Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x110

2011. április 06. 16:15 - Hódos Hajnalka

Megkezdődött a túlélés hete. A Villában is, és az erkélyen is, a muskátlik és én a bűti szelekkel harcolunk, egyelőre mi állunk nyerésre, igaz, a nap huszonnégy órájából legalább másfelet fordítok arra, hogy pakolászom a balkonládákat ki és be. A Villalakók tíz napot töltenek a szabad ég alatt, a kertben. Bebizonyíthatják, mennyire kitartóak és a remete….rátermettségüket is. A fürdős kurvák éves találkozóján nincs olyan ajvékolás, mint ami a levél felolvasása után a Villában. Jerzsi többet fog sikítozni, mint egy fába szorult féreg. A komfort érzésének megint lőttek! Legalább lefogyok, lelkendezik Anikó, miből, lábujjból? De várjál, nem lesz sátor! A szabad ég alatt leszünk! Gigi bazmeg, de egy mázlista vagy! Évát nem a zabálás érdekli, hanem a patkányok, a kígyók, a csótányok és a bogarak. Alekosz sajnálja a nyakkendőit, az ingeit, saját magát. Jerzsi enni kezd, hogy még utoljára érezzen ízeket és az összes olyan állatot utálja, ami az Egyenlítő környékén van. Hülyevagy? Nem zabálok állatot, nem bújok be kígyók közé! Laci technikai és taktikai dolgokban otthon van, de most boakígyóval bírkózni, abban nincs otthon annyira! Olyan konfliktusok lesznek, olyan balhék! Most kezdődik a zigazi játék! Hosszú ideje nem tudom eldönteni, mi idegesít jobban, tegnap eldőlt. Nem a rikácsolása, hanem az, mikor Éva suttog. A jövő hetet nem tudom, hogy fogjuk kibírni! Nagyon remélem, hogy túl tudok lendülni a félelmeimtől! Nem kerültem még ilyen szituációba, hogy állatokat egyek. De hogy te nem fogod megcsinálni, azt előre tudom! Nagyon durva lesz, Alekosz! Itt az embereknek minden énje ki fog jönni! Neked is, nekem is! Nem tudom, hogy fogom bírni idegileg. Úgyhogy azt javaslom, tényleg feküdj le, Alekosz!

A szörnyű hír után nézzük, hogyan telt az első reggel Gigi nélkül. Éva sminkel, Jerzsi szótlanul ül. Nincs letörve, mint a bili füle, inkább hiányérzete van. Hiányzik a Gigi, hol van az a mosolygós lány? Milyen szép volt a párbajon! Alekosz és Éva nem éppen szépnek titulálják, nagyon nyalta ott magát! Fú, de undorító! Gusztustalan volt! Béci meg egy replika. Majmolja az ismert embereket, rappereket. Őbenne van a legtöbb elfojtott agresszió! Laci is megkapja a magáét, próbált a jövedelmezőbb oldalra állni. Legszívesebben kiszállna onnan, de akkor segget csinál a szájából. Éva fetreng a kanapén, népszámlálást tart. Már csak ketten vannak benn abból a magból, akik elejétől gyűlölték, Laci és Béci. Őket kettőjüket kell eltüntetni! És ha a Lacira raknánk? Száz százalék, hogy téged vagy engem visz ki! Alekosz tovább gondolkozik, most kéne kihasználni, hogy Éva védett, és a Bécire rakni. Na, ez a legjobb! Lesz is indokom, hogy miért rakjam rá! Éva morog, direkt nem mosogatnak, két napja egy tányért nem raknak el. Itt rohad a tortája. És olyat tesz, amit még sosem. Elkezd rendet rakni. Hogy ne tudják azt mondani, hogy nincs itt a Gigi…

Az első percek a kertben álmélkodással telnek. Jaj de gyönyörűűű! Paradicsomi környezet. Anikó azért el tudja képzelni, hogy nem fognak minden nap fürdeni, még ha ez tré is. Szépek a növények és hávájdizsinapfény. Van itt egy levél! Van ám, méghozzá a dzsungelszabályzat. A kert az otthonotok. A szaunába és a nyugiszobába belépni tilos. A mosókonyhában csak a vécét használhatjátok, a vizet elzártuk. Tisztálkodás egyénileg. Megszívjuk ezt, apukám! Mintegy parancsszóra, heves szél támad. Hú, vihar lesz, jó időzítés! Takarófóliákat készítsük elő! És dörög is! Éva nem viszi a pálmát, ugyanis rádől. Visítva röhögés, sajnos Jerzsi odaugrik és kiszabadítja. Megkapják az élelmet, karcagi bé és bab. Figyelj, Laci, most a babból mit tudsz csinálni? Krumplis halat, mi mást? Anikó babgulyás bekiabálását nem is kommentálom. Béci rinyál, én nem ebbe a játékba jelentkeztem, gyerekek!

Máris itt az első feladat, a harc a jutalomláda tartalmáért folyik. A ládát két kulcs nyitja, a feladat ezeket megtalálni. Anikó, Éva és Alekosz vesz részt a mai játékban. Alekosz udvarias és előzékeny, menjetek, lányok! Tyúúúkok! Nézd hogy néz! Gyöngytyúk! Megkezdődik a hajsza, a szerencsétlenek szárnya alá vannak kötve a kulcsok, tíz darabot kell összegyűjteni. Hát Pötyi előbb végzett volna, mondjuk nem biztos, hogy a lábasjószág jól járt volna vele, de hogy a kulcsokat önként átadták volna, az tuti. Tíz kulcsból hetet sikerült megtalálni. Pötyi 37 tyúkból eddig kettőt csinált ki. A lelkes élménybeszámolót követően jön a pofára esés, csak az egyik zár nyílik ki. Alekosz igazából azzal volt elfoglalva, hogy a bakancsában ürülék volt.

Éva nagy pillanatai következnek, bátorságpróba. Lilu várja a nappaliban, a kerékkel. A keréken levő urnák állatokat rejtenek. Ühüm. Nem félek tőlük. Jaj, de ettől igen, a csótánytól! Minden állatos urnában van egy korong, összesen hat. Egy korong egy adag étel. A pörgetés után ki kell venni egy állatot az urnából, hogy hogyan kell a nappali másik végében álló üvegizébe átvinni, azt is a szerencse dönti el. Jobb kéz, bal kéz, két kéz, ruhában, fejen, a vv szimbólum a joker, akkor szabadon választható. Éva rácseszett, a csótányos urnában van két korong. Kígyóval kezdünk, sima ügy, egy tál étel már van. A következő, csótány két kézzel. Megkezdődik a velőt rázó visítás, kiesett, úristen, ott mászik! Nem tudom, ki ugrik nagyobbakat, Lilu mikor Éva visít egyet, vagy Éva, mikor hozzáér a csótányhoz. Kinn az udvaron Jerzsi részvéttel a hangjában megjegyzi, hogy küzd azért! Nem is látjátok, mit csinál! Elég csak hallani! Elég csak hallani! Benn folytatódik a küzdelem, jaj elmászott, elmászott! Végül csak sikerül, nagy az öröm, Éva a csótányos kezével lepacsizik Liluval. A patkány következik, na én itt haltam volna meg, az se érdekelt volna, ha nem zabál senki, de hogy hozzá nem értem volna a kopasz döghöz, az is biztos! Jaj de meleg, gyere! Most én sikítozok, Évánál három oktávval feljebb. Az angolnát agyrázkódással kezelik, háromszor esett le szegény, a pólóba fogva viszi át a nappalin, mert úgy még nem vitt semmit. Öt korong megvan, de hatan vagytok! Éva megpróbálja, mert tökös csaj, pedig újra a csótányok közé kell benyúlni. Rutinosan megrázza az urnát, mint krisztus a vargát, megvan, megvan, megcsináltam!

Kicsit szívatja a többieket, aztán nagy az öröm, minden korongot megszerzett, kapnak csirkecombot meg fejenként egy paradicsomot. Hát akkor vágok gyújtóst, gyerekek! Nem mondod, hogy nincs megsütve? Alekosz volt, persze. Átsült, átsült, nem, nem, meg lesz eve! Ez is ő volt. Meg biza, még a csont is. A két eszetlen, Jerzsi és Béci megsüti a csontokat és megeszik. Tök jól ropog. A vévétörzs tagjai lefekvéshez készülődnek, beázott az ágy, nem baj, Éva a földön alszik. Ott, a keménybe? Ez a hét nekem tetszik, szeretném megnyerni, súgja Alekosznak. Alekosz a Villába szeretne visszakerülni. Hogy mit jelenhet az a k.k., amit a lap aljára írtam, fogalmam sincs.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
595 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sogeking 2011.04.06. 16:15:23

jöttem a Gangesz partjairól

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.06. 16:19:29

Helló-halló Elektor Kalandor!

Kivétel 2011.04.06. 16:20:55

valaki megint lemaradt:)

rianna 2011.04.06. 16:21:52

@sogeking: nem hagytad bukott madonnát érvényülni :((((

Kivétel 2011.04.06. 16:22:19

pedig direkt vártunk...

osgood 2011.04.06. 16:23:36

@Kivétel: Úgy látszik, így nem ér, szeretné éles versenykörülmények között inkább :)

Szerénke. 2011.04.06. 16:27:11

@genevieve: De épp mocskosul matekoztam.:D

sogeking 2011.04.06. 16:27:21

@Hódos Hajnalka: azt hittem mindent kitöröltél, hogy te lehess az első:)

Szerénke. 2011.04.06. 16:28:03

Jó lett a bejegyzés, főleg a patkányos.:D Én is csótánytól haltam be, de gondoltam az itthoniakra és türtőztettem magam.:D

2011.04.06. 16:28:27

hol van mindenki?

Szerénke. 2011.04.06. 16:28:49

@Hódos Hajnalka: Megbolondult a szerver, annyian ugrottunk rá.:D

2011.04.06. 16:28:59

höhö, nagyon csúnyán becsapott a blogmotor :)

genevieve 2011.04.06. 16:29:20

na, nekem 5 percig eltünt ez a poszt

genevieve 2011.04.06. 16:29:52

@Szerénke.: én asszem a kigyót nem tudtam volna megfogni:-)

sogeking 2011.04.06. 16:29:53

@rianna: viszont a technikámat szívesen megosztom vele:)

Szerénke. 2011.04.06. 16:34:02

@genevieve: Tényleg? Nálam azzal nincs gond. A patkánnyal is csak az lett volna, hogy ha lehet ne harapjon meg. A csótánynál meg úgy próbáltam volna, hogy az oldalát fogom meg és akkor hiába rúgkapál. De ha fejen kellett volna átvinni, akkor mondtam volna, hogy éhezünk.:D
@rainkarmation: Nem, sajnos.:D

rianna 2011.04.06. 16:34:04

@sogeking: :D:D

Akkor most ittvagyunk vagy sem? :)

2011.04.06. 16:34:40

@genevieve: Hajni az okos lány: van is poszt, meg nincs is :)

Démétér 2011.04.06. 16:35:49

Döglött - passzív, mozdulatlan, mélyaltatásban lévő - csótányt, talán, esetleg megfognék. Vastag kesztyűben. Ilyen virgoncokat a képernyőn keresztül sem bírtam, halálos, undorító, rettenetes!!!! ÁÁÁÁ!!!! Éva megcsinálta, valahol azért csak van valami abban a nőben. Eszelősség, nyilván, meg valami hibbant elszántság is.

A többi - gerinces - élőlénnyel nekem sem lett volna bajom. Aminek gerince van, azt már jól viselem.

rainkarmation 2011.04.06. 16:36:23

szorri, csak a kötsög virtuálszolga azt közölte: (még) nincsenek kommentek... sebaj, a huszonsokadik hely is szépen csillog... mondjuk, mint a forrasztóón...

sogeking 2011.04.06. 16:38:05

@Hódos Hajnalka: a poszt két realitás határán egyensúlyozik:)

genevieve 2011.04.06. 16:38:08

@Szerénke.: a csótányt befogta volna a két ujjam közé és hajré...na de az a csúszómászó......

aztán ki tudja mit csináltam volna

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.06. 16:38:29

Fallen Madonna with the big boobies...

genevieve 2011.04.06. 16:39:51

@Démétér:

attól függ mennyire tudnék higgadtan gondolkozni...mert ugye az rtl csak nem rak be olyan állatot ami megtámadna:-DDDDD

másrészt meg anya vagyok, és vészhelyzetben az oroszlánnak is nekimennék:-)

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 16:45:01

Zsöni, én amúgy felvettelek msn-re, te nem vettél fel engem? *zokog

rainkarmation 2011.04.06. 16:46:24

Néha talán eltűntök ám hirtelen...

sogeking 2011.04.06. 16:47:45

izgi ez a poszt, jobb mint a hétvégi párbaj :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.06. 16:49:52

A "szerencsekerék" fejlesztésére több energiát pazaroltak, mint arra, hogy végiggondolják, miként is viszi át a páciens a dögöket(jószágokat, megítélés kérdése). A fején egy 20 cm-s angolnát hogy a cerkába lehet átvinni?

locsolóember 2011.04.06. 16:50:17

Lassúak voltak azok a csótányok nagyon...

locsolóember 2011.04.06. 16:51:31

@BGy:
Akkora boglyában?
Simán. :DD

Szerénke. 2011.04.06. 16:52:53

@genevieve: Rájövök itt lassan, hogy mi a legnagyobb bajom a rovarokkal. Hogy olyan gyorsak.:D Rohadtul undorodnék, ha beszaladna a ruhám alá vagy a hajam közé és nem bírnám kiszedni.:S A többi állat ilyet nem csinál, vagy legalábbis nem ilyen gyorsan.:D

genevieve 2011.04.06. 16:53:27

@Ayesha: nem jött felkérés.....

igaz nálam eddig csak akkor működött, ha én is megcsináltam a partnerkeresést...

ird meg a cimedet és felveszlek

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.06. 16:55:31

@rainkarmation: forrasztóón? Szakmabeli lehetsz, ha nem cinnek hívod! :)))

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.06. 17:00:02

Há' nem látom a kommenteket! Meggárgyult a blogmotor?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.06. 17:01:52

@Szerénke.: ha a patkány megharapja, akkor nagyon nagy kártérítést kaphatott volna Évi, de ezeken a patkányokon látszott, hogy le vannak szedálva, és már ezerszer emelte ki őket ember és tette át valahová máshova, szóval szokva vannak, ettől függetlenül kemény dolog előszörre megfogni egy ilyen ismeretlen állatot, nekem egyszer a New Orleans-i mocsárban egy úszó stégen tettek a kezembe egy kiskrokodilt, megvan a fotó, tudom bizonyítani, egy hordóból kapta elő a hajó kapitánya és nyomta a kezembe, először köpnn-nyelni nem tudtam, szerintem ő is le volt szedálva és jól volt lakva agyvelőig mielőtt a kezembe nyomták... de sikítani nem volt időm, mert röhögőgörcs tört rám, ja és be voltam...

jjc 2011.04.06. 17:06:08

még el is olvastam és még mindig nincsenek kommentek. lecsengett a párbaj?

jjc 2011.04.06. 17:06:44

hiba volt a mátrixban.

Thulea 2011.04.06. 17:09:10

Megint nagyon jó lett a poszt! Bűti (böjti) szelek! :-D Kész vagyok!
Amikor nézem az öfit inkább idegesít és többször otthagyom, elképzelni, a poszt alapján, sokkal jobb. Úgy élem meg, mint gyerek a vasorrú bábát, ahogy nekem elviselhető.

Gyerekek, engem jobban kiakasztott a sült csont ropogtatás, mint a csótányok... Soha nem jutna eszembe, hogy az legyen a chipszem és remélem, hogy nem is fogok rászorulni... :-D

Egyébként, szerintem, ha Alek is odateszi magát a csirkefogásban, akkor meglett volna a 10 kulcs (márcsak matematikailag is).

Zelefánt 2011.04.06. 17:11:48

Nédda, nédda.
Csak nem?...

zoxó 2011.04.06. 17:13:08

Vannak hozzászólások. Pl. az enyém.

Zelefánt 2011.04.06. 17:13:08

"Nincsenek hozzászólások"

Hát így nem is lesznek, inkább csak beszólások, bassza meg a blogmotor amit talál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.06. 17:22:50

@sogeking: :D pont ez jutott eszembe. Amikor írtam, akkor nem volt előttem senki, úgyhogy(én is) első vagyok és kész. :D

mama ottmarad 2011.04.06. 17:24:21

Végre sikerült, elsőőő :D
köszönöm az akadémiának, szüleimnek, mindent támogató szerelmemnek, és nagyonokos gyerekemnek, aki megtanította a zinternetTet nekem!

mama ottmarad 2011.04.06. 17:24:57

és a blogmotornak :DDD

rainkarmation 2011.04.06. 17:26:12

@BGy: Tudod, a Tin(Cin) Man az Óz-ból... Magyarul nem bádog-, de "ónember",, egyébként csak az arany-ezüsthöz képest próbáltam pozícionálni magam...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.06. 17:27:13

Nekem a csótányokkal gyűlt volna meg a bajom. Már egy gapró poloska is kibillenti a bioritmusomat, nem hogy ennyi EKKORA kurvanagy csótány. Meg a giliszták, kukacok, férgek és csontik.
A többi élőlénnyel nincs nagy bajom. A békákat és a pókokat bírom, csak ne mászkáljanak rajtam. Ami hal, meg szőrös az jöhet, még ha meztelen is (tengerimalac, stb.), de ez nem vonatkozik a csigákra.. :D

Ja és útálom a véres csirkecombot is.

Zelefánt 2011.04.06. 17:31:51

Megint eltűnt minden.
Mi a retekfőzelék van?!...

sogeking 2011.04.06. 17:32:10

komment olvasó komment :D

Zelefánt 2011.04.06. 17:32:54

@mama ottmarad:
Ennyi első egy komplett olimpián nincs, baszki.

csicserierika 2011.04.06. 17:33:51

ennyi elsőt, és én is köztük vagyok :)

zsütyi 2011.04.06. 17:36:21

Szép napot! Hanyadik?

rainkarmation 2011.04.06. 17:40:14

@BGy: Ősforrasztók leszármazottja vagyok, biza.. Oldalági rokonom: Fekete Páka.

sogeking 2011.04.06. 17:42:56

lányok, hölgyek, asszonyok, ki tankolt keveréket a blogmotorba?

rainkarmation 2011.04.06. 17:49:43

A 400 ft-os bendzinből a blogmotorba' is csak kevesebb jut...

Tomato Tomi 2011.04.06. 17:52:22

Na, a blikk szerint Éva is prosti volt.

2011.04.06. 17:52:28

@Thulea: nade ők már egy egész napja nem ettek, ráadásul ki voltak szolgáltatva éva tökösségének :)

az a south park rész megvan, amikor a nagy havazás miatt páran beszorulnak egy (1!!!) éjszakára valahova, és vagy 5 társukat megeszik? :D

Zelefánt 2011.04.06. 17:59:53

@sogeking:
Valami veszettül el van szexuálva az eseményhorizonton...vagy ez már a web3?...

Albino Vernyul 2011.04.06. 18:07:15

@Zelefánt: Azt nem tudom, de a dimenziovaltas megy neki.. Jobb lesz vigyaznunk, meg a vegen a segitsegevel talalkozunk magunkkal

dr. gernika 2011.04.06. 18:11:08

Lehet már kommentelni?

Zelefánt 2011.04.06. 18:12:02

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:
Semmi sem az, aminek látszik -- mi sem, így hát ha szembesülünk magunkkal, akkor sincs ok aggodalomra.

Zelefánt 2011.04.06. 18:12:33

@gernika:
Eddig is lehetett, csak épp eltűnették.

dr. gernika 2011.04.06. 18:14:20

A Nekedvalóban Zsuzsi hisztisebb mint Éva.

senior Muhaha 2011.04.06. 18:15:05

Vájár mama ultrabrutál volt tegnap a Belevalóban.. azt hiszem Pákó babérjaira tör, de valószinűleg még nála is hülyébb, és bénább fejeket tud vágni.. nem igazán képernyőképes, de lefogadom, hogy a közeljövőben sokat fogjuk látni, mert szereplési vágy az van benne .. szerencsétlen:))
Aki tudja nézze meg, mert ilyet ritkán látni. néha már nekem volt kellemetlen:D

Zelefánt 2011.04.06. 18:19:20

@gernika:
A RibiZsuzsi, a kokaintól sugárzó szépszemű?...
(Legalább jól néz ki, még belőve is.)
(Nem látom az adást, hálistennek, mert a kollégáim agyonütnének.)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 18:21:21

@osgood: @rianna: @Hódos Hajnalka:

Sziasztok! puszi mindenkinek, elnézést, de orvoshoz kellett mennem, muszáj volt 4-kor lépnem a m.helyemről. Már itthon vagyok.

Annyira édesek vagytok, hogy gondoltatok rám! :))))

sebaj, gyerekek legközelebb sikerül.

ma lecsó lesz vacsira, saját eltevés! :)))

de előtte olvasok!!! :)

dr. gernika 2011.04.06. 18:23:12

Basszus, Laci kórházba került!

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 18:25:23

Anyám! most nézem, hogy mekkora zavar okoztam.....
elnézést, de szét röhögtem magam így hirtelen.

Hajni! valami extra köszönet neked! :D
a többieket megkövetem, és bocsánat mindenkitől. Legközelebb szólok, ha rohannom kell!

Eszméletlen nagy légszív mindenkinek! :)

2011.04.06. 18:30:18

@bukott madonna két nagy didivel: igazi tömegszerencsétlenség(-kedés) alakult ki :)

dr. gernika 2011.04.06. 18:31:02

@MÁRIA TERÉZIA: Nekem bébioroszlánokat nyomtak hasonló lendülettel a kezembe, egymás után hármat, én is érdekes fejeket vágtam, szintén fotókkal tudom bizonyítani. :D

csicserierika 2011.04.06. 18:37:06

@senior Muhaha: Vája a neve, és amint látom jobb fej mint te

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 18:40:01

@hullámpapír:

látom ez valami hihetetlen, olyan klassz kommentek születtek, hát rommá röhögöm magam, nem tudok elindulni a konyhába. bakker. annyira de annyira kell nevetnem, kész vagyok! :))))))

Zelefánt hozzászólásánál leestem a székről...... :)))))))

csicserierika 2011.04.06. 18:41:10

@Thulea: fogtál te már gyöngyöst? Na ez az a jószág, amit légpuskával szoktak leszedni, mikor megkívánnak egy jó kis levest.

2011.04.06. 18:41:23

tyűha, egész jó ződborsólevest dobtam össze! kicsit érdekes, de szeretem, merazenyém :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.06. 18:44:10

Szerintem a hét végére beküldik Gjonit is majd, Alekosszal együtt idézgethetik majd a Rambó 1-et.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.06. 18:44:26

A csirkefogós játékban Alekosz is odatehette volna magát! A bátorságpróbán Éva remekelt, pont a csótányok között volt a 2 korong, azoktól iszonyodott a leginkább, de végül mindenkinek szerzett csirkecombot! Ha van értelmes cél, Éva teljesít!

2011.04.06. 18:44:57

@csicserierika: na hát akkor mégis inkább Jerzy kellett volna oda.

dr. gernika 2011.04.06. 18:46:56

@hullámpapír: :DDDDD Á, de le vagyok maradva azzal a sorozattal. :DDD

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 18:48:48

Pár perc múlva Éva magvalósítja minden nő álmát, jópofa játszótársakat adagol a kádban békésen punnyadó urának.
www.valovilag.hu/video/124479
Nem tudom mi problémátok van az öregasszonnyal. Ezt a sportot ilyen kárörvendő fejjel illik mívelni.

dr. gernika 2011.04.06. 18:51:10

@senior Muhaha: Linkeld be.
@Zelefánt: Azaz.
@MÁRIA TERÉZIA: Nem, ha jól emlékszem. Mondjuk Gigi is sokat bénázott, de legalább nem hisztizett.

2011.04.06. 18:52:14

@Zelefánt: nem habzott. meg én sem :P
inkább csak az volt benne a kihívás, hogy nem volt mindegy, hogy készítem el, pont úgy kellett, ahogy anyós szokta, mert ember úgy kívánta :)

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 18:52:40

Majdnem megfeledkeztem Lacáról.
Szegény.
Ez lett a pszichohadviselés vége.
40 évesen már nehéz tanulni a hibákból, de a doki bácsi csak megmondja neki , legközelebb ilyesmire könnyebb ellenfeleket válasszon.

dr. gernika 2011.04.06. 18:54:18

@fuji1234: Gyorsan gyűlik a lejárató anyag.

2011.04.06. 18:54:24

@gernika: pótolni! :)
bár a legújabb évadok elég laposak, ez talán már régebbi rész, de amúgy fogalmam sincs :) egyébként eric roberts az első, akit megesznek :DDD

dr. gernika 2011.04.06. 18:59:26

@hullámpapír: Talán a 13. évadban vesztem el valahol, ez még előtte volt?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.06. 18:59:44

@gernika: @Zelefánt: Jó volt, jól nézett ki és megmondta a frankót!

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 19:00:21

@Peter_Cs: Butaság ilyesmiért pereskedni. Büszkék lehetnének rá, hogy megállja a helyét a 16-17 évesek között.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 19:00:39

szerintem ezekkel a lejárató cuccokkal akar a média kompenzálni a Rácz-családnak és a Gigit ért kakákért.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.06. 19:01:42

@Peter_Cs: Hát ebbe belenéztem, röhej, hogy Gigit sejtik a dolog mögött sokan. Mintha ő tudna valamit amit az RTL nem. Vagy morzejelezte pislogással a riportszobában az éjjellátó kamerának?

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.06. 19:03:07

@MÁRIA TERÉZIA:

Persze, lehet hogy Laci volt a beépített ember és nem Oli... és most így vonták ki a forgalomból.. mert elszúrta Éva megfenyegetésével...

dr. gernika 2011.04.06. 19:06:00

@Gee Halen: "nem mindegy hogymit csinált a múltban az vesse rá az első köve aki még nem hibázott az életében..."
Érdekes, mikor Gigiről derültek ki dolgok, nem ezt hangoztatták. :D

2011.04.06. 19:06:15

teljesen egyszerű, csak a sajtnokedli volt új nekem. amúgy csak borsó, cukor-bors-só (haha), meg ő vegetázik is. ja, meg petrezselyem.
inkább csak az stresszes, hogy UGYANÚGY sikerüljön (á, az lehetetlen, anyósom a legjobb szakács, akit ismerek, még a vajaskenyere is isteni :D)

sogeking 2011.04.06. 19:07:11

ha kiderül, hogy Alek is rúdtáncozott az erotika parádén, egy világ dől össze bennem:)

Trevlovics 2011.04.06. 19:07:46

"Alekosz igazából azzal volt elfoglalva, hogy a bakancsában ürülék volt."
nagyon magas labda! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.06. 19:08:21

@sogeking: Hát, egy rúdba biztos kapaszkodott.

...

vagy inkább egy pöcökbe.

rianna 2011.04.06. 19:10:44

@bukott madonna két nagy didivel: ne szomorkodj, megválasztunk tiszteletbeli elsőnek:)

@sogeking: tömegeket vonzhatott az érzéki mozgásával:D

Trevlovics 2011.04.06. 19:11:04

húha! laci tegnapi adásban megfenyegette évát, hogy kipakol róla. nem kell megijedni de laci nem érezte jól magát, mára eltűnt! :)

2011.04.06. 19:11:15

@gernika: most rákerestem, állítólag a második évad második része, de nem tudtam megbizonyosodni, mert sehol nem találok videót. majd előveszem az ide vonatkozó dvd-t :)
a lényeg, hogy éppen cartman apjának kilétére akarnak fényt deríteni, még egy tv-stáb is kimegy hozzájuk, meg Mefityisztó és a polgármester is rémlik, de már rég láttam.

Townsend 2011.04.06. 19:11:27

@Peter_Cs: Erre: "Jó volt, jól nézett ki és megmondta a frankót!"

rianna 2011.04.06. 19:15:14

évának az égnek álló haja jó, meg béci (?)ficánkolása a dézsában:)

Zelefánt 2011.04.06. 19:15:25

Peter Gabriel-t nyomatták, jól hallottam?...

dr. gernika 2011.04.06. 19:17:29

@sogeking: :DDD
@hullámpapír: Akkor tuti láttam, csak már nagyon régen. Az első 8 évadot nagyüzemben nyomtam le szinkronnal, iszonyat mocskos lett utána a szám, alig bírtam leszokni róla. Angolul már nem befolyásoltak.

penelope garcia 2011.04.06. 19:17:52

Bár Évától kiver a víz, de azért ezt most jól csinálta, elismerem.
Az érdekelne, hogy feltétel volt-e az, hogy az állatnak ÉLVE kell átjutnia a köcsögbe. Mert ha wanted dead or alive, akkor a csótányt először igen alaposan eltapostam volna, és akkor már ESETLEG meg merem fogni - egy zsepivel...

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 19:18:30

@hullámpapír:

ha már vegetázik régen rossz. :))) a sajtnokedli viszont érdekes...hm...... !!! :)))

cukor bor só! ez nagggggyon komoly!!! :)))))

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 19:20:37

@rianna:

köszönöm! :) nem vagyok szomorú, mert megérte, mivel gondoltatok rám és nem utolsó sorban a sok vicces komment! hát nem tudom mi lesz velem, ha már nem lesz vv4! itt a társaság isteni! :)))))

penelope garcia 2011.04.06. 19:24:59

@Trevlovics:

Egy ideje már gyanítom, hogy lehetnek a figurának ilyetén problémái (is)...

2011.04.06. 19:25:27

@bukott madonna két nagy didivel: fura, de a vegeta ellenére tényleg istenien főz, és az ő kajáiban valahogy nem is érezni :)

Townsend 2011.04.06. 19:26:29

Anikó is billegeti a fejét, nemcsak alek. Azért, mert szép, neki minden meg van bocsátva?

Lone Starr (törölt) 2011.04.06. 19:28:37

Jó estét!
@Townsend: Meg hát. :))

Én Alek billegésére sem haragszom. Fiziológiai szituáció. Nem ez a baj Alekkel.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 19:29:51

Alek rémült arca a vízben. Priceless.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 19:30:39

@hullámpapír:

akkor végre valaki, aki nem egy evőkanállal pakolja tele a megfőzendőt! :) az is valami! :)
nekem a vázsmegyei nagyanyám nem volt szívbajos, ha vegetázni kellett, olyan jó egyen kaja volt így ! :)))) nah boldog gyerekkor!

Albino Vernyul 2011.04.06. 19:32:48

Alek elkezdte a felkeszulest Ani kigolyozasara, direktbe idegesiti, tudja, hogy mire reagal, es most jon az uj karaktergyilkolos szoveg, a "tuldramazas"..

Kivlov 2011.04.06. 19:33:18

Alekinnyó óriásira nagy! :D

rianna 2011.04.06. 19:33:45

@bukott madonna két nagy didivel: a vegeta ekkora nagy baj? Csak hogy letagadjam, ha valaki kérdi :D

2011.04.06. 19:35:08

@bukott madonna két nagy didivel: tudod az a furi, hogy a norvégok fűszerezési szokásaitól besokallva a vegeta rettenetesen tud hiányozni :))

Mérges 1234 2011.04.06. 19:35:09

@Ayesha:

Ja, ja remeg is körülötte a víz.

Mondjuk nem tudni a blogolók is hogyan bírnák a megpróbáltatást...

2011.04.06. 19:37:04

@hullámpapír: miért? Hogyan fűszereznek azok a gaz norvégok? :)

Townsend 2011.04.06. 19:37:45

@Lone Starr: Kettős mércét gyanítok. Ami az egyiknél idegesítő, a másiknál bájos. Ühüm.

2011.04.06. 19:38:20

Na, úgy látom ugrott a lányok sminkje, mindenesetre Éva szörnyen néz ki.

dr. gernika 2011.04.06. 19:39:29

@rianna: Ezek szerint. Én is itt jöttem rá, hogy tiszta ciki. *psssszt*

Tomato Tomi 2011.04.06. 19:39:37

@Peter_Cs:
Pont letojom hogy igaz-e.
Eddig se értettem, amíg a többiekről szellőztettek infókat és most sem tudom mi értelme, hiszen ez egy játék. Oké, nagy a tét stb. de az, hogy ki mit művelt a vv-s karrierje előtt, ahhoz szerintem nincs sok közöm.
Mondom ezt úgy, hogy se Gigivel, se Évával nem szimpatizálok. Sőt, igazság szerint egyik játékossal sem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.06. 19:39:51

@beebeer: Elírtad: Éva nagyon jól néz ki.

2011.04.06. 19:39:51

@beebeer: hát ez az, leginkább sehogy. na jó, talán a sózást megengedik maguknak egyes ételeknél :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.06. 19:40:24

Aniko a szivarvany szinei kozul a fekete lesz.

2011.04.06. 19:40:35

@Peter_Cs: Peti, vedd fel a szemüveged... Úgy, jobb már? :)

MegLepke 2011.04.06. 19:40:50

Szeretnék benyúlni a tévébe és Alekosz nyelvét harapófogóval megfogni minden napraforgózásnál. Ez annyira óvodás dolog valakit csúfnévvel illetni - főleg, ha az illető szól, hogy utálja is.

2011.04.06. 19:41:40

@hullámpapír: jó, hát mit csináljanak, ott nem terem semmi. Biztos méregdrága minden fűszer.

2011.04.06. 19:41:53

@Peter_Cs: tudod, azt mondják az okosok, hogy akkor szereted igazán a másikat, ha a hibáival együtt el tudod fogadni. nem pedig akkor, ha nem látod a hibáit.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 19:42:53

Na hát ha rajtam múlna, akkor éhen pusztulnának a dzsungellakók:D

2011.04.06. 19:42:59

@Townsend: Kapros hal? Még sosem ettem ilyet. Sőt, ha meggondolom, kaprot soha, semmilyen körülmények között. :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.06. 19:43:02

Mán ez az Alekosz gyerek csak megérett a shotgunra...:/

MegLepke 2011.04.06. 19:45:15

@Ayesha: ezzel én is így vagyok.:D Kukacos játék jöhet (a fóliával betekert), meg egyéb ilyesmi, de állatos SSKK!

dr. gernika 2011.04.06. 19:45:35

vááááááááááááááááááááááá ÉVAAAAAAAAAAAAA!!!!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.06. 19:45:41

@MegLepke: Amúgy szerintem direkt csinálja, megpróbálja kihozni Anikó "narancsdobálós" énjét!
Ez ilyen általános iskolás stílus, hogy minél inkább ugrik rá valaki, annál jobban csúfolja a fasztepsi kis osztálytársa...
És mivel tudja, hogy most nem kell félnie a fizikai retorziótól, kihasználja, hogy gyötörhesse, valami majd csak kijön a dologból alapelv szerint!

Trevlovics 2011.04.06. 19:45:52

én nem szeretem évát, de adjuk vissza neki a sminkkészletet, könyörgöm

Lone Starr (törölt) 2011.04.06. 19:45:59

Éva, az alkohol, meg valami gyulladás nagyon bekavar neked az orr-száj vonalon.

Townsend 2011.04.06. 19:46:41

@beebeer: Sajnos, volt hozzá szerencsém. Valamilyen konzerv. Pácolt hal, ami nem elég, hogy kapros, de még édes is, amolyan ruszliféle. Feljavításban jó vagyok, de ezt nem sikerült.

Lone Starr (törölt) 2011.04.06. 19:47:59

Jézus segít, Alekosz. Nyugi. Legfeljebb majd később esik le, mi miért történik veled.

Townsend 2011.04.06. 19:48:38

@Trevlovics: Használhatná a haját arctakarásra.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 19:48:46

Én sajnálom szerencsétlent, mert én is paráznék.

2011.04.06. 19:49:05

@beebeer: pedig nem, és választék is van, elég bőséges. persze lehet, hogy ez nem volt mindig így, így a hagyományos ételeik tényleg elég íztelenek.
nálam az tette be a kaput, mikor még egy idős bácsikánál laktunk, vett egy darab nyers halat, majd kérdésemre, hogyan szeretné, hogy elkészítsem, azt mondta, dobjam be egy fazék sós vízbe, és főzzem 5 percig. Vártam, hogy lesz valami folytatása a történetnek, de nem, ennyi volt.
de legalább nem azt kérte, hogy rohasszam 3 hónapig, mert az egyik kedvenc nemzeti eledelük viszont így készül :S

Mérges 1234 2011.04.06. 19:49:21

@Peter_Cs:

Ej nagyon egy kitartó troll vagy te.

Mi né ki rjta jól???

Szeretnék tanulni ó mester....

