Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A hatalom hálójában 1x05 – Felelős döntés

2009. március 02. 09:00 - Boogie66

Ellen emlékszik vissza a gyilkosságra - a kutya (Patty-é?) ugat de nagyon – lehet hogy ez is egy terminátor? – közben kés és sikoltozás. Váltás 4 hónappal korábbra - titokban alkalmazott Tom-ot fűti a biciklis társa, hogy igenis mondjon fel Pattynak. Ez később meg is történik. Főcím!

Ellen barátja pakol és elmegy keresni Katie-t – ehhez Ellen asszisztál, de érzi hogy valami nincs rendben – igen ez a kapcsolat az izzó zsarátnok fázisban van – bármikor összeomolhat, maga alá temetve mindenkit. Ellen érzi ezt és később kicsit sírdogál emiatt. Katie-t Greg keresi, azonban Katie nincs kommunikatív hangulatban, tehát lenyomja. Fiske és Frobisher beszélgetnek a peren kívüli egyezségről – Frobisher azért nem akarja, mivel akkor kvázi elismerné hogy Ő tette tönkre ezeket a munkásokat – és besározódna a neve – erre kicsit korábban kellett volna gondolni.

Tom és Pete bácsi a mindenes vacsoráznak vidáman, azonban mikor megérkezik Tom, megkeseredik az étel a szájukban, mivel Tom felmond. Patty elengedi (?) – azonban ne feledjük Patty két résszel ezelőtti szavait – Trust no one – ne bízz senkiben.

Frobisher beszél a beszervezett munkás képviselővel – próbálja nyugtatgatni – nincs veszve semmi – a fickó már a zsebében látta a 30 pénzt – most kicsit ideges. Megbízza hogy próbálja Patty-t kirúgatni mint megbízott ügyvédet – ez sikerül.

Patty irodája – itt vannak az ifjú törökök, akik felmondott Tom helyére pályáznak és döntést próbálnak kicsikarni Patty-ből. Ekkor berobog az egyik munkásokat képviselő nő – és közli Patty-vel, hogy kirúgták és megbízzák az ügy képviseletével – na kit? Kirúgott Tomot!- aki saját lábára áll és elvállalja az ügyet! Tom gyors befejezést akar, hogy megalapozza a hírnevét – most van lehetőség adni egy jó ajánlatot – Fiske legalábbis így véli, mikor Frobisherrel ebédel. Meg is teszi az ajánlatot – azonban lukra fut vele – Tom nagyon magabiztosan és durván visszautasítja. Úgy néz ki Tom felnőtt és most nagyfiúsan játszik. Ebből Fiske sejti hogy esetleg van valami Tom tarsolyában amit Ő nem tud.

Tom közben a biciklis haverjával ünnepli a nagy eseményt – azonban van benne egy kis félsz – tehát az este folyamán leissza magát. Megjelenik előtte Patty a borgőzös képzeletében – aki elmondja milyen fasza csávó és miért nem élvezi a siker ízét – és azt hogy kibújt Patty szárnyai alól. Még jobb is lehet nála – kérem szépen itt egy manipulálási tényállást vehettünk fel – Tom picsa részeg. Berontanak a vacsora partnerei és felmossák a WC mellől.

Greg egy bárban búslakodik – és nyomul rá egy csajszi. Greget berúgatja – majd meg markecolják, azonban Greg-nél nincs pénz – tehát megverik. Azonban kiderül a hogy megveretés tudatos volt – a nagypapaszerű fószer csináltatta – amiért megpróbálta felhívni Katie-t. Greg ki akar szállni, azonban nincs opciója erre.

Katie szüleinél múlatja az időt – megérkezik a bátyó is. Kiderül hogy Frobisher mindenkit a kezében tart még a bátyót is – de hogy hogyan az a jövő titka.

Tom és Ellen beszélgetnek – Tom magyarázza bizonyítványt – az ügyfelek keresték meg, nem Ő szipkázta el az ügyfeleket Patty-től. Közben ajánlatot tesz Ellennek – munkaügyileg. Tom reménybeli főnöke. Cutler, is megérkezik és tájékoztatja hogy két évig el fog húzódni az ügy és ebbe tönkre fog menni.

Megjeleni Patty is, aki győzködi, hogy ő legjobb – másodhegedűs. Szóval vigye inkább a Frobisher ügyet Cutler-hoz. Még nincs készen a saját lábra álláshoz. Ettől Tom-nak felmegy a vérnyomása.

Még mindig ez a szál – a biciklis barát győzködik hogy az aduk nála vannak – azonban a háttérben a TV-ben egy boksz meccs megy – és éppen péppé verik az egyik fickót. Nagy a dilema. Tom korán reggel bekopogtat Patty-hoz és némi feltételek árán, de visszahozza az ügyfeleket és Patty partnerséget ad neki – azonban a név továbbra is Hewes és Társai. Patty boldog és úgy mosolyog mint egy macska az egér láttán.

Ellen lakása, megérkezik a bátyus aki a vőlegény. I love you, me too párbeszéd után a fickó kiböki hogy Katie egy két dolgot elmondott neki: pl. hogy Greg miatt hazudott tanuzásnál és hogy találkozgattak az elmúlt időkben.  Ezt persze azonnal elmondja Ellen Patty-nek és felveti hogy be kellene idézni Greget - ezt Tom is helyeseli – Ellen meglepődik hogy Tom visszajött, mindenki mosolyog – teljes a család :-)

Vissza a jelenbe – látjuk ahogy Ellen megöli azt aki ki akarta nyírni őt – Patty  lakásán. A nyomozók kimennek a lakásra azonban ott nincs nyoma a dulakodásnak és a hullának. Ne bízz senkiben. Stáblista! 

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anni* 2009.03.03. 02:46:49

Ne bízz senkiben! Legfőképp a forgatókönyvírókban, hogy ez a Tom-szál nem több annál, mint aminek látszik. :)
Nagyon-nagyon gyanús volt; nemá', hogy tényleg itt egyszerűen csak lelkizünk egyet arról, hogy mit csináljon szegény emberke, meg hogy élete nagy lehetősége, blablabla...

Egyébként belinkeltem ide: johazbolvalo.blogspot.com/2009/03/blogramajanlo-ferfias-honapok.html
az egyik promó-képet, kíváncsi voltam, kinek mi jut eszébe, főként, ha fogalmuk sincs, mi ez a sorozat. Hát eddig eléggé visszhangtalan maradt. Kár.
süti beállítások módosítása