Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szökés 2x16 - Chicago

2007. december 14. 10:01 - sixx

Nakéremszépen, Kellerman haver nagy pillanatai után vagyunk ugye, kimódolta az FBI tévútra terelését, denveri elnöklátogatást sugallt, miközben nem is, mert a Vidám Fijjuggal Sára után ered, közben telefonos liézont folytat az elnökasszonnyal, amiről mi is, és a nő is tudja, hogy átverés, de a férfiak hülyék, és álló farokkal mindent bevesznek. Szukre Keresztes Máriát kajtatja Mexikóban, kocsit lop egy jóravaló paraszttól, Héjvájör meg átmegy Dexterbe, és a törvényt saját kezébe véve agyonver egy manust, mert az állítólag zargatta a lányát. Mármint nem Héjvájörét, hanem az övét. Tíbeg rémálomba fordult családi panoptikumjáról semmi hír, de talán jobb is így, a "deszkázzuk be a házat, jól" projekt elég jól haladt, amikor legutóbb láttuk. Ja, Bellik a "Köcsög of the Week" konteszt abszolút kategóriájának győztese lett, Mehón pedig tud mindent, mint Stirlitz. És ezek ketten közös bizniszbe kezdenek.

Indiana, vasútállomás, megjön Sára, a tesók álcázzák magukat (értsd: sapka van a fejükbe húzva, yeah), Kellerman pedig továbbra is az elnökasszonnyal telefonoz, hozd el nekem a tesókat, olyan ez, mint egy nagyon modern Jancsi és Juliska, csak a Fehér Ház nincs mézeskalácsból. Sára ölel, örül, majd frászt kap, mert előkerül Kellerman, a Vasalóval Mellbenyomott Ember, és ez nem kóser szerinte.

Tíbegre ugrunk, reggel van, és bódottág, legalábbis szerinte. Az asszonyka megkötözve alszik, nehogy meglépjen éjjel AZ EGYKEZŰ EMBERTŐL, komolyan, mennyire lehet bonyolult három kétkezűnek (6 kéz) Teddymackó ellen fellépni (egy kéz)? Tíbeg pisztollyal megy gyereket nevelni, nem rossz. Vissza Kellermanra, aki most nagyon kellemetlen helyzetben van, mert két tesó is fojtogatja, kellett neked nem megölni a dokinőt, mi szóltunk. Az életét csak az menti meg, hogy tudja, mire való a kulcs, amit Tankrédi fater hagyott a lányára sokmillió dollár és Hawaii nyaralás helyett. Egy privát szivarklubban nyit valamit, Chicagóban, mert ott vannak ilyen úri huncutságok. Főcím.


Mehónba beragadt a turbó gomb, minden utat le akar záratni, hogy elkapja a tesókat, de előtte Héjvávörrel kell foglalkoznia, mert az ugye agyonvert valakit. Ezzel a Zakkant néven futó elmebetegnek meg vannak számlálva a percei, ez a Mehón már csak sportból is kinyírja. Telefon, MiszterKim az, aki utasítást ad arra, amit az imént jósoltunk, azaz ki kell nyírni az embert, a tesók most nem fontosak annyira - aha, szóval az elnöknő beavatta a Céget is a buliba.


Kellermanék vonatra szállnak, olyan az ő rég lejárt jelvénye, mint a Lola-T az autóskártyában, mindent visz. Link és Sára beszélgetnek egy kicsit, de jó, hogy itt vagy, mondja az ember, Sára már nem ennyire boldog, lássuk csak, volt nekem apám, állásom, lakásom, életem, most köröznek, egy pszichopata állat majdnem vízbefojtott, apám halott, és nem voltam kozmetikusnál két hete, minek is örüljek? Megértjük, pedig csak egy arckifejezés volt az egész, nem egy monológ.


Kellerman egy egész kocsit foglal le a kis csapatnak, hiába no, a fellépése elsőrangú, habár ennyire borostás arcú ügynököt még senki nem látott. A vonatozás meglehetősen feszülten indul, Sára be van fosva Kellermantól, mint fröccsöntő kisiparos az adóhivataltól. Ugrunk Mehónra, aki új haverjához, Bellikhez jön, lehet ki tudlak hozni, kis barátom, ha megkeresed nekem Zakkantat.  És nekem melózol. Nincs nyoma, nem kapsz pénzt, de az ánuszod marad érintetlenül.


