Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X37

2011. január 21. 11:15 - Hódos Hajnalka

Miután összeugatok a férjemmel, duzzogva bevackolom magam a nyugiszobába és őszintén remélem, hogy egy lerakott ikrának érzi magát. Pár perc múlva már bánom, mert nem vagyok én arra ráállva, hogy kibelezett mackót, nyálas csócsacsontot meg vak koalamacit körém rakjanak, mikor beleülök a polipba, vészjósló hangon megszólalok, Pötyi, ma rendkívül rossz hatással vagy a bioritmusomra. Most ülhetek itt Irsai meg cigi nélkül. Más meg sörözget a nappaliban. De akkor se kullogok vissza, sskk, hát nem vagyok én egy Kilences! Nekem értékeim vannak! Gyere, Andris, vigasztalj meg! Meg is teszi, Alekoszt, a Villafüggőt taszították a többiek a kiesés szakadékának szélére. Erős kezdés. Az Odúban Olivér uraskodik, a Középosztály hanyagul végzi a munkáját, meg kell csinálni az ágyakat, testvér. Alekosz ágyaz, Zsófi és Anikó a másik uraságot masszírozza, fú, egy ilyenre Olivér is befizet. Na nem, Anikónak már lerohad a keze. Éva sem, megy ki Alekoszhoz beszélgetni, Zsófinak is volt egy ilyene, most neki is lesz. Évának egyébként tetszik ez a játék, csak ne csicskáztassák. Ha ő lett volna az Uralkodó, az ő tevékenysége a rendszabályoztatásra irányult volna. Azt elhiszem, még Olivér ananásza is vigyázzban állt volna a Szentélyben! Olivérnek Gombi jut, ő masszírozza, nem túl lelkesen. Jerzsinek az égvilágon semmi baja nincs a rabszolgasággal. Két perccel később a kertben dünnyög, fúj, mi van ebben a kajában, valami nitrites páccsó. Meg bőrke. Kivan a kajától, neki a második legnagyobb boldogsága a kajálás, ha azt elveszik tőle, szomorú. Vajon mi lehet neki az első legnagyobb boldogság?

Jerzsi és Gigi büntetéséből még kereken egy hét van hátra, addig kell légpuszikat dobálniuk és a levegőt simogatni. Olivér szerint ez tud egy csomó izgalmas dolgot generálni. Igen, ilyen hülye mondatokat, mint például ez volt. Míg Gigi és Jerzsi légintegetnek egymásnak, Szandika a riportszobában megnyugtat, mindenki ki fogja ezt bírni és nincs ám itt halálos szerelem, nincs ám! Olivér légkérdést tesz fel két méteren belül Giginek, amúgy mi van veletek, együtt lesztek? Hát kinn együtt leszünk, ha meg nem úgy alakul, akkor legalább megpróbáltuk. Alekosz nagyon sajnálja azt a szerencsétlen Jerzsigyereket, a Gigi egész egyszerűen hülyének nézi. Valaki mondta, hogy Jerzsi a Gigi hátán akar felkapaszkodni, mostanra a véleménye szerint fordult a helyzet. Béci most mondja azt, hogy örül ennek a büntetésnek, hihi? Jerzsi Olivérnek panaszkodik, hát hiányzunk egymásnak. Tegnap este odaszóltam neki a fürdőben, hogy adjon egy tangát vagy egy bugyit, hogy azzal aludjak. Ráterítem az arcomra, szagolgatom. Mikor lefekszik, az álomrandi pillanatai járnak a fejében. Nekem konkrétan az, hogy felkötöm magam a gázcsőre. Egyéként Gigi és Jerzsi megoldották. Hihihiiii vihog Olivér. Gigi szerint szex konkrétan nem történt. Engem meg különösebben nem érdekel, úgyhogy nem kezdek el azon morfondírozni, ki hazudik és miért.

Ajaj, komoly beszélgetés lesz Alekosz és Éva között, beveszek egy magnéziumot, attól megnyugszom. Éva hintázik, Alekosz támadó kobra testtartásban eszik. Mondtam, hogy szeretnék veled beszélgetni. Mi a téma? Kettőnk. Alekosz elindul kifelé, esik az eső, na mehetünk? Éva úgy gondolja, hogy ez így nem mehet és azt szeretné, hogy ez a viszony, ha nem is most, de… Olivér benyit: Béci azt szeretné, ha masszíroznád a kezét. Most? Jó, megyek. Lelki szemeim előtt lejátszódik a jelenet, Éva puszta kézzel kiszakítja Béci karját tőből, párszor megforgatja a feje fölött, majd hörögve belevágja a medencébe és utána köp, de láss csodát, Éva masszíroz. Béci nagylelkű, na menjen beszélgetni! Na, hol tartottál? A viszonyunk nem romolhat el. Miért nem lehet úgy megmaradni, mint előtte? Nem tudtam, hogy ilyen érzéseket táplálsz irántam, főleg, hogy előttem már minden lánynak mondtad, hogy szerelmes vagy belé. Én nem azt mondtam, hogy szerelemes vagyok beléd, hanem azt, hogy beléd szerettem. Az más. Alekosz ismeri Éva gondolatait, a szokásait, tudnak egymással beszélgetni, voltak közös akcióik, tettek egymásért, ezek hozzák a belészeretést. De mondhatsz szerelmet is. Minek nevezed? Hát akkor annak, annak aminek te. Na és hogy tudsz a másik társaságában lenni, ha az elutasít? És mi a megoldás? Nem tudom. Lehet, hogy időt kellett volna hagyni ennek. De én akkor se szerettem volna beléd és ezt ne vedd sértésnek, ha eddig nem történt meg. Én nagyon nehezen leszek szerelmes. És akkor hogy fekszel le valakivel? Itt felröhögök, beszarás, hogy a pasiknak az a fixa ideájuk, hogy a nők csak mély érzelmi lángok közepette párosodnak. Ha bebizonyosodik ennek ellenkezője, akkor meg minden nő kurva. És az nem férne bele velem? Nem, mert van barátom. Alekosz kockáztatott, hogy legyen a nemtomminek alapja, kockáztatott és vesztett. Akkor most én megpróbálok neked segíteni. Nem tudsz, innentől kezdve. Mostantól már csak szánalmas lennék a szemedben. Nem jössz? Nem, Alekosz inkább ott marad, ledöglik a kanapéra és dobolgat az ujjaival a mellkasán.

Az Uralkodók szórakoztatására a pórnép megmérkőzik egymással, a győztes jutalomban részesül. Olivér nem először tribunusozik, akkor ezt tegyük rendbe, mert nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. Akire Olivér gondol, az egy évenként megválasztott római tisztviselő, aki a népet képviselte, az ő érdekeikben lépett fel, köze nincs a patríciusokhoz, de mindegy is, a telefont is a Mobil Józsi találta fel, mint tudjuk. Olivér szerint a ruha előkelő, de Olivér mozgásával baj van. Túl laza? Arisztokratikusan mozogj, előkelően, lassan, na így jó. Mondja ezt Alekosz, jövő tanév kezdetétől első osztályban az S betűt az ő fényképéről tanulják írni az elsősök! A szolganép versenye kezdetét veszi, az első feladat: folyadékkal megtöltött poharakkal megrakott tálcát átvinni egy akadálypályán. Anikó ügyesen már akkor elejti az egészet, mikor leemeli a polcról, én csak kipróbáltam, hogy egyáltalán elbírom-e. Gig tovább jut, ő már fel is tudja emelni, aztán töri össze mindet. Gombi elindul, a gumiabroncsokba lépkedve pár poharat elejt, a libikókánál az összeset összetöri. Zsófi meglepően ügyes, Gigi is, Anikó egy poharat tör össze. Jerzsi hihetetlenül gyors, 34 másodperc alatt teljesíti a feladatot, ő a győztes. A második fordulóban kitör a pesti limbó láz. Egy teli tál zöldborsófőzeléket maguk előtt tartva kell a léc alatt átmenni, arra ne térjünk ki, „hány lélegeztetőgépet lehetne vásárolni az éhező afrikai gyerekeknek” ennek a több liter főzeléknek az árából. Gombi leseggel, a lányok ügyesek, a feladatot Gigi nyeri, így ő mérkőzik meg a harmadik fordulóban Jerzsivel. A harmadik feladat nagyon jó, hátrakötözött kézzel, egy paradicsomlével teli tálból kell szájjal kivenni krumplikat. Gigi a szolganép abszolút favoritja! Béci nagyon jól érezte magát a játék közben és büszke, a csajok nagyon odatették magukat. Gigi jutalma, hogy azt eheti amit az Uralkodók és nem csinálhat semmit.

De mi történt a Villafüggővel a kiválasztás után? Alekosznak nagyon furcsa érzés a kiválasztottság, és a kiválasztás óta kinn járnak a gondolatai, nem benn. Az nem baj, csak a hangok ne mondjanak semmi gonoszt. Gombi Lacit húzza, nagy kópé vagy te! Szeretnéd magad megmérettetni, azért? Gigi, neked van kedved párbajozni, kérdi Alekosz. Ez nem kedv kérdése, ha viszel, megyek, nem félek tőle. Anikó tiszta idegben van. Zsófi nem tudom, mit szed, de szívesen kipróbálnám én is, visít, kiviszem és otthagyom, én vagyok a királylány, pörög, táncol, énekel. Ne örüljél már magadnak, honnan tudod, hogy téged visz ki? Anikó szerint ez volt az első olyan kiválasztás, ahol nagyon sokan taktikáztak. Igen, pláne te meg a Jerzsi a konyhás sztoritokkal. Éva cigizik a kertben (meglepő?), na gyere Alekosz, menjünk beszélgetni! Béci odaszól, ne befolyásold a döntésében, volt már erre példa a Villában. Most tudod miért mondja ezt? Ez attól fél, hogy most folyamatosan a Gigit fogom neked mondani. Olivér újra megcsillogtatja a magyar nyelv szépségét Alekosznak, azok közül fogsz dönteni, akik rád rakták a jelet? Még nem döntöttem el. Rosszul érintett téged a Laci. Rosszul, tényleg szeretem. Olivér és Éva Bécitől féltik Alekoszt, könyörögve kérlek Tesó, ne a Rácz testvéreket vidd ki! De akkor ki az én pályám? Zsófi vagy Laci. Éva értetlenkedik, miért ne vihetné a Gigit? Mert a Giginek a Szandikával vagy az Évával kell párbajozni. De miért te döntöd el, Olivér? Akkor megint benn marad mint a két Rácz, legközelebb meg lehet, hogy én megyek, vagy a Gombi vagy a Jerzsi, csattan fel Éva. A vitának Alekosz kérése vet véget. Amíg ki nem megyek, addig ti ketten folyamatosan legyetek mellettem! Folyamatos kontroltt igénylek! Rendben. Jó! Meg van beszélve, uram. Na mi van, Kilences, nem jössz ki?

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Címkék: vv4
1681 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sélli_ 2011.01.21. 11:35:19

Hajnikám, adom az irsait meg a cigit! :)

tizenot 2011.01.21. 11:37:32

Éva nagyon undorító, hogy fél gigtől és ezért akarja hogy alek vigye ki, állandóan magára gondol és ki akarja használni aleket.

christaylor 2011.01.21. 11:37:56

Na, jöhetünk át ide! :)

vörös áfonya 2011.01.21. 11:40:49

10.Az már szolganép,de mégsem utolsó 11.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 11:41:33

Hol a pálinkafőzés?!
Amúgy kurvajó, meg Pötyi most már visszaadhatná a lábam, mert kellesz!

Darth_Vader 2011.01.21. 11:42:52

Béla: ....azért teszem Alekoszra, mert féltem a húgomat, nehogy párbajozni kivigye.
Az ostobája. Pont ezzel adta meg a lehetőséget rá. És ez hordja az 1-est :-))

bévé 2011.01.21. 11:44:56

"Olivér szerint a ruha előkelő, de Olivér mozgásával baj van." - nem Alekosz szerint?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 11:45:07

@Félkegyelmű:
Nem érted te ezt, ez egy frankesz figyelmeztetés volt! Béla lereppeli a gerincferdülését, ha olyat tesz, amit nem kéne!

christaylor 2011.01.21. 11:45:41

"folyamatos kontrolt igénylek" :

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 11:47:02

@christaylor: Kicsi vagyok, székre állok,
onnét egy nagyot kiáltok,
hogy mindnyájan meghalljátok:
Boldog új évet kívánok!
nesze. ezt volt az első vers, amit anyámék megtanítottak tipegő koromban, akkor nagy sikert arattam vele :)

@Félkegyelmű: hallodhülyevagy? Bécit nem az eszéért szeretjük

kovácszsuzsi 2011.01.21. 11:47:42

Hajni gratulálok. még egyszer el kell olvasnom, tele van gyöngyszemekkel

Holabög Rém 2011.01.21. 11:48:33

Van egy haverom. Na ő 15 éves korában jött rá, hogy a nitrites pácsó valójában PÁC SÓ. :)Béci még nem tart 15 éves szinten. Viszont vannak értékei. Elvégre mégsem ő a kilences.

Mme Chauchat 2011.01.21. 11:49:04

"hány lélegeztetőgépet lehetne vásárolni az éhező afrikai gyerekeknek" LoL

iszlipó 2011.01.21. 11:49:56

@canzone: na de azért egy üres focipályán tuti nem mernéd elSZAVALNI.

tizenot 2011.01.21. 11:50:04

@christaylor: Az a jó alekben, hogy télleg olyan mint egy pszicho, nem lehet tudni hogy kit visz ki :D
Simán lehet hogy elkattan a srác és majd a bécit mondja :D
(amúgy szerintem az erősségi sorrend: gigi-béci-laci-zsófi)

sélli_ 2011.01.21. 11:50:30

Egyébként Zsófinak hogy kinyílt a csipája... 'én nem félek, de nem ám'!!! Igy is van, üvöltsél a nappali közepén, hátha ettől bárki is elhiszi ezt...
Ja, most akkor volt kekc vagy nem vót kekc? -ez itt a kérdés!

kovácszsuzsi 2011.01.21. 11:51:16

@tizenot: én még mindig remélem, hogy az olit

Nyuladék 2011.01.21. 11:52:11

naszóval, mondtam-é már, hogy kevés ember hat annyira negatívan a bioritmusomra, mint az oroszlánfejű? Gyáva, öntelt, alkoholista, tolvaj, szűzkurva.

Szerintem Gigi és Erzsi között volt szex, mert a rizsásmákosfeketefehérhomályos szállodai videón úgy látszik.

Alek Zsófipockot fogja kivinni, mert csak.

Ha Gigit nem lehet felsőbb osztályba emelni, de ehet a hűtőből és nem csinálhat semmit, akkor igazából már majdnem fentebb emelték... illetve egy jutalmat kaphatott, ez meg így testvérek között is kettő (najah, Gigi, meg Béci testvérek)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 11:52:13

Alek MMKK visszamegy erről a párbajról - az ertéel szerint.
Ne izguljunk villalakók!
Hol a reggelim, kilences?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 11:52:28

@iszlipó: hallod, én itt nyitok feléd, erre zárt falakra találok? művésznek készültem, tudod? olyan értékek vannak bennem, amikről még csak nem is hallottál

haruka 2011.01.21. 11:54:18

Hú, de szar Éváról az uccsó kép.
Éva amúgy MMKK mentegetőzik, nemisazértozik, amikor rászólnak valamiért. Folyton védekezik. Most is, mikor Béce rászólt, vagy amikor Szandika anyázott.

iszlipó 2011.01.21. 11:54:33

@sélli_: hát valami volt az biztos. kényszerzubbony-gyanús.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 11:55:05

egy időben Alketól jött rém a félsz, aztán Éva visításaitól vert ki a frász, de egyre inkább azt érzem, hogy ha összezárnának Zsófival kettesben valahová, felvágnám az ereim. azért engem is érdekelne, hogy milyen bogyót adott neki a villanővér, nekem is kéne

vörös áfonya 2011.01.21. 11:55:52

@viola narvilly:

Profi.Nájsz.Most már egy léktérben van mindenki.

Mme Chauchat 2011.01.21. 11:56:33

@Nyuladék: Jersey/Gigi belefulladt a kádba, szal most a klónját futtatják. Emiatt emléxik rosszul, h. valójában mi is történt Tordason.

iszlipó 2011.01.21. 11:56:56

@tizenot: ez nem is igaz, mert lelki társak, jó?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 11:57:26

@viola narvilly: tesó, nekem két adatlapom is volt, mert faszomba frissítették a kérdéseket, szóval az utolsó két kérdés kivételével mindenről nyilatkoztam ám :D

haruka 2011.01.21. 11:58:22

@viola narvilly: faszántos lett! az enyémet kiegészíteném azzal, hogy kellesz: hogy a viharba ne!
:))

Darth_Vader 2011.01.21. 11:58:35

@canzone:
Akkor miért szereted? Erre őszintén kíváncsi vagyok.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 11:59:23

@canzone:
Mert nem látod, milyen értéket képviselnek! Öhhh, például...öhhh...főzés!

Rigghead 2011.01.21. 11:59:36

most kezdődött el ez a kerva játék

natoth 2011.01.21. 11:59:42

nna, csak nem tudok tőletek elszakadni, de nem bánom, mert nagyon jó lett a poszt

"Alekosz nagyon sajnálja azt a szerencsétlen Jerzsigyereket, a Gigi egész egyszerűen hülyének nézi."
van erről egy közmondás, csak most nem jut eszembe. talán a szőlő savtartalmával van összefüggésben...

bévé 2011.01.21. 12:00:09

@viola narvilly: fordítva jobb lenne, mármint hogy vertikálisan a kommentelők, horizontálisan a válaszok. de nem akarok beleszólni, csak így kicsit nehezen követhető. :)

christaylor 2011.01.21. 12:00:18

@tizenot: de szerencsére ott vannak mellette a szárnysegédei, akik mindig hasznos tanácsokkal látják el és nem hagyják majd neki, hogy Bécit mondja, ellene nem jönne vissza (vagy már nem is tudom).

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.21. 12:00:54

Anikó az istNNő - óóó szerelmem Anikóóóó

ritus_ 2011.01.21. 12:02:27

Gratula Hajni, nagyon jó lett megint! Ez a kedvencem:
"...Mondja ezt Alekosz, jövő tanév kezdetétől első osztályban az S betűt az ő fényképéről tanulják írni az elsősök!"

Kész, ezen megborultam. Már gondoltam rá, hogy egy baseball ütővel jól hátba kéne vágni, mert a tartása valami borzalmas.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 12:02:36

@Félkegyelmű: háááát a két szép szeméért, meg dobolni is olyan szípen tud :)
@LadyCarambole: bocsmá' az értékeik úgy világítanak a sötétben, mint a csernobili tehén, de azért még félhetek tőlük, nem? :)

christaylor 2011.01.21. 12:02:37

@canzone: kicsicsillag, lemaradtál 3 héttel, már újév van.

lásd, ki vagyok (igen, kivagyok teljesen), elárulom, már kiszaggattam a tésztát.

egyébként a színpadi jelenléteden még van mit javítani.

Jimbo75 2011.01.21. 12:02:48

FV Jerzsi az asztalnál,
asszondja, hogy pácsó,
KJ Alek kiviszi LF Gigit,
há' kezdődik a Rácz só

(Én kérek elnézést)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 12:02:52

@Rigghead:
Ja, kieshetne már egy erősember is végre! Bár a butuskák szórakoztatóbbak, ezt el kell ismernünk.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 12:03:11

@vörös áfonya: az a sok Anonymus ti vagytok ott?
ki a lila? kinek a kedvenc színe a lila?

Nyuladék 2011.01.21. 12:03:28

Azt sikerült kiszűrnöm a táblázatból, hogy a magam kis 158 centijével én vagyok a legkisebb.
Hát csoda, ha én fogok párbajozni menni???

natoth 2011.01.21. 12:04:26

@viola narvilly:
csudiszép, bár némileg ront számomra az élvezeti értéken, hogy kihagyódtam belőle. most így hogy legyen önbizalmam, ha szerinted is csak egy fos vagyok, brühühü

viola narvilly 2011.01.21. 12:05:11

Elvileg engedélyeztem benne a beleírási lehetőséget, gyakorlatilag a bánat tudja.

@bévé:
én már át nem írom :)

Szaffi B. 2011.01.21. 12:05:24

@natoth: én is kihagyódtam, pedig kilences vagyok!

kovácszsuzsi 2011.01.21. 12:05:34

@Nyuladék: dehogy, majd jönnek a fijúk és jól megörülnek neked.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 12:06:12

@canzone:
Nanáhogy! Én szoktam is rosszat álmodni, de ilyenkor odabújok az ananászomhoz!

Szaffi B. 2011.01.21. 12:06:33

@bévé: vagy táblarögzíteni a kérdéseket.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 12:07:11

@christaylor: nem tévedtem olyan sokat, nem a XVI. századot mondtam.
majd a kávé szürcsölgetése közben megtanítasz a színpadi jelenlétre? az úrias tartásra?

viola narvilly 2011.01.21. 12:07:33

@natoth: @Trollszpré:
Töltöttetek ki adatlapot és nem vettem észre?

Szaffi B. 2011.01.21. 12:07:43

már 63 db Anonymus nyitotta meg :DDD

kovácszsuzsi 2011.01.21. 12:08:18

@viola narvilly: én is, és azt sem. pedig én 6-os vagyok

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 12:08:19

Hajni,
minden nap alig várom a posztot, pedig amúgy nem vagyok VV fan.
Elképesztő milyen szöveget löksz..:-))

Szaffi B. 2011.01.21. 12:08:23

Amúgy ki az az Anonymus valami görög? :DDDD

viola narvilly 2011.01.21. 12:08:35

@prof. Perselus Piton:
Akkor elvileg műxik a beleírás.
Mostantól ti szerkesztitek, én csak az alapot adtam.

bévé 2011.01.21. 12:08:37

@viola narvilly: excelben pedig sima ügy :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 12:09:00

@vörös áfonya: kiegészítettem. de hol lehet elmenteni?:(

Nyuladék 2011.01.21. 12:09:01

@kovácszsuzsi: Hm, ez más színben tünteti fel a mélységemet. :)

Jövök, megyek a lakásban, mert mindenféle dolgaim vannak éppen, ezért ha valaki keresne, akkor szépen várjon a sorára :)

Szaffi B. 2011.01.21. 12:09:23

@viola narvilly: igen, én nemrég. Tegnap muszáj volt nevelnem kicsit a jövő nemzedékét, meg valami értékelhetőt főzni, ha szeretnék még faszt fogni az életben.

viola narvilly 2011.01.21. 12:10:43

@bévé:
Nincs office a gépemen, ebben a tetű openoficce-ban meg alig igazodok el. Olyan, mint valami 3.1-es windows. A nagygépet meg lusta voltam összrerakni.

Elnézést kérek mindenkitől, aki esetleg kimaradt, nem volt szándékos, de szerkesszétek nyugodtan.

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 12:11:03

@viola narvilly: semmit nem értek az excelhez, de nem lehetne megfordítani? vízszintesen a nevek és függőlegesen a kérdések? talán jobban átlátható lenne...

Nyuladék 2011.01.21. 12:11:22

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: van ott a file fül alatt olyan, hogy save
szerintem ott

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 12:11:29

Benne vagyok a' internettes táblázatban...
hüpp, hüpp, végre elértem valamit...

Hajni, zseniális volt má' megin' az összefoglaló!

viola narvilly 2011.01.21. 12:11:43

Na, látom, többen szerkesztgetnek benne :)

christaylor 2011.01.21. 12:11:47

@canzone: perszehogy! Én szoktam ám eltartott kisujjal még boroskólát is inni! :D

Mindenre szivi, mindenre megtanítalak. Helyes tartás, helyes beszéd, hogy ne legyél Szandika, hogyan tartsd a konyakos poharat (még szükséged lehet rá), hogyan szállj be helikopterbe, hogy ne látszódjék ki a bugyid, stb.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 12:12:06

@Nyuladék: nekem az a gomb inaktív. viszont elmentődött a frissítés

viola narvilly 2011.01.21. 12:12:25

canzone, igen (faszombamá) :DDD

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 12:12:25

@christaylor: Nem kell felvenni bugyit és akkor nem fog látszani...:D

Augur 2011.01.21. 12:12:37

Drága Hajni, amit írsz, az tízezerszer jobb, mint maga a műsor! le fogok szokni a tévéről. ez a mai is nagyon jó, főleg, hogy sok vagy benne, és a villalakók tényleg legjobb dumáit emeled ki a katyvaszból. nagyon jó érzéked van az íráshoz! elismerésem!

tizenot 2011.01.21. 12:12:48

@christaylor: Fasztuggya, bécire csak a könnyes szemű tinilányok szavaznának, míg alekre meg minden pszichopata - azaz az egész ország :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 12:13:13

@Trollszpré: Leokádia és Alekinnyó unokatestvére.

tizenot 2011.01.21. 12:17:41

@iszlipó: éva ikább csak szavazótábor-társ lenne :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 12:17:56

@natoth: lebuktál, te vagy Anonymus user 91 a táblázat szerint!:)

Nyuladék 2011.01.21. 12:17:57

valaki foglalkozik azzal, hogy megcserélje a táblázat 2 kiterjedését? Mer' ha nem, de szeretnétek, akkor nagy ráérésemben a munkalap2-en átírkálhatom.
Hátha akkor javulna a helyzetem a hierarchiában. Nem akarok párbajozni menniiiii!

Jerk 2011.01.21. 12:18:20

@tizenot: Zsofi 0 98. egy idegesito, mupicsa....amugy Alek most hoher szerepet fog betolteni...barkit, mondom barkit visz ki ki fogja nyirni...Beci mitol lenne eros? az emberek leveszik hogy mekkora suttyo szerintem...ettol fuggetlenul siropicsogomusiraskiralyno Zsofit viszi...es 90-10 lesz az arany

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 12:18:49

@Nyuladék: írd, én is szeretném kitölteni :)))

viola narvilly 2011.01.21. 12:19:26

Tesók, ha valaki ért hozzá, fordítsa már az oszlopokat sorokká és a sorokat oszlopokká plíz. Thx.

kovácszsuzsi 2011.01.21. 12:20:15

@Nyuladék: csináld meg légy szíves, ha már ajánlkoztál!

Friedmann Juci 2011.01.21. 12:20:28

hallodhülyevagy, folyamatos kontrollt igénylek! mmkk figyeljetek rám, mert nem mindig én vagyok a hibás!!!!

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 12:20:45

@viola narvilly: szólj Nyuladéknak, hogy csináljaaaa! :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 12:20:52

@LadyCarambole: és akinek még ananásza sincs? és barátai se voltak még iskoláskorában sem? csak egy fos 9es vagyok...
@christaylor: bugyi? hülyevagy?

kurvajó ez a szerkesztgetés :) mindentszeretekbennetek :) száz fölött van az anonymusok száma, csak tényleg az zavaró, hogy vízszintesen van, a földdel elvágólag

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 12:21:18

@Nyuladék: légy oly húgom/bátyám és cseréld meg :-)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 12:21:27

@Friedmann Juci: Necsináld a Vígszínházat, légy szíves... :D

bévé 2011.01.21. 12:21:51

kéne egy freeze pane ebbe a táblába

Hümüzhümümüz 2011.01.21. 12:22:07

Én is azt hittem régen, hogy valami mexikói fűszer a pácsó... :D:D:D

Jimbo75 2011.01.21. 12:22:13

Alekosz esélytelen Zsófi ellen. Ilyen magával ragadóan őszinte, mindig szerepelni vágyó, gyakran középpontba kerülő, gyönyörű, nőiesN nővel még nem találkoztam, ha nem látom egy napig, a vágy szinte elhomályosítja gondolataimat, betörnék hozzá, de ZÁRT FALAKBA ÜTKÖZÖM!

viola narvilly 2011.01.21. 12:22:15

Nyuladék, Hajni azt mondta, hogy szóljak neked, hogy csináljaaaad :D

Toszkana 2011.01.21. 12:22:23

Én most csak annyit akarok, hogy Hajni nagyon gratulálok !!
Annyira jó !! Többször hangosan felröhögtem míg elolvastam (mhely) a főnököm meg kiszólt az irodájából "De jó kedved van !" ajaj

viola narvilly 2011.01.21. 12:23:14

Jelzem nektek, hogy a következő őrültségről SSKK nem vagyok hajlandó táblázatot készíteni! :)

kovácszsuzsi 2011.01.21. 12:23:28

@Jimbo75: még a csoszogása-szürcsölése is erotikus

natoth 2011.01.21. 12:23:53

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
vállalom, ez is az értékeim közé tartozik
ha rámentettem valakire, bocsánat, nem vagyok ehhez elég művelt

Toszkana 2011.01.21. 12:24:20

Jézusom most olvastam !
Jimbo75 ugye csak viccelsz ?!

Friedmann Juci 2011.01.21. 12:24:32

@Hódos Hajnalka: hajni, miattad szívesen lennék leszbikuslelkitárs!

Jimbo75 2011.01.21. 12:24:55

@kovácszsuzsi:

Depláne, csak azért nem meri senki felvállalni, hogy beleszeretett, (mint ÉN)
mert féltek egy okos nőtől:)

christaylor 2011.01.21. 12:25:02

Na, most én egy időre el, mert amikor visszatérek szeretném azt érezni, hogy közben csináltam valami hasznosat is.

Kész legyen a táblázat, mire visszajövök, különben összezavarjátok a bioritmusomat! :)

Friedmann Juci 2011.01.21. 12:25:32

@Jimbo75: de ééédessh vagy!! öleléssh!

kovácszsuzsi 2011.01.21. 12:25:49

@Hümüzhümümüz: én meg régen azt hittem, hogy a fragile a doboz tartalma, és gondolkodtam, hogy mi lehet az. szerencsére nem kérdeztem meg senkitől

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 12:26:46

@canzone:
Ebben az esetben kénytelen leszel kinyitni egy löncshúst és megenni a pácsót börkével! Légpuszi!

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 12:26:54

@Hümüzhümümüz: Semmi baj, Petőfi meg rátette magát a sínekre. :)))

@noisofor: kitartás, péntek van! :D

@Friedmann Juci: felettébb felkeltette az érdeklődésemet ez az ajánlat. Gondolkodni fogok rajta, bár most a gondolataim inkább kinn járnak, mint benn.

Friedmann Juci 2011.01.21. 12:28:19

@Hódos Hajnalka: bizonyára zárt falakba ütköznek a kinnjáró gondolataid, pedig ha páchót nyalnál, rögtön beismernéd a frankót, ugyanis én egy őszinte embernek ismertelek meg!

viola narvilly 2011.01.21. 12:28:20

Megyek szundítani egy kicsit, mert az éjjel nem sokat aludtam.
Jót ne halljak rólatok!

Nyuladéknak pedig ezer köszönet, hogy átfirkálja a táblázatot.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 12:28:46

@Hódos Hajnalka:
Úgy látjuk, tesó, igényled a kontrollt, amíg nem rakod a kilincsre a kezed, addig.

kovácszsuzsi 2011.01.21. 12:28:57

@Jimbo75: most milyen rossz lehet a drágának, hogy nem ehet mártást ropival. egyemmeg

Nyuladék 2011.01.21. 12:29:49

Namostan szólok, hogy írkálok, szóval majd egyszercsak jelzem, hogy MEGVAN! :)

natoth 2011.01.21. 12:32:09

@Nyuladék:
köszi a nép nevében :) (ha MEGVAN, ne menj ötcsillagosba, de legalábbis a kamerát takarjad le)

kovácszsuzsi 2011.01.21. 12:32:21

@Möff CAT: de hogyan szürcsöli a szódát?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 12:33:32

@kovácszsuzsi: Nemtom, de lehet, hogy a Vígszínházban van erre vmi titkos Jedi módszer

tizenot 2011.01.21. 12:37:21

@Hódos Hajnalka: A mai az zsír, mint régen. Azt nem szeretem amikor 99% az idézgetés, mert akkor nem osztod meg velünk saját bölcsességed csíráit és akkor nincs min röhögni :D

Rigghead 2011.01.21. 12:37:22

Zsófi tegnap egyébként pont azt mondta Anikónak amire én is gondolok, hisz ő a királylány és ezt nagyon nem szabad lebecsülni...

Az más, h jelenleg Alek annyira erős, hogy kint fogja hagyni (nem véletlen kér folymatos kontrolt, mert nem akarja elbaszni a renoméját jövő hét végéig)

de tartom azt is, h meggondolja magát és fiút fog kivinni

mibajotok? a hszek fele se szól erről az értékes műsorról! mindenki rémgyenge poénokat ereget a másiknak :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.21. 12:38:37

@canzone: Szerintem Zsófi eddig szándékosan lenyomva tartotta az energiaszintjét, hogy elkerülje a pazarlást. ERRŐL milyen filmet tudnék csinálni... :S

@christaylor: És mit csinálnak, ha mégis Bécit mondja? Leütik, mikor meghallják, hogy "Bé..."?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 12:38:59

@LadyCarambole: és hogy legyen így önbizalmam?

@viola narvilly: jóvammá, dicsekszel itt megint, hogy mit csináltál éjjel :)

christaylor 2011.01.21. 12:39:32

@King of Shadows: nem,nem. még korábban befolyásolják a döntésében. rábeszélik,hogy NE Bécit mondja.

Nyuladék 2011.01.21. 12:39:58

naácsi, valaki segít átírkálni a táblázatot, az előbb a nickeket írta.
arra szeretném kérni, hogy ne töröljük ki egymás bejegyzéseit, mert így nem jutunk előrébb :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 12:41:04

@King of Shadows: Tehát a buta szőke lány csak a felszín, valójában iszonyat rideg ninja-mesterrel állunk szemben, aki mostanáig gyűjtötte a csí-energiákat és a párbajon kitépi Alkesz gerincét, mint Subzero a Mortal Kombatban? :D

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 12:42:23

@LadyCarambole: Kontroltt az, te. Nézd meg, ott van a posztban is :DD
Egyébként azért van így mert kontroltot akartam írni, úgy a helyes, ezt azóta tudom, mióta Olivér és Alekosz mondataiból próbálom kihozni a maximumot! :DD

Augur 2011.01.21. 12:43:20

@viola narvilly: grat és respect! marha pihentek vagytok:D

K Tomoceusz 2011.01.21. 12:43:34

Gyanusan sárga volt az a zöldbabfőzelék , már ezt is Kínából hozatjuk . Ráadásul kilenceske elvesztette lavorsport veretlenségét .
Szomorú nap volt ez a tegnapi .

Ken Adams79 2011.01.21. 12:43:37

Hajni!
A poszt (megint) jó lett, de kicsit hiányolom, ahogy a sok zseni közül kettő (Jerzsi és Alekosz) megpróbált a lekvárból pálinkát főzni...
Gondolom abból a mondásból indultak ki, hogy amiből lekvárt lehet főzni, abból lehet pálinkát is...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 12:46:08

most látom a táblázatból, hogy már hannibalnak se kellek...!! a kertnél van még kintebb? vagy aludjak ezentúl a mosókonyhában? ki akarok menni, megtalálom a módját, hogy kimásszak a kupolán...

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 12:46:46

@Ken Adams79: Sztem az a mai összefoglalóban lesz, a tegnapiban legalábbis én nem láttam. Jézus, Zsófi szere hat a képernyőn keresztül is, vagymivan?

Ken Adams79 2011.01.21. 12:48:45

Akkor bocs Hajni, csak tegnap este láttam a neten...azt hittem, azt mutatják ott, amit előtte a TV-ben is leadtak.

Nem a képernyőn keresztül hat...a képernyőn keresztül kilenc!!!

És ugyan azt szedjük...

christaylor 2011.01.21. 12:51:26

@canzone: mért? kiszedett belőle? hát mi történt köztetek múlt éjjel,hogy csak így eldobott? idehajtod a vállamra fejed? ríhatsz is egy sort! :9

christaylor 2011.01.21. 12:53:55

@christaylor: ja, már látom. de érted, legalább te még mindig ott szerepelsz a listában, a neved legalább, engem meg sem említett korábban sem.

tizenot 2011.01.21. 12:54:42

@Jerk: Szerintem ezzel hogy éva meg alek szétment mindketten gyengültek, éva nagyon, de alek is, mert elszállt a magabiztossága + nagyon rosszul kezeli a kialakult helyzetet. Előtte ő volt a támadó szellemű a hétköznapi szitukban, már-már olit is kezdte maga alá gyűrni, azóta meg csak kapaszkodik és próbálja hárítani a kényes helyzeteket, ez nem jön le túl jól.

Előtta aszontam volna hogy bárki ellen visszajön, most már nem tudom. Igazából alek most jó helyzetben van, mert ez a legutolsó könnyű helyzet, szerintem vigye ki zsófit, azt' hagyja meg a meló nehezét a következő kiválasztottnak :D

Augur 2011.01.21. 12:55:01

nekem bejönnek Alekosz hatalmas dumái:D és hát ez: "Alekosz támadó kobra testtartásban eszik"-született költők pisálnának állva ezért a metaforáért!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 12:57:17

Hajni még azt akartam kérdezni, hogy Pötyi milyen jószág?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 13:00:46

@Augur: Alekosz olyan hülye, hogy a képzeletbeli barátai is kiközösítik...

van-e szándék 2011.01.21. 13:00:57

@Hódos Hajnalka: köszönjük! ez már nem is hogyvolt.. ez már nagyonottvolt! :)

natoth 2011.01.21. 13:03:05

Nikolasnak nem kell VV Ildi. csak hogy tudjátok

Augur 2011.01.21. 13:03:12

@Möff CAT: meg is látszik rajta:)

van-e szándék 2011.01.21. 13:04:49

@natoth: bazz, ennyit nem képes megtenni a közért? :D

vörös áfonya 2011.01.21. 13:05:49

@natoth:

Nekem sem kell Nikolasz.Sapkástul se.

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 13:07:00

@Benyeszke: Pötyi - hivatalosan özv. Zimonyi Ákos - egy fekete-fehér keverék (kan) kutya, pöttyös hassal és lábakkal. Egy kis kutyakutyánszki, na :)

@van-e szándék: ohh.

Augur 2011.01.21. 13:07:15

Pötyibabáról jut eszembe: Hajni, ugye majd ha ez lefutott, írsz az imádnivaló belezőgépedről is a kutyás blogotokba? meghalok az ebeitekért!

meznyul 2011.01.21. 13:07:21

Valaki meg tudná mondani, hogy mi az a zene Éva és Alekosz beszélgetése alatt? Vagy melyik filmben volt?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 13:07:54

@christaylor: @bévé: az van beírva, hogy "de már nem", hát a tőrömbe dőlök
faszomba ma a pasikkal. előkerült a szerdai majdnemrandipasim (elfelejtett szólni, hogy tovább melózik, és nem ér rá, de ez ma jutott eszébe), és volt pofája a tordasi elnöki lakosztály helyett rókusi tízemeletes bérelhető (!) szobáját ajánlani.fasszopóköcsögláda.

christaylor 2011.01.21. 13:08:26

canzone teljesen magába fordult hannibál miatt. :( azért nem ír.

Ken Adams79 2011.01.21. 13:08:53

Sajnálom szegény Alekoszt...tipikusan olyan ember (szerintem), aki ha kap 1 kedves mosolyt 1 lánytól, akkor már azt hiszi, hogy az már (kölcsönös) szerelem.
Magányos emberekkel, vagy akinek 1 kicsit szeretet éhsége van,esetleg nehezebben ismerkedik, sajnos ez előfordulhat.
utána ciki mindenkinek.
Mint most is.

Persze erre Éva még rá is játszott rendesen, mert ugye ez mégiscsak 1 olyan játék, ami (elvileg) a nézők szimpátiáján is múlik.
Csak, amikor a "Duna parton" sétálgattak kézen fogva... hát..azért, akivel csak barátkozom... azzal talán mégsem.

dr yetee 69 2011.01.21. 13:09:19

"Alekosz támadó kobra testtartásban eszik." Ez nálam mindent visz!

vörös áfonya 2011.01.21. 13:09:59

@meznyul:

Ami az alatt volt,mikor öltözködtek az urak,az a zene is jó volt.
Amúgy zenéket aláfestésnek nagyon eltalálják.

christaylor 2011.01.21. 13:10:29

@meznyul: azt hiszem,ez ment akkor.
Forrest Gump.

Augur 2011.01.21. 13:11:23

@Ken Adams79: eléggé egyedül vagyunk a véleményünkkel, de én is mesajnáltam Aleket. most nagyon emberi. amíg Freddie és Hannibal Lecter keresztfia volt, addig nagyon keményen nyomta, de most csak egy lúzer, akit az orránál fogva vezetnek a szipirtyók.

bévé 2011.01.21. 13:11:47

@canzone: lehet, h az a zene verte ki a biztit. :)
nálam mondjuk igen, mert távol áll az ízlésemtől, de én nem is csaptam neked a szelet. :)
naa, de vmi csak történt, aminek hatására átírta... :(

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 13:12:03

@natoth: úgy kéne neked egy excel tanfolyam,mint tanyára a villany?

