Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x07 - Like a Wild-Eyed Kid in a Candy Store

2010. június 20. 15:08 - sixx

Az előző részben elbúcsúztunk Jonathantől, aki egy challenge során szenvedett súlyos sérülést (a lábát is elveszíthette volna, ne röhögjünk!) és Chettől, aki meg szimplán egy fasz, és ugyan csodálkozhatnánk, hogy került be a szuperfanok csapatába, de nem tesszük, mert a castingos döntött, kellett egy semmirekellő nyikhaj, akit lehet utálni. Chet kiszavazása természetesen csak Tracyre tett nagy hatást, aki így első számú támogatója nélkül elég elveszettnek tűnik, míg Erik egyre többet kacsingat Ozzyra, ami egy kicsit kényelmetlen, mármint nekünk, nézőknek, mert szép a férfiszerelem, meg minden, de ez egy valóságshow, nem a Fiúk a klubból.

A reggeli konfliktus a Malakal törzsben: Tracy szerint le kell vágni egy csirkét, míg Ozzy a tojás miatt inkább megtartaná a kotlósokat (teljesen igaza van). Tracy persze erre azzal reagál, hogy ja, mert magadnak spejzolod bazmeg, későbbre, amikor már csak kevesen lesznek játékban, és azt nyilatkozza a kamerának, hogy ha nem szavazzák ki, Ozzy megnyeri az egész hóbelevancot. Meg hát. A másik parton a kínlódás és szenvedés áll a középpontban. James szokásához híven dolgozik, de a csajok állandóan panaszkodnak, jaj, most esik az eső, jaj, most büdös van, jaj, most hiányzik a gyerekem, kibaszott idegesítő a nyavajgás, ha valaki nem bírja ezt a játékot, minek jelentkezett? Kathy jár élen a hisztiben, szerintem el fog húzni a picsába magától.

Közben a másik parton nagyon vicces jeleneteket látunk, Erik nézi Ozzyt, tágra nyílt szemekkel, Cirie meg azt mondja a kamerába, hogy olyan ez, mint az Oroszlánkirály, ahol a kisoroszlán szeretne nagyoroszlán lenni, és mire ezt kimondja, Ozzy már hívja is Eriket (akiről azt mondja, hogy látja rajta az akarást) és megtanítja kókuszt szedni a fáról! Cirie vigyorog, és megjegyzi, hogy amikor Erik kimondja Ozzy nevét, mintha csillámpor folyna a szájából, és ha Ozzy megkérné a kezét, azonnal igazat mondana. Aztán Cirie már nem vigyorog annyit, mert a vicces énje helyett előjön a hisztispicsa belőle, ő ugyanis nem tud jól úszni (mi a faszt keres itt, kérdezhetnénk, joggal), de Ozzy kapitány kitalálja, hogy a hajót vigyék át a sziget másik oldalára, kit tudja miért, és ez hajókázást jelent. Cirie olyan mértékben kiakad, hogy csak nézünk, hát bazmeg, ha nem tetszik a tenger, meg az úszás, akkor menj haza.

Jöhet a reward challenge, amiben négy bekötött szemű törzstag fog egy nagy malomkereket tolni egy akadálypályán, miközben egy ember irányítja őket. Össze kell törni egy pár akadályt, amikből majd kisebb kövek kerülnek elő, és ezekkel kell egy puzzle-t megfejteni. Nem egy nagy vasziszdasz a dolog, Ozzyék meg is nyerik simán, annak ellenére, hogy Cirie, az irányító, állandóan összekeveri a jobb és balkezét. James és a nők azonban annyira idétlenek, hogy az valami félelmetes, így esélyük sincs a jutalomra: zuhany, sampon, stb. A vesztes törzsből Jason megy az exile islandre, míg Ozzyéknál senki nem akarja kihagyni a zuhanyt, de Tracy bevállalja a "törzs érdekében", mizután Ozzy közli vele, hogy önként jelentkezik. Muhaha, mintha lett volna más választása.

A zuhanyzás a szokásos, eddigi évadokban látott luxuskörülmények között zajlik, millió kaja, és a zuhany, amit a csajok pucéron abszolválnak Cirie kivételével, mert ő ugye nem vetkőzik. Ozzy és Erik örül a dolognak, Cirie meg röhög, mert Erik a zabálást egy pillanatra abba sem hagyva csorgatja a nyálát. Az Airai parton szakad az eső, megy a panaszkodás ezerrel, Kathy annyira kikészül, hogy már abba sem tudja hagyni a pofázást, amitől mindenki kivan, mert ugye ők is áznak. James hoz egy kagylót, amit nyersen fogyasztanak el, ettől Kathy még jobban kiborul, mert nem is sejtette, hogy valaha neki még ilyet kell csinálnia. Az ajtót a barlangban tobzódó patkány-denevér populáció teszi be, Kathy kijelenti, hogy ennél nagyobb baromságot még életében nem tett, és besokall. Aztán kiszáll az egészből. Go home, you whiny bitch.

