Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szökés 2x18 - Amnesztia

2008. január 06. 19:35 - sixx

Jó cím, igaz? Amnesztiát kapnak hőseink, Tíbegnek ismét két keze lesz, Szukre meg Keresztes Máriával hetyeg alkonyattól pirkadatig. Frászt. Az előző részben ott hagytuk abba a kínlódást, hogy a tesók és a dokinő a Nagyon Titokzatos Hangfelvételt kagylózzák, de nekünk nem mutattak belőle semmit, illetve nem hallhattunk egy pisszenést sem, azt gondolván, hogy majd most. Lófaszt námbörtú, most sem tudjuk meg, mit rejt a pendrive, csak a feszült arcokat látjuk, meg az összeráncolt szemöldököket. Ők legalább reagálnak egy jajistenemmel, MI VAN AZON A KURVA FELVÉTELEN?


Mehón ügynök bazi nagy piros ikszeket rajzolgat a kinyírt/elkapott Vidám Fijugg fejire, jó szórakozásnak tűnik. Szukrét látták Mexikóban, mondja valaki, de ez nem lényeges, mert jön Bellik, és vele kell kokettálni az irodában, ez kéne még csak, hogy mások is megtudják mit keres itt ez az agyonvert hajléktalanra hajazó nagydarab csávó. Pénzért jött, hiszen ő elfogta Zakkantat, arról már igazán nem tehet, hogy Mehón lekönyörögte a tetőről, ejtőernyő nélkül. Idegbeteg FBI-ügynökünk azonnal kiakad, és egy kis erődemonstráció után újabb kalandra bírja rá a durcás ex-smasszert: eredjen Szukre után Mexikóba, és kétszer annyi lóvét kap. Szegény Bellik folyamatos szopóágon, és a java még csak most jön.

Vissza a tesókhoz, ahol minden bizonnyal Link az agytröszt, mert ahelyett, hogy nyilvánosságra hoznák a Nagyon Titokzatos Hangfelvételt, úgy döntenek, hogy átadják egy kormánytagnak, mert úgy lesz a legjobb, ha majd ő hozza nyilvánosságra, Csak én nem látom értelmét ennek a tervnek? Volt már egy ilyen kapcsolatuk, egy bizonyos Kellerman haver, aki most éppen egy bazinagy fegyvert vásárol valakitől, mert "nagyvadra" megy vele, ez vagy Link iszonyúan túlméretes feje, vagy maga az elnöknő lesz, ha mind a kettőt összehozná egy amolyan varázsgolyóval, mint Oswald annak idején, nagyon hálásak lennénk érte.


Mehón Színóttal netezik, illetve azt az oldalt bújják ezerrel, ahová Májkül posztol, de semmi újdonság. Ez annyira nem jön be Mehónnak, és egy kis szájkarate után abban maradnak, hogy Színót ne ugráljon, mert Mehónnál a gyerek egészségének kulcsa,  menjen, oszt gyűjtse be a tetováltat, mert különben. Eldzsé és Link telefonoznak. Mindenkit megkímélünk tőle. Tíbeg Alabamában talál egy orvost, aki hátulról pont úgy néz ki, mint ő. Ajaj. Ismét a tesók, Link megszerezte egy megbízható államügyész számát aki a fater haverja meg minden. Greennek hívják, és valamilyen oknál fogva tud arról, hogy Böróz senior már meghalt, és ezen csak én csodálkozom, Májkül nem, inkább ilyen kémfilmes utasításokat ad neki, hogy milyen ruhában, meg melyik bronzszobornál álljon féllábon napnyugtakor, mert különben nem tudja meg mi van a pendrive-on.


Sára elmegy a faterja sírjához, ami nagy böszmeség, mert ott várja az a faszi, aki feldobta a telefonfülkénél, miatta van rajta most turkálós kabát, és ilyen szar a haja. Kinyírtad az apámat te rohadék, nyit Sára, asszem erre mondják, hogy erős kezdés. Bruce erre csak annyit tud kinyögni, hogy ha nem bízol bennem, akkor csak menj, oszt annyi. Bellik bátyánk visszamegy Fox Riverbe, hogy Szukre túlsúlyos rokonát kérdezgesse a szökevény hollétéről. A szerelmesek egyébként Mexikóban hédereznek, és kösz, jól vannak. Tíbeg meg jobban lesz menten, mert a rá hasonlító pszichológusával beszélget, bármikor újrakezdheti az életét, Miszter Webster. Muhaha. Ennek első lépése, hogy a doki fejét jól szét kell verni, meg is történik.


