Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x110

2011. április 06. 16:15 - Hódos Hajnalka

Megkezdődött a túlélés hete. A Villában is, és az erkélyen is, a muskátlik és én a bűti szelekkel harcolunk, egyelőre mi állunk nyerésre, igaz, a nap huszonnégy órájából legalább másfelet fordítok arra, hogy pakolászom a balkonládákat ki és be. A Villalakók tíz napot töltenek a szabad ég alatt, a kertben. Bebizonyíthatják, mennyire kitartóak és a remete….rátermettségüket is. A fürdős kurvák éves találkozóján nincs olyan ajvékolás, mint ami a levél felolvasása után a Villában. Jerzsi többet fog sikítozni, mint egy fába szorult féreg. A komfort érzésének megint lőttek! Legalább lefogyok, lelkendezik Anikó, miből, lábujjból? De várjál, nem lesz sátor! A szabad ég alatt leszünk! Gigi bazmeg, de egy mázlista vagy! Évát nem a zabálás érdekli, hanem a patkányok, a kígyók, a csótányok és a bogarak. Alekosz sajnálja a nyakkendőit, az ingeit, saját magát. Jerzsi enni kezd, hogy még utoljára érezzen ízeket és az összes olyan állatot utálja, ami az Egyenlítő környékén van. Hülyevagy? Nem zabálok állatot, nem bújok be kígyók közé! Laci technikai és taktikai dolgokban otthon van, de most boakígyóval bírkózni, abban nincs otthon annyira! Olyan konfliktusok lesznek, olyan balhék! Most kezdődik a zigazi játék! Hosszú ideje nem tudom eldönteni, mi idegesít jobban, tegnap eldőlt. Nem a rikácsolása, hanem az, mikor Éva suttog. A jövő hetet nem tudom, hogy fogjuk kibírni! Nagyon remélem, hogy túl tudok lendülni a félelmeimtől! Nem kerültem még ilyen szituációba, hogy állatokat egyek. De hogy te nem fogod megcsinálni, azt előre tudom! Nagyon durva lesz, Alekosz! Itt az embereknek minden énje ki fog jönni! Neked is, nekem is! Nem tudom, hogy fogom bírni idegileg. Úgyhogy azt javaslom, tényleg feküdj le, Alekosz!

A szörnyű hír után nézzük, hogyan telt az első reggel Gigi nélkül. Éva sminkel, Jerzsi szótlanul ül. Nincs letörve, mint a bili füle, inkább hiányérzete van. Hiányzik a Gigi, hol van az a mosolygós lány? Milyen szép volt a párbajon! Alekosz és Éva nem éppen szépnek titulálják, nagyon nyalta ott magát! Fú, de undorító! Gusztustalan volt! Béci meg egy replika. Majmolja az ismert embereket, rappereket. Őbenne van a legtöbb elfojtott agresszió! Laci is megkapja a magáét, próbált a jövedelmezőbb oldalra állni. Legszívesebben kiszállna onnan, de akkor segget csinál a szájából. Éva fetreng a kanapén, népszámlálást tart. Már csak ketten vannak benn abból a magból, akik elejétől gyűlölték, Laci és Béci. Őket kettőjüket kell eltüntetni! És ha a Lacira raknánk? Száz százalék, hogy téged vagy engem visz ki! Alekosz tovább gondolkozik, most kéne kihasználni, hogy Éva védett, és a Bécire rakni. Na, ez a legjobb! Lesz is indokom, hogy miért rakjam rá! Éva morog, direkt nem mosogatnak, két napja egy tányért nem raknak el. Itt rohad a tortája. És olyat tesz, amit még sosem. Elkezd rendet rakni. Hogy ne tudják azt mondani, hogy nincs itt a Gigi…

Az első percek a kertben álmélkodással telnek. Jaj de gyönyörűűű! Paradicsomi környezet. Anikó azért el tudja képzelni, hogy nem fognak minden nap fürdeni, még ha ez tré is. Szépek a növények és hávájdizsinapfény. Van itt egy levél! Van ám, méghozzá a dzsungelszabályzat. A kert az otthonotok. A szaunába és a nyugiszobába belépni tilos. A mosókonyhában csak a vécét használhatjátok, a vizet elzártuk. Tisztálkodás egyénileg. Megszívjuk ezt, apukám! Mintegy parancsszóra, heves szél támad. Hú, vihar lesz, jó időzítés! Takarófóliákat készítsük elő! És dörög is! Éva nem viszi a pálmát, ugyanis rádől. Visítva röhögés, sajnos Jerzsi odaugrik és kiszabadítja. Megkapják az élelmet, karcagi bé és bab. Figyelj, Laci, most a babból mit tudsz csinálni? Krumplis halat, mi mást? Anikó babgulyás bekiabálását nem is kommentálom. Béci rinyál, én nem ebbe a játékba jelentkeztem, gyerekek!

