Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x02 - Harc önmagaddal

2009. április 03. 14:00 - leeann

Shanda Leer, vagyis a travi művész fiú (Darren) nincs jól. Ő az, akit megvertek, de Justin ápolgatja és tartja benne a lelket. Mondhatni sorstársak a fiúk, így van miről beszélgetniük. A kajáldában viszont Mikey próbál fogfájást színlelve kibújni a tündérgyülekezet ülése alól. Vagyis Vic bácsi kedvenc gyülekezete csak elérte Emmett kíváncsiságát, és Mikeyt rángatja magával egy kis lélekgyógyításra. Mikey, mint jó barát, nem játszotta ki a fogfájós kártyát, így nincs más hátra, mint előre. Debbie érzékeny búcsút vesz a fiúktól, akik elindulnak az ismeretlenbe.

Közben Ted éppen a csoportfoglalkozáson van, és éppen búcsúzik a csapattól, de az egyik sorstársa meg van győződve arról, hogy a könyvelő visszatér a szerhez, és hamarosan visszatér hozzájuk. Ted úgy dönt, hogy egy frászt fog visszatérni. Briannek is vannak gondjai, de úgy dönt, hogy saját maga ura lesz, és megalapítja a cégét. Emm és Mikey megérkezett a tündérgyülekezetbe, ami konkrétan egy csapat mezőn összegyűlt, első látásra hibbantnak tűnő pasi. Az első, aki köszönti az újonnan érkezőket, Téli Zöld névre hallgat, és meggyőzi a fiúkat, hogy válasszanak ők is maguknak tündérnevet.

Miközben a fiúk tündérkednek, Brian próbál új ügyfeleket szerezni magának, hogy beindítsa a saját cégét. Első körben a helyi boltosokat próbálja rávenni, hogy hirdetést rendeljenek maguknak. Teddy már pakkokkal a vállán kifelé tart a rehab épületéből, persze Blake elkíséri őt egészen az ajtóig. Blake búcsúzóul megadja a számát, de szigorúan csak lelki tanácsadás céljából, bár Ted mást remél ettől a számsortól a papíron. Úgy tűnik, hogy Blake nem viszonozza Ted rajongását, de azért hosszan néz Theodore után, aki elhagyta az intézményt, reméljük végleg.

Brian csapata, ami jelenleg Cynthiából, a volt asszisztenséből és Justinból áll. Cynthia elmondja Briannek, hogy a volt főnöke felhasználja az ötleteit, hogy megfogjon egy új ügyfelet, de egy új ötlettel el lehetne csábítani az illetőt. Brian nem lát sok esélyt erre. Mikey és Emm kezd összebarátkozni a gyülekezet tagjaival, hisz ahol meztelenkednek is, ott jó buli lehet. Közben Ben és az otthon maradtak egy gyűlésen vesznek részt a Központban, ahol egy lelkes fiatalember meleg polgárőrséget hozna létre a szemet szemért elvet követve, ami nem nyeri el mindenkinek a tetszését, de Justin arcán az látszik, hogy nem tartja hülye ötletnek.

Ted visszatér az életébe, de először Debbie rázza le, persze csak azután, hogy kiörülte magát, majd a lányok is sok dologra hivatkozva lépnek le a kajáldából, így nem nagyon tudja elmesélni senkinek a gyógyulása történetét. Egy valaki viszont meghallgatta, és az Brian, aki a maga módján közli Teddel, hogy van út felfelé, csak meg kell találnia. Hamarosan Briannek is mennie kell, mert a reklám nem alszik, most éppen a kondi vezetőjét próbálja meggyőzni, hogy reklámozza a termét, de nem jár sikerrel. A kondiban feltűnik Ben és Hunter, akik edzeni jöttek, hogy a fiú egészséges maradjon.

Persze Hunter is látja a reklámokat, amiben egy új csodaszert reklámoznak HIV pozitívoknak. A reklám gyógyulást ígér, de Ben megvilágítja a gyógyszer mellékhatását is. Elmondja, hogy a sok mellékhatás miatt a csodaszer inkább öl, mint gyógyít. Az egészben az a vicc, hogy Brian csinálta a csodaszer reklámját, és ez az a termék, aminél most a volt főnöke az ő ötleteit használja, hogy megnyerje magának a céget. Ben kiselőadása szöget üt Brian fejébe. Közben Emmett valami fura gombát eszik, amitől lát ezt azt, de hamarosan egy öregemberrel, vagyis egy idősebb tündérrel találkozik, aki köveket rak körbe.