MegLepke 2011.04.06. 19:49:37

@Lopott Torta (Möff CAT): igen, szerintem is. Én biztos kitalálnám, mi fáj neki és visszaadnám, ha nem hagyja abba. Mindenkinek van gyenge pontja, még Alekosznak is.:)

@Trevlovics: én nem látok nagy különbséget, és nem gáz nekem Éva smink nélkül. Bár lehet, hogy le kéne cserélnem a szemüvegem. Vagy a tévémet.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 19:50:37

@rianna:

igen! :D

só, bors, az alap. majd alaplé, s egyéb fűszerek, minden amit magad állítasz össze, légyen száraz, vagy friss fűszer, vagy fűszernövény :))))

amúgy nem, ha nem viszed túlzásba, mármint a vegetát, vagy a delicátot, meg ilyeneket :) én személy szerint a magam által összeállított fűszereket szeretem, de nem akarok nagyon tudálékos lenni. :DDDD

Trevlovics 2011.04.06. 19:51:22

@MegLepke: a riportszobás jelenetre, mikor a monitorból felnéztem, hirtelen azt hittem valami fulci film (remélem jól írom)

sogeking 2011.04.06. 19:51:22

@MegLepke: azért Ani rá is játszik:) élvezi, hogy panaszkodhat Lacinak, ő meg mint hősszerelmes issza minden szavát (lassan már Béci is)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 19:51:51

@hullámpapír:

magácska kint él, vagy kint élt, vagy kínt élt? :D

2011.04.06. 19:53:15

@hullámpapír: látom a norvégoknál is a túlélésen edződött a konyhaművészet. :)
Ez az ablakban rohasztott haldarabok, ez az oroszoknál is dívott, ahol laktunk orosz laktanya és lakótelep is volt, nyaranta érdekes illatokat hozott arról a szél. :)

csicserierika 2011.04.06. 19:53:51

@Lopott Torta (Möff CAT): véleményem hasonló, szerintem Anikónak nem kellene ugrani rá, csakhogy akkor nem tud duzzogni.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 19:53:54

fúúúúú indul majd a fókusz, csupa nagy hír....
ááááááááááááá és kiszel is!
na szép kis este lesz! :)

és kis csillagok is....kikergetem magam a szobából.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.06. 19:53:59

@MegLepke: Az a baj, hogy ezt a típust nagyon nehéz kibillenteni az egyensúlyából, mert öntelt, korlátolt és buta, pont ezért jelen pillanatban ő magabiztos egyedül a villalakók közül az én véleményem szerint.

2011.04.06. 19:54:05

@beebeer: hát igen, az olaj előtt is volt itt élet :)

2011.04.06. 19:54:25

@Townsend: nálam már a ruszli sem játszik. Kapor, édes, ráadásul hal. Brrrrrr.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 19:54:47

@hullámpapír:

na...........aaaaaaaaaaaaaaaaaa, komolyan! :) mondd meg a számot! :)

MegLepke 2011.04.06. 19:55:27

@Trevlovics: jah, azt nem láttam, csak néha nézek oda. Most pl. kibontok egy bort, főleg, ha jön a kígyó is. Attól még tévén keresztül is félek.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.06. 19:56:03

Kíváncsi vagyok, hány adag kaja lesz ebből...

lac64 2011.04.06. 19:56:18

@sogeking: Anikó talán két napja az udvaron négyszemközt kérte meg Alekot, hogy hagyja abba, mert nagyon zavarja. Tehát nem gondolnám, hogy rájátszik.
Alekoszban van egy jó adag gonoszság.

Kivlov 2011.04.06. 19:56:51

"nagyon kígyóóóóóóó"
:))))

2011.04.06. 19:57:10

Torokra megy! :DDDDDDDDDDD By Balázs

MegLepke 2011.04.06. 19:57:40

@sogeking: ez igaz, de akkor is idegesítő.

@Lopott Torta (Möff CAT): igen, de kell, hogy legyen gyenge pontja.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.06. 20:00:26

@MegLepke: Hát az érzelmeivel felesleges próbálkozni, mert azok kábé Dexter szinten mozognak :) Esetleg az olyan apróságokat kellene elvenni/megrongálni/nemtom, amelyek hozzátartoznak az énképéhez (szivar, konyak, nyakkendő, mittomén), azzal talán meg lehetne reccsenteni...

2011.04.06. 20:01:11

@Townsend: váá, akkor te ezt etted:

www.norway-hei.com/gravlaks.html

ilyeneket én sskk nem kóstolok meg, még ha kuriózum sem :)

sogeking 2011.04.06. 20:01:37

Éva jól szórakozik :D (én is)

2011.04.06. 20:03:20

Hááááát, azért ez kemény!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.06. 20:03:49

@Townsend: Szerintem is bocsánatot kellene kérni a kígyóktól, hogy betették őket Alekosz mellé... :D

Lone Starr (törölt) 2011.04.06. 20:04:01

@Townsend: Félregyanítottad.
Lehet, hogy csak nálam. Tettem egy szmájlit a meg hát után. Aztán leírtam, hogy engem egyikük tikkje se zavar. Alekoszé se. Anikóét majd megnézem, még nem tűnt fel, biztos mert kan vagyok.
Én nem írok többet a bólogatásokról, de hogy Aleknál állandó (és csak nála), az elég fix.

2011.04.06. 20:05:10

@bukott madonna két nagy didivel: tényleg mindhárom :) kint élek, mivel már egy ideje, ezért már tavaly is kint éltem, és néha sok kínt élek át emiatt :)

Townsend 2011.04.06. 20:05:24

@hullámpapír: Ráadásul egy bazi nagy lapos konzerv volt, jó drága. Ajándékba kaptuk. Máig sajnálom, de ki kellett dobni, akkor még nem voltak állataink.

dr. gernika 2011.04.06. 20:06:01

@hullámpapír: "azt mondta, dobjam be egy fazék sós vízbe, és főzzem 5 percig. Vártam, hogy lesz valami folytatása a történetnek, de nem, ennyi volt."
:DDD Ez még nekem is menne. :D

joszif 2011.04.06. 20:06:13

Hát ha nem Éva van Alek mellett már az elején feladta volna, jól csinálta hogy fogta és beleöntötte, kérdés nélkül :)

rianna 2011.04.06. 20:10:55

@beebeer: a kaprot én sem szeretem, ez alól egyedül az ordás-kapros palacsinta képez kivételt:)

2011.04.06. 20:11:09

@gernika: :DD
itt sincsenek béna háziasszonyok ;)

Hódos Hajnalka 2011.04.06. 20:11:34

hát ez nagyon tetszett, "kár volt téged választani!" :DD

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 20:12:10

@joszif: épp erre gondoltam, ilyenkor jól jöhet Éva rikácsolása meg keménykedése:D

Townsend 2011.04.06. 20:12:52

@Lone Starr: Akkor hallani fogod azt is, ahogy sokszor túlzottan tagolva beszél - úgy, mint alek.

2011.04.06. 20:13:18

@Townsend: én talán még az állatokat sem mérgezném ilyenekkel :)

Talpig Jimmy 2011.04.06. 20:14:09

Anikóról kiderült, hogy ő nem volt ott az erotika parádén :)

lac64 2011.04.06. 20:14:20

Na Éva bemászhatott volna az utolsó terráriumba, a többi kigyó között elfért volna.

Ani tegnap őt választotta a szaunában való alváshoz, erre most jön ezzel a dumával.

joszif 2011.04.06. 20:14:45

Van valakinek jó Barca - Shakhtar streamje?

Townsend 2011.04.06. 20:14:53

@hullámpapír: Igazából a vízbe szórt nem vízi lényekre, pl a tücskökre (vagy mik) gondoltam.

csicserierika 2011.04.06. 20:16:11

a kígyó csupán rácsodálkozott Alekosz kígyójára.
Évának be kellett volna ígérni a lájtos szexet csupán.

Albino Vernyul 2011.04.06. 20:16:46

ma 19:54 #66933
Alek direkt megy arra, hogy idegileg kikeszitse Anikot, felkeszul a parbajra, hogy addigra a hivei utaljak.. Mikor visszament Eva, Aniko beszelt Alekkal, es megkerte, hogy ne napraforgozza, mert nagyon zavarja, mar nem mer nyitni senki fele, mert ez ugri be neki.. Erre mit latunk, Alek pontosan ezekkel a dolgokkal piszkalja, mert tudja, hogy rendkivul bantja, illetve ezzel eltavolitja magatol, ezaltal Lacival, es Becivel fog tobbet beszelni, johet a mar megint oldalt valtott szoveg.. Plusz az uj Alek fele karaktergyilkos marketing szoveg, a "tuldramazza".. Evatol lopta..

ma 20:13 #66949
Baszki... Elmegyek politikai elemzonek, 20 perce irtam le, milyen taktikat kovet Alek.. Itt az elozetes, mar nyomja is a oldalt valtott szoveget Anikora.. Jolenne, ha hetvegen lenne a parbaj, 2 het alatt teljese kicsinalja idegileg, ha igy folytatja.. Brrr....

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 20:16:59

@hullámpapír:

jahhhhh, értem! :) kérsz egy kis hazait? ;)
ma lócsó van (lecsó) vacsira. :D

2011.04.06. 20:17:05

jaaaaa... úgy már más.

2011.04.06. 20:19:01

@bukott madonna két nagy didivel: ha kinyitom az ablakot, ugye 2 percen belül itt lesz? :))

Townsend 2011.04.06. 20:19:33

@feszület: Biztos? Várjunk még egy kicsit. Hogy valami nem történt meg, nehezebb bizonyítani, mint az ellenkezőjét.

ne most 2011.04.06. 20:19:45

Anikót ismét meglökte, föllökte Alekosz.

MegLepke 2011.04.06. 20:20:17

@Townsend: biztosan az, hivatkoznék is erre rögtön, hogy miért nem vagyok hajlandó beleülni sem.:D

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 20:21:02

@hullámpapír:

mit 2 perc, 3 másodperc! :)
figyelj!.....kész............
mz/x............

2011.04.06. 20:22:27

@bukott madonna két nagy didivel: te hallod, a fényposta furán működik, mire ideért, pácsó lett a lecsóból :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 20:28:13

@hullámpapír:

bazzzzzzz, pedig azt nem raktam bele! :D

amúgy irigykedem, csak így szimplán magyar szokás szerint, hogy nálatok ott mennyi halat lehet enni, bakker!!!!!!!!!!! :))) itt meg újabban csak a hüjje pangasius, vagy mi, ezt most ömlesztve fogják ki valahol????? brrrrrrr szar egy hal. bezzeg a lázácccc... :DDDDD ugye?bár! :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.06. 20:30:18

Egy kis nyugtató sound fórumozáshoz, háttérnek:

naturesoundsfor.me/

Atomjó! :)

joszif 2011.04.06. 20:30:23

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Köszi, remélem nem járok úgy mint multkor mikor a fél meccs alatt a streameket kellett próbálgatnom :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 20:31:46

@hullámpapír:

amúgy meg ne hülyéskedj, a fényposta gyorsan működik!!!!, szal már eszel! tudom, nah! :DDD vallj!

Albino Vernyul 2011.04.06. 20:32:55

@csicserierika: Ertsd meg valamit, mar elmondtam.. Anikot olvasni lehet, es nem tud nem reagalni ezekre a beszurasokra.. Ugy van bedrotozva... Hiaba tudja, hogy direkt piszkalva van, egyszeruen olyan a lelki alkata, hogy nem tudja ignoralni.. Ha el is folytja ideiglenesen, megeroltetve magat, akkor meg csak gyulik benne a feszultseg, es egyszerre fog kirobbanni.. Volt egy srac, aki mondott rola dolgokat pszichologus szemmel, Ot mire emlekezteti neha a viselkedese.. Erdekes megallapitasokat tett.. Esetleg Penelope tudna ertelmeset mondani, ha elkezdene analizalni.. Es epp ezek miatt is lehet manipulalni, amit Alek a maga szempontjabol jol csinal..

2011.04.06. 20:33:58

@bukott madonna két nagy didivel: igazság szerint otthon többször ettem halat :) pedig én is azt hittem, hogy majd itt sokat fogok, de valahogy nem.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 20:37:47

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Nem kell elviccelni a dolgot, gusztustalan jelenet volt. Rácz Béla még kellemetlenül is érezte miatta magát.

Kivlov 2011.04.06. 20:40:37

retardált légpisztoly
:))))))))))))))))))

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 20:41:41

@hullámpapír:

szerencséd!!!!:ĐDDD

most kicsit gizdázok, de aszongyák jól főzök, ha gondolod pendítek feléd télleg valami házáit! :)

2011.04.06. 20:44:01

@bukott madonna két nagy didivel: csak ne UPS-sel küldd, legutóbb is mindent összetörtek. még a végén felzabálnák útközben :DD

lucc.gizi 2011.04.06. 20:45:37

Szegény Lacikommandó annyira kivan, h. pszichésen kikészült (most mondták a kókuszban). Megjegyzem hős katonánk eleddig egy állóképességet, fizikai ügyességet igényelő játékban nemhogy nem nyert, hanem mindig ucccsó volt. Ez már nagyon égő..Csomagolt kukac vergődését már rossz volt nézni. SVEJK.

2011.04.06. 20:46:27

@bukott madonna két nagy didivel: azért most elképzeltem egy futárt az ajtónk előtt, kezében egy nagyobbacska, piros alapon fehér pöttyös fazékkal, masnival átkötve :) itt írja alá, kérem :)))

Lijiang 2011.04.06. 20:47:53

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Béla akkor nem érezte magát kellemetlenül, amikor ő basztatta Ancit. Alek az egyetlen, akit nem lehet eredményesen basztatni, bár van, aki szerint ez jellemhiba, sztem hasznos tulajdonság.

csicserierika 2011.04.06. 20:48:45

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: én értelek, a másik poszt végén is válaszolni akartam, hogy nem kihátrálok, hanem ,egyikünk sem meggyőzhető a másikkal szemben.
Az én véleményem, hogy a piszkálódás olyan mint oviban a haj huzigálás, azaz gyerekes mind a kettő. Azt azért ismerd el, hogy Anikó szeret duzzogni és (ismét leírom) felfújni apróságokat.
Amúgy saját bevallása szerint irigyli Alek népszerűségét, pedig kár vele törődnie, mert úgy járhat mint Szandika .Ha lazább lenne, simán gyalogol a döntőbe.
Pszihomókusokat pedig ne is említsd nekem, mert van egy véleményem a többségéről (tisztelet a kivételnek).
Pl. ők válogatták ki sok ezer ember közül a bentieket is. (jól ráfaragtak némelyikkel , Gina, Zsuzsi lehet folytatni )
Elfogadom, hogy Anikónak szurkolsz, én meg Aleknak.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 20:48:51

szegény Laci, remélem nem infarktus....

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 20:50:03

@hullámpapír:

ott vagy a szeren!!! :DDDD na kérem szépen, ez másként nem működik! :DDDD

Lijiang 2011.04.06. 20:51:34

@bukott madonna két nagy didivel: valszeg csak így próbálja megúszni a dzsungelhét bátorságpróbáját, persze tudat alatt:)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 20:52:25

@hullámpapír:

cégünknél is a DHL vált be... :) kizárólagosan! na! majd velük :D

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 20:54:30

@Lijiang:

jaj istenem! ezzel ne viccöljön má kend! :)

télleg.

2011.04.06. 20:54:37

@bukott madonna két nagy didivel: jó, jó :)
remélem, ők önmagukat adják ;)

2011.04.06. 20:55:21

@bukott madonna két nagy didivel: amúgy mi van vele? semmit sem tudok.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 20:56:19

@lucc.gizi: Csak most ment jól megérdemelt kommandós nyugdíjba és máris kikezded. Nem hogy örülnél, hogy valamivel elfoglalja magát. Láttad volna 2 éve, magas volt, deltás nagy szőke lobonccal. Volt róla videó is, ahogy szaladt előle egy egész hadsereg, de leszedték a felvételt.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 20:57:35

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: mert meztelenül szaladt, és lobogó lőcse hullámzott a szélben, de az RTL megkérte, hogy a szerződés értelmében távolítsa el a videót.

ne most 2011.04.06. 20:58:48

@Albino "kalazsnyikov" vernyul: Anikó normálisan teljesen toleráns - lásd Laci. Alekra most kicsit mérges, mert úgy érzi hanyagolja. Ilyenkor jön a "fellökött".

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 20:59:21

@hullámpapír:
Lackóval? vitték a mentők, számomra olyan infarktusos tünetei voltak, vagy szorongásos, ezt majd elemzik a hozzáértők, de rémisztő volt nézni őt a mentőben, ahogy próbál lenni, élni.

nekem ma mondták meg pl. hogy a háziorvosom meghalt, tüdőrák....
nah! evezzünk máshová...

Lijiang 2011.04.06. 21:04:09

@bukott madonna két nagy didivel: a hír vége az volt, hogy nem találtak nála semmit, pszichés okok állhatnak a háttérben. télleg.

dr. gernika 2011.04.06. 21:06:10

@Lijiang: Én tudnám basztatni, a bentiek nem tudják.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 21:08:40

@bukott madonna két nagy didivel: Nincs Lacának semmi baja, csak leadott 18 dekát amihez nincs hozzászokva a szervezete. Kiment egy kicsit jó korházi kosztot enni.

Lijiang 2011.04.06. 21:08:42

@gernika: ja, egy elektromos sokkolóval, mi?:)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.06. 21:12:14

@Lijiang:

köszi az infót! :) szaladgálok itt a konyha meg a szoba között, hát lehet így élni???? :)

dr. gernika 2011.04.06. 21:17:00

@Lijiang: Nem, varánuszarcokkal, beszólásokkal.

vitek 2011.04.06. 21:21:33

@gernika: de tudják, csak nem akarják, legalábbis ami Lacit illeti. A parlamentes játéknál volt az hogy nekiment Aleknak, 10 percig csesztette hogy tütyüke meg büdös meg ilyenek, Alek teljesen begörcsölt, aztán Laci annyit mondott, na látod milyen szar ez, ezért nem kéne ezt csinálni, szólj rá Évára. Az a baj, hogy Laci sajnos kicsit lúzer, nem megy neki se Aleknak, se Évának, pedig két nap alatt totál ki tudná készíteni mindkettőt, csak azt nem tartaná erkölcsösnek, ezért nem teszi. Szerintem rosszul csinálja, mert az ilyen embereknek igenis neki kell menni, ha szép szóval nem megy akkor oltogatni kell, már csak pedagógiai célzattal is, különben semmi sem változik.
De Laci sajnos ezt nem teszi, ezért aztán szájhősnek meg sunyinak tartják, pedig csak a saját erkölcsi normái tartják vissza. Ő teljesen komolyan gondolja, hogy hit és becsület, és sajnos túlzásba viszi a dolgot, ez a veszte.

Miss Snooks 2011.04.06. 21:25:42

@Townsend: Pont erre gondoltam én is, hogy szerencsétlen (nem vizi)állatokat beöntötték a kádba, a biztos halálba. Ezen én is mindig felbaszom az agyam, amikor állatokat használati tárgynak vagy fogyóeszköznek tekintenek. Speciel én már a tegnapi feladaton is kiakadtam amikor azokat a nyomorult tyúkokat üldözték. Tökre nem szórakoztató amikor rémült állatok rohangálnak fel alá.

