Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tuti Gimi 2x01 - A szerelem fáj

2008. március 04. 16:00 - Windermere

Egy első évad gyorstalpalóval nyitunk, ami címszavakban:

Lucas és Nathan kosaraznak – Brooke látja Lucast és Peytont csókolózni – Nathan szereti Haleyt – Lucast autóbaleset éri – Keith, aki vezette az autót, ivott – Dan bevallja, hogy Lucas a fia – Peyton összebunyózik Jake gyerekének anyjával – Brooke azt hiszi terhes – Dant szívroham éri – Keith megkéri Karen kezét, aki nemet mond – Haley és Nathan összeházasodnak – Lucas elhagyja Tree Hillt.

Főcím után indul az új évad. Temetésen vagyunk, a koporsóban Dan fekszik. Deb odalép hozzá, erre Dan hirtelen megfogja a nő kezét. Aztakurva, gondolnánk, de már vált is a kép, és Deb a kórházban álmából riad fel, Dan pedig ágyban, kómában. Doki megjelenik, Deb megtudakolja, hogy számított-e volna, ha előbb megtalálja Dant. A doki válasza hatására kapunk egy flashbacket (továbbiakban FB), amiben Deb a földön fekve találja az akkor még eszméleténél lévő Dant. Éppen készül telefonálni (mármint Deb, nem Dan), mikor utóbbi kijelenti, hogy hagyja itt meghalni. Csaj le is dobja mellé a telefont, majd egy hosszú litániába kezd, hogy ő csak bocsánatot akart kérni, fickó közben elájul, így a nő mégiscsak hívja a 911-et. Majd visszatérünk a jelenbe (továbbiakban J), és megtudjuk a dokitól, hogy apunak örökletes szívizom betegsége van, és egy stresszhelyzet hozhatta pont most elő a szívrohamot. FB: apu bocsánatot akart kérni anyutól, és mikor hazaállított a csajt Keithszel találta egy ágyban.

J: Haley és Nathan is ágyban vannak, persze nem Debéknél, hanem a srác albérletében. Érdekes módon mindketten azt álmodták, hogy az előző évadban összeházasodtak, ami mint kiderül igaz is. Aztán Debanyu hívja a srácot, elmondja neki, hogy Danapu kórházban van. Elhatározzák, hogy bemennek, de még nem mondják el az esküvőt. A kórházban Danaput még nem vizsgálta meg Foreman (persze, mert nem is ott dolgozik), így nem derül ki, miért eszméletlen még. Az álompár Debanyut a kórházi kápolnában találja meg, ahol egy elhamarkodott ölelkezős szituban anyu kiszúrja a fiatalok kezén a gyűrűt, amiből azt a következtetést vonja le, hogy Danapu azért kapott szívrohamot, mert Nathan elköltözött tőle, és összeállt ezzel a csitrivel.

Időközben Karen is a kórházban lóg, mint kiderül az agydaganattal küzdő Whitey edzőt látogatja, majd a folyosón összefut Debbel, aki elmondja neki Dan esetét.

Közben kiderül, hogy Lucas is Charlestonba ment, ugyanoda ahova Keith (ja, ő is lelépett az első évadban). Persze Keith is rögtön kapja a forró drótot, hogy Dan (aki egyébként a tesója) kórházban van. Elmondja Lucasnak, aki megtudakolja, hogy visszamenjenek-e Tree Hillbe, de Keith rögtön levágja, hogy egy gimis srác még nem lehet gyakorlott szívsebész, így szerinte felesleges. Ennek ellenére elkezdenek írni egy Should I Stay or Should I Go táblázatot, persze a Stay oszlopban van a hosszabb felsorolás, de Lucas benyögi, hogy az egészet übereli az a tény, hogy neki az apja Danapu, Keithnek meg a testvére Dantesó.

Brooke ráveszi Peytont, hogy menjenek el hajókázni, és kiderül, hogy a járművet ugyanúgy kell vezetni, mint egy autót, csak nincs sebesség határ. FB: megtudjuk, hogy a loknis lány (aki elmondja nekem, hogyan tudok a szögegyenes hajamból ilyen szexis loknikat varázsolni, az vendégem egy ingyen kommentre a lap alján), szóval Peyton az előző nap egy borítékot talált Lucastól az ajtójára tűzve. J: a csajok pasikról beszélgetnek már a hajón, kint a nyílt tengeren, majd bemennek úszni a vízben, persze ruha nélkül, ahogy azt szokás. Szárítkozás közben Peyton bevallja Brookenak, hogy Lucas nem egy szó nélkül lépett le, hanem hagyott nekik egy levelet (ja merthogy kettőjüknek szól). Persze Brooke megsértődik, hogy miért nem hallott erről előbb. Kiderül, hogy Peyton azért titkolta el a levelet, mert félt, hogy annak tartalma közéjük fog állni. Végül közösen úgy döntenek, hogy elégetik a levelet immáron a szárazföldön.

Haley és Nathan esküvőjét egy elnyújtott FB folyamból ismerjük meg. FB: A lány totál rá van indulva a srácra, aki egy jó ágytorna helyett inkább megkéri a csaj kezét. Lány beleegyezik azzal a feltétellel, ha a szülei is áldását adják rá. Így beállítanak a szülőkhöz, akik a fontos bejelentés miatt, a „Terhes-e vagy” kérdést teszik fel lányuknak. De Nathan elkezd arról zagyválni, hogy mint tudják ő elköltözött a szüleitől, mert nincs jóban velük, mire Haley apu (aki az igen fantáziadús James James névre hallgat, sztem a Szomszédokból lopták az ötletet) azt mondja, hogy ugyan ők nagyon szívesen örökbefogadják, de akkor nem mutatkozhat a lányukkal, legalábbis nem nyilvánosan. Végül áldásukat adják a frigyre, miután anyu egy szuszra elnyögi: „ha nemet mondunk, nem fog minket szeretni, teherbe esik, kimarad a suliból és kurva lesz meg narkós”.

Aztán miközben FB háttérszövegként halljuk Haley esküvői fogadalmát,

J képként a következőket látjuk:

Lucas hazajön, és bemegy Karenhez (Lucas anyu) a kávézóba – Deb megtalálja a válási papírokat, amit Dan már aláírt – Peyton és Brooke fogócskázik a tengerparton, majd megjelenik Lucas - Keith is hazatér, első útja Debhez vezet a kórházba – és mikor összeölelkeznek, na pont akkor ébred fel Dan

Címkék: tuti gimi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása