Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace Klinika 3x22/23 - Döntések és kalamajkák I.

2008. június 01. 11:34 - sixx

Elmaradást pótlunk, és ha már, akkor stílusosan: a két legutóbbi részt összegyúrjuk, majd szétszedjük, mivel ez a duplarész volt a Doktor Addison (Jesszus!) backdoor pilotja, azaz az egyik hogyvolt a Grace klinikával, a másik meg Doktor Addisonnal foglalkozik majd. Ez az egyik.

Meredith otthonról narrálja a kis álmait, hogy majd ő talál magának faszit, meg él, mint Marci Hevesen, Kristina meg arra ébred Burke lakásában, hogy ott van anyja meg az anyósjelölt, mert ugye jön az esküvő, amit meg kell szervezni, és ehhez két anyakorú egyén kell. Az én esküvőmet ezen felbuzdulva egy külön cég rendezi majd, a tenderdokumentáció ötmillió ellenében átvehető a szerkesztőségben.


Kórház, Alex csaja (Éva) nem ismerős még a rendőröknek sem, lehet arab terrorista, és pont jól jött neki a baleset. Sloane megtudja, hogy Addison és valószínűtlenül vörös haja elment a kórházból, ettől zaklatott lesz. A két asszonyság elcibálja Cristinát Torreshez (álvénen Mrs. O'Malley), hogy megkérje a nyoszolyólányságra, ez azért mókás, mert az ilyen helyzetekkel Yang kurvára nem tud mit kezdeni, oszt csak annyit mond, hogy "nyoszolyólány." Torresről méretet vesznek, nincs visszaút. Meredith a faszijával beszélget, nem érdekes, még akkor sem, ha a fulladásos élményeiről beszél, mert mi kifejezetten sajnáljuk, hogy nem írták ki a sorozatból.

Meredith faterjának az új nője megjelenik a kórházban, mert csuklik, és savtúltengése van. Az nekünk is van, így kissé beszarunk, hogy milyen bajunk lehet vajon. A Náci vizsgálja meg, úgy tessék-lássék. Izzie megérkezik Cristinához, akit kurvára nem érdekel a szar esküvő, bezzeg Izzie-t igen. Meredith sem repes a boldogságtól, Torres meg rühelli az egészet, amivel rögvest belopja magát Cristina szívébe. Mivel Alex nem lehet koszorúslány, (eszembe jutott végre) Évával mászkál, akit Elizabeth Reeser alakít, mondtuk már?


Meredith mostohaanyja továbbra is csuklik, ami nem annyira jó, így valami csövet fognak beültetni neki, és akkor jobb lesz. Na, persze. A műtét zajlik, zajlik, de a Náci aggodalmas arcot vág, ezzel párhuzamosan Meredith meg kijelenti, hogy minden rendben lesz, azaz a nő valószínűleg meg fog halni. A műtétnek vége, mostohaanya balra el, ezek szerint majd csak a következő epizódban lesz baj belőle. Izzie és George a liftben beszélik ki a kis kalandto, aminek az a vége, hogy George le akar lépni egy másik kórházba, bárcsak igaz lenne. Sloane közli Alexszel, hogy legszívesebben pofán verné, mert Addison elment. Sóhajtunk.


Cristina esküvői ruhapróbája katasztrófába torkollik, ahogy vártuk, a három koszorúslány úgy néz ki, mint  egy vidéki kultúr avatóünnepségének szereplői, szóval minden rendben. Cristina kiakadása kissé túlzás, mégis mit várt? Strandpapucsos esküvőt? Burke lelkesedése azonban ráébreszti, hogy nem csak ő van a világon, és most örülünk, mert az annyira megható, hogy ihaj. Sloane elsírja Shepnek, hogy Addison elment Los Angelesbe, és azt is kinyögi, hogy úgy volt, hogy együtt lesznek majd, erre Addison lelép. Shep kicsit elégedett az események ilyetén alakulásával, mert hát ugye őt megcsalták annak idején.


Évának vérzik az agya. Ez elég keményen hangzik, Shep el is mondja neki, hogy az a gáz, hogy ébren kell lennie a műtét alatt, mert csak úgy lehet megcsinálni. És mellékhatásként akár az emlékezete is visszatérhet. Ami a mostohaanyát illeti, valami baja van, visszahozták a kórházba, mondom én, hogy nem lesz jó vége, pedig szegény békaszájú Meredith-nek pont most kezd egyenesbe jönni a kapcsolata a faterral. Évát műtik, a feje nyitva, az agyában kutatnak, közben franciául és spanyolul is beszél, sőt, németül is, de míg Shepék ezzel szórakoznak, valami elromlik, és Éva majdnem meghal, de mégsem. Az emlékezete viszont nem tér vissza, és ezért nagyon kiakad.


George házassági tanácsokat kér a Nácitól, ez tényleg kétségbe van esve. Burke is bizonytalan házasságilag, így a Náci összehozza őket, hogy beszélgessenek, és húzzanak a picsába a klinikáról. Meredith mostohaanyja újabb kezeléseket kap, a zene vidám, vaddöfakk, de aztán változás áll be az állapotában, görcsöl a gyomra, és a zene sem olyan vidám már, csak lesz itt tragédia. Torres elkapja Izzie-t, békén hagyod a férjemet végre? Ja, elmegy a másik kórházba, nem megyek utána, nyugi van. Muhaha, csak azt nem tudják, hogy közben George és Burke beszélgetésének az a következménye, hogy az ifjú férj egyre kevésbé bízik saját magában. Burke-nek is megvan a maga keresztje, az anyja egy megalomániás hárpia, aki kurvára nem örül annak, hogy a fia Cristina Yanget fogja elvenni.


Mostohamuter rosszul lesz, azonnal műtni kell, valami perforáció, meg toxikus lófasz, és ha nem sietnek akkor meghal, jajajaj. Izzie és George közben a liftben smárolnak egy kiadósat, és természetesen a liftajtóban Torres várja őket, de nem buknak le. Alex az eget mutogatja Évának, aki nem érti, hogy miért ilyen rendes vele Karev, mi tudjuk, mert szerelmes lett. A mostohaanya meghal, amit Meredith apja érthetően nem fogad jól, Meredith is kikészül, mindenki sír, nagyon szomorúak vagyunk így a végére.

Címkék: grace klinika
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ginger 2008.06.02. 08:14:44

Kárpótlásként jól esett volna egy extra bubis hogyvolt :-P

Johnny336 2008.06.02. 08:44:26

A "nem fogad jól" enyhe ferdítés, ugyanis ad Meredithnek egy nagy fülest, hogy "átkúrtál, megöltétek!". Shep pedig bambán bámul buta buksijából barna kutyaszemekkel.

Ez az Ava-s szál annyira fos...

Meg az esküvős is.

Kíváncsi vagyok RTL lelövi-e a következő részek poénjait...

gyurmalány 2008.06.02. 11:32:45

george ugyanoda felvételizik, mint anno foreman. őt azért felvehetnék.

Johnny336 2008.06.02. 12:10:49

A Mercy West az Chicago? Mert Seattle-től messze van. Meg Jersey-től is. Úgy emlékszem ER-ben is Mercy West a másik kórház (mármint aki a szomszédjukban van).
Vagy netán több Mercy West van?

gyurmalány 2008.06.02. 13:13:32

new york, ha minden igaz.
süti beállítások módosítása