Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Weeds 2x03 – Last Tango In Agrestic

2008. augusztus 26. 17:30 - wayout

Nancy ott maradt, ahol hagytuk, éppen egy makulátlan agrestici gyepen próbálja magából kihányni a lebukást, nem túl sok sikerrel. Itt volt már az ideje, hogy bekopogjon a valóság nepper anyunál, persze csak egy időre. Ugyanis Peter közli vele, hogy DEA ügynök kevés van, drogdíler meg nagyon sok, így nem az ő dolguk, hogy minden kispályás, kertvárosi árust lesitteljenek. Nancy túl kishal ahhoz, hogy érdekelje a hatóságokat, és különben Peter nagyon rá van izgulva, szóval a segge biztonságban van. A nagy izgalmakra beülnek egy bárba borozni, ahol Nancy még mindig kételkedik Peter megbízhatóságában. Kiderül, hogy Nancy olyan ügyesen álcázza magát, hogy cuki ügynök első látásra kiszúrta, hogy mivel foglalkozik. Nancynek már csak annyi hiányzik a teljes átlátszósághoz, hogy kitegyen magára egy nagy világító reklámtáblát, hogy DROGDÍLER VAGYOK, csakhogy a gyengénlátóknak is egyértelmű legyen.

 

Egyébként Nancy nem csak egy percre ugrott ki a családi kajálásról, vajon szólt nekik? :) Nancy kijelenti, hogy nem tud bízni Peterben, mert ők foglalkozásuknál fogva természetes ellenségek, de a férfinak egy számunkra egyelőre ismeretlen terve. Kora, kora reggel úgy fél hat körül, Celia kiveri az ágyból Isabellet egy kis reggeli (szadizásra) tornára, hogy ne ő legyen a legkövérebb idén a fogyi táborban. A latino tréner annyira lelkes, hogy be akarja vonni Celiát is reggeli mókázásba, és amennyire lelkes annyira meggyőző is, mert végül mindenki kedvenc pszicho anyuja is beszáll ugrabugrálni. Persze nem sokáig, mert Celia szinte azonnal elvágódik és meghúz valami izmot a lányos szervei körül.

Ekkor egy pillanatra Nancyt látjuk, amint épp egy repülőn ül és leönti magát valamivel. Ezután gyorsan ugrunk Andyhez, aki a többi kiskamasszal együtt hébert tanul a héber suliban, és ha akarja nagyon jó tud lenni a koncentrációs kézsége, mert közben még Yaellal, a felvételiztető csajjal is van ideje szemezni az ajtón keresztül. Sőt gyorsan utána is szalad, és kideríti, hogy a dögös igazgató jelenleg nem él bűnben senkivel, mert a szerelme, aki mellesleg a parancsnoka volt az izraeli hadseregben, meghalt egy hamasz terrorista öngyilkos akciójában, és azóta inkább a tanulmányaira fókuszál. Andy nagyon-nagyon megértő, előadja, hogy ő is most vesztett el valaki nagyon fontosat, a bátyát, ami meglepő módon még igaz is. Mivel Andynek a szuperképessége a csajozás, természetesen sikerül elhívnia randizni Yaelt.

Úgy az esti vacsora körül Nancynek is sikerül haza esnie, azzal magyarázattal, hogy el kellett intéznie néhány dolgot, mellesleg új pólóban van, amire az van írva, hogy Fear&Loathing, amiből már lehet sejteni, hogy merre járt. (Hunter S. Thompson: Félelem és Reszketés Las Vegasban ugye mindenkinek megvan? Ha nem, tessék pótolni mind a filmet és könyvet) Silas felhívja a figyelmet arra, hogy anyukája csinált olyan nagy ügyet a családi vacsiból, aztán meg ő tűnik el egy napra egy szó nélkül és állít be késve. A házban egy egyébként valami gond van a vízvezetékkel, de ennek csak egy kicsit később lesz jelentősége. A meghitt családi vacsora után Silas Megan háza előtt posztol, természetesen nagyon megbánóan és szerelmesen. Megan kéri ne legyen többé seggfej (nem fog menni neki) és megbocsát, Silas pedig szeretné minél emlékezetesebbé tenni azt a kevés időt, amit még együtt tölthetnek (ezt meg betartja sajnos).

Ezt követően átmennek nyusziba, csapnak egy dugó maratont, minden pozícióban, mindenhol megy a szerelem, el se férnek már a használt kotonoktól. Másnap reggel jön a vízszerelő, aki közli, hogy valaki zokni húz le a vécén és ettől dugulnak el a csövek. Nancy értetlen, úgy csinál, mintha nem is lenne 2 kamasz fia, de a szaki jól felhomályosítja, hogy ezek bizony recska-zoknik. Nancy eszem a szívét még most sem érti, most Lupita világosítja fel, hogy ez azt jelenti, hogy valaki zokniba recskázik, mert nem tud mit kezdeni a cuccal és utána lehúzza a vécén. Mivel láthatólag Silas már kinőtt ebből a korból, Nancy akkor nyilván épp kávézott vagy valami, most valószínűleg Shane a ludas. A szerelő közli, hogy a kiskamaszra ráférne egy beszélgetés különben jöhet már másnap megint szerelni. Judah halálával Nancy lesz kénytelen ezt kissé kínos beszélgetést lefolytatni. Lupita Nancy inkompetenciájának tudatában epésen megjegyzi, hogy Shane bárcsak akkor kezdte volna fényesíteni a majmot, amikor Judah még élt.

