Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x07 - Egyszer élsz

2009. május 08. 14:00 - leeann

Brian megfogadta a Babylonban kapott tanácsot, és elment doktor bácsihoz, aki a hererákkal ismerteti meg. Egyelőre úgy áll a dolog, hogy még állhat a dolog, ha minden rendben van, vagy a kellő kezelések után rendben lesz. Tehát Brian búcsúzhat az ominózus herétől, amin biopsziát csinálnak, és az eredménytől függ a további kezelés. Természetesen Brian választhat magának majd here inplantátumot, hogy a szimmetria megmaradjon, de első körben a baj nagyságának kiderítése a lényeg. Történt más megrázó esemény is az előző részben, méghozzá Vic bácsi halála, ami természetesen egy temetéssel jár. A csapat nagy része már kiöltözve várakozik Debre, aki hamarosan megjelenik, és nagyon kimérten indul el az utolsó búcsúra.

A temetésen már mindenki ott van. Mikey, Emmett, Mel, Justin és Rodney mondanak pár kedves szót Vicről, de Debbie nem szeretne mondani semmit. A temetésről eljövet Brian arról beszél, hogy fiatalon meghalni az igazi, és nem egy öreg beteg buziként. Nem tetszik ez nekem! Amikor Brian így beszél, akkor mindig tervez valamit, ugyanis sosem beszél a levegőbe. Debbie egész éjjel főzött, most a tor alatt mindenkit kiszolgál és meg sem áll. Rodney hazafelé indul, és egy dobozt nyom Deb kezébe, amiben Vic néhány holmija van és egy 3 éve írt levél. Ted is hazaért már, és Blake hozott neki egy kis kaját, de ahhoz képest, hogy nemrég ő kopogott Ted ajtaján, most eléggé húzódozik tőle.

Blake mindig fura volt, ezen sem lepődünk meg. Brian sem a régi. Ugyanis amikor Justin közeledni akar hozzá szexuálisan, kitér a szex elől azzal, hogy fáradt. Azt hiszem, ez a nap többeknek betett. A másnap is furán alakul, Debbie ugyanis karácsonyba öltöztette a lakást, ami meglepő döntés februárban. Ez volt Vic kedvenc ünnepe, ezért Deb úgy döntött, hogy ezzel búcsúzik a testvérétől. Teddynek sem indul jól reggel, mert Blake nem akar vele lenni. Ted persze nem érti meg, pedig Blake csak jót akar neki. Az a vicc, hogy Blake-nek igaza van és eddig nem hittem, hogy ő az, aki fülig szerelmes a másikba.

Mindig azt hittem, hogy Ted az, aki belezúgott ebbe a kis majomba, de ez közel sincs így. Blake-nek pokolian fáj az, hogy ismét ott kell hagynia Tedet, de muszáj, ha azt akarja, hogy teljesen meggyógyuljon. Ted viszont nem látja ennyire tisztán a helyzetet. Délután Bennek be kell mennie a suliba, mert Hunter verekedett. Szerencsére jól van, ami Debről már nem mondható el. Debbie majd megfeszül, hogy egy tökéletes és nagyon giccses karácsonyt rittyentsen, ami kezdi őt kiborítani. Brian Gus-szal tölti az idejét, és James Dean haláláról beszél neki.

Valaki igazán észrevehetné már, hogy Brian folyamatosan a halálról beszél, ami nem jelent jót. Este Mikeyéknál is kiborul a bili a verekedés miatt, de Ben megérteti párjával, hogy Hunter viselkedése félelemből ered, és nem tini hisztiből. Úgy tűnik, mindenkit megviselt Vic halála. Teddyt a szakítás borítja ki, és a régi drogos cimborákat látogatja meg, ami nem a legjobb ötlet a részéről. Teddy vesz egy kis kristályt. Justin Emmnek önti ki a lelkét a Babylonban, az ugyanis, hogy Brian nem akar szexelni, felettébb gyanús. Emm szerint ez csak hullámvölgy, kell egy kis vérfrissítés és minden rendben lesz.

Justin ennek megfelelően beszervez éjszakára két prédapasit, de miután Brian hazaér és végignézi a kínálatot, inkább visszamegy az irodába szex helyett. Másnap Mikey próbál beszélni Hunterrel, de a dühös tini se a karácsonyi partira nem kíváncsi, se Ben buddhista beszédeire. Tednél kopognak, de nem sajnos nem Blake az, hanem Emmett. Drága kis Emm elmondja, hogy elolvasta a levelet, és megbocsát Teddynek. A régi barátok még ennyi idő mosolyszünet után is megtalálják a közös szóvicceiket, ami nagyszerű, Ted csak azt nem érti, hogy Emmett hogyan jutott hozzá a levélhez újra, hiszen eldobta.

