Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Született feleségek 3x12 – Csak a testemen keresztül

2007. november 28. 11:13 - Tm

Heti betevőnkben a szokásos csapdák, cselek, titkok és hazugságok. Ami szokatlan, hogy valahogy  szinte mind extra gyors lebukással járnak.


Bree kétségbeesetten próbálja lebeszélni Almát, hogy a szembeszomszédjukba költözzön. Még az Applewhite-ház hátborzongató múltját is beveti, de Alma szerint az emberek nem járnak vissza a halálból. Ja, pont ő mondja ezt. Bree mindenesetre ráuszítja Orsont, hogy ebrudalja ki valahogy a környékről az exét. (Valaki mondja már meg, mikor váltak el ők?) Orsont immár  hagyományosnak tekinthetően megzsarolják. Ezúttal Alma fenyegetődzik, hogy beárulja Breenek, ha nem lesz kedves vele. De hát így jár, aki VALAMIT csinál monique-okkal meg elgázolja Mike Delfinót.


Orson kudarcát látva Bree maga keresi fel Almát, akinél egy beszélő papagájnak, egy összetört limonádéspohárnak és a saját rendmániájának köszönhetően a kamrában egy padló alatti titkos rejtekhelyre, benne pedig Alma és Orson fotója és egy tizenvalahány fogból álló gyűjteményre bukkan. A kollekciót nem teljesen érthető, de nem is elítélhető módon magával viszi amikor elmenekül, hogy tűkön ülve várja haza férjét a munkából. Orson gyaníthatóan nehéz este elé néz.


Susan kivételesen hagyja a francba Orsont, sőt hanyagolja Mike-ot is, bár a hallgatózásról csak nem bír leszokni. Ezúttal Julie és Austin töprengéséből csíp el néhány szót, akik azon agyalnak, hogy ha az óvszer csak 85%-os védettséget nyújt (ez nem a perfekt használatra vonatkozó adat, jegyzem meg, bővebben itt), gyógyszerhez kéne jutni valahogy. Hogy ez nem Susan beleegyezésével fog történni, az hamar kiderül. Ő bepánikolva ugyanis olyan szöveget nyom szex ügyben, hogy Ratzinger úr dévaj hippinek tűnik hozzá képest. Julie tagadja is inkább az egészet, és a kidolgozott testűvel Edie-hez fordulnak segítségért. A gyakorlatias Edie hamar belátja, hogy a szex-nem szex kérdés már lefutott, így a kisebb rossz érdekében hajlandó eljátszani Julie anyját a nőgyógyásznál.


A trükk beválik. A fiatalok boldogan üzekednek, Susan meg édes tudatlanságban lebeg, míg a másik szexszakértő, Gabrielle néhány aha és oké segítségével kétséget nem ébreszt benne. A kutatás eredménye egy doboz fogamzásgátló, meg egy feldühödött anya. Edie szerint Susannek be kéne látnia, hogy tettével csak kivédte, hogy ők ketten egy fatális véletlen miatt rokonságba keveredjenek, ráadásul, ha a fiatalok szerelmesek, úgysem tudnak mit tenni. Feltéve persze, hogy szerelmesek. A mondat ugyanis még ott úszik a levegőben, amikor Edie nappalijában rajtakapják Austint - Daniellel. Susan ettől megint normális anya lesz, rendezi a viszonyát Julie-vel, és vígasztalása közben gyaníthatóan terveket kovácsol, hogy falatja fel a mókusokkal az összes Brittet és Van de Kampet.


Gabrielle titokzatos hódolója a frászt hozza imádottjára a növényzet után küldött ruhával. No nem azért, mert annyiba került, mint egy átlagmagyar éves jövedelme, hanem mert a nappaliban várja, hogy új gazdája a bulizásból hazaérjen. Aki – hiába no, a régi reflexek - Carloshoz fut segítségért. Ő meg abban bízva, hogy más reflexek is újraélednek, készséggel vackolja be magát a kanapéra. Nem is hiába, mert Gaby már másnap éjjel jelzi, hogy szüksége lenne Carlos két erős karjára. Igaz, az ágy helyett az előkertben, ugyanis valaki egy újabb rejtélyes dobozzal szöszmötöl az ajtó előtt.


A nyüzüge kis embernek nem sok esélye van. Carlos leteperi, Gaby meg bolyhos pacskeros lábával jól meggyomrozza, mire kiderül, hogy csak egy küldönc.  Miss Énnemvagyokolyan hamarosan telefonon reklamálhat nagy hévvel a zaklatás miatt a titokzatos megbízónál. Az ismeretlen azonban elárulja, hogy ismerik egymást, ezt megfejeli a küldött ékszer karátjaival és árával, végül besorolja Gabyt a világ legszebb női top 10-be. (Hát a stratégia alapján vagy a csajt vagy a fajtáját tényleg ismeri.) És igen! Carlos tiltakozik, Gabrielle tesz rá magasról és már le is dílel - na, azért nem egy vacsorát, de egy ebédet.


Ahol igazi meglepetés várja. Ugyanis tényleg ismerik egymást. Jó régóta, hisz Zach Young mégiscsak az egyik barátnőjének a fia volt. Aki komoly vagyonát - melyhez emlékezzünk, úgy jutott, hogy megnyomta nagypapin az offot - Gabrielle-re szándékozik költeni. Zakkant Zach ondolált hajjal és dagadó bukszával se Gaby esete, a randi azonban így
sincs hiába. Üdítő pillanatokat szerez ugyanis a leskelődő Carlosnak, és rávezeti Gabyt, hogy ha nem akarja, hogy luxuskurvának nézzék, úgy is kell viselkednie.

Tom a másik identitászavaros. Látszólag pizzériát nyit, valójában kétségbeesett küzdelmet folytat, hogy a nagy papucsot szögre akasztva és Lynette-től legalább egy rövidnadrágnyi holmit visszaszerezve helyreállítsa az önbecsülését. Ráadásul egész jól csinálja. Csak néhány apróság nincs rendben az étteremben. Például termeszek vannak, székek meg italmérési engedély meg nincs. Ez utóbbi egy nagyon titkos akció végrehajtása közben jut Lynette tábornok tudomására. Tom közlegény ugyanis minden  presszúra és a két hét szexmegvonás ellenére sem engedi meg neki, hogy a nyitás előtt betegye a lábát ODA. A tábornoknak persze esze ágában sincs tiszteletben tartani a kérést, a problémákat látva meg azonnal akcióba lendül. Pár óra alatt az összes akadékoskodó lakó behódol neki. Mellbedobással (tényleg!) még a kivénhedt Las Vegas-i krupiét is sikeresen meggyőzi, otthon meg már csak az elkedvetlenedett Tomot kell, hogy mindezek ellenére ő a pasi. Legalább az ágyban.


Mike mindeközben a börtönben romantikus, jó rabhoz illően fegyvert készít magának. Ő a szájhigiéniáját áldozza fel a biztonságérzetért cserébe. A frissen faragott eszközt ki is próbálhatja hamarosan. De a kis bökő és a szájszag együtt is kevésnek bizonyulna, ha nem lépne közbe Paul Young, aki ezzel a mentőakciójával le is kötelezte Mike-ot egy (börtön)életre. Kis szépséghibája a dolognak, hogy a két támadót ő fizette le. Nagy szépséghibája meg, hogy egy jólelkű (Paul szemszögéből átkozott) smasszer mindezt elmeséli Mike-nak is. Aki agyilag még mindig nincs a toppon, így erre az infóra elég bután néz, de csak kezd majd vele valamit.


16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

limbekcs 2007.11.28. 11:40:48

megnyomta nagypapin az offot - lol

Dorkapa 2007.11.28. 11:52:04

Zakkant Zekk a fatert meg sitten tartja, és a nagy zsével a zsebében nem is esélytelen a mákszemnyi agyú főhősnőnél. Itt, most, ebben a szituban. Mertugye egyébként viharsebes tipli lenne.

Az meg borítékolható volt, hogy Susan a hallgatózás közben legurul (bocs, hasoncsúszik) a lépcsőn. Mert ő ilyen, nála ez így normális. A srácok meg se lepődnek rajta... :)

papugaja 2007.11.28. 12:40:51

Ez tegnap volt?
Én mi a túrót néztem?

Llew 2007.11.28. 13:17:34

Kicsit furcsa, hogy szereplőkre bontod a szálakat és nem időrendben írsz. Az almánál talált fogakat nem értettem. Monique fogai? Ha igen akkor hogy kerül Almához? Bree nem volt eddig ilyen orránál fogva vezethető, nem?
Ez jó volt, nem emlékzetm errea dologra: "megnyomta nagypapin az offot"
Lynette a legjobb. Mikenak meg megjöhetne az esze, hogy legalább egy értelmes hapsi is legyen a sorozatban. Az hogy van, hogy Paul Young max. 1-2 év börötn rutinnal, jobban el van bent, mint Mike aki gyilkosságért ült (nem?). arra még emlékzenie is kéne mert kívül esik az amnézia időkeretén.

mrssolis 2007.11.28. 13:40:12

Azt mesélje már el valaki, hogy hogy lett az Orson hirtelen a Bree férje? Nem úgy lett vége a második sorozatnak, hogy a Susannel jár, és elüti Mike-ot? Mikor jött össze ennyire a Breevel? Olyan, mintha kimaradt volna egy epizód, pedig tudtommal mindegyiket láttam, a legtöbbet többször is:) Lehet, hogy akkor is valami Zach-félével randiztam, mikor ez történt?:)

yokli 2007.11.28. 15:14:00

mrssolis, ha vm Zach-félével randiztál volna, akkor nyolckor már pizsiben nézted volna a tévét, így biztos nem maradsz le :)))

nemtom, h. amerikában télleg ez a szokás, vagy csak a film túlzott, de ha valóban arra nevelik a kölköket, h. a szex rossz és kizárólag arra való, h. elkapj valamit, akkor jól megnyomorítják a saját gyerekeiket, valszeg egy életre..

nekem teccet a szereplők szerinti bontása!

dr. Eminens 2007.11.28. 16:29:17

A második évadban Orson segített Breenek megszökni az elmegyógyból. Aztán a végén bekopogott hozzá.

,,Valaki mondja már meg, mikor váltak el ők?"
Orson mondta az elején, hogy ,,hűtlen elhagyás miatt kimondták a válást"

mrssolis 2007.11.28. 16:55:47

Köszönöm dr. Eminens, már beugrott. De ahhoz képest azért nagy váltás, hogy házaspárként kezdték a 3. sorozatot. Mondjuk szoktak benne visszautalások lenni, lehet, hogy majd ez a sztori is így lesz érthető.

yokli 2007.11.28. 17:36:24

mondjuk én nem vagyok valami nagy fan, nem is láttam az éved elejét, de nagyon úgy fest, h. annak rendje és módja szerint összeházasodtak a 3. évad második részében (Season 3, Episode 302, It takes two):

abc.go.com/primetime/desperate/index?pn=recap#t=25251&d=25119

Tm 2007.11.28. 19:10:12

Köszi, dr. Eminens,! Nagy megkönnyebbülés, hogy legalább bigámia nem terheli senki lelkét.

candyperfumegirl 2007.11.29. 02:08:51

Bree kicsi lányánál nem sok undorítóbb nőt láttam még sorozatokban, pedig ott van a közvetlen közelben még Edie is. Brr.

Viszont az évad egyre jobb, és nagyon tetszett a hogyvolt is.

hagymácska 2007.11.29. 10:12:27

nagyon jó most a sorozat valóban:) ami viszont baromira zavar h. rögtön kezdés után pár perccel nyomják azt a nyomorék reklámblokkot! miért, miért, MIÉÉÉÉÉÉRT????????? ANNYIRA BOSSZANT!bocs a kiabálásért de télleg baromi nagy szemétség...:SS vagy intoleráns volnék? egy blokkot még benyelek de kettőt????!!

Dorkapa 2007.11.29. 11:37:14

Velünk már előfordult, hogy a második reklámblokknál felálltunk a tévé elől vagy elkapcsoltunk: biztosan vége van az epizódnak, de hülyén fejezték be gondolattal. Volt nagy csodálkozás később, hogy nini, ez még mindig megy. Már ha észrevettük...
Kiabálás nélkül: rohaggyanak meg!!!

Boise 2007.11.29. 16:38:26

megnyomta nagypapin az offot - ezt nagyon kitaláltad! :)

izé, valaki nem világosítana már fel, hogy került Paul Young úr börtönbe? Halvány emlékképeim sincsenek. Köszi!

Tm 2007.11.29. 22:48:57

Blythe26
Felicia Tilman (az ő nővére zsarolta Mary-Alice-t, később Paul agyoncsapta) juttatta oda bosszúból még a 2. évad végén. Sokáig csak gyerekes csínyekkel idegelte Pault, aztán egyre durvult, végül beáldozta néhány deci saját vérét meg két ujját, a maradék hárommal hívta a rendőrséget, aztán bevetette magát a hegyekbe. Paul ment a dutyiba Felicia meggyilkolása miatt, Zach meg a gazdag nagypapihoz pénzt könyörögni ügyvédre. De mint látjuk, meggondolta magát.

Boise 2007.12.01. 19:39:22

Köszi TM!
Arra emlékeztem, hogy Felicia gecizett, az ujjlevágásra is, de valahogy a rápattintjuk Paul csuklóira a bilincset rész kimaradt. Lehet, elaludtam. :)
süti beállítások módosítása