Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Tűzvonalban 01x14 - Nincs olyan, hogy holnap

2007. december 14. 12:00 - kiricsiz

Na végre. Megtudtuk. "A mellény mentette meg az életét, tizenkét golyót fogott meg". Hát kicsit kényszerpálya, de ez van, Stohl balesete miatt az ilyen hevenyészett és béna szükségmegoldásokból még biztos lesz egypár. Bordás a kórházban fekszik, hétpecsétes titok, hogy hol, Kolonics meg mászkál az ágya mellett. Bordás azt nyögdécseli, hogy emlékszik Malek arcára, de lehet, hogy nem ezt nyögdécseli, csak én értem úgy. Mindenesetre Kolonics is látta valahogy Malek arcát, és ő is emlékszik, úgyhogy nagy baj már nem lehet.

Kolonics kiadja az utasításokat Alternak. A szervezett alvilágnak tudnia kell a merényletről, el kell terjedjen a hír, hogy Bordás életben maradt. Csak persze a kórház helye maradjon titokban, ami azért elég vicces, hiszen Budapesten nincs sok kórház, ha Malek mindent ki tud nyomozni, akkor gyerekjáték megtalálnia Bordást egy kórházban. Persze lehet, hogy vidéken fekszik... Kolonics célja, hogy az országban tartsa Malekot. Vicces, hogy Malek azt hiszi, ő vadászik Bordásra, miközben valójában azért vadászhat Bordásra, mert rá akarnak vadászni, szóval meg lett engedve neki, hogy vadászhasson Bordásra, felfedték Bordást, a médiában szerepeltették, bűnbakká tették. Persze ne röhögjünk előre, mert lehet még egy pár kegyetlen csavar a sztoriban, sőt, el is várjuk.

Őrs. A közrendőrök terroristákról dumálnak, akik körülveszik majd az őrsöt. Mondjuk egyedül Otyó beszél erről, a többiek meg totál hibbantnak nézik, pedig tulajdonképpen neki lesz igaza. Johnny meg arról faggatja továbbra is Krisztát, hogy beszervezték-e. Kriszta váltig tagad. Móricz viszont megkattant, amióta Bordás lelépett és átvehette végre a parancsnokságot az őrs felett. Szivarnak lelkiismeret furdalása van, hogy Bordással bunkó volt, mert azt hitte, hogy Alter Bordás miatt halt meg. Móricz egyfolytában ordít. Tönkre fognak menni Cserna Antal hangszálai, ha ez így megy tovább. Ez a felsorolás kicsit olyan lett, mint a Szabó család elején az összefoglaló, de mindegy, végül is az is sorozat.

Váltunk egy picit. Malek palotájában vagyunk, ahol az emberei fegyvert tisztogatnak, közben valamiről beszélnek, de jómagam egy kukkot nem értettem belőle, ha valamelyik olvasónk értette, fejtse meg légyszíves! Viszont Malek kap egy telefont, amiből megtudja, hogy Bordás még él. Vagyis sikerült Kolonicsék akciója, az alvilágban elterjedt a hír. Azt persze nem tudja Malek, hogy hol fekszik a kommandós, ezért úgy dönt, hogy megpróbálja ezt az infót az őrnagy kollégáiból kihúzni.

Móricz eközben ordítva eligazítást tart. Olyan, mint valami Orbán Viktor beszéd. "Új szentírás." "Átalakítottam az ügyeleti rendet." "Szoktassák magukat a gondolathoz, hogy én vagyok az új őrsparancsnok."

Aztán Móricz következő akciója az, hogy kidobálja az irodából Bordás cuccait. Már előre röhögünk, hogy mi lesz, ha Bordás visszajön. Ha visszajön.

Johnny és Kriszta járőrben. Észrevesznek két figurát, akik éppen droggal üzletelnek, az egyik elad, a másik vesz természetesen. A díler egy kocsi kereke mögött tartja a cuccot. Üldözéses jelenet következik, hogy legyen valami akció is ebben a langyos epizódban. Elkapják a két fickót, az egyik egy narkós, a másik meg a díler. Kriszta szájba is rúgja a dílert, mert az lekurvázza. Kár hogy nem mutatják rendesen a szájrúgást, élveztem volna, ahogy potyognak a fogai a fickónak.

