbálkozott. Egy órád van, különben Audrey kampec.

Kismedve és Tom évődnek egymással, uram, jó lenne, ha végre orvoshoz menne, nem akarok, bazmeg, nem érted? Mert aztán jön Trágyapofa megint. Tom mondja, nem jön. És végre bevallja azt is, hogy miért nem. Befut Karen, közli a jó hírt, ukáz kiad, nyomás fel a bunkerből. CTU. Bill hálálkodik a beosztottaknak, jók vagytok, fiúk-lányok, Chloe telefonja csörög. Jack az. Némi baszkódás után (Audrey halott, nem halott, de halott, most beszéltem vele, kuss baszki) Chloe elküldi Morris gépéről az irányítócsip tervrajzáét, minden a régi, Jack önállóskodik, Chloe fedez neki, de szerintem szokás szerint most is lebuknak. Tikktakktikktakktikktakk...

Trágyapofa érkezik a Macipofa fotója felett nosztalgiázó Kismedvéhez, immáron az ovális irodába. Egy kis előjáték után Kismedve csak kinyögi: mondjál lefelé, de iziben, testvér. Shitface közli, hogy nem, nem, soha, és rezignáltan távozna is, de a Tom féle kazetta megemlítésére még trágyább képet vág, mint egyébként, majd vonalszájjal kioldalog. CTU. Morris észreveszi, hogy valaki betört a rendszerébe, hívná is a biztonságiakat, de Chloe bevallja, hogy ő tette, majd egy alapos veszekedés után kiderül az is, hogy miért, Morris bepánikol, szólni kell Billnek, ebből háború lehet, és Chloe azon érve, hogy azért nem lesz gáz, mert Jack intézi az ügyet, nem igazán meggyőző sajnos.

Chloe megy is Billhez, valamit el kell mondanom, uram. Közben Jacket látjuk már, betör a raktár azon részébe, ahol a bombák vannak, majd némi ordítozás hatására (elnöki parancsra vagyok itt, a CTU-nak kell a csip), az őrök végül beengedik. Minden szépen is menne, az utoljára 2000-ben divatos flipes telefonról (nekem is volt ilyen anno) letöltött ábra segítségével Jack kikapja a csipet, már menne is, de befut Doyle, és Jacket az egyik katona visszakézből pofán vágja a puskatussal. Tikktakktikktakktikktakk...

Jack bilincsbe verve ül, Bill telefonál, de segítőkésznek nem nevezném. Jack be is szól, te nekem ne pofázz, azt sem tudtátok, hogy Audrey él. Végül elnöki segítséget kér. Kismedve is betojik a gondolattól, hogy a csip kínai kézbe kerül. Közli is, tudni akarom, hogyan nem kapnak el a kínaiak. Úgy, elnök úr, hogy rajtam lesz pár kiló C4, és robbanékony hangulatban vagyok egyébként is. Kismedve hezitál, de Jack szerint egyszer már belementek egy öngyilkos küldetésbe 16 órája, akkor is hogy átharapta az őr ütőerét. Kismedve megadja az engedélyt. Tikktakktikktakktikktakk...

Jacket lekötik az oszlopról, Doyle lesz az ember, aki segít majd a cserében, amit én továbbra is hülyeségnek tartok. Chloe és Morris veszekednek egy sort megint, Chloe dühös, Morris értetlen. Jack hívja Chenget, aki mondja is, kanyarodj balra a sarki ABC-nél, és a bankfiókkal szemben egy helyes kis gyártelepen vagyunk. Doyle elmélkedik, nem értem az elnököt, valami noname luvnyáért beáldozza a csipet, te meg Jack, ne keverd a munkát a magánélettel. Jack szerint Doyle menjen anyjába.

Trágyapofa a lemondását írja, 5 éves gyerek üzemmódban, nem várok egy hetet, lemondok most, rohadt állatok. Érkezik Lisa, sajnálom, Noah. Ne sajnáld, jön a válasz, végre többet dughatunk, elég volt ebből az elmebajból. Kismedve eközben sajtót tájékoztat, hagymázas beszéd is van, mindenki repked a boldogságtól, de az egyik újságírói kérdés után beragad a lemez, kedvenc elnökünk háromszor elismétli ugyanazt, majd összeesik a pódiumon. Trágyapofa álnokul a lemondására néz, indul a buli megint. Tikktakktikktakktikktakk...

Trágyapofa ezúttal ténylegesen átveszi a hatalmat, Kismedve agyvérzést kapott, és egyhamar nem fog magához térni, viszik MRI vizsgálatra a kórházba, ott fog kiderülni, hogy az IQ-ja meghaladja-e a gyök kettőt a közeljövőben. GeciLisa pedig egyből felhívja az ügyvezető elnök figyelmét arra, hogy Jack Bauer mire készül. Na már csak ez hiányzott. Trágyapofa be is sokkol, majd közli, hogy támadás nyet. Tom és Karen hőzöng, de hiába. Tom megy a kórházba, Karen hívja Billt, és elújságolja a jó híreket, hívjátok vissza Jacket a szítíjúba, most azonnal.

Bill telefonoz Doylenak, az lesz, fiam, hogy visszafordultok, na ott lesz majd egy útzár, Jacket jól elkapják, aztán ennyi. Doyle mondja, visszafordulunk, elfelejtettem felvenni a tífuszos Gizit,majd ő ellátja Cheng baját. Jacket sem kell félteni, azonnal pisztolyt fog Doylera, az út szélére parancsolja, ki a kocsiból, és Doyle hiába ordít, hogy Trágyapofa az elnök, aki ezt nem hagyta jóvá, és hogy kurva nagy baj lesz, Jack bepattan a volán mögé, és elhajt az éjszakába. Tikktakktikktakktikktakk... bimmbamm.

Címkék: 24
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2011.06.10. 15:30:03

Nagyon jó lett megint!

És bakker, a tífuszos Gizi tényleg igazán hatékony biológiai fegyver lett volna a sárgák ellen, és csak úgy otthagyták! :D

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.06.10. 16:11:35

Köszi! Az alapanyag is sokkal jobb. Szarból várat építeni igen nehéz :-).

Robinzon Kurzor 2011.06.10. 21:29:32

Jó volt ez is, kemény lehet napi tempóban szállítani az anyagot.

20 perc múlva kezdődik a következő ...

Milo Rambaldi · http://hogyvolt.blog.hu/tags/szomsz%C3%A9dok 2011.06.11. 00:50:17

@Robinzon Kurzor: Na ja... és nem sokára indul a 7. évad, szintén napi darában. Érdekes lesz, de tartani akarom, és azért a hétvégék adnak egy kis laufot, most is kihasználom a 3 napot :-)

Gabba 2011.06.12. 09:41:55

@Rambaldi: a sorozatjunkie szeint még a nyáron elkezdi az M1 a 8. évadot is.

Csak nehogy ínyhüvelygyulladást kapj!
süti beállítások módosítása