Régóta él bennem a gyanú, hogy Judah halálát a látszat ellenére nem Shane, hanem Nancy szenvedte meg a legjobban, csak ő jobban tudja tettetni, hogy normális, bár idővel ez is le fog kopni. Férj és összetartó erő nélkül neki nem megy a családanyaság, meg a kertvárosi élet. Kicsit elkanyarodtunk, ebben a pillanatban jön egy rejtélyes sms Petertől, azzal szöveggel, hogy Mit tettünk?. Szerintem már nagyjából mindenkinek derenghet mi lehet ez a dolog, de azért hagyjuk meg a poént végére. Kicsit később, kevésbé vicces frizurával Nancy megkísérel beszélni Shanenel erről a maszturbálás dologról, de nem igazán jön össze, így gyorsan megkéri Andyt, aki közismerten szaktekintély a témában. Mivel Conrad ismét benne van a buliban, kezd beindulni a termelés előkészítése, el is mennek hármasban Nancyvel és Douggal házat nézni.

Meg is találják a tökéletest, valami csendes, kertvárosi vityillót, ami Doug egyik Arizonában élő ügyfeléé. Nancy nem fél, ami Conrad szerint nem túl jó, nepper anyut ismerve, meg az apokalipszis kezdete. Conrad közli, hogy a termelői házak általában személyes ügyek miatt szoktak lebukni, úgy mindenkinek lakatot kell tennie a szájára. Dean is befut késve, akinek most esik le, hogy Conrad, az a Conrad, aki megkefélte a nejét. (Szerintem már találkoztak, az első évadzáróban, és akkor is tudhatta volna, de mindegy) A pipogya ügyvéd, bepöccen, de mivel alapvetően marha gyáva, így csak mértékkel. Conrad, hogy a helyzetet kezelje, felajánl egy szabad ütést elégtétel gyanánt, Dean lányos zavarában nem nagyon tud ezzel mit kezdeni ezzel, mert nem meglepő módon még sosem verekedett senkivel. A Botwin rezidencián Andy mester megkezdi az ifjú Shane padawan matyi továbbképzését.

Andy akkor ász a témában, hogy egyetemen taníthatná, így Shane megkapja a teljes körű kiképzést és egy banánt házi feladatnak (zokni helyett). A gettóban Heylia, arról oktatja ki Vaneetát, hogy nem kell mindent patyolat tisztára fertőtleníteni a kisbaba körül, egy kis baci kell is, hogy legyen normális immunrendszere a gyerkőcnek. Nancy is egyetért Heyliával, de senki sem kíváncsi a véleményére. Ekkor valami drámai történik Heylia felfokozott izgalmi állapotba kerül, egy pitéket hozó idős úriember miatt, gyorsan ki is tessékelné Hófehérkét a házából, de már túl későn, mert befut Joseph és az ő babos pitéi. Nancy köszön és még pitét is venne, de a fickó szarba se nézi. Heylia teljesen kivetkőzik magából, kedves lesz meg udvarias, csak nem szerelmes?

Vaneeta elárulja gyűlölködő tekintet okát, Joseph muszlim és nem nagyon csípi fehér nőket, útravalónak pedig ad egy bab pitét, ami a titkos recept alapján fehér kisbabákból és szerecsendióból készül. Másutt Silas akkor köcsögséget követ el, amit ha kinő a gerince és az agya nagyon-nagyon meg fog bánni, szándékosan kilyukaszt egy óvszert, valószínűleg azzal a céllal, hogy Megant teherbe ejtse és ezáltal maradásra bírja. Ja, egy nem kívánt tinédzserkori terhesség aztán tényleg életre szóló emlék. Hahó Nancy, a gyerekek nem nevelik fel csak úgy magukat. Este Celia átmegy a fájós vaginájával, hogy vigasztalja a szerinte depressziós Nancyt és, hogy megkérje segítsen a kampányában.

Addig-addig könyörög, míg Nancy nagy nehezen kötélnek áll, mert tudja Celia úgysem hagyná nyugton. Shane ugrik le banánért, az anyukák meg csak csodálkozik, hogy ez a gyerek magától eszik banánt, biztos káliumra van szüksége, persze… Miután Celia távozik Peter telefonál, mert éppen azon gondolkodott, amit egy napja tettek. És most jön egy flashback a hiányzó 24 óráról. Peter és Nancy megérkeznek Las Vegasba és egy kápolnában házasodni készülnek, azért hogy Peter ne tanúskodhasson Nancy ellen. Az esküvőt természetesen a Király (nem, nem Zámbó Jimmy, hanem Elvis) egyházának egy papja celebrálja, hogy ez a frigy biztos nem lesz áldott arra én bármiben fogadnék.

A mostan Little Boxes az Engelbert Humperdinck féle verzió.

Címkék: weeds
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mhaelt 2008.08.29. 18:59:54

Szegény Nancy-t te nagyon utálod. Bármelyik szereplő a sorozatban bunkó vagy csak szimplán hülye (vagy Silas esetében mindkettő), arról Nancy tehet :).

Végülis ő a főszereplő :)

wayout 2008.08.29. 19:55:40

Pontosítanék, én imádom utálni Nancyt:) Egyébként nem minden szereplő, csak a gyerekei hülyeségeit fogom rá, elvégre ő az anyjuk... Jellemző tulajdonsága, hogy ha bajba kerül, akkor önkéntelenül a lehető legtöbb embert rántja magával:)
süti beállítások módosítása