Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 1x07 - The Dumpling Paradox

2008. augusztus 02. 16:00 - Bruzsy

Legutóbbi alkalommal Penny és Leonard megint nagyot léptek előre, szóval most pár hétig elvannak egymással, mi pedig ismét belevethetjük magunkat a történet többi kockájának megismerésébe. Mint már oly sokszor, ezúttal is a négy jó barát péntek esti bulijába csöppenünk: Sheldon X-Boxot szerel, eközben Wolowitz, Raj és kicsi Leo a modern technika igazi vívmányain csodálkoznak: hangvezérelt mobiltelefon, váó! Ez nagyobb szenzáció mint a cédé lemez, vagy katódsugárcsöves televízió! De ne bántsuk őket, megvan nekik a maguk baja, például hogy még egy egyszerű mobiltelefon se képes megérteni őket. Szegények nem jönnek rá, hogy mindössze a 'sudo' szócska maradt le a parancsukból (aki pedig megértette ezt a poénomat, azt szeretettel üdvözlöm a Reménytelen Kockák Társaságában). No de már 6 perc eltelt a játékidőből, kénytelenek lesznek a pisiszünetre kevesebb időt hagyni. Kezdődjön hát a játék!

Azazhogy kezdődhetne, érkezik ugyanis Penny (Sheldon már a fogát csikorgatja), és közli, hogy igennagy bajban van: egy drága jó barátnője érkezett hozzá vendégségbe a távoli Nebraskából, és hát most gyakorlatilag az agyára megy, szóval menedékre lenne szüksége. Kíváncsi vagyok erre a csajra, hogyha Penny vele szemben is a fiúkat választotta, mint az élvezetes este forrását. Nade, Shelly feje pedig egyre vörösebb ahogy telik az idő, szóval most már tényleg: kezdődjön a játék! Azazhogy még mindig nem kezdődik, mert hirtelen heveny létszámhiány lépett fel: nem, nem Sheldon kapott agyvérzést, helyette csak Wolowitz oldott kereket, és már rég Penny lakásában, egy ágyhoz bilincselve várja, hogy „kezdődjön a játék”!

Na, erre csak egyfajta reagálási lehetőség van mindenki számára: Ó-MÁJ-GÁD! Arcunkat az undorral vegyes ámulat önti el, de nincs sok időnk rá, ugyanis már negyed van, és még mindig nem kezdődött el a Halo. És mivel nincs meg a negyedik személy a játékhoz, Penny úgy gondolja, hogy majd ő csatlakozik. Penny, könyörgöm ne tedd! Ha magába szippant az Erő sötét oldala, és egyszer elindulsz a kockulás ösvényén, mire magadra eszmélsz már Leonard Rubik-kockás pólójában programozod végig az éjszakát, miközben a negyedik kávédat szürcsölgeted! Ne, Penny, nem éri meg! De a lány nem hallgatja meg könyörgésem, leül játszani, és bár Sheldon bőszen ellenkezik ellene, két plazmagránáttal már rögtön cafatokba is robbantja a drága Shellyt. Hm, már érzem, ez jó lesz. Kezdődjön a játék!

Azazhogy... najó, nem borzolom tovább az idegeket, most már tényleg elkezdődött, de hamar véget is ér. Sheldon ugyanis egy kicsit érzékeny vesztes (bár győztesnek se valami szuper alapanyag), és ott is hagyja a társaságot a jó öreg: „Csaltál, én pedig csalókkal nem játszok!” mondókával... Ja, és még a végén befenyíti Pennyt, hogy többé nem segít neki összerakni a számítógépét... Hát, mondjon akármit is Shelly, szerintem a lánynak háromszorosan megérte az élmény. Szóval, a játéknak vége, Shedon még mindig anyázik rendesen, Penny pedig hazamegy, majd gyorsan vissza is jön, ugyanis Christie és Wolowitz időközben akcióba lendült: a lány hálószobájában, most mit tegyen? Mit, mit, először is egy teljes fertőtlenítést a lakásban... Na, de ezzel várni kell holnapig, addig pedig Pennynek ágyra lenne szüksége.

Leonard már ugrana is, hogy felajánlja a hálószobáját, de Sheldon még az utolsó pillanatban elkapja a grabancát, és odébbráncigálja, hogy elmondja neki, mennyire rossz ötlet ez az egész. Az a kijelentése, hogy ha ki tudná fizetni a lakbért, már rég kitette volna Leonardot is, pontosan mutatja, mennyire hiányzik neki egy vendég a nappaliba. Jön is a szokásos Sheldon-féle érvelés, földrengéscsomagokkal, kannibalizmussal satöbbi satöbbi, még szerencse, hogy van egy Leo nevű kocka a közelben, aki tudja, hogy kell kezelni ezt a retardált baromállatot. Shelly, kuss, Penny itt marad. Najó, Sheldon és Leonard visszavonul, Penny elhelyezkedik a kanapén, lámpa lekapcsolva, jöhet az alvás... no de várjunk csak! Hova tűnt Raj? Naná, hogy mindenki megfeledkezett róla, hiszen olyan csendesen majszolgatta a szendvicsét a konyhában, hogy még felderítőműholddal se lehetne észrevenni...

Másnap reggel van, Sheldon ülne le kedvenc helyére, amin még mindig Penny alszik, fél 7 neki még korán a felkeléshez, azonban kénytelen lesz kugrani az ágyból, mégpedig ijedtében: ajtó kivágódik, „Drágám, itthon vagyok!”, hallatszik a kiáltás, de egy másik sitcomban. Itt „csak” Wolowitz mester érkezik, mégpedig Penny fürdőköpenyében, és higyjük el, hiperszuper csinin áll rajta a ruci. És rögtön érkezik Christy is, aki láttán a férfinézőknek déja-vu érzésük lehet, korábban is volt már nyálcsorgatás a Big Bang Theoryben (aki nem emlékezne Penny megjelenésére a pilotban, az magára vessen). No de szájakat becsukni, és csúnyán nézni a némberre (de legalább nézni azt szabad), mert Penny nem szereti a nőt. Mi pedig együttérzünk Pennyvel, akármi is legyen a baja.

De fontosabb dolgokra kell terelni a szót: mi lesz Christyvel? Penny csak nem aludhat hetekig a kanapén (pedig Leonard szerintem örülne), a saját lakásába se tud bemenni, mert nem fertőtleníthet, amíg Christy és Wolowitz az ő ágyát hasznáják mocskos játékaik színhelyeként, szóval csak egy megoldás van: Howard összeköltözik szíve választottjával, és meghúzzák magukat Wolowitz anyjánál... No, ez megbeszélve, mindenki boldog lehet: Penny visszaköltözhet a lakásába, Howardból a szuszt is kikeféli egy jócsaj, aki cserébe mindent megvásárol a lánynak, Sheldon pedig végre nyugodtan nézheti a Dr Who-t, nem kell Pennyvel verekednie a kanapéért.

Viszont a könnyen jött boldogság gyorsan el is száll, ugyanis az első közös ebédnél rájönnek, mennyire is felbomlott az egyensúly: nem tudnak kínai kaját rendelni Wolowitz nélkül. Ugyanis a szokásos rendelésük a négy hús, négy gombóc felosztáson alapul, most pedig csak hárman vannak. Istenem, de irigylem én Sheldon problémáit... No de a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, ugyanis eltelt egy hét, Howard még mindig a barátnőjével van elfoglalva, márpedig a péntek esti Halo parti kihagyhatatlan csoportterápia az egész heti munkában megfáradt kockáknak. És mivel megint páratlanul vannak, egy megoldás létezik csupán: meg kell hívni Pennyt is. És ezt Sheldon teszi meg. Hú, ezek tényleg nagyon el lehetne keseredve... Ajánlhatom, hogy szerezzenek maguknak egy csajt (akár pénzért is)... És vigyék fel Halozni.

Itt már csak egy ember állíthatja vissza az Univerzum egyensúlyát. Nem, nem a Bolygó Kapitányáról van szó, hanem Howard Wolowitzról. Hülye egy kérdés lesz, „Hello Howard, Halo este van, és szerinted mi a jobb elfoglaltság, a szex vagy a Halo 3?” Meg is érkeznek a Wolowitz rezidenciához, ám mielőtt bekopognának, éktelen ordítás üti meg a fülüket: a jelenlegi és a jövőbeni Mrs Wolowitz egymás haját tépik, nagyon szerethetik egymást, ha valamin így össze tudnak veszni. Howard is inkább úgy dönt, elmenekül a katasztrófa súújtotta övezetből, úgyhogy pont jó, hogy a haverok az ajtó előtt várakoznak. Kezdődhet a játék!

Végre! Másfél hét várakozás után újra együtt játszik a régi csapat, és önfeledten merülnek bele a Halo nyújtotta örömökbe. Az se nagyon zavarja meg őket, hogy közben beállít Penny és három hasonlóan dögös barátnéja, és közlik velük, hogy készen állnak egy szexre épülő kapcsolatra. Egyik fülükön be, a másikon ki. Istenem, ezeknek tényleg orvos kell...

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szucsitg 2008.08.02. 21:04:34

ilyen gaz, h emlekszem meg par linuxos parancsra? :D
tovabbra is jo a hogyvo't ;)

Bruzsy · http://rockonlelkek.hu 2008.08.02. 22:25:16

Igen, szucsitg mester, ennyire gáz... :-D Vigyázzon, mert beszervezem. :)
Amugy köszi.

Sonrisa 2008.08.02. 23:15:30

Ismét isteni hogyvolt. Ezek a kockák.
Sztem a végejelenet, Penny megmutatja bnőinek, h mekkora geekek a szomszédai a best of. Na meg mikor Wolowitz szambázik elő a köntösben:)

Tegnap néztem a Hancock-t és abban kb. fél percig volt Leonard, ugyanilyen gáz séróval, mint most. Eszembe jutott a Big Bang Theory és egy átlag jelenet közben szakadtam a nevetéstől:)

szucsitg 2008.08.03. 00:39:11

bruzsy: attol fugg mibe:P ha egy halo partyba, arra rabolintok, ha "Penny és három hasonlóan dögös barátnéja"-ra, akkor csak mondd h hova menjek:P:D

lehet kene irni a gossip girlrol is egy hogy vo'tot. ezt majd megbeszeljuk msn-n;)

Flankerr 2008.08.04. 16:14:48

öröm újra köztün látni mester, nemsokára jönnek a még keményebb részek..:)

Bruzsy · http://rockonlelkek.hu 2008.08.04. 17:59:52

Öröm újra köztetek lenni, a következő rész személyes kedvencem, szóval tuti, hogy gyenge és unalmas hogyvoltot kaptok belőle... ;-)

Sonrisa, én is láttam imdb-n, hogy szerepel, majd megnézem, pláne ha azt mondod, hogy jó. :-) Viszont szeptemberben jön az Earl első évadja CC-ra, abban is egy rész guest starja a jó öreg Leo... Na az se semmi azért... :-D
süti beállítások módosítása