Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 2x03 - Fulladozó lelkek

2010. április 03. 10:00 - leeann

Melinda és az ingatlanos Delia kezdenek összebarátkozni, hisz az antikvitás boltocskában több olyan dolog is fellelhető, ami feldob egy eladásra váró házat. Pont be is tér egy házaspár a boltba, akik most vettek egy házat Deliától, és hallottak az üzletről is. A házaspár imádja a házat, de a vízvezetékekkel meggyűlt a bajuk. Melinda az okát is látja. Egy kisgyerek próbál kapcsolatba lépni, de még nem ismerjük a történetét, ezért Melinda felajánlja, hogy elmegy a házhoz és megnézi, mit segíthet. Melinda összeismerkedik alaposabban az új kisvárosiakkal, és a feleség meghívja őt és Jimet egy kis ismerkedő estre.

Melinda persze elfogadja a meghívást, mert segíteni szeretne mind a házaspáron, mind a kisgyerek szellemen. Természetesen, ahogy várható volt, este megjelenik a szellem és elszabadul a pokol. A víz spriccel minden csapból, az áramingadozás villogtat minden lámpát, és a háziak komolyan pánikba esnek, amikor teljes sötétségbe borul a ház. Melinda megpróbálja megkeresni a kislányt, aki azért próbál mindenkit halálra rémíteni, mert azt gondolja, hogy a mamája az emeleten alszik, és nem akarja, hogy felkeltsék a zajongással, ami jelen esetben a házaspár mindennapi tevékenységeivel jár.

Melinda elmondja a kislánynak, hogy nincs fent az emeleten senki, de ekkor egy kisfiú feje jelenik meg a bejárati ajtó üveges részében, akit mindenki lát, és mikor ezt észreveszi, felugrik a biciklijére és elteker. Később Mel és Jim fürdőzik és borozik, de a kislány megjelenése némi feszültséget teremt. Másnap Melinda, miután utánanézett a kislány szellemnek, addig fényezi Jim vízvezeték-szerelésben való jártasságát, amíg újra meghívást nem kapnak a kísértetházba.

Amíg Jim szerel, illetve ellenőrzi a csöveket, addig Melinda újabb információkat tud meg Emilytől, a kislánytól, aki még mindig azt gondolja, hogy a mamája az emeleten alszik és dühös lesz, ha felébresztik. Melinda a házból egyenesen a halott kislány anyjához megy, akit elég rendesen felzaklat a látó azzal, hogy a lánya még nem kelt át. A boltban olvasgató kisfiú is ismerős, ő volt a háznál, amikor a testvére éppen a villannyal és a vízzel játszott. Amikor Mel nem jár szerencsével az anyánál, Jake, a kissrác jelenik meg mellette biciklivel. Jake látta a húgát, amikor már halott volt, így tudja, hogy Melinda miről beszélt az anyjával.

Este a házaspár, akik próbálnak élni egy szellem járta házban, megtapasztalják, hogy milyen, amikor a lakótársuk tombol. Az asszony kis vizes lábnyomokat lát a kertben, ami a medencéhez vezet, de ez csak hagyján. A medence környékén erős vihar van. A medence vize háborog, mint egy tenger, és a partról székek és napernyők ugrálnak bele önmaguktól a vízbe. A házaspár egy percet sem akar a házban tölteni, és szállodába költöznek. Melinda is megtudja a dolgot, Jake-et pedig a főtéren látja meg, ami azt jelenti, hogy ideje van rohanni egyet és megtudni a gyerektől, hogy mit akar.

Kiderül, hogy a srácnak még megvan a kulcsa, és szeretne a házhoz menni Melindával. A gyerek átadja a kulcsot Melnek - nem feltétlenül önszántából -, majd elmeséli a húga halálának történetét. Mel és Jake elmennek a házhoz, és Emily hamarosan előjön. A kislány is elmeséli azt, amire emlékszik a vízbeeséséről, de nem hiszi el, hogy a szülei már nem jönnek haza többet, és nem érti, hogy miért nem látja őt senki. A beszélgetést az szakítja meg, hogy Amy hazalátogat a szállodából. Amy némileg furának tartja, hogy Mel és a kissrác a házban vannak, de nagyjából sikerül kimagyarázniuk a dolgot.

Az viszont egyértelműen kiderül, hogy a kislány azt várja, hogy a papája felolvassa neki a kedvenc meséjét, viszont a papa és a mama azóta külön élnek, és már Jake sem látja az apját annyiszor, amennyiszer szeretné. Melinda úgy dönt, hogy másnap elmegy Jake apjához, hogy sok-sok év múlva egy padon ülve a kisrácnak ne kelljen azt mesélnie, hogy gyerekkorában az apja elhagyta. Melinda próbál beszélni a papával, de ez az ember még mindig gyászol, és hiába mondja azt, hogy nem vádolja a fiát, a szavai mögött ott van az, hogy mégis felelősnek tartja valamennyire.

Melinda nagy rohangálásba kezd, amikor megtudja, hogy a halálra rémített házaspár el akarja adni a házat. A rohangálás előtt biztosítja Deliát, hogy Amy és Jordan hamarosan visszaköltözhetnek, úgyhogy még ne nagyon hirdessék a házat. Melinda első útja a boltba vezet Emily és Jake anyjához, de a nő nem hajlandó hinni a szellemekben, pedig muszáj lenne, mert a fia igen, és ő szeretné tisztázni a család elefánt méretű gondját. Melindának azért nagy nehezen sikerül összeterelni a családot a házhoz, és amikor bemennek, mindenkiben emléket ébreszt.

A mama még mindig elég mufurc, de a kislány előkerül, és Melindával kezd beszélgetni. A papa előbb kezd hinni, és amikor Jake bocsánatot kér a húgától azért, mert hagyta meghalni, a kislány azt mondja, hogy a bátyja megpróbálta megmenteni. Emily elmeséli, hogy a testvére utána ugrott, de nem tudta kimenteni a húgát, aki félelmében rúgkapált. A kislány azt mondja, hogyha a tesója tovább próbálkozik, ő is megfullad. A kisfiú azért nem emlékezett erre, mert sokkot kapott, és a szülők ezt nem is sejtették. A kislány újra összehozza a családját, és amikor az apukája elmeséli neki a kedvenc meséjét, szépen átkel. Természetesen sírás lett a vége, de Amy és Jordan számára egy békés új otthonná vált a történet.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EmilyAi 2012.07.28. 14:59:02

Ki játssza a két kisgyerek szerepét ??
süti beállítások módosítása