Bellik persze igent mond, és mehetünk vissza a Szent Családra, azaz Tíbeg szerepjátékba öltött szexuális fantáziájára. Kínos ezt nézni, mi nem az ilyen Tíbeget szeretjük, hanem a kivert kutyát, aki menekül, és mindent megtesz a túlélésért. Ne is foglalkozzunk a mondvacsinált konfliktusokkal, majd visszatérünk ide, ha történik valami (értsd: Tíbeg térdig gázol a vérben). Vonat, Sára visszaemlékszik Kellerman összes gaztettére, szar lehet. Link alszik, Májkült leküldi vízért, és a tettek mezejére lép: nekilát kinyírni Kellermant. Ezt teszi két köztörvényes bűnöző közelsége egy ex-drogossal. Nem jön össze a dolog, mert a tesók közbelépnek, lehet, kár volt a haccacáréért, mert a kalauz gyanút fog.


Bellik szabad, mint a madár, kap kocsit, fegyvert, dossziét, pézt, jelvényt, én is lennék Mehón haverja. Ez mondjuk nettó faszság votl, nincs az az isten, hogy ilyen hamar kiengedjék. A Tíbeg család költözik, mert a szomszéd túl kiváncsi, közben Színóttal is találkozunk, aki megint a lehető legrosszab helyen kajál, mert a lebujt éppen akkor akarja kirabolni egy drogos köcsög, amikor a kislánya szarul lesz. Egy kis hősködés jön majd, és meglátjuk Színót mit tanult Irakban. Kellerman telefonoz, és mivel Sára meg akarja ölni, az elnökasszonyhoz fordul segítségért, megkereslek, babám, és majd beszélgetünk.


A vonatozás a végéhez közeledik, mert a túlbuzgó kaller rendőröket hívott, akik elálják az utat, de ez csak átmeneti gebasz, mert Link meggyőzi a masinisztát, hogy amortizálja le a helyi rendőrautóállományt. Sikerül. Bellik próbálgatja, hogy milyen FBI-ügynöknek lenni, nevetünk sokat. A kislánnyal dumál egy kicsit, hogy is volt ez a fater összeverés? Hol van Zakkant? A parton épít tutajt, ott. Mehón azonnal értesül a dologról, megy is menten. A vonat továbbra is robog, Májki szerint ki kell ugrani a vonatból. Színótot elengedi a rabló, de visszamegy hősködni, mert a pincércsajt meg akarja erőszakolni a gaz, és azt nem engedheti. Verekedés, kéztörés, szirénák hangja. Színót elmenekül, és a jónép fedezi, van még tisztesség az emberekben.


Zakkant kalandja a végéhez közeledik, hiszen Bellik rátalál szegény szalad, mint Forrest Gump. Közben a vonatról leugranak a Vidám Fijjug, és rendőrökkel a nyomukban menekülnek, ennek feszültnek kellene lenni, de tudjuk, hogy  valami nem stimmel, hát persze, hogy nem is ők ugrottak le, hanem a nagyszájú kaller és három másik utas. Hoppácsak.  Zakkant egy magtárig jut, amire felmászik, és ott várja a halált, ami Mehón képében érkezik hamarosan. Kellerman közben rájön végre, hogy az elnöknővel valami nem stimmel, még jó: NEM IS VELE BESZÉLT, hanem egy random szőke cicával, aki elváltoztatta a hangját! Ez kurva jó volt.


Mehón megérkezik a magtárhoz, felmászik, beszél egy kicsit Zakkanttal, az meg leugrik. Szegény, pedig milyen jó lett volna látni, ahogy Hollandia felé evez a tutajjal. Chicagóban vagyunk, Kellerman menne a szivardobozhoz, mert őt ugye nem körözi senki, de ehhez kell Sára és Májki engedélye is, akik romantikáznak egy kicsit, és inkább a csaj megy be a szivarklubba. Hé, oda nem csak férfiak mehetnek? Lebukás lesz, de csak jövő héten.

Címkék: a szökés
20 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2007.12.14. 10:27:14

Ezt a részt nem láttam, de talán nem is nagy baj, jól lejön a hogyvótból.

"Leszarom a sztrájkot, vigyél Ceglédre!" ez mindent visz.

Johnny336 2007.12.14. 10:39:14

Ezek a szövegbuborékok!

Hé, mi sztrájkolunk!