A tesók által megbízhatónak vélt ember éppen egy bazinagy szobor mellett álldogál, amikor megszólal egy nyilvános telefon, és Link újabb utasításokat ad neki, miközben féllábon áll, és ugat, mint egy kutya, vegye le magáról a zakóját, és dobja a szemétbe. (Ezt milyen filmben látta?) Aztán rohanás a park túlsó végén lévő szökőkúthoz, négy perc van a feladatra. Tisztára, mint egy point-and-click videójáték. Hoppácsak, két ügynök követi távolról, de Link kiszúrja őket a hotelszobából. A szökőkútnál újabb utasítás, eredj fürödni, zsivány, így a mikrofonok nem működnek, már ha van a faszin olyan. A csuromvizes ember már átkozza a percet, amikor felvette a telefont, és még hol a vége! Kap egy telefont egy utcakölyöktől, jönnek az újabb utasítások, kezd unalmas lenni. Eredj a múzeumba.


MiszterKim ennek nagyon örül, mert persze ő van a két ügynök pórázának a végén, és amikor nagyon jókedve van, akkor azonnal felhívja Mehónt, akinek szerinte nincs is jobb dolga, mint az ő faszságait hallgatni napi nyolc órában. Eredj a parkba, Alex, mondja, ott van a tetovált ember. Miért lenne ott? - teszi fel a a minket is kínzó kérdést Mehón, de erre a válasz csak anyi, hogy eredj fiam, és csapd le a fejét. Ja, és Színót akár meg is dögölhet most már. Ez a MiszterKim egy szemét állat. Mehón sóhajt egyet, és közli Színóttal, hogy vége a dalnak, megvan a tetkós, de betartja a szavát, és gondoskodik Színót családjáról, DE ezért cserébe meg kell tennie valamit, amihez küld eszközt is, egy csonag formájában. Színót forgatja a szemét, mint a reklámmacska, mi is, mi lesz a csomagban? Fegyver? Kötél? Ciánkapszula? Hello Kitty egéralátét?


Sára és Bruce bácsi, aki ezek szerint csak nem geci, elmennek az IGAZI Greenhez, aki természetesen nem is olyan, mint az ál-Green, aki éppen most találkozik Májküllel, jajistenem, most mi lesz. Sára telefonoz Linknek, Link elkezd rohanni, Májkül meg közben a pendrive-val a kezében közelít az ál-Green felé, akinek kajakra csorog már a nyála, drágaszágom, mondja a tekintete, enyém, enyém! Májki kicsit gyanakodik, most hogy is lesz tovább? Van egy bíró, az elintézi, mondja Green, és csillig a szeme. Nem jó ötlet, jöjjön a bíró hozzám, a tetovált szökött bűnözőhöz, úgy csináljuk. Jóvan, de menjünk, mert aszthmás vagyok, és unom már ezt a vizesruhás kínlódást. Májki cselesen rákérdez a gyógyszerre, mert az anyja PONT aszthmás volt, ezzel lebuktatja az embert, akit egy kicsit megver. Májkül. Nem Link. Hoppácsak.


Tíbeg a reptéren idegeskedik, a jelek szerint nem olyan egyszerű Bagkokba eljutni, Chicagón keresztül vezet az út, és a lóvés zsákot fel kell adni, mert túl nagy. Tíbeg sík ideg, és szinte nyüszít, ahogy a zsák eltűnik a futószalagon. Fogadjunk, hogy pont ez lesz az a csomag, ami elkeveredik félúton? Kellermanra is odapillantunk, egy kocsiban ülve várja, hogy az elnöknő odaérjen, ahová kell neki, és lelőlhesse végre, ennek nyomatékosítására egy töltényt forgat a kezében, és gonoszan néz ki a fejéből, de csak egy kicsit, mert inkább elmegy a tesójához családi életet élni, és homályos utalásokat tenni valami szörnyűségre, amit el fog követni.


Mehón elgondolkodik azon, hogy vajh miért tért vissza Májki Chicagóba, meg egyébként is, úgy bűzlik ez az egész, mint a jobb dán kék sajt, miért akarnának egy államügyésszel beszélni? Te, Kim, ezek ártatlanok, döbben rá az egyértelmű tényre, MiszterKim csak sóhajt, és filozofikus egyszerűséggel megjegyzi, hogy igazán ártatlan ember talán nincs is. Mindenki gyanús. Maga is. Én is. (copyright by Virág elvtárs) Mehón arcán a döbenet: engem nagyon átbasztak, én meg szegény Színótot, aki éppen most kapja meg azt a bizonyos csomagot, benne egy kötéllel. Ez nem lesz egyszerű.


A tesókhoz megjön az igazi államügyész Sára társaságában, de ugorjunk egy pillanatra Bellikre, aki éppen úton van Mexikóba, turistaosztályon, két kövér pasi között, idegesen. Tíbeg ugyanazon a gépen, csak az első osztályon, pezsgőt nyakalva. Érdekes lesz az átszállás Mexikóban, az biztos. Kellerman kinyír egy ügynököt, hogy jó helyről lőhessen az elnöknőre, és közben meg sem rezzen az arca. Mehón addig gondolkodik a parkban ülve, míg rá nem döbben, hogy a tesók ott vannak a szálloda hatodik emeletén, és Lostot néznek, meg csipszet zabálnak hozzá. Honnan a faszból tudta?


A tesók megmutatták a felvételt az igazi államügyésznek, aki egy kis technoblabla után megállapítja, hogy a felvétel egy másolat, világ dől össze mindenkiben, kivéve Linket, aki ezeket a bonyolult dolgokat nem érti. Márpedig ha ez egy másolat, akkor ez nem bizonyítja, hogy Terrence Steadman dumál rajta a halála után, vidám zombiként. Meg eleve nem lehet érteni, mit mond, hiszen kiverette a fogait. Elszánt ember volt ez a Steadman. A megoldás: meg kell zsarolni az elnöknőt, mert az nem tudja, hogy ez másolat, hanem azonnal be fog szarni, meg minden. Jah, kérem, csak Mehón éppen lohol felfelé a lépcsőn, hogy elkapja őket, mert Sárát felismeri a szexis recepciós, és Kellerman haver már betöltötte a fegyvert is - halott elnököt meg nehéz zsarolni.


Az utolsó jelenet pedig természetesen a kötelet gondosan a nyaka köré tekerő Színót, és az ő lassított felvételben mutatott zuhanása, jövő héten kiderül, hogy  sikerült-e a manőver.

Címkék: a szökés
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heggab 2008.01.06. 21:32:14

No, végre. Csütörtök óta frissítgetem az oldalt, hogy mikor gyün má. :)

Rosencrantz 2008.01.06. 21:34:33

Nnna. Köszi. Jó volt.

EasyFriend 2008.01.06. 21:45:29

"Hello Kitty egéralátét" :-)

Gabba 2008.01.07. 08:39:19

Azért az elég ciki, hogy a készítők meg sem íratták a kompromittáló felvétel szövegét, gondolom egyszerűbb volt csak a döbbent fejeket bevágni oszt kész.

Dorkapa 2008.01.07. 09:56:10

...hmmm, arra gondoltak MrKimék, hogy a green helyett álgrínt külgyenek a telefon lekapcsolásával, de arra nem, hogy az igazit kövessék??? Mertugye az simán találkozik Sárával, aki bemegy hozzá(!!!) és elviszi a Vidám Tesókhoz. Ehhhh...

Weboldal készítés olcsón · http://olcsoweboldal.hu 2008.01.07. 10:12:57

Ajánlom a Youtuben a Szökés és a ne fürgyé' le kombinációt beírni a keresőbe. Remélem még fent van a videó, nagyon jól összevégták, és megtudjátok, h mi van a szalagon :):) www.lovardakalauz.hu

kisby 2008.01.08. 13:00:56

Kicsit SPOILER de csak hogy megnyugodjon mindenki: bele fogunk mi még halgatni abba a felvételbe egy későbbi epizódban.. nem is sokára:) SPOILER
süti beállítások módosítása