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.21. 13:12:05

ahogy Ildit felhozták, az RTL bárkit fel tud hozni, és le tud ejteni - csak a spotok szerkesztésének kérdése az egész

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 13:12:10

@christaylor: bosszúból mákos tésztát csináltam ebédre, azért nem írtam :)

christaylor 2011.01.21. 13:12:13

@canzone: kezdjél nőkkel akkor! :)

ez nem ajánlat volt.

vörös áfonya 2011.01.21. 13:13:39

@Augur:

Én is csatlakozom.
Tegnap megsajnáltam,mert ő nem akar kimenni,szerintem élete végéig ott maradna a villában.

kovácszsuzsi 2011.01.21. 13:14:16

@eltorzult valóságérzékelés: lassan érdekesebb azt figyelni, vajon mit akarhat a retek, mint a lakók

bévé 2011.01.21. 13:14:30

@christaylor: Forrest Gump Gigi-Jerzsi alatt ment.

van-e szándék 2011.01.21. 13:14:47

volt ma már online? vagy végleg elmentek a vi

Augur 2011.01.21. 13:15:01

@vörös áfonya: ez az. képzelhetitek, milyen élete lehet idekint. az ilyesmi faszikkal a jólelkű nők barátságból is lefekszenek:D

christaylor 2011.01.21. 13:15:40

@bévé: akkor bebuktam,nem tudom mi ment Alek-Éva alatt.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 13:15:53

@Ken Adams79: Ez a viselkedés a Gyilkos elmékben többször előfordul, csak mindig elkapják a végére... :)

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.21. 13:16:21

@van-e szándék: Facebook csoportot kéne alakítani, hogy mifaszér reality, ha nem követhetjük 0-24-ben

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 13:16:43

@Augur: @bévé: Írokhá. A tündérség csak az álca. :D

van-e szándék 2011.01.21. 13:17:10

@eltorzult valóságérzékelés: felesleges.. simán kidumálnák, hogy épp azért.. :D

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.21. 13:17:58

@kovácszsuzsi: egyre inkább mániámmá válik, hogy Facebook csoportot kéne alakítani, hogy mifaszér reality, ha nem követhetjük 0-24-ben - és akkor nincs manipula - nevezék inkább akkor másnak, de ne valóságsónek, de ez így totál átbaszás -

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 13:18:13

@Ken Adams79: kézenfogva sétálás: hát igen, azt azért mégsem. kivéve, ha nem vagy tekintettel arra, hogy ezt ő félreértelmezheti, és szar lesz neki.
vagy ha a saját érdekeid úgy kívánják (és Éváé úgy kívánta ezek szerint:S) :((

Augur 2011.01.21. 13:18:58

@Hódos Hajnalka: de jó lesz!! ismerem a tündéri vérfarkast, van nekem is ugyanilyen, csak fekete. ezért(is) érezlek tőlem legközelebb állónak!:)

Nyuladék 2011.01.21. 13:19:04

jól látom, hogy készen vagyunk?:)

Nyuladék 2011.01.21. 13:19:45

MEGVAN a táblázat! :)

Ken Adams79 2011.01.21. 13:20:08

@Augur:
azért annyira nem sajnálom.
inkább szánalmasnak tartom.
de nagyon...

(magát azt, hogy Éva ezt csinálta vele, illetve, hagyta, hogy ezt csinálja vele, talán sajnálom...de minden egyéb megnyilvánulása, mozdulata - kezdve onnan, hogy felmerült benne egyáltalán az ötlet, hogy jelentkezzen villalakónak, egészen addig, hogy beköltözött - mindent szánalmasnak tartok rajta.

Nyuladék 2011.01.21. 13:20:37

Van 7-es számmal egy üres sor, ha valaki tölteni, mondjuk Hajni, akkor oda pl. lehetne :)

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.21. 13:20:52

@Augur: Az Alek olyan lehet a való életben, hogy minden szembejövő nőt leszólít, azzal, hogy: dugunk? (volt nekem egy ilyen haverom, kiment Bécsbe ÍGY csajozni) 10 ből egyszer bejön, és ez feledteti a kilenc pofont.

Augur 2011.01.21. 13:20:53

@eltorzult valóságérzékelés: miért nem csinálod? már volt róla szó! hajrá! ez már egy igazi csálád:D Hajni az anyánk!

bévé 2011.01.21. 13:21:24

@meznyul: most csetelt rám egy barátom ugyanezzel a problemmel (ugye nem te vagy az, Peti? :)), bukott 6 üveg pezsgőt, mert fogadott, h ez Moby a Beachből.. hát, bukta is. :)

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.21. 13:21:55

@Augur: én nem csinálhatom, titokban nézem :+

kovácszsuzsi 2011.01.21. 13:22:13

@eltorzult valóságérzékelés: szerintem egyszerűbb elfogadni annak, ami. végül is az egész értelme a manipulálás, ha szerkesztett azt figyelhetjük mivel próbálkozik a TV, ha meg véletlenül nem akkor meg a játékosok kavarása lesz majd érdekes. de előbb ki kell hulljon még néhány

Kekec1 2011.01.21. 13:22:52

sziasztok ismét,
Alekoszt megsajnáltam volna én is, ha el tudnám hinni az alakítását, csak sajnos már annyiszor láttuk ezt, nagyon hitelesen előad valamit majd rá fél percre egy másikkal megbeszéli, hogy mekkora átcseszés, hogy most már azt se hiszem el ha köszön... Színészkedésből talán ő vizsgázik a legjobban, Éva egy ripacs, ő csak szeretné ha hiteles lenne, de nem az, a többiek talán nem tudatosan adnak elő dolgokat, csak egyszerűen látszik rajtuk mikor hazudnak vagy érzelmeket színlelnek. Alekoszon nem látszik, róla csak azért tudni, mert utána mással kibeszéli, nálam ő az Oscar díjas.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 13:23:28

@Ken Adams79: egyébként meg neved,nemed,színed, versed? töltsd fel magad a táblázatban, ha nem akarod, hogy mindenki rád tegye a jelét játékiból és figyelmeztetésiből:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 13:23:38

@meznyul:
Az Amerikai szépség zenéje ment alatta, a többi rajtad áll!

Augur 2011.01.21. 13:23:51

@Ken Adams79: tudod, hogy a nők nagy része valami értelmezhetetlen okból anyai érzést kezd érezni a vesztes pszichopaták iránt:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 13:24:21

@bévé: sajnálom, hogy zavarta az idegrendszered az a zene :) belinkeljem még egyszer? :D

@christaylor: nemkellenek a nők... akár 9es, akár 13as, nem vonzanak. ezvan. aszexuális leszek.

Mme Chauchat 2011.01.21. 13:24:22

Amíg ki nem megyek, addig ti ketten folyamatosan legyetek mellettem! Folyamatos kontroltt igénylek!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 13:25:22

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
Én ráteszem, mert tőlem ő áll a legtávolabb és mert így beszél a levegőbe!

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 13:25:34

Héhéhé! Hol a táblázat?

Augur 2011.01.21. 13:25:51

@eltorzult valóságérzékelés: vannak itt többen, akik fölös energiáknak határozottan bővében vannak. lásd a kommentelőkről készített táblázat. ahhoz képest a fácse klub már semmi:)

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.21. 13:26:17

@van-e szándék: most jön a 10. - zsófit, mielőtt kiviszi, megdugja :) :) :)

meznyul 2011.01.21. 13:26:36

@bévé: ez az!!! köszönöm!
az istenért nem jöttem rá, azt tudtam, hogy valami lassítottfelvételes jelenet.

kovácszsuzsi 2011.01.21. 13:26:59

@Nyuladék: engem kihagytak. lehet bele írni?

Mme Chauchat 2011.01.21. 13:27:35

@Augur: megy ez a nyertes pszichopaták iránt is...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.21. 13:27:46

@Ken Adams79: Viszont nagyon mellélő, mert az állítólagos barátja, már azt mondta, hogy örülne neki, ha Alek összejönne Évivel...

Augur 2011.01.21. 13:31:10

kedves geekek! nem lehetne valahogy trackbackelni a táblázatot?

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 13:31:18

@LadyCarambole: mármint hozzád ő áll a legtávolabb? hogy ő van tőled a legközelebb. vigyázz, hogy mit mondasz! és igen, ezek a légből kapott levegőbe kiáltott szavak... mi jön még? légcsók? :)

Kekec1 2011.01.21. 13:32:15

@King of Shadows:
ezt nem tudja, de nem is érdekli szerintem, a barát csak egy jó kifogás hogy azért mégse kelljen mán kekszelnie Alekosszal :) De ha hirtelen a kiesése lenne a tét, és sarokba lenne szorítva, válassz HP, keksz vagy kiesel, biztos vagyok hogy előbbit választaná, barát meg szerelem ide vagy oda :)
Éva nagggggyon, MMKK emlékeztet egy volt ismerősömre, ősi elfojtott ösztönöket hoz ki belőlem, nem is bírom sokáig nézni....

Augur 2011.01.21. 13:34:14

@Mme Chauchat: ott inkább a delikvenst porba leigázó amazont érzem magamban feltüremkedni:)

Nyuladék 2011.01.21. 13:34:30

@kovácszsuzsi: lehet bele írni, ahogy látom, Hajninak is jól megy a dolog :)
válassz ki a lista alján egy sort és szépen írkáld bele a dolgaidat :)

christaylor 2011.01.21. 13:34:38

@kovácszsuzsi: nem Nyuladék vagyok,de lehet bele írni.

van-e szándék 2011.01.21. 13:35:34

@eltorzult valóságérzékelés: dehogy dugja meg... egy eperlekváros pálinkát se lenne képes megdugni, pedig az nem csoszog, nem csámcsog és nem is visít..

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 13:37:14

@van-e szándék: Csoszog, csámcsog, visít... Frankón Gollam jut eszembe ezekről így együtt... :)
Mhmmmm, halackaaaaa....

vörös áfonya 2011.01.21. 13:38:00

@Möff CAT:

Kinézetre meg teljesen Alekosz.Mármint Gollam.

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.21. 13:38:09

@Augur: akkor remélem valaki csak összehozza

Augur 2011.01.21. 13:38:29

@van-e szándék: Alekosz olyan szempontból orálisan fixált, hogy csak beszélni tud róla. maximális szexuális élménye a "legyenszíves jöjjön vissza és nyissa ki a táskáját!"-mondat

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 13:39:51

@Nyuladék: Köszi Nyuladék. Ja, megoldottam.
Felháborítónak tartom, hogy csak én írtam azt, hogy a Kilenceseket képviselem :DD

natoth 2011.01.21. 13:41:32

dzsakudzzi, márminthogy

van-e szándék 2011.01.21. 13:41:53

@Augur: ha levédetjük villámgyorsan, árulhatnánk orális fogamzásgátlóként :)

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 13:42:55

És felháborító, hogy anyátok a legalacsonyabb! :DDDD

56.hope.road 2011.01.21. 13:42:57

"neki (Jerzsi) a második legnagyobb boldogsága a kajálás, ha azt elveszik tőle, szomorú. Vajon mi lehet neki az első legnagyobb boldogság?"
Célbalövés tükörre???

Broáf!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 13:44:56

@vörös áfonya: Na akkor a végefőcímen a stáblista idevonatkozó része így hangzik:

Gollam (Szméagol) - Alekosz; magyar hangja Csoszo Zsófi

natoth 2011.01.21. 13:45:12

@bévé:
– Szívesen megismerném, elmennék egy fellépésére, hogy összehozzunk egy találkozót, persze csak akkor, ha ő is pozitívan áll a dologhoz. Szeretem, ha egy férfi teszi meg az első lépést – tette hozzá Ildi.
- Nagyon szépen köszönöm Ildikónak, hogy rám gondolt, nagyon megtisztelő, hogy tetszem neki. Jelen pillanatban azonban a zenei karrierem a legfontosabb, arra koncentrálok, így aztán nincs is időm másra, még tévét nézni sem – reagált udvariasan a felajánlkozásra Nikolas.

Augur 2011.01.21. 13:45:12

@van-e szándék: az már biztos. ettől bimbójában elhervad minden virág.

Augur 2011.01.21. 13:46:10

@Hódos Hajnalka: Hajni hol vagy? nem látlak! valahogy hozzátok nekem elérhető közelségbe a frissített táblázatot, plíz!

Nyuladék 2011.01.21. 13:46:32

@Hódos Hajnalka: @van-e szándék:
Nagyon szívesen! :)
Valaki segített benne, azt hiszem, hogy LadyCarambole, úgyhogy neki is jár belőle :)

Szerintem egész pofás lett a táblázat :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 13:46:40

@Hódos Hajnalka: mi itt uralkodói szinten nem foglalkozhatunk kilencesekkel, akik még arra sem képesek, hogy kiálljanak magukért. ha lenne bennük intelligencia, megfordítanák a 9-est 6-ra.
de így? szaarok rájuk.

Nyuladék 2011.01.21. 13:47:22

@Hódos Hajnalka: tévedés, nem te vagy a legkisebb, hanem én.
én csak 157-158 cm vagyok, csak még nem írtam bele a táblázatba :D

van-e szándék 2011.01.21. 13:47:23

@Augur: :) bimbóig nem jut ugyan, de igen :)

christaylor 2011.01.21. 13:49:21

@Augur: Hajni a 7. sorszámmal indult.

natoth 2011.01.21. 13:49:35

@Nyuladék:
ugye arra mondod, hogy Nikolas nem néz tévét? :)

van-e szándék 2011.01.21. 13:50:25

@natoth: "Szeretem, ha egy férfi teszi meg az első lépést" - mondta Ildi az első lépés közben
:)

Augur 2011.01.21. 13:51:01

@van-e szándék: :) a fogamzásból csak a fog-at ismeri. azt, hogy marokra, vitéz!:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 13:51:01

@Nyuladék:
Tévedés, mert én. A Mariana árok hozzám képest sehol sincsen!
Igaz-e Juci?

van-e szándék 2011.01.21. 13:52:18

@Augur: :D tán még a "ne fogazz!"-t is "ne fogamz!"-nak mondja.. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.21. 13:52:53

@Kekec1: Szerintem azt ő is tudja, hogy a vetkőzést nehezen tudná kimagyarázni a barátjának. Az viszont érdekes, hogy Alek ezt még nem hozta szóba...

Augur 2011.01.21. 13:53:10

@van-e szándék: símán. a szavak szintjén nagy mágus:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 13:53:54

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
Légsimi is akár, de előtte fel kell szolgálnod 9 pohár málnaszörpit a libikókán!

56.hope.road 2011.01.21. 13:55:22

@Ken Adams79:
"Sajnálom szegény Alekoszt...tipikusan olyan ember (szerintem), aki ha kap 1 kedves mosolyt 1 lánytól, akkor már azt hiszi, hogy az már (kölcsönös) szerelem."

Nem kell sajnálni Balekoszt. Saját magát hitegeti. Ha egy nő nemet mondd neki, akkor megmagyarázza magának (is), hogy az tulajdonképpen egy bizonytalan igen.
Meg kéne tanulni csajozni, oszt menne minden simán.
A csajoknak kedvesség kell, nevetés, nem pedig egy görög szobor, Einstein-aggyal, mélyreható gondolatokkal. Balekosz pedig erre gyúr, ezt az énjét keresi.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 13:55:34

@Nyuladék:
Ha a magasságodat vesszük alapul, akkor kábé az orrodig érek. Centiben.
Mert amúgy magas vagyok, intelligenciában meg műveltségben is!

Hannibal22 2011.01.21. 13:57:38

@canzone: Játszod itt a meglepettet kis csillag? Kijárna neked egy tapsvihar akkora vígszínház vagy hallod! Tegnap neked olyan oldaladat ismertem meg amit nem is tudtam,hogy van ilyen oldalad.
Engem így még soha nem aláztak meg,SOHA!
Pedig azt hittem,hogy ami köztünk van az a legnagyobb ,érted a legnagyobb dolog.Nem tudtam semmit!
persze szuvenír jogod volt elmenni aludni de akkor is,faszom.5 magnéziumot kellett bevennem,hogy lenyugodjak.

Nyuladék 2011.01.21. 13:58:09

@LadyCarambole: Háhá! Szebbé tetted a napomat, de tényleg! mindig benne voltam a legkisebbek között és most találtam valakit, aki nálam is kisebb. Tök jó! :D
Olyan kis cuki vagy amúgy? Mert ha igen, akkor király, ha meg nem, akkor hiába nyomatod itt a dumát az értékeidről. :)

Augur 2011.01.21. 13:59:09

@56.hope.road: szegény diszkoszvető! szegény Einstein! nem érdemlik, hogy hivatkozási alapok legyenek a görög kobra mellett.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 13:59:31

@hannibal22-73: jól van, ne sírj...vagy inkább mégis! sírjál, csak sírjál, ha jólesik :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 13:59:46

@56.hope.road:
Tárgyi tévedéseid:
- Nyalekosznak nincs Einstein agya, ezzel Einsteinre nézve egyébként sértés
- görög isten teste meg mégúgyse nem nincsen, mégha Pánt vesszük alapul, akkor se
- igenis szeretnénk egy görög istent einstein-i aggyal és mélyreható gondolatokkal meg kedvességgel, de az ritka madár, és általában másik csapatnak drukkol

van-e szándék 2011.01.21. 14:01:26

Élő adás indítása twist
Jelenleg nincs élő adás twist
gyanítom, hogy így is marad
kapjátok be a f.szomat
akkor inkább hogyvoltozunk twist

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 14:02:12

@LadyCarambole: De ő nem azt mondta, hogy ilyen van neki, hanem hogy ezt keresi magában!
Asszem ezzel a hátralévő élete el is fog telni :D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 14:02:33

@Nyuladék:
Még a szám is cuki, lehet, hogy lelki társak vagyunk?!
Amúgy meg remélem, hogy nem adod itt a vígszínházat, mert az durvus lenne!

kovácszsuzsi 2011.01.21. 14:03:09

@hannibal22-73: most írjam fel neked is a receptet? na jó felírtam

natoth 2011.01.21. 14:04:25

@van-e szándék:
te vagy a kedvenc költőm, mondtam már? csak segesvár közelében kerüld a síneket, plíz

56.hope.road 2011.01.21. 14:04:25

@LadyCarambole:
"Balekosz pedig erre gyúr, ezt az énjét keresi. "
Keresi. Tehát NEM olyan.

A görög isten + Einstein agy, és a kedvesség külön szerepelt a kommentemben.

Olvasd el még egyszer!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 14:04:46

@Möff CAT:
De azt mondta, de akkor lehet, hogy ez újmagyarul volt, amit sürgősen meg kéne most már tanulnom, ha kiesik Nagyajak, kérek is tőle pár órát!

Hoppázó Beléndek 2011.01.21. 14:04:47

Hajni!

Szerintem nem 'S'-t hanem kérdőjelet formál alekosz csökött teste.

tizenot 2011.01.21. 14:04:54

@Ken Adams79: Na ja a dunapart. No meg amikor alekosz fejét simogatta a lábával, aztán meg hagyta hogy a seggét is simogassa. Meg amikor hagyta hogy a mellkasát masszírozza (nekem még egy haverom se masszírozta a mellkasom). Meg amikor beféltékenyült a gigire, stb... stb... :D Ez szerintem totál egyértelmű volt akkor.

Ezért különösen undorító, hogy éva most meg állandóan nagy hanggal bizonygatja hogy nem volt semmi. De bizony volt és viszonozta is.

natoth 2011.01.21. 14:05:21

@Augur: tegnap is alkotott nagyokat, ha van időd, megéri visszakeresni :)

Hannibal22 2011.01.21. 14:06:30

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: nem sírok én de érted ez azért nagyon durva volt.Fogadjunk visszajön és elkezd majd itt puncsolni nekem,de fúú,úgy el küldöm ..fúúú
@kovácszsuzsi: milyen recept? még visszább kell olvasnom?:)

Augur 2011.01.21. 14:06:40

@natoth: láttam, és jobbak voltak a Józsefatikánál meg a Bodlernél:D

Nyuladék 2011.01.21. 14:06:56

@LadyCarambole: nem, nem, dehogyis!
Én vagyok a legőszintébb a villában, ezt mindenki tudja. Ami a szívemen, az a számon. Ami a fülembe be, az a számon ki (vagy eltéved odabent és akkor neki annyi). Én magam is cuki vagyok, na nem annyira, mint Zsófipocok, de legalább simán meglett az érettségim :D

kovácszsuzsi 2011.01.21. 14:07:35

@56.hope.road: tegnap a bele valóban mutattak alekról valami 20éves kori képét fürdőgatyában. erre buta eszti megjegyezte, de szép sima teste van. görög szobor tehát már majdnem volt

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 14:07:46

Uh, beleborzongok a gondolatba is, hogy ez az orrhang utánam szól, "legyen kedves befáradni a biztonsági helységbe VELEM, ellenőrzésre"!

van-e szándék 2011.01.21. 14:08:09

@Augur: jó, elismerem, taktikázom.. hogy ne rám tegyétek a jelet :)

Nyuladék 2011.01.21. 14:08:11

@tizenot: Egészen addig viszonozta a dolgokat, amíg az érdeke úgy kívánta. Pontosabban: a párbajig

kovácszsuzsi 2011.01.21. 14:08:29

@hannibal22-73: 1. egyél valamit, akár főzök is
2. DHSZ

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 14:09:03

@LadyCarambole: De nem ezt mondta, ne visongj itt, nem a Víxinházban vagy! :D
Más ember értékeit nem észrevenni, az megy! Szuvenír jogokat sáros csizmával taposni, az megy! ÚristN...
:D

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 14:10:05

@hannibal22-73: én a helyedben tuti rá tenném a jelemet :/ vannak ilyen emberek itt kint a villában, akik nem lelki társak, hanem felkapaszkodottak, akik a hátadon akarnak felmászni. remélem, hogy az ő viselkedése őszinte, és nem csak kihasznál téged. ha visszajöttem a párbajról, mert VISSZA AKAROK JÖNNI, és vissza is jövök, akkor ezt majd megdumáljuk. ok tesó? addig meg kösd le magad. főzz, szobabiciklizz, vidd ki a zöld állatkákat sétálni meg ilyenek.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 14:10:06

@hannibal22-73: hát ezt megdöbbentően hallom. hallodhülyevagy? úgy szeretlek, el se tudom neked mondani. ha nem lenne ott neked christaylor, lehoznám neked a csillagokat az égről. fel se ajánlottad, hogy aludjak a válladon, baszod.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 14:10:06

@Hódos Hajnalka: nem lehetne inkább Pötyiről betenni képeket a posztba? Meg a kibelezett mackóról és a vak koaláról. :-))
A posztokban úgyis a szöveg a lényeg, nem a képek..Meg néhányszor már szóvá tetted, hogy nem frissülnek a képek a VV oldalán.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 14:10:08

@Möff CAT:

Figyelj tesó, erről SSKK nem nyitok vitát! Ennyi! Megyek cigizni.
:)))

Nyuladék 2011.01.21. 14:10:19

@van-e szándék: Én állítólag védettséget kapom most amiatt, hogy átforgattam a táblázatot :)
Nem lehet is lazának lenni, ezer fokon kell égni állandóan, hogy kivívd a helyedet a hierarchiában.

christaylor 2011.01.21. 14:11:26

Na, a 20 perces sorozatomat sikerült 4 és fél óra alatt megnéznem, mert mindig a fórumot frissítgettem közben.

van-e szándék 2011.01.21. 14:11:40

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: visszajössz, csak keress két embert, akik mmkk melletted kontrollálnak :)

56.hope.road 2011.01.21. 14:11:43

@kovácszsuzsi:
Akkor már csak az e=mc2 kinyilatkoztatás hiányzik.
:)

Holabög Rém 2011.01.21. 14:12:08

@viola narvilly: És én hol vagyok? Próbálok beilleszkedni, nyitok felétek, de ezek a rohadt zárt falak folyton. Pedig csinálom! Csinálom! Azt hiszem viola te vagy hozzám a legtávolabb...

Hannibal22 2011.01.21. 14:12:16

@christaylor: mert nem tudtam semmit! Neharagudj!

Augur 2011.01.21. 14:12:24

@van-e szándék: mindjárt tudtuk, nyugi. de ha mégis kiválasztanak, engem "ha viszel, megyek, nem félek tőle":)

van-e szándék 2011.01.21. 14:12:59

@Nyuladék: ki is vívom.. de én nem csicskáztatok majd senkit, csak uralkodom rajtuk :D

christaylor 2011.01.21. 14:13:39

@canzone: de én nem vagyok ott neki, ha nem tűnt volna fel, engem a táblázatban sem említett meg, velem nem beszélgetett itt hajnali fél 3-ig.Értsél már a jelekből, teeeee!
Engem semmibe vesz.Majd jól rárakom a jelemet, aztán csodálkozhat, hogy hádemér.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.01.21. 14:14:08

Mind a kettő szar:

Fideszes politikus ajánlotta Bayert a Madách-díjra
Nógrád megyében elítélik a pofátlan kormánypárti többségű megyegyűlés döntését, mely szerint holnap Madách-díjjal tüntetik ki a "szélsőséges, megosztó" Bayer Zsoltot. A Magyar Hírlapnak és az Echo Tv-nek dolgozó újságíró elismerésének ötlete a hírek szerint a Fidesz fejéből pattant ki. Az MSZP szerint olyan emberre esett a választás, akit "nem szabadna Madáchcsal együtt említeni."

Bayerről időközben az is kiderült: magánvádas pereinek ügyvédi költségeit Esztergom fideszes vezetésű önkormányzata fizette korábban, és lehet, hogy ez így is marad.

christaylor 2011.01.21. 14:15:55

@hannibal22-73: nem tudtál semmit? mit nem tudtál? rólam a táblázatba kedveset és szépet írni? vagy mi?

válogasd meg minden szavad, mert ezen múlik, hogy kiszavazunk-e vagy nem, de akkor is csak a földön aludhatsz.És marad vacsorára a pácsó meg a szikvíz.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 14:16:01

@Holabög Rém: Mégsem vagy képes beilleszkedni, hogy lehet, hogy innen engem 16-ból 4200-an szeretnek, te meg mész a levesbe??? Ha?
Mer' nem égsz, azér'!
Másszá' ki a kupolán, te kilences! :D:D:D

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 14:16:30

@Hódos Hajnalka: örülök, hogy a kilenceseket képviseled, mert én vagyok a kilencedik...dikk :-))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 14:16:59

@Orbán a szégyenünk, dölyfös, kivagyi, sumák törpe!: Affaszom, ne offolj már ide, baszki, fontos dolgokról beszélgetünk!

tizenot 2011.01.21. 14:17:06

@Nyuladék: Nyeeem is. A dunapart + a féltékenység az már utána volt szerintem.

Mindenesetre rossz nézni hogy egy férfitársamat így kihasználják :(, még akkor is ha balekosznak hívják :D Ez a boszorkány képes lenne vágóhídra küldeni Alkeszt a gigi ellen, ahelyett hogy Zsófit mondaná neki, hogy tutira visszajöjjön. Na ilyen egy igazi "barát" :D

Én már amúgy annak szurkolok, hogy balkesz szeme nyíljon ki és legközelebb egy évi vs kobra párbaj legyen, be szép is lenne ha a kobra alattomban lecsapna és kiejtené évit :D

Mme Chauchat 2011.01.21. 14:17:23

Van üres adatlap? Trollseprű? Trolloknak is ki kell töltenie, MMKK!!!!

Hannibal22 2011.01.21. 14:17:26

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Olyan jó őszinte szavakat hallani végre itt!Köszönöm!@canzone: na itt is vagy már!
hallod adj ki egy szakácskönyvet puncsreceptekkel az nagyon megy neked. Vagy nyiss egy színitanodát!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 14:17:51

@kovácszsuzsi: csak én nem kapom meg azt a receptet soha, meddig kell még várnom? :) tedd rám a jelet, küldj párbajozni inkább, mint ez a várakozás

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: őszinte vagyok. az egyetlen őszinte ember itt kint a villán belül.

@christaylor: jó van tesó, te mindig meg tudsz nyugtatni.

Nyuladék 2011.01.21. 14:18:06

@van-e szándék: Úúúú, de szívesen rágyújtanék! :)
Az a helyzet, hogy november elején volt 4 éve, hogy legutóbb dohányoztam. Mondjuk hiányzik is, mint állat, de nem kezdem újra, mert én egy jellem vagyok és értékeim vannak. Ha még eddig nem mondtam volna :)

Bogi és Burkó 2011.01.21. 14:18:41

Lakás kitakarítva, bevásárlás elintézve,táblázat kitőtve.

Megyek elviszem a gyereket buliba. Biztos ami biztos magamnak és anyatársaimnak csomagoltam páleszt.

Este rendkívül vidáman érkezem.
Hallod,szeretlek titeket!!!!!

van-e szándék 2011.01.21. 14:19:34

@Nyuladék: én 40 napja vagyok leszokóban..
ez annyira durvus.. te vagy a lelkitársam, hallod, aludjunk a mosókonyhában, és ott nagyon közel kerühetünk egymástól..
:D

kovácszsuzsi 2011.01.21. 14:19:51

@Bogi és Burkó: remélem páleszt te főzted gázon

Hannibal22 2011.01.21. 14:19:57

@christaylor: Félre voltam vezetve,be voltam folyásolva canzone által,megoszlott a figyelmem és nem vettem észre az igazi értéket,a legnagyobb dolgot.Érted a legnagyobbat,téged!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 14:20:24

különben is, megcsináltam a hajam, mert frusztrált, hogy mindenkinek jó a haja a táblázatban, csak nekem nem, megmostam, levágtam, vasaltam, aztán kentem az arcomra kézzel két kiló alapozót, szemfesték, minden, erre legvígszínházoz. ennyire fos vagyok, halljátok? nemááár

christaylor 2011.01.21. 14:20:43

ugye? :D de ez az igazság, te többet jelentesz neki, mint én. te vagy a lelki társa, aki más dimenziókba emeli őt, akivel egy könyv két lapját alkothatja.

én meg? velem csak ihat.

bévé 2011.01.21. 14:21:21

csak nekem van az a fura érzésem 1-2 napja, h az egyik szerelmi szál itt időközben realizálódik? o_O

Nyuladék 2011.01.21. 14:21:47

Lányok, fiúk, többiek (akik később érkeztek)!

Szerkesztettünk közerővel egy táblázatot a HV-VV kommentnépről. Akinek van kedve töltögetni, az tegye meg! :)

Itten van e:

spreadsheets.google.com/ccc?key=0ApfhgtncBeHgdHBwTEZLNWFSd2JVdWI3blJBXzdEbkE&hl=en&pli=1&authkey=CLu6oeoP#gid=1

kovácszsuzsi 2011.01.21. 14:22:06

@canzone: nem tudsz te semmit. nem küldöm, mert neked akarok jót, ezt sem tudod. figyellek téged

Mme Chauchat 2011.01.21. 14:22:29

@hannibal22-73:
Ha nem szorítsz úgy kebeledbe,
mint egyetlen tulajdonod,
engem, míg álmodol nevetve,
szétkapkodnak a tolvajok
s majd sírva dőlsz a kerevetre:
mily árva s mily bolond vagyok!

Szaffi B. 2011.01.21. 14:22:34

@Mme Chauchat: Én már kitöltöttem, de valaki kitörölte. Alekoszra gyanakszom...

christaylor 2011.01.21. 14:22:38

@hannibal22-73: Zsófi szavaival élve, hádde, ha mindenkinek azt mondod, hogy őt akarod, akkor érted, így már nem jó, hogy higgyem el, hogy csak én kellek?

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 14:23:06

@Lanois: akkor kucorodj ide mellém :-)) de ne fejtől-lábtól, mert az 18-as karikával ellátott figura és még nincs elég este hozzá :-PP

play_off 2011.01.21. 14:23:23

"Alekosz, jövő tanév kezdetétől első osztályban az S betűt az ő fényképéről tanulják írni az elsősök"

Hehe. Ez nagyon találó! : )))

Lanois 2011.01.21. 14:23:30

@van-e szándék: @Nyuladék: Hülyék vagytok? Bagóról tök könnyű leszokni. Nekem már csomószor sikerült.

christaylor 2011.01.21. 14:23:35

@canzone: kűggyé képet az új hajadról!

van-e szándék 2011.01.21. 14:25:30

@Lanois: rászokni, az milyen durvus.. kiköpöd a tüdődet, mire sikerül.. de arra bezzeg nem készítik fel az embert..

kovácszsuzsi 2011.01.21. 14:25:32

viszlát mindenkinek, megyek anyai kötelességeket teljesíteni

Nyuladék 2011.01.21. 14:25:41

@van-e szándék: Az lenne ott a gond, hogy nem tudnánk aludni, mert folyton arra kéne figyelnem, hogy a lábamat ne tegyem a szájadba :D

Kitartás, tudom én, hogy milyen vacak a leszokás. Biztosan van olyan, aki könnyen túlteszi magát rajta, de az nem én vagyok. A leszokás előtt volt, hogy naponta 1.5 - doboz cigit is elszívtam. Állítólag aki egyszer dohányos volt, az örökké az marad, csak van aki aktív és van, aki éppen felfüggesztette a dolgot. Hosszú volt ez a 4 év, nem kezdeném újra, de szinte naponta szenvedek attól, ha cigiző embereket látok a tv-ben vagy az utcán. Evvan.
Drukkolok ám neked :)

natoth 2011.01.21. 14:25:45

@Lanois:
akkor te is egy jellem vagy :) én két évig bírtam, de nem voltam boldog

juteszembe: jön valaki cigizni?

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 14:26:03

@christaylor: rubintosszépvirágom: oszt kész van-e már a linzer?

Hannibal22 2011.01.21. 14:26:36

@christaylor: ééén? hallodhülyevagy ki mindenkinek? Mme van még a szívemben de az egy szomorú,kegyetlen történet nem tartozik itt senkire SSKK.
Rajta kívül csak TE!

Szaffi B. 2011.01.21. 14:26:48

@Mme Chauchat: Ez a trollseprű úgy tetszik, hogy lehet hogy be leszek folyásolva és megváltoztatom. :D

van-e szándék 2011.01.21. 14:27:33

@Nyuladék: köszi :) Szív. Neked. :)
csak ezek a rohadékok ne fújnák a villában orrvérzésig :D

Nyuladék 2011.01.21. 14:27:35

@Lanois: Ühüm, én is ezt mondogattam sokáig :D
Hátha nekem már többé nem kell, mert ez az utolsó :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 14:27:54

@hannibal22-73: eldobtam érted flankert, erre ezt kapom? hát hogy legyen így önbizalmam? ezt látja a családom? hogy itt fűzöd a lelkitársamat, akivel kávézni fogok és linzert enni?
@kovácszsuzsi: értem, tesó. akkor legalább szólj már be a riportba, hogy bemehessek. tisztára kivagyok.
@christaylor: nem új. csak a frufrut igazítottam, mert a szemembe lógott, és nem láttam a kommentjeiteket rendesen

Nyuladék 2011.01.21. 14:28:23

@van-e szándék: Teljes mértékben egyetértek :D

christaylor 2011.01.21. 14:29:08

@prof. Perselus Piton: ezt nem hiszem el, hogy neked is ígértem! Szerintem nem is, csak már kihasználjátok, hogy öreg vagyok és nem fog az agyam és rámondjátok, hogy de ígértem, hátha bedőlök ennek.

Kész amúgy, csak gondoltam megvárom, míg mindenki együtt lesz este, addig puhul is, aztán majd akkor osztom szét.

kovácszsuzsi 2011.01.21. 14:30:18

@van-e szándék: meg sem mondom, hogy törit fogunk tanulni. így szívatom a gyerekemet

Szaffi B. 2011.01.21. 14:30:31

Ki törölt ki a táblázatból? Az előbb még ott voltam, amikor még a földdel merőlegesen volt minden

van-e szándék 2011.01.21. 14:31:04

@Nyuladék: teheted a nyakamba is, legfeljebb az S mellé Z-vé szimpatizállak :D

Nyuladék 2011.01.21. 14:32:07

Imádlak titeket! Tök jó látni, hogy milyen szorgalmasan töltögetitek a táblázatot :)

van-e szándék 2011.01.21. 14:32:41

nagy a pofánk, de basszus ez mind megvolt Alekosznak!
www.youtube.com/watch?v=H432zlAPm1g

Hannibal22 2011.01.21. 14:33:07

@canzone: zavaró hatással vagy már az idegrendszeremre:)meg a bioritmusomra is,érted

christaylor 2011.01.21. 14:33:40

@canzone: jaj, ne legyél már kis butus! Én téged SSKK nem bántanálak meg! Ha azt is mondja nekem hannibál, hogy csak én kellek, én nem hiszem el neki és megmondom,hogy te, az én lelki társam a fontosabb. :)

viola narvilly 2011.01.21. 14:33:42

Örömmel látom, hogy töltögetitek a táblázatot.

Az eredeti linket ne nasználjátok, csak Nyuladékét, a 2. munkalapon van most a jó táblázat.

christaylor 2011.01.21. 14:34:52

@hannibal22-73: szerintem ti ezt mind megrendeztétek előre, az összeveszést, mert arra számítasz, hogy akkor téged nem szavaz ki a sok villalakó, mert megszánnak.

Szaffi B. 2011.01.21. 14:35:08

Mér van munkalap1 meg munkalap 2?
A szolganép van a munkalap 2-ben?

Lanois 2011.01.21. 14:35:48

@natoth: Nézd. Megvannak az értékeim. Csak még nem sikerült megmutatnom őket, mert folyton kulcsrazárt falakba ütközöm.

Hannibal22 2011.01.21. 14:35:56

@christaylor: na akkor én most felállok és hazamegyek.Az ember lelki társa a szerelme.Hogy mondhatsz ilyet a stúdióban?
Egy ország előtt.

Holabög Rém 2011.01.21. 14:36:21

Hallodhülyevagy? Beírtam magam a táblázatba :) Ti meg itt nyígtok feszt.

Mme Chauchat 2011.01.21. 14:36:27

@Trollseprű 9: Remek döntés. Innentől te felelsz a trolltakarításért. Választhatsz számot.

Holabög Rém 2011.01.21. 14:37:28

Ja!!! A munkalap2-ben meg nem vagyok. Tényleg ennyire fosnak tartasz?

Nyuladék 2011.01.21. 14:37:46

@van-e szándék: Nem tudom, hogy ez jó ötlet-e. Mert a végén még a nyakamat is csókolgatni fogod és ahhoz mit szól majd az Ádám??? És ne mondd, hogy hagytam magam simogatni, mert AZ MÁS! :D

Augur 2011.01.21. 14:38:35

@viola narvilly: tegyétek már ki valahogy elérhetőbb formában, ne kelljen állandóan visszakeresnem bazz:)

viola narvilly 2011.01.21. 14:38:49

@Trollseprű 9:
Mert én a munkalap1-en dolgoztam, és azt dolgozta át Nyuladék a 2-esre.

christaylor 2011.01.21. 14:39:27

@hannibal22-73: de hát nekem ott van flanker. és ő ezt mind látja és hallja. és előtte én ezt nem akarom.
Jó téged megölelni, de amúgyis cigiszagú vagy!

Lanois 2011.01.21. 14:39:30

@van-e szándék: Hülye vagy? Emlékszem régen nővéremnek tanítottam, hogy kell cigizni. Adtam neki cigit, tüzet, szájába vette a cigit és elkezdte fújni.

van-e szándék 2011.01.21. 14:39:37

@Nyuladék: értem. de én nem vagyok szerelmes beléd, csak beléd szerettem.. érted a különbséget? :D

Augur 2011.01.21. 14:39:46

@van-e szándék: hííjjj!! miket találsz Te:)

viola narvilly 2011.01.21. 14:40:15

@Augur:
Én csak az alapot adtam...

Hannibal22 2011.01.21. 14:41:00

@christaylor: Ezt nem hiszem el! Kiállok magamért erre azt kapom,hogy a sajnálatra hajtok! megyek veszek magnéziumot mert úgy néz ki,hogy szükségem lesz rá ma este:)Puszi

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 14:41:18

@hannibal22-73: táááávolsáááágot? táávolsááágot? faszom, pukkadj meg
ezt neked: www.youtube.com/watch?v=-pt7pAbGvUA
@christaylor: te meg itt nem hiszed el, hogy tényleg veszekszünk? hát már te is azt hiszed, hogy Vígszínház vagyok? beszélnünk kéne a nyugiszobában, négyszemközt :)

Számolj Templár 2011.01.21. 14:41:26

Alekoxból kitűnő vacsoracsata celeb lesz!

Augur 2011.01.21. 14:42:09

@viola narvilly: jóvan, csak úgy mondtam. látom nem vagy full geek:)

Lanois 2011.01.21. 14:43:03

@Nyuladék: Én már 5 hónapja egy szálat se...

van-e szándék 2011.01.21. 14:44:08

@Számolj Templár: elképzelem, ahogy hosszas indoklás után ráteszi a jelet a pekingi kacsára.. mert nincsenek egy hullámhosszon :))

Nyuladék 2011.01.21. 14:44:20

@Holabög Rém: Beleírtalak a táblázatba :)

Nyuladék 2011.01.21. 14:45:08

@Lanois: Ügyes vagy, kitartást neked is! :) Nem könnyű, de szerintem nagyon megéri.

sabana 2011.01.21. 14:45:27

elolvastam, beleneztem. Az Eva nevu lany, kiborul h. a Gigi nevu mindenkinek jobban bejon es veszitene ellene, ezert a furcsa tartasu fiura akarja raeroltetni h. vigye ki? (nem tul elegans)

Holabög Rém 2011.01.21. 14:45:43

@Nyuladék: élő egyenesben követtem :) Igen vicces volt. Egyszercsak ott lettem és celláról cellára kitöltődött :) Jó hatással vagy a bioritmusomra. (ezt az utolsó mondatot még ne vedd komolyan. Előbb megnézem a táblázatban, hogy csaj vagy-e tesó:)

Ken Adams79 2011.01.21. 14:45:46

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
Ha rám teszi a jelét mindenki, akkor az taktikázás és nem veszik észre az értékeimet. Ami nem szép...mármint nem az értékeim a nem szépek (mert azok azok), hanem a taktikázás...

Egyébként meg, egy műsorvezetőnek mióta kell kommentálni és elmondania melyik versenyzőről mit gondol?
Kinek mi köze van ahhoz, hogy ő mit gondol?
Mind a 3 műsorvezető (nyilvánvaló felsőbb utasításokra) elmondja, hogy szerinte ki őszinte és ki nem...MIÉRT???

christaylor 2011.01.21. 14:46:02

@Számolj Templár: azokat a részeket tényleg egy ország nézné. :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 14:46:04

@15: Úrist'n te egy 195 cm magas pömpölős vagy? én itt még nem láttam magas, férfi villalakót!
leszünk barátok és a nyakadba tehetem a lábam?

Nyuladék 2011.01.21. 14:46:41

@van-e szándék: Aham, persze, már értem.
El voltam tévedve, most sok dolog történt itt mostanában. Megtudtam, hogy szerelmes vagy belém (ja nem, csak belém szerettél, táblázat készült, közben meg egyre csak több a vígszínház..

Hannibal22 2011.01.21. 14:47:15

@canzone: Addig puncsolsz baszki,hogy szerelmes leszek megint! Nem szeretek beléd,nehogy félreérts, azért van büszkeség is a világon,faszom:)

Augur 2011.01.21. 14:47:21

@van-e szándék: ezt láthattam ugye én is? since 1981.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 14:47:25

@Ken Adams79:
nem tudom miért mondják el, de olyankor pisztolyt formálok a kezemmel, és rálövök a képernyőre, és elengedem a fülem mellett, amit mondott.
amúgy tuti ezért mondják. befolyásolás.

Nyuladék 2011.01.21. 14:47:36

@Holabög Rém: Nem vagyok benne, de nőből vagyok :)
Majd bolond leszek kiadni magamról mindent :D
Nademajd :)

Szaffi B. 2011.01.21. 14:47:38

@hannibal22-73: Én szívesen leszek a lelki társad! na? Leszel a barátom?

Augur 2011.01.21. 14:48:02

@viola narvilly: akkor csak lusti vaagy? uralkodónak való, mi?

christaylor 2011.01.21. 14:48:03

@canzone: szívecske, drága, szívecske. :)

píszlávrákenról.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 14:48:09

@Holabög Rém: hallohülyevagy! :) úgy linkelgessél be nekem ilyeneket Gombikám, hogy én vagyok az első a táblázatban, oszt masszírozhatod a talpamat napestig :) addig ez a büntetésed, bévének is nagyon tetszett:
www.youtube.com/watch?v=JrJpawglW48

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 14:49:00

@van-e szándék: bevallom lemaradtam tegnap a kontrollos sztoriról. mi volt a lényege?

van-e szándék 2011.01.21. 14:49:18

@Augur: ha engedték, hogy nézd :)

christaylor 2011.01.21. 14:49:27

@hannibal22-73: 2 doboz magnéziumért mit teszel meg? :)

Hannibal22 2011.01.21. 14:50:13

@Trollseprű 9: persze! de ne szeressünk egymásba SSKK

Számolj Templár 2011.01.21. 14:50:17

Érdekes, hogy a bentieknek mennyire más az "énképük", mint a nézőknek. A nézői "gangsor" élén Anikó állt. Gondolom, a "sunáznám" effektus hatása!

Augur 2011.01.21. 14:50:43

@Ken Adams79: örvendek, hogy nemcsak engem zavar kurvára. ezek ott hárman ítélőtáblásat játszanak? Bucikát kéne leginkább megkínálni, de annyira, hogy méltó legyen a becenevére.

viola narvilly 2011.01.21. 14:50:55

@Augur:
Dehogyis, tök hülye vagyok hozzá :D

van-e szándék 2011.01.21. 14:51:09

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Alkesz kérte a két lelkitárs vígszínházast, hogy a párbaj végéig mindig legyenek mellette kontrollkét. de minden percben, értitek, minden percben.

Szaffi B. 2011.01.21. 14:51:25

@hannibal22-73: REndben, akkor most canzone majd féltékeny lesz? :D

Nyuladék 2011.01.21. 14:51:32

Majd ne lepődjetek meg, kitöröltem az első táblázatot, hogy ne legyen belőle kavarodás.

Szaffi B. 2011.01.21. 14:52:07

@Számolj Templár: Én nem sunáznám, de a többiek meg szánalmasak, szóval...

Hannibal22 2011.01.21. 14:52:22

@christaylor: Félreérted! A kommentre volt a reakcióm,hogy nem egy hanem két doboz magnéziumot kell vennem. Villanyelven: felbasztad azzal a hsz-el az agyam:)

viola narvilly 2011.01.21. 14:52:43

Most nézem, hogy így számokat kaptunk, hogy én egy ilyen fos vagyok, hogy én vagyok a 20.???

Augur 2011.01.21. 14:52:45

@van-e szándék: ja, de csak a reklámokat:)

Szaffi B. 2011.01.21. 14:53:05

@Augur: Bucira vernéd mi? Fúújj, nem vagy való az életvilágomba!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 14:53:29

@hannibal22-73: Nem tudtam, hogy ilyen érzéseket táplálsz irántam, főleg, hogy előttem már Mme-nek is mondtad, hogy szerelmes vagy belé.

@christaylor: lavjaman

van-e szándék 2011.01.21. 14:53:31

@Augur: akkor a való világ kimaradt :D

Ken Adams79 2011.01.21. 14:53:37

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:

az embereket nem befolyásolni kell, hanem az értékeik alapján megítélni!!!!
Mondjuk egy 9es érték alapján...

Augur 2011.01.21. 14:53:39

@viola narvilly: ez most taktika, érzem. nyugi, nem rakom rád a jelet.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 14:53:42

@Nyuladék: öö nem tegnap mondta valaki, hogy az ágyban nem számítanak a számok? vagy ő csak a magasságra gondolt?

natoth 2011.01.21. 14:54:12

@viola narvilly:
az én 21-emhez képest még mindig te vagy a BádSzpenszer

Szaffi B. 2011.01.21. 14:54:33

@hannibal22-73: Jóvan, látom az értékekkel sem lesz gond! :DD

van-e szándék 2011.01.21. 14:54:45

@Trollseprű 9: Bucira verik majd..a rácsos való világban

Nyuladék 2011.01.21. 14:55:07

tudjátok, hogy milyen oszlopot lehetne még beletenni a táblázatba?
pl. hogy ki hány éves?
tudom, hogy erről már volt szó, de baromira nem emlékszem ám mindenkire. Csak az rémlik, hogy a többség 30 körüli (talán)

Augur 2011.01.21. 14:55:08

@Trollseprű 9: tudom, hogy ez csak Tordason menő, itt nem.

viola narvilly 2011.01.21. 14:55:11

Valami állat azt irogatja a táblázatba, hogy pina.

van-e szándék 2011.01.21. 14:55:20

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: két szám nem számít az ágyban.. a többi mnd csak kifogás :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 14:55:31

@van-e szándék: jó. akkor nekem legyen a Mme és ööööö Viola.
de ugye mosdóba nem kell együtt mennünk? bár a nők mindig együtt mennek.

Szaffi B. 2011.01.21. 14:55:39

@van-e szándék: Meglátjátok, a medence alatt végzik, ahogy Tündi...

Augur 2011.01.21. 14:55:41

@van-e szándék: már azóta bepótoltam mindent:)

christaylor 2011.01.21. 14:55:54

@hannibal22-73: mert azt írtam cigiszagú vagy?
mellesleg, ha felbasztad magad rajta, akkor minek puszilgatsz ott a végén? :)

eh, megyek inkább én is olvasni. a nyugiszobába.
csak akkor szóljatok,ha levél jött vagy kész a kaja.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 14:56:04

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: na véééégre, még egy szerelmi szál alakul, átvehetnétek már ti 15-tel a rómeó-júlia sztorit :)

Nyuladék 2011.01.21. 14:56:10

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Ez nekem nem rémlik (mármint hogy valaki ilyet írt volna), de lehet, hogy ő nem a korra gondolt, hanem aaaaaa....cm-re :D

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 14:56:14

Én annyira szeretnék bekapcsolódni itten a beszélgetésekbe, de fogalmam sincs ki mire reagál, mert szóval háthogy később jöttem, de a táblázatot kitöltöttem...és vannak értékeim!!
Jesszus lehet, hogy én vagyok Ildi?

Ken Adams79 2011.01.21. 14:56:22

@Augur:

Majd, ha megkezdi ítéletének a letöltését és olyan helyre kerül, akkor ha kicserélünk a BUCI-ban 1 betűt, akkor szintén méltóvá lehet a nevére..

De fontosabb, hogy az értékeit fedezzük fel.

viola narvilly 2011.01.21. 14:56:27

@natoth:
Hülye vagyok, a 19. vagyok, mivel az 1. üres. Na, megyek, visszaadom a diplomáimat és beülök egy általános iskolába.

Szaffi B. 2011.01.21. 14:56:53

@viola narvilly: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nyuladék 2011.01.21. 14:57:55

@Benyeszke: Előferdülhet.
Szavalj el egy verset! :)

Hannibal22 2011.01.21. 14:58:05

@canzone: Szerelmes christaylorba vagyok! Vagy összekeverem már a dolgokat,faszkivan.Naszóval belé szerettem.Te meg a szerelmem vagy.Mme meg ..hát azt ti nem értitek..najó,hagyom mert nekem is durvus ez már ,megyek is a retkes faszba. Puszik!

van-e szándék 2011.01.21. 14:58:07

most elmegyek oda, ahol nemcsak 9-esnek néznek..
legyetek jó rosszak :)

Mme Chauchat 2011.01.21. 14:58:09

@hannibal22-73:
És mert én úgyis meghalok,
azt se kivánd, hogy éljek.

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 14:58:11

@christaylor: nem ígértél nekem linzert, de ivászatot és fecsegést a kertben igen...és oda pofátlanság lenne linzer nélkül érkezni :-))

viola narvilly 2011.01.21. 14:58:22

@Benyeszke:
Itt nem fogsz zárt falakat találni.

@Trollseprű 9:
Mitröhögsz? Te voltál? :D

csudri82 2011.01.21. 14:59:09

Bababazmeg, most volt időm végigolvasni, és már több, mint 350komment. Na akkor hagyom is a francba, majd 5kor talán becsatlakozom...

Ken Adams79 2011.01.21. 14:59:20

@Trollseprű 9:

Csak ott majd, amikor mondják, hogy:
6 a FASZT 9, akkor az a szó legszorosabb értelmében mondják majd...

Hannibal22 2011.01.21. 14:59:20

@Mme Chauchat: Szeretlek! Majd jövök.Csók!

Augur 2011.01.21. 14:59:24

@Ken Adams79: :DDD értékei között rögtön megemlíthetjük, hogy a tegnapi versenyben röhögve átkocogott volna a limbórúd alatt. lábujjhegyen.

natoth 2011.01.21. 14:59:53

@viola narvilly:
hallod hülyevagy, akkor benne vagyok a top20-ba!! lehet, hogy ma nem a kertbe eszem a pácsót?

viola narvilly 2011.01.21. 15:00:08

Anyád, kakukkolt a gépem.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 15:00:20

@Nyuladék: majd megkeresem. szerintem a szerelmi háromszög tagjai közül volt vki. :)

Mme Chauchat 2011.01.21. 15:00:36

@csudri82: Te így, könnyen feladod?Mindenki ki fogja ezt bírni és nincs ám itt halálos szerelem, nincs ám!

Szaffi B. 2011.01.21. 15:00:38

@Benyeszke: Helloszia! Kedvenc színed?
Majd belejössz ha olvasgatsz. Ezek mondjuk állatok, fél napra elmegy az ember aztán írnak 3000 kommentet, csupa 9-es én mondom! :DD

christaylor 2011.01.21. 15:00:51

@prof. Perselus Piton: hallodhülyevagy! kicsit nagy az arcod, vegyél vissza!

na akkor este a kertben, Irsai, linzer, egy jó szivart elszívnék magam is.de igyekeznünk kell majd,mert ha jön értem a helikopter, nem maradhatok tovább.

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 15:01:20

@Nyuladék: inkább nem...még a végén szerepet kapok a BK-ban.

@viola narvilly: jajj de jó!! Akarsz a barátom lenni? :-))

Mme Chauchat 2011.01.21. 15:01:23

@hannibal22-73:
Végy ki e mélyből engemet,
fogd ki a kéjt, meritsd szemed
hálóját mélyre bennem.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 15:01:53

@Benyeszke: ne csak mutasd az értékeid, csináld,érted, csináld

@hannibal22-73: faszom, te azzal szórakozol, hogy összezavarsz. majd szólj, ha visszajöttél a vi... a villanővértől, és számolunk.

Szaffi B. 2011.01.21. 15:01:54

@viola narvilly: Ééééééééén? Soha SKK nem írnék olyat!!!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 15:02:57

@Trollseprű 9: hát ez az! Amikor a főnököm erre jár muszáj kilépnem, aztán öt perc alatt elveszítem a fonalat, de igyekszem tartani az iramot!

Nyuladék 2011.01.21. 15:03:00

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
Okés, nekem sajnos ez teljesen kimaradt. Biztos annak a hatása, hogy reggel olvastam vissza vagy 1500 kommentet :D

@Benyeszke: Nem kell aggódnod, 4-5 mondatnál úgysem kapnál többet :)

viola narvilly 2011.01.21. 15:03:06

@natoth:
Ma csak állományjavítót és ízfokozót kapsz :D

@Benyeszke:
Hülyevagy? A lelki társad.

Szaffi B. 2011.01.21. 15:03:11

@prof. Perselus Piton: Pácsó nem lesz jó a linzer heylett?

christaylor 2011.01.21. 15:03:47

@Benyeszke: SSKK ne hátrálj meg! Próbálkozz, itt 1000 fokon kell égni, különben nem juthatsz előrébb.

viola narvilly 2011.01.21. 15:03:49

Még egy pinát meglátok a táblázatban, és kibaszok belőle mindenkit.

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:04:02

@christaylor: de ki jön érted a helikopájterrel?

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 15:04:49

@viola narvilly: mármint a lányok töröljék magukat?:(((
:)

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:05:03

@Trollseprű 9: a linzerben nincs pácsó? akkor nem is kell!

Nyuladék 2011.01.21. 15:05:25

bakker, valamelyik kretén kitörölte a táblázatot??

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:05:44

@christaylor: haragszol rám, hogy se egy mosoly, se egy szivecske? :-(

Mme Chauchat 2011.01.21. 15:06:10

@Benyeszke: főnököd: töltesd ki vele az adatlapot.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 15:06:27

@canzone: jó, de azért megkérdezném előtte tőle, hogy ki vagy, játszottál-e állandó szerepet a BK-ban, és hanyas vagy?
ha minden ok, akkor elvihet a jaccuzziba.

csudri82 2011.01.21. 15:06:40

@Mme Chauchat: De érted, most maszatoljak itt bent a paplan alatt? Inkább várok még egy picit 5-ig, a kevesebb néha több. :P

christaylor 2011.01.21. 15:07:01

@prof. Perselus Piton: remélem Christian Bale. .) Ha nem is ő, de elnöki lakosztályt fizessen, rózsaszirmos ággyal, habfürdővel és a végén takarja le a kamerákat.És segítsen megkötni a harisnyatartómat.

natoth 2011.01.21. 15:07:10

@viola narvilly:
az nem lehet, nekem a második legnagyobb boldogságom a kajálás :(
(igazából inkább az első, de ezt a férjemnek ne áruljátok el, majd én elmondom ha felébredek, szemtől-szembe)

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 15:07:38

@canzone: apám úgy fogom csinálni hogy arra nincsenek szavak...megyek is :-))

@christaylor: na várjáel előbb csinálom, ahogy @canzone aztán gyújtom fel magam.

christaylor 2011.01.21. 15:07:44

@prof. Perselus Piton: nem, csak lassan gépelek.

Mosoly, szívecske. :)

viola narvilly 2011.01.21. 15:07:56

@Nyuladék:
Nem, letiltottam, mert valami állat szórakozott benne. Pillanat.

Hannibal22 2011.01.21. 15:08:02

@Nyuladék: 1500? komoly? Akkor te tanúm vagy,hogy canzone milyen köcsögláda volt velem!

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:08:10

@christaylor: kérsz majd tőle autogramot nekem? :-))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 15:09:28

@Mme Chauchat: nem való közénk. Nincsenek értékei mint nekünk! Azt hiszi normális :-))

Nyuladék 2011.01.21. 15:09:40

@hannibal22-73: tegnap este 6 körül léptem le, akkor jártunk kb. 800-nál. reggel jöttem és visszaolvastam a dolgokat. Nos igen, láttam egyet s mást..:)

christaylor 2011.01.21. 15:09:54

@prof. Perselus Piton: az a legkevesebb, hogy ennyit megteszek egy lelki társért. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 15:10:18

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: de nagyok az igényeid :) bezzeg Ildikónak elég Nikolas is, te meg itt BK-szerepet követelnél egy kis csöcsörészésér, smárolásért és veretésért? :D

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:10:38

hajóhajóajóllátom, jön egy lovas lóháton, hannibal22-73 pedig több vasat tart a tűzben...ez már bigámia, kéremszépen és azt az én értékrendem nem bírja el :-))

Holabög Rém 2011.01.21. 15:11:25

@canzone: Huszonhattos kööörzet. Hálából Bécikém. Megyek a masszázsolajért, csak előbb eszem valamit a kertben. :)
www.youtube.com/watch?v=ImO2ZL0xgTE&feature=related

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 15:12:23

@prof. Perselus Piton: nem mernék rá megesküdni, hogy a linzerben nincs pácsó, amilyen időket élünk...

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:12:38

arra nem emlékszik valaki, hogy hol olvastam, hogy Ildicica azt nyilatkozta, hogy Évával nem csak az értékrendjük más, hanem a tisztálkodásról is máshogy gondolkodnak?

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.21. 15:12:45

hú télleg, láttátok mekkora szerepe volt az Ildinek a BK-ban? beszartam, a vv honlapján is fönn van, teljesen ráillett a szerep, még csak játszania se kellett

Nyuladék 2011.01.21. 15:13:15

Ahhoz képest, hogy megírtam dél körül, hogy jövök-megyek ezentúl a lakásban, mert mindenféle dolgom van (értitek, nem érek rá, nekem itt ügyeim vannak, elfoglalt vagyok), még mindig itt ülök, pedig már negyed 4 van. Szóval, most tényleg kocc, de majd nemsokáRE :)

Hannibal22 2011.01.21. 15:13:50

@prof. Perselus Piton: Akarod mondani,szemben van az erkölcseiddel!
Magyarul ha lehet,elég ezt a sok hsz-t elolvasni,ne kelljen már filózni is,hogy mit akarsz mondani

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 15:14:40

@hannibal22-73: @Nyuladék: nem is voltam köcsögláda... nyitottam, nyitottam, feltártam a szívem, 2lapos nyitott könyv voltam, egyik oldalán hannibal, a másikon én. ugye? csak hát a legjobbak is elfáradnak ennyi szempillarebegtetéstől, és el kelletett menni aludni, de meg se kérdezte, hogy őrizheti-e az álmom, csak Pintér Béla Társulat, adatlap, faszom. Most jut eszembe, hogy amit megígért, azt se tartotta, mert elfelejtett szólni, hogy ne felejtsem el, amit elfelejtettem

Holabög Rém 2011.01.21. 15:14:42

Debazmeg Tesó! Mi az, hogy nincs hozzáférésem a táblázathoz??? He? Hát hogy legyen így önbizalmam???

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:15:27

@hannibal22-73: jóvanna, előtte az egészen minimális is állattal beszélgettem és elfelejtettem nyelvet váltani...vagy mijamanó...

Friedmann Juci 2011.01.21. 15:16:41

öhm. elvesztem. hol a táblázat?

christaylor 2011.01.21. 15:17:35

@canzone: ja erről jut eszembe, visszaolvastam én is ugye a késő éji románcotokat és most szólok, hogy én már voltam kortárs baletten és jó volt, tetszett. Velem majd jöhetel olyanra, ha senki más nem megy el veled. :)

Kivlov 2011.01.21. 15:17:53

remélhetőleg Alekinnyó kiejti azt, akit kihív...

Holabög Rém 2011.01.21. 15:17:57

@canzone: akkor rá fogod tenni ugye?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 15:18:11

@Holabög Rém: helyes, tesó. A műveltségi vetélkedőn majd megsúgom a válaszokat, csak olvass a számról, és alhatsz a kanapén, és senki se csicskáztathat majd

Friedmann Juci 2011.01.21. 15:18:40

@prof. Perselus Piton: maximum olivér villaindulója lehetne. (márhogy korn...)

Szaffi B. 2011.01.21. 15:18:44

@Holabög Rém: Nekem már nem is kell az a táblázat! Ha kiszavaztok, akkor sem írok többet oda!

Ken Adams79 2011.01.21. 15:18:52

Egyébként nagyon nem szép dolog, hogy szegény Ildit cseszegetjük (ok, persze, ő is megérdemli) de van nekünk egy Gombink is, akinek tényleg olyan üres a tekintetet, hogy szinte át lehet látni rajta, vagy van nekünk egy "mobiljózsink".
A többi kérdésre sajnos nem emléxem...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 15:19:36

Nekem is hiányzik a táblázat! Adjátok elő.

Szaffi B. 2011.01.21. 15:19:38

@Kivlov: Remélhetőleg Zsófit...

Hannibal22 2011.01.21. 15:21:00

@christaylor: detemééééérolvastad vissza?Diszkréció érted..faszom,hogy nem lehet kettesben az ember a szerelmével.

Holabög Rém 2011.01.21. 15:21:04

@canzone: Csak artikulálj rendesen, amikor súgsz, mert egy kicsit móráthallok. :)
Egyébként meg nem kell súgni. Én igenis művelt vagyok. Például fekvőtámaszban.

Szaffi B. 2011.01.21. 15:21:14

@Ken Adams79: Mobiljózsi :D
Erzsiről szerintem eladta a fél agyát mikor munkanélküli volt, mert nem volt legalább 2 diplomája se, a farkára meg gondolta szüksége lesz még.

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:21:15

@Friedmann Juci: jó lenne az a többi IQ csökkentnek is :-P

viola narvilly 2011.01.21. 15:21:17

@Holabög Rém:
Letiltottam a szerkesztést, mert valami kretén telefirkálta. Helyrehoztam.
Most lehet szerkeszteni.
Ha még egyszer pinát, vagy faszt látok benne, vagy azt, hogy valami kretén szarakszik, onnantól csak email-re adok hozzáférést.

Holabög Rém 2011.01.21. 15:21:57

@viola narvilly: én e-mailre kértem :)
és pinát nem is írtam bele. Csak faszt, de azt mondjuk többször :)

tizenot 2011.01.21. 15:22:14

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Izééé ez ilyen lelki társas dolog, hogy egymást magasabbra szintre emeljük? :D

bévé 2011.01.21. 15:22:21

@hannibal22-73: saját verset is ér berakni majd este offidőben?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 15:22:34

@Holabög Rém: Akkor ne mondjad csak, hanem csináld! CSINÁLD!!!!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 15:23:14

@christaylor: juuuuj, tényleg te vagy a lelkitársam :) hárman már egy trió vagyunk, te, én meg a Kortárs Balett

@Holabög Rém: rá. de csak azért mert úgy érzem távol vagyunk egymástól, ez csak egy jel, hogy tudja, és javítsunk a helyzeten.

Friedmann Juci 2011.01.21. 15:23:42

@prof. Perselus Piton: (csak oli lábtetoválására céloztam)

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:23:50

@viola narvilly: számíthatsz rá, hogy lesz újabb elmebeteg :-(( bárki elovashatja a linket a hsz-ekben...

Kivlov 2011.01.21. 15:24:08

@Trollseprű 9:
én zsófit a "bármikor, bárkitől kiejthető" kategóriába sorolom. bár irritál, de nem biztos, h most kéne kinyírni. viszont szvsz Alek most erősebb, mint mondjuk Laci, ami később talán változhat...

eltorzult valóságérzékelés 2011.01.21. 15:24:17

óóóó Anikóóóó istNNőőőőőőőőő

viola narvilly 2011.01.21. 15:24:17

@Holabög Rém:
Mit kértél emailre? Vagy mivan? Tisztára meg vagyok már zavarodva.

Hannibal22 2011.01.21. 15:24:20

@bévé: Persze,mi az hogy nagyon is

viola narvilly 2011.01.21. 15:24:51

@prof. Perselus Piton:
Hát akkor jön az email-es megoldás.

Holabög Rém 2011.01.21. 15:24:59

@canzone: hallodhülyevagy??? Szerintem taktikázol!

Holabög Rém 2011.01.21. 15:25:37

@viola narvilly: kiírta, hogy kérjek engedélyt az e-mail címemmel. Én meg kértem. Most akkor mi lesz? Kiviszel azt otthagysz?

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:25:38

@Friedmann Juci: azt nem is tudtam, hogy nem kukoricázik...szeretem a tetkót, de az övéi mind randák...

christaylor 2011.01.21. 15:27:06

@hannibal22-73: szerintem a magnéziumért már most menjél, szükséged lesz rá!vonuljatok el akkor a nyugiszobába, ha van valami közös dolgotok vagy ne, de akkor számítsál rá, hogy mindent megtudok!

Ken Adams79 2011.01.21. 15:27:13

@Trollseprű 9:

És gondolod elcserélte a fél agyát, valamire, amit használhatott (volna) Gigivel?

viola narvilly 2011.01.21. 15:27:18

@Holabög Rém:
Ja, bocs, nem olvastam emailt. Most szerkeszthető bárkinek. Egyelőre.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 15:27:31

@Holabög Rém: Nem kellett volna a tesómat kivinni, most már mászhatsz majd vissza a kupolán, mobiljózsi! :D

christaylor 2011.01.21. 15:28:14

@prof. Perselus Piton: akkor majd megmutatom az enyéimet az esti irsaizás közben. bár, nem vagyok férfi, szóval nem lesznek rád olyan hatással, mintha férfitesten néznéd.

Holabög Rém 2011.01.21. 15:28:22

@Kivlov: Már tegnap is mondtam, hogy Gigit kéne vinnie. Robbantaná a tesók-Erzsi kombót. Szerinted Dzsörzéj meddig tudna utána bent maradni?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 15:28:24

Laci ebben a sárga széldzsekiben frankón olyan, mint egy parkolóőr...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 15:29:08

@bévé: én külön kérném a saját verseid, ha lehet... de komolyan...

@Holabög Rém: faszom, már te is ellenem vagy? hogy bízzak én így bárkiben is, tesó, érted

Friedmann Juci 2011.01.21. 15:29:23

@prof. Perselus Piton: 2005ben a korn szigetes fellépésén aláiratta a vádliját az egyik taggal (már meg nem mondom melyikkel, de ha jól emlékszem fieldyvel) és még ott a szigeten magára is varratta a szignót. (ő közvetített akkor a viván a szigetről) többek közt ezért sem volt meglepő, hogy ő jutott be. már a vagányok beharangozó kisfilmjénél csóváltam a fejem:)

Hannibal22 2011.01.21. 15:29:23

@christaylor: Te leszel este vagy valami mérsékelten qlturált helyen fogsz irsaizni?

Szaffi B. 2011.01.21. 15:30:02

@Holabög Rém: Sokáig. Erzsinek jó jönne ha Gigit kipattintaná valaki és végre elkezdene barátkozni másokkal is. Minden szinten.

christaylor 2011.01.21. 15:30:17

@canzone: trió már tegnap voltunk az irsaival, nem emlékszel?
akkor ma már így kvartett lettünk.

viola narvilly 2011.01.21. 15:30:23

Mi a szarért kakukkolt már megint a gépem???

Friedmann Juci 2011.01.21. 15:30:23

@prof. Perselus Piton: egyébként igen. elég ócska munkák.. főleg az a fakó színes trutyi a karján.

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:30:56

@christaylor: én is megmutatom az enyémet, legfeljebb összemelegszünk :-))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 15:31:05

@Friedmann Juci: Igen erősen emlékeztet egy kifestőkönyvre 3-5 éves korig...

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 15:31:23

@viola narvilly: már kezdtem elfelejteni az értékeimet, még éppen időben hoztad vissza a táblázatot. Huh...

christaylor 2011.01.21. 15:31:33

@hannibal22-73: nem mindegy neked? :)

nem tudom még, mi függ a válaszomtól? :)

natoth 2011.01.21. 15:31:44

@viola narvilly:
fél négy volt. jelezte a pontos időt

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:32:26

@Friedmann Juci: itt szarom össze magam a szent helyen...sosem nézek vivát, mert csak a zenét szeretem...szóval nem tudtam...

Nyuladék 2011.01.21. 15:32:27

@canzone: ha még nem urott volna be, arra kell téged figyelmeztetnie, hogy elmeséld neki ("napközben sok száz/ezer ember előtt, bezzeg éjjel kettesben nem, mekkora vígszínház vagy teee"), hogy mivel foglalkozol, mert már mondtad, csak akkor még nem figyelt annyira rád

Számolj Templár 2011.01.21. 15:32:55

Ti is a piaci 200 HUF/l-es Irsait isszátok?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 15:33:05

@christaylor: öregszem már basszus, az én koromban nem emlékezhetek mindenre. jöhet az irsai is balettre, jobb lesz a hangulat

viola narvilly 2011.01.21. 15:33:45

@Benyeszke:
Ott vannak az értékeid :)

@natoth:
De komolyan. A frász tört ki rajtam.

Friedmann Juci 2011.01.21. 15:33:49

@prof. Perselus Piton: esedezem, mert én sem, de erre valahogy... bazmeg, le sem tagadhatom, hogy nemcsak a natgeo megy...pfff.. egyébként make me bad

Hannibal22 2011.01.21. 15:34:00

@christaylor: Szuvenír jogod elmenni de én örülnék ha nem:)

christaylor 2011.01.21. 15:35:01

@prof. Perselus Piton: na látom már, mennyi mindenről kell akkor még téged felvilágosítani este! :) hogy ki Laci, ki Anikó, ki volt Zsuzsi, etc.

Friedmann Juci 2011.01.21. 15:36:03

@christaylor: mé, ki laci, meg anikó? (zsófit tegnap mintha láttam volna egy szintén vivás arc rettenetes klippjében)

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:36:23

@Friedmann Juci: most be is pisiltem, afrancba :-)) de én tényleg nem nézek vivát, öreg vagyok máááá

viola narvilly 2011.01.21. 15:36:35

Látom, zoxó és Sheeva is tölti a táblát :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 15:36:37

@Nyuladék: már eszembe jutott, de most meg őt nem érdekli... fos 9es vagyok... akiket meg most ez alapján hirtelen érdekelni kezdett, hogy mivel foglalkozok, azok olvassák el a tegnapelőtti posztnál :)

christaylor 2011.01.21. 15:37:50

@hannibal22-73: mondod ezt úgy,hogy közben le sem szarsz,mert próbálod itt visszaszerezni a szerelmedet,meg megtartani a mme-ot. Majd rájössz,ha elég öreg leszel,hogy nem érdemes egyszerre ennyi nőnél próbálkozni,mert két szék közt a földre esel a végén

Hopsz,rájöttem kire hasonlítasz a példám alapján! Tiszta Alekosz vagy!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 15:38:08

@christaylor: ez engem is érdekelne..kíváncsi vagyok hogyan lehet mondjuk egy-egy bővített mondatban bemutatni a szereplőket..:-))

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:38:23

@christaylor: Anikót tudom: puccospina volt, Lacit pedig láttam a cool-on, szivatta épp nagypofájú BárdosSanyit...a többi is volt már valamicelebecske?

Holabög Rém 2011.01.21. 15:38:29

@Möff CAT: Laci BÁRMIBEN úgy néz ki, mint egy parkolóőr. Na jó. Néha mint egy biztonsági őr.

Hannibal22 2011.01.21. 15:39:12

@Nyuladék: Úgy van,beszéljetek csak ki egy ország előtt,hát benned is nagyot csalódtam.Nem is tudtam,hogy van ilyen oldalad

bévé 2011.01.21. 15:39:22

@canzone: ehh, régen volt egy ilyen topik a wiwen, annyira régen, h még nem is iwiwnek hívták, na ott irogattunk be verseket meg átirogattuk egymáséit. szórakoztató volt. :)
persze komoly verselés is folyt időnként. de most rátaláltam egy-két szösszenetemre onnan, bár a legtöbb egy másik versre való reflektálás tényleg, és az eredeti nélkül nem olyan vicces, de vannak egyedi darabok is. :) irodalmi értékük = 0. :D

Kivlov 2011.01.21. 15:39:39

@Holabög Rém:
gigi is tiplizhet, ja. dzsörz + alapból nulla...
Alek most 2 embert tol6 ki egyszerre, mint annó Oli.

Holabög Rém 2011.01.21. 15:41:20

@Trollseprű 9: Az én emberem Kivlov. Lelki társam. Te meg mennyé a kertbe enni!

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 15:41:22

@prof. Perselus Piton: hú tényleg nagyon le vagy maradva. Olyan nincs aki "médiaszűz", meg ha jobban belegondolok olyan se aki simán csak szűz.
Mindegyik vakarózott már valamilyen műsorban

christaylor 2011.01.21. 15:41:36

@Friedmann Juci: Anikó szerepelt már egy csomó szépségkirálynős műsorban és egy-két nappal a beköltözése előtt is részt vett A királynő címűben.
Laci meg: azt hiszem, hogy a Cool-on volt az, amikor a Bárdosit meg Müller Attilát kivitték külföldre, hogy megkapják a világ legkeményebb terrorista elhárító kiképzését. Találd ki,ki volt a kiképzőjük a sorozatban!
Béci meg ugye már reppelgetett itt előtte is.

Nyuladék 2011.01.21. 15:42:00

@canzone: Ne parázz emiatt, némelyik férfi mind egyforma :)

Hannibal22 2011.01.21. 15:42:00

@christaylor: hallodhülyevagy? Téged sem eszedért szeretlek:) Hát mondtam én,hogy beleszerettem a kishercegnőbe? Mondtam? Nem,azt mondtam,hogy szerelmes vagyok belé!Az kurvára nem ugyanaz,érted!AZ MÁS!

Nyuladék 2011.01.21. 15:42:34

@hannibal22-73: Mert meg sem próbáltál megismerni, bezzeg mások felé meg nyitottál..

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.01.21. 15:43:58

Csak nyígtok és nyígok itt, közbe mindenki titeket masszíroz, de én meg 9-ES VAGYOK, nem értitek, ország világ előtt??? :O

Friedmann Juci 2011.01.21. 15:44:07

@christaylor: akkor már csak gombi, meg zsófika előélete kérdéses számomra. (alekosznak felesleges az előéelt, mert köztudottan pszichopata, és gondolom kellett)

christaylor 2011.01.21. 15:45:01

@Benyeszke: @prof . Perselus Piton: hát én csak róluk tudok,akiket írtam meg ugye Oli. Zsuzsi meg 2. helyezett lett 2005-ben a Playboy választáson.
Tulajdonképpen a maga közegében Gigi is elég ismert ember, mert ő meg valamilyen tánc világbajnok.
Éva meg egy másik realityben már 2. helyezett lett.

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:45:10

@Friedmann Juci: Alkeszosznak nincs előélete, csak előétele :-))

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.01.21. 15:46:30

@Friedmann Juci: szerintem Gombi egész egyszerűen felajánlotta szolgáltatásait Kolosi elvtársnak. Zsófit nem tudom, róla nem írtak sehol.

zoxó 2011.01.21. 15:46:37

Töltöttem, töltöttem, egyszerre valaki beírta, hogy szia, zoxó! Én úgy, de úgy meglepődtem:)). Ezúton is szia!

Hannibal22 2011.01.21. 15:46:50

@Nyuladék: Mikor nem akartalak megismerni?Olvass csak vissza:))

christaylor 2011.01.21. 15:47:01

@hannibal22-73: hát miért akkor? Mondjad csak,hallgatlak! :)

Tedd jóvá a bűnöd,ne kelljen a földön aludnod éccaka!

Friedmann Juci 2011.01.21. 15:47:45

@christaylor: giginek nem csak a tánc volt fontos az életében:DDD

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 15:47:54

@hannibal22-73: Vígszínház vagy, hallod? kavarod itt a székletet, kibeszélsz te is másokat a hátuk mögött :)

@bévé: talán majd egyszer, ha eléggé nyitsz felém, és mindent megértesz, akkor te nekem kellesz :) felkeltetted az érdeklődésemet ezekkel, de majd ha kijöttél, megbeszéljük, jó?

@Nyuladék: kedvenc Zsófim énekelte a gyönyörű hangján, jajj, bár tudnám feledni: "Minden pasi disznó, egyet akar mind"

christaylor 2011.01.21. 15:49:39

@Friedmann Juci: igazad van! :D a lényeget kifelejtettem, de csak azért, mert gondoltam, hogy azt már úúúgyis mindenki tudja.

viola narvilly 2011.01.21. 15:50:38

Üzenem annak a tetűgecinek, aki szétbaszta megint a táblát, hogy basszon egyedül élete hátralévő részében!

Szorri tesók, mostantól szerkesztéshez email-re adok hozzáférést.

Hannibal22 2011.01.21. 15:50:42

@christaylor: jajde butus vagy,hát ez csak egy olyan szólás ,ha faszságokat hall az ember:)
Természetesen az azokért az értékekért szeretlek amiket képviselsz!:)
Nademostmárténylegmegyek. Remeg a fejem a magnéziumért csak ez a kurva függőség..hát..igen.
Puszi!

christaylor 2011.01.21. 15:50:50

@canzone: fúúú, bzmeg az a Zsófis ének, az nálam betette a kaput! És ugrált közben a vacak köntösében. Tiszta dedó.Akkor jöttem rá,hogy ő tulajdonképpen egy nagyra nőtt 5 éves.

Friedmann Juci 2011.01.21. 15:50:51

@christaylor: nomeg éva sem csak a henrikes, meg bár-os sztorijáról ismert.

Számolj Templár 2011.01.21. 15:51:25

@Kivlov:
Ha Alekox tisztában lenne a kinti népszerűségével, szvsz az Olibabát vinné ki, jó messzire! De, látva hogy megpördült a popperében a kula, amikor kiválasztották, valamilyen gyógykűrre gondol Zsófikával.
Szerintetek mit kezdenek a szerkesztők Szandika toszhatnékjával? Láthatóan a villából senki sem fogja befedezni. Tutijó lenne, ha önként jelentkezőkből választhatna magának Szandika csődört, mint valami alkalmi ajándékot.

christaylor 2011.01.21. 15:52:13

@Friedmann Juci: mesélj! mi volt még? az erotika parádéra gondolsz, vagy a kitalált talmácsi sztorira? vagy van még?

christaylor 2011.01.21. 15:52:44

@hannibal22-73: de én minek maradjak,ha te meg mész? :)

natoth 2011.01.21. 15:52:57

@viola narvilly:
ugye nem *pina* lesz a jelszó? :)

Nyuladék 2011.01.21. 15:53:19

@hannibal22-73: Mostmár vissza is fogok, hátha kiderül valami :)

@canzone: Zsófipocok nagyon ott van, bár inkább kint lenne már :D

viola narvilly 2011.01.21. 15:53:20

Valami mocskos kis buzerátor elbaszta az egész táblát, pl. az utolsó két oszlopra adott válaszok elvesztek, mert bemásolta a táblázat elejét.

Lenyugtatás gyanánt lemegyek a boltba.
Aztán megpróbálom helyrehozni a táblát.

Holabög Rém 2011.01.21. 15:53:28

Nézegetem vissza a műveltségi vetélkedőt és csak azt tudom nektek mondani, hogy: BUD SPANSZER!

christaylor 2011.01.21. 15:54:48

@viola narvilly: ó,a mocsok! és te szopsz vele a végén,hogy helyrehozd. :(

köszönjük!

aki meg átírta,annak meg kívánom Alekoszt hátulról.

Friedmann Juci 2011.01.21. 15:54:52

@christaylor: ja, nem.. semmi. csak az erotika parádé. de hát ott ki nem volt még?:D teljesen megszokott.

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 15:57:14

@Friedmann Juci: afrancba...ott sem voltam...lehet, hogy nekem nincsenek is értékeim? kimegyek innen azonnal :-((

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 15:57:52

@tizenot: olyasmi. meg lennének közös akcióink, és tennék egymásért dolgokat.
a nyakadba teszem a lábamat, és sétálunk a Duna mellett.
lehet, hogy beléd is szeretnék, de szerelmes semmiképp nem lennék beléd!

viola narvilly 2011.01.21. 15:57:56

@redhaven:
Letiltottam a szerkesztést, mert valami kis köcsög szétszarta az egész táblát.
Helyrehozom majd és email-re lehet belépni.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 15:57:59

@christaylor: @Nyuladék: fúúú, de ütöttem volna a fejét akkor egy péklapáttal!! igen, mondta is, hogy ő sose akar felnőni. én se basszus, de azért tartok egy szintet, na

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 15:58:42

@viola narvilly: bazmeg kemény vagy, mint a vídia.
most nőttél a szememben 28-ról 9-re!

redhaven 2011.01.21. 16:00:05

@viola narvilly: na ,hogy szarjon akkor sziklapitont aki ezt tette

viola narvilly 2011.01.21. 16:01:17

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
Olyan szépre meg lett csinálva.
Órákig baszkodtam vele, mire összeszedtem az adatokat és begépeltem, Nyuladék szarakodott vele, hogy pofásra megcsinálja, erre elbaszták.

