Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x12 - Válaszút előtt

2011. március 31. 11:00 - Hoppancs

Teddy egyelőre marad, addig mindenképpen, amíg le nem jár a szerződése. Yang megpróbálja visszavonni hirtelen ajánlatát, ami Owen átadására vonatkozott, Teddy szerint el kéne felejteni az egészet úgy, ahogy volt. Vagy nem volt. Derek és Mer első komoly veszekedésüket abszolválják a post-it esküvő óta,a téma természetesen a Főnök, és az ő kis problémája. Shep jelentené az ügyet, erre Meredith megvádolja, hogy csak az alkalmat keresi, hogy a labilis Richard helyébe léphessen. Azért nem kell pánikolni, az álompár hamar kibékül, cuppognak egyet, majd Shep megígéri, hogy nem árulkodik.

Izzie hazajön, mely hírt Meredith közli az újonnan összeborult Alexszel és Lexievel, épp időben, mert az elcsavargott nej pár percen belül már az ajtóban van. Ez gyors volt. Shep egy technikai hiba ürügyén leül beszélgetni Richarddal, és felajánlja segítségét, amennyiben esetleg véletlenül szükség lenne rá. A Főnök ignorálja a célzást, és csak annyit kér a fürtöstől, hogy törődjön a maga dolgával. Izzie békülékeny hangot üt meg, szívesen Alexszel maradna, úgy néz ki, hogy már munkát is talált a közeli Tacomában. Karev nem akar most ezzel foglalkozni. A Főnök belátván, hogy gyanús a viselkedése, átvesz egy műtétet Baileytől, bár a munka dandárját Meredithszel kívánja elvégeztetni. Itt a nagy lehetőség kilépni anyu árnyékából.

Karev megismerkedik Mr. Mafricivel, akinek szexis orgánuma Sümeghy művész urat idézi, de jelenleg sajnos légúti problémákkal küzd. Callie és Arizona forró csókjelenete kellemetlen felismerésbe torkollik, miszerint a dögös latina elkapta a bárányhimlőt. Mivel Arizona még nem védett a kór ellen, egy ideig nem szeretgethetik egymást. Cristina legjobb barátnőjétől szeretne áldást kapni Altmannal kapcsolatos megmozdulásaira, de Mer nem hajlandó kimondani, hogy a műtétek fontosabbak a szerelemnél. Derek nem tartja jó ötletnek, hogy Richard egy kockázatos beavatkozással akar visszatérni, Mer inkább bele sem gondol, mi sülhet ki ebből.

Mafricinek lehet, hogy tüdőgyuszija van, de a rák sincs kizárva, így nyilván utóbbi lesz a befutó. Barátja megsértődik, amiért most is csak az énekesi karrierjére bír gondolni. Bailey el van keseredve, amiért Richard nem nézte meg a reggeli nagy produkcióját, ráadásul arra készül, hogy Merrel választassa szét a hasnyálmirigyet, ami igen rázós ügy. Azt reméli, Derek talán meg tudja akadályozni a katasztrófát. Torres kezére gézkesztyűt húztak, hogy ne vakarózzon, ezért kezd bekattanni. Yang tovább feszegeti a sebészet vs. igaz szerelem témát, és a kiábrándult Alex Izzie szívhez szóló szavait figyelmen kívül hagyva az előbbi mellett teszi le a voksát. A szerelem elmúlik, a szike örök.

Ahogy jósoltam, Mafricinek rákja van, és még az is lehet, hogy ki kell venni az egyik tüdejét. Anélkül viszont nem akar élni, mert a színpadon kívül minden olyan elviselhetetlen. Derek Owennek kénytelen kiönteni a lelkét, de vele is csak rébuszokban beszél. Tanácsot azért kap. Alex bevallja Izzienek, hogy lefeküdt valakivel, ennek ellenére oldódik köztük a feszültség. Shep egyértelműen a Főnök tudtára adja, hogy tisztában van a helyzetével. Teddy a tüdő eltávolítása helyett a Bailey által már sikeresen alkalmazott új eljárást szeretné alkalmazni Mafricin, bár azt eddig csak hasi elváltozásoknál próbálták.

Mark jó híreket hoz Sloanról, meg a kis unokáról, majd azt is elárulja Torresnek, hogy lefeküdt Addisonnal. Miért is ne, elvégre Lexievel szakításban voltak. Callie azt javasolja, hazudjon. Jutalmul a bölcs tanácsért Mark kicsit megmasszírozza viszkető testrészeit. Jeffrey, Mafrici párja elsírja Karevnek, hogy milyen rossz egy seggfejjel élni, aki még le is nézi. De az a baj, hogy szereti. A hülyéje. Meredith hasnyálmirigyes műtétjére az utolsó pillanatban Bailey fut be, mert Richard „adminisztratív probléma” miatt mégsem ér rá. Lőttek a nagylányos vagdosásnak, a szétválasztást Miranda végzi.

Derek nem csodálkozik, hogy így alakult, és annyira beleéli magát a főnökségről szőtt álmokba, hogy még azt is megígéri Mernek, hogy amennyiben ő kerül Richard székébe, visszaveszi Izziet. Lexie és Arizona közösen nézi, ahogy Mark Calliet vakargatja, közben utóbbi bevallja, hogy volt már bárányhimlős, csak ki akart maradni ebből, mert undi, most viszont már féltékeny Markra, hogy ő fogdossa a barátnőjét. Yang Altmannak is előadja, hogy az ő nagy tehetsége fontosabb, mint egy férfi, igenis használni akarja, és Teddytől tanulni, ha kell Owen elvesztése árán.

Izzie optimista, mert Meredith nem árulta el neki, hogy ugrott a tacomai állás. Derek viszont engedélyt kap feleségétől a Főnök ivászatának jelentéséhez. Teddy berúgva elkotyogja Owennek, hogy Cristina hajlandó lenne feladni őt egy jó tanárért, azaz érte. Karev és Izzie együtt örül a jó eredményeknek, ölelkeznek, összegzik az eddig velük történteket, majd Alex elárulja, hogy jobb ember lett, és ezért nem érdemli, hogy a neje így bánjon vele. Azt kéri, menjen el, és legyen boldog nélküle. Iz nem erre számított. Richardot Meredith ébreszti, mögötte Jenningsszel és a fejesekkel. Ajaj… Hunt nagyon feldúlt, nem akarja, hogy Yang csak úgy eldobja, majd miután ezt tisztázták, vadul csókolóznak.

Mark mégis bevallja Lexienek Addisont, a lány meg Karevet, ami rosszul sül el, a férfi ugyanis megsértődik. Elvégre Lexie hagyta el, és ő csak bánatában… Meredith dühös Izziere, amiért végleg elhúz, de nem megy vele semmire, ahogy a szép szavakkal sem. Richard távozik, Mer és Shep pedig megbeszéli, hogy mindketten önző dögök.

Címkék: grace klinika
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2011.03.31. 14:33:39

Köszi szépen! Isteni volt:)
süti beállítások módosítása