Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gyilkos számok 5x16 - Fedezék

2010. április 02. 10:29 - Hoppancs

A múltkori epizód végén elhangzott elhatározásból mostanra tett lett, Charlie már kis is dolgozta első megelőzési tervét, ami az új drog, a hawaii jég elterjedésének hivatott elejét venni. Az ötlet egyszerű, csak fel kell vásárolni az egyelőre kis mennyiségben kapható anyagot, amitől az árak emelkednek, a minőség romlik, a vevők meg majd szépen elmaradnak. Liz lesz a beépített ember, mert ő néz ki a legjobban miniszoknyában, és még ismer is valakit a DAE-től, aki hajlandó segíteni az akció kivitelezésében. Az illető neve Cam, és már három éve be van épülve a legsúlyosabb drogos arcok közé. David és Colby figyelik, amint Cam bemutatja a nőt Duneauxnak, a szőke dílernek, majd mind beszállnak a bűnöző kocsijába.

Liz nincs bedrótozva, és elvileg nem mozdulhatna el Colbyék látóteréből, de mégis megteszi, amiért aztán kap a fejére. (Tán azt várták, hogy közölje, „bocs, de nekem itt kell maradnom, mert zsaru vagyok, és a többiek néznek”?) A csaj ügyesen tárgyal, 50%-kal többet ajánl a cuccért a normál árnál, így létre is jön a megállapodás. Utána kicsit elbeszélget Cammel, aki elvált, mióta nem találkoztak, úgyhogy mostmár nyugodtan flörtölgethetnek. Ez meg is történik, Liz jó seggére való diszkrét célzással megspékelve. A terv csodásan halad, Charlie boldog, de reméljük, hogy hamarosan valami nagyon félremegy, mert így elég uncsi. Zsenink már egy bűnözésmentes jövőt vizionál, közben egy pillanatra Amita vállára teszi a kezét, mert ők nagyon szerelmesek. Remélem, azért védekeznek. A szenvedélyes jelenetet egy szar kosármeccsről visszatérő Alan szakítja félbe, aki később felveti, hogy Charlie módszereit talán az egyetemi csapat teljesítményének növelésére is lehetne használni. Merthogy iszonyat bénák.

Az irodában kisebb vita alakul ki, amit Don moderál sikeresen. Kiderül, hogy az utolsó díler, akivel üzletelni készülnek, nagyon veszélyes fickó, mi meg bízunk benne, hogy ő majd felpörgeti ezt a részt. Cam úgy dönt, a barátnőjeként fogja bemutatni Lizt a drogtanyán, utóbbi meg útközben észreveszi, hogy partnere kicsit rosszul néz ki, rá is kérdez, baj van-e. Megérkeznek a helyszínre, ahol remek a hangulat, mindenhol sör, por, bor, jókedv. Pritchard, a félelmetes főnök külön szobába vonul velük A nő magabiztosan viselkedik, sok zsét ajánl, Cam pedig feltűnően agonizál. Ki is kell mennie egy percre, nem lesz ez így jó… Nem bizony, mivel Pritchard megkéri szépen Lizt, hogy vetkőzzön fehérneműre, mert ha nem, még le találja lőni. A nemi erőszak elmarad, csupán arra volt kíváncsi, nincs-e bedrótozva. Ezt megúsztuk, az üzlet is megköttetik, Liz meg közben rájött, hogy Cam barátja kicsit rajta van a szeren. Három év után mit várunk?

Az ügynöknő nem jelenti kollégáinak ezt kellemetlen felismerést, viszont kicsit szórakozottan adja elő nekik a történteket. Ez szemet szúr Donnak, meg is kéri Davidet, hogy tartsa szemmel. A következő menethez már felszerelik kütyükkel, ami nem szerencsés, mikor Cam éppen bocsánatot kér tőle a múltkoriért. Hogy a többiek ne hallják, birizgálja kicsit a mikrofont, majd lebonyolít egy sikeres adásvételt. A következő alkalommal már rosszabbul megy a dolog, lövöldözés támad, Duneaux meghal, meg egy támadó is. A célpont a díler volt, feltehetőleg Pritchard iktatta ki, hogy megszerezze a drogját. Liz Camet gyanústja, hogy beszélt Pritchardnak a készülő találkozóról, a férfi sértődötten tagad. Charlie közben a fejét fogja, mert a matekos modellje nem tartalmazta a gyilkolászást. Ideje átalakítani a képletet, mert Pritchard már mindenki mást likvidált, és egyedül akarja uralni a piacot.

Liz elmondja, mi történt legutóbb Pritchardnál, és hogy ennek ellenére végig akarja vinni az akciót. David nem repes az örömtől, de azért belemegy. Cam és Liz együtt látogatják meg újra a díler királyt, aki követeli azt az 50 kg drogot, amit Liz már megvett egy Paloma nevű kollégától. A végére kapunk egy kis vérszegény akciót, Lizt túszul ejtik, Cam pedig kap egy kis időt, hogy elmenjen a cuccért. Meg is hozza, de az anyag robban, lövöldözés támad, David is közbelép, a jó Pritchard pedig elhalálozik. Cam ezután bevonul az elvonóra, aminek a végén Liz majd megvárja, David megkapja a kinevezését, mindenki örül. Charlie ugyan kissé elszontyolodik, mert a bűnmegelőzés mégsem olyan egyszerű, mint gondolta, de a bátyó felvidítja, és az este vidám párnacsatába torkollik.

Címkék: gyilkos számok
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása