Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Las Vegas 2x16 - Szerepcsere

2008. április 20. 19:25 - C21

Ha a karakterekből éppen nem tudunk kihozni valami újat, akkor cseréljük meg mindenki szerepét. Gondolhatták az írók, és a feje tetejére állították a Montecito-t. Így az új felosztásban kell a csalókról, és az étteremről gondoskodni.

Komoly gyűlést tartanak a főnök irodájában, ahol közösen úgy gondolják, hogy mindenki bénán végzi a munkáját. Ed, CIA-s emlékeiből előhúzza a csapatépítéses élményeit, így kitalálja, hogy a biztonsági szolgálatot a bombázó részleg képviseli, Danny lesz a teremfelelős, Nessa pedig átveszi az étterem irányítását. Apu pici lánya, pedig megtapasztalhatja, miért kapott a seggére, amikor apu fáradtan ért haza munkából, ugyanis őt fogja képviselni az önkormányzati gyűlésen. Sok sikert srácok!

Mike új feladata, hogy a nagyfőnököt tisztázza a közlekedési kihágása alól, ugyanis Ed, egy újság címlap sztárja volt, a piros lámpán áthajtásáról készült képpel. A botox kúra megtette hatását, de azért nem vágyik az ilyen hírnévre, és útnak indulnak beszerezni, az összes kamera képét, amiken rajta lehet az eset. Érezzük már, hogy a technikai kamuparádé közeledik!

Danny állja a sarat az asztaloknál, de észreveszi a volt gimis társát, akit pechesnek becéztek. Ilyen béna névvel elég meglepő, hogy orbitális nyerő szériában van, viszont Mike közeledésére egyből lelécel, amit a biztonsági lányok (Mary zakóban és gatyában farkmeresztő!) hangos nevetéssel díjaznak.

Delinda nagyon készül a tárgyalásra, magához mérten ultra szolid öltözetben vág neki. Felkészült. Annyira, hogy mindenkinek az egyéniségéhez illő színű mappát állított össze, és a város új szlogenjére is van ötlete. Vegas JNK. Játszani Nem Kötelező. El is ájul a saját zsenialitásától.

Nessa, a Mistique új vezetőjeként, elég merész terveket állít össze. Pub estét tart, azaz a jó öreg Angol hon életérzését viszi bele a casino éttermébe. Kolbász, sült krumpli, és a bejárat előtti jócsaj-jósrác szűrést eltörli. Mindenki jöhet. Günther-nek ez így sok egyben, viszont az új főnökkel nem lehet vitatkozni. Amikor harmadszor mondja, hogy „Günther nem..” akkor kap egy medve kucsmát a fejére, és örüljön, hogy nem egy igazi medvét húznak rá!

Na de mi van a 4-es melléken? Mary-ék elődeik útján haladnak. A jó seggű ügyfeleknek ledobnak egy zsetont, aztán ingyen mozi, de közben felfigyelnek arra, hogy egy jó fenék, még nem a megbízhatóság ismertető jegye, ugyanis csalnak a fiúk. Egyik a párosat, másik a páratlant teszi meg. Lebuktatok.

Mike beszerez minden elérhető felvételt, és kinyitja a kamu zsákot. Az egyik üzlet kameráján látszik egy monitor, amiben tükröződik a külvilág, amin Ed kocsija van, a másik felvételen, meg látszik a zöld lámpa. A tükröződős képen egy 2cm-es izé, az a torony, a másik videón egy 5 centis bigyó a torony, és rázoomolva a tetejére, látszik, hogy ugyanazok az emberek ülnek a hullámvasúton. tehát a zöld lámpa, és a főnök kocsija egy időben realizálódott a matérián.

Danny-nek sikerül visszahívnia a havert az asztalhoz, aki nem hogy elvesztené a megnyert pénzét, hanem még többet nyer. Barátunk gyanakszik, habár mindenki csak a vak szerencsére fogja a dolgot. Bevizsgáltatja a rulett kereket, kettévágja a golyót, amihez külön golyó kettévágó van(!) de semmi. Viszont a kamerás kamu parádé megvilágosította, úgyhogy infrával megnézi a szerencse fiait, akik mint kiderül, lézerrel mérik a golyó pályáját, amivel megsaccolják, hogy melyik szektorra kell fogadni.

Delinda-t nem izgatja fel a napirendi pontok tárgyalása annyira, mint egy este a klubjában, úgyhogy elviszi az önkormányzatot a Montecito-ba, ahol első kézből szerezhetnek információkat városukról, a honatyák. Az étterem teljesen egy Angol kocsma hangulatát hozza, barna sör, bele dobják a töményet, és már iszik is a polgármester. Ilyen király gyűlésen még nem volt az fix. Günther is meg van elégedve, több ilyen este is kéne szerinte.

Danny a termet tökéletesen felügyelte, Sam és Mary (a kosaras, mármint a D-s) lebuktatták a csalókat, Delinda elbűvölte a városházát, Ed tisztázta magát, és Nessa beújította a klubbot. Ilyenkor jönne az a rész , hogy mindenki megbánja, amiért leszólta a másik munkáját, amit már átérez, hogy milyen nehéz, de ez Las Vegas, ahol csak egy tanulság van, amit Delinda szlogen ötlettárából húzok elő: Mi történik Vegasban? Móka és kacagás!

Címkék: las vegas
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2008.04.21. 09:43:45

Na de a végén azért csak megbüntették Edét, mert nem volt bekapcsolva a biztonsági öve!

Mike kamerás kamuparádéja vicces volt.

Ez az egyik legjobb rész volt ebben a szezonban, és (ismeét) jó lett a hogyvolt is.

C21 2008.04.21. 12:51:27

Kösz Gabba!
Tényleg egész jó rész volt, sztem is a 2x13-al viszik az évadot eddig.
Bónusz képek nem voltak felső utasításra, de megkértem a vezetést, és a las vegas-hoz kivételesen ezentúl mehetnek képek a poszt után, van is mit felrakni, tegyük hozzá. Uh minél előbb igyekszem beilleszteni őket!

Gabba 2008.04.21. 15:08:07

OK, hát igen, nem árt jóban lenni a vezetőséggel ;-)

Luthor 2008.04.23. 17:32:20

Ha annyira meresztő, miért nincs kép róla?
süti beállítások módosítása