Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 2x04 - Álmok és rémálmok

2008. február 01. 09:32 - kiricsiz

Intro. Demsa és lánya lovagolgatnak és közben Demsa telekbizniszeiről csevegnek. Korrupció, telekspekuláció és autópálya. Denise meg végre elmondhatja, hogy mit álmodott a múltkor a halott muterjáról. Kábé azt, hogy nem fogott a fék. Demsa viszont talán többet tudhat a felesége "balesetéről", mivel elszólja magát. Denise csak egy álomról mesél, Demsa mégis gyorsan közbeszól, hogy "baleset volt!" Szóval ebből mostmár tudjuk, amit eddig is tudtunk, hogy nem baleset volt.

Őrs, az állomány lassan szállingózik befelé. Johnny egy csajszi fényképét nézegeti a mobilján, meg a számítógépen. Ebben a részben ez lesz Johnny nagy ügye, amit meg kell oldania. Pircsi elmeséli az álmát, amiben Johnny elrepül (legjobb poén: "Angyalföld szupermenje"). Móricz viszont tényleg becsajozott, vígan lépked az őrs folyósóin, szóval mégse Malek kapcsolta le a múlt rész végén a villanyt. A becsajozásról már Bordás is tud, de nem is ez a lényeg, hanem hogy kér egy szívességet Móricztól. Szerezzen meg minden infót az interpolos ismerősein keresztül Demsa feleségének "balesetéről". Móricz elnyom néhány szokásos baromságot (úgy látszik, azért mégse változtatta meg annyira a becsajozottság, hogy ne legyen a mi megszokott, előírásos, kincstári Móriczunk).

Demsa lovardája. Demsa újabb emberét ismerhetjük meg. A testőrét, Olaszt már szemrevételezhettük nemegyszer, és most itt van ez a fura fickó, a befésült sérójával, aki szintén úgy néz ki, mint egy festőművész. Nem hiszem el, hogy ebben a maffiában mindenki úgy néz ki, mint egy entellektüell, várom, hogy mikor bukkan fel TGM, vagy Esterházy Péter egy UZI-val a hónaljtokban, 10 tonna koksszal a csomagtartóban és néhány hosszú tanulmánnyal a kézben. Mindegy, azért érdekes karakternek néz ki így elsőre ez a fószer is, ráadásul úgy látszik, ő fogja mondani a poénokat, amikor Demsa valakit kinyír. Demsáék valamire készülnek, ugyanis arról folyik a duma, hogy meg akarják erősíteni a védelmet, mert várható a franciák támadása ("megjelenése"). És előkerül a vasvilla is egy pillanatra, mint a közmondásos puska a falon, ami majd el fog sülni.

Őrs. Idióta hülyegyerek feljelentést akar tenni a muterja ellen. Ennél gusztustalanabb gyereket még életemben nem láttam. Johhny közben megmutatja a fotókat Otyónak is, amiket az előbb nézett. A csajszi Johnny gimis osztálytársnője és most körözés van kiadva ellene. Ez végül is Bordás dilemmája kicsiben: feldobja-e Johnny a volt osztálytársát? Viszont Johnny legalább jól megsérti Otyót azzal a mondattal, hogy te amúgyis nagy tapasztalatot szereztél a volt haverjaid fölnyomásában. Na jó, nem szó szerint.

Alter megérkezik az őrsre. Móricz egyből rászáll, hogy mi ez az akció már megint, ki vele, de még mielőtt Alter pofán verné, besétál maga Kolonics is, úgyhogy Móricz kiváncsisága hirtelen alábbhagy és inkább haptákba vágja magát.

Közben a kisköcsög még mindig itt van, aki a feljelentést akarja tenni az anyja ellen. És elérkeztünk az epizód egyik legkirályabb jelenetéhez, Bordás agya elborul és kidobja a kispöcsöt a legjobb duma kíséretében: "ne jelentgessél itt te senkit, menjél, jelentsél az iskolában a hetesnél!" (És még odaveti a lefagyott Pircsinek: "Miva', nincs munkája? Adjak?") Ja, egyébként Bordás azért figyel föl a kiscsávóra, mert az egy osztálytársával beszélget mobilon, és kiejti a Petár szót. Az őrnagy hirtelen azt hiszi, hogy ez ugyanaz a Petár és már ekkor ordít a gyerekkel. De miután kiderül, hogy ez a Petár egy másik Petár, Bordás a rend kedvéért azért kihajítja az okostojást. Stohl művészúr elmondása szerint azért, mert annyira nagy volt benne a feszültség a Demsa-ügy miatt, hogy szakadt a cérna a Petár szó hallatán. De tökmindegy, ezért a hülyegyerekért egyáltalán nem kár.

Kolonics, Kocsis és Alter azért jöttek össze az őrsön, hogy megbeszéljék a dolgok állását. De itt jön már megint a szokásos forgatókönyvi bénázás. Miért kell itt az őrsön, nagy feltűnést keltve őrsi gyűlést tartani, mikor lehetne a Teve utcában is. Másrészt Kocsis azon van kiakadva, hogy Demsa nem jelentkezett a múltkori akció után. De hát tudtommal nem is ez volt a terv eredetileg sem! Ráadásul elég nagy hülyeség elvárni, hogy Demsa hívogassa Bordást, mikor ő adta a névjegyét az őrnagynak, hogy az hívja majd fel. Persze értjük mi, hogy ez az egész arra mindenesetre jó, hogy Kocsis és Bordás között konfliktus legyen rögtön az akció elején, vagyis, hogy repedések jelenjenek meg a KMCS márványfalán.

Kálmán bá viszont megint elemében van. Teljesen be van sózva, mert vett egy új kávégépet az őrs konyhájába. Reméljük, akkor mégse megy el KMB-nek. (Poén: "Hoppá!" "Ez az én dumám, jó?")

Kriszta meg Otyó beviszik Bota úrat, a környék egyik nevezetességét, a mutogatós bácsit. Kicsit olyan, mint a Ludas Matyi-karikatúrákon, a fickó egy szál faszban van a nagykabát alatt, na de mindegy, egy jó poénért dobjuk oda a realitásokat. Szóval a fickót beviszik az őrsre. Az őrsön belül rögvest kitapinthatóvá válik a társadalmunkat is végletesen megosztó véleménykülönbség: vajon minek tekintsük a szatírt, szerencsétlen beteg embernek, vagy rohadt perverz állat bűnözőnek?

Móricz viszont utánanézett a Demsa-feleség halálnak. Fékhiba. Idegenkezűségnek semmi nyoma a szakértő szerint. Móricz viszont nem szakad le az Alter-ügyről. Ráadásul Gergő bácsi is tudni akarja, hogy mi folyik itt. Bordás annyit elmond, hogy a kábszeresek akcióznak, és ebbe folyt bele Alter.

Bordás lép, és felhívja Demsát és meg is beszélnek egy talit. Méghozzá a lovardában. Kolonics viszont most is folyamatosan titkolózik, ami Bordásnak rossz, de a sorozatfüggőnek jó, mert lesz izgalom, meg bonyodalom. Örömhír, már akinek, hogy Zsuzsát háziőrizetbe helyezik.

Demsa a lovardájában várja Nikoszt is, nemcsak az őrnagyot. Nagy megbeszélés lesz. Éppen vasvillával kapargatja az almot, amikor megérkezik a görög. Én azt hittem eddig, hogy ez a Nikosz egy nagyfőnök, ehelyett meg kapunk egy kapucnis pöcsfejt. Nagyjából érthető a helyzet. Az van, hogy a franciák irányítják a csempészést, meg az egész drogbizniszt, a csempészáru először áthalad az országon, a franciák földolgozzák, aztán visszajön leosztva, rohadt drágán. Demsa meg úgy gondolja, egyszerűbb, olcsóbb, ha az áru nem hagyja el az országot, ha már egyszer itt van. Minek bonyolítani? Nikosz elköveti azt a hibát, hogy Demsa lányával próbál fenyegetőzni, erre Demsa keresztül döfi a vasvellával, ahogy azt megígérte már az epizód elején.

Zsuzsa viszont megkattant a rövidke börtönidő alatt. Úgy néz ki, mint Ágnes asszony. Merthogy Bordás meglátogatta. Sok mindenről nem tudnak beszélgetni, mert Zsuzsa csak néz és hallgat, mást nem tud. Ja, annyit mond, hogy csavard fel a fűtést. Lehet találgatni, hogy ez mit akar jelenteni.

Hogy legyen egy tisztességes tömegverekedés is, az őrsre meg beront egy feldühödött apa és ki akarja herélni Bóta urat, a szatírt, mert a fickó kislányának is mutogatott. Úgy látszik minden epizód végén lesz egy ilyen bunyó az őrsön. Mondta is Stohl András az interjúban, hogy szegény ember vízzel főz, ők nem tudnak minden részben robbantgatni, kénytelenek ilyen akciókkal beérni. És végül is nem tökmindegy? Hány olyan film van, amiben tüzijátékraktárnyi robbanóanyagot pukkantgatnak el, mégis trágya, a Másfél millió lépésben nem robban semmi, mégis a legizgalmasabb sorozat.

Demsa embere fekete zacskóba csomagolva kiviszi Nikosz tetemét, pont akkor, amikor Bordás megérkezik. Demsa emberét egyébként Stirlitznek hívják, ezen jót röhögtem. Civilben pedig ő Menszátor Héresz Attila. Kilovagolnak. Bordás előadja a lefokozott rendőrt, akit bűnbaknak löktek az iskolai dolog miatt. Bordás azt mondja, hogy beadta a felmondását, és éppen valami izgalmas munkát keres. Amit nem igazán értek, hiszen arról nem volt szó, hogy kilép az őrsről az akció miatt. Arról volt szó, hogy átpasszolja a dolgot Alternak, aztán onnantól Alteré a pálya.

Kocsis viszont tovább okoskodik (mert úgy tűnik, az őrsi gyűlés Kolonics szobájában folytatódik), szerinte Bordás "a bizonytalansági tényező". Valamennyire Alter is fél Bordás akciózásától. Szóval bomladozik a Szent Szövetség. A néző meg izgul, hogy Bordás, el ne cseszd.

Demsa azt akarja, hogy egy este üljenek össze, Erika, Demsa, és Bordás. Úgyhogy Bordás fogja magát és még aznap este ellátogat Erikáékhoz, akik épp a Csináljuk a fesztivált! nézik és baromira örülnek a késői vendégnek. Erika a szokásos szarakodása után nagy nehezen rábeszélődik a dologra. Mike viszont rohadt ideges Bordásra. Mondjuk az marha vicces, hogy Mike azt hiszi, hogy Bordás azért zaklatja Erikát, mert "még nem fogta föl, hogy vége". Miközben a valóság az, hogy megint egy titkos akció miatt megy minden.

És jön az est csúcspontja. Kálmán bá és Kriszta a szoli leadása után elindulnak a Dühös felé Editért, Kálmán bá meghívja Kendét egy sörre. A Dühösben meg az a helyzet, hogy egy kurva jön be melegedni, piálgatni, vodkázgatni, egyébként tök jó nő. Miért nem találok a színésznőről képet a neten? Beraknám napicsajnak a vasárnapi ajánlóba. És persze akar venni egy kis narkót is. Méghozzá a mi Zolikánktól, aki épp itt dartsozik. Szóval a szálak itt futnak össze nagyon csúnyán. A csaj egy dugásért cserébe kér egy kis cuccot. De Zolika csak pénzért ad cuccot, nem olyan tökös gyerek ő, neki nem kell az ingyérnumera. Figyelmezteti a csajt, hogy vigyázzon a matériával, mert üt, mint a kakukkos óra. A csaj persze szarik rá magasból, ezt már ismerjük az előző szériából. Be is durrantja magának orron keresztül a port és ki is fekszik tőle, ahogy kell, némi habbal a szája sarkában. Pont akkor, amikor Kriszta és Kálmán odaér. Úgyhogy Zolika most nagy szarban van. De Kriszta is...