Őrs. Móricznak nincs jobb dolga és/vagy teljesen megkattant: távcsővel figyeli a környéket a tetőről. Meglátja Pircsit, aki egy öreg bácsival beszélget. Persze egy idő után rádöbbenünk, hogy a kedves öregúr nem más, mint maga Malek, aki úgy tűnik tényleg kijött a terepre kémkedni. Persze Bordásról érdeklődik, de ha a többi részben is Pircsiből próbálja kihúzni, akkor nehéz lesz.

Kálmán bá is és Alter is meglátogatja az őrsöt. Össze is futnak, van egy kis dolguk egymással titokban, amikor senki nem látja. Talán ez az epizód egyetlen nagy jelenete. Kálmán bá visszaadja a titkosszolgálatos igazolványt. Szóval nem ezredes ő, csak segített a titkosszolgáknak, ez is csak szemfényvesztés volt. "Jó volt újra fontosnak lenni"- mondja Kálmán bá, mikor egyedül marad. Mi meg meghatódunk egy kicsit.

Behozzák a két fickót, a dílert, meg a fogyasztót, aki épp az adagját akarta megvenni, úgyhogy már nagyon ki van éhezve. Otyóék attól félnek, hogy bekómál az őrsön. A narkós annyira ki van készülve, hogy itt a rendőrségen kíván belőni egy adagot. Ráadásul jóban szeretne lenni a zsarukkal, úgyhogy rögtön fel is nyomja a dílert, hogy az adta el Eszternek is a halálos cuccot.

Szivar valahogy mégis visszaszédelgett az őrsre, ma már volt itt egyszer, de a többiek hazaküldték, de most újra itt, és végre találkozik Alterral. Régóta érett már ez a jelenet. Félrevonulnak megbeszélni, hogy most akkor mi a helyzet kettejük között azután, hogy Alter harmadnapra feltámadott. Szivar szempontjából úgy néz ki a dolog, hogy neki nagyon szar, mert azt hitte, hogy megtalálta a Nagy Ő-t, erre az meghal. De nem elég, hogy meghal, még az is kiderül, hogy él. És nem is az, akinek mondja magát. Alter ezzel szemben azt mondja, hogy a nevek, meg beosztások kamu volt ugyan, de az érzelmei nem. Olyannyira nem, hogy el is cseszte az egész ügyet emiatt. Merthogy a pénzszállító autós balhénál bukott le, és azért bukott le, mert mesterlövészkedett és azért mesterlövészkedett, mert Szivart védte. Nézik egymást pár hosszú másodpercig, aztán persze egymás nyakába borulnak.

Móricz visszarendeli Pircsit. Aztán az irodában elkezdi csesztetni, hogy miért beszélget öregemberekkel járőrszolgálatban. Ez önmagában talán még nem lenne durva (sőt, ha nem arról lenne szó, hogy a dramaturgiai kényszer nagy úr és emiatt kell Pircsinek "az öregúrral" beszélgetnie, szóval, ha nem erről lenne szó, akkor mi is jól nyakon vernénk a beosztottunkat, amiért lóg munkaidőben), de Móricz beviszi Pircsinek az övön alulit, mármint nem abban a pikáns értelemben, hanem abban, hogy elkezdi fejtegetni, hogy Pircsi tökéletesen alkalmatlan rendőrnek. Aztán a csajszi orra alá dörgöli, hogy a Bordás-féle világnak lőttek, itt már semmi nyoma sincs a kommandósnak. Ekkor veszi észre Pircsi, hogy Móricz kidobálta a cuccokat a szemétbe. Ezen a rendőrcsajszi annyira kiakad, hogy tetűnek nevezi elöljáróját. "Tudja mi maga? Maga nem csak parancsolgat, hanem egy rohadt kukkoló is." Móricz persze leszereli a csajszit, mármint hivatalosan, szóval hazaküldi. Pircsi bevágja az iroda ajtaját, elhúz, Kálmán bá meg kint követi az eseményeket. Meg is kérdi persze, hogy mi a baj, aztán bemegy Móriczhoz. Kálmán bá hatalmas arc, ezredesként terpeszkedik el a fotelban Móricz-cal szemben, hiszen az őrsön senki nem tudja - főleg Móricz nem -, hogy valójában nem ezredes ő. Szóval ezredesként osztja ki a főhadnagyot "Laci, te szerintem egy oltári nagy marha vagy. Az én időmben az ilyeneket kilógatták a harmadik emeletről a farkuknál fogva." "Szerinted az a jó őrsparancsnok, aki kukkol a beosztottai után?" "Menthetetlen vagy Lacikám." Egyszóval szar vagy rendőrnek. Ebben egyébként az a vicc, hogy Móricz ugyanazt kapja vissza, amit Pircsi fejéhez vágott az imént.

