Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férfi fán terem 1x03 - Férfivásár

2008. április 19. 12:54 - leeann

A nézzük, mi történt az előző részben 1 perce után megcsodálhatjuk a levegőből Alaszkát. Tényleg csodaszép. Marin persze megint elkésik a rádióból, most épp azért, mert nem indul az autója. Patrick előre dolgozik és beharangozza, hogy jótékonysági agglegény árverésen az épphogy csak befutott Marin lesz a háziasszony. Persze szőke erősen tiltakozik. Viszont ez fiatal barátunkat nem érdekli, mert egyrészt már bejelentette, másrészt egy halászati cég reklámidőt vett Marin műsorában, amire ebben a rádióban még nem volt példa. Ja, és még valami újdonság történt: ajánlott levél jött és pont Marinnek. Egy csekk van benne, méghozzá 13073 dollárról. Az esküvői költség fele, amit visszatérítettek az elmaradt esemény miatt. Marin úgy gondolja, hogy ez a csekk a bonusz azért, hogy jó döntést hozott, és a pénz ihleti a napi kérdést is, amit az árverésen résztvevő agglegényekhez intéz: Őn mit gondol, mennyit ér?


A kocsmában is sokan megcsodálják a nem csekély összegről szóló csekket. Mindenkinek egyből lenne terve ennyi pénzzel, Annie eltenné esős napokra, Sara csak csupa hasznos dologra költené, cipőre a gyerekének, tetőjavításra, de Marin el szeretné költeni valami haszontalan és drága dologra. Ben azt javasolja, hogy költse el egy részét a pénteki pasi-aukcióra. Jack is ott lesz az árverésen, persze kizárólag jótékonyságból, de előtte egy borzot próbál előkeríteni, aki elveszett a városban. Marin és Jack vív egy kis szópárbajt, majd Ben és Theresa táncolnak egyet, mert épp az ő dalukat tette be valaki a zenegépbe. Na, ki lehetett az a galád? Hát persze, hogy párkapcsolat trénerünk személyesen.

Buzz egy ketrecben ül és Celia parancsnokkal kártyázik. No nem önszántából ücsörög rácsokkal körülvéve. Főseriff zárta be őt gyorshajtásért. Az import asszony Mai („Máj” repülővel érkezett annak idején Ázsiából, mint egy csomag) is megérkezik, hogy kimentse férjét a rácsok mögül, de ez nem kis feladat. Marin egész éjszaka forgolódik és nem tud aludni, ezért reggel azt gondolja, hogy ez csakis a szoba hibája lehet, így átrendezi. Sara segíteni akar neki, de megy ez egyedül is, gondolja ő. Tréner nekigyürkőzik az ágynak, amit sikeresen a lábára is ejt. Jajong egy keveset az ügyes szőke, majd Sara segít neki leemelni a lábáról az ágyat. Marin megint felemlegeti azt, hogy 14 éves kora óta sosem volt egyedül, mindig volt pasija. Megint kitűnő ötlete támad, hogy mit is kezdjen a pénzével, felajánlja Sarának a tető javítására, amivel jól meg is bántja.


Patrick elviszi Anniet bemutatni a mamájának, ami igen fura, mivel Celia parancsnok már ismeri, sőt egy fedél alatt is dolgoznak. De most anyaként adja majd elő magát, ami nem lesz kevésbé kellemetlen, mint amikor a hivatását gyakorolja. Egyenruhában a város életét keseríti meg, civilben pedig Annie-ét fogja, amit el is kezd az ismerkedő vacsorán. Mindenbe beleköt, nehogy a lány egy kicsit is jól érezze magát. Annie se rest, mert mikor Celia parancsnok meggyőzi fiát, hogy vegyen részt ő is az árverésen, Annie elmondja, hogy van 200 dollárja, amivel szívesen licitálna Patrickre. Celia nem igazán díjazza a visszavágást.


Elérkezik a pasiaukció ideje. Mindenki összegyűlik, sőt, a szomszéd városból is jöttek. Ben egy kicsit be van tojva, hogy valami vénasszony veszi meg, mert Theresa nincs sehol, hogy megmentse férjét. Sara próbálja megnyugtatni őt. Marin is megérkezik szokás szerint késve és beszélni akar Sarával, akinek viszont nincs kedve csevegni. A pasik eladása rendben zajlik, de mikor Buzz kerül sorra, rendőrfőnöknő bekavar és megveszi a felesége elől, aminek Mai nem örül, sőt. Ezután Patrick kerül sorra, de ő sem a párjáé lesz, hanem egy idegen agyon festett szőke veszi meg meglepő módon 260 dollárért, amennyit persze Annie nem áldoz a licitálós játékra. Ben a következő áldozat, végszóra feltűnik Theresa is és azonnal 250 dollárra emeli a tétet, hogy vihesse férjét, meg is nyeri. Nem sokat cicózott a csaj. Kocsmalakó Jerome-ért két idősebb nő versengett, akik együtt meg is nyerték őt.


Az utolsó eladandó pasi Jack. Mindenki 50 dollárról indult, de Marin a Jackre való licitálást 100 dollárról kezdi, mert Jack azt ajánlotta fel, hogy aki megveszi őt, kérhet tőle bármit. Persze a nők azonnal kapva kapnak az alkalmon és egymást licitálják felül. Marin úgy dönt, kell neki Jack és felajánlja a 13 ezer dollárt, hogy rövidre zárja a dolgot. Meg is vette, viheti. Marin a szobájában éppen ír, mikor megérkezik a tulajdona Jack személyében. Szegény vad- és halbiológus pokolian zavarban van és egy piknikkosarat szorongat a kezében, de trénernek más ötlete van, konkrétan átrendezteti Jackkel a szobát, ami ugye félbemaradt az ágy arrébb szuszakolásánál. Mainak nem tetszik, hogy férjét megvették, de Buzz nem aggódik és feleségét is nyugalomra inti. Feltűnik Celia parancsnok, aki most inkább egy csini nő, mint a tőrvény rettenthetetlen őre és Buzz felé közelít. Mai szúrós szemekkel néz férjére is, meg Celiára is.


Marin már majdnem mindent megjavíttatott Jackkel, amit csak lehetett. Nem is rossz ötlet ez a pasivásár. Ben megköszöni feleségének, hogy megmentette, de Theresa megcsókolja férjét, amit pár pillanat múlva hosszabban folytatnak is. Most mindenki szurkoljon, hátha újra összejönnek! Buzz és Celia átrepülnek Sitkába. Marin most már az autóját javíttatja Jackkel, de azt ígéri, hogy a másnapi bálon jóváteszi. Ez nem fog menni egy könnyen, mert béna és elüti Jacket, akinek nem esik baja, de úgy érzi, itt a randi vége. Annie elég idegesen keresi Marint a hotelben, de csak Sarát találja ott, így neki sírja el, hogy mi a frász baja van. Azon sír, hogy a nagy takarékoskodásában nem licitált Patrickre, és most az idegen szőkével hetyeg valahol. Sara szerint ez vészhelyzetnek tűnik, azt hiszem, az is.


Buzz és Celia Sitkában vacsoráznak, de főpilótának kicsit szokatlan civilben együtt lenni főrendőrrel. Celia nem érzi szokatlannak a dolgot, majd a férjéről beszélgetnek, aki szintén pilóta volt és Buzz jó barátja, de a beszélgetésből úgy tűnik, lezuhant és meghalt 26 évvel ezelőtt. Pilóta ember okos és megmondja Celiának, hogy tovább kéne lépnie, de nem vele, mert ő nős ember és szereti Mait. Patrick is randizik idegen szőkével, aki kezdi halálra unni magát, mert főrádiós folyamatosan Annieről beszél, hogy miért nem volt képes többet áldozni rá, pedig ő még kölcsönt is felvett volna miatta. Jobbkor sosem ronthatott volna rájuk az emlegetett szamár és juj, de dühösen néz. Tiffanyyy 2 f-el és 3 y-al kijelenti, hogy megvette a fiút, így az övé, Annie viszont felajánl neki 860 dollárt, ami az 1 havi fizetése. Szőke szemrebbenés nélkül elteszi a pénzt és lelép, vészhelyzet elhárítva, lehet újra turbékolni.


Reggel van és Jack kissé biceg, de azért ajtót nyit annak, aki hozzá érkezett. Marin csak azért jött át szegény sérülthez, mert látni akarta, hogy jól van-e, de nincs jól, mert sántít. Jack elüti egy poénnal, hogy átgázoltak rajta és nem kér Marin segítségéből. Persze aztán jól beengedi, mert tréner nem tágít és a konyha felé veszi az irányt, hogy főzzön Jacknek. Jézus, reméljük, a konyha egyben marad! Ben felesége mellett ébred, de Theresa hibának érzi az este történteket. Francba most mégse jönnek össze újra. Marin bevásárolt és főzni készül Jacknek, de előbb lomtalanít a hűtőjében. Jack kényelmetlenül érzi magát a jelen helyzetben és közli Marinnel, hogy őneki nem gond a magány, és nem vágyik mindenáron társaságra. Tréner ekkor úgy dönt, hogy nem is kavarog ott tovább, érti a célzást és sértődötten le is lépne. Csakhogy mikor épp elrohanni készül, megpillantja az égen földön keresett borzot, és egy elég szagos meglepi éri.


Marin nemsokára Jack kádjában találja magát nyakig paradicsomlevesben, amit nem nagyon ért, de Jack elmagyarázza, hogy a borz szagát feloldja a paradicsom. Tréner pityereg egy kicsit, mert elveszettnek érzi magát. Helyesbítek, már megint magát sajnálja. Igaz, elég szánalmasnak tűnik, ahogy egy kádnyi paradicsomlevesben sír. Jack pedig, mint érzelmes szamaritánus, megpróbálja a pozitívumokat megvilágítani. Szép pár: az egyik bűzlik, a másik sántít, az isten is egymásnak teremtette őket. Nahát, elérkezett a bál, ami lezárja ezt a jótékonysági kalamajkát. A lassú zenére andalgó párok között feltűnik Annie és Patrick, akik boldogabbak, mint valaha és megtörténik az első csókjuk is.


Megérkezik Marin is és az egyedül ücsörgő Sarához siet, akinek az arckifejezését elnézve még mindig rendesen bűzlik kedvenc szőkénk. A csajok beszélgetnek egy kicsit, meg persze ki is békülnek, de Sarát felkérik táncolni, így Marin rákezd a szokásos végső monológra. Ami közben Celia parancsnok is befut egyedül és már egyenruhában. Annie megkéri Patricket, hogy kérje fel az anyját, aki aranyos és meg is teszi ezt. Jack is eljött, de Marin most nagyon független akar lenni, így csak integetnek egymásnak. Marin kimegy a táncoló párok közül a szabadba és most, hogy megtapasztalta a szingliséget, az eget kémlelve a végső összegzése is erről szól.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása