Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szökés 2x20 - Üzenet Panamából

2008. január 18. 10:16 - sixx

Kicsit elúsztunk a heti programokkal, így ez a hogyvolt sokkal rövidebb lesz, mint a többi, de jövő héten mindenkit kárpótol majd az utolsó előtti, igencsak izgalmasra sikerült epizód összefoglalója, jó lesz, tessék elhinni. Kezdjük ott, hogy a rövidebbet Sára húzza ma, mert míg a tetkós és a másik elhajóznak a teherhajón Panamába, és a hajuk lobog a tengeri szélben (muhaha), őt elkapja Mehón, aki idegbeteg, és csak azért nem toporzékol, mert ezt méltóságán alulinak érzi.


Színót ránézésre normális FBI-ügynökökkel tárgyal, és közli velük, hogy egyszer már kötött üzletet egy normálisnak tűnő FBI-ügynökkel, oszt mi lett a vége, szóval ne jöjjenek neki a minden rendben lesz dumával, tanuvédelmi programot akar, meg élni, békében. Egy kis fogcsikorgatés után belemennek, Színót sorsa és történetszála ezzel lezárulni látszik, jobban járt, mint pár mellékszereplő, kis családjával balra el.

Szukre, Bellik és Tíbeg történetszála egymásba gabalyodik, a mozgáskorlátozott pedofil a pénzért megy, valaki kihozza neki, ő taxiba száll, Szukre taxit kerget, hiába, Bellik ideges, és zsarol: én tudom hol van Keresztes Mária, egy gödörben, ha nem szerzed meg a pénzt, akkor neki annyi, meg neked is, Szukre egyetlen nyoma Tíbeg után egy csomagjegy, ami lehet, hogy elég lesz. Tíbeg, mint minden rendes bűnöző, beveszi magát egy szállodába, és kurvázik, sőt, barátnőset játszik, mert ő perverz, és ezt minden rohadt részben el kell mondani, nehogy elfelejtsük. Ki is nyírja a kurvát.


Mehón Májkül tetoválásait nézegeti, és a görög ábécé betűit véli felfedezni, az omegánál Jézus fejét, rózsát és a 617-es számot találja, amiről hamar kideríti, hogy Christina Rose, az meg Májkül anyjának a neve, nohát, ezt most kombináljuk azzal, hogy a tetkós Panamáról sok anyagot tárolt a merevlemezen, és máris előrébb vagyunk. Mehón öröme átmeneti, mert hívja MiszterKim, és közli vele, hogy Színót él, virul és szabadlábra kerül, Mehón meg rájön, hogy a szemüveges beosztott átverte, ebből lesz egy konforntáció, amiben Mehón majd' kitapossa a belét a szemüveges girnyónak és teljesen hihetően hozza az Idegösszeomlás Szélén Tántorgó Embert.


MiszterKim sem lehet nyugodt, mert a kopasz geciemberrel kel csónakáznia, a tavon ugyanis valami napfolt vagy miafasz miatt nem lehet őket lehallgatni, és a kopasz nem is néma. Azt kérdezi, hogy mit tud MiszterKim Sonáról. Nem sokat tud, de a Sona-izé mindenképpen kapcsolatba hozható a tesókkal, mert kapunk Panamában lassított felvételen sétáló Májkit meg Linket. A kopasz szerint stratégiát kell változtatni, szerintünk elég egy jobb forgatókönyvírót felvenni. A tesók közben moralizálnak, Májki bánja, hogy Tíbeg szabadlábon van, ez minket nem érdekel.


Mehón letargiában, mindennek vége, a szemüveges felnyomja, megy sittre, satöbbi, de jön MiszterKim, és jó hírt hoz, a Nagy Összeesküvés segíti a kisembert, csak el kell hoznia Tíbeget a pénzzel, és ha közben rálel a tesókra, hát kinyírhatja őket, mintegy mellékesen. Ez így jó hír, hát még az, hogy a Christina Rose egy yacht, amit Méjki vett, még a bankrablás előtt. És lám, rátalálnak, szép nagy, és van rajta sör is, a lakat számzáras, 617-el nyílik, ezt azért meg lehetett volna jegyezni szerintem, kár volt a festékért. Mivel Májki mindenre gondolt, a hajón van net is, irány a közös message board, amin Szukre üzeni, hogy a kurvagyilkosság után a doki nevén utazó Tíbeg és a zsákban héderező lóvé Panamában van, megvan a szálloda neve is.


Aztán a kamera vált, és látjuk, hogy nem is Szukre üzent, hanem Mehón, és mire a hülye Link visszamegy a fedélzetre egy üveg sörrek, Májki már elindult a szállodába Tíbeggel leszámolni, illetve Mehón karjaiba rohanni. Már csak két rész, ki kell bírni.

Címkék: a szökés
22 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igazmondo 2008.01.18. 10:40:32

Hány évados ez a csoda?

Dorkapa 2008.01.18. 10:52:24

Nem olvastam még egy sort sem, képeket sem nézegettem, csak rögtön meg akartam jegyezni:
Végre, vagy 40 rész után valaki (naná: Szkófild) megmondta Baróznak: "te annyira hülye és 1xű vagy, hogy attól visítva kell sírni"
..aztán láccólag bunyóznak és kibékülve összeborulnak, de ez már lényegtelen...

Weboldal készítés olcsón · http://olcsoweboldal.hu 2008.01.18. 11:03:38

Nézzétek meg a www.europeangoldfinch.net/ oldalt. A "The Bag's still got THE BAG" topicban tényleg ott van Májki és Mahone levelezése!

Linc nem alkoholista... amíg válogatta a piát, addig a festék nélküli testrésszel nem rendelkező lőtávolságon kívülre ért...

achillan 2008.01.18. 11:29:20

Valaki árulja el,a szinvonal csökkeni fog még a 3. évadban?Meddig van értelme kínlódni ezzel a sorozattal?

mjordan 2008.01.18. 11:41:07

A 3.évad olyan lesz,mint az első...

achillan 2008.01.18. 11:55:14

Azért lesz csak olyan,mert újra zárt helyen lesznek a srácok vagy tényleg izgalmas lesz?

Johnny336 2008.01.18. 12:09:11

!!!SPOILER!!!

A 3. évad jó lesz. Élvezetes lesz. Nem fogja megbánni, aki nézi. Nekem tetszik. Hogy korrektül fogalmazzak. Kevesebb napfényt fog kapni az arcuk, hiába vannak trópusi égövben... :)

moni77777 2008.01.18. 12:11:26

Tényleg izgi lesz a 3. évad. Ez tény. viszont én már unom egy kissé az egészet, attól függetlenül, hogy izgi. Nem lövök le semmi poént, de szerintem a 2. évad végén be kellett volna fejezni a sorozatot, lezárni és kész (némi változtatással). Nem kéne már húzni-nyúzni. A téma voltából, ezt csak 1 évadosra kellett volna csinálni. De persze a pénz nagy úr... tudom...

Johnny336 2008.01.18. 12:18:45

Mint a rétestészta, úgy nyújtják. Már az első évadban sem értettem, hogy bemegy a 62 kilós mérnök gyerek a sittre, és nem egyből köcsög/csicska lesz belőle, hanem elkezdi manipulálni az embereket, és mindenki úgy ugrál, ahogy ő fütyül... :)

achillan 2008.01.18. 13:19:04

Láttam részleteket a 3.évadból.Mi dolga lesz a tetkós srácnak azon a napfényhiányos helyen?Jajj.. csak nem ugyanaz lesz a feladatköre,mint az első évadban?

kla 2008.01.18. 17:58:04

Nézd, anya, ez beszél!

Ez a finches oldal nagyon lol. (főleg a nem PB-s részek)

Dark Wolf 2008.01.18. 19:58:52

Én minden szarságot képes vagyok elnézni, ha időhúzásról van szó, de ez a rész volt az egész sorozat mélypontja. A végén asszem azt ordítottam, hogy "mért kell mindenkinek ekkora lófasznak lennie?". A T-Bag szál szánalmas, a kínlódó Májki szánalmas, a Sucre-szál okádék. Hajj.

Gabba 2008.01.19. 12:44:43

Az utolsó képből kiindulva: tényleg csak az dobná fel a sorozatot, ha új vitorlásukkal ők is kikötnének a szigeten, legalább lenne új robbantanivalója Lokkbácsinak.

EasyFriend 2008.01.19. 13:31:47

Ajánlom, hogy a harmadik jobb legyen, mert ezt már én is nehezen viselem.

madz 2008.01.19. 17:43:34

sixx, legalább te ne csapd már össsze a hogyvoltot, ha már maga a mű ilyen tré

BruceWayne 2008.01.19. 17:55:52

mi van veletek? az első 12 rész űberfrankó atom királyság volt utána tény hogy volt egy 1-2 unalmasabb rész meg ez is, de még belefér, más sorozatokban simán több üresjárat van, na jó mondjuk a 24 első 3 évadában nem, dehát a késztők a 2. évad forgatása során rták alá a szerződést a folytatásról, ez egy kicsit rá is nyomta a bélyegét a sorozatra, de nem izgulni, a finálé majd kárpótol ezért a 2 3 gyengébb részért...

mjordan 2008.01.19. 18:28:15

Azért szeretem ezt a sorozatot eredeti nyelven nézni,mert T-Bag-et semmi nem überelheti,amikor elkezdi "pretty"-zni Májkölt...Hatalmas!

gyorgyi123 2008.01.20. 17:41:30

"617 - ezt azért meg lehetett volna jegyezni"

Én csak azt nem értem, hogy a saját anyja navét minek tetováltatta magára Májkl egy olyan bonyolult rajz formájában?

EasyFriend 2008.01.21. 09:01:13

Én ezt a részét teljesen megértem, nekem se túl jó a memóriám, ennyi mindent észben tartani elég nehéz lehet. Néha tök triviális dolgokat is elfelejt az ember. Nyilván az anyja nevét nem, de azt a tényt, hogy az anyja neve valamilyen szerepet kap a tervben, és melyik ponton, azt már eséllyel.
süti beállítások módosítása