Váltunk. A kórházi szobában vagyunk, ahol Bordás fekszik. Úgy tűnik, egész rendbe jött, teljesen magánál van, Erika eteti, ott van Mike is, meg Béka is, csupa móka, kacagás. Egészen addig tart a vígság, amíg meg nem érkezik Kolonics is. Őt most itt mindenki nagyon utálja, jobban, mint Malekot. Szokás szerint beszélni akar az őrnaggyal. Jön a szokásos vita arról, hogy vágóhídra küldték Bordást és a családját a tudtuk nélkül, Kolonics meg ismételgeti, hogy nem ő hozza a döntéseket, hanem a Titkosszolgálat és a rendőrség felső vezetése. (Ahelyett, hogy szólna nekik valaki, hogy ne veszekedjenek, mert ez csak egy sorozat, csak egy film.) Aztán jön a vita második felvonása arról, hogy mi lett volna, ha szólnak Bordásnak előre. Kolonics szerint Malek egyből kiszúrta volna, hogy mi van, Bordás szerint viszont köcsögség volt kockára tenni a családja életét. Ezs is igaz. A legjobb duma az az, amikor Kolonics arra hivatkozik, hogy ha nincs ott két emberük, akkor Bordás már nem élne. Ezt nem igazán értem, hiszen Bordás a golyóálló mellény miatt él, a két emberüket meg úgy ahogy voltak, kinyírták (mint most megtudtuk). Szóval vannak hézagok a forgatókönyvben még mindig, pedig hányszor szóltunk már...

Kolonics valójában azért jött, hogy meggyőzze Bordást, hogy neki "a táblán kell maradnia". Nem megoldás, hogy vidékre költözik, vagy nevet változtat, mert Malek egy hónap alatt megtalálja. Most már csak előre lehet menni, csak úgy lehet pontot tenni az ügy végére, ha kinyírják Malekot. Kolonics arra akarja rávenni Bordást, hogy menjen vissza célpontnak az őrsre a felépülése után. Egyébként azt is megtudjuk, hogy a horvát titkosszolgálat szerint Malek halálos beteg, fél éve van csak hátra. Bordás úgy dönt, nem megy vissza sehova. Viszont ettől függetlenül Erikát és a kisfiút biztonságba kell helyezni egy fedett lakásban. Erika ettől kiborul, ő nem bírja ki egy hónapig egy zárt helyen, és egyáltalán, ki fog vásárolni, meg kivel fog beszélgetni? Erre Kolonics bedobja Kende Kriszta nevét. Az őrnagy erre egyből felfigyel, honnan ismeri Krisztát Kolonics? Úgyhogy Kolonicsnak nincs más választása, kiböki, hogy szüksége volt valakire, aki a titkosszolgálattól függetlenül ad információkat, és hát izé. Én egyébként egészen eddig azt hittem, hogy Bordás gyanakszik Krisztára és azért barátkozik vele, hogy kamu infókkal lássa el. De úgy látszik nem.

Béka és Mike megszemlézik a fedett helyet és környékét, hogy mennyire védhető, ha betámadnának Malekék. Mike szerint semennyire, húsdaráló. A sötétben a házból nem sokat látunk. Ezzel zárunk, ez egy gyér rész volt.

Zárásként üzenni akartam a forgatókönyvíróknak. Azt akartam eredetileg kérdezni, hogy Piss Ernő dandártábornoknak nem kéne-e leosztani néhány tockost a sorozatban, ha már Szabó Gergő ezredes ilyen szimbolikusan megtestesíti azt a mentalitást, amit utálunk? Na, de közben észrevettem, hogy a stáblista végén a köszönetnyilvánítások között ott díszeleg a hírhedett dandártábornok úr neve is, úgyhogy sztornó.

Címkék: tűzvonalban
38 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dupi 2007.12.14. 12:46:49

ház volt az a végén? és a mozdony?

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2007.12.14. 13:45:22

Ilyenkor jut eszembe hogy a biztosra menni akaró rosszak miért nem céloznak sosem fejre?