Mérges 1234 2011.04.06. 21:30:17

@vitek:

Ne haragudj vitek, figyelem itt a kommentjeidet, és meg kell mondjam nagyon naív vagy.

Gigi erkölcsös, Laci erkölcsös.....

Talán erkölcsösebb, mint a hülyék.

Nagyon nem látod tisztán a népeket.

Laci fél, ezért sunnyog, szóval sunyi is.

Sajnos Laci egyáltalán nem olyan, erős, mint amekorra nagy darab, sem szószerint sem átvitt értelmben.

Nekem különben nincs vele különösebb bajom, de meglep, mennyire naívan szemléled az embereket.

Hány es is vagy?

De persze lehet ez szimplán jóindulat...

vitek 2011.04.06. 21:30:42

@Peter_Cs: na ebben a videóban egy érdekes dolog van, az hogy az anyja és a testvére is azt mondja, hogy azért nem kellett Évának pénzért szexelnie mert ők adtak neki pénzt. Vágod, nem azért mert dolgozott, volt rendes munkája, hanem azért mert ők adtak neki pénzt! LOL, egy 28 éves nőről beszélünk, aki a Törtető kategóriában indult, úgymond ő aztán kiharcolja magának a dolgokat az életben.

A többi a szokásos emberi reakció a bulvárra, fel vagyunk háborodva, ez mocskolódás, visszautasítjuk, stb, ugyanezt a többiek családja is átélte, azokat is sajnáltam, ezeket is sajnálom.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 21:35:05

@vitek: Laca gyenge idegileg, hogy Aleknak essen. Egy olyan ember ne kezdjen kekeckedni, aki gutaütést kap három szem morzsától a konyhapulton mert esélytelen. Próbálkozni persze lehet, innen bíztatom Béla urat is, elvégre ez egy szórakoztató műsor.

vitek 2011.04.06. 21:37:35

@Doubledecker: azt gondolom nem az életkorommal kell az ilyesmiket megérvelnem, hanem érvekkel. Általában el szoktam mondani hogy mire alapozom amit állítok, itt a konkrét esetben arra a jelenetre mondtam amikor Laci Alekoszt szivatta, hogy bizony elég jól csinálta, magyarán nem azért nem csinálja mert nem tudná, hanem azért mert nem akarja, tehát visszafogja magát. Azt hogy Lacinak nem igazán volt konfliktusa a többiekkel, én nem sunyiságnak látom, tényleg visszafogja magát, és igen, azt gondolom hogy azért mert nem fér bele az emberi normáiba az üvöltözés, mások bántása, stb.

Én nem bánom hogy naivnak tartasz ezért, sok esetben valóban az is vagyok, még az is lehet hogy most is. De tudod én úgy vagyok vele hogy próbálom az embert meglátni a játékosokban. És lehet hogy ezért néha naiv vagyok, de azzal még mindig jobban együtt tudok élni mintha cinikus és rosszindulatú lennék.

Lijiang 2011.04.06. 21:37:39

@vitek: ha valaki nem a frappáns visszavágások nagymestere, úgy elég nehéz a másikat úgy oltogatni nevelési célzattal, hogy közben ne érezd te is rosszul magad, vagy ne csinálj hülyét magadból. kivéve azt az esetet, ha mindkét fél tök hülye már eleve. Laci talán érzi, hogy eszköztelen, feszült miatta, és ettől klb tünetekt produkál. így járt.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.06. 21:38:30

Éva ki készítette Lacit, így már csak Béla maradt : )).
Laci azt ígérte Évának ki csinálja. Maga sem gondolta, hogy Éva már régen dolgozik az idegein.

dr. gernika 2011.04.06. 21:39:17

@vitek: Hát tényleg ez lesz a veszte, benyelt mindent és most ő került kórházba, és még ki is röhögik, hogy pszichés alapon. Én bűntudat nélkül oltogatnám azt a lúzert. Nem mennék neki direkt, csak ahogy a helyzet adja.

Mérges 1234 2011.04.06. 21:41:38

@vitek:

Ja, ja nem is bántásból írtam, éppen azt láttam, hogy mindig a lehető legjobbat probálod belelátni az emberekbe.

Ez persze naívság, de kedves tulajdonság.

Én az óminozus jelenetet nem láttam.

LAci inteligensebb, mint a többiek, csak szerintem gyenge, konfliktuskerülő jellem. Nem lenne baj ha odacsapna.

vitek 2011.04.06. 21:41:50

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: igen, ebben is van valami, túlságosan felhúzza magát dolgokon, könnyen ki lehet billenteni. Szóval talán lehet hogy tényleg jobb is ha nem ugrál. Csak akkor meg minek van bent? Nincs ennek így sok értelme, és neki van normális kinti élete, munkája, menjen és csinálja inkább azt. Neki lenne a legjobb ha kiesne már végre szegény, bent semmire se jut.

Miss Snooks 2011.04.06. 21:42:00

@gernika: Az a baj, hogy a bentiek közül senki sem elég okos ahhoz,hogy kikészítse Alekoszt.Pedig szerintem nem lenne nehéz. Mindenkit ki lehet készíteni aki szerepet játszik és nem őszinte saját magához. Szembesíted a hazugságával és megborul az önképe.

joszif 2011.04.06. 21:43:12

Nincs itt szó kiidegelésről
10-15 perc testmozgás után majdnem megált a szíve. Mondjuk hűen tükrözi a magyar katonaság állapotát :D

Thulea 2011.04.06. 21:43:30

@hullámpapír: :-DDDD Nem láttam azt a SP részt, de el tudom képzelni! :-D

Tompó 2011.04.06. 21:44:24

Szegény Laci! Talán nem kellett volna annyit zabálni és 20 kilót felszedni, mert tuti azért lett rosszul. A szíve nem bírja a terhelést, körbefonta a zsír!!! Dagadt állat!

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 21:44:40

@gernika: Csak a nekedvalóban tudnád oltogatni a srácot és énekelhetnél a rágógumiról. Nem jó bolt odabent játszani a tűzzel, ezt Anikó is tudja jól.

Thulea 2011.04.06. 21:45:48

@csicserierika: Nem fogtam még gyöngyös tyúkot, tudom, hogy vad, de nem is ez volt a felvetésem, hanem az, hogy Alek mennyire volt aktív résztvevő. Ebben a témában esetleg szeretnél vitát nyitni velem? :-)

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 21:46:51

@Tompó: Pár napig hagyni kellett volna haljelmezben. Mire odavonszolja magát a kajához lemegy róla az a 20 kiló.

joszif 2011.04.06. 21:47:25

Laci ott cseszi el hogy amikor úgymondd edz akkor a sokk hiiii hááá sihhhh huuuu-ba sokkal több energiát fektet mint a testmozgásba, kikészül a szive az erőlködésbe

vitek 2011.04.06. 21:47:35

@Doubledecker: igen, értettem, nem vettem bántásnak, csak gondoltam elmondom én hogy látom. Az ominózus videó most nincs kéznél, lehet majd megkeresem neked, egy parlamentes játék volt ahol Éva csúnya beszéde volt a téma, és Laci demonstrálta Aleknak hogy milyen az ha valaki bunkó módon osztogatja a másikat.

Mérges 1234 2011.04.06. 21:48:12

Nem tudom, hogy Alek lezúzásához tényleg ineligencia kell-e?

Szerintem egy nem kellően inteligens, de erős és akár agreszív személyiség is rendre tudná útasítani.

vitek 2011.04.06. 21:50:12

@Peter_Cs: ezt a linket most nem értem miért küldted.

Thulea 2011.04.06. 21:52:10

@Doubledecker: Én is gondolkoztam a Laci-ügyön, mert nagyon "fénytelen" lett. Szerintem ő valóban jellemes, csak nem ilyen gennyládákhoz van hozzászokva, mint a zÉva és a zAlek. Van a Viasaton egy kiképzős műsor, talán múlt héten kezdték vetíteni hétfőn éjféltől, vagy valahogy így, amiben a Laci a kiképzőtiszt. Ott egyenes, bátor, kiegyensúlyozott, jellemes és kitartó emberekkel van együtt. Ezek után ez a brigád nagyon lehangoló lehet számára, vagy bármely normális ember számára, aki mondjuk nem huszonéves, vagyis még elfogadóbb, megfigyelőbb állásponton van az élettel szemben. :-)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.06. 21:53:02

Alek sokat figyeli a társait. Mindig a megfelelő időben veszi elő azt amit tapasztalt, a megfigyelései során. A többiek, élik az életüket, ha kérdezik őket, válaszolnak. Vagy reagálnak érzelmi alapon, ha történik bár mi is. Nem is értem Lacit, hogy nem látok tudatosságot benne. A többieknél érthető, fiatalok, még nem tanultak meg, érzékelni dolgokat. Évának már kéne tudni kívülről nézni a világot, de ugye sajnos, ő kifelé vak.
Csak Alekosznál van " ész " a játék kezdete óta. Lám, lám, még bele is lehet betegedni,remélem nem lesz baja Lacinak.

Thulea 2011.04.06. 21:53:31

@Doubledecker:
Alek: tipikus alkoholista. Amit az Anival művel és az összes megnyilvánulása egy tipikus alkoholista jellemű emberé...

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 21:54:35

@vitek: Elég a mai jelenetet megnézni, az Alek-Anikó vitát. Mit csináltak közben a többiek? Békésen napoztak. Ha a veszedők is punnyadtak volna, a stáb ad nekik egy jó kis feladatot, aminek nem nagyon szoktak odabent örülni. Aleknak peche van, hogy a többiek ezt nem látják be. Elmagyarázni se lehet nekik, mert minek? Ki fogná fel az 5 közül?

Thulea 2011.04.06. 21:55:37

@Ari11: Sajnos nem tudok egyetérteni Veled Alekkal szemben, mert szerintem ő nem ésszel játszik, hanem ösztönből és az önzősége annyira erőteljes, hogy azt gondolod, hogy tudatos, mert nehéz elfogadni, hogy valaki ilyen legyen...

csicserierika 2011.04.06. 21:55:59

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: szerintem, csak azért nem alkalmazzák, mert tudják, hogy erős, mi van, ha ellenkezőképpen sül el és Alek lesz a mártír.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 21:56:32

@Thulea: Ne is mondd. Rossz nézni ahogy egész nap a saját hányásában döglik az Évával együtt.

dr. gernika 2011.04.06. 21:58:50

@Miss Snooks: Ennyi.
@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Mivan? Fingod nincs rólam. Sosetosz nem lenne ellenfél.

Mérges 1234 2011.04.06. 21:59:07

@Thulea:

Ez igsaz, csakhogy az ilyen Alkoholistákat, elég könnyű ám "lezúzni".

És a Laci a saját erkölcsi normáit betartva is helyre tehetné, szépen kultúráltan. Ehhez nem kellene más csak erő.

Bár tény Alek néha agyon rezignált, ezért nehéz lenne rá hatni, de lehetne.

Thulea 2011.04.06. 21:59:11

@Doubledecker: Alek félelmében elvonul, amikor odajut, hogy nem tud már mit mondani egy esetleges "beolvasásra". Már nem emlékszem, hogy kivel csinálta, de volt ilyen. Illetve, amikor Béla beolvasott neki, akkor is mosolygott félelmében... Szerintem.

Lijiang 2011.04.06. 21:59:26

szerintem Lacival az a baj, hogy jó ideje nem kell kivívnia magának a tiszteletet, elszokott tőle, és már azt gondolja, hogy alapból jár neki. kiképző tisztként meg vállalkozás főnökként ő dirigál, aki beáll hozzá elfogadja ezt a felállást, nem a nulláról kell tekintélyt építenie. itt viszont mindenki nagy ívben tojt a próbálkozásaira, ezt nem bírja feldolgozni, nem tudja már újra és újra berúgni a motort. nem tud alkalmazkodni, inkább eszik alszik.

csicserierika 2011.04.06. 21:59:53

@Thulea: úgy látom, hogy te szeretnél, de belátom, hogy a kényelmesebb megoldást választotta Alek, vagy annyira okos, hogy tudta, úgysem lehet megfogni őket :)

Thulea 2011.04.06. 21:59:59

@Doubledecker: ... van ebben személyes tapasztalatod?

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 22:00:42

@csicserierika: Laca és Béla jobban hisz egy csontozókés erejében, mint a szavakéban. Anikó szerintem ciánban gondolkodik. Jerzy ártalmatlan, csak kaja legyen. Éva az egyetlen frankó csaj, az egyszer agyonveri Alekot tüzifával face to face, hogy trendi legyek.

Mérges 1234 2011.04.06. 22:03:28

@Thulea:

Volt már. Az ilyen csak az erőből ért. És annyira rá lehet ijeszteni, hogy nem fog gondolkodni, eszébe sem jutna, hogy nem űthetik meg.

letámadni, űtni folyamatosan szavakkal, hagy keljen mindig menekűlnie, így nem tudna olyan "összeszedett" lenni.

Thulea 2011.04.06. 22:03:30

@csicserierika: :-) A gyöngyösök vadak, Alek nem tette oda magát a feladatnál, ebben is egyetértünk, valamennyire, szóval nem is tudunk vitázni. ;-)

csicserierika 2011.04.06. 22:04:09

@Thulea: szerintem csak örült, hogy a jófiú Béci más arcát is meg tudta mutatni a nagyérdeműnek.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 22:04:10

@gernika: Nem lennél bent a villában a 6 között, csak erre próbáltam szerényen célozni. Mondhatnám úgy is, kiszavazásra kerültél volna 28%-kal. De ne ijedj meg, csak akkor ha benne lettél volna a keretben. De nem voltál, így elhiszem, hogy neked egy Alek nem vetélytárs.

Thulea 2011.04.06. 22:05:59

@csicserierika: Drágám! Te egy józan, értelmes ember fejével gondolkodsz és akkor igazad is lenne. Viszont Alek alkoholista...

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 22:06:01

@Thulea: az alkoholizmus betegség vagy jellemvonás?
:D
Mert ha jellemvonás, akkor néha én is tudok produkálni olyasmit. Pl azokkal, akiket nem kedvelek és nem fontos, hogy disztingváljak velük szemben. Olyankor kimondottan alkoholista jellem vagyok.
(*szemétkedik)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.06. 22:06:10

@Thulea: Te nagyon tévedsz. Alekosz az egyetlen tudatos játékos bent. Nincs is semmi baja, köszöni jól van, testben, és lélekben is. Te alkoholistához hasonlítod a viselkedését. Nem tudom éltél e már, alkoholista közelébe ?? Egy alkoholistának az agysejtjei, megbomlanak, megbízhatatlan, koszos, összefüggéstelenül beszél. Hát Alekra egyik sem illik. Rosszul látod, de mindenki úgy ítélkezik, ahogy akar. Te is.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.06. 22:08:36

@Thulea: Te nagyon gyenge emberismerő vagy . Egyáltalán nem alkoholista.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 22:09:34

@csicserierika: Soroljam a jogos felindulás okait? Kezébe ad egy tükröt és az meglátja mostani ábrázatát. Még egyszer az életben ducinak nevezi vagy megjegyzést tesz a kihízott nadrágjára. Pofátlanul megissza a borát és nem akarja elfelezni. Van itt indíték dögivel.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 22:10:53

Még mindig nem értem, valaki legyen oly drága, és magyarázza már el nekem, a sötétség hercegnőjének.

Adott egy felelős cégvezető, egy komoly ember, aki állítólag sikeres a maga területén, akinek ÚGYMOND tekintélye is van, egzisztenciája, stb.
Tisztelettel kérdezem, mi a retkes pókfaszos torzonborzos péniszmonstrumnak megy el egy ilyen műsorba égetni magát?????
Neee, ne mondjátok, hogy reklám neki. Illetve lehet reklám, de hogy nem pozitív...

dr. gernika 2011.04.06. 22:11:35

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem tudom, mitől vagy ilyen mindentudó, én legalább magamat ismerem, és tudom, hogy hogy kezelem az ilyen senkiket. Te meg olvastál tőlem pár kommentet.
Ha az elejétől fogva keserítettem volna Alek életét, lehet, ő sem lenne most 6-os keretállapotban.

csicserierika 2011.04.06. 22:13:51

@Thulea: honnan tudod, hogy most is nem vagyok-e beb..szva ? :)
Alkoholista szerintem az, aki remeg a piáért, és nem bír ki egy hetet sem nélküle. Alek iszik, nem mondom, de láthatod, hogy mindig egy kevés valami van a poharában és órákig ízlelgeti, mellé a szivarérzés dukál. Olyan ez neki mint a nyakkendő, akkor forog az esze is jobban.
Van úgy nem kapnak piát 10 napig sem.Szerintem régen elvonási tüneteknek kellett volna , hogy jelentkezzen bárkinél, de nem láttunk ilyet, csak mikor a cigi tűnt el Évának.

Thulea 2011.04.06. 22:14:32

@Ayesha: Egy alkoholista bizonyos jellemvonásokat mutat illetve mutathat.

vitek 2011.04.06. 22:14:54

@Lijiang: azért az nem igaz hogy tojnak rá, van neki tekintélye, gondolj bele hogy Alek se meri úgy alázgatni mint másokat, és ő az egyetlen akinek Éva nem üvöltötte még le a fejét. Csak a dolog megáll ott hogy nem támadnak neki, arra már nem elég hogy mások veszekedéseit elcsitítsa vagy hogy rávegyen arra hogy valamit megcsináljanak mások.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 22:16:35

@gernika: Nem tudom mit olvastam tőled, én a bejegyzéseket nézem nem a neveket. Alek egy megkeseredett ember lenne odabent vagy idekint, ha találkozott volna veled, nem kerül nekem semmibe elhinni. Én Béla és Laca fejével dekázgatnék a kertben, de nem írkálok ilyeneket, sajnos szerénynek születtem.

vitek 2011.04.06. 22:16:58

@Ayesha: hát ezt látod én sem tudom, talán túlértékelte magát, és tényleg azt hitte hogy meg tudja nyerni a sok pénzt.

