Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 3x08 - Staring at the Sun

2007. november 28. 09:29 - sixx

Mivel sem a port.hu-n, sem az RTL hivatalos oldalán (ami megér egy misét eleve, ilyen ótvar honlappal talán csak a másik kertévé, a TV2 büszkélkedhet) nem találtam meg az epizód címét, így marad az angol - sejtésem sincs, mindek fordíthatták, de nem is nagyon érdekel. Mivel az epizódot bevezető hogyvótban megmutatják nekünk George faterját és Meredith muterját, valamint a főnök nejét és a báván vigyorgó Shep dokit, lehet sejteni, hogy itt most családi-szerelmi epizód lesz, nem mintha az eddigi ötvenvalahány másról szólt volna.


A szerelmi szálak gabalyodását a sokadszor újrakezdő Meredith-Shep duóval kezdjük, tiszta lap, kedves hátmasszír a kádban, közben alattomosan becsempészett merevedés, satöbbi. Mivel Shep most azt hiszi, hogy minden rendben van, meglepően normálisan viselkedik Addisonnal, aki annyira szexis a kis titkárnő szemüvegben, amennyire egy negyvenes nő lehet (nagyon). Kedvenc vörös dokicsajunk nem tudja mit kezdjen a gyűrűvel, amit még mindig hord (nosztalgia alert), de aztán csak belevágja az öbölbe, ahelyett, hogy zaciba vinné - látszik, hogy az amcsi orvosok túl vannak fizetve.

Izzie továbbra is csak díszítőelemként funkcionálhat a kórházban,de persze tudjuk, hogy ez nem sokáig lesz így, hiszen ő a Nagyon Tehetséges Doktornő, és már ebben az epizódban is doktornősködhet egy sort a váratlanul nagyon kedves Alexnek köszönhetően. Aha, egy smárolás volt az ára a dolognak, ami elvileg dugás lett volna, de Izzie-nek ez még így, frissen a vőlegény-gyilkolás után nem megy, értjük mi. A beteg mellesleg egy pöcsplasztikázott gyökér, akinél nagyobb fasz a sorozatban max Sloane lehet.


Szerelmi-családi szálat kap a főnök is, aki egy meghökkentően lila pólóban flangál 42 percig, és még csak nem is áll rosszul neki. Kénytelen rájönni, hogy a Meredith anyjával folytatott kvázi viszony (a nő azt hiszi, még mindig harminc éves, és a faszi dugja) nem tesz jót senkinek, de különösen nem a nejének, aki ugye úgy vágta ki vagy hat résszel ezelőtt, mint macskát szarni. Az játéknak vége, Meredith ismét magára marad a muterral, aki ennek nem nagyon örül, de várjuk ki a végét, ez a kapcsolat rejteget még meglepetéseket (igen, gyúnyos a hangnem).


A színtiszta családi vonalat a random Karrierista Anyuka és Fasz Férje vs. Gyereküket Nagyon Szerető Nevelőnő (jut eszembe: The Nanny Diaries, Scarlett Johansonnal, tessék megnézni, érdemes) szál képviseli, amiben van tragédia előszele (gyerek kórházban), igazságtalanság (kirúgjuk a nevelőnőt, mert a gyerek őt szereti) és mindenki számára tanulsággal szolgáló megoldás (visszaveszük, mert ellenkező esetben nekünk kellene a gyerekkel foglalkozni, lófaszt). A náci ennek hatására telefonoz haza, és altatót énekel a gyerekének. Sírunk, de nem a meghatottságtól.


A sorozat főszála természetesen George, a faterja és tuskó tesói körül tekeredik, kiderül, hogy id. George-nak kurvára nincsen szerencséje, mert kulcscsontöréssel érkezett a kórházba, és kvázi halálos ítélettel távozik, mert rákos, DE szívbillentyű bajai is vannak, szóval a kulcscsont már senkit nem érdekel, most túl kell élni a másik kettőt (teccenek fogadni?). A tragédia árnyékában Callie kedvesen benyalja magát a családba, a tesók továbbra sem hiszik, hogy George igazi orvos (mi sem), Cristina pedig annyira megrendül ettől az egésztől, hogy kijelenti: az álmos szemű és remegő szájszélű TR Knight (ezt hívja ő színjátszásnak mellesleg) alakította George a legjobb medikus/rezidens/fasztudjami, jobb, mint Karterdoktor volt ifjonc korában.


Szintén George apjához kapcsolódik, hogy a magabiztosan mosolygó Burke, a Kézremegő Társaság tisztiorvosa beígéri, hogy majd ő megműti a fatert jól, amitől George azon nyomban frászt kap, mert még emlékszik a kempingezés alatt cikkcakkosan varrt fejsebre horgászbotot megfogni nem tudó kézre (köszi!), hoppácsak, EZÉRT volt szükség az előző epizódra. Jövő héten jövünk megint.

Címkék: grace klinika
9 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vinie 2007.11.28. 09:38:14

George még mindig nem a cikkcakkosan varrt fejsebre emlékszik, hanem a horgászbotos, zsinórt megfogni nem tudós jelenetre :))

EasyFriend 2007.11.28. 10:45:50

Nah, alakul ez a képregényes stíl. Már csak a fehér->kék színátmenet zavar egy kicsit, de lehet, hogy csak engem.
Ez a hogyvolt most jobbnak tűnik, mint amilyenek az utóbbi hetekben voltak a Grace-ek.

sélli 2007.11.28. 11:06:29

:) Buborékokra adnék egy voksot. Főleg a George-Burke-ös kép igen tréfás :)

timbuk 2007.11.28. 11:07:10

Egyetértek Easyfrienddel. Ez a Grace-es Hogyvolt most határozottan jobb.Így tovább:).

Micsike · http://verzse.blog.hu/ 2007.11.28. 11:31:07

Áááh..nagyon jó volt! Gondolatbuborék :5/5!!! :D

candyperfumegirl 2007.11.28. 14:19:20

Itt tetszik a képregényezés, és ebben a formában akár maradhat is szerintem (képmanipuláció nélkül sokkal jobb). Legjobb a meredith-es. :) Talán a Greys-hez alapból jobb, mint a Losthoz, itt meghagynám, ott nem.

bodobács 2007.11.28. 20:14:00

sixx, megint kösz. minden héten meg foglak dicsérni e miatt a hogyvolt miatt. király vagy.

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.11.28. 20:50:13

Máris jobb, hogy a képmutáció nincs. De azért Bruti kollegáé még mindig jobb... s nem csak a szövegek miatt.
süti beállítások módosítása