Kérem szépen, hogy aki kért szerkesztési jogot (Holabög Rém-en kívül, mert őt tudom), az írja meg ide, mert csak neveket kapok email-be, de az alapján nem tudom, hogy ti vagytok-e azok :)

Na, megyek a boltba, aztán jövök vissza és helyrehozom újra.

Nyuladék 2011.01.21. 16:01:26

@hannibal22-73: Nem találok semmi olyasmit, amiből az jönne le, hogy nyitottál felém. Napok óta beköltöztem és akkor szóltál először hozzám (ez amúgy ma volt), mikor megírtad, hogy én vagyok a tanúd. Nem akarok én a te hátadon felkapaszkodni (van ott már elég nő), majd én kiállok magamért és bebizonyítom, hogy igenis érdemes megismerni, mert vannak értékeim :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 16:01:44

@viola narvilly: menj, egyél egy kis magnéziumot, legyen egy kis DHSZ, az majd megnyugtat
de felnézek rád, hogy mindezek után még van türelmed
a kis köcsögládának meg majd dobolok a füle mellett, mikor alszik

Nyuladék 2011.01.21. 16:02:23

@canzone: meg hogy minden hülyeségét azzal magyarázza, hogy ő még csak 19 éves.... nahallod, az már felnőtt (elméletileg)

Nyuladék 2011.01.21. 16:03:07

@viola narvilly: Nekem megvan a táblázat, ugyanis elmentettem, szóval... :)

christaylor 2011.01.21. 16:04:36

@Nyuladék: húú,te az én táblázatomban ezzel a beszéddel előbbre kerültél!Nem tudom hanyas voltál és de ez jó volt nagyon! Te mondhatod a kampánybeszédemet,ha mennem kell párbajozni! :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 16:06:58

@viola narvilly: ééééén kértem (a-val kezdve)

@Nyuladék: én is kis csíra voltam 19 évesen, de azért ennyire, hallod, a sötétség meg a fiatal kor nem ugyanaz

Friedmann Juci 2011.01.21. 16:07:36

valaki mondja már el nekem, hogy szandikának hol a francban van a fogszabályzója? a végbelében?? ugyanis a fogain nem látok szerkezetet.

Nyuladék 2011.01.21. 16:07:47

@christaylor: Még a legelső felsorolás szerint én voltam a 47., ha annál jobb helyre kerültem, már megérte :D

bévé 2011.01.21. 16:08:14

@Möff CAT: áá, ahhoz még korán van. :)

Holabög Rém 2011.01.21. 16:10:28

@Friedmann Juci: hallodhülyevagy??? hát a fogai se látszanak a szájától :D

Nyuladék 2011.01.21. 16:10:41

@canzone: Én 19 évesen épp tanultam, meg dolgoztam közben és menyasszony voltam, persze ezektől függetlenül még lehettem (volna) kis hisztis picsa, de nem voltam.
Azóta jól megváltozott az életem. Tanulás, munka, exférj, ahah :)

viola narvilly 2011.01.21. 16:11:04

@canzone:
Látom :)
Még két emailnek keresem a gazdáját, az egyikük monogramja n.k., a másikuk címe meg egy nagy orrmányos állat :))

Na, de tényleg megyek a boltba, majjövök

@Nyuladék:
Köszi, úgy néz ki, hogy legalább a teljes táblázatot copypastelte, úgyhogy a kiesett két oszlopot a másoltnak a végéből vissza tudom rakni.

christaylor 2011.01.21. 16:14:10

@Nyuladék: de hát elvileg Zsófi is dolgozik egy presszóban már 2 éve.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.21. 16:14:27

Jó volt ez a mai hogyvolt, végre tudtam ma vigyorogni is nem csak vicsorogni:)
Menthetetlenül le vagyok maradva a kommentekről is, úgyhogy megyek én is és beveszek egy egész doboz magnéziumot:)

natoth 2011.01.21. 16:15:59

@viola narvilly:
az első asszem, én vagyok
az indára küldtem egyébként üzenetet, ha szeretsz üzeneteket kapni, akkor majd nézd meg :)

viola narvilly 2011.01.21. 16:16:41

@Trollseprű 9:
Így sosem érek le a boltba.
Ez kurvajó, nekem kijött egy ilyen

A mai legfontosabb prioritás: ritkítani a kihívást jelentõ versenyelõny-forrást.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 16:17:08

@Nyuladék: 19 évesen én is tanultam, de még otthon laktam a szüleimmel, egy kösssségben (nem fejérmegye), minden a fenekem alá volt tolva, mégse voltam hülye picsa... aztán egyetemre jöttem, városi picsa lettem, meg kellett dolgoznom a pénzemért suli mellett, pasik, összeköltözések, szakítások...

Nyuladék 2011.01.21. 16:17:34

@christaylor: Akkor nem tudom, hogy mitől ennyire hülye :D

viola narvilly 2011.01.21. 16:17:36

@natoth:
Jó, ha feljöttem boltból (ahová még le sem mentem), megnézem, az másik emailcímre jön.

Nyuladék 2011.01.21. 16:19:07

@canzone: Szerintem az lehet a dolog mögött, hogy neked jobban sikerült az érettségid, mint Zsófinak. Ő szerintem arra is büszke, hogy ennyire ostoba.

natoth 2011.01.21. 16:20:50

@Nyuladék:
valószínűleg az érettségin sem voltak olyan kérdések, amire szerinte neki kötelezően tudni kellett volna a válszt

Szaffi B. 2011.01.21. 16:22:54

@viola narvilly: Nem lehet hogy valaki véletlenül baszta el?
Kell kérni engedélyt ha már bent vagyok a táblázatban és nem akarok javítani semmit?
Esetleg ha mindenki kész tedd közkinccsé csak olvasható formában?

Bullshit generátor angolul: www.dack.com/web/bullshit.html

Nyuladék 2011.01.21. 16:23:59

Jelenleg az a legnagyobb gondom, hogy kéne ide a kiskezembe egy metszőolló, mert van a szobában egy böhömnagy fenyőfa, csonttá van száradva (nem hullik, mert normand-), csak lekonyultak az ágai és hiába szedegettem le róla mindent már ezen a héten, még nem bírtam rászánni magam, hogy nekiálljak lecipelni. Viszont jó széles és ha megpróbálnám kituszkolni a bejárati ajtón, akkor biztosan darabokra törne. Az lenne a megoldás, hogy itt-ott lecsipkedjem az ágait (azokat zsákba tenni) és a fa törzsét már cipelhetném is lefelé. Csakugye a tervhez hibádzik egy metszőolló...

christaylor 2011.01.21. 16:24:52

"19 éves Budaörsi lány. Le bella vita tetkója van a csuklóján. Nem szeret bohóckodni, 12 éves kora óta vágyik a fél éves VV bulizásra. rózsaszín ágyneműben alszik, könnyen szerelmesedik és verték is már át."

Ez Zsófi.

Nyuladék 2011.01.21. 16:25:42

@christaylor: ezt én inkább nem is kommentálnám

Sheeva 2011.01.21. 16:25:58

@viola narvilly: kicsit meglepődtem, mikor beköszöntél a táblába, mint ahogy zoxó is...
szóval, állatijófejek vagytok, táblázatostul, meg minden. légyszi, ma hadd aludjak legalább a kanapén, csinálom, meg hogy legyen így önbecsülésem, meg egyébként is, nemrég költöztem be.

natoth 2011.01.21. 16:26:35

@Nyuladék:
kérd kölcsön Gigit a villából, seperc alatt leharapdálja neked az ágakat:

subba.blog.hu/2011/01/21/napi_gif_gradzsgradzsgradzs

Sheeva 2011.01.21. 16:27:19

@Nyuladék: mi ilyenkor az ablakon eresztettük le. Nálad ez nem jöhet szóba?...

christaylor 2011.01.21. 16:27:20

Nádai Anikó (21)

Méretei: 169/82/61/90.
1. Mohácson született, szülei elváltak, ő pedig Kecelre költözött az édesanyjával. Jelenleg Baján lakik a saját lakásában.
2. Kissé problémás gyerek volt, nem nagyon érdekelte a tanulás. Bentlakásos iskolába járt 6. osztálytól kezdve. Pokoli volt az itt eltöltött 2-3 év, de sokat tanult belőle: megtanulta elfogadtatni magát és 12 évesen arra is rájött, hogy csak magára számíthat, és nem bújhat mindig anyuka szoknyája mögé.
3. A gimiben már jobban tanult, a bentlakásos iskola tényleg az életre nevelte. Kiskőrösön érettségizett le.
4. 18 évesen nem tudta eldönteni, hogy mivel is szeretne foglalkozni. Azt sem tudta, hogy mik a lehetőségei, így végül Bajára a tanítóképzőre jelentkezett, magyar szakra.
5. A lakást, amiben Baján él, szülői segítséggel vette, de ő maga törleszti. Sajnos a válság miatt most nehéz helyzetben van, az ő részlete is alaposan megugrott. Így a suli mellett dolgozik is.
7. Egy bajai Póker Klubban dolgozik osztóként, illetve felvették a Bajai Fiatalok Színházába, ahol folyamatosan próbál. A főiskolai énektanára ajánlotta be ide, és a sikeres felvételi vizsga után rögtön be is tették Anikót egy előadásba, és ez teljesen megváltoztatta az életét: a mai napig az az egyik legmeghatározóbb élménye, hogy akkor a közönség állva tapsolt. A színházban megtalálta élete értelmét. Ebben érzi magát igazán jól, imádja a verseket, szeret konferálni, szeret a színpadon állni. Ez az, amit igazán szeretne csinálni: színésznő szeretne lenni.
8. Imádja a lovakat, az állatokat, ha az úton meglát egy csigát, még azt is megmenti. 9 éve lovagol, és van egy macskája. Származott is ebből már komoly problémája, mert a társasház szabálykönyve tiltja, hogy hörcsögnél nagyobb állatot tartson a lakásában - ezért szomszédjai beperelték.
9. Jelenleg szingli. Úgy érzi, mindig rossz pasikat fog ki, akik kihasználják, megcsalják. Az első nagy szerelem 3 évig tartott egy osztálytárssal, őt nagyon szerette. Azóta csak nagyon rövid próbálkozásai voltak. Nem szereti, ha valaki nyomul, inkább küzdeni szeret a férfiért. És ami a legfontosabb: dolgozzon, akkor tud rá felnézni. Hiszen ha ő ennyi idősen el tudja tartani magát, akkor a pasi is legyen férfi a talpán.
10. Soha nem modellkedett. A tavalyi Királynőre is jelentkezett, de akkor nem jutott be a legjobbak közé. Idén az éppen aktuális barát unszolására nevezett be, akivel azóta már szétváltak útjaik. Kevés embernek szólt arról, hogy jelentkezett, mert kevesen vannak olyanok a környezetében, akik őszintén örülnek a sikereinek. Ez egy olyan dolog, amiért érdemes reggel felkelni, amit érdemes várni.

Ez meg Anikó.

natoth 2011.01.21. 16:28:05

@christaylor:
az a baj, hogy "át" és nem "szájba"

christaylor 2011.01.21. 16:28:51

@Nyuladék: mér nem? te nem kedveled Zsófiját? :D

Nyuladék 2011.01.21. 16:30:28

@Sheeva: Az egyszárnyú ablakon nem fér ki, a kétszárnyút meg szintén nem tudnám olyan nagyra nyitni, mert az egyik szárnya előtt van az íróasztal egy monitorral, meg a géppel. Macerás ez minden évben, de majd csak megoldódik :)

Szaffi B. 2011.01.21. 16:30:32

@christaylor: LE bella vita, ez így? Váááá
amúgy meg..

Vállalatunk célja targetálni a vertikális beszállító-menedzsmentet.

Nyuladék 2011.01.21. 16:32:38

@christaylor: höm, nem
kimondottan :D

@natoth: Már csak azt kéne, a végén még jólérezné itt magát és nálunk ragadna.

puszták éhes vándora 2011.01.21. 16:33:56

Szerintem a görög ideál be fog csődölni (idegileg). Ahogy én látom, összefosta magát a kiválasztás miatt. Nem semmi, hogy "állandó kontrollt" kért. Ezt nem tudom hová tenni. Nem lesz annyira tökös, hogy pl.: a Rácz-tesók valamelyikét, avagy Lacit hívja ki.
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy Alkeszkoszkinnyó testtartásának mi a neve? Gyakorolota e, avagy születésileg ilyen? Mert nem mindegy!!

zoxó 2011.01.21. 16:33:58

@Sheeva: az én voltam:)

*halk kuncogás*

christaylor 2011.01.21. 16:34:45

@Friedmann Juci: hanyas pontért? :D vagy így együtt mindenért?

@Trollseprű 9: hát nem tudom, hogy pont így van-e írva, én is csak másoltam a szöveget, lehet ott elírták.

Nyuladék 2011.01.21. 16:35:19

@christaylor: Anikót egyre jobban kedvelem.

Friedmann Juci 2011.01.21. 16:35:35

@christaylor: hallodhülyevagy, ÍGY együtt!! ő a legközelebb tőlem.

Szaffi B. 2011.01.21. 16:36:08

@christaylor: Anikó mér "hagggyta" abba a magyar szakot? :DDDDD

Sheeva 2011.01.21. 16:36:13

@Nyuladék: csináld. Ildi is ezt mondaná. :) kitartás.

Tibike15 2011.01.21. 16:36:37

ez a béna Alekosz szerintem nem tudja majd megfeszíteni az Évát, hazamehet mint egy lúzer

Hannibal22 2011.01.21. 16:37:01

@viola narvilly: faszszopó köcsögláda az ilyen. Én megemelem a kalapom előtted ezért a táblázatért,azért ahhoz pihent agy kell,hogy egy háztartási kekszel teli éj után kialvatlanul,nekiesel a hogy voltnak,csinálsz egy táblázatot,összemazsolázod a válaszokat és elénk teszed! Valami fasz meg szétbarmolja,érted.
A vállról indítható úristen csókolja ki az ilyen seggéből a vadrécét.Nekem van elegem.Kérsz magnéziumot?

Friedmann Juci 2011.01.21. 16:37:12

@Trollseprű 9: úgy érted, miért HADJTA abba?

Sheeva 2011.01.21. 16:37:46

@zoxó: jajó, már értem, te frászt kapsz violától, és adod tovább. :) hát így állunk. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 16:38:08

@Nyuladék: a világért se bántanám meg a mai érettségiző fiatalokat, főleg azokat, akik ide járnak kommentelni, és Tordasra is jönnek, de az a menő mostanság, hogy mindenki zsófi? (direkt van ám kicsivel, érzed?)

zoxó 2011.01.21. 16:38:26

@Nyuladék: én karácsonykor a fa talpbafaragásakor a csontvágó konyhai ollót is bevetettem. Neked nincs olyan?

christaylor 2011.01.21. 16:39:33

@Friedmann Juci: most még! de majd figyeld meg mikor linkelem a többiekről származó infóimat. :)
a végén még Alekosz is lehet a lelki társad! :D

@Trollseprű 9: há' én tuggyam? :)

Sheeva 2011.01.21. 16:39:45

@puszták éhes vándora: és az állandó kontroll azt jelenti, hogy akkor is fogják a kezét, mikor a vécén van?... egyébként, csak engem emlékeztet Alek néha Kovács Ákosra?...

Hannibal22 2011.01.21. 16:40:35

@Nyuladék: Az lehet,hogy nem nyitottam feléd de szimpatizáltalak,az értékeidre felfigyeltem! 158cm,ez nincs az elveimmel szemben és a bioritmusomra is jó hatással van.Figyellek!

christaylor 2011.01.21. 16:41:03

@Trollseprű 9: jól van, leesett, ez költői kérdése volt! :D

Haggyál/hagyjál már! :)

Sheeva 2011.01.21. 16:41:14

@Nyuladék: odarakod magad ezerrel, ezt már tisztelem. ha mégis alhatok a kanapén, majd átadom a helyem Neked. :)

christaylor 2011.01.21. 16:42:16

@hannibal22-73: baszod, hát én elmegyek este inni. nélküled. azt hiszed nem látom mit csinálsz?!

de tényleg elmegyek este.inni.

Nyuladék 2011.01.21. 16:43:22

@hannibal22-73: Egyetértek! (már-már úgy látszott, mintha itt senem lennél)

@canzone: Vágom, persze! Szerintem a mai fiatalok többsége (úristN, de öreg vagyok!) elég hitvány alapanyag, bár pár hete a metrón állt mellettem egy kisebb baráti társaság (16 körüliek) és nagyon értelmesen beszélgettek (pedig elég veszett ruhákban voltak), nem nyerítettek, udvariasan elálltak az ajtó elől, mikor valaki leszállt volna, szóval rájuk is csodálkoztam. Ennek nyilván az az oka, hogy többnyire nem ez az általános viselkedés az ő korosztályukban.

@zoxó: hohó, isten vagy, van olyanom! :D

Friedmann Juci 2011.01.21. 16:43:25

@christaylor: úristN! te is iszol? remélem nem valami konyakfélét.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.21. 16:43:58

Baszki, elmegyek pár órára fánkot sütni, és ez van?
Eddig nem tudtam, kire tegyem a jelemet, de most komolyan örülök!

Holabög Rém 2011.01.21. 16:44:07

@Nyuladék: Ablak kinyit, fenyő kibasz :) Ne te lennél az első ezzel :)

Nyuladék 2011.01.21. 16:44:12

@Sheeva: engem nem Ákosra emlékeztet, hanem a hanghordozása miatt Gyurcsányra

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 16:45:15

Sziasztok!

Hetek óta szimpatizálom Hajni hogyvoltjait, és a kommentek is pozitív hatással vannak a bioritmusomra. Ma van a névnapom, ezért hoztam pár üveg irsait is nektek. No meg, hogy nehogy rám tegyétek a jelet, hisz még csak most jöttem, és szeretném megmutatni magam, meg az értékeket, amiket képviselek. Jah, és a 160 cm alattiaknak szívesen lennék a lelki társa, ugyanis ezt a csoportot KÉPVISELEM.

christaylor 2011.01.21. 16:45:44

Na, drágáim, íme:

* VV Alekosz - 32 éves. Teljes neve: Nagy Alekosz Foglakozása: zenész, biztonsági őr. Lakhelye: Érd
* VV Éva - 27 éves. Teljes neve: Baukó Éva Foglakozása: hostess. Lakhelye: Budapest
* VV Olivér - 32 éves. Teljes neve: Simor Olivér Foglakozása: dublőr. Lakhelye: Budapest
* VV Gigi - 20 éves. Teljes neve: Rácz Ildikó Foglakozása: tanuló, táncos, életművész. Lakhelye: Szentendre
* VV Béci - 25 éves. Teljes neve: Rácz Béla Foglakozása: tánctanár. Lakhelye: Szentendre
* VV Zsófi - 19 éves. Teljes neve: Szabó Zsófia Foglakozása: tanuló, pultos. Lakhelye: Budaörs
* VV László - 40 éves. Teljes neve: dr. Lázár László Foglakozása: biztonsági tiszt, ügyvezető. Lakhelye: Budapest
* VV Anikó - 21 éves. Teljes neve: Nádai Anikó Foglakozása: pedikűr-manikűr, műkörömépítő. Lakhelye: Baja
* VV Szandika - 20 éves. Teljes neve: Lőrincz Alexandra Foglakozása: táncos. Lakhelye: Szigethalom
* VV Leonidasz - 20 éves. Teljes neve: Jordanidisz Leonidasz Foglakozása: tanuló. Lakhelye: Budapest
* VV Gombi - 27 éves. Teljes neve: Gombár Gábor Foglakozása: pultos, fodrász tanuló. Lakhelye: Budapest
* VV Jerzy - 22 éves. Teljes neve: Várudvari Jerzy László Foglakozása: táncos, tolmács. Lakhelye: Budapest
* VV Zsuzsi - 23 éves. Teljes neve: Márki Zsuzsanna Foglakozása: táncos, modell, hostess. Lakhelye: Dunakeszi
* VV Gina - 29 éves. Teljes neve: Urbánné Szendrey Georgina Foglakozása: ügyvezető. Lakhelye: Kaposvár
* VV Kristóf - 29 éves. Teljes neve: Urbán Kristóf Foglakozása: területi képviselő. Lakhelye: Kaposvár
* VV Ildi - 28 éves. Teljes neve: Tomai Ildikó Foglakozása: aerobic oktató. Lakhelye: Tordas

bévé 2011.01.21. 16:46:06

@hannibal22-73: baszod, má' a centijeimmel se vagyok többé a pixisbe'.

Friedmann Juci 2011.01.21. 16:46:16

@Nyomasek Bobó Lepke: figyu, így rohadtul nem fogsz tudni beilleszkedni! még a kedvenc színedet sem tudjuk!!

Nyuladék 2011.01.21. 16:46:35

@hannibal22-73: Áhá, most már látom, hogy tényleg figyelsz.:) Valóban kicsi vagyok, de értékekkel teli.:D
Nyugis nőszemély vagyok, általában jó hatással vagyok mások bioritmusára. Nem vagyok túlságosan cuki, de elég magas a Bambi-faktorom :D

Szaffi B. 2011.01.21. 16:46:45

@hannibal22-73: Nahátaztán, tiszta Alekosz vagy, vidd az értékeidet innen, nem vagy a szerelmem a kedvesem többé!! :D

Friedmann Juci 2011.01.21. 16:47:11

@christaylor: köztudott tények! mi ez itt, vígszínház?

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 16:47:15

@christaylor: életművész? életművééész bazz? meg ügyvezető?:o
pfff

Hannibal22 2011.01.21. 16:47:29

@christaylor: há' most mit csinálok? Ha nem nyitok fasz vagyok,ha nyitok akkor is..elegem van már.

Jó szórakozást! A legmagassabb sarkú cípődben menj,így legalább az átlagméret nem jelent vetélytársat:)

Hannibal22 2011.01.21. 16:48:06

magasabb természetesen

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 16:49:30

@Friedmann Juci:
hát fehérmegyeköSSég színei természetesen!

Sheeva 2011.01.21. 16:50:18

@Holabög Rém: már javasoltam neki, de aszonta, nem gyerebe az ötlet...

Holabög Rém 2011.01.21. 16:50:21

Én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de tőlem jelenleg Nyomasek Bobó Lepke áll. Tudom, hogy nemrég jött, de azért elvártam volna, hogy kicsit jobban nyisson felém. Gyakorlatilag elmegyünk egymás mellett. Se pozitív se negatív. Pedig lehet, hogy egy köcsögláda.

Szaffi B. 2011.01.21. 16:50:49

@christaylor: Jerzsi tolmács :DDDDD Hogy mondják lengyelül, hogy pacho? :DDDD

Sheeva 2011.01.21. 16:51:09

és lám, már van avatarom. könnyekig meghatódtam. :D

Holabög Rém 2011.01.21. 16:51:25

@Sheeva: Te azt javasoltad, hogy engedje le! Én azt, hogy bassza ki. De ha neki a könnyebbik megoldás se jó, akkor nem tudok mit csinálni. Én próbálkozom, hogy mellette álljak, kontroll legyek, de ő ennyire fosnak néz.

christaylor 2011.01.21. 16:51:28

@Friedmann Juci: hozok még mást is,de hátha valaki ezekkel sem volt tisztában. ld. korábban Pitont.

@hannibal22-73: nem pasizni megyek,hanem inni. Ha magassarkúban mennék, akkor hazafelé, illuminált állapotban elesnék. Nem is megyek, hazudtam.

Maradok, miattad. :)

De akkor a Dallas helyett kitalálsz valami mást,jó? :)

Szaffi B. 2011.01.21. 16:51:42

Szevasz Bobó, szimpatizállak!

Mekkora kamu mindnek a munkáj, tánctanár meg hostess, pffff

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 16:51:57

@Nyuladék: dehogy vagy öreg, a te korod még nem derült itt ki (számomra), úgyhogy nyugodtan mondhatsz bármit, 18 múltál és kész :)
@Nyomasek Bobó Lepke: boldog névnapot! azokra nem gondoltál, akik az irsait nem szeretik? és linzert hoztál-e?

Nyuladék 2011.01.21. 16:52:03

@Sheeva: Igyekszem minden feladatban odatenni magam. Köszi az ágyat, de... vihetném a sajátomat? Csak abban tudok jól aludni :)

@LadyCarambole: Fánk! Megvan a hétvégi édesség is! :) Jövőhét végén meg linzer lesz. Hű, de jól jártam én veletek, csajok :) Lökitek itt a jobbnál jobb ötleteket:)

@Holabög Rém: gondoltam az ablakon kidobásra, de egyelőre olyan széles ez a szépséges növény, hogy nem férne ki az ablakon, illetve meg sem bírnám így emelni :D

@Nyomasek Bobó Lepke: te SzeLepke vagy? Csak hogy tudlak-e hova tenni :)
Csendben jegyzem meg, hogy 158 cm mély vagyok, ha összekapom magam. (ha nem, akkor 157)

Sheeva 2011.01.21. 16:52:33

@Holabög Rém: miért, nyitottál felé? színét kérdezted?

Hannibal22 2011.01.21. 16:52:55

@bévé: dehogynem,nincs azzal baj de baszod 190 az embered. Há' mit keresnék én a bioritmusodban? Egyébként meg vígszínház vagy,azt mondtad mosmá' kiállsz magadért és kivered a balhét hajninál az ajándékért és semmi...

tuono 2011.01.21. 16:53:37

@Trollseprű 9: Még ma szükséges targetálni a proaktív eredményjavító hatást. :)

pác-só Amivel a húst(jó esetben) kenegetik nemde? :)

Augur 2011.01.21. 16:53:43

@Trollseprű 9: az hol van, h abbahagyta?

Hannibal22 2011.01.21. 16:54:49

@Trollseprű 9: Sokáig tart még a VV. májusig a te bioritmusodba is bejutok,érted:)

zoxó 2011.01.21. 16:54:57

@christaylor: csinálsz belőle táblázatot?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 16:55:35

@christaylor: "Ha magassarkúban mennék, akkor hazafelé, illuminált állapotban elesnék." te okos vagy, leszel a példaképem?

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 16:56:04

@Holabög Rém: Hahh, a zárt falak itt is! Még mondd azt, hogy egy fos kilences vagyok!

@canzone: köszi! Linzer nincs nálam, csak páCCSó, az nem jó?

@Nyuladék: Igen, néha MegLepke, meg a sok Lepke végű. Máris lelki társam vagy. Eszem veled a kertben, ha gondolod. (én 155cm)

christaylor 2011.01.21. 16:56:09

Lackó ezt nyilatkozta korábban:

- Lesz március 18-án, Belgiumban egy nagyon komoly harcművészeti vizsgám, az 5. Danos vizsgám jiu jitsu-ból. Ez körülbelül egy 1200 technikai anyagból álló öt órás szakmai vizsga, amelyben már keleti orvoslás, idegtechnikák és töréstechnikák is vannak, a legvégén pedig lesz egy harminc ellenfeles küzdelmem.
- Szeretném megnyitni a Lázár Sportakadémiát, aminek gyerekek képzése lenne a célja. Olyan fiataloké, akikkel a szülők nem nagyon tudnak mit kezdeni otthon. Egy fegyelmezett, kiképzésen alapuló oktatási rendszer összeállításán dolgozom, amely mindenki számára elérhető, és akár középiskolai szinten is működtethető.
- Azt gondolom, hogy ha azzal a felfogással, amit én képviselek, hárommillió ember előtt nyilvánosan szexelek, a saját magam által felépített múltat rombolom le egy csapásra. De én is ember vagyok, ugyanúgy vágyom a szeretetre, mint bárki más. És itt nem csak a szexről van szó. Hanem arról, hogy valaki megfogja a kezed, odabújjon hozzád és szeressen. Ez kiszámíthatatlan. Ebben nem vagyok biztos, és hogyha ez be fog következni, tudom, hogy mekkorát hibázok, de ember vagyok, és szükségem van a kedvességre. Egyáltalán nem akarom, hogy megtörténjen, de nem tudom garantálni, hogy nem is fog. Próbálok megküzdeni önmagammal."

És ha addig nem jön ki,akkor hogy megy el a vizsgájára?

Hannibal22 2011.01.21. 16:56:52

@christaylor: örömmel hallom:) becsszó,hogy nem mész?

christaylor 2011.01.21. 16:57:04

@zoxó: hehe, ravasz vagy! :D

SSKK. vállalja el valaki más, én csak az infókat gyűjtöm. :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 16:57:38

@Nyomasek Bobó Lepke: faszomba, tudom, hogy új vagy itt meg minden, de én az uralkodóosztályt képviselem, nem eszek a kertben páccsót bőrkével meg szikvízzel

Hannibal22 2011.01.21. 16:57:47

@christaylor: megtanítlak ejtőernyőzni,az jó dallas helyett?

natoth 2011.01.21. 16:57:48

Gáspár Evelin szofisztikált véleménye Gigiről:

www.youtube.com/watch?v=ce_tdkDV-PQ

christaylor 2011.01.21. 16:57:51

@hannibal22-73: nem. örüjjé! csinálok forralt bort, eszek linzert. valami még kéne.

Sheeva 2011.01.21. 16:58:30

most mindenkinek további szép délutánt, tovavonulok. aztán nem jelet tenni rám, amint kiteszem a lábam!

christaylor 2011.01.21. 16:58:31

@hannibal22-73: mondjuk,de biztosítsál ugrási lehetőséget is.

natoth 2011.01.21. 17:00:03

@Sheeva:
a hátad mögött úgyis kibeszélünk, arra számítsál :)

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 17:01:21

@canzone: Más dimenziókban vagy a legfelsőbb szinten. Értem én. Szerintem úgy be vagy képzelve, hogy magadhoz se szólnál.:D

@zoxó: Szia zoxó!:) A te beírásod alapján jutottam ám ide. Akkor kezdtem el olvasni, mikor ajánlottad a velveten.:)

christaylor 2011.01.21. 17:01:32

@canzone: éppen lehetek, ráérek. :)

van vele tapasztalatom, csizma magas sarokkal, kicsit ittasan, lakástól 50 méterre kiment a bokám, egy hónapig haldoklottam utána.

Holabög Rém 2011.01.21. 17:02:01

@natoth: Én nem. Én majd személyesen, szemtől-szembe, mert én őszinte vagyok és egyenes. Meg becsületes is. Ezek itt meg mind fasszopó köcsögládák.

Hannibal22 2011.01.21. 17:02:02

@christaylor: Egy tandemet vagy egy komplett képzést kérsz?:)

bévé 2011.01.21. 17:02:12

@hannibal22-73: engem se zavar, h még 3 csajod van mellettem. Hajni írt, késik az aji, de nem múlik.

natoth 2011.01.21. 17:03:44

@Holabög Rém:
azért aludj erre egyet, addig mi majd tisztelettel leszünk rád

Sheeva 2011.01.21. 17:04:39

@Holabög Rém: hú, lehet, hogy máris megtaláltam a lelki társam?...

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 17:05:06

@christaylor: Nekem ugyanez magas sarkú papucsban a 31. szülinapom előestéjén. A nagy nap délelőttjét balesetin töltöttem és két hét betegállomány lett belőle.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 17:05:45

@Nyomasek Bobó Lepke: azért vagyok ilyen menő, mert bőrkabát van rajtam :D

@christaylor: nahallod, ittas állapotban én már sportcipőben is tudtam produkálni egy bokaficamot szalaghúzódással, kell a tréning :)

Holabög Rém 2011.01.21. 17:06:23

@Sheeva: Az attól függ, hogy meglábazod-e a nyakam

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 17:06:27

@zoxó: a SzeLepkét untam már, régi ruha volt, lecseréltem MegLepkére. Néha verses kedvem támad (de visszafogom, mert nem szeretik), akkor veszem fel eztet.:)

Hannibal22 2011.01.21. 17:06:30

@bévé: és még én nyitok baszki,hát nem győzök falakat húzni körém:) nem kellesz,itt van nekem ctaylor:))
Akkor a vígszínház visszavonva

Tompó 2011.01.21. 17:07:15

@natoth: Nahát erről van szó!!! Régebben írtam itt a Rácz tesókról hogy alamuszik, sunyik és le lettem hurrogva. Most kiderül hogy Gigike tényleg sunyi, alamuszi megjátsza a szende jókislányt miközben tényleg egy törtető ribanc(gondolom milyen vonzó lehetett számára az okádék győzike)

Szaffi B. 2011.01.21. 17:07:20

@Augur: mér elvégezte? Vagy oda jár? Munka és színészképző vagy mi és műkörmösség és VV élet mellett?

christaylor 2011.01.21. 17:07:24

@Nyomasek Bobó Lepke: majdnem szülinapkor rosszabb esni. :(

boldog névnapot mellesleg! kérsz egy meggyes danone-t a hűtőből esetleg egy kis konyakkal megkínálhatlak-e? :)

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 17:08:50

@canzone: Értem. Akkor az ananászodhoz sem nyúlok majd takarítás közben.:)

christaylor 2011.01.21. 17:08:59

@canzone: kérjünk ennek is rubrikát szerinted a táblázatban? ittasan történt-e önnel baleset?

Nyuladék 2011.01.21. 17:09:26

@canzone: Nem titok (írtam is már), hogy elmúltam 18, sőt 30 is. Idén leszek 34 (optimista becslések szerint), de nem gond, mindenki 27-nek néz :)

@Nyomasek Bobó Lepke: Jól van, akkor már tudlak hova tenni. A mindenféle idióta velvetes cikkek kommentjeiből vagy ismerős. :) Mehetünk a kertbe enni, de akkor legalább hárman leszünk már, mert kiviszem a nyulamat is :)

@christaylor: simán kiengedik, ha a többiek is mehetnek szoliba, műkörmöshöz, fodrászhoz, fogorvoshoz, szájfeltöltésre, stb.

natoth 2011.01.21. 17:09:31

@Tompó:
hát én ebben a kérdésben nem nyilvánítanék véleményt, mert egyik érintettet sem ismerem személyesen, sőt azt sem tudom, mi a kedvenc színük :)

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 17:10:43

@christaylor: köszönöm! Inkább egy kis mártást ennék ropival üvegből. Viszont nem csámcsogok.:)

@zoxó: láttam, köszi. aktivizálom is ezt a részem alkalomadtán.:) Örülök neked.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 17:10:43

@Nyomasek Bobó Lepke: te turkálhatsz a cuccaim között (mert ünnepelt vagy ma), de ne szó nélkül tesó, érted?

@christaylor: vagy "került-e már ittasan a baleseti sebészetre?"

iinside 2011.01.21. 17:10:46

@christaylor: egy ilyen vizsgára készülni kell, napi egy-két edzés az alap, szünnap nélkül hosszú hónapokon át
ha a Lacinak sikerül bent maradni addig, akkor is tekintetbe véve az elmúlt hetek, hónapok villabeli punnyadását, teljesen felkészületlenül megy neki a vizsgának... azt akarom mondani, hogy ennek az egésznek így nincs sok értelme - mármint az 5. danvizsgának

christaylor 2011.01.21. 17:12:22

@Nyuladék: műkörmöshöz nem mennek, a fodrászok bemennek hozzájuk, a fogszabályzó az orvosi dolog, tehát muszáj, szájfeltöltés nincs, pont, hogy lappad neki lefele.

Laci vzsgája MÁÁÁS, érted? :)

@Trollseprű 9: azt mondta,mikor megjelent.

bévé 2011.01.21. 17:13:02

@hannibal22-73: hogy venne a szájára, Szandika, te faszszopó köcsögállat!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 17:13:24

@Nyuladék: bakker, tényleg kéne az ekszcellbe egy életkor rovat, mert így úgy jön le, hogy köcsögláda vagyok, amiért nem jegyeztem meg, hogy 34 leszel

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 17:13:39

@Trollseprű 9: Lepke nap van igen. Lehet, hogy Bobó is ma van, akkor viszont 2 üveg irsait is bontok!:D

@canzone: Rendben, köszi, csak az albumodat nézem meg. Lábmasszázst valaki?

Tompó 2011.01.21. 17:13:50

@natoth: Oh pardon, én kérek elnézést, valóban ilyen mélységekben (kedvenc szín) én sem ismerem őket, így visszaszívom amit írtam.Fel is zaklattam magam, hogy ilyen gonosz voltam, értékes emberekkel szemben... gyorsan elszavalok egy szép verset,attól mindíg minden körülmények között megnyugszom...

Augur 2011.01.21. 17:15:40

@Trollseprű 9: azt írták ott feljebb. meg azt, h egyedül fizeti a lakása törlesztőjét. irígylem:(

christaylor 2011.01.21. 17:15:54

@Nyomasek Bobó Lepke: akkor nem kapsz! itt csak ropogtatással egybekötött csámcsogás az engedélyezett. :)

@iinside: igen, ezt gondoltam,meg nem is másoltam be a teljes cikket, de abban hosszasan fejtegette,hogy mennyit és hogyan fog bent edzeni. ebből mi szinte semmit sem látunk,ettől még edzhet persze,amikor nincs élő. de nem úgy tűnik,mint aki kirobbanó formában lenne.

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 17:16:02

@Nyuladék: Igen, onnan.:) De ha esik, akkor menjünk a nyugiszobába inkább.

Nyuladék 2011.01.21. 17:16:42

@christaylor: Múlthéten szombat este Szandál szája kéccerakkora volt, mint előző nap, pedig pénteken már tényleg kezdett viszonylag normális méretű lenni.

@canzone: Ugyehogyugye! Én mondtam, hogy kell oda egy olyan is, amibe az éveket írjuk :)

Hannibal22 2011.01.21. 17:17:59

@bévé: nem gondoltam,hogy ilyen érzékenyen érint.értsd meg tesó,h szeretem.Kicsit magas,kicsit hisztis de az enyém!Ez a legnagyobb dolog,a legnagyobb! Tegnap este is odaszóltam neki a fürdőben, hogy adjon egy tangát vagy egy bugyit, hogy azzal aludjak. Ráterítem az arcomra, szagolgatom.

christaylor 2011.01.21. 17:18:31

@Nyuladék: de Sanyi meg pont most nyilatkozta,hogy látja,hogy megy neki lefele.

újat mondok-e azzal,hogy nincs élő?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 17:18:56

@Nyomasek Bobó Lepke: természetesen megmasszírozhatsz :)

@Nyuladék: meghajolok az előrelátásod miatt, okos vagy, a nyulad szeméből is látszik

bévé 2011.01.21. 17:19:19

@hannibal22-73: hisztis is??? és milyen volt a blogja? :D

Szaffi B. 2011.01.21. 17:20:16

@Nyuladék: Lehet hogy ráléptek a fejére, csak ő nem tette szóvá? Vérzett is neki a kiválasztósón...

natoth 2011.01.21. 17:20:37

@Tompó:
egyél magnéziumot, a többieknek bevált :)
büntiből viszont 10 napig nem mehetsz magadhoz 2 méternél közelebb

christaylor 2011.01.21. 17:21:13

@hannibal22-73: ez melyik nőd a sok közül,akiről így írsz?

@Nyomasek Bobó Lepke:ha káromkodva csoszogsz, akkor de.

natoth 2011.01.21. 17:22:38

@christaylor:
se élő, se holt
"pillanatnyilag"

bévé 2011.01.21. 17:25:15

@Tompó: én még mindig nem értem, mi a gond azzal, h Gigi nem akar ország-világ előtt szexelni, és nem ordítja bele a világba, h leszbifétisezett, amikor is ez egy játék, és a nyereményért folyik a harc.

Nyuladék 2011.01.21. 17:25:29

@christaylor: Olvastam, de Sanyi nem tud semmit, ő csak jól van idomítva. Fizetheti a gyorshajtást, meg etetheti Szandált.
Hjah, nem megy az élő, én is épp most néztem oda.

@canzone: Pedig ez nem is a legjobb kép róla, mutatok nagyobb kiadást :
cukisag.blog.hu/2010/07/17/az_orias_torpenyul

Íme, az én nyulam :)

@Trollseprű 9: nemtom, hogy mit csinálhattak vele. Lehet, hogy Anikó szájbavágta a káromkodásért, csak azt kihagyták az összefoglalóból.

bévé 2011.01.21. 17:26:16

@hannibal22-73: ja, az canzone volt. jaa, h jaaaa. akkor nem tetszett. ok, mindent értek. :)

Hannibal22 2011.01.21. 17:27:30

Hol vannak a férfiak??

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 17:27:36

na gyerekek, kicsit kimegyek a villából szoliba, a Hajashoz, meghúzatni a fogszabályzómat, lehet még egy kis Irsai is lecsúszik a kertben. addig cincoghatnak az egerek. de mire visszaérek, tanuljátok meg ezt, mert szavalóverseny lesz este:

Egy átlátszó oroszlán él fekete falak között.
Szívemben kivasalt ruhát hordok, amikor megszólítlak.
Nem szabad, hogy rád gondoljak,
munkám kell elvégeznem. Te táncolsz.
Nincsen betevő kenyerem és még sokáig fogok élni.
5 hete, hogy nem tudom mi van veled.
Az idő elrohant vérvörös falábakon,
az utak összebújnak a hó alatt.
Nem tudom, hogy szerethet-e téged az ember?
Néma négerek sakkoznak régen elcsendült szavaidért.