Albino Vernyul 2011.04.06. 22:17:26

@csicserierika: Direkt voltak ilyen szemelyigek kivalogatva.. Ebbe benne volt a kockazat, hogy kikeszulnek, de a csatorna szart ra, a varhato hirig penztermelo kedveert..
Ne keverdjunk megint oldalvizekre.. Jelenleg Alek visz egy taktikat, amivel Anikot belesodorja egy szamara negativ szerepbe, helyzetbe.. Ez Alek reszerol jo taktika, azt meg mindenki dontse el, hogy neki tetszik, vagy nem..
Maganban megy valami..

vitek 2011.04.06. 22:18:30

Amúgy volt olyan hogy a játékosoknak ki kellett fejteniük hogy miért mentek be a villába, nem emlékszik valaki hogy Laci mit mondott? Többen is mondták a nyereményt, mások inkább azt emelték ki hogy ismertek legyenek, Lacira nem emlékszem mit mondott.

sogeking 2011.04.06. 22:19:21

@Thulea: Alek nem iszik sokat. sokszor ha kapnak egy pezsgőt azt is elosztják x felé

ha buli van, meg miért ne ihatna :)

(amúgy Oli egyszer a belevalóban levezette: jobb kézben borospohár, bal kéz hátul -> így nem tud taperolni:)

Thulea 2011.04.06. 22:19:25

@csicserierika: Én éppen ma jutottam arra a következtetésre, hogy alkoholista, ahogyan ma viselkedett.
Miért kellene tudnom, hogy be vagy-e rúgva most éppen? Nem tudom, hogy hol jön a tárgyhoz.
Sokféle alkoholizmus van. Én például tudom, hogy alkoholista vagyok. Évekig nem ittam, amíg a gyerekeimet hordtam és 100%osnak kellett lennem mellettük. Amióta nem kell mellettük lennem minden pillanatban, azóta -igaz, hogy nem úgy, mint megszületésük előtt- megiszom a magamét, bizonyos korlátok között.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 22:20:56

@csicserierika: Még összejöhetnek. Évának keményen megjön majd a kedve egy kis alekoszkodáshoz, ha a srác megnyeri a játékot. A menyasszonyverseny győztesének meg ki lesz karmolva az összes szeme.

dr. gernika 2011.04.06. 22:21:02

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Odakint nem lenne tőlem megkeseredett, mert max. egy rideg lekoptatásban részesült volna tőlem, azokhoz meg valszeg már hozzászokott. De ha 0-24ben kellene együtt élnünk, ő rosszabbul járna.

Thulea 2011.04.06. 22:21:46

@Doubledecker: Igen, így igen! Viszont azt gondolom, hogy más "privátban" megtenni ezt és más kamerák előtt... Nyilván ezért érzi magát jobban a villában, mint a valóságban, mert gondolom ott a baromságait nem hallgatják végig ilyen figyelemmel, hiszen senkit nem érdekel és nem is érdeke senkinek, hogy végighallgassa.

Thulea 2011.04.06. 22:22:55

@Ari11: Meg naiv is vagyok és segítőkész és kedves és mosolygós és van, ha valaki nem mondja el, hogy mi a baja, hanem duzzog, akkor kijövök a sodromból. Nos, még milyen vagyok? :-D

Miss Snooks 2011.04.06. 22:23:07

Szerintem nem kell Alekoszt túlmisztifikálni. Tipikusan az az ember aki nem éli az életet csak mindig megfigyel a partvonalról, ezért elraktároz egy csomó olyan infót amit más észre sem vesz. Felhalmozódott benne egy csomó frusztáció a kudarcai miatt (sikertelenség a nőknél és a munkában).Életében először megtapasztalta a hatalmat és a népszerűséget és ez a legrosszabbat hozta ki belőle. Élvezi,hogy kínozhat olyan csajokat akik eddig keresztülnéztek rajta. Nem olyan bonyolult lélek.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 22:23:47

@Thulea: ez már alkoholizmus??????
hú.Szerintem meg túlzol...mondjuk nyilván a "magamé" mértékegység lehet olyan is ami másnak sok. De mivel mondod, hogy bizonyos korlátok között, szerintem nem vagy igazi alkoholista...az alkoholista nem ismeri a mértéket.
Vagy akkor minden szalon meg feelgood ivó aki hétvégén iszogat, vagy havonta, alkoholista.
De ez csak az én véleményem.

Thulea 2011.04.06. 22:24:20

@Ari11: Ez alapján a kommented alapján azt gondolom, hogy nincsen elég tapasztalatod a témában. :-)

csicserierika 2011.04.06. 22:24:46

@vitek: Laca elejétől fogva a rossz oldalra állt, mert túl merev volt és nem haverkodott le Oliékkal, helyette a nyársat nyelt, rá felnéző, jófiú Béci lett a társasága, akivel szintén nem járt túl jól. Pl. az áprilisi tréfa szerintem nagyon rosszul esett neki, ráadásul látja, hogy a közönség is visszajutatta Évát Alek miatt, és bosszantja, hogy mitől olyan népszerű Alek.

inga tag 2011.04.06. 22:25:12

KEDVESEIM
Névre szólóan szerettem volna válaszolni. mégse teszem, nem személyeskedem. Laci, ha akkora hős katona akkor nem kellene pszichésen kikészülnie, mert az ellenfél sem az ő szabályai szerint cselekszik. Könnyű úgy csatát nyerni, hogy csak az én szempontjaim érvényesülnek. Ez parametrikus döntési helyzet lenne, de a való világ az stratégiai. Más racionális (önérdekkövető) személy viselkedése is érvénysül. Ezt el kell tudni fogadni... Én kizárnám a játékból. Mindegy, hogy a feladatokban azért nem veszel-e részt mert nincs kedved, vagy nem irod pszichésen, fizikailag lényeg, hogy nem teljesitessz.
Gigi vesus Éva. Gigiről már konkrétan tudjuk, hogy élt, él és élne testéből. Éváról még csak feltételezés. Éva hisztis volt, hisztis és lesz is. De céltudatos, kiismerhető (és sajnos beteg). És a játszmák szempontjából ez lényeges (lásd Rapaport stratégiáját Axelrod versenyében).

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 22:26:58

@gernika: Ebből is kiderül, nem ér semmit Béci és Laca. Egy kommentelő bármikor megeszi Alekot reggelire, azok meg lassan idegroncsok lesznek. Ki kell szavazni az ilyen jelentéktelen figurákat a francba.

Thulea 2011.04.06. 22:27:06

@Ayesha: Ennyire mélyen nem szeretnék belemenni a részletekbe, de vannak azért erős jellemű emberek, akiknek lehetnek problémáik. Itt nem arra gondolok, hogy meg kell oldani valamit, hanem konkrét dolog, amit mondjuk nem teljesen ő irányít.

inga tag 2011.04.06. 22:27:09

@inga tag: irod-birod és más elirások miatt a szerző nem vállal felelősséget

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 22:27:10

@csicserierika: na az az ízléstelen fos tréfa bárkinek rosszul esett volna szerintem. Ott volt az 1.alkalom, amikor megsajnáltam nagyon.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.06. 22:27:11

@Ayesha: Sajnos 22.év tapasztalatom van. Szerencsére, már múlt időben.: )

vitek 2011.04.06. 22:29:31

@csicserierika: a végével egyetértek, a társaság megválasztásánál viszont szerintem nem nagyon tehetett mást. Én úgy látom hogy az ő személyisége nem kompatibilis Évával és Olivérrel. Alekkal még csak-csak ellennének, ha pl a pecázásról beszélgetnek, de ennyi.

Thulea 2011.04.06. 22:30:05

@Miss Snooks: Egyetértek, sőt, szerintem még szűz, néztétek, hogy hogyan fogta az Évát, teljesen merev volt a keze. Egy pasi nem így érint meg egy nőt, főleg, ha tetszik neki.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.06. 22:30:09

@inga tag:

a villában volt ez ahernyós verseny, amikor be voltak tekerve, és Laci nem tudott felállni, szerintem ő a túlsúlya miatt jobban megerőltette magát mint a többiek, pont a túlsúlya miatt nem tudott felállni, a rosszulléte ezzel függhetett össze, meg hogy napok óta nagyon keveset eszik, esetleg nem ivott elég folyadékot és kinn voltak a napon már három napja, lényeg mi lényeg fizikai és pszichés hatás egyszerre jelentkezhetett nála, de ha a vércukra felment, az mindenképpen okozhatja a rosszullétet..

Thulea 2011.04.06. 22:30:44

@hullámpapír: köööööööööööösz

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.06. 22:32:39

@Ayesha:

rájött ő magától, hogy nem stimmel itt valami, mert Anikó épp nem mehetett be a házba, ám a szív a házban volt a párna alatt, de Anikónak nem volt módja bemenni a házba ezalatt az idő alatt, szerintem Laci összerakta a dolgot, csak még mielőtt rákérdezett volna lebuktatták magukat..

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 22:32:41

@Thulea: értem és nem akartam rám nem tartozó dimenziókba belepofátlankodni. Bocsi.

@inga tag: a te mondataid csupa arany állítmány. Kibaszottul igazat adok.

@Ari11: kemény lehetsz, ismeretlenül is grat.

inga tag 2011.04.06. 22:32:46

@vitek: Miért olyan nagy ember a Laca? Vagyis miért alacsonyabb rendű nála az Éva (Oli nem számit, kiesett már)?

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.06. 22:32:49

@inga tag: Köszönöm, köszönöm, hogy le írtad helyettem. Teljesen racionálisan, így kéne játszani ezt a játékot. Már ami azt illeti, hogy nem teljesít, mind egy, hogy mért. Nem teljesített, mennie kell.
Persze elvben, mert hát RTL nem így játssza. Mi meg ezt látjuk a képernyőn, szó szerint amit te írsz.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 22:32:52

@MÁRIA TERÉZIA: Szegénykém hányszor ájulhatott el, amikor barlangokban bújkált hetekig a beduinok elöl.

Miss Snooks 2011.04.06. 22:33:35

@Thulea: és Tünde????? Persze lehet, hogy elbújt a napozóköve alá valahányszor Alek szexelni akart :-DDDD

csicserierika 2011.04.06. 22:34:16

@Thulea: hát nem tudom, de lehet alkoholistának nevezni azt is, aki legurít naponta 3 üveg sört (szakember mondta rádióban). Hol van ehhez az, aki csakkóstolgatja. Állítom, hogy ez is csak az imázsához kell neki, mint pl cigizett is az elején, csak abbahagyta, mert Oli rá is kérdezett, hogy nem tüdőzöd le?
Mire Alek, nem, mert nem is szereti, csak pöfékel.
Én utoljára 16 évesen ittam három felest és kikészültem. Rájöttem, nem az én asztalom. Ha iszok, még a fogam is fáj, a lábam is lezsibbad egy fél pohár bortól. Defektes lehetek.
Nem vetem meg ennek ellenére aki iszik, csak ha mások rovására teszi.

Thulea 2011.04.06. 22:36:33

@Miss Snooks: Nincsen semmilyen bizonyíték Tünde létezésére! :-) Miért nincsenek újságcikkek, hogy "én is megvoltam neki" és "én is" vagy egy nő, akit tényleg felszedett a béna stílusával, vagy legalább megközelített. Ez nem furcsa?

inga tag 2011.04.06. 22:37:27

@MÁRIA TERÉZIA: PONTOSAN ezt mondom én is. Rosszul van ergo nem teljesit, és lássuk be régebben sem tette, tehát nincs mit ott keresnie. Ha fizikai egészsége nem engedi akkor azért, ha pszichikai egészsége akkor azért. A lét a tét de nem ennyire.

sogeking 2011.04.06. 22:37:58

@Thulea: de, nagyon furcsa. milyen bizonyítékot szeretnél? Alekosz home videot?

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 22:38:46

Alekinnyó Tündéje olyan mint az ufók. Vagy vannak, vagy nincsenek.

csicserierika 2011.04.06. 22:39:14

@vitek: most már nem, de alakulhatott volna úgy is akár, mert Alek még most is felnézne Lacára, csakhogy ellenségek lettek, azért savazza. Szerintem Évával is ki lehet jönni, csak legyél hozzá kicsit kedves. Kiszámíthatóbb Anikónál.

inga tag 2011.04.06. 22:39:17

@Ayesha: Remélem is. Ritkán szólok.

Thulea 2011.04.06. 22:39:18

@csicserierika: vagy az is alkoholista, aki hetente egyszer iszik, vagy félévente egy hétre kiüti magát a forgalomból... stb. Nem az utolsó stádium csak az alkoholista, csak az már látszik.
Akkor Éva sem alkoholista?

vitek 2011.04.06. 22:40:36

@inga tag: én nem arról beszéltem hogy ki nagy ember és ki alacsonyabb rendű, hanem hogy nem illenek össze, más az életfelfogásuk, a más emberekhez való viszonyulásuk, az értékrendjük, ezért nem jönnek ki jól egymással. Ez a barátkozás dolog szerintem nem teljes mértékben elhatározás mértéke, akivel nem érzem jól magam azzal egyszerűen nem érzem jól magam.

De ha most konkrétan arra vagy kíváncsi hogy Éváról egyébként mit gondolok, azt már többször kifejtettem, úgyhogy most nem akarok ebbe részletesen belemenni. Röviden annyi hogy egy érzéketlen, önző, egoista, másokon élősködő ember, akiből hiányzik az empátia és az önkritika, ezért gyakran rosszindulatú és bánt másokat.

Miss Snooks 2011.04.06. 22:41:14

@Thulea: Szerintem nem furcsa, sőt! Ha valami pillanatnyi elmezavar netán alkohol/kábítószer hatása alatt szexeltem volna Alekkal én is BÁRMIT megtennnék,hogy ez SSKK ne derüljün ki :-)

Thulea 2011.04.06. 22:42:50

@inga tag: Ha kijön nem lesz jön ki a műsoridő. Laci már egy ideje olyan, mint aki a háta közepére sem kívánja a showt. Lehet, hogy ki akarna jönni, csak van valamilyen oka, hogy bent maradjon. Mint írtam, a viasaton, nagyon későn megy egy másik reality, ahol Laci a kiképző és ott nagyon egyben van...

inga tag 2011.04.06. 22:43:01

HELLO BELLO. És higgyétek el én úgy megnyerném a vv-t hogy még én is csodálkoznék. Ha én választhatnám ki a 15 játékostársamat (szegény Laca és a még sokan erre vágyakoznak).

Thulea 2011.04.06. 22:45:13

@Miss Snooks: Megértelek, én is így tennék. Viszont, nézd meg, hogy a média milyen egyedeket termel ki. Van, aki bevállalná...

vitek 2011.04.06. 22:47:24

@csicserierika: igen, Alekkal szerintem is lehetne jobb a viszonya, de Évával szerintem csak ideig-óráig lehet kijönni, én nagyjából az első üvöltős hisztijéig bírnám. Azzal egyetértek, hogy kiszámítható, csak ez szerintem kevés ahhoz jól érezze magát az ember. Tulajdonképpen Anikó is kiszámítható, abban az értelemben ahogy Albínó vérnyúl leírta, hogy lehet tudni hogy mennyire a pillanatnyi érzelmei irányítják, de nekem se ez, se Éva kiszámíthatósága nem az elviselhető kategória. Egyszerűen mindkét nővel az van, hogy folyamatosan résen kell lenni, véletlenül se olyat mondani amivel megbántjuk, minden igényére, rezdülésére odafigyelni stb, na nekem ez nem kéne. Ilyen emberekre sosem lehet támaszkodni, egyszerűen azért mert nem lehet az hogy egy percre is rossz passzban legyek én, hogy én igényeljek nagyobb figyelmet és nem ők.

multi84 2011.04.06. 22:47:41

Nekem sajnos apám alkoholista volt és szerintem nektek gőzötök sincs róla milyen egy alkoholista, ezek odabent lájtosan iszogatnak olyan messze vannak az alkoholistától mint Makó ....
Én aki fél évente iszok 1x is többet szoktam inni mint ők egy-egy alkalommal.
Ha én bentlennék a villában én is tuti mindig innék mert rohadtúl nem lehet az unalomban semmit csinálni.
Az hogy kapnak 7-en két üveg bort meg 0.5L töményt az semmi.

csicserierika 2011.04.06. 22:48:18

@Thulea: Hát Éváról nem nyilatkozok, az ugye egyértelmű, csak azt nem értem, hogy most pia nélkül is jól elvan. Hogy van ez?
Feszültségoldásra használja mind bent a piát, hisz egytől egyig isznak, talán Laca egyedül nem. Jerzsi is szereti kiütni magát, Meg Béci, Ani is.
Minden esetre Alekból akkor jönnek a hülyeségek, legalább nem agresszív kötekedő.

inga tag 2011.04.06. 22:49:19

@vitek: Pontos jellemzés. De ha a villa lét a tét akkor előrevetithető, hogy ilyen ellenfél is lesz. találd meg a fegyvert, amivel legyőzheted. Ha nem tudod, akkor valamiben mégis csak ő a jobb.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 22:49:27

@multi84: hát ja, szerintem már sokan kötőszóként alkalmazzák pl Alekoszra h alkoholista, meg Alkeszosz meg ilyenek.Holott...

Lijiang 2011.04.06. 22:50:57

@Thulea: ott sem egyben van, hanem a helyén van. kiemelt statiszta.

csicserierika 2011.04.06. 22:51:10

@vitek: Éva jobban veszi a poénokat ennyiben különbözik csak jelenleg a véleményünk. A többi ok.

Miss Snooks 2011.04.06. 22:51:52

@Thulea: Szerintem még nem jött el az ideje, a Retekklub még adu ászként tartogatja Alekosz exeit, hogy aztán robbantson velük. Képzeld milyen megelepetés lenne ha pl.kiderülne,hogy mindegyik Victoria's Secret kaliberű csaj :-D

csicserierika 2011.04.06. 22:54:27

@vitek: ja, és ha Laca az elején Éváékhoz csapódik, lehet, hogy nem merték volna Évát annyit froclizni. Ez csak egy kósza gondolat volt. Nem tudom, hogy helytálló-e, és akkor egy kevésbé ordítós Évát látnánk? Á, elvetem, ez nem lehet igaz.

Thulea 2011.04.06. 22:54:37

@Lijiang: Lehet.
@csicserierika: Én nem bírom az Évát! De ezen a héten, eddig, tényleg le a kalappal előtte! :-S

inga tag 2011.04.06. 22:55:21

@Thulea: Igazad van. laca nagyszerű ember. Ha maga választotta körülmények között játszik. A VV nem ez. Én is 39 éves vagyok, nem tudnék együtt élni 21-32 éves idiótákkal, ergo nem megyek villába. Vagy ha ott vagyok és nem birom, akkor el tudom érni hogy jeleljenek, ha már nagy stratéga vagyok és nem akarom feladni. Ennyi önismeret azért kell...

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 22:57:06

28 évesen nekem se társaság mondjuk egy tinicsapat...a 20-22 évesekkel még talán elvagyok, de csak ha megütnek egy bizonyos értelmi szintet.

inga tag 2011.04.06. 22:57:46

@csicserierika: Szerintem Éva a stabil. Orditós. inkább Laca a kaméleon. Aki jobban járt volna Évával.

csicserierika 2011.04.06. 23:01:01

@Thulea: rendes vagy, de én lehet, hogy szájhősnek tűnök, de ez a két feladat ami eddig volt, nem készített volna ki.
Simán megfogom az összes állatot, vagy betehetik a vízbe, mert ugysem tesznek be mérgező, veszélyes jószágot.
Na, a dzsungelban viszont mindentől betojnék. Itt túl steril minden.
Megyek aludni, elnézést, de ilyenkor már leszédülök a székről, csak a jó társaság tartott fent idáig.

vitek 2011.04.06. 23:01:14

@inga tag: igen, Lacinál egész biztos jobban játszik Éva, de hát Lacinál gyakorlatilag mindenki jobban játszik.