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2007.12.14. 14:08:43

dupi! őszinte leszek: egy kukkot nem láttam az egészből. mármint, hogy hol vannak. de igen, voltak ott valami mozdonyok. csak nem értettem a szitut, volt ott vmi ház is, vagy nem? rosszul láttam? csak nem egy mozdonyban fognak lakni :)) habár vicces lenne.

Dark Wolf 2007.12.14. 14:11:16

Nagyon remélem, h a fedett helyen tényleg lesz egy egész részen át tartó, durva húsdarálás, egy final ütközet.

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2007.12.14. 14:33:59

mint a ryan közlegény eleje meg vége :))))

2007.12.14. 15:06:53

Prof William!
Malek el is mondja a kisfiúnak a parkban, hogy "soha ne célozz fejre, mert nehéz célpont"
DE!
Árulja el valaki, hogy hogy sérült meg Bordás a fején és a lábán, ha a legjobb indulattal is csak a törzsén és a karján voltak lövésnyomok még a kocsi mellett, a földön fekve...(nemt udták, hogy Stohl a lábát törte? ;-)

"Persze egy idő után rádöbbenünk, hogy a kedves öregúr nem más, mint maga Malek, aki úgy tűnik tényleg kijött a terepre kémkedni. Persze Bordásról érdeklődik"
Persze, szerintem az első látásra niylvánvaló volt, hogy egy rosszul álcázott ripacs ül Pircsi melett, és próbál meg úgy infókat keresni, hogy még egy középsős ovis sem válaszolna az óvónéniről hasonló stílusban és álcában fel tett kérdésekre, nem?

2007.12.14. 15:09:55

Asszem, Erika csúnyán pofára fog esni, mikor megtudja a szuper titkos rejtekhely hogyan is fest irl, mert ahhoz képest, hogy babysittert, házvezetőnőt, társalkodónőt, kertészt, sofőrt stb. igényelt Kolonicstól, a kettő közt nem kis gap van...

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.12.14. 15:31:09

"Szivarnak lelkiismeret furdalása van, hogy Bordással bunkó volt, mert azt hitte, hogy Bordás miatt halt meg."

Mik ki nem derülnek! Szivar halott, de ez még nem fogta fel! Hát ha meghaltam volna szerintem én is bunkó lennék :-D

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2007.12.14. 16:24:31

vadász2 · 2007.12.14. 15:31:09

jóvanmá. mingyár javítom. :)

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.14. 16:41:58

nem értem bordás hisztizésést, hogy nem folytatja az akciót, mert most már csak ez az egyetlen lehetősege arra, hogy rövid úton lezárják. külöbnben bújkálhat fél évig, mig meghal malek. sőt abban sem lehet biztos, hogy utána biztonságban lehet ő és a családja.
a kálmán bá' nagyot alakított megint:)))) kiosztotta rendesen móriczot.

piss ernő :DDD

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.15. 10:32:16

Szerintem Bordás kénytelen lesz folytatni, személyes érintettség, meg hasonlók miatt, szal ez nem is kérdés.
Ezt a sérülést nagyon elbaszták. Kár..
De, hogy az öreg Kálmán bá, hogy megvezette a parasztokat! És még volt pofája lehülyézni Gergő bácsit. :DDD

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.15. 12:47:37

OFF
bruti
látom rákattantál te is rendesen. nem kéne egy újabb fotelpatkányt szentelni neki? vagy tartod még az akkori véleményedet?:))

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.15. 13:45:42

Az eleje nagyon szörnyű volt, ezt ma se látom másképpen, de vagy 2-3 rész után megszerettem. :)
Vannak benne súlyos hibák, de még ezzel együtt is, évek óta ez a legnézhetőbb magyar produkció. Szóval nézem rendszeresen.

Fotelpatkányok még lehet belőle (sőt szerintem lesz is), de Sixxnek most adtam oda az első tizenvalahány részt, szal először ledarálja és visszatérünk rá.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.15. 14:26:56

hát igen. elég nyögvenyelősen indult.
számomra a "ez, keresztben lenyeli a rex felügyelőt marácska drága" mondat volt a vízválsztó. ha akkor közelemben van a távkapcsoló, akkor valószínü most nem lennék tűzvonalban fun.:))

Dark Wolf 2007.12.15. 19:01:46

Jaja, ezt már ítam én is, h nem értem, mi tartott a sorozatnál az első pár rész alapján.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.15. 23:51:57

Hát, gondolom az, hogy ki vagyunk éhezve valami hazaira. ;)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.12.16. 09:03:32

No megint csak késve tudtam megnézni, de megvolt.