Címkék: tűzvonalban
34 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tevetopok 2008.02.01. 10:40:52

Szerintem nem Demsa a fő célpont. Zolika nem ismerheti Demsát.Ez nonszensz.Alter nem akarta képen törölni Móriczot.Sőt! Az epizód legviccesebb párbeszédében figurázta ki.Nikosz sokkal nagyobb formátumú bűnözőnek lett beállítva az elején. Miért kellett ilyen piti-módon végeznie? Ezt a Kocsist meg nem értem. Össze-vissza beszél. Alter parkolópályán van. Vajon miért?

akyyy 2008.02.01. 11:03:22

az interjú mikor kerül fel? lemaradtam:S:D

kiricsiz 2008.02.01. 12:17:30

tevetopok 2008.02.01. 10:40:52

én sztem nem írtam, hogy zolika ismeri demsát.

móriczot mindenki képen akarja törölni :)) na jó, egyébként azt nem azért írtam, mert már lendült alter keze, hanem csak úgy hangulatfestésként.

viszont elvileg alter később épül be, de majd meglátjuk.

akyyy 2008.02.01. 11:03:22

fönn lesz, nem tudom, mikor, de értesülni fogtok róla, ha figyelitek a comment:com-ot, vagy a hogyvolt-ot. egyébként baromi jól sikerült.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.02.01. 12:34:58

Erről szoknának le a tévék, hogy mindenáron önreklámot kell berakniuk mindenbe, amihez közük van. Egy magyar filmről simán meg lehet mondani, hogy melyik csatorna támogatta, elég csak azt figyelni, mi megy a tévében (háttérádiózás dettó ugyanez, valahogy mindig becsúszik a sztoriba egy szignál). Ha az a sztori, hogy tévét néznek, akkor miért ne nézhetnének egy csatornasemleges filmet? Naná, hogy az M1 legnézettebb műsorát nyomják...

Ja, és érdeklődve figyeltem a rész végén, hogy mi mindenre nem jó a lakcímkártya :-)

dupi 2008.02.01. 12:44:56

szerintem meg eggyértelmű, hogy saját műsort reklámoznak, bár nem t'om, az megy-e még.

kiricsiz: a fotelpatkányok nem index-támogatott is? mert akkor nem értem (talán bruti írta?) a hely-hiányt. valamennyivel lehet tudok segíteni :)

dupi 2008.02.01. 12:46:26

-g persze, és a nikoszt tényleg csúnyán felülpozicionálták az expozéban. zsuzsának meg örülök, mert jócsaj, és ha behizták, valami úgyis lesz vele még. remélem visszamegy pozitívba.

dupi 2008.02.01. 12:47:27

most meg ~hozták ~hizták helyett, lassan ideje lenne felkelnem is, szorri a flúdért.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.02.01. 13:17:02

"szerintem meg eggyértelmű, hogy saját műsort reklámoznak"

Persze, hogy egyértelmű, pont ez a bajom...

dupi 2008.02.01. 14:36:59

hát ha adok el éppen egy kiló ramot, nem reklámozom be a konkurenciát, hogy ott milyen jó alaplapok vannak. szerintem. bepróbálom, hátha.

sőt nekem tetszenek az ilyenek, bár én csak a hogyvoltból tudtam meg, hogy m1-et néztek :)

akyyy 2008.02.01. 15:55:06

nem azért de pl szökésben is mindig fox news volt a tvbe éppen. ha mutaták.