Igazából én annak örülnék ha a kórházból hazamenne, nem a villába, semmi értelme ott erőlködnie, csak kikészíti saját magát. Zárják ki vagy ilyesmi, ennyit nem ér a lelki békéje meg az egészsége.

Thulea 2011.04.06. 23:01:23

@inga tag: Igazad van! Én sem értem, hogy miért ment be egyáltalán. Lehet, hogy fizetésért, így a középkorúak is képviseltetve vannak, vagy nem tudom miért. Én sem bénáznék ilyen kisbabákkal, vagy pedig tényleg olyan pozícióban, hogy vállaltan nővér/anya szerepben "tündökölnék", nem kommandanteként... Mindenki más.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.04.06. 23:03:01

Azon az elmosódott akciódús képen épp macskát vágnak? Pont úgy néz ki, hogy a macska próbál menekülni, vernyog karmol, de már rajta vannak, má ölik.

csicserierika 2011.04.06. 23:04:07

@inga tag: én is azt mondtam fentebb, hogy Laca rossz lóra tett társaságilag.
Évát könnyebb kezelni,mint Anikót. Megdicséred a haját, v. alakját, már a tenyeredből eszik. Arra vigyázz, a piáját ne vedd el SSKK. Alek is csak azért basztatja,. hogy teljen az idő. Kell egy kis szórakozás.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 23:07:51

@csicserierika: a dekkjéhez se nyúljál, mert sírva támad neked egy késsel:D

inga tag 2011.04.06. 23:08:19

@vitek: Én is ennek örülnék. És utálom, hogy a média mindennél nagyobb hatalommal bir. vagy azért mert kikészit embereket (stohl, Laca, Éva no legyen akár Gigi is) vagy azért mert velünk mindent bevetet, elhitet.

vitek 2011.04.06. 23:09:38

@csicserierika: "csak azt nem értem, hogy most pia nélkül is jól elvan. Hogy van ez?"

Nem szokták mutatni hogy miket szednek, szerintem több gyógyszer is van amiről mi nem tudunk. Az hogy elvették tőle a Xanaxot amit be próbált csempészni, nem jelenti azt hogy nem adnak neki amúgy szereket mikor szüksége van rá, épp ellenkezőleg, azért szedik el a saját kezdeményezésű szereket hogy nyugodtan adhassanak be nekik bármit, ne kelljen attól félni hogy túladagolják magukat a saját cuccaikkal.

inga tag 2011.04.06. 23:10:08

@Thulea: Szerencsére mindenki más. Persze addig legyen máa amig az én játékszabályaimba belefér.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 23:10:31

@csicserierika: Jó helyen van Laca ahol van. Öröm nezni amikor a vezérbikával megbeszélik milyen lenne, ha Éva mögött nem tornyosulna az a félelmetes Alekosz. Hogy meg tudnák ingatni a csajt. Bátor harcosok ezek ott ketten, kár hogy a közönség nem értékeli küzdelmüket.

vitek 2011.04.06. 23:12:18

Jó éjt mindenkinek, én is megyek!

inga tag 2011.04.06. 23:13:04

@csicserierika: Nem kivánom neked, hogy a jövőben valamikor is csak piával tudd elviselni az életet. Nem jó az. Bár Évát igy akarja bemutatni a retek. Ha nincs elviseli azt is.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 23:14:04

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ezen most úgy kellett röhögnöm:D
de a legszebb az h igazad van. Mindent feltételes módban nyomnak, két nagyokos.

inga tag 2011.04.06. 23:17:25

@Ayesha: Nagyokos, kisokos. Egy marad a végén. sajna nem én.

Lijiang 2011.04.06. 23:18:23

@inga tag: Lacát nem a média készítette ki, vele kesztyűs kézzel bánnak a többiekhez képest.

inga tag 2011.04.06. 23:20:24

@Lijiang: Az se jobb ha csak vele kesztyűsködnek. Se neki, se nekünk.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 23:21:58

@Lijiang: Lacáról nincsenek terhelő videók, mert amikor ő volt rúdtáncos és fehérnemű modell, még nem volt internet.

inga tag 2011.04.06. 23:22:53

@Ayesha: Sajna én belátom nem győzhetnék. A nyereményre nem mondanék nemet. Persze csak akkor nwm ha nagyon erőszakoskodnának.

sogeking 2011.04.06. 23:31:01

van onlájn, Éva beszélget egy fura figurával, akinek levelek nőnek ki a fejéből

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 23:31:36

@inga tag: Csak a sajátjaim. Ahogy ugrálok némelyiken egy szál pirospontban, az elég riasztó. Próbáltam már törölni őket a netről, de nem tudom melyik gombbal kell.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 23:33:38

Tényleg van. Egyelőre Jerzyt látjuk Giginek öltözve. A háttérben Béla kultúráltan hörög.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 23:35:30

@Ayesha: Á, kölcsöndarab. Szegény gyerekkorunk volt, zsírosdeszkát ettünk, az is csak kedden. És azóta csak romlott a helyzet.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 23:36:10

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

nekem nincs online:( mindig a közvetítés hamarosan folytatódik látszik.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 23:37:21

Végre Béci van a címoldalon, ráadásul kedvenc bugyingójában.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 23:38:04

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: én amióta idekerültem, rájöttem, hogy eddig alultáplált voltam.De amióta kaptam 3 zacskó fűmagot, teljesen megváltozott az életem.

dr. gernika 2011.04.06. 23:38:38

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Amíg mindketten szó nélkül hagyják Balek álművelt villongásait, mert nem tudják, hogy baromságokat beszél, vagy csak nem biztosak benne, addig hagyják érvényesülni annak ellenére, hogy nem érdemli meg. Én nem engedném. Plusz nő vagyok, akitől neki triplán rosszul esne, hogy folyamatosan bealázza intellektuálisan (amúgyis, de hozzám nem közeledne 1-2 alkalom után).

sogeking 2011.04.06. 23:38:53

Alek ki akarja fejteni a véleményét, Ani azt kérdezi Éva védőügyvédje -e.

előtte kb. arról ment az eszmecsere, milyen lenne Éva Alek nélkül.

@Ayesha: már megint van

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 23:39:32

@Ayesha: Itt is. Béci biztos titkokat hörgött és elvették az adást. Sokszor nem értem a srác motyogását, biztos bennem van a hiba.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.06. 23:41:02

Béla teljesen másképpen viselkedik, és beszél Laci nélkül. beszélget Alekoszal, pedig nem nagyon szokott. Valahogy jobban igazodik a többiekhez.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 23:41:46

@gernika: Nem egy feladós típus, szerintem közeledne. Látom a betűidről, hogy nem vagy még hatvan és 120 kiló.

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 23:42:29

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: én se mindig értem. Aaaannyira hiphop gangsta wannabe nigga, hogy túllazulja a beszédet is.

sogeking 2011.04.06. 23:42:33

most Éva viseli Jerzy előbbi növénykölteményét :) ez valami dzsungel féle hinta lehet

sogeking 2011.04.06. 23:45:04

a növénykoronás egyén a többiek taktikájáról mondja el véleményét

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 23:45:20

ez a kurva hinta, virágfejdísz, satöbbi már kezd igencsak az agyamra menni...mindig csak a balhé van belőle.

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 23:46:54

@Ayesha: Az elöbb biztosra vehette, hogy veszi a kamera, lőn csoda, kinyitotta a száját, még artikulált is. Hülyeségeket mondott, de lehetett érteni.

sogeking 2011.04.06. 23:48:17

Éva és Jerzy beszélgetnek, de valószínűleg másik bolygóról származnak, mert nem értik egymás szavait:)

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 23:49:25

@sogeking: de érdekes hogy nem óbégatnak.

sogeking 2011.04.06. 23:49:51

Jerzy szerint nem lehet taktikázni, mert ha szimpatikus a nézőknek, úgyis visszajön bárki ellen :D

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 23:52:00

@sogeking: én nem utálom, de nem is éreznék arra késztetést, hogy visszaszavazzam. Ha a nézői szavazatokon múlna.

Lone Starr (törölt) 2011.04.06. 23:52:18

I have a dream, minden hozzászólónak.
Akinek van kedvence a VV-ben, vagy antihőse, az fontolja meg e sorokat.
Minden sziNpátia az első néhány benyomás után eldöntött dolog bennünk.
Magamat hozom példának, hogy ne tiporjak bele más kicsi lelkébe, és őszinte lehessek.

Én első napoktól kedvelem Anikót. Tetszik, hogy szép és igényes nő, hogy korához képest(!) normális esze van. Minden csapatmunkában 110% erőbedobás körül vesz részt. Nagyon jó az akaratereje és nagyon kitartó, igaz, ehhez le kell győznie magát. Kevés táplálékot visz be, amitől vonzóbb lesz, de csökken az állóképessége. Autonóm személyiség, a szíve gyenge, átvitt értelemben. Szeret tetszeni a férfiaknak, de igyekszik (ha nem is jön össze mindig) méltóságát megőrizni. Jól kezeli a szociopata szexkiborgot.

De: Ha látom bömbölni meg kiborulni, pontosan tudom, hogy CSAK azért nem haragszom rá, mert a fenti bekezdést egyben állítom szembe az egyedi hisztivel. Így nyilván a komplex benyomás győz. Ez az én butaságom. Anikó ezerszer visongott, mint egy újszülött kismalac. Béla, Oli, még Lackó is fekete folt Anikó benti életében. Bonyolult, és ő is tehet a fejleményekről. Ha összehasonlítok, azt azonos dimenzióban kéne tennem.
Azaz: nem a véleményemet igazítom a valósághoz, hanem a valóságot a véleményemhez. A pszichomókusoknál ezt hívják kognitív disszonancia-redukciónak. Hülye terminus, de hangzása ellenére ez nagyon fontos dolog.

A tudatunk megmagyarázza az egyedi eseteket, amik ellentmondásosnak mutatják kedvencünket. Nem vesszük észre a RENDSZERT a negatívumokban, csak a pozitívumokban.

Remélem nem csak én ismertem magamra. Jó éjt minden hozzászólónak!

Ayesha (törölt) 2011.04.06. 23:55:52

És ezekkel a gondolatokkal térek én is nyugovóra mert már nem bírom elviselni ezt a feszt kiválasztósdiról való vartyogásukat.
Jó éjt nektek:)

az én rózsám vasutas 2011.04.06. 23:57:28

@sogeking: Jerzyt kiismerni kemény feladat. Tegnap az sms-eknél volt egy te fogsz nyerni Béci kezdetű üzenet, Jerzy rögtön rávágta köszönjük Vali néni. Sokszor gondolom úgy, hogy csak megélhetési hülye a srác, de többször rácáfoll erre.

sogeking 2011.04.06. 23:57:56

@Ayesha: nekem ő egy kicsit megfejthetetlen :) sokszor teljesen irracionálisnak látom a cselekedeteit

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 00:04:10

Jerzy: Mit csinálsz azzal a fülpiszkálóval?
Béci: A fülemet fogom piszkálni vele.
Jerzy: Azt hittem valamit kreálsz.

Mi a faszt kreálnak a lengyelek a fülpiszkálóval vagy ból? Megélhetési hülye lesz ez mégis, remélem nyerni fog.

sogeking 2011.04.07. 00:07:01

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
:D nekem a kedvencem a körtés rejtély volt

Thulea 2011.04.07. 00:10:43

@Lone Starr: Teljesen igazad van! Én is látom Béla hibáit, de azon a szemüvegen keresztül nézem, hogy bírom, így számomra szinte láthatatlanná törpülnek. :-D

Thulea 2011.04.07. 00:12:30

@sogeking: Mi volt a körtés rejtély? Nem emlékszem... De tényleg vannak olyan dolgai Jerzynek, hogy csak felröhögni kell rá.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 00:14:22

@sogeking: Még nem alszom (na jó, félig) csak a körtés rejtély nyomait keresem abban a marhanagy agyamban. Jelentem, feladom. Nem tudom mi az.

dr. gernika 2011.04.07. 00:14:50

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Akkor még csak nem is kéne keresnem a kötekedési pontokat, mert helybe jönne a pofonért.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 00:19:47

@gernika: Az nem jó, azért kizárnak. Köpj a szeme közé és fogd rá a nyuszira.

sogeking 2011.04.07. 00:21:44

feladat, ki kit vinne, kit biztos nem vinne egy lakatlan szigetre, illetve dzsungelbe, Alek összezavart :)

Alek Bécit vinné, Ani állandóan beleszól, hogy dzsungelbe, nem szigetre - kép el (hang is)

körtét lásd előző kommentemben:)

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 00:22:40

@sogeking: Nem bírom ezt a vvTibcsit a hülye kérdéseivel. Ő se mondja meg nekem, miért jön a hétfő után kedd, miért nem péntek vagy vasárnap (idézet).

dr. gernika 2011.04.07. 00:26:06

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ez egy metafora volt, verbális eszközökkel élnék. Bár ha tapogatni merészelne, lehet kicsavarnám 1-2 ujját.

No mentem aludni, jóccak.

sogeking 2011.04.07. 00:26:25

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: nem Tibi ötlete volt, csak adta Jerzy alá a lovat :)

Thulea 2011.04.07. 00:28:01

@sogeking: :-D Ja, így már emlékszem! Uhhh.........................

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 00:30:53

Anikó basztatásából népszerű villasportág lett, már legalább négyen űzik, Laca nincs sehol. Nem lesz ebből a vasárnapi Béciből semmi, érik az Ani-Jerzy párbaj.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 00:37:01

Továbbra is öten az asztalnál, elöttük rengeteg kaja. Most vagy Béci mosott jól hajat csótánnyal vagy megfőzték Lacát. Feltünően jókedvű a társaság, így a kettesre is van esély.

locsocs 2011.04.07. 01:36:18

Te jó ég legyen már vége ennek a fostömlőnek...

pojaca 2011.04.07. 01:49:51

Az legutobbi 5 perc onlájn alapján új szólást alkottam, amit légszívek közepette vízre bocsájtok:
Vergődik, mint Alekosz a kék hálózsákban.

MegLepke 2011.04.07. 02:10:31

Nah, bealudt mindenki? Rátok nézek oszt semmi.

igényes 2011.04.07. 06:26:45

Én bizony nem láttam még teljesíteni a Laca gyereket. Nem tudom milyen testőr volt, de nem egy testőr tipus. OTP biztonsági őrnek talán elmegy. Nagyon sunyi, hülye tanácsokat ad, a nehéz időszakokban vagy a háta, vagy a mellei fájnak. Lehet mellrákja van?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 06:54:35

Én egy dolgot hiányolok a blogszférából, de nagyon: hogy még egy blog.hu-s bejegyzés sem foglalkozott külön a vasárnapi párbajjal.

EGY SEM!

Pedig azt hittem, a comment.com szétszedi ízekre. Erre tegnap láttam, hogy lehozták az "évapornós" sztorit.

Ehe...

Albino Vernyul 2011.04.07. 08:22:58

@Gee Halen: Mar igy szet van csuszva kies hazank, szep lassan barmit meg lehet tenni barhol, olyan magas az ingerkuszob, hogy csak legyint mindenki..

lac64 2011.04.07. 08:53:33

@Albino "kalazsnyikov" vernyul:
Én nem értem Alekosz taktikáját. Ha nem baszogatja Anikót, továbbra is beszélget vele, a kiválasztáson pedig az Évával megbeszélt taktika alapján Bécire raknak, akkor szinte tuti, hogy az történik, amit elterveztek, azaz Béci-Anikó párbaj.
Most egyrészt Anikó közelebb fog kerülni Bécihez, másrészt látni fogja, hogy Alekoszék nem annyira szövetségesek, mint hiszi, így ha Alek sokáig játsza a kis játékát, kaphat egy jelet Anikótól, úgy pedig mát semmit nem ér Éva holtversenyes döntési joga. Persze Alekosz viheti Anikót párbajozni és valószínűleg nyerne is, de ezzel azért feleslegesen kockáztat szerintem.
A karaktergyilkossághoz azért kell az rtl is. Az öf. alapján azt mondanám, hogy még nem döntöttek Anikó sorsáról. Az öf-ből lehetett látni, hogy Anikó 'napraforgózása' igazából reagálás Alekosz folyamatos baszogatására. Úgy gondolom, hogy most majd lehet látni, hogy az rtl-nek vannak-e tervei Anikóval. Ha igen, akkor talán nem fogja olyan látványosan kivégezni, mint Gigit, hanem hagyja, hogy szép csendben kiessen egy párbajon.

dr. gernika 2011.04.07. 09:05:17

@lac64: Én folyamat mondogatom, hogy Alek nem akkora játékos, mint amilyennek sokan hiszik. Elhiszem, hogy próbál taktikázni, meg folyamat agyal, de 1 lépésnél tovább nem lát, és nőket SSKK nem tud manipulálni, mert fingja sincs róluk.

Lijiang 2011.04.07. 09:05:37

Évának egy esélye van a döntőre, ha most Béci lesz a kiválasztott. most Évát nem hívhatja ki, következő körben Béci lesz védett, így Éva elkerülheti, hogy Bécivel kelljen párbajoznia. a többiek ellen van esélye, ha minimális is. ez viszont Aleknak nem érdeke, ő egyedül Bécitől tarthat, viszont ha most Bécire teszik, benne van a pakliban, hogy Béci őt hívja ki.

lac64 2011.04.07. 09:06:24

@lac64: Egyébként Alekosz helyében én Évától szabadulnék meg (persze finoman, hogy ezzel ne veszítsek támogatókat), ugyanis Alekosz nyerési esélyeit leginkább Éva veszélyezteti. Kint is és az sms-ek alapján bent is lehet látni, hogy a szavazótáboruk egy része azonos. Ha mindketten döntősök, akkor Éva elvehet pár százalékot Alekosztól, pedig ott ez akár dönthet is. Alekosz bárki mással jobban járna, mint Évával, persze neki a legjobb az lenne, ha Béci és valamelyik szövetségese maradna bent, osszák meg ők maguk között a szavazatokat.
Hozzáteszem, ha a játék számítana és nem a retek döntései.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 09:14:09

@lac64: Nagyon úgy néz ki, hogy Anikó és Laci a két következő kieső.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 09:14:48

@lac64: Remélem, a csatorna Évát koronázza meg!

lac64 2011.04.07. 09:22:38

@Peter_Cs: Anikót Alekoszék szempontjából érteném, Évának nagyon veszélyes ellenfél. Az rtl szempontjából viszont veszteség (bár már nem sok idő van hátra), hiszen jóval színesebb mint Jerzsi, vagy Laci.

lac64 2011.04.07. 09:25:06

@Peter_Cs: Szerintem nem fogja. Éva sok szempontból vállalhatatlan egy tv csatorna számára. De ez az én véleményem.

Mérges 1234 2011.04.07. 09:33:10

@Peter_Cs:

Erre semmi esély.

Nézd több játékossal kapcsolatban is felmerült vannak további tervek, elképzelések, lehetőségek.

Éváról meg többször megjelent, nem lehet vele dolgozni.

Éva beteg, előbb meg kellene gyógyuljon.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2011.04.07. 09:44:29

Sziasztok!

Tegnap megprobaltam elintezni evanak az ujabb batorsagprobat a szavazason. Ez abbol allt, hogy folyamatosan szavaztam, mert ugye a retekklub arra nem kepes hogy legalabb az egy iprol torteno szavazast figyelje.

Na most mikor elkezdtem, akkor a beci vezetett 46 - 43 % aranyban eva ellen. A tobbi szazalek szetoszlott. Sikerult feltornasznom kb. 5 perc alatt az allast 47-46-ra eva javara. Ekkor - ket frissites kozott a beci szazaleka felugrott 54%-ra!

Innentol kezdve - ha mar egy ilyen ocska kis semmilyen szavazast is manipulalnak - akkor vajon mit csinalnak a nagy szavazassal? Tok ertelmetlen ezeknek szavazni, mert tenyleg az van, amit akarnak es a nezoi velemeny az lofasz.

aki nem hiszi, probalja ki este - ameddig le nem tiltjak - ezt a szavazasos bulit.

Mellesleg balazs is igen erdekeset szolt a tegnapi musorban: "onok megint evat toltak volna a batorsag proba ele, de aztan vegul beci nyert. "

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2011.04.07. 09:46:42

Jah, eva kapcsan: erdemes visszanezni a parbajt, a szurkolokozonseget. Nem egy retekklubos emberke ott ajvekol neki. Onnan tudom hogy egy ismerosom rtles es marha nagy eva fan... es minden parbajon ott van jopar kollegajaval.

ilyen szembeszellel hogy nyert volna gigi?

picigyongy 2011.04.07. 09:50:08

Szerintem nem kellene annyira ragaszkodni a Celeb vagyok stb...részleteihez . Úgy lenne igazságos , hogy mindenki menjen bátorságpróbára - aztán kezdjék előlről. Mert érdekelne, hogy kinek milyen a hozzáállása : az eddig látottak alapján mellettem nem lett volna habzsi - dözsi az élet : így sem az : jutalmazhatnák jobban .

picigyongy 2011.04.07. 09:52:53

@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!: Mindig az nyer , akire a legtöbb szavazat megy . - ....hm....-Teljesen mindegy , hogy mit művelnek kint a stúdióban - senkit sem befolyásol. Sok embernek lehet szimpi X.Y , de szerintem SMS küldéshez 1 - vagy kettő nem elég : inkább a barátok, rokonok nyomják.....

Mérges 1234 2011.04.07. 10:03:51

@picigyongy:

Azért a tegnapi Alekosz bátorság próba kemény volt, nagyon kemény.

Nem irigyeltem a sárcot.

Amúgy remélem azért felkérnek valami szakértőket, szóval nem lesznek az emberek betegek vagy valami, hogy a koszos vízből szájjal szedte ki a korongokat a férgek közül......

lac64 2011.04.07. 10:06:53

@picigyongy: Ha figyeled, folyamatosan keményednek a próbák, a legegyszerűbb Éváé volt, Aleké és Bécié már jóval szivatósabb. Ha jól emlékszem, a celebesben a vége felé már talán állatszemeket is enni kellett. Hogyan hasonlítod össze a két hozzáállást, mert én bármilyen állatot megfogok, de mondjuk nyers állatszemet, vagy belsőséget nem ennék meg.

Albino Vernyul 2011.04.07. 10:07:40

@lac64: Szerintem Alek dupla jatekot jatszik.. Mindkettonek egy az alapja, Anikot eltolni magatol, es diszkreditalni.. Ha Becire rakjak a jelet, es O megy parbajozni, Anikot viszi.. Ha addig Aniko "joban lesz" Becivel, azert ez nem jol nez ki Becire nezve.. Minden esetre a sajat hiveinel elerheti, hogy ne szavazzanak Anikora, Beci ellen protest szavazokent.. Ez az Eva fele is gesztus.. Sajat szempontjabol meg, ha ra raknak a jeleket, akkor 3 ember van, akit kivihet.. Laci, Jerzy, Aniko.. Esetleg Aniko ellen felhergelve a sajat szavazotabora, ami plusz biztonsagerzetet adhat neki.. Ha igy dont, ez megint jo Evanak... A kov. parbajra elvileg mindket esetben Eva lesz kijelolve, valaszthat 2 gyenge ember kozul, Jerzy, Laci.. Kiviszi az egyiket, felallhat egy 2-2-es csapat helyzet.. Ha nincs vedettseg esetleg addigra mar, akkor Ok szetrakjak a jeleket, ha a masikak is ezt csinaljak, Eva dont ki parbajozzon, ha a masikak 1 embere rakjak, akkor az, de Alekek valasztanak mindenkeppen.. Viszik a Beci oldali gyenge embert.. Ott a donto mindkettojuknek, vagy Eva pa pa, es marad a masik oldalon Beci az ellenfel, es egy gyenge tolteleknek
Ha Eva bukja a kov. parbajt, akkor meg Alekre pakolgatjak a jeleket, akinek ott vannak a gyenge emberek, valogathat a dontoig..
Ha nagy veletlenul Aniko visszamene Beci ellen, akkor meg atsodrodna a masik taborba Laci melle, igy vagy lejatszodna valami hasonlo, mint Becis felallassal, vagy jonne egy Aniko-Jerzy parbaj.. Ez kiszamithatatlanabb opcio.. Maga Aniko kiszamithatatlan Aleknak, mert onjaro, nem lehet ugy iranyitani mint Evat, igy neki az elso verziok lennenek optimalisak, az levezetheto, es kiszamithato.. Ezert van utban Aniko.. Na valami ilyesmi...
Most a Laci betegseg az ismeretlen faktor... Mert lehet, hogy kiviteti magat Becivel..

lac64 2011.04.07. 10:09:12

@Doubledecker: Ezen én is gondolkodtam, például egy patkányharapás után mit csinálnának.

picigyongy 2011.04.07. 10:16:08

@lac64: Ebben is igazad van - nem lehet összehasonlítani : én túltottnak tartom mindegyiket. Nekem nem bátorság, tökösség, ha valaki undorítóbbnál undorítóbb dolgokat kibír .

dr. gernika 2011.04.07. 10:18:01

@Doubledecker: Szerintem is a szájjal kiszedős rész volt a legdurvább.

lac64 2011.04.07. 10:20:14

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Értem én ezt, de ha ezt az eltolom Anikót magamtól játékot később kezdi, az eredménye ugyanaz (az Alek fanoknak nem kell több napos fejtágítás), ugyanakkor nem kell gondolkozni egy párbajon, ami azért így benézhet és Alek nem szívesen megy ki a villából.
Az éjjeli onlineban már látszott valami. Éva 'finoman' (nem csak a lóláb lógott ki, hanem az egész ló) próbálta rávezetni Bécit arra, ha Béci kiválasztott lesz, akkor neki Anikót kellene kivinnie, Anikó rögtön le is vette, utána mondta is, hogy mostmár az ötös skálán számára mindenki csak kettes. Azon azért mosolyogtam, hogy ezt Alek zokonvette egy picit.

picigyongy 2011.04.07. 10:21:23

@Doubledecker: Alekoszt sajnáltam -szerintem mindegyiket fogom, függetlenül attól, hogy nem a kedvencem ...- mert azért ezt egyik sem érdemli meg - nagy szavakkal : a nézők sem. Nem hinném, hogy vicces , de ha valakinek tetszik ....akkor az egy más kategória...Kívülállóként aranyosak voltak Évával :de megalázónak tartom pár csirkecsombért, almáért ...Lehet, hogy LAci is bepánikolt ?

picigyongy 2011.04.07. 10:23:27

@gernika: Bevallom, nem lepett volna meg, ha nem szedi ki szájjal...Valaki is tehetett volna neki szemrehányást ? Ugyanakkor úgy lett volna fer, hogy mindegyikben lett volna korong ....

dr. gernika 2011.04.07. 10:25:42

@picigyongy: Alek át is ugorhatott volna párat, azt lehet. De nem, ő autista, menjünk csak szépen sorban. Holott evidens volt számomra, hogy az utolsókban lesznek korongok.

_most_ 2011.04.07. 10:29:27

@lac64: Anikó aztán gyorsan hozzátette, kivéve Jerzy, ő nullás. Valami Anikó szakérő megmagyarázná mióta utálja Anikó és Jerzy ennyire egymást?

genevieve 2011.04.07. 10:37:34

@lami83: azért amiért éva is:-)

bejövős pasi nekik...csak ciki lenne bevallani:-)

Albino Vernyul 2011.04.07. 10:38:32

@lac64: Az az igazsag, ha figyelted nincs jo passzban, vegig feszult volt, cinikus lett, beszologat.. Minden pszicho "jateknal" teljesen bekattan.. Mentalisan nagyon a veget jarja.. Egyedul mikor normal feladat van, az rantja ossze.. Lehet, hogy egy gyoztes parbaj uj loketet adna neki, de lathatoan ez a hideg taktikazas, es az ezzel jaro szemetkedesek idegesitik.. Kar, hogy nem hallottuk, mit mondott a sajat taktikajarol.. De mikor Eva ravetitette a sajat kiszoritosdi modszeret, nagyon beklaffant miatta... Bela is unta a jatekot, ki is lepdestek belole, ahogy tudtak (favagas, stb..)..

Lijiang 2011.04.07. 10:40:05

@lami83: amióta Oli kiesett. utána Jerzy beolvasott Anikónak a maga értelmes stílusában, Ani ezt megjegyzte magának.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 10:46:12

Azért megnéztem volna azt a helyzetet, ha Éva fekszik benn az akváriumban, és Alekosz önti bele a kígyókat, rovarokat.

Az lényegesen viccesebb lett volna :D

picigyongy 2011.04.07. 10:46:45

@gernika: Nem igazán tudok úgy gondolkodni, hogy mit tettem volna a helyében.....Visítok és kijövök vagy elájulok.....Számilag: 1 - és 10 ....aztán közte összevissza....Úgy érzem, hogy elég lett volna 6 doboz - mert megérdemelte volna - főleg , hogy az a többiek adagja....

barbiebaby 2011.04.07. 10:49:44

Szerintem a Laci egyszerűen csak parázik,hogy nem fog tudni úgy teljesíteni a dzsungeles játékban,ahogy az tőle elvárható lenne.A katonai héten is pszichés alapon lett beteg,tuti..

_most_ 2011.04.07. 10:53:37

@gernika: De ha feltesszük, hogy a korongokat véletlenszerűen osztották el a dobozokban, akkor ugyanannyi az esélye, hogy az első 6-ban lesz az összes korong, mint bármelyik más variációnak.

Albino Vernyul 2011.04.07. 10:54:27

@lami83: Franc tudja.. Mar az eleje ota megvan ez... Jerzy mar regota beszologat neki, Aniko meg az utobi idoben vissza.. De jobbara kerulik egymast... Kolcsonos unszimpatia..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 10:57:04

@barbiebaby: Szerintem inkább fiziológiai jelegű a probléma és nem pszichikai.

A katonai héten meg azért nem láthattunk őle szinte semmi (kivéve egy rövid jelenetet ahol Jerzynek mutatott valamit), mert nem szabadott mutatni semmit.

Ezt már leírtam egyszer, hogy tanítottam nyelviskolában. Egyik nap besétált a helyi tévé stábja, hogy egy összeállításhoz szeretnének vágóképeket készíteni. A két katona aki benn volt, azonnal felpattant és kiment, mert nem lehetnek képernyőn.

Laci nem aktív, ill. szerződéses (volt?), tehát szerepelhet képernyőn, de el tudom képzelni, hogy kötött szerződése tiltja, hogy ő bármilyen technikát megmutasson, ill. a csatorna ezekből bármit bevágjon.

foxglove (törölt) 2011.04.07. 10:58:55

Nagyon remélem, hogy nem Béci lesz a kiválasztott, mert így a büdös életbe nem lesz Béci/Éva párbaj, pedig annak lennie kell. Párbajozzon most Ani Jerzyvel.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:00:50

@barbiebaby: Meg Laci nem fiatal már, túlsúlyos, ráadásul az ilyen mozgásszegényes, de hedonista környezet ilyen huzamos időn keresztül megviseli a szervezetet. Ez is nagyban befolyásolhatja a dolgot.

Aztán persze, lehet, hogy már kivan idegileg. Ha minden héten üvöltözne egy kicsit, mint Éva, lehet, jót tenne az egészségének :)

dr. gernika 2011.04.07. 11:03:39

@picigyongy: :) Én megcsináltam volna, kivéve a szájjal horgászást...
@lami83: Szerintem nem véletlenszerű volt.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:03:53

@foxglove: Az biztos, hogy Alekosznak mennie kell. Elég szánalmas lenne, ha a nyertest a rengeteg nyereményen kívül még egy saját műsorral is megkínálják, pláne, hogy már hetek óta szervezik és reklámozzák.

A kérdés az, hogy ki ellen essen ki. Nagyjából Éva és Alekosz jöhetne számításba, de Évával nem mernék összeengedni, úgyhogy marad Béci. A kérdés csak az, hogy ez mikor történik meg majd. Gyanítom, ez a döntő lesz. Ja, és mellé valami Alekosz-lejárató dolgot is elő kell kaparni, de nem olyasmit, hogy milyen szemét volt xy nővel, mert lőttek a műsorának.

Albino Vernyul 2011.04.07. 11:04:14

@foxglove: Beszelj Alek/Eva parossal.. Odakocogsz a kupolahoz, beleragsz a falba egy szivecske lukat, es bekommandozod magad rajta.. At a kigyok kozott, a patkanyokat rugdald felre, csotanyokat taposd el, aztan nemi konyakkal, meg szivarral kenyerezd le Alekot..;)

barbiebaby 2011.04.07. 11:05:40

@Gee Halen: Hát nem tudom,én így érzem.Mondjuk az biztos,hogy pöppet befásult..Na,akkor tombolj,Laci ! :D

_most_ 2011.04.07. 11:06:29

@foxglove: Az lenne a legjobb, Éva-Béci párbaj és Béci kiesik, főleg úgy, hogy 1 perccel a szavazás vége előtt megmutatják az állás, ahol 99-1-re vezet Béci, majd a szavazás lezárásakor, 50-50 az állás és pénzfeldobással Éva visszamegy :)

dr. gernika 2011.04.07. 11:06:29

@Gee Halen: Igen, szerintem is az viselte meg, hogy a gerince miatt nem mozoghat, plusz unalmában sokat eszik és a hirtelen súlygyarapodás, plusz a benyelt stressz ráment a szívére.

lac64 2011.04.07. 11:07:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul: "De mikor Eva ravetitette a sajat kiszoritosdi modszeret". Ez mi volt?

foxglove (törölt) 2011.04.07. 11:09:18

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Én inkább legszívesebben Bécivel és Lacival beszélnék, hogy magyarázzák el Jerzynek a tényállást, aztán mindketten rakják rá a jelet. De a taktikázásnak eme hallatlan szintjére H&B Laci sosem fog eljutni...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:10:01

@lac64: Biztos az, hogy "nem őszinte".

Évánál ez egy joker-lap. Mer' ő teljes mértékben őszinte (áááá). :D

foxglove (törölt) 2011.04.07. 11:10:43

@lami83: nekem tulajdonképpen mindegy, mi lenne az eredmény, és hogy zajlana (na jó, azért annyira nem), de ezt a párbajt szeretném látni.

lac64 2011.04.07. 11:11:12

@foxglove: Erre a elmagyarázásra azért elég kevés a hátralévő 4 nap.:)))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:12:43

@lami83: Hú, ezt a pénzfeldobásos dolgot már én is felhoztam. Persze Olivér dobná az érmét, és lenne "sunyi" meg "igazságos és őszinte oldala". A pénz az utóbbi felét mutatná.

Albino Vernyul 2011.04.07. 11:13:13

@lac64: Eva elkezdte mondani Aninak, hogy Aninak az a celja, hogy Ot kiszoritsa, mert egyedul akar lenni a dontoben mint no.. Vagyis Anira vetitette, amin O dolgozik jelenleg.. Ancsa-Pancsa meg helyeselt erre az otlete..:)

www.youtube.com/watch?v=DrDqVU_hV9I&feature=feedu

lac64 2011.04.07. 11:13:34

@Gee Halen: Éva mindig öszinte, hiszen peter-cs is megmondta.

foxglove (törölt) 2011.04.07. 11:15:36

@Gee Halen: áá, túl sok éden hotelt nézek, ott 10 perc alatt megértetik veled, hogy miért jó az neked, hogy önként mész a vágóhídra a csapat érdekében:) kicsit más szinten űzik ezt a sportot.

foxglove (törölt) 2011.04.07. 11:16:15

@foxglove: Ja ez előbbi @lac64 -nek ment!

Albino Vernyul 2011.04.07. 11:16:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Akarom irni NEM helyeselt erre az otletra..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:18:54

Egyébként a műsor tanulsága, hogy hiába nyomják az sms-t a rokonok meg a rajongók, felesleges pénzkidobás. Dőljenek hátra, és élvezzék a műsort, ha tudják! :)

Albino Vernyul 2011.04.07. 11:22:46

Nezzetek vegig, amit belinkeltem elobb, Eva hogy akarja bepalizni Jerzyt.. Es hogy Gombinak futtyog, mint egy kutyanak, es kirohogi.. Aniko meg 7. perctol (Hat nem tok mindegy.. Nihil....)..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:29:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Egyébként ez a halálom, hogy az összefoglalók nagy része is abból áll, hogy azt tárgyalják, ki kit akar vinni párbajozni.

Mintha egész nap nem is beszélnének másról.

_most_ 2011.04.07. 11:35:06

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ezt nem értem, Évának tökéletes, ha Jerzy Anikóra teszi a jelet, hisz Laci biztos nem teszi Anikóra, így két szavazat elég, hogy Bécit küldjék párbajozni.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 11:37:47

Laca kapta a legnehezebb bátorsági próbát. A többinek csak pókot meg csótányt öntenek a fejére, de neki egy magyar kórházba kell mennie kivizsgálásra.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 11:37:54

@Gee Halen: Amíg Éva bent van, addig biztosan lehet élvezni a műsort!

Mérges 1234 2011.04.07. 11:40:11

@Gee Halen:

DE figyelj már, ez a műdor nem szól a morálról, igazságoságról.

