Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x09 - Minden szellem Grandview-ba tart

2010. október 22. 12:00 - leeann

Melinda és Jim táborozás közben egy gyermekotthonból elszökött kislányba botlik, aki nem szeretne visszamenni oda. A gyerek elég éhes, és egy szellem csapódott mellé, aki nem akarja elengedni az élő házaspárral. A szellem egy kisfiú, és elég önzőnek és dühösnek tűnik. A kislány elég durcás hangulatban néz a világra, és elég egykedvű. Melinda a kislánnyal marad, amíg az elalszik a házaspár sátrában, de reggel nagy a riadalom. Melinda és Jim arra kelnek, hogy sok dolog hiányzik a táborból, többek közt Becca, a kislány, és a terepjáró slusszkulcsa. Nem túl jó kombináció, de szerencsére Becca nem tudja kezelni a nagy autót, így a pár hamar rátalál.

Melinda látja, hogy a lány mellett ott ül a szellem kisfiú is, és azonnal rárivall, hogy tűnjön el. Becca kiszáll az autóból, és a rikoltozó Melindának szegezi a rettegett mondartot: „Te is látod a szellemeket”! Ó csak nem? Ó, dehogynem, a kislány látja a szellemeket, és mivel már régen túl van a kisgyermekkoron, ez a képesség nála már megmarad. Becca a többheti erdőben kószálás után végre normális körülmények közé kerül Meléknél, de csak több keresztkérdés után esik abba a csapdába, ahol már muszáj igazat mondani. Tehát a kislány nem nevelőotthonban élt, hanem a szüleivel, szellemek miatt szökött el.

Mint minden szellemlátót, őt is bolondnak tartják a szülők, és orvosról orvosra cipelik ahelyett, hogy egyszer meghallgatnák, vagy megértenék őt. Melinda értesíti a szülőket, akik csak 1 nap múlva érnek Grandwievba a gyerekért, így addig meg kell oldani Becca első szellemének ügyét. Az első út a boltba vezet, ahol a még ennyi idő után is kétkedő Delia nem igazán repes attól, hogy a bolond barátnője telebeszéli egy bolond gyerek fejét. A második séta a kávézóba vezet, ahol Payne üdvözli őket, és lubickolva élvezi a gyerekkorú látó feltűnését.

Annyit már sikerült kideríteni, hogy a gyerek neve Daniel, és valami balesetben halhatott meg, ahol sok a tetem, és égésnyomok is vannak a fiún. Az első tipp, hogy a repülőgép-balesetben halt meg, úgyhogy Payne az utaslistákat nézi át, Melinda és Becca pedig visszamegy az erdőbe megkeresni a gyereket. Hamar meg is találják, de Becca fél, és nem tud vele beszélni, a fiú pedig mérges, és nem akarja megkönnyíteni a fiatal látó dolgát. Annyit tudunk meg, hogy valaki itt hagyta, és volt valami tűz. A kislány nagyon kiborul az átéltektől, és tudomást sem akar venni Danielről, vagy a többi szellemről.

A kislány estére lenyugszik egy kicsit, és Melinda kérésére felidézi azt a látomást, amit Daniel osztott meg vele korábban az erdőben. Becca érzi, amit Daniel érzett, és egy szörnyű autóbaleset részleteit látja, amikor becsukja a szemét. Az egyik autó rendszámát látja félig, amit Mel már fel is jegyez. Másnap az üzletben utánanéz az eseményeknek, amiből kideríti, hogy sok autó ütközött össze, és Daniel a helyszínen, a szülei a kórházban haltak meg, és most biztos őket keresi. Delia az első, akinek elmeséli a történteket, de ő még mindig nem érti a barátnője mániáját. Később, amikor Mel hazaér, Becca szülei már megérkeztek és azért hálálkodnak, hogy sikerült a lányukkal megértetnie, hogy nem lát szellemeket, csak képzelődik.

Mel nem érti a dolgot és csak sodródik az eseményekkel, amikkel egy cseppet sem ért egyet. A szülők nem bíznak még abban, hogy a lányuk rendbe jött, és megtartják a dilibogyókat, Melinda pedig a kisfiút sajnálja, aki az erdőben várja a szüleit. Este Daniel meglátogatja Beccát, aki nem szeretné a halott fiúval tölteni az életét, de a fiú elmondja, hogy már róla is tudnak a másik oldalhoz tartozók. Daniel a kislány segítségét kéri. Nem sokkal később Meléknél kopogtatnak Becca szülei. A lányuk eltűnt pár órája, azután, hogy suttogva beszélt valakivel a fürdőszobában.

Melinda nagyon dühös az értetlen szülőkre, és miután kiosztja őket, elmegy megkeresni a kislányt. Eközben Jim biztosítja a szülőket, hogy felesége nem dilis, és csak ő találhatja meg a lányukat. Daniel az antikvitásboltba vezeti Beccát az alagút felé, amit már Melinda is tud, mert jelzett a biztonsági szolgálathoz bekötött riasztó. Miközben Mel odatart, hívja Payne-t, aki kiderítette, hogy a kissrác a balesetkor alaposan be volt rúgva. Mire Mel megérkezik a boltba, Becca és Daniel eltűnnek az alagútban, úgyhogy Melnek megint ott kell bolyongani, ahol egyszer már majdnem meghalt. Daniel azt gondolja, hogy idelent vannak a szülei, de egyelőre csak sok másik szellemmel találkoznak.

Melinda megtalálja Daniel szüleit, majd a kölyköket, és az egész család sikeresen átjut a fénybe. Ez elintézve, most jöhetnek Becca szülei, akik egyelőre nem hiszik el a lányuk képességét. A kislány elmondja, hogy lát egy férfit, aki ismeri a szülőket, és aneurizmában halt meg, sőt ő is hozta össze őket. A szülők tudják, ki az, és jóval Becca születése előtt halt meg, nem hallhatott volna róla, ha nem lenne igaz, amit mond. A szülők hisznek, és Becca egy örök barátra talált, akihez bármikor fordulhat. Melinda este összeakad a kedves testvérrel, aki azt mondja, hogy az ő lova gyorsabb, csak a nagy hajtásban nehogy kiszaladjon alóla, mert csúnyán megütheti magát.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása