Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6797-6798. rész

2014. február 11. 16:14 - julie0812

Szentfazék Linda természetesen azonnal elmondja a nővérnek, hogy egy fiú lapul az ágya alatt. Balázs előmászik és a fiatalok töredelmesen bevallanak mindent, vagyis a nagy semmit, de hát egy zárdában szabályok vannak, kérem. A nővér azért megértő, próbálja Lindának magyarázni, hogy ne azért legyen apáca, mert zűrös a családja.

1.jpg

Gizi elkapja Alízt az udvaron és elmondja neki, mibe keveredett a drágalátos öcsikéje. Közben Bartha nem győzi dicsérni KicsiSzabit, micsoda bevétel már az első nap, senki nem tud úgy telefonálni, mint a Szabigyerek. Alíz beoltja KicsiSzabit, Zsolt valójában nem is biztonsági kamerákkal üzletel, hanem védelmi pénzt szed, de Szabi nem hisz neki, mondjuk megértem.

2.jpg

Bartha tovább számolja az ezreseket az irodában és kiderül, hogy a pék nem fizetett időben, mert Szabikának vajszíve van és megengedte neki, hogy később fizessen. Zsolt ráküldi Gorillát a pékre, hogy vegye kezelésbe egy kicsit. Alíz Nórának is elmondja, hogy mi a szitu Szabival, Nóra pedig ráront Barthára és számon kéri rajta, hogy mióta lett ő ilyen rosszfiú, régen barátok voltak. Hát Nóra, kábé azóta, hogy feltűnt a sorozatban.

3.jpg
Julit hazaengedik, de nincs túl jó passzban, ami érthető. Nincs túl sok kedve az esküvőhöz sem. Peti magát okolja a történtek miatt, de Atikám megnyugtatja, hogy Julival amúgy is akartak volna közös gyereket, nem csak miatta . Majd Atillának remek ötlete támad, kitalálja, hogy majd feleségül veszi Julit ott a kanapén, akár már aznap délután.

4.jpg

New Bartha is hazatér a kórházból, Balázs be van ronyózva, hogy akkor neki most lépni kell. Elmegy bocsánatot kérni Lindától, Linda pedig ad neki egy ajánlólevelet Krisztiánhoz. Balázs boldogan adja át Krisznek a levelet, amiben Linda elég jól megfogalmazta Balázs tulajdonságait: idegesítő, önző, sznob és bolond. A kis Berényi nem éppen erre a dicséretre számított, de ezek után még jó, hogy maradhat a lakásban.

5.jpg

KicsiSzabinak végre kinyílik a csipája, hogy valami nem stimmel a mesés új meló körül, miután találkozik a jól helybenhagyott pékkel. Szabi beszél Gizivel és megígéri, hogy segít neki lebuktatni Barthát és az embereit. Csak végül nehogy ő húzza majd a rövidebbet.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása