Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x17 - A démoni gyermek

2010. február 05. 14:00 - leeann

Andrea és Melinda egy gazdag nő tárgyait katalogizálja, hogy el lehessen adni. A nő el akar költözni, van egy kislánya, aki még pici baba, és van egy szellem, fia aki már fiatal tini lenne, de csak Mel tudja, hogy a gyerek nem volt, hanem még van. Melinda később visszamegy a házba, de a daduson és a babán kívül a fiú is otthon van, és nem túl jó szándékú szellem. Melinda próbál vele kapcsolatba lépni, de a gyerek nem veszi kedvesen a közeledést.

Este, amikor Mel már otthon van, kap egy hívást a szellemfiútól, aki úgy tűnik, hogy a testvérén kívül a dadusra is fenyegetést jelent. Konkrétan a fiúnak sikerül lelöknie a dadust a lépcsőn, amit Melinda már nem tud megakadályozni. Indul az éjszakai riadólánc. Melinda bemegy a dadussal a kórházba, Jim pedig a picire vigyáz a gazdag nő házában. Mivel a dadus már nincs a házban, a szellem gyerek most Jimet próbálja kikészíteni. Mondhatni a mentős nehezebb falat, mint a dadus, de azért Jimre is rá tudja hozni a frászt.

Időközben Mel is visszaér a házhoz, és megpróbál beszélni a sráccal, miközben kiéli anyai ösztöneit a babával. Jim is nagyon vágyik már gyerekre, de Mel még úgy érzi, hogy nem áll készen. Jim szerint semmi értelme várni, de Mel kategorikusan kijelenti, hogy még nem tartanak a gyerek projektnél. Amikor Jim elmegy dolgozni, Melnek végre sikerül beszélni a fiúval, aki nagyon haragszik a szüleire. A szülők sikeresek voltak a munkában és őt folyamatosan a dadusra hagyták. Danny elmondja Melnek, hogy addig nem lép át a fénybe, amíg nem találja meg Susant, a régi dadust, aki végignézte a halálát.

Christine, az anya hazaér, de nem segít abban, hogy Mel megtalálja Susant. Persze Mel jó nyomozó, és hamar kideríti, hogy hol dolgozik a dadus. Susan jelenleg egy elmegyógyintézetben dolgozik, ahol ugyanúgy rengeteg a szellem, mint a kórházakban általában. Melinda megtalálja Susant, és beszélgetni kezdenek Danielről és a haláláról. A lány elmeséli, hogy a fiú egy szörnyű balesetben halt meg, amiért Christine azonnal a dadust hibáztatta, aki aznap szabadnapos volt, és egyáltalán nem tehetett az eseményekről.

A fiú elmeséli, hogy a dadus volt az egyetlen, aki igazán foglalkozott vele, és nem tehetett semmit, amivel elérhette volna, hogy a baleset ne következzen be. Danny azt szeretné, ha Susan elmondaná az anyjának, hogy mit mondott a halála előtt. Christine fogadja is Susant, de amikor elmondja Daniel utolsó szavait, az anya majdnem agyvérzést kap a dühtől. Daniel azt mondta a dadusnak, hogy bárcsak ő lenne a mamája, és ezt az igazi anyák ritkán szeretik hallani.

Melinda elmondja Christine-nek, hogy Daniel itt van, és az összes furcsa dologért ő a felelős. Christine nem érti, mi ez az egész, de Danny arra kéri, hogy mondja el, mit ígért neki. Persze a fiú mondja el az ígéretet, hogy bebizonyítsa, hogy itt van. Kiderül, hogy a mama azt ígérte, hogy elmennek együtt a baseballmeccsre, de a mama, mint már annyiszor, inkább dolgozott, minthogy betartsa az ígéretét. A kölyök ellopva a mama kocsiját egyedül indult a meccsre, de a ház előtt egy másik kocsi belerohant az övékébe és Daniel meghalt.

Christine csak azt szerette volna, ha a gyerekei gazdagságban nőnek fel, nem úgy, ahogy ő, de a fiú csak az anyját akarta és nem egy vagon felesleges drága holmit. Susan elmeséli, hogy a fia mennyire szerette őt. A gyerek is arra kéri a mamát, hogy a húgával már máshogy bánjon, ha nem szeretné őt is elveszíteni. A fiú most már megnyugodott, és kész átkelni, így elköszön a mamától és a kedvenc dadustól, majd átlép a fénybe.

Este Mel, miután újra anyává teszi az üzletasszonyt, színt vall Jimnek, hogy ő miért nem akar még anyává válni. Mel fél, hogy a gyerekük is örökölheti az áldást, és Mel még emlékszik arra, hogy neki milyen nehéz volt megbirkózni vele, és nem akarja, hogy ezt a gyereke is átélje. Jim édes pasi és hamar eloszlatja Mel félelmeit, ami a gyereket illeti. Sajnos Melnek van más is, amitől félnie kell. Nem csak a kalapos meg a röhögő szellem les rá a sötétből, most már többen is vannak.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2010.02.05. 23:01:14

Köszi ismét:) Jó volt, de nem lett egy kicsit rövid? (Bár igaz, hogy erről a részről túl sokat nem lehetett írni...)

leeann 2010.02.06. 14:14:26

Igen én is észrevettem, hogy rövidebb lett, mint szokott, de a történések, így alakították:-))))
süti beállítások módosítása