Nem lenne, igazságos, hogy a nyertes még többet nyer?

Persze, hogy nem, de sajnos nem csak nálunk, hanem mindenütt a világon ez a trend.

Pénzt, pénzel lehet csinálni, ha fent vagy a lóvon megy, ha nem sikerült feljútni rá, az csak egyre távolodik.

Nézd, meg az országot, focisátkanak, celebeknek, politikusoknak, szinészeknek megy, és mindig egyre jobban, mindenki más meg szakad le.

Albino Vernyul 2011.04.07. 11:44:20

@Peter_Cs: Inkabb hanyni, de izlesek, es pofonok...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:44:24

@Peter_Cs:
Hát, élvezni részemről kevésbé, maximum szórakozni időnként ;)
HAMMONNYAMMÁÁEEEE!! - klasszikus :D

@Doubledecker:
Nem kell ennyire komolyan venni, ez nem társadalmi tükör.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 11:46:15

@Peter_Cs: Éva nélkülözhető, ez kiderült. Remekül helyettesíti most is az az ötvenes loboncos nő.

frea 2011.04.07. 11:53:31

@Peter_Cs: Olvastam, koronázást szeretnél.De szoktak pünkösdi királynőt is választani?

Albino Vernyul 2011.04.07. 11:54:58

@lami83: Kifaggatja, elbizonytalanitja.. Jerzy minden beszurasra kiad valami infot.. Pl. hogy nem beszelik meg Becivel/Lacival a taktikat, hogy O kire rakhat, kozben ketsegeket ebreszt benne a csapata iranyaban, akkor Alek-re utalo, meg a maradjon bent minnel hosszabb ideig, meg a felaldozassal arra terelgeti, hogy ne Alekra rakjon, hanem Anikora... Mert egybe biztosak, hogy Laci nem rakja Anikora.. De abban nem, hogy a 3 egyutt, esetleg nem rakja Alekra.. Ha Jerzy marad Anikonal, akkor nekik el a Becis taktika.. Ha Jerzy valt, barmi lehet, mert Becit nem tudjak biztosan kire pakolna...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:55:51

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: :D

Alig bírtam visszafogni a hangos röhögést, a kollégák nem vették volna jó nlven. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 11:56:57

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem érzékeltem játékoscserét. Éva van még bent, úgy látom és nem néz ki a biológiai életkora duplájának!

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:03:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Béci nagy egyéniség, biztos meg tudja győzni az egyre szűkülő falkát, hogy arra tegyék a jelet akire ő mondja. A húgát is mindig meggyőzte. Jerzyvel könnyebb dolga lesz, gyere sógor pakoljunk Alekra, az kivisz téged és simán visszajösz hetven harminccal.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 12:05:23

@Peter_Cs: Nem-e? 28 éves és kinéz vagy 38-nak legalább, így smink nélkül.

Ha ennyit cigiznék és innék, én is így néznék ki. Még a hajam is.

De tudom, ez csak jót tesz neki, mert csak a nőiségét emeli ki.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:08:12

@Peter_Cs: Alek se vett észre semmi változást. Évának csak fel kellett ajánlania egy együttalvást és rögtön bevállalta a kiránykobrát. Valamit tud a csaj, csak az öf-kból nem derül ki mit.

genevieve 2011.04.07. 12:09:32

@Peter_Cs: 56-nak tényleg nem, de egy jó 40-esnek simán:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 12:09:53

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Lehet volt annyira szorult helyzetben Alekosz, hogy Éva tökösségét is bevállalta volna egy ilyen szituációban :D

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:11:16

@Gee Halen: Éva haját a kopasz nők cikizik. A manusok meg Béci alsógatyájára allergiásak. Mindkettőt meg lehet érteni.

Albino Vernyul 2011.04.07. 12:20:22

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Mar voltak ilyenek a mostani VV tortenetebe..;) De Eva alapvetoen infot akart, a tobbi csak bonusz keveres, benne van a vereben, nem birja megallni.. A tipikus intrikus csaj..

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:21:02

@Gee Halen: Akinek nincs elég haja, annak bassza a csőrét Éva sörénye. Sokkal rokonszenvesebb egy Gina, akinek három parókányi póthaj van betéve a frizúrba.
Bécit nem magyarázom, csípem amikor a kigyóubit pakolgatja percenként jobbról balra a bugyingójában.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 12:22:37

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Hát nekem van elég hajam. A többiről meg a feleségem szokott nyilatkozni.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:23:58

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Éva infot akar? Szerintem nem is hallja, amit a többiek mondanak. Tipikus nő, csak a saját hangját szereti.

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 12:35:34

Ki ért velem egyet abban, hogy ha egy álláshirdetésben ilyen kifejezés szerepel:
"olyan munkatársat keresünk, aki nem csak azért akar dolgozni, hogy valahol fizetést kapjon"
akkor ez azt jelenti, hogy "szarér'-húgyér' napestig"?

Albino Vernyul 2011.04.07. 12:35:42

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ebben az esetben infot akart, amugy tenyleg szarik a tobbiekre.. Neha tenyleg elcsodalkozom, mennyire nem figyelitek a tobbi embert.. Vagy nem akarjatok eszrevenni a dolgokat..;)

Albino Vernyul 2011.04.07. 12:37:32

@Ayesha: Azt jelenti, Te fizetsz, hogy dolgozhas.. Vagy munkamaniasoknak tartanak leszoktato szeanszokat...;)

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 12:46:55

Oké, már két velem egyetértő vélemény van, tehát nem néztem be a dolgot:)))

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:46:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Évát nem könnyű megérteni, a helyében én falnám Jerzy szavait, kiváncsi lennék mi jár épp Laca fejében és nézném, ahogy Béla példát mutat nézők millióinak.
A bejegyzésed második részével nem értek egyet. Kommentelők tucatjait lehet érvekkel eltávolítani szeretett játékosuk mellöl. Ne kérd, hogy mondjak 3 példát, nem szeretnék kivételezni senkivel.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:52:08

@Ayesha: A hirdetés szövege egyértelmű. A munkáltatónak tele van a púpja a 16-17 éves lányokkal, akik csak a pénzért árulnak műanyag csodákat és feszítenek piros munkatopban. Semmi csapatszellem semmi lelkesedés semmi szakmai alázat.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 12:52:13

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ő csak arra kiváncsi, hogy ő mennyire frenetikus, de ezt csak Alekosztól kapja meg, és csak azt fogadja el amit hallani akar.

"Jól megmondtam neki, ugye, ugye?"

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 12:59:02

@Ayesha:

biztos, hogy nem. az a baj, hogy a válságra hivatkoznak, pedig csak a jó magyar gyakorlatot próbálják alkalmazni és kib..tul visszaélnek a kiszolgáltatott helyzettel és azzal, hogy van akinek már annyira kell az állás, hogy fillérekért is elvállalja.
Én anno 9 hónapig kerestem....

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:59:07

@Gee Halen: Évában nincs semmi önkontroll, ellentétben a többi villalánnyal, akik szívesen vesznek kritikát bárkitől. Itt is sorolhatnám a neveket, de félek, hogy túl sok kommentelőt győzök meg és nem lesz kivel vitatkoznom.

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 13:01:01

dinamikus csapat = baszogató, nácoid beütésű agyament vezetőség, akik - amennyiben nem hozod az elvárt nyereséget/százalékot/bármit, képesek külön agymosásokat tartani neked a helyes munkaköri hozzáállásról, persze úgy, hogy nekik sose kellett a tiédhez hasonló feladatokat ellátni.

frea 2011.04.07. 13:02:37

@Ayesha: Szia!Szerintem azt akarják, hogy szenvedéllyel csináld, és szeresd .Persze nem tudom, konkrétan mit is ajánlanak.

Mérges 1234 2011.04.07. 13:03:18

"olyan munkatársat keresünk, aki nem csak azért akar dolgozni, hogy valahol fizetést kapjon"

Szerintem azt, jelenti, hogy olyan ember kellene, aki szívesen csinálja a munkát, sőt kiteljesedik benne, and so on......

Ehhez persze olyan munka is kell.

Tudom ez undorító, de én pl. úgy dolgozom 10 éve, hogy szeretem, amit csinálok, és több, mint pénzkereseti lehetőség, része az életemnek.

Szerintem valami ilyesmire gondoltak.

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 13:05:10

@Doubledecker: ez lenne az ideális!
A legutolsó munkahelyem ilyen volt...imádtam,holott nem kerestem súlyos százezrek tömkelegét.
De szvsz a legtöbb melóhely rohadtul nem ilyen:(

Mérges 1234 2011.04.07. 13:12:36

@Ayesha:

Hát azt tudjuk csinálni, hogy elvégzed az én munkám, én pedig otthon heverészek miden nap, és a felefizetésem is a tiéd.

Mindenki jól jár.......

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 13:14:27

@Doubledecker: haha:D
gondolom egyáltalán nem tudnám elvégezni a te munkádat:)

Mérges 1234 2011.04.07. 13:15:43

Lehet, hogy igen. Nem lehet tudni, sokszor nem is sok van. Üldögélni lábat lógatni, gondoloom tudsz, ezzel máris megvan a 30%-a.....

dr. gernika 2011.04.07. 13:16:04

@Peter_Cs: A duplájának tényleg nem, de egy plusz tízes simán a fején.

rianna 2011.04.07. 13:57:25

@Ayesha: akkor ez azt jelenti, hogy "szarér'-húgyér' napestig"?

Szerintem is ez a megoldás. Túl szép lenne a másik opció :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.07. 13:59:33

Végülis Laci visszament a házba, vagy feladta? Túlságosan szívére vette a sunyi jelzőt? Pedig a trikóban is ezt a feliratot kapta.

dr. gernika 2011.04.07. 14:00:20

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Figyimár, az a sörény tupírozva meg dauerolva van. Nem mondom, hogy félig kopasz, de ezt a bozontot egy átlag sűrűségből lazán ki lehet hozni. Másfél hetente mos hajat, abban a kócban benne van már egy csomó kihullott hajszál is, csak a lakk benn tartja. Komolyan gondolod, hogy ezt bárki irigyli tőle?

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 14:02:42

@rianna: hát ja. mert ugye milyen "szenvedélyt" várnak egy excel huszártól, mint én?:D
mondjuk szenvedélyesen baszogattam a volt kollégámat, ha határidős melónk volt...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.07. 14:04:35

@Gee Halen:

épp ellenkezőleg, az ilyen mennyasszonykereső műsorok mindig elhitették, hogy a vőlegény milliárdos, ez volt a belógatott csont, egy vesztesért fussanak a csajok? Minek?

A műsor úgy lenne igazán izgalmas, ha a nyertesért versenyezhetnének a csajok...

Az rtl honlapon még mindig 51% Alekosz népszerűsége, több mint duplája Béciének, ami 25%, ebből az következik, hogy e pillanatban Alekosz áll nyerésre... és mivel kiesése ellenére Oli és Szandika is még mindig nagyon népszerű (ők saját elhatározásból esetek ki) és ők Alekosz mellett fognak "csápolni" ezért...

rianna 2011.04.07. 14:07:55

@Ayesha: hát ez az. Egy ilyen hirdetés általában azt takarja, hogy keveset vagy semmit sem fizetünk, de jó itt a brancs :D
Azért érdeklődhetsz, okuljunk mi is belőle. Hátha nincs igazam:)

dr. gernika 2011.04.07. 14:13:51

@Ayesha: Pedig a fiatal dinamikus csapat, mint az állás előnye, szinte már minden hirdetésben ott szerepel. Fingom nincs, hol vannak a középkorúak.

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 14:19:44

@gernika: igen, ezt én is észrevettem. De ha nem fiatal, akkor legalább FIATALOS.
Mintha a középkorúak már a Taigetosznál gyülekeznének.

@rianna: tényleg kiemelt fontosságú nálam az, hogy kikkel töltöm el a fél életemet, de azért éhbérért nem szívesen bazsalyognék. Az előző helyemen szerencsémre olyanokkal melóztam együtt, akikkel most is tartom a kapcsolatot, megszerettem őket.
Most nem tudom megkeresni a konkrét hirdetést, mert annyira felbasztam magam rajta pár napja, h már nem is emlékszem, hol láttam:D

dr. gernika 2011.04.07. 14:21:40

@rianna: A kettővel ezelőtti állásom pont ilyen volt. :)))

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 14:28:50

Képességek:

* ügyfélközpontú gondolkodású,
* jó problémamegoldó képességű,
* pro-aktív és rendszerszemléletű,
* határozott , talpraesett fellépés, jó szervező készség
* csapatszellem és kiváló kommunikációs képesség

Amit kínálunk:

* Biztos háttér
* Kulturált környezet
* Versenyképes jövedelem
* Fiatal, dinamikus, jó hangulatú csapat

Hogy kapnátok be a staneclimet.

dr. gernika 2011.04.07. 14:42:22

@Ayesha: Szerintem ezt a hirdetést én is láttam. :)

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 14:43:23

@gernika: Persze hogy irigylik a haját. Meg azt is, hogy egyetlen visítására a srácok növekvő sorrenben beállnak a fal mellé a sarokba. Nyomorultak, bejöttek mint vasmacsó, kimennek mint kiscica.

rianna 2011.04.07. 14:44:27

@Ayesha: @gernika: én is dolgoztam ilyen helyen, és tudom, az is fontos, hogy jössz ki a munkatársakkal. Főleg azután, hogy az utóbbi mhelyemen legalább két baszatlan picsa próbálta meg tönkretenni az életem. Na de azt sem lehet, hogy csak a társaságért maradj egy helyen, ahol nem fizetnek jól. Meg persze az is számít, hoyg mit csinálsz, de nem ez most a témánk:)

A fiatal, fiatalos majd minden hirdetésben benne van, mintha a fiatalság önmagában érdem lenne.:)
Sőt, ezek a kritériumok, amiket bemásoltál, szintén majdnem minden hirdetésre illik.

Zelefánt 2011.04.07. 14:46:23

@Ayesha:

Képességek:

Alien

Amit kínálunk:

Az meg a bolygója, ahonnan jött.

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 14:51:41

@gernika: szerintem nem is biztos, hogy ugyanazt láttad, amit én, hanem csak egy UGYANOLYAT.
Rohadtul látszik, hogy ők is csak a sablonszövegeikkel tudnak jönni. Akkor mire fel várnak egyediséget?:D

@rianna: én a legeslegjobban a két srácot imádtam, akikkel együtt kellett dolgoznom. Rajtuk kívül egy, azaz egyetlen lány volt, akivel nagyon jóba lettem, a többiek vagy semlegesek, vagy nem kedvelősek.
A baszatlan picsáktól mentsen meg az Úr.

@Zelefánt: :))))

dr. gernika 2011.04.07. 15:02:49

@rianna: Az előzőn egy baszatlan picsa volt, sajnos pont abban a pozícióban, amivel tönkre tudott tenni. PEdig nekem is alakultak ott olyan kapcsolatok pár hónap alatt, amik privát barátságokká is válhatnak.

@Ayesha: Nekem is két srác volt a kedvencem. :D

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 15:05:24

@gernika: téged is egy baszatlan baszott tönkre?:( :D

Trevlovics 2011.04.07. 15:07:59

valami nem stimmel nekem ezzel. azok a nők akik nem jönnek ki egymással, a másikat kölcsönösen baszatlannak tartják. ezenkívül tudjuk azt, hogy elég gyakori, hogy a nők nem jönnek ki egymással. tehát ha ez igaz lenne, sokkal mozgalmasabb életem lehetne.

Albino Vernyul 2011.04.07. 15:13:45

@Trevlovics: Humm, hummm... Azt mondod valahol mashol kell keresni a problemakor megoldasanak origojat..? talan aleklan van a bolcsek kove, kerdezzuk meg...

Zelefánt 2011.04.07. 15:23:45

@Trevlovics:
...Nekik meg sokkal nyugodtabb, miáltal a probléma is hamvába halna.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.07. 15:24:01

@Trevlovics:

"ezenkívül tudjuk azt, hogy elég gyakori, hogy a nők nem jönnek ki egymással."

Kik tudják? És mihez képest tudják?

Statisztikai adatok azt mutatják, hogy házon kívül a férfiak szenvednek el több erőszakot MÁS FÉRFIAKTÓL! (házon belül a nők szenvednek el több erőszakot férfiaktól).

Semmilyen statisztikával nem tudnád bizonyítani, hogy a csajok kevésbé jönnének ki egymással, mint a pasik. Viszont ha segítségről van szó, akkor a nők elsősorban más nők segítségére tudnak támaszkodni, és csak kisebb mértékben tudnak támaszkodni férfiakra.

A nagy igazság az, hogy a makulátlan, veszekedés nélküli férfibarátság csak mitosz. És a nők sokkal jobban számíthatnak egymásra.

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 15:40:13

Nemtől függetlenül tudnak egymással gecizni az emberek, ez igaz...
de szerintem a nők, ha összevesznek valamin, sokkal de sokkal gonoszabbak tudnak lenni.

Trevlovics 2011.04.07. 15:42:13

@MÁRIA TERÉZIA: ne haragudj, butaságot írsz most. egyrészt nem hasonlítottam a női kapcsolatokat férfi kapcsolatokhoz, másrészt nem minősítettem női barátságokat. annyit írtam, hogy gyakori jelenség, hogy nők nem jönnek ki egymással, és ezt tartom, a többes szám használata túlzott, én gondolom így, na. attól még a létező női barátságok is lehetnek mélyek, meg a férfiaké is lehet felületesebb, bár ezt gondolom, hogy ezt így általánosságban kijelenteni nem szerencsés

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.07. 15:59:53

@Trevlovics:

"butaságot írsz", igen azt írsz.

Ez viszont egy komplett baromság, hogy "gyakori jelenség, hogy nők nem jönnek ki egymással"Egyszerre semmitmondó ez a mondat és inszinuáló.

Gyakori jelenség, hogy a férfiak túrják az orrukat... Nah? hogy tetszik? baromság? igen. Persze ha van rá statisztikád, amelyet egy elfogadható cég készített akkor elfogadom.

A pukizásról például orvosilag igazolt, hogy a férfiak finganak többet.

Elképesztően előítéletes vagy, és még csak észre sem veszed. köbö mint a híres reklám:

"Az ember jön-megy a bevásárlóközpontban és nézi a nőket"

Vajon ebben a mondatba a szerző az emberbe beleértette a nőket is, vagy csak a férfiakra gondolt közben?

Tetszene az a mondat neked, hogy: Elég gyakori jelenség hogy a férfiak nem jönnek ki egymással, sok az erőszak közöttük, és még meg is ölik egymást. Ugyanis az erőszak és gyilkosság pl. statisztikailag igaz. Akármennyire is szereted butázni a beszélgetőtársadat.
süti beállítások módosítása