A Malakal parton Cirie és Amanda kezd rádöbbenni, hogy Ozzy egy önző, arrogáns gyökér is tud lenni, ehhez ugye már csak Amit kell odahozni, meg Tracyt, és ki is lehet szavazni Ozzyt, ha úgy alakul. Cirie kavarja, nem is kicsit, és Amanda javasolja, hogy szavazzák ki a kisoroszlánt, Eriket, mert ezzel Ozzy rádöbbenne, hogy nem ő irányítja a törzset (ő Tracy ellen akar menni.) Meglátjuk. Jön az Immunity challenge, ahol a Malakal megtudja, hogy Kathy elment, ettől Ami megdöbben, hát ezt így meg hogy, mondja az arca. Úgy, hogy Kathy egy puhány, úgy.

A challenge két részből áll: először ki kell úszni egy csomó puzzle darabért, amit a többiek majd visszahúznak egy kötéllel, miközben az úszó csimpaszodik rajtuk, (ebből lesz egy pár kör) majd jön a puzzle összerakása. Ozzy ismét a vizek királya a feladatban, az elején el is húznak, de a puzzle összerakása nem megy, a másik törzsben Eliza mintha az életéért küzdene, úgy rakja össze szinte egymaga a feladatot. Megint az Airai nyer, jöhet az Ozzy vs. Tracy leszámolás, gondolom. Amanda és Cirie természetesen Eriket akarja kiszavazni, Ami közli Tracyvel, hogy Ozzy meg őt, de van egy terve: Ozzy-val elhiteteik, hogy mindenki Tracyre fog szavazni, akkor megnyugszik, közben Ami rábeszéli Cirie-t és Amandát, hogy szavazzanak Erikre, DE átbassza őket, és Erikkel és Tracyvel hármasban kiszavazák Ozzy-t, aki ugye mit sem sejt. Ez egy nagyszerű tervnek tűnik mellesleg.

Tracy közli Erikkel, hogy ő Ozzy-ra szavaz, de a kiskölyök nem akarja magára haragítani a Nagy Fehér Vadászt, így kissé bizonytalan a dolgában. Ami beindítja a nagy tervet, azaz a "tegyünk úgy, mintha Erikre szavaznánk" hadműveletet, de Amanda kínlódik, mert nem akarja az Ozzy-val kialakult kapcsolatát kockára tenni, így Ami terve kezd bedőlni. A vágók kurva jó munkát végeztek ezeknél a jelenetekbél, és ha nem lennénk tapasztalt Survivor-nézők, akkor még el is hinnénk, hogy Ozzy bajban van.

A tribal council alatt Tracy megássa a sírja utolsó két centijét is, mert kijelenti, hogy Ozzy a főnök, és szőrmentén Cirie is csatlakozik hozzá, ezzel remélhetően észre téríti a valóban önteltté váló Ozzy-t. A szavazás során természetesen Tracy távozik, nincs épeszű nő a törzsben, aki Ozzy-ra szavazna, és van egy olyan érzésem, hogy ezt később kurvára meg fogják szívni. Mivel múlt héten valahogy kihagytuk a hogyvoltot, így ma éjjel jön még egy Survivor-írás, tessék örülni, MOST.

Címkék: survivor
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sixx · http://comment.blog.hu 2008.04.10. 11:31:02

minden szemét spammert a tökénél fogva lógaték ki a hatodikról.

k.Tomi 2008.04.10. 13:00:28

Ozzy annyira arogáns lett, hogy remélem, hogy a csajok jól hátbatámadják majd a merge után és repül. Mondjuk ez nehéz lesz, mert ugye jó eséllyel elég sok védettséget fog szerezni és a HII is nála van.

gastro, missing in action 2008.04.10. 17:07:18

Hát én azt hittem be fog jönni Ami terve, de elbaszták.. Ez a Europe frizurás köcsög meg maradjon csak meg fagyiárúsnak, ahhoz épp elég esze van..
A buzi Chet meg IRL a Miss America lányátnevelő-betanító izéje vagy mi, gondolom azért került be:-S

k.Tomi 2008.04.10. 17:16:17

Chet-et legalább lehetett utálni, így nem volt rossz casting. Kathy se, mert ő meg bolond volt.
Ellentétben az 5. képen lévő két csajjal, akik ugyanúgy nem csináltak semmit, mint Chet és Kathy, de nem is bosszantottak másokat. Kvázi láthatatlanok és nem nagyon látszik rajtuk, hogy nagy fanjai a játéknak. Na ők a hibás casting. Találhattak volna olyan eye-candy-t aki csinál is valamit a játékban. pl. Parvati.

gastro, missing in action 2008.04.11. 17:32:12

k.Tomi
ezek a játékosok általában simán eljutnak a játék végéig, így az ő részükröl, jó, hogy igy viselkednek ...
süti beállítások módosítása