Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

CSI: A helyszínelők 9x04 - Let It Bleed

2009. május 01. 17:00 - zaphodbb

Halloween előestéjén vagyunk, mindenki őrült jelmezben,. Nick és Riley ér oda egy bolthoz, ahonnan épp kirohan egy rendőrnek tűnő ember, aki kirabolta a boltot. Futás van, de a rabló bemenekül egy házba, pisztolya van, amivel lő is. Nick utána, Riley kint marad, erősítést hív. Futkároznak még egy kört az üres házban, a vége az, hogy a rabló beugrik az egyik lakásba, elejti a pisztolyát, majd mikor Nick utoléri, akkor kiveti magát az ablakon. Lent egy szemetes konténer és a halál várja. No meg Riley is ott figyel, aki jól belenéz a kukába és talál a friss hullánk alatt egy nőt, aki szintén halott.

Grissom is megérkezik a helyszínre. Nick a halott fickó táskáját kutatja át, alig van benne zsákmány. Riley szerint a halott nő még friss. Laborba váltunk, az egész kukát bevitték hullástul, mindenestül. Trükkösen, géppel emelik ki az áldozatokat. A nőn észrevesznek egy halat ábrázoló pecsétet, amiből egy klubra következtetnek. A következő képeken már a halpecsétes klubban vagyunk. Catherine jön Riley-val. Catherine kiszúrja a saját lányát a partizók között, aki még kiskorú. A gyerek felháborodik persze, hogy anya lekapcsolja, de azért hazaszalad.

A VIP szekcióba mennek, hogy a főnökkel beszéljenek, aki sok csaj között iddogál. Sosem értettem, mit csinálhat egy férfi hat nővel, a beszélgetésen kívül persze. Persze azt mondja, hogy nem ismeri fel a halott lányt, majd beszól Catherine-nek, hogy nem a klub, hanem a szülő a hibás, ha a kiskorú gyereke bejut a partira. Catherine rögtön a szívébe zárja a fickót.

A laborban Brass és Nick, a rabló rendőr ruháját vizsgálják, ami eredetinek tűnik, nem csak jelmez. Egy igazi renoi zsaru ruhája. Riley és Greg a klub kamera felvételeit nézik, amin nem látszik, hogy a lány bemenne, de kijönni látják. A felvételen kidobják épp, aztán odamegy hozzá a klub főnöke is és mond a lánynak valamit, amitől az lenyugszik. Grissom szedegeti a lányból az üvegdarabokat Catherine-nel, aki beszél hozzá, de halljuk, hogy Grissom már megint nem hall jól. Catherine Saráról kérdezi, de Grissom nem tudja hol jár. Tűnyomok vannak a lány kezén, fehér por az orrában és kiütések a hasán. Vad buli lehetett.

Egy nyomozó jön Grissomhoz friss infókkal: a lányról kiderült, hogy egy kolumbiai drogbáró lánya, aki tanulmányi vízummal van az országban, egyetemista és Angelának hívják. A drogbáró nővére a közelben lakik. Már ott is vagyunk Grissommal és a nyomozóval, a nővér előadja, hogy két hónapja látta utoljára a lányt. Vele lakott egészen addig, amíg egyetemre nem ment. A nővér nem tudta, hogy visszatért Vegasba. Egy barátnőjét ismeri, akivel együtt nőttek fel. Még az egészhez hozzáteszi, hogy Juan sosem fog neki megbocsátani.

Nick a renoi rendőrrel beszélget, aki elmondja, hogy a Palermo szállodában szált meg, amikor Vegasba jött, felszedett egy nőt, aki huncutkodni akart az egyenruhájában, így be kellett adnia a tisztítóba, ahonnan aztán nem kapta vissza. Állítólag felakasztották az ajtajára, de ott nem volt. Greg hallgatja ki a halott csaj barátnőjét. Megtudjuk tőle, hogy bejutottak a klubba, de a főnök kidobta Angelát, mert ismeri apukát és nem akarja, hogy legyilkolják, amiért a drogbáró lányát itatja. A barátnő ottmaradt mert befiúzott.

Riley és Catherine a klub tulajához mennek, szembesítik a hazugságával. A fickó beismeri, hogy  kidobta Angelát, amint észrevette, hogy beengedte valaki. De azt, hogy ismerné a lány apját, tagadja persze. Catherine ráolvassa, hogy már volt eljárás ellene egy 17 éves lány bedrogozásáért és megerőszakolásáért. A fickó szerint az csak bosszú volt a csaj részéről, és különben is ejtették a vádakat. Ugrunk a patológiára, ahol boncolás folyik. A lány fejében találnak valamit amit David visz elemzni. Közbejön Grissom, akinek a doki mutat egy fiola vért, amiben a szérum és a vér nem különül el egymnástól, amitől jelentőségeteljesen és meglepetten kell néznünk. Mindenféle betegsére meg allergiára utalhat ez egyébként, ennyi a magyarázat lényege.

A laboros csaj -akinek sose tudom a nevét- az álrendőrünk levágott ujjbegyeiről próbál ujjlenyomatot venni. elég morbid látvány, de végül sikerrel jár. Nick fut be, van is találat az ujjlenyomatra hirtelen, Thomasnak elég hosszú bűnlajstroma van. Catherine megy be az irodájába, ahol a lánya várja. Szondázási eredményt hozott az anyjának, megszondáztatta magát a rendőrrel, aki hazavitte. Ölelkeznek, jól van.

Még mindig a laborban, csak épp Hodges szobájában vagyunk. Kikiabál Grissomnak, majd randira hívja, valami előadásra, amitől Grissom szemöldököt ráncol, majd inkább eltereli a témát az Angela orrában talált fehér porra. Nem kokain volt, hanem Antropin, amit kokain higítására és halak lenyugtatására szoktak használni. Brass hívja Nicket új infóval az álrendőrös ügyben: a renoi rendőr olyan szobában volt a hotelben, ahova lifttel lehetett menni, úgyhogy nem tudott odamenni akárki az ajtajához. Nick le van akadva azon továbbra is, hogy miért volt lakkcipő az álrendőr lábán.

Greg fut be a hírrel Riley-hoz, hogy megtalálták Angela mobiljának GPS jelét. A következő képeken a rendőrök már egy kukásautót üldöznek, majd felhívják a lány mobilját, ami alapján megtalálják egy csomó véres törött üveg mellett a táskáját. Riley és Catherine a kukásautó útvonalát nézik végig a laborban, de nem hozható összefüggésbe sehogy sem a klub tulajával. A laboros csaj megy le a dokihoz, hogy szennyeződött Angela vérmintája, mert két férfi és egy nő vérét találta benne. A doki hitetlenkedik és besértődik, de azért levesz még egy mintát, úgy tűnik rögtön egy egész kart vagy lábat fog levágni.

Brass és Nick az álrendőr ügyéről beszélnek, úgy tűnik van egy társa, aki még mindig be van jelentkezve a Palermo hotelbe, épp a renoi rendőr szobájával szemben. Erre Nick jött rá két szmoking- és lakkcipőbérlésből. Nick egyre jobban zúz. Grissom szobájában a doki és a laboros csaj, aki újra megvizsgálta az új mintát és kiderül, az első se volt szennyezett, hanem két férfitől kapott transzfúziót a lány. Ez lett a halál oka, mert nem stimmeltek a vér típusok a csajéval. Ráadásul nem tudnak belőle DNS mintát venni, mert összekeveredtek.

Brass előkaparja az álrendőr haverját, aki Barry Wunderlick. Röhögcsélnek egy sort a nevén, mialatt a kihallgatásra mennek Nickkel. Ott csücsül náluk őrizetben három napja, mert verekedett. A saját legénybúcsúztatóján voltak, ahol állítólag át akarták őket verni fizetéskor, ezen durvult be annyira, hogy lecsukták. Meghagyta a havernak, hogy tegye le érte az óvadékot. Szerencsétlen ezért rabolt ki négy üzletet, amíg bele nem futott Nickbe, mjad ki nem szaladt egy ablakon. A szmokingot azért bérelték, mert Barry kedvenc filmje a Casino Royal, mert szerinte nagyon hasonlít Bondra. Brass erre faarccal annyit mond, hogy Wunderlick. Barry Wunderlick. Muhaha.

Hodges bűvészkedik vörös fénnyel a lány fejéből kihúzott üvegdarabon, majd felölti nagyítós szemüvegét és a táskáját szedi apró fecnikre. Mikroszkópozik egy sort és már meg is oldotta az ügyet. Catherinehez megy a nagy hírrel, hogy aranyhalbőrt talált a lány táskáján. Ez nem minden, a lány fejéből származó üvegdarabról is kiderítette, hogy egy gömb akváriumból ered. Catherine már a klub tulajával beszél, aki állítja, hogy ő hozzá nem nyúl a halakhoz, az egyik embere eteti őket, Goya névvel. A rendőrség Goya halas raktárába szaladnak, ahol két fickót találnak, amint dobozokat tolnak, amikben nem homok van, ahogy állítják, hanem drog.

Catherine és Riley helyszínelnek a raktárban, Riley talál egy véres akváriumot, benne véres csövekkel. Catherine is talál vért egy dohányzóasztalon, ami a tesztre emberi vért mutat. Izgi. Catherine szerint Angela kokaint jött szívni, de helyette Antropint szívott véletlenül. A halas fickók kihallgatására ugrunk, kiderül, hogy tényleg drogért ment Angela hozzájuk, de csak egy kis füvet akartak neki adni, de amíg magára hagyták, ő felszippantotta az Antropint és lefejelte az akváriumot.

De ekkor még élt és ezek az idióták nem a mentőket hívták, hanem a Keith Richardsos legenda - túllőtte magát és lecserélték a vérét, úgy élte túl; itt a címet is megértjük, mert ugyebár egy Rolling Stones album címe az, hogy "Let It Bleed" - miatt vérátömlesztésbe kezdtek. Lecsapolták a nő vérét és a sajátjukat pumpálták bele. A kérdésre, hogy miért oda dobták a holttestet, ahova, az a válasz, hogy mert a klub tulaja küldte hozzájuk a lányt és minél közelebb akarták rakni a holttestet a klubhoz, hogy a drogbáró apuci ne őket nyírja ki, hanem a klub tulaját.

Ugrunk Grissomra otthon, csörög a telefon, de csak sokadjára veszi fel. A következő képeken már a klub tulaj szétvert feje, Angela barátnőjének fejlövése, a két halas fickó elvágott torka, és a drogbáró nővérének lukas homloka az, amit látunk. Kolumbiában szeretik az alapos munkát úgy látszik.

Címkék: csi lv
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ditti82 2009.05.03. 15:12:24

Az ujjas csak Wendy, a laboros (aki a vérrel ügyködött) Mandy.

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.05.03. 16:23:02

@Ditti82: köszi:) elég reménytelen vagyok névügyben, de igyekszem megjegyezni. én pont az a típus vagyok, aki az osztálytársai nevére már akkor sem emlékezett, amikor még velük járt.:)
süti beállítások módosítása