Máris itt az első feladat, a harc a jutalomláda tartalmáért folyik. A ládát két kulcs nyitja, a feladat ezeket megtalálni. Anikó, Éva és Alekosz vesz részt a mai játékban. Alekosz udvarias és előzékeny, menjetek, lányok! Tyúúúkok! Nézd hogy néz! Gyöngytyúk! Megkezdődik a hajsza, a szerencsétlenek szárnya alá vannak kötve a kulcsok, tíz darabot kell összegyűjteni. Hát Pötyi előbb végzett volna, mondjuk nem biztos, hogy a lábasjószág jól járt volna vele, de hogy a kulcsokat önként átadták volna, az tuti. Tíz kulcsból hetet sikerült megtalálni. Pötyi 37 tyúkból eddig kettőt csinált ki. A lelkes élménybeszámolót követően jön a pofára esés, csak az egyik zár nyílik ki. Alekosz igazából azzal volt elfoglalva, hogy a bakancsában ürülék volt.

Éva nagy pillanatai következnek, bátorságpróba. Lilu várja a nappaliban, a kerékkel. A keréken levő urnák állatokat rejtenek. Ühüm. Nem félek tőlük. Jaj, de ettől igen, a csótánytól! Minden állatos urnában van egy korong, összesen hat. Egy korong egy adag étel. A pörgetés után ki kell venni egy állatot az urnából, hogy hogyan kell a nappali másik végében álló üvegizébe átvinni, azt is a szerencse dönti el. Jobb kéz, bal kéz, két kéz, ruhában, fejen, a vv szimbólum a joker, akkor szabadon választható. Éva rácseszett, a csótányos urnában van két korong. Kígyóval kezdünk, sima ügy, egy tál étel már van. A következő, csótány két kézzel. Megkezdődik a velőt rázó visítás, kiesett, úristen, ott mászik! Nem tudom, ki ugrik nagyobbakat, Lilu mikor Éva visít egyet, vagy Éva, mikor hozzáér a csótányhoz. Kinn az udvaron Jerzsi részvéttel a hangjában megjegyzi, hogy küzd azért! Nem is látjátok, mit csinál! Elég csak hallani! Elég csak hallani! Benn folytatódik a küzdelem, jaj elmászott, elmászott! Végül csak sikerül, nagy az öröm, Éva a csótányos kezével lepacsizik Liluval. A patkány következik, na én itt haltam volna meg, az se érdekelt volna, ha nem zabál senki, de hogy hozzá nem értem volna a kopasz döghöz, az is biztos! Jaj de meleg, gyere! Most én sikítozok, Évánál három oktávval feljebb. Az angolnát agyrázkódással kezelik, háromszor esett le szegény, a pólóba fogva viszi át a nappalin, mert úgy még nem vitt semmit. Öt korong megvan, de hatan vagytok! Éva megpróbálja, mert tökös csaj, pedig újra a csótányok közé kell benyúlni. Rutinosan megrázza az urnát, mint krisztus a vargát, megvan, megvan, megcsináltam!

Kicsit szívatja a többieket, aztán nagy az öröm, minden korongot megszerzett, kapnak csirkecombot meg fejenként egy paradicsomot. Hát akkor vágok gyújtóst, gyerekek! Nem mondod, hogy nincs megsütve? Alekosz volt, persze. Átsült, átsült, nem, nem, meg lesz eve! Ez is ő volt. Meg biza, még a csont is. A két eszetlen, Jerzsi és Béci megsüti a csontokat és megeszik. Tök jól ropog. A vévétörzs tagjai lefekvéshez készülődnek, beázott az ágy, nem baj, Éva a földön alszik. Ott, a keménybe? Ez a hét nekem tetszik, szeretném megnyerni, súgja Alekosznak. Alekosz a Villába szeretne visszakerülni. Hogy mit jelenhet az a k.k., amit a lap aljára írtam, fogalmam sincs.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
595 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_most_ 2011.04.07. 10:29:27

@lac64: Anikó aztán gyorsan hozzátette, kivéve Jerzy, ő nullás. Valami Anikó szakérő megmagyarázná mióta utálja Anikó és Jerzy ennyire egymást?

genevieve 2011.04.07. 10:37:34

@lami83: azért amiért éva is:-)

bejövős pasi nekik...csak ciki lenne bevallani:-)

Albino Vernyul 2011.04.07. 10:38:32

@lac64: Az az igazsag, ha figyelted nincs jo passzban, vegig feszult volt, cinikus lett, beszologat.. Minden pszicho "jateknal" teljesen bekattan.. Mentalisan nagyon a veget jarja.. Egyedul mikor normal feladat van, az rantja ossze.. Lehet, hogy egy gyoztes parbaj uj loketet adna neki, de lathatoan ez a hideg taktikazas, es az ezzel jaro szemetkedesek idegesitik.. Kar, hogy nem hallottuk, mit mondott a sajat taktikajarol.. De mikor Eva ravetitette a sajat kiszoritosdi modszeret, nagyon beklaffant miatta... Bela is unta a jatekot, ki is lepdestek belole, ahogy tudtak (favagas, stb..)..

Lijiang 2011.04.07. 10:40:05

@lami83: amióta Oli kiesett. utána Jerzy beolvasott Anikónak a maga értelmes stílusában, Ani ezt megjegyzte magának.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 10:46:12

Azért megnéztem volna azt a helyzetet, ha Éva fekszik benn az akváriumban, és Alekosz önti bele a kígyókat, rovarokat.

Az lényegesen viccesebb lett volna :D

picigyongy 2011.04.07. 10:46:45

@gernika: Nem igazán tudok úgy gondolkodni, hogy mit tettem volna a helyében.....Visítok és kijövök vagy elájulok.....Számilag: 1 - és 10 ....aztán közte összevissza....Úgy érzem, hogy elég lett volna 6 doboz - mert megérdemelte volna - főleg , hogy az a többiek adagja....

barbiebaby 2011.04.07. 10:49:44

Szerintem a Laci egyszerűen csak parázik,hogy nem fog tudni úgy teljesíteni a dzsungeles játékban,ahogy az tőle elvárható lenne.A katonai héten is pszichés alapon lett beteg,tuti..

_most_ 2011.04.07. 10:53:37

@gernika: De ha feltesszük, hogy a korongokat véletlenszerűen osztották el a dobozokban, akkor ugyanannyi az esélye, hogy az első 6-ban lesz az összes korong, mint bármelyik más variációnak.

Albino Vernyul 2011.04.07. 10:54:27

@lami83: Franc tudja.. Mar az eleje ota megvan ez... Jerzy mar regota beszologat neki, Aniko meg az utobi idoben vissza.. De jobbara kerulik egymast... Kolcsonos unszimpatia..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 10:57:04

@barbiebaby: Szerintem inkább fiziológiai jelegű a probléma és nem pszichikai.

A katonai héten meg azért nem láthattunk őle szinte semmi (kivéve egy rövid jelenetet ahol Jerzynek mutatott valamit), mert nem szabadott mutatni semmit.

Ezt már leírtam egyszer, hogy tanítottam nyelviskolában. Egyik nap besétált a helyi tévé stábja, hogy egy összeállításhoz szeretnének vágóképeket készíteni. A két katona aki benn volt, azonnal felpattant és kiment, mert nem lehetnek képernyőn.

Laci nem aktív, ill. szerződéses (volt?), tehát szerepelhet képernyőn, de el tudom képzelni, hogy kötött szerződése tiltja, hogy ő bármilyen technikát megmutasson, ill. a csatorna ezekből bármit bevágjon.

foxglove (törölt) 2011.04.07. 10:58:55

Nagyon remélem, hogy nem Béci lesz a kiválasztott, mert így a büdös életbe nem lesz Béci/Éva párbaj, pedig annak lennie kell. Párbajozzon most Ani Jerzyvel.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:00:50

@barbiebaby: Meg Laci nem fiatal már, túlsúlyos, ráadásul az ilyen mozgásszegényes, de hedonista környezet ilyen huzamos időn keresztül megviseli a szervezetet. Ez is nagyban befolyásolhatja a dolgot.

Aztán persze, lehet, hogy már kivan idegileg. Ha minden héten üvöltözne egy kicsit, mint Éva, lehet, jót tenne az egészségének :)

dr. gernika 2011.04.07. 11:03:39

@picigyongy: :) Én megcsináltam volna, kivéve a szájjal horgászást...
@lami83: Szerintem nem véletlenszerű volt.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:03:53

@foxglove: Az biztos, hogy Alekosznak mennie kell. Elég szánalmas lenne, ha a nyertest a rengeteg nyereményen kívül még egy saját műsorral is megkínálják, pláne, hogy már hetek óta szervezik és reklámozzák.

A kérdés az, hogy ki ellen essen ki. Nagyjából Éva és Alekosz jöhetne számításba, de Évával nem mernék összeengedni, úgyhogy marad Béci. A kérdés csak az, hogy ez mikor történik meg majd. Gyanítom, ez a döntő lesz. Ja, és mellé valami Alekosz-lejárató dolgot is elő kell kaparni, de nem olyasmit, hogy milyen szemét volt xy nővel, mert lőttek a műsorának.

Albino Vernyul 2011.04.07. 11:04:14

@foxglove: Beszelj Alek/Eva parossal.. Odakocogsz a kupolahoz, beleragsz a falba egy szivecske lukat, es bekommandozod magad rajta.. At a kigyok kozott, a patkanyokat rugdald felre, csotanyokat taposd el, aztan nemi konyakkal, meg szivarral kenyerezd le Alekot..;)

barbiebaby 2011.04.07. 11:05:40

@Gee Halen: Hát nem tudom,én így érzem.Mondjuk az biztos,hogy pöppet befásult..Na,akkor tombolj,Laci ! :D

_most_ 2011.04.07. 11:06:29

@foxglove: Az lenne a legjobb, Éva-Béci párbaj és Béci kiesik, főleg úgy, hogy 1 perccel a szavazás vége előtt megmutatják az állás, ahol 99-1-re vezet Béci, majd a szavazás lezárásakor, 50-50 az állás és pénzfeldobással Éva visszamegy :)

dr. gernika 2011.04.07. 11:06:29

@Gee Halen: Igen, szerintem is az viselte meg, hogy a gerince miatt nem mozoghat, plusz unalmában sokat eszik és a hirtelen súlygyarapodás, plusz a benyelt stressz ráment a szívére.

lac64 2011.04.07. 11:07:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul: "De mikor Eva ravetitette a sajat kiszoritosdi modszeret". Ez mi volt?

foxglove (törölt) 2011.04.07. 11:09:18

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Én inkább legszívesebben Bécivel és Lacival beszélnék, hogy magyarázzák el Jerzynek a tényállást, aztán mindketten rakják rá a jelet. De a taktikázásnak eme hallatlan szintjére H&B Laci sosem fog eljutni...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:10:01

@lac64: Biztos az, hogy "nem őszinte".

Évánál ez egy joker-lap. Mer' ő teljes mértékben őszinte (áááá). :D

foxglove (törölt) 2011.04.07. 11:10:43

@lami83: nekem tulajdonképpen mindegy, mi lenne az eredmény, és hogy zajlana (na jó, azért annyira nem), de ezt a párbajt szeretném látni.

lac64 2011.04.07. 11:11:12

@foxglove: Erre a elmagyarázásra azért elég kevés a hátralévő 4 nap.:)))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:12:43

@lami83: Hú, ezt a pénzfeldobásos dolgot már én is felhoztam. Persze Olivér dobná az érmét, és lenne "sunyi" meg "igazságos és őszinte oldala". A pénz az utóbbi felét mutatná.

Albino Vernyul 2011.04.07. 11:13:13

@lac64: Eva elkezdte mondani Aninak, hogy Aninak az a celja, hogy Ot kiszoritsa, mert egyedul akar lenni a dontoben mint no.. Vagyis Anira vetitette, amin O dolgozik jelenleg.. Ancsa-Pancsa meg helyeselt erre az otlete..:)

www.youtube.com/watch?v=DrDqVU_hV9I&feature=feedu

lac64 2011.04.07. 11:13:34

@Gee Halen: Éva mindig öszinte, hiszen peter-cs is megmondta.

foxglove (törölt) 2011.04.07. 11:15:36

@Gee Halen: áá, túl sok éden hotelt nézek, ott 10 perc alatt megértetik veled, hogy miért jó az neked, hogy önként mész a vágóhídra a csapat érdekében:) kicsit más szinten űzik ezt a sportot.

foxglove (törölt) 2011.04.07. 11:16:15

@foxglove: Ja ez előbbi @lac64 -nek ment!

Albino Vernyul 2011.04.07. 11:16:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Akarom irni NEM helyeselt erre az otletra..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:18:54

Egyébként a műsor tanulsága, hogy hiába nyomják az sms-t a rokonok meg a rajongók, felesleges pénzkidobás. Dőljenek hátra, és élvezzék a műsort, ha tudják! :)

Albino Vernyul 2011.04.07. 11:22:46

Nezzetek vegig, amit belinkeltem elobb, Eva hogy akarja bepalizni Jerzyt.. Es hogy Gombinak futtyog, mint egy kutyanak, es kirohogi.. Aniko meg 7. perctol (Hat nem tok mindegy.. Nihil....)..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:29:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Egyébként ez a halálom, hogy az összefoglalók nagy része is abból áll, hogy azt tárgyalják, ki kit akar vinni párbajozni.

Mintha egész nap nem is beszélnének másról.

_most_ 2011.04.07. 11:35:06

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ezt nem értem, Évának tökéletes, ha Jerzy Anikóra teszi a jelet, hisz Laci biztos nem teszi Anikóra, így két szavazat elég, hogy Bécit küldjék párbajozni.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 11:37:47

Laca kapta a legnehezebb bátorsági próbát. A többinek csak pókot meg csótányt öntenek a fejére, de neki egy magyar kórházba kell mennie kivizsgálásra.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 11:37:54

@Gee Halen: Amíg Éva bent van, addig biztosan lehet élvezni a műsort!

Mérges 1234 2011.04.07. 11:40:11

@Gee Halen:

DE figyelj már, ez a műdor nem szól a morálról, igazságoságról.

Nem lenne, igazságos, hogy a nyertes még többet nyer?

Persze, hogy nem, de sajnos nem csak nálunk, hanem mindenütt a világon ez a trend.

Pénzt, pénzel lehet csinálni, ha fent vagy a lóvon megy, ha nem sikerült feljútni rá, az csak egyre távolodik.

Nézd, meg az országot, focisátkanak, celebeknek, politikusoknak, szinészeknek megy, és mindig egyre jobban, mindenki más meg szakad le.

Albino Vernyul 2011.04.07. 11:44:20

@Peter_Cs: Inkabb hanyni, de izlesek, es pofonok...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:44:24

@Peter_Cs:
Hát, élvezni részemről kevésbé, maximum szórakozni időnként ;)
HAMMONNYAMMÁÁEEEE!! - klasszikus :D

@Doubledecker:
Nem kell ennyire komolyan venni, ez nem társadalmi tükör.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 11:46:15

@Peter_Cs: Éva nélkülözhető, ez kiderült. Remekül helyettesíti most is az az ötvenes loboncos nő.

frea 2011.04.07. 11:53:31

@Peter_Cs: Olvastam, koronázást szeretnél.De szoktak pünkösdi királynőt is választani?

Albino Vernyul 2011.04.07. 11:54:58

@lami83: Kifaggatja, elbizonytalanitja.. Jerzy minden beszurasra kiad valami infot.. Pl. hogy nem beszelik meg Becivel/Lacival a taktikat, hogy O kire rakhat, kozben ketsegeket ebreszt benne a csapata iranyaban, akkor Alek-re utalo, meg a maradjon bent minnel hosszabb ideig, meg a felaldozassal arra terelgeti, hogy ne Alekra rakjon, hanem Anikora... Mert egybe biztosak, hogy Laci nem rakja Anikora.. De abban nem, hogy a 3 egyutt, esetleg nem rakja Alekra.. Ha Jerzy marad Anikonal, akkor nekik el a Becis taktika.. Ha Jerzy valt, barmi lehet, mert Becit nem tudjak biztosan kire pakolna...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 11:55:51

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: :D

Alig bírtam visszafogni a hangos röhögést, a kollégák nem vették volna jó nlven. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.07. 11:56:57

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem érzékeltem játékoscserét. Éva van még bent, úgy látom és nem néz ki a biológiai életkora duplájának!

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:03:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Béci nagy egyéniség, biztos meg tudja győzni az egyre szűkülő falkát, hogy arra tegyék a jelet akire ő mondja. A húgát is mindig meggyőzte. Jerzyvel könnyebb dolga lesz, gyere sógor pakoljunk Alekra, az kivisz téged és simán visszajösz hetven harminccal.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 12:05:23

@Peter_Cs: Nem-e? 28 éves és kinéz vagy 38-nak legalább, így smink nélkül.

Ha ennyit cigiznék és innék, én is így néznék ki. Még a hajam is.

De tudom, ez csak jót tesz neki, mert csak a nőiségét emeli ki.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:08:12

@Peter_Cs: Alek se vett észre semmi változást. Évának csak fel kellett ajánlania egy együttalvást és rögtön bevállalta a kiránykobrát. Valamit tud a csaj, csak az öf-kból nem derül ki mit.

genevieve 2011.04.07. 12:09:32

@Peter_Cs: 56-nak tényleg nem, de egy jó 40-esnek simán:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 12:09:53

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Lehet volt annyira szorult helyzetben Alekosz, hogy Éva tökösségét is bevállalta volna egy ilyen szituációban :D

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:11:16

@Gee Halen: Éva haját a kopasz nők cikizik. A manusok meg Béci alsógatyájára allergiásak. Mindkettőt meg lehet érteni.

Albino Vernyul 2011.04.07. 12:20:22

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Mar voltak ilyenek a mostani VV tortenetebe..;) De Eva alapvetoen infot akart, a tobbi csak bonusz keveres, benne van a vereben, nem birja megallni.. A tipikus intrikus csaj..

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:21:02

@Gee Halen: Akinek nincs elég haja, annak bassza a csőrét Éva sörénye. Sokkal rokonszenvesebb egy Gina, akinek három parókányi póthaj van betéve a frizúrba.
Bécit nem magyarázom, csípem amikor a kigyóubit pakolgatja percenként jobbról balra a bugyingójában.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 12:22:37

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Hát nekem van elég hajam. A többiről meg a feleségem szokott nyilatkozni.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:23:58

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Éva infot akar? Szerintem nem is hallja, amit a többiek mondanak. Tipikus nő, csak a saját hangját szereti.

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 12:35:34

Ki ért velem egyet abban, hogy ha egy álláshirdetésben ilyen kifejezés szerepel:
"olyan munkatársat keresünk, aki nem csak azért akar dolgozni, hogy valahol fizetést kapjon"
akkor ez azt jelenti, hogy "szarér'-húgyér' napestig"?

