Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 1x08 - Babylon bumeráng

2008. április 18. 16:17 - leeann

Mikey megtudja a kollégájától, hogy a jelenlegi főnököt előléptetik, és a boltból választhatja ki az utódját, amire kolléga is pályázni akar. Mikey sok sikert kíván neki, de ő nem akar beszállni a versenybe, mikor Tracy lelkesítő beszédje elgondoltatja egy percig a dolgon. Este van, a csapat Babylonból épp távozik és Justin azt meséli, hogy az apja most már katonai suliba akarja őt küldeni, aminek a fiúk az előnyös oldalát fogják meg azonnal. Brian bemutatja az új autóját, amit Emmett macthboxnak szólít azonnal. Justint és Briant az autónál hagyja a csapat, akik épp egymás szájában tartózkodnak, mikor Justinapu előtűnik a semmiből és ütlegelni meg rugdosni kezdi Briant. Szöszike próbálja leállítani a dühös apját, mire a csapat is visszafut és leállítják a habzó szájú Craiget. Justinapu ultimátumot ad fiának, hogy vagy hazamegy vele, vagy ne menjen haza soha többé. Brian erősen szentségel.


Justin azt mondja „soha többé” majd ezt elismétli nagyobb hangerővel is, ha az apja nem hallotta volna, és elküldi őt a fenébe. Justin az elmenő apja után kiabálja még hogy „soha, soha” és Brian gyorsan a karjába kapja a hisztis szöszit, hogy megnyugodjon. Liberty kajáldában meséli a történteket Justin Debbienek kb. egy levegővel. Ted és Emm egy kicsit gúnyolódnak szöszin, amit Debbie nem tart viccesnek és ő is Briant nevezi meg a bajok forrásának. Justin megvédi őt. Ezután szöszi arra hivatkozik, hogy ő már nem gyerek, mert lassan 18 lesz és fennhangon állítja, hogy „szavazhatok, házasodhatok és bevonulhatok!” Emmett erre csak annyit mond „Reméljük nem egy napon!”. Debbie kiosztós napot tart és Justinnak felhívja a figyelmét arra, hogy a szüleinek mindig is a kisfia marad, így érthető a reakciójuk.

Debbie a dolgára indulna, de megszédül, amit hamarosan egy gyors összeesés követ. A fiúkat ezzel halálra rémíti. Jennifer a férjével veszekszik, aki azt mondja dühösen, hogy Justin választott. Jennifer nem érti a férje viselkedését, aki azzal érvel, hogy nem hagyja, hogy megalázza egy rakás buzeráns, Justinanyu azt mondja, hogy azon már túl van és faképnél hagyja őt. A fiúk Debbiet istápolják otthon, aki mindenkit haza akar küldeni, és másnap dolgozni akar menni. Mikey észreveszi, hogy Vic bácsi kioldalog a kertbe, és utána megy. Mikey biztosítja, hogy ne aggódjon, a húga csak kimerült. De Vic bácsi magát hibáztatja, hogy Debbie azért dolgozik reggeltől estig, mert neki gyógyszerek kellenek, meg adóssága is van, és emiatt jelzálog van a házon. Brian és Justin az este történteken rágódnak és Brian újra kiadja a kanapét a kis szöszinek.


Brian bátornak nevezi Justint, hogy így rátámadt az apjára, majd egy takarót nyom oda neki. Justin leveszi a ruháit és a kanapé helyett, inkább Brian mellé fekszik. Másnap reggel Mikey és Brian reggelizik. Brian autókat válogat, hogy milyet is vegyen, Mikey pedig nem érti, mit keres nála még mindig szöszike. Michaelt még mindig a jelzálog idegesíti, amire Brian felajánlja neki, hogy kisegíti pénzzel. Mikey visszautasítja, mert ő akarja megoldani egyedül. Justin Daphnenak meséli a suli előtt, hogy milyen izgis napja volt a tegnapi, amikor Jennifer tűnik fel a sulis egyenruhával meg az iskolatáskával, és próbálja a fiát hazacsábítani, aki mereven ellenáll. Végre kicsit kijött a fiával, amit most apuci tönkre is vágott. Justin újra bezárta a kaput az anyja előtt.


Vic bácsi kiadó lakásokat böngészik az újságban, mert nem akarja, hogy a húga kötelességből tartsa el, de Debbie ezt nem érti. Debbie nem hibáztatja bátyját és nem kötelességből fogadta be, mikor beteg lett, amit Vic elfogad. Brianhez a munkahelyén Jennifer viharzik be és egy sporttáskányi ruhát rámol az íróasztalra, majd egy csekket nyom a megdöbbent Brian kezébe, aki nem érti a dolgot. Jennifer felvilágosítja Briant, hogy a fiának valahol laknia kell, de haza nem akar menni, és ha nála lakik, legalább tudja, hol van. Brian szerint nem az ő felelőssége szöszike, Jennifer szerint viszont az, mert elcsábította és megdugta. Most tessék, megkapta. Jennifer még ad némi instrukciót Justinnal kapcsolatban, majd kiviharzik az irodából. Mikey a főnökének nyal ezerrel és eredménnyel, mert hivatalos búcsúpartira.


Mikey a kondiban meséli, hogy meghívták a főnöke búcsúztatójára, de vinnie kell egy hölgyet is. Próbálják kitalálni, hogy hogyan oldják meg a hölgy dolgot anélkül, hogy kiderüljön, hogy Mikey meleg. Justin randalírozik Brian lakásában, aki hazaérvén némileg dühös a nap történései miatt. A nyakába szakadt szöszike és ez már nem olyan bulis, mint néha szexelni vele. Justin azt szeretné hinni, hogy Brian és ő egy pár - amit hisz még majd egy párszor -, de Brian ezt nem pont így gondolja, és azt próbálja kitalálni, mit kezdjen kedvenc koloncával. Debbie a lépcsőn oson le, dolgozni indulna, de Vic bácsi, mint egy jó ajtónálló, visszazavarja pihenni. Megérkezik fia is, így már Debbie végképp nem tud elszökni otthonról. Mikey elmondja, hogy előléptetés várományos és hogy segíteni akar. Debbie meg is hatódik.


Brian autót vásárol Linds és a gyereke társaságában. Az autószalon eladója rögtön átlagos családnak nézi őket és egy családi autót ajánlgat nekik, pedig Brian egy újabb Jeepet nézett ki magának. Az eladó szerint a Jeepet a buzik imádják, egy családosnak nem ajánlaná. Brian egy próbakörre akarja vinni a Jeepet, és az utcán várja az eladót, aki még a szalonban telefonál, mikor Brian gondol egyet és behajt a kirakaton keresztül a boltba. Ez után kiszáll és közli a megdöbbent eladóval, hogy veszi-viszi. David éppen masszázsban részesíti Mikeyt, akit Tracy hívott, hogy hol találkoznak, mert őt viszi a főnök bulijára. David nem tartja jó ötletnek ezt a Tracys dolgot, de Mikey nem tud jobbat. David elmagyarázza, hogy ha nem őszinte, mindenkinek fájdalmat okoz, de Mikey nem tudja elmondani az igazat.

Brian a Woody’sban van Emmettel és Teddel. Rá is lel az újabb prédapasira, akivel pár perccel később már a liftben csókolózik, közelítve a lakása felé. Mikor belép a lakásba a konyha olyan, mint egy csatatér, Justin ugyanis főz. Prédapasi segít a kis szöszinek befejezni a főzést, de Brian gyorsan elcsalja Justin mellől és szöszike előtt esnek egymásnak, aki nem tudja nézni, így lelép. Mikey megérkezik Tracyvel a főnök bulijára, ahol nagy sikert aratnak a főnök feleségénél. Mikey összefut a vetélytárs kollégával a bulin, aki utalgat arra, hogy olyat terjesztenek Mikeyról, ami ronthatja az esélyeit az új pozíció felé vezető úton. Mikey majdnem elfelejt levegőt venni, amikor visszaér mellé Tracy, akit gyorsan bemutat a vetélytárs feleségének.

Reggel van, Justin a lányok kanapéján ébred. A lányok reggelivel is megkínálják. Justin el van keseredve, mert azt hiszi, hogy Brian is és az apja is utálják. A lányok vigasztalják, Linds már hívja is Briant, mikor meglát egy rajzot róla Justin rajzfüzetében. Mikeynak jó napja kerekedik, mert elnyerte az üzletvezetőséget, a kollégái pedig veregetik a vállát és tapsolnak. Justinnak nem telik ilyen jól a napja, mert néhány idióta osztálytársa cseszegetni kezdi, buzizzák és lökdösik, amikor Brian a suli elé kanyarodik és kimenti szöszit azzal, hogy hazaviszi. Taylorék otthona az a bizonyos haza. Összeültek a felek, hogy kitalálják, mi is legyen Justin sorsa. Jennifer kezdi a beszélgetést. Megpróbálja megtudni, mit akar a fia. Justin azt válaszolja, hogy csak akkor jön haza, ha az apja bocsánatot kér Briantől, aki nemhogy erre nem képes, de még kiabál is. Azt mondja, hogy Brian becsapta szöszit azzal, hogy elhitette vele, hogy szereti.