Emberek! Nem figyeltek a nem felnőtt színészekre! Az senkinek nem tűnt fel, hogy a "barátnőm kisfia", aki játékpisztollyal több lövéssel "leterítette" Malekot, az a Bordás gyereke?! Kérdés, hogy Malek is felismerte -e, és ha igen, akkor milyen következtetéseket vont le ebből.

Móricz egy pitiáner hatalmaskodó (hány ilyennel találkoztam a seregben anno), Kálmán bá überkirály, Johnny meg hozta a formáját a díler leteperése közben:

"
- Feljelentelek rendőri erőszakért!
- Engem maximum állatkínzásért!
"

Tényleg, nem szívesen találkoznék a díler helyében Bordással a felépülése után...

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.16. 16:28:26

egyébként, tudja valaki, hányan írják a sztorit? néha annyira zseniális dialógok vannak benne,hogy behalok, néha meg olyan mintha a kisváros és a barátok közt irói "segítettek" volna be.

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2007.12.16. 20:58:01

uh, basszus, egy rohadt unalmas rész, és a végére bedurvul.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.16. 21:00:10

úúúgy tudtam, hogy azt a hülyepicsát hívta anno malek!
mellesleg erősen esett a szinészi öszteljesítmény. azt a szőke luvnyát (malek csaját) honnan szalajsztották, nem tudom. nem találtak egy szinésznőt erre a szerepre? vagy valakinek a csaja stábból? borzalmas volt. meg a zsuzsa hisztije a teveutcában is hagyott némi kívánnivalót maga után.
amúgy a történet megint csavarodik kurvajó!:)))

p3d3str1an 2007.12.16. 21:22:22

Erre nem gondoltam volna, még így se, ahogy végül lett (fénykép).

A szőke csaj tényleg gáz volt, reméltem is hátha lelövi :)

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2007.12.16. 21:31:38

jaja, csavarodik.

de az is durva, hogy megkérdezte zsuzsát, hogy az anyanyelvén beszélgessenek-e. na ez mi lehet? és a fényképest értette valaki?

a szőke csaj helyett kelemen annát kellett volna :))

p3d3str1an 2007.12.16. 21:43:12

a fénykép az lehet, amit Zsuzsa az adattár megfejésekor néz, nem? ránézésre az otthonmaradt családja volt, arra utalhat Malek, hogy nekik annyi, ha nem dobja fel Bordást

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.12.16. 21:44:16

Egyszer már volt róla szó, hogy Zsuzsa vagy szerb, vagy, horvát, vagy mi..már nemtom, de valami szláv.
A családja kint él, szal gondolom Malek megtalálta őket és kilátásba helyezett csunya nagy betonkockát a lábukra, illetve azzal való vízben úszást, arra az esetre, ha nem árulná el, hogy hol van Attis.
Mindezt a fotóval nyomatékosította.

kiricsizoltan · http://comment.blog.hu/ 2007.12.16. 21:49:02

ahha! télleg.

a köcsög malek nem erikáékon keresztül támad, megtalálta a gyenge pontot. ez a fasz kolonics meg mi a faszér engedte oda zsuzsát bordáshoz?

(hát azért, hogy legyen egy kis izgalom, mi másért :))))

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.16. 21:50:16

móriczot már nehogy áthelyezzék! jó arc. szivesen megnézném egy tűzharcban, ha esetleg megtámadják az örsöt malekék :)))
és kálmán bá' is visszajöhetne a szabiról, hoppá!

p3d3str1an 2007.12.16. 22:54:47

a 8. részben volt Erika és Zsuzsa között egy beszélgetés, amiben szó volt arról, hogy Zsuzsa vajdasági (forrás: hogyvolt.blog.hu :D rákerestem)

madz 2007.12.16. 23:15:55

Fedor, a pisztolyos kisgyereknek köze nem volt a Kisbordáshoz, teljesen másik srác volt, barna hajú és pösze

amúgy meg (ez már a recenzens úrnak): Móriczcal. Nem kell kötőjel.

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.12.16. 23:59:20

amilyen hülyepicsa ez a zsuzsa, még élvezni is fogja ha kinyírják a bordás családját, és egyfüst alatt a krisztát is, így csak az ővé lesz atus:)))

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.12.17. 10:02:56

Hát, lehet, de nekem akkor is úgy tűnt...

Viszont a friss részt nem majd annak a hogyvoltjában kéne kibeszélni? Most kivételesen rendes időben megtudtam nézni, de nem ez a jellemző, általában több napos csúszásban vagyok, szóval morcos lettem volna, ha ma reggel innen tudtam volna meg, hogy ki az a magyar csaj, akit Malek hívott pár résszel ezelőtt...

hagymácska 2007.12.17. 11:15:00

FEDOR bocs, de muszáj írnom..:) a köv.hogyvolt hol van még?
fúúú de jó kis csavar lett a végére!kezdtem megijedni h.ilyen lapos lesz ez arész..
kiricsiz! a fotó sztem annyi h. Malek fogva tartja a Zsuzsa családját vhol vagy valamilyen más okból zsarolja velük a Zs-t aki vesztére baromira beleesett Bordásba.számomra kérdés h. valóban terhes-e, mert ha igen az elég nagy szívás neki.
A hisztirohamja kimpondottan irritáló volt valóban hülye p...a megnyilvánulás. a szőke nő meg egyszerűen csak hozta a szőke nő sztereotípiát bár h.meg is halt volna akár Malekért az komoly (nemcsak a pénze+hatalma kellett neki ezek szerint?)

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.12.17. 11:36:23

Már mondtam is magamban, hogy nem csak Stohl törte el a lábát, hanem az író is eltörte a kezét, és nem tudta megírni ezt a rész...
Áááá, Zsuzsa, nem is zúgott bele Bordásba, csak Malek állította rá, és ez csak színjáték!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2007.12.17. 12:22:00

Megbocsájtok. Ismerem, milyen az, amikor szétfeszít a közlésvágy :-)

h492019 2007.12.17. 12:32:36

"amilyen hülyepicsa ez a zsuzsa, még élvezni is fogja ha kinyírják a bordás családját, és egyfüst alatt a krisztát is, így csak az ővé lesz atus:)))"

nekem ez tűnik a legvalószínűbbnek, egyelőre....

hottentotta 2007.12.18. 09:35:43

Na. Akkor elmondom, én hogy látom.
Eddig ( Stohl sérüléséig és a forgatókönyv azonnal és nem várt átírásáig ) egy izgalmas, jól kitalált, élvezhető sorozatot láthattunk. Amikor lelövik Bordást, ott már érezhető volt egy kis gyengeség, de a legutóbbi rész ( Akkor higgy nőnek ) a sok csavartól szerintem kicsit erőltetté vált. Ok, hogy kell az izgalom, ok, h nem így tervezték, és ok, hogy egy sorozatnak nem feltétlenül kellene teljes egésézben a racionalitás talaján mozognia, de az ezért már sok, hogy egy őrnagy a belső ellenőrzéstől a beépített ember, meg Béka, a profi kommandós atyaúristen egy kis liba követni tudjon, harmadik meg az, hogy Béka, a profikommandós úgy közelítené meg a fedett helyet, hogy ne győződne meg teljesen arról, h nincs követve...

a szőkeliba nagyon gáz volt, tényleg :D

Szóval én eddig minden részt láttam és élveztem, de a vasárnapi után egy kicsit rossz szájízzel álltam fel a TV elől, mert ha a forgatókönyvírók eszével gondolkodnék, a csattanó az lenne, hogy Bordás Malek beépített embere, és a végén látványos harakirit követ el :D

uff, remélem nem voltam spoiler : )

hagymácska 2007.12.18. 13:22:24

hottentotta!

van alapja annak amit írsz...Béka lebukása több mint amatőr volt, ez nekem se jött be:) erről függetlenül még mindig a legjobb sor.amit magyaroktól láttam, és asszem végig is kell néznem nincs mese:)

dupi 2007.12.19. 09:04:06

szerintem is szerencsésebb megvárni az aktuális rész hogyvoltját, de tudom, hogy nehéz kibírni. de nem venném zokon, ha az index bevezetné a _spoiler_ _/spoiler_ tageket a blogmotor alá :)
süti beállítások módosítása