Emm még nem hisz a dologban, és nem választott magának még tündér nevet, de segít az öregembernek a köveket körberakni. Az öreg tündér tesz néhány olyan megjegyzést, ami végre kicsit kirángatja Emmet a világfájdalomból. Miután Teddy visszacsöppent a régi világba, jönnek is a démonok, ahogy azt a fickó megjósolta a rehabon. A lányok is megjelennek Tednél, visszahozták a virágot, de még nem bíznak benne teljesen, főleg, hogy előkerült a kristáypipa is, amit Ted a szemétbe dob, mondván nem kell neki a szer többet. Brian betoppan a meetingre, amit ő szervezett meg, de a volt főnöke akarja learatni a babérokat.

Brian viszont új ötletet hozott, aminek a szava az őszinteség. Az ügyfél nem akarja tönkretenni a terméket Brian új öteltével, de a reklám fenegyereke nem hagyja annyiban, és megmutatja az ügyfélnek, hogy mi a jó az új kampányban. Közben Justin éppen Shanda Leernek mutogatja, hogy elkapták a támadókat, neki már csak rájuk kell mutatni, és minden el van intézve. A travi fiú viszont nem akar mutogatni semmire és senkire, mert őt nem élteti a bosszú, és nem akar élete végéig ezzel foglalkozni, vagy tárgyalásokra járni. Justin nem érti, hogy Darren miért nem akar a támadói ellen vallani, pedig az ő támadója is megúszta szinte büntetlenül.

Közben Ted él a számsorral, és felhívja Blake-et, hisz be van tojva alaposan. Ted folyamatosan meséli Blakenek, hogy a barátai nem bíznak benne és elkerülik őt, amint tehetik. Blake elmeséli Tednek, hogy vele is így volt, és még sosem kért bocsánatot egy sráctól, pedig ő volt az egyetlen, aki hitt benne. Teddy csak Blake története végén jön rá, hogy ő az a srác, akinek Blake bocsánatkéréssel tartozik. Justint kissé megviselte, hogy újra előjött a veréses téma, és Brianen vezeti le a dühét, pedig ő volt az, aki ezt az egészet átélte vele, vagy talán helyette. Miután Justin kidühöngte magát, megnézhetjük, ahogy Ted mindent kidobál, ami a drogos létre emlékezteti.

Persze Blakenek is vannak emlékei néhány dologról, de neki kedves emlékei, így ezzel megment pár tárgyat a kidobástól. Úgy tűnik, hogy Blakenek sem közömbös Ted, de egyelőre még ő sem tudja igazán, hogy mit tegyen, hisz nem keverheti a szakmaiságát a lelkiekkel, mert az hátráltatná Ted gyógyulását. Estére a gyülekezet nagy tábortüzet ül körül, és Mikey, vagyis tündérnevén Gombóc jól szórakozik a körben. Ekkor a savanyú Emmett érkezik, aki már nem savanyú, és ismét azzá az Emmetté kezd válni, akit annyira szeretünk, és már tündér neve is lett: „Tiszta Időben Messzire Ellátni”, de röviden csak Tiszta Idő.

A körben Emmett elmeséli, hogy rájött a tündérlét jótékony hatására. Az is kiderül, hogy az öreg fószer, akivel Emm köveket pakolt, 2 éve halott, de attól még jó ez a tündértábor. Az ügyfél, akiért a volt főnök és Brian is harcol, úgy döntött, hogy leteszteli a két kampányötletet. Az első, vagy régi ötlet elég sikeres a tesztközönségnél, akik persze érintettek a HIV kérdésében. A második, vagyis az új ötlet döbbenetet okoz a tesztközönség soraiban, de a képek és feliratok őszintesége szinte egy nagy „végre valaki meg meri mutatni” sóhajtást vált ki mindenkiből.

A tündérek visszatérnek a Babylonba, és Mikey az élményeit mesélivalamint képeket mutogat, miközben Emmett újra a régi és úgy táncol a tömegben, mitha csak ő lenne ott egyedül. Persze Briannek is van híre, megnyerte a csatát a volt főnökével szemben, ami azt jelenti, hogy a KINNETIK, vagyis Brian cége életre kelt. Justin úgy dönt, hogy felveszi a kesztyűt, és megkeresi a nagyszájú fiút a gyűlésről. Természetesen azért kereste meg, hogy csatlakozzon a meleg bosszúálló különítményhez. Nem indul eseménytelenül a negyedik évad, és nem hinném, hogy unatkozni fogunk a további részek alatt.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2009.04.03. 15:25:58

Májki tündérneve nagyon jó! És végre visszakapjuk a régi Emmettet, hurrá!

Köszi a HV-t!

sunshine66 2009.04.03. 17:46:54

"Gombóc" és "Tiszta idő" kalandjai Tündérországban :))
Ted visszatérése a "régi" életébe.
Justin eddig eltemetett bosszúvágya.
Brian és a Kinnetic indulása a nulláról.
Röviden ennyi.
Köszi a HV-t Leeann!
süti beállítások módosítása