és mindent hallok ám :)

peti papagáj 2011.01.21. 17:28:28

Balázs: "ez egy neurotikus pontod volt?" (kb.)
Az neuralgikus.

christaylor 2011.01.21. 17:30:50

@hannibal22-73: sejtettem én, csak a kicsit hisztis az erős túlzás volt részedről, azért kérdeztem mégiscsak rá.

Ha ez nem lett volna, akkor azt mondanám, hogy nagyon kedveset írtál rólam, egészen meghatottál!

Egy Irsai most, a nyugiszobában? :)

Mellesleg, meseszépen szavalok, rendkívül jó a színpadi jelenlétem, ismerem Magdi anyust, és tudok rántott húst sütni.Ezt ellensúlyozásképp mondtam csak.

Hannibal22 2011.01.21. 17:34:52

@christaylor: igen ,a hisztis nem a legszerencsésebb kifejezés volt! Rájöttem a komment elküldése pillanatában.Bocsáss meg:)
mehetünk!

christaylor 2011.01.21. 17:37:18

@hannibal22-73: hülyevagyhallod! :) tényleg kicsit hisztis vagyok, mert itt lógok egész nap, nem csinálok semmit mást, pedig kellene, hát ne legyek az?
Megbocsátok. :)
Kint várlak akkor. Egy mentes vizet is hozzál már, lécci!

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 17:38:46

Ki ez a bohóc és hogy került a műsorba? Lemaradtam telefon miatt.

Nyuladék 2011.01.21. 17:41:33

„A nővéremet fogja kihívni párbajozni, már csak a korkülönbség miatt is. Igaz, hiába nézi kislánynak, Zsófi sokkal érettebb a koránál."

Ezt Zsófiról mondta a huga.
Szegény kislány, legalább olyan buta lehet, mint a nővére.

SquareWire 2011.01.21. 17:45:45

@christaylor: A Laci miből doktorált le?

Meridian74 2011.01.21. 17:47:05

Minnél tovább nézem ezt a "NekedValó Világ" műsort, annál határozottabban érzem azt, hogy itt napi szinten jelennek meg azok az "elemek", amelyek amúgy normális esetben csak a Napiszaron vagy a Puruttyán szerepelnek, mint kiröhögni valók.

Augur 2011.01.21. 17:49:56

@Meridian74: ma ugyanezt mondtam erről. pöcegödör.

christaylor 2011.01.21. 17:51:41

@SquareWire:

Nem tudom pontosan,de keresem.Addig ennyi róla:
Dr. Lázár László a katonaságban kezdte, majd a belügyminisztérium állományában folytatta a szakmát. A 40 éves testőr innen különböző biztonsági cégekhez "igazolt", '97-ben Izraelben dolgozott, majd az amerikai nagykövetség biztonsági szolgálatának vezetője lett. 2002-ben alapította meg saját cégét, azóta testőröket képez ki és dolgozik a szakmában. Az évtizedek alatt nagyon komoly nemzetközi üzletemberek és politikusok személyi testőre volt, dolgozott többek között a szaúdi herceg, az ukrán miniszter és az olasz államügyész mellett is.

Tompó 2011.01.21. 17:52:32

@bévé:Az nem baj hogy nem akar szexelni. Egyébként megértem én... biztos kellemetlen lenne olyannal kefélni aki nem is az esete csak érdekből van vele.Meg hát szerintem Erzsit se nagyon hozza lázba Gigi....

bévé 2011.01.21. 17:53:43

@Tompó: de hát ez egy játék!!!

Tompó 2011.01.21. 17:54:40

@SquareWire: az tuti hogy nem a Trianoni békeszerződésből mert fingja nem volt hogy mikor történt az aláírás.....

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 17:57:16

Szerintem Bud SpAncer életművéből doktorált.

Tompó 2011.01.21. 17:57:23

@bévé:Tényleg???? Szerintem, meg egy előre megírt napi tv.sorozat..... amúgy meg engedd már meg hogy utáljam őket, na!!!!!!!

Szirénke 2011.01.21. 17:58:47

Halihó! Most jöttem vissza, a post baromi jó. Az eleje különösen tetszik, olyan, mintha nekünk szólna. És akkor most visszaolvasom a 795 kommentet :)

SquareWire 2011.01.21. 17:59:27

@christaylor: A testőrösdit tudtam. Emlékszik valaki még a cool tévés "Pokol Hete" c. műsorra? Ő volt a Bárdosinak meg a másik tévés hülyegyereknek a kiképzőtisztje. Megjegyzem tényleg kemény egy ember Ő, nem csak a pofája jár.

Hannibal22 2011.01.21. 18:03:02

@christaylor: Tudod kitől kérj legközelebb mentes vizet,alekosztól!

christaylor 2011.01.21. 18:04:37

@hannibal22-73: de már visszaírtam az előbb, csak 5 percet késtem. Ne duzzogj már!

Meridian74 2011.01.21. 18:04:50

ilyen hájas testtel? Egyszer kerül szembe egy gombi féle de ugyancsak küzdősprotban képzett egyénnel és szétrugják a seggét... na persze mint igazgató, nyilván nem operatív személy, inkább csak irányító, de éppen ezért már csak mondják hoyg kemény, valójában körbefutják már.

Augur 2011.01.21. 18:05:31

@SquareWire: kár, hogy gondolom a vv-s megegyezés szerint itt le kell szabályozni magát, és vissza kell fojtania azt, hogy alapvetően milyen. amikor a beszavazója volt, nagy reményeket fűztem hozzá, hogy majd frankón regulázza a puhapöcsöket meg a picsogó libákat. hát ehhez képest...

christaylor 2011.01.21. 18:05:46

@Szirénke: te is ilyen visszaolvasós perverz vagy? :D
Ma már Nyuladék visszaolvasott 1500 kommentet a tegnapiból.

christaylor 2011.01.21. 18:07:03

@Augur: az elején úgy is kezdte, mikor beköltözött, hogy elkezdett rendet vágni köztük. mostanra mi lett belőle?

Szirénke 2011.01.21. 18:07:35

@viola narvilly: HELP!!! rákattintottam, és nemtom hogyan tovább... Semmi különös nem jött elő, biztos én vagyok béna :(

Nyuladék 2011.01.21. 18:08:35

@hannibal22-73: kapcsolgatom a tv-t, az m2-n magyar bulizene megy és pont az eszembe jutottatok arról, hogy ciao Marina, könnyelmű, csalfa lélek, ciao Marina, hogy is szerethettelek téged?? nem értem.... :)

viola narvilly 2011.01.21. 18:12:07

@Szirénke:
Most nem is fogsz tudni szerkeszteni, valami mocskos troll szétbuzerálta, le van tiltva a szerkesztés.

Na tesók.
Megjártam a boltot. A nagyot, a kicsit, a drogériásat meg a postát.
Helyrehoztam a táblát elvileg, egyelőre Nyuladéktól várom az ő tábláját (velem ellentétben neki volt annyi esze, hogy lementse).
És még a hűtőben lévő, amúgy igen szexi malackalapockát is neki kéne állnom feldarabolni... de lehet, hogy egészbe bebaszom a fagyasztóba.

bévé 2011.01.21. 18:12:10

@Tompó: hát kb. az, de játéknak rendezve. engedem amúgy, te meg akkor légy oly bátyám, és engedd már meg, h én meg leírjam a saját véleményemet.

SquareWire 2011.01.21. 18:13:08

@Augur: Az egészen biztos, hogy két percen belül rendet rakna. Sőt, anno, amikor az Alekosz fellökte székestül, nos nem sok kétségem van afelől, hogy gyorsan az élettel össze nem egyeztethető állapotba hozta volna Őtet. (jó, azt azért nem, hiszen egy katona soha nem él vissza a harcművészetekben szerzett tudásával-elvileg). Ez a doktorátus-dolog viszont még mindig kíváncsivá tesz. Hülye-e vagyok?

christaylor 2011.01.21. 18:13:25

@viola narvilly: de mér nem szólsz akkor,hogy kellene a tábla? mert ha Nyuladék nem küldi,akkor mondjad nekem!

Szirénke 2011.01.21. 18:14:44

@christaylor: Elkezdtem, de most asszem átgondolom még.. Lehet, hogy csak az utsó 100-at. Volt valami kihagyhatatlan? Amúgy miért nincs már megint élő???

Augur 2011.01.21. 18:15:08

@christaylor: én sajnálom, hogy így alakult. de a nézettséget a káosz generálja, nem a patentkodás.

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 18:15:20

Ez a Zsuzsi-Leonidasz páros meddig haknizik még a szeret-nem szeret románcával? Vagy ez is meg van nekik írva, hogy melyik héten hogy viszonyuljanak egymáshoz?

viola narvilly 2011.01.21. 18:15:28

@christaylor:
Küldtem neki egy emailt.
De ha neked is megvan lementve, átdobhatnád, köszi

Nyuladék 2011.01.21. 18:16:40

@viola narvilly: Az klassz, de milyen címre küldjem?:)

christaylor 2011.01.21. 18:17:03

@Szirénke: nem is volt élő. te ezen még csodálkozol? :)

igazából offok voltak nagyrészt, meg a táblázat kitöltése.

Szirénke 2011.01.21. 18:17:37

@viola narvilly: de nem szerkeszteni nem tudok, hanem nem is látok semmitse :(
Meg kell írni újra az adatlapot?

Nyuladék 2011.01.21. 18:19:08

az a gondom, hogy a freemail be van halva, ezért nem jön be onnan levél...

nem tudom a címedet

Szirénke 2011.01.21. 18:19:30

@christaylor: ez az a táblázat, ami adatlap néven futott? Már amúgy lassan nem csodálkozom semmin (főleg, hogy a Neked Valóban épp a rontást veszik le Leo-ról és Zsuzsiról OMG).. BTW reggel sem volt élő, most sincs. Baromira kíváncsi vagyok mi zajlik odabent

christaylor 2011.01.21. 18:20:34

@Szirénke: jaigen,bocs,előbb adatlap volt, aztán pár kolleganő táblázatba foglalta. nagyon jók a csajok!

viola narvilly 2011.01.21. 18:21:48

@Szirénke:
Azért tiltottam le minden, mert valaki néhány cellát akkurátusan átmásolgatott ide-oda, és úgy nézett ki az egész, mint egy hétnapos kaki.

@Nyuladék:
A te leveledre válaszoltam, a cs...b... címedre.

Nyuladék 2011.01.21. 18:22:24

@viola narvilly: Vágom, erre írtam, hiogy behalt a freemail és nem jön ki onnan levél, ergo még nem kaptam meg :(

christaylor 2011.01.21. 18:22:35

@Nyuladék: gondoltam,akkor küldöm neki én gmailben,de a címe nekem is csak freemailben van, és tényleg halott,szóval addig nincs levél. :(

Augur 2011.01.21. 18:24:12

@SquareWire: a székes bUrulás az érdekes és tanulságos volt. az a szemvillogás nemcsak a villalakókban, de bennem is megdermesztette a vért. semmi kétségem afelől, hogy agyoncsapta volna a mi kis kobránkat egy tizedmásodperc alatt. elképesztően nehéz lehet neki odabent, ebben a hippis őskáoszban.

Nyuladék 2011.01.21. 18:24:48

@christaylor: Az legyen a legnagyobb bajunk, hogy épp nem tudunk táblázatot küldeni :)

Szirénke 2011.01.21. 18:25:25

@viola narvilly: De nyugtass meg, hogy lesz másik!

Nyuladék 2011.01.21. 18:25:32

majd leszek, most eltrappolok bagettet sütni, pá :)

viola narvilly 2011.01.21. 18:26:29

@Szirénke:
Folyamatban van. Elvileg helyreállítottam, gyakorlatilag még nem biztos, hogy jó, mindjárt összevetem a lementett verzióval.
Úgyhogy addig üzenem az anonimuszoknak, hogy ne nézzék!

viola narvilly 2011.01.21. 18:27:47

@Nyuladék:
Előtte dobd már el a listát, vagy christaylor küldje már el!

SquareWire 2011.01.21. 18:28:07

@Augur: Akkor abban egyetértünk, hogy Ő az egyetlen ténylegesen is normális ember a kaptárban?

christaylor 2011.01.21. 18:28:14

@Nyuladék: bagett meg fánk is? te vársz valakit! :D

Szirénke 2011.01.21. 18:28:25

Az előbb vacsiztam és elkortyoltam hozzá egy pohár Irsait. Gondoltam Rátok

Mme Chauchat 2011.01.21. 18:29:28

@hannibal22-73: Nekem is ők hiányoznak. De itt vagy Te
Nem vagy enyém, mig magadé vagy:
még nem szeretsz.
Mig cserébe a magadénak
szeretnél, teher is lehetsz.
Alku, ha szent is, alku: nékem
más kell már: Semmiért Egészen!
Két önzés titkos párbaja
minden egyéb,
én többet kérek:azt, hogy a
sorsomnak alkatrésze légy.

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 18:30:26

@viola narvilly: írtam neked a blog.hun keresztül, lécci odasüss! :)
Köszi!

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 18:30:51

Én pedig bevallom, chardonnayt kortyolok épp, nem irsait. Ugye nem tesztek rám jelet ezért?

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 18:32:15

@Nyomasek Bobó Lepke: Isten éltessen és üdv itt, minálunk. :)

viola narvilly 2011.01.21. 18:33:08

@Nyomasek Bobó Lepke:
Iszom az egészségedre egy jägert :)

Augur 2011.01.21. 18:34:25

@SquareWire: amennyire eleinte viszolyogtam a vonalassága miatt, ahhoz képest már azt gondolom, amit leírtál. neki nincs látható neurózisa a többiekkel szemben. pont azért nincs a középpontban, mert tudatosan magasra nevelte magában a tűréshatárt, ellenben a többi lagymataggal, aki attól is kikészül, ha mindene megvan és csak dögleni kell. Laci az átlag képviselője odabent.

Szirénke 2011.01.21. 18:37:57

@Nyomasek Bobó Lepke: Biztos. Múlt héten Leo valami rajongó csajjal randizott, miközben Zsuzsinak napokig nem vette fel a telefont. Mindezt pedig a műsorban adta elő a két csak között ülve. De ez a mai rontás- levétel oltári volt :-))))

csudri82 2011.01.21. 18:38:14

@viola narvilly: Látva a sok szenvedést, már majdnem mondtam, hogy akkor elküldöm én. :)

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 18:41:03

@Hódos Hajnalka: Köszönöm Hajni!:)

@viola narvilly: Kössze! Akkor egészségünkre! (sorstárs vagyok ráadásul: ugyanaz épp a munkám pár hete mint neked.:D)

SquareWire 2011.01.21. 18:42:21

@Augur: Átlag alatt a "normális" átlagot érted? Én sajnos azt tapasztalom, hogy manapság a kényeskedés és a picsogás az elfogadott/átlagos dolog. Ezzel szemben Ő a picsogóként nemigen funkcionál. Arra emlékszem, hogy a cool-os műsorban bevallotta, hogy amikor éjszakánként háborús övezetben őrzött valami tornyot, akkor éjszakánként sírt. Persze van némi különbség aközött, hogy azért hisztizel, mert elfogyott a cigi/nem friss a gyümölcs, vagy azért, mert lőhetnek rád és egyedül vagy...

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 18:42:55

@Szirénke: Sajnos ezt a rontáslevételt most csak félig követtem figyelemmel, pedig érdekes volt, ahogy csapkodták őket a seprűvel. Egy ilyenre én is beneveznék - a seprű nyeles végén állva persze.:)

Szirénke 2011.01.21. 18:43:25

@Nyuladék: azt meg hogy csinálod? Kenyérsütő gép dagaszt, te meg kukacot formázol?

Augur 2011.01.21. 18:48:15

@SquareWire: átlag alatt azt értem, ami a kívánatos lenne. persze én is látom, hogy a normálisból, vagy amit annak nevez a többség, sokkal kevesebb van. a fegyelmezettség, a tartás, az elvek szerint élés mind olyasmi, ami tisztelhető, de nagyon ritka dolog. de ez lenne a normális.

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 18:48:18

@viola narvilly: akkor a biztonság kedvéért az összefoglaló végén kiszedem ezt a hozzászólást, gondolom, nem hiányzik néhány e-mail a Gyilkos elmék főszereplőitől.
Kérésre természetesen előbb intézkedem.

viola narvilly 2011.01.21. 18:49:16

@Nyomasek Bobó Lepke:
Jé, egy helyen dolgozunk? :DD
Többen vagyunk itt kollégák.

viola narvilly 2011.01.21. 18:50:56

@csudri82:
Ja, nem válaszoltam. Köszi, christa elküldte.

Szirénke 2011.01.21. 18:51:42

@viola narvilly: hát ez csodajó :) Mondjuk, van-e szándék hajánál az én válaszom van, de ha ő is kócos, maradhat :)
A témakör kimaradt, ha gondolod megírom..

Mme Chauchat 2011.01.21. 18:54:14

Ime, ahonnan Alekosz növeli a szókincsét. Meg mások.
www.vancso.hu/bullshit/

Augur 2011.01.21. 18:56:50

@SquareWire: ez a testi-lelki kurválkodás, amit itt mi nagy kacagás közepette figyelemmel kísérünk, azért ugyanannak a destruktív, agymosó hullámverésnek a része, aminek a maunikasó, a józsibarát, a vacsoracsata felkapaszkodott senkikkel és sorolhatnám. abszolút tudatos kívülállással szabad csak ezt nézni és kezelni. ez nem a valóság, a tévé mindig manipulál(ni próbál)minket.

csudri82 2011.01.21. 18:57:21

@Mme Chauchat: Látom, nagyon figyelsz. Eddig nem írtál, de amint bejelentkeztem, megjelentél te is. ;)

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 18:58:06

@viola narvilly: mi több, jelentkeztem is (még a nyáron) arra a bizonyos Ezo tv-s hirdetésre is, de lehet, túlképzett vagyok, pedig napi 8-9 verset szavalok, ha kell! (igen, nyáron is szoptam ez ügyben, 3 hónap után vágtak ki az uccsó m.helyről, pedig ennyi idő alatt a kedvenc színemet se tudták meg.)

Mme Chauchat 2011.01.21. 18:59:39

@Augur: Ezért hívok mindenkit terápiára, aki úgy érzi - egy-egy pillanatra -, hogy azonosulni tud a villába beutaltak egyikével-másikával.

Mme Chauchat 2011.01.21. 19:00:51

@csudri82: Merre jártál? Közgazdálkodtál?

natoth 2011.01.21. 19:01:25

JERZY MAGÁT IS BOLDOGGÁ TETTE A LUXUSSZÁLLODÁBAN
csak hogy tudjátok. megnézni még nem mertem
valovilag.hu/cikk/352827

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 19:03:33

@Mme Chauchat: akkor nekem mennem kéne, mert ha újra születnék, VV Anikó lennék. Ő a kedvencem.:)

christaylor 2011.01.21. 19:04:44

@Szirénke: hát én úgy küldtem el a táblázatot violának,ahogyan lementettem, nem módosítottam benne semmit.felelősséget nem vállalok azért,mert valami máshová került. :)

csudri82 2011.01.21. 19:05:03

@Mme Chauchat: Vásároltam ezt-azt, edzés is volt, semmi extra.

És maga hogyhogy órákig ilyen csendben volt?

Sheeva 2011.01.21. 19:05:04

@Holabög Rém: de csak nem szekszuálisan lábazlak nyakon, mer mit fog szólni a Zádám, kérlek. de úgy persze hogy.

tattila 2011.01.21. 19:06:39

@christaylor:
Még Shaolin kung-fu (vagy mi) VB(?) győztes is. A bemutatkozó filmjében beszél róla.
Amikor megnyerte a dokik versenyét, akkor is ilyen távol-keleti kézmozdulatos elköszönése volt a szurkolói csapatától.

Sheeva 2011.01.21. 19:07:52

@natoth: erre rá kell készülni. szóljon, aki már volt ilyen bátor.

redhaven 2011.01.21. 19:08:52

@natoth: Örzsi nem baj az ha "nem bömbölt a pömpölő"Gigusban!
Számító T-Rex az a szipirtyó.

viola narvilly 2011.01.21. 19:09:46

@Nyomasek Bobó Lepke:
Ennyi versszavalással lehetnél te az új versmondólány.
Versmondólány gyere ki! :)

Engem közel 14 év után vágtak ki az első munkahelyemről.
Baszki, szerintem azért nem vesznek fel sehová, mert ránéznek a "Munkahelyek" részre az önéletrajzomban és azt mondják: "ez balek" :D

Mme Chauchat 2011.01.21. 19:10:07

@natoth: hát, nagy volt, tesó...IstNm, mi jöhet még? nc

christaylor 2011.01.21. 19:10:12

@natoth: megnéztem, aranyos ez az Erzsi, csak baba még ő is nagyon,a zért ilyen kis butus.

de micsoda szavakat ismer: bazsalyogni, kokettálni.

Szirénke 2011.01.21. 19:10:39

@christaylor: nem gond, nem sajnálom tőle a reggelo kócosságomat :)

redhaven 2011.01.21. 19:10:40

@viola narvilly: viola kedves,error van ezerrel,még egy búrafotót se tudok föltenni a zivatarba.

Szirénke 2011.01.21. 19:11:42

Aszongya Lilu: öribari. anyááááám!
Amúgy Zsófi mi a fenéért nyíg ennyire, haza akar menni?

Mme Chauchat 2011.01.21. 19:12:11

@Nyomasek Bobó Lepke: Gyere, várlak. 0-24 órás rendelés, a többiek tudják. Vagy Te is tudod, csak többszörös személyiséget váltottál?

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 19:12:28

Új szóóóóó: nőszemélyzet!:D

Sheeva 2011.01.21. 19:12:59

@Nyomasek Bobó Lepke: no, majd a reklám alatt rá,egyek.

Mme Chauchat 2011.01.21. 19:13:41

@csudri82: Edzééés? Miféle? Mire gyúrsz? Nos, én a sok szihó patával foglalatoskodtam (rendelés), néhány udvarlást fogadtam, ilyenek.

Augur 2011.01.21. 19:13:55

@Mme Chauchat: ezért vagyunk rokonlelkek. vagy mi? lelki társak:)

Sheeva 2011.01.21. 19:14:32

megyek, csak nem tudok gépelni, mert Alek közölte, hogy zavaró hatással van Zsófi az idegrendszerére, és röhögtem.

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 19:14:35

@viola narvilly: :D Nekem a leghosszabb munkahelyen töltött időm 3 és fél év volt, pedig 10 éve dolgozom kb.:) Szóval ugyanaz vagyok pepitában, azt gondolják, nem vagyok kitartó.:D

@Mme Chauchat: nem váltottam, de olvastam, csak eddig nem írtam ide.:)

Kekec1 2011.01.21. 19:15:12

jó ez a mai adás, Szandika és Alekos is kezd rádöbbeni Éva valóvilágára :)

christaylor 2011.01.21. 19:15:15

ahá,tehát Éva meg Szandika összeköltözést terveztek a show után.

Mme Chauchat 2011.01.21. 19:16:41

@Nyomasek Bobó Lepke: ahham, akk szia, üdv a zártosztályon. Egyelőre elektrosokkos kezelést kapsz, a továbbiakat meglátjuk.

Kekec1 2011.01.21. 19:16:58

Évát nem lehet kivinni, ugye?

Augur 2011.01.21. 19:17:32

@Mme Chauchat: jó de most ezt komolyan mondtam ám!:)

rabia 2011.01.21. 19:17:51

Na háj, mindenki boldog és kövér?

Szirénke 2011.01.21. 19:18:00

@christaylor: ezen túrázik Szandi? Hiába, egycsatornás vagyok, írni meg figyelni nem tudok egyszerre

viola narvilly 2011.01.21. 19:18:03

@redhaven:
Nem érteni jól amit te mondsz.
Szerkeszteni akarsz?
Kénytelen voltam elvenni a jogot, mert trollkodott rajta valaki.
Azt hittem, tudok jogot adni szerkesztéshez, de nem.
Küldj üzit az adataiddal és majd beírom!
De még ne, mert mindjárt kérek még egy-két adatot többektől.

prof. Perselus Piton 2011.01.21. 19:18:03

kinek kell emailkét küldeni? nem bírom visszakeresni...és hová is?

Kekec1 2011.01.21. 19:18:24

na, Olivér is csalódott Évában, remek :d ezek hol éltek eddig??

rabia 2011.01.21. 19:19:30

nem tudom, volt-e már, de a kóla s a pohár még mindig ott van a stúdióban

viola narvilly 2011.01.21. 19:19:32

@Nyomasek Bobó Lepke:
Na, akkor most melyik lehet a jó? Ugye.
Te ugrabugrálsz, én ülök a hígfosban évekig...

rabia 2011.01.21. 19:20:04

szolgáltassunk igazságot a munkásosztálynak!

Augur 2011.01.21. 19:20:20

@Mme Chauchat: akkor jó. ma este dolgom akad, de tartsd a frontot.

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 19:20:21

@Mme Chauchat: tökéletes köszönöm! Maradhat-é a zirsai a kezemben közben?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 19:20:38

@bévé: jóvan Vígszínház, örülök neked, már tudom, kire teszek, tesó, és remélem engem viszel ki, mert nagyon szánalmas vagy, harmincon túl ez már szánalmas :) nem tetszett neki a blogom, nna, túl sok infóhoz jutott belőle, oszt kész, de teee, teee, kavarod a szart, aztán élvezed a műsort? :D

Szirénke 2011.01.21. 19:21:29

Jesszusom, Alekosz ebben a hacukában még ijesztőbb!

Mme Chauchat 2011.01.21. 19:21:48

@Augur: Bízhacc bennem. Hát kinn együtt leszünk, ha meg nem úgy alakul, akkor legalább megpróbáltuk.

christaylor 2011.01.21. 19:22:16

szerintem Zsófinak fogalma nincs arról,hogy mi az első éjszaka joga! :D

csudri82 2011.01.21. 19:22:49

@Mme Chauchat: A hangsúly a gyúráson van. Ilyen fejjel szerinted? Nem vagyok egy tollaslabdázó fajta. :)

Udvarlást? És hogy próbálnak udvarolni egy olyan nőnek, aki totál keresztüllát mindenkin? ;)

Mme Chauchat 2011.01.21. 19:22:49

@Nyomasek Bobó Lepke: igen, de kilötyög, sokk közbe' szólok.

viola narvilly 2011.01.21. 19:23:10

ZSENIÁLIS!

Éva: marie antoinette, az leszek én
Olivér: azér' ne túlozz

christaylor 2011.01.21. 19:23:21

@canzone: van teneked blogod? Megnézhetem? írsz emilt címmel?
utána sütizünk,mert mindenki itt van már.

Augur 2011.01.21. 19:23:40

@Mme Chauchat: biztos vagyok benne, hogy úgy alakul. én ki merem mondani, amit Jerzsi nem, hogy mi az elsődleges dolog, ami örömet okoz nekem.

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 19:24:09

Nem a kedvencem ez a Szandál, de ez a rizsporos imidzs kifejezetten jól áll neki szerintem.

Mme Chauchat 2011.01.21. 19:24:58

@csudri82:
Jó, de a sakk még befigyelhet.
Nos, eleinte nem tudják,a szerencsétlen ördögök, hogy mi a stájsz. Amikó belegabalyodunk, akk felmutatom a személyimet

Augur 2011.01.21. 19:25:01

ez a mostani szerepjáték toronymagasan a legjobb és legtréfásabb dolog, mint bármi eddig. kamázom!

Kekec1 2011.01.21. 19:25:17

@viola narvilly:
:)))))
Éva középoszály amúgy is, nem?
mondjuk ruha alapján nehéz különbséget tenni az uralkodók meg a középosztály között, vagy csak én vagyok ilyen műveletlen, hogy nem tudom mit kéne nézni :))

Mme Chauchat 2011.01.21. 19:25:41

M A D A M E P O R N O I S

Szirénke 2011.01.21. 19:26:07

@christaylor: mint ahogy semmi másról sincs fogalma. Ez nem egy olyan dolog amit neki mindenképp tudnia kéne. Ahogy a kiegyezés sem

Augur 2011.01.21. 19:26:24

Szandika autentikus kurtizán!

viola narvilly 2011.01.21. 19:27:33

@prof. Perselus Piton:
Ostoba nő vagyok.
Azt hittem, a guglin be lehet állítani, hogy ki szerkeszthet. De nem. Úgyhogy nem kell email.
Illetve de, üzenet kell mindjárt, kiegészíteném a táblázatot, majd mindjárt írom, hogy még ki mit írjon meg.

ÉS SZÓLOK MINDENKINEK, HOGY NEMSOKÁRA LETILTOM A TÁBLÁT, MERT SZERKESZTENI FOGOM.

@Kekec1:
Mer' te asse tudod, hogy Mo. mikor lépett be a II. Vh-ba :D

Sheeva 2011.01.21. 19:27:57

@Mme Chauchat: nem madmoiselle-t mondott a Telivér?

viola narvilly 2011.01.21. 19:28:09

Azt mondta az internátus, hogy a szervere errorozik

Kekec1 2011.01.21. 19:28:51

@viola narvilly:
de tudooom, a kiegyezés előtt és trianon után, valamikor a 16. században :))

viola narvilly 2011.01.21. 19:30:39

@Kekec1:
Na, közelítesz azért :))

Mme Chauchat 2011.01.21. 19:31:10

@Sheeva: igaz!
Madmoiselle Pornósi

Kekec1 2011.01.21. 19:32:18

@viola narvilly:
mert csinááálom, látjátok hogy nyílok már megfele? :))
amúgy Alekosz legújabb gyöngyszeme: Zsófi -> nőszemélyzet :)

Sheeva 2011.01.21. 19:33:47

@Mme Chauchat: visszatekerhetős adás? de imádtam, amíg volt...

natoth 2011.01.21. 19:35:15

Anikó népszerűsége nálam most sokat emelkedett
Éváé meg tovább süllyedt, pedig már eddig is oylan mélyen volt, hogy lassan kiássa magát Új-Zélandon

Sheeva 2011.01.21. 19:35:33

jaja. csak nem én kaptam a váláskor. :(

Mme Chauchat 2011.01.21. 19:36:31

@Sheeva: Miért hagytad. Inkább a gyereket vitte vóna, azt úgyis drága felnevelni.

Nyuladék 2011.01.21. 19:36:57

@Szirénke: nem-nem
nincs kenyérsütőgépen, ezer éve nem vettünk kenyeret, kalácsot, kiflit, zsemlét, mert itthon dagasztom és sütöm, én a 2 kis kezemmel :)

Kekec1 2011.01.21. 19:37:25

dejók ezek a versek :)))))

Szirénke 2011.01.21. 19:37:55

Na vajon ki írta nekik a verseket?

viola narvilly 2011.01.21. 19:38:08

@Kekec1:
És csinálod és csinálod? :))

Nekem ezek a versek piszkosul tetszettek.

Sheeva 2011.01.21. 19:38:39

@Mme Chauchat: utólag már okos az ember lánya. így jártam.

Szirénke 2011.01.21. 19:40:41

Szegény Szandikának nehéz lehet kéz nélkül kukoricát enni, azokkal a kis egérke fogakkal és a gumimatrac szájával

nattydread88 2011.01.21. 19:41:04

fuuu szandika de szexi volt!

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 19:41:40

Jééééézus! Szandika fotója a kifolyó rizzsel a szájából álmomban kísérteni fog!

Szirénke 2011.01.21. 19:41:56

@Nyuladék: büszke vagyok Rád! már látom, hogy vannak értékeid

Kekec1 2011.01.21. 19:42:05

Istenem ez az éva (szigorúan kisbetűvel innentől).....
legszívesebben lefejeztetném:))) nem lehet ilyet megszavazni? annyira irritáló ez a nő, hogy beteg leszek tőle....
"nem fogtam meg csak megfordítottam"..... péklapátot neki!

viola narvilly 2011.01.21. 19:44:08

@Szirénke:
Guhuhumiiiimatrac száj. Te mekkora hülye vagy :DDD

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 19:44:21

@Kekec1: Ne legyünk ennyire drasztikusak, de egy két pofont péklapáttal igen csak kiérdemelt már.

Sheeva 2011.01.21. 19:46:28

@Szirénke: nekem Éva segge égett be, mikor Laci leszedte Jersyről.

Kekec1 2011.01.21. 19:46:34

@Nyomasek Bobó Lepke:
a ruhájáról jutott eszembe a lefejezés, azokban a szebb időkben nem péklapátoztak meg gatyáztak sokat, hanem fejeztek lefele :)))

Szirénke 2011.01.21. 19:46:42

@viola narvilly: na ezt most megbocsátom, mert lelki társak vagyunk. Csak Ádám meg ne tudja

csudri82 2011.01.21. 19:47:08

@Mme Chauchat: Szegény ördögök.

Remélem rólam még nem analizáltad ki ilyen kevés infóból, hogy mondjuk darabolós gyilkos vagyok. :)

Most viszont itt kell hagynom a társaságot, eleget kell tennem baráti kötelességemnek és le kell itatnom egy elhagyott csókát.

ui: Analysis-en mikor lesz már új poszt Drága?

nattydread88 2011.01.21. 19:47:08

oooh geci bazmeg ágyban zabálja a pufirizst!

viola narvilly 2011.01.21. 19:47:49

marie antoinette megette hamletet vacsorára

Szirénke 2011.01.21. 19:49:01

De most komolyan zsófufó azért akar kimenni, hogy a stúdióban lássa anyut? amúgy csak nekem tűnik nagyon műanyagnak a sírása?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 19:49:08

@christaylor: terítsd azt a sütit, hozom a poharakat az Irsaihoz

Kekec1 2011.01.21. 19:49:09

Zsófi:
Az Alek egy pszihopata :)))

viola narvilly 2011.01.21. 19:49:10

@Szirénke:
Én sskk nem árulom el neki :)

Szirénke 2011.01.21. 19:50:36

@viola narvilly: na jó, akkor hálából mondok neked egy verset. A sínre vetődött Petőfitől persze

viola narvilly 2011.01.21. 19:50:58

Kérem, hogy mindenki legyen kedves megírni még az alábbiakat, üzenetben (hogy ne offoljuk szét az egyébként szétoffolhatatlan blogot)

vv kedvenc
szuvenír joga van/nincs/sose volt
szerelmes lett vagy beleszeretett?
ki a lelki társa?
irritálja a csoszogás?
futkos a hátán a szőr?
van a teste díszítve tetoválással/szilikonnal/piercinggel?

A táblázatot le fogom tiltani szerkesztés idejére.

fran7 2011.01.21. 19:51:08

Most értem haza, hogy lehet ilyen övet felvenni és ilyen magasra felhúzni. Döbbenet.

Flood 2011.01.21. 19:51:17

Na mivan, emberek? Még 1000 komment sincs? Látom, ment ma a lazsálás :D

viola narvilly 2011.01.21. 19:51:31

@Szirénke:
Köszönöm. Tényleg te vagy a lelki társam.

nattydread88 2011.01.21. 19:51:50

a tálat a konyakért:D

Flood 2011.01.21. 19:52:55

Éva hamar rámozdult a piára megin :)

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 19:53:01

Nah, Éva megmondta a tutit: nekem nem kaja kell, hanem pia.:)

viola narvilly 2011.01.21. 19:53:16

A Sir Lancelot étteremnek vannak ilyen korsói.

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 19:54:09

@viola narvilly: Oks, én az összes kérdést lementem egyben, és úgy küldöm majd el. Nehogymá' ne kerüljek bele, érted! Nekem értékeim vannak!

jörgömös 2011.01.21. 19:54:21

Ez az Éva tényleg alkoholista

Kekec1 2011.01.21. 19:54:33

Gyerekek könyörgöm akasszuk fel!!!!!

fran7 2011.01.21. 19:55:42

Éváról az AA remek propaganda filmet tudna készíteni. S nem az absztinenciáét.

Flood 2011.01.21. 19:55:59

Háhá Dzsörzé! :DDDDD

Kekec1 2011.01.21. 19:56:51

Megmondom én drága éva miért kokettálsz te a Jerzyvel, azért mert a Gigi pasija....

viola narvilly 2011.01.21. 19:57:00

@Nyomasek Bobó Lepke:

Várjuk, hogy végre megmutasd az értékeidet.

tgrs 2011.01.21. 19:57:11

@viola narvilly: Miről van szó? Mióta ennyit kommenteltek, nem tudom követni, mert kifagy tőle a böngésző.

Flood 2011.01.21. 19:58:25

@Kekec1: Vagy gijotin (esetleg máglya), ha már középkor ;)

Szirénke 2011.01.21. 19:58:45

Szandika szeret fiúkkal játszani. Én is :)

rabia 2011.01.21. 19:59:11

Ha nekem azt mondaná valaki, hogy szolgalelkű vagyok, én eléggé megsértődnék (hogy nem látja az értékeimet).

christaylor 2011.01.21. 19:59:29

@canzone: na akkor osztom.
remélem, mindenki itt van. fejenként öt darabot kaptok, sajnos ez van, mert sokan vagyunk rá.

canzone 00000
natoth 00000
és Piton 00000

eperlekváros, nem virág alakú, mert olyan kiszúróm nincsen, csak kerek összeragasztott.

Remélem,ízlik majd! :)

Kekec1 2011.01.21. 19:59:33

Amúgy ha már lefejezés meg akasztás nem lehet, kitaláltam éva méltó büntetését. Ragasszák le a száját egy hétre. Halálra irritál, hogy mindíííg mindenbe belepofázik, belevág más szavába, nem hagyja hogy befejezzenek egyetlen mondatot sem, ráadásnak az a hangsúly.... brrrrr. Szájzárat rá egy hétre és hadd szóljon, egyik este lehetne mondjuk egy "ki milyennek látja évát" őszinteségi vetélkedőt tartani:)

flanker 2011.01.21. 20:00:10

Nos, megjöttem.
Ahhoz képest, hogy reggel NAPSÜTÉSRE ugrottam ki az ágyamból, hogy rögtön fülig ért a szám, hogy a minuszfokok ellenére kitárt mellkassal élveztem a sugarakat az utcán és sikerült is feltöltekeznem (fogadjunk, hogy innen nem sokan fogadtátok meg a tanácsomat!), most mégsincs jó kedvem. Visszaolvastam bizonyos mennyiségű hszt és félelmetes, elkeserítő és letaglózó eseményeket láttam göngyölődni a háttérben. Bizonyos emberek más embereket kialáztak önnön emberi mivoltukból. Önbizalmam a béka segge alatt, örömöm és reményem eltűnt és már azt sem merem megkérdezni, hogy mi is történt ma...

Akik hozzám közel állnak, lelkitársaim, akikbe szerelmes vagyok vagy akikbe beleszerettem, mind-mind dobtak, ejtettek, csereberéltek, intrikáltak a hátam mögött. Énnekem itt már nincs is helyem, már úgyis csak szánalmas lennék a szemükben. Akkor meg már inkább tartsuk a távolságot. Nemhogy szerelmes ódákat, szonetteket zengedezni, de még inni sincs kedvem. Megyek, karmolászom a saját mellkasom kissé, fejem saját vállamra hajtva.

Dögöljön meg az igazmondó hinta! (Aludjon a kertben. Ridegtartású kilencedként.)

Szirénke 2011.01.21. 20:00:47

@tgrs: ugye??? végre valaki látja ezt rajtam kívül

Flood 2011.01.21. 20:00:51

Bazzeg, szőlővel dobálóznak (jan.-ban!)!!! Ma rohadjanak meg!

Lilu, hogyne tudnák?! Hát a LAci mondta Zsófikának, h holnap rádkerül a kendő...

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 20:00:56

Azért megáll az eszem néha ettől a kajapazarlástól és hogy még büntit se kapnak érte, hát grat...

Szirénke 2011.01.21. 20:01:35

@christaylor: csak az kap aki előre jelentkezett?

Mme Chauchat 2011.01.21. 20:01:51

@csudri82: ÚristN, te azt olvastad? Esküggy. Beszédem lesz veled, ha újra itt leszesz.

gidabiga 2011.01.21. 20:01:55

jóestét! :D
volt ma valami értékes? :DDD

flanker 2011.01.21. 20:02:00

Hm, és még a 00000-ból is kimaradtam.
Éz már a vég.
Kiviszem magam oszt kint is hagyom, itt bent, a villából.

viola narvilly 2011.01.21. 20:02:25

@tgrs:
A zadatlapról. Van egy táblázat, meg ne kérdezd, kitől indult tegnap, mert épp mással voltam akkor elfoglalva (de tippelem, hogy Mme volt az ötletgazda), azt töltögettük ki.

Hogy ne ezzel vigyük el a blogot, üzenetben várom az alábbiakat

Avatar
Haja
Kedvenc színe
Magasság
Diplomák száma
Neme(k)
Angol (geci szót tudja/nem tudja)
Trágárság
Orgazmusok
Hangosan szexel-e?
Mit képvisel?
Témakör
A pömpölője/vaginája
Szereti-e Ön, ha sáros csizmával átmásznak a fején?
Kellesz
Látott-e már pömpölőt?
Ha igen, akkor megfogta-e?

És amiket az előbb kértem.