Justin kiáll magukért és elmondja, hogy Brian ilyet sose mondott. Justinapu nem bír magával és tovább rontja a helyzetet azzal, hogy szabályokat szab Justinnak. Brian eddig bírta ki csöndben, és felvázolja a helyzetet: Tehát Justin csak akkor maradhat otthon, ha megtagadja önmagát, a gondolatait, az érzéseit. Craig persze rendre inti Briant, amit jól szokott viselni és most sem hazudtolja meg magát. Feláll és véleményt nyilvánít. Azt mondja, hogy amit Justinapu művel, az nem szeretet, hanem gyűlölet, majd megkérdezi szöszit, hogy vele megy-e. Justin egy „sajnálom, anyu” pillantást vet Jenniferre és Briannel megy. A Liberty kajáldában taps és fütty fogadja a visszatérő Debbiet, aki kihasználva az alkalmat mindenkinek elmondja, hogy a fia üzletvezető lett.


Debbie nagyon büszke a fiára és dicséri, mennyire őszinte és nagylelkű, majd elpityergi magát. Mindenki gratulál, de Mikey nincs feldobva, mert tudja, hogy hazugsággal jutott a kinevezéshez és az utcán keres egy csöndes helyet. Brian is gratulál neki és megvigasztalja Mikeyt, hogy ha hazugságra kényszerítik, akkor az nem is igazi hazugság. Michael megkérdezi Briant, hogy hova megy és miért nem marad egy kicsit ünnepelni. Brian azt válaszolja, hogy őt már várja otthon valaki egy ideje. Elbúcsúzik Mikeytól, gratulál neki és elindul haza. Szöszike megterített és az előzőnapi főztjét tálalja föl Briannek, akinek ízlik is, mert a Jambalaha (dzsambalaja) másnap az igazi. Nagyon helyesek, ahogy együtt vacsoráznak. Ez még valami nagyon jónak is kezdete lehet. Helyesbítek, jónak a kezdete lesz.

13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lukri 2008.04.18. 16:43:35

Húúúh ez jó volt ez a rész, szegény Debbie, hogy összeesett! De nagyon helyes volt Justin és Brian a végén, ahogy együtt vacsoráznak:)))

Engel 2008.04.18. 17:40:59

Ez a sorozat felháborító, nem értem miért engedik ezt leadni. Hihetetlen ez homo imádat.

candyperfumegirl 2008.04.18. 18:11:42

Engel: szerintem meg az ilyen hozzáállás az, ami hihetetlen.

kla 2008.04.18. 18:15:39

A Maffiozók is felháborító, nem értem miért engedik azt leadni. Hihetetlen ez a bűnöző imádat.

Démétér 2008.04.18. 18:50:33

Mi ebben a felháborító? Ritka jó - értelmes, szórakoztató, sajátos - sorozat, kevés ilyen jó készült. A szereplőknek van élete, és nem csak magánélete: van hivatásuk, politikai véleményük, családjuk, egészségük, sportolnak, utaznak, buliznak, olvasnak, művelődnek, és igen: szeretnek és szexelnek is.

A hogyvoltért pedig köszi, én szeretem olvasni :)

Lukri 2008.04.18. 19:53:15

Nem értem mi a baj a sorozattal. Én imádom! És semmi baj, azzal, hogy melegekről szól ők is ugyan olyan emberek, mint más. Annyi a különbség, hogy a fiúk és nem nőkkel szexelnek, de ez nem tragédia csak egy állapot.

Engel 2008.04.18. 19:57:15

Szerintem ez a sorozat beteges és az is az aki nézi!

leeann 2008.04.18. 20:08:22

Démétér: Köszönöm!

Engel: A véleményeden csak nevetni lehet!!

candyperfumegirl 2008.04.18. 21:29:50

Seriously in need of a moderator.

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.04.19. 08:48:16

Engel: ezesetben azt tudom javasolni, hogy ne nézd és ne olvasd el a hogyvoltot róla, és akkor rendben lesz a lelkiüdvöd, a mienkkel majd foglalkozunk mi.

sunshine66 2008.04.19. 23:01:49

Azért röhej, hogy a "buzizók" mindig az elsők között olvassák el a hogyvoltot, valszeg alig várják, hogy megjelenjen. Ezúton is üzenem Engelnek, hogy az első évad DVD-n május 6-án jön ki, jó lesz, ha siet. :)))
Egyébként ez az egyik legjobb rész az első évadból. A kedvencem az a jelenet, amikor Brian fáradtan hazaér a munkából és ott találja Justint a rendetlenség közepén a kedvenc ingében. " Tudsz arról, hogy meg kellett igérnem anyádnak, hogy rendben megcsinálod a házi feladatodat és időben beérsz a suliba?!"

leeann 2008.04.20. 20:56:54

Ja, ja nagyon jó volt ez a rész. Nekem az tetszett, amikor Brian behajtott a kirakatba.

leeann 2008.04.20. 20:57:28

Illetve az üzletbe.
süti beállítások módosítása