Emmett elmondja, hogy Blake közbenjárásának köszönhető, hogy ő most itt van, és ez azt is jelenti, hogy senki nem téved, aki azt mondja, hogy Blake pokolian jó tanácsadó és barát. Azért van valaki, akivel Brian mindig ki tud kapcsolódni, méghozzá Mikeyval, és persze némi fűvel. Mikey elpanaszolja, hogy teljesen körbeveszi őt a halál, mert nem csak Vic halála megrázó, hanem ott van Ben és Hunter is, mivel mindketten egy olyan fertőzés áldozatai, ami gyógyíthatatlan, ha betegséggé alakul. Azt még nem is tudja, hogy Brian feje fölött is lebeg egy fekete felhő. Este Ted lesből levadássza Blake-et, aki éppen a munkahelyéről jön ki. Blake azt hiszi, hogy Ted békülni akar, de nem, inkább csak beszélni.

Teddy elmondja, hogy elugrott egy kis drogért, amibe Blake azonnal belehal egy kicsit. Majd Teddy folytatja és elmondja, hogy világosság gyúlt az agyában, és már tudja, hogy Blake nem tehetett mást, minthogy szakít vele. Blake elkéri az anyagot Tedtől, aki vidáman a levegőbe szórja a drogot, és örül annak, hogy havazni kezd. Fura, hogy ez a két fiú mennyire szereti egymást az első pillanattól kezdve, és mindig mennyire rosszul időzítik a nagy egymásra találást, de lehet, hogy egyszer minden klappolni fog. Brian minden tárgyalást töröl, és úgy dönt, hogy Spanyolországba utazik.

Az első, akitől kikap a hirtelen ötletért, Cynthia, a második pedig az éppen betoppanó Justin. Brian nagyon csúnyán leüvölti Justint, amiért az felelősségre vonja az utazás miatt. Csakhogy ez a kis szőke egy nagyon okos fiú, és a lehető legjobbkor vall szerelmet Briannek, és biztosítja arról is, hogy visszavárja. Brian idő közben egyértelművé vált öngyilkossági terveit ezzel a mondattal le is rombolta azonnal. Az álkarácsonyi parti jól alakul, de egy rossz mozdulat miatt a fa tetejére való angyal leesik és összetörik, ami Debbienél végleg beteszi a kaput és kiborul. Természetesen Brian „öngyilkosság egy nagy buli után” tervét a műtőasztalra cserélte, ami a jobbik megoldás, akármerről nézzük.

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2009.05.09. 22:04:01

Az a jelenet, amikor Brian üvöltözik Justinnal az irodában, zseniális és szívszaggató. Az egyik kedvencem ebből az évadból.
Köszi a HV-t leeann, ismét szuper lett.

sunshine66 2009.05.10. 16:07:23

Én nem vagyok olyan biztos abban, hogy Brian öngyilkos akart lenni. Azon már túl volt az első évad végén...
A doki világosan elmagyarázta neki az elején, hogy műtéttel és utókezeléssel 99% a túlélés esélye. Nincs ember, aki ilyenkor az öngyilkosságot választja a kezelés helyett.
Brian most csak arra törekedett, hogy senki ne szerezzen tudomást a betegségéről, főleg Justin ne. Az igazi félelem attól volt, hogy elhagyja-e őt a szöszi, ha rájön a "tökéletlenségére" - most szó szerint. Köszi a HV-t Leeann!

livkovr 2009.05.10. 18:36:27

Szerintem sem akarta kezeltetni magát, egyszerűen el akart utazni és meghalni.Így, még fiatalon.mert egyszerűen nem akar beteg lenni.
Aztán az, hogy szembesülnie kellett Justinnal (és a részben szépen sorban mindenkivel) , azzal hogy ott van és mit jelent neki, és hogy számára mit jelent.pont emiatt akadt ki a végén (egyébként ez a jelenet nálam is nagyon ott van), és döntött a műtét mellett.
És tényleg köszi a hv-t, mindig klassz olvasni!:-)

mazogirl 2009.05.11. 19:33:01

Nem akarom újra leírni az előttem írok véleményét, de szerintem is meg akart halni Brian és Lindsaynek az ott leszel a fiad esküvőjén, Mikeynak a mi lenne velem nélküled, meg Justinnak a szeretlek és várni fogok rád beszólása mentette meg az életét.

Dódi 2009.05.20. 19:54:55

leeann, nekem csak most, hogy olvastam a HV-t, esett le Brian viselkedése...
persze eddig is feltűntek az utalások pl. James Dean-re, meg a halálra, de most hogy belegondolok, tényleg meg akart halni az epizód elején, de nem feltétlenül öngyilkosságot elkövetve, hanem egyszerűen titokban tartani a betegségét, lelépni, és "megvárni a halált"... :((( és akkor gondolta meg magát, amikor rájött, a barátai és Justin szeretik, és hogy mennyit jelent ő nekik. :((

naomi95 2014.12.07. 16:51:23

ostoba brian :( annyira hülye ... hisz a barátainak annyira fontos és nagyon szeretik őt innen si látszik akkár mekkora seggfej is tud lenni :)
süti beállítások módosítása