Albino Vernyul 2011.04.07. 12:35:42

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ebben az esetben infot akart, amugy tenyleg szarik a tobbiekre.. Neha tenyleg elcsodalkozom, mennyire nem figyelitek a tobbi embert.. Vagy nem akarjatok eszrevenni a dolgokat..;)

Albino Vernyul 2011.04.07. 12:37:32

@Ayesha: Azt jelenti, Te fizetsz, hogy dolgozhas.. Vagy munkamaniasoknak tartanak leszoktato szeanszokat...;)

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 12:46:55

Oké, már két velem egyetértő vélemény van, tehát nem néztem be a dolgot:)))

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:46:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Évát nem könnyű megérteni, a helyében én falnám Jerzy szavait, kiváncsi lennék mi jár épp Laca fejében és nézném, ahogy Béla példát mutat nézők millióinak.
A bejegyzésed második részével nem értek egyet. Kommentelők tucatjait lehet érvekkel eltávolítani szeretett játékosuk mellöl. Ne kérd, hogy mondjak 3 példát, nem szeretnék kivételezni senkivel.

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:52:08

@Ayesha: A hirdetés szövege egyértelmű. A munkáltatónak tele van a púpja a 16-17 éves lányokkal, akik csak a pénzért árulnak műanyag csodákat és feszítenek piros munkatopban. Semmi csapatszellem semmi lelkesedés semmi szakmai alázat.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.07. 12:52:13

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ő csak arra kiváncsi, hogy ő mennyire frenetikus, de ezt csak Alekosztól kapja meg, és csak azt fogadja el amit hallani akar.

"Jól megmondtam neki, ugye, ugye?"

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.07. 12:59:02

@Ayesha:

biztos, hogy nem. az a baj, hogy a válságra hivatkoznak, pedig csak a jó magyar gyakorlatot próbálják alkalmazni és kib..tul visszaélnek a kiszolgáltatott helyzettel és azzal, hogy van akinek már annyira kell az állás, hogy fillérekért is elvállalja.
Én anno 9 hónapig kerestem....

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 12:59:07

@Gee Halen: Évában nincs semmi önkontroll, ellentétben a többi villalánnyal, akik szívesen vesznek kritikát bárkitől. Itt is sorolhatnám a neveket, de félek, hogy túl sok kommentelőt győzök meg és nem lesz kivel vitatkoznom.

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 13:01:01

dinamikus csapat = baszogató, nácoid beütésű agyament vezetőség, akik - amennyiben nem hozod az elvárt nyereséget/százalékot/bármit, képesek külön agymosásokat tartani neked a helyes munkaköri hozzáállásról, persze úgy, hogy nekik sose kellett a tiédhez hasonló feladatokat ellátni.

frea 2011.04.07. 13:02:37

@Ayesha: Szia!Szerintem azt akarják, hogy szenvedéllyel csináld, és szeresd .Persze nem tudom, konkrétan mit is ajánlanak.

Mérges 1234 2011.04.07. 13:03:18

"olyan munkatársat keresünk, aki nem csak azért akar dolgozni, hogy valahol fizetést kapjon"

Szerintem azt, jelenti, hogy olyan ember kellene, aki szívesen csinálja a munkát, sőt kiteljesedik benne, and so on......

Ehhez persze olyan munka is kell.

Tudom ez undorító, de én pl. úgy dolgozom 10 éve, hogy szeretem, amit csinálok, és több, mint pénzkereseti lehetőség, része az életemnek.

Szerintem valami ilyesmire gondoltak.

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 13:05:10

@Doubledecker: ez lenne az ideális!
A legutolsó munkahelyem ilyen volt...imádtam,holott nem kerestem súlyos százezrek tömkelegét.
De szvsz a legtöbb melóhely rohadtul nem ilyen:(

Mérges 1234 2011.04.07. 13:12:36

@Ayesha:

Hát azt tudjuk csinálni, hogy elvégzed az én munkám, én pedig otthon heverészek miden nap, és a felefizetésem is a tiéd.

Mindenki jól jár.......

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 13:14:27

@Doubledecker: haha:D
gondolom egyáltalán nem tudnám elvégezni a te munkádat:)

Mérges 1234 2011.04.07. 13:15:43

Lehet, hogy igen. Nem lehet tudni, sokszor nem is sok van. Üldögélni lábat lógatni, gondoloom tudsz, ezzel máris megvan a 30%-a.....

dr. gernika 2011.04.07. 13:16:04

@Peter_Cs: A duplájának tényleg nem, de egy plusz tízes simán a fején.

rianna 2011.04.07. 13:57:25

@Ayesha: akkor ez azt jelenti, hogy "szarér'-húgyér' napestig"?

Szerintem is ez a megoldás. Túl szép lenne a másik opció :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.07. 13:59:33

Végülis Laci visszament a házba, vagy feladta? Túlságosan szívére vette a sunyi jelzőt? Pedig a trikóban is ezt a feliratot kapta.

dr. gernika 2011.04.07. 14:00:20

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Figyimár, az a sörény tupírozva meg dauerolva van. Nem mondom, hogy félig kopasz, de ezt a bozontot egy átlag sűrűségből lazán ki lehet hozni. Másfél hetente mos hajat, abban a kócban benne van már egy csomó kihullott hajszál is, csak a lakk benn tartja. Komolyan gondolod, hogy ezt bárki irigyli tőle?

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 14:02:42

@rianna: hát ja. mert ugye milyen "szenvedélyt" várnak egy excel huszártól, mint én?:D
mondjuk szenvedélyesen baszogattam a volt kollégámat, ha határidős melónk volt...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.07. 14:04:35

@Gee Halen:

épp ellenkezőleg, az ilyen mennyasszonykereső műsorok mindig elhitették, hogy a vőlegény milliárdos, ez volt a belógatott csont, egy vesztesért fussanak a csajok? Minek?

A műsor úgy lenne igazán izgalmas, ha a nyertesért versenyezhetnének a csajok...

Az rtl honlapon még mindig 51% Alekosz népszerűsége, több mint duplája Béciének, ami 25%, ebből az következik, hogy e pillanatban Alekosz áll nyerésre... és mivel kiesése ellenére Oli és Szandika is még mindig nagyon népszerű (ők saját elhatározásból esetek ki) és ők Alekosz mellett fognak "csápolni" ezért...

rianna 2011.04.07. 14:07:55

@Ayesha: hát ez az. Egy ilyen hirdetés általában azt takarja, hogy keveset vagy semmit sem fizetünk, de jó itt a brancs :D
Azért érdeklődhetsz, okuljunk mi is belőle. Hátha nincs igazam:)

dr. gernika 2011.04.07. 14:13:51

@Ayesha: Pedig a fiatal dinamikus csapat, mint az állás előnye, szinte már minden hirdetésben ott szerepel. Fingom nincs, hol vannak a középkorúak.

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 14:19:44

@gernika: igen, ezt én is észrevettem. De ha nem fiatal, akkor legalább FIATALOS.
Mintha a középkorúak már a Taigetosznál gyülekeznének.

@rianna: tényleg kiemelt fontosságú nálam az, hogy kikkel töltöm el a fél életemet, de azért éhbérért nem szívesen bazsalyognék. Az előző helyemen szerencsémre olyanokkal melóztam együtt, akikkel most is tartom a kapcsolatot, megszerettem őket.
Most nem tudom megkeresni a konkrét hirdetést, mert annyira felbasztam magam rajta pár napja, h már nem is emlékszem, hol láttam:D

dr. gernika 2011.04.07. 14:21:40

@rianna: A kettővel ezelőtti állásom pont ilyen volt. :)))

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 14:28:50

Képességek:

* ügyfélközpontú gondolkodású,
* jó problémamegoldó képességű,
* pro-aktív és rendszerszemléletű,
* határozott , talpraesett fellépés, jó szervező készség
* csapatszellem és kiváló kommunikációs képesség

Amit kínálunk:

* Biztos háttér
* Kulturált környezet
* Versenyképes jövedelem
* Fiatal, dinamikus, jó hangulatú csapat

Hogy kapnátok be a staneclimet.

dr. gernika 2011.04.07. 14:42:22

@Ayesha: Szerintem ezt a hirdetést én is láttam. :)

az én rózsám vasutas 2011.04.07. 14:43:23

@gernika: Persze hogy irigylik a haját. Meg azt is, hogy egyetlen visítására a srácok növekvő sorrenben beállnak a fal mellé a sarokba. Nyomorultak, bejöttek mint vasmacsó, kimennek mint kiscica.

rianna 2011.04.07. 14:44:27

@Ayesha: @gernika: én is dolgoztam ilyen helyen, és tudom, az is fontos, hogy jössz ki a munkatársakkal. Főleg azután, hogy az utóbbi mhelyemen legalább két baszatlan picsa próbálta meg tönkretenni az életem. Na de azt sem lehet, hogy csak a társaságért maradj egy helyen, ahol nem fizetnek jól. Meg persze az is számít, hoyg mit csinálsz, de nem ez most a témánk:)

A fiatal, fiatalos majd minden hirdetésben benne van, mintha a fiatalság önmagában érdem lenne.:)
Sőt, ezek a kritériumok, amiket bemásoltál, szintén majdnem minden hirdetésre illik.

Zelefánt 2011.04.07. 14:46:23

@Ayesha:

Képességek:

Alien

Amit kínálunk:

Az meg a bolygója, ahonnan jött.

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 14:51:41

@gernika: szerintem nem is biztos, hogy ugyanazt láttad, amit én, hanem csak egy UGYANOLYAT.
Rohadtul látszik, hogy ők is csak a sablonszövegeikkel tudnak jönni. Akkor mire fel várnak egyediséget?:D

@rianna: én a legeslegjobban a két srácot imádtam, akikkel együtt kellett dolgoznom. Rajtuk kívül egy, azaz egyetlen lány volt, akivel nagyon jóba lettem, a többiek vagy semlegesek, vagy nem kedvelősek.
A baszatlan picsáktól mentsen meg az Úr.

@Zelefánt: :))))

dr. gernika 2011.04.07. 15:02:49

@rianna: Az előzőn egy baszatlan picsa volt, sajnos pont abban a pozícióban, amivel tönkre tudott tenni. PEdig nekem is alakultak ott olyan kapcsolatok pár hónap alatt, amik privát barátságokká is válhatnak.

@Ayesha: Nekem is két srác volt a kedvencem. :D

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 15:05:24

@gernika: téged is egy baszatlan baszott tönkre?:( :D

Trevlovics 2011.04.07. 15:07:59

valami nem stimmel nekem ezzel. azok a nők akik nem jönnek ki egymással, a másikat kölcsönösen baszatlannak tartják. ezenkívül tudjuk azt, hogy elég gyakori, hogy a nők nem jönnek ki egymással. tehát ha ez igaz lenne, sokkal mozgalmasabb életem lehetne.

Albino Vernyul 2011.04.07. 15:13:45

@Trevlovics: Humm, hummm... Azt mondod valahol mashol kell keresni a problemakor megoldasanak origojat..? talan aleklan van a bolcsek kove, kerdezzuk meg...

Zelefánt 2011.04.07. 15:23:45

@Trevlovics:
...Nekik meg sokkal nyugodtabb, miáltal a probléma is hamvába halna.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.07. 15:24:01

@Trevlovics:

"ezenkívül tudjuk azt, hogy elég gyakori, hogy a nők nem jönnek ki egymással."

Kik tudják? És mihez képest tudják?

Statisztikai adatok azt mutatják, hogy házon kívül a férfiak szenvednek el több erőszakot MÁS FÉRFIAKTÓL! (házon belül a nők szenvednek el több erőszakot férfiaktól).

Semmilyen statisztikával nem tudnád bizonyítani, hogy a csajok kevésbé jönnének ki egymással, mint a pasik. Viszont ha segítségről van szó, akkor a nők elsősorban más nők segítségére tudnak támaszkodni, és csak kisebb mértékben tudnak támaszkodni férfiakra.

A nagy igazság az, hogy a makulátlan, veszekedés nélküli férfibarátság csak mitosz. És a nők sokkal jobban számíthatnak egymásra.

Ayesha (törölt) 2011.04.07. 15:40:13

Nemtől függetlenül tudnak egymással gecizni az emberek, ez igaz...
de szerintem a nők, ha összevesznek valamin, sokkal de sokkal gonoszabbak tudnak lenni.

Trevlovics 2011.04.07. 15:42:13

@MÁRIA TERÉZIA: ne haragudj, butaságot írsz most. egyrészt nem hasonlítottam a női kapcsolatokat férfi kapcsolatokhoz, másrészt nem minősítettem női barátságokat. annyit írtam, hogy gyakori jelenség, hogy nők nem jönnek ki egymással, és ezt tartom, a többes szám használata túlzott, én gondolom így, na. attól még a létező női barátságok is lehetnek mélyek, meg a férfiaké is lehet felületesebb, bár ezt gondolom, hogy ezt így általánosságban kijelenteni nem szerencsés

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.07. 15:59:53

@Trevlovics:

"butaságot írsz", igen azt írsz.

Ez viszont egy komplett baromság, hogy "gyakori jelenség, hogy nők nem jönnek ki egymással"Egyszerre semmitmondó ez a mondat és inszinuáló.

Gyakori jelenség, hogy a férfiak túrják az orrukat... Nah? hogy tetszik? baromság? igen. Persze ha van rá statisztikád, amelyet egy elfogadható cég készített akkor elfogadom.

A pukizásról például orvosilag igazolt, hogy a férfiak finganak többet.

Elképesztően előítéletes vagy, és még csak észre sem veszed. köbö mint a híres reklám:

"Az ember jön-megy a bevásárlóközpontban és nézi a nőket"

Vajon ebben a mondatba a szerző az emberbe beleértette a nőket is, vagy csak a férfiakra gondolt közben?

Tetszene az a mondat neked, hogy: Elég gyakori jelenség hogy a férfiak nem jönnek ki egymással, sok az erőszak közöttük, és még meg is ölik egymást. Ugyanis az erőszak és gyilkosság pl. statisztikailag igaz. Akármennyire is szereted butázni a beszélgetőtársadat.
süti beállítások módosítása