Odabasz! :)))

Hatalmas oldal. Láttam már ezeket a részeket, de öröm elolvasni, élvezetesebb, mint a film... :)

octfest 2007.12.14. 10:55:18

"My name is Kellerman..." :-)))))))
Nézem a sorit, de már csak a szövegbuborékok miatt is érdemes mindig elolvasni a Hogyvoltot!:-)))

Libretto · http://szviccs.blog.hu 2007.12.14. 10:59:43

Lola-T bazmeg! Sixx 30 felett vagy simán! Lotus Ford! Csata!

Weboldal készítés olcsón · http://olcsoweboldal.hu 2007.12.14. 11:51:06

Ebbe a részbe is becsúszott egy hiba. Mennek a vonaton, előttük rendőrautókordon, vágás, másik nézetből, rendőrautók, rendőrök, vonat. Ezt vagy 3-szor mutatják. Az utolsónál, amielőtt ütközne a vonat az autókkal, és a vonat alján Need for Speed Most Wanted kameranézetből nézzük, hogy közeledünk a rendőrautók felé: hoppá, Palika!! Nincsenek ott a rendőrök!!! Aztán vágás, és ugranak szét az előbb ott se álló rendőrök!!! Hm.. de a buborékok nagyon ott voltak!!!! Sona

Dorkapa 2007.12.14. 12:07:31

Asszonnyal néztük.
Májki bemegy a wc nevű terembe, mire asszonykám: ezek dugni fognak. Ez az, már vagy 30 rész óta ráférne erre a sorozatra egy jó dugás.
Nade nem, csak szerelmi vallomás jön Sárától amit Májki csak a szivarklub ajtajában viszonoz egy dettóval, mert mikor a tettek mezejére lépnének lassít a vonat és szétrebben a gerlepár...

EasyFriend 2007.12.14. 13:39:49

:-D A képek ezen a héten nagyon ütnek. Különösen "Link, az álcázás nagymestere" és "Leszarom a sztrájkot, vigyél Ceglédre!" :-)

EasyFriend 2007.12.14. 13:41:59

Ez egy igazságtalan sorozat. Zakkantat kinyírták, most már azon se lepődnék meg, ha a series finale-ban az elnöknő atomot dobna a tesókra.

Dorkapa 2007.12.14. 14:18:13

....ja igen, aszongya asszonykám, mikor Héjvájör lepihent a csatornafedélre: Zakkant Hollandiába ért. :)

Weboldal készítés olcsón · http://olcsoweboldal.hu 2007.12.14. 16:02:52

Hát igen, a Fox riveri 8-ból, Fox riveri mégeggyel kevesebb lett. Szerintetek lesz következő?

kla 2007.12.14. 17:31:45

A képaláírások most rohadt jók (kár, hogy Zakkantról nincs) meg a szöveg is(autós kártya). Zakkantot sajnáltam, főleg mert ez volt az első PB-halál, amiről nem tudtam, hogy be fog következni. Mondjuk elég hirtelen jött, hogy a 2. évadban 3 és fél részen át csak kukázik és tutajt épít, aztán hirtelen meghal.

kompi · http://filmtrailer.hu 2007.12.15. 16:54:02

"Link az álcázázás nagymestere"
Hatalmas:))) Egy régi cinemás cikket juttat az eszembe "Oscart Segalnak" címmel. 10/10

mjordan 2007.12.15. 17:07:13

:DDD.Az a Cinema hatalmas volt,abban volt ugye Seagal 10 arckifejezése?Ugyanazzal a pofával persze...

kompi · http://filmtrailer.hu 2007.12.15. 20:52:37

Igen, az volt az:DDDD
A mai napig röhögök ha eszembe jut..

madz 2007.12.16. 23:24:00

sixx, nem lehetne valahogy megcsinálni az egészet képregényben? komolyan mondom, inkább ezt nézném, mint az eredetit :)

Consuela 2007.12.17. 13:22:20

Héjvájör annyira mellékszál volt, hogy
várható volt a kinyiffantása. Lehet, hogy hülye vagyok, de mintha még mindenkinekszétlövömapofáját Mehón is
sajnálta volna csóró Zakkantat.

Bár én szimpátia alapon inkább Szukrét
nyírtam volna már ki rég.

(Bellik haverunk egy Helyszínelők epizódban nyomta a múlt héten.
Ezzel a fejjel mondjuk Rómeó nem lehet, ugye.)

PetDrag 2007.12.20. 21:29:32

A "Hozzál kávét, meleget!" és a "Vigyél Ceglédre" az naggyon ott volt!
Jó ötlet, lehetne az egészet képregényben nyomni! Zakkantról én is hiányoltam képet, de amúgy szuper!
süti beállítások módosítása