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 20:02:47

@Flood: Te mér veszed ki a számból a szavakat folyton?:)

Mme Chauchat 2011.01.21. 20:03:13

Elnézést, de Jerseyt nem kell azonnali hatállyal hazaküldeni, mert narancsot dobált?!?!? Veszélyeztetve ezzel villa-lakótársai pesti épségét?

Szirénke 2011.01.21. 20:03:57

@flanker: Jesszusom, min borultál ki ennyire? Akarsz róla beszélni?

jörgömös 2011.01.21. 20:04:00

@tgrs: engem nem zavar
de hogy jön ez Éva alkoholizmusához?

Sheeva 2011.01.21. 20:04:24

@viola narvilly: küldtem a mailt a válaszokkal! :)

christaylor 2011.01.21. 20:04:28

@flanker: de hát nem tudtam, hogy itt vagy!
Akkor téged is megkínállak persze.
Tessék kedves flanker: 00000

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 20:05:02

@christaylor: köszi, finom! ha maradt még eperlekvár, főzhetnél belőle pálinkát

@flanker: NAPSÜTÉSt mondtál, erre mikor reggel kimentem, majd' lefújta a fejem a hideg szél. vissza is fordultam

Mme Chauchat 2011.01.21. 20:05:58

@viola narvilly: Drágáim, Mme volt a rendszer..öö....5letgazda, a többi ämber segiccségével hajnali 2-3 között tegnap.
ÚristN, tök élyre fejvesztettétek a dolgot, riszpekt, tesókáim, riszpekt!

christaylor 2011.01.21. 20:06:06

@Szirénke: hát az volt betervezve, még jó hogy többet sütöttem, mert volt már plusz jelentkező.

szeretnél? tessék: 00000

Jó étvágyat!

christaylor 2011.01.21. 20:06:40

@canzone: nem maradt, mert kitunkoltam az ujjammal a habüstből.

Sheeva 2011.01.21. 20:06:41

@flanker: ugyan, ugyan. gyere, menjünk ki a kertbe cigizni, és mesélj. a vállamra is hajthatod a fejed, ha akarod.

viola narvilly 2011.01.21. 20:06:43

B.sszátok meg, elkezdtek megérkezni az első kiegészítések. Vinnyogok :D

natoth 2011.01.21. 20:06:44

@gidabiga:
-nőszemélyzet
-gonosz vagyok
-nem fogtam meg, csak megfordítottam
-terror, bazmeg

majd a többiek kifejtik, most nem vagyok hozzá elég művelt :)

flanker 2011.01.21. 20:06:46

@Szirénke:
Hát, köszönöm, de nagyon DURVUS a helyzet.
Hosszabb annak sorja, semhogy (f)elsorolhatnám...

Szirénke 2011.01.21. 20:07:23

@christaylor: de édes vagy, köszönöm! ezért cserébe beágyazok neked, és pakolok, takarítok, rántott húst sütök

artdark 2011.01.21. 20:07:24

mekkora szar ez az éva... a következő megint ő lesz

flanker 2011.01.21. 20:07:48

@christaylor:
Köszönöm, de ugye nemcsak ennyivel akarsz kiengesztelni?

viola narvilly 2011.01.21. 20:08:09

@Mme Chauchat:
Akkor jól tévedtem, hogy te voltál.
Hát minden elismerésem, és remélem nem gond, hogy továbbfejlesztettük :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 20:08:29

@christaylor: remélem ropival tunkoltad le a necces részeket vagy lenyaltad

@viola narvilly: ne vinnyogjál, faszomba, dolgozzál, hogy mi is láthassuk :)

natoth 2011.01.21. 20:08:45

@christaylor:
linzer, végre-végre, jajj, de tündér vagy köszi :D
megosztom ám a szolganéppel, ha kértek :)

flanker 2011.01.21. 20:09:28

@canzone:
Nos, nem ígértem szélcsendet, sem meleget!
Látod, elbeszélünk egymás mellett - pedig amit mondtam, az mind (MIND_MIND) igaz volt! Tökéletes D-vitamingyártásra, lelki feltöltekezésre alkalmas idő volt, ki is használtam!

Hannibal22 2011.01.21. 20:09:37

@Nyuladék: Sej a mi libidónkat fényes szelek fújják,sej az van arra írva : éljen a szabadság,érted

tgrs 2011.01.21. 20:09:41

@jörgömös: Mondta a műsorban, amit épp írtál. Ezek szerint csak nálam ütközik a zárt falakba, ahogy fejeket vág.

viola narvilly 2011.01.21. 20:10:21

@canzone:
Már jóhogynem vezényelsz, faszomba?
Mivagyokén, fos 9-es? :D

EZENNEL JELZEM, HOGY LETILTOTTAM A HOZZÁFÉRÉST A TÁBLÁZATHOZ

John May R 2011.01.21. 20:11:00

Nem tudom láttátok-e már, Béci alias Young-G rapjét a youtube-on:

www.youtube.com/watch?v=ev6avGT4SKw&feature=related

flanker 2011.01.21. 20:11:24

@Sheeva:
Ugyan nemdohányzó vagyok, de a hat, mellkasomon kaparászó kezeknek nehéz ellenállnom.
Ugye ilyen nickkel egyformák a kromoszómáid?

christaylor 2011.01.21. 20:11:35

@canzone: mutatóujjal,vili?

@flanker: nem, még azon is gondolkodtam, hogy én azt hittem, hogy te Budapesten laksz, de mint kiderült nem, tehát nem is 220 km köztünk a távolság, csak 86.
igazán közel érezlek így már magamhoz.
tehát akár nézhetünk is majd valamikor Lost-ot, mert előfordulok olykor felétek.

natoth 2011.01.21. 20:11:55

holnapi Jerzsi-Alekosz vita érdekesnek ígérkezik

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 20:14:52

@flanker: más a ritmusunk, tudod tesó, én sötétedés után töltekeztem fel

@viola narvilly: eszembe jutott az is, de nem akarok csicskáztatni senkit :)

@christaylor: vili, de az se ér el mindenhova... vagy nekem vannak dundus ujjaim?

Sheeva 2011.01.21. 20:15:29

@flanker: egyformák, persze. most nem láthatod a táblázatot, mert Viola épp szerkeszti. barátilag megkaparászom a mallkasod, majd megkérem a Zádám, hogy ne nézzen oda. :)

flanker 2011.01.21. 20:16:04

@christaylor:
Dehát én már tennap is mondtam, hogy túlbecsülted a köztünk levő távolságot! Látod, látod, te sem figyelsz igazán. S még az M-D-s célzás is félrecsúszott...
(De nem baj, megbocsátok!)

viola narvilly 2011.01.21. 20:16:05

De édesek ezek a japán gyerekek a fókuszban

christaylor 2011.01.21. 20:16:07

@canzone: lehet, mert az enyémek zongorára termettek (értsd: hosszú és vékony)

Szirénke 2011.01.21. 20:16:13

Összeszedtem magam, ésmegnézem Erzsi vágatlan vallomását. Hát asszem én már öreg vagyok ehhez, hogy azt taglalja, hogy.. á, inkább nézzétek meg :)

Hannibal22 2011.01.21. 20:17:05

@christaylor: @canzone: köszi,hogy megvártatok a kajával,kapjátok be. tuti,hogy a hátam mögött is nyolcáltalánososnak hívtok.

viola narvilly 2011.01.21. 20:17:38

Anonimusz user 72 és 79 gyorsan nézgelődje ki magát, aztán másszon ki a táblából, különben kidobom, mert zárom.

Sheeva 2011.01.21. 20:17:54

@Szirénke: naaa, lécci oszd meg, én nem mertem megnézni!

flanker 2011.01.21. 20:18:03

@Sheeva:
Persze, ne nézzen - úgy mindannyiunknak jobb lesz...

christaylor 2011.01.21. 20:18:10

@flanker: mondtad,mondtad,de pontosabb helymeghatározást is fogalmazhattál volna és akkor nem vekengek ennyit a távolságon.

igazán nagylelkű vagy! :)

én is kaparásznám a mellkasod, kár, hogy nincs körmöm.

flanker 2011.01.21. 20:19:07

@hannibal22-73:
Nem az első (csalódás), nem is az utsó...

christaylor 2011.01.21. 20:19:11

@hannibal22-73: miért vártunk volna rád, mikor 1: nem ígértem kaját, 2. azt mondtad fél kilencig dolgozol.

viola narvilly 2011.01.21. 20:19:15

Anonimusz 74 is másszon ki.

Visszaszámolok. Nullánál zárom a játszóteret.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 20:20:11

@christaylor: a zenyémek is ám, de a körmeim alá menne a lekvár, az meg pfujmár

@Szirénke: megnéztem... nocomment... egész idáig kedveltem azt a gyereket, majdnem a lelkitársammá fogadtam, de most...

@hannibal22-73: én raktam neked félre, kérsz? nem raktam bele se fokhagymát, se hashajtót, becsszó

christaylor 2011.01.21. 20:20:44

@christaylor: de mert jókedvem van a forralt bortól, ezért küldök hármat, be kell osztani, ennyi jut!

000

Tessék!

Sheeva 2011.01.21. 20:21:59

@canzone: pfujmár? ez nagyon jó! :D

viola narvilly 2011.01.21. 20:23:17

@viola narvilly:
Elmentem táplálkozni (mert mikor máskor tömje magát az ember krumplifőzelékkel és fasírttal, ha nem este fél 9-kor?), aztán bővítem a táblát, tsókok mindenkibe

Szirénke 2011.01.21. 20:23:39

@Sheeva: hátööööö ok, de csak hogy lásd milyen értékes vagyok. Próbálok úrinő módjára fogalmazni. Szóval Erzsi annyira fel volt már aljzva, hogy mialatt Gigike azon picsogott, hogy mindenhol kamera van, addig ő keresett egy helyet, ahol nincs. Ahogy ő mondja, boldoggá tette magát. De nem volt kedve pzs-vel piszmogni, így a falra fröccsent a fehérjeturmix.

Hannibal22 2011.01.21. 20:23:44

@christaylor: A második pont miatt mondjuk,érted.
Úrsten,most látom,mit írtál: "úgy látom,mindenki itt van!"
Najó,ezután ne is kínálj van nekem békün.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 20:25:09

@christaylor: forralt boooor? irigy vagy? hát tudod mit, én se adok a mézes-citromos teámból. legalább szólhattál volna, hogy üljek a vonatra, és vársz a pályaudvaron
@Sheeva: köszike. leszel a barátom? :)

Hannibal22 2011.01.21. 20:26:29

@flanker: gondolod? tudod mit? leszarom én az egészet

christaylor 2011.01.21. 20:26:56

@hannibal22-73: jaj, de kis bolond vagy!
Mindenki,azaz mindenki, akinek ígértem. neked nem ígértem, de küldtem. megkaptad? mert akkor illik megköszönni. :)

Egyed békünnel akkor,úgy is finom!

natoth 2011.01.21. 20:27:03

@Szirénke:
most akkor én már csak azt nem értem, hogy ha talált olyan helyiséget, ahol nem volt kamera, akkor mért nem mentek oda dug... izé, szerelmeskedni, mért kellett az a kameraletakarós bohóckodás

viola narvilly 2011.01.21. 20:28:27

@Szirénke:
Nem bírom az Olivért :D
(nem vagyok boros... de iszom nektek egy jägert)

christaylor 2011.01.21. 20:29:26

@canzone: egy lelki társnak ezt tudnia kellene, hogy mikor mit iszom.
Jaja, ha már itthon maradtam hannibál miatt, gondoltam azért legyen meg a péntek este élmény, aztán forralt borozom.

mézes-citromos tea? a második kedvencem. teljesen jó.

Hannibal22 2011.01.21. 20:29:38

@christaylor: és megmagyarázza:) megkaptam,finom! Köszi!
@canzone: neked is köszönöm!

Szirénke 2011.01.21. 20:30:06

@natoth: jajjj ne lágy butus, hát azért, mert kellett valamit csinálni, hogy büntit kaphassanak

flanker 2011.01.21. 20:30:21

@canzone:
NAPSÜTÉSt mondtál, erre mikor reggel kimentem, majd' lefújta a fejem a hideg szél. vissza is fordultam

más a ritmusunk,

Akkor ezért vagyunk most ennyire "un-sync"?
És ez interperszonális, vagy Intersziti probléma?
(Egyébként meg ki gondolta volna, hogy pont a Napvárossal fogok így járni??)

flanker 2011.01.21. 20:31:52

@hannibal22-73:
És akkor ennyi???
Ilyen könnyen feladod?
Hát ezt tanították neked a stalker-suliban?

christaylor 2011.01.21. 20:32:01

@natoth: na,pont ugyanezen gondolkodtam én is. hogy akkor miért nem oda? lehet egyszemélyes helyiség volt.

natoth 2011.01.21. 20:33:04

@Szirénke:
butus vagyok, ez is az értékeim közé tartozik :)
már valamelyik f@sságnál említettem, hogy engem nem zavar, ha átvernek, csak legalább profin csinálnák...

redhaven 2011.01.21. 20:33:25

@Szirénke: csakazon csodáxom,hogy ennyi nap utánmég nem csináltak egy kiadós laokoon-csoportot.

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 20:33:44

@viola narvilly: Jó étvágyakat! No és hogyan juttassuk be a táblába az adataimat? Több info volt, de jelenleg ugye enyhén ittas vagyok és nem mindig tudtam követni. És úúúúgy utálom Évát, hogy le akarom győzni ivásban is. No meg a zünnep ugyebár.:D

Sheeva 2011.01.21. 20:33:52

@Szirénke: jaj, köszönöm. nyitok feléd, látom az értékeidet. ha ne adj isten, kendőt kapol, írom majd a kortesbeszédet. ha meg nem, mer összebeszélünk, majd kapol egy lábmasszázst. :)

christaylor 2011.01.21. 20:34:22

@Nyomasek Bobó Lepke: el kell küldeni violának emilben,aki majd beviszi az adatokat.

natoth 2011.01.21. 20:34:37

@christaylor:
nem hiszem, hogy az akadályt kéne jelentsen két embernek, akik ilyen lángoló szenvedéllyel (höhö) kívánják egymást

Sheeva 2011.01.21. 20:35:45

@canzone: leszek. te is leszel az enyém? :)

Hannibal22 2011.01.21. 20:35:56

@flanker: hát..nem tudom,fel kéne viszont az énféreg nagyon mocorog,meg látod ctaylor a megmagyarázhatatlant is képes megmagyarázni:)

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 20:36:20

ööö... nem mintha most így Uralkodóként (és anyátokként) bele akarnék szólni a társalgás menetébe, de nagyon remélem, hogy 21.20-tól egyetlen komment sem születik, mert mindannyian nézitek a kúltévén az Álom.net című filmet, és hadd ne én magyarázzam el, ez miért fontos az általános (=tordasi) műveltséghez.

viola narvilly 2011.01.21. 20:36:23

Erre a faszira a fókuszban tényleg azt mondták, hogy NAPONTA 5-6 órát fordít szépségápolásra?
Baszuti, én egy héten ne fordítok erre ennyit, pedig nálam egy hajmosás is 2 órás program.

@Nyomasek Bobó Lepke:
Köszi, megettem :)
Az előbb beírtam a kérdéseket, keress mán vissza picinyég lécci, két részletben vannak :D

Sheeva 2011.01.21. 20:37:45

@Hódos Hajnalka: aki már látta, annak is kötelező, mmkk?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 20:38:19

@christaylor: ne haragudj, hogy nem figyeltem rád egy pillanatig. meg tudsz bocsátani, tesó? adok teát! nekem ez maradt, ha már nem iszok alkoholost

@hannibal22-73: egs

@flanker: nem tudom eldönteni, nekem még nem esett le, hogy te honnan vagy... csak ne mászkálj át sáros csizmával a fejemen

Szirénke 2011.01.21. 20:38:32

@Sheeva: hát már a kortesbeszédért megéri kendőt kapni! De mindenképp emeld ki, hogy őszinte vagyok, milyen a sporthoz való hozzáállásom, nem áskálódom senki háta mögött, tudok verseket, és nem vetkőzöm milliók előtt.

natoth 2011.01.21. 20:39:32

@Hódos Hajnalka:
imdb 1.3/10?
én nem vagyok művelt, de ez az "olyan rossz, hogy muszáj megnézni" kategória?

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 20:39:43

@Sheeva: Igen, ez olyan, mint a Cigányok ideje, nem elég egyszer nézni. Hát nem érzitek ennek az alkotásnak a jelentőségét mmkk? Hova kerültem?!

Szirénke 2011.01.21. 20:40:35

@viola narvilly: az még semmi, de nem látszik rajta

christaylor 2011.01.21. 20:40:39

@hannibal22-73: ennyire kiismertél már? hát semmi újat nem tudok már mutatni? és akkor most le is mondasz rólam?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 20:40:43

@Sheeva: bazzz, itt teperek mindenkinél napok óta, csinálom, verselek, szavalok, te meg az első szóra nyitsz felém? :) te vagy az egyetlen őszinte érzelmű ember itt, barátom :)

zoxó 2011.01.21. 20:41:19

@Hódos Hajnalka: te most akkor tényleg ennyire utálsz minket????

Sheeva 2011.01.21. 20:41:22

@Szirénke: számíthatsz rám. a szállodások meg biztos nagyon örültek a freskónak, amit otthagytak nekik...

christaylor 2011.01.21. 20:42:09

@Hódos Hajnalka: hát Hajni,ezt az előbb én is akartam nekik ajánlani,de mondom inkább nem,mert kitiltanak innen. :)

Fórum mellé háttérzajnak pont jó.

Sheeva 2011.01.21. 20:42:46

@natoth: az, xanaxozz előtte, vagy hovázz. jót tesz.

Szirénke 2011.01.21. 20:43:51

@Sheeva: azt mondta, hogy letakarította. legalább tanult valamit vihánckától

christaylor 2011.01.21. 20:43:52

@canzone: cserélhetünk is, ha gondolod.

küldtem forralt bort. vörösből, van benne mézeskalács fűszer is meg citrom. jó erős.

Sheeva 2011.01.21. 20:44:08

@canzone: omlanak le a zárt falak, látod. csak csináld! :D

Hannibal22 2011.01.21. 20:45:23

@christaylor: Nem SSKK!
Ezt neked:
www.youtube.com/watch?v=-pt7pAbGvUA

kishercegnőtől kaptam de olyan kurvajó,hogy tovább adom. Remélem,hogy nem haragszik meg!

Szirénke 2011.01.21. 20:45:24

@viola narvilly: de ha 5-6 órád lenne rá naponta! naugye

redhaven 2011.01.21. 20:45:38

@Hódos Hajnalka: ha ez a tordasi lehány előbb születik...
hát olyan vonalas harcosa a pártnak senki.
elena csau+cservenkáné szopóági kétévesek mellette.
ha.
egyáltalán.

viola narvilly 2011.01.21. 20:45:40

Lepke, megjött, köszi. Már nem nekem, hanem az üzeneted..

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 20:45:51

@viola narvilly: ElküTTem a nickedre írt mélben. Remélem, így jó lesz.:)
@Hódos Hajnalka: de mán láttam, és azzal a már nem lelki társammal, aki az ősszel elhagyott egy másik nőért..., akkor is muszáj? ünnepelek meg minden. Jah, amúgy nincs kúltévém.:D

viola narvilly 2011.01.21. 20:46:19

@Szirénke:
Végülis 24 órám van rá. Csak sz.rok az egészre :D

Sheeva 2011.01.21. 20:46:41

@Szirénke: UVvel még látszik az, ha nem hypoval esett neki. egek, lehet, hogy túl sok CSIt nézek???

christaylor 2011.01.21. 20:49:50

@hannibal22-73: köszöntem szépen, igen jó volt, főleg, mert 30Y-ra szoktam járni.

De úgy látom,hogy könnyen megingatható vagy!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 20:49:54

@christaylor: úúú, imádom a forralt bort, az az illat, a legjobb dolog a télben

@Sheeva: jah, de mennyi felesleges energiát elpazaroltam, mire felnyitottad a szemem :)

@hannibal22-73: nnna, ezek után ne tegezzél kishercegnőnek, csókolomozz nyugodtan canzoneként, faszomat... én szívvel adok neked ajándékot, te meg az első adandó alkalommal tovább ajándékozod? hát hogy legyen így önbizalmam?

christaylor 2011.01.21. 20:52:27

@canzone: én is imádom az egész mindenséget benne, de valahogy csak télen esik jól, pedig nemcsak akkor lehet csinálni. :)

hádde tőlem sajnálod ezt a dalt, pont tőlem?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 20:53:05

@christaylor: tégedet meg egyre jobban szeretlek! hallodhülyevagy? hát mindent szeretek a 30Y koncertekben! :) Kortárs Balettre én megyek veled, 30Y-ra meg te jöhetsz velem

gidabiga 2011.01.21. 20:53:28

@viola narvilly:

miért nem tudom megnyitni, amit az előző poszt végén linkeltél?

zoxó 2011.01.21. 20:54:04

@Hódos Hajnalka: Juhééé, most néztem meg jobban az üzit! Nekem nincs is kúltévém!! Megúsztam! Akkor jöhet az Egy férfi és egy nő!

Sheeva 2011.01.21. 20:54:55

@gidabiga: ha a táblázatra gondolsz, most szerkesztik.

Flood 2011.01.21. 20:55:18

@Trollseprű 9: Jujjj, ez nagyon nagy! :DDD

christaylor 2011.01.21. 20:55:21

@canzone: :D és májusig még annyi közös dolgunk kiderülhet, lehet, ha kijövünk a villából összeköltözünk. Bár csoszogni szoktam és nem mosogatok.
Te figyi már, nem akarsz véletlenül Madridba költözni? Mehetnékem van.

viola narvilly 2011.01.21. 20:55:26

@gidabiga:
Bocsita, szerkesztés miatt jelenleg letiltottam.

natoth 2011.01.21. 20:55:51

@Sheeva:
elolvastam a tartalmát és megtekintettem a nagyonjujj-rózsaszínű plakátot
a kettőtől külön-külön is futkosna a szőr a hátamon, így együtt viszont azt mondom, vessetek a mókusok elé, de sskk nem fogom én ezt megnézni

viola narvilly 2011.01.21. 20:56:20

@Sheeva:
Baszki, ezt olvastam:
ha a táblázatra gondolsz, most SZERETKEZIK.

Agyamra ment a napi 8-9 vers a szexről.

gidabiga 2011.01.21. 20:57:07

@viola narvilly:
@Sheeva:

kösz, akkor nem tépem a hajamat :D
már majdnem futkosott a szőr a hátamon :)

Hannibal22 2011.01.21. 20:59:28

@canzone: ne haragudj má'
engesztelésképp:
www.youtube.com/watch?v=xohA00GQYhQ

Christ. te nehogy belehallgass:)

Sheeva 2011.01.21. 20:59:30

@viola narvilly: inkább a napi 8 szex menjen az agyadra? :)

Szirénke 2011.01.21. 20:59:56

@christaylor: Csinálj olyat, hogy másnap szégyelld, hogy vele kefélsz és más nevével ébredsz, és ha kérdezi másnap ki az a nő, kussolj simán...

Szirénke 2011.01.21. 21:00:48

@Sheeva: áh, én is függő vagyok, bár mostanában inkább Dr Csont

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 21:01:12

Különösen violának, de minden női hv-vv-s kommentelőnek üzenem :)

www.youtube.com/watch?v=m2DrKV2SuQo

Sheeva 2011.01.21. 21:01:30

@natoth:én nem vetlek. megértelek, no. :)

viola narvilly 2011.01.21. 21:04:18

@gidabiga:
dobd el nekem üziben a paramétereidet (mármint az adatlapra:), beleírom

@Sheeva:
hát hülyevagy? inkább :)))

@Hódos Hajnalka:
banyek, én ezt rádióban hallottam, és én azt hittem, hogy ez Szabó Eszter
De kurvajó :)

christaylor 2011.01.21. 21:05:03

@Szirénke: ok, rájöttem. a helyzet az, hogy nagyon szeretem őket,de dalszövegeket én nem ismerek senkitől. tőlük se. én csak elmegyek,kicsit iszok, táncolok és jólérzem magam.
bocs! :(

christaylor 2011.01.21. 21:06:31

@hannibal22-73: én már erre nem mondok semmit inkább!

Neki keresel számot, külön, nekem meg csak továbbküldöd, amit tőle kaptál.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 21:07:04

@christaylor: a csoszogás nem számít, azt szeretném tudni, hogy önző vagy-e. ha igen, ha nem, akkor is megyek veled Madridba :)

@hannibal22-73: hallodhülyevagy! ha ilyeneket küldesz, mindjárt beléd szeretek, pedig már kihűlt a szívem irántad :)

beindult a zenegép? :D látom, ma zenés-táncos est lesz :) mindig ez van, ahogy van egy kis pia :)

Szirénke 2011.01.21. 21:07:35

@christaylor: én meg ezt az egy számukat ismerem (Bogozd ki). De most lebuktam, hogy kultúrbarbár vagyok

Sheeva 2011.01.21. 21:08:54

@viola narvilly: mmkk, ugye. :) jár nekünk a bódottá.

christaylor 2011.01.21. 21:09:01

@canzone: baszod, te vagy az első, aki jönne! :D
kellően önző vagyok, épp csak, régebben nem ennyire, manapság de. mert megérdemlem.
macskánk lehet? Mischkának szeretném nevezni.

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 21:09:58

@Hódos Hajnalka: vááá, ez jól esett, nagyon jó, az én értékeimet képviseli!

christaylor 2011.01.21. 21:11:42

@Szirénke: hát ne haragudj,nem tudtam mielőtt kérdeztem,hogy te nem vagy művelt. :)

bévé 2011.01.21. 21:12:13

@canzone: vigyé', azt' majd visszajövök 69:31-re, te meg mész vissza Tordasra szavalni meg Fodor Zsókával sütizgetni a Margarétába. :D

natoth 2011.01.21. 21:12:23

@viola narvilly:
a hölgyeknek ajánlott film és dal kapcsán megkérnélek szépen, hogy inkább írj át a táblázatban fiúra

Szirénke 2011.01.21. 21:14:07

@christaylor: erre nem tudok mit lépni. LIKE :)

Sheeva 2011.01.21. 21:14:17

@natoth: hogy aztán te is rajzolhass a farkaddal szállodafalakra, mint Dzsörzé?

viola narvilly 2011.01.21. 21:14:29

@Hódos Hajnalka:
SSKK nem gondoltam volna, hogy Oláh Ibolya fog olyat énekelni, ami nekem tetszik :)

bévé 2011.01.21. 21:16:28

@viola narvilly: de nekem nem írtál vissza indán, nem?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 21:17:02

@christaylor: hallod! vagyok olyan állat, hogy simán belemegyek ilyenekbe :) de le kell szögeznem, hogy nekem meg lesz egy kutyám, akár lesz macskánk, akár nem :)

@bévé: jóvan, úgyis kinéztem magamnak a Takács Nikolast :)

viola narvilly 2011.01.21. 21:17:44

@bévé:
Senkinek sem írtam vissza (de, Hajninak, dehát mégiscsak rajta múlik a létünk itt:))

Annyian írtatok, hogy most beveszek egy jägert és nekiesek a szerkesztésnek.

zoxó 2011.01.21. 21:17:46

"Mit ér a kígyód, ha nulla a hatalma?"
Hatalmas a szöveg.:))))

bévé 2011.01.21. 21:18:20

@Hódos Hajnalka: nemtom nézni, mert kosármeccs van. de letöltöm, eskü Tünditeknős életére.

viola narvilly 2011.01.21. 21:20:53

@zoxó:
Nye. Nekem egy kígyó van a hátamra tetoválva. Ezek szerint nincs is hatalma? :DDDD

christaylor 2011.01.21. 21:20:55

@canzone: húhallod, Madridban MINDENKINEK van kutyája, mindenkinek.
Megegyezünk.
Erre meg még visszatérünk, személyes találkozó alkalmával simán megtudnálak győzni arról, hogy te márpedig szeretnél odaköltözni.

natoth 2011.01.21. 21:22:36

@Sheeva:
mindenképp :)
aztán flanker rajongótáborát elviszem helikopterezni, hannibalét meg zalakarosra, de mindegyikőjüket otthagyom érted, hacsak addig ki nem derül, hogy nem képviselünk azonos értékeket

viola narvilly 2011.01.21. 21:23:22

Na, mentem. Szerkesztek.
Ma én leszek a szerkesztő.

natoth 2011.01.21. 21:24:12

@viola narvilly:
szerkesztikus hangulatban vagy?

Mme Chauchat 2011.01.21. 21:24:37

A BK-ban megjelent magdianyus szelleme, Tordasról

viola narvilly 2011.01.21. 21:24:46

@natoth:
még szerkesztikusabban, mint gondolnád :D

zoxó 2011.01.21. 21:25:17

@viola narvilly: erős a gyanúm, hogy nem OLYAN kígyóról van szó:).

Flood 2011.01.21. 21:26:29

@Hódos Hajnalka: Ez az alkotás még a sok suna+ muffal együtt is egy kínzással ér fel

Szaffi B. 2011.01.21. 21:27:08

Violának mentek a válaszok indán.
Jó éjt fiúk/lányok mentem frissen-ropogósan letöltött Criminal Minds nézésre!
UI: Rájöttem Lárva-Éva és Alekosz lelki társságának mibenlétére: alkoholisták. Minden szinten.

viola narvilly 2011.01.21. 21:27:15

@Mme Chauchat:
Az Ildi volt. Magdianyusnak öltözve.

@zoxó:
lehet, hogy jó a gyanúd... ez voltaképp csak egy stilizált kobra

najó, most letiltom magam innen, elmegyek szerkesztikázni

natoth 2011.01.21. 21:28:09

@Flood:
TCM-en Űrodüsszeia, aki férfi, velem tart

Hannibal22 2011.01.21. 21:28:34

@christaylor: kurva invitel! -2magnézium,tényleg beparáztatott:)

Én idáig jöttem:

www.youtube.com/watch?v=He3pJT2q8Mc

Madridba költöztök? mikor? én is?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 21:28:36

@christaylor: jójó, megdumáljuk még.. némi irsai jégerrel, és már csak arra fogok feleszmélni, hogy Madridban sétáltatom a kutyám :)

@natoth: ne zavarj már össze, beszélj nyíltan, hogy mi minden jár még a rajongótáboroknak. most épp egyikhez se tartozom, jó lenne tudni, melyiknek nyalifalizzak :)

gidabiga 2011.01.21. 21:29:54

@viola narvilly:

milyen paramétereket?
amit reggel csináltunk adatlapot?

Nyomasek Bobó Lepke 2011.01.21. 21:30:16

@zoxó: EGy biztos: nagyon kíííígyó!:D

@Trollseprű 9: Jóccaka!:)

natoth 2011.01.21. 21:30:51

@canzone:
ha jól emléxem a nővéred vagyok, vagy most már akkor a bátyád, úgyhogy neked bármi. csak ne szexelj a Jerzsivel, mert letépem a pömpölőjét

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 21:31:26

@hannibal22-73: ha nem baj, én is meghallgattam, mivel nem szóltál, hogy nekem nem lehet :) meg is sértődtem, mert nekem Maszkurát küldesz, neki meg a kedvenc Kispál-számom :) végülis belé fogsz szeretni, elnézem :D

zaharah 2011.01.21. 21:31:44

Sziasztok Kedves Hogyvoltozók!

Eddig olvasgatva követem a történéseket, de ezt mostmár egyszerűen nem bírom szó nélkül hagyni, a Jerzy PÁCCSSÓÓÓján visítva röhögtünk itthon percekig.
Eszméletlenállatkirály!

Jobb mint bármelyik Benkős-Editnénis duma :)

rabia 2011.01.21. 21:31:51

"Szandikánál én érettebb, kulturáltabb nő vagyok, nem beszélek trágárul. Amit rólam mondott, nem engem minősít, hanem őt""

na, szerintetek ki mondta ezt?

christaylor 2011.01.21. 21:32:11

@hannibal22-73: de aranyos vagy, őszintén felröhögtem a naivitásodon! :D
"én is?"

még egyeztetés alatt vannak a részletek. jönnél?
visszük?

Hannibal22 2011.01.21. 21:32:22

@canzone: faszom,hogy mindent elbaszok

bévé 2011.01.21. 21:35:04

@viola narvilly: ja jólvan. de azért egyszer lesz olyan is? :)

rabia 2011.01.21. 21:35:54

"Művésznek készültem, ezen a pályán indultam el, sok éve voltam először castingon."

újabb gyöngyszem.

nem minden meg nem értett ember zseni csak azért, mert nem értik meg.

Flood 2011.01.21. 21:36:01

@Trollseprű 9: Dehogy minden szinten! Csak a legfölsőbb szinteken :)

Hannibal22 2011.01.21. 21:36:42

@christaylor: Persze,hogy mennék.Franciaországon kívül bárhová.Oda Mme miatt nem! Annak a szerelemnek magasabb dimenzióban kell maradnia.

christaylor 2011.01.21. 21:37:02

@canzone: ne csináld már, kerestem neked engesztelésül én is számot:

www.youtube.com/watch?v=atKv1JyQgV8

imádom, mondjuk nem magyar, de ha olyat kérnél, szólj! :)

viola narvilly 2011.01.21. 21:37:36

@gidabiga:
Jaja, azt egészítsd ki. Üziben. Nekem. Most. Vagy később.

vv kedvenc
szuvenír joga van/nincs/sose volt
szerelmes lett vagy beleszeretett?
ki a lelki társa?
irritálja a csoszogás?
futkos a hátán a szőr?
van a teste díszítve tetoválással/szilikonnal/piercinggel?

@bévé:
Még olyanabb lesz :D

Muszáj letiltanom magam rólatok, különben holnap utánra sem lesz kész a táblázat.

Flood 2011.01.21. 21:38:05

@bévé: Hát....én csak annyit mondok, hogy nem az én értékeimet képviseli. De azért nézd meg, hátha a te bioritmusodra hatással lesz ;)

christaylor 2011.01.21. 21:39:19

@rabia: a művész elég tág fogalom. erotikus táncművésznek? vagy milyennek?

ez az Ildi nagyon hisz magában.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 21:39:21

@natoth: tesó, te közben nemet váltottál? és ne itt mindenki előtt mondj ilyeneket, így is dupla esélyünk van, még a végén rájönnek, hogy kibeszéljük őket
amúgy köszi. Jerzsin kívül bárkivel mehet a DHSZ? :)

@hannibal22-73:
hát ja, ezért megbüntetésben részesülhetsz. majd a nézők megszavazzák

rabia 2011.01.21. 21:40:45

@christaylor: engem az idegesít benne, hogy mindig ugyanazt hajtogatja, mint egy rossz magnó.

Szirénke 2011.01.21. 21:40:56

@zaharah: üdv köreinkben Zaharah! És még ő volt felháborodva, hogy mi a fene az az univerzális pácsó. Szegény kis butám

christaylor 2011.01.21. 21:42:22

@rabia: pedig neki van kommunikációkészsége is, azt mondta. tehát igen, néha használhatna más szavakat is ugyanazon gondolatok kifejezésére.

bévé 2011.01.21. 21:42:54

@Flood: meggyőztél. inkább a kosár. mert az érték. :)

Mme Chauchat 2011.01.21. 21:44:38

@hannibal22-73: naurellement... Örökké Tiéd, óvlak, vigyázlak

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 21:44:46

ma este buliiiivaaaaaan! zene, pia, süti, imádlak benneteket! táncolunk???

@christaylor: köszi, annyira nem rossz, de annyira nem is tetszik. legyen inkább magyar :)

natoth 2011.01.21. 21:47:15

@canzone:
rájöttem, hogy nem akarom a női értékeket képviselni tovább
Jerzsin kívül igen. Jerzsin belül nem.

christaylor 2011.01.21. 21:48:32

@canzone: kár. :(

itt van akkor ez, de ha ez se nem, akkor már csak egyet tudok bevetni!

www.youtube.com/watch?v=5ML1WCJLkcc&feature=related

MegLepke 2011.01.21. 21:52:29

@canzone: Én mindenképp táncizok. Jah, közbe levettem a kabátomat, a Nyomasek Bobósat, de a Lepke változatlan.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 21:54:19

@natoth: uhh, hát erről lemaradtam. meg ezek szerint Jerzsiről is. pedig a fejecskéjében annyi üres hely van.

@christaylor: ügyes vagy, jól választottál. lesz macskánk is.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 21:56:01

@MegLepke: meleged van a sok benyakalt irsaitól, mi, azért vetkőzöl ennyire? :D te vagy az ünnepelt ma, ugye? :D

viola narvilly 2011.01.21. 21:57:12

@gidabiga:
Oké kaptam, amúgy az alap adataid már benne voltak a táblában, de most szerkesztem a továbbiakat.
Majd valszeg holnap lesz eredmény.

natoth:
"gondolom lelkiné" dehülyevagy :DDD

Na, nem és nem és nem és nem vagyok itt

Sheeva 2011.01.21. 21:57:29

@canzone: naná, hogy táncolunk! metált bírod? vagy salsázzunk?

natoth 2011.01.21. 21:57:36

@canzone:
most megsértődtem, hogy nem követed a nemi életem, tesó

natoth 2011.01.21. 21:12:23
@viola narvilly:
a hölgyeknek ajánlott film és dal kapcsán megkérnélek szépen, hogy inkább írj át a táblázatban fiúra

natoth 2011.01.21. 21:59:41

@viola narvilly:
lehülyézel, aztán faképnél hagysz, te kultúrbarbár? :)

valaki, aki művelt: hol látom az indán, hogy ha üzenetem van? nem mintha írna nekem bárki is, már az iskolában se voltak barátaim

gidabiga 2011.01.21. 22:00:30

@natoth:

még az is lehet, hogy eddig nem voltál őszinte?
most őszintén! :)

MMKK őszinte kell, hogy legyél, legyek. vagyok, osszátok be :D

viola narvilly 2011.01.21. 22:00:48

@natoth:
Bocs tesó baszki, ezer mailt olvasok és szerkesztem az életetekről szóló táblázatot!

Biztos vagy benne, hogy írjalak át fiúra? Nem jobb a leszbikus nő? :DDDD

christaylor 2011.01.21. 22:00:57

Egy masszázst kérnék valamelyik szolgától, fáj a hátam! Cserébe nem kell a földön aludnia.

MegLepke 2011.01.21. 22:02:00

@canzone: Igen, sok volt az irsai, de legalább sokat ültem a kinti asztalnál cigizni. Meg a középosztály borába is beleittam.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 22:02:15

@Sheeva: pogó! Lacihoz jártam órákra :)
@natoth: ne haragudj tesó, elsiklottam felette. mellesleg dehülyevagy :)

viola narvilly 2011.01.21. 22:02:18

@natoth:
Tesó, szeretlek baszki, MMKK, de táblázatozok

Az indán, ha üzenetet küldenek, akkor az ott megadott mailcímedre kapod meg az üzit.

gidabiga 2011.01.21. 22:02:43

@natoth:

én azon a mélcímen, amivel regeltem.

vagy nem ott kéne? :D

natoth 2011.01.21. 22:03:34

@viola narvilly:
"női értékekben kihívásokkal küzdő nő", asszem ez megteszi

viola narvilly 2011.01.21. 22:05:00

Mert szeretlek titeket, ezért itt egy állatkirály muzsika. Nesztek
www.youtube.com/watch?v=-IzVUOtMHa4

natoth 2011.01.21. 22:05:27

@gidabiga:
köszi, én nemtom, még sose kaptam
mér mondod, hogy nem vagyok őszinte? hát beszéltem én a hátad mögött, tesó?

viola narvilly 2011.01.21. 22:06:16

@natoth:
Rendben tesó, átírom majd :)

natoth 2011.01.21. 22:06:59

@viola narvilly:
tesó, most azt hiszed, hogy majd eltáblázatozod magad a döntőig? :)

viola narvilly 2011.01.21. 22:07:10

Már látom, hogy nem fogok innen leszakadni. Annyira vonzotok ide, mint egy éhes medvét az aszaltszilvával töltött füstölt pulykaszempilla.

christaylor 2011.01.21. 22:07:14

@MegLepke: de édes vagy! Esetleg kinéz némi bor is neked, ha nagyon jól csinálod. :)

natoth 2011.01.21. 22:07:48

@viola narvilly:
köszi, meg az állatkirály muzsikát is, tényleg állatkirály

viola narvilly 2011.01.21. 22:07:50

@natoth:
Baszod, kishíján üvölt a zene a laptopon, de túlröhögtem :D

viola narvilly 2011.01.21. 22:10:51

@Mme Chauchat:
A pácsó annyira nem. Az ízfokozót és az állományjavítót jobban kedvelem :DD

@natoth:
Imádom a zenéjüket.
Bár lehet, hogy a Deep Purple rajongók miatt most a zanyám csuklik

Akartok még muzsikát, míg én dolgozom a táblázaton? :D

gidabiga 2011.01.21. 22:11:08

@natoth:

gyanús, hogy te is a trió tagja vagy, nagyon gyanús...
:DDD

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 22:11:17

@viola narvilly: Fú Tesó, de tudod, hogy csak akkor maradhatsz hh-vv tag, ha most rögtön megírod, hogy ricsi barátunk milyen jeles zenekarban képviseltette magát, mielőtt elkezdett a giccsparádéban parádézni. (elnézést a rajongóktól, na jó, itt is van két-három cédé, ha anyám átjön, tudjon mit hallgatni...):DDD

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 22:11:40

@MegLepke: helyes, az övékbe beleihatsz, de az enyémhez ne nyúlj :)
@viola narvilly: tisztelet és becsület, futkos a szőr a zenédtől a hátamon, jó értelemben

gidabiga 2011.01.21. 22:11:58

@viola narvilly:

és a lisztjavítószert?
meg a térfogatnövellőszert? :DDD

christaylor 2011.01.21. 22:13:29

@zoxó: mi tetszik annyira? a PASO? akkor örülök.

viola narvilly 2011.01.21. 22:13:58

@canzone:
Na, még jó, hogy nem a talpadon :D

@gidabiga:
Jatélleg a térfogatnövelő, bocsita, az kimaradt. Pedig imádom :D

rabia 2011.01.21. 22:13:59

@viola narvilly: elküldtem neked, megkaptad, vagy zárt falakat döngetek?én csak barátkozni akarok, meg akarom mutatni magam, és hogy mit képviselek.

natoth 2011.01.21. 22:15:00

@gidabiga:
milyen trió? teljesen elvesztettem a fonaladat, tesó :)

rabia 2011.01.21. 22:15:10

@Szirénke: nem, ildi volt az :) ámbár mindegy.

Sheeva 2011.01.21. 22:15:30

@canzone: hülye vagyok, hogy ez nekem nem jutott eszembe!?!

viola narvilly 2011.01.21. 22:16:40

@rabia:
Öh, biztos megkaptam, vagy tíz adatlap sorakozik nálam.
Na vájár...
Aha, meggyött :D

rabia 2011.01.21. 22:17:01

@christaylor: Szandika legalább két káromkodás között szokott jópofákat mondani (vagy amin lehet röhögni).

Kövezzetek meg, de most Szandikát lájkolom a legjobban az egész bagázsból.

natoth 2011.01.21. 22:18:11

@rabia:
ácsi, senki nem kövez meg senkit, amíg vissza nem jövök

rabia 2011.01.21. 22:18:41

@viola narvilly: akkor leszel a barátom, de leszeeeeel, de naaaaa, de igazán???
miért van az, hogy engem nem szeret senki és nem ért meh, de miéééééért, de naaaa, de igazááááán??? és hol a ceruzaaaaaa, nem láttaaaad?

MegLepke 2011.01.21. 22:19:06

@christaylor: hallodhülyevagy? fontosabb a kaja nekem mint a pia.:D

@canzone: az uralkodóosztállyal nem merném megtenni.

christaylor 2011.01.21. 22:19:09

@rabia: ha nem ordenáré módon teszi,akkor nekem is tetszenek a beszólásai. továbbá még jó meglátásai is vannak.

Bogi és Burkó 2011.01.21. 22:19:28

@viola narvilly: mit kell már megest kitölteni és hova? Én kora délután egyet töltöttem. ammánnemjó?

a vv-ről lemaradtam, bepáleszoztam a babamamapartin, de így iy van önbizalmam

viola narvilly 2011.01.21. 22:19:49

Ha már valamelyik nap úgyis fel lett emlegetve az Apocalyptica.
Kiegészítve Sandra Nasic hangjával.

És tegye fel a kezét, aki ott volt 9 (10?) éve a Sportszigeten az Apocalyptica koncerten!

www.youtube.com/watch?v=IClGbW4Nj2g

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 22:20:05

Jóvan, Tesók, akkor most a Vígszínház után itt egy kis zene.
www.youtube.com/watch?v=WgTgbV8bZiw&feature=related

Gyakorlásul egy stúdió változat, na ki az énekes most éppen? Aki eltalálja, Uralkodó lehet.

gidabiga 2011.01.21. 22:20:26

@christaylor:

nekem nem szimpi, igaz, a többi sem :)

christaylor 2011.01.21. 22:21:03

@MegLepke: jah, hát én azt hittem, hogy most úgyis ittál, örülnél még egy kevésnek, de akkor ehetsz a hűtőből, ha ez így jobb neked. vagy ha megfelel a pácsós bőrke, akkor te tudod.

Mindenesetre eddig jó vagy, folytasd! :D

Sheeva 2011.01.21. 22:22:23

@natoth: vagy amíg azt nem mondja, jehova. :D

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 22:22:33

@viola narvilly: Jajistenem. Tegye fel a kezét, akinek VAN Van Halen koncertpólója és tíz év után közös tulajdonként megengedik, hogy hordja.
Jelen! :DDD

christaylor 2011.01.21. 22:22:50

@gidabiga: hádde csak nézed mégis! :)

gidabiga 2011.01.21. 22:24:01

@christaylor:

csak onlájn tudom, azzal meg nem kényeztet az ertéel mostanság :)

viola narvilly 2011.01.21. 22:25:00

@rabia:
Csak tollam van drága, az is lila :DDD

@Bogi és Burkó:
Mer' alkesz vagy baszki.
Nálam meg a jäger párolog, de kurvára.
És már látom, hogy ebből kb. hajnali 2-kor lesz lefekvés.

Ezekre küldjél választ izibe üzibe nekem
vv kedvenc:
szuvenír joga van/nincs/sose volt
szerelmes lett vagy beleszeretett?
ki a lelki társa?
irritálja a csoszogás?
futkos a hátán a szőr?
van a teste díszítve tetoválással/szilikonnal/piercinggel?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 22:25:33

@Sheeva: az. de én így is bírlak.

@MegLepke: pedig valaki megitta a konyakot...
@Hódos Hajnalka: nem tudom, viszont tetszik a link. de azért még maradhatok itt, ugye? legalább a zenédet hallgathatom a kertből?

MegLepke 2011.01.21. 22:26:03

@christaylor: Elbasztaaaam! Fontosabb a pia mint a kaja baszki.:D Már ittas vagyok kicsinykét.:D

Hannibal22 2011.01.21. 22:26:51

betenné valaki az új kérdéseket és a zadatlapot?

natoth 2011.01.21. 22:27:02

én még ma nem is ajánlottam zenét, úgyhogy tessék :)
www.youtube.com/watch?v=BOaI8lv4QmE

Sheeva 2011.01.21. 22:27:18

@viola narvilly: megkaptad e a listám, ezt kérdezném én tőled tisztelettel. nehogy zárt falakba ütközzek már véletlenül.

christaylor 2011.01.21. 22:27:49

@MegLepke: eh, jóvan, egyszerűbb, ha adok mindkettőt, jófélét.

Hannibal22 2011.01.21. 22:28:04

@viola narvilly:aha,körül kéne előbb néznem

viola narvilly 2011.01.21. 22:28:21

@Hódos Hajnalka:
Baszki, úgy elb.szták a hangosításukat, hogy 3x állt le a hang. Utoljára épp a Sad but true-nál. Az egyik legényke kiállt és közölte, hogy this is sad but true :DDD

MegLepke 2011.01.21. 22:28:45

@canzone: Igazi tordasi vagyok, csak bort és pálinkát iszom!

christaylor 2011.01.21. 22:29:15

@natoth: saját? jól sikerült! :)
megvett engem kilóra a hajával. :)

gidabiga 2011.01.21. 22:29:24

@Hódos Hajnalka:

gugli a barátom, már ha jól látom :D

David Lee Roth – lead vocals (1974–1985, 1996, 2000–2001, 2006–present)

MegLepke 2011.01.21. 22:30:05

@christaylor: köszönöm! értékelem, hogy nem állítasz elém zárt falakat.

natoth 2011.01.21. 22:30:58

@christaylor:
pont olyan bongyor, mint a férjemé, így megúsztam az apasági tesztet :D

gidabiga 2011.01.21. 22:32:04

@natoth:

tied gyermek? :D

jól sikerült :D

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 22:32:31

@natoth: höhö, sztem Metallica, és a kiscsaj egyszerűen fantasztikus! :DD

@viola narvilly: :DDD

@gidabiga: Te úgy látom, zeneileg művelhető vagy. Igen, David az :)))
És nem Bekem meg nem Gehen, remélem, mindenkinek világos. :D

Hannibal22 2011.01.21. 22:32:37

Érezte már ,hogy a lelki társa felmászott az ön hátán és/vagy bábúnak,kelléknek nézte önt?
(ha igen,ki?)

Ez nem mehet bele? Vagy fos?

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 22:32:53

jó estét mindenkinek. miről maradtam le az elmúlt 5 órában?
elkínzott szívre és felzaklatott bioritmusra (idegesítenek ma az emberek) milyen gyógymódot tudtok?
jelige: a magnézium nem segít

Sheeva 2011.01.21. 22:33:33

@viola narvilly: köszönöm, már fogok tudni aludni. :)

gidabiga 2011.01.21. 22:34:41

@Hódos Hajnalka:

van olyan zene, amiben SSKK nem vagyok művelhető :D
de az nem a rock és nem a metál :)))

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 22:34:48

@viola: még mindig nem látom az excelt. megnézed, hogy miért? lehet, hogy a link nem jó már?

Sheeva 2011.01.21. 22:36:00

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: dolgozik rajta a kisasszony. bővültek a kérdések.

Hódos Hajnalka 2011.01.21. 22:36:19

Mindenki válaszoljon az új kérdésekre az adatlapon vagy táblázat vagy hogyhíjjuk, mert reggel meglepetés lesz.
Viola miattam éjszakai műszakot teljesít, úgyhogy hajrá, tesók! :)

(tíz perc múlva becsinálok ide egy Tabáni számot, úgyhogy kapjátok össze magatokat és írjatok violának, különben!)

natoth 2011.01.21. 22:37:03

@gidabiga: @Hódos Hajnalka:
köszi, aranyosak vagytok :)
átadom ha felébredt, addig lécci ne szóljatok neki, szeretném ha tőlem hallaná

MegLepke 2011.01.21. 22:38:48

@Hódos Hajnalka: én már megtettem a kötelességem pedig nem is vagyok mór. csak tordasi.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 22:38:58

@natoth: megzabálom, elolvadtam, de édes :)
@MegLepke: azt ne mondd, hogy te is csak kannásat :D
@Sheeva: a zenédért is szeretlek, bár fájó emlékeket ébresztettél vele
@hannibal22-73: mire célzol? remélem, hogy ez önkritika :)

christaylor 2011.01.21. 22:39:13

@natoth: néztem még róla videókat.

haláli baba. kölcsönadod?
cserébe nem teszek fel nehéz kérdéseket a művelcségi vetélkedőn és felveheted a pink miniruhámat, ami a múltkor az Anikón is volt.

gidabiga 2011.01.21. 22:40:11

@MegLepke:

de azért még ne menj :)
csókoltatom Lenke nénit! :)
vagy mi a neve :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 22:41:05

@Sheeva: igen?:o mi került bele?
a depressziós-e vagy, illetve a 10-es skálán mennyire érzed magad nyominak ma? kérdéseket bele lehetne tenni?:S

natoth 2011.01.21. 22:41:08

@canzone:
köszi neked is, tesó
@christaylor:
hajnali 3 körül szívesen kölcsönadnám :)

Sheeva 2011.01.21. 22:41:34

@canzone: sajnálom, hogy fájó emlékeket varázsoltam elő... :( de Kowáék tényleg bitang jók.

christaylor 2011.01.21. 22:41:36

@hannibal22-73: teneked most nincs jókedved? de hát ne mondjad már,hogy de, látom,hogy nem.

kicsit elpilledtél ma estére.

kérsz masszázst? cigit? hamletet?

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 22:42:02

@gidabiga: aszondod nézzem meg, hogy mi van itthon?

viola narvilly 2011.01.21. 22:42:03

@viola narvilly:
Nesztek, link a kislánytáncolós video zenéjéhez (amúgy hihetetlen cuki a kiscsaj)

www.youtube.com/watch?v=_z-hEyVQDRA

MegLepke 2011.01.21. 22:43:48

@canzone: csakis! Sok cukorral! És a trutyit is elég sokáig tudom a fejem fölött tartani.

Sheeva 2011.01.21. 22:45:00

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: íme: Ezekre küldjél választ izibe üzibe nekem
vv kedvenc:
szuvenír joga van/nincs/sose volt
szerelmes lett vagy beleszeretett?
ki a lelki társa?
irritálja a csoszogás?
futkos a hátán a szőr?
van a teste díszítve tetoválással/szilikonnal/piercinggel?" Violának küldd.

MegLepke 2011.01.21. 22:45:05

@gidabiga: Én csak Magdi anyust ismerem.:D

Bogi és Burkó 2011.01.21. 22:47:25

POKOLGÉP ÉR?

Százszor mondták nekem, nem lesz ez így jó.
Ha felmegy az apámban a cukor, jobb is ha elhúzok.
Mindig csak baj van velem

Állok a metró előtt.....

héj héj mindhalálig rákendról.
beszédűtem.

Hannibal22 2011.01.21. 22:47:36

@christaylor: kicsit fáj a madridos dolog de túlélem!
jöhet min3,köszönöm!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 22:48:18

@natoth: baszod tesó, a videóid felhúzták a biológiai vekkerem. gyereket akarok,most, sírás és peluscsere esetén azonnal visszadom :)
@Sheeva: sebaj, régvót, imádok Kowáékban is mindent :)
@MegLepke: baszhatod, akkor is csak egy fos 9es leszel :)

Hannibal22 2011.01.21. 22:49:22

@canzone: találva érzed magad? Joggal:)

viola narvilly 2011.01.21. 22:49:37

@Bogi és Burkó:
Hülyevagy? Ami miatt üzentek a bölcsődéből az bátyáméknak, hogy jó lenne, a lányuk nem énekelné? :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 22:49:46

@Sheeva:
közben meg is találtam, köszönöm:) és átdobtam neki

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 22:50:43

@gidabiga: szerelmi bánat sucks.
éljen az Irsai!

Számolj Templár 2011.01.21. 22:51:17

Jóestét evribádi!
Megváltottátok már a való világot?
Én még hánykolódok a nemi identitásom szküllája és kharübdisze között, vacillálok a hüvelygomba és az enyhe prosztatagyulaldás között. Melyik a jobb?

Bogi és Burkó 2011.01.21. 22:52:38

@viola narvilly: Te, te, te fehérmegyeközségi! Lelki társam!

Sheeva 2011.01.21. 22:52:55

lassan elteszem magam holnapra, még van egy meccsem, jelenleg influenza - Sheeva 1:1.

Számolj Templár 2011.01.21. 22:53:02

Na jó, döntöttem! Maradok Alekox-fam, de titokban Anikót sunáznám!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 22:54:02

@hannibal22-73: te tárgyként nézel engem. de én egy feltörekvő paraszt vagyok, hellósziaszevasz, nem akarsz elvenni feleségül? :)

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 22:54:13

@gidabiga: remélem. ma formán kívül vagyok.

ezen az indaizén hol lehet látni, ha vki írt nekem levelet, mert ráment a profilomra? ma estére kiszőkültem

christaylor 2011.01.21. 22:54:24

@hannibal22-73: már mi a fene fáj benne? kérdeztem jössz-e, mondtad igen.
nem tudom mi bajod van most, de nem tetszel így nekem. ki is megyek a nyugiszobába.

viola narvilly 2011.01.21. 22:54:36

Svájci frank hiteles lelki társaimnak küldeném ezt a klipet :D

www.youtube.com/watch?v=5sBj6Aqytac

MegLepke 2011.01.21. 22:54:57

@canzone: Najóvan, megvan rólad a szuvenír véleményem!:)

Bogi és Burkó 2011.01.21. 22:57:16

a kedvemér tegyük be kérdésnek:

zavarja Önt, ha macskája felfekszik a klaviatúrára és nemi szervét+48 órás hasi műtéti hegét nyaldossa mély átéléssel Ön előtt 10 cm-re?

gidabiga 2011.01.21. 23:00:06

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:

azon a mélcímen, amivel regeltél.
egyébként én is :(
ittam egy pohár bort, nevezzük Irsainak és kidőltem :(
nem vagyok a régei, na :D

Számolj Templár 2011.01.21. 23:00:30

@Bogi és Burkó: Csak irigylendő a hajlékonyság eme megnyilvánulása ebben a megrendült egészségi állapotban! Mit meg nem tesz egy macskosz az altesti higiénia érdekében!

Bogi és Burkó 2011.01.21. 23:01:29

@Mme Chauchat: amennyiben Önnek friss műtéti hege is van akkor az Önét. Mme Freud

@viola narvilly: Naneeeee. Simán van bennem az a maligámfok, hogy táncrafakadok.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 23:01:39

@MegLepke: ilyen vagyok, így kell elfogadni, de azért még ihatunk együtt :)

gidabiga 2011.01.21. 23:01:45

@Sheeva:

én legyőztem :D
9 napig tartott :(

ááááá, 9-es! :DDD

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:02:00

@gidabiga: legközelebb csináljunk borozós estét itt. mindenki leül a kis borával a gépe elé, röhögünk, és becsípünk. persze ez nem váltja ki a 3D-t, de egyszer poén lenne.

Számolj Templár 2011.01.21. 23:02:12

@gidabiga: Nekem is az utolsó üveg egy kissé betett az Irsaiból! Visszább kell vennem!

Számolj Templár 2011.01.21. 23:04:34

Belelöttyent a tegnapi esti macifröccsből egy csipet a klaviatúrába és most ragad a bal kézről! Bakker!

Hannibal22 2011.01.21. 23:05:02

@christaylor: nem mondanád azért ,hogy egy órája is voltál a nyugiszobában:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 23:05:33

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: bakker, tudtok várni ezzel februárig, vagy törjem meg a fogadalmam miattatok? :) mer' annyira tökkirály ötlet :D

Hannibal22 2011.01.21. 23:06:41

Bévé betette a verseit vagy vígszínház volt?

Számolj Templár 2011.01.21. 23:06:52

@Bogi és Burkó:
Arra ügyelj, hogy mosson nunit a maszti és a nyalakodás előtt! Nehogy elkapjon valamit saját magától! Még kezelheted a szájában a hüvelygombát!

gidabiga 2011.01.21. 23:06:54

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:

benne vagyok, de újra meg kell találnom önmagamat, ez a hülye vírus sokat kivett belőlem :(

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:08:48

@canzone: milyen fogadalom? elvonón vagy? tök jó, mert ez az anonim alkoholisták klubja. illetve hvisták klubja.

amúgy de, ráérünk. nem sietünk sehova
:)

Számolj Templár 2011.01.21. 23:09:19

@canzone: Évike nyakába csengőt kötünk, hogy halljuk, mikor közelít a gyorsító fele! Nem vigyázunk, még kiissza a lakklemosót!

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:09:36

@Számolj Templár: bakker, ti isztok tényleg?
hova kerültem :))

christaylor 2011.01.21. 23:11:27

@hannibal22-73: nem, majd jössz arrafelé, ha akarsz. nem volt életbevágó! :)
szólok én, ha olyan fontos.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 23:12:30

@gidabiga: @szédült nőszemély / forza 1000 komment: @Számolj Templár: milyen megértőek vagytok :) majd Tordason 3D-ben elmesélem, mi ez :) addig dugjátok el a bort, mert Éva felissza a készletet, mire február lesz :D

Számolj Templár 2011.01.21. 23:13:07

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Találkoztam egy 3 m2-es hidegtállal, és most inni kér!

viola narvilly 2011.01.21. 23:13:08

@Bogi és Burkó:
Röhögtömben leköptem a laptopot :D
És nekem szerkesztenem kéne azt a %&@ˇ^° táblázatot.

Nesztek, a mobilom ébresztőzenéje.
Nekem is jót tesz, különben azon a spirálfüzeten alszom, amibe jegyzetelem, hogy kimitmirehogy válaszolt

rabia 2011.01.21. 23:14:13

@viola narvilly: lilaaaa? én nem is játszom ezt a játékot. mi az a lilaaaa?

amíg unatkoztok, kiszámolhatjátok, hány tevét értek (vagy a lelki társatok). camels.evilsun.org/

viola narvilly 2011.01.21. 23:14:23

Hát ha a linket beraktam volna, akkor meg is tudnátok hallgatni :)
Jóvanna, ostoba nő vagyok :D

www.youtube.com/watch?v=NyS9XOAKgFg

christaylor 2011.01.21. 23:14:46

Én már látom ezt a tordasi hv-s találkozót, mindenki inni fog, mindenfélét, konyaktól kezdve Irsaiig.Majd az est egy pontján elkezdünk táncolni, mindannyian. Lesz masszázs,szivar és hamlet. Meg csipendél.

Számolj Templár 2011.01.21. 23:16:11

@canzone: Ügyelünk a töményre! Ha közelít a hűtőhöz, simán beleeresztek egy rövid sorozatot!

MegLepke 2011.01.21. 23:16:41

@canzone: persze, és ha szavalunk is együtt, hát az netovább lesz!:D

Hannibal22 2011.01.21. 23:16:47

@christaylor: csipendél ne legyen,az elveimmel szemben van,meg a kovácszsuzsiéval is.

natoth 2011.01.21. 23:17:42

@christaylor:
...és kis zöld állatkák párzanak a medence mellett. nagyon idilli :)

na jóccakát tesók, hajnalban nem dobolni ám üvegekkel, legyünk tisztelettel a más bioritmusúakra

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:18:32

@christaylor:
ja, kb.
állat. aztán mondjunk el egy Petőfit is, és főzzünk páleszt jamből.
:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:19:25

@Számolj Templár:
éhes vagyok. nem maradt valami sonka vagy kaszinótojás?

Számolj Templár 2011.01.21. 23:19:43

@christaylor: A lyányok Jersey farkával ehetik a puncsfagyit, a fijúkák Szandika vulvájáról nyalakodhatják a csokit!
Félek, Jerseyvel pórul jártok!

viola narvilly 2011.01.21. 23:20:20

@rabia:
Baszki, újpestre járok táncórára, hát muszáj vagyok lilának mutatni magam :DDDD

De szar vagyok.
56 tevét, 5 kecskét és 0 birkát érek.

christaylor 2011.01.21. 23:20:21

@natoth: na majd ha hannibál elkezdi szervezni ezt az egészet,akkor erről is KELLESZ egy táblázat,hogy összegyűjtsük mindenki igényeit.

@Bogi és Burkó: és pácsó,feltétlen.

@hannibal22-73: több női hv-s van, tehát lesz. vagy majd te táncolsz és akkor nem kell senkit sem hívni.

christaylor 2011.01.21. 23:21:08

@Számolj Templár: hú, hát ezek a kilátások engem annyira nem hoztak lázba.

Hannibal22 2011.01.21. 23:21:37

@Bogi és Burkó: Ugye te vagy az akinek ez a blog vette el a kommentszüzességét?

Számolj Templár 2011.01.21. 23:21:58

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
Baker, szólhattál volna! Az áldott jó szívemmel leraktam a maradékot a Profi mellett csövező hajléktalanoknak! Ha nem muszáj, inkább nem hoznám vissza!

csudri82 2011.01.21. 23:22:34

@Mme Chauchat: Már itt is vagyok. Jöhetnek a kérdések! :P

Bogi és Burkó 2011.01.21. 23:22:47

muszáj lefeküdnöm aludni. holnap mint bűbájos édasanya és virtuóz konyhatündér kell tündökölnöm.
még szerencse, hogy a szexéhes démonnak csak vasárnap van jelenése.

mindenkinek jó éjt!

Hannibal22 2011.01.21. 23:23:30

@christaylor: na jó,én könnyen meggyőzhető vagyok,de kovácszsuzsi meg irsaizhat csukott szemmel?

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:23:48

@Számolj Templár:
hámineknézel? nem eszem én földről! onnan max az alapozót szedem föl:)

rabia 2011.01.21. 23:24:11

@viola narvilly: izé, pokorninak milyen színe van (XII. ker.). Libafos?

és csak 43 tevét érek, ha ez vígasztal. Mert az a kibaszott honlap nem látja az értékeimet, amiket képviselek.

Hmm. Kár, h Ildi kiesett. Olyan jó szövegei voltak.

Olivér mintha ma elfeledkezett volna a szerelméről. Biztos szandika a villában több tevét ér.

Bogi és Burkó 2011.01.21. 23:25:00

@hannibal22-73: yes. de úgy érzem magam, mint a tinilány amikor rákap az ízére/az izére.

christaylor 2011.01.21. 23:25:03

@Bogi és Burkó: aludj jól!:)

@hannibal22-73: valóban táncolnál egy szál tangában ennyi nő előtt? kovácszsuzsi azt csinál, amit akar, felnőtt nő.

rabia 2011.01.21. 23:25:35

@hannibal22-73: nekem ez vette el. itt akarok lelki társat találni.

Számolj Templár 2011.01.21. 23:26:36

@christaylor: Na jó! Kivételesen megujjazhatod a vaníliát!

viola narvilly 2011.01.21. 23:28:18

@rabia:
Óabánatuggya :D
Ne aggódj tesó, mi szeretünk

Hannibal22 2011.01.21. 23:28:36

@rabia: @Bogi és Burkó: ketten is vagytok:)Kijár nektek az asztalfő a tordasi bulin!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 23:29:25

@christaylor: csipendél? de nekem a tesóm azt mondta, hogy nem mehetek közel a Jerzsihez, meg ne legyen keksz...
@Számolj Templár: a töményt viheti, csak a borra vigyázz!
@MegLepke: a szavalás nekem szent! mint a főzés :)

Hannibal22 2011.01.21. 23:29:40

@christaylor: hallodhülyevagy?:)) Nincs az az isten!
Arról vagyok meggyőzhető,hogy ha akartok hát hívjatok

rabia 2011.01.21. 23:31:06

@viola narvilly: de nem igazán tudom, mikor volt a 2vh, csak verseket tudok, de azt aztán!

gidabiga 2011.01.21. 23:32:22

@rabia:

ezt lájk :D
gyorsan meg is osztottam :D

viola narvilly 2011.01.21. 23:32:50

@rabia:
Nem gond, mi sem tudjuk :D
Csak a vesztfáliai béke időpontját tudjuk.

rabia 2011.01.21. 23:33:02

@hannibal22-73: főasztal! azon gondolkoztam, hogy a szolgák igazán túl jó kaját kaptak ezzel a páccssóval. zsíroskenyeret kellett volna adni nekik hagymával, mert a löncshús már luxus. hadd tudják meg, hogy mit szenved egy kaviáresztéta és megélhetési kantiánus!

christaylor 2011.01.21. 23:33:49

@canzone: akkor majd Gombit kérjük fel.

@hannibal22-73:frászt, te szervezed, te gondoskodsz erről is, nem mi. :)

rabia 2011.01.21. 23:34:11

@viola narvilly: mi az a fesztváliai béka? és ki írta a Dekameroffot?

gidabiga 2011.01.21. 23:35:23

@viola narvilly:

az én értékeim:

57 teve, 6 kecske, 0 birka :DDD

Hannibal22 2011.01.21. 23:35:36

@rabia: hallodhülyevagy? a zsíroskenyér hagymával messze jobb mint a löncshús:)
Látom már nem leszel a lelki társam

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:35:53

@Mme Chauchat:
gyengélkedik az idegrendszerem. az orvosommal akarok beszélni, vagy becsomagolok, és már most kiülök az ajtó elé, és meg sem várom a párbajt.

christaylor 2011.01.21. 23:36:00

Lassan elteszem magam holnapra. Azt szeretném kérni, hogy ha lehet ilyet, hogy ne legyen már 9 előtt poszt, mert akkor éppen Hupikék törpikéket nézek és ha lenne poszt, akkor nem nézhetném.Előre is köszönöm!

Mindenkinek további jó mulatást, szervezkedést, kibeszélést és jó éjt!

Mme Chauchat 2011.01.21. 23:36:20

@rabia: "mi az a fesztváliai béka?" kétéltű
"és ki írta a Dekameroffot?" nem kétéltű

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 23:36:54

@christaylor: hülye vagy? akkor már inkább hannibált győzködd erősebben :)

MegLepke 2011.01.21. 23:37:21

@canzone: hallodhülyevagy, olyan rántott húst sütök neked, hogy a hideg olaj azonnal végig fut a hús sózott közepén!:D

Jah, és nemtom érdekel-e valakit, mindegy is, de mostan ezzel ünnepelek:
www.youtube.com/watch?v=sL_EKEVtmSU

viola narvilly 2011.01.21. 23:37:21

@rabia:
Azt a Májkel Dszekszon írta. Vagy a Májkel Dzsekszoff.

@gidabiga:
Többet érsz mint én? Sosetöbbé nem leszel a barátom.

Friedmann Juci 2011.01.21. 23:37:23

akkor most az van, hogy nem ittam sokat, ellenben jó volt, de közben meg megint lemaradtam az összefoglalóról, és akkora tuskó vagyok, hogy állandóan elfelejtem, hogy két hete iptvm van. úristN!

Hannibal22 2011.01.21. 23:37:28

@christaylor: ok,gondolom húsfaszú fiút szeretnétek vagy szavaztok?:)

gidabiga 2011.01.21. 23:38:35

én is alszom, holnap is dolog, csak korán reggel, meg este leszek.
jóéjt!

Hannibal22 2011.01.21. 23:39:08

@canzone: no akkor az életben nem fogtok tangában pömpölőt látni az kurva élet:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:39:16

@Mme Chauchat: igen. asszem egy régi szerelem tüze lobbant fel újra keblemben, midőn újra beszélék a vágy tárgyával. a vágy újra feltámada. a vágy tárgya pedig bonyolult...érthetetlen, és döntésképtelen. vagy simán köcsög, ezt sosem tudtam eldönteni.

úgyhogy most senyvedék az paplan alatt egy pohár borral, pedig péntek este vala, és könnyeim hamarosan áztaták az paplant.
vala.

viola narvilly 2011.01.21. 23:39:41

@Friedmann Juci:
Nem, nem és nem akarom ezt a szót hallani... azt, ami a tv-ddel kapcsolatos.
Abból írtam a második szakdolgozatomat.

christaylor 2011.01.21. 23:39:54

@hannibal22-73: részemről nem is vagyok kíváncsi egyetlen tangás férfira sem.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:40:00

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: és a titokzatos tizenöt sem vala itten és mostan, hogy megvigasztalna engemet az fórumban.

gidabiga 2011.01.21. 23:40:19

@viola narvilly:

mert nekem vannak értékeim és hozzáállásom a sporthoz :)
meg néhány év előnyöm.
én már 29 múltam :D

Mme Chauchat 2011.01.21. 23:40:43

@christaylor: pedig cuki: elöl kis cipzárral

rabia 2011.01.21. 23:40:59

@hannibal22-73: te vagy a hülye, mert nem látod az értékeimet. zárt falakra találtam nálad, tudom, mert mindig beleszólsz, azért, és mert nem tudod, milyen a kedvenc szinem. a tesóm haját láttad? nem, ugye.

btw, nincs valakinek villabeli zöld állatos képe? nekem kellene egy...
ők miért nem szerepelnek a szereplők listáján?

Hannibal22 2011.01.21. 23:41:22

@christaylor: hát nem ezt mondtam,hogy nem vagy rá kíváncsi?:)

christaylor 2011.01.21. 23:42:09

@Mme Chauchat: ha tépőzáras lenne sem hatna meg.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 23:42:41

@MegLepke: azt hiszem, a főztödnél jobban szimpatizálok Bonoval és Sinatra bácsival. velük nagyonnagyonnagyon, csak, hogy tudd, hol a helyed :)

@hannibal22-73: el is venné az életkedvem a tanga-pömpölő párosítás

christaylor 2011.01.21. 23:42:45

@hannibal22-73: de érted, csipendél jöhet, csak ne tangában.

viola narvilly 2011.01.21. 23:43:15

Estimese a szundizóknak.
Kedvencem.
Bár kissé morbid, hogy egy kesztyűbáb és egy vak ember néz egymásra.
De imádom

www.youtube.com/watch?v=5BDVvB7Xx1w

Friedmann Juci 2011.01.21. 23:44:21

@viola narvilly: nem mondom többet. cserébe gyorsan elhadarhatod, hogy mit volt ma. :*

Hannibal22 2011.01.21. 23:44:23

@rabia: ha nem a hátamon akarsz felmászni,nem fogsz kelléknek,bábunak nézni akkor nyitott vaggyok az értékeid felé.Akár barátok is lehetünk mert az a legnagyobb dolog

viola narvilly 2011.01.21. 23:44:37

@gidabiga:
Nekem is vannak értékeim.
Lehet, hogy azért vagyok ilyen fos 9-es, mert már túl öreg vagyok a gazdag arab fasziknak? :DDD

(ehhhblöööe...)

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:45:14

nézem az esti adás videóit.
jól érzékelem, hogy Éva megivott mindent, ami folyékony, és tisztítószer, hanem %-ban mérhető az erőssége?

Hannibal22 2011.01.21. 23:45:20

@canzone: @christaylor: szorri,én azt hittem,hogy az azzal jár

Mme Chauchat 2011.01.21. 23:47:05

@viola narvilly: Mindig lesz, akinél fiatalabb vagy, ne feledd

christaylor 2011.01.21. 23:47:15

@hannibal22-73: hol élsz te, nem sok ilyet láthattál akkor, ha azzal párosítod még mindig. ez a XXI.század, nem 1918.

@Számolj Templár:átadom. :)

viola narvilly 2011.01.21. 23:47:18

@Friedmann Juci:

Öh, ma az volt, hogy kedves negyed 7-kor felkeltett, hazahozott, olvastam hv-ot, csináltam táblát, aludtam, vásároltam, aztán azóta pofozgatom a táblát :D

rabia 2011.01.21. 23:47:32

@hannibal22-73: nem akarok a barátod lenni, mert nem érted, mi a különbség. majd holnap megbeszélem veled, akár akarod, akár nem, mert ma pihenni akartam, de nem tudtam. szép vagyok, de buta, viszont van rózsaszín blúzzom. De ha ezek után sem értesz meg, akkor nem érdekel, nem ér nekem ez a játék egy szart se.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:47:58

@Mme Chauchat: hát tedd azt. ritkán csevegek kirgiz pszichológussal.

holnap kikúrálom magam egy IKEA-s vásárlással.. :(

rabia 2011.01.21. 23:48:47

@viola narvilly: hehe, ezen nagyot röhögtem :)

Mme Chauchat 2011.01.21. 23:49:14

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Ha sikeres, beveszem a terápiás eszközeim közé. Feltétlenül írd meg.

viola narvilly 2011.01.21. 23:49:40

@Mme Chauchat:
Mondjuk még sosem láttam gazdag arab faszit :D
Kettőt látok "rendszeresen", de szerintem ők sem gazdagok. Az egyik fiatalabb, mint én, a másik idősebb. Nősek. És nem gazdagok.

Hannibal22 2011.01.21. 23:49:56

@rabia: baszki te meg akarsz engem alázni? kérdezd meg canzonet milyen kurvajó barát vagyok.

Mme Chauchat 2011.01.21. 23:50:46

@viola narvilly: de bizonyára vannak értékeik. Úgy értem arany.

Hannibal22 2011.01.21. 23:51:32

@christaylor: najó,nem lesz csipendél kivéve ha egy lelki társunk vállalja,mer' én nektek nem szerzek amá biztos

viola narvilly 2011.01.21. 23:51:39

@Friedmann Juci:
Hámondom.

@rabia:
De lehet, hogy keverem és a Dévid Hasszelhoff volt. Vagy a Dévid Hasszelhon :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:52:24

@Mme Chauchat: eh, nincsenek hozzá eszközeim.
asszem csak simán nem kellene érintkeznem vele. az is egy módszer

christaylor 2011.01.21. 23:52:37

@hannibal22-73: faszom, ezzel csak azt éred el, hogy leváltunk!

Hannibal22 2011.01.21. 23:53:48

@christaylor: nem büntetés ha leveszitek a terhet a vállamról érted:)

Számolj Templár 2011.01.21. 23:53:52

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Lécci, hozz nekem egy plüsspatkányt, különben nem leszek a lelki társad!

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:55:03

@Mme Chauchat:
de akkor mit javasol? a nem érintkezés nem jó, a nemi érintkezés sem jó, sokkolóm meg nincs.

Hannibal22 2011.01.21. 23:55:28

@canzone: Miattad meghívom Beck Zolit énekelni mert a lelki társam vagy hallod. Örülsz,jót tesz majd a bioritmusodnak?

viola narvilly 2011.01.21. 23:55:29

@Mme Chauchat:
Csak most, csak miattad, előszedtem a zékszeket. Amiket nem hordok.
Lássuk a zaranyakat
2 nyaklánc
3 karlánc
2 medál
3 pár fülbevaló
6 gyűrű, plusz az iskolai pecsétgyűrű

rabia 2011.01.21. 23:55:33

@hannibal22-73: hát engem nem érdekel, canzone, szerintem ő csak azért barátkozik veled, mert kellesz neki ez az egójához. majd meglátod, hogy ki fogja a te népsűrűségedet használni. én bezzeg. az önzetlenség mintaképe, a gigalájk, a csillámfarkú hajmoderátor, az ánemmondomelsenkinek, az akkormosténvagyokahibás. mondom én, brühühűűű, mert nekem kint nincs egy barátom se.

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:55:37

@Számolj Templár:

csak egér van, és nyuszt. melyik kell?
nem baj, ha Hajni Pötyije már megrágta kicsit?

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:57:39

@hannibal22-73: Úrist'n. Beck Zoli? tuti nem pécsi vagy te?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.21. 23:57:40

be kéne mennem a riportba, van ott valaki ilyenkor? muszáj voltam enni egy kis békünt, pirospaprikával, és úgy fúj a szél, úúúúgy rezgeti a redőnyt, hogy minden egyes zörrenésre befosok, nembíromezttovább

christaylor 2011.01.21. 23:58:11

@hannibal22-73: ezzel legalább megvárhattad volna, míg lelépek. És így kell majd elaludnom, hogy ez lesz előttem, hogy neki ígértél valamit, nem is akármit, ráadásul.
Ááá, nem akarok én ennek tovább a tanúja lenni, elmentem!

Hannibal22 2011.01.21. 23:58:58

@rabia: Szerintem most te taktikázol! Vígszínház vagy hallod,ki akarod játszani ellenem a lelki társamat.Már most mondom,hogy ez SSKK nem fog sikerülni

Számolj Templár 2011.01.21. 23:59:25

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Ha minden kötél szakad, akkor jó lesz egy menyét is! Csak farka legyen, mert annál fogva vonszolom az akadémián kutatás közben!

szédült nőszemély - forza 2011.01.21. 23:59:39

@canzone: bocs, de ma én vagyok a riportban, mert párbajra készülök és kint ég a lámpa, engem meg zavar a fény.

Hannibal22 2011.01.22. 00:00:07

@christaylor: Tényleg mész? Ez estben jó éjt. Ezt meg majd valahogy jóvá teszem:)

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:00:15

@Számolj Templár:
rendben Simon, megdumáltuk.
de akkor most leszel a barátom, és a nyakamba teszed majd a lábad?
:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 00:00:37

@hannibal22-73: pont most akartam ecsetelni, mennyire nem vagy jó barát. kiváló taktikai érzéked van, mert BeckZoli hatására vissza kell szívnom ezt a kijelentést, a nyakadba borulnom, majd körbeugrálnom téged, mint zsófika. mindig kifejezetten jó hatással van a bioritmusomra, ha hallom őt (BZ-t) élőben énekelni

MegLepke 2011.01.22. 00:01:06

Közérdekű info: Elég sok bort ittam. És még a zöld pólót is elfelejtettem felvenni. Faszt. A lilát.

rabia 2011.01.22. 00:01:06

@hannibal22-73: úgy kiválasztalak, hogy a lábad se éri a földet.

Számolj Templár 2011.01.22. 00:01:29

@canzone: Ebből ambipúr lesz, akárki megláthassa!

christaylor 2011.01.22. 00:01:45

@hannibal22-73: vajmi kevés esély van rá,hogy sikerülni fog.jóvátenned.

tényleg megyek,különben nem tudok holnap felkelni a Hupikékre.

Jóéjt!

Hannibal22 2011.01.22. 00:01:54

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: nem vagyok pécsi! Te is szereted?
Akkor mint lelki társamnak soxeretettel:

www.youtube.com/watch?v=-pt7pAbGvUA

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:01:58

@MegLepke: ez itt tényleg az anonim alkoholisták klubja. a táblázatba egy alkoholista oszlop is elkél lassan

viola narvilly 2011.01.22. 00:02:40

@MegLepke:
Hát egésségesedésedre drágám :)

Valaki rúgjon már picsán, hogy csináljam a táblázatot, mert tényleg nem lesz kész reggelre se.

rabia 2011.01.22. 00:02:46

@MegLepke: én rózsaszínt szeretnék, közben csámcsogok, szopogatok és csoszogok egyszerre. kis masnikkal.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:03:17

@hannibal22-73: én csak egy helyen tanultam az egyik Bekkkkkel. de azért tegeződhetünk:)

kicsit ismerem csak a zenéjüket, úh meghallgatom a linkedet, hogy megszerezzem a műveltséget, ami mint érték kell ebben az illusztris társaságban :))

rabia 2011.01.22. 00:03:26

én is megittam egy fél üveg meggylikőrt, házit.

Hannibal22 2011.01.22. 00:03:55

@canzone: szerinted ez taktika tőlem?? hallod én már ..ááá..megyek a retkes faszba innen

Számolj Templár 2011.01.22. 00:04:48

@szédült nőszemély / forza 1000 komment:
Nem bánom, de le ne púzd a tangámat, mert egész éjjel dobolni fogok!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 00:05:55

@rabia: barátkozom veled is, ha legyezed az egómat :) naaa? :D

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: debutusvagy, te a nyugiszobában tespedsz, nekem villanővér kell, vagy valaki, akivel beszélhetek :)

viola narvilly 2011.01.22. 00:06:38

@Rókatojás:
Mondja ezt egy olyan, aki ki sem töltötte az adatlapot?
Figyelj, agy elküldöd nekem üzenetben a válaszaidat, vagy úgy vesszük, hogy nincsenek értékeid....! :D

Számolj Templár 2011.01.22. 00:07:13

Hajni ígért nekünk valami Tabányit! Csak nem lemaradtam róla? A végén még zeneileg félművelt maradok és fekhetek Petőfi mellé a sínre!

MegLepke 2011.01.22. 00:07:14

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: nekem csak névnapom vót, de már pár perce elmúlt.:)

@viola narvilly: Köcc! Nem, nem rúglak picsán, egy sors (lelki)társsal ezt SSKK!

@rabia: akarod, hogy karácsonyfadísszel tegyek csillámokat az arcodra?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 00:08:42

@hannibal22-73: taktika? hallodhülyevagy? Vígszínház! adsz-elveszel-adsz-aztán csak egy fos 9esnek tekintesz

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:09:17

@canzone: ott a Madame. erre van a 0-24-es ügyfélszolgálat. ha beszélni akarsz valakivel, akkor nem kell kimenned a vi...

Hannibal22 2011.01.22. 00:10:14

@canzone: ha te így..akkor nem lesz BK. Trixivel kell beérned..faszombamár

Hannibal22 2011.01.22. 00:10:55

még a végén igaza lesz rabiának

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 00:12:55

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: ott, ott, de hol? biztos magánrendelésen van nála valaki...
@hannibal22-73: baszod, te castingolsz? mit kell tennem, hogy ne 3 évet várjak egy 4 mondatos kamuszerepért?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 00:14:00

különben is, nekem nem kell a fődíj, nekem nem kell a BK, én nem azért jöttem ide, hanem hogy megtapasztaljam a villalétet, nekem többet ér a pénznél, hogy ilyen barátra találtam

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:16:14

@canzone: nem tudom. vagy elment beüzemelni a sokkolót.

rabia 2011.01.22. 00:16:39

@canzone: csak ha neked is vannak értékeid, és nem vagy erkölcstelen.

Rókatojás (törölt) 2011.01.22. 00:17:36

@viola narvilly:
el a kezekkel a zértékeimtől:D
különösen a koronaékszerektől:D

Flood 2011.01.22. 00:18:33

@MegLepke: Na hát akkor...összehozunk valamit? :D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 00:19:09

@hannibal22-73: mint te. barátságunk megpecsételésére küldöm neked és MASZ:
www.youtube.com/watch?v=3woNN1iEW3c&feature=related

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: sokkoló nem kell, annyira nem gáz a helyzet

@rabia: nekem csak értékeim vannak. erkölcstelen meg SSKK nem vagyok, fürdőruhában tusolok, a büdös életbe nem káromkodtam még, és szűz is vagyok

rabia 2011.01.22. 00:20:38

@MegLepke: most milyen izé vagy már, nem is láttad a tesóm haját.

na, megyek, tanuljam meg a mindennapi közhelyemet. jó reggelit.

Rókatojás (törölt) 2011.01.22. 00:20:57

nézem az undergroundot és azon jár az eszem, kusturica mit tudna kihozni a villalakókból...

Flood 2011.01.22. 00:21:13

Az onlájnnal meg má megen miafasz van??? Szopkodja le a Retek a brácsámat, én azt mondom!

rabia 2011.01.22. 00:21:48

@canzone: najó, lehetsz a barátom, a lalki társam, de csak ha tudod a különbséget a beleszeret és a szerelmes között. másképp nem jásztom.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:22:03

@canzone: hátdebazzeg az ember itt van, lelki válságban, meg ugye a bioritmusa és az idegrendszere is ingerelve van, és nem foglakozik vele. ennyi. fosok vagyunk, értékek nélkül, ez meg itt komplett vígszínház. csak addig foglalkoznak az emberrel, amíg nincs oda nem tette a jelét valaki másra.
:)

Rókatojás (törölt) 2011.01.22. 00:23:48

@Flood:
cirka 20-25 alkalommal próbáltam belenézni eddig az online közvetítésbe...
talán, ha ötször-hatszor sikerült...
vagy nincs közvetítés pillanatnyilag vagy csak a nagy feketeséget közvetítik...
úgyhogy igazad van, retekék szophatnak...

Mme Chauchat 2011.01.22. 00:24:33

A picsába, hol lennék?

Hannibal22 2011.01.22. 00:24:50

@canzone: ÚristN! Ez a legnagyobb dolog amit mondhattál és adhattál! Bántson csak meg ezután valaki..fúúúú..de elküldöm a retkes faszba..fúúú

(amúgy tényleg örülök ennek,nem is hallottam még róluk SSKK de mostmár megismerem, érted)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 00:27:21

@rabia: persze, hogy tudom, értelek, neked soha nem mondanám, hogy a lelki társam vagy, mert még Ádám félreértené, felállna és hazamenne. annyit meg nem ér ez a szaros játék

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: pontosan, itt ezer fokon kell égni, itt dolgok történnek minden nap, aludni se tudunk rendesen, és reggel még tornázni is kell

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:28:06

@canzone: te is torna reggel? én is megyek mozogni. bár félek, hogy visszahúz majd az ágy

MegLepke 2011.01.22. 00:28:34

@viola narvilly: SSKK nem teszek rád jelet!:)

@Flood: nocsak, rántott húst akarsz velem sütni?:D Csak hogy tudd, az nekem szent!

@rabia: igaz, kultúrbarbár vótam, bocs.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:28:51

@Mme Chauchat: ez vmi új terápia, hogy nem szólsz semmit? legalább hümmögj már, vagy add vissza a diplomádat.

viola narvilly 2011.01.22. 00:28:53

@Rókatojás:
Mondanám, hogy húzkodd meg a pöcsöm, de sosem mondanék ilyen csúnyát.

Ezekre a választ küldd el nekem üziben iziben. Vagy ne.
B.sszátok meg, ma tényleg éjjeli ügyeletben leszek, mire mindent begépelek

Avatar
Haja
Kedvenc színe
Magasság
Diplomák száma
Neme(k)
Angol (geci szót tudja/nem tudja)
Trágárság
Orgazmusok
Hangosan szexel-e?
Mit képvisel?
Témakör
A pömpölője/vaginája
Szereti-e Ön, ha sáros csizmával átmásznak a fején?
Kellesz
Látott-e már pömpölőt?
Ha igen, akkor megfogta-e?
VV kedvence
Szuverír joga van/nincs/sose volt
Szerelmes lett, vagy beleszeretett?
Lelki társa
Irritálja a csoszogás?
Futkos a hátán a szőr?
Van a teste díszítve tetoválással/szilikonnal/piercinggel?

rabia 2011.01.22. 00:30:50

@canzone: most akkor döntsd el, hogy mit akarsz, mert nem lehet így játszani az érzelmeimmel! hát mi vagyok én, thália?????

rabia 2011.01.22. 00:31:26

még tiszta szerencse, hogy elmentem aludni. mi lett volna, ha nem.

MegLepke 2011.01.22. 00:32:09

@rabia: szerintem ahol sok ember van, valami olyasmi. Mert hívnak a kultúrházba fellépni szavalni, abból gondolom.

Hannibal22 2011.01.22. 00:33:02

@viola narvilly: Ha nem haragszol egy kis segítséget adok neki a kitöltéshez,ki tudja vannak e értékei ahhoz,hogy önállóan végigmenjen a listán.

Hogyvolt adatlap (kötelező):
Avatar: van/nincs/nem tudja beállítani az életbe se
Haja: jó/nem
Kedvenc színe szürke/nem
Magasság:
Diplomák száma:
Neme(k):
Angol (geci szót tudja/nem tudja):
Trágárság: igen/igen
Orgazmusok (1)igen (2)nem (3)én nem, de a Pista majdnem (a megfelelő rész aláhúzandó)
Hangosan szexel e? igen/nem/csak orgazmuskor
(Ha az előző válasz nem, akkor a szomszéd?)
Mit képvisel:
Témakör (kiegyezés, szavalás, cromwell, vesztfáliai)
A pömpölője/vaginája: Hús/Vér
Szereti-e Ön, ha sáros csizmával átmásznak a fején?
igen/nem/csak nem sárossal/csak ha márkás
Kellesz igen/nem
Látott-e már pömpölőt? igen/nem/filmen/graffitin/álmomban
Ha igen, akkor megfogta-e?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 00:33:21

@hannibal22-73: faszomba, megint kezded a Vígszíházat, mikor így kitárom magam előtted? mer'hogy szóról szóra ezt mondtad tegnap is, oszt pont te bántottál egész nap :) (amúgy örülök, hogy én vehettem el a szüzességedet ezen a téren)
MASZ = mindenkinek, aki szereti. bakker, te sose hallgattál kívánságműsort, vagy ez csak a szegedi rádióknál menő szöveg?

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: hallodhülyevagy? az ágyam mellé bazinagy piros betűkkel fel van írva, hogy felkelés után torna! amíg nem tornázok és nem tusolok le, nem is érzem magamat embernek :)

rabia 2011.01.22. 00:33:27

@MegLepke: téged is??? hány verset tudsz?

Mme Chauchat 2011.01.22. 00:33:53

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: De,de, csk akkora fos vagyok (9), hogy le se fosott még most éjjel és fosok, hogy mér nem fos le, érted?

viola narvilly 2011.01.22. 00:35:12

@hannibal22-73:
Nem haragszom én. Reggelre sem leszek kész :D

MegLepke 2011.01.22. 00:35:37

@rabia: több százat. napi 8-9-szer szavalok. és te?

Számolj Templár 2011.01.22. 00:36:13

@canzone: Ádám épp mostmutasdmeget jáccik vv Ildivel, Tordason a paplan alatt!

Hannibal22 2011.01.22. 00:36:25

@canzone: nem vagyok vígszínház érted csak felbasztad az agyam:) De ilyen többet nem lesz,mától úgy veszem,hogy mi itt duplán vagyunk jelen:)

rabia 2011.01.22. 00:36:27

én nem érek rá, a hajam miatt.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 00:38:06

@rabia: barátok leszünk, nem lelki társak, érted a különbséget, tesó? :)
@Számolj Templár: tudom, az Enikő is velük van

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:40:13

@Mme Chauchat: mer' köcsög, mint minden férfi. az enyém is köcsög, mint mondtad.
szal sztem szard le, hogy le se szar, és lépj tovább. tedd oda magad, és égj 100 fokon, különben a végén 100-asként végzed.
amúgy a kommunikációban hiszek. ha zavar valami, akkor kommunikáld felé egy szívlapáttal.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:41:55

@canzone: én meg eltekerek Piripócsig reggel, bár akkor nem fogom magam embernek érezni.

Mme Chauchat 2011.01.22. 00:42:52

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Ahhát, kancsók. De majd ha a hülyerarchia fordul, akkor ti ketten maradjatok mellettem, mer erős kontroll kell nekem. Ha meg nem visz ki, akkor megkeserítem itt benn az életét: tojást dobálok rá.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 00:43:03

@hannibal22-73: mert kikerültél az életteremből... mit kikerültem, kidobbbbtál az életteredből...
mi nem?

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:43:25

@hannibal22-73: a férfiak genetikusan azok, sajnálom. ezért én ma rád teszem a jelem.:))

:figyelmeztetően a szívlapátra pillant

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:44:03

@Mme Chauchat:
szörcsögj, nyammogj, csámcsogj és ugrálj a fején is!

Hannibal22 2011.01.22. 00:46:13

@canzone: Soha többé nem doblak ki a légteremből,életteremből,bioritmusomból hallod. Együtt fogunk itt 100fokon égni és akinek nem tetszik bekaphatja!

Számolj Templár 2011.01.22. 00:49:09

@canzone:
Ennikő, bäszni muszáj!
Ildinek nem hagytatok időt kibontakodzani, de most idekint bosszút áll! Asztán majd mehettek vele hajattépni a Maunikasóba!

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:49:16

@Mme Chauchat:
az is egy módszer. basszus, te taktikázol??

Rókatojás (törölt) 2011.01.22. 00:50:59

kéne írni azt a fránya sommázást tovább...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 00:52:00

@hannibal22-73: ne is dobj, mert hogy néznél utána anyám szemébe. akkor mi mostmár duó vagyunk? nem beszélünk ki másokat, mert arra nekünk nincs szükségünk, és elosztjuk a fődíjat?
jöhetsz hozzám beckzolit hallgatni, békünt enni az erkélyen, és mézes-citromos teát inni

Hannibal22 2011.01.22. 00:53:59

@Mme Chauchat: Ájuló keblemethiába tapogatja,
barátnőm,a kezed roncs az,dobogni rest:
szétdúlta,tépte a nő vad foga,karma.
Megették szívem az állatok,ne keresd

Rókatojás (törölt) 2011.01.22. 00:54:18

apropó... zsófi mitől lett ilyen vérnyúl?

Hannibal22 2011.01.22. 00:55:53

@canzone: igenigenigen. és Faludyt szavalni egymásnak!

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 00:59:58

@Mme Chauchat: ugyan hadjd már, lelki társak vagyunk. ilyen itt kint a villán belül nincs másik.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 01:01:18

elpilledtem, lassan összeérintem a homlokomat és a klaviatúrát. nyugovóra térek.
további kellemeset és hasznosat minden keddves villallakónak
aki felébreszt, annak tojást dobok a fejére.

MegLepke 2011.01.22. 01:01:23

@canzone: Ahha, más meg idejött egyedül, egyénileg vállalta ezt az egészet. Még a végén kiderül, hogy trió vagytok!

Rókatojás (törölt) 2011.01.22. 01:01:29

@hannibal22-73:
akkor miért nem pakol össze és húzza el a belét a vérbe? bármikor kimehet...

Hannibal22 2011.01.22. 01:02:37

@canzone: oh,olyan megható elképzelni is!

Akarsz-e játszani boldog szeretõt,
színlelni sírást, cifra temetõt?
Akarsz-e élni, élni mindörökkön,
játékban élni, mely valóra vált?
Virágok közt feküdni lenn a földön,
s akarsz, akarsz-e játszani halált?

Tudom,hogy nem J.A. érted csak passzol a hangulathoz érted

Mme Chauchat 2011.01.22. 01:04:16

@hannibal22-73: Hát miféle anyag vagyok én, hogy pillantásod így metsz, s alakít?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:05:23

@MegLepke: én már trióban is vagyok, neharaguggyá: christaylor, az irsaiolivér meg én :D
hallodhülyevagy?! hát mindent imádok benned! már megint leveszel a lábamról ilyen csípőből idevetett pontpasszoló idézetekkel :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:05:58

@hannibal22-73: az utolsó két mondatom az előbb persze neked ment

Hannibal22 2011.01.22. 01:06:24

@Mme Chauchat: Én meghalok, eressz el:
Itt hagylak egy kigyult kereszttel,
Mint Krisztus távozom.

Megcsókolom az állad,
Melled és két szent, puha vállad
S rajtad ég a kereszt.

Mme Chauchat 2011.01.22. 01:07:31

Kedveseim, megkaptam, amire vártam. A szavazást lezárom.GEGV elhúzok a retkes, véreres dákóba alucsizni. Holnap nem diligenter frekventállak benneteket, de annál inkább holnap után. Vagy ma. Ill. tegnap. Pff, itt a villába összefolynak a napok. Ezeket az összefolyt napokat tartjuk a fejünkön állva, tálba' vicces feladatbúl.

Hannibal22 2011.01.22. 01:09:12

@canzone: Erkélyen békünözni veled,teázni,verselni..fúúú. A legnagyyobb dolog!A LEGNAGYOBB!

Mme Chauchat 2011.01.22. 01:10:47

@hannibal22-73: Jó eight, szerelmem forever together.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:11:02

@Mme Chauchat: örülök, hogy itt voltál, azóta már a szél se fúj, a békünt is megemésztettem, és a paprika se ropog a fogam alatt. köszönöm a látens terápiát

@hannibal22-73: tudtam, hogy egyszer meg fogod ezt érteni, és eljutunk egy magasabb dimenzióba.

MegLepke 2011.01.22. 01:14:02

Na mostan tarCsam-é a gyertyát az a kérdés? Mert nem akaródzik ám lefeküdni nékem.:D

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:16:11

@MegLepke: igyál még, közbe meg verselj nekem, mer' azt szeretem :) vagy találj ki egy témát, te kreatívabb és műveltebb vagy, mint én :) innen látom az értékeidet

Hannibal22 2011.01.22. 01:16:51

@canzone: Add nekem a te szemeidet,
Hogy vénülő arcomba ássam,
Hogy én magam pompásnak lássam.

Add nekem a te szemeidet,
Kék látásod, mely mindig épít,
Mindig irgalmaz, mindig szépít.

Add nekem a te szemeidet,
Amelyek ölnek, égnek, vágynak,
Amelyek engem szépnek látnak.

Add nekem a te szemeidet.
Magam szeretem, ha szeretlek
S irigye vagyok a szemednek.

MegLepke 2011.01.22. 01:19:38

@hannibal22-73: mer' én velvetes vagyok amúgy, és ma bepattantam végre. Ezen még nem gondolkodtam.

@canzone: :DDD ha van rá igény, kedvenc versem - magamtól idedobom.:) Mert írok ám néhanap.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:20:15

@hannibal22-73:
Megvert az Isten élettel.
Meg a szerelem: élnem kell.
Meg a halál is: félnem kell.
Megvert az Isten élettel.

Meg a poézis vallással.
Meg a muzsika halással.
Meg az éj éber alvással.
Meg a szerelem egymással.

Fekszem, virrasztok megverten,
balekség díját megnyertem,
ostobaságát, én, marha,
lettem ilyen készakarva.

Lettem, hát lettem, nyöghetem,
nincs piros ászom, tök hetem,
tüdőm akár kiköphetem,
lettem és tettem nyöghetem.

Lettem, hogy legyek végtére,
ország-világnak cégére;
ki tudja, ilyen cég ér-e
bármit is – járjunk végére.

Hannibal22 2011.01.22. 01:20:32

@hannibal22-73: fú hallod ha én Ady csaja lettem volna..fúú. nem tudom,hogy elküldtem volna e a retkes faszba a hozzám írt verseiért vagy 1000fokon égtem volna:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:22:18

@MegLepke: akkor szeretlek a legjobban, ha saját verset dobsz ide, sőt, akkor majd megbeszéljük kint, amikor kijöttél, akkor évekig várok rád, amíg kiszavaznak :D

Hannibal22 2011.01.22. 01:23:24

@MegLepke: Aha,értem.Hát végül is nem gáz ha az értékeid a helyén vannak:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:24:39

@hannibal22-73: Szilágyi Domokos
fúúú, én égtem volna a vágytól, hogy hozzám írjon verset :)

MegLepke 2011.01.22. 01:25:34

Naszóval, ez a kedvencem magamtól. Publikálok egy-két művészeti portálon, hasonló néven...:D

Szeress úgy...

Szeress úgy, ha téli reggel
minden sötét kint, s fagyott,
szemed borítson meleggel,
s lássam benne a Napot!

Szeress úgy, ha szám legörbül
csókkal fordítsd vissza azt,
s ha szomorú könnycsepp gördül,
ajkaiddal elapaszd!

Szeress úgy, hogy soha többé
ne akarjak senki mást,
oszoljon a tegnap köddé,
s hagyjunk minden állomást!

Szeress úgy, hogy légy a részem,
ivódj belém teljesen,
s én tiéd leszek egészen,
benned..., veled – csendesen.

Hannibal22 2011.01.22. 01:27:34

@canzone: Azt hiszem,hogy én is:) de azért milyen geci tudott már lenni,imádom mit imádom,rajongok érte!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:28:50

@MegLepke: hallodhülyevagy?! ez jó, baszod :) megtartalak :) felveszem veled a kapcsolatot, mert látom az értékeid, fogadjunk, szavalni is tudsz

MegLepke 2011.01.22. 01:33:16

@canzone: :D Szavalni szoktam a kultúrházban, sehol máshol neme merek. köcc.:)

@hannibal22-73: tuti:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:33:27

@hannibal22-73: persze ha nő lettél volna :D szintén imádom benne ezt a geciséget, Pilinszkyben is, más meg most így hirtelen nem jut eszembe... hogy is vannak azok a költők?

@MegLepke: nna, egyszer még Lepkét fogok idézgetni itt HV-n :D

Hannibal22 2011.01.22. 01:38:43

@MegLepke: linkelnéd azt az egy-két művészeti portált?

MegLepke 2011.01.22. 01:40:17

@canzone: :DDD Ez a legjobb eddig - véleményem szerint. Szóval ennél csak rosszabbak vannak.

@hannibal22-73: ide nem, de privibe megadom, ha írol a nickemre.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:41:29

fölrántom a fátylat a nevemről:
Még nem tudom, hogy mennyi vagy nekem,
ó, hallgat még felőled benn a lélek,
mely fátylat von köréd, szerelmesem,
s még nem tudom hogy néked mennyit érek,
jósorsodat hozom, vagy tán halálom
arany s gyémánt díszét, még nem tudom:
új, mézes fájdalom
indái közt nehéz utat találnom.

Csak azt tudom, hogy társra sose várt
az én szívem s lettél egyszerre társa,
elvéve tőle életet s halált,
hogy visszaadd másféle ragyogásra;
hol bennem erdő volt: dúvad- s madár-had
hazátlan csörtet villámtűz elől;
és kunyhóm összedől,
ha benne otthonod meg nem találtad.

Hannibal22 2011.01.22. 01:42:02

@canzone: kérdésed nem értem,de most egymásra találásunk napját én ünnepként fogom számon tartani érted:)

eldobhatom az álcát,vállalhatom magam:)

Annyi nyomor, annyi szenny, vétek
Undorít meg e sárgolyón...
Hulló levélt hányszor feledtet
A megváltó, a gyilkos ón!...
Óh, hányszor kell a sírra néznünk,
Hogy vigasztaljuk önmagunk -
- Dobjuk el a tettető álcát:
Ma ünnep van, ma sírhatunk!..

Ezt minden évfordulónkon el fogom szavalni MMKK

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:43:11

@MegLepke: figyimár, nekem elküldheti a címeket priviben hannibbébi? lusta vagyok én is írni, mi meg úgyis duó vagyunk :)

MegLepke 2011.01.22. 01:45:13

@canzone: ofkorz, bármelyikőtöknek elküldöm, csak nem akarok linkelni a trollok miatt. Oké, önző vagyok, egyik oldalon moderátort is vagyok.:D

Hannibal22 2011.01.22. 01:48:47

@MegLepke: Tőlünk nem kell félned:) Írtam!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:49:52

@hannibal22-73: kérdés: tudod, volt az a Petőfi, aki sínre tette magát Segesvárnál...
nadebazz, pont a Halottak napjára címűt fogod szavalni az évfordulónkon? hol itt a romantika meg az érzelmek? ezt fogják hallani a gyerekeim, érted? hogy legyen így önbizalmam?
@MegLepke: lávláv, peace, tisztelet és becsület :)

MegLepke 2011.01.22. 01:50:12

@hannibal22-73: Már válaszoltam is. Csak nehogy csalódjatok!:) Mondtam, hogy ez a legjobb. Egyébként időrendi sorrendben követhetitek a fejlődésemet a gothon.:)

MegLepke 2011.01.22. 01:51:22

@canzone: nabaszki, rád se teszek jelet. Hát nemtom kire fogom, egyre fogynak az emberek. Bár, ha valaki vígszínház lesz, na arra!:D

Hannibal22 2011.01.22. 01:52:36

@canzone: Ja:))

Félreérted bébi,ez nem neked hanem az alkalomnak szól hallod!

Neked ez:

Egy forró csók, egy ölelés...
Lázas szivünk összedobogna...
Aztán jöhet, mit bánom én,
A kárhozatnak égő pokla!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:56:29

@MegLepke: hidd el, itt kint a villán belül MMKK én és hannibal vagyunk a legőszintébbek hozzád, megmondjuk a szemedbe, ha valami van, bármi történjék is, senkinek ne hidd el, hogy Vígszínház vagyok vagy hogy a hátadon akarok felmászni :)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 01:59:17

@hannibal22-73: ohhh, rendben, kidumáltad magad :)
akkor neked meg ez
Hegyes fogakkal mard az ajkam,
Nagy, nyíló rózsát csókolj rajtam,
Szörnyű gyönyört a nagy vágyaknak.
Harapj, harapj, vagy én haraplak.

hát tényleg nincs itt senki más, csak mi hárman? mit kapunk már megint reggel, fúúúúúúúú

Hannibal22 2011.01.22. 01:59:41

@canzone: hallodhülyevagy ezt holnap christaylor elolvassa mekkora csikágót csinál baszki:)

MegLepke 2011.01.22. 02:00:16

@hannibal22-73: szivi:)

@canzone: akkor lehetünk akár velem trió is?:D Még igazmondó hintában is mellettem álltok ha úgy van?

Hannibal22 2011.01.22. 02:01:11

@canzone: Ezt de nagyon szimpatizálom..fúú

Hannibal22 2011.01.22. 02:02:31

@MegLepke: Te leszel a harmadik véglet. (akkor szerettem bele c.-be amikor ezt mondta én meg félrenyeltem a kóserszilvát úgy röhögtem)

Hannibal22 2011.01.22. 02:03:52

@hannibal22-73: Beleszerettem ,érted. NEM szerelmes lettem.

Hannibal22 2011.01.22. 02:09:11

najó,tudjátok kit nézzetek,levegőnek,egy fosnak,hát magamnak írogatok én,faszom.
Jóéjt!

MegLepke 2011.01.22. 02:09:40

Értem. Én meg szimpatizállak benneteket! Hiába vagytok ti az uralkodó osztály, én meg a szolganép. Megmutattam az értékeimet. Elmondtam órákkal korábban a kedvenc színemet. DE ha még mindig nem ismertek, nem az én hibám.

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:10:02

@MegLepke: egy egész klán vagyunk, hallod, MMKK, folyamatos kontroll leszek melletted :)

@hannibal22-73: fúúú, nagy csikágó lesz tényleg. viszont csak rád fog támadni, mert vele ha kimegyünk, össze fogunk költözni, még Madridba is megyek vele :) légy erős, mögötted állok majd, ha meg akar dobálni naranccsal :)

MegLepke 2011.01.22. 02:11:10

@hannibal22-73: ne beszélj így a kurvaéletbe, nem a seggedből rángattál ki! BTW hol van canzone?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:14:04

@hannibal22-73: fúúúú, de szimpatizálom h szimpatizálod, bele is pirulok minggyáá

jó h tudom már, miért szerettél belém, így az évfordulónk 0. napján :)

Hannibal22 2011.01.22. 02:15:10

@MegLepke: ne legyél vígszínház:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:18:07

@MegLepke: a korod meg a magasságod nem tudom, mert V. még reggelig ül a táblázaton, de tudod mit, tesó, nekem az se számít, ha kimegyünk is, tartani fogom veled a kapcsolatot

MegLepke 2011.01.22. 02:20:12

@hannibal22-73: csak félek, hogy teszel rám jelet, taktikázok,nah.

@canzone: kor:32, magasság(:DDD):155cm. Szóval szerintem öribarik leszünk.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:22:00

@MegLepke: mivel te nő vagy, meg én is, és engem spec nem vonzanak a nők, ezért leszarom hány éves vagy és milyen magas, mert hozzád nyugodtan húzhatok magassarkút, ha sörözni megyünk, ha nem :)

Hannibal22 2011.01.22. 02:23:04

@MegLepke: Gondolod,ha lebaszol akkor nem teszem rád?:)
155cm hmm ez nincs az elveimmel szemben:)

Hannibal22 2011.01.22. 02:24:29

@canzone: Azt is szeretem benned,hogy ilyen tisztán látsz hallod

MegLepke 2011.01.22. 02:25:35

@canzone: ha szavalok, akkor is?:)

@hannibal22-73: te is húzol magassarkút, ha hármasban megyünk?:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:26:40

@hannibal22-73: na ez nekem már az elvemmel szemben van, hogy itt az elveiddel jössz Lepkének is :P

www.youtube.com/watch?v=0UdEPjiwofI&feature=related

Hannibal22 2011.01.22. 02:28:01

hát bakancsot hallod,abban 180 fölé tornyosulok

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:29:07

@hannibal22-73: mindig is tisztánlátó akartam lenni, az manapság egy jól fizető állás

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:31:03

durvus, de szípen fogunk kinézni, Lepke szaval a magassarkújában,160cm magasan, én ittasan csoszogok majd szintén magassarkúban a 175-tel, hanni meg bakancsban a 180 centijével támogat minket

MegLepke 2011.01.22. 02:32:47

@canzone: nah, az elébb még trióról volt szó - avagy megjelenhetek-e a társaságotokban kiszavazás után - most meg már nem? nem értem, de kihívhat Alekosz, erre várok, úgyse mer.

Hannibal22 2011.01.22. 02:33:27

@canzone: hallodhülyevagy mér mondod,hogy szípen? Ez a hajdúbiharmegye kösségiek bioritmusába van belekódolva:)

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:36:08

@MegLepke: mivammmá? most mondom, hogy te is jössz! kelted itt a feszültséget, kavarod a híg székletet, faszom

@hannibal22-73: gigitől tanultam, a hajunk hasonlósága miatt sokat figyelek rá

Hannibal22 2011.01.22. 02:36:14

@MegLepke: de igen,mondtuk. Harmadik végletet fogod képviselni

MegLepke 2011.01.22. 02:38:41

Hát basszátok meg, ittas vagyok, mint Éva a párbaj után...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:45:23

@MegLepke: mert beleittál mindenki piájába, hallod, mondtam, hogy nem kéne

MegLepke 2011.01.22. 02:47:15

@hannibal22-73: jóvanna, magamat ünnepeltem.

@canzone: csak a középosztályéba. Az uralkodókéba nem tenném SSKK!

Hannibal22 2011.01.22. 02:48:26

@MegLepke: adatlapot kitöltötted e már?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:49:09

@MegLepke: helyes... a konyakot azért neked adom, a többi uralkodó uccse issza meg, meg egyébként is alszanak már, más a ritmusuk, érted

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:51:15

@MegLepke: @canzone: egyébként meg már lassan 3 órája nincs névnapod, ideje lenne abbahagyni az ivást, legyél már tekintettel másokra is

Hannibal22 2011.01.22. 02:53:25

@canzone: hallodhülyevagy,nem emlékszel,hogy ki adta az utsó válaszra (megfogta e a pömpölőt?) azt a választ,hogy "úgy értve,hogy kézzel?"-t:)

MegLepke 2011.01.22. 02:53:40

@canzone: Na de most attól, hogy más a ritmusunk én még bulizhatok csendben. Nem veszek részt a szőlődobálásban, úgy oké?

Hannibal22 2011.01.22. 02:54:24

Tudjátok,hol találom az adatlapot? lecsekkolnám lepkét,hogy tényleg képvisel e értékeket

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:55:11

@hannibal22-73: ezt pont tőlem kérdezed, pont most, mikor azt se vágtam, hogy ki az a Trixi? :D

@MegLepke: ha nem lépsz át senki fején sáros cipővel, akkor oké

Hannibal22 2011.01.22. 02:55:22

@hannibal22-73: utsó kérdésre,természetesen

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:55:48

@hannibal22-73: reggel tudod megnézni, addig V. zárolta, mer' állítólag szerkeszti

MegLepke 2011.01.22. 02:57:09

@canzone: Csak hason taposok mindenkit. Ez nekem elvem.:D

Hannibal22 2011.01.22. 02:57:42

nem vagytok álmosak?

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 02:59:43

@hannibal22-73: legközelebb legyél tekintettel a szellemi képességeimre, kérlek :)
deee, én már kezdek :(

@MegLepke: akkor vigyázz, mert 4 jelet kapsz holnap minimum :D

Hannibal22 2011.01.22. 02:59:56

@canzone: szerkeszt..persze..exével háztartási szekszel mint tegnap

Hannibal22 2011.01.22. 03:01:51

@canzone: Akko' menjünk mert mindjárt utazom Pestre. Holnap(ma) később jövök,ne aggódjál bébi

MegLepke 2011.01.22. 03:03:01

Én most az elalvás előtti józanodás állapotában vagyok. Alvási állapotba hozom magam. Ásványvíz kíséretében.

4 jelet? Erre fel kell készülnöm. Összes lelki társammal beszélnem kell!

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 03:03:08

@hannibal22-73: kinek mi jut, érted :)ő kekszel, te meg itt ülsz a villában keksz nélkül, kisírt szemekkel nézegeted az ananászod, és várod, hogy ő visszajöjjön a vi...

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 03:04:57

@hannibal22-73: nem aggódok bébi, majd integess a helikopterről
@MegLepke: én MMKK melletted vagyok, megpróbálom őket befolyásolni v egymás ellen fordítani

akkor 3-ra mki csukja be a szemét és jóéjt!!!

MegLepke 2011.01.22. 03:06:12

Jóccaka! És jó velvetes szokás szerint: aluGGYatok réten!:)

gidabiga 2011.01.22. 08:03:20

valami alakul itt :D
micsoda verselések! :)))

gidabiga 2011.01.22. 08:32:02

ja, jóreggelt!

és viszlát este!

Szirénke 2011.01.22. 09:12:17

Jó reggelt! Látom Canzone, Hannibal és MegLepke egész éjjel itt romantikázott. Most akkor ti egy trio vagytok? És összebeszéltek, hogy ránk rakjátok a jelet?

christaylor 2011.01.22. 09:15:19

Sziasztok!

Vége a Hupikéknek, jöhet az új poszt! :)

Szirénke 2011.01.22. 09:38:22

@christaylor: Csengetett Mylordot nézek :)

christaylor 2011.01.22. 09:43:30

@Szirénke: az is nagyon jó, bár én ilyen mesefilmes vagyok szombat-vasárnap reggel. :)

Számolj Templár 2011.01.22. 09:49:15

Na ugylátom, mindenki Hupikézik! Tologatom egy kicsit a csattogós lepkét, asztán visszanézek!

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 09:51:37

@Szirénke: Dallast nézek ágyból, kvval. :)) nosztalgia rulez

Lanois 2011.01.22. 09:52:41

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Erről jut eszembe, hogy kipróbáltuk tegnap a vv ivást. De nem sikerült...

Lanois 2011.01.22. 09:59:32

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Azt amikor akkor kell inni, amikor az összefoglalóban is isznak vagy cigiznek.

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 10:08:05

@Lanois: és mi volt a baj? túl sokat ittál vagy nikotinmérgezésed lett?:)

Lanois 2011.01.22. 10:13:00

@szédült nőszemély / forza 1000 komment: Á, már nem dohányzok. Cak inni kellett volna, de valahogy annyira lekötöttek az események, hogy elfelejtettük, tudod?!

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 10:17:06

szóval nem ittál bele a pórnép borába és az uralkodók konyakjába se? még egy kis Irsai se volt?:)

zoxó 2011.01.22. 10:19:45

@lófő: bmeg, én meg rákattintottam! Vissza akartam aludni, de most már nem megy.

Darcylla 2011.01.22. 10:20:29

Belenéztem a reggeli "élőbe", Oliwér és Alekosz azt játszották, hogy Lacinak és Erzsinek sugalmazták, ők lesznek a kiválasztottak. Oliwér akkora egy görény:)) Imádom:))

Darcylla 2011.01.22. 10:22:07

@zoxó: jobb is, mert még felsírsz álmodban :D

zoxó 2011.01.22. 10:27:19

Kész, feladtam, nekem már soha a büdös életbe nem lesz avatarom.

christaylor 2011.01.22. 10:28:59

@zoxó: de ne add fel, sokaknak nem sikerült egy fél napig sem létrehozni, aztán mégis!

Lanois 2011.01.22. 10:39:26

@zoxó: kérdezd meg bévét. ő napjaink egyik legkiválóbb avatarbeállítótanácsadója.

.lll. 2011.01.22. 10:41:36

@zoxó:

ne 2 megás avatart töltsél felD

natoth 2011.01.22. 10:43:22

@Darcylla:
reggelt mindenkinek (kivéve a más bioritmusúakat)
lehet, hogy a Jerzsit viszi, én most azt mondom

szédült nőszemély - forza 2011.01.22. 10:44:35

@Lanois: na azért. már azt hittem, hogy csak úgy öregesen egy pohár kakaóval nyomtad

natoth 2011.01.22. 10:44:42

@zoxó:
neked nincsen indás profilod, ha jól nézem. anélkül is lehet avatart csinálni?

Szaffi B. 2011.01.22. 10:50:01

Jóreggelt!
Táblázat?
Nesztek:

A kultúra

úgy hull le rólam, mint ruha

másról a boldog szerelemben -

(J.A. Nagyon fáj, 1936)

natoth 2011.01.22. 11:01:09

ÉLIÁS JR. ÉBRESZTETTE A VILLALAKÓKAT
A népszerű énekes hangjára ébredtek ma reggel a Villalakók. A meglepetésnek mindenki örült, de talán a legjobban Gombi volt oda.

Augur 2011.01.22. 11:01:37

ciao! valaki segítsen plíz, aki ért hozzá: mi a faszér van az, hogy ha a youtube-on nézek egy videót, a felénél leáll és visszaugrik az elejére. vagy engem basz szét az ideg, vagy én a baszom szét a gépet. nagyon köszi!

.lll. 2011.01.22. 11:08:18

@Augur:

valaki vnc-keresztül dirrekte baszogat

natoth 2011.01.22. 11:10:13

@Augur:
nemtom, mit próbáltál eddig, meg hogy tudol-e angolul, de hátha:

www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=74662

zoxó 2011.01.22. 11:20:28

@christaylor: hetek óta próbálom!!
@lófő: kicsike, nincs 200 kB
@natoth: van indás profilom, ráadásul nyílt is, mert hogy már azt is mondták.
@Lanois: szerinted ha ő elmond néhány varázsigét, megjelenik az avatarom???

natoth 2011.01.22. 11:23:07

@zoxó:
de ha rákattintok a nevedre, nem jön elő hogy xy.inda.hu, míg másoknál igen, szóval fura

viola narvilly 2011.01.22. 11:26:35

@natoth:
Azért, mert még nincs avatarja.
Nézd meg Számolj Templárt, neki sincs.

Ja, jóreggelt!

natoth 2011.01.22. 11:29:55

@viola narvilly:
ja, hogy kevertem a szezont a fa..., mármint az okot az okozattal, mert nem vagyok művelt
jóreggelt néked is. aludtál azért valamennyit, táblatündér?

viola narvilly 2011.01.22. 11:31:31

@natoth:
Aha, 2 körül feküdtem le, valamikor asszem 3/4 9-kor ébredtem :)

MegLepke 2011.01.22. 11:33:46

Jó reggelt! Felébresztettetek a csoszogással. Avatart akartam beállítani én is, de még félig alszom.

Augur 2011.01.22. 11:34:44

köszi a segítséget, de-és:
@lófő: és hogyan basszak vissza?
@natoth: csináltam, és tesz rám magasból:(

natoth 2011.01.22. 11:42:14

@Augur:
még olyat olvastam valahol, hogy a registry kipucolása is segíthet
@viola narvilly:
nagyjából én is, de engem sűrűn fejberugdotak alvás közben, úgyhogy hátránnyal indulok
@MegLepke:
reggelt. te se aludhattál túl sokat, viháncoltatok itt egész éjjel :)

K Tomoceusz 2011.01.22. 11:43:08

@Augur: a youtube-on nézek egy videót, a felénél leáll és visszaugrik az

A szexvideók gyakran ugrálnak . A politikusi nagygyűlések viszont hibátlan minőségűek . Azokat kell nézegetni és nem leszel ideges .

Kaviárevő felsőezer 2011.01.22. 11:44:36

@lófő: baaaaaaaaazdmeeeeeeeeeeeeg. hát muszáj volt a Trixi hangjával felébresztened? :)

viola narvilly 2011.01.22. 11:45:07

@natoth:
Sáros csizmával átmásztak a fejeden? :))
Én tudtam volna még aludni, de egyrészt elkezdett ciceregni az orrom (minden éjjeli program, hogy vagy kattogok, vagy sípolok, vagy egyéb), másrészt reggel még át akartam nézni a táblát, mielőtt Hajni elkészül a poszttal.
Na, menjünk az újba.

.lll. 2011.01.22. 11:49:20

@Augur: alt+f4:DD

@canzone: miért,nem szereted az értéket???

MegLepke 2011.01.22. 12:08:34

@natoth: :))) DE senki fején nem másztam át sáros cipővel.

Augur 2011.01.22. 12:23:13

@K.Tomoceusz: egy hölgyet ilyen durván leleplezni bazz...
@lófő: kösszépen. mingyá megyek és visszafekszem inkább.

Számolj Templár 2011.01.22. 13:51:28

@viola narvilly:
Ne is mondd! 7rét görnyedtem avatár ügyben. Az adatlapomon látom, az összes nézetben látom, itt nem látom! Ráadásul a hejesírás ellenőrző ojan buta, hogy az avatár szót nem ismeri!
Amúgy persze szép hajnalt mindenkinek!
Hogy aludtatok?
Álmomban sáros fejjel átbújtam Laci cipője alatt!
süti beállítások módosítása