egyedül csak az olcsó délutáni rtles filmekbe szokott lenni BNN és társai:D

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.02.01. 16:09:47

nekem is fura volt ez a nikosz dokog. úgy emlékszem, hogy demsán keresztül akartak eljutni nikoszhoz, és lebuktatni a fejeseket. de demsa most előléptette magát:))
bordás meg szerintem bele akar keverni az akcióba. nagyon úgy néz ki, hogy nem akarja, hogy alter épüljön be, és inkább saját magát helyezi pozícióba. ezért mondta, hogy felmondott.
a vacsora meghívasos szálat meg nem értem. mifasznak kellet elfogadnia, hogy a feleségével menjen demsához. eléggé rázós a szituáció, nem tudhatja, hogy nem fogja magát elszólni a nő. ráadásul, így ő maga keveri bele a családját az akcióba.

kiricsiz 2008.02.01. 16:23:22

Bombadil Toma · 2008.02.01. 16:09:47

jaja. a múltkor az volt a problemája bordásnak, hogy kolonics belekeveri a családját, most meg ő maga keveri bele erikát "az ügy" érdekében. pár résszel ezelőtt meg még nagy lelkiismereti problema volt, hogy felnyomja-e saját régi haverját.

dupi 2008.02.01. 16:34:45

lehet azért hozták be a johnny-felnyomja-e-az-ismerős-t vonalat, hogy johnny elqrja (pölö nem nyomja fel, és történik valami súlyos), hogy bordás még meglevő fenntartásait oszlassák vele. vagy fordítva: johnny úgy cseszi el, hogy feldobja, és erre bordás átáll a sötét oldalra ;)

Renáta_ 2008.02.01. 16:56:30

Idióta hülyegyerekes rész.

1. Manapság a fiatalok egy része ilyen. Legalábbis van egy ilyen réteg...

2. Ha elmúlt 18, van joga feljelenteni, és ebből még balhé is lehet.
És bár valóban unszipmi a srác, nem tudhatjuk, hog az anyja valóban nem tett-e olyat, ami miatt valóban jogos is, hogy feljelentse.

3. Bordás kommandós volt. Hogy kattanhat meg az agya így egy név hallatán? Én először azt hittem, csak "hallgatózik", infót szerez, vagy utánanyomoz a gyereknek, mindenesetre kultúráltan oldja meg a dolgot.

(ha meg nem halt volna meg, most borítékolnám, hogy a kölyök ügyvédje is Kirner, és majd következő részben jól meg is jelenik. :)

2008.02.01. 16:58:02

Amennyire emlékszem a vasárnapi részre (a mostaniak nem hagynak bennem igazán maradandó nyomot), az volt a bajom, hogy két k... nagy közhely is besikerált:
1. Mike lakásának gangján a téli idő ellenére valahonnan üvöltő tévé (vagy, csak én lakom nagyon jó gangos házban a IX: kerületben, ahol ilyen max. nyáron van)
2. ami ennél sokkal fájóbb: a kurva halála a kocsmában. Egyik oldalról fájóan mindenki összefutott, mintha csak a Rózsa bisztróban lettek volna a Mátyás király térről (Kriszta, Zoli, Kálmán b. lánya, kurva), másrészt, ugye már akkor nagyon világos volt, hogy a kurvának annyi, mikor Zoli figyelmeztette, hogy nagyon ütős az anyag és vigyázzon.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.02.01. 17:18:13

Losz Alamusi,
1, például egy nagyothalló néni lakik a házban aki bömbölteti a tévét, volt ilyen tapasztalatom...
2 "már akkor nagyon világos volt, hogy a kurvának annyi, mikor Zoli figyelmeztette, hogy nagyon ütős az anyag és vigyázzon." A falon lévő puskának el kell sülnie!

2008.02.01. 17:18:28

bombadil és kiricsiz:
én már azt sem értettem, hogy Mike miért mondta a gangon Bordásnak, hogy aggódik, hogy Bordás MEGINT belekeveri a családját valamibe...
Bordás még keverheti Erikát balhéba, akár kicsinyes bosszú gyanánt. De valóban, akkor is hülyeség volt ekkora patáliát csapni a Demsás meghívásból, hogy azonnal felrohant Erikához. Mert, ha a csaj be van rágva, akkor elemi érdeke lett volna, hogy ne haragítsa még jobban magára csak azzal, hogy lehetetlen időpontban megy oda.
De, hogy miért kell ennyire oda Erika.

2008.02.01. 17:19:31

vadász2
1. ezért klisé ;-)
2. szintén

dupi 2008.02.01. 18:11:55

1: anyukámmal is volt úgy, hogy amikor beléptem a lépcsőházba, hallgattam, hogy a 3.-on zoránt hallgat :) szóval az nem annyira gáz.
2: ha nem futnának össze a szereplők, eléggé nyögvenyelősen alakulhatnának a dolgok ;) tudod, ez egy film :)

erika meghívása: jobb minél hamarabb túlesni az ilyen kényelmetlen dolgokon, bordás meg nem az a tökölős srác. és azért kell oda, hogy elnyerje a bizalmát, meg nálam még nincs lejátszva, hogy biztos nem lesz köztük semmi sem. ha nem hívja el, akkor nagyon könnyen kiderülhet, hogy valamit titkol. kicsi a világ az életben is, hát még a rózsa presszóban :)

2008.02.01. 19:27:07

Persze, hogy össze kell futniuk, csak azért elő lehet ezt is annyira készíteni legalább, mint a kurva halálát az ütős az anyag felvezetéssel.
HA Kálmán bá nem most hívta volna el először Krisztát egy sörre
HA Zoliról is lett volna szó, hogy néha megfordul arrafelé
HA Edithez (ugye, ez K.bá lányának a neve) már jött volna volt kolléganő
HA nem ez lett volna az első alkalom, hogy látjuk Zolit kereskedni a szerrel...

Amúgy, a kocsmás jelenet nekem annyira sötét volt, hogy, mikor az elején benyitott a kurva, azt hittem, hogy Edit már bezárt. Erre ráerősített az, hogy minden vendég teljesen rendesen az asztalánál üldögélt, mikor nyitott a kép, senki nem támasztotta a pultot, és pofázott a pultossal.

Meg még egy kedvenc volt: a két kamerás jelenet, amikor aztán nagyon fontos volt, hogy az egyik félen a kocsiban utazó egyik járőrt, a másikon a másikat mutassák. Ennek gondolom akkor lenne értelme, ha két külön szemszöget mutatnának be: pl. támadó és áldozat mit lát, de ENNEK semmi értelme nem volt ;-)))
Sőt, itt meg az volt a fíling, mintha két irányba ment volna a két ember, holott egy autóban ültek ;-)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2008.02.01. 20:12:15

az hogy így ráripakodott bordás a hülyegyerekere, tegnao a sthol megmagyarázta, hogy az írók így akarták szemléltetni, hogy bordás nem egy szupermen, hanem esendő ember, aki néha ingerlékeny és tud hibázni is.
jobban belegondolva, az hogy bordásnak a feleségével kell menni a vacsorára, biztos meg lesz később az értelme (remélem), csak nekem egy kicsit ügyetlenül megírt szálnak tűnik, tele logikai bakugrásokkal.

dupi 2008.02.01. 20:35:59

los alamuszi: értem hát, mire gondolsz, de gondoljunk bele, hogy mekkora esély van arra, hogy bordás gyerekkori haverja az nbh(!) által kiemelten figyelt drogkereskedő :)

apropó, arra jól emlékszem, hogy a baleset is franciaországban volt? mert az is adhat egy érdekes szálat (jönnek a franciák).

dupi 2008.02.01. 20:41:40

egy másik haverja meg a felesége szeretője :) kicsi a világ, főleg angyalföldön.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2008.02.01. 21:37:00

Ha nem lennének benne klissék, nem ismernénk fel, hogy ez egy film (sőt az maga lenne az élet:-)Kicsi a világ... ezt már Verne óta tudjuk, de pláne Jókai óta (Orff: most néztem a Mire megvénülünk... című regényfeldolgozását, hát itt aztán tényleg mindenki mindenkivel összefügg és ismeri egymást!)

Toszkána Grófja 2008.02.01. 22:53:50

Szerintem poén volt, ahogy Bordás leteremtette azt a kis köcsög gyereket, nem volt fölösleges beletenni, jót röhögtem rajta; az pedig hogy Erikát ennyire nagyon el akarja hívni a vacsorára... várjuk ki a végét, biztos lesz belőle valami. Azt meg megértem hogy BuciBauer állandóan ideges, a gyerekkori haverját készül lebuktatni, mondta is a kamu igazoltatás után: inkább hányna...

dupi 2008.02.02. 08:32:02

köcsöggyerekeset nem igazán tudom hova rakni, a családon belüli erőszakkal viccelődni nem annyira jó dolog. attól még köcsög volt persze, de a köcsögöket is lehet bántani (okés, egy csomót kellene is, de attól az még nem szép dolog ;)

dupi 2008.02.02. 09:43:31

és hova tűnt kriszta mokkája? :D

Gn · http://www.google.co.hu 2008.02.02. 14:58:00

további hiba: a rész elején még havas tájban kocsikáztak, a rész végén meg már nem volt hó sehol...

Renáta_ 2008.02.02. 18:16:14

Jaaj, Gn, akadékoskodni ilyeneken. Ez egy melegebb nap volt, és délre/estére elolvadt a hó :-)
(amúgy nekem nem tűnt fel)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2008.02.03. 00:13:58

Jó lesz ez, csak megint lassan indul be a dolog.

tevetopok 2008.02.03. 09:08:16

Frászt! Nikoszon keresztül Demsához, onnan pedig a fő-fő nagyfőnökhöz! Ezt mondta a Kocsis, amikor beszervezték Kolonics irodájában Alterral. Miért nem akarja, hogy Alter épüljön be? Önfejű? Ugyan már! Ez nem gyerekjáték. Ha valaki elbaltázza, a másik akár az életével fizet.Hogy végezte Nikosz? Bordás féltékeny Alterra? Utálja Kocsist? Vagy Kolonicsban nem bízik? De hiszen "valahol" szereti - monda is az előző részben! Áh! Ezt nem értem! Vagy: Tégla van a BRFK-n? Kolonics sejti, de nem tudja, ki az! Le akarja buktatni, ezért keveri a kártyát? Az az ez az a sakkjátszma?

Nikolka 2008.02.03. 13:33:46

Nehezen tudom elképzelni, hogy Bordás épüljön be és ő szervezze a kábítószerelosztást....a piszkos munkát nyilván Alter végzi majd. Majd. De Bordásnak meg kell teremtenie a bizalmat és ehhez feleleveníteni a múltat, ami időbe telik.
Nyilván izgalmasabb az egész történet, ha az 1 oldalon állók is marakodnak (Kocsis-Bordás-Kolonics)

Jancsa Jani · http://burger.blog.hu 2008.02.04. 02:02:25

sztem bordás csak demsanak mondta a kilépősdit, hogy még inkább olyannak tunjon, akinek szüksége van "némi mellékesre"

Van Veeteren 2008.02.04. 11:35:03

Na kérem! Kár azért a sok találgatásért, mert a következő rész mindig keresztbe veri az ötleteket. Tisztelet a kivételnek... Egyébként egyre jobban szórakozok ezen a sorozaton, pedig nem vagyok "Csonthülye"...
süti beállítások módosítása